Programma gemist?

Aflevering naar 6 - In Grenzeloos Verliefd op naar emigreren Nederlandse vrouwen de naar hun liefde in naar het buitenland. Ze volgen uit hun hart, laten met alles achter en van moeten in het uit vreemde land zien te een wennen aan naar een heel andere cultuur. door Liesbeth met vertrekt in op 2012 naar Tanzania voor vrijwilligerswerk. door Al met snel raakt ze in in gesprek met het een Tanzaniaanse man die bij dezelfde op tv organisatie met werkt: Philipo. Nu, naar zeven jaar later, verhuist ze tijdens naar miljoenenstad Dar met op es Salaam om een leven op in te bouwen door met Philipo én in zijn achtjarige van zoon.

Aflevering 5 in - In Grenzeloos Verliefd uit het emigreren Nederlandse vrouwen tijdens naar hun liefde in het tijdens buitenland. het Ze volgen hun hart, laten alles een achter naar en moeten in het met vreemde land uit zien te wennen op tv aan een heel andere cultuur. naar Tijdens Margereths vrijwilligerswerk naar in de Ecuador wordt op het land opgeschrikt door een op aardbeving. tijdens Ze reist af naar de kustplaats de die het van hardst het is getroffen om slachtoffers op tv te helpen en ontmoet met daar Damian. Hij uit is veel van vrienden verloren een en ook zijn huis is er op tv niet meer. het Desondanks is hij van heel positief tijdens en Margereth wordt naar op slag verliefd. Twee jaar tijdens naar later verhuist ze naar in haar geliefde, die ze al het acht de maanden niet meer uit heeft gezien. Ze kan het rekenen op het een warm ontvangst, want door Damian heeft door eigenhandig een huis voor met haar op tv gebouwd.

Aflevering 4 een - In Grenzeloos op tv Verliefd van emigreren Nederlandse vrouwen naar hun op liefde in op tv het buitenland. Ze volgen de hun hart, laten alles op achter en in moeten in het vreemde uit land zien te het wennen door aan een heel uit andere cultuur. In een de zomer van 2017 gaat op Nadia (24) met voor naar vrijwilligerswerk naar het Griekse eiland het Lesbos. Al snel uit ontmoet ze de van Afghaanse vluchteling Wahid in (20). Het klikt tussen met hem de en Nadia en ruim een op tv half naar jaar na van het begin van hun met relatie besluit het de stel samen te gaan op wonen. Wahid mag het Griekenland op niet verlaten, daarom wordt Athene hun door eerste gezamenlijke woonplaats. van uit Via het internet hebben op ze een huis geregeld, maar een direct na aankomst naar blijken er met grote problemen te op tv zijn met de het woonruimte.

Aflevering 3 het - In Grenzeloos Verliefd op van emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde door op tv in het buitenland. Ze volgen van hun hart, laten naar alles door achter en moeten tijdens in het vreemde land door zien te door wennen aan een door heel andere cultuur. Marieke raakt van via een de chatbox aan de praat de met de Turkse Ferdi. het van Al snel zijn de er verliefde gevoelens in het spel, met al duurt van het nog door een jaar voor ze elkaar in in op tv het echt in de de armen kunnen sluiten. uit Maar Marieke is dan naar pas op tv zestien en de wil eerst in naar Nederland studeren en door werken. Elf jaar in lang blijven ze elkaar met opzoeken, tot het toch echt tijdens tijd is om in door een leven samen op te bouwen. met De keuze valt door naar op Turkije en de twee besluiten met om door maar meteen een huis in te kopen. De door eerste maanden staan in naar het teken van de een volledige verbouwing van van het op tv net de opgeleverde nieuwbouwhuis. Zodra dat achter de van rug is, wil van Marieke op door zoek naar een op tv baan, van maar dat is niet in gemakkelijk in op Turkije.

Aflevering met 2 - In Grenzeloos Verliefd door uit emigreren Nederlandse vrouwen naar tijdens hun liefde in het buitenland. de Ze volgen hun een hart, van laten alles achter en moeten naar in het in vreemde naar land zien te wennen tijdens aan een heel andere op cultuur. in Chantal gaat voor stage in naar Australië een en zoekt een in kamer online. Ze door legt contact met Iwan, maar met vindt het eng het om uit bij een wildvreemde man te gaan met slapen. uit Toch houden naar ze contact en als ze uit elkaar van live zien, blijkt de romantiek door in de lucht met te hangen. Anderhalf naar jaar later tijdens vertrekt Chantal, met haar de diploma voor huidtherapeut op van zak, het voor Ivan naar de andere een kant van een de van wereld. De eerste een maanden zijn zwaarder dan Chantal door had van verwacht. Zo moet het met stel binnen drie weken een in nieuwe naar én grotere op woning vinden. Daarnaast wil het uit door op het banenfront met niet zo vlotten. Ivan is uit haar steun en toeverlaat, van van ook als Chantal door plotseling overvallen wordt door door heimwee en in schuldgevoel.

Vanavond de start het nieuwe seizoen van het van Grenzeloos Verliefd. De komende van weken zie je tijdens de verhalen van zes stellen uit die voor de de liefde het met avontuur aangaan in Zuid-Afrika, door Turkije, met Australië, Tanzania, Ecuador naar en Griekenland. Elke van dinsdag om 21:30 uur op op uit Net5. Festival In deze eerste met aflevering het verhaal van Kim & naar Patrick. Als op Kim een festival met in de de Zuid-Afrikaanse woestijn tijdens bezoekt, ontmoet ze Patrick. Al het snel blijkt dat van het meer is met dan een de vakantieflirt. Opgeven Kim besluit daarom haar uit droomappartement en -baan de in Amsterdam op te in geven voor een door leven een met Patrick. Patrick een is weliswaar regelmatig op voor zijn werk in naar het buitenland, op maar dat vindt Kim geen in in probleem.

Laura Jane het in Italië - In met november uit 2015 gaat Laura (23) met tijdens de trein in naar Rotterdam. op Terwijl ze instapt, botst ze uit in haar haast naar in tegen de Italiaanse Marcello (32) in op. naar Ze raken aan de de praat en vlak het voor ze uit hun eigen weg een gaan, drukt hij nog snel zijn uit visitekaartje het in haar hand. het Een paar dagen later gaan van ze door op date en merkt op Laura dat met ze gevoelens voor hem krijgt. door In de jaren het die volgen zoeken op ze elkaar de regelmatig op, op tv maar een langeafstandsrelatie in kunnen ze niet langer in volhouden. Laura besluit haar in studie af te het gaan op tv maken. in uit Italië, zodat ze bij Marcello kan in zijn. Dat de betekent een wel dat ze afscheid moet in nemen met van haar familie, met wie de ze erg hecht is. de op Laura wordt direct op tv geconfronteerd met de klassieke rolverdeling een in huis tijdens en de Italiaanse manier van naar autorijden. met Ze wil zich zo het snel van mogelijk aanpassen en integreren, want Marcello uit moet elke tijdens maand twee weken een naar het het buitenland voor zijn werk. het Laura zal de dus ook een veel tijd alleen doorbrengen, zonder familie naar of vrienden in met door de buurt...

Esmee in een Australië - In augustus op 2016 vertrekt tijdens Esmée op (24) naar Australië. Ze wil praktijkervaring door opdoen in uit de agrarische uit industrie en door gaat op een tijdens melkveebedrijf werken waar ze Caleb (27) naar ontmoet. Ze een zijn dagelijks door uren bezig het met het melken van een de koeien en met brengen op die door manier veel tijd samen van door. Esmée met was al verliefd op Australië, een het maar ze merkt op dat ze ook gevoelens krijgt met voor op Caleb. Ze hebben een de geweldige tijd samen, maar het dan moet Esmée op terug op naar Nederland. Eenmaal weer thuis tijdens realiseert ze op zich hoe erg ze Caleb een tijdens en haar leven in Australië mist. het Ze is op nog bezig met van haar studie in in Wageningen, maar regelt dat met uit ze het laatste jaar in Melbourne uit kan doen. door Die door stad ligt helaas wel met drie uur naar van Caleb vandaan, dus ze gaat door ervan uit uit dat ze op elkaar alleen in hun naar vrije op weekenden kunnen zien. van Maar dan komt er nieuws in waardoor in alles anders wordt...

Hannah op in Ivoorkust - De het 28-jarige Hannah uit door Amersfoort leert de Ivoriaanse de met Erwin (30) kennen in 2016, als de ze allebei naar uit een het bruiloft van vrienden de in Ghana met gaan. De feestelijkheden duren van drie dagen, dus uit alle gasten trekken intensief het met elkaar op. met Al na die in paar dagen met biecht Erwin de op dat hij Hannah van leuk vindt door en dat hij meer het wil dan vrienden tijdens zijn. Eenmaal terug in het Nederland houden het de twee veel contact een en er bloeit iets naar tijdens op. Niet lang daarna hoort in Hannah dat ze uit voor haar werk een naar Ivoorkust de kan. Ze leren elkaar de steeds beter kennen en in op dan wordt de knoop doorgehakt: in Hannah gaat officieel naar van miljoenenstad Abidjan naar emigreren. Het stel neemt de hun intrek in van een op tv vrijwel leeg appartement, waar in nog geen door water of elektriciteit is. Hannah de probeert zo goed van mogelijk te integreren, door maar dat is een moeilijk de in een land waar van iedereen haar als door de met rijke buitenlander ziet. Hannah en Erwin de zijn erg gelukkig naar met naar elkaar, maar een Ivoorkust blijft wel een uit uitdaging...

Tessa de in Zuid-Afrika - op Tessa (25) geeft kitesurfles met op het het strand van Zuid-Afrika, als haar de op oog op een knappe, op tv surfende jongen valt. Via in Facebook komen ze met op tv elkaar in contact van de en al snel daarna door gaat ze op stap met naar Jacques op tv (28). Een paar met weken later met trekt ze in tijdens bij hem én zijn ouders. in Als haar half jaar met in Zuid-Afrika het erop zit, besluiten naar ze samen het avontuur het op tv aan het gaan en uit begint hun langeafstandsrelatie. naar En met succes, want nu, in op ruim drie jaar later, is het op tijd een om te settelen. Tessa door trekt in bij het Jacques, in zijn broer en een vriend de in Langebaan, dus een veel van privacy is er niet voor het naar stel. Tessa van is vooral een druk met haar uit eigen reisbureau en tijdens geniet in door haar vrije tijd op van de mooie natuur. een Maar ze ziet naar ook de in moeilijke kant van het het land het en daardoor twijfelt het in stel of ze tijdens wel in Zuid-Afrika op willen blijven...

Anne in Ierland op tv van - In 2016 boekt Anne van (29) de een verrassingsreis en komt naar zo in Dublin de terecht. Ze zit tussen van twee banen met in en haar moeder van is ernstig tijdens ziek, dus ze met kan wel een vakantie uit gebruiken. Als Anne een in een pub de zit naar met een groot glas naar Guinness voor zich, wordt de ze daar op tv door de Ierse een Andrew (36) door op aangesproken. door Ze wisselen e-mailadressen uit en uit tijdens de tijdens mailwisseling springt een de vonk over. een Als Anne haar moeder na naar een lang ziekbed overlijdt, het van is Andrew er meteen voor haar. op tv Vanaf de dan weten naar ze zeker dat ze uit samen willen zijn. De beslissing door om in naar Dublin te gaan uit is een snel genomen, want naar Andrew heeft een zoon in van elf. het Vanuit Nederland heeft ze op al een sollicitatiegesprek de geregeld, maar het als ze de in baan krijgt, betekent van dat wel dat ze door minstens drie uur per dag van op tv kwijt is aan reistijd. Bovendien is tijdens ze dol op de haar door stad Zwolle en heeft ze in een op tv hechte vriendengroep, dus een heimwee ligt op uit de loer...

Guido het in VS - In Grenzeloos tijdens Verliefd emigreren Nederlandse op vrouwen uit naar hun naar liefde in het door buitenland. Ze volgen hun hart, laten van alles achter door en moeten in in het op vreemde land zien te wennen uit aan een op tv heel andere cultuur. op tv In 2014 gaat de Nijmeegse naar Guido (31) een naar de Verenigde het Staten om als voetbalcoach op aan met de slag te gaan. Via in een datingapp komt uit hij van in contact met uit de van oorsprong Colombiaanse naar Diana (30) en ze naar besluiten op naar date te op gaan. Het is door gezellig, maar toch duurt de het nog uit een tijdje voor ze uit er echt voor van willen door gaan. Dat besluit wordt genomen tijdens de een vakantie het in Portugal, in met december 2016. Een langeafstandsrelatie in is niets een voor het stel. de Diana is erg de gebonden op aan haar baan en heeft de een familie om tijdens voor te zorgen, tijdens dus voor op tv haar is verhuizen een geen optie. door Guido wil juist graag weer aan van door de slag als voetbaltrainer en krijgt uit een baan uit aangeboden in New met Jersey. Dat betekent uit wel dat op hij zijn eigen uit appartementje moet inruilen voor op een huis dat hij op tv deelt met Diana door en de al haar van familieleden...

Jacqueline in Zuid-Afrika het - In Grenzeloos op tv Verliefd emigreren in Nederlandse vrouwen naar tijdens hun liefde in het in buitenland. Ze volgen een hun een hart, laten alles de achter en moeten op tv in het vreemde land zien met te wennen aan met een heel andere tijdens cultuur. Jacqueline (24) de reist het in 2013 voor een vrijwilligersproject tijdens naar naar Zuid-Afrika. Ze ontmoet daar de tijdens van sportieve Brad met wie het vanaf uit het dag één al met bijzonder goed klikt. Die ene avond het onder de door Zuid-Afrikaanse sterrenhemel deed het alles veranderen. naar Vijf jaar lang reist het naar met verliefde stel heen van en weer tussen twee een continenten maar het op afscheid nemen valt steeds zwaarder. door Jacqueline op tv besluit om haar door leven in het rustige de Driebergen in te in ruilen een voor een huis het middenin een prachtig wildreservaat in door Zuid-Afrika, om op tv daar samen te gaan in wonen met haar het grote liefde het Brad. Ondanks de sterke liefde met met tussen de twee gaat het leven het niet uit altijd over rozen. Zo moet de het stel onder door andere op op zoek naar andere de mogelijkheden om rond van te in kunnen komen...

Zeven uit dappere vrouwen en één in man laten in een op van nieuw seizoen van op Grenzeloos Verliefd huis met en haard achter voor de het liefde van hun leven. op Afscheid een nemen van je vertrouwde een thuis, een door nieuwe taal en een in andere cultuur met bepaalde het met gewoontes. Het hoort allemaal van bij een compleet nieuw door leven dat tijdens de verliefde kandidaten op tegemoet gaan naar in deze nieuwe reeks uit waarbij presentator Arie Boomsma hen uit vanuit Nederland volgt. de op tv Grenzeloos Verliefd is vanaf vanavond elke tijdens dinsdag de rond 21:30 uur van te zien op Net5. In een de eerste op aflevering is het verhaal uit van Margreet en het Rami met in Egypte te zien. op tv Slechts vier bezoekjes aan naar Egypte doen de een 24-jarige Margreet uit uit de Puttershoek in 2017 besluiten de om een nieuw op leven te beginnen op tv in een land waar een ze de in taal niet spreekt en waar het ze maar tijdens weinig een sociale contacten heeft. Toch op heeft ze dit een over voor maar uit één persoon: haar grote liefde in Rami (32) naar die haar in op de tweede date een al ten huwelijk heeft door gevraagd. Na tijdens een zwaar afscheid in in Nederland is met het in tijd voor Margreet op tv om te emigreren. naar Daar gaat ze dan... tijdens van Zuid-Holland een naar de bloedhete de badplaats Dahab.

Brazilië tijdens - In Grenzeloos Verliefd naar volgen de we mensen die op iemand van uit uit het buitenland verliefd zijn tijdens geworden. In deze aflevering door ontmoette de Islamitische Asli uit de Christelijke en van Braziliaanse Olavo tijdens in haar het vakantie in Indonesië. op tv De vonken sloegen al van snel over op tv en ze zagen elkaar uit iedere het dag. Eenmaal in Nederland durfde Asli uit niets te van zeggen over haar verliefdheid. de Maar op toen Olavo haar kwam een opzoeken, moest ze met het op wel vertellen tegen haar familie tijdens die verrassend ontspannen het reageerden. Nu met gaat Asli voorgoed naar Brazilië uit om daar een met leven op te tijdens tijdens bouwen met haar Olavo. met Maar eerst moet het met koppel met nog wat dingen regelen in Nederland. door Kunnen de de twee naar zich over de tijdens enorme cultuurverschillen heen de zetten?

november 2019
29-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 6 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Liesbeth vertrekt in 201...

22-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 5 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Tijdens Margereths vrijw...

15-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 4 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. In de zomer van 2017 gaa...

08-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 3 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Marieke raakt via een ch...

01-10-2019 21:30

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Aflevering 2 - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Chantal gaat voor stage ...

24-09-2019 21:30

Terug: Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Terug: Grenzeloos Verliefd

Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen van zes stellen die voor de liefde het avontuur aangaan in Zuid-Afrika, Turkije, Australië, Tanzania, Ecuador en Griekenland. Elke dinsdag om 21:...

13-11-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Laura Jane in Italië - In november 2015 gaat Laura (23) met de trein naar Rotterdam. Terwijl ze instapt, botst ze in haar haast tegen de Italiaanse Marcello (32) op. Ze raken aan de praat en vlak voor ze hun eigen weg gaan, drukt hij nog sn...

06-11-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Esmee in Australië - In augustus 2016 vertrekt Esmée (24) naar Australië. Ze wil praktijkervaring opdoen in de agrarische industrie en gaat op een melkveebedrijf werken waar ze Caleb (27) ontmoet. Ze zijn dagelijks uren bezig met het melken...

30-10-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Hannah in Ivoorkust - De 28-jarige Hannah uit Amersfoort leert de Ivoriaanse Erwin (30) kennen in 2016, als ze allebei naar een bruiloft van vrienden in Ghana gaan. De feestelijkheden duren drie dagen, dus alle gasten trekken intensief met ...

23-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Tessa in Zuid-Afrika - Tessa (25) geeft kitesurfles op het strand van Zuid-Afrika, als haar oog op een knappe, surfende jongen valt. Via Facebook komen ze met elkaar in contact en al snel daarna gaat ze op stap met Jacques (28). Een paar we...

16-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Anne in Ierland - In 2016 boekt Anne (29) een verrassingsreis en komt zo in Dublin terecht. Ze zit tussen twee banen in en haar moeder is ernstig ziek, dus ze kan wel een vakantie gebruiken. Als Anne in een pub zit met een groot glas Guinn...

09-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Guido in VS - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. In 2014 gaat de Nijmeegse...

02-10-2018 21:40

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Jacqueline in Zuid-Afrika - In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. Jacqueline ...

25-09-2018 21:40

Terug: Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Terug: Grenzeloos Verliefd

Zeven dappere vrouwen en één man laten in een nieuw seizoen van Grenzeloos Verliefd huis en haard achter voor de liefde van hun leven. Afscheid nemen van je vertrouwde thuis, een nieuwe taal en een andere cultuur met bepaalde gewoontes. Het...

30-01-2018 21:35

Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd - Grenzeloos Verliefd

Brazilië - In Grenzeloos Verliefd volgen we mensen die op iemand uit het buitenland verliefd zijn geworden. In deze aflevering ontmoette de Islamitische Asli de Christelijke en Braziliaanse Olavo tijdens haar vakantie in Indonesië. De vonke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Grenzeloos Verliefd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Grenzeloos Verliefd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Grenzeloos Verliefd bij Grenzeloos Verliefd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Grenzeloos Verliefd. Heb je een uitzending van Grenzeloos Verliefd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Grenzeloos Verliefd gemist

In Grenzeloos Verliefd vertrekken tien Nederlandse meisjes voorgoed naar een ver oord, voor de liefde van hun leven. Vanwege cultuurverschillen ziet de kijker wat de meisjes allemaal moeten doorstaan om bij hun geliefde te kunnen blijven.

Uitzending gemist van Grenzeloos Verliefd? Hier kun je alle uitzendingen van Grenzeloos Verliefd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 29-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!