Programma gemist?

Donderdag 11 op tv februari start naar een heel bijzonder de project van HUMAN met op tv enkele filmpjes met uit de serie op tv Boy Meets tijdens Girl Stories van Mark de Cloe. het In samenwerking met met op tv SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd tijdens tijdens waarmee je 5 van op tv deze filmpjes over de in liefde vergezeld van van een persoonlijke boodschap uit als Valentijnbericht kunt versturen uit de aan een (geheime) geliefde. van Versturen kan via Facebook een of de email. Donderdag, enkele dagen voor Valentijnsdag, door in gaat het project van start het met de lancering van de tijdens de website met uit de betreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en uit – ook heel het speciaal - naar uitzending van op tv .AanrakingenMet Caro Lenssen op en Chris van de OersClose-ups op tv van aanrakingen.

Donderdag op 11 februari start een uit heel bijzonder het project van HUMAN met enkele tijdens filmpjes uit de het serie tijdens Boy Meets Girl Stories van van Mark de Cloe. op in In samenwerking met SubmarineChannel.com is er de een naar web-applicatie gebouwd waarmee uit je 5 het van deze filmpjes over in de liefde een vergezeld van een een persoonlijke boodschap als Valentijnbericht kunt versturen met het aan een (geheime) geliefde. Versturen kan op tv via Facebook uit of email. het Donderdag, enkele van dagen voor Valentijnsdag, gaat de het project van van start met de een lancering van het de website met de betreffende in applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en een – ook heel met speciaal - uitzending uit op tv .SmachtenMet op tv Tara EldersIn naar beeld een vrouw door achter een bar. Voice-over uit het vertelt hoe hij smacht naar het haar.

Donderdag het 11 februari start op tv een heel bijzonder door project van HUMAN in met enkele door filmpjes uit de op tv serie Boy Meets Girl Stories in van een Mark de Cloe. In naar samenwerking met SubmarineChannel.com naar is er naar een web-applicatie gebouwd in waarmee je 5 van een deze filmpjes over op de liefde vergezeld in van een persoonlijke boodschap als naar Valentijnbericht door kunt versturen aan een (geheime) de het geliefde. Versturen kan via Facebook of het email. Donderdag, enkele in dagen voor door Valentijnsdag, gaat het op project van start met naar de lancering van door tijdens de website met de betreffende door applicatie de www.boymeetsgirlstories.com) en – naar ook heel speciaal de - uitzending op tv .FriendzoneMet tijdens Carice op tv van Houten het en Frank LammersMan brengt vrouw een naar gelegenheid, krijgen van ruzie omdat hij op tv verliefd is en op tv zij hem slechts als op vriend naar ziet.

september 2021
14-02-2010 22:25

Aflevering 5

Boy meets girl stories - Aflevering 5

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

14-02-2010 13:55

Aflevering 4

Boy meets girl stories - Aflevering 4

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

13-02-2010 14:25

Aflevering 3

Boy meets girl stories - Aflevering 3

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

Boy meets girl stories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boy meets girl stories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boy meets girl stories bij Boy meets girl stories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boy meets girl stories. Heb je een uitzending van Boy meets girl stories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boy meets girl stories gemist

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets GirlStories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 vandeze filmpjes over de liefde vergezeld van een persoonlijke boodschap als Valentijnbericht kunt versturen aan een(geheime) geliefde. Versturen kan via Facebook of email.Donderdag, enkele dagen voor Valentijnsdag, gaat het project van start met de lancering van de website met debetreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en - ook heel speciaal - uitzending op tv .

Uitzending gemist van Boy meets girl stories? Hier kun je alle uitzendingen van Boy meets girl stories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-02-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!