Programma gemist?

Opnieuw een een bezoek aan de families in Stander en van Dingemans uit tijdens Bergen op Zoom. de Vorige keer wisten Natasja en op John de jarenlange van ruzie tussen beide naar partijen om de door gezamenlijke met oprit op te lossen. Dit het het keer gaat het niet om de uit oprit, maar wat de onder op tv de oprit ligt: het met gezamenlijk op tv riool. Dat is namelijk om de uit twee weken verstopt de met en de Standers beschuldigen uit hun buren van kwade tijdens opzet. Zij zouden een allerlei rotzooi met door het toilet spoelen, waardoor de ze soms op geen naar gebruik meer kunnen maken de van toilet en op bad. De familie Dingemans claimt tijdens dat een de Standers hun kleine tijdens rioleringspijp willen het vervangen en daarvoor geld willen van door zien.

Marleen heeft in vier naar jaar geleden een woning in Den in Haag het gekocht. Vanaf de eerste tijdens dag hoorde de zij haar in bovenbuurvrouw Bea en tijdens haar familie rondlopen. uit Marleen dacht hier wel naar aan te naar kunnen wennen, maar helaas. een De oude, krakende vloer van met haar van bovenbuurvrouw dreef Marleen op tv langzamerhand tot door waanzin. Ze deed het haar beklag bij naar Bea, maar zonder resultaat. van Sterker nog, uit alle pogingen om tot een met oplossing te in komen, liepen uit met op ruzie tussen Marleen en naar Bea. Door door met een van bezemsteel tegen op tv haar plafond aan te slaan het zodat de tijdens buren horen dat ze met last door heeft, probeert ze signalen door af te van geven. Met alle door gevolgen voor haar uit plafond. Inmiddels is er op tv politie en burenbemiddeling naar aan uit de deur geweest, maar niets werkt. op tv Marleen slaapt met nu het in een tuinhuisje om te tijdens ontsnappen aan het geluid het van de buren. met Ze is van zelfs uit van plan om in de tuin de een nieuwe met woning te gaan door bouwen!

Carlos van en Christiene Stander met zijn zes het jaar geleden aan uit de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom het komen wonen. in Hun de buren, Wout en Marie Dingemans, wonen naar al sinds 1965 een aan de Wouwsestraatweg. de Tussen de twee in woningen loopt het een smalle, doodlopende naar weg die op tv leidt naar de achterkant van op de percelen; een een zogenaamde weg op met recht van overpad. het Maar op dat tijdens pad parkeert Carlos door door zijn auto en nu kan Wout door niet meer via de zijn tijdens pad zijn auto parkeren in op zijn carport. naar Rechters, advocaten, buurtbemiddeling; alles naar en met iedereen is er al aan uit de te pas gekomen om uitsluitsel te tijdens geven over hoe het het nou van precies zit met naar dit pad, maar zonder de uitsluitsel. Met alle de gevolgen van door dien. De een buren staan elkaar een naar het de leven; vermeende opzettelijke aanrijdingen, ruzies op uit straat en door bedreigingen. Beide families staan op letterlijk en figuurlijk op op instorten. in Aan John en tijdens Natasja het een primeur. Voor het eerst hebben de zij te maken het met een met parkeerprobleem en daarnaast wordt naar op er wel heel naar van ze gevraagd om deze ruzie de een op te lossen.

Manon en op tv Wouter kwamen anderhalf jaar de geleden in van Amsterdam wonen. een Het appartement door moest volledig gerenoveerd worden, waarop op het jonge stel aan naar de slag is op gegaan. Als een ze op uit een gegeven het moment contact zoeken met de benedenburen, door uit Fernando en Laura, gaat het helemaal tijdens met mis. Fernando is naar professioneel muzikant, zanger naar en trompettist en woont uit samen met door zijn vriendin een Laura; ook muzikante en door kunstenares. Tijdens deze de eerste introductie met laten de buren elkaar weten dat van zij in zich ergeren aan de allerlei geluiden. Zo kunnen in Manon en Wouter niet naar tegen het trompetgeluid tijdens van ´s ochtends een vroeg met tot ´s avonds door laat en Laura het en Fernando zijn op door z´n zachts op tv gezegd niet een gecharmeerd van alle bouwgeluiden. Wat volgt van van zijn bedreigingen, angst en tijdens een hoop verdriet. een Buurtbemiddeling heeft door ze niet verder kunnen een helpen, dus van het is aan Natasja en John in om nu echt het voor een tijdens oplossing te zorgen, een voor het uit de een hand het loopt!

Ronald (42) woont uit alweer door zo´n zes jaar in Rheden op in met een kleine uit drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) een en Gré (70). op tv Ronald had op tv leuk tijdens contact met z´n buren, naar maar negen maanden geleden de schaften de buren kippen een aan. Zes maanden uit van geleden kreeg Ronald in de van gaten de dat er van alles in rondtrippelde tussen zijn plafond en een de tijdens vloer van in z´n slaapkamer. Na inspectie door uit een bestrijdingsbedrijf, bleek het op om muizen op te gaan. Het bedrijf op tv heeft diverse een keren gif gestrooid, maar naar van de muizen verdwenen niet. Ondertussen wordt op uit Ronald gek door haangekraai en de het muizenplaag. Voor op Theo en op Gre is de tijdens eens de zo leuke sfeer de verpest. Ze willen de de lucht klaren en weer leuke een buren zijn. Ze door snappen niet uit waar Ronalds agressie van jegens door hen vandaan komt. Ze hebben naar helemaal naar geen last van een muizen en geloven een ook niet dat in Ronald een muizenplaag heeft. naar Aan John en Natasja de een taak om deze het buren weer door van naar een deur te laten op tv gaan.

Ton een woont met zijn gezin in uit een bovenwoning in uit Den Haag uit het Hij heeft sinds 2006 op tv problemen met door de boom die bij zijn benedenbuurvrouw de in de tuin het staat. Weinig zonlicht, op tv vogelpoep, verstopte dakgoot, op tv houtrot door vocht op van door de boom; noem het op maar op. De een buurvrouw erkent dat de met boom in haar de tuin voor overlast het zorgt, maar benadrukt naar dat op zij niet op tv de financiële middelen heeft om van daar iets aan te een doen. van Ze vindt het allemaal door heel erg, maar uit vindt het onredelijk dat de mensen van door haar verwachten door dat zij iets aan van de het boom moet doen. Ze huurt tijdens het huis, van niet de boom. het Volgens Ton op tv kan en wil zijn buurvrouw tijdens er niets naar aan doen om een naar oplossing op te vinden. Nu de situatie uit al op tv een paar keer geëscaleerd van is in flinke op tv ruzies, is het aan John het uit en Natasja om de voor deze mensen een tijdens oplossing te uit vinden.

Tini door en Dolf van (68 en 70 door jaar) hebben zich aangemeld voor tijdens het een programma omdat zij naar naar eigen zeggen op tv al meer dan twintig jaar last op tv te hebben tijdens van hun vijftigplusbovenburen Hans op en naar Aton. Dolf en Tinie hebben door last van door het geluid naar dat de op bovenburen produceren; ze horen alle denkbare door leefgeluiden. door Van het van stofzuigen overdag tot een het koken met potten en naar pannen in tijdens de avond; in Tini en Dolf hebben naar eigen een zeggen geen in moment rust. op tv Oorzaak van dit tijdens probleem zou door liggen in de vloer door van de bovenburen. een De vloer is de 25 jaar oud en het van van gekraak is in de loop van der jaren alleen maar de erger geworden. De tijdens gemoederen zijn in van het verleden op al met vaker hoog opgelopen en zelfs een op tv keer of vier door op compleet geëscaleerd. Buurtbemiddeling naar heeft ze niet verder kunnen in helpen, dus het de is aan Natasja van en door John om voor van een echte oplossing met te zorgen.

In deze op tv aflevering gaat het om een een heuse op studentenstrijd met in Rotterdam. De dames Esther de (23), door Esmée (19) en Laurenz met (22) wonen op op tv de tweede verdieping met als van onderburen Tim (21), met Menno tijdens (19) en een Jasper (22). De studentes hebben naar heel van wat te klagen in over de jongens. Ze draaien harde door technomuziek, kijken televisie door op het hoogste door geluidsniveau door en bouwen feestjes met tot diep in de de nacht. Met als de gevolg uit veel geschreeuw en gestamp van de tijdens vrouwen. Zij op tv komen niet van toe aan naar (nacht)rust en zijn overdag te moe op door om hun hoofd helder te hebben de voor de studie. tijdens de De heren vinden echter uit op hun beurt dat met de vrouwen naar overdrijven en zich aanstellen. van Van van andere buren hebben zij immers nog een nooit een een klacht op tv gehad. Het gegeven met is nu dat noch de politie op noch de de huisbaas er iets aan op een kan doen. De uit meiden zien in het John en Natasja hun tijdens laatste redmiddel, anders dreigt met een uit onvermijdelijke verhuizing.

De tijdens 40-jarige Sandra en haar 47-jarige uit man Ron wonen een op al jaren met heel veel uit plezier in op tv een portiekhuis in Amsterdam door Oost. Tot met er drie jaar geleden van in van het appartement boven hen uit studenten kwamen wonen. Iris, in Fayet het en Nina, alledrie begin in twintig, ´leven er maar op de door los´ volgens Sandra. De op drie met meiden vinden dat schromelijk overdreven; de op tv naar benedenbuurvrouw klaagt al sinds de vader uit van een Iris het appartement kocht op en op verbouwde; en dát terwijl de haar vader een speciale een vloer liet leggen om naar het uit geluid te dempen. John Williams in en Natasja Froger van komen er het in de op tv loop van de bemiddelling van achter dat niet ieder van cliché altijd door klopt.

Brian (30) tijdens & Paulien (29) zijn op vier jaar een samen Ze hebben twee in kinderen, op tv een zoontje van op 2 jaar oud (Rick) een en een zoontje van van twee maanden (Dylan).. met Brenda is naar een uit alleenstaande, full time moeder met van van 25, haar dochtertje van tien in maanden heet Brianna. op tv Brian en Paulien met wonen vier met jaar in de de Beresteinlaan in door Den Haag. Ze door hebben nooit problemen in gehad met buren, ondanks het naar feit dat uit de flat met gehorig is. De problemen zijn door begonnen met sinds hun oudste zoon speelt op tv en van kruipt op de vloer én buurvrouw naar Brenda onder tijdens ze een kwam wonen. Zowel naar Brian (boven) als Brenda (beneden) met zijn licht ontvlambaar tijdens en de nemen geen blad voor de naar mond. het In het eerste gesprek dat tijdens op de buren hebben onder leiding in van John Williams en van Natasja een Froger is er op tv zoveel agressie dat uit de twee besluiten professionele tijdens hulp in te van roepen.

Programmaserie in waarin John Williams en Natasja op tv Froger op bonje tussen in buren aanpakken. Het duo komt op langs om polshoogte de te nemen, bekijkt een het het probleem van alle het kanten en draagt oplossingen aan: van ze op gaan niet weg voordat tijdens iedereen tevreden is. Soms liggen in oplossingen heel naar erg voor de hand, op maar overzien de uit naar partijen het niet meer. Soms kunnen op tv tijdens partijen het niet oplossen, omdat door ze niet in de juiste ingangen hebben. uit In andere gevallen het moeten gewoon op tv de handen de flink uit de mouwen gestoken naar worden.

Programmaserie waarin John met Williams en Natasja een op tv Froger bonje tussen van buren aanpakken. Het uit duo komt langs om polshoogte door te nemen, een bekijkt het een probleem van alle uit kanten en draagt oplossingen door aan: ze gaan niet weg een voordat iedereen tevreden uit is. Soms liggen een oplossingen heel erg uit voor de tijdens hand, maar overzien het de partijen het niet op meer. naar Soms kunnen partijen het het niet op oplossen, omdat ze niet de juiste op tv ingangen hebben. In met op andere gevallen moeten gewoon de het handen naar flink uit de uit mouwen gestoken worden.

Programmaserie waarin John op Williams en in Natasja Froger bonje tussen een buren uit aanpakken. Het duo komt langs met om polshoogte te tijdens nemen, bekijkt tijdens het probleem van alle op kanten en de draagt oplossingen aan: ze tijdens een gaan niet weg voordat iedereen door tevreden in is. Soms liggen oplossingen heel naar erg voor de de hand, maar overzien naar de partijen het niet het met meer. Soms kunnen partijen tijdens het niet het oplossen, omdat ze niet de tijdens juiste van ingangen hebben. In op tv andere gevallen moeten gewoon de het handen flink uit op de uit mouwen gestoken worden.

Programmaserie op waarin John Williams en Natasja door Froger bonje de tussen het buren aanpakken. Het duo komt langs in om naar polshoogte te nemen, bekijkt het een in probleem van alle kanten uit en draagt oplossingen aan: uit ze gaan niet het weg voordat uit iedereen tevreden is. Soms liggen in tijdens oplossingen heel erg voor de de hand, maar overzien van de partijen tijdens het niet meer. Soms kunnen de partijen uit het niet oplossen, omdat ze naar niet de juiste naar ingangen op hebben. In andere gevallen op tv moeten gewoon de op tv handen flink op tv uit de mouwen tijdens gestoken worden.

Programmaserie waarin John het Williams en op Natasja tijdens Froger bonje tussen naar buren aanpakken. Het duo in komt langs om polshoogte van te van nemen, bekijkt het probleem van alle het op tv kanten en draagt oplossingen uit aan: ze gaan niet op tv weg voordat iedereen tevreden door is. Soms op liggen oplossingen heel een erg door voor de hand, maar overzien de uit partijen van het niet meer. Soms een kunnen partijen het van niet oplossen, een omdat ze op tv niet de juiste ingangen de hebben. In andere van gevallen moeten gewoon uit de handen met flink uit de mouwen gestoken van worden.

augustus 2020
27-06-2013 20:31

Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Opnieuw een bezoek aan de families Stander en Dingemans uit Bergen op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en John de jarenlange ruzie tussen beide partijen om de gezamenlijke oprit op te lossen. Dit keer gaat het niet om de oprit, maar wat ond...

20-06-2013 20:30

Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Vanaf de eerste dag hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. Marleen dacht hier wel aan te kunnen wennen, maar helaas. De oude, krakende vloer van haar bov...

06-12-2012 20:31

Aflevering 6

Bonje Met De Buren - Aflevering 6

Carlos en Christiene Stander zijn zes jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom komen wonen. Hun buren, Wout en Marie Dingemans, wonen al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. Tussen de twee woningen loopt een smalle, doodlopende w...

29-11-2012 20:28

Aflevering 5

Bonje Met De Buren - Aflevering 5

Manon en Wouter kwamen anderhalf jaar geleden in Amsterdam wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd worden, waarop het jonge stel aan de slag is gegaan. Als ze op een gegeven moment contact zoeken met de benedenburen, Fernando en L...

22-11-2012 20:31

Aflevering 4

Bonje Met De Buren - Aflevering 4

Ronald (42) woont alweer zo´n zes jaar in Rheden in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) en Gré (70). Ronald had leuk contact met z´n buren, maar negen maanden geleden schaften de buren kippen aan. Zes maa...

15-11-2012 20:30

Aflevering 3

Bonje Met De Buren - Aflevering 3

Ton woont met zijn gezin in een bovenwoning in Den Haag Hij heeft sinds 2006 problemen met de boom die bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht van de boom; noem het maar...

08-11-2012 20:30

Aflevering 2

Bonje Met De Buren - Aflevering 2

Tini en Dolf (68 en 70 jaar) hebben zich aangemeld voor het programma omdat zij naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar last te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf en Tinie hebben last van het geluid dat de bovenburen...

01-11-2012 20:30

Aflevering 1

Bonje Met De Buren - Aflevering 1

In deze aflevering gaat het om een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De dames Esther (23), Esmée (19) en Laurenz (22) wonen op de tweede verdieping met als onderburen Tim (21), Menno (19) en Jasper (22). De studentes hebben heel wat te kl...

13-10-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 7

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 7

De 40-jarige Sandra en haar 47-jarige man Ron wonen al jaren met heel veel plezier in een portiekhuis in Amsterdam Oost. Tot er drie jaar geleden in het appartement boven hen studenten kwamen wonen. Iris, Fayet en Nina, alledrie begin twint...

06-10-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 6

Brian (30) & Paulien (29) zijn vier jaar samen Ze hebben twee kinderen, een zoontje van 2 jaar oud (Rick) en een zoontje van twee maanden (Dylan).. Brenda is een alleenstaande, full time moeder van 25, haar dochtertje van tien maanden heet...

29-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 5

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

22-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 20

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 20

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

15-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 3

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

08-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

01-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 1

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 1

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!