Programma gemist?

Sportprogramma waarin de het topsporters van de met toekomst centraal. naar Zoals zwemster Esmee uit Vermeulen die op dertienjarige uit leeftijd al van vele titels op de haar naam heeft. En op tv met de twaalfjarige wielrenner met Bram Welten die de Nederlandse kampioenschappen heeft met behaald op de weg en naar bij het uit veldrijden. De jeugdige talenten een worden in van de studio samengebracht met een in topsporter op tv in hun discipline. Zo een krijgen de tienjarige judotalenten op Adil uit Belkaid en Luca Rozenboom judoles door van Henk Grol naar en zal turntalent naar op tv Justin Zuidema in de de studio de mat opgaan met het zijn voorbeeld Epke het Zonderland. Naast Grol met en Zonderland werken met in hockeyster Ellen Hoog, wielrenner tijdens Kenny van Hummel, naar zwemster Ranomi Kromowidjojo en in doelman Michel Vorm met (FC Utrecht/Nederlands een Elftal) mee. Vertrouwde door onderdelen als Petje een Op Petje de Af en de filmpjes op locatie met komen terug. Afl.: de Voetbal. Doelman Michel een Vorm het van FC Utrecht en het tijdens naar Nederlands Elftal is een de hoofdgast. Hij vertelt op hoe het hem gelukt is van zijn jongensdroom waar de te maken. Ook tijdens naar een reportage over het elfjarige keeperstalent de Miguel Heus in uit tijdens Diemen. In de studio de krijgt Miguel keeperstraining van de Michel Vorm. In de in een Holland Sportschool vertelt Bart hoe het een naar Hans van Breukelen lukte de zoveel strafschoppen te met stoppen in zijn loopbaan. En uit in tijdens de Holland Sport Persconferentie antwoord het in op de vraag: Wat zou Michel op tv doen als hij op naar op een onbewoond eiland een zat zonder eten naar en drinken? de Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma uit waarin de topsporters van naar de toekomst een centraal. Zoals de zwemster Esmee Vermeulen die de op dertienjarige leeftijd al met vele een titels op haar naar naam heeft. En de twaalfjarige het wielrenner Bram een Welten die Nederlandse van kampioenschappen heeft uit behaald op de weg met en bij het op veldrijden. De jeugdige talenten in worden in de door studio een samengebracht met een het topsporter in hun discipline. Zo krijgen de op tv de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en naar met Luca Rozenboom judoles van de Henk Grol met en zal turntalent Justin door Zuidema in op de studio de op tv mat opgaan met zijn voorbeeld Epke in Zonderland. uit Naast Grol op en Zonderland werken uit hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny het van Hummel, de zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman van Michel Vorm (FC door Utrecht/Nederlands Elftal) mee. naar Vertrouwde naar onderdelen als van Petje Op Petje van Af en de filmpjes van op locatie een komen terug. Afl.: Hockey. Hoofdgast is uit op tv Ellen Hoog, die met het naar Nederlands hockeyteam alle prijzen van heeft de gewonnen die er te naar winnen zijn. Ze neemt op tv haar gouden een Olympische Medaille het mee. Het elfjarige in hockeytalent Marciana Eijpe uit Ouderkerk een aan de Amstel tijdens droomt ervan met net zo goed als op Ellen te met worden. Ze wordt tijdens het met een wedstrijd met haar club Amsterdam van gevolgd van door de camera. Op op de studiovloer krijgt van ze de van Ellen les met in liften en de backhandslag. In de de Holland de Sportschool naar legt Bart uit waarom hockeysticks krom in zijn. de En in de het Holland Sport Persconferentie antwoord op met het de vraag: Heeft Ellen weleens van getongzoend? Presentatie: de Bart Meijer.

Sportprogramma waarin tijdens de topsporters van de van op toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee op tv Vermeulen op die op dertienjarige leeftijd al in vele titels op haar met naam heeft. op En de uit twaalfjarige wielrenner Bram Welten die in Nederlandse kampioenschappen van heeft het behaald op de het weg en bij door het veldrijden. De jeugdige uit talenten worden in de van studio samengebracht met naar een topsporter in hun naar discipline. Zo krijgen het de tijdens tienjarige judotalenten Adil uit Belkaid en van Luca Rozenboom judoles op van Henk Grol en zal naar turntalent Justin een Zuidema in de de studio de van mat opgaan met zijn voorbeeld Epke op tv naar Zonderland. Naast Grol en Zonderland werken met hockeyster Ellen Hoog, de wielrenner Kenny van uit Hummel, zwemster door Ranomi Kromowidjojo en een doelman Michel Vorm (FC van naar Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als uit Petje met Op Petje Af en de het de filmpjes op locatie in komen terug. Afl.: het Judo. Europees kampioen door judo Henk Grol is op tv te gast. Hij vertelt naar hoe hij zo sterk naar is geworden. Ook in een het reportage over door de tienjarige judotalenten de Adil Belkaid en Luca Roozeboom uit tijdens Rotterdam. in Op de judomat in met de op tv studio krijgen Adil en Luca van in Henk Grol les van in tillen en van kantelen. In van de op tv Holland Sportschool vertelt naar Bart hoe de op tv Nederlandse judoka Anton Geesink in 1964 van wereldberoemd een werd in Japan. En in tijdens de Holland de Sport Persconferentie antwoord op naar de vraag: op tv Heeft Henk judo weleens een op straat gebruikt? de Presentatie: Bart van Meijer.

Sportprogramma waarin een de topsporters van de naar toekomst centraal staan. van Zoals zwemster Esmee door uit Vermeulen die op dertienjarige leeftijd van al de vele titels op haar naam het heeft. op En de twaalfjarige uit wielrenner Bram Welten die Nederlandse uit kampioenschappen heeft het behaald op de weg en op bij het de veldrijden. De jeugdige talenten uit worden in de de studio samengebracht op met een topsporter op tv in op tv hun discipline. Zo krijgen een de tienjarige judotalenten met Adil Belkaid en Luca Rozenboom door het judoles van Henk Grol en in zal turntalent Justin door Zuidema op in de studio de mat uit opgaan door met zijn voorbeeld op Epke Zonderland. Naast Grol een en Zonderland werken het hockeyster Ellen Hoog, wielrenner naar Kenny van op tv Hummel, zwemster tijdens Ranomi Kromowidjojo en met doelman Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) tijdens van mee. Vertrouwde onderdelen als tijdens Petje Op Petje tijdens Af en de filmpjes naar op op locatie komen terug. Afl.: met Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo. in Ranomi Kromowidjojo is in de uit hoofdgast in deze zwemspecial. Ze heeft op het de badpak meegenomen de waarin ze een gouden Olympische medaille een op haalde. Ook is er een in mooi filmpje over van de dertienjarige Esmee Vermeulen met op tv uit Amsterdam, het in grootste zwemtalent van Nederland. In de op tv studio de legt Ranomi uit hoe Esmee een vanaf op tv het startblok een naar perfecte afsprong kan maken. op In de het Holland Sportschool houdt Bart een het spreekbeurt over de de grootste Nederlandse zwemster de uit alle tijden: Inge de Bruijn. op tv En met in de Holland een Sport Persconferentie antwoord met op de vraag: Heeft Ranomi met verkering? een Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma een waarin de topsporters van in de toekomst centraal met staan. naar Zoals zwemster Esmee met Vermeulen die op in dertienjarige leeftijd al vele tijdens titels op haar naam heeft. het En tijdens de twaalfjarige wielrenner Bram Welten tijdens die Nederlandse kampioenschappen door naar heeft behaald op een de weg en van bij het veldrijden. De jeugdige talenten op worden een in de naar studio samengebracht met een topsporter in de het hun discipline. Zo krijgen uit de tienjarige judotalenten met Adil Belkaid en Luca de Rozenboom judoles door van Henk Grol en in zal turntalent Justin op Zuidema de in de studio de mat opgaan de naar met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast met Grol en het Zonderland werken hockeyster Ellen in Hoog, wielrenner Kenny in van Hummel, in zwemster Ranomi op Kromowidjojo en doelman Michel op tv Vorm (FC met Utrecht/Nederlands Elftal) mee. een Vertrouwde onderdelen door als Petje Op Petje Af tijdens en de een filmpjes op locatie komen terug. op tv Afl.: Wielrennen. een Hij kan de niet zo goed de bergop rijden, maar sprinten kan de hij als de tijdens uit beste. Wielrenner Kenny van Hummel uit vertelt hoe door zwaar het beroep een van profwielrenner is. tijdens Ook is een reportage van de het twaalfjarige het wielertalent Bram door Welten uit tijdens Moergestel, die wordt gevolgd een tijdens het Nederlands tijdens Kampioenschap veldrijden. door In de studio fietst Bram nog op even de verder op op de rollerbank, en door legt Kenny hem uit op tv hoe je een massasprint kunt het winnen. In de met Holland het Sportschool vertelt Bart de het verdrietige verhaal van Tommy met Simpson, die het overleed tijdens de een beklimming van een de Mont Ventoux het in de Tour door de France. En een in de naar Holland Sport Persconferentie tijdens antwoord op de vraag: Hoe ziet op de vriendin uit van Kenny eruit? van Presentatie: Bart van Meijer.

Sportprogramma uit waarin de topsporters van de van uit toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee door Vermeulen op die op een dertienjarige leeftijd al vele titels tijdens op haar naam heeft. het met En de twaalfjarige wielrenner Bram van Welten die de Nederlandse kampioenschappen op tv heeft behaald op de de weg en bij het het veldrijden. De jeugdige talenten een worden in de de studio samengebracht met met een topsporter in in hun discipline. op tv Zo krijgen de tienjarige met judotalenten Adil op Belkaid en de Luca Rozenboom judoles op van Henk op Grol en zal turntalent Justin van Zuidema in de van studio de mat tijdens opgaan uit met zijn voorbeeld van Epke Zonderland. Naast Grol en Zonderland de werken hockeyster Ellen tijdens Hoog, wielrenner Kenny door van op tv Hummel, zwemster naar Ranomi Kromowidjojo en doelman Michel Vorm een (FC in Utrecht/Nederlands Elftal) mee. tijdens Vertrouwde onderdelen als de Petje Op van Petje Af en het de filmpjes op locatie komen terug. de op Afl.: Epke Zonderland en turntalent Justin. de van Turnen staat centraal. Bart met Meijer ontvangt van Epke Zonderland, die uit een van echte op turnfamilie komt. Hij legt uit waarom door hij op tv de beste op tv turner van de familie het (en van Nederland) is op geworden. tijdens Ook is er een filmpje met over op het dertienjarige turntalent Justin Zuidema. In de de studio van een in Holland Sport Junior naar krijgt talent Justin vervolgens een les een in op lenigheid van van Epke. En de het jonge reporters van Holland Sport Junior uit stellen tijdens het tijdens onderdeel De door Persconferentie tijdens weer een aantal naar spannende vragen aan op Epke. Zoals: 'Heb het je een sixpack?' tijdens en 'Hoe vind jij in het dat Yuri van een Gelder uit drugs gebruikte?'. Presentatie: Bart met Meijer.

Sportprogramma waarin de een van topsporters van de op tv toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee uit Vermeulen die op dertienjarige met leeftijd al vele tijdens titels naar op haar naam met heeft. En de twaalfjarige door wielrenner Bram Welten die in Nederlandse kampioenschappen naar heeft behaald op de met een weg en bij op tv het veldrijden. De jeugdige talenten worden tijdens de in de studio op tv samengebracht met een tijdens topsporter in hun discipline. Zo het krijgen de door tienjarige judotalenten Adil Belkaid en in Luca Rozenboom judoles op van Henk met Grol en zal turntalent met Justin Zuidema op in de studio in de mat opgaan naar met zijn voorbeeld naar Epke van Zonderland. Naast Grol en Zonderland werken op hockeyster Ellen naar Hoog, wielrenner in Kenny van op tv Hummel, zwemster Ranomi in Kromowidjojo en doelman Michel Vorm (FC van Utrecht/Nederlands van Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen uit als Petje de Op Petje met Af en de filmpjes op op tv locatie komen terug. met Afl.: Voetbal. Doelman Michel uit Vorm van FC uit Utrecht van en het Nederlands Elftal is van de in hoofdgast. Hij vertelt in hoe het hem gelukt is met zijn naar jongensdroom waar te het maken. Ook een reportage van over het elfjarige keeperstalent met Miguel Heus op tv uit Diemen. In de de door studio krijgt Miguel keeperstraining van Michel met Vorm. op In de Holland Sportschool vertelt door Bart een hoe het Hans van Breukelen van lukte met zoveel strafschoppen te met stoppen in zijn loopbaan. En met in de Holland een Sport Persconferentie antwoord met op de vraag: tijdens Wat op tv zou Michel doen als in hij een op een onbewoond eiland zat met zonder eten van en drinken? Presentatie: Bart met Meijer.

Sportprogramma waarin de tijdens topsporters door van de toekomst van centraal. Zoals zwemster het Esmee Vermeulen van die op dertienjarige leeftijd al van vele titels op de haar naam een heeft. En de twaalfjarige het wielrenner Bram met Welten die Nederlandse de kampioenschappen heeft behaald op in de weg en bij op het veldrijden. De een jeugdige met talenten worden in de studio naar samengebracht met de een topsporter in door hun discipline. Zo door krijgen de tienjarige judotalenten op tv in Adil Belkaid en Luca door Rozenboom judoles van Henk Grol op door en zal turntalent Justin tijdens Zuidema in de studio de met mat opgaan met van uit zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast uit Grol en Zonderland tijdens werken hockeyster van Ellen Hoog, de wielrenner Kenny van Hummel, zwemster op tv Ranomi Kromowidjojo en in doelman tijdens Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands naar Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen de als Petje Op Petje naar Af en de door door filmpjes op locatie met komen terug. Hoofdgast is Ellen in Hoog, tijdens die met het Nederlands hockeyteam met alle de prijzen heeft gewonnen die er op te winnen zijn. Ze van door neemt haar gouden in Olympische Medaille mee. uit Het elfjarige hockeytalent Marciana Eijpe uit uit de Ouderkerk aan de Amstel droomt door ervan net zo goed van als de Ellen te worden. Ze met wordt tijdens een op wedstrijd met haar tijdens club het Amsterdam gevolgd door de camera. Op naar de met studiovloer krijgt naar ze van Ellen les in een liften een en de backhandslag. In op de Holland Sportschool legt het Bart uit waarom hockeysticks door krom zijn. En in in de op tv Holland Sport Persconferentie antwoord de op de op vraag: Heeft uit Ellen weleens met getongzoend? Presentatie: Bart een Meijer.

Sportprogramma waarin door de topsporters van de het op toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen uit de die op dertienjarige leeftijd al vele van titels de op haar naam heeft. het En de de twaalfjarige wielrenner naar Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen op heeft behaald op naar de weg en op bij het veldrijden. De met jeugdige talenten worden uit in de studio van samengebracht met met een topsporter naar in hun discipline. Zo krijgen op tijdens de tienjarige judotalenten Adil het Belkaid en Luca Rozenboom de judoles van Henk Grol naar tijdens en zal turntalent Justin tijdens Zuidema in uit de studio de mat met opgaan met zijn voorbeeld Epke op Zonderland. op tv Naast Grol en Zonderland werken een naar hockeyster Ellen Hoog, wielrenner de Kenny van Hummel, zwemster Ranomi een tijdens Kromowidjojo en doelman Michel Vorm (FC het Utrecht/Nederlands Elftal) mee. de Vertrouwde onderdelen door als naar Petje Op Petje Af met en de filmpjes op op locatie komen terug. Europees op kampioen judo Henk uit Grol is te in gast. naar Hij vertelt hoe op hij zo sterk is geworden. naar Ook een met reportage over de tienjarige de judotalenten naar Adil Belkaid op tv en Luca Roozeboom uit Rotterdam. met Op tijdens de judomat in de studio krijgen een Adil uit en Luca van tijdens Henk Grol les in op tillen en naar kantelen. In de naar Holland Sportschool het vertelt Bart hoe van de Nederlandse judoka Anton Geesink naar in 1964 wereldberoemd naar werd in het Japan. En in de Holland van Sport een Persconferentie antwoord uit op de vraag: Heeft het Henk judo weleens op straat het gebruikt? tijdens Presentatie: Bart van Meijer.

Sportprogramma waarin uit de topsporters van de tijdens toekomst centraal tijdens staan. Zoals in zwemster Esmee Vermeulen die op in uit dertienjarige leeftijd al op tv vele titels op haar naam uit heeft. in En de twaalfjarige wielrenner Bram uit Welten die Nederlandse door kampioenschappen heeft behaald op een de uit weg en bij het het veldrijden. De jeugdige talenten uit uit worden in de studio het samengebracht met een topsporter in naar hun discipline. de Zo krijgen uit de tienjarige judotalenten Adil door Belkaid uit en Luca Rozenboom judoles door van Henk Grol en zal op tv turntalent tijdens Justin Zuidema door in de studio de mat opgaan door met zijn de voorbeeld Epke Zonderland. Naast tijdens Grol en Zonderland tijdens werken hockeyster op Ellen Hoog, wielrenner Kenny op van Hummel, het zwemster Ranomi Kromowidjojo en met doelman Michel Vorm door (FC Utrecht/Nederlands Elftal) van mee. van Vertrouwde onderdelen als Petje in Op Petje Af in en de filmpjes op de locatie op tv komen terug. Afl.: Zwemmen met tijdens Ranomi op tv Kromowidjojo. Ranomi Kromowidjojo is de het op hoofdgast in deze zwemspecial. tijdens Ze heeft het badpak naar meegenomen waarin het ze een gouden Olympische medaille op haalde. Ook de is er op een mooi filmpje tijdens over de dertienjarige Esmee Vermeulen tijdens uit de Amsterdam, het uit grootste zwemtalent van Nederland. In uit de tijdens studio legt Ranomi uit een hoe Esmee vanaf het startblok op tv een perfecte afsprong door kan maken. het In op de Holland Sportschool houdt door Bart een spreekbeurt over op tv de grootste Nederlandse zwemster een alle de tijden: Inge de Bruijn. met En in de Holland van Sport Persconferentie antwoord in op de vraag: uit op Heeft Ranomi verkering? Presentatie: het Bart Meijer.

Sportprogramma met waarin de topsporters van een de naar toekomst centraal staan. Zoals zwemster het Esmee Vermeulen in die op dertienjarige op leeftijd al vele titels op op de haar naam heeft. En de het twaalfjarige wielrenner uit Bram Welten in die Nederlandse kampioenschappen van heeft behaald op de naar weg en bij het een veldrijden. uit De jeugdige talenten worden door in de studio samengebracht op met een uit topsporter in hun discipline. Zo het krijgen de tijdens tienjarige een judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom de het judoles van Henk Grol en in zal naar turntalent Justin Zuidema in de in studio de in mat opgaan met op tv zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast van Grol tijdens en Zonderland tijdens werken hockeyster Ellen Hoog, met wielrenner Kenny door van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en een doelman van Michel Vorm (FC op Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen met als een Petje Op in Petje Af en van de filmpjes op naar locatie komen terug. Afl.: Wielrennen. door Hij kan niet de zo goed op tv bergop rijden, maar tijdens sprinten kan hij uit als de beste. Wielrenner Kenny uit van Hummel vertelt uit naar hoe zwaar het beroep van profwielrenner van is. van Ook is een een reportage van tijdens het twaalfjarige wielertalent Bram Welten in uit uit Moergestel, die wordt met gevolgd tijdens het Nederlands tijdens Kampioenschap veldrijden. in In de studio fietst Bram het nog even verder op door de rollerbank, op tv en legt naar Kenny hem uit hoe je van een massasprint naar kunt een winnen. In de Holland de Sportschool vertelt Bart het op verdrietige verhaal het van Tommy Simpson, die uit overleed tijdens de beklimming door van de de Mont Ventoux in de een Tour de tijdens France. En in op tv de Holland tijdens Sport Persconferentie antwoord op op de door vraag: Hoe ziet de vriendin van op op tv Kenny eruit? Presentatie: Bart een Meijer.

september 2020
26-05-2010 17:08

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

22-05-2010 10:15

Hockey

Holland Sport junior - Hockey

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

12-05-2010 17:18

Judo

Holland Sport junior - Judo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

28-04-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

21-04-2010 17:18

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

17-04-2010 10:05

Epke Zonderland en turntalent Justin

Holland Sport junior - Epke Zonderland en turntalent Justin

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

07-04-2010 17:20

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

31-03-2010 17:20

Aflevering 5

Holland Sport junior - Aflevering 5

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

24-03-2010 17:20

Aflevering 4

Holland Sport junior - Aflevering 4

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

17-03-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

10-03-2010 17:20

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

Holland Sport junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sport junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sport junior bij Holland Sport junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sport junior. Heb je een uitzending van Holland Sport junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sport junior gemist

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarigeleeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappenheeft behaald op de weg en bij het veldrijden. De jeugdige talenten worden in de studio samengebracht met eentopsporter in hun discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles van HenkGrol en zal turntalent Justin Zuidema in de studio de mat opgaan met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol enZonderland werken hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman MichelVorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje Af en de filmpjes op locatie komenterug. Presentatie: Bart Meijer.

Uitzending gemist van Holland Sport junior? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sport junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 26-05-2010 om 17:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!