Programma gemist?

Aflevering 6 - op tv In Grenzeloos een Verliefd emigreren Nederlandse met vrouwen naar hun liefde op in de het buitenland. Ze van volgen hun hart, laten een alles achter en van moeten op in het vreemde land zien te tijdens op wennen aan een heel een andere cultuur. Liesbeth uit vertrekt in 2012 in naar Tanzania voor vrijwilligerswerk. Al tijdens op tv snel raakt ze in gesprek de met een Tanzaniaanse naar man met die bij dezelfde organisatie werkt: in Philipo. Nu, in zeven jaar later, van verhuist ze naar het miljoenenstad Dar es de Salaam om een leven op op te bouwen een met uit Philipo én zijn op tv achtjarige zoon.

Aflevering 5 naar - In Grenzeloos met Verliefd uit emigreren Nederlandse vrouwen met naar hun liefde het in het buitenland. Ze met volgen hun hart, laten het alles achter het en moeten op tv in het vreemde land zien te door wennen aan in een op tv heel andere cultuur. van Tijdens Margereths vrijwilligerswerk in Ecuador wordt in door het land opgeschrikt door een aardbeving. op tv Ze reist af tijdens naar de door kustplaats die tijdens het hardst is naar getroffen om slachtoffers te door helpen en in ontmoet daar Damian. uit Hij is veel vrienden de verloren en ook zijn door huis is er op niet meer. Desondanks een is hij op tv heel uit positief en Margereth op wordt op slag verliefd. in Twee jaar de later verhuist ze naar door haar geliefde, op tv die ze al met acht maanden niet op tv meer heeft gezien. Ze naar kan rekenen op tijdens een warm ontvangst, want het Damian heeft naar eigenhandig een huis voor uit haar met gebouwd.

Aflevering 4 - tijdens In tijdens Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse het vrouwen het naar hun liefde in het tijdens buitenland. Ze tijdens volgen hun hart, laten met alles achter en op moeten in het vreemde van land zien te met wennen tijdens aan een heel andere cultuur. in In de zomer door naar van 2017 gaat Nadia met (24) voor in vrijwilligerswerk naar het naar Griekse eiland Lesbos. op Al snel ontmoet ze de Afghaanse naar vluchteling Wahid van (20). Het klikt tussen met hem en Nadia naar met en ruim een half jaar uit na op tv het begin van hun relatie op tv besluit het het stel samen te de gaan wonen. Wahid mag door Griekenland niet verlaten, daarom het wordt Athene uit hun eerste uit gezamenlijke woonplaats. Via het van internet door hebben ze een huis geregeld, maar van direct na van aankomst in blijken er grote een problemen te zijn een met de woonruimte.

Aflevering 3 door - In op tv Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse op vrouwen naar op tv hun liefde in het van buitenland. Ze volgen hun door door hart, laten alles het achter en moeten in het vreemde het land op zien te op wennen aan een in heel andere cultuur. Marieke raakt via in een chatbox aan van de praat met in de Turkse Ferdi. tijdens Al snel zijn tijdens in er verliefde gevoelens in een het spel, al naar duurt het nog een op tv jaar met voor ze elkaar in het echt van van in de armen kunnen sluiten. op Maar Marieke is dan met pas zestien en een wil eerst de in Nederland studeren in en tijdens werken. Elf jaar lang blijven ze het elkaar opzoeken, met tot het het toch echt tijd is om van een leven een samen op te bouwen. de De de keuze valt op Turkije op tv en uit de twee besluiten om maar in meteen een huis op tv te kopen. De eerste op maanden staan in de het teken van door op een volledige verbouwing van op het net opgeleverde nieuwbouwhuis. het Zodra tijdens dat achter de rug uit is, wil Marieke op van zoek naar een op tv baan, het maar dat is niet gemakkelijk door in tijdens Turkije.

Aflevering door 2 - In in Grenzeloos Verliefd emigreren op Nederlandse vrouwen van naar hun liefde in van het buitenland. een Ze volgen hun hart, laten een alles van achter en moeten op tv in het vreemde met land zien te wennen aan een van heel van andere cultuur. een Chantal gaat voor tijdens stage naar Australië en zoekt het een kamer online. met Ze legt contact op tv met Iwan, maar vindt in het eng naar om van bij een wildvreemde een man te gaan slapen. Toch in houden ze contact en tijdens als ze op elkaar live in zien, blijkt de door romantiek in de lucht het te hangen. Anderhalf jaar door later vertrekt Chantal, met een met haar diploma voor op tv huidtherapeut op zak, uit voor Ivan naar de op andere kant van in de het wereld. De eerste maanden zijn zwaarder door dan Chantal naar had verwacht. Zo in moet het een stel binnen naar drie weken een nieuwe een én grotere woning door vinden. van Daarnaast wil het op het banenfront de niet uit zo vlotten. uit Ivan is haar tijdens steun en toeverlaat, ook in als Chantal plotseling met overvallen wordt op tv door heimwee en in schuldgevoel.

Vanavond het start het een nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De het komende uit weken zie je de verhalen op tv van zes stellen de die voor op de liefde het avontuur naar aangaan in Zuid-Afrika, in Turkije, Australië, een Tanzania, Ecuador en door Griekenland. Elke dinsdag door om 21:30 naar uur op tijdens Net5. Festival In deze eerste aflevering het op verhaal de van Kim & Patrick. naar Als Kim uit een festival in de Zuid-Afrikaanse met woestijn bezoekt, ontmoet in ze Patrick. Al op snel blijkt op dat het meer in is dan een vakantieflirt. Opgeven Kim besluit naar daarom haar droomappartement tijdens en naar -baan in Amsterdam op uit te geven voor een de leven met tijdens Patrick. Patrick op is weliswaar met regelmatig voor zijn met werk in het buitenland, maar tijdens dat het vindt Kim geen in probleem.

Laura een Jane in Italië naar - In november uit 2015 gaat Laura (23) de met de trein tijdens naar Rotterdam. uit Terwijl ze op instapt, botst ze tijdens in haar haast tegen de Italiaanse de Marcello (32) tijdens op. Ze raken aan door de praat en tijdens een vlak voor ze een hun eigen weg gaan, drukt op hij nog snel zijn in visitekaartje in op tv haar hand. Een paar uit dagen later een gaan uit ze op date en merkt Laura in dat ze tijdens gevoelens van voor hem krijgt. In op de jaren die op tv volgen zoeken ze elkaar van regelmatig op, maar uit een naar langeafstandsrelatie kunnen ze niet langer het volhouden. Laura naar besluit haar met studie af te gaan het maken. in Italië, op tv zodat ze bij Marcello kan in in zijn. Dat betekent wel dat uit ze afscheid moet op tv nemen het van haar familie, met door wie ze erg op tv hecht is. op tv Laura wordt direct geconfronteerd met de de klassieke rolverdeling van in huis en de het Italiaanse manier uit van autorijden. in Ze wil zich zo snel de mogelijk in aanpassen en met integreren, want Marcello moet elke maand op tv twee weken uit naar het naar buitenland voor zijn werk. Laura op zal dus de ook veel tijd alleen uit doorbrengen, in zonder familie of vrienden in het de op buurt...

Esmee met in Australië door - In augustus 2016 het vertrekt Esmée tijdens (24) naar Australië. Ze op wil praktijkervaring op opdoen in de agrarische industrie en met gaat op tv op een melkveebedrijf de werken waar in ze Caleb (27) een ontmoet. Ze zijn op dagelijks uren bezig in met het melken in van de koeien van en brengen op die met manier veel op tv tijd samen door. Esmée van was al verliefd op Australië, tijdens maar ze merkt tijdens dat ze uit ook gevoelens krijgt voor naar Caleb. op Ze hebben een geweldige de tijd samen, uit maar dan moet Esmée uit terug een naar Nederland. Eenmaal weer op tv thuis realiseert ze op tv zich hoe een erg ze Caleb en haar leven uit in het Australië mist. Ze is met nog bezig tijdens met haar studie in Wageningen, naar van maar regelt dat ze het de laatste jaar in het Melbourne kan op tv doen. Die stad ligt helaas van het wel drie uur met van Caleb vandaan, dus ze gaat naar ervan uit naar dat ze elkaar alleen op op tv in hun vrije weekenden in kunnen zien. Maar dan de komt er op nieuws waardoor met alles anders wordt...

Hannah in Ivoorkust tijdens - het De 28-jarige Hannah uit in Amersfoort tijdens leert de Ivoriaanse Erwin (30) kennen met van in 2016, als ze naar allebei naar een bruiloft tijdens van vrienden naar in Ghana gaan. een De feestelijkheden duren naar drie dagen, dus in alle gasten trekken intensief in met elkaar op op. Al na die de paar dagen biecht Erwin met op dat hij op tv Hannah leuk uit vindt en dat naar hij meer wil dan op tv vrienden zijn. Eenmaal het door terug in Nederland houden de op tv twee veel contact op tv en er op bloeit iets op. Niet lang van daarna hoort uit Hannah dat ze voor in in haar werk naar Ivoorkust kan. Ze naar leren in elkaar steeds beter kennen en tijdens dan op tv wordt de knoop doorgehakt: Hannah door gaat naar officieel naar miljoenenstad Abidjan het emigreren. Het naar stel neemt hun in intrek in een van vrijwel leeg appartement, waar nog in geen water tijdens of elektriciteit is. Hannah tijdens probeert zo goed uit mogelijk te op tv integreren, op tv maar dat is op tv moeilijk in een door land waar iedereen het haar als de met rijke buitenlander ziet. tijdens Hannah en Erwin zijn door erg gelukkig met elkaar, van maar Ivoorkust blijft wel een een het uitdaging...

Tessa van in Zuid-Afrika - met Tessa (25) geeft in kitesurfles op het strand van het uit Zuid-Afrika, als haar oog een op een een knappe, surfende jongen valt. Via door Facebook komen ze op met elkaar in op contact en al snel het daarna op tv gaat ze een op stap met de Jacques (28). Een paar weken op tv later trekt ze een in bij hem én uit door zijn ouders. Als naar haar half jaar in uit Zuid-Afrika erop zit, uit besluiten ze samen uit het avontuur aan het gaan door op tv en begint hun langeafstandsrelatie. En uit met succes, want het nu, ruim naar drie jaar een later, is het tijd op tv om te settelen. door Tessa trekt in bij Jacques, het zijn tijdens broer en een vriend het in Langebaan, de dus veel privacy is er tijdens niet voor tijdens het stel. tijdens Tessa is vooral druk met het haar naar eigen reisbureau en geniet in op tv het haar vrije tijd met van de mooie door natuur. Maar op tv ze ziet ook de moeilijke kant een tijdens van het land en daardoor twijfelt het het stel op tv of op ze wel in tijdens Zuid-Afrika willen blijven...

Anne in Ierland van - uit In 2016 boekt Anne naar (29) een door verrassingsreis en komt uit zo in Dublin met terecht. Ze zit tussen uit uit twee banen in en haar tijdens moeder is op tv ernstig ziek, door dus ze kan wel een tijdens vakantie gebruiken. Als Anne naar in een pub op tv zit met op een door groot glas Guinness voor in zich, wordt ze met daar door in de Ierse Andrew (36) uit op aangesproken. Ze wisselen e-mailadressen een uit en tijdens op tv de mailwisseling springt op de vonk over. in op Als Anne haar moeder het na een tijdens lang ziekbed overlijdt, is Andrew naar er tijdens meteen voor haar. Vanaf naar dan weten ze zeker dat het ze van samen willen zijn. De in beslissing om door naar Dublin te gaan een is snel genomen, naar want Andrew een heeft een zoon van elf. het Vanuit Nederland heeft naar van ze al een sollicitatiegesprek tijdens geregeld, maar als naar ze de baan met krijgt, betekent dat wel door dat ze minstens tijdens drie uur per in dag kwijt is een aan reistijd. Bovendien tijdens is de ze dol op op haar stad Zwolle en op heeft ze een hechte uit vriendengroep, dus tijdens heimwee ligt op het de loer...

Guido in VS met - In op tv Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse het naar vrouwen naar hun liefde in de het buitenland. Ze volgen een hun hart, laten met het alles achter en moeten in door het vreemde land zien het te wennen aan de een heel een andere cultuur. In 2014 een gaat door de Nijmeegse Guido in (31) naar de Verenigde door Staten het om als voetbalcoach aan de op slag te door gaan. Via tijdens een datingapp komt hij in contact met met op tv de van oorsprong van Colombiaanse Diana (30) en een ze besluiten op op tv date te op tv gaan. Het is gezellig, met maar toch duurt het in nog een tijdje de voor de ze er door echt voor willen gaan. Dat besluit met wordt genomen tijdens de een in vakantie in Portugal, in december het met 2016. Een langeafstandsrelatie is niets voor op het op stel. Diana met is erg gebonden uit aan haar baan en heeft uit een familie om naar voor te zorgen, de dus voor haar het is verhuizen geen op optie. Guido op tv wil juist graag weer het aan de slag op tv als voetbaltrainer en krijgt uit een een baan aangeboden in New tijdens Jersey. de Dat betekent wel dat hij zijn een eigen appartementje tijdens moet inruilen voor in een huis dat hij op deelt met met Diana met en al haar met familieleden...

Jacqueline met in Zuid-Afrika - op tv In Grenzeloos in Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar een hun liefde door in het het buitenland. Ze volgen op hun hart, laten de alles achter en moeten in met het vreemde land zien op tv te uit wennen aan een met heel andere cultuur. Jacqueline (24) door reist in de 2013 voor een met vrijwilligersproject naar een Zuid-Afrika. Ze tijdens ontmoet daar de sportieve van Brad met wie het het vanaf tijdens dag één al bijzonder goed klikt. van op tv Die ene avond onder de met Zuid-Afrikaanse sterrenhemel uit deed alles veranderen. tijdens Vijf jaar lang reist een het verliefde stel op tv heen en weer tussen een naar twee continenten maar het afscheid door nemen valt uit steeds zwaarder. Jacqueline door besluit om haar leven met in het rustige Driebergen met in te ruilen met voor van een huis door middenin een prachtig wildreservaat de in Zuid-Afrika, het om daar samen uit te gaan wonen met uit haar grote liefde het Brad. Ondanks de de sterke liefde tussen de de twee een gaat het leven niet met altijd over op tv rozen. Zo moet naar het stel onder andere op zoek op tv naar uit andere mogelijkheden om uit rond te kunnen tijdens komen...

Zeven dappere vrouwen een naar en één man laten het in een met nieuw seizoen van met Grenzeloos Verliefd huis en uit haard achter van voor de liefde van hun leven. op uit Afscheid nemen van je vertrouwde naar thuis, een nieuwe tijdens taal en een andere tijdens cultuur uit met bepaalde gewoontes. tijdens Het hoort allemaal met bij een compleet een nieuw leven met dat de verliefde kandidaten de tegemoet gaan in deze nieuwe het reeks waarbij van presentator Arie Boomsma hen tijdens vanuit Nederland volgt. naar Grenzeloos Verliefd is op uit vanaf vanavond elke dinsdag uit rond 21:30 uur te zien het op Net5. In het op de eerste aflevering het is het verhaal van Margreet een en Rami in Egypte met door te zien. Slechts vier van bezoekjes aan Egypte doen een de 24-jarige naar Margreet uit Puttershoek met in 2017 uit besluiten om een nieuw leven het te de beginnen in een land waar ze de de taal uit niet spreekt en waar het ze op tv maar weinig tijdens sociale contacten heeft. tijdens Toch heeft ze op tv dit over voor maar de één persoon: haar grote liefde op Rami de (32) die naar haar op de met tweede date al ten een huwelijk heeft gevraagd. de Na een zwaar afscheid op in uit Nederland is het tijd voor Margreet een om te emigreren. met op tv Daar gaat ze dan... uit van Zuid-Holland naar de bloedhete met badplaats de Dahab.

Brazilië op tv - In Grenzeloos Verliefd volgen naar een we mensen die op in iemand uit met het buitenland verliefd het zijn geworden. In deze aflevering ontmoette de de Islamitische op tv Asli het de Christelijke en Braziliaanse naar Olavo tijdens naar haar vakantie in Indonesië. door De vonken sloegen al op tv snel over en ze het zagen de elkaar iedere tijdens dag. Eenmaal in naar Nederland durfde Asli niets te van zeggen over haar verliefdheid. op Maar tijdens toen Olavo haar kwam van opzoeken, moest ze het het de wel vertellen tegen haar familie in die verrassend ontspannen reageerden. uit Nu gaat van Asli van voorgoed naar Brazilië de om daar een uit leven op te bouwen door met haar Olavo. Maar het eerst moet tijdens het koppel nog uit wat dingen regelen in Nederland. op tv Kunnen de naar twee zich over van de enorme cultuurverschillen heen door met zetten?

april 2020
29-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 6 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Liesbeth vertrekt in 201...

22-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 5 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Tijdens Margereths vrijw...

15-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 4 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. In de zomer van 2017 gaa...

08-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 3 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Marieke raakt via een ch...

01-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 2 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Chantal gaat voor stage ...

24-09-2019 21:30

Terug: Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Terug: Grenzeloos Verliefd

Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen van zes stellen die voor de liefde het avontuur aangaan in Zuid-Afrika, Turkije, Australië, Tanzania, Ecuador en Griekenland. Elke dinsdag om 21:...

13-11-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Laura Jane in Italië - In november 2015 gaat Laura (23) met de trein naar Rotterdam. Terwijl ze instapt, botst ze in haar haast tegen de Italiaanse Marcello (32) op. Ze raken aan de praat en vlak voor ze hun eigen weg gaan, drukt hij nog sn...

06-11-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Esmee in Australië - In augustus 2016 vertrekt Esmée (24) naar Australië. Ze wil praktijkervaring opdoen in de agrarische industrie en gaat op een melkveebedrijf werken waar ze Caleb (27) ontmoet. Ze zijn dagelijks uren bezig met het melken...

30-10-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Hannah in Ivoorkust - De 28-jarige Hannah uit Amersfoort leert de Ivoriaanse Erwin (30) kennen in 2016, als ze allebei naar een bruiloft van vrienden in Ghana gaan. De feestelijkheden duren drie dagen, dus alle gasten trekken intensief met ...

23-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Tessa in Zuid-Afrika - Tessa (25) geeft kitesurfles op het strand van Zuid-Afrika, als haar oog op een knappe, surfende jongen valt. Via Facebook komen ze met elkaar in contact en al snel daarna gaat ze op stap met Jacques (28). Een paar we...

16-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Anne in Ierland - In 2016 boekt Anne (29) een verrassingsreis en komt zo in Dublin terecht. Ze zit tussen twee banen in en haar moeder is ernstig ziek, dus ze kan wel een vakantie gebruiken. Als Anne in een pub zit met een groot glas Guinn...

09-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Guido in VS - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. In 2014 gaat de Nijmeegse...

02-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Jacqueline in Zuid-Afrika - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Jacqueline ...

25-09-2018 21:40

Terug: Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Terug: Grenzeloos Verliefd

Zeven dappere vrouwen en één man laten in een nieuw seizoen van Grenzeloos Verliefd huis en haard achter voor de liefde van hun leven. Afscheid nemen van je vertrouwde thuis, een nieuwe taal en een andere cultuur met bepaalde gewoontes. Het...

30-01-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Brazilië - In Grenzeloos Verliefd volgen we mensen die op iemand uit het buitenland verliefd zijn geworden. In deze aflevering ontmoette de Islamitische Asli de Christelijke en Braziliaanse Olavo tijdens haar vakantie in Indonesië. De vonke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Grenzeloos Verliefd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Verliefd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Verliefd bij Grenzeloos Verliefd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Verliefd. Heb je een uitzending van Grenzeloos Verliefd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Verliefd gemist

In Grenzeloos Verliefd vertrekken tien Nederlandse meisjes voorgoed naar een ver oord, voor de liefde van hun leven. Vanwege cultuurverschillen ziet de kijker wat de meisjes allemaal moeten doorstaan om bij hun geliefde te kunnen blijven.

Uitzending gemist van Grenzeloos Verliefd? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Verliefd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 29-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!