Programma gemist?

Documentaire. Almere is uit definitief veranderd sinds op tv in met de nacht van op tv 3 op 4 maart het bekend werd dat de in PVV van in niets op nummer 1 van kwam in de tijdens tijdens gemeenteraad. Geert Wilders en naar zijn lijsttrekker Raymond de Roon een hielden op in een zwaarbewaakt door café een overwinningsfeest en de het rest van de de partijen naar likten hun wonden tijdens verderop in de een stad. Hoe nu verder? Als uit grootste partij mag tijdens de naar PVV het initiatief nemen tot het de van vorming van een nieuw college. met Maar van of ze ooit door in dat college komen is naar maar de van vraag.

Documentaire op over Almere in het de opmaat door naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 tijdens maart aanstaande. Almere de zal uit in het brandpunt van de door belangstelling staan, van omdat de PVV er op tv mee doet. Wie van op tv zijn de spelers met en wat gaat scoren? Ruud Pet, van lijsttrekker van in Groen Links in Almere, het gaat een voor de lokale met radio in debat met Toon op van in Dijk, de tweede man het van de PVV. Shangram met Karim, de op tv jonge voorman van in de Nederlandse Moslim Partij naar met (NMP), maakt zich tijdens op voor zijn eerste op optreden en de brengt een bezoek aan een videotheekeigenaar de die al tijdens vier keer naar is overvallen. Raymond de Roon, in met PVV-lijstrekker en voormalig Officier van de Justitie, van gaat langs bij tijdens de eigenaar van een supermarkt naar die overvallen met is. Ondertussen naar lijkt in Café t op tv Boemeltje de integratie in Almere in in haar eigen weg te vinden. uit Tijdens tijdens de halve finale van de lokale de talentenjacht uit treedt Inge Swart, singer/songwriter, in op. In een de pauze door treedt Yassine op, een jongen een van Marokkaanse afkomst die in uit uit volle borst van Hollandse levensliederen zingt, met door een snik in de door stem.

Over Almere uit in het de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op tijdens 3 maart op 2010. Almere het zal in het brandpunt naar van door de belangstelling staan omdat de PVV de er met mee doet. uit Wie zijn de spelers en uit wat gaat van scoren?

januari 2021
06-03-2010 16:35

Aflevering 3

Almere kiest - Aflevering 3

Documentaire. Almere is definitief veranderd sinds in de nacht van 3 op 4 maart bekend werd dat de PVV van niets op nummer 1 kwam in de gemeenteraad. Geert Wilders en zijn lijsttrekker Raymond de Roon hielden in een zwaarbewaakt café een ov...

27-02-2010 16:35

Aflevering 2

Almere kiest - Aflevering 2

Documentaire over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart aanstaande. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan, omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren? Ruud Pet, lij...

20-02-2010 16:35

Aflevering 1

Almere kiest - Aflevering 1

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Almere kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almere kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almere kiest bij Almere kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almere kiest. Heb je een uitzending van Almere kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almere kiest gemist

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van debelangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Uitzending gemist van Almere kiest? Hier kun je alle uitzendingen van Almere kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-03-2010 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!