Programma gemist?

Het met boeddhisme is een niet-godsdienstige de levensbeschouwing, die op tv uitgaat van het het verkrijgen van zelfinzicht waardoor het je niet meer naar hoeft te op lijden. Dat de klinkt fantastisch, maar hoe word de je nu in boeddhist? En lukt het naar Karin om niet door meer te lijden? in Kan ze van bijvoorbeeld heel praktisch afkomen door van de pijn in een haar de rug?

Vreemde een rituelen, Indianen en hallucinerende door drugs, dat is waar tijdens op de meeste mensen aan denken op tv bij Sjamanisme. naar Maar sjamanisme is tijdens meer dan dat: door het is tijdens een van de oudste spirituele op tv stromingen op aarde.  En van deze naar oeroude natuurreligie wordt het Karins levenswijze voor door twee weken.

Tijdens een KRO's Maand uit van de Spiritualiteit staat Karin de op tv Groot door in dit uit programma stil bij wat écht belangrijk in is in in het op leven. Ervan uitgaande dat geld niet door gelukkig maakt, op tv gaat de ze op zoek naar het immateriële rijkdom. Karin stort op zich met op tv heel haar ziel en zaligheid in in een (haar) de onbekende tijdens wereld. Karin naar duikt onder in de wereld van naar de spiritualiteit. Zo uit zal Karin uit onder een andere twee weken leven een als hare in krishna, maar ook volgens de een leer met van de antroposofie, het op tv boeddhisme en het sjamanisme. tijdens Uiteraard naar wordt het katholicisme een niet vergeten: Karin gaat door op zoek in naar haar eigen beschermengel om, als door het een lukt, daarmee in contact te naar tijdens komen. Karin moet soms ver gaan tijdens om tijdens in korte een tijd zo intens mogelijk te uit ervaren naar hoe het is op tv volgens een bepaalde tijdens stroming te leven. met Ze vindt dan ook heel de wat ontberingen tijdens en bizarre rituelen op haar van weg! Het een resultaat op tv zijn zeer persoonlijke zoektochten van op tv Karin van naar innerlijke rust en balans. De op uit vraag die zij tijdens zichzelf stelt: Heb ik genoeg spiritualiteit? naar En het antwoord een is verrassend. De door Hare een Krishna's kent men vooral de van het zingen door en dansen in oranje uit van gewaden door de drukke winkelstraat. het Hare Krishna-toegewijden een vinden hun geluk, rust en de vrede in de de door liefde voor God. Die God van noemen ze in Krishna, maar is in de wezen dezelfde op tv God als die van de van een katholieken, joden en moslims. op tv Karin wijdt met zich twee weken lang naar aan deze Krishna en volgt het door daarbij strenge regels. in Zo mag ze geen vlees, van vis met en eieren eten, geen koffie naar en alcohol drinken en door ongeoorloofde seks hebben. op Dit op tv alles om haar gereïncarneerde ziel tijdens te zuiveren. Ook op tv moet ze dagelijks van op tv uren mantra's zingen op om zo in contact te komen door met Krishna. En van om alles nog de een tandje naar intensiever te ervaren, verblijft het Karin bovendien uit een aantal dagen de in in een groot Hare Krishna-klooster in de van tijdens Belgische Ardennen, waar ze elke van dag om vier de uur op tv 's ochtends opstaat voor tijdens sprookjesachtige rituelen door in de tempel. Als kers op tv op op tv de taart, moet ze, de net als alle andere uit Krishna-toegewijden, zingend en dansend tijdens door het de Kalverstraat. het In bijpassend tenue. Presentatie: een Karin de naar Groot.

Karin de door Groot stort zich twee met dagen in met heel haar ziel op en zaligheid uit in een voor tijdens haar vreemde wereld. een Karin als groepleidster van jongeren van met gedragsproblemen. door Kan een ze streng genoeg zijn op tv en tegelijk een beetje van van ze met houden? Presentatie: Karin naar Groot.

Karin de het Groot stort zich twee in naar dagen met heel haar ziel en een zaligheid in op een voor haar van vreemde wereld. Vanuit een uit rolstoel, met een haar benen een vastgebonden zodat ze die uit niet tijdens kan gebruiken, ervaart het Karin de wereld van een gehandicapte. op tv Ontroerende het ontmoetingen met lotgenoten met en de op tv ultieme test: hoe door rolstoelvriendelijk is de stad? op Presentatie: Karin met Groot.

Karin de uit Groot van stort zich twee op dagen met heel een haar ziel en zaligheid een in een voor haar vreemde met van wereld. Karin bij de reinigingsdienst Amsterdam. tijdens door Belangrijk werk dat bijna door niemand wil de doen. Karin vindt het verschrikkelijk, in maar laat zich niet tijdens kennen. Presentatie: Karin met uit Groot.

Karin een de Groot in van een vreemde wereld. Karin een als rechercheur van tijdens de vreemdelingenpolitie naar op zoek tijdens naar illegale vreemdelingen. Verscheurde op gevoelens en werkweigering? Presentatie: Karin naar tijdens Groot.

Karin in de Groot in een vreemde uit wereld. tijdens Afl.: Karin het als obesitas-patiënt. Vijftig kilo verzwaard de draait ze mee tijdens in een een eetstoornissenkliniek en ondervindt de ze met door lotgenoten de dagelijkse een obstakels. Presentatie: Karin de Groot.

juli 2020
22-11-2011 19:25

Aflevering 38

Heb ik genoeg? - Aflevering 38

Het boeddhisme is een niet-godsdienstige levensbeschouwing, die uitgaat van het verkrijgen van zelfinzicht waardoor je niet meer hoeft te lijden. Dat klinkt fantastisch, maar hoe word je nu boeddhist? En lukt het Karin om niet meer te lijde...

15-11-2011 19:25

Aflevering 37

Heb ik genoeg? - Aflevering 37

Vreemde rituelen, Indianen en hallucinerende drugs, dat is waar de meeste mensen aan denken bij Sjamanisme. Maar sjamanisme is meer dan dat: het is een van de oudste spirituele stromingen op aarde.  En deze oeroude natuurreligie wordt ...

01-11-2011 19:25

Aflevering 35

Heb ik genoeg? - Aflevering 35

Tijdens KRO's Maand van de Spiritualiteit staat Karin de Groot in dit programma stil bij wat écht belangrijk is in het leven. Ervan uitgaande dat geld niet gelukkig maakt, gaat ze op zoek naar immateriële rijkdom. Karin stort zich met heel ...

21-03-2010 23:15

Aflevering 31

Heb ik genoeg? - Aflevering 31

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Karin als groepleidster van jongeren met gedragsproblemen. Kan ze streng genoeg zijn en tegelijk een beetje van ze houden? Presentatie: Ka...

07-03-2010 23:15

Aflevering 30

Heb ik genoeg? - Aflevering 30

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Vanuit een rolstoel, met haar benen vastgebonden zodat ze die niet kan gebruiken, ervaart Karin de wereld van een gehandicapte. Ontroerend...

28-02-2010 23:15

Aflevering 28

Heb ik genoeg? - Aflevering 28

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Karin bij de reinigingsdienst Amsterdam. Belangrijk werk dat bijna niemand wil doen. Karin vindt het verschrikkelijk, maar laat zich niet ...

21-02-2010 23:10

Aflevering 26

Heb ik genoeg? - Aflevering 26

Karin de Groot in een vreemde wereld. Karin als rechercheur van de vreemdelingenpolitie op zoek naar illegale vreemdelingen. Verscheurde gevoelens en werkweigering? Presentatie: Karin Groot.

14-02-2010 23:10

Karin als obesitas-patiënt

Heb ik genoeg? - Karin als obesitas-patiënt

Karin de Groot in een vreemde wereld. Afl.: Karin als obesitas-patiënt. Vijftig kilo verzwaard draait ze mee in een eetstoornissenkliniek en ondervindt ze met lotgenoten de dagelijkse obstakels. Presentatie: Karin Groot.

Heb ik genoeg? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heb ik genoeg? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heb ik genoeg? bij Heb ik genoeg? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heb ik genoeg?. Heb je een uitzending van Heb ik genoeg? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heb ik genoeg? gemist

'Heb ik genoeg?': dat is de vraag waarmee hartsvriendinnen Karin de Groot en Liz de Kort worstelen.In deze tijd vanrecessie is het goed eens stil te staan bij wat ècht belangrijk is in het leven. Ervan uitgaande dat geld niet gelukkigmaakt, gaat Karin op zoek naar de immateriële rijkdom in het leven.

Uitzending gemist van Heb ik genoeg?? Hier kun je alle uitzendingen van Heb ik genoeg? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-11-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!