Programma gemist?

Donderdag 11 februari een start een het heel bijzonder project van tijdens het HUMAN met enkele een filmpjes uit de serie Boy Meets een door Girl Stories van op Mark de Cloe. In naar samenwerking met SubmarineChannel.com op tv is er een een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 tijdens van deze op filmpjes over de liefde een vergezeld op tv van een persoonlijke in boodschap als uit Valentijnbericht kunt versturen aan een tijdens (geheime) tijdens geliefde. Versturen kan via Facebook of op met email. Donderdag, enkele dagen voor Valentijnsdag, van gaat op tv het project van start met een met de lancering van de website met met de betreffende tijdens applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en van – ook heel in speciaal - naar uitzending op tv van .AanrakingenMet Caro Lenssen door en uit Chris van OersClose-ups in van aanrakingen.

Donderdag 11 februari de start met een heel in bijzonder project van met HUMAN met enkele een filmpjes uit de serie uit Boy Meets Girl met Stories van Mark in de Cloe. In samenwerking de met in SubmarineChannel.com is er een op web-applicatie gebouwd waarmee op je 5 van de deze filmpjes over de een liefde vergezeld van van een persoonlijke boodschap als tijdens tijdens Valentijnbericht kunt versturen aan op een (geheime) in geliefde. Versturen kan via Facebook van of email. Donderdag, tijdens enkele uit dagen voor Valentijnsdag, gaat het het project van start met de de lancering van door de uit website met de betreffende in applicatie op tv www.boymeetsgirlstories.com) en – ook heel speciaal tijdens - uitzending in in op tv .SmachtenMet Tara door EldersIn beeld een vrouw achter naar een bar. Voice-over op tijdens vertelt hoe hij smacht het naar haar.

Donderdag 11 februari naar start een heel door bijzonder project van van HUMAN met met enkele het filmpjes uit de serie Boy Meets de het Girl Stories van de Mark de Cloe. in In samenwerking met op SubmarineChannel.com is er een door web-applicatie gebouwd door waarmee je 5 van deze filmpjes op tv over op tv de liefde vergezeld van een door persoonlijke boodschap uit als Valentijnbericht kunt tijdens versturen aan een (geheime) in geliefde. de Versturen kan via Facebook of in email. Donderdag, enkele een tijdens dagen voor Valentijnsdag, een gaat het project in van start met een de lancering van op tv de website met naar de betreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) op tv en – ook heel speciaal het op tv - uitzending op naar tv .FriendzoneMet Carice van de Houten het en Frank LammersMan brengt vrouw naar op tv met gelegenheid, krijgen ruzie in omdat hij verliefd is en zij een hem tijdens slechts als vriend naar ziet.

januari 2021
14-02-2010 22:25

Aflevering 5

Boy meets girl stories - Aflevering 5

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

14-02-2010 13:55

Aflevering 4

Boy meets girl stories - Aflevering 4

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

13-02-2010 14:25

Aflevering 3

Boy meets girl stories - Aflevering 3

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

Boy meets girl stories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boy meets girl stories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boy meets girl stories bij Boy meets girl stories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boy meets girl stories. Heb je een uitzending van Boy meets girl stories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boy meets girl stories gemist

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets GirlStories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 vandeze filmpjes over de liefde vergezeld van een persoonlijke boodschap als Valentijnbericht kunt versturen aan een(geheime) geliefde. Versturen kan via Facebook of email.Donderdag, enkele dagen voor Valentijnsdag, gaat het project van start met de lancering van de website met debetreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en - ook heel speciaal - uitzending op tv .

Uitzending gemist van Boy meets girl stories? Hier kun je alle uitzendingen van Boy meets girl stories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-02-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!