Programma gemist?

Donderdag 11 tijdens februari de start een heel bijzonder uit project van HUMAN een met enkele filmpjes uit de in serie op Boy Meets door Girl Stories van Mark de Cloe. met In uit samenwerking met uit SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd tijdens waarmee door je 5 van in deze filmpjes over de liefde tijdens vergezeld van met een persoonlijke boodschap op als naar Valentijnbericht kunt versturen aan een door (geheime) geliefde. Versturen kan in in via Facebook of email. Donderdag, tijdens enkele dagen voor op tv Valentijnsdag, gaat het project door naar van start met de naar lancering van het de website met de naar betreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) naar en – op tv ook heel speciaal - uitzending de op tv .AanrakingenMet het Caro Lenssen de en Chris van tijdens OersClose-ups van van aanrakingen.

Donderdag 11 februari de start op een heel bijzonder project op tv van tijdens HUMAN met enkele naar filmpjes uit de op serie Boy Meets Girl Stories van op tv Mark de Cloe. op tv In samenwerking met van SubmarineChannel.com van is er een web-applicatie gebouwd de uit waarmee je 5 van een deze filmpjes over uit de liefde vergezeld van een het persoonlijke boodschap als naar de Valentijnbericht kunt versturen aan een tijdens (geheime) tijdens geliefde. Versturen kan via Facebook of uit email. Donderdag, enkele het dagen voor Valentijnsdag, op tv met gaat het project van start met een met de lancering van de naar website met de betreffende applicatie op tv het www.boymeetsgirlstories.com) en – ook van heel speciaal uit - uitzending op op tv tv .SmachtenMet Tara een EldersIn beeld de een vrouw achter een bar. in Voice-over vertelt hoe uit hij smacht op tv naar haar.

Donderdag 11 februari tijdens start een naar heel op tv bijzonder project van van HUMAN met enkele filmpjes een uit de serie Boy Meets naar Girl de Stories van Mark de de Cloe. In op samenwerking met SubmarineChannel.com van is er een web-applicatie met gebouwd waarmee je met 5 van op deze filmpjes over de in liefde een vergezeld van een persoonlijke boodschap als met Valentijnbericht kunt versturen het aan naar een (geheime) met geliefde. Versturen kan via met Facebook of email. uit Donderdag, enkele dagen voor een Valentijnsdag, gaat het de project met van start met de lancering van door de een website met de in betreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en – een door ook heel speciaal een - uitzending op op tv tv .FriendzoneMet Carice met van Houten en Frank een LammersMan brengt vrouw door naar in gelegenheid, krijgen ruzie tijdens omdat hij verliefd is in en zij hem slechts als uit vriend op ziet.

mei 2020
14-02-2010 22:25

Aflevering 5

Boy meets girl stories - Aflevering 5

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

14-02-2010 13:55

Aflevering 4

Boy meets girl stories - Aflevering 4

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

13-02-2010 14:25

Aflevering 3

Boy meets girl stories - Aflevering 3

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

Boy meets girl stories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boy meets girl stories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boy meets girl stories bij Boy meets girl stories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boy meets girl stories. Heb je een uitzending van Boy meets girl stories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boy meets girl stories gemist

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets GirlStories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 vandeze filmpjes over de liefde vergezeld van een persoonlijke boodschap als Valentijnbericht kunt versturen aan een(geheime) geliefde. Versturen kan via Facebook of email.Donderdag, enkele dagen voor Valentijnsdag, gaat het project van start met de lancering van de website met debetreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en - ook heel speciaal - uitzending op tv .

Uitzending gemist van Boy meets girl stories? Hier kun je alle uitzendingen van Boy meets girl stories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-02-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!