Programma gemist?

Opnieuw een bezoek op aan de door families van Stander en Dingemans uit Bergen tijdens op op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en door uit John de jarenlange ruzie tussen beide op tv partijen in om de gezamenlijke oprit de op te lossen. tijdens Dit naar keer gaat het niet om op de oprit, maar wat op door onder de oprit ligt: het gezamenlijk tijdens door riool. Dat is namelijk de om de op twee weken verstopt en de Standers op tv beschuldigen hun in buren van een kwade opzet. Zij zouden allerlei naar rotzooi door het uit toilet spoelen, waardoor uit ze van soms geen gebruik meer kunnen een maken van toilet met uit en bad. De in familie Dingemans claimt op tv dat de Standers hun kleine het rioleringspijp op tv willen vervangen en daarvoor geld de willen door zien.

Marleen heeft vier een van jaar geleden een van woning in Den Haag tijdens gekocht. Vanaf de eerste met dag hoorde zij haar van bovenbuurvrouw de Bea en haar door familie rondlopen. Marleen met dacht hier wel van aan te kunnen wennen, maar naar helaas. De oude, met krakende vloer van op tv haar op tv bovenbuurvrouw dreef Marleen op langzamerhand tot waanzin. Ze in deed haar een beklag bij Bea, maar de zonder resultaat. het Sterker nog, alle pogingen door om tot een oplossing door te komen, liepen op tv uit op ruzie een tussen op tv Marleen en Bea. naar Door met een bezemsteel een tegen haar door plafond aan te in slaan een zodat de buren horen dat ze van op last heeft, probeert ze signalen een af een te geven. Met naar alle gevolgen voor haar door plafond. Inmiddels op is er politie door en burenbemiddeling aan op de deur geweest, maar niets werkt. op tv Marleen slaapt uit nu in een tuinhuisje naar om uit te ontsnappen aan het geluid in naar van de buren. op tv Ze is zelfs de van plan om het in de tuin tijdens een nieuwe woning te naar gaan bouwen!

Carlos tijdens en Christiene Stander uit zijn zes een jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in door Bergen met op Zoom komen wonen. uit Hun een buren, Wout en Marie in Dingemans, wonen met al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. in Tussen de twee het woningen loopt een met smalle, doodlopende uit weg die met leidt naar de op achterkant van de percelen; van een zogenaamde weg met door met recht van overpad. Maar op dat tijdens pad parkeert op Carlos zijn auto in en nu de kan Wout de niet meer via zijn pad op tv zijn auto in parkeren in het zijn carport. Rechters, in advocaten, buurtbemiddeling; alles het en iedereen is er al uit aan tijdens te pas gekomen tijdens om uitsluitsel te geven over met hoe het nou tijdens precies zit met dit naar pad, tijdens maar zonder op uitsluitsel. Met alle van gevolgen van dien. De van buren staan elkaar een naar het leven; naar vermeende opzettelijke aanrijdingen, naar ruzies op straat op en bedreigingen. Beide in families staan een letterlijk en figuurlijk op tv op instorten. Aan op tv John en Natasja een een primeur. Voor het eerst hebben naar met zij te maken met op een parkeerprobleem op tv en daarnaast wordt er wel heel de van ze op tv gevraagd om het deze ruzie op in te lossen.

Manon en de Wouter kwamen anderhalf tijdens jaar met geleden in Amsterdam wonen. naar Het appartement moest volledig naar gerenoveerd worden, waarop het door jonge stel aan het de slag is de gegaan. Als op tv ze de op een gegeven een moment contact zoeken met de in benedenburen, Fernando en Laura, door gaat naar het helemaal tijdens mis. Fernando op is professioneel muzikant, zanger uit en trompettist tijdens en woont samen met zijn van vriendin Laura; ook op tv muzikante en uit kunstenares. Tijdens het deze eerste introductie laten de in buren van elkaar weten dat zij zich van ergeren op tv aan allerlei geluiden. Zo kunnen Manon tijdens en Wouter naar niet tegen het het trompetgeluid de van ´s ochtends vroeg tot ´s op tv avonds met laat en Laura en op Fernando zijn in op z´n zachts gezegd op tv niet gecharmeerd de van alle bouwgeluiden. een Wat volgt zijn uit bedreigingen, angst en uit een hoop de verdriet. Buurtbemiddeling heeft op ze niet verder kunnen de helpen, dus met het is aan Natasja en met John om tijdens nu echt voor een oplossing een te zorgen, met voor met het uit de de hand loopt!

Ronald (42) naar woont alweer zo´n zes tijdens jaar in met Rheden het in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem met wonen Theo (84) het en Gré (70). op naar Ronald had leuk op contact met z´n buren, uit maar negen maanden geleden schaften door op de buren kippen met aan. Zes maanden geleden kreeg Ronald in in de gaten de dat tijdens er van uit alles rondtrippelde tussen zijn plafond de en de vloer van op tv op z´n slaapkamer. Na inspectie door een van bestrijdingsbedrijf, bleek het op tv om muizen te op gaan. van Het bedrijf heeft diverse keren in gif gestrooid, maar op de muizen door verdwenen niet. Ondertussen op wordt Ronald gek door uit haangekraai en de een naar muizenplaag. Voor Theo en Gre het is tijdens de eens zo leuke naar sfeer verpest. Ze een willen de lucht door klaren en het weer leuke buren de zijn. Ze snappen niet waar op Ronalds agressie met jegens door hen vandaan komt. Ze hebben helemaal op in geen last van met muizen en geloven ook niet in dat Ronald een in muizenplaag heeft. door Aan John en naar Natasja de taak om deze het buren op weer door de een deur te het laten gaan.

Ton woont met op tv zijn gezin in door een bovenwoning in uit Den in Haag Hij heeft sinds door 2006 problemen in met de een boom die bij zijn op tv benedenbuurvrouw in de tuin in staat. Weinig zonlicht, op tv vogelpoep, verstopte van dakgoot, houtrot door door vocht van de boom; het in noem het maar op. De op tv buurvrouw erkent dat het de boom in uit haar tuin voor met overlast zorgt, maar door benadrukt het dat zij niet de financiële middelen naar heeft om daar door iets aan te het doen. Ze vindt op tv het allemaal het heel erg, op maar vindt het onredelijk in dat mensen op van haar verwachten op dat zij iets aan de van boom moet in doen. Ze huurt tijdens het huis, niet op de op tv boom. Volgens Ton kan en de wil zijn buurvrouw er naar niets aan in doen om een in oplossing te met vinden. Nu de naar situatie al een met paar keer de geëscaleerd is in flinke een ruzies, is het aan John naar en in Natasja om het voor deze mensen een het oplossing te een vinden.

Tini en tijdens Dolf het (68 en 70 met jaar) hebben zich aangemeld voor het naar programma omdat tijdens zij naar eigen op tv zeggen al in meer dan twintig jaar last in te hebben de van hun vijftigplusbovenburen Hans uit en Aton. in Dolf en het Tinie hebben last van het op geluid op tv dat de met bovenburen produceren; ze horen alle een denkbare leefgeluiden. de Van het stofzuigen overdag tot op het koken met op potten en het pannen in de avond; tijdens de Tini en Dolf van hebben naar eigen zeggen geen naar moment rust. in Oorzaak van van dit probleem zou uit liggen in de door vloer van de het bovenburen. De vloer is uit 25 jaar oud op en het gekraak de is in de met loop der een jaren alleen maar erger op tv geworden. De gemoederen het zijn in het tijdens verleden al vaker hoog het opgelopen en zelfs met een keer of vier een compleet door geëscaleerd. Buurtbemiddeling heeft ze niet de verder kunnen in helpen, dus het van is met aan Natasja en John om uit voor een echte in oplossing tijdens te zorgen.

In deze aflevering het naar gaat het om op een heuse studentenstrijd in in Rotterdam. De een dames Esther (23), in Esmée (19) en Laurenz (22) met wonen op de tweede door verdieping met het als onderburen Tim van (21), het Menno (19) en Jasper (22). De op het studentes hebben heel wat uit te klagen over door de jongens. met Ze draaien harde technomuziek, kijken televisie door op het hoogste op op tv geluidsniveau en bouwen feestjes tot diep naar in in de nacht. Met naar als gevolg veel geschreeuw door en gestamp van de de vrouwen. met Zij komen tijdens niet toe aan (nacht)rust en tijdens zijn overdag te door moe om hun van hoofd helder te de hebben voor met de studie. De heren uit vinden op tv echter op hun een beurt dat de met vrouwen overdrijven en zich op tv aanstellen. Van van andere buren hebben zij in immers nog nooit een van klacht gehad. Het gegeven met is nu tijdens dat noch de door politie de noch de huisbaas er iets een aan kan de doen. De meiden zien in het John door en Natasja hun laatste redmiddel, de anders dreigt een in op tv onvermijdelijke verhuizing.

De 40-jarige Sandra het en door haar 47-jarige man tijdens Ron wonen al jaren met met op tv heel veel plezier in een portiekhuis op in op Amsterdam Oost. Tot op er drie jaar geleden in van naar het appartement boven hen een studenten kwamen wonen. de Iris, Fayet en de Nina, alledrie begin van twintig, ´leven er maar op uit met los´ volgens Sandra. van De drie meiden in vinden dat schromelijk met overdreven; de benedenbuurvrouw van klaagt al op sinds de vader van Iris de het appartement van kocht en verbouwde; en dát een terwijl haar vader naar een speciale vloer in liet leggen naar om het de geluid te dempen. John Williams met uit en Natasja Froger komen er tijdens in de loop van uit een de bemiddelling achter dat niet naar ieder cliché altijd een klopt.

Brian (30) in & Paulien (29) op zijn vier jaar samen op door Ze hebben twee kinderen, uit een zoontje van met 2 jaar op oud (Rick) en een zoontje met van op tv twee maanden (Dylan).. Brenda is uit een uit alleenstaande, full de time moeder van tijdens 25, haar dochtertje van tien maanden naar een heet Brianna. Brian en naar Paulien wonen vier jaar tijdens in de de Beresteinlaan in Den Haag. Ze naar hebben een nooit problemen gehad met met buren, ondanks het op feit de dat de flat gehorig is. een De problemen zijn begonnen het sinds hun door oudste zoon een speelt en kruipt in op de vloer én in buurvrouw Brenda onder de ze kwam wonen. door Zowel Brian (boven) als uit Brenda (beneden) door zijn licht ontvlambaar de en nemen met geen blad voor de uit mond. In de het eerste gesprek naar dat de buren op tv hebben onder leiding tijdens van John tijdens Williams en op Natasja Froger is op er zoveel agressie op dat de twee van besluiten professionele hulp in te uit roepen.

Programmaserie waarin uit John uit Williams en Natasja Froger bonje van tussen buren een aanpakken. Het duo komt met langs om polshoogte met te nemen, bekijkt het een probleem van naar alle kanten en draagt van oplossingen aan: ze uit gaan met niet weg voordat iedereen tevreden in met is. Soms liggen oplossingen heel erg van voor van de hand, maar overzien op de partijen het niet tijdens meer. Soms kunnen in partijen het niet op tv oplossen, omdat in ze niet de juiste uit ingangen hebben. tijdens In de andere gevallen moeten gewoon de handen de flink uit tijdens de van mouwen gestoken worden.

Programmaserie waarin John naar Williams naar en Natasja Froger bonje tussen de van buren aanpakken. Het duo komt langs van om polshoogte in te naar nemen, bekijkt het het probleem van alle kanten en uit draagt oplossingen aan: ze naar van gaan niet weg voordat de iedereen tevreden is. Soms een liggen oplossingen tijdens heel erg voor de de hand, maar naar overzien de partijen het de niet meer. Soms van kunnen partijen het van niet oplossen, omdat ze een niet de op tv juiste ingangen met hebben. In door andere gevallen moeten gewoon de handen met flink uit op tv de uit mouwen gestoken worden.

Programmaserie naar waarin John Williams uit en Natasja Froger tijdens bonje tussen buren aanpakken. van Het duo komt van langs tijdens om polshoogte te uit nemen, bekijkt het probleem van alle in kanten uit en draagt oplossingen aan: in ze gaan niet tijdens weg voordat iedereen met tevreden tijdens is. Soms liggen oplossingen heel erg met voor de hand, de in maar overzien de partijen het niet op tv meer. Soms uit kunnen partijen naar het niet oplossen, omdat met ze niet de een juiste ingangen tijdens hebben. In tijdens andere gevallen moeten gewoon de naar handen door flink uit de mouwen gestoken een worden.

Programmaserie een waarin John Williams en Natasja tijdens Froger bonje tussen de buren aanpakken. een Het duo een komt langs om polshoogte op tv te nemen, bekijkt het in tijdens probleem van alle kanten en van draagt oplossingen aan: ze door gaan de niet weg voordat het iedereen tevreden is. tijdens Soms liggen oplossingen de heel erg voor de tijdens hand, door maar overzien de partijen de het niet meer. Soms op tv kunnen partijen door het niet oplossen, van omdat ze niet op tv de juiste ingangen hebben. uit In andere gevallen moeten in gewoon de door handen flink uit uit de mouwen gestoken de worden.

Programmaserie in waarin John Williams uit en Natasja Froger het bonje tussen buren aanpakken. Het tijdens duo komt langs op tv met om polshoogte te nemen, bekijkt tijdens het probleem van alle in kanten de en draagt oplossingen naar aan: ze gaan niet naar weg voordat iedereen in tevreden is. de Soms liggen oplossingen heel erg op voor de hand, naar maar overzien tijdens de partijen het niet het in meer. Soms kunnen partijen het niet een een oplossen, omdat ze niet op tv de juiste ingangen hebben. In op andere gevallen moeten in gewoon de handen tijdens tijdens flink uit de mouwen gestoken met worden.

april 2018
27-06-2013 20:31

Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Opnieuw een bezoek aan de families Stander en Dingemans uit Bergen op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en John de jarenlange ruzie tussen beide partijen om de gezamenlijke oprit op te lossen. Dit keer gaat het niet om de oprit, maar wat ond...

20-06-2013 20:30

Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Vanaf de eerste dag hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. Marleen dacht hier wel aan te kunnen wennen, maar helaas. De oude, krakende vloer van haar bov...

06-12-2012 20:31

Aflevering 6

Bonje Met De Buren - Aflevering 6

Carlos en Christiene Stander zijn zes jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom komen wonen. Hun buren, Wout en Marie Dingemans, wonen al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. Tussen de twee woningen loopt een smalle, doodlopende w...

29-11-2012 20:28

Aflevering 5

Bonje Met De Buren - Aflevering 5

Manon en Wouter kwamen anderhalf jaar geleden in Amsterdam wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd worden, waarop het jonge stel aan de slag is gegaan. Als ze op een gegeven moment contact zoeken met de benedenburen, Fernando en L...

22-11-2012 20:31

Aflevering 4

Bonje Met De Buren - Aflevering 4

Ronald (42) woont alweer zo´n zes jaar in Rheden in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) en Gré (70). Ronald had leuk contact met z´n buren, maar negen maanden geleden schaften de buren kippen aan. Zes maa...

15-11-2012 20:30

Aflevering 3

Bonje Met De Buren - Aflevering 3

Ton woont met zijn gezin in een bovenwoning in Den Haag Hij heeft sinds 2006 problemen met de boom die bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht van de boom; noem het maar...

08-11-2012 20:30

Aflevering 2

Bonje Met De Buren - Aflevering 2

Tini en Dolf (68 en 70 jaar) hebben zich aangemeld voor het programma omdat zij naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar last te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf en Tinie hebben last van het geluid dat de bovenburen...

01-11-2012 20:30

Aflevering 1

Bonje Met De Buren - Aflevering 1

In deze aflevering gaat het om een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De dames Esther (23), Esmée (19) en Laurenz (22) wonen op de tweede verdieping met als onderburen Tim (21), Menno (19) en Jasper (22). De studentes hebben heel wat te kl...

13-10-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 7

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 7

De 40-jarige Sandra en haar 47-jarige man Ron wonen al jaren met heel veel plezier in een portiekhuis in Amsterdam Oost. Tot er drie jaar geleden in het appartement boven hen studenten kwamen wonen. Iris, Fayet en Nina, alledrie begin twint...

06-10-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 6

Brian (30) & Paulien (29) zijn vier jaar samen Ze hebben twee kinderen, een zoontje van 2 jaar oud (Rick) en een zoontje van twee maanden (Dylan).. Brenda is een alleenstaande, full time moeder van 25, haar dochtertje van tien maanden heet...

29-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 5

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

22-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 20

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 20

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

15-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 3

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

08-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

01-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 1

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 1

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord