Programma gemist?

Sportprogramma in waarin de topsporters van de naar toekomst centraal. Zoals naar zwemster in Esmee Vermeulen die op op tv dertienjarige een leeftijd al vele met titels op haar naam heeft. op tv En door de twaalfjarige wielrenner Bram Welten op tv die Nederlandse kampioenschappen heeft naar behaald op de op weg de en bij het op tv veldrijden. De jeugdige talenten op tv worden in tijdens de studio samengebracht met een tijdens topsporter op tv in hun discipline. Zo het krijgen op de tienjarige judotalenten naar Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles naar van met Henk Grol en door zal turntalent Justin Zuidema in op tv het de studio de mat opgaan met op tv zijn voorbeeld Epke het Zonderland. Naast Grol met een en Zonderland werken hockeyster op tv Ellen Hoog, wielrenner Kenny op tv van Hummel, zwemster Ranomi de Kromowidjojo en doelman op de Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands tijdens Elftal) mee. op tv Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje op Af op en de filmpjes op locatie op tv komen terug. de Afl.: Voetbal. op Doelman Michel Vorm van door FC Utrecht tijdens en het Nederlands Elftal is het de hoofdgast. Hij naar naar vertelt hoe het hem gelukt op is zijn jongensdroom het waar op tv te maken. Ook een reportage over het op het elfjarige keeperstalent Miguel tijdens Heus uit Diemen. In met de studio krijgt tijdens Miguel keeperstraining van tijdens Michel Vorm. In op tv de Holland Sportschool een vertelt Bart hoe op het Hans uit van Breukelen lukte zoveel naar strafschoppen te stoppen in met het zijn loopbaan. En in op tv de Holland Sport door Persconferentie antwoord op de het vraag: Wat zou Michel in doen als uit hij op een onbewoond van eiland met zat zonder eten en naar drinken? Presentatie: Bart in Meijer.

Sportprogramma waarin de op tv uit topsporters van de toekomst met centraal. Zoals op tv zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige in leeftijd al vele van titels op een haar een naam heeft. En met de twaalfjarige wielrenner Bram Welten tijdens die op Nederlandse kampioenschappen heeft behaald op de de weg en bij van in het veldrijden. De jeugdige talenten worden van een in de studio samengebracht het met een topsporter in op hun op tv discipline. Zo krijgen de tienjarige met judotalenten Adil Belkaid een en Luca Rozenboom judoles een van Henk Grol een en van zal turntalent een Justin Zuidema in de de studio de mat opgaan in met op tv zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast tijdens Grol en van Zonderland werken hockeyster Ellen op Hoog, wielrenner Kenny tijdens van Hummel, zwemster in Ranomi Kromowidjojo met en doelman Michel de Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. met Vertrouwde onderdelen als met op tv Petje Op Petje naar Af en de van filmpjes op locatie komen terug. Afl.: op Hockey. Hoofdgast is naar tijdens Ellen Hoog, die in met het Nederlands hockeyteam alle uit prijzen heeft gewonnen die op tv er te uit winnen zijn. Ze neemt door haar gouden op Olympische Medaille mee. een Het tijdens elfjarige hockeytalent Marciana Eijpe uit Ouderkerk door aan uit de Amstel droomt op ervan net in zo goed als uit Ellen te worden. Ze wordt tijdens op tv een wedstrijd op met met haar club Amsterdam een gevolgd door de camera. Op het de het studiovloer krijgt ze van met Ellen les in liften en naar de uit backhandslag. In de Holland de Sportschool legt op tv Bart uit waarom hockeysticks met krom zijn. op En in op tv de Holland Sport Persconferentie antwoord op tv op de de vraag: Heeft een Ellen weleens getongzoend? Presentatie: met Bart Meijer.

Sportprogramma waarin de naar topsporters van op de de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen uit die op in dertienjarige leeftijd al een vele titels op met haar naam naar heeft. En door de twaalfjarige wielrenner de Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen in heeft naar behaald op de weg en in bij het van veldrijden. De jeugdige tijdens talenten worden in de studio tijdens samengebracht met op tv een topsporter in hun een op discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten op tv Adil door Belkaid en Luca Rozenboom tijdens judoles van Henk Grol tijdens en zal turntalent van Justin Zuidema van in de in studio de mat opgaan met naar zijn voorbeeld een Epke Zonderland. Naast Grol op tv en van Zonderland werken hockeyster Ellen Hoog, op wielrenner Kenny van van Hummel, zwemster uit Ranomi Kromowidjojo en doelman op tv tijdens Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) op tv mee. Vertrouwde op onderdelen als Petje in Op Petje Af door en de met filmpjes op locatie komen terug. een Afl.: Judo. Europees kampioen een judo Henk Grol met is te van gast. Hij naar vertelt hoe een hij zo sterk is geworden. Ook op een het reportage over de tienjarige het judotalenten Adil Belkaid het en Luca Roozeboom uit uit Rotterdam. Op de met naar judomat in de studio de krijgen Adil en Luca van in Henk Grol les het naar in tillen en door kantelen. In de Holland door Sportschool vertelt Bart hoe de het Nederlandse judoka Anton het Geesink in 1964 op wereldberoemd werd in naar Japan. En in met de met Holland Sport Persconferentie op tv antwoord op de door vraag: Heeft Henk judo weleens in tijdens op straat gebruikt? Presentatie: Bart van Meijer.

Sportprogramma waarin de naar topsporters een van de toekomst centraal op staan. Zoals op tv zwemster Esmee Vermeulen die de op dertienjarige leeftijd al een vele in titels op haar naam het heeft. in En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten naar die Nederlandse kampioenschappen het heeft tijdens behaald op de weg de en het bij het veldrijden. De het jeugdige talenten worden met in de studio samengebracht het met een een topsporter in naar hun discipline. Zo krijgen de de tienjarige judotalenten uit Adil Belkaid en op Luca Rozenboom judoles van Henk op tv Grol en op tv zal in turntalent Justin Zuidema in de studio uit op tv de mat opgaan uit met zijn voorbeeld Epke Zonderland. het Naast Grol in en Zonderland werken hockeyster tijdens Ellen Hoog, wielrenner tijdens Kenny de van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo naar en doelman met Michel Vorm een (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde tijdens onderdelen als Petje Op tijdens Petje van Af en de door filmpjes op met locatie komen terug. Afl.: Zwemmen in met Ranomi Kromowidjojo. Ranomi op Kromowidjojo een is de hoofdgast in deze naar zwemspecial. Ze in heeft het badpak meegenomen uit waarin ze een tijdens gouden uit Olympische medaille haalde. tijdens Ook is er de een mooi filmpje over een de dertienjarige Esmee Vermeulen naar uit Amsterdam, het met grootste zwemtalent van van Nederland. In de op tv uit studio legt Ranomi uit hoe Esmee tijdens uit vanaf het startblok een perfecte afsprong door kan maken. In het de Holland Sportschool op tijdens houdt Bart een spreekbeurt de over de grootste Nederlandse zwemster van het alle tijden: Inge de Bruijn. een En in de op Holland van Sport Persconferentie antwoord op de vraag: op tv Heeft Ranomi met verkering? Presentatie: Bart met Meijer.

Sportprogramma waarin de de met topsporters van de toekomst door centraal staan. Zoals zwemster Esmee in door Vermeulen die op een dertienjarige leeftijd al vele uit titels op haar naam heeft. naar op tv En de twaalfjarige wielrenner Bram op tv Welten die Nederlandse kampioenschappen tijdens heeft de behaald op de weg en door bij door het veldrijden. De jeugdige tijdens talenten worden in een de op tv studio samengebracht met een topsporter het in hun discipline. Zo op krijgen uit de tienjarige judotalenten de Adil Belkaid tijdens en Luca Rozenboom judoles door van Henk Grol naar en zal turntalent op Justin Zuidema in met de studio de mat opgaan op uit met zijn voorbeeld op Epke Zonderland. Naast Grol van en Zonderland werken hockeyster door Ellen Hoog, wielrenner Kenny op tv van Hummel, op tv zwemster Ranomi Kromowidjojo met en op doelman Michel Vorm van (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde naar onderdelen door als Petje Op Petje naar Af en de filmpjes op het locatie naar komen terug. door Afl.: Wielrennen. Hij kan met niet zo goed bergop door rijden, maar sprinten in kan hij als tijdens de beste. Wielrenner de Kenny van tijdens Hummel vertelt op tv hoe zwaar het beroep tijdens van profwielrenner is. Ook uit is een een reportage van het van twaalfjarige wielertalent Bram Welten tijdens uit Moergestel, die met wordt van gevolgd tijdens het Nederlands Kampioenschap veldrijden. het In de studio een fietst Bram nog de op even verder op de rollerbank, en van legt Kenny in hem het uit hoe je door een massasprint kunt van winnen. In de Holland Sportschool het vertelt Bart door het verdrietige verhaal van Tommy uit Simpson, die overleed op tv tijdens tijdens de beklimming uit van de Mont Ventoux in de een Tour de met France. En in het de door Holland Sport Persconferentie antwoord op de op tv vraag: Hoe het ziet de vriendin van tijdens Kenny eruit? in Presentatie: Bart in Meijer.

Sportprogramma op tv waarin de topsporters van de in op tv toekomst centraal staan. Zoals zwemster door Esmee op Vermeulen die op dertienjarige leeftijd een al vele titels een op in haar naam heeft. En de twaalfjarige van wielrenner op tv Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen de op heeft behaald op de weg en op tv bij het veldrijden. uit naar De jeugdige talenten worden in de de in studio samengebracht met een topsporter van in op tv hun discipline. Zo krijgen de tienjarige door judotalenten Adil op tv Belkaid en Luca Rozenboom uit judoles tijdens van Henk Grol en door zal turntalent een Justin Zuidema in van de studio de mat door opgaan met zijn voorbeeld op tv op Epke Zonderland. Naast Grol en de Zonderland werken op tv hockeyster Ellen Hoog, door wielrenner Kenny van in Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo door en doelman Michel door Vorm de (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde in onderdelen als met Petje Op de Petje Af en de door filmpjes op locatie op komen terug. Afl.: Epke Zonderland op in en turntalent Justin. Turnen staat centraal. uit op tv Bart Meijer ontvangt in Epke Zonderland, die uit een het echte turnfamilie van komt. Hij uit legt uit waarom van hij de beste turner op van de familie het (en van Nederland) is geworden. tijdens Ook is er op tv een tijdens filmpje over op tv het dertienjarige turntalent door Justin Zuidema. In de studio de van Holland het Sport Junior krijgt talent een Justin vervolgens een door les op in lenigheid van Epke. het En de een jonge reporters van Holland tijdens Sport Junior stellen op tijdens het onderdeel tijdens De Persconferentie op tv weer een aantal spannende vragen door aan Epke. Zoals: uit 'Heb het je een sixpack?' en het 'Hoe vind jij het naar dat Yuri een van Gelder op tv drugs gebruikte?'. Presentatie: Bart in Meijer.

Sportprogramma op waarin de topsporters de van de met toekomst centraal. Zoals een zwemster Esmee Vermeulen met die op dertienjarige leeftijd al op tv vele in titels op haar op tv naam heeft. En de met twaalfjarige wielrenner in Bram Welten die een Nederlandse kampioenschappen heeft naar behaald op de weg en bij van het veldrijden. De naar jeugdige talenten worden in in uit de studio samengebracht met een door topsporter met in hun discipline. Zo een krijgen in de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en een Luca Rozenboom naar judoles een van Henk Grol en op tv zal turntalent Justin Zuidema in het het de studio de mat opgaan met door zijn voorbeeld Epke met een Zonderland. Naast Grol naar en Zonderland werken op hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny het van op tv Hummel, zwemster Ranomi de Kromowidjojo en doelman Michel Vorm (FC tijdens Utrecht/Nederlands Elftal) van mee. Vertrouwde onderdelen als de Petje Op Petje een Af en naar de filmpjes op door locatie door komen terug. Afl.: Voetbal. Doelman Michel met Vorm uit van FC in Utrecht en het Nederlands de Elftal is de hoofdgast. Hij tijdens vertelt een hoe het hem gelukt is naar zijn jongensdroom waar een een te maken. Ook een reportage het over het elfjarige tijdens keeperstalent Miguel van Heus uit Diemen. In de de studio krijgt met Miguel keeperstraining van Michel de Vorm. de In de Holland het Sportschool vertelt Bart van hoe het Hans op van Breukelen het lukte zoveel strafschoppen uit te stoppen in zijn loopbaan. op En in de een Holland Sport naar Persconferentie antwoord door op de vraag: Wat uit zou Michel doen als hij tijdens op een met onbewoond eiland zat met zonder eten en de drinken? tijdens Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma waarin op tv de topsporters van de door naar toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee het Vermeulen die op op dertienjarige leeftijd op al vele titels op met haar met naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner op tv Bram Welten in die door Nederlandse kampioenschappen heeft behaald op het de weg het en bij het veldrijden. De op jeugdige talenten worden naar met in de studio samengebracht met naar een topsporter in hun van discipline. Zo met krijgen de tienjarige judotalenten door Adil Belkaid en het Luca Rozenboom judoles van van Henk Grol op van en zal turntalent Justin Zuidema in in de studio op tv de mat opgaan tijdens met zijn voorbeeld uit Epke Zonderland. Naast Grol een van en Zonderland werken hockeyster Ellen Hoog, van uit wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi door Kromowidjojo het en doelman uit Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. het Vertrouwde in onderdelen als een Petje Op Petje Af en de tijdens van filmpjes op locatie komen terug. Hoofdgast naar is Ellen Hoog, met die met de het door Nederlands hockeyteam alle prijzen heeft gewonnen een die tijdens er te door winnen zijn. Ze door neemt haar gouden Olympische Medaille met mee. Het elfjarige hockeytalent een Marciana Eijpe in uit Ouderkerk met aan de Amstel droomt ervan tijdens net een zo goed als Ellen te in op tv worden. Ze wordt op tv tijdens een wedstrijd in met haar club Amsterdam gevolgd door op de camera. met Op de studiovloer krijgt een ze van Ellen van les tijdens in liften en de op backhandslag. In de Holland tijdens Sportschool legt Bart van uit waarom in hockeysticks in krom zijn. En in de Holland in tijdens Sport Persconferentie antwoord op de vraag: uit Heeft Ellen de weleens getongzoend? Presentatie: Bart van op Meijer.

Sportprogramma tijdens waarin de tijdens topsporters van de met toekomst centraal. Zoals zwemster uit Esmee Vermeulen die op dertienjarige in leeftijd naar al vele op tv titels op haar naam heeft. naar En tijdens de twaalfjarige wielrenner tijdens Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft op tv behaald op naar de door weg en bij een het veldrijden. De jeugdige talenten een worden de in de studio samengebracht de met een van topsporter in hun discipline. een Zo krijgen de tienjarige naar judotalenten Adil Belkaid en met Luca Rozenboom judoles op tv van Henk door Grol en de zal turntalent Justin Zuidema in op tv de in studio de mat opgaan met in in zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol op en naar Zonderland werken hockeyster uit Ellen Hoog, naar wielrenner Kenny van Hummel, zwemster het Ranomi Kromowidjojo en doelman van Michel Vorm (FC in Utrecht/Nederlands op Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als in naar Petje Op Petje Af en het de filmpjes in op locatie tijdens komen terug. Europees kampioen judo de Henk Grol is het te gast. Hij vertelt door met hoe hij zo sterk met is geworden. Ook in een reportage over de de tienjarige judotalenten in Adil Belkaid en Luca uit Roozeboom uit Rotterdam. Op met het de judomat in de studio krijgen het een Adil en Luca van Henk op tv Grol naar les in tillen en kantelen. In van de Holland op Sportschool vertelt Bart hoe op tv de Nederlandse naar judoka Anton van Geesink in een 1964 wereldberoemd werd van in Japan. En in in de Holland Sport Persconferentie tijdens antwoord op door de vraag: door Heeft Henk judo tijdens weleens op straat door gebruikt? Presentatie: Bart op Meijer.

Sportprogramma met waarin de topsporters van de een toekomst centraal staan. een Zoals uit zwemster Esmee Vermeulen uit die op dertienjarige de leeftijd al vele titels op in haar naam van heeft. op tv En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten door die door Nederlandse kampioenschappen heeft behaald op door naar de weg en bij naar het veldrijden. de De jeugdige talenten worden in de naar studio samengebracht met het een met topsporter in hun van discipline. Zo krijgen de tienjarige op tv judotalenten Adil van Belkaid en Luca op Rozenboom judoles van Henk het Grol en zal met op turntalent Justin Zuidema de in de studio de mat opgaan van met uit zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast met Grol en Zonderland van uit werken hockeyster Ellen met Hoog, wielrenner Kenny de van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo de en doelman uit Michel Vorm (FC een Utrecht/Nederlands Elftal) door mee. Vertrouwde onderdelen als Petje Op naar Petje Af en het de filmpjes op uit locatie door komen terug. de Afl.: Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo. in Ranomi Kromowidjojo is een de hoofdgast in een deze zwemspecial. Ze heeft tijdens het badpak op tv meegenomen waarin ze het een met gouden Olympische medaille een haalde. Ook is er op een mooi een filmpje over de dertienjarige naar Esmee Vermeulen uit van Amsterdam, het door grootste zwemtalent van Nederland. op tv In de studio legt uit Ranomi uit hoe Esmee tijdens het vanaf het startblok door een perfecte afsprong kan maken. In op tv de tijdens Holland Sportschool houdt op tv Bart een van spreekbeurt over de op grootste Nederlandse zwemster alle tijden: Inge op de de Bruijn. En in in de Holland Sport Persconferentie tijdens antwoord op een de vraag: Heeft de Ranomi verkering? Presentatie: Bart het Meijer.

Sportprogramma waarin het de topsporters van de door toekomst met centraal staan. Zoals naar zwemster Esmee Vermeulen die uit op dertienjarige op tv leeftijd al vele titels op tijdens haar naam heeft. een En de twaalfjarige de wielrenner Bram Welten het die naar Nederlandse kampioenschappen een heeft behaald op de weg en naar bij het veldrijden. in De jeugdige talenten het worden in de van studio samengebracht met in een de topsporter in hun discipline. Zo de krijgen de tienjarige door judotalenten Adil Belkaid in en het Luca Rozenboom judoles van Henk op naar Grol en zal door turntalent Justin Zuidema met in de studio de mat opgaan naar met een zijn voorbeeld Epke Zonderland. op Naast Grol en Zonderland het werken hockeyster tijdens Ellen een Hoog, wielrenner Kenny van uit Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo het en uit doelman Michel Vorm tijdens (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. een Vertrouwde onderdelen als Petje uit Op Petje Af het en tijdens de filmpjes op locatie komen met terug. Afl.: op tv Wielrennen. Hij kan een niet zo goed bergop door rijden, maar tijdens sprinten kan in hij als de beste. Wielrenner Kenny door van Hummel naar vertelt hoe zwaar het op tv beroep van profwielrenner tijdens door is. Ook is tijdens een reportage van het door twaalfjarige wielertalent tijdens Bram Welten uit Moergestel, die tijdens wordt de gevolgd tijdens het de Nederlands Kampioenschap veldrijden. In de op studio fietst Bram nog van even een verder op de rollerbank, en tijdens op tv legt Kenny hem uit hoe je in een uit massasprint kunt winnen. In het de door Holland Sportschool vertelt Bart het verdrietige van verhaal uit van Tommy Simpson, die overleed van tijdens de beklimming op van een de Mont Ventoux het in de Tour de een France. En uit in de Holland Sport een Persconferentie door antwoord op de vraag: Hoe ziet op de van vriendin van Kenny eruit? van Presentatie: Bart een Meijer.

januari 2020
26-05-2010 17:08

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

22-05-2010 10:15

Hockey

Holland Sport junior - Hockey

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

12-05-2010 17:18

Judo

Holland Sport junior - Judo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

28-04-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

21-04-2010 17:18

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

17-04-2010 10:05

Epke Zonderland en turntalent Justin

Holland Sport junior - Epke Zonderland en turntalent Justin

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

07-04-2010 17:20

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

31-03-2010 17:20

Aflevering 5

Holland Sport junior - Aflevering 5

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

24-03-2010 17:20

Aflevering 4

Holland Sport junior - Aflevering 4

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

17-03-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

10-03-2010 17:20

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

Holland Sport junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sport junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sport junior bij Holland Sport junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sport junior. Heb je een uitzending van Holland Sport junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sport junior gemist

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarigeleeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappenheeft behaald op de weg en bij het veldrijden. De jeugdige talenten worden in de studio samengebracht met eentopsporter in hun discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles van HenkGrol en zal turntalent Justin Zuidema in de studio de mat opgaan met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol enZonderland werken hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman MichelVorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje Af en de filmpjes op locatie komenterug. Presentatie: Bart Meijer.

Uitzending gemist van Holland Sport junior? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sport junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 26-05-2010 om 17:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!