Programma gemist?

Documentaire. van Almere is van definitief veranderd sinds van in de nacht van 3 op op 4 uit maart bekend in werd dat de op PVV van niets op nummer 1 het kwam in de met gemeenteraad. Geert Wilders tijdens en zijn lijsttrekker naar Raymond de tijdens Roon hielden in op tv een op zwaarbewaakt café een overwinningsfeest uit en de rest tijdens van de met partijen likten hun wonden de verderop in de op stad. Hoe naar nu verder? Als grootste van partij mag de PVV door het van initiatief nemen tot de op tv vorming van de een nieuw college. in Maar of ze op tv ooit in dat college door komen is maar de tijdens vraag.

Documentaire door over Almere in tijdens de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen tijdens op een woensdag 3 maart aanstaande. in Almere zal in de het brandpunt de van de belangstelling tijdens staan, omdat een de PVV er mee doet. Wie in zijn de spelers tijdens en met wat gaat door scoren? Ruud Pet, lijsttrekker van het Groen Links in Almere, het gaat voor de met lokale radio in een debat in met Toon van Dijk, met de tweede van man van de in PVV. Shangram Karim, de de jonge een voorman van de naar Nederlandse Moslim Partij (NMP), maakt met zich met op voor zijn eerste optreden een en brengt een bezoek met aan een videotheekeigenaar het die al vier het een keer is overvallen. Raymond de Roon, het PVV-lijstrekker en op voormalig Officier van een Justitie, gaat langs bij in op tv de eigenaar van een supermarkt de die overvallen tijdens is. Ondertussen lijkt het in Café t Boemeltje een de integratie in Almere in haar eigen de weg te vinden. Tijdens uit de in halve finale de van de lokale talentenjacht door treedt Inge Swart, singer/songwriter, de op. In in de pauze treedt Yassine op, op tv een jongen van het tijdens Marokkaanse afkomst die een uit volle borst Hollandse levensliederen zingt, met met een snik tijdens in de een stem.

Over met Almere in de opmaat naar op de gemeenteraadsverkiezingen het op 3 maart op tv 2010. Almere zal van in het brandpunt door van de belangstelling tijdens staan met omdat de PVV er op tv mee doet. Wie zijn de op tv spelers en op tv wat gaat tijdens scoren?

september 2020
06-03-2010 16:35

Aflevering 3

Almere kiest - Aflevering 3

Documentaire. Almere is definitief veranderd sinds in de nacht van 3 op 4 maart bekend werd dat de PVV van niets op nummer 1 kwam in de gemeenteraad. Geert Wilders en zijn lijsttrekker Raymond de Roon hielden in een zwaarbewaakt café een ov...

27-02-2010 16:35

Aflevering 2

Almere kiest - Aflevering 2

Documentaire over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart aanstaande. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan, omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren? Ruud Pet, lij...

20-02-2010 16:35

Aflevering 1

Almere kiest - Aflevering 1

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Almere kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almere kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almere kiest bij Almere kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almere kiest. Heb je een uitzending van Almere kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almere kiest gemist

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van debelangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Uitzending gemist van Almere kiest? Hier kun je alle uitzendingen van Almere kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-03-2010 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!