Programma gemist?

Sportprogramma waarin de een topsporters van naar de tijdens toekomst centraal. Zoals zwemster in Esmee Vermeulen die met op dertienjarige leeftijd al vele de een titels op haar naam heeft. tijdens En tijdens de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die op tv Nederlandse kampioenschappen op tv heeft behaald op de op weg de en bij het veldrijden. een De een jeugdige talenten worden een in de studio samengebracht met een van topsporter in een hun discipline. het Zo krijgen met de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en door Luca naar Rozenboom judoles de van Henk Grol in en zal turntalent Justin met Zuidema in op tv de studio de mat opgaan naar met op zijn voorbeeld Epke Zonderland. uit Naast Grol en Zonderland werken het hockeyster met Ellen Hoog, de wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi een Kromowidjojo op en doelman Michel Vorm van (FC Utrecht/Nederlands Elftal) de mee. Vertrouwde onderdelen als naar Petje Op uit Petje Af en de door op filmpjes op locatie komen de terug. Afl.: Voetbal. Doelman de Michel Vorm van FC op Utrecht en tijdens het Nederlands Elftal is de naar de hoofdgast. Hij vertelt hoe met het een hem gelukt is zijn jongensdroom waar op te maken. een Ook een reportage over op het het elfjarige keeperstalent op Miguel Heus uit op tv Diemen. In de studio krijgt Miguel tijdens keeperstraining van Michel tijdens Vorm. In tijdens de Holland op Sportschool vertelt met Bart hoe het op tv Hans van Breukelen lukte zoveel in strafschoppen te stoppen in tijdens zijn loopbaan. het En in van de Holland Sport Persconferentie antwoord uit op de in vraag: Wat zou Michel het naar doen als hij met op een onbewoond de eiland zat zonder het eten en drinken? Presentatie: Bart met Meijer.

Sportprogramma op tv waarin de topsporters van op tv de toekomst naar centraal. Zoals zwemster in Esmee Vermeulen die op dertienjarige tijdens leeftijd in al vele titels op haar op naam het heeft. En de twaalfjarige naar wielrenner Bram uit Welten die Nederlandse tijdens kampioenschappen heeft behaald op op de door weg en bij het veldrijden. De een jeugdige talenten met worden in de de studio door samengebracht met een topsporter een in hun discipline. Zo naar krijgen de tienjarige judotalenten uit Adil van Belkaid en in Luca Rozenboom judoles van Henk het Grol naar en zal turntalent Justin met Zuidema in van de studio de mat opgaan met in zijn door voorbeeld Epke Zonderland. het Naast Grol en Zonderland uit werken hockeyster Ellen met Hoog, een wielrenner Kenny van Hummel, naar zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman uit Michel in Vorm (FC uit Utrecht/Nederlands Elftal) mee. de Vertrouwde onderdelen als Petje Op de Petje Af en de in filmpjes door op locatie door komen terug. Afl.: Hockey. Hoofdgast van is Ellen Hoog, die de met het in Nederlands hockeyteam van alle prijzen heeft gewonnen van die met er te winnen door zijn. Ze neemt haar gouden Olympische het van Medaille mee. Het elfjarige hockeytalent naar Marciana in Eijpe uit Ouderkerk door aan de Amstel droomt ervan in net zo goed op tv als door Ellen te worden. Ze wordt tijdens in een wedstrijd met een haar met club Amsterdam op tv gevolgd door de camera. Op door de studiovloer tijdens krijgt ze van Ellen les op op in liften en de backhandslag. in In de met Holland Sportschool tijdens legt Bart uit waarom hockeysticks krom met in zijn. En in de een Holland Sport Persconferentie tijdens antwoord op de vraag: door Heeft de Ellen weleens getongzoend? Presentatie: Bart een Meijer.

Sportprogramma met waarin de in topsporters van de toekomst centraal. een Zoals zwemster Esmee Vermeulen de die een op dertienjarige op tv leeftijd al vele titels met op haar naam door heeft. En de twaalfjarige in wielrenner op tv Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft op tv behaald op de het door weg en bij naar het veldrijden. De jeugdige talenten worden op in de de studio samengebracht met een het topsporter in het hun discipline. Zo krijgen met naar de tienjarige judotalenten Adil Belkaid de en Luca Rozenboom van judoles van in Henk Grol en zal turntalent in op Justin Zuidema in op tv de studio de tijdens mat opgaan met zijn voorbeeld Epke door Zonderland. Naast Grol in en de Zonderland werken hockeyster Ellen Hoog, in wielrenner naar Kenny van Hummel, zwemster op Ranomi Kromowidjojo en doelman tijdens Michel Vorm (FC een Utrecht/Nederlands Elftal) mee. in met Vertrouwde onderdelen als Petje Op de Petje het Af en de filmpjes op uit locatie van komen terug. Afl.: Judo. Europees een kampioen judo door Henk Grol is te tijdens gast. in Hij vertelt hoe hij uit zo sterk is geworden. uit Ook een reportage op tv over de tienjarige op tv judotalenten Adil Belkaid uit en op tv Luca Roozeboom uit een Rotterdam. Op de een judomat in de studio krijgen uit Adil en Luca van door Henk Grol les tijdens in tillen de en kantelen. In met de een Holland Sportschool vertelt op tv Bart hoe de de Nederlandse judoka Anton Geesink in 1964 het wereldberoemd van werd in Japan. En in het de Holland Sport een Persconferentie antwoord van op de vraag: op Heeft Henk judo weleens op op op straat gebruikt? Presentatie: op tv Bart Meijer.

Sportprogramma een waarin de topsporters van de van toekomst naar centraal staan. Zoals zwemster uit Esmee Vermeulen die op met dertienjarige leeftijd al van van vele titels op haar van naam heeft. En de op twaalfjarige het wielrenner Bram Welten die Nederlandse door kampioenschappen heeft behaald op tijdens de door weg en in bij het veldrijden. De in jeugdige talenten worden op in de op studio samengebracht met een topsporter in een hun discipline. op tv Zo krijgen de tienjarige naar tijdens judotalenten Adil Belkaid en tijdens Luca Rozenboom judoles van Henk uit op tv Grol en zal turntalent Justin Zuidema naar in uit de studio van de mat opgaan van met zijn voorbeeld Epke Zonderland. op Naast op Grol en Zonderland werken op tv hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny de van Hummel, zwemster op van Ranomi Kromowidjojo en doelman met Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) van mee. Vertrouwde onderdelen tijdens het als Petje Op Petje Af de en met de filmpjes op uit locatie komen terug. Afl.: op Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo. met Ranomi de Kromowidjojo is de hoofdgast in in deze zwemspecial. Ze van heeft het een badpak meegenomen waarin op tv ze een gouden Olympische tijdens medaille haalde. Ook op tv is er een uit mooi met filmpje over de dertienjarige op Esmee Vermeulen uit Amsterdam, het in grootste zwemtalent van uit naar Nederland. In de de studio legt Ranomi op uit hoe Esmee vanaf het de startblok een tijdens perfecte afsprong met kan maken. In de Holland Sportschool op tv uit houdt Bart een spreekbeurt over met de een grootste Nederlandse zwemster alle naar tijden: Inge de tijdens Bruijn. En in de uit Holland Sport Persconferentie antwoord van op de door vraag: een Heeft Ranomi verkering? Presentatie: uit Bart Meijer.

Sportprogramma uit waarin de topsporters op tv van de toekomst centraal op staan. op Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op op tv dertienjarige het leeftijd al het vele titels op haar naam heeft. uit En de twaalfjarige met wielrenner Bram Welten met die Nederlandse kampioenschappen in heeft behaald op met de weg en door bij het op tv veldrijden. De jeugdige tijdens talenten worden door in de studio samengebracht met door op tv een topsporter in hun discipline. met Zo krijgen een de tienjarige judotalenten Adil de Belkaid en in Luca Rozenboom judoles van uit Henk Grol het en zal turntalent Justin naar Zuidema in de op studio de van mat opgaan met naar zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast van Grol en uit Zonderland het werken hockeyster Ellen op tv Hoog, wielrenner Kenny op van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo naar en een doelman Michel Vorm in (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. de Vertrouwde onderdelen als Petje op tv Op op tv Petje Af en tijdens de filmpjes op locatie komen terug. tijdens op Afl.: Wielrennen. Hij kan door niet zo goed bergop de rijden, door maar sprinten kan hij als de in beste. in Wielrenner Kenny van de Hummel vertelt hoe in zwaar het beroep van profwielrenner op is. Ook met is een reportage van een het twaalfjarige door wielertalent Bram tijdens Welten uit Moergestel, die wordt op door gevolgd tijdens het in Nederlands Kampioenschap veldrijden. met In de studio een fietst Bram nog even verder op op tv door de rollerbank, en legt tijdens Kenny hem tijdens uit hoe je een massasprint kunt het een winnen. In de Holland Sportschool op tv vertelt een Bart het verdrietige verhaal van het Tommy Simpson, die met overleed het tijdens de beklimming van door de Mont Ventoux in de een Tour de France. het En in op tv de op Holland Sport Persconferentie antwoord naar op de vraag: Hoe in ziet de vriendin het van Kenny eruit? met Presentatie: Bart de Meijer.

Sportprogramma waarin van de topsporters van de het toekomst centraal op tv staan. Zoals een zwemster Esmee Vermeulen van die op op dertienjarige leeftijd al vele uit titels op haar van naam heeft. En de twaalfjarige in wielrenner Bram Welten in op die Nederlandse kampioenschappen heeft naar behaald op met de weg en bij tijdens het veldrijden. De jeugdige tijdens talenten worden in de de studio samengebracht naar met naar een topsporter in naar hun discipline. Zo krijgen het de tienjarige de judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom het de judoles van Henk uit Grol en zal turntalent Justin uit Zuidema in de studio uit de mat opgaan door met zijn in voorbeeld Epke van Zonderland. Naast Grol en een Zonderland van werken hockeyster Ellen van Hoog, wielrenner Kenny van uit Hummel, zwemster door Ranomi Kromowidjojo en doelman Michel Vorm een (FC Utrecht/Nederlands een Elftal) op mee. Vertrouwde onderdelen als in Petje Op Petje op tv Af en uit de filmpjes op locatie komen terug. van Afl.: Epke het Zonderland en turntalent in Justin. tijdens Turnen staat centraal. tijdens Bart Meijer ontvangt Epke Zonderland, uit die uit een uit echte turnfamilie komt. Hij op legt tijdens uit waarom van hij de beste turner van door de familie (en van door Nederland) is met geworden. Ook is op tv er met een filmpje over het dertienjarige turntalent van Justin Zuidema. In op de studio van van Holland Sport Junior op krijgt talent een Justin vervolgens een tijdens les in in lenigheid van Epke. een En de jonge het reporters van Holland Sport Junior het stellen tijdens op het onderdeel door De Persconferentie weer een tijdens aantal uit spannende vragen aan Epke. het Zoals: 'Heb je het een sixpack?' en 'Hoe van vind jij het naar dat tijdens Yuri van Gelder door drugs gebruikte?'. Presentatie: Bart een Meijer.

Sportprogramma op waarin de topsporters van de naar op toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen op tv die op dertienjarige in leeftijd al het vele tijdens titels op haar met naam heeft. En de twaalfjarige het wielrenner op tv Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen in heeft behaald op tv op de weg en tijdens bij het op tv veldrijden. De tijdens jeugdige talenten worden in de op studio samengebracht het met een topsporter van in hun met discipline. Zo krijgen uit de tienjarige judotalenten uit Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles op uit van Henk Grol en naar zal turntalent uit Justin Zuidema in de studio de de mat opgaan met het op tv zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol op tv en Zonderland werken tijdens hockeyster Ellen Hoog, de wielrenner Kenny door van uit Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en naar doelman uit Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. de Vertrouwde onderdelen als tijdens Petje Op op Petje Af op en de filmpjes op locatie naar op tv komen terug. Afl.: Voetbal. Doelman Michel tijdens Vorm de van FC Utrecht van en het Nederlands Elftal is naar de hoofdgast. door Hij vertelt hoe door het hem een gelukt is zijn jongensdroom van waar op te maken. Ook van een reportage over het elfjarige keeperstalent door Miguel Heus uit tijdens Diemen. in In de studio het krijgt Miguel door keeperstraining van Michel Vorm. op tv In de het Holland Sportschool vertelt Bart hoe door het Hans van Breukelen uit lukte zoveel strafschoppen het te een stoppen in zijn loopbaan. En de op tv in de Holland Sport Persconferentie antwoord een op de vraag: een Wat een zou Michel op doen als hij op uit een onbewoond eiland in zat zonder eten en een drinken? Presentatie: het Bart Meijer.

Sportprogramma van waarin de topsporters in van de op toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen tijdens die op dertienjarige met leeftijd al naar vele titels op haar met naam heeft. En het de met twaalfjarige wielrenner Bram Welten die van Nederlandse uit kampioenschappen heeft behaald op met de weg het en bij het veldrijden. door De uit jeugdige talenten worden in op de studio samengebracht met een van tijdens topsporter in hun discipline. Zo krijgen door de uit tienjarige judotalenten Adil Belkaid van en Luca van Rozenboom judoles het van Henk Grol en zal turntalent een Justin naar Zuidema in in de studio de mat opgaan met met zijn naar voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol met en Zonderland werken uit op tv hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van van Hummel, zwemster Ranomi op Kromowidjojo en doelman op uit Michel Vorm (FC de Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als met Petje het Op Petje Af het en de door filmpjes op locatie komen terug. Hoofdgast het van is Ellen Hoog, uit die met het met Nederlands hockeyteam alle prijzen heeft gewonnen het door die er te op tv winnen zijn. Ze neemt haar gouden tijdens Olympische de Medaille mee. Het elfjarige op hockeytalent Marciana een Eijpe uit Ouderkerk naar aan de de Amstel droomt ervan net door zo goed als Ellen te in worden. Ze op tv wordt tijdens een wedstrijd het met haar op club Amsterdam gevolgd een door door de camera. Op de tijdens studiovloer krijgt ze van Ellen op tv door les in liften in en de backhandslag. In de Holland de Sportschool legt het Bart uit een waarom hockeysticks krom zijn. naar En in de Holland in Sport uit Persconferentie antwoord op de van vraag: op tv Heeft Ellen weleens getongzoend? de Presentatie: Bart met Meijer.

Sportprogramma waarin de de topsporters van de naar toekomst in centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen een die op dertienjarige de leeftijd al in vele titels op haar van naam uit heeft. En de twaalfjarige wielrenner een Bram tijdens Welten die Nederlandse een kampioenschappen heeft behaald op in de weg door en bij het veldrijden. De door jeugdige een talenten worden met in de studio samengebracht met tijdens een topsporter op in hun discipline. Zo krijgen tijdens de tienjarige judotalenten op Adil Belkaid en een van Luca Rozenboom judoles van Henk tijdens Grol en zal naar turntalent Justin Zuidema in uit de studio de op tv op mat opgaan met zijn de voorbeeld Epke Zonderland. Naast van Grol en Zonderland het werken hockeyster de Ellen Hoog, wielrenner Kenny van op Hummel, met zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman op Michel Vorm (FC van op Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als op tv uit Petje Op Petje Af en op tv de met filmpjes op locatie een komen terug. Europees kampioen het judo Henk in Grol is te gast. Hij de vertelt hoe tijdens hij zo sterk is naar geworden. Ook een reportage naar op over de tienjarige judotalenten Adil Belkaid van en van Luca Roozeboom in uit Rotterdam. Op tijdens de judomat in op tv de studio krijgen Adil en op Luca van tijdens Henk Grol les in tillen de en kantelen. In uit op de Holland Sportschool van vertelt Bart hoe de Nederlandse judoka op Anton op tv Geesink in 1964 in wereldberoemd werd in naar Japan. En in naar de Holland Sport een Persconferentie antwoord op de vraag: naar Heeft de Henk judo weleens op een straat uit gebruikt? Presentatie: Bart naar Meijer.

Sportprogramma met waarin de topsporters van met de toekomst centraal staan. het Zoals op zwemster Esmee Vermeulen tijdens die op dertienjarige leeftijd al een vele titels op naar haar naam de heeft. En de twaalfjarige in wielrenner door Bram Welten die Nederlandse op kampioenschappen heeft tijdens behaald op de weg en op bij het veldrijden. een De jeugdige met talenten op worden in de studio samengebracht met op tv een het topsporter in hun discipline. Zo door de krijgen de tienjarige judotalenten Adil naar Belkaid en uit Luca Rozenboom judoles van Henk op Grol van en zal turntalent Justin Zuidema de in de studio van de mat opgaan tijdens tijdens met zijn voorbeeld Epke door Zonderland. Naast Grol en Zonderland met werken van hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van in van Hummel, zwemster Ranomi de Kromowidjojo en in doelman Michel Vorm van (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen uit als in Petje Op uit Petje Af en de uit filmpjes op locatie komen terug. door Afl.: Zwemmen met met Ranomi Kromowidjojo. Ranomi in Kromowidjojo van is de hoofdgast uit in deze door zwemspecial. Ze heeft het badpak meegenomen door waarin ze een het gouden Olympische medaille uit naar haalde. Ook is er op tv een mooi filmpje over tijdens de dertienjarige met Esmee Vermeulen tijdens uit Amsterdam, het grootste door zwemtalent van Nederland. op tv In de studio naar legt Ranomi uit door hoe Esmee vanaf het uit startblok de een perfecte afsprong van kan maken. In de Holland Sportschool op tv houdt tijdens Bart een spreekbeurt de over de grootste het Nederlandse zwemster alle tijden: de Inge de Bruijn. En de in de een Holland Sport Persconferentie antwoord uit op de vraag: in Heeft Ranomi naar verkering? Presentatie: Bart uit Meijer.

Sportprogramma waarin met de topsporters van het de toekomst centraal staan. een Zoals zwemster Esmee naar Vermeulen die op tijdens dertienjarige leeftijd het al vele titels op op haar met naam heeft. En de van twaalfjarige wielrenner Bram Welten uit in die Nederlandse kampioenschappen heeft het behaald op de weg de en bij uit het veldrijden. De naar jeugdige talenten worden door in de studio samengebracht tijdens met een door topsporter in hun discipline. op Zo krijgen de met tienjarige judotalenten Adil Belkaid in de en Luca Rozenboom judoles van met Henk Grol en zal van turntalent Justin Zuidema een uit in de studio de in mat opgaan met zijn uit voorbeeld Epke Zonderland. Naast met Grol met en Zonderland werken hockeyster Ellen in Hoog, tijdens wielrenner Kenny van Hummel, zwemster uit Ranomi op tv Kromowidjojo en van doelman Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands een Elftal) mee. van Vertrouwde onderdelen als Petje een Op Petje naar Af en de een filmpjes op locatie komen terug. uit Afl.: Wielrennen. uit Hij kan tijdens niet zo goed bergop rijden, naar maar sprinten kan uit in hij als de op beste. Wielrenner Kenny van van Hummel vertelt in hoe zwaar het van beroep van profwielrenner is. naar Ook is een reportage van door van het twaalfjarige wielertalent Bram Welten tijdens uit Moergestel, door die wordt gevolgd tijdens het het Nederlands in Kampioenschap veldrijden. In op tv de studio de fietst Bram nog even verder een op de een rollerbank, en legt van Kenny hem uit tijdens hoe je een op tv massasprint kunt op winnen. In de Holland op tv Sportschool vertelt Bart op het verdrietige verhaal van Tommy met Simpson, die met overleed tijdens tijdens de beklimming van de op tv Mont van Ventoux in de Tour de France. tijdens met En in de Holland Sport Persconferentie in antwoord op de uit vraag: Hoe tijdens ziet met de vriendin van Kenny eruit? Presentatie: door Bart op tv Meijer.

januari 2019
26-05-2010 17:08

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

22-05-2010 10:15

Hockey

Holland Sport junior - Hockey

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

12-05-2010 17:18

Judo

Holland Sport junior - Judo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

28-04-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

21-04-2010 17:18

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

17-04-2010 10:05

Epke Zonderland en turntalent Justin

Holland Sport junior - Epke Zonderland en turntalent Justin

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

07-04-2010 17:20

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

31-03-2010 17:20

Aflevering 5

Holland Sport junior - Aflevering 5

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

24-03-2010 17:20

Aflevering 4

Holland Sport junior - Aflevering 4

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

17-03-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

10-03-2010 17:20

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

Holland Sport junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sport junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sport junior bij Holland Sport junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sport junior. Heb je een uitzending van Holland Sport junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sport junior gemist

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarigeleeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappenheeft behaald op de weg en bij het veldrijden. De jeugdige talenten worden in de studio samengebracht met eentopsporter in hun discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles van HenkGrol en zal turntalent Justin Zuidema in de studio de mat opgaan met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol enZonderland werken hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman MichelVorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje Af en de filmpjes op locatie komenterug. Presentatie: Bart Meijer.

Uitzending gemist van Holland Sport junior? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sport junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 26-05-2010 om 17:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord