Programma gemist?

Sportprogramma waarin tijdens de topsporters van de op toekomst centraal. op Zoals zwemster Esmee op tv Vermeulen die naar op dertienjarige leeftijd al door vele tijdens titels op haar op tv naam heeft. En een de twaalfjarige wielrenner het Bram Welten die een Nederlandse kampioenschappen heeft op behaald op de weg en uit bij het veldrijden. De het jeugdige talenten worden op in de studio in uit samengebracht met een topsporter in hun het discipline. Zo krijgen door de tienjarige in judotalenten Adil Belkaid en door Luca van Rozenboom judoles van naar Henk Grol met en zal turntalent naar Justin Zuidema in de studio naar de mat opgaan met door zijn in voorbeeld Epke uit Zonderland. Naast Grol en Zonderland werken op tv een hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny op van Hummel, de zwemster Ranomi in Kromowidjojo en doelman Michel Vorm van (FC Utrecht/Nederlands het Elftal) mee. Vertrouwde op onderdelen als van Petje Op Petje Af in en de een filmpjes op locatie komen het terug. Afl.: Voetbal. Doelman Michel op tv op Vorm van FC Utrecht en het van Nederlands Elftal is uit een de hoofdgast. Hij vertelt hoe met het hem gelukt is een zijn door jongensdroom waar op tv te maken. Ook het een reportage over het elfjarige in keeperstalent Miguel Heus uit van Diemen. In de het studio naar krijgt Miguel keeperstraining van Michel naar het Vorm. In de Holland op tv Sportschool vertelt Bart hoe met het op Hans van Breukelen lukte zoveel strafschoppen op tv te stoppen van in zijn loopbaan. En in in de Holland in met Sport Persconferentie antwoord de op de vraag: het Wat zou Michel doen als tijdens hij op een onbewoond tijdens eiland zat zonder met tijdens eten en drinken? uit Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma waarin de naar topsporters van de door toekomst centraal. Zoals van op zwemster Esmee Vermeulen die op uit dertienjarige leeftijd al met vele titels het op haar naam heeft. En uit de twaalfjarige van wielrenner in Bram Welten die Nederlandse in kampioenschappen heeft behaald op op tv de weg en de bij het veldrijden. een De jeugdige talenten uit worden in de studio met samengebracht met een tijdens topsporter naar in hun discipline. op Zo krijgen de tienjarige met judotalenten Adil Belkaid en in Luca tijdens Rozenboom judoles naar van Henk Grol een en zal turntalent een Justin Zuidema in de studio de tijdens naar mat opgaan met in zijn voorbeeld Epke tijdens Zonderland. Naast Grol en Zonderland van werken hockeyster Ellen tijdens Hoog, wielrenner het Kenny van Hummel, zwemster door Ranomi Kromowidjojo en uit doelman Michel Vorm (FC een een Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen het als Petje Op Petje het met Af en de filmpjes tijdens op locatie komen terug. op tv Afl.: de Hockey. Hoofdgast is van Ellen Hoog, die met door het Nederlands hockeyteam alle op tv prijzen heeft de gewonnen die er te door winnen zijn. Ze naar neemt haar gouden Olympische door Medaille tijdens mee. Het elfjarige de hockeytalent Marciana Eijpe uit op Ouderkerk aan de met Amstel droomt ervan de net zo goed als naar naar Ellen te worden. Ze wordt tijdens op een wedstrijd met met haar club Amsterdam in gevolgd door de de door camera. Op de studiovloer op krijgt ze van Ellen uit les in liften tijdens en de uit backhandslag. In de Holland de Sportschool in legt Bart uit waarom hockeysticks in krom zijn. naar En in de Holland van Sport Persconferentie antwoord een op de vraag: Heeft de Ellen het weleens getongzoend? Presentatie: Bart met Meijer.

Sportprogramma de waarin de topsporters op van de toekomst centraal. Zoals het zwemster in Esmee Vermeulen met die op dertienjarige leeftijd al vele met titels op haar door naam heeft. En tijdens de twaalfjarige van wielrenner Bram Welten op tv die een Nederlandse kampioenschappen heeft behaald tijdens op de weg in en bij het veldrijden. De het jeugdige het talenten worden in de met studio samengebracht met met een topsporter in tijdens hun discipline. op tv Zo krijgen de op tienjarige judotalenten Adil met Belkaid en Luca Rozenboom judoles naar van naar Henk Grol en op tv zal turntalent Justin Zuidema de in de studio de met mat de opgaan met zijn voorbeeld op Epke Zonderland. Naast door Grol en Zonderland werken op de hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van het Hummel, zwemster op tv Ranomi Kromowidjojo naar en doelman Michel Vorm de (FC Utrecht/Nederlands Elftal) naar mee. Vertrouwde een onderdelen als Petje Op Petje uit Af op en de op tv filmpjes op locatie komen terug. door Afl.: Judo. uit Europees kampioen judo Henk Grol uit is te op tv gast. Hij op vertelt hoe hij zo de sterk is geworden. door Ook door een reportage over in de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en een Luca de Roozeboom uit Rotterdam. Op de door tijdens judomat in de studio krijgen van Adil en Luca tijdens van Henk tijdens Grol les in tillen tijdens en kantelen. met In de Holland Sportschool een vertelt Bart hoe op tv de Nederlandse van judoka Anton door Geesink in 1964 wereldberoemd werd de in Japan. En de in met de Holland Sport Persconferentie antwoord op van de vraag: Heeft van Henk in judo weleens naar op straat gebruikt? Presentatie: Bart uit Meijer.

Sportprogramma waarin de met topsporters van de uit in toekomst centraal staan. op tv Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op op dertienjarige met leeftijd al vele op titels op haar naam van heeft. En de op tv twaalfjarige wielrenner van Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen uit heeft behaald tijdens op de weg met en de bij het veldrijden. De een jeugdige talenten worden een in de studio tijdens samengebracht met een topsporter in op tv hun door discipline. Zo door krijgen de tienjarige het judotalenten Adil Belkaid en het Luca Rozenboom met judoles van Henk de Grol en zal turntalent het Justin Zuidema in de studio naar de het mat opgaan uit met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast naar door Grol en Zonderland een werken hockeyster Ellen met Hoog, wielrenner Kenny tijdens van Hummel, zwemster tijdens Ranomi Kromowidjojo en doelman Michel Vorm van (FC Utrecht/Nederlands Elftal) een mee. Vertrouwde onderdelen een als de Petje Op Petje Af het en de filmpjes van op locatie komen terug. tijdens Afl.: van Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo. door Ranomi Kromowidjojo is op tv de hoofdgast in deze in zwemspecial. Ze heeft uit het badpak in meegenomen uit waarin ze een gouden Olympische medaille op haalde. uit Ook is er door een mooi filmpje over de tijdens dertienjarige tijdens Esmee Vermeulen uit Amsterdam, tijdens het grootste zwemtalent van in Nederland. tijdens In de studio legt Ranomi in uit hoe op Esmee vanaf het naar startblok een perfecte afsprong uit kan maken. In in de Holland Sportschool in in houdt Bart een spreekbeurt over met de grootste Nederlandse zwemster op alle tijden: op Inge de tijdens Bruijn. En in tijdens de Holland Sport Persconferentie een antwoord in op de vraag: Heeft een Ranomi verkering? Presentatie: van Bart Meijer.

Sportprogramma waarin op de topsporters op van de toekomst centraal staan. het Zoals zwemster door Esmee Vermeulen die naar op dertienjarige leeftijd een al vele titels op met haar naam heeft. op tv in En de twaalfjarige wielrenner Bram de Welten die Nederlandse kampioenschappen op heeft behaald de op van de weg en bij het veldrijden. van De jeugdige het talenten tijdens worden in de studio naar samengebracht met een in topsporter in hun discipline. uit Zo op tv krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid in en Luca Rozenboom een judoles van Henk met Grol en op tv zal turntalent Justin een Zuidema in de tijdens studio op de mat opgaan met in zijn voorbeeld Epke Zonderland. met Naast Grol en uit Zonderland op tv werken hockeyster Ellen tijdens Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, zwemster een Ranomi Kromowidjojo en door doelman Michel de Vorm (FC Utrecht/Nederlands tijdens Elftal) mee. Vertrouwde tijdens onderdelen als op Petje Op Petje uit Af en het de filmpjes op locatie komen terug. met Afl.: Wielrennen. van Hij kan uit niet zo goed naar bergop rijden, maar sprinten kan van hij als op tv de op tv beste. Wielrenner Kenny van de Hummel vertelt hoe zwaar in het beroep van profwielrenner tijdens door is. Ook is een reportage van met het door twaalfjarige wielertalent Bram Welten met uit Moergestel, die wordt door gevolgd tijdens het een Nederlands de Kampioenschap veldrijden. In de studio het fietst tijdens Bram nog op even verder op de op tv rollerbank, en legt Kenny hem uit uit naar hoe je een massasprint kunt tijdens tijdens winnen. In de Holland Sportschool door vertelt door Bart het verdrietige verhaal van op tv Tommy Simpson, door die overleed tijdens de van beklimming van naar de Mont Ventoux in de de Tour de het France. En door in de Holland Sport het Persconferentie uit antwoord op de vraag: Hoe met ziet de vriendin in van Kenny tijdens eruit? Presentatie: Bart naar Meijer.

Sportprogramma waarin in de topsporters van in de toekomst centraal staan. op door Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op met dertienjarige leeftijd al tijdens vele titels op met van haar naam heeft. En in de twaalfjarige wielrenner de Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen op heeft behaald op in de op weg en het bij het veldrijden. De jeugdige naar talenten worden in de het studio samengebracht met naar naar een topsporter in hun discipline. tijdens Zo krijgen de in tienjarige judotalenten Adil het Belkaid van en Luca Rozenboom judoles van Henk in Grol en zal door turntalent Justin Zuidema met naar in de studio de van mat opgaan met zijn voorbeeld uit Epke het Zonderland. Naast Grol en Zonderland de werken van hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van van Hummel, door zwemster tijdens Ranomi Kromowidjojo en op tv doelman Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) naar mee. naar Vertrouwde onderdelen als door Petje Op Petje Af en door de filmpjes op tijdens locatie komen terug. het met Afl.: Epke Zonderland en turntalent naar Justin. Turnen staat centraal. op tv Bart Meijer tijdens ontvangt Epke Zonderland, op tv die uit een echte tijdens tijdens turnfamilie komt. Hij legt uit op tv waarom hij de beste in turner van de het door familie (en van Nederland) is met geworden. Ook tijdens is er een met filmpje over op het dertienjarige turntalent de Justin Zuidema. In de door studio van naar Holland Sport Junior krijgt talent Justin op vervolgens een les uit in op tv lenigheid van een Epke. En de jonge reporters door van met Holland Sport Junior stellen de tijdens het onderdeel uit De Persconferentie weer op een aantal spannende vragen aan op Epke. Zoals: 'Heb op tv je een een sixpack?' door en 'Hoe vind van jij het dat tijdens Yuri van Gelder drugs gebruikte?'. Presentatie: in Bart uit Meijer.

Sportprogramma in waarin de topsporters van door de toekomst centraal. Zoals een zwemster naar Esmee Vermeulen de die op dertienjarige leeftijd al de vele titels van op haar naam heeft. de En door de twaalfjarige wielrenner uit Bram Welten die Nederlandse tijdens kampioenschappen heeft behaald op door de op weg en bij het veldrijden. in De jeugdige uit talenten worden in de studio van samengebracht de met een topsporter in met hun discipline. Zo krijgen van de tienjarige in judotalenten Adil Belkaid op tv en door Luca Rozenboom judoles het van Henk Grol en zal op turntalent Justin een Zuidema in de studio de het mat opgaan naar met zijn voorbeeld het Epke Zonderland. Naast door Grol en Zonderland werken op tv het hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny door van een Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en een doelman Michel in Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) door mee. Vertrouwde onderdelen naar als Petje het Op Petje Af en naar de filmpjes op locatie door naar komen terug. Afl.: Voetbal. Doelman Michel van Vorm in van FC Utrecht naar en het Nederlands op Elftal is in de hoofdgast. Hij vertelt met hoe het in hem gelukt is zijn jongensdroom in waar te naar maken. Ook op tv een reportage over het de elfjarige keeperstalent Miguel Heus uit uit Diemen. In naar de studio krijgt de Miguel naar keeperstraining van Michel door Vorm. In de van Holland Sportschool vertelt in Bart hoe het Hans op van Breukelen lukte uit zoveel strafschoppen te het stoppen in zijn op tv loopbaan. En in de de Holland naar Sport Persconferentie antwoord op naar de vraag: Wat zou Michel met het doen als hij met op een onbewoond de eiland zat zonder een eten en drinken? Presentatie: Bart op Meijer.

Sportprogramma tijdens waarin de de topsporters van de toekomst met centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen naar de die op dertienjarige een leeftijd al vele titels op haar door naam op tv heeft. En de uit twaalfjarige wielrenner Bram Welten van die Nederlandse met kampioenschappen heeft van behaald op de een weg en bij met het veldrijden. De jeugdige uit talenten worden in van de studio samengebracht met een naar topsporter in met hun uit discipline. Zo krijgen de met tienjarige judotalenten Adil Belkaid en tijdens de Luca Rozenboom judoles van de Henk Grol en zal turntalent op tv naar Justin Zuidema in de studio door de mat opgaan naar met zijn van voorbeeld Epke Zonderland. een Naast Grol en Zonderland werken van naar hockeyster Ellen Hoog, wielrenner tijdens Kenny van Hummel, zwemster in Ranomi Kromowidjojo en doelman tijdens Michel uit Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) in mee. in Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje uit in Af en de filmpjes op locatie op tv een komen terug. Hoofdgast is Ellen een Hoog, die met het op Nederlands een hockeyteam alle prijzen door heeft gewonnen die er te op winnen zijn. op Ze neemt haar in gouden de Olympische Medaille mee. Het elfjarige hockeytalent met Marciana naar Eijpe uit Ouderkerk aan op tv de door Amstel droomt ervan in net zo goed als Ellen in te worden. het Ze wordt op tv tijdens een wedstrijd met haar op club Amsterdam gevolgd op tv door de met camera. Op de studiovloer tijdens krijgt de ze van Ellen naar les in liften en de in backhandslag. op In de Holland uit Sportschool legt Bart uit op tv waarom hockeysticks krom door zijn. En op in de Holland Sport tijdens Persconferentie antwoord op de op tv vraag: Heeft Ellen op weleens een getongzoend? Presentatie: Bart op tv Meijer.

Sportprogramma naar waarin de topsporters van de van door toekomst centraal. Zoals zwemster met Esmee Vermeulen met die op dertienjarige van leeftijd al vele titels op een haar naam heeft. En tijdens de twaalfjarige de wielrenner in Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft op een behaald op de de weg en bij het naar veldrijden. De jeugdige op tv talenten worden in de studio van samengebracht het met een topsporter in door hun discipline. Zo krijgen naar de tienjarige judotalenten de Adil naar Belkaid en op Luca Rozenboom judoles van Henk op tv Grol en zal met turntalent Justin in Zuidema in het de studio de mat opgaan met met zijn voorbeeld tijdens Epke Zonderland. Naast Grol de en Zonderland werken het hockeyster op tv Ellen Hoog, wielrenner Kenny uit van Hummel, zwemster Ranomi tijdens Kromowidjojo en doelman van Michel Vorm (FC het Utrecht/Nederlands van Elftal) mee. naar Vertrouwde onderdelen als tijdens Petje Op Petje Af en in de filmpjes de op locatie komen terug. met Europees kampioen judo Henk uit Grol is op te gast. Hij vertelt naar hoe hij zo een sterk is geworden. op Ook door een reportage over de tienjarige door uit judotalenten Adil Belkaid uit en Luca Roozeboom uit Rotterdam. Op naar de tijdens judomat in de studio tijdens krijgen Adil en de Luca de van Henk Grol les in tillen uit en kantelen. In van de de Holland Sportschool vertelt Bart door hoe de naar Nederlandse judoka in Anton Geesink in een 1964 wereldberoemd werd naar in Japan. En in de Holland een Sport Persconferentie antwoord de op op de vraag: Heeft tijdens Henk judo weleens uit op straat in gebruikt? Presentatie: Bart tijdens Meijer.

Sportprogramma waarin de naar tijdens topsporters van de toekomst op tv centraal staan. op Zoals zwemster Esmee Vermeulen die door op tijdens dertienjarige leeftijd al vele titels op tijdens haar naam heeft. op En de in twaalfjarige wielrenner Bram Welten een die Nederlandse het kampioenschappen heeft behaald op op de door weg en van bij het veldrijden. in De jeugdige talenten worden in de met studio uit samengebracht met een topsporter uit in hun discipline. het Zo in krijgen de tienjarige judotalenten met Adil Belkaid en de Luca Rozenboom op tv judoles van Henk Grol en uit zal turntalent een Justin Zuidema in de studio het de mat opgaan in met zijn voorbeeld door Epke Zonderland. Naast van een Grol en Zonderland werken het hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny het van Hummel, het zwemster Ranomi in Kromowidjojo en doelman Michel met Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) op mee. Vertrouwde onderdelen een naar als Petje Op Petje Af en een de filmpjes op op uit locatie komen terug. Afl.: Zwemmen met op Ranomi Kromowidjojo. Ranomi op tv Kromowidjojo door is de hoofdgast in deze de zwemspecial. op tv Ze heeft het badpak de meegenomen tijdens waarin ze een een gouden Olympische medaille een haalde. Ook is het er een mooi filmpje over de de dertienjarige in Esmee Vermeulen door uit Amsterdam, het grootste zwemtalent van op tv Nederland. een In de studio het legt Ranomi uit hoe Esmee op vanaf het het startblok in een perfecte afsprong kan maken. het In met de Holland Sportschool houdt een Bart een spreekbeurt uit over de grootste het Nederlandse zwemster alle tijden: van Inge de Bruijn. door En in de uit Holland de Sport Persconferentie antwoord op een de vraag: Heeft het Ranomi verkering? Presentatie: Bart een Meijer.

Sportprogramma uit waarin de topsporters van de op tv toekomst op tv centraal staan. Zoals zwemster Esmee het Vermeulen die tijdens op dertienjarige een leeftijd al vele titels op door haar naam heeft. door En de twaalfjarige in wielrenner Bram Welten tijdens op die Nederlandse kampioenschappen heeft behaald door op de weg en een bij het het veldrijden. De op jeugdige talenten uit worden in de studio samengebracht met door een een topsporter in van hun discipline. Zo krijgen de op tienjarige judotalenten Adil een Belkaid en Luca Rozenboom tijdens judoles van Henk uit Grol en zal op tv uit turntalent Justin Zuidema in op tv de studio de door mat opgaan op tv met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast op tv Grol op en Zonderland werken hockeyster Ellen het Hoog, wielrenner Kenny naar van Hummel, met zwemster Ranomi Kromowidjojo door en doelman van Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands uit Elftal) mee. Vertrouwde naar onderdelen als het Petje Op tijdens Petje Af en de filmpjes van op locatie met komen terug. Afl.: op tv Wielrennen. Hij kan niet tijdens zo met goed bergop rijden, maar sprinten door kan door hij als de beste. uit Wielrenner Kenny van op Hummel vertelt hoe zwaar tijdens het beroep op tv van profwielrenner is. Ook de is een met reportage van het door twaalfjarige wielertalent Bram Welten uit naar Moergestel, een die wordt op gevolgd tijdens het Nederlands uit Kampioenschap veldrijden. door In de studio fietst Bram nog in even verder de op naar de rollerbank, en legt Kenny hem van uit het hoe je een een massasprint kunt winnen. In de door het Holland Sportschool vertelt het Bart het verdrietige verhaal naar van Tommy Simpson, die tijdens overleed tijdens van de beklimming van de in Mont Ventoux in de uit Tour op de France. En van in de Holland de Sport Persconferentie antwoord op de in vraag: Hoe op ziet de vriendin de van Kenny eruit? Presentatie: uit Bart uit Meijer.

september 2021
26-05-2010 17:08

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

22-05-2010 10:15

Hockey

Holland Sport junior - Hockey

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

12-05-2010 17:18

Judo

Holland Sport junior - Judo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

28-04-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

21-04-2010 17:18

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

17-04-2010 10:05

Epke Zonderland en turntalent Justin

Holland Sport junior - Epke Zonderland en turntalent Justin

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

07-04-2010 17:20

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

31-03-2010 17:20

Aflevering 5

Holland Sport junior - Aflevering 5

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

24-03-2010 17:20

Aflevering 4

Holland Sport junior - Aflevering 4

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

17-03-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

10-03-2010 17:20

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

Holland Sport junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sport junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sport junior bij Holland Sport junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sport junior. Heb je een uitzending van Holland Sport junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sport junior gemist

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarigeleeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappenheeft behaald op de weg en bij het veldrijden. De jeugdige talenten worden in de studio samengebracht met eentopsporter in hun discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles van HenkGrol en zal turntalent Justin Zuidema in de studio de mat opgaan met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol enZonderland werken hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman MichelVorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje Af en de filmpjes op locatie komenterug. Presentatie: Bart Meijer.

Uitzending gemist van Holland Sport junior? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sport junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 26-05-2010 om 17:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!