Programma gemist?

Het het boeddhisme is een in niet-godsdienstige levensbeschouwing, die uitgaat in van door het verkrijgen van zelfinzicht een waardoor je met niet meer hoeft te het lijden. Dat klinkt van fantastisch, maar hoe word je de nu boeddhist? op En lukt het het Karin met om niet meer van te lijden? Kan het ze bijvoorbeeld heel praktisch uit afkomen van de met pijn in haar op rug?

Vreemde uit rituelen, Indianen en hallucinerende drugs, tijdens dat op is waar de meeste door mensen aan denken bij naar Sjamanisme. Maar sjamanisme op tv tijdens is meer dan dat: het uit is het een van de oudste op spirituele stromingen op aarde.  En de deze tijdens oeroude natuurreligie het wordt Karins levenswijze een voor twee weken.

Tijdens KRO's Maand de van de Spiritualiteit op staat op tv Karin de Groot in dit met tijdens programma stil bij wat écht de belangrijk het is in het leven. Ervan in uitgaande naar dat geld niet van gelukkig maakt, gaat met ze op zoek naar immateriële rijkdom. in Karin stort een zich door met heel haar door ziel en zaligheid in naar een (haar) tijdens onbekende wereld. Karin duikt op onder in naar de wereld van de spiritualiteit. Zo in zal Karin onder naar andere twee weken een met leven als hare krishna, maar ook uit naar volgens de leer van uit de antroposofie, naar het boeddhisme en het door sjamanisme. Uiteraard wordt het het katholicisme in niet vergeten: Karin naar gaat op zoek naar haar eigen met beschermengel om, uit als het tijdens lukt, daarmee in van contact te komen. Karin tijdens moet soms van ver gaan om met in korte tijd door zo intens mogelijk tijdens te ervaren hoe uit het is volgens op een bepaalde stroming in te leven. Ze vindt dan op tv ook naar heel wat ontberingen en van bizarre rituelen op haar uit weg! met Het resultaat zijn tijdens zeer persoonlijke zoektochten op van Karin naar een innerlijke rust en balans. tijdens De vraag die op tv zij zichzelf stelt: een Heb ik genoeg spiritualiteit? op tv En het antwoord naar de is verrassend. De Hare in Krishna's kent men naar vooral van in het zingen en dansen in oranje met gewaden uit door de drukke winkelstraat. op Hare Krishna-toegewijden vinden hun naar geluk, rust uit en vrede in de van liefde voor God. de Die God noemen de ze in Krishna, maar is in wezen het dezelfde de God als die van door de een katholieken, joden en moslims. een Karin wijdt zich in twee weken lang aan deze met Krishna op en volgt daarbij strenge van regels. Zo een mag ze geen uit vlees, vis en eieren de eten, geen koffie in en alcohol drinken en op ongeoorloofde seks hebben. de Dit alles om op haar op tv gereïncarneerde ziel te van zuiveren. Ook moet op ze dagelijks uren mantra's een zingen om van zo in contact te komen een met Krishna. uit En door om alles nog een tandje in intensiever te ervaren, een verblijft in Karin bovendien een in aantal dagen in een een groot Hare Krishna-klooster in de met naar Belgische Ardennen, waar ze uit elke dag om naar vier uur 's ochtends opstaat een van voor sprookjesachtige rituelen in de tempel. tijdens Als naar kers op de uit taart, moet tijdens ze, net als een alle andere Krishna-toegewijden, in zingend en dansend in door de Kalverstraat. In bijpassend tenue. op Presentatie: Karin de uit op tv Groot.

Karin de naar Groot stort zich in twee dagen met met heel haar tijdens ziel en zaligheid de in een van voor haar vreemde wereld. uit Karin als groepleidster van jongeren op met in gedragsproblemen. Kan ze streng genoeg van het zijn en tegelijk een tijdens beetje van in ze houden? Presentatie: Karin een Groot.

Karin de een Groot stort zich twee het dagen met naar heel het haar ziel en het zaligheid in een voor haar van vreemde van wereld. Vanuit een door rolstoel, met haar benen vastgebonden met zodat ze die niet met van kan gebruiken, ervaart Karin de in wereld van een gehandicapte. op tv Ontroerende ontmoetingen op met lotgenoten en de op tv ultieme tijdens test: hoe uit rolstoelvriendelijk is de stad? Presentatie: Karin het uit Groot.

Karin de Groot het door stort zich twee dagen met uit heel haar ziel door en op tv zaligheid in een voor haar met vreemde wereld. Karin bij een op de reinigingsdienst Amsterdam. Belangrijk werk in dat bijna niemand uit wil met doen. Karin vindt het in verschrikkelijk, maar laat uit zich niet kennen. Presentatie: van Karin in Groot.

Karin de Groot het in met een vreemde wereld. Karin als tijdens rechercheur op tv van de vreemdelingenpolitie op zoek in naar illegale op vreemdelingen. Verscheurde gevoelens en tijdens werkweigering? Presentatie: Karin het tijdens Groot.

Karin op tv de Groot in met een vreemde wereld. van Afl.: Karin als obesitas-patiënt. Vijftig de kilo verzwaard draait een ze de mee in een met eetstoornissenkliniek en met ondervindt ze met lotgenoten op tv de dagelijkse obstakels. uit Presentatie: Karin door Groot.

oktober 2020
22-11-2011 19:25

Aflevering 38

Heb ik genoeg? - Aflevering 38

Het boeddhisme is een niet-godsdienstige levensbeschouwing, die uitgaat van het verkrijgen van zelfinzicht waardoor je niet meer hoeft te lijden. Dat klinkt fantastisch, maar hoe word je nu boeddhist? En lukt het Karin om niet meer te lijde...

15-11-2011 19:25

Aflevering 37

Heb ik genoeg? - Aflevering 37

Vreemde rituelen, Indianen en hallucinerende drugs, dat is waar de meeste mensen aan denken bij Sjamanisme. Maar sjamanisme is meer dan dat: het is een van de oudste spirituele stromingen op aarde.  En deze oeroude natuurreligie wordt ...

01-11-2011 19:25

Aflevering 35

Heb ik genoeg? - Aflevering 35

Tijdens KRO's Maand van de Spiritualiteit staat Karin de Groot in dit programma stil bij wat écht belangrijk is in het leven. Ervan uitgaande dat geld niet gelukkig maakt, gaat ze op zoek naar immateriële rijkdom. Karin stort zich met heel ...

21-03-2010 23:15

Aflevering 31

Heb ik genoeg? - Aflevering 31

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Karin als groepleidster van jongeren met gedragsproblemen. Kan ze streng genoeg zijn en tegelijk een beetje van ze houden? Presentatie: Ka...

07-03-2010 23:15

Aflevering 30

Heb ik genoeg? - Aflevering 30

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Vanuit een rolstoel, met haar benen vastgebonden zodat ze die niet kan gebruiken, ervaart Karin de wereld van een gehandicapte. Ontroerend...

28-02-2010 23:15

Aflevering 28

Heb ik genoeg? - Aflevering 28

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Karin bij de reinigingsdienst Amsterdam. Belangrijk werk dat bijna niemand wil doen. Karin vindt het verschrikkelijk, maar laat zich niet ...

21-02-2010 23:10

Aflevering 26

Heb ik genoeg? - Aflevering 26

Karin de Groot in een vreemde wereld. Karin als rechercheur van de vreemdelingenpolitie op zoek naar illegale vreemdelingen. Verscheurde gevoelens en werkweigering? Presentatie: Karin Groot.

14-02-2010 23:10

Karin als obesitas-patiënt

Heb ik genoeg? - Karin als obesitas-patiënt

Karin de Groot in een vreemde wereld. Afl.: Karin als obesitas-patiënt. Vijftig kilo verzwaard draait ze mee in een eetstoornissenkliniek en ondervindt ze met lotgenoten de dagelijkse obstakels. Presentatie: Karin Groot.

Heb ik genoeg? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heb ik genoeg? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heb ik genoeg? bij Heb ik genoeg? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heb ik genoeg?. Heb je een uitzending van Heb ik genoeg? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heb ik genoeg? gemist

'Heb ik genoeg?': dat is de vraag waarmee hartsvriendinnen Karin de Groot en Liz de Kort worstelen.In deze tijd vanrecessie is het goed eens stil te staan bij wat ècht belangrijk is in het leven. Ervan uitgaande dat geld niet gelukkigmaakt, gaat Karin op zoek naar de immateriële rijkdom in het leven.

Uitzending gemist van Heb ik genoeg?? Hier kun je alle uitzendingen van Heb ik genoeg? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-11-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!