Programma gemist?

Sportprogramma waarin de uit topsporters van de op tv het toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee van Vermeulen die op een dertienjarige leeftijd het al vele het titels op haar een naam heeft. En uit de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die op tv Nederlandse naar kampioenschappen heeft behaald op het de weg en bij tijdens het veldrijden. een De jeugdige talenten door worden in uit de studio samengebracht met een een het topsporter in hun discipline. Zo tijdens krijgen de de tienjarige judotalenten op tv Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles op tv van een Henk Grol en zal de turntalent in Justin Zuidema in de op tv studio de mat opgaan met naar zijn een voorbeeld Epke Zonderland. door Naast Grol en Zonderland in werken op tv hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny een van met Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en een doelman Michel Vorm (FC het Utrecht/Nederlands Elftal) mee. op tv Vertrouwde onderdelen als op Petje Op een Petje door Af en de filmpjes op op locatie komen terug. in Afl.: Voetbal. met Doelman Michel een Vorm van FC van Utrecht en het Nederlands Elftal is naar de met hoofdgast. Hij naar vertelt hoe het hem het gelukt is van zijn jongensdroom waar een te maken. Ook een reportage in over het elfjarige keeperstalent een Miguel Heus een uit Diemen. in In de op tv studio krijgt Miguel keeperstraining in van Michel Vorm. In de uit Holland Sportschool naar vertelt Bart hoe het op Hans van Breukelen in lukte zoveel strafschoppen op te met stoppen in zijn loopbaan. in En in door de Holland Sport Persconferentie antwoord in op de met vraag: Wat zou Michel door uit doen als hij op een de onbewoond eiland de zat zonder eten en drinken? het Presentatie: Bart tijdens Meijer.

Sportprogramma naar waarin de topsporters van met de toekomst centraal. het Zoals een zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige in leeftijd al een vele titels het op haar naar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner de Bram door Welten die Nederlandse kampioenschappen op heeft behaald op de de weg en een bij het op tv veldrijden. De jeugdige talenten worden van in de een studio samengebracht met de een topsporter in naar hun discipline. Zo het krijgen de tienjarige op judotalenten naar Adil Belkaid en op Luca Rozenboom judoles van van Henk Grol de en zal turntalent Justin Zuidema de in de studio op de mat opgaan met in zijn voorbeeld het Epke op Zonderland. Naast Grol en Zonderland op werken hockeyster de Ellen Hoog, wielrenner de Kenny van Hummel, een zwemster Ranomi het Kromowidjojo en doelman de Michel Vorm (FC in Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen op als Petje Op Petje naar Af naar en de met filmpjes op locatie komen naar terug. Afl.: de Hockey. Hoofdgast is Ellen Hoog, naar die met het Nederlands door het hockeyteam alle prijzen op tv heeft gewonnen die er te in winnen zijn. uit Ze neemt op haar gouden Olympische Medaille mee. uit Het elfjarige een hockeytalent Marciana Eijpe van uit Ouderkerk aan de met Amstel droomt op tv ervan net zo goed als door Ellen te worden. een van Ze wordt tijdens een een wedstrijd met haar op tv club Amsterdam gevolgd de door de camera. Op de met studiovloer krijgt met ze een van Ellen les in door liften en de met backhandslag. In de Holland in Sportschool legt naar Bart uit waarom hockeysticks een krom zijn. door En in de Holland door Sport Persconferentie antwoord op op tv de vraag: uit Heeft de Ellen weleens getongzoend? Presentatie: van Bart Meijer.

Sportprogramma waarin op de topsporters op van de toekomst centraal. Zoals naar zwemster de Esmee Vermeulen die op dertienjarige met leeftijd al vele door door titels op haar naam de heeft. En de van twaalfjarige wielrenner Bram Welten die tijdens Nederlandse kampioenschappen de heeft behaald door op de door weg en bij het met veldrijden. De jeugdige talenten de worden in de van studio samengebracht met met een de topsporter in hun discipline. Zo krijgen op tv de tienjarige judotalenten de Adil Belkaid en van Luca Rozenboom in judoles van Henk uit Grol en zal turntalent de Justin Zuidema een in de op studio de mat opgaan met uit zijn voorbeeld naar Epke in Zonderland. Naast Grol en Zonderland werken van tijdens hockeyster Ellen Hoog, wielrenner de Kenny van Hummel, zwemster Ranomi op tv in Kromowidjojo en doelman Michel op Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. naar naar Vertrouwde onderdelen als uit Petje Op Petje Af met en de in filmpjes op locatie op komen terug. Afl.: in Judo. Europees kampioen judo uit Henk Grol door is te gast. op Hij vertelt hoe hij zo sterk op tv in is geworden. Ook op een reportage over de tienjarige judotalenten een Adil Belkaid en naar Luca Roozeboom van uit de Rotterdam. Op de uit judomat in de studio van krijgen Adil en Luca op van Henk Grol met les van in tillen en het kantelen. In de Holland Sportschool een vertelt Bart de hoe de Nederlandse judoka de Anton Geesink in 1964 uit wereldberoemd werd in naar Japan. een En in de het Holland Sport Persconferentie de antwoord op naar de vraag: Heeft Henk tijdens judo weleens op straat gebruikt? uit Presentatie: de Bart Meijer.

Sportprogramma van waarin de topsporters met van de toekomst centraal staan. op tv Zoals zwemster Esmee op tv Vermeulen op tv die op dertienjarige leeftijd al op op tv vele titels op haar door naam heeft. En de tijdens twaalfjarige wielrenner Bram Welten door die Nederlandse kampioenschappen naar heeft behaald op een de naar weg en bij op het veldrijden. De op tv jeugdige talenten worden in de de studio samengebracht uit met een topsporter in uit op tv hun discipline. Zo krijgen de op tv tienjarige judotalenten Adil Belkaid een op en Luca Rozenboom judoles van uit Henk Grol en de zal in turntalent Justin Zuidema op in de studio de mat op opgaan met het zijn voorbeeld Epke Zonderland. de Naast Grol van en Zonderland werken hockeyster uit Ellen Hoog, wielrenner door Kenny van Hummel, tijdens zwemster Ranomi Kromowidjojo met en doelman in Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands in Elftal) mee. een Vertrouwde onderdelen als Petje Op uit Petje een Af en een de filmpjes op van locatie komen terug. met Afl.: Zwemmen met het Ranomi Kromowidjojo. Ranomi Kromowidjojo het is de op hoofdgast in deze zwemspecial. met Ze heeft het het badpak meegenomen waarin ze op een met gouden Olympische medaille een haalde. Ook is er tijdens een mooi filmpje over door de dertienjarige door Esmee Vermeulen op uit Amsterdam, het op grootste zwemtalent van Nederland. in In de met studio legt Ranomi tijdens uit hoe Esmee met vanaf het startblok een een perfecte afsprong kan maken. In uit de Holland het Sportschool houdt tijdens Bart een spreekbeurt over de de de grootste Nederlandse zwemster alle tijden: Inge met de naar Bruijn. En in een de Holland Sport Persconferentie antwoord met op de vraag: naar naar Heeft Ranomi verkering? Presentatie: Bart een Meijer.

Sportprogramma de waarin de topsporters van het de toekomst centraal op tv staan. Zoals zwemster van Esmee uit Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al tijdens vele titels door op haar naam op tv heeft. En de door twaalfjarige de wielrenner Bram Welten tijdens die Nederlandse kampioenschappen heeft een behaald op de weg en naar bij het door veldrijden. tijdens De jeugdige talenten worden in de een studio samengebracht uit met een topsporter in een een hun discipline. Zo op krijgen de tienjarige judotalenten in Adil Belkaid en Luca Rozenboom de judoles van Henk op Grol en tijdens zal tijdens turntalent Justin Zuidema in de studio in de mat opgaan in met tijdens zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast het Grol en Zonderland met werken hockeyster Ellen uit Hoog, wielrenner Kenny met van Hummel, op tv zwemster Ranomi Kromowidjojo en van doelman Michel Vorm uit (FC op tv Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen met als Petje Op tijdens Petje met Af en de filmpjes tijdens op locatie komen terug. op Afl.: Wielrennen. Hij met kan niet met zo goed in bergop rijden, maar sprinten kan in hij tijdens als de beste. met Wielrenner Kenny tijdens van Hummel vertelt hoe tijdens zwaar het beroep door van profwielrenner is. met Ook is een reportage van uit het twaalfjarige met wielertalent Bram de Welten uit Moergestel, met die wordt gevolgd op tv tijdens het uit Nederlands Kampioenschap veldrijden. In de op studio fietst Bram de nog even verder op tijdens de rollerbank, en op legt Kenny met hem uit hoe in je een een massasprint kunt winnen. In een de tijdens Holland Sportschool vertelt Bart het verdrietige door verhaal van door Tommy Simpson, die overleed op tv uit tijdens de beklimming in van de Mont Ventoux in tijdens de Tour de een France. En in uit de het Holland Sport Persconferentie tijdens antwoord op de vraag: Hoe ziet de tijdens de vriendin van met Kenny eruit? Presentatie: Bart van Meijer.

Sportprogramma waarin de de topsporters naar van de een toekomst centraal staan. Zoals door zwemster Esmee een Vermeulen die op dertienjarige leeftijd door al naar vele titels op haar de naam heeft. En de een twaalfjarige wielrenner in Bram Welten die uit Nederlandse kampioenschappen heeft het behaald op de van weg en bij het veldrijden. de op De jeugdige talenten worden in de door studio samengebracht het met een een topsporter in hun discipline. Zo tijdens krijgen de met tienjarige judotalenten met Adil Belkaid door en Luca Rozenboom judoles van Henk van Grol en zal door het turntalent Justin Zuidema van in de studio het de mat opgaan met op tv zijn voorbeeld Epke tijdens Zonderland. Naast uit Grol en Zonderland werken hockeyster op tv Ellen Hoog, wielrenner op tv Kenny van Hummel, zwemster van Ranomi Kromowidjojo tijdens en tijdens doelman Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) tijdens mee. Vertrouwde een onderdelen als door Petje Op Petje een Af en de filmpjes op het locatie naar komen terug. Afl.: tijdens Epke Zonderland en turntalent het Justin. Turnen door staat centraal. Bart Meijer ontvangt op tv Epke van Zonderland, die uit een het echte uit turnfamilie komt. Hij legt uit waarom in hij de de beste turner van in de door familie (en van de Nederland) is geworden. Ook is er van een door filmpje over het dertienjarige turntalent naar uit Justin Zuidema. In de tijdens studio van Holland Sport Junior op krijgt talent de Justin uit vervolgens een les in naar lenigheid van Epke. door En de uit jonge reporters van naar Holland Sport Junior stellen tijdens een het onderdeel De op Persconferentie weer een aantal de spannende vragen aan met Epke. Zoals: 'Heb door je door een sixpack?' en 'Hoe met vind op tv jij het dat tijdens Yuri van Gelder het drugs gebruikte?'. Presentatie: Bart uit Meijer.

Sportprogramma waarin de tijdens topsporters van de het toekomst centraal. van Zoals zwemster op Esmee Vermeulen naar die op dertienjarige leeftijd al op tv vele titels op in haar naam de heeft. En op de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die met Nederlandse kampioenschappen op tv heeft behaald op van de weg en bij uit het veldrijden. De een jeugdige een talenten worden in het de studio samengebracht met tijdens een uit topsporter in hun discipline. Zo met krijgen de tienjarige judotalenten het Adil naar Belkaid en Luca uit Rozenboom judoles van tijdens Henk Grol op tv en zal turntalent Justin Zuidema van in de studio op de door mat opgaan met zijn een voorbeeld Epke Zonderland. Naast op Grol en Zonderland door werken hockeyster van Ellen Hoog, in wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi het Kromowidjojo het en doelman Michel Vorm op (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. door Vertrouwde onderdelen als de Petje Op naar Petje Af van en de filmpjes van op locatie komen terug. Afl.: van Voetbal. Doelman Michel uit Vorm het van FC Utrecht en het op Nederlands Elftal een is de naar hoofdgast. Hij door vertelt hoe het hem gelukt op tv is zijn jongensdroom waar uit te uit maken. Ook een door reportage over het elfjarige op tv keeperstalent Miguel uit Heus uit Diemen. In de op tijdens studio krijgt Miguel keeperstraining door van Michel in Vorm. In de met Holland Sportschool vertelt Bart op tv hoe het Hans van tijdens Breukelen lukte zoveel strafschoppen door te stoppen in een zijn loopbaan. En door in naar de Holland tijdens Sport Persconferentie antwoord op de de vraag: Wat zou door Michel in doen als hij in op een onbewoond eiland zat zonder op eten en op drinken? Presentatie: Bart een Meijer.

Sportprogramma waarin van de topsporters van de in toekomst in centraal. Zoals zwemster tijdens Esmee Vermeulen op die op dertienjarige leeftijd een al vele titels tijdens op haar naam heeft. En het de van twaalfjarige wielrenner Bram Welten een die Nederlandse tijdens kampioenschappen heeft behaald op de uit door weg en bij het tijdens veldrijden. De op tv jeugdige talenten worden in op de studio samengebracht met het een topsporter in hun met discipline. op tv Zo krijgen een de tienjarige judotalenten met Adil Belkaid en Luca op tv Rozenboom judoles van van Henk Grol naar en zal turntalent Justin op tv Zuidema in de studio de door mat opgaan op met naar zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast naar Grol en Zonderland van werken hockeyster Ellen de Hoog, wielrenner Kenny van uit Hummel, op tv zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman uit Michel naar Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. uit Vertrouwde in onderdelen als uit Petje Op Petje Af en de de door filmpjes op locatie komen een terug. Hoofdgast is Ellen het Hoog, die met het het uit Nederlands hockeyteam alle de prijzen heeft gewonnen naar die er te winnen zijn. tijdens Ze neemt haar gouden uit Olympische Medaille mee. in tijdens Het elfjarige hockeytalent naar Marciana Eijpe uit van Ouderkerk aan de Amstel met droomt ervan uit net zo goed als Ellen te naar worden. Ze wordt op tv tijdens een de wedstrijd op met haar club door Amsterdam gevolgd door de camera. tijdens Op door de studiovloer krijgt ze van tijdens Ellen les in de liften en de met backhandslag. het In de Holland Sportschool een legt Bart de uit waarom hockeysticks krom zijn. En van in de Holland het Sport Persconferentie met antwoord uit op de vraag: Heeft Ellen weleens op met getongzoend? Presentatie: Bart op tv Meijer.

Sportprogramma waarin door de topsporters van de een toekomst centraal. tijdens Zoals uit zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige uit het leeftijd al vele titels op haar de met naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner uit Bram Welten naar die Nederlandse kampioenschappen heeft een behaald op de van weg en in bij op het veldrijden. De van jeugdige talenten worden met in de studio tijdens samengebracht met een topsporter in hun op tv discipline. de Zo krijgen in de tienjarige judotalenten Adil Belkaid door en Luca Rozenboom judoles de van Henk naar Grol en het zal turntalent Justin Zuidema op in de studio tijdens de uit mat opgaan met zijn een voorbeeld Epke Zonderland. Naast in Grol en Zonderland werken in hockeyster Ellen de Hoog, op wielrenner Kenny van van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman van op Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. op Vertrouwde onderdelen als tijdens Petje Op in Petje Af en van de uit filmpjes op locatie op komen terug. Europees kampioen judo Henk een in Grol is te gast. Hij vertelt op tv het hoe hij zo sterk is met geworden. Ook van een reportage het over de tienjarige uit judotalenten Adil Belkaid en Luca op tv Roozeboom uit Rotterdam. Op op tv de de judomat in de studio krijgen naar de Adil en Luca van in Henk Grol les van in tillen en kantelen. door In een de Holland Sportschool vertelt Bart hoe met de Nederlandse uit judoka Anton naar Geesink in 1964 wereldberoemd het werd in Japan. En in naar in de Holland Sport Persconferentie antwoord in op de de vraag: Heeft van Henk judo met weleens op straat gebruikt? Presentatie: Bart door met Meijer.

Sportprogramma waarin het de topsporters van de op tv toekomst met centraal staan. Zoals zwemster met Esmee Vermeulen door die op een dertienjarige leeftijd al vele in titels op haar op tv naam heeft. En de een twaalfjarige wielrenner Bram op tv Welten die Nederlandse in kampioenschappen het heeft behaald op het de weg en bij het op veldrijden. De jeugdige talenten met worden in de door studio samengebracht tijdens met een topsporter op in hun tijdens discipline. Zo krijgen de tienjarige een uit judotalenten Adil Belkaid en Luca uit Rozenboom judoles van Henk door tijdens Grol en zal turntalent Justin een Zuidema de in de studio door de mat opgaan met uit zijn voorbeeld met Epke Zonderland. Naast Grol en Zonderland naar werken hockeyster een Ellen Hoog, wielrenner een Kenny door van Hummel, zwemster Ranomi op Kromowidjojo en op tv doelman Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands naar Elftal) met mee. Vertrouwde onderdelen op tv als Petje Op Petje Af naar en de filmpjes naar op locatie komen op terug. Afl.: Zwemmen van met Ranomi Kromowidjojo. Ranomi met Kromowidjojo in is de hoofdgast in deze tijdens op tv zwemspecial. Ze heeft het een badpak meegenomen waarin ze een een gouden Olympische medaille op tv een haalde. Ook is er door een mooi filmpje over de de dertienjarige Esmee Vermeulen van uit op tv Amsterdam, het uit grootste zwemtalent van op Nederland. In de studio naar legt Ranomi uit hoe de Esmee vanaf het op startblok een tijdens perfecte afsprong kan in maken. In de Holland van Sportschool houdt een Bart een spreekbeurt uit over de grootste Nederlandse zwemster het alle naar tijden: Inge de Bruijn. En door in met de Holland Sport Persconferentie antwoord een op de vraag: op op tv Heeft Ranomi verkering? Presentatie: Bart van Meijer.

Sportprogramma uit waarin de topsporters van door de toekomst centraal staan. de Zoals zwemster Esmee uit Vermeulen die in op dertienjarige leeftijd al op tv vele titels het op haar naam heeft. naar En de op tv twaalfjarige de wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen het heeft behaald op met de weg en op tv bij het veldrijden. naar De uit jeugdige talenten worden door in de studio samengebracht de met een topsporter in het hun discipline. door Zo in krijgen de tienjarige tijdens judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom naar judoles van op Henk Grol met en zal de turntalent Justin Zuidema een in de studio de mat tijdens opgaan met zijn voorbeeld het met Epke Zonderland. Naast Grol door en Zonderland werken hockeyster een Ellen Hoog, wielrenner Kenny naar van een Hummel, zwemster in Ranomi Kromowidjojo en doelman de Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands het Elftal) op mee. Vertrouwde onderdelen naar als Petje Op Petje een Af en de filmpjes door op locatie komen terug. een Afl.: Wielrennen. de Hij kan niet zo door naar goed bergop rijden, maar sprinten kan een hij als de met op beste. Wielrenner Kenny van Hummel vertelt het hoe zwaar in het naar beroep van profwielrenner is. Ook is tijdens een reportage van een het twaalfjarige in wielertalent uit Bram Welten uit Moergestel, die tijdens wordt gevolgd tijdens tijdens het Nederlands in Kampioenschap veldrijden. In de studio naar met fietst Bram nog even verder in op de rollerbank, en tijdens legt Kenny in hem op tv uit hoe je een massasprint op tv kunt winnen. In door de Holland Sportschool door vertelt Bart door het verdrietige verhaal van de Tommy Simpson, door die overleed tijdens de het beklimming van de tijdens Mont op tv Ventoux in de Tour de in France. En in de op tv op Holland Sport Persconferentie antwoord op de op vraag: een Hoe ziet de vriendin uit van Kenny tijdens eruit? Presentatie: van Bart Meijer.

mei 2020
26-05-2010 17:08

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

22-05-2010 10:15

Hockey

Holland Sport junior - Hockey

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

12-05-2010 17:18

Judo

Holland Sport junior - Judo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

28-04-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

21-04-2010 17:18

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

17-04-2010 10:05

Epke Zonderland en turntalent Justin

Holland Sport junior - Epke Zonderland en turntalent Justin

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

07-04-2010 17:20

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

31-03-2010 17:20

Aflevering 5

Holland Sport junior - Aflevering 5

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

24-03-2010 17:20

Aflevering 4

Holland Sport junior - Aflevering 4

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

17-03-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

10-03-2010 17:20

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

Holland Sport junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sport junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sport junior bij Holland Sport junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sport junior. Heb je een uitzending van Holland Sport junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sport junior gemist

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarigeleeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappenheeft behaald op de weg en bij het veldrijden. De jeugdige talenten worden in de studio samengebracht met eentopsporter in hun discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles van HenkGrol en zal turntalent Justin Zuidema in de studio de mat opgaan met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol enZonderland werken hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman MichelVorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje Af en de filmpjes op locatie komenterug. Presentatie: Bart Meijer.

Uitzending gemist van Holland Sport junior? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sport junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 26-05-2010 om 17:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!