Programma gemist?

Aflevering van 6 - op tv In Grenzeloos Verliefd in emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde door in het buitenland. in Ze volgen hun van hart, laten op alles achter en moeten uit in in het vreemde land tijdens zien te van wennen aan een heel andere tijdens cultuur. Liesbeth vertrekt door in 2012 de naar Tanzania voor vrijwilligerswerk. Al door de snel raakt ze in tijdens gesprek met een Tanzaniaanse man de die bij dezelfde van organisatie werkt: het Philipo. door Nu, zeven jaar later, verhuist een ze naar van miljoenenstad Dar es Salaam om met een leven uit op te op tv bouwen met Philipo de én zijn naar achtjarige zoon.

Aflevering op 5 - In Grenzeloos in Verliefd met emigreren Nederlandse vrouwen de naar hun liefde naar in het buitenland. Ze volgen hun in hart, laten alles in achter en de moeten in het vreemde op tv land zien te het wennen aan een in heel andere cultuur. op tv Tijdens Margereths vrijwilligerswerk een in Ecuador wordt met het op tv land opgeschrikt door op tv een aardbeving. Ze reist uit af naar de naar kustplaats die het hardst door is getroffen op tv om het slachtoffers te helpen en naar ontmoet daar Damian. het Hij is het veel vrienden verloren en ook zijn tijdens met huis is er niet op tv meer. Desondanks is hij van heel positief en op tv Margereth wordt op de slag verliefd. Twee jaar het later door verhuist ze naar haar geliefde, de die ze al het acht maanden een niet meer heeft in gezien. Ze kan rekenen uit op de een warm ontvangst, want van Damian heeft eigenhandig een op tv huis voor haar door de gebouwd.

Aflevering 4 - op In Grenzeloos naar Verliefd emigreren Nederlandse de vrouwen naar hun liefde op tv in het buitenland. door Ze volgen hun naar het hart, laten alles achter de en moeten in het op vreemde land zien te op tv wennen op aan een heel van andere cultuur. In de zomer op tv van 2017 op tv gaat Nadia van (24) voor vrijwilligerswerk naar een het Griekse tijdens eiland Lesbos. Al snel met ontmoet in ze de Afghaanse uit vluchteling Wahid (20). Het klikt op tussen hem en tijdens Nadia en ruim door een half jaar tijdens na het begin een van hun relatie met besluit het stel samen een door te gaan wonen. Wahid mag Griekenland van niet uit verlaten, daarom wordt Athene hun van eerste op tv gezamenlijke woonplaats. Via de het internet hebben ze in een huis met geregeld, maar direct na op aankomst blijken er naar grote problemen te zijn tijdens met de naar woonruimte.

Aflevering 3 - naar In door Grenzeloos Verliefd in emigreren Nederlandse vrouwen de naar hun liefde met in het buitenland. Ze op tv volgen hun hart, laten op alles achter en uit moeten in het het vreemde land uit zien te wennen aan een op heel andere cultuur. een Marieke raakt met via tijdens een chatbox aan de praat met in de Turkse naar Ferdi. Al snel naar zijn op er verliefde gevoelens op in het spel, al van duurt het nog door een jaar voor uit ze elkaar in het het echt in in de armen kunnen sluiten. op tv Maar de Marieke is dan van pas zestien en in wil eerst in van Nederland studeren en werken. Elf jaar op lang blijven uit ze elkaar opzoeken, tot een op het toch echt tijd in is om een de leven samen naar op te bouwen. De tijdens keuze valt op van Turkije en het de twee besluiten om maar in meteen een huis te door kopen. De eerste van tijdens maanden staan in het de teken van met een volledige verbouwing naar van het net opgeleverde nieuwbouwhuis. Zodra een een dat achter de rug uit is, wil Marieke op zoek een met naar een baan, maar met dat is niet gemakkelijk in in op Turkije.

Aflevering door 2 - In door Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen op naar hun liefde de in het buitenland. in Ze volgen hun naar het hart, laten alles achter en door moeten in het vreemde uit land zien te op wennen aan een de heel op andere cultuur. Chantal gaat naar voor stage naar Australië een en zoekt een door het kamer online. Ze legt een contact met Iwan, maar vindt een het uit eng om bij een wildvreemde op tv met man te gaan slapen. Toch houden door ze uit contact en van als ze elkaar live het zien, blijkt de romantiek tijdens in de met lucht te hangen. Anderhalf jaar tijdens later vertrekt tijdens Chantal, door met haar diploma voor op huidtherapeut op op zak, voor Ivan naar naar de andere kant van de de wereld. De uit eerste maanden zijn het zwaarder dan Chantal het had verwacht. Zo een moet het stel binnen van drie weken een door nieuwe naar én grotere woning op tv vinden. Daarnaast op tv wil het op het een banenfront het niet zo vlotten. Ivan is van haar steun en toeverlaat, van ook als Chantal de plotseling overvallen op tv wordt door op heimwee en een schuldgevoel.

Vanavond start het naar nieuwe uit seizoen van Grenzeloos Verliefd. De met komende weken zie in uit je de verhalen van zes stellen op een die voor de liefde uit het avontuur aangaan in Zuid-Afrika, op in Turkije, Australië, Tanzania, Ecuador en naar Griekenland. Elke naar dinsdag om 21:30 uur op door Net5. Festival In in deze eerste aflevering het door verhaal van Kim & met Patrick. een Als Kim het een festival in de Zuid-Afrikaanse woestijn de bezoekt, op ontmoet ze Patrick. Al uit snel blijkt met dat het meer is in dan een vakantieflirt. Opgeven Kim besluit tijdens daarom haar droomappartement uit en -baan door in Amsterdam op te op tv een geven voor een leven uit met Patrick. Patrick uit is weliswaar regelmatig met voor zijn werk in het op buitenland, van maar dat door vindt Kim geen met probleem.

Laura met Jane in Italië - de In de november 2015 gaat Laura uit (23) met de trein uit naar Rotterdam. Terwijl naar ze instapt, botst op tv ze in haar op tv haast het tegen de Italiaanse op tv Marcello (32) op. Ze raken in aan het de praat en vlak de voor ze hun eigen weg tijdens gaan, tijdens drukt hij nog van snel zijn visitekaartje het in haar hand. Een de paar een dagen later gaan ze op uit date en merkt Laura een uit dat ze gevoelens voor hem tijdens krijgt. In de uit jaren tijdens die volgen zoeken ze met elkaar regelmatig op, maar op een het langeafstandsrelatie kunnen ze niet langer volhouden. het Laura een besluit haar studie af te uit gaan maken. op tv in Italië, zodat ze in bij Marcello door kan zijn. het Dat betekent wel dat op ze naar afscheid moet nemen van haar familie, met op met wie ze erg in hecht is. op tv Laura wordt direct geconfronteerd met de een klassieke rolverdeling van in huis en de het Italiaanse manier van van naar autorijden. Ze wil zich zo snel met op mogelijk aanpassen en integreren, want Marcello van door moet elke maand twee weken naar naar het buitenland voor door zijn op werk. Laura zal het dus ook veel tijdens tijd alleen doorbrengen, zonder familie met of van vrienden in de naar buurt...

Esmee in Australië tijdens - In augustus in 2016 vertrekt Esmée het uit (24) naar Australië. door Ze wil praktijkervaring opdoen in de een agrarische industrie en in naar gaat op een van melkveebedrijf werken waar ze op tv Caleb (27) ontmoet. Ze zijn het een dagelijks uren bezig in met het melken van de tijdens koeien op en brengen op die manier veel van een tijd samen door. Esmée was op tv al verliefd op Australië, met maar ze merkt naar dat ze ook de gevoelens een krijgt voor Caleb. door Ze hebben een geweldige tijd tijdens samen, naar maar dan moet Esmée op tv terug naar Nederland. Eenmaal tijdens weer thuis realiseert uit door ze zich hoe op erg ze Caleb en haar leven op tv op in Australië mist. Ze is nog naar bezig met haar uit studie naar in Wageningen, maar regelt dat uit ze de het laatste tijdens jaar in Melbourne op tv kan doen. Die stad ligt helaas op wel tijdens drie uur van Caleb het vandaan, dus ze gaat de ervan uit dat een ze elkaar alleen door op tv in hun vrije weekenden kunnen zien. met in Maar dan komt er nieuws waardoor uit een alles anders wordt...

Hannah het in Ivoorkust - De 28-jarige uit Hannah uit naar Amersfoort leert tijdens de Ivoriaanse Erwin op (30) kennen in naar 2016, als ze allebei door naar een bruiloft op tv van uit vrienden in Ghana gaan. naar De feestelijkheden tijdens duren drie dagen, op tv dus alle gasten trekken intensief van met elkaar op. een Al na die paar uit dagen met biecht Erwin op van dat hij Hannah leuk vindt het en uit dat hij meer wil de dan vrienden op tv zijn. Eenmaal terug in Nederland met houden de twee de tijdens veel contact en er naar bloeit iets op. op tv Niet lang op daarna hoort Hannah dat van ze voor haar werk naar het met Ivoorkust kan. Ze leren elkaar steeds op tv beter kennen met en dan wordt de het knoop doorgehakt: Hannah de gaat officieel van naar miljoenenstad een Abidjan emigreren. Het stel neemt tijdens hun intrek in in een vrijwel leeg in appartement, uit waar nog geen water of met elektriciteit is. tijdens Hannah op tv probeert zo goed mogelijk het te integreren, maar dat is van moeilijk tijdens in een de land waar iedereen haar uit als de rijke buitenlander ziet. van Hannah en Erwin met een zijn erg gelukkig met van elkaar, maar Ivoorkust met blijft wel op tv een uitdaging...

Tessa naar in Zuid-Afrika - Tessa (25) een geeft kitesurfles tijdens op het het strand van in Zuid-Afrika, als haar oog op op een knappe, surfende jongen een op valt. Via Facebook naar komen ze met elkaar op in contact en al snel in daarna gaat ze het in op stap met Jacques op (28). Een paar weken later op in trekt ze in het bij hem én zijn ouders. Als op tv haar half jaar de een in Zuid-Afrika erop zit, door besluiten ze samen met het avontuur aan het gaan de en begint hun in langeafstandsrelatie. En tijdens met een succes, want nu, de ruim drie jaar door later, is het op tijd om te settelen. Tessa op tv trekt op in bij Jacques, zijn broer met en een vriend in naar Langebaan, dus met veel privacy het is er uit niet voor het in stel. Tessa is vooral druk met op haar tijdens eigen reisbureau en geniet in een haar vrije tijd door van van de mooie het natuur. Maar ze uit ziet ook de moeilijke kant tijdens van het van land en door daardoor twijfelt tijdens het stel of ze wel in het Zuid-Afrika van willen blijven...

Anne door in Ierland tijdens - In 2016 boekt Anne van (29) door een verrassingsreis en komt uit zo in in Dublin terecht. Ze zit tussen uit twee banen uit in en een haar moeder is ernstig een ziek, dus ze kan op tv wel uit een vakantie gebruiken. Als door Anne in een pub uit zit met door een groot een glas Guinness een voor zich, wordt ze een daar door tijdens de Ierse Andrew (36) in op aangesproken. Ze wisselen e-mailadressen het uit en door tijdens een de mailwisseling springt de vonk naar over. Als Anne door haar moeder het na een lang ziekbed uit overlijdt, is Andrew er op tv meteen voor op haar. Vanaf op tv dan weten ze met zeker dat ze samen willen door zijn. De een beslissing om naar Dublin op te gaan uit is snel genomen, want tijdens de Andrew heeft een zoon van de elf. Vanuit Nederland heeft op tv ze al van een sollicitatiegesprek geregeld, uit maar als het ze de op baan krijgt, betekent op dat wel dat ze minstens in drie uur per in dag kwijt is aan naar reistijd. Bovendien is op ze dol door op met haar stad Zwolle en heeft ze met een hechte met vriendengroep, dus heimwee ligt een van op de loer...

Guido door in VS - het In Grenzeloos Verliefd het emigreren Nederlandse vrouwen naar hun de een liefde in het buitenland. Ze met volgen hun hart, laten naar uit alles achter en moeten op tv in het het vreemde land zien te wennen aan op een heel door andere cultuur. op In 2014 gaat de uit Nijmeegse Guido (31) naar uit met de Verenigde Staten om als voetbalcoach een aan de slag door te op gaan. Via een een datingapp komt hij in in contact met van de van met oorsprong Colombiaanse Diana uit (30) en ze besluiten op date tijdens de te gaan. Het is gezellig, maar in uit toch duurt het nog met een tijdje voor op tv ze er echt een voor willen door gaan. Dat besluit op tv wordt genomen tijdens een vakantie in tijdens Portugal, in in december uit 2016. Een langeafstandsrelatie is van niets voor het stel. Diana in is de erg gebonden uit aan haar baan en door heeft een familie om voor met te zorgen, met dus voor haar is het verhuizen geen optie. de Guido wil de juist graag weer het aan de door slag als voetbaltrainer en krijgt door in een baan aangeboden in New Jersey. naar Dat betekent wel naar dat hij zijn door eigen appartementje moet door inruilen tijdens voor een huis dat hij uit deelt met met Diana en al haar op tv een familieleden...

Jacqueline met in Zuid-Afrika - In met Grenzeloos Verliefd het emigreren Nederlandse vrouwen naar met hun liefde in het het van buitenland. Ze volgen hun hart, laten naar alles van achter en moeten op in het vreemde land zien van uit te wennen aan een heel de andere cultuur. Jacqueline (24) tijdens reist in 2013 een voor een een vrijwilligersproject naar Zuid-Afrika. Ze op in ontmoet daar de tijdens sportieve Brad met wie naar het vanaf dag één al het bijzonder goed naar klikt. Die in ene avond onder door de Zuid-Afrikaanse sterrenhemel deed alles van op veranderen. Vijf jaar lang reist de het tijdens verliefde stel heen de en weer tussen de twee continenten maar door het afscheid nemen valt steeds op tv zwaarder. Jacqueline tijdens besluit om haar leven op in het rustige Driebergen op tv in in te ruilen voor uit een huis middenin een op prachtig wildreservaat in in Zuid-Afrika, om tijdens daar samen te gaan wonen uit op met haar grote liefde Brad. uit Ondanks de sterke een liefde tussen de een twee door gaat het leven niet altijd naar over een rozen. Zo moet het stel onder door andere op tijdens zoek naar andere mogelijkheden van om op tv rond te kunnen naar komen...

Zeven dappere vrouwen door en uit één man laten in een in in nieuw seizoen van Grenzeloos Verliefd huis het en in haard achter voor de tijdens liefde van hun een leven. Afscheid nemen in van je vertrouwde met thuis, met een nieuwe taal naar en een andere door cultuur met bepaalde gewoontes. Het uit hoort allemaal naar bij een compleet nieuw het leven tijdens dat de verliefde kandidaten op tv tegemoet gaan in deze naar nieuwe reeks waarbij presentator het Arie Boomsma naar hen vanuit Nederland volgt. uit de Grenzeloos Verliefd is vanaf vanavond elke in het dinsdag rond 21:30 uur in te zien in op Net5. In de eerste aflevering het met is het verhaal van op tv Margreet en Rami in van Egypte te zien. Slechts in een vier bezoekjes aan Egypte doen de het 24-jarige Margreet uit uit Puttershoek in 2017 door met besluiten om een de nieuw leven te beginnen tijdens in een land waar op tv ze met de taal niet spreekt op en waar ze maar weinig op tv sociale contacten heeft. de Toch heeft ze op dit op tv over voor op tv maar één persoon: haar tijdens grote liefde Rami (32) die de haar op op tv de tweede date naar al ten uit huwelijk heeft naar gevraagd. Na een zwaar afscheid op tv in Nederland naar is het tijd door voor Margreet om te met emigreren. Daar gaat ze door dan... een van Zuid-Holland naar van de bloedhete badplaats van Dahab.

Brazilië - het In Grenzeloos Verliefd op volgen we een mensen die op iemand uit in het buitenland door verliefd uit zijn geworden. In van deze aflevering ontmoette de naar Islamitische Asli door de Christelijke en Braziliaanse op Olavo tijdens haar vakantie door in Indonesië. op De vonken sloegen al snel de over en op ze zagen elkaar iedere een dag. Eenmaal in in Nederland de durfde Asli de niets te zeggen over haar tijdens verliefdheid. Maar toen op tv Olavo haar kwam opzoeken, uit moest een ze het wel de vertellen tegen haar door familie die verrassend van ontspannen reageerden. met Nu gaat Asli voorgoed naar de Brazilië in om daar een leven op te van bouwen met met haar Olavo. Maar eerst een in moet het koppel nog door wat dingen regelen in Nederland. een het Kunnen de twee op zich over de enorme cultuurverschillen heen naar uit zetten?

april 2021
29-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 6 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Liesbeth vertrekt in 201...

22-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 5 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Tijdens Margereths vrijw...

15-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 4 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. In de zomer van 2017 gaa...

08-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 3 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Marieke raakt via een ch...

01-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 2 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Chantal gaat voor stage ...

24-09-2019 21:30

Terug: Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Terug: Grenzeloos Verliefd

Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen van zes stellen die voor de liefde het avontuur aangaan in Zuid-Afrika, Turkije, Australië, Tanzania, Ecuador en Griekenland. Elke dinsdag om 21:...

13-11-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Laura Jane in Italië - In november 2015 gaat Laura (23) met de trein naar Rotterdam. Terwijl ze instapt, botst ze in haar haast tegen de Italiaanse Marcello (32) op. Ze raken aan de praat en vlak voor ze hun eigen weg gaan, drukt hij nog sn...

06-11-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Esmee in Australië - In augustus 2016 vertrekt Esmée (24) naar Australië. Ze wil praktijkervaring opdoen in de agrarische industrie en gaat op een melkveebedrijf werken waar ze Caleb (27) ontmoet. Ze zijn dagelijks uren bezig met het melken...

30-10-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Hannah in Ivoorkust - De 28-jarige Hannah uit Amersfoort leert de Ivoriaanse Erwin (30) kennen in 2016, als ze allebei naar een bruiloft van vrienden in Ghana gaan. De feestelijkheden duren drie dagen, dus alle gasten trekken intensief met ...

23-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Tessa in Zuid-Afrika - Tessa (25) geeft kitesurfles op het strand van Zuid-Afrika, als haar oog op een knappe, surfende jongen valt. Via Facebook komen ze met elkaar in contact en al snel daarna gaat ze op stap met Jacques (28). Een paar we...

16-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Anne in Ierland - In 2016 boekt Anne (29) een verrassingsreis en komt zo in Dublin terecht. Ze zit tussen twee banen in en haar moeder is ernstig ziek, dus ze kan wel een vakantie gebruiken. Als Anne in een pub zit met een groot glas Guinn...

09-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Guido in VS - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. In 2014 gaat de Nijmeegse...

02-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Jacqueline in Zuid-Afrika - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Jacqueline ...

25-09-2018 21:40

Terug: Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Terug: Grenzeloos Verliefd

Zeven dappere vrouwen en één man laten in een nieuw seizoen van Grenzeloos Verliefd huis en haard achter voor de liefde van hun leven. Afscheid nemen van je vertrouwde thuis, een nieuwe taal en een andere cultuur met bepaalde gewoontes. Het...

30-01-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Brazilië - In Grenzeloos Verliefd volgen we mensen die op iemand uit het buitenland verliefd zijn geworden. In deze aflevering ontmoette de Islamitische Asli de Christelijke en Braziliaanse Olavo tijdens haar vakantie in Indonesië. De vonke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Grenzeloos Verliefd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Verliefd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Verliefd bij Grenzeloos Verliefd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Verliefd. Heb je een uitzending van Grenzeloos Verliefd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Verliefd gemist

In Grenzeloos Verliefd vertrekken tien Nederlandse meisjes voorgoed naar een ver oord, voor de liefde van hun leven. Vanwege cultuurverschillen ziet de kijker wat de meisjes allemaal moeten doorstaan om bij hun geliefde te kunnen blijven.

Uitzending gemist van Grenzeloos Verliefd? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Verliefd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 29-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!