Programma gemist?
mei 2017
21-08-2010 13:10

Aflevering 16

Villa Beagle - Aflevering 16

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het eten en de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de ander verdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen van nieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van de Beagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet iets bijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steeds voller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website van Villa Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. Sara is negen en woont met haar familie in Tahiti. Ze toont trots haar schelpen collectie en vertelt ons een geheim over de bloemen die de Tahitianen in hun haar dragen.

14-08-2010 13:15

Aflevering 15

Villa Beagle - Aflevering 15

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het eten en de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de ander verdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen van nieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van de Beagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet iets bijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steeds voller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website van Villa Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. Justin is het liefst te vinden in de bergen van Chili. Daar kun je 's nachts heel goed de sterren zien en daar voelt hij zich vrij. Zelfs als hij oog in oog komt te staan met een vogelspin.

07-08-2010 13:00

Aflevering 14

Villa Beagle - Aflevering 14

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het eten en de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de ander verdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen van nieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van de Beagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet iets bijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steeds voller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website van Villa Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. Anaïs woont in de grote stad Santiago de Chile maar als het even kan, gaat ze naar het huis van haar oma bij het strand om zeesterren en krabben te zoeken.

31-07-2010 12:55

Aflevering 13

Villa Beagle - Aflevering 13

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het eten en de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de ander verdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen van nieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van de Beagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet iets bijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steeds voller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website van Villa Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. De broers Wouter en Thiemo wonen in Argentinië, in Buenos Aires. Ze houden van voetbal en van alles wat oud is: stenen, dinosaurussen, fossielen. Smullen!

24-07-2010 12:55

Aflevering 12

Villa Beagle - Aflevering 12

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het eten en de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de ander verdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen van nieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van de Beagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet iets bijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steeds voller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website van Villa Beagle de prijsvraag heeft gewonnen.

17-07-2010 12:55

Aflevering 11

Villa Beagle - Aflevering 11

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het eten en de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de ander verdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen van nieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van de Beagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet iets bijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steeds voller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website van Villa Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. Amaryllis van negen woont in Brazilië in Rio de Janeiro. Ze danst de samba als een Braziliaanse en noemt zichzelf een professionele insectenjager.

10-07-2010 13:00

Aflevering 10

Villa Beagle - Aflevering 10

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het eten en de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de ander verdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen van nieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van de Beagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet iets bijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steeds voller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website van Villa Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. Zoe woont in Brazilië op het eiland Itaparica tegenover de grote stad Salvador de Bahia. Ze is gek op verse kokosnoot en strijdt tegen de vervuiling van haar eiland.

11-04-2010 09:50

Aflevering 8

Villa Beagle - Aflevering 8

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het eten en de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de ander verdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen van nieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van de Beagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet iets bijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steeds voller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website van Villa Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. Sara is negen en woont met haar familie in Tahiti. Ze toont trots haar schelpen collectie en vertelt ons een geheim over de bloemen die de Tahitianen in hun haar dragen.

04-04-2010 09:50

Aflevering 7

Villa Beagle - Aflevering 7

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het eten en de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de ander verdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen van nieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van de Beagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet iets bijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steeds voller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website van Villa Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. Justin is het liefst te vinden in de bergen van Chili. Daar kun je 's nachts heel goed de sterren zien en daar voelt hij zich vrij. Zelfs als hij oog in oog komt te staan met een vogelspin.

28-03-2010 09:50

Aflevering 6

Villa Beagle - Aflevering 6

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het eten en de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de ander verdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen van nieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van de Beagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet iets bijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steeds voller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website van Villa Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. Anaïs woont in de grote stad Santiago de Chile maar als het even kan, gaat ze naar het huis van haar oma bij het strand om zeesterren en krabben te zoeken.

21-03-2010 09:50

Aflevering 5

Villa Beagle - Aflevering 5

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het eten en de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de ander verdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen van nieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van de Beagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet iets bijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steeds voller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website van Villa Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. De broers Wouter en Thiemo wonen in Argentinië, in Buenos Aires. Ze houden van voetbal en van alles wat oud is: stenen, dinosaurussen, fossielen. Smullen!

14-03-2010 09:50

Aflevering 4

Villa Beagle - Aflevering 4

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het eten en de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de ander verdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen van nieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van de Beagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet iets bijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steeds voller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website van Villa Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. Olivier uit Buenos Aires is gek op vissen. Hij zou er bijna wel éentje willen zijn, maar hij vindt het ook leuk om ze te vangen. Hij gooit de vissen natuurlijk wel altijd weer terug. Anders raken ze nog op...

07-03-2010 09:50

Aflevering 3

Villa Beagle - Aflevering 3

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het eten en de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de ander verdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen van nieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van de Beagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet iets bijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steeds voller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website van Villa Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. Amaryllis van negen woont in Brazilië in Rio de Janeiro. Ze danst de samba als een Braziliaanse en noemt zichzelf een professionele insectenjager.

28-02-2010 09:50

Aflevering 2

Villa Beagle - Aflevering 2

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het eten en de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de ander verdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen van nieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van de Beagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet iets bijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steeds voller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website van Villa Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. Zoe woont in Brazilië op het eiland Itaparica tegenover de grote stad Salvador de Bahia. Ze is gek op verse kokosnoot en strijdt tegen de vervuiling van haar eiland.

21-02-2010 09:50

Aflevering 1

Villa Beagle - Aflevering 1

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het eten en de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de ander verdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen van nieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van de Beagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet iets bijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steeds voller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website van Villa Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. Elfjarige Felix vaart mee met de clipper Stad Amsterdam van Salvador de Bahia naar Rio de Janeiro in Brazilië.

Villa Beagle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Villa Beagle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Villa Beagle bij Villa Beagle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Villa Beagle. Heb je een uitzending van Villa Beagle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Villa Beagle gemist

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen inlanden op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellenover het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het etenen de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de anderverdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen vannieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van deBeagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen devervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet ietsbijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steedsvoller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website vanVilla Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. We maken kennis met de elfjarige Felix die op de clipper Stad Amsterdammeevaart langs de kust van Brazilië. Hij laat het schip zien en wat er aan boord allemaal te beleven valt.

Uitzending gemist van Villa Beagle? Hier kun je alle uitzendingen van Villa Beagle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 21-08-2010 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord