Programma gemist?

Ook door Villa Achterwerk gaat door in het kielzog van tijdens Darwin de op tv wereld over. Villa Beagle trekt tijdens het op met Nederlandse kinderen in uit landen het op de route van door de Beagle, die uit opnieuw wordt gevaren door van de driemaster Stad op Amsterdam. De kinderen met vertellen over het door land een de dingen die kenmerkend zijn op tv voor hun leven daar. een Het weer, door de mensen, door de gewoontes, de dieren, tijdens het eten een en de natuur. op tv Allemaal hebben ze een met opmerkelijke hobby of van interesse. het De een heeft een schelpenverzameling, door de ander een verdiept zich in de door sterren, op tv de volgende vangt uit insecten of weet veel van vissen. met Je ontdekt op tv de wereld door de het ogen van nieuwsgierige een kinderen tijdens op bijzondere plekken. met Er staat steeds een uit ander kind centraal, dat in woont van langs de route van met de van Beagle. Zoe van twaalf op op het uit eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die een eens per maand uit tijdens met een groep kinderen in de vervuilde een stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen uit die in haar uit vrije tijd op op tv insecten jaagt. Elk tijdens kind doet naar iets bijzonders van in de schatkist die op tv mee gaat door op het schip, een op weg naar een het volgende avontuur. Onderweg op wordt de tijdens kist steeds voller: aan het het einde van door de reis het goed voor een mooie buit, naar de voor de slimste onder door de kijkers die op een de website een van Villa Beagle de op prijsvraag heeft gewonnen. Sara in het is negen en woont met naar haar familie in tijdens Tahiti. Ze tijdens toont trots haar een schelpen collectie en vertelt ons tijdens een geheim over de de bloemen met die naar de Tahitianen in op tv hun haar dragen.

Ook de Villa Achterwerk gaat op tv in het kielzog uit van Darwin de uit wereld over. Villa van Beagle trekt op tijdens met Nederlandse kinderen de in landen het op de route van uit de Beagle, die in opnieuw wordt gevaren door van de driemaster Stad Amsterdam. met De een kinderen vertellen over een het land de uit dingen die tijdens kenmerkend zijn voor hun leven een daar. Het weer, de het mensen, de gewoontes, het de dieren, op het op tv eten en de natuur. Allemaal hebben op tv op tv ze een opmerkelijke hobby of op tv interesse. De naar een heeft een schelpenverzameling, uit de ander op verdiept zich in de sterren, naar de volgende uit vangt in insecten of weet veel van uit vissen. op Je ontdekt de wereld van door de ogen tijdens van nieuwsgierige kinderen de op bijzondere uit plekken. Er staat steeds een de ander de kind centraal, dat woont langs in de route van de met het Beagle. Zoe van twaalf uit op het eiland Illa op de Itaparica bijvoorbeeld, die naar eens per naar maand met een groep op tv kinderen de vervuilde in stranden schoonmaakt. op Of naar Amaryllis van negen een die in haar vrije tijd op van insecten jaagt. op Elk in kind doet iets bijzonders in de in uit schatkist die mee het gaat op het schip, tijdens op weg naar in het volgende avontuur. tijdens Onderweg wordt de kist naar steeds uit voller: aan het einde van van de reis goed een voor een mooie de buit, voor van de slimste onder op de kijkers die op de in website van op Villa Beagle op de prijsvraag een heeft gewonnen. Justin is een het liefst te de vinden in de bergen van van op tv Chili. Daar kun je 's op tv nachts heel goed de op tv sterren zien naar en tijdens daar voelt hij zich vrij. Zelfs op tv uit als hij oog tijdens in oog komt te staan door met een uit vogelspin.

Ook Villa Achterwerk een het gaat in het kielzog van Darwin met de wereld over. de Villa Beagle in trekt van op met Nederlandse kinderen een in landen op de een route van de de Beagle, een die opnieuw wordt gevaren door de op driemaster op tv Stad Amsterdam. De kinderen een vertellen over het het land de op tv dingen die kenmerkend uit zijn voor hun leven tijdens daar. op tv Het weer, de door mensen, de gewoontes, de dieren, het van eten het en de natuur. naar Allemaal hebben ze een uit opmerkelijke een hobby of interesse. De een het heeft een schelpenverzameling, de naar ander verdiept zich naar het in de sterren, de volgende in vangt insecten op of weet veel op tv van vissen. Je met ontdekt de met wereld door de ogen op tv van nieuwsgierige kinderen op bijzondere met plekken. Er staat met steeds het een ander kind centraal, dat tijdens het woont langs de route van de tijdens Beagle. Zoe in van een twaalf op het eiland Illa uit de Itaparica de bijvoorbeeld, die eens per maand naar met de een groep kinderen de met vervuilde het stranden schoonmaakt. Of Amaryllis uit van negen die in haar op vrije tijd in op insecten met jaagt. Elk tijdens kind doet iets bijzonders een in de schatkist die naar mee gaat op de het schip, naar op weg naar het op tv volgende avontuur. Onderweg met wordt de kist uit steeds tijdens voller: aan het einde van op tv de reis goed het voor een mooie buit, in voor de van slimste onder de kijkers op tv tijdens die op de uit website van Villa Beagle de prijsvraag van van heeft gewonnen. Anaïs woont in de met op tv grote stad Santiago de Chile maar naar als een het even kan, een gaat ze naar de het huis van een haar oma bij in het strand om zeesterren en op tv krabben te op tv zoeken.

Ook van Villa Achterwerk tijdens gaat in het kielzog het van Darwin de wereld over. naar Villa het Beagle trekt op met met Nederlandse met kinderen in landen op op de route van de het Beagle, die opnieuw op wordt gevaren door de tijdens op tv driemaster Stad Amsterdam. De kinderen het vertellen over het land op tv door de dingen die kenmerkend zijn een voor hun leven van daar. Het op weer, de mensen, de gewoontes, het de dieren, het door op eten en de uit natuur. Allemaal hebben ze een naar opmerkelijke hobby de of interesse. uit De een heeft op tv een schelpenverzameling, de ander verdiept in zich in de de sterren, de het volgende vangt insecten uit of weet veel met van vissen. Je de ontdekt de wereld met door de ogen van nieuwsgierige met kinderen op bijzondere met plekken. naar Er staat door steeds een ander met kind centraal, dat woont langs naar de route van van de Beagle. Zoe van op twaalf de op het uit eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, het die eens per maand naar met met een groep naar kinderen de vervuilde stranden door schoonmaakt. Of Amaryllis van op negen het die in haar vrije tijd met op insecten uit jaagt. Elk kind de doet iets bijzonders in uit de schatkist die door mee gaat op tv op het schip, op weg op door naar het volgende avontuur. uit Onderweg wordt de kist steeds door voller: aan het op tv einde van tijdens de reis goed in voor een mooie buit, op voor naar de slimste onder de kijkers uit die uit op de een website van Villa Beagle naar de prijsvraag heeft gewonnen. De op tv broers Wouter de en Thiemo wonen op in Argentinië, een in Buenos Aires. Ze met houden van voetbal en naar van alles op wat oud is: stenen, op tv dinosaurussen, fossielen. naar Smullen!

Ook op tv Villa Achterwerk gaat op in het kielzog met van Darwin een de wereld over. Villa Beagle trekt op op met Nederlandse van op kinderen in landen op de naar route van de in Beagle, die uit opnieuw wordt gevaren tijdens door de driemaster Stad Amsterdam. uit De kinderen een vertellen over de het land de dingen die tijdens kenmerkend zijn op voor van hun leven daar. Het weer, de de mensen, de van gewoontes, de dieren, het tijdens eten en van de natuur. Allemaal de hebben ze een op tv opmerkelijke hobby of interesse. met op De een heeft een schelpenverzameling, de op ander van verdiept zich in een de sterren, de volgende op tv vangt insecten of weet in een veel van vissen. Je ontdekt de met wereld naar door de ogen op tv van nieuwsgierige kinderen op tv op bijzondere plekken. Er met staat steeds een ander het kind centraal, van dat woont langs tijdens de een route van de Beagle. Zoe op tv van twaalf op het door eiland Illa de de Itaparica bijvoorbeeld, een die eens per uit maand met een op tv groep kinderen de vervuilde in stranden schoonmaakt. op tv Of Amaryllis van van negen die in in haar vrije de tijd op insecten jaagt. Elk van kind in doet iets op tv bijzonders in de naar schatkist die mee gaat op tv op het schip, de op weg naar het volgende een op avontuur. Onderweg wordt de kist op steeds voller: het aan het einde van van de reis goed voor op van een mooie buit, voor de op slimste in onder de kijkers uit die op de website met van Villa van Beagle de prijsvraag heeft door gewonnen.

Ook op Villa Achterwerk gaat in het naar kielzog tijdens van Darwin de wereld een over. Villa Beagle een trekt op met Nederlandse naar kinderen in landen van op tv op de route van tijdens de Beagle, die opnieuw op tv wordt gevaren naar door de driemaster de Stad Amsterdam. De op kinderen vertellen over het op land de dingen op die kenmerkend zijn in voor hun het leven daar. Het op weer, de mensen, van de gewoontes, de van dieren, het het eten en de natuur. Allemaal door hebben ze een opmerkelijke tijdens hobby het of interesse. De een heeft van een schelpenverzameling, de een ander verdiept naar zich in de sterren, uit op tv de volgende vangt van insecten of weet veel van tijdens vissen. Je ontdekt op tv de wereld door tijdens de ogen van nieuwsgierige van kinderen naar op bijzondere plekken. Er op staat steeds uit een ander een kind centraal, dat woont tijdens langs de route van een de uit Beagle. Zoe van twaalf op de het eiland Illa van de Itaparica bijvoorbeeld, die tijdens op tv eens per maand de met een groep kinderen de vervuilde op tv stranden op schoonmaakt. Of een Amaryllis van negen die in tijdens haar naar vrije tijd op insecten de jaagt. Elk kind doet door iets tijdens bijzonders in de schatkist die mee een gaat op op tv het door schip, op weg naar het het volgende avontuur. Onderweg een wordt de kist door steeds voller: de aan het einde van de het reis goed het voor een mooie met buit, voor de naar slimste onder de uit kijkers die op naar de website van Villa naar Beagle de prijsvraag de heeft gewonnen. Amaryllis het van negen woont van in Brazilië in in Rio de door Janeiro. Ze danst in de samba een als een Braziliaanse de en noemt tijdens zichzelf een professionele van insectenjager.

Ook het Villa Achterwerk op gaat in het kielzog van van Darwin de naar wereld over. Villa op tv Beagle trekt op met uit Nederlandse een kinderen in landen op met de route van de met Beagle, die opnieuw wordt een gevaren door op tv de driemaster Stad Amsterdam. de De kinderen vertellen naar uit over het land de dingen op tv die kenmerkend zijn voor het hun door leven daar. op Het weer, de door mensen, de gewoontes, met de dieren, het eten en met de natuur. Allemaal hebben tijdens ze een opmerkelijke naar door hobby of interesse. De een een heeft een schelpenverzameling, de naar naar ander verdiept zich in de sterren, uit de volgende vangt het insecten of op tv weet het veel van vissen. Je naar ontdekt de wereld door de in naar ogen van nieuwsgierige kinderen in op bijzondere plekken. door Er staat steeds een ander in kind een centraal, dat woont langs met de een route van de Beagle. Zoe de van twaalf op het het eiland Illa uit de Itaparica bijvoorbeeld, die in eens op tv per maand met een uit groep kinderen naar de vervuilde van stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van het negen die op tv in haar vrije tijd op tv op insecten uit jaagt. Elk kind naar doet iets van bijzonders in de schatkist die een mee gaat tijdens op het schip, een op weg naar in het volgende avontuur. Onderweg naar wordt de kist steeds op voller: met aan het door einde van de reis in goed voor een een mooie buit, voor de de slimste onder de een kijkers met die op de website van op Villa in Beagle de prijsvraag van heeft gewonnen. Zoe het woont in Brazilië een op het eiland Itaparica van tegenover de grote de stad Salvador de Bahia. Ze in is gek op door verse kokosnoot en door uit strijdt tegen de vervuiling van naar haar door eiland.

Ook het Villa Achterwerk gaat op in het kielzog van van Darwin de wereld het over. Villa Beagle trekt in op met Nederlandse van kinderen in op tv landen op op tv de route door van de Beagle, die opnieuw naar wordt gevaren uit door de driemaster naar Stad Amsterdam. De kinderen van vertellen een over het land de uit dingen die kenmerkend zijn op tv voor hun leven daar. met Het op tv weer, de mensen, de gewoontes, een de dieren, het een eten in en de natuur. de Allemaal hebben de ze een opmerkelijke op tv hobby of interesse. De een een heeft een schelpenverzameling, de op tv ander door verdiept zich in de door sterren, de met volgende vangt op insecten of weet veel naar van vissen. met Je ontdekt de wereld door op tv de door ogen van nieuwsgierige uit kinderen op bijzondere plekken. Er staat de steeds een een ander kind centraal, op dat van woont langs de route door van de Beagle. Zoe van van twaalf op tijdens het eiland op tv Illa de Itaparica het bijvoorbeeld, die de eens per maand met van een groep kinderen de vervuilde op tv stranden in schoonmaakt. Of op tv Amaryllis van negen op die in haar vrije tijd het op insecten op jaagt. Elk kind in doet iets bijzonders in de op op tv schatkist die mee gaat een op het schip, op weg door naar door het volgende avontuur. Onderweg wordt met de kist steeds de voller: aan op tv het einde door van de reis het goed voor een mooie met buit, voor een de slimste onder de tijdens kijkers op tv die op de website van door Villa Beagle de door prijsvraag heeft op tv gewonnen. Sara op is negen en woont met haar op familie in van Tahiti. in Ze toont trots haar schelpen op collectie en vertelt uit ons een geheim over door de bloemen met die de in Tahitianen in hun tijdens haar dragen.

Ook Villa uit Achterwerk gaat in in het met kielzog van Darwin de de wereld over. Villa Beagle trekt de uit op met Nederlandse met kinderen in landen op tijdens de route van de door Beagle, tijdens die opnieuw wordt gevaren met door de driemaster op tv Stad Amsterdam. De de kinderen vertellen over het land het de dingen tijdens die door kenmerkend zijn voor hun naar leven daar. Het weer, de in mensen, de met gewoontes, de uit dieren, het eten en van de natuur. Allemaal de hebben ze een naar opmerkelijke hobby of interesse. naar van De een heeft een met schelpenverzameling, de ander tijdens verdiept zich een in de sterren, de volgende vangt in tijdens insecten of weet veel van in vissen. in Je ontdekt de wereld door de op in ogen van nieuwsgierige kinderen naar op bijzondere plekken. Er op tv staat in steeds een ander in kind centraal, dat naar woont langs de route van de op tv Beagle. Zoe met van twaalf op het het eiland naar Illa de Itaparica van bijvoorbeeld, die eens het per maand met een van groep uit kinderen de vervuilde stranden schoonmaakt. met Of met Amaryllis van negen met die in haar naar vrije tijd op insecten het jaagt. Elk kind uit doet iets bijzonders uit in de schatkist tijdens die mee gaat op het naar schip, op weg tijdens naar het door volgende avontuur. Onderweg wordt tijdens de kist steeds op voller: door aan het een einde van de reis goed voor het een van mooie buit, voor de slimste op op tv onder de kijkers die op de de website op tv van Villa Beagle de tijdens prijsvraag heeft tijdens gewonnen. Justin is het op tv liefst te op vinden in de bergen op van Chili. op Daar kun je 's door nachts heel goed op tv de sterren zien en de het daar voelt hij zich vrij. het Zelfs als op hij oog in oog komt uit de te staan met een door vogelspin.

Ook in Villa Achterwerk gaat in het van kielzog van naar Darwin de wereld over. naar tijdens Villa Beagle trekt op met naar Nederlandse kinderen in op landen op van de route van tijdens de Beagle, die opnieuw wordt uit gevaren door de de een driemaster Stad Amsterdam. De kinderen op vertellen een over het land de dingen die van uit kenmerkend zijn voor hun leven door daar. Het op tv weer, de van mensen, de gewoontes, de door dieren, het op tv eten en de met natuur. Allemaal hebben ze een uit opmerkelijke hobby of interesse. op tv De een op tv heeft tijdens een schelpenverzameling, de het ander verdiept zich in op de sterren, de het volgende vangt insecten of uit weet veel van van vissen. Je ontdekt uit de wereld door naar de door ogen van nieuwsgierige kinderen op de bijzondere plekken. Er door staat steeds een ander de kind centraal, in dat woont door langs de door route van de Beagle. Zoe van op tv twaalf op op het eiland Illa de door het Itaparica bijvoorbeeld, die eens de per maand met een op tv groep kinderen de vervuilde met stranden schoonmaakt. Of het Amaryllis van negen in de die in haar vrije tijd op op tv insecten jaagt. Elk in kind doet tijdens iets bijzonders op in de schatkist die mee met gaat op op tv het schip, op met weg naar het de volgende naar avontuur. Onderweg wordt de tijdens kist steeds voller: aan in het einde de van de tijdens reis goed voor een mooie met buit, voor de in slimste onder de naar kijkers die op door de website van Villa een Beagle tijdens de prijsvraag door heeft gewonnen. Anaïs het woont in de grote door stad Santiago de Chile maar in als het even door kan, gaat ze door naar het uit huis van uit haar oma bij het met strand het om zeesterren en krabben te op zoeken.

Ook Villa Achterwerk uit gaat het in het het kielzog van Darwin de wereld tijdens over. Villa Beagle trekt de een op met Nederlandse tijdens kinderen in landen op op de route van een de Beagle, die opnieuw door wordt gevaren door van de driemaster Stad Amsterdam. in De kinderen vertellen uit over door het land de op dingen die kenmerkend zijn voor de hun leven van daar. Het uit weer, de mensen, de gewoontes, tijdens de dieren, het tijdens eten door en de natuur. Allemaal hebben tijdens op tv ze een opmerkelijke hobby uit of interesse. De een heeft het een een schelpenverzameling, de in ander verdiept zich in in de sterren, de de volgende vangt insecten of weet van een veel van vissen. op Je ontdekt de wereld uit door de ogen van nieuwsgierige naar kinderen op bijzondere van plekken. Er door staat steeds in een ander kind naar centraal, dat woont het langs de van route van de Beagle. Zoe op tv van twaalf door op het eiland een Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die in eens tijdens per maand met een groep van kinderen naar de vervuilde stranden schoonmaakt. Of uit Amaryllis in van negen die in haar naar vrije tijd tijdens op insecten jaagt. Elk de het kind doet iets bijzonders uit in de in schatkist die mee gaat tijdens op het schip, op weg met naar het het volgende met avontuur. Onderweg wordt de kist tijdens steeds voller: een aan het einde van in de tijdens reis goed voor een mooie uit buit, uit voor de slimste van onder de kijkers die van op de door website van Villa Beagle de uit prijsvraag heeft in gewonnen. De broers Wouter het en Thiemo wonen in op tv het Argentinië, in Buenos de Aires. Ze houden in van voetbal en de van alles wat in oud is: stenen, dinosaurussen, fossielen. uit Smullen!

Ook door Villa Achterwerk gaat met in het kielzog het van Darwin de wereld over. door de Villa Beagle trekt op door met Nederlandse kinderen in op landen op op tv de route van de Beagle, in die een opnieuw wordt gevaren door de een driemaster tijdens Stad Amsterdam. De kinderen vertellen met over het land het de dingen in die kenmerkend zijn voor het hun naar leven daar. op tv Het weer, de mensen, de gewoontes, van naar de dieren, het eten naar en de natuur. met Allemaal hebben ze van een opmerkelijke hobby of de interesse. De van een heeft een schelpenverzameling, de met door ander verdiept zich in het de sterren, de volgende vangt uit op tv insecten of weet veel van vissen. tijdens de Je ontdekt de wereld door door de ogen van met nieuwsgierige kinderen op bijzondere naar plekken. Er een staat steeds een ander tijdens kind een centraal, dat woont langs naar de op route van de Beagle. het Zoe van uit twaalf op het eiland van Illa de Itaparica op bijvoorbeeld, die eens per door maand van met een groep kinderen op tv de vervuilde naar stranden schoonmaakt. Of een Amaryllis van negen met die in haar vrije met tijd op insecten uit jaagt. Elk van kind doet iets bijzonders in in de schatkist naar die mee gaat in op het schip, een op weg naar het volgende in avontuur. Onderweg in wordt de kist tijdens steeds voller: op tv aan het einde van de door reis goed door voor in een mooie buit, voor de van slimste onder de kijkers naar die op de een website van Villa naar Beagle de het prijsvraag heeft gewonnen. Olivier door uit in Buenos Aires is van gek op vissen. naar Hij zou een er bijna wel éentje willen zijn, van tijdens maar hij vindt het van ook leuk een om ze te vangen. Hij het gooit de in vissen natuurlijk wel altijd de weer terug. Anders raken van ze tijdens nog op...

Ook Villa de Achterwerk uit gaat in het kielzog van tijdens Darwin van de wereld over. Villa Beagle tijdens trekt op met met Nederlandse kinderen in landen naar op tv op de route in van de Beagle, die opnieuw wordt op tv gevaren door van de driemaster Stad Amsterdam. op tv De kinderen vertellen op over het uit land de dingen van die een kenmerkend zijn voor hun leven daar. met Het weer, van de met mensen, de gewoontes, de in dieren, het naar eten en de natuur. een Allemaal hebben in ze een opmerkelijke hobby of een interesse. naar De een heeft een schelpenverzameling, uit de ander in verdiept zich in door de sterren, de volgende vangt met insecten in of weet veel van in vissen. in Je ontdekt de wereld door de de ogen van nieuwsgierige op tv kinderen op bijzondere op plekken. Er het staat steeds tijdens een ander kind centraal, dat tijdens woont langs een de uit route van de Beagle. op tv Zoe van twaalf tijdens op het eiland door Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die op eens per maand naar met een een groep door kinderen de vervuilde uit stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van van negen die het in haar vrije tijd op op insecten jaagt. op Elk kind doet iets uit bijzonders in de een uit schatkist die mee met gaat op het schip, op tijdens weg tijdens naar het volgende het avontuur. Onderweg wordt de kist steeds op tv voller: aan het de einde in van de reis goed voor een tijdens een mooie buit, voor de slimste een onder de op tv kijkers die op de door website op van Villa Beagle de een prijsvraag heeft gewonnen. Amaryllis op tv van negen woont in in Brazilië in de een Rio de Janeiro. Ze danst de in samba als een de Braziliaanse en noemt de zichzelf een het professionele uit insectenjager.

Ook Villa Achterwerk met gaat met in het kielzog van een Darwin de uit wereld over. Villa Beagle tijdens trekt op op met Nederlandse kinderen in de landen op de tijdens route van de Beagle, tijdens met die opnieuw wordt in gevaren door de driemaster tijdens Stad Amsterdam. De kinderen vertellen een over tijdens het land de dingen die naar kenmerkend uit zijn voor hun leven door daar. een Het weer, de mensen, op de gewoontes, de dieren, een het het eten en de natuur. Allemaal uit hebben ze naar een opmerkelijke hobby naar of interesse. De op tv een heeft een in schelpenverzameling, de ander verdiept de zich tijdens in de sterren, de volgende door vangt insecten op tv of weet veel op tv van vissen. Je een ontdekt de wereld door de uit ogen op tv van nieuwsgierige kinderen op bijzondere het plekken. uit Er staat steeds een ander naar op tv kind centraal, dat op woont langs de route van van de Beagle. Zoe van op op tv twaalf op het eiland in Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die tijdens naar eens per maand met op tv een groep kinderen de vervuilde uit stranden van schoonmaakt. Of Amaryllis van in negen die in haar tijdens door vrije tijd op insecten jaagt. een Elk met kind doet iets bijzonders in de naar schatkist die op tv mee met gaat op het schip, in op weg naar het de volgende avontuur. Onderweg door wordt de kist steeds naar voller: aan het op tv einde in van de met reis goed voor een een mooie buit, voor de slimste naar onder de in kijkers die op de de website van door Villa een Beagle de prijsvraag in heeft gewonnen. Zoe woont in Brazilië op tv op met het eiland Itaparica op tegenover de grote stad Salvador op de van Bahia. Ze is gek naar op tijdens verse kokosnoot en strijdt tegen de het vervuiling van haar op van eiland.

Ook Villa Achterwerk in gaat tijdens in het op kielzog van Darwin de het wereld over. Villa Beagle door trekt naar op met Nederlandse kinderen in met landen uit op de route van een de Beagle, die opnieuw tijdens wordt gevaren door het de driemaster Stad Amsterdam. een De kinderen naar vertellen over tijdens het land de dingen de die door kenmerkend zijn voor hun de leven daar. Het weer, het de mensen, de op tv gewoontes, de dieren, het met eten het en de naar natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke het in hobby of interesse. De een met heeft een schelpenverzameling, de het ander met verdiept zich in de tijdens sterren, de een volgende vangt op tv insecten of weet naar veel van vissen. Je ontdekt de in wereld op tv door de ogen van nieuwsgierige tijdens kinderen het op bijzondere plekken. Er staat de steeds uit een ander kind door centraal, dat woont langs de van route uit van de Beagle. Zoe van op tv twaalf op het uit eiland op Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die in eens per uit maand een met een groep kinderen op de vervuilde naar stranden schoonmaakt. Of Amaryllis op van negen een die in haar vrije tijd op op tv insecten naar jaagt. Elk kind naar doet iets bijzonders in in de schatkist die mee het in gaat op het een schip, op weg naar het met volgende avontuur. Onderweg een wordt de kist met steeds voller: aan het het in einde van de door reis goed voor op tv een mooie buit, voor de de slimste onder met de kijkers die met op de website van naar Villa Beagle de naar prijsvraag heeft op gewonnen. Elfjarige Felix met vaart mee met uit de clipper Stad een Amsterdam van Salvador de Bahia een naar tijdens Rio de Janeiro met in Brazilië.

augustus 2017
21-08-2010 13:10

Aflevering 16

Villa Beagle - Aflevering 16

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over ...

14-08-2010 13:15

Aflevering 15

Villa Beagle - Aflevering 15

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over ...

07-08-2010 13:00

Aflevering 14

Villa Beagle - Aflevering 14

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over ...

31-07-2010 12:55

Aflevering 13

Villa Beagle - Aflevering 13

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over ...

24-07-2010 12:55

Aflevering 12

Villa Beagle - Aflevering 12

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over ...

17-07-2010 12:55

Aflevering 11

Villa Beagle - Aflevering 11

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over ...

10-07-2010 13:00

Aflevering 10

Villa Beagle - Aflevering 10

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over ...

11-04-2010 09:50

Aflevering 8

Villa Beagle - Aflevering 8

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over ...

04-04-2010 09:50

Aflevering 7

Villa Beagle - Aflevering 7

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over ...

28-03-2010 09:50

Aflevering 6

Villa Beagle - Aflevering 6

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over ...

21-03-2010 09:50

Aflevering 5

Villa Beagle - Aflevering 5

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over ...

14-03-2010 09:50

Aflevering 4

Villa Beagle - Aflevering 4

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over ...

07-03-2010 09:50

Aflevering 3

Villa Beagle - Aflevering 3

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over ...

28-02-2010 09:50

Aflevering 2

Villa Beagle - Aflevering 2

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over ...

21-02-2010 09:50

Aflevering 1

Villa Beagle - Aflevering 1

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen in landen op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellen over ...

Villa Beagle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Villa Beagle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Villa Beagle bij Villa Beagle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Villa Beagle. Heb je een uitzending van Villa Beagle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Villa Beagle gemist

Ook Villa Achterwerk gaat in het kielzog van Darwin de wereld over. Villa Beagle trekt op met Nederlandse kinderen inlanden op de route van de Beagle, die opnieuw wordt gevaren door de driemaster Stad Amsterdam. De kinderen vertellenover het land de dingen die kenmerkend zijn voor hun leven daar. Het weer, de mensen, de gewoontes, de dieren, het etenen de natuur. Allemaal hebben ze een opmerkelijke hobby of interesse. De een heeft een schelpenverzameling, de anderverdiept zich in de sterren, de volgende vangt insecten of weet veel van vissen. Je ontdekt de wereld door de ogen vannieuwsgierige kinderen op bijzondere plekken. Er staat steeds een ander kind centraal, dat woont langs de route van deBeagle. Zoe van twaalf op het eiland Illa de Itaparica bijvoorbeeld, die eens per maand met een groep kinderen devervuilde stranden schoonmaakt. Of Amaryllis van negen die in haar vrije tijd op insecten jaagt. Elk kind doet ietsbijzonders in de schatkist die mee gaat op het schip, op weg naar het volgende avontuur. Onderweg wordt de kist steedsvoller: aan het einde van de reis goed voor een mooie buit, voor de slimste onder de kijkers die op de website vanVilla Beagle de prijsvraag heeft gewonnen. We maken kennis met de elfjarige Felix die op de clipper Stad Amsterdammeevaart langs de kust van Brazilië. Hij laat het schip zien en wat er aan boord allemaal te beleven valt.

Uitzending gemist van Villa Beagle? Hier kun je alle uitzendingen van Villa Beagle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 21-08-2010 om 13:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord