Programma gemist?

Donderdag 11 op tv februari start door een heel bijzonder in project van HUMAN door met enkele filmpjes uit de het op tv serie Boy Meets de Girl Stories van tijdens Mark de Cloe. In samenwerking met in SubmarineChannel.com het is er een naar web-applicatie gebouwd waarmee met je 5 van deze filmpjes in over de van liefde van vergezeld van een persoonlijke boodschap een als Valentijnbericht kunt uit versturen aan een op (geheime) geliefde. Versturen op kan op via Facebook of met email. Donderdag, enkele dagen de voor Valentijnsdag, gaat het uit project met van start met de lancering van in de website met de op de betreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) uit en – ook heel door speciaal - het uitzending op tv .AanrakingenMet uit Caro in Lenssen en door Chris van OersClose-ups van van aanrakingen.

Donderdag op 11 februari start een heel tijdens bijzonder project uit van HUMAN met enkele het filmpjes uit de het serie Boy de Meets Girl Stories naar van Mark de Cloe. de In samenwerking op tv met SubmarineChannel.com is met er een web-applicatie gebouwd in waarmee je de 5 van deze filmpjes de over de uit liefde tijdens vergezeld van een persoonlijke tijdens boodschap als met Valentijnbericht kunt versturen aan de een (geheime) het geliefde. Versturen kan via Facebook of op email. op Donderdag, enkele van dagen voor Valentijnsdag, het gaat het project van tijdens start met op tv de lancering van met de website met de in betreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en – op tv ook in heel speciaal - uitzending door op tv op tv .SmachtenMet Tara EldersIn op beeld een vrouw achter de in een bar. Voice-over van vertelt hoe hij op tv smacht naar haar.

Donderdag tijdens 11 februari start een heel naar bijzonder project van het het HUMAN met enkele filmpjes uit met de serie Boy op Meets Girl Stories van een Mark in de Cloe. In samenwerking naar met SubmarineChannel.com is er de een web-applicatie gebouwd een waarmee je naar 5 door van deze filmpjes over de op liefde vergezeld van van een persoonlijke boodschap van als met Valentijnbericht kunt versturen aan een de (geheime) geliefde. Versturen kan van via Facebook of tijdens email. Donderdag, door enkele dagen een voor Valentijnsdag, gaat het project met van start met naar de lancering in van de tijdens website met de het betreffende applicatie door www.boymeetsgirlstories.com) en – ook met heel speciaal - uit uitzending op in tv .FriendzoneMet Carice van in Houten en Frank LammersMan door brengt vrouw naar uit gelegenheid, in krijgen ruzie de omdat hij verliefd van is en zij met hem slechts als vriend het ziet.

september 2020
14-02-2010 22:25

Aflevering 5

Boy meets girl stories - Aflevering 5

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

14-02-2010 13:55

Aflevering 4

Boy meets girl stories - Aflevering 4

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

13-02-2010 14:25

Aflevering 3

Boy meets girl stories - Aflevering 3

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

Boy meets girl stories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boy meets girl stories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boy meets girl stories bij Boy meets girl stories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boy meets girl stories. Heb je een uitzending van Boy meets girl stories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boy meets girl stories gemist

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets GirlStories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 vandeze filmpjes over de liefde vergezeld van een persoonlijke boodschap als Valentijnbericht kunt versturen aan een(geheime) geliefde. Versturen kan via Facebook of email.Donderdag, enkele dagen voor Valentijnsdag, gaat het project van start met de lancering van de website met debetreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en - ook heel speciaal - uitzending op tv .

Uitzending gemist van Boy meets girl stories? Hier kun je alle uitzendingen van Boy meets girl stories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-02-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!