Programma gemist?

Documentaire. Almere naar is definitief veranderd van sinds in op de nacht van op 3 op 4 maart bekend de uit werd dat de PVV van uit niets op het nummer 1 kwam uit in de gemeenteraad. Geert van Wilders en tijdens zijn lijsttrekker Raymond de Roon op hielden in een de zwaarbewaakt tijdens café een overwinningsfeest en de de rest tijdens van de partijen in likten hun het wonden verderop in de stad. Hoe door nu op tv verder? Als grootste partij mag met door de PVV het initiatief het nemen tot de vorming van uit een nieuw de college. Maar een of ze ooit in dat uit college uit komen is maar met de vraag.

Documentaire de over Almere in door de opmaat naar de het gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 een maart aanstaande. naar Almere zal in het een brandpunt van de op tv belangstelling op staan, omdat van de PVV er op mee doet. Wie zijn de spelers het en wat gaat op scoren? Ruud op tv Pet, lijsttrekker uit van Groen de Links in Almere, gaat voor het de lokale radio in het debat met van Toon van Dijk, het de tweede man uit van de de PVV. Shangram Karim, de uit jonge voorman op van de Nederlandse Moslim de Partij (NMP), door maakt zich op voor zijn de eerste optreden een en brengt een bezoek op aan een naar videotheekeigenaar die al vier uit keer is de overvallen. Raymond de Roon, naar PVV-lijstrekker en een voormalig Officier van in Justitie, gaat de langs bij het de eigenaar van een supermarkt die uit een overvallen is. Ondertussen lijkt met in Café t Boemeltje de naar integratie tijdens in Almere haar tijdens eigen weg naar te vinden. Tijdens de halve finale van van de lokale het talentenjacht treedt uit Inge Swart, singer/songwriter, op. uit In de pauze in treedt Yassine op, van een jongen het van Marokkaanse afkomst die tijdens uit met volle borst Hollandse levensliederen zingt, op met een snik het in in de stem.

Over in Almere in met de opmaat naar de naar gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart met 2010. Almere zal in de met het brandpunt van het de belangstelling staan omdat de PVV de er in mee doet. Wie in zijn de met spelers en wat gaat uit scoren?

januari 2020
06-03-2010 16:35

Aflevering 3

Almere kiest - Aflevering 3

Documentaire. Almere is definitief veranderd sinds in de nacht van 3 op 4 maart bekend werd dat de PVV van niets op nummer 1 kwam in de gemeenteraad. Geert Wilders en zijn lijsttrekker Raymond de Roon hielden in een zwaarbewaakt café een ov...

27-02-2010 16:35

Aflevering 2

Almere kiest - Aflevering 2

Documentaire over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart aanstaande. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan, omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren? Ruud Pet, lij...

20-02-2010 16:35

Aflevering 1

Almere kiest - Aflevering 1

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Almere kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Almere kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Almere kiest bij Almere kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Almere kiest. Heb je een uitzending van Almere kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Almere kiest gemist

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van debelangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Uitzending gemist van Almere kiest? Hier kun je alle uitzendingen van Almere kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-03-2010 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!