Programma gemist?

Opnieuw een een bezoek aan op tv de families Stander en de Dingemans uit op Bergen op Zoom. Vorige keer door wisten de Natasja en van John de jarenlange ruzie tussen op beide partijen met om de gezamenlijke oprit uit op op te lossen. Dit keer tijdens gaat het niet om in de oprit, maar wat het naar onder de oprit ligt: het gezamenlijk in door riool. Dat is in namelijk om de in twee weken verstopt met en de Standers een beschuldigen hun buren naar van kwade opzet. Zij zouden allerlei naar door rotzooi door het toilet spoelen, tijdens waardoor op ze soms geen gebruik een meer kunnen het maken van toilet en met bad. De familie Dingemans tijdens claimt dat met de Standers de hun kleine rioleringspijp op willen vervangen en daarvoor geld van willen de zien.

Marleen heeft vier op jaar geleden een tijdens woning in Den door Haag het gekocht. Vanaf de eerste met dag hoorde zij op tv haar bovenbuurvrouw Bea een en haar familie rondlopen. met op Marleen dacht hier wel aan te in naar kunnen wennen, maar helaas. op De oude, krakende vloer van de haar bovenbuurvrouw uit dreef Marleen langzamerhand tot naar waanzin. op tv Ze deed haar beklag bij van tijdens Bea, maar zonder resultaat. Sterker nog, uit alle pogingen om tijdens tot in een oplossing uit te komen, liepen uit tijdens op ruzie van tussen Marleen en Bea. door Door met een bezemsteel uit tegen haar een plafond aan in te slaan zodat tijdens de buren tijdens horen dat ze last heeft, probeert de ze signalen af tijdens te op geven. Met tijdens alle gevolgen voor haar in plafond. Inmiddels is er op tv politie en burenbemiddeling naar aan het de deur geweest, maar tijdens niets werkt. Marleen slaapt van nu in de een tuinhuisje door om te ontsnappen aan het met geluid van de buren. tijdens Ze is het zelfs van tijdens plan om met in de tuin een nieuwe woning met te door gaan bouwen!

Carlos een en Christiene Stander zijn zes in jaar geleden op tv aan de Wouwsestraatweg in de Bergen op Zoom tijdens komen wonen. Hun op in buren, Wout en Marie van Dingemans, wonen al naar sinds 1965 aan de de Wouwsestraatweg. Tussen de met twee met woningen loopt een uit smalle, doodlopende weg die op leidt naar de achterkant van tijdens de de percelen; een zogenaamde weg met naar met recht van overpad. Maar op op tv dat pad parkeert naar Carlos zijn met auto en nu kan door Wout niet meer via met een zijn pad zijn auto met parkeren in zijn carport. door Rechters, het advocaten, buurtbemiddeling; alles en tijdens iedereen is er al met aan te door pas gekomen om uitsluitsel te tijdens geven tijdens over hoe het nou de precies zit met met dit pad, tijdens maar zonder uitsluitsel. Met alle de gevolgen op van dien. De buren door staan elkaar met naar het leven; vermeende opzettelijke een door aanrijdingen, ruzies op straat en met bedreigingen. uit Beide families staan letterlijk en figuurlijk uit tijdens op instorten. Aan John en Natasja een van een primeur. Voor op het eerst hebben zij te op tv maken met een op parkeerprobleem naar en daarnaast wordt er wel tijdens heel van ze gevraagd de van om deze ruzie op te op tv lossen.

Manon en Wouter door in kwamen anderhalf jaar geleden het in Amsterdam wonen. naar Het appartement moest volledig door gerenoveerd worden, waarop het van jonge stel aan naar de slag is door gegaan. Als ze in op een een gegeven moment contact het zoeken met de een benedenburen, Fernando en Laura, op gaat het het helemaal mis. de Fernando is op professioneel muzikant, zanger en trompettist het en woont een samen met zijn het vriendin Laura; ook in muzikante op tv en kunstenares. Tijdens deze eerste introductie op een laten de buren elkaar weten met dat op zij zich ergeren de aan allerlei geluiden. Zo tijdens kunnen Manon en tijdens Wouter niet tegen door het trompetgeluid van het ´s ochtends vroeg naar tot ´s avonds laat uit en Laura door en Fernando zijn op z´n op in zachts gezegd niet gecharmeerd van van alle bouwgeluiden. het Wat volgt zijn bedreigingen, uit angst tijdens en een hoop verdriet. Buurtbemiddeling op tv heeft ze niet verder tijdens kunnen helpen, op dus het op is aan uit Natasja en John een om nu echt voor op tv een oplossing uit te zorgen, voor het uit tijdens de hand door loopt!

Ronald op tv (42) woont alweer zo´n zes met jaar door in Rheden op tv in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem in wonen Theo (84) van op tv en Gré (70). Ronald had leuk op een contact met z´n naar buren, maar negen in maanden geleden schaften de het buren kippen aan. Zes in maanden geleden kreeg een Ronald in het de gaten naar dat er van alles tijdens rondtrippelde tussen zijn plafond en een de vloer de van z´n de slaapkamer. Na inspectie door een tijdens bestrijdingsbedrijf, bleek de het om muizen tijdens te gaan. de Het bedrijf heeft diverse keren uit gif gestrooid, een maar de de muizen verdwenen niet. het Ondertussen wordt Ronald tijdens gek door de haangekraai en de tijdens muizenplaag. Voor van Theo en Gre is in de eens zo leuke het sfeer verpest. Ze met willen de lucht tijdens klaren en in weer leuke buren tijdens zijn. Ze snappen door niet waar de Ronalds agressie jegens hen op tv vandaan komt. in Ze hebben helemaal geen uit last van muizen en het geloven ook niet dat uit naar Ronald een muizenplaag heeft. Aan John door en in Natasja de taak om deze de buren weer tijdens door een in deur te laten van gaan.

Ton woont met met zijn op tv gezin in tijdens een bovenwoning in Den het Haag Hij met heeft sinds 2006 uit problemen met de boom in die op bij zijn benedenbuurvrouw tijdens in de tuin staat. Weinig zonlicht, de vogelpoep, verstopte met dakgoot, houtrot een door vocht van de uit boom; noem het maar door van op. De buurvrouw erkent dat van de boom in haar in tuin voor door overlast zorgt, maar op tv benadrukt dat zij een niet de financiële middelen een op tv heeft om daar iets aan te op doen. in Ze vindt van het allemaal heel erg, maar vindt tijdens het onredelijk dat naar op mensen van haar verwachten dat zij door iets aan tijdens de in boom moet doen. Ze huurt van het huis, niet op tv de boom. Volgens met Ton kan uit en wil zijn buurvrouw het er niets aan doen op tv van om een oplossing met te vinden. Nu de situatie de al het een paar keer geëscaleerd is een in flinke ruzies, is met het aan van John en Natasja om uit voor deze door mensen een de oplossing te uit vinden.

Tini met en Dolf de (68 en 70 van jaar) hebben zich aangemeld door voor het programma omdat zij met naar een eigen zeggen al in meer dan naar twintig jaar last te hebben de van hun tijdens vijftigplusbovenburen Hans en Aton. in Dolf op tv en Tinie hebben last door van het tijdens geluid dat de bovenburen produceren; met ze horen alle denkbare op tijdens leefgeluiden. Van het de stofzuigen overdag tot het door koken met potten en pannen op in de van avond; Tini en Dolf naar van hebben naar eigen zeggen geen een moment in rust. Oorzaak van dit probleem van zou liggen in de een vloer een van de bovenburen. De vloer in is 25 jaar de oud en het het gekraak de is in van de loop der op jaren alleen maar erger geworden. met De gemoederen de zijn in de het verleden al vaker op hoog opgelopen en uit zelfs een keer of in vier compleet geëscaleerd. Buurtbemiddeling uit heeft op ze niet op tv verder kunnen helpen, dus tijdens het is uit aan Natasja en John om voor op een echte oplossing op te op zorgen.

In met deze aflevering gaat het naar om een heuse studentenstrijd naar in van Rotterdam. De dames tijdens Esther (23), Esmée (19) en de Laurenz (22) uit wonen de op de tweede verdieping met op tv als onderburen met Tim (21), Menno in (19) en Jasper (22). De op tv studentes door hebben heel wat het te klagen de over de jongens. op Ze draaien harde technomuziek, in kijken televisie op het met hoogste geluidsniveau en bouwen met feestjes tot diep het in in de nacht. naar Met als gevolg de veel geschreeuw en gestamp van de het vrouwen. Zij door komen niet toe op tv aan op tv (nacht)rust en zijn overdag door te moe om hun hoofd het helder te uit hebben voor de de studie. De heren op tv vinden echter op door hun beurt dat tijdens de op vrouwen overdrijven en zich aanstellen. Van met andere op buren hebben zij immers op nog nooit met een klacht gehad. Het gegeven op is nu dat een noch naar de politie noch tijdens de huisbaas er in iets aan de kan doen. De met meiden zien in op John en Natasja tijdens hun laatste redmiddel, van anders dreigt een onvermijdelijke op verhuizing.

De 40-jarige met Sandra en het haar 47-jarige man Ron wonen met al de jaren met heel veel met plezier in een portiekhuis op tv een in Amsterdam Oost. door Tot er drie jaar geleden in met het appartement boven tijdens hen studenten kwamen tijdens wonen. op tv Iris, Fayet en met Nina, alledrie naar begin twintig, ´leven van er maar op los´ volgens Sandra. het De drie een meiden op vinden dat schromelijk overdreven; de in benedenbuurvrouw klaagt de al sinds met de vader van de Iris het tijdens appartement kocht en verbouwde; naar en dát terwijl in haar vader een een speciale vloer liet leggen om een het van geluid te dempen. John van Williams en op tv Natasja Froger komen van er in de loop de van de bemiddelling achter tijdens dat niet ieder door cliché altijd op tv klopt.

Brian een (30) & uit Paulien (29) zijn van vier jaar samen Ze hebben twee van kinderen, een zoontje van uit van 2 jaar oud (Rick) met en een zoontje van uit twee naar maanden (Dylan).. het Brenda is een op alleenstaande, full time moeder op van 25, op haar dochtertje van tien van maanden een heet Brianna. Brian en Paulien wonen in vier tijdens jaar in de Beresteinlaan het in Den Haag. een Ze de hebben nooit problemen gehad op met buren, ondanks het van feit dat door de flat gehorig is. het De problemen de zijn begonnen sinds hun naar oudste zoon speelt en met kruipt op de het vloer én in buurvrouw Brenda op onder ze kwam wonen. de Zowel Brian (boven) als in op Brenda (beneden) zijn van licht ontvlambaar en nemen geen blad een voor van de mond. In het op eerste gesprek dat van de buren van hebben met onder leiding van John Williams en met Natasja tijdens Froger is er zoveel de agressie dat naar de twee besluiten professionele hulp het in te de roepen.

Programmaserie tijdens waarin John door Williams en Natasja Froger bonje op tussen buren de aanpakken. Het duo komt langs het op om polshoogte te nemen, naar bekijkt het met probleem van alle kanten op en draagt oplossingen aan: ze op tv gaan niet weg met van voordat iedereen tevreden is. Soms liggen tijdens oplossingen door heel erg voor tijdens de hand, maar de overzien de door partijen het niet meer. Soms kunnen in partijen het tijdens niet oplossen, omdat ze een van niet de juiste door ingangen hebben. In van andere gevallen moeten door gewoon de handen flink naar uit de mouwen gestoken een worden.

Programmaserie waarin het John Williams en met Natasja Froger een bonje tussen buren aanpakken. Het uit de duo komt langs de om polshoogte te nemen, bekijkt het tijdens uit probleem van alle kanten en draagt tijdens op tv oplossingen aan: ze gaan niet weg door voordat iedereen tijdens tevreden is. Soms liggen in oplossingen heel erg met het voor de hand, maar overzien de in partijen het op niet meer. Soms kunnen uit partijen het niet uit oplossen, omdat op ze niet de van juiste ingangen hebben. In het andere gevallen moeten met door gewoon de handen een flink uit de mouwen gestoken op worden.

Programmaserie op tv waarin John Williams en de Natasja Froger bonje met tussen buren aanpakken. een Het duo met komt langs om polshoogte te op nemen, een bekijkt het probleem het van alle kanten en op draagt op oplossingen aan: ze gaan op tv niet weg voordat iedereen tevreden een door is. Soms liggen oplossingen op tv heel erg met voor de hand, maar overzien tijdens de partijen het met niet meer. het Soms kunnen partijen op tv het niet oplossen, in omdat ze niet de op tv juiste ingangen van hebben. In in andere gevallen moeten uit gewoon de handen flink uit de de mouwen gestoken naar worden.

Programmaserie waarin John door Williams de en Natasja Froger bonje tussen op buren aanpakken. Het op tv door duo komt langs om het polshoogte te door nemen, bekijkt het probleem van de alle kanten en draagt het oplossingen aan: van ze gaan niet het weg met voordat iedereen tevreden met is. Soms liggen uit oplossingen heel erg voor de een hand, maar overzien tijdens de partijen het op niet meer. Soms kunnen op tv partijen op het niet oplossen, omdat van ze uit niet de juiste door ingangen hebben. In door andere gevallen moeten gewoon de handen de flink uit de de mouwen uit gestoken worden.

Programmaserie op waarin John van Williams en Natasja Froger een bonje tussen een buren aanpakken. Het duo door komt langs door om polshoogte te nemen, het bekijkt het op probleem van alle kanten en met draagt oplossingen door aan: ze gaan niet weg uit de voordat iedereen tevreden is. Soms liggen op tv oplossingen heel op tv erg op voor de hand, op tv maar overzien de tijdens partijen het niet tijdens meer. Soms kunnen partijen het niet naar een oplossen, omdat ze niet in de juiste op ingangen hebben. In met andere gevallen moeten gewoon de handen het flink uit de met mouwen op gestoken worden.

december 2019
27-06-2013 20:31

Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Opnieuw een bezoek aan de families Stander en Dingemans uit Bergen op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en John de jarenlange ruzie tussen beide partijen om de gezamenlijke oprit op te lossen. Dit keer gaat het niet om de oprit, maar wat ond...

20-06-2013 20:30

Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Vanaf de eerste dag hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. Marleen dacht hier wel aan te kunnen wennen, maar helaas. De oude, krakende vloer van haar bov...

06-12-2012 20:31

Aflevering 6

Bonje Met De Buren - Aflevering 6

Carlos en Christiene Stander zijn zes jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom komen wonen. Hun buren, Wout en Marie Dingemans, wonen al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. Tussen de twee woningen loopt een smalle, doodlopende w...

29-11-2012 20:28

Aflevering 5

Bonje Met De Buren - Aflevering 5

Manon en Wouter kwamen anderhalf jaar geleden in Amsterdam wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd worden, waarop het jonge stel aan de slag is gegaan. Als ze op een gegeven moment contact zoeken met de benedenburen, Fernando en L...

22-11-2012 20:31

Aflevering 4

Bonje Met De Buren - Aflevering 4

Ronald (42) woont alweer zo´n zes jaar in Rheden in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) en Gré (70). Ronald had leuk contact met z´n buren, maar negen maanden geleden schaften de buren kippen aan. Zes maa...

15-11-2012 20:30

Aflevering 3

Bonje Met De Buren - Aflevering 3

Ton woont met zijn gezin in een bovenwoning in Den Haag Hij heeft sinds 2006 problemen met de boom die bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht van de boom; noem het maar...

08-11-2012 20:30

Aflevering 2

Bonje Met De Buren - Aflevering 2

Tini en Dolf (68 en 70 jaar) hebben zich aangemeld voor het programma omdat zij naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar last te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf en Tinie hebben last van het geluid dat de bovenburen...

01-11-2012 20:30

Aflevering 1

Bonje Met De Buren - Aflevering 1

In deze aflevering gaat het om een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De dames Esther (23), Esmée (19) en Laurenz (22) wonen op de tweede verdieping met als onderburen Tim (21), Menno (19) en Jasper (22). De studentes hebben heel wat te kl...

13-10-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 7

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 7

De 40-jarige Sandra en haar 47-jarige man Ron wonen al jaren met heel veel plezier in een portiekhuis in Amsterdam Oost. Tot er drie jaar geleden in het appartement boven hen studenten kwamen wonen. Iris, Fayet en Nina, alledrie begin twint...

06-10-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 6

Brian (30) & Paulien (29) zijn vier jaar samen Ze hebben twee kinderen, een zoontje van 2 jaar oud (Rick) en een zoontje van twee maanden (Dylan).. Brenda is een alleenstaande, full time moeder van 25, haar dochtertje van tien maanden heet...

29-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 5

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

22-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 20

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 20

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

15-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 3

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

08-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

01-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 1

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 1

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!