Programma gemist?

Het op boeddhisme is op een niet-godsdienstige levensbeschouwing, een die uitgaat van door het verkrijgen van zelfinzicht waardoor op je niet meer door hoeft te lijden. door Dat klinkt fantastisch, maar een naar hoe word je nu boeddhist? het En lukt het met Karin de om niet meer te lijden? tijdens Kan met ze bijvoorbeeld heel praktisch met afkomen van op tv de pijn in naar haar rug?

Vreemde de rituelen, Indianen op tv en hallucinerende drugs, dat is waar op de meeste in mensen door aan denken bij Sjamanisme. de Maar sjamanisme is van meer dan dat: het is door een van op tv de oudste spirituele in stromingen uit op aarde.  En deze oeroude natuurreligie met op tv wordt Karins levenswijze voor het twee weken.

Tijdens KRO's Maand op van de Spiritualiteit uit staat Karin uit de Groot een in dit programma stil met bij in wat écht belangrijk is tijdens in het een leven. Ervan uitgaande dat geld in niet een gelukkig maakt, gaat een ze op zoek naar immateriële rijkdom. op tv Karin stort het zich met heel met haar ziel en zaligheid door naar in een (haar) onbekende wereld. Karin de met duikt onder in de tijdens wereld van de spiritualiteit. uit Zo zal Karin door onder andere twee weken de door leven als hare krishna, maar ook uit volgens met de leer van de de antroposofie, het van boeddhisme en het sjamanisme. op Uiteraard de wordt het katholicisme niet vergeten: Karin van gaat op zoek met op naar haar eigen in beschermengel om, als het lukt, op daarmee in contact te het komen. een Karin moet soms ver op tv gaan om in door korte tijd tijdens zo intens mogelijk te ervaren het met hoe het is volgens een bepaalde uit stroming het te leven. een Ze vindt dan ook de heel wat ontberingen en uit bizarre rituelen op haar uit weg! door Het resultaat zijn zeer van persoonlijke zoektochten op tv van Karin naar innerlijke rust van naar en balans. De vraag het die zij met zichzelf stelt: Heb ik genoeg van spiritualiteit? En het de antwoord door is verrassend. De Hare Krishna's kent naar men vooral in van een het zingen en dansen in tijdens oranje gewaden met door de drukke van winkelstraat. Hare Krishna-toegewijden vinden hun door geluk, rust de en op tv vrede in de liefde voor naar God. Die het God noemen ze Krishna, met maar naar is in wezen op dezelfde God als die van van de katholieken, joden in en moslims. Karin het wijdt zich twee op tv weken lang aan van deze het Krishna en volgt met daarbij strenge regels. Zo mag tijdens ze geen een vlees, vis en eieren eten, uit geen tijdens koffie en alcohol van drinken en het ongeoorloofde seks hebben. een Dit alles om haar gereïncarneerde ziel in te op tv zuiveren. Ook moet ze van dagelijks uren mantra's in zingen om zo in op contact tijdens te komen door met Krishna. En om alles nog naar een tandje intensiever van van te ervaren, verblijft Karin op tv bovendien een het aantal dagen in een groot Hare op op Krishna-klooster in de Belgische Ardennen, met waar ze elke op dag om vier tijdens uur 's ochtends opstaat door voor sprookjesachtige een rituelen het in de tempel. Als in kers op tijdens de taart, moet ze, net als een alle andere op Krishna-toegewijden, zingend de en dansend door de Kalverstraat. uit op tv In bijpassend tenue. Presentatie: Karin de met een Groot.

Karin de Groot uit stort in zich twee dagen met de heel haar ziel tijdens en uit zaligheid in een voor haar van vreemde wereld. de Karin als groepleidster van jongeren naar tijdens met gedragsproblemen. Kan door ze streng genoeg zijn op en tegelijk met een beetje van ze houden? Presentatie: door Karin met Groot.

Karin de van Groot stort door zich twee dagen van met heel haar de ziel en zaligheid in een de voor haar van vreemde uit wereld. Vanuit een rolstoel, met haar het een benen vastgebonden zodat ze die niet een kan het gebruiken, ervaart Karin op tv de wereld naar van een gehandicapte. Ontroerende ontmoetingen met op tv lotgenoten naar en de ultieme test: van hoe het rolstoelvriendelijk is de naar stad? Presentatie: Karin in Groot.

Karin de Groot tijdens stort op zich twee in dagen met heel haar ziel naar en zaligheid in een van voor haar de vreemde van wereld. Karin bij de reinigingsdienst in Amsterdam. Belangrijk naar werk dat bijna niemand door wil uit doen. Karin vindt het door verschrikkelijk, maar laat zich op niet kennen. naar Presentatie: Karin het Groot.

Karin tijdens de Groot in een vreemde op wereld. Karin als op tv rechercheur van van de vreemdelingenpolitie op zoek op tv naar op illegale vreemdelingen. Verscheurde gevoelens tijdens en werkweigering? in Presentatie: Karin door Groot.

Karin de op tv Groot in een op tv vreemde wereld. in Afl.: Karin als obesitas-patiënt. Vijftig uit op tv kilo verzwaard draait ze mee in in een eetstoornissenkliniek uit en ondervindt ze met van lotgenoten de in dagelijkse obstakels. naar Presentatie: Karin het Groot.

maart 2021
22-11-2011 19:25

Aflevering 38

Heb ik genoeg? - Aflevering 38

Het boeddhisme is een niet-godsdienstige levensbeschouwing, die uitgaat van het verkrijgen van zelfinzicht waardoor je niet meer hoeft te lijden. Dat klinkt fantastisch, maar hoe word je nu boeddhist? En lukt het Karin om niet meer te lijde...

15-11-2011 19:25

Aflevering 37

Heb ik genoeg? - Aflevering 37

Vreemde rituelen, Indianen en hallucinerende drugs, dat is waar de meeste mensen aan denken bij Sjamanisme. Maar sjamanisme is meer dan dat: het is een van de oudste spirituele stromingen op aarde.  En deze oeroude natuurreligie wordt ...

01-11-2011 19:25

Aflevering 35

Heb ik genoeg? - Aflevering 35

Tijdens KRO's Maand van de Spiritualiteit staat Karin de Groot in dit programma stil bij wat écht belangrijk is in het leven. Ervan uitgaande dat geld niet gelukkig maakt, gaat ze op zoek naar immateriële rijkdom. Karin stort zich met heel ...

21-03-2010 23:15

Aflevering 31

Heb ik genoeg? - Aflevering 31

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Karin als groepleidster van jongeren met gedragsproblemen. Kan ze streng genoeg zijn en tegelijk een beetje van ze houden? Presentatie: Ka...

07-03-2010 23:15

Aflevering 30

Heb ik genoeg? - Aflevering 30

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Vanuit een rolstoel, met haar benen vastgebonden zodat ze die niet kan gebruiken, ervaart Karin de wereld van een gehandicapte. Ontroerend...

28-02-2010 23:15

Aflevering 28

Heb ik genoeg? - Aflevering 28

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Karin bij de reinigingsdienst Amsterdam. Belangrijk werk dat bijna niemand wil doen. Karin vindt het verschrikkelijk, maar laat zich niet ...

21-02-2010 23:10

Aflevering 26

Heb ik genoeg? - Aflevering 26

Karin de Groot in een vreemde wereld. Karin als rechercheur van de vreemdelingenpolitie op zoek naar illegale vreemdelingen. Verscheurde gevoelens en werkweigering? Presentatie: Karin Groot.

14-02-2010 23:10

Karin als obesitas-patiënt

Heb ik genoeg? - Karin als obesitas-patiënt

Karin de Groot in een vreemde wereld. Afl.: Karin als obesitas-patiënt. Vijftig kilo verzwaard draait ze mee in een eetstoornissenkliniek en ondervindt ze met lotgenoten de dagelijkse obstakels. Presentatie: Karin Groot.

Heb ik genoeg? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heb ik genoeg? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heb ik genoeg? bij Heb ik genoeg? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heb ik genoeg?. Heb je een uitzending van Heb ik genoeg? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heb ik genoeg? gemist

'Heb ik genoeg?': dat is de vraag waarmee hartsvriendinnen Karin de Groot en Liz de Kort worstelen.In deze tijd vanrecessie is het goed eens stil te staan bij wat ècht belangrijk is in het leven. Ervan uitgaande dat geld niet gelukkigmaakt, gaat Karin op zoek naar de immateriële rijkdom in het leven.

Uitzending gemist van Heb ik genoeg?? Hier kun je alle uitzendingen van Heb ik genoeg? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-11-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!