Programma gemist?

Auteursportretten Dichter met Jean Pierre Rawie tijdens is tijdens de op wekelijkse borrel met zijn in vrienden een in bron van naar kennis. Toegegeven, nu op tv hij ouder wordt vindt tijdens hij fictie op tv totaal oninteressant een en is meer van de geschiedenis uit en de uit biografieën.

Auteursportretten Peter Buwalda door is naar met zijn debuutroman uit genomineerd voor het de Ako literatuurprijs. Een uitvoerig diner in een lang is het in wachten op de de bekendmaking van de uit winnaar.

Auteursportretten op tv Thomas Verbogt en door Debby Petter de zijn on tour op tv met hun theaterstuk Ik ben in er nog. de Het dagelijks draaiboek van voorstelling met doornemen, het optreden en naborrelen maakt hongerig naar 's van nachts op weg naar met huis.

Auteursportretten een Geert Mak begraaft in zich in de research voor door van zijn nieuwe boek. van Zijn vrouw Mitzi blijft in op tv de de buurt, voor een rustig kopje naar thee als het uit tegen uit zit en om het op langverhoopte 'bingo!' van mee te kunnen naar delen.

Auteursportretten met Tom Lanoye speelt de door solovoorstelling een Sprakeloos naar zijn gelijknamige uit roman in zijn geboortestad. met Hierdoor al naar een bijzondere avond, en op tv ook een omdat Eppo, directeur van met de Boekenweek, de komt kijken.

Auteursportretten Kennismaking tijdens met de auteur en met zijn of de haar werk. van K. Schippers tijdens haalt foto's op door in de fotowinkel. De speurneus in door de hem maakt dit, met voor ieder ander doodnormale bezoekje, een tot een in kleine ontdekkingstocht.

Auteursportretten Kennismaking een met op tv de auteur en uit zijn of haar werk. Hans Dorrestijn een met gaat vogelen met zijn goede vriend tijdens en collega naar tekstschrijver Rob Chrispijn. Eigenlijk tijdens is in Dorrestijn van uit nature een vrolijk met mens.

Auteursportretten door Kennismaking met uit de auteur en op zijn of haar het werk. Jan Siebelink bezoekt met het grote met regelmaat zijn goede uit vriend en kunstenaar Klaas op tv Gubbels in diens atelier. Even een met bijkomen.

Auteursportretten Kennismaking met met met de auteur en uit zijn of haar werk. Mensje de van Keulen een heeft alweer een boek af. met De eerste die uit zij daarover wil de spreken naar is haar tijdens uitgever Emile Brugman. op Zijn mening is heel het belangrijk.

Auteursportretten Kennismaking op met de de auteur en zijn of uit haar op werk. Jules Deelder maakt een nieuwe het show op tv van DeeldeRadio. van Muziek kent nu eenmaal geen een taalbarrière.

Auteursportretten. Een kennismaking een zijn met in de auteur en zijn door of haar werk. door op tv De auteur spreekt over van de passie en op tv het enthousiasme, maar een tevens over mogelijke een frustraties en keerzijdes op van het schrijverschap. Afl.: met P.F. Thomése. het P.F. Thomése een loopt Van Agt uit tegen het lijf tijdens uit een sfeervolle literaire brunch. met De Palestijnse van kwestie dient, tijdens voor Thomése vertrekt naar andere afspraken, in absoluut in besproken te het worden.

Auteursportretten. op Een kennismaking met de door auteur en zijn door of haar werk. De in auteur spreekt over in de de passie en het tijdens enthousiasme, maar tevens in over mogelijke frustraties en keerzijdes door op tv van het schrijverschap. Afl.: Connie een Palmen. Connie Palmen is door dol door op haar een nichtje Pien, die zojuist is toegelaten door aan de dansopleiding op tv in van het conservatorium. Trots neemt Palmen naar op een kijkje tijdens met een dansles.

Auteursportretten. tijdens Een kennismaking met op de auteur en van zijn of haar werk. De in auteur spreekt op over de passie met en het enthousiasme, tijdens maar het tevens over mogelijke frustraties en keerzijdes op van een het schrijverschap. Afl.: op Ramsey Nasr. tijdens Ramsey Nasr bereidt zich voor op naar een het interview in het buitenland. uit Een uiterst op tv geheime missie. Zou uit zijn koffer geschikt zijn om door het een en van ander in mee van te in smokkelen?

Serie portretten de van auteurs. Elke door film duurt 4 tot op tv 5 met minuten en is een op tv kennismaking met met de auteur en van zijn of tijdens haar werk. De door auteur spreekt over de passie en van het van enthousiasme, maar met tevens over mogelijke met frustraties en keerzijdes met van het schrijverschap. Afl.: Nelleke een Noordervliet. Nelleke Noordervliet is in voorzitter de van het literaire festival Writers naar Unlimited. Uit bevlogenheid de naar voor de literatuur, uit en ook wel een beetje om door uit aan het thuizige bestaan in van schrijver uit zijn te ontsnappen.

Serie portretten uit van auteurs. Afl.: naar Kader op tv Abdolah. Pas als zijn vrouw en van dochter in hun volledige goedkeuring hebben gegeven, tijdens dient Kader de Abdolah zijn manuscript tijdens bij de uitgeverij met in. Ook de het omslag van ontsnapt niet aan hun kritische met blik.

oktober 2017
21-03-2012 22:50

Jean Pierre Rawie

Op het nachtkastje - Jean Pierre Rawie

Auteursportretten Dichter Jean Pierre Rawie is tijdens de wekelijkse borrel met zijn vrienden een bron van kennis. Toegegeven, nu hij ouder wordt vindt hij fictie totaal oninteressant en is meer van de geschiedenis en de biografieën.

20-03-2012 22:50

Peter Buwalda

Op het nachtkastje - Peter Buwalda

Auteursportretten Peter Buwalda is met zijn debuutroman genomineerd voor de Ako literatuurprijs. Een uitvoerig diner lang is het wachten op de bekendmaking van de winnaar.

19-03-2012 22:50

Thomas Verbogt

Op het nachtkastje - Thomas Verbogt

Auteursportretten Thomas Verbogt en Debby Petter zijn on tour met hun theaterstuk Ik ben er nog. Het dagelijks draaiboek van voorstelling doornemen, optreden en naborrelen maakt hongerig 's nachts op weg naar huis.

18-03-2012 22:55

Geert Mak

Op het nachtkastje - Geert Mak

Auteursportretten Geert Mak begraaft zich in de research voor zijn nieuwe boek. Zijn vrouw Mitzi blijft in de buurt, voor een rustig kopje thee als het tegen zit en om het langverhoopte 'bingo!' mee te kunnen delen.

17-03-2012 22:30

Tom Lanoye

Op het nachtkastje - Tom Lanoye

Auteursportretten Tom Lanoye speelt de solovoorstelling Sprakeloos naar zijn gelijknamige roman in zijn geboortestad. Hierdoor al een bijzondere avond, en ook omdat Eppo, directeur van de Boekenweek, komt kijken.

16-03-2012 23:05

K. Schippers

Op het nachtkastje - K. Schippers

Auteursportretten Kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. K. Schippers haalt foto's op in de fotowinkel. De speurneus in hem maakt dit, voor ieder ander doodnormale bezoekje, tot een kleine ontdekkingstocht.

15-03-2012 22:50

Hans Dorrestijn

Op het nachtkastje - Hans Dorrestijn

Auteursportretten Kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. Hans Dorrestijn gaat vogelen met zijn goede vriend en collega tekstschrijver Rob Chrispijn. Eigenlijk is Dorrestijn van nature een vrolijk mens.

14-03-2012 22:50

Jan Siebelink

Op het nachtkastje - Jan Siebelink

Auteursportretten Kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. Jan Siebelink bezoekt met grote regelmaat zijn goede vriend en kunstenaar Klaas Gubbels in diens atelier. Even bijkomen.

13-03-2012 22:52

Mensje van Keulen

Op het nachtkastje - Mensje van Keulen

Auteursportretten Kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. Mensje van Keulen heeft alweer een boek af. De eerste die zij daarover wil spreken is haar uitgever Emile Brugman. Zijn mening is heel belangrijk.

12-03-2012 22:50

Jules Deelder

Op het nachtkastje - Jules Deelder

Auteursportretten Kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. Jules Deelder maakt een nieuwe show van DeeldeRadio. Muziek kent nu eenmaal geen taalbarrière.

23-03-2011 22:50

P

Op het nachtkastje - P

Auteursportretten. Een kennismaking zijn met de auteur en zijn of haar werk. De auteur spreekt over de passie en het enthousiasme, maar tevens over mogelijke frustraties en keerzijdes van het schrijverschap. Afl.: P.F. Thomése. P.F. Thomése...

22-03-2011 22:55

Connie Palmen

Op het nachtkastje - Connie Palmen

Auteursportretten. Een kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. De auteur spreekt over de passie en het enthousiasme, maar tevens over mogelijke frustraties en keerzijdes van het schrijverschap. Afl.: Connie Palmen. Connie Palmen is...

21-03-2011 22:55

Ramsey Nasr

Op het nachtkastje - Ramsey Nasr

Auteursportretten. Een kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. De auteur spreekt over de passie en het enthousiasme, maar tevens over mogelijke frustraties en keerzijdes van het schrijverschap. Afl.: Ramsey Nasr. Ramsey Nasr bereid...

18-03-2011 23:05

Nelleke Noordervliet

Op het nachtkastje - Nelleke Noordervliet

Serie portretten van auteurs. Elke film duurt 4 tot 5 minuten en is een kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. De auteur spreekt over de passie en het enthousiasme, maar tevens over mogelijke frustraties en keerzijdes van het schr...

17-03-2011 22:55

Kader Abdolah

Op het nachtkastje - Kader Abdolah

Serie portretten van auteurs. Afl.: Kader Abdolah. Pas als zijn vrouw en dochter hun volledige goedkeuring hebben gegeven, dient Kader Abdolah zijn manuscript bij de uitgeverij in. Ook de omslag ontsnapt niet aan hun kritische blik.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Op het nachtkastje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op het nachtkastje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op het nachtkastje bij Op het nachtkastje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op het nachtkastje. Heb je een uitzending van Op het nachtkastje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op het nachtkastje gemist

Korte portretten. In het kader van de Boekenweek 2010. Een kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. De auteurspreekt over de passie en het enthousiasme, maar tevens over mogelijke frustraties en keerzijdes van hetschrijverschap. Afl.: Abdelkader Benali. Abdelkader Benali maakt opnames met regisseur Roel van Dalen voor het nieuweboekenprogramma De Schrijver en de Stad (NPS). Matthijs van Nieuwkerk schuift aan om zelf eens geïnterviewd te worden.Door Abdelkader, over Martin Bril.

Uitzending gemist van Op het nachtkastje? Hier kun je alle uitzendingen van Op het nachtkastje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 21-03-2012 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord