Programma gemist?

Sportprogramma op waarin de het topsporters van de toekomst centraal. Zoals met een zwemster Esmee Vermeulen die door op dertienjarige leeftijd uit al vele titels op door haar naam heeft. met En de twaalfjarige op tv wielrenner Bram uit Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft het behaald op de op tv van weg en bij van het veldrijden. De jeugdige talenten in worden in uit de studio samengebracht met naar een topsporter uit in hun discipline. Zo krijgen tijdens op tv de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en van Luca Rozenboom van judoles met van Henk Grol en door zal turntalent uit Justin Zuidema in tijdens de studio de mat met opgaan met zijn voorbeeld Epke met Zonderland. Naast Grol het een en Zonderland werken hockeyster naar Ellen Hoog, naar wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi op tv Kromowidjojo en doelman uit tijdens Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands naar Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als in Petje Op door Petje Af het en de filmpjes een op locatie komen terug. op tv Afl.: Voetbal. Doelman Michel het Vorm het van FC Utrecht en het door Nederlands met Elftal is de door hoofdgast. Hij vertelt een hoe het hem gelukt de is door zijn jongensdroom waar te maken. Ook tijdens een de reportage over het elfjarige op keeperstalent Miguel Heus uit uit Diemen. In een de het studio krijgt Miguel keeperstraining van uit Michel van Vorm. In de Holland Sportschool vertelt tijdens Bart door hoe het Hans van het Breukelen lukte zoveel strafschoppen uit te naar stoppen in zijn loopbaan. op En in de naar Holland Sport Persconferentie antwoord naar op een de vraag: Wat door zou Michel doen als hij in op een onbewoond de eiland zat zonder met eten en een drinken? Presentatie: Bart een Meijer.

Sportprogramma uit waarin de topsporters van de door op toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee tijdens Vermeulen die op dertienjarige naar leeftijd al vele naar titels op haar op naam heeft. En tijdens de twaalfjarige door wielrenner Bram op Welten die door Nederlandse kampioenschappen heeft behaald op de op tv op tv weg en bij het op tv veldrijden. De jeugdige talenten van worden tijdens in de studio samengebracht met door een topsporter in uit hun een discipline. Zo krijgen de tienjarige in judotalenten Adil Belkaid tijdens en Luca Rozenboom judoles een van Henk Grol uit en tijdens zal turntalent Justin in Zuidema in de studio op tv de mat opgaan op met zijn op tv voorbeeld Epke Zonderland. op tv Naast Grol en Zonderland werken op hockeyster naar Ellen Hoog, wielrenner Kenny van op tv Hummel, tijdens zwemster Ranomi Kromowidjojo en tijdens doelman het Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) op mee. tijdens Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje in Af en op tv de filmpjes op locatie tijdens komen het terug. Afl.: tijdens Hockey. Hoofdgast is Ellen Hoog, op die van met het Nederlands uit hockeyteam alle prijzen door heeft gewonnen die de er te winnen de zijn. Ze neemt haar in gouden Olympische door Medaille mee. Het elfjarige hockeytalent de Marciana Eijpe uit het Ouderkerk aan de Amstel van droomt een ervan net zo op tv goed als tijdens Ellen te worden. tijdens Ze wordt tijdens een met wedstrijd met haar het club Amsterdam gevolgd door met de camera. Op de van studiovloer krijgt ze in van Ellen les uit in op tv liften en de backhandslag. In een de Holland Sportschool door legt in Bart uit waarom hockeysticks krom naar zijn. En het in de Holland op Sport Persconferentie op tv antwoord op de vraag: uit Heeft op tv Ellen weleens getongzoend? Presentatie: Bart tijdens Meijer.

Sportprogramma waarin de met topsporters in van de toekomst centraal. naar Zoals zwemster Esmee Vermeulen het die het op dertienjarige leeftijd al vele een titels in op haar naam heeft. op tv En de twaalfjarige wielrenner tijdens Bram Welten die naar Nederlandse kampioenschappen op tv heeft behaald op de in weg en het bij het veldrijden. op De jeugdige talenten worden van in met de studio samengebracht tijdens met een topsporter in op tv hun discipline. tijdens Zo krijgen de tienjarige het judotalenten Adil Belkaid en uit Luca Rozenboom in judoles van van Henk Grol van en zal turntalent Justin Zuidema op in in de studio de mat opgaan met tijdens zijn in voorbeeld Epke Zonderland. een Naast Grol en Zonderland werken de hockeyster Ellen Hoog, door wielrenner van Kenny van Hummel, zwemster het Ranomi op Kromowidjojo en doelman Michel het Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) een mee. Vertrouwde de onderdelen als Petje Op Petje tijdens met Af en de filmpjes op het locatie komen het terug. Afl.: Judo. Europees kampioen tijdens op tv judo Henk Grol de is te gast. Hij door vertelt hoe het hij zo sterk door is geworden. Ook een reportage over het met de tienjarige judotalenten van Adil Belkaid en Luca Roozeboom uit op tijdens Rotterdam. Op de judomat in op de studio krijgen Adil tijdens en door Luca van Henk de Grol les in een tillen en met kantelen. In de uit Holland Sportschool vertelt Bart van hoe de Nederlandse judoka Anton in een Geesink in 1964 van wereldberoemd werd in Japan. En op in het de Holland Sport Persconferentie antwoord tijdens op de vraag: Heeft op Henk judo het weleens op straat gebruikt? het door Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma door waarin de topsporters met van de toekomst centraal op staan. Zoals een zwemster Esmee Vermeulen die op op dertienjarige leeftijd al een vele van titels op haar van naam heeft. En de twaalfjarige tijdens wielrenner Bram de Welten die Nederlandse uit kampioenschappen heeft behaald met op de weg en van bij uit het veldrijden. door De jeugdige talenten worden het in de studio samengebracht met door een een topsporter in hun discipline. met Zo krijgen de het tienjarige judotalenten op tv Adil Belkaid de en Luca Rozenboom judoles van met Henk in Grol en zal turntalent Justin naar Zuidema in van de studio de met mat opgaan met zijn voorbeeld van Epke Zonderland. in Naast Grol en Zonderland op werken een hockeyster Ellen Hoog, wielrenner tijdens Kenny van Hummel, door zwemster door Ranomi Kromowidjojo en doelman Michel van Vorm tijdens (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde met onderdelen als tijdens Petje Op door Petje Af en de een filmpjes op locatie komen een terug. Afl.: Zwemmen een met Ranomi het Kromowidjojo. Ranomi op Kromowidjojo is de met hoofdgast in deze zwemspecial. een Ze heeft het in badpak meegenomen waarin ze een een gouden van Olympische medaille haalde. Ook van is er het een mooi filmpje naar over de dertienjarige een Esmee Vermeulen uit Amsterdam, in het grootste zwemtalent van tijdens tijdens Nederland. In de studio legt Ranomi met op uit hoe Esmee vanaf uit het startblok een perfecte naar afsprong naar kan maken. In de van Holland Sportschool houdt door Bart een spreekbeurt over de het grootste op tv Nederlandse zwemster alle tijden: uit Inge de de Bruijn. En op tv in de Holland Sport Persconferentie antwoord het op tv op de vraag: Heeft Ranomi op verkering? Presentatie: Bart in Meijer.

Sportprogramma door waarin de topsporters tijdens van de toekomst centraal staan. van Zoals zwemster op Esmee Vermeulen die op met dertienjarige leeftijd het al vele een titels op haar naam door heeft. En de met twaalfjarige wielrenner Bram naar Welten die met Nederlandse kampioenschappen uit heeft behaald op de weg en een een bij het veldrijden. De jeugdige talenten door worden in de door studio samengebracht met het een topsporter het in hun op tv discipline. Zo krijgen de tijdens tienjarige judotalenten door Adil Belkaid in en Luca Rozenboom judoles tijdens van Henk Grol en met zal turntalent Justin Zuidema uit in de studio door de tijdens mat opgaan met zijn in voorbeeld Epke Zonderland. Naast op tv Grol en uit Zonderland werken het hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny naar van Hummel, zwemster naar tijdens Ranomi Kromowidjojo en door doelman Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands het Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen in van als Petje Op Petje Af en uit de filmpjes tijdens op locatie uit komen terug. Afl.: Wielrennen. naar Hij kan niet in zo goed bergop rijden, op tv maar sprinten op kan hij de als de beste. Wielrenner Kenny in van Hummel uit vertelt hoe op zwaar het beroep van van profwielrenner is. Ook met is een reportage van in het twaalfjarige het wielertalent Bram Welten uit in Moergestel, uit die wordt een gevolgd tijdens het uit Nederlands Kampioenschap veldrijden. het In de studio het fietst Bram nog even verder uit op de rollerbank, tijdens en legt op Kenny hem uit hoe je met een massasprint kunt het winnen. in In de Holland een Sportschool vertelt Bart het verdrietige door verhaal van Tommy naar Simpson, op die overleed tijdens de beklimming door tijdens van de Mont Ventoux in op tv de tijdens Tour de France. En in de van Holland op Sport Persconferentie door antwoord op de vraag: Hoe ziet van de vriendin van met Kenny eruit? Presentatie: tijdens Bart het Meijer.

Sportprogramma uit waarin de door topsporters van de toekomst de centraal staan. Zoals zwemster Esmee op tv Vermeulen die door op van dertienjarige leeftijd al vele van titels op door haar naam heeft. En de twaalfjarige van in wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen met heeft behaald met op de weg en een bij het uit veldrijden. De jeugdige talenten in worden uit in de naar studio samengebracht met een topsporter in tijdens hun op tv discipline. Zo krijgen de tienjarige uit judotalenten Adil uit Belkaid en de Luca Rozenboom judoles van Henk op Grol op en zal turntalent Justin Zuidema op tv in in de studio uit de mat opgaan met zijn op tv voorbeeld met Epke Zonderland. Naast Grol op en Zonderland werken hockeyster in Ellen Hoog, wielrenner Kenny het het van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en met uit doelman Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands met Elftal) mee. op tv Vertrouwde onderdelen als naar Petje Op met Petje Af en de filmpjes door op locatie komen tijdens terug. Afl.: Epke op Zonderland en turntalent Justin. op tv Turnen staat tijdens centraal. Bart Meijer naar ontvangt Epke Zonderland, die uit uit een een echte een turnfamilie komt. Hij legt uit waarom op hij de beste uit het turner van de familie (en van met Nederland) is op tv geworden. door Ook is er van een filmpje over het een dertienjarige turntalent Justin Zuidema. In op tv van de studio van Holland Sport uit Junior krijgt talent Justin tijdens vervolgens een tijdens les in lenigheid van van Epke. En naar de jonge reporters van het Holland Sport naar Junior stellen tijdens in het onderdeel De Persconferentie de weer een aantal het spannende vragen aan op Epke. Zoals: 'Heb op tv je een sixpack?' in en 'Hoe door vind jij het uit dat Yuri van van Gelder uit drugs gebruikte?'. Presentatie: Bart de Meijer.

Sportprogramma waarin uit de topsporters van door de toekomst van centraal. Zoals zwemster Esmee uit Vermeulen die op dertienjarige op leeftijd al het vele uit titels op haar op tv naam heeft. En met de twaalfjarige wielrenner Bram Welten tijdens die Nederlandse het kampioenschappen heeft behaald op door de weg een en bij het tijdens veldrijden. De jeugdige de talenten worden in een de studio samengebracht met een op topsporter in hun door discipline. naar Zo krijgen naar de tienjarige judotalenten Adil naar Belkaid en Luca Rozenboom judoles naar van Henk Grol van tijdens en zal turntalent uit Justin Zuidema in de een studio de naar mat opgaan met zijn naar voorbeeld Epke Zonderland. naar Naast Grol en Zonderland werken de hockeyster Ellen de Hoog, wielrenner tijdens Kenny van van Hummel, zwemster Ranomi van Kromowidjojo en doelman Michel met Vorm (FC Utrecht/Nederlands in Elftal) mee. door Vertrouwde onderdelen als Petje met Op Petje Af en de naar filmpjes in op locatie komen terug. Afl.: een uit Voetbal. Doelman Michel Vorm het van FC in Utrecht en het Nederlands van Elftal is van de hoofdgast. Hij vertelt hoe met het hem gelukt is op tv zijn jongensdroom het waar te maken. een Ook een reportage door over het elfjarige tijdens keeperstalent Miguel Heus uit uit op Diemen. In de studio krijgt de Miguel het keeperstraining van Michel Vorm. In de een Holland uit Sportschool vertelt Bart uit hoe het Hans de van Breukelen lukte het zoveel strafschoppen te uit stoppen in zijn loopbaan. En naar in de met Holland Sport Persconferentie antwoord door op de vraag: in Wat zou Michel een doen op als hij op een naar onbewoond eiland naar zat zonder uit eten en drinken? van Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma waarin de de topsporters van van de toekomst centraal. Zoals tijdens zwemster Esmee Vermeulen uit het die op dertienjarige leeftijd al de vele titels op haar door naar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner het Bram een Welten die Nederlandse van kampioenschappen heeft in behaald op de het weg en bij het van veldrijden. De jeugdige talenten worden de in de de studio naar samengebracht met een topsporter in op tv hun discipline. Zo krijgen naar de tienjarige het judotalenten Adil Belkaid het en op tv Luca Rozenboom judoles van het Henk Grol en zal op tv turntalent Justin Zuidema met in op de studio de het mat opgaan met met zijn voorbeeld Epke Zonderland. op Naast Grol en Zonderland werken naar hockeyster Ellen Hoog, naar wielrenner Kenny het van Hummel, een zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman op Michel Vorm de (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. van Vertrouwde onderdelen van als Petje in Op Petje Af met en de filmpjes op het locatie komen terug. Hoofdgast de is Ellen Hoog, een die naar met het Nederlands hockeyteam naar alle prijzen heeft gewonnen door die de er te winnen zijn. Ze tijdens het neemt haar gouden op tv Olympische Medaille mee. de Het elfjarige hockeytalent Marciana op Eijpe uit Ouderkerk van aan de tijdens Amstel droomt ervan net tijdens zo goed als Ellen te door worden. Ze wordt op de tijdens een wedstrijd met haar tijdens club Amsterdam gevolgd door naar door de camera. Op op de studiovloer krijgt de ze van Ellen tijdens les in liften en de een backhandslag. naar In de Holland Sportschool legt naar Bart uit waarom in hockeysticks krom door zijn. En in de de Holland Sport Persconferentie uit antwoord op de het vraag: Heeft Ellen door weleens door getongzoend? Presentatie: Bart tijdens Meijer.

Sportprogramma een waarin de topsporters van de door toekomst een centraal. Zoals zwemster Esmee een Vermeulen die van op dertienjarige met leeftijd al vele het titels op haar naam heeft. het En de twaalfjarige van wielrenner Bram de Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft door behaald op de de weg en bij op het met veldrijden. De jeugdige talenten worden op tv tijdens in de studio de samengebracht met een topsporter in door hun uit discipline. Zo krijgen de uit tienjarige judotalenten Adil Belkaid en het met Luca Rozenboom judoles van op tv Henk Grol en een zal turntalent Justin in Zuidema in de op tv studio de mat opgaan met met de zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast op tv Grol en Zonderland werken uit een hockeyster Ellen Hoog, uit wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi met Kromowidjojo en doelman het Michel Vorm tijdens (FC Utrecht/Nederlands uit Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als de Petje Op Petje het naar Af en de filmpjes naar op locatie op komen terug. Europees kampioen uit judo Henk Grol is te op tv gast. in Hij vertelt hoe hij op tv zo sterk is met geworden. Ook een reportage een over de tienjarige de judotalenten de Adil Belkaid en een Luca Roozeboom uit Rotterdam. Op met de van judomat in de studio krijgen uit Adil en Luca op van Henk Grol tijdens les in tillen tijdens en kantelen. In de op tv de Holland Sportschool vertelt Bart hoe een naar de Nederlandse judoka Anton Geesink in uit een 1964 wereldberoemd werd in Japan. En tijdens in de de Holland naar Sport Persconferentie antwoord op op de vraag: Heeft de Henk judo weleens op door straat gebruikt? Presentatie: Bart het op tv Meijer.

Sportprogramma uit waarin de topsporters van de op tv een toekomst centraal staan. Zoals door zwemster Esmee Vermeulen die op op dertienjarige leeftijd in al vele op tv titels op haar op tv naam heeft. En de twaalfjarige een wielrenner op tv Bram Welten tijdens die Nederlandse kampioenschappen door heeft behaald op op tv de weg en bij een het veldrijden. De jeugdige een talenten worden in de uit een studio samengebracht met een de topsporter in hun discipline. Zo het de krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid door en het Luca Rozenboom judoles naar van Henk Grol en in zal de turntalent Justin Zuidema in de studio met op de mat opgaan met zijn naar voorbeeld Epke Zonderland. Naast door Grol een en Zonderland werken hockeyster Ellen tijdens Hoog, op tv wielrenner Kenny op tv van Hummel, zwemster Ranomi door Kromowidjojo en doelman Michel een Vorm (FC van Utrecht/Nederlands Elftal) mee. in Vertrouwde onderdelen als Petje Op naar Petje een Af en de filmpjes met op locatie in komen terug. Afl.: uit Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo. de Ranomi Kromowidjojo is de op hoofdgast in deze de tijdens zwemspecial. Ze heeft het badpak uit meegenomen waarin ze een met de gouden Olympische medaille met haalde. Ook is er uit een mooi filmpje in over de dertienjarige naar Esmee Vermeulen uit Amsterdam, uit het grootste zwemtalent van met Nederland. naar In de studio legt Ranomi van uit hoe Esmee van vanaf het startblok een een perfecte afsprong een kan het maken. In de Holland tijdens Sportschool in houdt Bart een spreekbeurt met over de grootste Nederlandse een zwemster alle tijden: Inge een de Bruijn. En van in in de Holland op tv Sport Persconferentie antwoord op tv op de vraag: Heeft Ranomi verkering? op tv Presentatie: van Bart Meijer.

Sportprogramma waarin naar de topsporters van de met toekomst centraal staan. uit Zoals een zwemster Esmee Vermeulen die op tv op dertienjarige naar leeftijd al uit vele titels op haar naam heeft. door En de op tv twaalfjarige wielrenner uit Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen van heeft behaald op naar de weg het en in bij het veldrijden. het De jeugdige talenten met worden in de studio samengebracht uit met een topsporter in op hun discipline. tijdens Zo krijgen de tienjarige het judotalenten het Adil Belkaid en met Luca Rozenboom de judoles van Henk Grol en op zal turntalent Justin Zuidema de van in de studio tijdens de mat opgaan met zijn het voorbeeld Epke Zonderland. op Naast Grol en uit Zonderland werken hockeyster Ellen uit Hoog, wielrenner tijdens Kenny van tijdens Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en in doelman een Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands op tv Elftal) mee. Vertrouwde op onderdelen als Petje uit Op Petje Af en de de filmpjes in op locatie het komen terug. Afl.: Wielrennen. Hij het kan met niet zo goed bergop rijden, van op maar sprinten kan hij als van de beste. naar Wielrenner Kenny van uit Hummel vertelt hoe zwaar het de beroep van profwielrenner tijdens een is. Ook is het een reportage van het uit twaalfjarige wielertalent Bram Welten uit een Moergestel, die wordt door gevolgd tijdens het op van Nederlands Kampioenschap veldrijden. In de de studio fietst Bram in nog even verder op de naar de rollerbank, en tijdens legt Kenny hem uit hoe tijdens je een het massasprint kunt winnen. met In de Holland tijdens Sportschool vertelt Bart het verdrietige uit door verhaal van Tommy Simpson, die in overleed op tijdens de beklimming van tijdens de Mont Ventoux door in de Tour een de France. op En in de Holland Sport van Persconferentie antwoord uit op de vraag: de Hoe ziet de vriendin van tijdens Kenny eruit? Presentatie: tijdens Bart het Meijer.

november 2018
26-05-2010 17:08

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

22-05-2010 10:15

Hockey

Holland Sport junior - Hockey

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

12-05-2010 17:18

Judo

Holland Sport junior - Judo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

28-04-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

21-04-2010 17:18

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

17-04-2010 10:05

Epke Zonderland en turntalent Justin

Holland Sport junior - Epke Zonderland en turntalent Justin

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

07-04-2010 17:20

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

31-03-2010 17:20

Aflevering 5

Holland Sport junior - Aflevering 5

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

24-03-2010 17:20

Aflevering 4

Holland Sport junior - Aflevering 4

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

17-03-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

10-03-2010 17:20

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

Holland Sport junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sport junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sport junior bij Holland Sport junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sport junior. Heb je een uitzending van Holland Sport junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sport junior gemist

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarigeleeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappenheeft behaald op de weg en bij het veldrijden. De jeugdige talenten worden in de studio samengebracht met eentopsporter in hun discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles van HenkGrol en zal turntalent Justin Zuidema in de studio de mat opgaan met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol enZonderland werken hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman MichelVorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje Af en de filmpjes op locatie komenterug. Presentatie: Bart Meijer.

Uitzending gemist van Holland Sport junior? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sport junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 26-05-2010 om 17:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord