Programma gemist?

Documentaire. het Almere is definitief veranderd sinds tijdens in de met nacht van uit 3 op 4 maart met bekend werd een dat de PVV van niets op op tijdens nummer 1 kwam in met de gemeenteraad. Geert Wilders in en zijn de lijsttrekker Raymond de de Roon hielden in een tijdens uit zwaarbewaakt café een overwinningsfeest en de van rest het van de partijen likten hun op uit wonden verderop in van de stad. Hoe nu verder? Als naar grootste uit partij mag de PVV in het de initiatief nemen tot met de vorming van door een nieuw college. de Maar of ze ooit op tv in dat college uit komen is maar de de vraag.

Documentaire het over Almere in de door opmaat naar op de gemeenteraadsverkiezingen op op tv woensdag 3 maart uit aanstaande. Almere zal in het in brandpunt op tv van de belangstelling staan, omdat naar de PVV door er mee doet. door Wie zijn de spelers van en wat gaat op scoren? Ruud door Pet, lijsttrekker van op tv Groen Links tijdens in Almere, een gaat voor de van lokale radio in tijdens debat met Toon door van Dijk, de op tv tweede man van de PVV. het Shangram naar Karim, de jonge de voorman van de Nederlandse in Moslim Partij (NMP), van maakt zich op voor zijn van een eerste optreden en brengt de een bezoek tijdens aan een videotheekeigenaar die uit al vier keer in is overvallen. op Raymond de Roon, PVV-lijstrekker en uit voormalig op Officier van Justitie, van gaat langs bij de eigenaar van van door een supermarkt die overvallen door is. Ondertussen lijkt in Café tijdens t Boemeltje de de integratie in de Almere uit haar eigen weg te vinden. van Tijdens de halve finale op tv van de op lokale talentenjacht treedt op Inge Swart, op singer/songwriter, op. In op tv de pauze het treedt Yassine op, een jongen van van Marokkaanse tijdens afkomst die uit volle naar borst Hollandse levensliederen met zingt, het met een snik in de van stem.

Over Almere tijdens in van de opmaat naar door de gemeenteraadsverkiezingen op van 3 maart 2010. het Almere zal in het op tv brandpunt van de belangstelling op tv staan omdat de op tv PVV er mee doet. de Wie zijn een de tijdens spelers en wat gaat naar scoren?

november 2019
06-03-2010 16:35

Aflevering 3

Almere kiest - Aflevering 3

Documentaire. Almere is definitief veranderd sinds in de nacht van 3 op 4 maart bekend werd dat de PVV van niets op nummer 1 kwam in de gemeenteraad. Geert Wilders en zijn lijsttrekker Raymond de Roon hielden in een zwaarbewaakt café een ov...

27-02-2010 16:35

Aflevering 2

Almere kiest - Aflevering 2

Documentaire over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart aanstaande. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan, omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren? Ruud Pet, lij...

20-02-2010 16:35

Aflevering 1

Almere kiest - Aflevering 1

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Almere kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almere kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almere kiest bij Almere kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almere kiest. Heb je een uitzending van Almere kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almere kiest gemist

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van debelangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Uitzending gemist van Almere kiest? Hier kun je alle uitzendingen van Almere kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-03-2010 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!