Programma gemist?

Donderdag 11 met februari in start een heel bijzonder een project van tijdens HUMAN met enkele filmpjes de uit de van serie Boy Meets Girl Stories van op Mark de uit Cloe. In samenwerking een met SubmarineChannel.com is het er een een web-applicatie gebouwd waarmee je het 5 van deze op filmpjes een over de liefde vergezeld van een uit persoonlijke boodschap in als Valentijnbericht kunt versturen in aan door een (geheime) geliefde. Versturen kan op tv via Facebook of in email. op Donderdag, enkele dagen voor tijdens Valentijnsdag, gaat het uit project in van start met het de lancering van de de website met de betreffende applicatie tijdens www.boymeetsgirlstories.com) en van – ook heel een speciaal - uitzending op tv op tv op .AanrakingenMet Caro Lenssen in en Chris van OersClose-ups op tijdens van aanrakingen.

Donderdag door 11 februari op tv start een heel bijzonder project van van naar HUMAN met enkele filmpjes uit door de serie Boy van Meets naar Girl Stories van Mark de Cloe. tijdens In samenwerking met een SubmarineChannel.com is er naar een web-applicatie gebouwd het waarmee door je 5 van deze een filmpjes een over de liefde vergezeld van een de naar persoonlijke boodschap als Valentijnbericht de kunt versturen aan een (geheime) uit geliefde. Versturen door kan via Facebook op tv of met email. Donderdag, enkele dagen van voor Valentijnsdag, gaat uit het project van de start met de lancering op van de op website met de betreffende applicatie van www.boymeetsgirlstories.com) en – tijdens uit ook heel speciaal - uitzending op tv de op tv .SmachtenMet Tara van EldersIn beeld een in vrouw achter een in bar. Voice-over het vertelt hoe hij smacht naar door haar.

Donderdag 11 tijdens februari start van een heel een bijzonder project van HUMAN met met enkele filmpjes op tv uit de serie uit Boy Meets in Girl Stories van in Mark de Cloe. van In samenwerking met SubmarineChannel.com is de er van een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 uit van deze de filmpjes de over de liefde vergezeld tijdens van een persoonlijke boodschap van als Valentijnbericht kunt een versturen aan op een (geheime) in geliefde. Versturen kan via Facebook of de email. Donderdag, de enkele dagen voor Valentijnsdag, naar gaat tijdens het project van start de met de lancering van van de website een met de betreffende van applicatie op www.boymeetsgirlstories.com) en – ook heel speciaal door - naar uitzending op tv tijdens .FriendzoneMet Carice van van Houten en Frank LammersMan uit brengt vrouw op naar gelegenheid, krijgen op tv ruzie omdat hij verliefd naar is een en zij hem slechts de als vriend uit ziet.

oktober 2019
14-02-2010 22:25

Aflevering 5

Boy meets girl stories - Aflevering 5

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

14-02-2010 13:55

Aflevering 4

Boy meets girl stories - Aflevering 4

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

13-02-2010 14:25

Aflevering 3

Boy meets girl stories - Aflevering 3

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

Boy meets girl stories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boy meets girl stories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boy meets girl stories bij Boy meets girl stories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boy meets girl stories. Heb je een uitzending van Boy meets girl stories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boy meets girl stories gemist

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets GirlStories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 vandeze filmpjes over de liefde vergezeld van een persoonlijke boodschap als Valentijnbericht kunt versturen aan een(geheime) geliefde. Versturen kan via Facebook of email.Donderdag, enkele dagen voor Valentijnsdag, gaat het project van start met de lancering van de website met debetreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en - ook heel speciaal - uitzending op tv .

Uitzending gemist van Boy meets girl stories? Hier kun je alle uitzendingen van Boy meets girl stories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-02-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!