Programma gemist?

Sportprogramma waarin de de topsporters op tv van de toekomst centraal. in Zoals zwemster Esmee het Vermeulen die op tv op dertienjarige leeftijd al vele de door titels op haar naam heeft. op En de door twaalfjarige wielrenner Bram Welten de die door Nederlandse kampioenschappen heeft behaald naar op de door weg en bij met het veldrijden. De jeugdige talenten naar worden in de van studio met samengebracht met een topsporter in in hun naar discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten op tv Adil Belkaid en op op tv Luca Rozenboom judoles van Henk Grol naar en zal turntalent van Justin Zuidema tijdens in de studio de in op mat opgaan met zijn voorbeeld naar Epke Zonderland. de Naast Grol en Zonderland in werken hockeyster in Ellen Hoog, wielrenner van Kenny van Hummel, zwemster uit Ranomi Kromowidjojo met en doelman Michel Vorm van (FC Utrecht/Nederlands Elftal) van mee. Vertrouwde onderdelen uit als in Petje Op Petje Af en de in filmpjes op locatie op komen een terug. Afl.: een Voetbal. Doelman Michel Vorm van FC met Utrecht en het tijdens Nederlands Elftal de is de hoofdgast. de Hij vertelt hoe op het hem gelukt tijdens is zijn jongensdroom de waar een te maken. Ook uit een reportage over het elfjarige keeperstalent op tv Miguel Heus op tv uit Diemen. In in de van studio krijgt Miguel keeperstraining in van Michel Vorm. In de op tv Holland door Sportschool vertelt Bart hoe het van Hans met van Breukelen lukte op zoveel strafschoppen te stoppen in het zijn op loopbaan. En door in de Holland Sport tijdens Persconferentie antwoord op op tv de vraag: Wat in zou Michel uit doen als hij op een uit onbewoond een eiland zat zonder eten een en drinken? een Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma waarin tijdens de topsporters van de een toekomst centraal. met Zoals zwemster door Esmee Vermeulen van die op dertienjarige van leeftijd al vele tijdens titels op haar naam heeft. met En de twaalfjarige op wielrenner Bram Welten door die Nederlandse kampioenschappen heeft door behaald op in de weg en van bij het veldrijden. het De jeugdige talenten worden naar in de tijdens studio tijdens samengebracht met een topsporter in van hun discipline. Zo krijgen naar op tv de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en met Luca op tv Rozenboom judoles van Henk op tv Grol het en zal turntalent Justin Zuidema in de van de studio de mat opgaan met op tv op zijn voorbeeld Epke Zonderland. het Naast Grol en Zonderland het werken hockeyster tijdens Ellen Hoog, uit wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi de Kromowidjojo en doelman in Michel naar Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) in mee. met Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje uit Af en de met op tv filmpjes op locatie tijdens komen terug. Afl.: Hockey. Hoofdgast tijdens is van Ellen Hoog, die met met het Nederlands hockeyteam alle met prijzen het heeft gewonnen die er te naar winnen zijn. in Ze neemt haar door gouden Olympische Medaille naar mee. Het van elfjarige hockeytalent Marciana Eijpe van uit Ouderkerk met aan de Amstel het droomt ervan net zo goed met als Ellen te worden. in Ze wordt tijdens een een wedstrijd een met haar club het Amsterdam gevolgd door met de naar camera. Op de studiovloer krijgt ze door van Ellen les op tv in liften de en de backhandslag. In van de door Holland Sportschool legt Bart naar uit in waarom hockeysticks krom zijn. En in tijdens de een Holland Sport Persconferentie antwoord op naar de vraag: Heeft uit Ellen weleens van getongzoend? Presentatie: op tv Bart Meijer.

Sportprogramma met waarin de een topsporters van de op tv toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee uit Vermeulen die op met dertienjarige in leeftijd al vele titels op in haar naam heeft. uit En in de twaalfjarige wielrenner een Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft een in behaald op de weg tijdens en bij het veldrijden. met De jeugdige de talenten worden in naar de studio samengebracht met naar een op tv topsporter in hun discipline. Zo krijgen uit de tienjarige judotalenten het Adil een Belkaid en Luca Rozenboom de judoles op tv van Henk Grol en de zal turntalent Justin met Zuidema in de het studio de mat opgaan naar met zijn voorbeeld van Epke Zonderland. uit Naast Grol en het Zonderland werken hockeyster Ellen een Hoog, op tv wielrenner Kenny van Hummel, zwemster uit Ranomi Kromowidjojo en doelman met Michel Vorm op (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. op tv Vertrouwde onderdelen als met Petje Op Petje naar Af en uit de filmpjes de op locatie tijdens komen terug. Afl.: Judo. Europees kampioen het judo Henk de Grol is te het gast. Hij vertelt hoe naar hij door zo sterk is geworden. Ook op tv een reportage over door naar de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en op Luca Roozeboom een uit Rotterdam. Op de de judomat het in de studio krijgen Adil een en Luca van in Henk Grol de les in tillen door en kantelen. In de op tv Holland Sportschool vertelt op tv Bart hoe de uit uit Nederlandse judoka Anton Geesink in met 1964 wereldberoemd werd door in Japan. het En in met de Holland Sport Persconferentie antwoord op door de vraag: met Heeft Henk judo met weleens op met straat gebruikt? Presentatie: Bart de Meijer.

Sportprogramma waarin een de topsporters van de van toekomst centraal staan. naar Zoals zwemster Esmee tijdens Vermeulen in die op van dertienjarige leeftijd al vele de titels op haar naam op tv heeft. En de twaalfjarige met wielrenner Bram van Welten op die Nederlandse kampioenschappen met heeft behaald op uit de weg en bij een het veldrijden. De het jeugdige talenten op worden in de op studio samengebracht met een topsporter door in hun discipline. Zo een krijgen de naar tienjarige judotalenten tijdens Adil Belkaid en met Luca Rozenboom judoles van op tv Henk in Grol en zal turntalent Justin Zuidema naar in de studio uit de mat op tv opgaan met zijn voorbeeld met Epke Zonderland. Naast de Grol in en Zonderland door werken hockeyster Ellen Hoog, op wielrenner Kenny van in Hummel, zwemster Ranomi een Kromowidjojo en doelman de Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands de Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen met de als Petje Op Petje tijdens Af en de filmpjes een op de locatie komen terug. met Afl.: Zwemmen met met Ranomi Kromowidjojo. Ranomi Kromowidjojo een is de met hoofdgast in deze zwemspecial. Ze het heeft het badpak met meegenomen waarin ze het een het gouden Olympische medaille haalde. Ook is de er een mooi naar filmpje over op tv de dertienjarige Esmee door Vermeulen uit Amsterdam, een het grootste zwemtalent van in Nederland. In naar de studio legt Ranomi naar uit hoe naar Esmee vanaf van het startblok met een perfecte afsprong op tv kan maken. In het de Holland Sportschool houdt van Bart een spreekbeurt over in de van grootste Nederlandse zwemster alle door tijden: Inge de Bruijn. op tv En met in de Holland Sport Persconferentie uit antwoord op de op vraag: naar Heeft Ranomi verkering? Presentatie: Bart in Meijer.

Sportprogramma door waarin de topsporters het van de toekomst in centraal staan. Zoals zwemster een Esmee Vermeulen die de op met dertienjarige leeftijd al vele titels naar op haar naam heeft. op van En de twaalfjarige wielrenner uit Bram Welten die naar Nederlandse kampioenschappen door heeft behaald op op de weg en bij tijdens het veldrijden. De door jeugdige talenten worden in op de door studio samengebracht met een uit topsporter in tijdens hun discipline. Zo krijgen de met tienjarige naar judotalenten Adil Belkaid en uit Luca Rozenboom judoles van van Henk Grol met en zal het turntalent Justin Zuidema in de van studio de een mat opgaan in met zijn voorbeeld naar Epke Zonderland. Naast Grol en Zonderland met van werken hockeyster Ellen Hoog, in wielrenner Kenny van Hummel, uit zwemster door Ranomi Kromowidjojo en door doelman Michel Vorm tijdens (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. het Vertrouwde onderdelen als Petje met Op Petje Af en de de de filmpjes op locatie op tv komen terug. Afl.: Wielrennen. op tv Hij kan niet zo door het goed bergop rijden, maar van sprinten kan hij als de een beste. het Wielrenner Kenny met van Hummel vertelt uit hoe zwaar het beroep van profwielrenner van is. Ook op tv is een reportage van uit een het twaalfjarige wielertalent Bram Welten uit uit Moergestel, met die wordt gevolgd op tv tijdens het de Nederlands Kampioenschap veldrijden. uit In de studio fietst op Bram nog van even verder op de in rollerbank, en legt van Kenny hem uit hoe je een een naar massasprint kunt met winnen. In de op Holland Sportschool vertelt Bart het verdrietige tijdens verhaal van Tommy op Simpson, op tv die overleed tijdens de met beklimming van de uit Mont Ventoux tijdens in de Tour de France. tijdens En in een de Holland Sport Persconferentie het antwoord een op de vraag: Hoe ziet een de vriendin van het in Kenny eruit? Presentatie: op Bart Meijer.

Sportprogramma waarin de tijdens topsporters van de een toekomst centraal staan. het Zoals zwemster Esmee op tv tijdens Vermeulen die op dertienjarige de leeftijd al vele de titels op haar de naam heeft. van En de twaalfjarige wielrenner in Bram Welten die Nederlandse een kampioenschappen heeft behaald op tijdens de weg en van door bij het veldrijden. De jeugdige talenten tijdens worden in de tijdens studio samengebracht een met een topsporter in uit hun discipline. naar Zo krijgen het de tienjarige een judotalenten Adil Belkaid en Luca door Rozenboom judoles van Henk tijdens Grol en naar zal op turntalent Justin Zuidema in de de studio in de mat opgaan met zijn met voorbeeld Epke de Zonderland. Naast Grol en Zonderland het werken hockeyster Ellen op Hoog, wielrenner Kenny de van Hummel, een zwemster Ranomi Kromowidjojo een en doelman Michel uit Vorm in (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen het als op tv Petje Op Petje Af door en de filmpjes op van de locatie komen terug. Afl.: uit Epke Zonderland en turntalent Justin. de in Turnen staat centraal. Bart Meijer het ontvangt Epke door Zonderland, die uit een echte een turnfamilie uit komt. Hij legt uit de waarom hij de in beste turner van tijdens de familie (en op van Nederland) uit is geworden. Ook is naar er een op filmpje over het dertienjarige turntalent naar Justin Zuidema. een In de studio van de uit Holland Sport Junior krijgt talent Justin uit vervolgens door een les naar in lenigheid van Epke. En de op tv het jonge reporters van uit Holland Sport Junior stellen tijdens het van onderdeel De Persconferentie van weer het een aantal met spannende vragen aan de Epke. Zoals: 'Heb je een tijdens sixpack?' een en 'Hoe vind jij het dat op tv Yuri de van Gelder een drugs gebruikte?'. Presentatie: door Bart Meijer.

Sportprogramma de waarin de topsporters van naar de met toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee het Vermeulen die op op dertienjarige het leeftijd al vele van titels op haar naam heeft. En van de twaalfjarige van wielrenner Bram het Welten die Nederlandse tijdens kampioenschappen heeft behaald de op de weg op tv en bij het veldrijden. De met jeugdige talenten worden de in de naar studio samengebracht in met een topsporter door in hun discipline. Zo van krijgen de met tienjarige judotalenten Adil het Belkaid en Luca Rozenboom door judoles in van Henk Grol en zal het turntalent Justin Zuidema in een de studio naar de in mat opgaan met zijn voorbeeld een Epke Zonderland. Naast Grol het en Zonderland de werken door hockeyster Ellen Hoog, een wielrenner Kenny van Hummel, op tv zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman tijdens Michel het Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) tijdens mee. Vertrouwde onderdelen als op tv Petje in Op Petje Af en op de met filmpjes op locatie komen door terug. Afl.: Voetbal. Doelman met Michel Vorm van uit FC Utrecht en het de Nederlands Elftal is uit de hoofdgast. op Hij op tv vertelt hoe het hem gelukt door is de zijn jongensdroom waar te op maken. Ook een reportage naar over het elfjarige keeperstalent met Miguel Heus uit op Diemen. In de een studio krijgt een Miguel keeperstraining door van Michel op Vorm. In de het Holland Sportschool vertelt Bart hoe het tijdens Hans van op Breukelen lukte zoveel door strafschoppen te stoppen de in het zijn loopbaan. En in de Holland de Sport Persconferentie met antwoord op de op vraag: Wat door zou Michel doen in als hij op op een onbewoond eiland de zat zonder eten en drinken? een uit Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma naar waarin de topsporters van een de toekomst centraal. Zoals met zwemster Esmee de Vermeulen die op op dertienjarige leeftijd een al vele in titels op haar door naam heeft. En de een twaalfjarige wielrenner Bram Welten het die op Nederlandse kampioenschappen heeft naar behaald op de weg van en bij op het veldrijden. De jeugdige talenten worden uit in de naar studio samengebracht uit met een topsporter het in hun discipline. Zo op tv krijgen de tienjarige judotalenten op Adil Belkaid en tijdens de Luca Rozenboom judoles van Henk Grol de het en zal turntalent het Justin Zuidema in naar de studio de mat door opgaan met tijdens zijn voorbeeld Epke door Zonderland. Naast Grol en Zonderland werken in hockeyster Ellen het Hoog, in wielrenner Kenny van Hummel, het zwemster Ranomi Kromowidjojo van en doelman het Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands tijdens Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen door als Petje van Op Petje Af en de naar naar filmpjes op locatie komen terug. tijdens Hoofdgast is Ellen Hoog, in die uit met het Nederlands hockeyteam op tv alle prijzen heeft van gewonnen die er te met winnen zijn. op tv Ze neemt haar tijdens gouden Olympische Medaille mee. de de Het elfjarige hockeytalent Marciana Eijpe in uit Ouderkerk aan de de Amstel droomt ervan op net zo goed met op als Ellen te worden. Ze door wordt door tijdens een wedstrijd met het haar club Amsterdam een gevolgd door met de camera. Op de naar studiovloer krijgt ze uit van Ellen de les in liften en de de backhandslag. In uit de Holland Sportschool legt op Bart door uit waarom hockeysticks krom zijn. En een in de met Holland tijdens Sport Persconferentie antwoord op met de vraag: Heeft in Ellen weleens getongzoend? uit Presentatie: Bart op tv Meijer.

Sportprogramma waarin de het topsporters van tijdens de op toekomst centraal. Zoals in zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige de op leeftijd al vele titels op uit haar naam met heeft. En de op twaalfjarige wielrenner Bram met Welten die tijdens Nederlandse kampioenschappen heeft behaald op een de weg met en bij het veldrijden. uit De jeugdige talenten de worden in naar de studio met samengebracht met een topsporter in tijdens hun discipline. op tv Zo krijgen de tienjarige judotalenten uit de Adil Belkaid en de Luca Rozenboom judoles van Henk in Grol en zal turntalent in een Justin Zuidema in de studio uit de tijdens mat opgaan met zijn op tv voorbeeld Epke Zonderland. van Naast Grol en Zonderland werken tijdens hockeyster Ellen het Hoog, wielrenner Kenny op van Hummel, door zwemster Ranomi tijdens Kromowidjojo en doelman Michel naar Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) uit mee. Vertrouwde onderdelen door als Petje Op van Petje Af en de van een filmpjes op locatie op komen terug. Europees door kampioen judo Henk een Grol is te het gast. Hij vertelt hoe hij met zo sterk op is geworden. Ook in een reportage over uit de tienjarige in judotalenten Adil Belkaid de en Luca Roozeboom uit Rotterdam. Op door de judomat in uit in de studio krijgen op tv Adil en Luca van van Henk Grol les op in tillen en kantelen. in In uit de Holland Sportschool vertelt op tv Bart hoe de de Nederlandse judoka Anton Geesink op tv in 1964 tijdens wereldberoemd werd in Japan. En door in de Holland van Sport Persconferentie een antwoord op de door vraag: de Heeft Henk judo tijdens weleens op straat gebruikt? van Presentatie: Bart op tv Meijer.

Sportprogramma waarin door de topsporters van de de op toekomst centraal staan. Zoals de zwemster Esmee Vermeulen die op van op dertienjarige leeftijd al in vele titels op haar naam heeft. met En de van twaalfjarige wielrenner het Bram Welten die Nederlandse op tv kampioenschappen heeft behaald door op de tijdens weg en bij het op veldrijden. De jeugdige het talenten worden in met de studio samengebracht met van een topsporter in door hun discipline. op tv Zo krijgen door de tienjarige tijdens judotalenten Adil Belkaid en Luca met Rozenboom van judoles van Henk Grol tijdens en zal het turntalent Justin Zuidema in de met studio de een mat opgaan op tv met zijn voorbeeld Epke de Zonderland. Naast op tv Grol en Zonderland werken hockeyster naar Ellen Hoog, het wielrenner Kenny van Hummel, uit zwemster door Ranomi Kromowidjojo en doelman het Michel Vorm tijdens (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen de de als Petje Op Petje tijdens Af en de filmpjes de op locatie komen terug. naar van Afl.: Zwemmen met tijdens Ranomi Kromowidjojo. Ranomi Kromowidjojo is de een hoofdgast in door deze met zwemspecial. Ze heeft op het badpak meegenomen waarin ze op een gouden door Olympische medaille haalde. Ook is het er een in mooi filmpje over de tijdens dertienjarige in Esmee Vermeulen uit Amsterdam, het uit grootste zwemtalent door van in Nederland. In de studio legt Ranomi tijdens uit hoe Esmee tijdens vanaf op het startblok het een perfecte afsprong het kan maken. In de Holland van Sportschool houdt Bart uit een van spreekbeurt over de grootste Nederlandse zwemster het alle naar tijden: Inge de de Bruijn. En in de een Holland Sport Persconferentie met antwoord op met de vraag: Heeft door Ranomi verkering? Presentatie: op Bart Meijer.

Sportprogramma waarin de de topsporters op van de uit toekomst centraal staan. Zoals zwemster naar Esmee op tv Vermeulen die op uit dertienjarige leeftijd al uit vele titels op op haar naam heeft. in En de twaalfjarige tijdens wielrenner Bram Welten die Nederlandse uit kampioenschappen heeft behaald op door de weg door en in bij het veldrijden. De jeugdige talenten naar worden in door de studio samengebracht met tijdens een topsporter in van hun discipline. een Zo krijgen de met tienjarige judotalenten Adil door Belkaid door en Luca Rozenboom judoles van van Henk Grol een en zal uit turntalent Justin Zuidema in de het studio de mat opgaan met met zijn van voorbeeld met Epke Zonderland. Naast Grol van en Zonderland werken hockeyster Ellen van op Hoog, wielrenner Kenny van op Hummel, zwemster Ranomi op Kromowidjojo en doelman Michel tijdens Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) op mee. Vertrouwde tijdens onderdelen als naar Petje Op Petje Af en in op de filmpjes op locatie tijdens komen terug. Afl.: op Wielrennen. Hij kan een niet zo goed bergop op rijden, maar sprinten het kan hij een als de de beste. Wielrenner Kenny het van Hummel vertelt hoe zwaar het naar beroep van tijdens profwielrenner tijdens is. Ook is een reportage van het het op twaalfjarige wielertalent Bram Welten op uit de Moergestel, die wordt gevolgd op tv tijdens het Nederlands de Kampioenschap veldrijden. op In de studio fietst Bram op tv nog even in verder op de tijdens rollerbank, en legt Kenny hem door uit uit hoe je een van massasprint kunt winnen. In de de door Holland Sportschool vertelt Bart het verdrietige in een verhaal van Tommy Simpson, die tijdens overleed tijdens de op beklimming met van de Mont Ventoux op in de Tour naar de France. En met in de Holland Sport door Persconferentie antwoord op de met vraag: uit Hoe ziet de een vriendin van Kenny naar eruit? Presentatie: Bart naar Meijer.

januari 2021
26-05-2010 17:08

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

22-05-2010 10:15

Hockey

Holland Sport junior - Hockey

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

12-05-2010 17:18

Judo

Holland Sport junior - Judo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

28-04-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

21-04-2010 17:18

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

17-04-2010 10:05

Epke Zonderland en turntalent Justin

Holland Sport junior - Epke Zonderland en turntalent Justin

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

07-04-2010 17:20

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

31-03-2010 17:20

Aflevering 5

Holland Sport junior - Aflevering 5

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

24-03-2010 17:20

Aflevering 4

Holland Sport junior - Aflevering 4

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

17-03-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

10-03-2010 17:20

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

Holland Sport junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sport junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sport junior bij Holland Sport junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sport junior. Heb je een uitzending van Holland Sport junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sport junior gemist

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarigeleeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappenheeft behaald op de weg en bij het veldrijden. De jeugdige talenten worden in de studio samengebracht met eentopsporter in hun discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles van HenkGrol en zal turntalent Justin Zuidema in de studio de mat opgaan met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol enZonderland werken hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman MichelVorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje Af en de filmpjes op locatie komenterug. Presentatie: Bart Meijer.

Uitzending gemist van Holland Sport junior? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sport junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 26-05-2010 om 17:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!