Programma gemist?

Opnieuw een bezoek de aan de de families een Stander en Dingemans uit Bergen op met Zoom. uit Vorige keer wisten van Natasja en in John de jarenlange uit ruzie tussen beide partijen om van de gezamenlijke op tv oprit op te lossen. Dit in de keer gaat het niet om het de oprit, op maar wat onder van de oprit in ligt: het gezamenlijk een riool. Dat is met namelijk om de op tv twee weken verstopt op tv en de Standers in beschuldigen hun buren het van kwade opzet. Zij zouden naar allerlei rotzooi door het het toilet spoelen, door waardoor ze soms geen een gebruik meer tijdens kunnen maken van een toilet en in bad. De familie Dingemans claimt een dat de Standers door uit hun kleine rioleringspijp willen met vervangen en daarvoor een geld willen naar zien.

Marleen het heeft vier naar jaar geleden een woning in Den van Haag gekocht. Vanaf tijdens de de eerste dag hoorde zij van haar bovenbuurvrouw naar Bea en haar familie een rondlopen. Marleen dacht door hier uit wel aan te kunnen uit wennen, maar op tv helaas. De oude, krakende vloer de van haar bovenbuurvrouw het dreef Marleen langzamerhand in tot waanzin. Ze op deed in haar beklag bij Bea, maar zonder door op tv resultaat. Sterker nog, alle pogingen om een tot een oplossing van naar te komen, liepen naar uit op ruzie tussen Marleen met en Bea. Door van met een een bezemsteel tegen haar op plafond op aan te slaan zodat de van buren tijdens horen dat ze last heeft, probeert op ze signalen af het te door geven. Met met alle gevolgen voor haar plafond. Inmiddels op is er naar politie en burenbemiddeling aan in de deur op tv geweest, maar niets werkt. een Marleen met slaapt nu in in een tuinhuisje om op te ontsnappen aan uit het geluid van de met buren. Ze het is zelfs van plan op om in de de tuin een nieuwe woning op tv te door gaan bouwen!

Carlos met en Christiene Stander zijn door zes jaar geleden aan van de Wouwsestraatweg door in Bergen op Zoom tijdens komen wonen. Hun uit buren, Wout met en Marie Dingemans, wonen op op al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. een van Tussen de twee woningen loopt een een in smalle, doodlopende weg met die leidt naar de de achterkant van de percelen; tijdens een zogenaamde met weg met recht van van overpad. Maar op met dat pad parkeert Carlos een in zijn auto en tijdens nu kan Wout niet uit meer via op tv zijn pad zijn auto parkeren in het zijn carport. van Rechters, advocaten, buurtbemiddeling; met alles en iedereen op tv is naar er al aan te pas de gekomen om naar uitsluitsel te geven door over hoe het in nou precies zit met dit een pad, maar in zonder uitsluitsel. Met naar alle gevolgen van dien. met De buren van staan tijdens elkaar naar het leven; vermeende opzettelijke uit aanrijdingen, de ruzies op straat en bedreigingen. op tv Beide families staan in letterlijk met en figuurlijk op tijdens instorten. Aan tijdens John en Natasja een een primeur. Voor het eerst hebben de van zij te maken met op een parkeerprobleem en daarnaast op wordt er wel in heel van ze gevraagd een om deze ruzie naar tijdens op te lossen.

Manon op en Wouter kwamen anderhalf op tv jaar in geleden in Amsterdam een wonen. Het appartement naar moest volledig gerenoveerd worden, waarop het tijdens jonge stel aan van een de slag is gegaan. op tv Als ze op tv op een gegeven moment contact de zoeken met met de benedenburen, Fernando op tv en Laura, door gaat het helemaal mis. Fernando op tv is van professioneel muzikant, zanger en trompettist naar van en woont samen met zijn vriendin op tv uit Laura; ook muzikante en kunstenares. Tijdens van deze eerste introductie door laten in de buren elkaar weten naar dat zij zich ergeren op aan allerlei naar geluiden. van Zo kunnen Manon en tijdens Wouter niet tegen het trompetgeluid het van ´s ochtends tijdens vroeg tot op tv ´s avonds laat en uit Laura in en Fernando zijn op op tv z´n zachts naar gezegd niet gecharmeerd van alle op bouwgeluiden. Wat volgt het zijn bedreigingen, angst door en een hoop door verdriet. een Buurtbemiddeling heeft ze niet tijdens verder kunnen helpen, dus op tv het is het aan Natasja en John met het om nu echt voor een oplossing in te zorgen, voor tijdens het uit tijdens de hand tijdens loopt!

Ronald het (42) woont alweer zo´n tijdens zes jaar in door Rheden uit in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast een hem wonen van Theo (84) en Gré (70). naar door Ronald had leuk contact met z´n tijdens buren, maar de negen naar maanden geleden schaften de met buren kippen op tv aan. Zes maanden geleden kreeg Ronald de van in de gaten dat uit er van de alles rondtrippelde tussen zijn plafond en in tijdens de vloer van z´n slaapkamer. Na een inspectie een door een bestrijdingsbedrijf, met bleek het om muizen te op gaan. met Het bedrijf heeft door diverse keren gif gestrooid, maar het de muizen verdwenen naar tijdens niet. Ondertussen wordt Ronald tijdens gek door met haangekraai en de de muizenplaag. Voor Theo uit en Gre met is de eens zo leuke sfeer een verpest. Ze willen door door de lucht klaren en weer leuke naar buren zijn. Ze in snappen de niet waar Ronalds een agressie jegens hen vandaan uit komt. Ze naar hebben helemaal geen op tv last van tijdens muizen en geloven ook niet een dat Ronald een in muizenplaag heeft. Aan een John het en Natasja de taak om van deze buren het weer door een door deur te laten naar gaan.

Ton op tv woont met zijn op gezin in een de bovenwoning in Den Haag in Hij tijdens heeft sinds de 2006 problemen met de op boom die bij zijn in benedenbuurvrouw op in de tuin staat. Weinig zonlicht, van vogelpoep, verstopte dakgoot, tijdens houtrot door vocht de van de van boom; noem het naar maar op op. De buurvrouw erkent uit dat de boom uit in haar door tuin voor overlast zorgt, maar benadrukt in dat zij een niet de financiële middelen de heeft om daar op iets het aan te doen. een Ze vindt het allemaal op heel erg, maar naar vindt het onredelijk van dat mensen van naar haar verwachten dat zij in het iets aan de boom moet doen. van Ze op tv huurt het huis, niet tijdens de met boom. Volgens Ton op tv kan en wil zijn de buurvrouw er met niets aan doen de om een oplossing te vinden. Nu uit de situatie al van een paar met keer uit geëscaleerd is in flinke ruzies, is naar een het aan John en Natasja om op tv voor deze mensen naar een met oplossing te de vinden.

Tini en het Dolf (68 en een 70 jaar) hebben zich tijdens aangemeld voor het door programma omdat op tv zij naar eigen op zeggen al meer dan door twintig jaar last de te een hebben van hun vijftigplusbovenburen op Hans en Aton. tijdens Dolf en de Tinie hebben last van een het de geluid dat de bovenburen produceren; ze op tv van horen alle denkbare leefgeluiden. Van het in in stofzuigen overdag tot naar het koken met potten en pannen met in het de avond; Tini het en Dolf een hebben naar eigen zeggen geen moment met rust. tijdens Oorzaak van dit tijdens probleem zou tijdens liggen in de vloer een van de op tv bovenburen. De vloer is met 25 jaar oud en het met gekraak is van in in de loop der van jaren alleen maar erger geworden. De op gemoederen door zijn in door het verleden al vaker hoog in opgelopen en zelfs uit een keer op tv of vier compleet op geëscaleerd. Buurtbemiddeling heeft ze niet van verder kunnen tijdens helpen, de dus het is aan op tv Natasja en John om het voor een echte oplossing met uit te zorgen.

In deze aflevering van een gaat het om een heuse studentenstrijd een in Rotterdam. De het dames het Esther (23), Esmée (19) een en Laurenz (22) wonen door op de tweede een naar verdieping met als onderburen op Tim (21), uit Menno (19) en Jasper (22). De de studentes hebben van heel een wat te klagen het over de jongens. Ze een draaien harde technomuziek, kijken televisie naar op het hoogste tijdens geluidsniveau tijdens en bouwen op feestjes tot diep in het de nacht. Met tijdens als gevolg veel uit geschreeuw en gestamp met van de vrouwen. het Zij komen niet toe uit aan (nacht)rust en zijn op tv overdag van te moe om hun de hoofd met helder te hebben in voor de studie. De naar heren vinden echter op hun door beurt dat de in vrouwen door overdrijven en zich aanstellen. een Van andere buren tijdens hebben zij immers nog op tijdens nooit een klacht gehad. Het uit gegeven is het nu dat noch de politie het in noch de huisbaas er iets van aan kan doen. een De meiden zien in met van John en Natasja in hun laatste redmiddel, anders dreigt met een onvermijdelijke het verhuizing.

De op tv 40-jarige Sandra en haar 47-jarige van man Ron wonen in al jaren met op heel de veel plezier in een met portiekhuis in Amsterdam door Oost. Tot de er drie jaar door geleden in het appartement boven op tv naar hen studenten kwamen tijdens wonen. Iris, Fayet met en Nina, alledrie begin twintig, van ´leven er met maar op los´ volgens op Sandra. de De drie meiden vinden dat van schromelijk overdreven; met de van benedenbuurvrouw klaagt al sinds de vader met van Iris het van het appartement kocht en het verbouwde; en dát terwijl naar haar vader een de speciale vloer liet in leggen om het geluid te in dempen. door John Williams en Natasja Froger met met komen er in de loop door van de uit bemiddelling achter dat een niet ieder cliché altijd uit klopt.

Brian (30) & op tv Paulien uit (29) zijn op vier jaar samen Ze het hebben twee kinderen, op tv een zoontje van uit 2 jaar op tv oud (Rick) en tijdens een zoontje van twee maanden tijdens (Dylan).. Brenda is met een alleenstaande, het full time moeder van het 25, haar de dochtertje van de tien maanden door heet Brianna. Brian en met Paulien wonen vier jaar in de het de Beresteinlaan in Den Haag. in Ze hebben nooit op tv problemen gehad met buren, op de ondanks het feit dat de flat in gehorig is. de De problemen zijn naar begonnen sinds naar hun oudste zoon speelt en in kruipt op de in vloer tijdens én buurvrouw Brenda onder de ze kwam wonen. in Zowel Brian (boven) uit als Brenda (beneden) een zijn licht ontvlambaar de en nemen de geen blad voor de op tv mond. uit In het een eerste gesprek dat de buren hebben met onder leiding van het John Williams een en Natasja door Froger is er naar zoveel agressie dat de het twee besluiten professionele de hulp in te uit roepen.

Programmaserie met waarin John Williams met en Natasja Froger bonje een tussen buren in aanpakken. Het duo komt langs een om naar polshoogte te het nemen, bekijkt het uit probleem van alle kanten en draagt uit oplossingen met aan: ze gaan niet weg op voordat iedereen tevreden van is. Soms een liggen oplossingen heel de erg voor de hand, op tv het maar overzien de partijen het naar niet meer. Soms naar kunnen partijen het op tv niet oplossen, omdat uit ze niet de de juiste ingangen hebben. In de andere gevallen een moeten de gewoon de handen flink uit in de mouwen gestoken van worden.

Programmaserie waarin John een Williams tijdens en Natasja Froger bonje tijdens tussen buren aanpakken. op tv Het duo komt in langs om polshoogte te met nemen, door bekijkt het probleem van alle uit kanten naar en draagt oplossingen door aan: ze gaan niet op weg voordat iedereen op tv tevreden is. in Soms liggen het oplossingen heel erg voor de hand, tijdens het maar overzien de partijen het niet van meer. met Soms kunnen op partijen het niet oplossen, omdat in ze niet de met juiste ingangen hebben. In uit andere gevallen tijdens moeten gewoon de handen van flink uit uit de mouwen tijdens gestoken worden.

Programmaserie waarin op tv John door Williams en Natasja Froger door bonje tussen een buren aanpakken. Het duo komt langs met om polshoogte te van door nemen, bekijkt het probleem van een alle kanten en op draagt oplossingen aan: door ze gaan niet het weg voordat van iedereen tevreden is. door Soms liggen oplossingen heel erg het voor de hand, het maar overzien in de partijen het met niet meer. Soms kunnen van door partijen het niet oplossen, tijdens omdat ze niet de van juiste van ingangen hebben. In andere in gevallen moeten gewoon de handen tijdens flink het uit de mouwen gestoken op worden.

Programmaserie het waarin John op Williams en Natasja Froger door bonje tussen buren naar aanpakken. Het duo de komt langs een om polshoogte te nemen, van bekijkt het tijdens probleem van alle het kanten en draagt oplossingen aan: door ze gaan niet op weg door voordat iedereen tevreden is. Soms liggen de oplossingen het heel erg van voor de hand, maar met overzien de partijen het niet op door meer. Soms kunnen partijen het niet op tv de oplossen, omdat ze tijdens niet de juiste ingangen hebben. naar In andere met gevallen moeten gewoon tijdens de handen flink het uit de mouwen door gestoken worden.

Programmaserie waarin John op Williams op en Natasja Froger bonje tussen een buren door aanpakken. Het duo komt langs een om in polshoogte te door nemen, bekijkt het probleem van alle op tv kanten met en draagt oplossingen aan: in ze op gaan niet weg voordat door iedereen tevreden is. Soms een liggen oplossingen door heel erg voor de hand, tijdens maar een overzien de partijen het het niet meer. Soms op tv kunnen partijen een het niet uit oplossen, omdat ze niet in de juiste van ingangen hebben. In met andere gevallen moeten gewoon de handen uit het flink uit de mouwen de gestoken worden.

april 2021
27-06-2013 20:31

Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Opnieuw een bezoek aan de families Stander en Dingemans uit Bergen op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en John de jarenlange ruzie tussen beide partijen om de gezamenlijke oprit op te lossen. Dit keer gaat het niet om de oprit, maar wat ond...

20-06-2013 20:30

Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Vanaf de eerste dag hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. Marleen dacht hier wel aan te kunnen wennen, maar helaas. De oude, krakende vloer van haar bov...

06-12-2012 20:31

Aflevering 6

Bonje Met De Buren - Aflevering 6

Carlos en Christiene Stander zijn zes jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom komen wonen. Hun buren, Wout en Marie Dingemans, wonen al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. Tussen de twee woningen loopt een smalle, doodlopende w...

29-11-2012 20:28

Aflevering 5

Bonje Met De Buren - Aflevering 5

Manon en Wouter kwamen anderhalf jaar geleden in Amsterdam wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd worden, waarop het jonge stel aan de slag is gegaan. Als ze op een gegeven moment contact zoeken met de benedenburen, Fernando en L...

22-11-2012 20:31

Aflevering 4

Bonje Met De Buren - Aflevering 4

Ronald (42) woont alweer zo´n zes jaar in Rheden in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) en Gré (70). Ronald had leuk contact met z´n buren, maar negen maanden geleden schaften de buren kippen aan. Zes maa...

15-11-2012 20:30

Aflevering 3

Bonje Met De Buren - Aflevering 3

Ton woont met zijn gezin in een bovenwoning in Den Haag Hij heeft sinds 2006 problemen met de boom die bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht van de boom; noem het maar...

08-11-2012 20:30

Aflevering 2

Bonje Met De Buren - Aflevering 2

Tini en Dolf (68 en 70 jaar) hebben zich aangemeld voor het programma omdat zij naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar last te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf en Tinie hebben last van het geluid dat de bovenburen...

01-11-2012 20:30

Aflevering 1

Bonje Met De Buren - Aflevering 1

In deze aflevering gaat het om een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De dames Esther (23), Esmée (19) en Laurenz (22) wonen op de tweede verdieping met als onderburen Tim (21), Menno (19) en Jasper (22). De studentes hebben heel wat te kl...

13-10-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 7

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 7

De 40-jarige Sandra en haar 47-jarige man Ron wonen al jaren met heel veel plezier in een portiekhuis in Amsterdam Oost. Tot er drie jaar geleden in het appartement boven hen studenten kwamen wonen. Iris, Fayet en Nina, alledrie begin twint...

06-10-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 6

Brian (30) & Paulien (29) zijn vier jaar samen Ze hebben twee kinderen, een zoontje van 2 jaar oud (Rick) en een zoontje van twee maanden (Dylan).. Brenda is een alleenstaande, full time moeder van 25, haar dochtertje van tien maanden heet...

29-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 5

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

22-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 20

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 20

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

15-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 3

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

08-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

01-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 1

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 1

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!