Programma gemist?

Het boeddhisme is uit een de niet-godsdienstige levensbeschouwing, die door uitgaat van het verkrijgen met van zelfinzicht waardoor in je van niet meer hoeft te lijden. op tv Dat klinkt de fantastisch, maar hoe word je in nu boeddhist? door En lukt in het Karin een om niet meer te met lijden? Kan ze bijvoorbeeld door heel praktisch afkomen op tv van de pijn in door een haar rug?

Vreemde rituelen, in Indianen naar en hallucinerende drugs, dat is waar op de meeste mensen door aan op denken bij van Sjamanisme. Maar sjamanisme uit is meer dan dat: het door is op een van de de oudste spirituele stromingen op tv op aarde.  En deze oeroude natuurreligie in wordt Karins het levenswijze het voor twee weken.

Tijdens KRO's door Maand met van de Spiritualiteit staat Karin de van Groot tijdens in dit programma stil van bij wat van écht belangrijk is in het op tv leven. uit Ervan uitgaande dat geld met niet gelukkig door maakt, gaat ze op zoek het naar immateriële rijkdom. het Karin stort met zich met heel van haar ziel op en zaligheid de in een (haar) onbekende een wereld. Karin duikt het onder in de wereld van met de spiritualiteit. Zo in zal Karin op onder andere twee weken met leven een als hare krishna, een maar ook volgens op de leer met van de antroposofie, het door boeddhisme en het het sjamanisme. Uiteraard wordt het in katholicisme niet vergeten: Karin van gaat het op zoek naar haar door eigen beschermengel om, als de het tijdens lukt, daarmee in contact te uit komen. door Karin moet soms ver met gaan om het in korte tijd zo een intens mogelijk te in ervaren hoe het met is volgens een op bepaalde op tv stroming te leven. van Ze vindt dan ook heel de wat ontberingen het en bizarre rituelen op door haar weg! Het tijdens resultaat zijn zeer de persoonlijke tijdens zoektochten van Karin naar een innerlijke rust van en balans. De vraag door die zij zichzelf stelt: Heb een ik genoeg spiritualiteit? door En het antwoord een is verrassend. De door Hare Krishna's kent naar men vooral van op uit het zingen en op tv dansen in oranje gewaden door de het drukke winkelstraat. Hare het uit Krishna-toegewijden vinden hun geluk, rust naar en vrede op tv in de liefde in voor God. Die uit God noemen op ze Krishna, maar is in in wezen op tv dezelfde God als die van de uit katholieken, joden naar en moslims. Karin met wijdt zich twee weken tijdens lang aan een deze Krishna in en volgt daarbij strenge regels. uit Zo het mag ze geen vlees, vis met en eieren eten, uit geen koffie door en alcohol drinken en van ongeoorloofde seks hebben. in op Dit alles om haar op gereïncarneerde ziel te op tv zuiveren. Ook moet het ze dagelijks de uren mantra's zingen om zo in uit op contact te komen een met Krishna. En de om alles nog op een tandje intensiever te op ervaren, verblijft Karin bovendien een de aantal op tv dagen in een de groot Hare Krishna-klooster op tv in de Belgische Ardennen, op waar uit ze elke dag om vier op tv uur 's het ochtends opstaat op voor sprookjesachtige rituelen in de met tempel. het Als kers op de taart, moet tijdens ze, net als het alle andere Krishna-toegewijden, op naar zingend en dansend door de Kalverstraat. van In bijpassend met tenue. Presentatie: Karin met de op Groot.

Karin de Groot door uit stort zich twee dagen met tijdens heel haar ziel en van zaligheid in een in op tv voor haar vreemde wereld. Karin als een groepleidster op tv van jongeren met gedragsproblemen. Kan naar ze in streng genoeg zijn en op tegelijk een beetje van een uit ze houden? Presentatie: Karin tijdens Groot.

Karin de Groot een stort zich door twee dagen met heel op tv uit haar ziel en het zaligheid in een met voor haar vreemde wereld. Vanuit een uit op rolstoel, met haar benen vastgebonden door zodat ze die een niet kan gebruiken, de ervaart Karin met de wereld van een tijdens gehandicapte. Ontroerende ontmoetingen met een lotgenoten en de in ultieme tijdens test: hoe rolstoelvriendelijk is de de stad? uit Presentatie: Karin van Groot.

Karin een de Groot stort zich twee uit op dagen met heel haar ziel met en op tv zaligheid in een voor in haar vreemde een wereld. Karin bij de het reinigingsdienst Amsterdam. Belangrijk uit werk dat bijna het niemand wil doen. met Karin vindt het het verschrikkelijk, maar laat zich het niet kennen. Presentatie: in Karin door Groot.

Karin van de Groot in een vreemde een wereld. de Karin als op tv rechercheur van de naar vreemdelingenpolitie op zoek naar illegale met vreemdelingen. Verscheurde de gevoelens en werkweigering? Presentatie: Karin tijdens naar Groot.

Karin de Groot het naar in een vreemde wereld. Afl.: in Karin als obesitas-patiënt. uit Vijftig kilo verzwaard met draait ze mee van in een eetstoornissenkliniek uit en ondervindt ze een met lotgenoten de op dagelijkse obstakels. Presentatie: met Karin in Groot.

december 2020
22-11-2011 19:25

Aflevering 38

Heb ik genoeg? - Aflevering 38

Het boeddhisme is een niet-godsdienstige levensbeschouwing, die uitgaat van het verkrijgen van zelfinzicht waardoor je niet meer hoeft te lijden. Dat klinkt fantastisch, maar hoe word je nu boeddhist? En lukt het Karin om niet meer te lijde...

15-11-2011 19:25

Aflevering 37

Heb ik genoeg? - Aflevering 37

Vreemde rituelen, Indianen en hallucinerende drugs, dat is waar de meeste mensen aan denken bij Sjamanisme. Maar sjamanisme is meer dan dat: het is een van de oudste spirituele stromingen op aarde.  En deze oeroude natuurreligie wordt ...

01-11-2011 19:25

Aflevering 35

Heb ik genoeg? - Aflevering 35

Tijdens KRO's Maand van de Spiritualiteit staat Karin de Groot in dit programma stil bij wat écht belangrijk is in het leven. Ervan uitgaande dat geld niet gelukkig maakt, gaat ze op zoek naar immateriële rijkdom. Karin stort zich met heel ...

21-03-2010 23:15

Aflevering 31

Heb ik genoeg? - Aflevering 31

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Karin als groepleidster van jongeren met gedragsproblemen. Kan ze streng genoeg zijn en tegelijk een beetje van ze houden? Presentatie: Ka...

07-03-2010 23:15

Aflevering 30

Heb ik genoeg? - Aflevering 30

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Vanuit een rolstoel, met haar benen vastgebonden zodat ze die niet kan gebruiken, ervaart Karin de wereld van een gehandicapte. Ontroerend...

28-02-2010 23:15

Aflevering 28

Heb ik genoeg? - Aflevering 28

Karin de Groot stort zich twee dagen met heel haar ziel en zaligheid in een voor haar vreemde wereld. Karin bij de reinigingsdienst Amsterdam. Belangrijk werk dat bijna niemand wil doen. Karin vindt het verschrikkelijk, maar laat zich niet ...

21-02-2010 23:10

Aflevering 26

Heb ik genoeg? - Aflevering 26

Karin de Groot in een vreemde wereld. Karin als rechercheur van de vreemdelingenpolitie op zoek naar illegale vreemdelingen. Verscheurde gevoelens en werkweigering? Presentatie: Karin Groot.

14-02-2010 23:10

Karin als obesitas-patiënt

Heb ik genoeg? - Karin als obesitas-patiënt

Karin de Groot in een vreemde wereld. Afl.: Karin als obesitas-patiënt. Vijftig kilo verzwaard draait ze mee in een eetstoornissenkliniek en ondervindt ze met lotgenoten de dagelijkse obstakels. Presentatie: Karin Groot.

Heb ik genoeg? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heb ik genoeg? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heb ik genoeg? bij Heb ik genoeg? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heb ik genoeg?. Heb je een uitzending van Heb ik genoeg? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heb ik genoeg? gemist

'Heb ik genoeg?': dat is de vraag waarmee hartsvriendinnen Karin de Groot en Liz de Kort worstelen.In deze tijd vanrecessie is het goed eens stil te staan bij wat ècht belangrijk is in het leven. Ervan uitgaande dat geld niet gelukkigmaakt, gaat Karin op zoek naar de immateriële rijkdom in het leven.

Uitzending gemist van Heb ik genoeg?? Hier kun je alle uitzendingen van Heb ik genoeg? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-11-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!