Programma gemist?

Documentaire. een Almere is op tv definitief veranderd sinds het in de nacht van 3 de op 4 naar maart bekend een werd dat de PVV van het niets op op nummer 1 kwam in naar de gemeenteraad. Geert Wilders op tv en zijn lijsttrekker een op Raymond de Roon hielden op in een op tv zwaarbewaakt café een overwinningsfeest en naar de rest op van de met partijen likten hun wonden verderop in op de stad. het Hoe met nu verder? Als grootste van partij mag de PVV het een initiatief nemen tot het in de vorming van een nieuw in college. Maar of op ze ooit in in dat college komen uit is door maar de vraag.

Documentaire over Almere door het in de opmaat naar door de gemeenteraadsverkiezingen op uit woensdag 3 maart aanstaande. op tv Almere zal in in het brandpunt van met de belangstelling staan, naar omdat uit de PVV er mee doet. Wie op tv zijn op de spelers en wat op tv gaat scoren? Ruud Pet, het een lijsttrekker van Groen Links met in Almere, met gaat voor de lokale radio in tijdens met debat met Toon uit van Dijk, de tweede van man van de PVV. Shangram van Karim, de jonge met voorman van in de Nederlandse Moslim Partij het (NMP), maakt zich van op de voor zijn eerste optreden op tv en brengt een in bezoek aan een videotheekeigenaar uit het die al vier tijdens keer is overvallen. Raymond de Roon, op tv PVV-lijstrekker van en voormalig Officier op tv van Justitie, gaat tijdens langs bij de eigenaar van door de een supermarkt die overvallen is. Ondertussen het lijkt in op Café t door Boemeltje de integratie in Almere in haar eigen met weg te vinden. het Tijdens van de halve finale van tijdens de lokale talentenjacht treedt van Inge het Swart, singer/songwriter, op. In de pauze een treedt Yassine op, met het een jongen van Marokkaanse afkomst op die uit door volle borst Hollandse levensliederen zingt, een naar met een snik in de een stem.

Over op tv Almere in de van opmaat naar op de gemeenteraadsverkiezingen op 3 het maart 2010. Almere zal in op tv met het brandpunt van de belangstelling naar staan omdat uit de PVV er op mee doet. Wie zijn de de spelers en op wat gaat het scoren?

december 2021
06-03-2010 16:35

Aflevering 3

Almere kiest - Aflevering 3

Documentaire. Almere is definitief veranderd sinds in de nacht van 3 op 4 maart bekend werd dat de PVV van niets op nummer 1 kwam in de gemeenteraad. Geert Wilders en zijn lijsttrekker Raymond de Roon hielden in een zwaarbewaakt café een ov...

27-02-2010 16:35

Aflevering 2

Almere kiest - Aflevering 2

Documentaire over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart aanstaande. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan, omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren? Ruud Pet, lij...

20-02-2010 16:35

Aflevering 1

Almere kiest - Aflevering 1

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Almere kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almere kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almere kiest bij Almere kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almere kiest. Heb je een uitzending van Almere kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almere kiest gemist

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van debelangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Uitzending gemist van Almere kiest? Hier kun je alle uitzendingen van Almere kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-03-2010 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!