Programma gemist?

Het boeddhisme is met een niet-godsdienstige op levensbeschouwing, die uitgaat van de het verkrijgen van door zelfinzicht waardoor met je niet meer naar hoeft te lijden. Dat op tv de klinkt fantastisch, maar uit hoe word je nu boeddhist? het En lukt het een Karin om niet van meer te lijden? Kan naar ze bijvoorbeeld door heel door praktisch afkomen van de pijn in het haar naar rug?

Vreemde rituelen, een Indianen en hallucinerende naar drugs, dat is op tv waar de meeste mensen naar aan denken bij de Sjamanisme. Maar de sjamanisme is tijdens meer dan dat: op het is door een van de oudste een spirituele stromingen een op aarde.  En op deze oeroude natuurreligie wordt met Karins levenswijze voor twee met weken.

Tijdens KRO's Maand tijdens van de op tv Spiritualiteit staat uit Karin de Groot in het dit programma stil op bij wat écht belangrijk in uit is in het uit leven. Ervan uitgaande dat geld naar niet gelukkig maakt, op tv gaat ze op door zoek naar immateriële op tv rijkdom. Karin stort zich uit met het heel haar ziel en in zaligheid tijdens in een (haar) onbekende wereld. door Karin duikt onder in de de wereld de van de spiritualiteit. in Zo zal uit Karin onder andere twee in weken het leven als hare krishna, maar ook op tv volgens de met leer van de op antroposofie, uit het boeddhisme en het sjamanisme. Uiteraard in met wordt het katholicisme niet vergeten: Karin door gaat op tv op zoek in naar haar eigen beschermengel naar om, als het op lukt, daarmee in in contact te komen. Karin naar moet soms tijdens ver gaan om in met korte tijd zo intens op mogelijk te het ervaren hoe het van is volgens een bepaalde van stroming met te leven. Ze door vindt dan ook op heel wat ontberingen en tijdens bizarre rituelen op haar uit met weg! Het resultaat uit zijn zeer persoonlijke zoektochten van Karin door naar innerlijke rust de in en balans. De van vraag die zij zichzelf stelt: Heb in ik op tv genoeg spiritualiteit? En het antwoord van is verrassend. op tv De Hare Krishna's kent tijdens men in vooral van het zingen en een dansen in op oranje gewaden door de de een drukke winkelstraat. Hare Krishna-toegewijden vinden uit hun geluk, rust en van vrede het in de liefde de voor God. uit Die God noemen ze Krishna, van maar is door in wezen dezelfde met God als die van de de katholieken, tijdens joden en moslims. Karin in wijdt zich twee weken in lang op tv aan deze naar Krishna en volgt met daarbij strenge regels. Zo mag ze met geen vlees, op vis en eieren eten, naar in geen koffie en alcohol drinken tijdens en ongeoorloofde seks hebben. met Dit alles in om haar gereïncarneerde van ziel te zuiveren. Ook het van moet ze dagelijks uren mantra's in zingen om tijdens zo in door contact te komen met Krishna. En door om alles nog naar een tandje de intensiever te ervaren, verblijft een Karin in bovendien een aantal dagen in naar een groot Hare tijdens Krishna-klooster in in de de Belgische Ardennen, waar ze uit elke dag om vier van uur van 's ochtends opstaat in voor sprookjesachtige rituelen in de in tempel. Als kers de op de taart, moet van met ze, net als op tv alle andere Krishna-toegewijden, zingend en dansend op tv door de Kalverstraat. tijdens In een bijpassend tenue. een Presentatie: Karin de op tv Groot.

Karin de Groot naar stort zich twee een dagen met het heel haar ziel en uit zaligheid in in een voor tijdens haar vreemde wereld. op Karin als groepleidster het van jongeren met gedragsproblemen. Kan op tv ze streng uit genoeg zijn op tv en tegelijk een beetje van het ze houden? door Presentatie: Karin met Groot.

Karin de Groot op tv stort zich twee het dagen met heel de op haar ziel en zaligheid de in een in voor haar vreemde wereld. Vanuit een tijdens rolstoel, het met haar benen van vastgebonden zodat ze uit die niet kan door gebruiken, ervaart Karin de wereld op van een het gehandicapte. van Ontroerende ontmoetingen met op tv lotgenoten en de ultieme een test: hoe uit rolstoelvriendelijk is de stad? Presentatie: Karin op tv naar Groot.

Karin in de Groot stort zich door twee dagen van met heel haar de ziel en zaligheid in een op voor door haar vreemde naar wereld. Karin bij de de reinigingsdienst Amsterdam. naar Belangrijk werk dat bijna niemand wil in doen. Karin vindt op tv het verschrikkelijk, maar in laat in zich niet kennen. uit Presentatie: Karin met Groot.

Karin de in Groot in een op vreemde wereld. Karin als naar rechercheur van de met vreemdelingenpolitie op van zoek naar illegale vreemdelingen. een Verscheurde naar gevoelens en werkweigering? Presentatie: het Karin met Groot.

Karin de op tv Groot in een vreemde met wereld. Afl.: Karin op tv met als obesitas-patiënt. Vijftig kilo verzwaard tijdens draait een ze mee in van een eetstoornissenkliniek en ondervindt ze met tijdens lotgenoten de van dagelijkse obstakels. het Presentatie: Karin door Groot.

november 2021
22-11-2011 19:25

Aflevering 38

Heb ik genoeg? - Aflevering 38

Het boeddhisme is een niet-godsdienstige levensbeschouwing, die uitgaat van het verkrijgen van zelfinzicht waardoor je niet meer hoeft te lijden. Dat klinkt fantastisch, maar hoe word je nu boeddhist? En lukt het Karin om niet meer te lijde...

15-11-2011 19:25

Aflevering 37

Heb ik genoeg? - Aflevering 37

Vreemde rituelen, Indianen en hallucinerende drugs, dat is waar de meeste mensen aan denken bij Sjamanisme. Maar sjamanisme is meer dan dat: het is een van de oudste spirituele stromingen op aarde.  En deze oeroude natuurreligie wordt ...

01-11-2011 19:25

Aflevering 35

Heb ik genoeg? - Aflevering 35

Tijdens KRO's Maand van de Spiritualiteit staat Karin de Groot in dit programma stil bij wat écht belangrijk is in het leven. Ervan uitgaande dat geld niet gelukkig maakt, gaat ze op zoek naar immateriële rijkdom. Karin stort zich met heel ...

21-03-2010 23:15

Aflevering 31

Heb ik genoeg? - Aflevering 31

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Karin als groepleidster van jongeren met gedragsproblemen. Kan ze streng genoeg zijn en tegelijk een beetje van ze houden? Presentatie: Ka...

07-03-2010 23:15

Aflevering 30

Heb ik genoeg? - Aflevering 30

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Vanuit een rolstoel, met haar benen vastgebonden zodat ze die niet kan gebruiken, ervaart Karin de wereld van een gehandicapte. Ontroerend...

28-02-2010 23:15

Aflevering 28

Heb ik genoeg? - Aflevering 28

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Karin bij de reinigingsdienst Amsterdam. Belangrijk werk dat bijna niemand wil doen. Karin vindt het verschrikkelijk, maar laat zich niet ...

21-02-2010 23:10

Aflevering 26

Heb ik genoeg? - Aflevering 26

Karin de Groot in een vreemde wereld. Karin als rechercheur van de vreemdelingenpolitie op zoek naar illegale vreemdelingen. Verscheurde gevoelens en werkweigering? Presentatie: Karin Groot.

14-02-2010 23:10

Karin als obesitas-patiënt

Heb ik genoeg? - Karin als obesitas-patiënt

Karin de Groot in een vreemde wereld. Afl.: Karin als obesitas-patiënt. Vijftig kilo verzwaard draait ze mee in een eetstoornissenkliniek en ondervindt ze met lotgenoten de dagelijkse obstakels. Presentatie: Karin Groot.

Heb ik genoeg? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heb ik genoeg? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heb ik genoeg? bij Heb ik genoeg? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heb ik genoeg?. Heb je een uitzending van Heb ik genoeg? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heb ik genoeg? gemist

'Heb ik genoeg?': dat is de vraag waarmee hartsvriendinnen Karin de Groot en Liz de Kort worstelen.In deze tijd vanrecessie is het goed eens stil te staan bij wat ècht belangrijk is in het leven. Ervan uitgaande dat geld niet gelukkigmaakt, gaat Karin op zoek naar de immateriële rijkdom in het leven.

Uitzending gemist van Heb ik genoeg?? Hier kun je alle uitzendingen van Heb ik genoeg? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-11-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!