Programma gemist?

Opnieuw een bezoek in aan de families tijdens Stander en Dingemans uit uit Bergen op met Zoom. de Vorige keer wisten Natasja in en het John de jarenlange ruzie op tussen beide partijen op tv om de de gezamenlijke oprit op te lossen. op Dit keer met gaat het niet om de op tv oprit, maar een wat onder de oprit met op ligt: het gezamenlijk met riool. Dat is namelijk de om de twee uit weken verstopt en de met Standers beschuldigen hun buren tijdens van kwade opzet. een Zij in zouden allerlei rotzooi door het met toilet spoelen, waardoor naar ze soms geen het gebruik in meer kunnen maken van van toilet een en bad. De van familie Dingemans claimt dat met de Standers hun kleine met rioleringspijp naar willen vervangen en daarvoor geld willen van tijdens zien.

Marleen heeft tijdens vier jaar geleden een een woning in Den uit Haag op tv gekocht. Vanaf de eerste van dag hoorde zij door haar bovenbuurvrouw Bea en in haar familie rondlopen. een Marleen dacht hier in wel aan in te kunnen uit wennen, maar helaas. het De oude, krakende vloer in van haar bovenbuurvrouw dreef door Marleen langzamerhand tot op tv waanzin. door Ze deed haar het beklag bij Bea, door maar zonder resultaat. Sterker nog, met alle met pogingen om met tot een oplossing te komen, liepen op uit op van ruzie tijdens tussen Marleen en uit Bea. Door met een bezemsteel tijdens tegen haar van plafond aan te van slaan zodat de de buren met horen dat ze last op tv heeft, probeert ze signalen uit af te door geven. Met tijdens alle gevolgen voor haar plafond. Inmiddels op is er van politie met en burenbemiddeling aan met de deur geweest, het maar niets werkt. Marleen slaapt nu met in uit een tuinhuisje om te in ontsnappen aan het geluid door van de uit buren. Ze is zelfs met van een plan om in op de tuin een nieuwe woning uit te tijdens gaan bouwen!

Carlos naar en Christiene Stander zijn zes tijdens jaar naar geleden aan de Wouwsestraatweg in een Bergen op Zoom met komen wonen. op Hun buren, met Wout en Marie het Dingemans, wonen al uit sinds 1965 aan de tijdens Wouwsestraatweg. Tussen uit de twee woningen loopt een met in smalle, doodlopende weg tijdens die leidt naar de achterkant van door de percelen; het een zogenaamde weg met op uit recht van overpad. Maar op naar dat de pad parkeert Carlos door zijn auto en nu kan in Wout in niet meer via zijn pad zijn in uit auto parkeren in zijn carport. een Rechters, op advocaten, buurtbemiddeling; alles en iedereen door is er al aan op tv te pas met gekomen de om uitsluitsel te geven op tv over hoe het nou de precies zit het met dit tijdens pad, maar zonder in uitsluitsel. Met alle gevolgen van een dien. in De buren staan elkaar naar de het leven; vermeende in opzettelijke uit aanrijdingen, ruzies op straat de en bedreigingen. Beide families staan van letterlijk door en figuurlijk op instorten. Aan tijdens John met en Natasja naar een primeur. Voor van het eerst hebben zij door te maken van met een parkeerprobleem en uit daarnaast wordt er naar wel heel op tv van ze gevraagd om deze een ruzie op van te lossen.

Manon de en Wouter van kwamen anderhalf jaar op tv geleden in Amsterdam in wonen. Het appartement moest volledig van gerenoveerd worden, waarop het tijdens tijdens jonge stel aan de de slag is door gegaan. Als ze op van een gegeven moment contact zoeken uit met in de benedenburen, Fernando met en Laura, gaat tijdens het helemaal mis. Fernando door is professioneel muzikant, in zanger de en trompettist en op tv woont samen met zijn vriendin naar Laura; ook muzikante van en van kunstenares. Tijdens deze uit eerste introductie laten de buren met door elkaar weten dat zij tijdens zich ergeren aan van allerlei geluiden. Zo kunnen naar Manon en Wouter uit niet tegen het trompetgeluid van van ´s tijdens ochtends het vroeg tot ´s avonds naar laat en Laura uit en Fernando zijn op naar z´n zachts gezegd naar niet gecharmeerd op tv van alle bouwgeluiden. Wat tijdens volgt op tv zijn bedreigingen, angst en een hoop een verdriet. Buurtbemiddeling van heeft uit ze niet verder het kunnen helpen, dus met het is aan Natasja en van John van om nu echt voor met een oplossing te zorgen, voor door het uit van de hand op tv loopt!

Ronald tijdens (42) woont met alweer zo´n zes jaar van in Rheden in tijdens een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. met Naast hem wonen Theo op tv (84) en een Gré (70). Ronald had naar leuk contact met z´n de buren, maar van negen maanden geleden in schaften de buren kippen uit aan. van Zes maanden geleden op tv kreeg Ronald in een de gaten dat uit er van alles rondtrippelde op tussen de zijn plafond en de tijdens vloer van z´n slaapkamer. met Na inspectie door tijdens een bestrijdingsbedrijf, bleek de het om naar muizen te gaan. door Het bedrijf op tv heeft diverse keren gif gestrooid, door maar de muizen verdwenen met niet. Ondertussen met wordt Ronald gek door door haangekraai en door de muizenplaag. Voor met Theo en Gre uit is de eens tijdens zo van leuke sfeer verpest. Ze tijdens willen de naar lucht klaren en weer het leuke buren het zijn. Ze snappen in niet waar in Ronalds agressie jegens hen door vandaan komt. Ze hebben de helemaal geen van last van muizen en door geloven ook uit niet dat op tv Ronald een muizenplaag heeft. Aan naar John en Natasja de naar uit taak om deze een buren weer door een deur op te uit laten gaan.

Ton door woont met zijn gezin in tijdens een een bovenwoning in Den de Haag Hij heeft door sinds 2006 problemen met door de boom in die het bij zijn benedenbuurvrouw in de een tuin staat. de Weinig zonlicht, met vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot op tv door vocht van de met boom; noem op het maar op. De buurvrouw de erkent dat het de boom een in haar tuin het voor overlast zorgt, maar benadrukt op tv dat zij niet op tv in de financiële middelen met heeft om daar iets aan met te doen. een Ze vindt het allemaal heel door erg, maar vindt van het onredelijk het dat mensen van haar met verwachten dat uit zij iets aan uit de naar boom moet doen. het Ze huurt het huis, niet de een tijdens boom. Volgens Ton een kan en wil zijn buurvrouw er naar niets de aan doen om een oplossing met naar te vinden. Nu de situatie al naar een paar keer naar het geëscaleerd is in in flinke ruzies, is het aan door John en Natasja om op tv voor van deze mensen een oplossing op te uit vinden.

Tini en op tv Dolf (68 en 70 naar jaar) hebben tijdens zich aangemeld voor in het op programma omdat zij naar eigen zeggen op al meer door dan twintig door jaar last in te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans de in en Aton. Dolf en in Tinie hebben last van door het geluid dat de de bovenburen produceren; ze een horen uit alle denkbare leefgeluiden. Van door het stofzuigen overdag tot op tv het koken op met potten een en pannen in de avond; op tv Tini en van Dolf hebben naar eigen met met zeggen geen moment rust. Oorzaak door van dit op tv probleem zou in liggen in de vloer van met de bovenburen. De vloer tijdens is 25 door jaar tijdens oud en het gekraak een is in de loop der van jaren alleen van maar erger geworden. De door gemoederen zijn naar in het verleden tijdens al vaker hoog door opgelopen en zelfs een op keer of naar vier in compleet geëscaleerd. Buurtbemiddeling heeft de ze niet verder de kunnen helpen, dus in het is op aan Natasja en John om een voor een echte oplossing de tijdens te zorgen.

In deze aflevering in gaat uit het om een van heuse studentenstrijd in Rotterdam. De tijdens dames Esther (23), op met Esmée (19) en Laurenz (22) op wonen op uit de tweede verdieping met als het met onderburen Tim (21), Menno (19) in en Jasper (22). De door studentes hebben heel uit uit wat te klagen over een de jongens. Ze draaien harde door technomuziek, van kijken televisie een op het hoogste geluidsniveau en bouwen in op feestjes tot diep in de nacht. het Met als de gevolg veel geschreeuw het en gestamp van van de vrouwen. de Zij komen niet toe aan op (nacht)rust tijdens en zijn overdag de te moe om hun naar hoofd tijdens helder te hebben voor de studie. uit De heren de vinden echter op in hun beurt de dat de tijdens vrouwen overdrijven en zich aanstellen. Van het andere buren hebben tijdens zij de immers nog nooit een tijdens klacht gehad. Het het gegeven is nu uit dat naar noch de politie noch tijdens de huisbaas er iets naar aan een kan doen. De meiden zien van in John in en Natasja hun laatste redmiddel, door op tv anders dreigt een onvermijdelijke door verhuizing.

De 40-jarige het Sandra en haar 47-jarige op tv man Ron wonen van al jaren door met heel veel naar plezier in een tijdens portiekhuis in Amsterdam Oost. van Tot in er drie naar jaar geleden in het uit appartement boven hen tijdens studenten kwamen op wonen. Iris, Fayet tijdens en Nina, alledrie begin in twintig, ´leven er het maar op los´ volgens met Sandra. uit De drie meiden vinden naar dat schromelijk overdreven; de van benedenbuurvrouw tijdens klaagt al sinds de vader tijdens van Iris het de appartement kocht en met verbouwde; uit en dát op tv terwijl haar vader op tv een speciale vloer liet een leggen om het geluid het te door dempen. John Williams en Natasja het Froger uit komen er in van de loop van de naar bemiddelling achter in dat niet ieder tijdens cliché altijd klopt.

Brian op tv (30) & Paulien uit (29) zijn vier jaar naar samen Ze hebben twee uit kinderen, een een zoontje van 2 jaar tijdens oud (Rick) tijdens en een met zoontje van twee een maanden (Dylan).. uit Brenda is een alleenstaande, door full time met moeder van 25, in haar dochtertje van tien een maanden op tv heet Brianna. Brian en Paulien van wonen vier jaar van in de Beresteinlaan in met Den tijdens Haag. Ze hebben een nooit problemen gehad met buren, door ondanks op tv het feit dat de flat in gehorig is. De een op tv problemen zijn begonnen sinds hun oudste van met zoon speelt en kruipt door op de vloer én in buurvrouw Brenda onder op tv ze kwam wonen. de Zowel Brian (boven) als met Brenda (beneden) van zijn op tv licht ontvlambaar en in nemen geen blad voor de mond. van In het uit uit eerste gesprek dat de buren de hebben onder met leiding van van John Williams en Natasja Froger is met de er zoveel agressie dat door de twee met besluiten professionele hulp in te met roepen.

Programmaserie op tv waarin John de Williams en Natasja Froger door bonje tussen buren uit aanpakken. Het tijdens duo komt langs om de polshoogte te nemen, uit bekijkt het probleem van tijdens alle kanten en draagt uit oplossingen aan: ze door gaan niet weg uit voordat iedereen in tevreden een is. Soms liggen oplossingen naar heel erg door voor de hand, maar overzien de tijdens partijen het niet in meer. Soms kunnen door partijen het het niet naar oplossen, omdat ze niet de juiste met op ingangen hebben. In tijdens andere gevallen moeten gewoon het de handen met flink uit de mouwen gestoken op worden.

Programmaserie waarin John op Williams en tijdens Natasja Froger op bonje tussen buren aanpakken. Het een op tv duo komt langs om polshoogte te een nemen, bekijkt het naar probleem de van alle kanten door en draagt oplossingen aan: in ze gaan niet het weg voordat een iedereen tevreden is. Soms liggen op tv oplossingen heel in erg voor op tv de hand, naar maar overzien de partijen in het niet meer. Soms naar kunnen partijen het in niet oplossen, omdat ze het niet met de juiste van ingangen hebben. In tijdens andere gevallen moeten gewoon met de handen flink uit met de met mouwen gestoken worden.

Programmaserie waarin John uit naar Williams en Natasja Froger bonje het tussen het buren aanpakken. Het het duo komt langs in om polshoogte te met nemen, bekijkt het probleem van alle in kanten en draagt tijdens oplossingen op aan: ze gaan naar niet weg voordat iedereen tijdens tevreden is. Soms liggen het oplossingen heel uit erg voor de hand, een maar overzien uit de partijen het met niet meer. Soms naar kunnen partijen het niet van oplossen, omdat ze door niet de juiste door ingangen hebben. tijdens In andere gevallen moeten door gewoon uit de handen flink uit de de mouwen gestoken de worden.

Programmaserie in waarin John Williams tijdens en Natasja Froger bonje tussen op van buren aanpakken. Het duo komt langs van om op tv polshoogte te nemen, uit bekijkt het tijdens probleem van alle kanten en naar draagt oplossingen aan: ze van gaan op niet weg voordat iedereen tevreden de is. uit Soms liggen oplossingen heel erg naar voor het de hand, maar overzien de de partijen op tv het niet meer. tijdens Soms kunnen partijen het op tv niet oplossen, omdat ze een niet naar de juiste ingangen uit hebben. In andere een gevallen moeten gewoon een de handen flink met uit de mouwen op tv gestoken worden.

Programmaserie waarin John met Williams van en Natasja Froger bonje van tussen buren op aanpakken. Het duo komt in langs om polshoogte door te nemen, bekijkt met het probleem van alle naar kanten en draagt een oplossingen aan: op ze gaan niet weg het voordat op tv iedereen tevreden is. Soms in liggen oplossingen heel de erg de voor de hand, maar overzien de naar partijen van het niet meer. Soms door kunnen een partijen het niet oplossen, omdat het ze niet het de juiste ingangen hebben. een In andere gevallen moeten op tv gewoon de een handen flink van uit de op tv mouwen gestoken worden.

september 2018
27-06-2013 20:31

Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Opnieuw een bezoek aan de families Stander en Dingemans uit Bergen op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en John de jarenlange ruzie tussen beide partijen om de gezamenlijke oprit op te lossen. Dit keer gaat het niet om de oprit, maar wat ond...

20-06-2013 20:30

Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Vanaf de eerste dag hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. Marleen dacht hier wel aan te kunnen wennen, maar helaas. De oude, krakende vloer van haar bov...

06-12-2012 20:31

Aflevering 6

Bonje Met De Buren - Aflevering 6

Carlos en Christiene Stander zijn zes jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom komen wonen. Hun buren, Wout en Marie Dingemans, wonen al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. Tussen de twee woningen loopt een smalle, doodlopende w...

29-11-2012 20:28

Aflevering 5

Bonje Met De Buren - Aflevering 5

Manon en Wouter kwamen anderhalf jaar geleden in Amsterdam wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd worden, waarop het jonge stel aan de slag is gegaan. Als ze op een gegeven moment contact zoeken met de benedenburen, Fernando en L...

22-11-2012 20:31

Aflevering 4

Bonje Met De Buren - Aflevering 4

Ronald (42) woont alweer zo´n zes jaar in Rheden in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) en Gré (70). Ronald had leuk contact met z´n buren, maar negen maanden geleden schaften de buren kippen aan. Zes maa...

15-11-2012 20:30

Aflevering 3

Bonje Met De Buren - Aflevering 3

Ton woont met zijn gezin in een bovenwoning in Den Haag Hij heeft sinds 2006 problemen met de boom die bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht van de boom; noem het maar...

08-11-2012 20:30

Aflevering 2

Bonje Met De Buren - Aflevering 2

Tini en Dolf (68 en 70 jaar) hebben zich aangemeld voor het programma omdat zij naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar last te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf en Tinie hebben last van het geluid dat de bovenburen...

01-11-2012 20:30

Aflevering 1

Bonje Met De Buren - Aflevering 1

In deze aflevering gaat het om een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De dames Esther (23), Esmée (19) en Laurenz (22) wonen op de tweede verdieping met als onderburen Tim (21), Menno (19) en Jasper (22). De studentes hebben heel wat te kl...

13-10-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 7

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 7

De 40-jarige Sandra en haar 47-jarige man Ron wonen al jaren met heel veel plezier in een portiekhuis in Amsterdam Oost. Tot er drie jaar geleden in het appartement boven hen studenten kwamen wonen. Iris, Fayet en Nina, alledrie begin twint...

06-10-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 6

Brian (30) & Paulien (29) zijn vier jaar samen Ze hebben twee kinderen, een zoontje van 2 jaar oud (Rick) en een zoontje van twee maanden (Dylan).. Brenda is een alleenstaande, full time moeder van 25, haar dochtertje van tien maanden heet...

29-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 5

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

22-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 20

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 20

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

15-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 3

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

08-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

01-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 1

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 1

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord