Programma gemist?

Opnieuw uit een bezoek aan de op tv families de Stander en Dingemans uit op Bergen op Zoom. Vorige keer op tv wisten tijdens Natasja en John de door jarenlange ruzie tussen door beide tijdens partijen om de gezamenlijke door oprit op op tv te lossen. Dit keer naar gaat het niet om de door oprit, op tv maar wat onder de de oprit ligt: tijdens het gezamenlijk riool. tijdens Dat is uit namelijk om de de twee weken verstopt en de in Standers naar beschuldigen hun buren van kwade uit opzet. Zij door zouden allerlei tijdens rotzooi door het toilet spoelen, waardoor naar uit ze soms geen met gebruik meer kunnen maken van op tv toilet en bad. De het familie uit Dingemans claimt op tv dat de Standers hun kleine door rioleringspijp willen vervangen door en daarvoor geld naar willen op zien.

Marleen uit heeft vier jaar geleden een op tv woning in op Den Haag gekocht. Vanaf op tv door de eerste dag hoorde zij haar de bovenbuurvrouw de Bea en haar familie rondlopen. een Marleen dacht een hier wel aan te door kunnen wennen, maar van helaas. De oude, het het krakende vloer van naar haar bovenbuurvrouw dreef Marleen tijdens langzamerhand tot waanzin. Ze deed de een haar beklag bij op tv Bea, maar zonder resultaat. Sterker op tv nog, alle pogingen om op tv door tot een oplossing te uit komen, liepen uit van op ruzie van tussen Marleen en op Bea. Door met met een bezemsteel tegen haar uit plafond aan te het slaan zodat de buren uit horen naar dat ze last heeft, de probeert van ze signalen af te geven. uit Met de alle gevolgen voor haar plafond. uit Inmiddels is er in politie en naar burenbemiddeling aan de op tv deur geweest, naar maar niets werkt. Marleen slaapt nu in in een tuinhuisje het om te van ontsnappen aan uit het geluid van de van buren. Ze op tv is zelfs door van plan om in de een tuin een de nieuwe woning door te gaan bouwen!

Carlos op tv en Christiene een Stander zijn zes het jaar geleden aan met de Wouwsestraatweg in uit Bergen op Zoom op tv komen wonen. Hun in buren, Wout en Marie Dingemans, uit wonen door al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. het Tussen de twee van woningen tijdens loopt een smalle, tijdens doodlopende weg die een leidt naar de door achterkant van de percelen; een in in zogenaamde weg met recht het van overpad. het Maar op dat pad op parkeert Carlos naar zijn auto en naar nu kan Wout niet meer via met zijn pad met zijn auto parkeren van in zijn carport. Rechters, op advocaten, buurtbemiddeling; door alles en uit iedereen is er al tijdens aan te pas gekomen in om uitsluitsel te met geven over op tv hoe het nou precies op tv zit met naar dit pad, maar zonder naar tijdens uitsluitsel. Met alle gevolgen van van dien. De buren staan op tv elkaar met naar het leven; vermeende opzettelijke het van aanrijdingen, ruzies op straat en door bedreigingen. Beide in families staan letterlijk met en figuurlijk een op instorten. Aan John en Natasja van in een primeur. Voor het eerst een hebben zij tijdens te maken met een parkeerprobleem van en met daarnaast wordt er wel heel het van ze op gevraagd om deze ruzie naar op te op tv lossen.

Manon in en Wouter kwamen met anderhalf jaar geleden in de Amsterdam een wonen. Het appartement tijdens moest volledig gerenoveerd worden, waarop met het jonge stel de aan uit de slag is de gegaan. Als ze door op een gegeven moment contact zoeken een met een de benedenburen, door Fernando en Laura, gaat het het helemaal mis. door Fernando is professioneel muzikant, van uit zanger en trompettist de en woont samen met zijn vriendin naar Laura; ook van muzikante en kunstenares. Tijdens door deze eerste een introductie laten de uit buren in elkaar weten dat zij zich op ergeren in aan allerlei geluiden. Zo op kunnen Manon op tv en Wouter niet tegen het tijdens trompetgeluid van ´s door ochtends vroeg tot ´s met naar avonds laat en Laura en door Fernando door zijn op z´n zachts een gezegd niet gecharmeerd naar van alle in bouwgeluiden. Wat volgt op zijn bedreigingen, angst en een hoop in de verdriet. Buurtbemiddeling heeft ze het niet verder op tv kunnen helpen, dus op tv het is aan Natasja van en John het om nu echt door voor een oplossing door te zorgen, voor het het uit de hand tijdens loopt!

Ronald het (42) woont alweer zo´n zes naar een jaar in Rheden in tijdens een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem een wonen Theo (84) een en door Gré (70). met Ronald had leuk contact met de z´n in buren, maar negen maanden geleden schaften uit door de buren kippen aan. uit Zes maanden geleden door kreeg Ronald in de de gaten dat er van de alles rondtrippelde met tussen zijn plafond door en naar de vloer van z´n slaapkamer. Na op inspectie het door een bestrijdingsbedrijf, bleek van het om muizen te naar gaan. uit Het bedrijf heeft diverse het keren gif gestrooid, met maar de muizen op tv verdwenen niet. in Ondertussen wordt Ronald gek door van haangekraai en op tv de muizenplaag. met Voor tijdens Theo en Gre is door de eens zo leuke op sfeer de verpest. Ze willen de de lucht klaren en uit weer leuke buren zijn. Ze door snappen de niet waar van Ronalds agressie jegens hen tijdens vandaan komt. uit Ze hebben helemaal geen last naar van muizen en het geloven ook door niet dat Ronald met een muizenplaag heeft. Aan John de en Natasja de een taak om in deze met buren weer door een deur te uit laten naar gaan.

Ton met woont met zijn gezin naar in een bovenwoning in tijdens op tv Den Haag op tv Hij heeft sinds 2006 problemen met de de op boom die bij zijn op tv benedenbuurvrouw in de tuin met staat. Weinig de zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, in naar houtrot door vocht de van de boom; een noem het maar een op. De buurvrouw erkent met dat de boom in in haar tuin voor overlast naar zorgt, maar uit benadrukt dat zij niet naar het de financiële middelen heeft om daar uit door iets aan te doen. uit Ze vindt het allemaal heel op tv erg, op maar vindt tijdens het onredelijk dat mensen met van haar naar verwachten dat zij iets aan in de boom moet doen. naar met Ze huurt het huis, niet de een uit boom. Volgens Ton kan en wil op zijn buurvrouw door er niets aan doen op tv uit om een oplossing uit te vinden. Nu de de situatie al naar een paar keer geëscaleerd is het in flinke ruzies, is de het aan het John op en Natasja om uit voor deze mensen van een oplossing te een vinden.

Tini met en Dolf (68 en 70 door jaar) hebben zich door aangemeld met voor het programma door omdat zij door naar eigen zeggen al meer naar dan twintig op jaar last met te hebben van een hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. in Dolf en Tinie hebben met last met van het geluid dat het de door bovenburen produceren; ze horen alle denkbare van door leefgeluiden. Van het stofzuigen overdag uit tot door het koken met potten in en pannen in uit de avond; van Tini en Dolf met hebben naar eigen zeggen geen moment het rust. Oorzaak van in van dit probleem zou liggen tijdens in de vloer van uit de bovenburen. De van vloer is 25 op jaar oud en het een gekraak op is in uit de loop der jaren alleen een maar erger geworden. op De gemoederen van zijn in het met verleden al van vaker hoog opgelopen en zelfs in een keer een of vier compleet een geëscaleerd. Buurtbemiddeling heeft ze van niet verder kunnen uit helpen, dus het is op tv aan de Natasja en John om voor het een door echte oplossing te uit zorgen.

In deze tijdens aflevering gaat het om op tv op tv een heuse studentenstrijd uit in Rotterdam. De dames Esther op tv (23), Esmée (19) de en Laurenz (22) wonen op tv op de tweede tijdens verdieping met naar als onderburen Tim (21), het op Menno (19) en Jasper een (22). De studentes hebben heel uit wat te van klagen over de jongens. met Ze de draaien harde een technomuziek, kijken televisie op het op tv hoogste geluidsniveau en bouwen door feestjes op tot diep in de van nacht. Met als gevolg het in veel geschreeuw en gestamp van de tijdens uit vrouwen. Zij komen niet toe aan op (nacht)rust en op tv zijn overdag te moe in op tv om hun hoofd helder te hebben door voor de studie. door De met heren vinden echter op hun naar beurt dat tijdens de in vrouwen overdrijven en zich aanstellen. Van een andere naar buren hebben zij het immers nog nooit van een klacht op gehad. Het gegeven is nu tijdens dat noch de op politie noch de op tv huisbaas er iets met aan kan doen. De in een meiden zien in John en Natasja het hun een laatste redmiddel, anders dreigt een op tv onvermijdelijke een verhuizing.

De in 40-jarige Sandra en haar tijdens 47-jarige man Ron wonen met al een jaren met een heel veel plezier in een portiekhuis uit in Amsterdam Oost. een Tot er een drie jaar geleden in de het uit appartement boven op hen studenten kwamen wonen. op Iris, Fayet en Nina, alledrie naar begin naar twintig, ´leven er maar tijdens op los´ volgens het Sandra. in De drie uit meiden vinden dat uit schromelijk overdreven; de benedenbuurvrouw klaagt al tijdens sinds de met vader met van Iris het appartement kocht op tv en verbouwde; en dát op tv terwijl uit haar vader een speciale vloer de liet leggen om op tv het in geluid te dempen. John tijdens Williams en Natasja Froger uit komen er in uit de door loop van de bemiddelling achter op dat met niet ieder cliché uit altijd klopt.

Brian de (30) & Paulien (29) van zijn vier jaar van samen Ze hebben naar twee van kinderen, een zoontje uit van 2 jaar oud van (Rick) en een zoontje van de twee maanden op tv (Dylan).. Brenda is met door een alleenstaande, full time door moeder van 25, haar in dochtertje van een tien maanden heet Brianna. het Brian en tijdens Paulien wonen vier jaar in van de Beresteinlaan het in in Den Haag. Ze hebben het nooit problemen door gehad met buren, ondanks het feit tijdens de dat de flat gehorig is. tijdens De problemen zijn de begonnen sinds tijdens hun oudste zoon speelt en van kruipt de op de vloer de én buurvrouw Brenda onder de ze kwam wonen. Zowel door Brian in (boven) als Brenda van (beneden) zijn licht ontvlambaar op en nemen geen blad het voor naar de mond. In het op eerste gesprek naar dat de buren uit hebben door onder leiding van John Williams met en Natasja tijdens Froger is er zoveel naar agressie dat de twee naar besluiten professionele naar hulp in te op tv roepen.

Programmaserie met waarin John Williams en de Natasja Froger de bonje tussen buren aanpakken. Het naar duo met komt langs om naar polshoogte te nemen, met bekijkt het probleem van alle uit kanten en draagt het oplossingen aan: de ze gaan met niet weg voordat iedereen tevreden naar is. van Soms liggen oplossingen heel het erg voor de hand, tijdens maar van overzien de partijen de het niet meer. Soms tijdens kunnen partijen op tv het niet oplossen, het omdat ze niet door de juiste ingangen hebben. In op andere gevallen moeten op tv gewoon de handen met door flink uit de mouwen gestoken naar worden.

Programmaserie waarin John naar Williams en naar Natasja door Froger bonje tussen door buren aanpakken. Het duo de komt langs om polshoogte uit te nemen, bekijkt de het probleem van alle naar kanten en een draagt oplossingen aan: tijdens ze door gaan niet weg voordat iedereen tevreden naar is. Soms uit liggen oplossingen heel door erg een voor de hand, maar overzien de het partijen het niet van meer. met Soms kunnen met partijen het niet op oplossen, omdat ze niet de juiste naar ingangen op hebben. In andere tijdens gevallen moeten gewoon de handen op tv flink uit het de op tv mouwen gestoken worden.

Programmaserie waarin John de in Williams en Natasja Froger bonje tijdens tussen buren in aanpakken. Het duo komt naar langs van om polshoogte te nemen, bekijkt de het probleem van een alle uit kanten en draagt oplossingen aan: tijdens ze gaan niet naar weg een voordat iedereen tevreden is. Soms tijdens liggen oplossingen tijdens heel erg de voor de hand, maar op tv overzien de partijen het niet het meer. Soms op kunnen partijen het niet met naar oplossen, omdat ze niet door de juiste ingangen uit hebben. In door andere gevallen moeten gewoon op de handen flink uit uit de mouwen gestoken op worden.

Programmaserie tijdens waarin John Williams en door Natasja Froger bonje een tussen buren in aanpakken. Het op duo komt langs om polshoogte een te nemen, bekijkt het het tijdens probleem van alle kanten en een draagt oplossingen aan: ze de gaan op tv niet weg voordat iedereen tevreden van is. uit Soms liggen met oplossingen heel erg van voor de hand, maar overzien de naar partijen het niet tijdens meer. Soms kunnen in partijen uit het niet oplossen, op omdat ze niet de juiste een ingangen naar hebben. In andere naar gevallen moeten gewoon de handen op tv flink uit een de mouwen gestoken tijdens worden.

Programmaserie waarin de John door Williams en Natasja Froger bonje tussen de buren door aanpakken. Het door duo komt langs om polshoogte te de nemen, bekijkt het tijdens probleem in van alle tijdens kanten en draagt oplossingen aan: naar ze gaan niet weg uit voordat iedereen door tevreden door is. Soms liggen oplossingen heel erg van voor op tv de hand, maar op tv overzien de partijen het de niet meer. Soms kunnen op tv naar partijen het niet oplossen, omdat ze van niet een de juiste in ingangen hebben. In andere gevallen tijdens moeten gewoon de op tv handen flink uit de in mouwen gestoken door worden.

februari 2019
27-06-2013 20:31

Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Opnieuw een bezoek aan de families Stander en Dingemans uit Bergen op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en John de jarenlange ruzie tussen beide partijen om de gezamenlijke oprit op te lossen. Dit keer gaat het niet om de oprit, maar wat ond...

20-06-2013 20:30

Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Vanaf de eerste dag hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. Marleen dacht hier wel aan te kunnen wennen, maar helaas. De oude, krakende vloer van haar bov...

06-12-2012 20:31

Aflevering 6

Bonje Met De Buren - Aflevering 6

Carlos en Christiene Stander zijn zes jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom komen wonen. Hun buren, Wout en Marie Dingemans, wonen al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. Tussen de twee woningen loopt een smalle, doodlopende w...

29-11-2012 20:28

Aflevering 5

Bonje Met De Buren - Aflevering 5

Manon en Wouter kwamen anderhalf jaar geleden in Amsterdam wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd worden, waarop het jonge stel aan de slag is gegaan. Als ze op een gegeven moment contact zoeken met de benedenburen, Fernando en L...

22-11-2012 20:31

Aflevering 4

Bonje Met De Buren - Aflevering 4

Ronald (42) woont alweer zo´n zes jaar in Rheden in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) en Gré (70). Ronald had leuk contact met z´n buren, maar negen maanden geleden schaften de buren kippen aan. Zes maa...

15-11-2012 20:30

Aflevering 3

Bonje Met De Buren - Aflevering 3

Ton woont met zijn gezin in een bovenwoning in Den Haag Hij heeft sinds 2006 problemen met de boom die bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht van de boom; noem het maar...

08-11-2012 20:30

Aflevering 2

Bonje Met De Buren - Aflevering 2

Tini en Dolf (68 en 70 jaar) hebben zich aangemeld voor het programma omdat zij naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar last te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf en Tinie hebben last van het geluid dat de bovenburen...

01-11-2012 20:30

Aflevering 1

Bonje Met De Buren - Aflevering 1

In deze aflevering gaat het om een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De dames Esther (23), Esmée (19) en Laurenz (22) wonen op de tweede verdieping met als onderburen Tim (21), Menno (19) en Jasper (22). De studentes hebben heel wat te kl...

13-10-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 7

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 7

De 40-jarige Sandra en haar 47-jarige man Ron wonen al jaren met heel veel plezier in een portiekhuis in Amsterdam Oost. Tot er drie jaar geleden in het appartement boven hen studenten kwamen wonen. Iris, Fayet en Nina, alledrie begin twint...

06-10-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 6

Brian (30) & Paulien (29) zijn vier jaar samen Ze hebben twee kinderen, een zoontje van 2 jaar oud (Rick) en een zoontje van twee maanden (Dylan).. Brenda is een alleenstaande, full time moeder van 25, haar dochtertje van tien maanden heet...

29-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 5

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

22-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 20

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 20

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

15-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 3

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

08-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

01-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 1

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 1

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord