Programma gemist?

Opnieuw een bezoek naar met aan de families Stander en door Dingemans uit Bergen op het Zoom. Vorige keer het op tv wisten Natasja en John de op jarenlange ruzie tussen van beide partijen om met de uit gezamenlijke oprit op te lossen. op tv Dit uit keer gaat het niet om de op oprit, naar maar wat door onder de oprit ligt: het gezamenlijk de een riool. Dat is namelijk om de op tv in twee weken verstopt en de op tv Standers beschuldigen tijdens hun buren van naar kwade opzet. Zij zouden allerlei van het rotzooi door het toilet spoelen, uit waardoor ze soms in geen gebruik meer op tv kunnen maken van toilet met uit en bad. De familie uit Dingemans claimt dat de Standers van hun uit kleine rioleringspijp willen vervangen en op tv daarvoor geld willen op uit zien.

Marleen heeft vier de tijdens jaar geleden een woning in Den de Haag gekocht. Vanaf door de eerste dag uit het hoorde zij haar bovenbuurvrouw de Bea en haar familie rondlopen. door Marleen dacht in hier wel aan door te kunnen uit wennen, maar helaas. De naar oude, krakende naar vloer van haar van bovenbuurvrouw dreef Marleen langzamerhand op tot waanzin. door Ze deed haar van beklag bij de Bea, maar zonder resultaat. Sterker nog, uit alle pogingen om het tot op tv een oplossing te komen, liepen met uit op ruzie de tussen met Marleen en Bea. een Door met een door bezemsteel tegen haar plafond in aan te met slaan zodat een de buren een horen dat ze op last heeft, probeert ze signalen met af te geven. op Met alle gevolgen het voor haar naar plafond. Inmiddels een is er politie en met burenbemiddeling aan de deur geweest, een van maar niets werkt. Marleen slaapt nu het in een in tuinhuisje om te ontsnappen van aan het het geluid van de in buren. Ze op tv is zelfs van plan om op tv op in de tuin een naar nieuwe woning een te gaan bouwen!

Carlos door en Christiene Stander een zijn zes jaar op geleden aan op de Wouwsestraatweg in Bergen het op Zoom een komen wonen. Hun van buren, Wout en tijdens Marie Dingemans, wonen op al sinds 1965 in aan de Wouwsestraatweg. Tussen van de twee woningen loopt een in met smalle, doodlopende weg naar die leidt naar de uit achterkant van de percelen; een in zogenaamde weg een met uit recht van overpad. door Maar op dat een pad parkeert Carlos zijn een auto en nu kan het Wout niet meer door via naar zijn pad zijn auto parkeren op in zijn uit carport. Rechters, advocaten, buurtbemiddeling; naar alles op tv en iedereen is er uit al aan te pas gekomen in om uitsluitsel uit te het geven over hoe met het nou precies zit met naar dit pad, uit maar zonder uitsluitsel. Met in alle gevolgen van dien. van een De buren staan elkaar naar het uit leven; vermeende het opzettelijke aanrijdingen, ruzies op met straat en bedreigingen. op Beide een families staan naar letterlijk en figuurlijk naar op instorten. Aan John van en Natasja een primeur. van Voor het eerst op hebben zij van te maken uit met een parkeerprobleem en daarnaast uit wordt er wel de heel van ze in gevraagd het om deze ruzie op te tijdens lossen.

Manon door en Wouter kwamen door anderhalf jaar door geleden in Amsterdam in wonen. Het appartement moest door volledig gerenoveerd worden, uit waarop het jonge naar stel aan de slag in is gegaan. het Als ze door op een gegeven moment in contact zoeken met een de benedenburen, Fernando en op tv Laura, gaat uit het helemaal mis. Fernando op op tv is professioneel muzikant, zanger en trompettist het het en woont samen met zijn vriendin van Laura; ook muzikante op een en kunstenares. Tijdens op tv deze eerste introductie laten de door buren elkaar van weten dat zij zich tijdens ergeren aan allerlei geluiden. door Zo een kunnen Manon en door Wouter niet van tegen het trompetgeluid tijdens van ´s ochtends vroeg tot het ´s avonds laat en op op Laura en Fernando zijn op z´n het zachts gezegd door niet gecharmeerd een van alle bouwgeluiden. naar Wat volgt de zijn bedreigingen, angst in en een hoop verdriet. Buurtbemiddeling van heeft ze niet verder op kunnen op tv helpen, dus het een is aan Natasja en John door om het nu echt voor een tijdens oplossing te zorgen, de voor het uit in de hand een loopt!

Ronald (42) op woont alweer zo´n zes op jaar in Rheden met in een kleine op drie-onder-een-kaparbeiderswoning. naar Naast hem wonen Theo naar (84) en Gré naar (70). Ronald had leuk uit contact met z´n door buren, maar op tv negen maanden van geleden schaften de de buren kippen op aan. Zes maanden geleden met kreeg Ronald in van de gaten het dat er van alles door rondtrippelde tussen van zijn plafond en de vloer met van z´n slaapkamer. Na in inspectie de door een bestrijdingsbedrijf, door bleek het om muizen met te gaan. een Het bedrijf heeft door diverse keren op gif gestrooid, maar de op muizen verdwenen niet. Ondertussen door wordt Ronald gek door door op tv haangekraai en de muizenplaag. het Voor Theo en Gre uit het is de eens zo leuke sfeer naar verpest. Ze de willen de lucht klaren met en weer van leuke op buren zijn. Ze snappen op tv niet waar Ronalds door agressie jegens de hen vandaan komt. met Ze hebben helemaal geen last van het in muizen en geloven ook niet met dat Ronald het een muizenplaag heeft. Aan John van en Natasja de in door taak om deze buren weer door de een het deur te laten het gaan.

Ton in woont met zijn gezin door in naar een bovenwoning in Den Haag door een Hij heeft sinds 2006 problemen in met een de boom die bij zijn op benedenbuurvrouw in met de tuin staat. Weinig zonlicht, het in vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht uit van van de boom; noem het van maar op. uit De buurvrouw met erkent dat de met boom in haar tuin van voor overlast zorgt, maar door benadrukt in dat zij niet de financiële tijdens middelen heeft om van daar door iets aan te doen. Ze vindt een op het allemaal heel erg, uit maar vindt in het onredelijk dat mensen van de haar verwachten door dat zij iets naar aan de boom moet doen. met Ze door huurt het huis, uit niet de boom. Volgens Ton de de kan en wil zijn buurvrouw op er niets de aan doen om een oplossing op met te vinden. Nu de situatie al uit een paar een keer in geëscaleerd is in flinke ruzies, is in het aan het John het en Natasja om voor deze in mensen op een oplossing te met vinden.

Tini en de Dolf een (68 en 70 jaar) hebben een zich aangemeld het voor het op programma omdat zij naar eigen zeggen het al meer tijdens dan twintig jaar naar last te hebben van op hun vijftigplusbovenburen op Hans met en Aton. Dolf en Tinie het hebben last van het het geluid de dat de bovenburen door produceren; ze uit horen alle denkbare door leefgeluiden. Van het stofzuigen overdag tot de een het koken met potten en het pannen tijdens in de avond; Tini het en Dolf hebben naar eigen op tv zeggen geen moment op tv door rust. Oorzaak van dit probleem een zou het liggen in de van vloer van de in bovenburen. De vloer is 25 jaar op tv oud en in het gekraak is naar in in de loop der jaren alleen maar een erger geworden. door De van gemoederen zijn in het een verleden al van vaker hoog opgelopen en een zelfs een op keer of vier compleet naar geëscaleerd. Buurtbemiddeling heeft ze het niet tijdens verder kunnen helpen, dus door het is aan door Natasja en John het om voor een echte oplossing door te van zorgen.

In door deze aflevering gaat het van om het een heuse studentenstrijd naar in Rotterdam. De tijdens dames Esther (23), Esmée op tv (19) en Laurenz de (22) wonen op de uit tweede verdieping met als in uit onderburen Tim (21), Menno door (19) en Jasper (22). De een studentes uit hebben heel wat naar te klagen over door de jongens. Ze op draaien harde technomuziek, kijken uit televisie het op het hoogste geluidsniveau door en bouwen uit feestjes tot diep in de in nacht. Met als uit gevolg veel geschreeuw door en gestamp naar van de vrouwen. Zij komen op tv niet toe de aan (nacht)rust en van zijn met overdag te moe om hun hoofd door helder met te hebben voor in de studie. De de heren vinden echter op hun op tv beurt van dat de door vrouwen overdrijven en zich op aanstellen. Van met andere buren hebben zij de immers nog nooit in een klacht gehad. naar Het gegeven is nu een dat noch de politie uit noch de op huisbaas uit er iets aan kan doen. De door meiden het zien in John en Natasja op hun laatste in redmiddel, op tv anders dreigt een onvermijdelijke op tv verhuizing.

De 40-jarige tijdens Sandra en haar tijdens 47-jarige man Ron wonen door al op jaren met heel veel plezier naar in uit een portiekhuis in de Amsterdam Oost. Tot uit er drie een jaar geleden in uit het appartement boven hen studenten uit kwamen het wonen. Iris, Fayet en tijdens Nina, alledrie begin twintig, ´leven tijdens er op tv maar op op los´ volgens Sandra. in De drie van meiden vinden dat schromelijk overdreven; in de benedenbuurvrouw klaagt het al sinds uit de vader een van Iris het appartement kocht en op de verbouwde; en dát terwijl haar tijdens vader een met speciale vloer liet leggen de om het geluid te naar dempen. een John Williams en Natasja in Froger komen er het in de een loop van een de bemiddelling achter dat van niet ieder cliché altijd tijdens klopt.

Brian de (30) & Paulien op tv (29) zijn vier jaar samen uit Ze hebben twee in kinderen, een zoontje de van 2 jaar een oud (Rick) en op een zoontje uit van twee de maanden (Dylan).. Brenda is uit uit een alleenstaande, full time op moeder van naar 25, haar dochtertje van tien maanden van in heet Brianna. Brian in en Paulien wonen vier jaar door in de naar Beresteinlaan in Den Haag. in Ze op tv hebben nooit problemen gehad met het buren, ondanks naar het feit dat van de flat in gehorig is. De problemen zijn begonnen door sinds hun van oudste van zoon speelt en kruipt op de een vloer én buurvrouw op tv naar Brenda onder ze kwam wonen. in Zowel Brian (boven) op als Brenda (beneden) zijn met licht ontvlambaar met en nemen geen de blad op voor de mond. naar In het eerste het gesprek dat de buren van hebben onder van leiding van John Williams door en het Natasja Froger is er zoveel op agressie dat de twee met besluiten professionele hulp tijdens in de te roepen.

Programmaserie waarin John naar het Williams en Natasja Froger bonje tussen uit buren door aanpakken. Het duo op komt langs om polshoogte uit te nemen, bekijkt naar het probleem van alle op kanten tijdens en draagt tijdens oplossingen aan: ze gaan niet weg van voordat iedereen naar tevreden is. met Soms liggen uit oplossingen heel erg door voor de hand, maar overzien op de partijen op tv het niet door meer. Soms kunnen partijen het niet door met oplossen, omdat ze het niet de juiste ingangen hebben. een In in andere gevallen moeten gewoon de tijdens handen flink uit naar de mouwen gestoken tijdens worden.

Programmaserie uit waarin John Williams en op tv Natasja Froger bonje in tussen naar buren aanpakken. Het duo komt langs van om polshoogte te op nemen, bekijkt op tv het probleem van de alle van kanten en draagt oplossingen het aan: ze gaan het niet weg in voordat iedereen tevreden is. Soms in liggen oplossingen heel erg het voor met de hand, het maar overzien de partijen het van niet meer. Soms kunnen het met partijen het niet oplossen, omdat ze uit niet de juiste van van ingangen hebben. In de andere gevallen moeten tijdens gewoon de handen flink uit de in mouwen gestoken door worden.

Programmaserie uit waarin John naar Williams en Natasja Froger de bonje tussen buren aanpakken. in Het duo komt langs het om polshoogte naar te nemen, bekijkt uit het probleem van van alle kanten tijdens en draagt tijdens oplossingen aan: ze op tv gaan niet weg voordat op iedereen tevreden met is. Soms liggen oplossingen heel met erg voor de hand, door op tv maar overzien de partijen het in niet meer. uit Soms kunnen partijen het op tv niet oplossen, omdat ze op tv niet de juiste met ingangen op tv hebben. In andere gevallen in moeten in gewoon de handen naar flink uit de mouwen door gestoken worden.

Programmaserie waarin het John Williams en Natasja op op tv Froger bonje tussen buren in aanpakken. Het duo komt een langs om polshoogte te tijdens nemen, van bekijkt het probleem van alle uit kanten en het draagt oplossingen aan: ze uit gaan niet weg op voordat iedereen tijdens tevreden is. Soms op tv liggen oplossingen heel het erg voor het de hand, de maar overzien de partijen het met niet meer. Soms kunnen in partijen het niet het oplossen, omdat tijdens ze niet de juiste in van ingangen hebben. In door andere gevallen moeten gewoon door de handen met flink uit de mouwen gestoken een worden.

Programmaserie waarin John door Williams in en Natasja de Froger bonje tussen buren aanpakken. Het door uit duo komt langs de om polshoogte te nemen, bekijkt het het probleem een van alle kanten en in draagt oplossingen de aan: ze gaan naar niet weg voordat iedereen tevreden naar is. Soms liggen uit oplossingen heel erg in voor de op hand, maar overzien een de op partijen het niet meer. Soms op kunnen partijen het een niet oplossen, omdat ze op van niet de juiste ingangen hebben. In van andere gevallen naar moeten gewoon het de handen flink in uit de mouwen gestoken in worden.

juli 2021
27-06-2013 20:31

Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Opnieuw een bezoek aan de families Stander en Dingemans uit Bergen op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en John de jarenlange ruzie tussen beide partijen om de gezamenlijke oprit op te lossen. Dit keer gaat het niet om de oprit, maar wat ond...

20-06-2013 20:30

Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Vanaf de eerste dag hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. Marleen dacht hier wel aan te kunnen wennen, maar helaas. De oude, krakende vloer van haar bov...

06-12-2012 20:31

Aflevering 6

Bonje Met De Buren - Aflevering 6

Carlos en Christiene Stander zijn zes jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom komen wonen. Hun buren, Wout en Marie Dingemans, wonen al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. Tussen de twee woningen loopt een smalle, doodlopende w...

29-11-2012 20:28

Aflevering 5

Bonje Met De Buren - Aflevering 5

Manon en Wouter kwamen anderhalf jaar geleden in Amsterdam wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd worden, waarop het jonge stel aan de slag is gegaan. Als ze op een gegeven moment contact zoeken met de benedenburen, Fernando en L...

22-11-2012 20:31

Aflevering 4

Bonje Met De Buren - Aflevering 4

Ronald (42) woont alweer zo´n zes jaar in Rheden in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) en Gré (70). Ronald had leuk contact met z´n buren, maar negen maanden geleden schaften de buren kippen aan. Zes maa...

15-11-2012 20:30

Aflevering 3

Bonje Met De Buren - Aflevering 3

Ton woont met zijn gezin in een bovenwoning in Den Haag Hij heeft sinds 2006 problemen met de boom die bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht van de boom; noem het maar...

08-11-2012 20:30

Aflevering 2

Bonje Met De Buren - Aflevering 2

Tini en Dolf (68 en 70 jaar) hebben zich aangemeld voor het programma omdat zij naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar last te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf en Tinie hebben last van het geluid dat de bovenburen...

01-11-2012 20:30

Aflevering 1

Bonje Met De Buren - Aflevering 1

In deze aflevering gaat het om een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De dames Esther (23), Esmée (19) en Laurenz (22) wonen op de tweede verdieping met als onderburen Tim (21), Menno (19) en Jasper (22). De studentes hebben heel wat te kl...

13-10-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 7

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 7

De 40-jarige Sandra en haar 47-jarige man Ron wonen al jaren met heel veel plezier in een portiekhuis in Amsterdam Oost. Tot er drie jaar geleden in het appartement boven hen studenten kwamen wonen. Iris, Fayet en Nina, alledrie begin twint...

06-10-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 6

Brian (30) & Paulien (29) zijn vier jaar samen Ze hebben twee kinderen, een zoontje van 2 jaar oud (Rick) en een zoontje van twee maanden (Dylan).. Brenda is een alleenstaande, full time moeder van 25, haar dochtertje van tien maanden heet...

29-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 5

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

22-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 20

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 20

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

15-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 3

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

08-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

01-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 1

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 1

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!