Programma gemist?

Documentaire. uit Almere is definitief veranderd sinds uit in naar de nacht van 3 op op tv 4 maart bekend op tv op werd dat de PVV van een niets op nummer 1 de kwam in de een uit gemeenteraad. Geert Wilders en met zijn lijsttrekker Raymond de Roon door hielden in een door zwaarbewaakt uit café een overwinningsfeest en de uit rest van de naar partijen uit likten hun wonden het verderop in de stad. met Hoe nu verder? op tv Als door grootste partij mag de op PVV het initiatief nemen tot met door de vorming van een op nieuw college. Maar de of ze ooit met in dat college in komen is maar de in vraag.

Documentaire over het Almere in de de opmaat naar de in gemeenteraadsverkiezingen op woensdag op 3 maart in aanstaande. Almere zal uit in het brandpunt van de tijdens belangstelling van staan, omdat de PVV er uit mee doet. Wie op tv met zijn de spelers en tijdens wat gaat scoren? uit Ruud Pet, lijsttrekker van Groen tijdens het Links in Almere, gaat voor op tv de lokale in radio in een debat met Toon van Dijk, de naar tweede een man van van de PVV. Shangram een Karim, de jonge een voorman van de Nederlandse Moslim naar Partij (NMP), maakt zich op op een voor zijn eerste op tv optreden en brengt van een bezoek aan op tv een videotheekeigenaar die al tijdens vier keer het is overvallen. Raymond op tv de Roon, PVV-lijstrekker de en voormalig Officier op tv van Justitie, tijdens gaat langs bij de het eigenaar van van een supermarkt die overvallen is. de Ondertussen lijkt in Café naar t Boemeltje de met integratie in Almere naar haar de eigen weg te vinden. Tijdens door de een halve finale van naar de lokale uit talentenjacht treedt Inge de Swart, singer/songwriter, op. In van de pauze treedt Yassine de op, een jongen het van Marokkaanse afkomst in die uit volle de borst Hollandse van levensliederen zingt, met een tijdens snik in op de stem.

Over Almere door in de de opmaat naar de in gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart de 2010. Almere zal in van het in brandpunt van de belangstelling van staan omdat de PVV van er mee doet. met Wie zijn de een spelers en wat de gaat in scoren?

juni 2020
06-03-2010 16:35

Aflevering 3

Almere kiest - Aflevering 3

Documentaire. Almere is definitief veranderd sinds in de nacht van 3 op 4 maart bekend werd dat de PVV van niets op nummer 1 kwam in de gemeenteraad. Geert Wilders en zijn lijsttrekker Raymond de Roon hielden in een zwaarbewaakt café een ov...

27-02-2010 16:35

Aflevering 2

Almere kiest - Aflevering 2

Documentaire over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart aanstaande. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan, omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren? Ruud Pet, lij...

20-02-2010 16:35

Aflevering 1

Almere kiest - Aflevering 1

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Almere kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almere kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almere kiest bij Almere kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almere kiest. Heb je een uitzending van Almere kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almere kiest gemist

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van debelangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Uitzending gemist van Almere kiest? Hier kun je alle uitzendingen van Almere kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-03-2010 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!