Programma gemist?

Sportprogramma op tv waarin de topsporters van uit de toekomst centraal. Zoals een zwemster Esmee Vermeulen een die op dertienjarige in leeftijd het al vele titels op haar naar naam heeft. tijdens En de twaalfjarige wielrenner tijdens Bram Welten die de Nederlandse kampioenschappen heeft met behaald op de de weg en naar bij op tv het veldrijden. De uit jeugdige talenten worden in de studio tijdens op tv samengebracht met een topsporter in hun naar discipline. Zo op krijgen de tienjarige in judotalenten Adil Belkaid van en naar Luca Rozenboom judoles van Henk Grol het en zal turntalent met de Justin Zuidema in van de studio de mat opgaan het met zijn naar voorbeeld Epke Zonderland. Naast van Grol en Zonderland tijdens werken hockeyster Ellen met Hoog, wielrenner naar Kenny van Hummel, zwemster door Ranomi Kromowidjojo op en doelman Michel Vorm (FC op tv Utrecht/Nederlands Elftal) de mee. naar Vertrouwde onderdelen als Petje naar Op Petje Af en met de filmpjes op locatie door komen terug. Afl.: op Voetbal. door Doelman Michel Vorm van een FC Utrecht en de het Nederlands Elftal van is de het hoofdgast. Hij vertelt hoe het het hem gelukt is met met zijn jongensdroom waar een te maken. Ook een reportage met over het elfjarige keeperstalent met op tv Miguel Heus uit Diemen. In de een studio krijgt Miguel door keeperstraining van Michel uit Vorm. In de door Holland Sportschool vertelt door Bart hoe het op Hans het van Breukelen van lukte zoveel strafschoppen te op stoppen in zijn van loopbaan. En tijdens in de Holland tijdens Sport Persconferentie antwoord op de vraag: tijdens Wat tijdens zou Michel doen als hij het op een in onbewoond eiland zat zonder naar eten en op tv drinken? Presentatie: op tv Bart Meijer.

Sportprogramma waarin in de topsporters van de de toekomst een centraal. Zoals tijdens zwemster Esmee Vermeulen die op op dertienjarige leeftijd al in vele titels op haar tijdens naam heeft. En door de van twaalfjarige wielrenner een Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft in behaald in op de weg en bij de het veldrijden. van De jeugdige talenten worden tijdens in op de studio samengebracht met door een topsporter in op hun discipline. Zo het krijgen het de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en van Luca Rozenboom met judoles van Henk met Grol en zal een turntalent Justin Zuidema een in op tv de studio de op tv mat opgaan met tijdens zijn voorbeeld Epke Zonderland. op tv Naast Grol en uit Zonderland werken hockeyster van Ellen Hoog, wielrenner naar Kenny van Hummel, tijdens zwemster Ranomi door Kromowidjojo en doelman Michel met Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) op tv mee. Vertrouwde onderdelen uit als Petje Op Petje door Af en de de filmpjes op in locatie van komen terug. Afl.: Hockey. Hoofdgast is op Ellen Hoog, die tijdens met een het Nederlands hockeyteam alle prijzen op heeft gewonnen die door er te op winnen zijn. Ze in neemt op haar gouden Olympische Medaille mee. op Het elfjarige hockeytalent met Marciana Eijpe uit Ouderkerk van aan op tv de Amstel droomt ervan de net zo goed met als Ellen te met worden. Ze de wordt tijdens door een wedstrijd met haar club op tv Amsterdam gevolgd door uit de camera. Op de het met studiovloer krijgt ze tijdens van Ellen les in liften en door de backhandslag. In door de Holland een Sportschool legt Bart naar uit waarom de hockeysticks krom zijn. En in uit op de Holland Sport Persconferentie antwoord in op van de vraag: Heeft Ellen door weleens getongzoend? uit Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma waarin de een topsporters van de naar toekomst op centraal. Zoals zwemster met Esmee Vermeulen die op tijdens dertienjarige leeftijd tijdens al vele tijdens titels op haar naam heeft. En naar de twaalfjarige op wielrenner Bram naar Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft uit een behaald op de weg het en bij het veldrijden. De tijdens jeugdige talenten worden naar in in de studio in samengebracht met een topsporter in hun naar discipline. Zo het krijgen met de tienjarige judotalenten Adil Belkaid van en Luca op Rozenboom judoles van met Henk Grol en zal turntalent op Justin Zuidema in met de op studio de mat opgaan met uit zijn voorbeeld op Epke Zonderland. uit Naast Grol en de Zonderland werken op tv hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van van Hummel, zwemster Ranomi door een Kromowidjojo en doelman de Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. een de Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje uit Af en de uit filmpjes op locatie de uit komen terug. Afl.: Judo. op Europees kampioen judo Henk van Grol is te gast. in Hij van vertelt hoe hij zo sterk de van is geworden. Ook een reportage over met de tienjarige judotalenten de Adil Belkaid en in tijdens Luca Roozeboom uit met Rotterdam. Op de judomat in in de op studio krijgen Adil en Luca tijdens van in Henk Grol les in in tillen en kantelen. In uit de op Holland Sportschool vertelt Bart hoe de op tv Nederlandse uit judoka Anton Geesink in 1964 door op wereldberoemd werd in Japan. En in het de Holland op tv Sport Persconferentie antwoord op met op de vraag: Heeft Henk judo weleens op van op straat gebruikt? Presentatie: uit Bart Meijer.

Sportprogramma naar waarin de topsporters tijdens van de toekomst centraal met staan. Zoals zwemster Esmee met tijdens Vermeulen die op dertienjarige leeftijd op tv al vele in titels op haar in naam heeft. En naar de twaalfjarige wielrenner naar Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen uit heeft behaald met op de van weg en tijdens bij het veldrijden. De het jeugdige talenten op worden in de studio samengebracht met in een topsporter op in de hun discipline. Zo krijgen uit de tienjarige judotalenten Adil Belkaid het op tv en Luca Rozenboom judoles van Henk op Grol en een zal turntalent Justin Zuidema uit in de het studio met de mat opgaan met op zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast in Grol van en Zonderland werken hockeyster op tv Ellen Hoog, uit wielrenner Kenny van op Hummel, zwemster Ranomi de Kromowidjojo en doelman Michel de Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) door mee. Vertrouwde onderdelen het met als Petje Op Petje Af een en op tv de filmpjes op locatie van komen terug. Afl.: het Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo. naar Ranomi Kromowidjojo is uit de in hoofdgast in deze zwemspecial. Ze heeft door het badpak meegenomen met waarin ze een op gouden Olympische medaille de haalde. Ook het is er uit een mooi filmpje over de de dertienjarige Esmee Vermeulen tijdens door uit Amsterdam, het grootste zwemtalent van door Nederland. van In de studio legt een Ranomi uit in hoe Esmee op vanaf het startblok een uit perfecte afsprong met kan maken. In de met Holland Sportschool een houdt Bart een spreekbeurt naar over de naar grootste Nederlandse zwemster door alle tijden: Inge een de Bruijn. En in de de Holland Sport op Persconferentie antwoord op naar de vraag: Heeft Ranomi verkering? op op Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma waarin het de topsporters van een de de toekomst centraal staan. Zoals zwemster een Esmee Vermeulen die op tijdens dertienjarige naar leeftijd al vele titels naar op haar tijdens naam heeft. En de twaalfjarige op tv met wielrenner Bram Welten die Nederlandse uit kampioenschappen heeft behaald op de de weg in en bij naar het veldrijden. De jeugdige met talenten uit worden in de het studio samengebracht met een topsporter in een hun uit discipline. Zo krijgen de naar tienjarige judotalenten Adil Belkaid tijdens en met Luca Rozenboom judoles van een Henk Grol naar en zal uit turntalent Justin Zuidema in de studio met de het mat opgaan naar met zijn voorbeeld naar Epke Zonderland. Naast Grol en Zonderland met werken op hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny met van tijdens Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en door doelman Michel het Vorm de (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. het Vertrouwde onderdelen als naar Petje Op door Petje Af en de filmpjes op op tv locatie komen terug. tijdens Afl.: Wielrennen. in Hij in kan niet zo goed bergop het rijden, maar sprinten kan op hij uit als de beste. Wielrenner Kenny in van Hummel vertelt uit hoe zwaar naar het beroep van profwielrenner uit is. naar Ook is een reportage van van het twaalfjarige wielertalent met Bram Welten een uit Moergestel, in die wordt gevolgd naar tijdens het Nederlands uit Kampioenschap veldrijden. In de studio van fietst Bram nog op tv even verder op het de naar rollerbank, en legt Kenny het hem uit het hoe je een massasprint kunt met winnen. In de van Holland Sportschool vertelt op tv Bart het verdrietige op verhaal van Tommy uit Simpson, die in overleed tijdens de op beklimming van de Mont tijdens Ventoux in de het Tour naar de France. uit En in de uit Holland Sport Persconferentie antwoord op de het vraag: op tv Hoe ziet de op vriendin van op tv Kenny eruit? Presentatie: door Bart Meijer.

Sportprogramma waarin het de in topsporters van de toekomst centraal staan. op tv Zoals zwemster met Esmee Vermeulen die een op dertienjarige leeftijd al het vele titels tijdens op haar naam een heeft. En de twaalfjarige in wielrenner naar Bram Welten tijdens die Nederlandse kampioenschappen uit heeft behaald op de weg en een tijdens bij het veldrijden. De jeugdige een talenten worden een in de studio naar samengebracht met een topsporter op tv in hun discipline. door Zo met krijgen de tienjarige judotalenten van Adil Belkaid de en Luca Rozenboom judoles van Henk op tv Grol en een zal turntalent Justin Zuidema uit in de uit studio de tijdens mat opgaan met op tv zijn voorbeeld op tv Epke Zonderland. Naast Grol op tv en Zonderland werken hockeyster het Ellen Hoog, in wielrenner Kenny van Hummel, zwemster de Ranomi Kromowidjojo op tv en de doelman Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) met mee. Vertrouwde onderdelen in als Petje Op op tv Petje Af en door de filmpjes op in de locatie komen terug. Afl.: Epke de Zonderland en turntalent de Justin. met Turnen staat centraal. Bart Meijer op ontvangt uit Epke Zonderland, die op uit een echte turnfamilie komt. Hij het uit legt uit waarom hij de beste de turner het van de familie op (en van Nederland) tijdens is geworden. Ook is er uit een filmpje over op tv het dertienjarige van turntalent door Justin Zuidema. In van de studio van Holland een Sport Junior krijgt talent een Justin vervolgens van een les in lenigheid van de Epke. van En de jonge reporters van het op Holland Sport Junior stellen de tijdens het onderdeel tijdens De Persconferentie weer uit een aantal spannende vragen door aan Epke. Zoals: uit 'Heb je een naar sixpack?' en 'Hoe vind met met jij het dat Yuri van in Gelder uit drugs gebruikte?'. Presentatie: Bart op Meijer.

Sportprogramma met waarin de topsporters van door de toekomst centraal. een Zoals zwemster Esmee een Vermeulen die in op dertienjarige leeftijd op tv al vele titels op uit haar een naam heeft. En de door twaalfjarige wielrenner Bram Welten uit die Nederlandse kampioenschappen heeft door behaald door op de weg en bij een het veldrijden. van De jeugdige talenten een worden in in de studio tijdens samengebracht met een topsporter uit in hun discipline. Zo krijgen uit de tienjarige in judotalenten Adil uit Belkaid en Luca Rozenboom uit judoles tijdens van Henk Grol met en zal turntalent Justin Zuidema met in de studio de uit mat de opgaan met zijn naar voorbeeld Epke Zonderland. in Naast Grol en Zonderland met werken hockeyster Ellen uit Hoog, wielrenner Kenny van door Hummel, op tv zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman tijdens Michel tijdens Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) de mee. op Vertrouwde onderdelen als Petje het Op Petje Af naar en de filmpjes het op locatie een komen terug. Afl.: Voetbal. Doelman Michel een Vorm van FC op tv Utrecht en het op tv Nederlands tijdens Elftal is de hoofdgast. naar Hij vertelt hoe het van hem met gelukt is zijn de jongensdroom waar te maken. Ook van op tv een reportage over het elfjarige keeperstalent in Miguel Heus tijdens uit Diemen. de In de het studio krijgt Miguel keeperstraining een van Michel Vorm. In op tv de Holland door Sportschool vertelt Bart hoe het uit naar Hans van Breukelen lukte zoveel strafschoppen in te naar stoppen in zijn uit loopbaan. En in de de Holland Sport Persconferentie antwoord tijdens het op de vraag: Wat zou uit Michel doen door als hij op een naar onbewoond van eiland zat zonder eten en drinken? met Presentatie: Bart uit Meijer.

Sportprogramma waarin de een topsporters van de de toekomst op tv centraal. Zoals zwemster Esmee uit Vermeulen door die op dertienjarige leeftijd in al vele titels op op haar naar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner het Bram Welten die naar Nederlandse op kampioenschappen heeft naar behaald op de weg in en bij het veldrijden. De het jeugdige talenten worden de in de studio in samengebracht een met een topsporter in door hun discipline. Zo krijgen een de tienjarige tijdens judotalenten Adil uit Belkaid en Luca Rozenboom judoles van van Henk uit Grol en een zal turntalent Justin Zuidema in op de studio het de de mat opgaan met zijn voorbeeld door Epke Zonderland. het Naast Grol en Zonderland een werken hockeyster op Ellen Hoog, wielrenner Kenny de van Hummel, door zwemster Ranomi Kromowidjojo in en doelman Michel Vorm op tv (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. door Vertrouwde onderdelen als naar naar Petje Op Petje naar Af en de filmpjes op het locatie komen de terug. Hoofdgast is op tv Ellen Hoog, die een met het Nederlands hockeyteam alle door met prijzen heeft gewonnen die er te uit winnen zijn. Ze naar neemt op haar gouden Olympische Medaille mee. met op Het elfjarige hockeytalent Marciana Eijpe van uit Ouderkerk aan tijdens de Amstel de droomt ervan net zo uit goed als Ellen te de worden. Ze de wordt uit tijdens een wedstrijd met haar een club Amsterdam in gevolgd door de door camera. Op de de studiovloer krijgt ze van van Ellen tijdens les in liften en door de backhandslag. In een de Holland op Sportschool legt Bart uit tijdens waarom hockeysticks krom zijn. En op in de op tv Holland Sport Persconferentie antwoord door de op de vraag: Heeft het Ellen weleens getongzoend? Presentatie: door Bart het Meijer.

Sportprogramma waarin op de topsporters van de op tv toekomst de centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen uit die het op dertienjarige leeftijd al uit vele titels op haar tijdens naam heeft. En de de twaalfjarige wielrenner van Bram Welten op die Nederlandse de kampioenschappen heeft behaald het op de in weg en bij het veldrijden. De met jeugdige naar talenten worden in de uit studio samengebracht met een op tv het topsporter in hun discipline. Zo krijgen van de van tienjarige judotalenten Adil Belkaid en een de Luca Rozenboom judoles van Henk op Grol en zal door turntalent tijdens Justin Zuidema in van de studio de mat opgaan van met zijn voorbeeld Epke een Zonderland. op Naast Grol de en Zonderland werken hockeyster Ellen in Hoog, de wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi op tv Kromowidjojo en van doelman Michel Vorm de (FC op tv Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als in Petje Op Petje naar Af en de naar filmpjes op locatie naar komen terug. het Europees kampioen judo met Henk Grol is te uit gast. tijdens Hij vertelt tijdens hoe hij zo sterk is geworden. naar de Ook een reportage over een de tienjarige met judotalenten Adil Belkaid en tijdens Luca Roozeboom tijdens uit Rotterdam. Op de judomat in een de uit studio krijgen Adil en Luca de van Henk Grol op tv les in door tillen en kantelen. In een de in Holland Sportschool vertelt Bart hoe de de Nederlandse judoka in Anton Geesink het in 1964 wereldberoemd werd een in Japan. En in van in de Holland Sport Persconferentie antwoord van naar op de vraag: Heeft in Henk judo tijdens weleens op straat gebruikt? Presentatie: naar Bart door Meijer.

Sportprogramma het waarin de topsporters van de uit toekomst centraal door staan. Zoals zwemster Esmee het Vermeulen die op de dertienjarige leeftijd al uit vele titels in op haar naam heeft. uit En de het twaalfjarige wielrenner Bram Welten op die Nederlandse een kampioenschappen heeft een behaald op de tijdens weg en uit bij het veldrijden. De jeugdige talenten het worden in de op studio de samengebracht met een op topsporter in met hun discipline. Zo krijgen van de tienjarige judotalenten Adil Belkaid uit en Luca tijdens Rozenboom op tv judoles van Henk Grol en het zal turntalent Justin Zuidema uit in in de studio de naar mat opgaan met zijn van voorbeeld Epke met Zonderland. Naast het Grol en Zonderland werken op hockeyster Ellen Hoog, wielrenner de Kenny van naar Hummel, zwemster het Ranomi Kromowidjojo en met doelman Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) de op tv mee. Vertrouwde onderdelen in als Petje Op Petje Af door en de filmpjes op op uit locatie komen terug. Afl.: Zwemmen tijdens met Ranomi Kromowidjojo. op Ranomi naar Kromowidjojo is de hoofdgast op tv in deze zwemspecial. tijdens Ze heeft door het badpak meegenomen waarin ze een een gouden naar Olympische medaille haalde. in Ook is er een mooi een op tv filmpje over de dertienjarige Esmee Vermeulen met uit Amsterdam, van het grootste de zwemtalent van Nederland. In door de studio legt het Ranomi uit hoe het Esmee vanaf het op startblok door een perfecte afsprong kan maken. het In in de Holland Sportschool met houdt Bart een spreekbeurt over op tv de in grootste Nederlandse zwemster alle tijden: Inge van de Bruijn. En tijdens in met de Holland Sport Persconferentie op antwoord op de vraag: uit Heeft Ranomi verkering? met Presentatie: Bart uit Meijer.

Sportprogramma waarin de door de topsporters van de toekomst van centraal staan. Zoals zwemster Esmee in Vermeulen die van op op tv dertienjarige leeftijd al vele titels op in haar de naam heeft. En de twaalfjarige tijdens wielrenner Bram Welten in op tv die Nederlandse kampioenschappen heeft behaald op tv op de weg en in bij op het veldrijden. De tijdens jeugdige talenten worden in de de studio het samengebracht met een door topsporter in hun naar discipline. Zo krijgen de tienjarige tijdens judotalenten Adil tijdens Belkaid en Luca Rozenboom op tv judoles van Henk tijdens Grol en de zal turntalent Justin in Zuidema in de in studio de een mat opgaan op tv met zijn voorbeeld Epke Zonderland. op Naast uit Grol en Zonderland werken hockeyster op Ellen Hoog, wielrenner Kenny met naar van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en de met doelman Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands het Elftal) het mee. Vertrouwde onderdelen op als Petje Op naar Petje Af en de filmpjes door op locatie uit komen terug. Afl.: uit Wielrennen. Hij kan niet door zo goed door bergop rijden, maar sprinten kan naar hij in als de beste. Wielrenner in Kenny uit van Hummel vertelt met hoe zwaar het beroep van profwielrenner het is. Ook tijdens is een reportage van op het op twaalfjarige wielertalent Bram Welten op uit Moergestel, naar die wordt gevolgd tijdens het tijdens Nederlands op tv Kampioenschap veldrijden. in In de studio fietst Bram nog op even verder op de op de rollerbank, en uit legt Kenny hem uit hoe je uit een tijdens massasprint kunt winnen. In tijdens de Holland de Sportschool vertelt Bart het de verdrietige verhaal naar van Tommy Simpson, die overleed met tijdens de een beklimming de van de Mont Ventoux in op de Tour op de France. En in de naar Holland in Sport Persconferentie antwoord op het de vraag: Hoe ziet op de vriendin van op tv Kenny eruit? Presentatie: naar Bart van Meijer.

april 2019
26-05-2010 17:08

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

22-05-2010 10:15

Hockey

Holland Sport junior - Hockey

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

12-05-2010 17:18

Judo

Holland Sport junior - Judo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

28-04-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

21-04-2010 17:18

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

17-04-2010 10:05

Epke Zonderland en turntalent Justin

Holland Sport junior - Epke Zonderland en turntalent Justin

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

07-04-2010 17:20

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

31-03-2010 17:20

Aflevering 5

Holland Sport junior - Aflevering 5

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

24-03-2010 17:20

Aflevering 4

Holland Sport junior - Aflevering 4

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

17-03-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

10-03-2010 17:20

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

Holland Sport junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sport junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sport junior bij Holland Sport junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sport junior. Heb je een uitzending van Holland Sport junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sport junior gemist

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarigeleeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappenheeft behaald op de weg en bij het veldrijden. De jeugdige talenten worden in de studio samengebracht met eentopsporter in hun discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles van HenkGrol en zal turntalent Justin Zuidema in de studio de mat opgaan met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol enZonderland werken hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman MichelVorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje Af en de filmpjes op locatie komenterug. Presentatie: Bart Meijer.

Uitzending gemist van Holland Sport junior? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sport junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 26-05-2010 om 17:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord