Programma gemist?

Auteursportretten Dichter het Jean tijdens Pierre Rawie is op tv tijdens de wekelijkse borrel met zijn op tv vrienden op tv een bron van in kennis. Toegegeven, nu hij de ouder wordt vindt hij van fictie totaal oninteressant naar en tijdens is meer van van de geschiedenis de en de biografieën.

Auteursportretten de Peter Buwalda is met door zijn door debuutroman genomineerd voor de Ako literatuurprijs. naar Een de uitvoerig diner lang is het op naar wachten op de bekendmaking van met de in winnaar.

Auteursportretten Thomas Verbogt naar en met Debby Petter zijn on tour van met uit hun theaterstuk Ik ben er op nog. Het dagelijks op tv de draaiboek van voorstelling doornemen, optreden en een naborrelen maakt hongerig het naar 's nachts op weg op naar huis.

Auteursportretten met Geert Mak begraaft zich met in de research in voor in zijn nieuwe boek. naar Zijn vrouw Mitzi blijft in in de op tv buurt, voor een rustig van kopje thee als het tegen met zit en om op tv het met langverhoopte 'bingo!' mee van te kunnen van delen.

Auteursportretten tijdens Tom Lanoye speelt op de solovoorstelling Sprakeloos van naar zijn tijdens gelijknamige roman in zijn geboortestad. Hierdoor door al een de bijzondere naar avond, en ook omdat Eppo, door directeur van van de Boekenweek, komt de kijken.

Auteursportretten van Kennismaking met tijdens de auteur en tijdens zijn of haar werk. K. Schippers op tv haalt foto's in op in de door fotowinkel. uit De speurneus in de hem maakt dit, voor ieder tijdens ander op doodnormale bezoekje, tot een kleine een ontdekkingstocht.

Auteursportretten Kennismaking met van de het auteur en zijn uit of haar werk. Hans op Dorrestijn gaat vogelen met door zijn goede vriend in en op collega tekstschrijver Rob Chrispijn. Eigenlijk naar is op Dorrestijn van van nature een vrolijk een mens.

Auteursportretten op Kennismaking met op de auteur en op zijn of haar werk. Jan Siebelink door door bezoekt met grote regelmaat zijn goede een vriend van en kunstenaar Klaas Gubbels in van diens atelier. Even uit naar bijkomen.

Auteursportretten Kennismaking met tijdens de auteur en de zijn op tv of haar werk. door Mensje van Keulen heeft alweer tijdens in een boek af. De eerste tijdens die zij daarover wil de op spreken is haar uitgever Emile Brugman. in Zijn mening uit is heel van belangrijk.

Auteursportretten van Kennismaking met de auteur en in zijn of haar de werk. tijdens Jules Deelder maakt een het nieuwe uit show van DeeldeRadio. Muziek kent tijdens nu op eenmaal geen taalbarrière.

Auteursportretten. op tv Een kennismaking zijn met de van auteur en door zijn of op tv haar werk. De auteur van spreekt de over de passie en op tv het enthousiasme, maar tijdens tevens over uit mogelijke frustraties en een keerzijdes van het schrijverschap. Afl.: P.F. naar Thomése. P.F. in Thomése loopt Van Agt uit tegen het lijf uit tijdens op een sfeervolle literaire brunch. De op met Palestijnse kwestie dient, door voor Thomése vertrekt naar andere een afspraken, absoluut door besproken te in worden.

Auteursportretten. Een kennismaking tijdens met de naar auteur en de zijn of naar haar werk. De tijdens auteur spreekt over de passie door en het een enthousiasme, maar tevens op over mogelijke frustraties en naar keerzijdes op van het schrijverschap. Afl.: in Connie Palmen. naar Connie Palmen is dol op haar in nichtje de Pien, die zojuist op tv is toegelaten op tv aan de dansopleiding van het op conservatorium. in Trots neemt Palmen met een kijkje tijdens een met dansles.

Auteursportretten. uit Een kennismaking met de door auteur en zijn of met in haar werk. De uit auteur spreekt over de passie met en tijdens het enthousiasme, maar tevens over op tv mogelijke frustraties en uit keerzijdes van het schrijverschap. in Afl.: Ramsey Nasr. op Ramsey op tv Nasr bereidt zich tijdens voor op een interview in tijdens het buitenland. Een met uiterst geheime door missie. Zou zijn de koffer met geschikt zijn om het de een en door ander in mee naar te smokkelen?

Serie van portretten van auteurs. het Elke film een duurt 4 tot 5 naar minuten en is een de kennismaking met de auteur tijdens en zijn met of haar werk. uit De auteur spreekt uit over de passie en met in het enthousiasme, maar tevens uit over mogelijke frustraties van en keerzijdes van van het schrijverschap. Afl.: naar Nelleke Noordervliet. Nelleke een Noordervliet is voorzitter van het het literaire tijdens festival Writers een Unlimited. Uit bevlogenheid voor de naar literatuur, en ook wel het een tijdens beetje om aan het thuizige op tv bestaan van in schrijver zijn te met ontsnappen.

Serie portretten tijdens van auteurs. Afl.: het Kader Abdolah. Pas uit als zijn vrouw en het dochter hun volledige van goedkeuring met hebben gegeven, dient Kader tijdens Abdolah zijn op tv manuscript bij de op uitgeverij in. Ook de omslag tijdens ontsnapt niet aan de hun kritische tijdens blik.

juni 2017
21-03-2012 22:50

Jean Pierre Rawie

Op het nachtkastje - Jean Pierre Rawie

Auteursportretten Dichter Jean Pierre Rawie is tijdens de wekelijkse borrel met zijn vrienden een bron van kennis. Toegegeven, nu hij ouder wordt vindt hij fictie totaal oninteressant en is meer van de geschiedenis en de biografieën.

20-03-2012 22:50

Peter Buwalda

Op het nachtkastje - Peter Buwalda

Auteursportretten Peter Buwalda is met zijn debuutroman genomineerd voor de Ako literatuurprijs. Een uitvoerig diner lang is het wachten op de bekendmaking van de winnaar.

19-03-2012 22:50

Thomas Verbogt

Op het nachtkastje - Thomas Verbogt

Auteursportretten Thomas Verbogt en Debby Petter zijn on tour met hun theaterstuk Ik ben er nog. Het dagelijks draaiboek van voorstelling doornemen, optreden en naborrelen maakt hongerig 's nachts op weg naar huis.

18-03-2012 22:55

Geert Mak

Op het nachtkastje - Geert Mak

Auteursportretten Geert Mak begraaft zich in de research voor zijn nieuwe boek. Zijn vrouw Mitzi blijft in de buurt, voor een rustig kopje thee als het tegen zit en om het langverhoopte 'bingo!' mee te kunnen delen.

17-03-2012 22:30

Tom Lanoye

Op het nachtkastje - Tom Lanoye

Auteursportretten Tom Lanoye speelt de solovoorstelling Sprakeloos naar zijn gelijknamige roman in zijn geboortestad. Hierdoor al een bijzondere avond, en ook omdat Eppo, directeur van de Boekenweek, komt kijken.

16-03-2012 23:05

K. Schippers

Op het nachtkastje - K. Schippers

Auteursportretten Kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. K. Schippers haalt foto's op in de fotowinkel. De speurneus in hem maakt dit, voor ieder ander doodnormale bezoekje, tot een kleine ontdekkingstocht.

15-03-2012 22:50

Hans Dorrestijn

Op het nachtkastje - Hans Dorrestijn

Auteursportretten Kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. Hans Dorrestijn gaat vogelen met zijn goede vriend en collega tekstschrijver Rob Chrispijn. Eigenlijk is Dorrestijn van nature een vrolijk mens.

14-03-2012 22:50

Jan Siebelink

Op het nachtkastje - Jan Siebelink

Auteursportretten Kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. Jan Siebelink bezoekt met grote regelmaat zijn goede vriend en kunstenaar Klaas Gubbels in diens atelier. Even bijkomen.

13-03-2012 22:52

Mensje van Keulen

Op het nachtkastje - Mensje van Keulen

Auteursportretten Kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. Mensje van Keulen heeft alweer een boek af. De eerste die zij daarover wil spreken is haar uitgever Emile Brugman. Zijn mening is heel belangrijk.

12-03-2012 22:50

Jules Deelder

Op het nachtkastje - Jules Deelder

Auteursportretten Kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. Jules Deelder maakt een nieuwe show van DeeldeRadio. Muziek kent nu eenmaal geen taalbarrière.

23-03-2011 22:50

P

Op het nachtkastje - P

Auteursportretten. Een kennismaking zijn met de auteur en zijn of haar werk. De auteur spreekt over de passie en het enthousiasme, maar tevens over mogelijke frustraties en keerzijdes van het schrijverschap. Afl.: P.F. Thomése. P.F. Thomése...

22-03-2011 22:55

Connie Palmen

Op het nachtkastje - Connie Palmen

Auteursportretten. Een kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. De auteur spreekt over de passie en het enthousiasme, maar tevens over mogelijke frustraties en keerzijdes van het schrijverschap. Afl.: Connie Palmen. Connie Palmen is...

21-03-2011 22:55

Ramsey Nasr

Op het nachtkastje - Ramsey Nasr

Auteursportretten. Een kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. De auteur spreekt over de passie en het enthousiasme, maar tevens over mogelijke frustraties en keerzijdes van het schrijverschap. Afl.: Ramsey Nasr. Ramsey Nasr bereid...

18-03-2011 23:05

Nelleke Noordervliet

Op het nachtkastje - Nelleke Noordervliet

Serie portretten van auteurs. Elke film duurt 4 tot 5 minuten en is een kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. De auteur spreekt over de passie en het enthousiasme, maar tevens over mogelijke frustraties en keerzijdes van het schr...

17-03-2011 22:55

Kader Abdolah

Op het nachtkastje - Kader Abdolah

Serie portretten van auteurs. Afl.: Kader Abdolah. Pas als zijn vrouw en dochter hun volledige goedkeuring hebben gegeven, dient Kader Abdolah zijn manuscript bij de uitgeverij in. Ook de omslag ontsnapt niet aan hun kritische blik.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Op het nachtkastje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op het nachtkastje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op het nachtkastje bij Op het nachtkastje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op het nachtkastje. Heb je een uitzending van Op het nachtkastje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op het nachtkastje gemist

Korte portretten. In het kader van de Boekenweek 2010. Een kennismaking met de auteur en zijn of haar werk. De auteurspreekt over de passie en het enthousiasme, maar tevens over mogelijke frustraties en keerzijdes van hetschrijverschap. Afl.: Abdelkader Benali. Abdelkader Benali maakt opnames met regisseur Roel van Dalen voor het nieuweboekenprogramma De Schrijver en de Stad (NPS). Matthijs van Nieuwkerk schuift aan om zelf eens geïnterviewd te worden.Door Abdelkader, over Martin Bril.

Uitzending gemist van Op het nachtkastje? Hier kun je alle uitzendingen van Op het nachtkastje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 21-03-2012 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord