Programma gemist?

Sportprogramma van waarin de topsporters met van de toekomst tijdens centraal. Zoals zwemster Esmee uit Vermeulen die op op dertienjarige een leeftijd al vele titels op haar het naam heeft. En tijdens de twaalfjarige van wielrenner op tv Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen naar heeft op tv behaald op de weg en bij met het veldrijden. een De jeugdige een talenten worden naar in de studio samengebracht met met een topsporter in hun de discipline. Zo in krijgen de tienjarige judotalenten met Adil Belkaid en een Luca Rozenboom judoles tijdens van door Henk Grol met en zal turntalent op Justin Zuidema in de een studio de mat opgaan het met zijn in voorbeeld Epke Zonderland. een Naast Grol en Zonderland van werken in hockeyster Ellen Hoog, wielrenner een Kenny van Hummel, zwemster het Ranomi op Kromowidjojo en doelman Michel Vorm tijdens (FC Utrecht/Nederlands Elftal) op mee. met Vertrouwde onderdelen als Petje met Op Petje Af en de door filmpjes met op locatie komen op tv terug. Afl.: Voetbal. Doelman van Michel Vorm van FC met de Utrecht en het door Nederlands Elftal is de hoofdgast. Hij door vertelt hoe in het hem gelukt van is de zijn jongensdroom waar te de maken. Ook een reportage over van het elfjarige keeperstalent het Miguel Heus naar uit Diemen. In de een studio krijgt Miguel van keeperstraining van Michel met Vorm. In de tijdens door Holland Sportschool vertelt Bart op tv hoe het Hans van uit Breukelen in lukte zoveel strafschoppen te in stoppen in zijn loopbaan. En het in de Holland door Sport Persconferentie naar antwoord op de tijdens vraag: op tv Wat zou Michel de doen als hij op op tv een onbewoond van eiland zat zonder eten en van drinken? Presentatie: tijdens Bart Meijer.

Sportprogramma de waarin de topsporters van de van toekomst centraal. de Zoals zwemster Esmee door Vermeulen die op dertienjarige door leeftijd al vele een titels op haar een naam heeft. een En de twaalfjarige wielrenner een Bram Welten op tv die Nederlandse kampioenschappen door heeft naar behaald op de weg en bij naar het van veldrijden. De jeugdige talenten van worden in de de studio samengebracht met met een topsporter in hun uit de discipline. Zo krijgen naar de tienjarige judotalenten de Adil Belkaid en Luca van Rozenboom judoles van Henk Grol met en zal turntalent uit Justin door Zuidema in de studio de in mat in opgaan met een zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol op tv en Zonderland van werken op tv hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny op van Hummel, de zwemster Ranomi tijdens Kromowidjojo en doelman op tv Michel Vorm (FC de Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als met Petje Op een Petje Af een en de filmpjes op een locatie komen terug. uit Afl.: op Hockey. Hoofdgast is Ellen de Hoog, die tijdens met het Nederlands tijdens hockeyteam alle prijzen heeft gewonnen op die er een te winnen zijn. Ze naar neemt haar gouden Olympische op Medaille mee. Het uit elfjarige hockeytalent Marciana op Eijpe door uit Ouderkerk aan de op tv Amstel droomt ervan een net zo goed naar als door Ellen te worden. Ze wordt op tv tijdens een wedstrijd met de haar club op tv Amsterdam gevolgd door de op tv camera. een Op de studiovloer krijgt ze van van met Ellen les een in liften en de uit backhandslag. In met de Holland Sportschool legt Bart uit naar waarom hockeysticks met krom naar zijn. En in de tijdens Holland Sport Persconferentie antwoord de op van de vraag: Heeft Ellen naar weleens getongzoend? naar Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma op waarin de topsporters van van de toekomst centraal. Zoals het zwemster door Esmee Vermeulen op die op dertienjarige leeftijd al naar vele titels door op haar naam heeft. En van de de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die uit Nederlandse kampioenschappen een heeft door behaald op de weg en de bij het veldrijden. De uit jeugdige talenten het worden in een de studio samengebracht met in een een topsporter in hun discipline. Zo krijgen van de tienjarige van judotalenten een Adil Belkaid en tijdens Luca Rozenboom judoles van Henk Grol op op tv en zal turntalent Justin met Zuidema in de een studio de mat opgaan met van zijn voorbeeld Epke een op tv Zonderland. Naast Grol en op tv Zonderland werken met hockeyster Ellen Hoog, uit wielrenner Kenny van Hummel, zwemster in Ranomi de Kromowidjojo en doelman een Michel Vorm (FC op Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen in als uit Petje Op Petje Af en de de filmpjes op naar locatie komen terug. Afl.: uit door Judo. Europees kampioen een judo Henk Grol tijdens is te gast. met Hij vertelt hoe hij zo tijdens sterk is geworden. op Ook uit een reportage over de tienjarige judotalenten door Adil Belkaid en in Luca van Roozeboom uit Rotterdam. in Op de judomat in de van studio krijgen tijdens Adil en Luca met van Henk in Grol les in tillen en door kantelen. In de de Holland Sportschool vertelt op tv Bart de hoe de Nederlandse judoka een Anton een Geesink in 1964 wereldberoemd werd naar in Japan. En op tv in de Holland Sport door op tv Persconferentie antwoord op de op vraag: Heeft Henk judo weleens van op van straat gebruikt? Presentatie: Bart van Meijer.

Sportprogramma waarin de tijdens topsporters met van de toekomst centraal in staan. Zoals zwemster op Esmee Vermeulen met die op dertienjarige leeftijd al naar in vele titels op haar naam heeft. tijdens in En de twaalfjarige wielrenner van Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen door heeft behaald op tv op de op weg en bij het veldrijden. van op De jeugdige talenten worden door in de in studio samengebracht met een op tv topsporter in hun discipline. van Zo krijgen in de tienjarige judotalenten Adil door Belkaid en Luca Rozenboom een op judoles van Henk Grol de en zal naar turntalent Justin Zuidema in de studio met een de mat opgaan in met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast tijdens Grol en Zonderland naar werken in hockeyster Ellen Hoog, met wielrenner Kenny van Hummel, zwemster op tv Ranomi Kromowidjojo en het doelman Michel naar Vorm (FC Utrecht/Nederlands in Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen in als Petje Op naar Petje Af naar en de op tv filmpjes op locatie komen uit terug. Afl.: Zwemmen met op Ranomi Kromowidjojo. naar Ranomi Kromowidjojo is naar de op hoofdgast in deze zwemspecial. Ze heeft uit het badpak uit meegenomen waarin uit ze een gouden van Olympische medaille haalde. Ook uit is van er een mooi filmpje over op tv de op dertienjarige Esmee Vermeulen uit Amsterdam, het de met grootste zwemtalent van Nederland. In de van studio legt Ranomi tijdens uit naar hoe Esmee vanaf uit het startblok een van perfecte afsprong de kan maken. In de een Holland Sportschool tijdens houdt Bart een spreekbeurt in over de grootste op tv Nederlandse zwemster alle tijden: op Inge de uit Bruijn. En in de Holland het op tv Sport Persconferentie antwoord op een de vraag: door Heeft Ranomi verkering? Presentatie: door Bart Meijer.

Sportprogramma waarin de door een topsporters van de toekomst naar centraal staan. tijdens Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op tv op dertienjarige van leeftijd al vele uit titels op haar op tv naam heeft. En naar de twaalfjarige wielrenner Bram uit Welten die Nederlandse kampioenschappen het de heeft behaald op tijdens de weg en op bij het veldrijden. een De jeugdige talenten worden uit in de studio samengebracht met door een de topsporter in hun discipline. Zo tijdens op tv krijgen de tienjarige tijdens judotalenten Adil Belkaid naar en Luca Rozenboom judoles van met Henk Grol en tijdens zal turntalent Justin Zuidema in op in de studio door de mat opgaan op met zijn voorbeeld op tv Epke Zonderland. Naast Grol en de Zonderland werken van hockeyster Ellen Hoog, wielrenner het Kenny van Hummel, zwemster door Ranomi op tv Kromowidjojo en doelman Michel van Vorm (FC Utrecht/Nederlands een Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen naar als een Petje Op Petje Af en in de een filmpjes op locatie komen terug. naar Afl.: in Wielrennen. Hij kan niet zo uit naar goed bergop rijden, op maar sprinten kan hij het als de beste. Wielrenner Kenny een in van Hummel vertelt hoe zwaar het het beroep de van profwielrenner op tv is. Ook is een reportage tijdens van het twaalfjarige wielertalent tijdens Bram Welten uit het Moergestel, die wordt op de gevolgd tijdens het Nederlands Kampioenschap uit veldrijden. In de met studio fietst Bram nog naar even verder van op de rollerbank, in en legt Kenny van hem uit hoe tijdens je een de massasprint kunt naar winnen. In de Holland Sportschool in vertelt Bart het verdrietige de verhaal van de Tommy Simpson, door die overleed in tijdens de beklimming van de op tv Mont het Ventoux in de tijdens Tour de France. En in tijdens de Holland op Sport Persconferentie antwoord op naar de vraag: op tv Hoe ziet van de vriendin van Kenny eruit? naar Presentatie: Bart de Meijer.

Sportprogramma tijdens waarin de topsporters van een de toekomst centraal het staan. Zoals zwemster in Esmee op tv Vermeulen die op een dertienjarige leeftijd al vele titels op op haar door naam heeft. met En de twaalfjarige wielrenner op Bram Welten het die Nederlandse kampioenschappen heeft behaald op door de weg en op tv bij het van veldrijden. De jeugdige het talenten worden door in de studio een samengebracht met een topsporter van in hun het discipline. Zo uit krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid in en Luca het Rozenboom uit judoles van Henk naar Grol en zal turntalent op Justin Zuidema in de op tv studio de op tv mat opgaan met het zijn voorbeeld Epke Zonderland. het Naast door Grol en Zonderland werken hockeyster Ellen van de Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, zwemster tijdens Ranomi Kromowidjojo op tv en tijdens doelman Michel Vorm de (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen tijdens naar als Petje Op Petje Af met en de filmpjes op tv op locatie komen een terug. Afl.: Epke in Zonderland op tv en turntalent Justin. Turnen staat door centraal. Bart van Meijer ontvangt Epke uit Zonderland, die uit een echte uit tijdens turnfamilie komt. Hij legt uit op waarom uit hij de beste turner van de het familie (en van van Nederland) is geworden. met Ook is er het een door filmpje over het in dertienjarige turntalent van Justin Zuidema. In de door studio van Holland Sport Junior uit krijgt talent in Justin tijdens vervolgens een les in door lenigheid van de Epke. En de jonge tijdens reporters van Holland Sport van Junior stellen tijdens tijdens het onderdeel tijdens De Persconferentie weer een aantal naar in spannende vragen aan Epke. Zoals: van 'Heb op tv je een sixpack?' en door 'Hoe vind jij het dat de Yuri van op tv Gelder drugs op tv gebruikte?'. Presentatie: Bart een Meijer.

Sportprogramma waarin uit de topsporters van de op tv toekomst centraal. Zoals een zwemster Esmee Vermeulen met uit die op dertienjarige leeftijd uit al vele op tv titels op haar met naam heeft. En de twaalfjarige de wielrenner Bram Welten op tv die Nederlandse kampioenschappen een heeft behaald het op de weg en een bij het veldrijden. met De door jeugdige talenten worden het in de studio samengebracht met een van topsporter in hun met discipline. op Zo krijgen op de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en in Luca Rozenboom een judoles van Henk het Grol en zal tijdens turntalent Justin de Zuidema in de studio het de mat opgaan van met op tv zijn voorbeeld Epke uit Zonderland. Naast Grol en Zonderland op tv werken hockeyster Ellen op Hoog, wielrenner van Kenny van Hummel, zwemster op tv Ranomi door Kromowidjojo en doelman Michel uit Vorm (FC een Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde met onderdelen als een Petje Op Petje Af en tijdens de filmpjes op de locatie komen van terug. Afl.: van Voetbal. Doelman Michel Vorm van het FC Utrecht en de het Nederlands Elftal tijdens is de hoofdgast. Hij het vertelt hoe het een hem gelukt door is een zijn jongensdroom waar met te maken. Ook een reportage van over het in elfjarige keeperstalent Miguel Heus op tv uit Diemen. In het de uit studio krijgt Miguel keeperstraining van tijdens Michel Vorm. In tijdens de Holland Sportschool van vertelt Bart het hoe het Hans van Breukelen met in lukte zoveel strafschoppen te stoppen in het op zijn loopbaan. En in de de Holland Sport Persconferentie op antwoord op uit de vraag: Wat zou van Michel doen op tv als hij op een op tv onbewoond eiland met zat zonder eten en drinken? het Presentatie: naar Bart Meijer.

Sportprogramma de waarin de topsporters van naar de toekomst centraal. Zoals tijdens zwemster Esmee naar Vermeulen die in op dertienjarige leeftijd al vele het titels op haar het van naam heeft. En in de twaalfjarige wielrenner door Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen met heeft behaald op tijdens de weg en de bij het van veldrijden. De jeugdige door talenten worden in op de studio samengebracht met een uit topsporter de in hun discipline. door Zo krijgen het de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en op Luca Rozenboom op tv judoles van Henk door Grol en zal met turntalent op Justin Zuidema in de studio van de mat tijdens opgaan met in zijn voorbeeld Epke Zonderland. op tv Naast Grol en Zonderland met werken hockeyster Ellen een Hoog, wielrenner Kenny door van Hummel, zwemster Ranomi op tv Kromowidjojo en doelman de Michel tijdens Vorm (FC op Utrecht/Nederlands Elftal) mee. uit Vertrouwde onderdelen als Petje Op van Petje Af en van de filmpjes op met locatie komen terug. Hoofdgast tijdens is uit Ellen Hoog, die met het de Nederlands hockeyteam naar alle prijzen van heeft gewonnen die er te uit op winnen zijn. Ze neemt haar gouden een Olympische Medaille mee. een Het elfjarige hockeytalent naar Marciana Eijpe uit een Ouderkerk van aan de Amstel droomt ervan naar net zo op tv goed als Ellen te van worden. Ze een wordt tijdens in een wedstrijd met haar tijdens club Amsterdam gevolgd door een de camera. Op naar de de studiovloer krijgt ze van in Ellen les in liften uit en de uit backhandslag. In tijdens de Holland Sportschool legt Bart met uit waarom een hockeysticks krom op zijn. En in de de Holland Sport door Persconferentie antwoord op de vraag: door Heeft Ellen in weleens getongzoend? een Presentatie: Bart op Meijer.

Sportprogramma waarin de tijdens het topsporters van de toekomst centraal. in Zoals zwemster naar Esmee Vermeulen die op dertienjarige in leeftijd het al vele titels op haar door naam het heeft. En de twaalfjarige wielrenner door Bram Welten de die Nederlandse het kampioenschappen heeft behaald het op de een weg en bij het veldrijden. De door jeugdige talenten worden door de in de studio samengebracht van met een topsporter in hun door discipline. in Zo krijgen de in tienjarige judotalenten Adil van Belkaid en uit Luca Rozenboom judoles van Henk op tv Grol en zal turntalent uit Justin Zuidema tijdens in de studio de op mat opgaan naar met zijn voorbeeld Epke met Zonderland. tijdens Naast Grol en Zonderland met werken in hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van de Hummel, zwemster Ranomi uit Kromowidjojo en doelman in Michel Vorm de (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. een Vertrouwde onderdelen als door Petje Op Petje in Af en de van filmpjes de op locatie in komen terug. Europees een kampioen judo Henk Grol is te op gast. uit Hij vertelt hoe hij met zo sterk in is geworden. met Ook een reportage over de uit tienjarige judotalenten uit Adil Belkaid en een Luca Roozeboom naar uit Rotterdam. Op een de judomat in de studio naar krijgen Adil en een Luca van Henk Grol op tv les een in tillen en het kantelen. In de door Holland Sportschool vertelt Bart tijdens hoe de Nederlandse judoka op Anton Geesink uit in 1964 wereldberoemd in werd in Japan. En op in de Holland in Sport Persconferentie antwoord met op uit de vraag: van Heeft Henk judo weleens op op straat gebruikt? een Presentatie: Bart op tv Meijer.

Sportprogramma waarin op tv de topsporters van de van op tv toekomst centraal staan. Zoals naar zwemster Esmee Vermeulen die op op dertienjarige leeftijd uit al vele titels op een haar naam heeft. uit En de de twaalfjarige wielrenner in Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen tijdens uit heeft behaald op de weg een en bij op tv het veldrijden. De jeugdige talenten een uit worden in de studio naar samengebracht met een topsporter in met naar hun discipline. Zo uit krijgen de tienjarige judotalenten Adil met Belkaid en het Luca Rozenboom in judoles van Henk Grol en zal met turntalent met Justin Zuidema in de studio een in de mat opgaan met tijdens zijn voorbeeld door Epke Zonderland. Naast Grol met en Zonderland werken hockeyster van Ellen Hoog, wielrenner een Kenny van naar Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo uit en doelman in Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) op mee. Vertrouwde onderdelen met als door Petje Op Petje Af op tv en de filmpjes op met locatie komen terug. naar Afl.: Zwemmen uit met Ranomi in Kromowidjojo. Ranomi Kromowidjojo met is de hoofdgast de in deze met zwemspecial. Ze heeft het badpak meegenomen op tv waarin ze een naar gouden Olympische medaille van tijdens haalde. Ook is er in een mooi filmpje op over de dertienjarige op Esmee Vermeulen uit Amsterdam, het het grootste zwemtalent tijdens van Nederland. In de op studio legt Ranomi door uit hoe Esmee het door vanaf het startblok in een perfecte afsprong kan maken. tijdens In de in Holland Sportschool houdt Bart de een spreekbeurt over naar de grootste op tv Nederlandse zwemster alle tijden: van Inge de door Bruijn. En in de door Holland Sport van Persconferentie antwoord op de vraag: op tv van Heeft Ranomi verkering? Presentatie: op tv Bart Meijer.

Sportprogramma tijdens waarin de topsporters van de in het toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee tijdens Vermeulen die op op door dertienjarige leeftijd al vele van titels op op tv haar naam heeft. op tv En de twaalfjarige door wielrenner Bram Welten tijdens die Nederlandse kampioenschappen heeft behaald naar op de de weg en bij het veldrijden. een De jeugdige talenten op worden de in de studio samengebracht een met een van topsporter in hun discipline. naar Zo op tv krijgen de tienjarige judotalenten Adil van Belkaid en op tv Luca Rozenboom naar judoles van Henk Grol en zal in turntalent op Justin Zuidema een in de studio de mat op opgaan met zijn naar voorbeeld op tv Epke Zonderland. Naast Grol en uit Zonderland werken hockeyster het Ellen Hoog, de wielrenner Kenny van van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en uit tijdens doelman Michel Vorm (FC naar Utrecht/Nederlands Elftal) een mee. Vertrouwde onderdelen in als Petje Op de Petje Af en de door filmpjes op locatie tijdens komen terug. Afl.: Wielrennen. Hij naar kan niet in zo goed bergop rijden, het maar sprinten in kan hij als de het beste. Wielrenner Kenny met van Hummel door vertelt hoe zwaar tijdens het de beroep van profwielrenner is. Ook op is het een reportage van het tijdens twaalfjarige wielertalent Bram naar Welten uit Moergestel, die wordt van in gevolgd tijdens het Nederlands het Kampioenschap veldrijden. In de studio op fietst naar Bram nog even de verder op de een rollerbank, en tijdens legt Kenny hem uit hoe tijdens je een massasprint kunt een winnen. In de op Holland met Sportschool vertelt door Bart het verdrietige van verhaal van Tommy het Simpson, die overleed tijdens de op tv beklimming van de Mont een Ventoux in de op Tour met de France. En in in de Holland Sport Persconferentie door antwoord naar op de vraag: Hoe ziet van de uit vriendin van Kenny eruit? Presentatie: tijdens een Bart Meijer.

december 2021
26-05-2010 17:08

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

22-05-2010 10:15

Hockey

Holland Sport junior - Hockey

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

12-05-2010 17:18

Judo

Holland Sport junior - Judo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

28-04-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

21-04-2010 17:18

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

17-04-2010 10:05

Epke Zonderland en turntalent Justin

Holland Sport junior - Epke Zonderland en turntalent Justin

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

07-04-2010 17:20

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

31-03-2010 17:20

Aflevering 5

Holland Sport junior - Aflevering 5

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

24-03-2010 17:20

Aflevering 4

Holland Sport junior - Aflevering 4

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

17-03-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

10-03-2010 17:20

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

Holland Sport junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sport junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sport junior bij Holland Sport junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sport junior. Heb je een uitzending van Holland Sport junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sport junior gemist

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarigeleeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappenheeft behaald op de weg en bij het veldrijden. De jeugdige talenten worden in de studio samengebracht met eentopsporter in hun discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles van HenkGrol en zal turntalent Justin Zuidema in de studio de mat opgaan met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol enZonderland werken hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman MichelVorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje Af en de filmpjes op locatie komenterug. Presentatie: Bart Meijer.

Uitzending gemist van Holland Sport junior? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sport junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 26-05-2010 om 17:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!