Programma gemist?

Donderdag 11 met februari start een heel naar bijzonder in project van het HUMAN met enkele filmpjes tijdens uit de het serie Boy Meets uit Girl Stories van van Mark de Cloe. In samenwerking met in op tv SubmarineChannel.com is er uit een web-applicatie gebouwd op tv waarmee je 5 tijdens van deze filmpjes van over de liefde vergezeld van een de persoonlijke boodschap de als Valentijnbericht op kunt versturen aan het een (geheime) op tv geliefde. Versturen kan via naar Facebook of email. de Donderdag, enkele dagen voor Valentijnsdag, door gaat het de project de van start met van de lancering van de website een met de betreffende het applicatie www.boymeetsgirlstories.com) tijdens en – tijdens ook heel speciaal - op tv uitzending het op tv .AanrakingenMet Caro door Lenssen en Chris van OersClose-ups tijdens van in aanrakingen.

Donderdag op tv 11 februari start een heel door bijzonder project tijdens van HUMAN op tv met enkele filmpjes uit de de serie Boy op tv Meets op tv Girl Stories van Mark de Cloe. van van In samenwerking met SubmarineChannel.com is op tv er een een web-applicatie gebouwd waarmee op je 5 van deze met filmpjes over de liefde op vergezeld van naar een persoonlijke in boodschap als op tv Valentijnbericht kunt versturen aan een het (geheime) in geliefde. Versturen kan via Facebook of met uit email. Donderdag, enkele een dagen voor Valentijnsdag, op gaat het project van start tijdens met de lancering door van de website op met de de betreffende applicatie het www.boymeetsgirlstories.com) en – ook heel tijdens speciaal met - uitzending op tv een .SmachtenMet tijdens Tara EldersIn beeld met een vrouw achter een bar. Voice-over uit vertelt hoe het hij smacht naar een haar.

Donderdag 11 februari een start een een heel bijzonder project door van HUMAN met enkele op tv filmpjes uit de tijdens serie uit Boy Meets Girl Stories van de in Mark de Cloe. In samenwerking met in van SubmarineChannel.com is er een web-applicatie uit gebouwd waarmee je van 5 van van deze filmpjes over met de liefde vergezeld van een een persoonlijke uit boodschap als Valentijnbericht kunt door versturen aan een (geheime) op tv geliefde. Versturen in kan via Facebook of van email. Donderdag, enkele op tv dagen voor Valentijnsdag, van gaat het project de van naar start met de lancering van van tijdens de website met de in betreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en – met ook heel op speciaal - uitzending op tv op tv met .FriendzoneMet Carice van Houten tijdens en een Frank LammersMan brengt in vrouw naar van gelegenheid, krijgen ruzie omdat hij op tv verliefd is en van zij met hem slechts als vriend met ziet.

mei 2021
14-02-2010 22:25

Aflevering 5

Boy meets girl stories - Aflevering 5

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

14-02-2010 13:55

Aflevering 4

Boy meets girl stories - Aflevering 4

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

13-02-2010 14:25

Aflevering 3

Boy meets girl stories - Aflevering 3

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

Boy meets girl stories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boy meets girl stories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boy meets girl stories bij Boy meets girl stories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boy meets girl stories. Heb je een uitzending van Boy meets girl stories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boy meets girl stories gemist

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets GirlStories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 vandeze filmpjes over de liefde vergezeld van een persoonlijke boodschap als Valentijnbericht kunt versturen aan een(geheime) geliefde. Versturen kan via Facebook of email.Donderdag, enkele dagen voor Valentijnsdag, gaat het project van start met de lancering van de website met debetreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en - ook heel speciaal - uitzending op tv .

Uitzending gemist van Boy meets girl stories? Hier kun je alle uitzendingen van Boy meets girl stories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-02-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!