Programma gemist?

Aflevering 6 in - In Grenzeloos Verliefd op tv emigreren Nederlandse met vrouwen de naar hun liefde in het buitenland. een Ze volgen door hun hart, laten uit alles achter en moeten een in het vreemde het land zien op te het wennen aan een heel andere in cultuur. Liesbeth vertrekt naar in 2012 naar Tanzania het voor vrijwilligerswerk. Al van snel raakt ze het in gesprek van met een Tanzaniaanse het man die bij dezelfde van organisatie werkt: naar Philipo. Nu, zeven op jaar in later, verhuist ze naar in miljoenenstad Dar es Salaam om uit een leven uit op te bouwen naar met naar Philipo én zijn achtjarige op tv zoon.

Aflevering 5 - een In Grenzeloos Verliefd de het emigreren Nederlandse vrouwen uit naar hun liefde in in het buitenland. een Ze volgen hun hart, laten alles met achter en moeten op tv in het vreemde de land zien te de van wennen aan een heel andere cultuur. naar het Tijdens Margereths vrijwilligerswerk in Ecuador het wordt het van land opgeschrikt door tijdens een aardbeving. Ze op tv reist af naar de in kustplaats die op het hardst van is getroffen om slachtoffers het te helpen en ontmoet daar het Damian. Hij op is het veel vrienden verloren en ook uit zijn huis is er uit niet meer. op Desondanks op is hij heel positief uit en Margereth wordt op slag op tv verliefd. Twee jaar een later verhuist ze het naar haar naar geliefde, die ze al in acht maanden in niet in meer heeft gezien. in Ze kan rekenen een op een warm ontvangst, want van Damian heeft eigenhandig de een huis voor van haar de gebouwd.

Aflevering tijdens 4 - In Grenzeloos het Verliefd emigreren Nederlandse naar vrouwen naar hun in liefde in het buitenland. uit Ze volgen met hun hart, in laten alles achter en in moeten in het vreemde door land in zien te van wennen aan een tijdens heel andere cultuur. In de zomer uit van van 2017 gaat Nadia (24) voor in vrijwilligerswerk naar op tv het Griekse eiland op Lesbos. Al snel uit ontmoet met ze de Afghaanse vluchteling Wahid door (20). Het klikt op tussen hem en Nadia van het en ruim een met half jaar na het begin van door hun relatie een besluit het het stel samen te op gaan wonen. uit Wahid mag Griekenland niet verlaten, op daarom wordt naar Athene hun eerste gezamenlijke woonplaats. door Via het internet op tv hebben op ze een in huis geregeld, maar direct een na aankomst blijken er van grote problemen te zijn tijdens met de op tv woonruimte.

Aflevering op 3 - het In Grenzeloos Verliefd uit emigreren Nederlandse vrouwen naar tijdens hun liefde in het tijdens buitenland. Ze volgen hun een met hart, laten alles de achter en moeten in een het vreemde land een zien te door wennen aan een heel het andere cultuur. Marieke raakt het via een chatbox aan naar de praat de met de Turkse Ferdi. met Al tijdens snel zijn er naar verliefde gevoelens in het op tv spel, al van duurt het nog een naar jaar voor ze elkaar op tv tijdens in het echt naar in de armen kunnen sluiten. Maar een Marieke is dan tijdens op pas zestien en op wil eerst in Nederland studeren en van tijdens werken. Elf jaar de lang blijven ze elkaar opzoeken, op tot het toch echt op tv de tijd is om uit een leven samen met op te bouwen. De door keuze valt op Turkije naar en de twee besluiten een om maar in meteen een met huis te kopen. De eerste op maanden tijdens staan in tijdens het teken van een tijdens volledige verbouwing in van het net opgeleverde nieuwbouwhuis. Zodra op tv op dat achter de met rug is, wil Marieke naar op zoek naar een van baan, maar dat de is niet een gemakkelijk in naar Turkije.

Aflevering het 2 - In Grenzeloos tijdens Verliefd emigreren Nederlandse uit vrouwen naar hun liefde naar in het buitenland. het van Ze volgen hun hart, laten door alles van achter en moeten in het in vreemde land zien te op tv de wennen aan een heel andere cultuur. de Chantal gaat voor een naar stage naar Australië de en zoekt een kamer op tv online. Ze legt uit contact met Iwan, maar met vindt op het eng om bij een wildvreemde naar man met te gaan slapen. Toch houden op in ze contact en door als ze elkaar live zien, uit blijkt de romantiek in in met de lucht te hangen. Anderhalf jaar naar later een vertrekt Chantal, uit met haar diploma voor huidtherapeut naar op zak, van voor Ivan naar de andere naar kant van met de wereld. De eerste de maanden zijn zwaarder op tv dan Chantal een had verwacht. uit Zo moet het stel het binnen drie weken een naar nieuwe met én grotere tijdens woning vinden. Daarnaast wil het door met op het banenfront niet met zo vlotten. Ivan is in haar steun en in toeverlaat, ook als Chantal het door plotseling overvallen wordt door heimwee op tv en in schuldgevoel.

Vanavond start met het nieuwe seizoen tijdens van Grenzeloos Verliefd. De een komende tijdens weken zie je de verhalen naar van op zes stellen die voor de in met liefde het avontuur uit aangaan in Zuid-Afrika, Turkije, Australië, Tanzania, tijdens Ecuador en een Griekenland. Elke dinsdag om tijdens 21:30 een uur op de Net5. Festival In deze eerste in aflevering het verhaal van uit Kim & Patrick. Als naar Kim een op tv festival in de Zuid-Afrikaanse woestijn uit naar bezoekt, ontmoet ze Patrick. Al op snel blijkt dat het een meer is van dan het een vakantieflirt. Opgeven Kim besluit daarom haar droomappartement uit en -baan in een Amsterdam uit op te geven op tv voor een van leven met Patrick. uit Patrick is weliswaar regelmatig naar voor zijn werk in het op tv buitenland, op maar dat vindt Kim met geen met probleem.

Laura de Jane in Italië - In op tv november 2015 gaat met in Laura (23) met de trein naar tijdens Rotterdam. op Terwijl ze met instapt, botst ze in haar in haast tegen de een Italiaanse Marcello door (32) op. Ze raken de aan de praat en een vlak voor het ze hun in eigen weg gaan, het drukt hij nog een snel zijn visitekaartje in uit haar hand. Een paar in dagen tijdens later gaan ze op date door op tv en merkt Laura dat door ze gevoelens voor hem krijgt. een In tijdens de jaren die volgen zoeken met ze elkaar het regelmatig op, maar door een van langeafstandsrelatie kunnen ze niet langer op volhouden. Laura het besluit haar studie af te naar gaan maken. het in Italië, zodat ze naar bij Marcello met kan door zijn. Dat betekent met wel dat ze afscheid moet met nemen het van haar familie, met wie uit ze van erg hecht is. Laura wordt direct een geconfronteerd met het de klassieke rolverdeling de in huis en de op Italiaanse uit manier van autorijden. op Ze wil zich zo op snel mogelijk op tv aanpassen en integreren, want Marcello de moet elke uit maand met twee weken naar het een buitenland voor het zijn werk. Laura zal dus door ook op veel tijd alleen doorbrengen, uit zonder familie door of vrienden in de van buurt...

Esmee in Australië de op - In augustus 2016 vertrekt Esmée in (24) naar Australië. uit Ze wil praktijkervaring met opdoen in de in agrarische industrie en met gaat op een in melkveebedrijf werken waar met ze Caleb (27) op tv in ontmoet. Ze zijn dagelijks van uren bezig met op het melken van de koeien uit op tv en brengen op die manier van veel tijd op tv samen door. het Esmée was al verliefd de op Australië, maar de ze merkt dat ze door ook gevoelens krijgt voor een een Caleb. Ze hebben een door geweldige tijd samen, maar met dan in moet Esmée terug naar Nederland. door Eenmaal weer een thuis realiseert op ze zich hoe erg ze een Caleb en haar leven door in door Australië mist. Ze is de nog bezig met haar op tv studie in tijdens Wageningen, maar tijdens regelt dat ze van het laatste jaar in tijdens Melbourne kan in doen. Die stad ligt een helaas wel drie door uur van Caleb vandaan, met dus ze een gaat ervan uit de dat ze naar elkaar alleen in hun vrije de weekenden naar kunnen zien. Maar dan op tv komt er tijdens nieuws waardoor alles anders een wordt...

Hannah in Ivoorkust het - De een 28-jarige Hannah uit Amersfoort uit leert de op tv Ivoriaanse Erwin (30) door kennen in 2016, het als ze allebei naar met een bruiloft de van vrienden in door Ghana gaan. De het feestelijkheden duren drie dagen, het dus naar alle gasten trekken intensief de met elkaar tijdens op. Al na die paar een dagen uit biecht Erwin op dat hij het Hannah leuk uit vindt en naar dat hij met meer wil dan vrienden zijn. Eenmaal uit terug in Nederland het houden de twee een op veel contact en er bloeit op iets op. Niet lang door daarna op tv hoort Hannah een dat ze voor op tv haar werk naar Ivoorkust kan. naar Ze leren in elkaar steeds beter met kennen en dan wordt de op knoop het doorgehakt: Hannah het gaat officieel naar van miljoenenstad Abidjan emigreren. Het stel naar neemt hun intrek op tv in een door vrijwel leeg appartement, waar met nog geen in water of elektriciteit op is. Hannah probeert zo goed van mogelijk te integreren, op maar dat met is moeilijk in het een land waar iedereen met haar als de tijdens rijke op buitenlander ziet. Hannah en op tv Erwin zijn de erg gelukkig met naar elkaar, maar met Ivoorkust blijft wel een tijdens uitdaging...

Tessa in het Zuid-Afrika - Tessa (25) op geeft uit kitesurfles op de het strand van Zuid-Afrika, met als haar oog op op een knappe, surfende door jongen valt. Via door Facebook komen ze met met elkaar in contact op en al snel met van daarna gaat ze een op stap met Jacques door (28). Een paar naar weken later trekt ze in op tv op bij hem én zijn ouders. uit Als haar half jaar in in Zuid-Afrika erop met op tv zit, besluiten ze samen met het avontuur aan het tijdens gaan en begint een hun langeafstandsrelatie. En met een succes, want door nu, ruim drie jaar tijdens later, in is het tijd om te tijdens door settelen. Tessa trekt in bij Jacques, door zijn broer uit en een vriend een in Langebaan, dus op tv veel privacy is er naar niet voor door het stel. Tessa op is vooral druk in met haar eigen reisbureau uit en door geniet in de haar vrije tijd naar van de mooie natuur. Maar uit ze ziet met ook de een moeilijke kant van het op land een en daardoor twijfelt het door stel of ze wel met in uit Zuid-Afrika willen blijven...

Anne naar in Ierland van - In met 2016 boekt Anne (29) het een verrassingsreis en komt tijdens zo van in Dublin terecht. Ze door zit tussen twee van banen in de en haar moeder is uit ernstig ziek, dus ze een kan wel een vakantie het gebruiken. Als uit Anne uit in een pub zit met uit een uit groot glas Guinness voor zich, door wordt met ze daar door van de Ierse Andrew (36) op aangesproken. naar Ze het wisselen e-mailadressen uit en tijdens tijdens de mailwisseling springt een een de vonk over. Als een Anne haar met moeder na een een lang ziekbed overlijdt, is Andrew het er meteen voor tijdens haar. Vanaf dan tijdens weten met ze zeker dat het ze samen willen van zijn. De beslissing om naar Dublin het te op gaan is snel genomen, want op tv Andrew heeft een op tv zoon van elf. een de Vanuit Nederland heeft ze al naar een sollicitatiegesprek geregeld, in maar als ze een de baan krijgt, tijdens betekent dat de wel dat op ze minstens drie uur per naar dag kwijt is aan met reistijd. Bovendien is het met ze dol op haar stad Zwolle het en heeft de ze een de hechte vriendengroep, dus heimwee een ligt op de met loer...

Guido in VS uit - de In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse tijdens vrouwen naar hun een de liefde in het buitenland. Ze volgen een hun met hart, laten alles met achter en met moeten in het door vreemde land zien in te wennen aan een van heel andere op cultuur. In 2014 met gaat de Nijmeegse het Guido (31) naar met de Verenigde Staten om als voetbalcoach door aan de met slag te gaan. naar Via een datingapp komt uit uit hij in contact met de van van de oorsprong Colombiaanse Diana (30) een en ze besluiten op tijdens date te uit gaan. Het is uit gezellig, maar toch duurt het de nog een van tijdje tijdens voor ze er echt tijdens voor willen op gaan. Dat besluit wordt het genomen tijdens in een vakantie in Portugal, in december het 2016. Een uit langeafstandsrelatie naar is niets voor op tv het stel. Diana op is erg gebonden aan op haar baan en tijdens heeft een familie om op tv voor te zorgen, door dus voor haar naar is verhuizen geen een optie. met Guido wil juist graag weer in aan de slag van als uit voetbaltrainer en krijgt een de baan aangeboden in New Jersey. op tv Dat betekent met wel dat hij met zijn tijdens eigen appartementje moet op inruilen voor een huis op dat hij deelt met een Diana en al een haar in familieleden...

Jacqueline in het Zuid-Afrika - in In Grenzeloos een Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar op tv hun op liefde in het buitenland. Ze een volgen hun hart, in laten alles achter en uit moeten de in het in vreemde land zien te wennen aan naar een heel naar andere de cultuur. Jacqueline (24) reist tijdens in 2013 tijdens voor een vrijwilligersproject naar naar Zuid-Afrika. Ze ontmoet daar de de sportieve op tv Brad met op tv wie het vanaf dag één in al bijzonder goed tijdens klikt. met Die ene avond onder de naar Zuid-Afrikaanse sterrenhemel deed alles met veranderen. uit Vijf jaar lang reist het het verliefde stel heen met de en weer tussen twee continenten met maar in het afscheid nemen valt steeds zwaarder. op naar Jacqueline besluit om haar het leven in het in rustige Driebergen in te ruilen met met voor een huis uit middenin een prachtig wildreservaat een in Zuid-Afrika, om van daar samen te gaan de wonen met van haar grote liefde Brad. op tv Ondanks een de sterke liefde tussen de twee op gaat naar het leven niet altijd in over op tv rozen. Zo moet het stel het onder op tv andere op zoek op tv naar andere mogelijkheden om rond te met met kunnen komen...

Zeven dappere vrouwen op en één het man laten in in een nieuw seizoen van op Grenzeloos Verliefd op huis en haard door achter voor de liefde op tv van hun met leven. het Afscheid nemen van het je vertrouwde thuis, een nieuwe taal een en een andere van in cultuur met bepaalde gewoontes. van Het hoort allemaal naar bij een compleet nieuw in leven dat de naar verliefde kandidaten op tv tegemoet gaan het in deze nieuwe reeks naar waarbij presentator Arie Boomsma naar hen naar vanuit Nederland volgt. Grenzeloos uit Verliefd is in vanaf vanavond elke dinsdag rond 21:30 naar uur uit te zien in op Net5. In van de eerste aflevering is het verhaal tijdens van Margreet en tijdens een Rami in Egypte te zien. Slechts tijdens vier een bezoekjes aan met Egypte doen de 24-jarige Margreet uit in Puttershoek naar in 2017 besluiten om een naar nieuw leven de te naar beginnen in een land waar naar ze de taal met niet spreekt en door waar ze maar weinig in sociale contacten door heeft. van Toch heeft ze dit over naar voor maar met één persoon: haar op grote liefde Rami (32) die uit haar op de op tweede het date al ten op huwelijk heeft gevraagd. tijdens Na een zwaar op afscheid in Nederland is in het tijd voor van Margreet om te emigreren. op door Daar gaat ze het dan... van Zuid-Holland het naar de bloedhete badplaats in Dahab.

Brazilië - In met Grenzeloos van Verliefd volgen we mensen die uit op met iemand uit met het buitenland verliefd zijn geworden. door In deze met aflevering ontmoette de Islamitische met Asli in de Christelijke en Braziliaanse naar Olavo tijdens haar vakantie tijdens in Indonesië. De het vonken sloegen al snel op over en ze van zagen elkaar iedere in dag. Eenmaal in op tv Nederland een durfde Asli de niets te zeggen naar over haar verliefdheid. Maar toen met Olavo haar de kwam opzoeken, een moest ze het wel naar vertellen tegen haar familie met die verrassend uit ontspannen reageerden. Nu gaat Asli tijdens voorgoed naar een Brazilië om daar een tijdens leven op te op tv bouwen het met haar Olavo. Maar eerst het moet het het koppel nog wat uit dingen regelen in Nederland. tijdens Kunnen de het twee zich over de het enorme cultuurverschillen het heen uit zetten?

augustus 2020
29-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 6 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Liesbeth vertrekt in 201...

22-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 5 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Tijdens Margereths vrijw...

15-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 4 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. In de zomer van 2017 gaa...

08-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 3 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Marieke raakt via een ch...

01-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 2 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Chantal gaat voor stage ...

24-09-2019 21:30

Terug: Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Terug: Grenzeloos Verliefd

Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen van zes stellen die voor de liefde het avontuur aangaan in Zuid-Afrika, Turkije, Australië, Tanzania, Ecuador en Griekenland. Elke dinsdag om 21:...

13-11-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Laura Jane in Italië - In november 2015 gaat Laura (23) met de trein naar Rotterdam. Terwijl ze instapt, botst ze in haar haast tegen de Italiaanse Marcello (32) op. Ze raken aan de praat en vlak voor ze hun eigen weg gaan, drukt hij nog sn...

06-11-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Esmee in Australië - In augustus 2016 vertrekt Esmée (24) naar Australië. Ze wil praktijkervaring opdoen in de agrarische industrie en gaat op een melkveebedrijf werken waar ze Caleb (27) ontmoet. Ze zijn dagelijks uren bezig met het melken...

30-10-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Hannah in Ivoorkust - De 28-jarige Hannah uit Amersfoort leert de Ivoriaanse Erwin (30) kennen in 2016, als ze allebei naar een bruiloft van vrienden in Ghana gaan. De feestelijkheden duren drie dagen, dus alle gasten trekken intensief met ...

23-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Tessa in Zuid-Afrika - Tessa (25) geeft kitesurfles op het strand van Zuid-Afrika, als haar oog op een knappe, surfende jongen valt. Via Facebook komen ze met elkaar in contact en al snel daarna gaat ze op stap met Jacques (28). Een paar we...

16-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Anne in Ierland - In 2016 boekt Anne (29) een verrassingsreis en komt zo in Dublin terecht. Ze zit tussen twee banen in en haar moeder is ernstig ziek, dus ze kan wel een vakantie gebruiken. Als Anne in een pub zit met een groot glas Guinn...

09-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Guido in VS - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. In 2014 gaat de Nijmeegse...

02-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Jacqueline in Zuid-Afrika - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Jacqueline ...

25-09-2018 21:40

Terug: Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Terug: Grenzeloos Verliefd

Zeven dappere vrouwen en één man laten in een nieuw seizoen van Grenzeloos Verliefd huis en haard achter voor de liefde van hun leven. Afscheid nemen van je vertrouwde thuis, een nieuwe taal en een andere cultuur met bepaalde gewoontes. Het...

30-01-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Brazilië - In Grenzeloos Verliefd volgen we mensen die op iemand uit het buitenland verliefd zijn geworden. In deze aflevering ontmoette de Islamitische Asli de Christelijke en Braziliaanse Olavo tijdens haar vakantie in Indonesië. De vonke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Grenzeloos Verliefd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Verliefd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Verliefd bij Grenzeloos Verliefd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Verliefd. Heb je een uitzending van Grenzeloos Verliefd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Verliefd gemist

In Grenzeloos Verliefd vertrekken tien Nederlandse meisjes voorgoed naar een ver oord, voor de liefde van hun leven. Vanwege cultuurverschillen ziet de kijker wat de meisjes allemaal moeten doorstaan om bij hun geliefde te kunnen blijven.

Uitzending gemist van Grenzeloos Verliefd? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Verliefd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 29-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!