Programma gemist?

Het naar boeddhisme is een niet-godsdienstige levensbeschouwing, tijdens die uitgaat van de het verkrijgen met van zelfinzicht de waardoor je niet de meer hoeft te door lijden. Dat klinkt fantastisch, maar door hoe word je tijdens op tv nu boeddhist? En lukt het tijdens Karin om niet naar meer te door lijden? Kan ze op tv bijvoorbeeld heel praktisch afkomen de van de pijn in in haar in rug?

Vreemde van rituelen, Indianen en met hallucinerende drugs, dat is waar van de het meeste mensen aan denken bij het Sjamanisme. met Maar sjamanisme is het meer dan door dat: het is een van van de oudste spirituele door stromingen een op aarde.  En op tv deze oeroude natuurreligie wordt Karins levenswijze naar voor twee door weken.

Tijdens KRO's van Maand door van de Spiritualiteit staat Karin tijdens de Groot in dit in programma stil bij door wat van écht belangrijk is in uit het leven. Ervan uitgaande een dat geld niet in gelukkig in maakt, gaat een ze op zoek naar op tv immateriële rijkdom. Karin op tv stort zich met heel haar in ziel door en zaligheid in door een (haar) onbekende wereld. door Karin de duikt onder in op tv de wereld van de spiritualiteit. Zo in zal Karin onder het andere twee van weken leven als hare de in krishna, maar ook de volgens de leer van de antroposofie, tijdens de het boeddhisme en met het sjamanisme. Uiteraard in wordt het katholicisme niet op tv vergeten: Karin gaat op zoek een naar op haar eigen uit beschermengel om, als het op lukt, daarmee tijdens in contact te op komen. Karin moet soms met ver gaan de om in korte tijd door zo intens mogelijk te ervaren tijdens hoe op het is volgens een een bepaalde stroming te leven. van het Ze vindt dan ook heel wat de ontberingen op en bizarre rituelen in op haar het weg! Het resultaat zijn zeer de persoonlijke op zoektochten van Karin naar naar innerlijke rust en balans. De op tv vraag die door zij zichzelf stelt: Heb de ik een genoeg spiritualiteit? En het antwoord op tv op is verrassend. De Hare Krishna's uit kent naar men vooral van het zingen en op dansen in door oranje van gewaden door de drukke een winkelstraat. Hare Krishna-toegewijden van vinden hun geluk, rust en door vrede het in de op liefde voor God. Die naar God noemen ze Krishna, van maar is in uit wezen het dezelfde God als die op van de katholieken, joden en een moslims. Karin tijdens wijdt naar zich twee weken de lang aan deze van Krishna en volgt daarbij strenge met regels. Zo mag ze het geen vlees, door vis in en eieren eten, geen een koffie en alcohol drinken en van op ongeoorloofde seks hebben. Dit alles in om haar gereïncarneerde ziel met te zuiveren. Ook op moet ze het dagelijks van uren mantra's zingen op tv om zo in contact te komen tijdens met Krishna. uit En een om alles nog een tandje een intensiever te ervaren, verblijft door Karin bovendien een een aantal met dagen in een groot op tv Hare Krishna-klooster het in de uit Belgische Ardennen, waar ze elke met dag om de vier uur van 's ochtends opstaat voor op sprookjesachtige rituelen in de door tempel. Als kers op door de taart, moet van ze, net als door alle andere uit Krishna-toegewijden, zingend op tv en dansend door de Kalverstraat. van In bijpassend tenue. een Presentatie: op tv Karin de op tv Groot.

Karin met de Groot met stort zich twee dagen met heel door haar ziel op en zaligheid tijdens in een voor op haar vreemde wereld. Karin naar als groepleidster de van jongeren met gedragsproblemen. Kan met ze uit streng genoeg zijn van en tegelijk van een beetje van ze naar houden? Presentatie: Karin door Groot.

Karin met de Groot stort zich met twee dagen een met heel haar ziel de en zaligheid in een met voor haar in vreemde met wereld. Vanuit een rolstoel, met haar uit benen de vastgebonden zodat ze met die niet tijdens kan gebruiken, ervaart Karin de wereld uit van van een gehandicapte. in Ontroerende ontmoetingen met lotgenoten en de het ultieme test: door hoe het rolstoelvriendelijk is de in stad? Presentatie: Karin tijdens Groot.

Karin naar de Groot stort zich op twee dagen met heel met uit haar ziel en zaligheid in een door voor haar vreemde met met wereld. Karin bij de reinigingsdienst Amsterdam. door de Belangrijk werk dat bijna niemand wil uit doen. Karin vindt tijdens met het verschrikkelijk, maar laat in zich niet in kennen. Presentatie: Karin het Groot.

Karin in de Groot in de een vreemde een wereld. Karin als rechercheur van de van vreemdelingenpolitie op zoek door naar illegale het vreemdelingen. Verscheurde gevoelens de en werkweigering? Presentatie: van Karin op Groot.

Karin de een Groot in een op tv vreemde wereld. Afl.: Karin tijdens een als obesitas-patiënt. Vijftig kilo verzwaard draait tijdens met ze mee in een eetstoornissenkliniek en naar uit ondervindt ze met lotgenoten de de dagelijkse obstakels. Presentatie: op tv Karin met Groot.

juni 2021
22-11-2011 19:25

Aflevering 38

Heb ik genoeg? - Aflevering 38

Het boeddhisme is een niet-godsdienstige levensbeschouwing, die uitgaat van het verkrijgen van zelfinzicht waardoor je niet meer hoeft te lijden. Dat klinkt fantastisch, maar hoe word je nu boeddhist? En lukt het Karin om niet meer te lijde...

15-11-2011 19:25

Aflevering 37

Heb ik genoeg? - Aflevering 37

Vreemde rituelen, Indianen en hallucinerende drugs, dat is waar de meeste mensen aan denken bij Sjamanisme. Maar sjamanisme is meer dan dat: het is een van de oudste spirituele stromingen op aarde.  En deze oeroude natuurreligie wordt ...

01-11-2011 19:25

Aflevering 35

Heb ik genoeg? - Aflevering 35

Tijdens KRO's Maand van de Spiritualiteit staat Karin de Groot in dit programma stil bij wat écht belangrijk is in het leven. Ervan uitgaande dat geld niet gelukkig maakt, gaat ze op zoek naar immateriële rijkdom. Karin stort zich met heel ...

21-03-2010 23:15

Aflevering 31

Heb ik genoeg? - Aflevering 31

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Karin als groepleidster van jongeren met gedragsproblemen. Kan ze streng genoeg zijn en tegelijk een beetje van ze houden? Presentatie: Ka...

07-03-2010 23:15

Aflevering 30

Heb ik genoeg? - Aflevering 30

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Vanuit een rolstoel, met haar benen vastgebonden zodat ze die niet kan gebruiken, ervaart Karin de wereld van een gehandicapte. Ontroerend...

28-02-2010 23:15

Aflevering 28

Heb ik genoeg? - Aflevering 28

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Karin bij de reinigingsdienst Amsterdam. Belangrijk werk dat bijna niemand wil doen. Karin vindt het verschrikkelijk, maar laat zich niet ...

21-02-2010 23:10

Aflevering 26

Heb ik genoeg? - Aflevering 26

Karin de Groot in een vreemde wereld. Karin als rechercheur van de vreemdelingenpolitie op zoek naar illegale vreemdelingen. Verscheurde gevoelens en werkweigering? Presentatie: Karin Groot.

14-02-2010 23:10

Karin als obesitas-patiënt

Heb ik genoeg? - Karin als obesitas-patiënt

Karin de Groot in een vreemde wereld. Afl.: Karin als obesitas-patiënt. Vijftig kilo verzwaard draait ze mee in een eetstoornissenkliniek en ondervindt ze met lotgenoten de dagelijkse obstakels. Presentatie: Karin Groot.

Heb ik genoeg? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heb ik genoeg? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heb ik genoeg? bij Heb ik genoeg? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heb ik genoeg?. Heb je een uitzending van Heb ik genoeg? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heb ik genoeg? gemist

'Heb ik genoeg?': dat is de vraag waarmee hartsvriendinnen Karin de Groot en Liz de Kort worstelen.In deze tijd vanrecessie is het goed eens stil te staan bij wat ècht belangrijk is in het leven. Ervan uitgaande dat geld niet gelukkigmaakt, gaat Karin op zoek naar de immateriële rijkdom in het leven.

Uitzending gemist van Heb ik genoeg?? Hier kun je alle uitzendingen van Heb ik genoeg? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-11-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!