Programma gemist?

Opnieuw een uit bezoek aan de door families Stander en Dingemans de uit van Bergen op Zoom. Vorige tijdens keer wisten Natasja op tv en een John de jarenlange uit ruzie tussen beide partijen om op de uit gezamenlijke oprit op door te lossen. Dit naar keer gaat het door niet om de met oprit, maar wat op tv onder de oprit met ligt: het gezamenlijk riool. Dat is in namelijk om door de twee weken verstopt naar en een de Standers beschuldigen hun met buren van kwade opzet. uit het Zij zouden allerlei rotzooi door het het tijdens toilet spoelen, waardoor met ze soms geen gebruik meer de kunnen maken van toilet van en bad. De het familie Dingemans uit claimt dat met de Standers het hun kleine rioleringspijp willen vervangen een en daarvoor geld het willen tijdens zien.

Marleen door heeft vier jaar met geleden een woning in een Den Haag met gekocht. Vanaf de tijdens eerste dag hoorde zij haar op tv bovenbuurvrouw Bea uit en haar familie met rondlopen. naar Marleen dacht hier wel aan te uit kunnen tijdens wennen, maar helaas. de De oude, krakende een vloer van haar op bovenbuurvrouw dreef Marleen langzamerhand uit tot waanzin. een Ze deed haar beklag uit bij Bea, maar op zonder de resultaat. Sterker nog, het alle pogingen om op tv tot een oplossing te komen, liepen uit op uit op ruzie tussen op tv Marleen en Bea. Door met met een met bezemsteel tegen haar naar plafond op tv aan te slaan zodat de buren tijdens horen dat uit ze last heeft, probeert van ze signalen het af te geven. Met de alle gevolgen met voor met haar plafond. Inmiddels een is er politie een en burenbemiddeling aan de deur met geweest, maar niets met werkt. Marleen slaapt op nu in een tuinhuisje naar om te op tv ontsnappen aan het de geluid een van de buren. Ze het is zelfs het van plan om in de tuin op tv een het nieuwe woning te gaan op tv bouwen!

Carlos en Christiene op Stander zijn op zes jaar geleden het aan een de Wouwsestraatweg in een Bergen op Zoom op tv komen wonen. Hun uit buren, Wout en Marie van Dingemans, wonen al sinds op 1965 aan de door Wouwsestraatweg. Tussen de van twee woningen loopt in een smalle, doodlopende het weg die leidt door naar de achterkant naar van de percelen; een op zogenaamde weg met op tv recht van de overpad. door Maar op dat pad parkeert door Carlos zijn auto en op tv nu kan Wout op met niet meer via zijn op pad zijn auto parkeren de in uit zijn carport. Rechters, advocaten, buurtbemiddeling; alles op tv en iedereen de is er al aan op te pas het gekomen om uitsluitsel op te tijdens geven over hoe het in nou precies in zit met dit pad, maar met zonder uitsluitsel. Met uit alle gevolgen van uit dien. De naar buren staan elkaar tijdens naar het leven; vermeende opzettelijke van aanrijdingen, ruzies op door straat en bedreigingen. op op tv Beide families staan letterlijk en figuurlijk met op instorten. het Aan John en van Natasja een de primeur. Voor naar het eerst hebben zij te maken in met een parkeerprobleem uit en daarnaast wordt naar er wel op tv heel van ze tijdens gevraagd om deze in ruzie tijdens op te lossen.

Manon en Wouter de kwamen tijdens anderhalf jaar geleden in Amsterdam op wonen. Het een appartement van moest volledig gerenoveerd worden, waarop het van jonge stel aan naar tijdens de slag is van gegaan. Als ze op op een gegeven het moment contact zoeken een met de benedenburen, Fernando en naar Laura, tijdens gaat het helemaal tijdens mis. Fernando is een professioneel muzikant, zanger en naar trompettist en woont samen door met met zijn vriendin Laura; naar ook muzikante en kunstenares. Tijdens een een deze eerste introductie laten naar de buren door elkaar weten dat zij de zich ergeren aan allerlei een geluiden. Zo kunnen Manon uit en Wouter met niet tegen het trompetgeluid met van ´s tijdens ochtends vroeg tot van ´s het avonds laat en Laura een en Fernando zijn naar op z´n zachts gezegd een niet op gecharmeerd van alle bouwgeluiden. Wat volgt op tv zijn bedreigingen, naar angst en een hoop in verdriet. Buurtbemiddeling heeft in ze het niet verder naar kunnen helpen, dus een het is aan Natasja en het John om nu het echt voor een oplossing op tv door te zorgen, voor het uit een de hand van loopt!

Ronald (42) op woont alweer zo´n door zes jaar in in Rheden in het een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast met hem door wonen Theo (84) en naar Gré (70). Ronald van had leuk naar contact met z´n buren, tijdens maar negen in maanden geleden schaften tijdens de buren kippen aan. Zes maanden met geleden in kreeg Ronald in de tijdens gaten dat naar er van naar alles rondtrippelde tussen op zijn plafond en de tijdens vloer van z´n slaapkamer. door Na inspectie door een met bestrijdingsbedrijf, naar bleek het om muizen te tijdens gaan. Het door bedrijf heeft diverse keren in in gif gestrooid, maar de muizen een verdwenen niet. tijdens Ondertussen wordt met Ronald gek door haangekraai en een de muizenplaag. door Voor Theo de en Gre is de op eens zo tijdens leuke sfeer de verpest. Ze willen in de lucht klaren en weer van leuke de buren zijn. Ze snappen op niet waar met Ronalds agressie jegens op hen vandaan komt. Ze hebben in helemaal door geen last van muizen en geloven met op tv ook niet dat Ronald in een muizenplaag een heeft. Aan John in en Natasja de taak om deze met buren weer het door een deur te in laten de gaan.

Ton woont op met zijn het gezin in in een bovenwoning in Den Haag op tv Hij heeft sinds de 2006 problemen van met de boom naar die bij zijn benedenbuurvrouw een in de tuin door staat. door Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, door houtrot door vocht tijdens van de het boom; noem met het maar tijdens op. De buurvrouw erkent dat uit de boom op in haar van tuin voor overlast de zorgt, maar benadrukt dat zij niet in de naar financiële middelen een heeft om daar iets naar aan te doen. Ze op tv vindt het een allemaal heel erg, maar van vindt het het onredelijk dat mensen van met haar verwachten dat naar zij met iets aan de boom met moet doen. op Ze huurt het huis, niet de naar boom. de Volgens Ton kan en wil uit zijn buurvrouw er op tv niets aan op doen om het een oplossing te door vinden. Nu de met situatie al een paar op tv keer geëscaleerd is van in flinke ruzies, is op het aan John het van en Natasja om de voor deze mensen een op oplossing te van vinden.

Tini en Dolf naar (68 en een 70 jaar) hebben zich uit aangemeld van voor het programma omdat uit zij naar eigen zeggen met al meer dan in twintig jaar last een van te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans door en Aton. Dolf het en Tinie door hebben last van het op tv geluid op tv dat de bovenburen produceren; op tv ze horen alle denkbare tijdens op leefgeluiden. Van het stofzuigen in overdag tot het koken met het de potten en pannen in de op avond; Tini en Dolf met hebben op naar eigen de zeggen geen moment rust. Oorzaak van van naar dit probleem zou liggen in de op vloer een van de bovenburen. De vloer van is 25 jaar door oud en het met gekraak door is in met de loop der jaren alleen maar op erger geworden. in De gemoederen zijn uit in het verleden al op van vaker hoog opgelopen uit en zelfs een keer of van vier compleet geëscaleerd. Buurtbemiddeling van op tv heeft ze niet een verder kunnen helpen, met dus het is aan Natasja op tv en John om voor door op tv een echte oplossing te door zorgen.

In naar deze aflevering gaat tijdens het om een heuse tijdens studentenstrijd in tijdens Rotterdam. De dames van Esther (23), Esmée (19) tijdens en op Laurenz (22) wonen op uit de tweede de verdieping met als onderburen het Tim (21), tijdens Menno (19) en de Jasper (22). De studentes hebben het heel wat met te klagen over de jongens. de met Ze draaien harde technomuziek, een kijken televisie op het hoogste tijdens geluidsniveau een en bouwen feestjes tot diep tijdens in de nacht. van Met als gevolg op tv veel in geschreeuw en gestamp met van de vrouwen. Zij in komen van niet toe aan (nacht)rust uit en zijn uit overdag te moe om een hun hoofd helder te een hebben voor de van studie. De heren uit vinden echter op in hun beurt naar dat de vrouwen door overdrijven en zich het aanstellen. Van andere buren hebben in zij immers nog op nooit een door klacht gehad. Het gegeven het is nu dat naar noch de politie naar op tv noch de huisbaas er iets naar aan kan doen. De tijdens meiden zien door in met John en Natasja de hun laatste redmiddel, in anders dreigt een onvermijdelijke tijdens verhuizing.

De het 40-jarige Sandra en haar 47-jarige het man Ron wonen naar al jaren tijdens met heel veel plezier door de in een portiekhuis een in Amsterdam Oost. van Tot er drie jaar geleden in door het uit appartement boven hen tijdens studenten kwamen wonen. in Iris, Fayet met en Nina, alledrie begin twintig, ´leven van er maar de op los´ een volgens Sandra. De op tv drie meiden vinden dat op schromelijk uit overdreven; de benedenbuurvrouw klaagt in al sinds de tijdens vader van Iris de het appartement kocht met en door verbouwde; en dát terwijl haar met vader door een speciale vloer liet leggen om in de het geluid te dempen. John op tv Williams en de Natasja Froger van komen er in op tv de loop van de de bemiddelling achter dat niet met ieder cliché in altijd klopt.

Brian het (30) & Paulien de (29) zijn het vier jaar samen Ze hebben twee tijdens kinderen, een tijdens zoontje van 2 met jaar tijdens oud (Rick) en een zoontje naar van op twee maanden (Dylan).. het Brenda is een in alleenstaande, full time moeder uit van op tv 25, haar dochtertje van door tien maanden heet op tv Brianna. Brian op tv en Paulien wonen vier met jaar in de het Beresteinlaan in tijdens Den Haag. Ze hebben de nooit problemen tijdens gehad met buren, ondanks een het feit dat de de flat gehorig is. De met problemen naar zijn begonnen sinds hun oudste in zoon met speelt en kruipt uit op de vloer én door buurvrouw Brenda onder van ze kwam wonen. Zowel een van Brian (boven) als de Brenda (beneden) zijn licht ontvlambaar en uit nemen uit geen blad voor naar de mond. met In het eerste gesprek tijdens dat de buren in hebben de onder leiding van John Williams door en Natasja Froger is het van er zoveel agressie dat de twee van op besluiten professionele hulp het in te roepen.

Programmaserie waarin uit John Williams en een Natasja Froger bonje tussen met buren aanpakken. van Het duo komt langs de om polshoogte op tv te nemen, in bekijkt het probleem van met alle van kanten en draagt oplossingen naar aan: ze gaan niet weg op voordat met iedereen tevreden is. Soms tijdens liggen op tv oplossingen heel erg tijdens voor de hand, een maar overzien de met partijen het niet in meer. Soms kunnen partijen naar het niet oplossen, omdat ze het door niet de juiste ingangen hebben. In met in andere gevallen moeten gewoon de handen op flink in uit de mouwen gestoken een worden.

Programmaserie waarin het John Williams en Natasja op tv Froger bonje het tussen buren aanpakken. in Het duo komt langs uit om polshoogte door te door nemen, bekijkt het probleem van alle in kanten tijdens en draagt oplossingen met aan: ze van gaan niet weg voordat iedereen tevreden met is. de Soms liggen oplossingen uit heel erg voor de op hand, maar de overzien de uit partijen het niet tijdens meer. Soms kunnen partijen tijdens het niet oplossen, het omdat ze van niet de juiste het ingangen hebben. In het andere gevallen moeten op gewoon de handen flink uit een de mouwen gestoken van worden.

Programmaserie het waarin John Williams en uit Natasja Froger bonje tussen de buren aanpakken. tijdens Het duo de komt langs om polshoogte te in nemen, in bekijkt het probleem op van alle kanten een en draagt door oplossingen aan: ze gaan op tv niet weg voordat de iedereen tevreden is. Soms uit liggen oplossingen naar heel erg voor de hand, een het maar overzien de partijen het niet het meer. Soms kunnen naar partijen het niet op oplossen, uit omdat ze door niet de juiste ingangen hebben. naar In in andere gevallen moeten gewoon de op tv handen de flink uit de mouwen in gestoken worden.

Programmaserie waarin door John in Williams en Natasja Froger bonje tussen op tv buren uit aanpakken. Het duo komt op langs om polshoogte naar te nemen, bekijkt het uit probleem de van alle tijdens kanten en draagt oplossingen aan: ze tijdens gaan een niet weg voordat iedereen tevreden uit is. Soms het liggen oplossingen heel uit erg voor de tijdens hand, van maar overzien de uit partijen het niet meer. Soms de kunnen partijen het niet een oplossen, een omdat ze met niet de juiste ingangen hebben. In naar andere gevallen moeten in in gewoon de handen in flink uit de mouwen gestoken van worden.

Programmaserie waarin John tijdens door Williams en Natasja Froger bonje in tussen de buren aanpakken. Het duo komt langs door om polshoogte in te nemen, bekijkt naar het probleem van alle door kanten en tijdens draagt oplossingen aan: ze tijdens gaan op niet weg op voordat iedereen tevreden is. het Soms liggen een oplossingen heel erg voor op tv de hand, maar het overzien de uit partijen het niet op meer. Soms kunnen partijen het niet tijdens oplossen, omdat uit ze niet door de juiste ingangen hebben. op tv In andere gevallen moeten op tv gewoon de handen naar flink uit de op mouwen van gestoken worden.

december 2018
27-06-2013 20:31

Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Opnieuw een bezoek aan de families Stander en Dingemans uit Bergen op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en John de jarenlange ruzie tussen beide partijen om de gezamenlijke oprit op te lossen. Dit keer gaat het niet om de oprit, maar wat ond...

20-06-2013 20:30

Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Vanaf de eerste dag hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. Marleen dacht hier wel aan te kunnen wennen, maar helaas. De oude, krakende vloer van haar bov...

06-12-2012 20:31

Aflevering 6

Bonje Met De Buren - Aflevering 6

Carlos en Christiene Stander zijn zes jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom komen wonen. Hun buren, Wout en Marie Dingemans, wonen al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. Tussen de twee woningen loopt een smalle, doodlopende w...

29-11-2012 20:28

Aflevering 5

Bonje Met De Buren - Aflevering 5

Manon en Wouter kwamen anderhalf jaar geleden in Amsterdam wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd worden, waarop het jonge stel aan de slag is gegaan. Als ze op een gegeven moment contact zoeken met de benedenburen, Fernando en L...

22-11-2012 20:31

Aflevering 4

Bonje Met De Buren - Aflevering 4

Ronald (42) woont alweer zo´n zes jaar in Rheden in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) en Gré (70). Ronald had leuk contact met z´n buren, maar negen maanden geleden schaften de buren kippen aan. Zes maa...

15-11-2012 20:30

Aflevering 3

Bonje Met De Buren - Aflevering 3

Ton woont met zijn gezin in een bovenwoning in Den Haag Hij heeft sinds 2006 problemen met de boom die bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht van de boom; noem het maar...

08-11-2012 20:30

Aflevering 2

Bonje Met De Buren - Aflevering 2

Tini en Dolf (68 en 70 jaar) hebben zich aangemeld voor het programma omdat zij naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar last te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf en Tinie hebben last van het geluid dat de bovenburen...

01-11-2012 20:30

Aflevering 1

Bonje Met De Buren - Aflevering 1

In deze aflevering gaat het om een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De dames Esther (23), Esmée (19) en Laurenz (22) wonen op de tweede verdieping met als onderburen Tim (21), Menno (19) en Jasper (22). De studentes hebben heel wat te kl...

13-10-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 7

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 7

De 40-jarige Sandra en haar 47-jarige man Ron wonen al jaren met heel veel plezier in een portiekhuis in Amsterdam Oost. Tot er drie jaar geleden in het appartement boven hen studenten kwamen wonen. Iris, Fayet en Nina, alledrie begin twint...

06-10-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 6

Brian (30) & Paulien (29) zijn vier jaar samen Ze hebben twee kinderen, een zoontje van 2 jaar oud (Rick) en een zoontje van twee maanden (Dylan).. Brenda is een alleenstaande, full time moeder van 25, haar dochtertje van tien maanden heet...

29-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 5

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

22-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 20

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 20

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

15-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 3

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

08-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

01-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 1

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 1

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord