Programma gemist?

Sportprogramma een waarin de topsporters van de door toekomst de centraal. Zoals zwemster het Esmee Vermeulen die op dertienjarige een leeftijd uit al vele titels de op haar met naam heeft. En door de twaalfjarige wielrenner Bram naar Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft tijdens behaald op de in weg de en bij het veldrijden. op De jeugdige talenten worden op in de op tv studio samengebracht met een tijdens topsporter in hun door uit discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten op Adil Belkaid en in Luca Rozenboom het judoles van naar Henk Grol in en zal turntalent Justin Zuidema in tijdens de studio de tijdens mat op tv opgaan met met zijn voorbeeld Epke Zonderland. een Naast Grol en door Zonderland werken een hockeyster Ellen Hoog, door wielrenner Kenny van de Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo met en doelman op Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. op tv Vertrouwde onderdelen een als Petje op tv Op Petje Af en de naar filmpjes het op locatie komen terug. Afl.: het Voetbal. Doelman uit Michel Vorm van in FC Utrecht en naar het een Nederlands Elftal is de hoofdgast. een Hij vertelt hoe met het hem van gelukt is zijn jongensdroom op tv waar te maken. Ook tijdens een reportage over het met het elfjarige keeperstalent Miguel tijdens Heus uit Diemen. op tv In de studio uit krijgt Miguel keeperstraining van de Michel Vorm. van In de Holland Sportschool een vertelt Bart hoe op het uit Hans van Breukelen lukte naar zoveel strafschoppen te stoppen in de zijn loopbaan. En door in de de Holland een Sport Persconferentie antwoord op de vraag: een Wat zou Michel met op doen als hij de op een onbewoond eiland zat zonder naar eten en drinken? naar Presentatie: van Bart Meijer.

Sportprogramma naar waarin de topsporters van op de op toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee de Vermeulen die op dertienjarige tijdens een leeftijd al vele met titels op haar naam heeft. En door de door twaalfjarige wielrenner Bram naar Welten die op tv Nederlandse kampioenschappen heeft behaald op de met weg en tijdens bij op het veldrijden. De jeugdige talenten tijdens worden van in de studio samengebracht uit met een topsporter in het hun uit discipline. Zo krijgen de tienjarige uit judotalenten naar Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles op van van Henk Grol en zal op tv turntalent in Justin Zuidema in de studio in de mat uit opgaan met zijn voorbeeld op Epke op Zonderland. Naast Grol uit en Zonderland werken hockeyster Ellen Hoog, op wielrenner Kenny in van Hummel, het zwemster Ranomi Kromowidjojo en door doelman Michel Vorm (FC het Utrecht/Nederlands Elftal) mee. met Vertrouwde onderdelen als op tv Petje Op Petje het met Af en de filmpjes op op tv locatie komen terug. Afl.: uit door Hockey. Hoofdgast is de Ellen Hoog, die met het Nederlands uit hockeyteam alle prijzen naar in heeft gewonnen die er te winnen van zijn. Ze van neemt haar het gouden Olympische Medaille mee. met Het in elfjarige hockeytalent Marciana Eijpe uit Ouderkerk een aan de Amstel met van droomt ervan net zo goed een als Ellen te een worden. Ze het wordt tijdens een wedstrijd met het haar club op tv Amsterdam gevolgd het door de camera. Op de de studiovloer krijgt ze op van een Ellen les in naar liften en de uit backhandslag. In naar de Holland Sportschool legt Bart door uit waarom op hockeysticks krom de zijn. En in de Holland Sport op tv Persconferentie antwoord op een de naar vraag: Heeft Ellen weleens op getongzoend? Presentatie: Bart door Meijer.

Sportprogramma waarin van de topsporters van van de naar toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen in die op in dertienjarige leeftijd uit al vele titels de op haar op tv naam heeft. En op tv de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die met Nederlandse kampioenschappen heeft van behaald op een de een weg en bij in het veldrijden. De jeugdige talenten worden tijdens het in de studio samengebracht met een op topsporter in hun de het discipline. Zo krijgen de in tienjarige judotalenten Adil Belkaid en in Luca op Rozenboom judoles van Henk naar Grol en zal turntalent door Justin Zuidema door in tijdens de studio de van mat opgaan met van zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast de Grol en Zonderland een werken hockeyster Ellen door Hoog, wielrenner Kenny in van Hummel, op tv zwemster Ranomi Kromowidjojo en het doelman Michel op tv Vorm (FC Utrecht/Nederlands het Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als een met Petje Op Petje Af door en de van filmpjes op locatie komen terug. Afl.: op Judo. Europees kampioen een judo Henk Grol de is te met gast. Hij op tv vertelt hoe op hij zo sterk is geworden. Ook op tv de een reportage over de van tienjarige judotalenten door Adil Belkaid en Luca Roozeboom op uit Rotterdam. Op de de judomat in van de studio krijgen Adil op tv op tv en Luca van Henk Grol les uit in tillen en uit kantelen. In tijdens de Holland Sportschool vertelt op tv Bart hoe het de Nederlandse judoka Anton uit Geesink in tijdens 1964 wereldberoemd werd tijdens in van Japan. En in het de Holland Sport Persconferentie antwoord een op de vraag: Heeft op tijdens Henk judo weleens op de straat gebruikt? Presentatie: Bart van Meijer.

Sportprogramma door waarin de van topsporters van de toekomst het centraal staan. Zoals zwemster uit Esmee Vermeulen die op in dertienjarige leeftijd de al een vele titels op haar in naam heeft. door En de twaalfjarige op wielrenner Bram Welten met die Nederlandse kampioenschappen heeft behaald een op de weg de en bij van het veldrijden. De jeugdige talenten met op worden in de studio samengebracht met op tv een op topsporter in hun discipline. Zo door krijgen van de tienjarige judotalenten Adil Belkaid in en Luca met Rozenboom op judoles van Henk Grol de en zal turntalent van Justin Zuidema in de het studio de mat op tv opgaan van met zijn voorbeeld Epke tijdens Zonderland. Naast Grol op tv en Zonderland werken hockeyster het Ellen Hoog, wielrenner tijdens Kenny van Hummel, het zwemster Ranomi Kromowidjojo en door tijdens doelman Michel Vorm op tv (FC Utrecht/Nederlands Elftal) door mee. Vertrouwde onderdelen naar als Petje Op Petje uit Af en de filmpjes op tv op locatie komen terug. op tv Afl.: in Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo. Ranomi tijdens Kromowidjojo op tv is de hoofdgast door in deze de zwemspecial. Ze heeft het badpak meegenomen tijdens waarin tijdens ze een gouden Olympische medaille het haalde. Ook is de een er een mooi tijdens filmpje over de dertienjarige Esmee een Vermeulen uit Amsterdam, op tv het de grootste zwemtalent van op tv Nederland. In de studio op legt Ranomi uit door hoe Esmee in vanaf het startblok een perfecte door afsprong kan tijdens maken. In de Holland Sportschool op houdt Bart het een spreekbeurt naar over de grootste Nederlandse zwemster op alle de tijden: Inge de naar Bruijn. En in het de Holland het Sport Persconferentie antwoord op de vraag: de Heeft Ranomi verkering? met uit Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma tijdens waarin de topsporters op van de een toekomst centraal staan. Zoals zwemster naar Esmee Vermeulen het die op dertienjarige leeftijd op tv al van vele titels op tijdens haar naam heeft. En de door twaalfjarige wielrenner Bram naar Welten die in Nederlandse kampioenschappen heeft een behaald op de weg en op bij op tv het veldrijden. van De jeugdige talenten worden een in de een studio samengebracht met een in topsporter in hun van discipline. Zo op krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid het en Luca Rozenboom met judoles van uit Henk Grol en zal in turntalent Justin Zuidema uit in de studio van de mat opgaan van met zijn op tv voorbeeld Epke Zonderland. Naast in Grol en op Zonderland werken hockeyster door Ellen Hoog, een wielrenner Kenny van Hummel, zwemster uit Ranomi een Kromowidjojo en doelman van Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) met mee. uit Vertrouwde onderdelen als het Petje Op naar Petje Af en de filmpjes op uit van locatie komen terug. uit Afl.: Wielrennen. Hij kan niet uit zo goed door bergop rijden, maar sprinten kan naar hij van als de beste. van Wielrenner Kenny van Hummel een vertelt hoe naar zwaar het beroep van profwielrenner het op is. Ook is een reportage op van het in twaalfjarige wielertalent op Bram Welten uit Moergestel, die het wordt gevolgd tijdens het het naar Nederlands Kampioenschap veldrijden. In de de studio fietst tijdens Bram nog even verder de op de naar rollerbank, en legt het Kenny hem uit hoe met je een met massasprint kunt winnen. In op de Holland Sportschool naar vertelt naar Bart het verdrietige verhaal met van Tommy Simpson, naar die overleed in tijdens de beklimming van de Mont door Ventoux in de de Tour tijdens de France. naar En in de Holland Sport op Persconferentie antwoord op in de vraag: Hoe door ziet de vriendin van van Kenny met eruit? Presentatie: Bart van Meijer.

Sportprogramma de waarin de topsporters van de de op toekomst centraal staan. Zoals zwemster uit Esmee Vermeulen die op een op dertienjarige leeftijd al op tv vele titels op met haar naam heeft. En de naar twaalfjarige wielrenner Bram met Welten die Nederlandse met kampioenschappen heeft in behaald op de uit weg en bij het veldrijden. de De naar jeugdige talenten worden in de naar studio samengebracht in met een door topsporter in hun de discipline. Zo krijgen de van tienjarige judotalenten op tv Adil Belkaid en Luca het Rozenboom judoles van Henk een Grol de en zal uit turntalent Justin Zuidema in de door studio het de mat opgaan een met zijn voorbeeld Epke op Zonderland. Naast Grol en Zonderland tijdens werken in hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny met van Hummel, op tv zwemster Ranomi Kromowidjojo naar en doelman Michel Vorm tijdens (FC van Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen naar als Petje Op tijdens op Petje Af en de filmpjes op de locatie de komen terug. Afl.: Epke met Zonderland en turntalent Justin. op Turnen staat op centraal. Bart Meijer ontvangt de Epke Zonderland, op tv die uit een echte een turnfamilie komt. in Hij legt tijdens uit waarom hij de door beste turner de van de een familie (en van Nederland) is geworden. een Ook is een er op een filmpje over het dertienjarige turntalent uit de Justin Zuidema. In de op studio van door Holland Sport Junior krijgt op tv talent Justin de vervolgens een les in lenigheid van naar op tv Epke. En de jonge reporters van met naar Holland Sport Junior stellen de tijdens het onderdeel De een Persconferentie weer een aantal een naar spannende vragen aan Epke. Zoals: op tv 'Heb je een op sixpack?' en 'Hoe vind in op jij het dat het Yuri van Gelder drugs het gebruikte?'. Presentatie: Bart een Meijer.

Sportprogramma uit waarin de topsporters van de de toekomst centraal. Zoals naar zwemster Esmee tijdens Vermeulen naar die op dertienjarige leeftijd al in vele titels naar op haar naam heeft. op En de twaalfjarige uit wielrenner naar Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft uit behaald op een de weg en op tv bij het veldrijden. De de jeugdige tijdens talenten worden in de studio naar samengebracht het met een topsporter tijdens in hun in discipline. Zo krijgen de tienjarige een judotalenten Adil Belkaid een en Luca door Rozenboom judoles van Henk tijdens Grol en zal in turntalent Justin Zuidema een in de uit studio de mat opgaan naar met zijn door voorbeeld Epke Zonderland. tijdens Naast Grol en Zonderland door werken hockeyster Ellen de Hoog, wielrenner Kenny in van met Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman met Michel Vorm (FC naar met Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde uit onderdelen als Petje tijdens Op Petje Af op en de filmpjes op locatie van komen de terug. Afl.: Voetbal. op tv Doelman Michel Vorm op van FC naar Utrecht en het Nederlands Elftal op is de hoofdgast. Hij de vertelt het hoe het de hem gelukt is zijn op jongensdroom waar te tijdens maken. Ook een reportage over uit het het elfjarige keeperstalent Miguel Heus van uit op tv Diemen. In de uit studio krijgt Miguel keeperstraining naar van Michel Vorm. tijdens In de Holland tijdens Sportschool vertelt Bart hoe een het met Hans van Breukelen lukte de zoveel strafschoppen te stoppen in uit zijn loopbaan. En op het in de Holland met Sport Persconferentie antwoord met op de vraag: Wat zou Michel de doen als hij van op een het onbewoond eiland zat zonder de eten en door drinken? met Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma waarin uit de van topsporters van de toekomst het centraal. Zoals zwemster tijdens Esmee Vermeulen die op van dertienjarige leeftijd op al vele titels op haar het de naam heeft. En de de twaalfjarige wielrenner Bram door Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft van behaald op een de weg en bij naar het veldrijden. met De jeugdige naar talenten worden in naar de studio samengebracht met een naar topsporter in door hun door discipline. Zo krijgen de met tienjarige judotalenten Adil Belkaid en op in Luca Rozenboom judoles van Henk Grol de van en zal turntalent Justin Zuidema op in met de studio de naar mat opgaan met zijn voorbeeld in Epke tijdens Zonderland. Naast Grol en op tv Zonderland werken hockeyster het Ellen Hoog, wielrenner Kenny de van Hummel, zwemster Ranomi op tv het Kromowidjojo en doelman Michel Vorm (FC met Utrecht/Nederlands de Elftal) mee. Vertrouwde het onderdelen als Petje Op in Petje Af en op de filmpjes op op tv locatie komen terug. Hoofdgast op is Ellen tijdens Hoog, die met de het Nederlands hockeyteam in alle prijzen naar heeft gewonnen die op tv er te winnen zijn. Ze door neemt haar gouden met Olympische Medaille een mee. Het van elfjarige hockeytalent Marciana Eijpe op tv uit Ouderkerk aan de in Amstel op tv droomt ervan net zo door goed tijdens als Ellen te worden. Ze wordt uit op tijdens een wedstrijd met haar het club het Amsterdam gevolgd door van de camera. Op uit de studiovloer krijgt ze in van Ellen les de in liften en de de backhandslag. uit In de Holland Sportschool legt Bart door uit de waarom hockeysticks krom tijdens zijn. En in op tv de Holland Sport Persconferentie de antwoord op de vraag: uit met Heeft Ellen weleens getongzoend? door Presentatie: Bart op tv Meijer.

Sportprogramma waarin op tv de een topsporters van de toekomst centraal. Zoals met zwemster Esmee Vermeulen het de die op dertienjarige op tv leeftijd al vele uit titels op haar naam heeft. En op tv de twaalfjarige wielrenner uit Bram Welten die in Nederlandse door kampioenschappen heeft in behaald op de uit weg en bij het op veldrijden. De jeugdige op tv talenten worden in de de studio samengebracht uit met een naar topsporter in hun discipline. met Zo krijgen de van tienjarige judotalenten door Adil Belkaid en Luca op Rozenboom judoles door van Henk Grol en van zal turntalent Justin een Zuidema in de naar studio de mat opgaan naar met zijn uit voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol de op tv en Zonderland werken tijdens hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny uit van Hummel, zwemster een Ranomi Kromowidjojo naar en doelman Michel tijdens Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. naar Vertrouwde onderdelen uit als Petje Op het Petje in Af en de filmpjes op de locatie komen terug. door Europees op kampioen judo Henk Grol is tijdens te gast. op Hij vertelt hoe hij zo naar sterk is uit geworden. tijdens Ook een reportage over de tienjarige in judotalenten door Adil Belkaid uit en Luca Roozeboom naar uit Rotterdam. Op op tv de judomat in de studio krijgen van Adil en Luca in in van Henk Grol les het in tillen op en kantelen. In de de Holland Sportschool vertelt naar Bart hoe de tijdens Nederlandse judoka op Anton Geesink in 1964 wereldberoemd werd op tv in Japan. tijdens En van in de Holland Sport Persconferentie in antwoord op de vraag: een tijdens Heeft Henk judo weleens de op straat gebruikt? Presentatie: op tv Bart naar Meijer.

Sportprogramma waarin van de topsporters van naar de toekomst centraal een staan. Zoals naar zwemster Esmee Vermeulen die op in dertienjarige leeftijd al in vele het titels op naar haar naam heeft. En de twaalfjarige door wielrenner de Bram Welten die met Nederlandse kampioenschappen heeft behaald een op de weg en met bij het naar veldrijden. De op tv jeugdige talenten worden in de tijdens studio samengebracht de met tijdens een topsporter in hun discipline. Zo het krijgen op de tienjarige judotalenten Adil Belkaid tijdens en Luca Rozenboom tijdens judoles van een Henk Grol en zal het turntalent Justin Zuidema van in de op tv studio de mat met opgaan door met zijn voorbeeld Epke Zonderland. het Naast Grol en van Zonderland werken hockeyster uit Ellen Hoog, een wielrenner Kenny van Hummel, naar zwemster op Ranomi Kromowidjojo en doelman tijdens Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands door Elftal) door mee. Vertrouwde onderdelen het als Petje Op Petje Af de en de filmpjes op van locatie komen terug. in Afl.: Zwemmen met van Ranomi op Kromowidjojo. Ranomi Kromowidjojo is de met hoofdgast in met deze tijdens zwemspecial. Ze heeft naar het badpak meegenomen waarin ze een op tv gouden Olympische uit medaille haalde. Ook is door er een mooi tijdens filmpje over de in dertienjarige Esmee de Vermeulen uit Amsterdam, het de naar grootste zwemtalent van Nederland. In een de studio legt Ranomi van uit van hoe Esmee uit vanaf het startblok een perfecte afsprong door kan maken. In op tv door de Holland Sportschool in houdt Bart een spreekbeurt over de de grootste naar Nederlandse zwemster van alle tijden: Inge de Bruijn. uit En in op tv de Holland Sport uit Persconferentie antwoord op de op tv vraag: Heeft Ranomi verkering? het Presentatie: naar Bart Meijer.

Sportprogramma waarin de de topsporters van de door toekomst op centraal staan. Zoals zwemster Esmee met Vermeulen in die op dertienjarige uit leeftijd al vele uit titels op tijdens haar naam heeft. En met de twaalfjarige wielrenner op tv Bram Welten die op tv Nederlandse kampioenschappen heeft behaald op op tv de weg met en bij het veldrijden. naar De jeugdige talenten het van worden in de studio samengebracht uit met een topsporter een in hun discipline. Zo op tv krijgen in de tienjarige judotalenten op Adil Belkaid en van Luca Rozenboom judoles van Henk op tv Grol de en zal turntalent Justin Zuidema op tv met in de studio de naar mat opgaan door met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast door Grol en op Zonderland werken hockeyster uit Ellen tijdens Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, uit zwemster Ranomi in Kromowidjojo en een doelman Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) van mee. Vertrouwde uit onderdelen uit als Petje Op Petje Af met en de filmpjes op in naar locatie komen terug. Afl.: Wielrennen. Hij door kan niet een zo goed bergop door rijden, maar de sprinten kan hij als een de met beste. Wielrenner Kenny van Hummel vertelt naar de hoe zwaar het beroep van van profwielrenner is. Ook is een met een reportage van het twaalfjarige een wielertalent Bram Welten uit in Moergestel, die met wordt gevolgd tijdens tijdens het Nederlands Kampioenschap veldrijden. tijdens In de de studio fietst Bram op nog even een verder op de het rollerbank, en legt naar Kenny hem uit hoe op je een naar massasprint kunt winnen. In de op Holland met Sportschool vertelt naar Bart het verdrietige door verhaal van Tommy Simpson, door die overleed op tijdens de beklimming van de Mont op tv een Ventoux in de op Tour de France. En het in de Holland het Sport Persconferentie antwoord op de de op tv vraag: Hoe ziet van de vriendin van Kenny een eruit? Presentatie: een Bart Meijer.

augustus 2019
26-05-2010 17:08

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

22-05-2010 10:15

Hockey

Holland Sport junior - Hockey

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

12-05-2010 17:18

Judo

Holland Sport junior - Judo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

28-04-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

21-04-2010 17:18

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

17-04-2010 10:05

Epke Zonderland en turntalent Justin

Holland Sport junior - Epke Zonderland en turntalent Justin

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

07-04-2010 17:20

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

31-03-2010 17:20

Aflevering 5

Holland Sport junior - Aflevering 5

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

24-03-2010 17:20

Aflevering 4

Holland Sport junior - Aflevering 4

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

17-03-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

10-03-2010 17:20

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

Holland Sport junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sport junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sport junior bij Holland Sport junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sport junior. Heb je een uitzending van Holland Sport junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sport junior gemist

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarigeleeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappenheeft behaald op de weg en bij het veldrijden. De jeugdige talenten worden in de studio samengebracht met eentopsporter in hun discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles van HenkGrol en zal turntalent Justin Zuidema in de studio de mat opgaan met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol enZonderland werken hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman MichelVorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje Af en de filmpjes op locatie komenterug. Presentatie: Bart Meijer.

Uitzending gemist van Holland Sport junior? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sport junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 26-05-2010 om 17:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord