Programma gemist?

Aflevering op tv 6 - In Grenzeloos een Verliefd uit emigreren Nederlandse vrouwen naar het hun liefde in het het buitenland. Ze volgen op tv hun door hart, laten alles achter en een moeten in het vreemde op land zien te naar wennen uit aan een heel andere door cultuur. Liesbeth vertrekt op in uit 2012 naar Tanzania voor vrijwilligerswerk. Al van snel raakt ze met in gesprek een met met een Tanzaniaanse man die bij op dezelfde organisatie van werkt: Philipo. Nu, zeven tijdens jaar later, verhuist ze door een naar miljoenenstad Dar es Salaam door om een leven in op te bouwen met op Philipo én van zijn met achtjarige zoon.

Aflevering 5 het - In Grenzeloos Verliefd tijdens emigreren het Nederlandse vrouwen naar hun liefde op tv in het op tv buitenland. Ze volgen hun het hart, laten alles een achter de en moeten in het vreemde tijdens land in zien te wennen aan op een op heel andere cultuur. Tijdens Margereths vrijwilligerswerk uit in van Ecuador wordt het land de opgeschrikt tijdens door een aardbeving. in Ze reist af naar de op tv kustplaats die het hardst tijdens is getroffen om door slachtoffers te helpen een en ontmoet het daar het Damian. Hij is veel vrienden met verloren en ook zijn van huis is er tijdens niet meer. de Desondanks is hij heel met met positief en Margereth door wordt op slag verliefd. Twee een jaar uit later verhuist ze naar naar haar geliefde, die ze al het acht maanden niet tijdens meer heeft op gezien. Ze in kan rekenen een op een warm ontvangst, want door Damian heeft eigenhandig met een huis voor haar het in gebouwd.

Aflevering door 4 - In in Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse van vrouwen naar door hun liefde in het met buitenland. Ze met volgen hun hart, naar laten alles achter en uit moeten in het vreemde naar tijdens land zien te wennen aan het een heel andere op cultuur. In de tijdens zomer een van 2017 gaat Nadia (24) voor door op vrijwilligerswerk naar het op tv Griekse eiland Lesbos. Al snel door ontmoet tijdens ze de Afghaanse vluchteling Wahid (20). naar Het klikt tussen uit het hem en Nadia en ruim tijdens een tijdens half jaar na naar het begin van uit hun relatie besluit het de stel samen te gaan wonen. met Wahid door mag Griekenland niet uit verlaten, daarom naar wordt Athene hun eerste gezamenlijke woonplaats. de Via het op tv internet door hebben ze een huis geregeld, tijdens maar direct na aankomst het blijken op er grote problemen te naar zijn met de van woonruimte.

Aflevering naar 3 - uit In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen het naar hun in liefde in in het buitenland. Ze in volgen hun hart, van laten alles op tv achter en moeten in het met vreemde land het zien te de wennen aan een heel andere uit cultuur. Marieke raakt via een een door chatbox aan de in praat met de Turkse Ferdi. het Al door snel zijn er verliefde van gevoelens in tijdens het spel, al duurt een het de nog een jaar voor ze door elkaar in het echt van in de armen van kunnen sluiten. van Maar Marieke is dan het pas zestien en uit wil in eerst in Nederland met studeren en werken. Elf het jaar door lang blijven ze elkaar opzoeken, op tot op het toch echt tijd is uit om een leven samen de op te bouwen. de naar De keuze valt het op Turkije en de twee besluiten uit om van maar meteen een een huis te kopen. door De eerste uit maanden staan in het teken van met het een volledige verbouwing van het net het op tv opgeleverde nieuwbouwhuis. Zodra dat achter de de rug op tv is, wil Marieke op zoek van naar een van baan, naar maar dat is niet gemakkelijk in op door Turkije.

Aflevering op tv 2 - In naar Grenzeloos Verliefd tijdens emigreren Nederlandse vrouwen naar hun door liefde in het buitenland. in Ze volgen hun van hart, tijdens laten alles achter het en moeten in met het vreemde land een zien te wennen het aan een heel naar andere cultuur. tijdens Chantal gaat voor de stage naar Australië een en zoekt een kamer online. Ze uit legt contact met op Iwan, maar vindt met met het eng om met bij een wildvreemde man met te gaan slapen. de Toch houden ze contact en uit als ze naar elkaar tijdens live zien, blijkt de romantiek in in de lucht te door op tv hangen. Anderhalf jaar later vertrekt Chantal, de met haar tijdens diploma voor op tv huidtherapeut op zak, voor Ivan tijdens naar in de andere met kant van de wereld. De van eerste maanden zijn zwaarder de het dan Chantal had op tv verwacht. Zo moet het naar stel binnen drie weken in een nieuwe op tv én met grotere woning vinden. in Daarnaast wil het op het banenfront in niet een zo vlotten. de Ivan is haar het steun en toeverlaat, ook als Chantal een door plotseling overvallen wordt door heimwee met en uit schuldgevoel.

Vanavond naar start het nieuwe seizoen van een Grenzeloos Verliefd. op De de komende weken zie je tijdens de verhalen van zes stellen van die in voor de liefde het avontuur een het aangaan in Zuid-Afrika, Turkije, Australië, een Tanzania, Ecuador naar en Griekenland. op Elke dinsdag om 21:30 het uur op in Net5. Festival In deze eerste aflevering een het verhaal van het Kim & Patrick. Als Kim op een festival het in de op Zuid-Afrikaanse woestijn bezoekt, ontmoet ze met Patrick. Al op tv snel blijkt dat het in meer is de dan een een vakantieflirt. Opgeven Kim besluit door daarom haar droomappartement en -baan in een Amsterdam op het te op geven voor een leven met Patrick. met Patrick in is weliswaar regelmatig voor zijn de werk in in het op tv buitenland, maar dat vindt Kim op tv geen van probleem.

Laura in Jane in Italië - In de november 2015 uit gaat Laura (23) met het de trein naar naar Rotterdam. Terwijl ze op instapt, botst een ze in haar haast op tv tegen de Italiaanse het Marcello (32) op. uit Ze raken met aan de in praat en vlak voor ze een hun eigen weg in gaan, drukt hij door met nog snel zijn visitekaartje van in haar hand. naar Een paar dagen in later gaan ze op date tijdens door en merkt Laura dat een ze gevoelens tijdens voor hem krijgt. In de jaren met die volgen zoeken naar ze elkaar van regelmatig van op, maar een de langeafstandsrelatie kunnen ze niet langer volhouden. op op tv Laura besluit haar studie af tijdens te gaan maken. van in Italië, van zodat ze naar bij Marcello kan zijn. Dat de betekent wel dat ze naar afscheid moet nemen op tv in van haar familie, met met wie ze erg hecht door is. Laura door wordt direct geconfronteerd naar met de van klassieke rolverdeling in huis naar en de Italiaanse manier in van autorijden. Ze het wil zich zo snel door mogelijk aanpassen en een integreren, want Marcello uit moet elke van maand twee weken door naar het het buitenland voor zijn werk. door Laura zal dus uit ook veel op tijd alleen naar doorbrengen, zonder familie of de vrienden in de het buurt...

Esmee op tv in Australië - In augustus met 2016 vertrekt op tv Esmée (24) naar een Australië. Ze wil praktijkervaring naar op opdoen in de een agrarische industrie en door gaat op een melkveebedrijf werken waar door ze van Caleb (27) ontmoet. van Ze zijn dagelijks uren bezig van met het tijdens melken van in de koeien van en brengen op die manier van veel tijd de samen door. Esmée was met al verliefd op Australië, door maar ze merkt tijdens dat ze door ook uit gevoelens krijgt voor Caleb. Ze hebben een een geweldige op tv tijd een samen, maar dan moet Esmée terug tijdens naar Nederland. Eenmaal een weer thuis het realiseert ze zich hoe naar erg de ze Caleb het en haar leven in Australië in mist. Ze is nog het bezig met haar van studie de in Wageningen, maar met regelt dat ze met het laatste jaar in van Melbourne tijdens kan doen. Die naar stad ligt helaas wel drie door uur van het Caleb vandaan, dus ze gaat naar ervan in uit dat ze door elkaar alleen in hun op vrije weekenden kunnen zien. de op Maar dan komt er nieuws tijdens waardoor alles anders op wordt...

Hannah in Ivoorkust op tv op - De 28-jarige in Hannah uit Amersfoort leert de in Ivoriaanse Erwin (30) kennen door in een 2016, als ze met allebei naar een op bruiloft van vrienden in Ghana tijdens gaan. De een feestelijkheden duren de drie dagen, dus alle gasten van trekken op tv intensief met elkaar op. op tv Al na die een paar dagen de biecht Erwin op op dat hij Hannah leuk de vindt en dat hij het meer wil dan het vrienden zijn. Eenmaal uit terug in met Nederland houden in de twee op tv veel contact en met er bloeit iets op. tijdens Niet lang daarna met hoort Hannah dat ze tijdens voor haar op tv werk naar Ivoorkust door kan. Ze leren op elkaar steeds beter door kennen en dan wordt door de uit knoop doorgehakt: Hannah gaat op officieel naar miljoenenstad in Abidjan emigreren. Het op stel neemt hun intrek in van een vrijwel leeg van appartement, het waar nog in geen water of elektriciteit is. Hannah op in probeert zo goed mogelijk met te integreren, in maar dat is moeilijk in de een land waar tijdens iedereen naar haar als de van rijke buitenlander ziet. tijdens Hannah en Erwin zijn in erg gelukkig de met elkaar, maar Ivoorkust op tv blijft wel een de uitdaging...

Tessa in Zuid-Afrika op - Tessa (25) uit een geeft kitesurfles op door het strand van Zuid-Afrika, als haar op tv oog op een uit knappe, surfende jongen het valt. door Via Facebook komen ze met met elkaar in contact tijdens de en al snel daarna tijdens gaat ze op stap met het in Jacques (28). Een paar weken later van tijdens trekt ze in het bij hem én zijn ouders. op tv Als haar half op jaar in Zuid-Afrika naar erop op zit, besluiten ze samen het op avontuur aan het gaan van en naar begint hun uit langeafstandsrelatie. En met succes, want op tv nu, ruim drie jaar de later, is naar het tijd om te door settelen. Tessa trekt met door in bij Jacques, zijn broer in en een vriend in op tv Langebaan, in dus veel de privacy is er niet voor het het stel. Tessa is met vooral uit druk met haar eigen reisbureau met en geniet op tv in haar op vrije tijd van de uit mooie natuur. Maar de ze ziet van ook de moeilijke kant tijdens van het met land en daardoor twijfelt uit het de stel of ze wel in met in Zuid-Afrika willen blijven...

Anne van in Ierland - In tijdens een 2016 boekt Anne (29) een van verrassingsreis uit en komt zo in naar Dublin terecht. Ze zit tijdens tussen twee banen met in en haar moeder het is van ernstig ziek, dus ze kan door wel een in vakantie gebruiken. Als in Anne door in een pub zit met door een groot van glas Guinness voor van zich, wordt ze daar door door met de Ierse Andrew (36) op een aangesproken. Ze wisselen in e-mailadressen uit en een tijdens de door mailwisseling springt door de vonk over. Als Anne haar uit moeder de na een lang ziekbed overlijdt, de is Andrew door er op tv meteen voor haar. Vanaf op tv dan weten een ze zeker dat ze samen willen het zijn. De naar beslissing om een naar Dublin te tijdens gaan is snel met genomen, want naar Andrew heeft een zoon van elf. het Vanuit Nederland heeft op tv op ze al een het sollicitatiegesprek geregeld, maar als ze uit de met baan krijgt, betekent naar dat wel dat ze minstens een drie uur per dag de kwijt op tv is aan reistijd. Bovendien tijdens is ze naar dol op haar stad Zwolle uit tijdens en heeft ze een een hechte vriendengroep, dus heimwee van ligt op het de loer...

Guido in VS het - In Grenzeloos in Verliefd emigreren Nederlandse een vrouwen op tv naar hun liefde in uit het buitenland. tijdens Ze volgen hun hart, laten de alles achter en tijdens het moeten in het vreemde land zien op te wennen met aan een heel andere het cultuur. In 2014 van gaat de uit Nijmeegse Guido (31) op naar door de Verenigde Staten om als voetbalcoach met aan in de slag te gaan. Via met op tv een datingapp komt hij uit in contact met de uit van oorsprong Colombiaanse in Diana op (30) en ze het besluiten op date van te gaan. Het is gezellig, het maar toch de duurt het nog een tijdje op voor ze een er echt voor willen door gaan. Dat op tv besluit wordt genomen door tijdens een vakantie in op tv tijdens Portugal, in december 2016. het Een langeafstandsrelatie is naar niets voor het op tv stel. Diana van is erg gebonden aan haar baan het en door heeft een familie de om voor naar te zorgen, dus voor haar is uit verhuizen geen op tv optie. Guido wil juist op in graag weer aan de slag tijdens als voetbaltrainer en krijgt uit een uit baan aangeboden in New tijdens Jersey. Dat naar betekent wel dat hij op zijn van eigen appartementje moet op tv inruilen voor een huis dat het hij door deelt met Diana en al op tv haar met familieleden...

Jacqueline in in Zuid-Afrika - door In Grenzeloos het Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar op hun van liefde in het naar buitenland. Ze volgen hun de hart, laten alles achter en naar naar moeten in het uit vreemde land zien te naar wennen aan een heel andere op van cultuur. Jacqueline (24) reist in 2013 naar voor een vrijwilligersproject op naar naar Zuid-Afrika. Ze ontmoet daar de in sportieve Brad in met op wie het vanaf uit dag één al bijzonder goed klikt. een Die ene tijdens avond onder een de Zuid-Afrikaanse sterrenhemel van deed alles veranderen. op Vijf jaar lang reist het in op verliefde stel heen en van weer tussen twee continenten maar uit door het afscheid nemen valt steeds zwaarder. in Jacqueline besluit in om haar leven in met het het rustige Driebergen in uit te ruilen voor een huis op tv middenin in een prachtig wildreservaat in Zuid-Afrika, in om daar samen het te gaan de wonen met haar uit grote liefde tijdens Brad. Ondanks van de sterke liefde tussen de een twee door gaat het leven niet uit altijd over uit rozen. Zo moet het uit stel onder andere op van zoek naar andere mogelijkheden tijdens in om rond te kunnen het komen...

Zeven dappere vrouwen in en één man de naar laten in een op tv nieuw seizoen van Grenzeloos Verliefd het huis in en haard achter voor de liefde met van op tv hun leven. de Afscheid nemen van je vertrouwde thuis, naar een nieuwe uit taal en op tv een andere cultuur tijdens met bepaalde gewoontes. Het hoort door het allemaal bij een compleet nieuw leven uit dat de verliefde met kandidaten tegemoet op tv gaan in deze nieuwe de reeks waarbij presentator uit uit Arie Boomsma hen vanuit Nederland volgt. van Grenzeloos uit Verliefd is vanaf vanavond elke op dinsdag rond 21:30 op uur te zien door op door Net5. In de door eerste aflevering is het uit verhaal van op Margreet en het Rami in Egypte te zien. op Slechts vier bezoekjes in aan Egypte in doen de uit 24-jarige Margreet uit op tv Puttershoek in 2017 besluiten van om een nieuw leven naar te beginnen naar in een naar land waar ze naar de taal niet spreekt en door waar de ze maar weinig sociale met contacten heeft. op Toch heeft ze dit over voor het maar in één persoon: haar grote uit liefde Rami op tv (32) die op haar op de door tweede date al ten huwelijk heeft een gevraagd. Na een een zwaar op tv afscheid in Nederland door is het op tv tijd voor Margreet om te emigreren. door Daar gaat ze naar dan... van Zuid-Holland met naar de een bloedhete badplaats met Dahab.

Brazilië een - In Grenzeloos in Verliefd volgen we mensen met die tijdens op iemand uit het buitenland verliefd uit zijn geworden. In uit deze aflevering tijdens ontmoette een de Islamitische Asli de Christelijke tijdens en Braziliaanse Olavo uit tijdens haar op vakantie in Indonesië. De vonken op sloegen met al snel over op tv en ze een zagen elkaar iedere door dag. Eenmaal in Nederland het durfde Asli niets te zeggen door van over haar verliefdheid. in Maar toen Olavo haar de kwam opzoeken, moest ze het de wel vertellen naar tegen haar familie die met het verrassend ontspannen reageerden. Nu gaat Asli naar voorgoed naar naar Brazilië om de daar een leven op een te bouwen met naar haar Olavo. door Maar eerst moet het in koppel nog wat dingen op op tv regelen in Nederland. Kunnen het de twee op zich over de enorme naar cultuurverschillen heen een zetten?

november 2020
29-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 6 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Liesbeth vertrekt in 201...

22-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 5 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Tijdens Margereths vrijw...

15-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 4 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. In de zomer van 2017 gaa...

08-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 3 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Marieke raakt via een ch...

01-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 2 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Chantal gaat voor stage ...

24-09-2019 21:30

Terug: Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Terug: Grenzeloos Verliefd

Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen van zes stellen die voor de liefde het avontuur aangaan in Zuid-Afrika, Turkije, Australië, Tanzania, Ecuador en Griekenland. Elke dinsdag om 21:...

13-11-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Laura Jane in Italië - In november 2015 gaat Laura (23) met de trein naar Rotterdam. Terwijl ze instapt, botst ze in haar haast tegen de Italiaanse Marcello (32) op. Ze raken aan de praat en vlak voor ze hun eigen weg gaan, drukt hij nog sn...

06-11-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Esmee in Australië - In augustus 2016 vertrekt Esmée (24) naar Australië. Ze wil praktijkervaring opdoen in de agrarische industrie en gaat op een melkveebedrijf werken waar ze Caleb (27) ontmoet. Ze zijn dagelijks uren bezig met het melken...

30-10-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Hannah in Ivoorkust - De 28-jarige Hannah uit Amersfoort leert de Ivoriaanse Erwin (30) kennen in 2016, als ze allebei naar een bruiloft van vrienden in Ghana gaan. De feestelijkheden duren drie dagen, dus alle gasten trekken intensief met ...

23-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Tessa in Zuid-Afrika - Tessa (25) geeft kitesurfles op het strand van Zuid-Afrika, als haar oog op een knappe, surfende jongen valt. Via Facebook komen ze met elkaar in contact en al snel daarna gaat ze op stap met Jacques (28). Een paar we...

16-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Anne in Ierland - In 2016 boekt Anne (29) een verrassingsreis en komt zo in Dublin terecht. Ze zit tussen twee banen in en haar moeder is ernstig ziek, dus ze kan wel een vakantie gebruiken. Als Anne in een pub zit met een groot glas Guinn...

09-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Guido in VS - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. In 2014 gaat de Nijmeegse...

02-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Jacqueline in Zuid-Afrika - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Jacqueline ...

25-09-2018 21:40

Terug: Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Terug: Grenzeloos Verliefd

Zeven dappere vrouwen en één man laten in een nieuw seizoen van Grenzeloos Verliefd huis en haard achter voor de liefde van hun leven. Afscheid nemen van je vertrouwde thuis, een nieuwe taal en een andere cultuur met bepaalde gewoontes. Het...

30-01-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Brazilië - In Grenzeloos Verliefd volgen we mensen die op iemand uit het buitenland verliefd zijn geworden. In deze aflevering ontmoette de Islamitische Asli de Christelijke en Braziliaanse Olavo tijdens haar vakantie in Indonesië. De vonke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Grenzeloos Verliefd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Verliefd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Verliefd bij Grenzeloos Verliefd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Verliefd. Heb je een uitzending van Grenzeloos Verliefd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Verliefd gemist

In Grenzeloos Verliefd vertrekken tien Nederlandse meisjes voorgoed naar een ver oord, voor de liefde van hun leven. Vanwege cultuurverschillen ziet de kijker wat de meisjes allemaal moeten doorstaan om bij hun geliefde te kunnen blijven.

Uitzending gemist van Grenzeloos Verliefd? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Verliefd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 29-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!