Programma gemist?

Het boeddhisme is van een niet-godsdienstige met levensbeschouwing, die in uitgaat van het verkrijgen tijdens van zelfinzicht tijdens waardoor je niet meer de hoeft te lijden. met Dat klinkt van fantastisch, maar hoe op tv word je nu op tv boeddhist? En lukt het naar Karin met om niet meer de te lijden? Kan een ze bijvoorbeeld heel praktisch afkomen van de de door pijn in haar op tv rug?

Vreemde rituelen, Indianen tijdens en door hallucinerende drugs, dat is waar in de meeste mensen een aan denken het bij Sjamanisme. Maar sjamanisme tijdens is naar meer dan dat: het is een een van tijdens de oudste spirituele stromingen op tv op aarde.  En in een deze oeroude natuurreligie wordt Karins levenswijze in voor twee door weken.

Tijdens door KRO's Maand van de uit Spiritualiteit staat Karin tijdens de Groot in naar dit programma stil op bij de wat écht belangrijk is in op het op leven. Ervan uitgaande van dat geld niet gelukkig maakt, het gaat ze op op zoek in naar immateriële rijkdom. de Karin stort zich met heel haar op ziel en zaligheid naar in een (haar) een onbekende wereld. naar Karin de duikt onder in de wereld van door de spiritualiteit. Zo naar zal Karin onder op tv andere door twee weken leven als in hare krishna, maar van ook volgens de tijdens leer op van de antroposofie, het boeddhisme naar en het op sjamanisme. Uiteraard op tv wordt het katholicisme in niet vergeten: Karin gaat uit op zoek op naar haar eigen beschermengel om, op als het het lukt, daarmee in contact te naar komen. Karin tijdens moet op soms ver gaan om met in korte tijd op zo intens mogelijk te met ervaren hoe het is de volgens een naar bepaalde naar stroming te leven. Ze vindt op tv dan ook door heel wat ontberingen en met bizarre rituelen van op haar met weg! Het resultaat zijn zeer tijdens persoonlijke op tv zoektochten van Karin naar met innerlijke rust en balans. De op vraag die door zij een zichzelf stelt: Heb ik genoeg door spiritualiteit? uit En het antwoord is verrassend. met De in Hare Krishna's kent men uit vooral van het zingen op tv en dansen van in oranje gewaden tijdens door de drukke tijdens winkelstraat. Hare met Krishna-toegewijden vinden hun geluk, van rust en vrede in op tv de op tv liefde voor God. Die God noemen op tv ze Krishna, maar op op is in wezen met dezelfde God als die van op tv de katholieken, joden en op tv moslims. tijdens Karin wijdt zich twee uit weken lang aan met deze Krishna een en volgt door daarbij strenge regels. Zo tijdens mag ze op tv geen vlees, vis en op eieren eten, het geen koffie en alcohol drinken en op ongeoorloofde een seks hebben. Dit alles het om in haar gereïncarneerde ziel te tijdens zuiveren. Ook moet ze de dagelijks uren in mantra's zingen om op zo in contact het te komen tijdens met Krishna. En om alles nog in een tandje uit intensiever te van ervaren, verblijft Karin op tv bovendien een aantal dagen in de uit een groot Hare Krishna-klooster in op de Belgische Ardennen, waar het de ze elke dag om vier uur uit op tv 's ochtends opstaat voor sprookjesachtige rituelen tijdens in op tv de tempel. Als kers op op de taart, in moet het ze, net als met alle andere Krishna-toegewijden, zingend en dansend met een door de Kalverstraat. In een bijpassend tenue. Presentatie: Karin een de een Groot.

Karin tijdens de Groot stort met zich twee dagen met met heel haar ziel uit en met zaligheid in een voor uit haar vreemde wereld. tijdens Karin als groepleidster van de jongeren met tijdens gedragsproblemen. Kan ze met streng genoeg zijn tijdens en tegelijk een beetje naar van door ze houden? Presentatie: van Karin Groot.

Karin met de Groot stort zich twee uit dagen tijdens met heel haar ziel tijdens en de zaligheid in een door voor haar vreemde wereld. Vanuit door een de rolstoel, met haar benen vastgebonden zodat de ze naar die niet kan uit gebruiken, ervaart Karin door de wereld van een gehandicapte. met Ontroerende ontmoetingen door met naar lotgenoten en de ultieme test: naar hoe de rolstoelvriendelijk is de stad? Presentatie: uit Karin naar Groot.

Karin de door Groot stort naar zich twee dagen met heel de haar ziel met en zaligheid in in een voor haar vreemde uit wereld. naar Karin bij de in reinigingsdienst Amsterdam. uit Belangrijk werk dat bijna niemand naar wil doen. Karin met vindt het een verschrikkelijk, maar laat zich niet naar door kennen. Presentatie: Karin tijdens Groot.

Karin de van Groot in een door vreemde wereld. Karin naar als rechercheur van van de vreemdelingenpolitie door op zoek naar illegale naar vreemdelingen. de Verscheurde gevoelens en werkweigering? Presentatie: Karin tijdens naar Groot.

Karin de de Groot in tijdens een vreemde met wereld. Afl.: Karin als obesitas-patiënt. Vijftig het kilo verzwaard met draait met ze mee in een van eetstoornissenkliniek en tijdens ondervindt ze met lotgenoten de dagelijkse de obstakels. Presentatie: Karin op tv in Groot.

januari 2020
22-11-2011 19:25

Aflevering 38

Heb ik genoeg? - Aflevering 38

Het boeddhisme is een niet-godsdienstige levensbeschouwing, die uitgaat van het verkrijgen van zelfinzicht waardoor je niet meer hoeft te lijden. Dat klinkt fantastisch, maar hoe word je nu boeddhist? En lukt het Karin om niet meer te lijde...

15-11-2011 19:25

Aflevering 37

Heb ik genoeg? - Aflevering 37

Vreemde rituelen, Indianen en hallucinerende drugs, dat is waar de meeste mensen aan denken bij Sjamanisme. Maar sjamanisme is meer dan dat: het is een van de oudste spirituele stromingen op aarde.  En deze oeroude natuurreligie wordt ...

01-11-2011 19:25

Aflevering 35

Heb ik genoeg? - Aflevering 35

Tijdens KRO's Maand van de Spiritualiteit staat Karin de Groot in dit programma stil bij wat écht belangrijk is in het leven. Ervan uitgaande dat geld niet gelukkig maakt, gaat ze op zoek naar immateriële rijkdom. Karin stort zich met heel ...

21-03-2010 23:15

Aflevering 31

Heb ik genoeg? - Aflevering 31

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Karin als groepleidster van jongeren met gedragsproblemen. Kan ze streng genoeg zijn en tegelijk een beetje van ze houden? Presentatie: Ka...

07-03-2010 23:15

Aflevering 30

Heb ik genoeg? - Aflevering 30

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Vanuit een rolstoel, met haar benen vastgebonden zodat ze die niet kan gebruiken, ervaart Karin de wereld van een gehandicapte. Ontroerend...

28-02-2010 23:15

Aflevering 28

Heb ik genoeg? - Aflevering 28

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Karin bij de reinigingsdienst Amsterdam. Belangrijk werk dat bijna niemand wil doen. Karin vindt het verschrikkelijk, maar laat zich niet ...

21-02-2010 23:10

Aflevering 26

Heb ik genoeg? - Aflevering 26

Karin de Groot in een vreemde wereld. Karin als rechercheur van de vreemdelingenpolitie op zoek naar illegale vreemdelingen. Verscheurde gevoelens en werkweigering? Presentatie: Karin Groot.

14-02-2010 23:10

Karin als obesitas-patiënt

Heb ik genoeg? - Karin als obesitas-patiënt

Karin de Groot in een vreemde wereld. Afl.: Karin als obesitas-patiënt. Vijftig kilo verzwaard draait ze mee in een eetstoornissenkliniek en ondervindt ze met lotgenoten de dagelijkse obstakels. Presentatie: Karin Groot.

Heb ik genoeg? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heb ik genoeg? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heb ik genoeg? bij Heb ik genoeg? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heb ik genoeg?. Heb je een uitzending van Heb ik genoeg? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heb ik genoeg? gemist

'Heb ik genoeg?': dat is de vraag waarmee hartsvriendinnen Karin de Groot en Liz de Kort worstelen.In deze tijd vanrecessie is het goed eens stil te staan bij wat ècht belangrijk is in het leven. Ervan uitgaande dat geld niet gelukkigmaakt, gaat Karin op zoek naar de immateriële rijkdom in het leven.

Uitzending gemist van Heb ik genoeg?? Hier kun je alle uitzendingen van Heb ik genoeg? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-11-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!