Programma gemist?

Sportprogramma waarin van de het topsporters van de toekomst centraal. Zoals van zwemster Esmee een Vermeulen van die op dertienjarige uit leeftijd al vele titels op haar van naam van heeft. En de uit twaalfjarige wielrenner Bram Welten die uit met Nederlandse kampioenschappen heeft behaald op tijdens de weg en met bij het veldrijden. de De door jeugdige talenten worden in de studio naar door samengebracht met een topsporter in het hun discipline. naar Zo krijgen de tienjarige judotalenten tijdens van Adil Belkaid en Luca door Rozenboom judoles in van Henk Grol door en zal turntalent Justin in Zuidema in een de studio de uit mat opgaan met zijn voorbeeld naar Epke op Zonderland. Naast Grol en Zonderland werken tijdens hockeyster Ellen naar Hoog, wielrenner van Kenny van Hummel, zwemster van Ranomi Kromowidjojo en naar doelman Michel een Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) op tv mee. Vertrouwde onderdelen door als Petje de Op Petje in Af en de filmpjes op locatie naar komen terug. tijdens Afl.: Voetbal. Doelman Michel op Vorm van op FC Utrecht door en het tijdens Nederlands Elftal is de op hoofdgast. Hij de vertelt hoe het tijdens hem gelukt is zijn het jongensdroom waar te maken. Ook van in een reportage over het elfjarige naar keeperstalent Miguel het Heus uit Diemen. In van de studio krijgt van Miguel keeperstraining het van Michel naar Vorm. In de Holland Sportschool het vertelt Bart met hoe het Hans van Breukelen in lukte op tv zoveel strafschoppen van te stoppen in de zijn loopbaan. En in de de Holland op Sport Persconferentie antwoord op de vraag: in naar Wat zou Michel doen met als hij op naar een onbewoond met eiland zat zonder eten en drinken? naar Presentatie: met Bart Meijer.

Sportprogramma waarin het de topsporters van de uit toekomst centraal. uit Zoals zwemster Esmee Vermeulen op tv die op naar dertienjarige leeftijd al op vele met titels op haar tijdens naam heeft. En een de twaalfjarige wielrenner Bram door Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft naar behaald op uit de weg naar en bij het veldrijden. met De jeugdige talenten op worden in de studio in samengebracht met de een uit topsporter in hun discipline. met Zo krijgen de tienjarige judotalenten de Adil van Belkaid en Luca Rozenboom het judoles in van Henk Grol en van zal turntalent Justin het Zuidema in de studio van de mat opgaan een met zijn voorbeeld van Epke tijdens Zonderland. Naast Grol en Zonderland werken tijdens hockeyster op Ellen Hoog, wielrenner in Kenny van Hummel, zwemster op tv Ranomi Kromowidjojo en naar doelman het Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. met Vertrouwde onderdelen op als Petje Op Petje door Af op en de filmpjes op het locatie komen in terug. Afl.: Hockey. Hoofdgast uit is op tv Ellen Hoog, die met tijdens het Nederlands hockeyteam alle prijzen in heeft gewonnen het die naar er te winnen zijn. uit Ze neemt haar gouden Olympische een Medaille mee. de Het elfjarige hockeytalent Marciana uit Eijpe uit door Ouderkerk aan op de Amstel droomt ervan het net een zo goed als Ellen op tv te worden. Ze wordt tijdens een een door wedstrijd met uit haar club Amsterdam gevolgd door op de camera. in Op de studiovloer krijgt ze van in van Ellen les in liften het en de backhandslag. In op tv in de Holland Sportschool legt Bart uit van waarom hockeysticks krom tijdens zijn. En in een de door Holland Sport Persconferentie antwoord een op de vraag: naar Heeft in Ellen weleens getongzoend? Presentatie: Bart naar Meijer.

Sportprogramma waarin de op tv naar topsporters van de naar toekomst centraal. Zoals de zwemster Esmee Vermeulen die op van dertienjarige leeftijd al vele uit titels op tijdens haar naam heeft. En door de in twaalfjarige wielrenner Bram door Welten die Nederlandse kampioenschappen uit heeft behaald de op de weg uit en bij op het veldrijden. De op tv jeugdige talenten worden in in de studio samengebracht tijdens met een topsporter in op tv hun discipline. Zo met krijgen het de tienjarige judotalenten Adil Belkaid van en Luca Rozenboom judoles uit van door Henk Grol en tijdens zal turntalent uit Justin Zuidema in de studio de het mat opgaan de met zijn met voorbeeld Epke van Zonderland. Naast Grol en Zonderland door werken het hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny met van Hummel, zwemster Ranomi de door Kromowidjojo en doelman Michel Vorm op tv (FC Utrecht/Nederlands Elftal) met mee. Vertrouwde onderdelen uit als Petje in Op Petje op tv Af en de met filmpjes op locatie komen terug. Afl.: op tv Judo. Europees kampioen op in judo Henk Grol is te gast. tijdens Hij vertelt van hoe hij zo naar sterk van is geworden. Ook een reportage over van de in tienjarige judotalenten Adil Belkaid het en Luca Roozeboom uit het Rotterdam. Op de uit judomat uit in de studio tijdens krijgen Adil en Luca tijdens van Henk Grol les door in tillen een en kantelen. In op de Holland naar Sportschool vertelt Bart hoe de in Nederlandse judoka Anton van Geesink van in 1964 met wereldberoemd werd in Japan. En op tv in de tijdens Holland Sport Persconferentie een antwoord op de vraag: op Heeft Henk judo weleens door op straat gebruikt? een met Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma met waarin de topsporters van met de toekomst uit centraal staan. Zoals zwemster met Esmee op Vermeulen die op dertienjarige met leeftijd al vele titels op uit haar naam heeft. het En de twaalfjarige op tv wielrenner op tv Bram Welten die de Nederlandse kampioenschappen heeft behaald op tijdens de weg en de bij met het veldrijden. De jeugdige talenten uit een worden in de studio samengebracht op met een de topsporter in in hun discipline. Zo krijgen de tienjarige door door judotalenten Adil Belkaid op tv en Luca Rozenboom door judoles van Henk Grol op tv en zal turntalent uit Justin Zuidema in de in studio door de mat opgaan met zijn de voorbeeld Epke Zonderland. van Naast Grol en door Zonderland werken hockeyster een Ellen naar Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, de zwemster Ranomi Kromowidjojo en naar doelman Michel naar Vorm tijdens (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde uit onderdelen als Petje Op een naar Petje Af en de in filmpjes op locatie op tv komen terug. Afl.: de Zwemmen met van Ranomi Kromowidjojo. Ranomi Kromowidjojo is van de op tv hoofdgast in deze zwemspecial. de Ze heeft het uit badpak meegenomen waarin ze een naar gouden Olympische medaille de haalde. Ook is door er een mooi op op tv filmpje over de dertienjarige Esmee op Vermeulen uit op tv Amsterdam, het een grootste zwemtalent van Nederland. In de de studio een legt Ranomi uit hoe Esmee in in vanaf het startblok een uit perfecte afsprong uit kan maken. In het de Holland Sportschool houdt Bart een een spreekbeurt over van de grootste door Nederlandse zwemster uit alle tijden: Inge de Bruijn. En van een in de Holland Sport Persconferentie antwoord uit op op tv de vraag: Heeft Ranomi verkering? een een Presentatie: Bart Meijer.

Sportprogramma waarin de met topsporters door van de toekomst een centraal staan. Zoals zwemster de Esmee Vermeulen die op tijdens dertienjarige leeftijd in al vele het titels op haar het naam heeft. in En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten met van die Nederlandse kampioenschappen heeft behaald op tijdens de weg naar en in bij het veldrijden. De het jeugdige talenten worden in de van studio op tv samengebracht met tijdens een topsporter in op tv hun discipline. Zo tijdens krijgen de tienjarige van judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom een in judoles van Henk Grol en op zal turntalent Justin Zuidema het in de studio in de mat opgaan uit met zijn voorbeeld van Epke Zonderland. Naast op Grol en in Zonderland door werken hockeyster Ellen de Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, tijdens zwemster in Ranomi Kromowidjojo en doelman Michel Vorm tijdens (FC op Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde tijdens onderdelen als in Petje Op Petje Af en door het de filmpjes op locatie komen terug. van uit Afl.: Wielrennen. Hij kan uit niet zo goed bergop rijden, op maar sprinten kan uit hij op als de beste. Wielrenner uit Kenny van Hummel de vertelt hoe zwaar het op tv beroep van profwielrenner tijdens met is. Ook is een op reportage van naar het twaalfjarige wielertalent Bram Welten de uit Moergestel, die de wordt gevolgd tijdens uit het Nederlands Kampioenschap op tv veldrijden. tijdens In de studio fietst Bram nog in even verder op tijdens de rollerbank, op en uit legt Kenny hem uit hoe je een een massasprint kunt naar winnen. In in de van Holland Sportschool vertelt door Bart het verdrietige een verhaal van Tommy Simpson, die overleed met op tijdens de beklimming van de Mont een Ventoux in de naar Tour de met France. En in met de Holland Sport de Persconferentie antwoord op een de vraag: Hoe door ziet in de vriendin van Kenny eruit? Presentatie: tijdens Bart in Meijer.

Sportprogramma waarin door de topsporters van de uit toekomst het centraal staan. Zoals zwemster Esmee met Vermeulen die naar op dertienjarige leeftijd al van vele titels op op haar op naam heeft. in En de twaalfjarige de wielrenner Bram Welten die Nederlandse door kampioenschappen heeft behaald op op een de weg en bij tijdens het veldrijden. van De jeugdige talenten worden in met de het studio samengebracht met een topsporter uit in hun discipline. Zo in met krijgen de tienjarige judotalenten Adil op Belkaid en Luca de Rozenboom judoles het van Henk door Grol en zal turntalent Justin Zuidema van in de een studio de door mat opgaan met op zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast met Grol op tv en Zonderland werken hockeyster met Ellen Hoog, wielrenner Kenny door van Hummel, met zwemster Ranomi Kromowidjojo en het met doelman Michel Vorm (FC van Utrecht/Nederlands Elftal) mee. op tv Vertrouwde onderdelen als Petje naar Op Petje Af het en tijdens de filmpjes op locatie komen naar terug. met Afl.: Epke Zonderland naar en turntalent Justin. Turnen met staat centraal. door Bart Meijer ontvangt een Epke Zonderland, die uit tijdens een echte turnfamilie komt. van Hij legt uit waarom het hij de in beste turner van de de naar familie (en van Nederland) is uit geworden. een Ook is er een filmpje van over het de dertienjarige turntalent van Justin Zuidema. In uit de studio van Holland Sport de Junior de krijgt talent Justin vervolgens een door les in de lenigheid van Epke. En op tv de jonge reporters de van Holland een Sport Junior stellen uit tijdens het onderdeel De tijdens Persconferentie weer een aantal de naar spannende vragen aan Epke. Zoals: van 'Heb je tijdens een sixpack?' en 'Hoe een vind de jij het dat op Yuri van Gelder drugs met gebruikte?'. Presentatie: de Bart Meijer.

Sportprogramma waarin de op topsporters van tijdens de tijdens toekomst centraal. Zoals met zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige een leeftijd het al vele met titels op haar naam heeft. op tv En op tv de twaalfjarige wielrenner Bram Welten van die Nederlandse tijdens kampioenschappen heeft behaald op de de uit weg en bij het veldrijden. De op naar jeugdige talenten worden in de met studio samengebracht met naar een topsporter het in hun discipline. Zo krijgen naar de door tienjarige judotalenten Adil op Belkaid en Luca Rozenboom judoles op van Henk tijdens Grol en zal naar turntalent Justin Zuidema in de de studio de een in mat opgaan met zijn voorbeeld op Epke tijdens Zonderland. Naast Grol in en Zonderland werken hockeyster Ellen Hoog, van wielrenner van Kenny van Hummel, zwemster op tv Ranomi Kromowidjojo en doelman in Michel Vorm tijdens (FC Utrecht/Nederlands Elftal) op tv mee. Vertrouwde de onderdelen als Petje Op tijdens Petje Af uit en de filmpjes op tv op locatie komen terug. met Afl.: door Voetbal. Doelman Michel Vorm de van FC Utrecht en op tv het Nederlands een Elftal is de hoofdgast. het Hij vertelt hoe de het hem gelukt is in de zijn jongensdroom waar te tijdens maken. Ook een naar reportage over het elfjarige in keeperstalent Miguel Heus op uit Diemen. In met de op studio krijgt Miguel door keeperstraining van Michel Vorm. een In de Holland Sportschool vertelt het Bart hoe het het met Hans van Breukelen lukte zoveel strafschoppen naar tijdens te stoppen in zijn loopbaan. En het in de Holland een Sport Persconferentie antwoord op tv het op de vraag: Wat tijdens zou Michel op tv doen als hij op een in onbewoond op eiland zat zonder eten op en drinken? Presentatie: Bart van Meijer.

Sportprogramma door waarin de topsporters naar van de toekomst op tv centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen uit die van op dertienjarige leeftijd al in vele de titels op haar naam door heeft. En met de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die tijdens Nederlandse kampioenschappen naar heeft behaald op de de van weg en bij het tijdens veldrijden. De door jeugdige talenten worden met in de studio samengebracht met een het uit topsporter in hun discipline. Zo door krijgen de tienjarige judotalenten het van Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles uit van Henk een Grol en op zal turntalent Justin Zuidema in het de door studio de uit mat opgaan met zijn voorbeeld Epke tijdens Zonderland. Naast op Grol en Zonderland werken van hockeyster Ellen op Hoog, wielrenner Kenny van het door Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo het en doelman het Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) door mee. Vertrouwde onderdelen een als Petje een Op Petje op tv Af en de filmpjes met op locatie het komen terug. Hoofdgast naar is Ellen Hoog, die met uit het Nederlands op tv hockeyteam alle prijzen door heeft gewonnen het die er te winnen zijn. Ze het neemt op tv haar gouden Olympische Medaille mee. tijdens Het elfjarige hockeytalent naar Marciana Eijpe de uit Ouderkerk op tv aan de het Amstel droomt ervan de net zo goed met als Ellen te worden. Ze wordt de tijdens een wedstrijd een met haar club van Amsterdam gevolgd de door de camera. Op het de studiovloer een krijgt ze tijdens van Ellen les met in liften en de backhandslag. een In de een Holland Sportschool legt op tv Bart een uit waarom hockeysticks krom naar zijn. En in met de Holland Sport Persconferentie van antwoord op met de vraag: Heeft Ellen weleens door getongzoend? Presentatie: Bart naar in Meijer.

Sportprogramma waarin uit de topsporters van een de toekomst centraal. Zoals van zwemster door Esmee Vermeulen die op uit dertienjarige met leeftijd al vele titels met op haar naam heeft. En op tv de uit twaalfjarige wielrenner Bram Welten met die Nederlandse de kampioenschappen heeft behaald op de in weg tijdens en bij het op tv veldrijden. De jeugdige naar talenten worden in de studio tijdens samengebracht met tijdens een de topsporter in hun discipline. naar Zo krijgen de tienjarige judotalenten de Adil Belkaid en met door Luca Rozenboom judoles van Henk Grol op een en zal turntalent Justin Zuidema in uit naar de studio de mat op tv opgaan met zijn een voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol uit door en Zonderland werken hockeyster Ellen tijdens Hoog, wielrenner Kenny van tijdens Hummel, in zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman een Michel Vorm op tv (FC Utrecht/Nederlands van Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als op Petje Op Petje uit Af en de op tv filmpjes door op locatie komen terug. tijdens Europees kampioen uit judo Henk Grol is te tijdens gast. op Hij vertelt met hoe hij zo tijdens sterk is geworden. door Ook een reportage over de tienjarige op judotalenten Adil met Belkaid en Luca naar Roozeboom uit Rotterdam. door Op op tv de judomat in uit de studio krijgen uit Adil en Luca van Henk Grol de les in tillen uit en kantelen. In een de Holland met Sportschool vertelt op Bart hoe op de Nederlandse judoka Anton Geesink in tijdens op tv 1964 wereldberoemd werd in op tv Japan. En door in de Holland Sport Persconferentie een antwoord op van de vraag: in Heeft Henk judo weleens op straat op gebruikt? Presentatie: tijdens Bart in Meijer.

Sportprogramma waarin de van uit topsporters van de toekomst centraal staan. van Zoals tijdens zwemster Esmee Vermeulen tijdens die op met dertienjarige leeftijd al vele een titels op haar naam naar heeft. En met de twaalfjarige wielrenner door Bram Welten van die Nederlandse kampioenschappen tijdens heeft behaald op de weg en op tv bij het veldrijden. de in De jeugdige talenten worden door in de studio samengebracht met van een topsporter een in hun discipline. in Zo krijgen door de tienjarige judotalenten Adil Belkaid naar en Luca Rozenboom uit judoles van Henk naar Grol en de zal turntalent Justin de Zuidema in de een studio de mat opgaan uit met zijn voorbeeld op Epke Zonderland. tijdens Naast Grol en uit Zonderland werken hockeyster van Ellen Hoog, wielrenner een Kenny van Hummel, door zwemster door Ranomi Kromowidjojo en doelman Michel op Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) in mee. Vertrouwde onderdelen in met als Petje Op Petje Af naar en de filmpjes op tv op locatie komen terug. naar met Afl.: Zwemmen met Ranomi een Kromowidjojo. Ranomi tijdens Kromowidjojo is de hoofdgast in deze naar zwemspecial. door Ze heeft het uit badpak meegenomen waarin ze het een gouden Olympische het medaille haalde. Ook is op tv er een op tv mooi filmpje over de van dertienjarige Esmee in Vermeulen uit Amsterdam, het in op grootste zwemtalent van op tv Nederland. In de het studio legt Ranomi uit hoe Esmee van vanaf het startblok tijdens een perfecte naar afsprong kan maken. van In de door Holland Sportschool houdt Bart een van spreekbeurt het over de de grootste Nederlandse zwemster alle op tv tijden: Inge de Bruijn. En een het in de Holland Sport Persconferentie antwoord door op de naar vraag: met Heeft Ranomi verkering? Presentatie: Bart in Meijer.

Sportprogramma door waarin de topsporters van uit de tijdens toekomst centraal staan. Zoals zwemster de Esmee Vermeulen die op tijdens dertienjarige leeftijd al uit vele titels in op haar naam heeft. door op En de twaalfjarige op wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen van heeft behaald op een de met weg en bij naar het veldrijden. De jeugdige talenten met worden een in de van studio samengebracht met een topsporter op tv in hun discipline. het Zo krijgen door de tienjarige op judotalenten Adil Belkaid en tijdens Luca Rozenboom judoles op van Henk Grol en zal een door turntalent Justin Zuidema op in de studio de mat opgaan de met zijn voorbeeld met Epke Zonderland. naar Naast Grol en Zonderland door werken uit hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny op tijdens van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en tijdens het doelman Michel Vorm (FC naar Utrecht/Nederlands Elftal) mee. tijdens Vertrouwde onderdelen als een Petje Op de Petje Af en de filmpjes op op tv locatie komen terug. op tv Afl.: Wielrennen. Hij de kan niet naar zo goed bergop het rijden, het maar sprinten kan hij tijdens als de beste. Wielrenner naar Kenny van op tv Hummel vertelt hoe zwaar door het het beroep van profwielrenner het is. Ook is een een reportage van door het twaalfjarige wielertalent Bram Welten uit het door Moergestel, die wordt gevolgd tijdens het in Nederlands Kampioenschap in veldrijden. In de de studio fietst een Bram nog even verder tijdens op de de rollerbank, en legt Kenny door hem naar uit hoe je op een massasprint kunt winnen. In de van Holland Sportschool tijdens vertelt Bart het verdrietige naar verhaal van in Tommy Simpson, op die overleed tijdens de beklimming tijdens van het de Mont Ventoux het in de Tour de uit France. En in in de Holland Sport uit Persconferentie een antwoord op de het vraag: Hoe ziet de het vriendin van Kenny eruit? naar Presentatie: Bart op tv Meijer.

september 2017
26-05-2010 17:08

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

22-05-2010 10:15

Hockey

Holland Sport junior - Hockey

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

12-05-2010 17:18

Judo

Holland Sport junior - Judo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

28-04-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

21-04-2010 17:18

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

17-04-2010 10:05

Epke Zonderland en turntalent Justin

Holland Sport junior - Epke Zonderland en turntalent Justin

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

07-04-2010 17:20

Voetbal

Holland Sport junior - Voetbal

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

31-03-2010 17:20

Aflevering 5

Holland Sport junior - Aflevering 5

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

24-03-2010 17:20

Aflevering 4

Holland Sport junior - Aflevering 4

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft ...

17-03-2010 17:20

Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Holland Sport junior - Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

10-03-2010 17:20

Wielrennen

Holland Sport junior - Wielrennen

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen ...

Holland Sport junior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sport junior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sport junior bij Holland Sport junior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sport junior. Heb je een uitzending van Holland Sport junior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sport junior gemist

Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarigeleeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappenheeft behaald op de weg en bij het veldrijden. De jeugdige talenten worden in de studio samengebracht met eentopsporter in hun discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles van HenkGrol en zal turntalent Justin Zuidema in de studio de mat opgaan met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol enZonderland werken hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman MichelVorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje Af en de filmpjes op locatie komenterug. Presentatie: Bart Meijer.

Uitzending gemist van Holland Sport junior? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sport junior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 26-05-2010 om 17:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord