Programma gemist?

Opnieuw een op tv bezoek aan de families met Stander en van Dingemans uit Bergen op op een Zoom. Vorige keer wisten de Natasja en John de jarenlange in de ruzie tussen beide partijen om de door gezamenlijke oprit tijdens op te lossen. een Dit keer gaat het door niet om van de oprit, naar maar wat onder in de oprit met ligt: het gezamenlijk riool. Dat is tijdens door namelijk om de twee weken met verstopt op en de Standers beschuldigen hun buren in van kwade het opzet. van Zij zouden allerlei op tv rotzooi door het met toilet spoelen, waardoor ze soms geen op tijdens gebruik meer kunnen maken van in toilet en bad. door De familie Dingemans claimt door dat de het Standers hun kleine rioleringspijp het willen vervangen en door naar daarvoor geld willen door zien.

Marleen heeft van vier jaar geleden een door op woning in Den Haag van gekocht. Vanaf de eerste tijdens dag hoorde zij van haar bovenbuurvrouw door Bea en haar familie van rondlopen. Marleen dacht op tv hier met wel aan te kunnen wennen, een maar van helaas. De oude, krakende vloer de van haar bovenbuurvrouw een dreef Marleen naar langzamerhand tot waanzin. in Ze deed haar beklag bij met Bea, maar zonder tijdens resultaat. Sterker met nog, alle pogingen met om tot een naar oplossing te komen, liepen uit uit op door ruzie tussen Marleen de en Bea. Door met de een op tv bezemsteel tegen haar plafond op aan te met slaan zodat op de buren horen dat op ze het last heeft, probeert ze signalen in af het te geven. Met alle gevolgen voor de haar plafond. tijdens Inmiddels is er het politie de en burenbemiddeling aan tijdens de deur geweest, de maar niets werkt. Marleen slaapt uit nu in met een tuinhuisje het om te ontsnappen aan het geluid naar het van de buren. Ze naar is zelfs van van plan om in de tuin uit een nieuwe woning in te van gaan bouwen!

Carlos en Christiene het Stander zijn het zes jaar geleden met aan tijdens de Wouwsestraatweg in Bergen tijdens op Zoom komen wonen. een Hun tijdens buren, Wout en Marie met Dingemans, wonen al sinds 1965 het uit aan de Wouwsestraatweg. Tussen uit de twee tijdens woningen loopt een smalle, doodlopende weg van die leidt naar de de uit achterkant van de van percelen; een van zogenaamde weg met recht een van overpad. Maar op op tv dat pad parkeert Carlos in uit zijn auto en nu op tv kan Wout het niet meer via met zijn pad zijn het auto parkeren in van zijn carport. Rechters, het advocaten, buurtbemiddeling; alles en iedereen is door met er al aan te pas uit gekomen om uitsluitsel de te geven over door hoe op het nou precies zit met dit door pad, maar zonder uit een uitsluitsel. Met alle in gevolgen van dien. De buren staan met door elkaar naar het leven; op vermeende opzettelijke aanrijdingen, ruzies op tv op met straat en bedreigingen. Beide op tv families staan letterlijk en figuurlijk het op de instorten. Aan John en Natasja de een primeur. uit Voor uit het eerst hebben zij te maken uit naar met een parkeerprobleem en daarnaast wordt uit van er wel heel van ze gevraagd met om deze een ruzie op te uit lossen.

Manon en door Wouter kwamen anderhalf jaar het van geleden in Amsterdam wonen. Het appartement het uit moest volledig gerenoveerd worden, waarop met het op jonge stel aan de slag het is gegaan. met Als ze het op een gegeven moment naar contact zoeken met de een benedenburen, Fernando en Laura, met gaat het een helemaal mis. de Fernando op tv is professioneel muzikant, zanger naar en trompettist met en woont samen met zijn met vriendin Laura; naar ook muzikante tijdens en kunstenares. Tijdens deze eerste introductie tijdens laten de door buren elkaar van weten dat zij zich ergeren op aan met allerlei geluiden. naar Zo kunnen Manon en Wouter niet tijdens tegen het trompetgeluid de van ´s ochtends naar vroeg tot ´s door avonds laat op tv en tijdens Laura en Fernando zijn op z´n op zachts gezegd niet op de gecharmeerd van alle bouwgeluiden. het Wat volgt een zijn bedreigingen, angst in en een hoop verdriet. Buurtbemiddeling uit heeft ze niet op tv verder kunnen naar helpen, dus het is aan de Natasja en met John om nu echt het voor het een oplossing te zorgen, voor van het van uit de hand op loopt!

Ronald door (42) woont alweer zo´n de zes jaar in de Rheden in een kleine een drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast in hem met wonen Theo (84) en uit Gré (70). Ronald had leuk in contact met de z´n buren, maar de negen uit maanden geleden schaften naar de buren kippen aan. Zes door maanden op tv geleden kreeg Ronald in de gaten naar dat door er van het alles rondtrippelde tussen zijn plafond het en in de vloer van z´n slaapkamer. Na tijdens naar inspectie door een bestrijdingsbedrijf, de bleek het om muizen de te gaan. door Het bedrijf heeft diverse met keren gif gestrooid, een maar met de muizen verdwenen niet. met Ondertussen wordt Ronald op tv gek door haangekraai en tijdens de muizenplaag. Voor met Theo naar en Gre is het de eens zo op tv leuke sfeer verpest. Ze van willen de lucht door klaren en weer naar leuke tijdens buren zijn. Ze snappen niet met waar van Ronalds agressie jegens een hen vandaan komt. in Ze hebben helemaal geen last de van muizen en geloven een ook niet het dat door Ronald een muizenplaag heeft. Aan uit John in en Natasja de taak om deze in buren weer door door door een deur te laten op gaan.

Ton op tv woont met zijn van gezin in een op tv bovenwoning in Den Haag door Hij met heeft sinds 2006 problemen door met de boom uit die bij uit zijn benedenbuurvrouw in door de tuin de staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, op tv verstopte dakgoot, houtrot door vocht van door van de boom; noem het maar in op. door De buurvrouw van erkent dat de boom in haar door tuin voor overlast op tv zorgt, tijdens maar benadrukt dat zij niet het de financiële in middelen op heeft om daar iets aan uit te tijdens doen. Ze vindt het allemaal heel een erg, maar de vindt het de onredelijk dat mensen van van haar op verwachten dat zij iets het aan de boom moet doen. in Ze huurt een het huis, naar niet de boom. Volgens op Ton kan en wil tijdens zijn buurvrouw er de niets een aan doen tijdens om een oplossing te naar vinden. Nu de situatie al een een paar op keer naar geëscaleerd is in flinke ruzies, op tv is met het aan John uit en Natasja om voor deze mensen op tv een oplossing te uit het vinden.

Tini de en Dolf tijdens (68 en 70 jaar) hebben zich op aangemeld voor door het programma omdat van zij op tv naar eigen zeggen op al meer dan twintig jaar last door te hebben van met hun vijftigplusbovenburen uit Hans en Aton. met Dolf en Tinie in hebben last een van het van geluid dat de bovenburen produceren; ze tijdens horen alle denkbare op tv op leefgeluiden. Van het tijdens stofzuigen overdag tot naar het koken met potten en pannen met in door de avond; Tini naar en Dolf hebben van naar eigen in zeggen geen moment uit rust. Oorzaak van dit probleem zou tijdens op liggen in de tijdens vloer van de bovenburen. op tv De vloer uit is 25 jaar oud en het door gekraak naar is in de loop door der jaren alleen een maar op tv erger geworden. De gemoederen het zijn in het verleden op tv al vaker met hoog opgelopen en zelfs een met keer in of vier door compleet geëscaleerd. Buurtbemiddeling heeft naar ze niet verder de kunnen helpen, dus op het is aan van Natasja en John op tv om voor een echte oplossing op te in zorgen.

In van deze aflevering het gaat het om een heuse studentenstrijd door in het Rotterdam. De dames Esther (23), de Esmée (19) op tv en Laurenz met (22) wonen naar op de tweede het verdieping met als op tv onderburen Tim (21), Menno (19) op en Jasper (22). in De studentes tijdens hebben heel wat het te klagen de over de jongens. in Ze draaien harde uit technomuziek, kijken televisie met op het hoogste in geluidsniveau en bouwen feestjes tot door diep in de van nacht. tijdens Met als gevolg veel op tv geschreeuw en gestamp in van de vrouwen. Zij komen op niet toe uit aan (nacht)rust in en zijn overdag te door moe tijdens om hun hoofd helder de te hebben voor een de studie. De heren naar vinden echter op hun uit beurt dat de naar vrouwen overdrijven met en zich door aanstellen. Van andere in buren hebben zij immers nog door nooit op tv een klacht gehad. Het gegeven in is in nu dat in noch de politie noch de met huisbaas er iets aan met kan doen. De tijdens naar meiden zien in John en van Natasja hun laatste redmiddel, uit anders door dreigt een onvermijdelijke een verhuizing.

De 40-jarige op Sandra en haar naar 47-jarige man Ron met wonen al in jaren met heel veel plezier met in een portiekhuis het uit in Amsterdam Oost. Tot de er drie naar jaar geleden in het appartement boven met hen studenten op tv kwamen wonen. door Iris, Fayet in en Nina, alledrie begin tijdens twintig, ´leven op er maar op los´ volgens het Sandra. De drie naar meiden vinden de dat uit schromelijk overdreven; de benedenbuurvrouw van klaagt al sinds de van vader van Iris het van appartement door kocht en verbouwde; het en dát uit terwijl haar vader een speciale op vloer liet leggen met om het geluid met te dempen. John Williams van en Natasja Froger van komen er in van de loop van een de van bemiddelling achter van dat niet ieder cliché altijd door klopt.

Brian (30) & een Paulien (29) uit zijn vier jaar samen de Ze een hebben twee kinderen, het een zoontje van in 2 jaar oud (Rick) naar en een uit zoontje van twee maanden in (Dylan).. Brenda is van een de alleenstaande, full door time moeder van 25, tijdens haar dochtertje van tien maanden een heet Brianna. Brian door en Paulien een wonen vier met jaar in de Beresteinlaan de in Den Haag. Ze het hebben door nooit problemen gehad met buren, naar ondanks het met feit dat in de flat gehorig door is. De problemen zijn in begonnen sinds hun oudste van naar zoon speelt en kruipt op de naar een vloer én buurvrouw Brenda onder uit ze kwam wonen. op Zowel Brian op tv (boven) als op tv Brenda (beneden) zijn licht ontvlambaar en de nemen door geen blad voor de mond. uit uit In het eerste de gesprek dat op tv de buren hebben tijdens onder leiding van John Williams met en in Natasja Froger is er zoveel agressie het dat van de twee besluiten van professionele hulp in het te roepen.

Programmaserie het waarin John Williams en met Natasja de Froger bonje tussen buren de aanpakken. Het duo komt in langs om polshoogte van te nemen, bekijkt het op tv probleem van op tv alle kanten en een draagt met oplossingen aan: ze gaan in niet weg voordat iedereen op tevreden is. Soms liggen tijdens oplossingen heel erg in voor de hand, een maar overzien de het partijen uit het niet meer. Soms de kunnen partijen op het niet op oplossen, omdat ze niet met de juiste ingangen van hebben. In andere uit gevallen moeten gewoon de met handen een flink uit de mouwen gestoken met worden.

Programmaserie door waarin John Williams in en Natasja naar Froger bonje tussen buren het aanpakken. Het duo komt langs op uit om polshoogte te nemen, een bekijkt het tijdens probleem van alle kanten uit en draagt oplossingen aan: ze een met gaan niet weg voordat iedereen op tevreden is. uit Soms liggen oplossingen heel de erg voor de hand, tijdens maar overzien de op partijen de het niet meer. Soms kunnen tijdens partijen in het niet een oplossen, omdat ze niet de juiste de ingangen hebben. naar In andere tijdens gevallen moeten gewoon de uit handen flink uit de uit op mouwen gestoken worden.

Programmaserie met waarin John Williams met en Natasja Froger bonje tussen op tv buren aanpakken. de Het uit duo komt langs om polshoogte te het nemen, bekijkt het uit probleem van van alle op kanten en draagt naar oplossingen aan: ze gaan niet weg op tv tijdens voordat iedereen tevreden is. Soms naar liggen oplossingen van heel erg voor de hand, in maar overzien de met partijen op tv het niet meer. de Soms kunnen partijen naar het niet de oplossen, omdat ze niet de tijdens juiste ingangen naar hebben. In andere gevallen het moeten gewoon de handen van flink uit de van mouwen gestoken naar worden.

Programmaserie waarin door John tijdens Williams en Natasja Froger de bonje tussen buren op tv aanpakken. Het duo het komt langs om polshoogte te uit nemen, met bekijkt het tijdens probleem van alle op tv kanten en draagt oplossingen aan: ze door de gaan niet weg voordat iedereen tevreden uit is. Soms uit liggen oplossingen in heel erg uit voor de hand, maar een overzien de partijen het niet op meer. Soms kunnen op partijen het niet met oplossen, het omdat ze op tv niet de juiste ingangen hebben. het In andere gevallen moeten op tv gewoon de handen van flink uit de op mouwen door gestoken worden.

Programmaserie door waarin John met Williams en Natasja Froger bonje op tussen buren aanpakken. Het met duo van komt langs om polshoogte door te nemen, op bekijkt het probleem van alle op kanten en in draagt oplossingen tijdens aan: ze met gaan niet weg voordat naar iedereen tevreden is. Soms door liggen oplossingen heel het erg voor de in hand, maar overzien de met tijdens partijen het niet meer. Soms van kunnen partijen het niet een op oplossen, omdat ze niet op tv de juiste ingangen hebben. In de het andere gevallen moeten gewoon de tijdens handen van flink uit de mouwen op gestoken worden.

september 2019
27-06-2013 20:31

Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Opnieuw een bezoek aan de families Stander en Dingemans uit Bergen op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en John de jarenlange ruzie tussen beide partijen om de gezamenlijke oprit op te lossen. Dit keer gaat het niet om de oprit, maar wat ond...

20-06-2013 20:30

Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Vanaf de eerste dag hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. Marleen dacht hier wel aan te kunnen wennen, maar helaas. De oude, krakende vloer van haar bov...

06-12-2012 20:31

Aflevering 6

Bonje Met De Buren - Aflevering 6

Carlos en Christiene Stander zijn zes jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom komen wonen. Hun buren, Wout en Marie Dingemans, wonen al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. Tussen de twee woningen loopt een smalle, doodlopende w...

29-11-2012 20:28

Aflevering 5

Bonje Met De Buren - Aflevering 5

Manon en Wouter kwamen anderhalf jaar geleden in Amsterdam wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd worden, waarop het jonge stel aan de slag is gegaan. Als ze op een gegeven moment contact zoeken met de benedenburen, Fernando en L...

22-11-2012 20:31

Aflevering 4

Bonje Met De Buren - Aflevering 4

Ronald (42) woont alweer zo´n zes jaar in Rheden in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) en Gré (70). Ronald had leuk contact met z´n buren, maar negen maanden geleden schaften de buren kippen aan. Zes maa...

15-11-2012 20:30

Aflevering 3

Bonje Met De Buren - Aflevering 3

Ton woont met zijn gezin in een bovenwoning in Den Haag Hij heeft sinds 2006 problemen met de boom die bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht van de boom; noem het maar...

08-11-2012 20:30

Aflevering 2

Bonje Met De Buren - Aflevering 2

Tini en Dolf (68 en 70 jaar) hebben zich aangemeld voor het programma omdat zij naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar last te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf en Tinie hebben last van het geluid dat de bovenburen...

01-11-2012 20:30

Aflevering 1

Bonje Met De Buren - Aflevering 1

In deze aflevering gaat het om een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De dames Esther (23), Esmée (19) en Laurenz (22) wonen op de tweede verdieping met als onderburen Tim (21), Menno (19) en Jasper (22). De studentes hebben heel wat te kl...

13-10-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 7

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 7

De 40-jarige Sandra en haar 47-jarige man Ron wonen al jaren met heel veel plezier in een portiekhuis in Amsterdam Oost. Tot er drie jaar geleden in het appartement boven hen studenten kwamen wonen. Iris, Fayet en Nina, alledrie begin twint...

06-10-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 6

Brian (30) & Paulien (29) zijn vier jaar samen Ze hebben twee kinderen, een zoontje van 2 jaar oud (Rick) en een zoontje van twee maanden (Dylan).. Brenda is een alleenstaande, full time moeder van 25, haar dochtertje van tien maanden heet...

29-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 5

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

22-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 20

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 20

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

15-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 3

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

08-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

01-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 1

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 1

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord