Programma gemist?
september 2021
18-02-2010 13:20

Video - Aflevering 9

The Good Wife - Video - Aflevering 9

In The Good Wife speelt Emmy Award-winnares Julianna Margulies (ER) de rol van Alicia Florick, de vrouw van een bekende openbaar aanklager. Haar leven en dat van haar gezin wordt van de ene op de andere dag op de kop gezet, omdat haar man b...

The Good Wife gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Good Wife de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Good Wife bij The Good Wife liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Good Wife. Heb je een uitzending van The Good Wife gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Good Wife gemist

In The Good Wife speelt Emmy Award-winnares Julianna Margulies (ER) de rol van Alicia Florick, de vrouw van een bekende openbaar aanklager. Haar leven en dat van haar gezin wordt van de ene op de andere dag op de kop gezet, omdat haar man betrokken raakt bij een schandaal en gearresteerd wordt. Niet alleen moet ze sterk zijn voor haar twee kinderen, maar ook in de rechtszaal waar ze als advocate herintreedt. Dit gegeven vormt de rode draad van de serie, waarvan per aflevering een nieuwe zaak centraal staat.

Uitzending gemist van The Good Wife? Hier kun je alle uitzendingen van The Good Wife kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-02-2010 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!