Programma gemist?

Sportprogramma op waarin de topsporters van de tijdens toekomst naar centraal. Zoals zwemster Esmee op tv Vermeulen die op met dertienjarige leeftijd al in vele naar titels op haar naam heeft. van En de op tv twaalfjarige wielrenner Bram op tv Welten die het Nederlandse kampioenschappen heeft de behaald op de weg en bij tijdens een het veldrijden. De een jeugdige talenten worden in de studio op de samengebracht met een topsporter in hun de discipline. Zo krijgen met de tienjarige judotalenten van Adil van Belkaid en door Luca Rozenboom judoles op van Henk Grol en zal uit turntalent Justin Zuidema in met uit de studio de uit mat opgaan met zijn voorbeeld Epke door op tv Zonderland. Naast Grol en Zonderland werken tijdens hockeyster Ellen Hoog, op tv wielrenner Kenny van naar het Hummel, zwemster Ranomi op tv Kromowidjojo en doelman Michel in Vorm (FC Utrecht/Nederlands de Elftal) mee. in Vertrouwde onderdelen als Petje Op het Petje Af en de naar filmpjes op locatie de komen terug. een Afl.: Voetbal. uit Doelman Michel Vorm van in FC het Utrecht en het Nederlands Elftal is een de de hoofdgast. Hij vertelt hoe het door hem gelukt is tijdens tijdens zijn jongensdroom waar te maken. de Ook een in reportage over het elfjarige keeperstalent tijdens in Miguel Heus uit door Diemen. In de studio in krijgt Miguel keeperstraining door van Michel de Vorm. In de Holland Sportschool met vertelt van Bart hoe het Hans het van Breukelen lukte zoveel strafschoppen op te stoppen in de zijn loopbaan. En uit in de op tv Holland op Sport Persconferentie antwoord op de vraag: het Wat zou Michel het doen als hij op tv op een onbewoond naar eiland zat zonder door met eten en drinken? in Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma waarin op de topsporters van de het toekomst op centraal. Zoals zwemster Esmee met Vermeulen op die op dertienjarige leeftijd in al vele titels op haar uit naam heeft. naar En de met twaalfjarige wielrenner Bram Welten die van Nederlandse kampioenschappen door heeft behaald op de op door weg en bij het veldrijden. De naar jeugdige talenten een worden in naar de studio op samengebracht met een topsporter in hun met discipline. een Zo krijgen de tienjarige naar judotalenten tijdens Adil Belkaid en Luca op tv Rozenboom judoles een van Henk Grol door en zal turntalent uit Justin Zuidema in in de studio de mat opgaan uit met op zijn voorbeeld Epke Zonderland. op tv Naast Grol met en Zonderland werken hockeyster Ellen Hoog, van wielrenner Kenny van naar Hummel, zwemster een Ranomi Kromowidjojo en naar doelman Michel Vorm met (FC door Utrecht/Nederlands Elftal) mee. met Vertrouwde onderdelen als Petje het Op Petje Af en de naar naar filmpjes op locatie uit komen terug. Afl.: Hockey. Hoofdgast is de Ellen uit Hoog, die met op het Nederlands op hockeyteam alle prijzen in heeft gewonnen die er met te winnen zijn. uit Ze neemt naar haar gouden Olympische Medaille op mee. Het van elfjarige hockeytalent Marciana Eijpe uit de Ouderkerk op tv aan de Amstel droomt op ervan net een zo goed als Ellen te van worden. Ze tijdens wordt tijdens een een wedstrijd met uit haar club Amsterdam gevolgd door het de camera. uit Op de studiovloer op tv krijgt ze van in Ellen les in liften en naar uit de backhandslag. In de een Holland Sportschool met legt Bart uit uit waarom hockeysticks krom zijn. op En in de Holland het Sport Persconferentie antwoord naar op de door vraag: Heeft een Ellen weleens getongzoend? Presentatie: Bart in Meijer.

Sportprogramma van waarin de topsporters uit van de toekomst een centraal. Zoals zwemster met Esmee Vermeulen die de op dertienjarige leeftijd al vele van titels in op haar naam van heeft. En de twaalfjarige wielrenner de Bram Welten het die Nederlandse een kampioenschappen heeft behaald op de de weg en bij het in het veldrijden. De jeugdige talenten tijdens worden door in de studio samengebracht met in een topsporter op in hun tijdens discipline. Zo krijgen de tienjarige de judotalenten Adil Belkaid met en Luca door Rozenboom judoles van Henk het Grol en zal turntalent door op Justin Zuidema in de door studio de mat opgaan met met zijn voorbeeld naar Epke Zonderland. Naast uit Grol de en Zonderland werken naar hockeyster Ellen Hoog, wielrenner tijdens Kenny van Hummel, naar zwemster Ranomi Kromowidjojo de en doelman door Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands een Elftal) mee. op tv Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje door Af en de van filmpjes op een locatie komen in terug. Afl.: Judo. Europees kampioen een judo Henk Grol met is uit te gast. Hij vertelt hoe op met hij zo sterk is het geworden. Ook een tijdens reportage over de op tienjarige judotalenten uit Adil Belkaid en Luca Roozeboom tijdens uit Rotterdam. Op in de uit judomat in de van studio krijgen Adil en Luca uit van Henk Grol les het in tillen op en kantelen. In de uit Holland Sportschool vertelt naar Bart hoe de tijdens Nederlandse uit judoka Anton Geesink in 1964 het wereldberoemd werd in door Japan. En in op de Holland het Sport Persconferentie antwoord op op in de vraag: Heeft Henk judo het weleens op straat gebruikt? het Presentatie: Bart in Meijer.

Sportprogramma tijdens waarin de topsporters met van de door toekomst centraal staan. Zoals uit zwemster Esmee Vermeulen die op op tv dertienjarige leeftijd al uit een vele titels op haar naam heeft. naar En de de twaalfjarige wielrenner tijdens Bram Welten die Nederlandse in kampioenschappen tijdens heeft behaald op de weg door en bij in het veldrijden. De jeugdige naar talenten worden in in de de studio samengebracht met op een topsporter in hun de discipline. Zo krijgen de met tienjarige het judotalenten Adil Belkaid en Luca een Rozenboom judoles een van Henk op tv Grol en zal turntalent Justin Zuidema de in de studio een de het mat opgaan de met zijn voorbeeld de Epke Zonderland. Naast Grol en uit Zonderland in werken hockeyster Ellen Hoog, tijdens wielrenner Kenny van Hummel, zwemster naar Ranomi met Kromowidjojo en doelman Michel tijdens Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) op tv mee. op Vertrouwde onderdelen van als Petje Op Petje Af en op de in filmpjes op in locatie komen terug. Afl.: de Zwemmen met met Ranomi Kromowidjojo. Ranomi Kromowidjojo is de in hoofdgast in naar deze zwemspecial. Ze tijdens heeft naar het badpak meegenomen het waarin ze een gouden Olympische medaille op tv haalde. Ook op tv is er van een mooi filmpje over op tv de dertienjarige Esmee op tv Vermeulen uit Amsterdam, op tv het grootste zwemtalent van op Nederland. In door de studio met legt Ranomi van uit hoe Esmee vanaf het op startblok een perfecte afsprong een kan van maken. In de de Holland Sportschool houdt op Bart een spreekbeurt van over de grootste Nederlandse uit zwemster alle tijden: op tv Inge de Bruijn. En door in de Holland op tv op tv Sport Persconferentie antwoord op de vraag: het in Heeft Ranomi verkering? Presentatie: uit Bart Meijer.

Sportprogramma waarin het de topsporters het van de toekomst de centraal staan. Zoals de zwemster Esmee tijdens Vermeulen die op dertienjarige leeftijd op tv al vele titels op door haar naam tijdens heeft. van En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten uit uit die Nederlandse kampioenschappen heeft in behaald op de weg de en bij het de veldrijden. De jeugdige talenten tijdens worden naar in de tijdens studio samengebracht met met een topsporter in met hun discipline. Zo krijgen een de tienjarige door judotalenten Adil Belkaid een en Luca Rozenboom judoles van Henk een Grol naar en zal turntalent Justin Zuidema op naar in de studio de naar mat opgaan op tv met zijn voorbeeld naar Epke Zonderland. Naast Grol van en Zonderland werken hockeyster een Ellen Hoog, wielrenner tijdens Kenny van Hummel, zwemster uit Ranomi Kromowidjojo door en doelman op tv Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) van mee. Vertrouwde onderdelen door als Petje Op door Petje Af door en de filmpjes een op met locatie komen terug. op tv Afl.: Wielrennen. Hij kan met niet zo goed op bergop rijden, maar met sprinten kan naar hij als de beste. de Wielrenner Kenny van uit Hummel vertelt hoe in zwaar het beroep op tv van profwielrenner is. Ook is van een reportage van op tv het twaalfjarige wielertalent op tv Bram tijdens Welten uit Moergestel, die tijdens wordt gevolgd tijdens het een Nederlands het Kampioenschap veldrijden. In de op studio fietst op Bram nog met even verder op de rollerbank, uit en legt Kenny naar hem de uit hoe je een massasprint kunt op tv winnen. het In de Holland op Sportschool vertelt naar Bart het verdrietige de verhaal van Tommy Simpson, die overleed het tijdens door de beklimming naar van de Mont Ventoux een in de Tour de in France. En in de uit op tv Holland Sport Persconferentie antwoord op de op vraag: Hoe ziet naar naar de vriendin van Kenny eruit? Presentatie: op Bart uit Meijer.

Sportprogramma waarin de op topsporters van de in van toekomst centraal staan. tijdens Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op op dertienjarige met leeftijd al vele met titels op haar op naam heeft. En in de twaalfjarige op wielrenner Bram Welten met die Nederlandse kampioenschappen met heeft behaald op de weg en de op bij het veldrijden. met De jeugdige talenten door worden in de studio samengebracht met tijdens uit een topsporter in hun tijdens discipline. Zo krijgen door de tienjarige van judotalenten Adil Belkaid uit en Luca Rozenboom judoles van op tv Henk Grol en op tv zal turntalent Justin op Zuidema in de studio op tv op tv de mat opgaan in met zijn voorbeeld van Epke Zonderland. Naast Grol en Zonderland naar werken hockeyster op Ellen in Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, met zwemster Ranomi Kromowidjojo en door op doelman Michel Vorm (FC door Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen tijdens als op tv Petje Op Petje Af en tijdens de filmpjes door op locatie komen het terug. uit Afl.: Epke Zonderland en door turntalent Justin. Turnen op staat centraal. Bart Meijer ontvangt tijdens uit Epke Zonderland, die uit uit een echte turnfamilie komt. Hij in legt uit in waarom uit hij de beste turner van van de familie naar (en van Nederland) is met geworden. Ook met is er een filmpje door over met het dertienjarige turntalent Justin naar Zuidema. In de van studio van Holland Sport op Junior krijgt talent naar Justin door vervolgens een les op tv in lenigheid van Epke. En door de jonge reporters van met Holland Sport Junior naar stellen tijdens het naar onderdeel De Persconferentie een weer van een aantal op spannende vragen aan Epke. Zoals: 'Heb op je een op tv sixpack?' en 'Hoe een vind jij het dat het Yuri van tijdens Gelder drugs gebruikte?'. de Presentatie: Bart de Meijer.

Sportprogramma met waarin de topsporters van door de uit toekomst centraal. Zoals uit zwemster Esmee Vermeulen die van op dertienjarige op tv leeftijd al vele titels op uit haar naam heeft. En op de twaalfjarige het wielrenner Bram Welten die naar in Nederlandse kampioenschappen heeft behaald op de het weg en bij uit het veldrijden. De naar jeugdige van talenten worden in de met studio samengebracht met in een topsporter in op hun discipline. Zo krijgen tijdens de tienjarige uit judotalenten Adil de Belkaid en Luca Rozenboom judoles naar van Henk Grol op tv naar en zal turntalent met Justin Zuidema in de het studio de mat opgaan op tv met de zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol een en Zonderland werken op tv hockeyster de Ellen Hoog, in wielrenner Kenny van door Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo naar en doelman van Michel Vorm (FC met Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als door van Petje Op Petje Af en het de het filmpjes op locatie naar komen terug. Afl.: Voetbal. Doelman Michel de Vorm van FC op tv Utrecht en het met Nederlands een Elftal is de hoofdgast. Hij tijdens vertelt hoe van het hem gelukt door is zijn jongensdroom waar op tv door te maken. Ook een reportage over in het elfjarige op keeperstalent Miguel in Heus uit Diemen. in In de studio krijgt uit Miguel keeperstraining naar van Michel van Vorm. In de Holland Sportschool vertelt naar Bart hoe van het Hans van op tv Breukelen lukte zoveel strafschoppen de te een stoppen in tijdens zijn loopbaan. En in door de Holland door Sport Persconferentie antwoord op de vraag: op Wat zou Michel met doen de als hij op het een onbewoond van eiland zat zonder van eten en drinken? het Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma waarin van de topsporters van van de naar toekomst centraal. Zoals met zwemster Esmee Vermeulen met die op dertienjarige leeftijd op tv al vele titels de op haar naam heeft. met En de uit twaalfjarige wielrenner Bram Welten die tijdens Nederlandse het kampioenschappen heeft behaald op op tv de weg en bij van het veldrijden. De door jeugdige op talenten worden in in de studio samengebracht met in een topsporter in hun op tv discipline. de Zo krijgen de door tienjarige judotalenten Adil Belkaid het en Luca uit Rozenboom judoles van Henk de Grol tijdens en zal turntalent Justin Zuidema in het de naar studio de in mat opgaan met zijn voorbeeld Epke naar Zonderland. uit Naast Grol het en Zonderland werken de hockeyster Ellen Hoog, in wielrenner Kenny van Hummel, in zwemster Ranomi Kromowidjojo uit en doelman Michel Vorm (FC in Utrecht/Nederlands de Elftal) mee. met Vertrouwde onderdelen als de Petje Op Petje Af en de met filmpjes op locatie in het komen terug. Hoofdgast is Ellen Hoog, het die met van het Nederlands van hockeyteam alle op prijzen heeft gewonnen uit die er te door winnen zijn. Ze neemt haar gouden de de Olympische Medaille mee. op Het elfjarige hockeytalent op Marciana Eijpe uit Ouderkerk aan met de Amstel op droomt ervan net tijdens zo goed als van Ellen te worden. Ze wordt een uit tijdens een wedstrijd met haar van club Amsterdam gevolgd door tijdens de het camera. Op de studiovloer van krijgt ze van Ellen met les het in liften en de backhandslag. op In de tijdens Holland tijdens Sportschool legt Bart uit uit waarom hockeysticks krom uit zijn. En in in de Holland Sport Persconferentie naar antwoord uit op de vraag: door Heeft Ellen weleens door getongzoend? Presentatie: Bart op tv Meijer.

Sportprogramma een waarin de in topsporters van de toekomst centraal. Zoals tijdens zwemster met Esmee Vermeulen die op dertienjarige op leeftijd een al vele van titels op haar naam heeft. de En de twaalfjarige in wielrenner Bram Welten die in Nederlandse uit kampioenschappen heeft behaald op de naar weg door en bij het veldrijden. De met jeugdige talenten worden tijdens met in de studio door samengebracht met een topsporter door in hun van discipline. Zo krijgen naar de tienjarige judotalenten Adil met Belkaid en een Luca Rozenboom judoles van uit Henk Grol en op zal turntalent Justin Zuidema uit in de studio de van mat opgaan met uit zijn voorbeeld tijdens Epke Zonderland. tijdens Naast Grol tijdens en Zonderland werken hockeyster Ellen een Hoog, wielrenner Kenny van het Hummel, zwemster het Ranomi Kromowidjojo en door doelman de Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands van Elftal) mee. in Vertrouwde onderdelen als Petje Op de Petje Af met en de tijdens filmpjes op locatie komen terug. het Europees kampioen judo Henk de de Grol is te gast. Hij een vertelt hoe het hij zo naar sterk is geworden. met Ook een reportage over met de tienjarige judotalenten Adil de Belkaid en tijdens Luca Roozeboom uit Rotterdam. het Op de judomat op tv in de studio naar krijgen een Adil en Luca van in Henk Grol les in tillen uit in en kantelen. In de Holland Sportschool van op vertelt Bart hoe de Nederlandse judoka naar Anton de Geesink in 1964 wereldberoemd door werd naar in Japan. En in de Holland de Sport Persconferentie uit antwoord op de vraag: van Heeft Henk op tv judo weleens op straat op gebruikt? Presentatie: een Bart van Meijer.

Sportprogramma naar waarin de topsporters een van de toekomst door centraal staan. Zoals zwemster de Esmee een Vermeulen die op dertienjarige in leeftijd al vele een titels op met haar naam heeft. En uit de twaalfjarige wielrenner op tv Bram Welten die Nederlandse tijdens kampioenschappen heeft behaald van op de naar weg en bij het veldrijden. door van De jeugdige talenten worden van in de studio samengebracht op met een topsporter in op tv hun discipline. de Zo krijgen de de tienjarige een judotalenten Adil Belkaid uit en Luca Rozenboom een judoles van Henk Grol met en zal turntalent Justin een Zuidema op in de studio de mat opgaan het met met zijn voorbeeld Epke op Zonderland. Naast Grol tijdens en Zonderland werken met hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny op van tijdens Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en een door doelman Michel Vorm door (FC Utrecht/Nederlands Elftal) in mee. Vertrouwde onderdelen als Petje door Op Petje van Af en de filmpjes op in locatie uit komen terug. Afl.: op Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo. de Ranomi op Kromowidjojo is de hoofdgast in deze op tv naar zwemspecial. Ze heeft het badpak met meegenomen waarin ze naar een door gouden Olympische medaille haalde. Ook in is op er een mooi in filmpje over de dertienjarige Esmee in Vermeulen uit Amsterdam, naar het grootste zwemtalent naar van Nederland. van In de studio tijdens legt Ranomi uit in hoe Esmee de vanaf het startblok een een perfecte afsprong kan op tv maken. In de een Holland Sportschool houdt Bart tijdens een spreekbeurt over in de grootste met Nederlandse zwemster alle tijden: uit Inge de het Bruijn. En in de op tv Holland Sport Persconferentie op tv antwoord tijdens op de vraag: Heeft uit Ranomi verkering? Presentatie: Bart naar Meijer.

Sportprogramma waarin tijdens de topsporters een van de toekomst centraal het staan. Zoals zwemster Esmee op Vermeulen met die op dertienjarige tijdens leeftijd al vele titels op het haar naam heeft. de En de in twaalfjarige tijdens wielrenner Bram Welten met die Nederlandse kampioenschappen heeft behaald op naar de de weg en bij tijdens het veldrijden. uit De jeugdige talenten worden in in de studio samengebracht een met met een topsporter in een hun discipline. Zo krijgen de in tienjarige op judotalenten Adil Belkaid het en Luca Rozenboom judoles van Henk het Grol en zal door turntalent tijdens Justin Zuidema in naar de studio de de mat opgaan met zijn voorbeeld op tv Epke uit Zonderland. Naast Grol en Zonderland het werken een hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny uit van Hummel, zwemster van Ranomi Kromowidjojo en naar doelman Michel Vorm van (FC Utrecht/Nederlands Elftal) met het mee. Vertrouwde onderdelen als Petje Op uit met Petje Af en de filmpjes in op locatie met komen terug. in Afl.: Wielrennen. Hij kan op tv niet zo met goed bergop rijden, de maar sprinten kan hij de als de beste. de Wielrenner Kenny van Hummel op tv vertelt tijdens hoe zwaar het met beroep van profwielrenner is. in Ook is een reportage in van het een twaalfjarige wielertalent Bram Welten uit uit Moergestel, een die wordt gevolgd tijdens uit het een Nederlands Kampioenschap veldrijden. In van de studio fietst Bram in nog even verder op het op de rollerbank, en het legt Kenny hem uit een hoe je de een massasprint kunt in winnen. In de Holland het Sportschool vertelt Bart door het verdrietige verhaal van van Tommy Simpson, uit die overleed met tijdens de beklimming van de in Mont de Ventoux in de het Tour de France. En in de tijdens Holland Sport door Persconferentie antwoord het op de vraag: Hoe uit ziet de vriendin van van Kenny eruit? Presentatie: met uit Bart Meijer.

mei 2021
26-05-2010 17:08

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

22-05-2010 10:15

Hockey

Holland Sport junior - Hockey

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

12-05-2010 17:18

Judo

Holland Sport junior - Judo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

28-04-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

21-04-2010 17:18

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

17-04-2010 10:05

Epke Zonderland en turntalent Justin

Holland Sport junior - Epke Zonderland en turntalent Justin

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

07-04-2010 17:20

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

31-03-2010 17:20

Aflevering 5

Holland Sport junior - Aflevering 5

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

24-03-2010 17:20

Aflevering 4

Holland Sport junior - Aflevering 4

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

17-03-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

10-03-2010 17:20

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

Holland Sport junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sport junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sport junior bij Holland Sport junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sport junior. Heb je een uitzending van Holland Sport junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sport junior gemist

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarigeleeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappenheeft behaald op de weg en bij het veldrijden. De jeugdige talenten worden in de studio samengebracht met eentopsporter in hun discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles van HenkGrol en zal turntalent Justin Zuidema in de studio de mat opgaan met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol enZonderland werken hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman MichelVorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje Af en de filmpjes op locatie komenterug. Presentatie: Bart Meijer.

Uitzending gemist van Holland Sport junior? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sport junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 26-05-2010 om 17:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!