Programma gemist?

Documentaire. op tv Almere is definitief veranderd sinds naar in de nacht het in van 3 op 4 van maart bekend werd dat door de PVV van met niets met op nummer 1 met kwam in de gemeenteraad. het Geert Wilders en zijn naar lijsttrekker op tv Raymond de Roon de hielden in een zwaarbewaakt café een het overwinningsfeest een en de van rest van de de partijen likten hun wonden een verderop in de stad. Hoe op nu verder? uit Als grootste partij een mag in de PVV het initiatief nemen op tv tot de vorming door van een nieuw met college. Maar op of ze ooit in dat het college komen is in maar de door vraag.

Documentaire de over Almere het in de opmaat naar een de gemeenteraadsverkiezingen op van woensdag 3 maart aanstaande. Almere naar het zal in het brandpunt van de naar belangstelling op staan, omdat de met PVV er mee doet. Wie op tv zijn de spelers een en wat in gaat scoren? tijdens Ruud Pet, met lijsttrekker van Groen Links op tv in Almere, gaat voor met de lokale radio in met debat uit met Toon van Dijk, met de tweede man op tv van de de PVV. Shangram Karim, de de jonge naar voorman van de Nederlandse Moslim Partij de (NMP), maakt het zich op voor zijn op eerste optreden van en brengt een bezoek uit aan een videotheekeigenaar met die in al vier tijdens keer is overvallen. uit Raymond de Roon, PVV-lijstrekker en voormalig uit Officier het van Justitie, gaat het langs bij de de eigenaar van een op tv supermarkt die overvallen is. tijdens Ondertussen naar lijkt in Café t Boemeltje de een integratie in tijdens Almere in haar eigen weg te vinden. Tijdens een uit de halve finale van de naar lokale talentenjacht treedt een Inge van Swart, singer/songwriter, op. In de pauze op tv treedt Yassine het op, een jongen van naar Marokkaanse afkomst die op tv naar uit volle borst op Hollandse levensliederen zingt, naar met een snik in de de stem.

Over Almere de in de met opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op tv op 3 maart 2010. van Almere zal van in het naar brandpunt van de belangstelling op tv staan omdat de PVV in tijdens er mee doet. Wie zijn de uit spelers en op wat gaat tijdens scoren?

september 2021
06-03-2010 16:35

Aflevering 3

Almere kiest - Aflevering 3

Documentaire. Almere is definitief veranderd sinds in de nacht van 3 op 4 maart bekend werd dat de PVV van niets op nummer 1 kwam in de gemeenteraad. Geert Wilders en zijn lijsttrekker Raymond de Roon hielden in een zwaarbewaakt café een ov...

27-02-2010 16:35

Aflevering 2

Almere kiest - Aflevering 2

Documentaire over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart aanstaande. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan, omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren? Ruud Pet, lij...

20-02-2010 16:35

Aflevering 1

Almere kiest - Aflevering 1

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Almere kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almere kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almere kiest bij Almere kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almere kiest. Heb je een uitzending van Almere kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almere kiest gemist

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van debelangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Uitzending gemist van Almere kiest? Hier kun je alle uitzendingen van Almere kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-03-2010 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!