Programma gemist?
juli 2021
21-06-2009 19:56

Achmea Kennisquiz J/m Achmea Kennisquiz Voorjaar 2009 aflevering 13

Achmea Kennisquiz J/M - Achmea Kennisquiz J/m Achmea Kennisquiz Voorjaar 2009 aflevering 13

De Achmea Kennisquiz J/M is een quiz op RTL 4 voor leerlingen in de eerste klas van de middelbare school, die wordt gesponsord door verzekeraar Achmea. Oorspronkelijk werd het programma uitgezonden op SBS 6 met als presentator Robert ten Br...

Achmea Kennisquiz J/M gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achmea Kennisquiz J/M de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achmea Kennisquiz J/M bij Achmea Kennisquiz J/M liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achmea Kennisquiz J/M. Heb je een uitzending van Achmea Kennisquiz J/M gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achmea Kennisquiz J/M gemist

De Achmea Kennisquiz J/M is een quiz op RTL 4 voor leerlingen in de eerste klas van de middelbare school, die wordt gesponsord door verzekeraar Achmea. Oorspronkelijk werd het programma uitgezonden op SBS 6 met als presentator Robert ten Brink en heette het programma gewoon Achmea Kennisquiz. Achmea wilde echter een groter publiek trekken en stapte met het programma over naar RTL 4, waar Chazia Mourali het presenteert. Vanaf het zesde seizoen zocht RTL vernieuwing en koos voor Nicolette van Dam als presentatrice en de titel Achmea Kennisquiz J/M. De titelsong van het programma is hetzelfde gebleven, namelijk So Glad You Made It van Kane.

Uitzending gemist van Achmea Kennisquiz J/M? Hier kun je alle uitzendingen van Achmea Kennisquiz J/M kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-06-2009 om 19:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!