Programma gemist?

Donderdag 11 februari het start in een heel bijzonder project tijdens van HUMAN met uit enkele filmpjes van uit de tijdens serie Boy Meets Girl naar Stories van Mark de Cloe. een In samenwerking tijdens met SubmarineChannel.com is er van een tijdens web-applicatie gebouwd waarmee je 5 op tv van met deze filmpjes over de naar liefde vergezeld uit van een uit persoonlijke boodschap als Valentijnbericht kunt van versturen aan een met (geheime) geliefde. Versturen kan op tv via Facebook of een email. tijdens Donderdag, enkele op tv dagen voor Valentijnsdag, in gaat het project van start op tv met de lancering van door de website in met de betreffende op tv applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en van – van ook heel speciaal - van uitzending op tv .AanrakingenMet uit Caro Lenssen en op Chris van op OersClose-ups uit van aanrakingen.

Donderdag met 11 februari start het een heel bijzonder project van op tv HUMAN met enkele een filmpjes uit een de serie Boy Meets het Girl het Stories van Mark tijdens de Cloe. op tv In samenwerking met SubmarineChannel.com de is er een web-applicatie het gebouwd waarmee uit je 5 van deze in filmpjes over de van liefde vergezeld van met een persoonlijke boodschap in als Valentijnbericht kunt uit versturen met aan een (geheime) geliefde. Versturen kan door via de Facebook of email. Donderdag, op tv enkele dagen voor Valentijnsdag, uit tijdens gaat het project van start met uit een de lancering van de een website met de op tv betreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en van – van ook heel speciaal met - uitzending op tv op .SmachtenMet van Tara EldersIn beeld een het vrouw achter een op tv bar. Voice-over het vertelt hoe hij smacht naar een haar.

Donderdag een 11 februari start van een heel een bijzonder project van HUMAN met tijdens enkele tijdens filmpjes uit de op tv serie Boy Meets Girl van Stories van Mark op de Cloe. In uit samenwerking met SubmarineChannel.com is er in een web-applicatie op tv gebouwd waarmee de je 5 van naar deze filmpjes over de liefde in vergezeld van een de op persoonlijke boodschap als Valentijnbericht kunt tijdens versturen tijdens aan een (geheime) geliefde. Versturen kan het via Facebook of door van email. Donderdag, enkele dagen voor Valentijnsdag, met gaat het project naar van start tijdens met de met lancering van de website naar met de van betreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en van – ook heel tijdens speciaal in - uitzending op tv tijdens .FriendzoneMet een Carice van Houten en Frank met LammersMan van brengt vrouw naar het gelegenheid, krijgen ruzie omdat hij uit verliefd tijdens is en zij hem slechts naar als vriend op tv ziet.

januari 2020
14-02-2010 22:25

Aflevering 5

Boy meets girl stories - Aflevering 5

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

14-02-2010 13:55

Aflevering 4

Boy meets girl stories - Aflevering 4

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

13-02-2010 14:25

Aflevering 3

Boy meets girl stories - Aflevering 3

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets Girl Stories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 van deze filmp...

Boy meets girl stories gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boy meets girl stories de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boy meets girl stories bij Boy meets girl stories liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boy meets girl stories. Heb je een uitzending van Boy meets girl stories gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boy meets girl stories gemist

Donderdag 11 februari start een heel bijzonder project van HUMAN met enkele filmpjes uit de serie Boy Meets GirlStories van Mark de Cloe. In samenwerking met SubmarineChannel.com is er een web-applicatie gebouwd waarmee je 5 vandeze filmpjes over de liefde vergezeld van een persoonlijke boodschap als Valentijnbericht kunt versturen aan een(geheime) geliefde. Versturen kan via Facebook of email.Donderdag, enkele dagen voor Valentijnsdag, gaat het project van start met de lancering van de website met debetreffende applicatie www.boymeetsgirlstories.com) en - ook heel speciaal - uitzending op tv .

Uitzending gemist van Boy meets girl stories? Hier kun je alle uitzendingen van Boy meets girl stories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-02-2010 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!