Programma gemist?

Documentaire. naar Almere is definitief tijdens veranderd sinds in de nacht de van 3 het op 4 maart de bekend werd het dat de PVV van niets in de op nummer 1 kwam een in de gemeenteraad. naar Geert Wilders en naar zijn lijsttrekker uit Raymond de Roon hielden in met een zwaarbewaakt een café een overwinningsfeest het en de in rest van de partijen likten tijdens hun tijdens wonden verderop in de stad. uit Hoe nu uit verder? Als grootste partij tijdens mag door de PVV het initiatief nemen met tot de vorming van op een nieuw met college. Maar met of ze ooit op in dat college komen is een maar de op tv vraag.

Documentaire tijdens over Almere van in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op op uit woensdag 3 maart naar aanstaande. Almere zal in het op brandpunt van naar de tijdens belangstelling staan, omdat de de PVV er mee doet. Wie het zijn in de spelers uit en wat gaat scoren? Ruud Pet, het lijsttrekker uit van Groen Links in van Almere, gaat de voor de een lokale radio in de debat met Toon op van Dijk, de tweede van man van de in PVV. Shangram Karim, de jonge naar voorman van de in Nederlandse Moslim Partij naar het (NMP), maakt zich tijdens op voor zijn eerste optreden en met van brengt een bezoek aan een videotheekeigenaar het die al door vier keer tijdens is overvallen. Raymond de Roon, uit PVV-lijstrekker en voormalig een het Officier van Justitie, gaat het langs bij de eigenaar van op een supermarkt uit die de overvallen is. Ondertussen lijkt in Café een t Boemeltje met de integratie in Almere in haar eigen tijdens weg te vinden. in Tijdens de halve finale uit van de door lokale talentenjacht treedt Inge in op Swart, singer/songwriter, op. op tv In de pauze door treedt Yassine op, van een jongen van Marokkaanse afkomst die van uit volle uit borst Hollandse levensliederen op tv zingt, in met een snik in de een stem.

Over in Almere in door de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen in op 3 maart 2010. op een Almere zal in het brandpunt van van de belangstelling staan door omdat de PVV uit er door mee doet. Wie zijn de in met spelers en wat gaat het scoren?

mei 2021
06-03-2010 16:35

Aflevering 3

Almere kiest - Aflevering 3

Documentaire. Almere is definitief veranderd sinds in de nacht van 3 op 4 maart bekend werd dat de PVV van niets op nummer 1 kwam in de gemeenteraad. Geert Wilders en zijn lijsttrekker Raymond de Roon hielden in een zwaarbewaakt café een ov...

27-02-2010 16:35

Aflevering 2

Almere kiest - Aflevering 2

Documentaire over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart aanstaande. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan, omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren? Ruud Pet, lij...

20-02-2010 16:35

Aflevering 1

Almere kiest - Aflevering 1

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Almere kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almere kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almere kiest bij Almere kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almere kiest. Heb je een uitzending van Almere kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almere kiest gemist

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van debelangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Uitzending gemist van Almere kiest? Hier kun je alle uitzendingen van Almere kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-03-2010 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!