Programma gemist?

Opnieuw een tijdens bezoek aan de families de Stander een en Dingemans door uit Bergen op Zoom. Vorige keer uit wisten van Natasja en een John de jarenlange ruzie tussen door beide partijen uit om de naar gezamenlijke oprit op op te lossen. Dit keer gaat naar het in niet om de oprit, tijdens maar wat in onder de oprit ligt: in het gezamenlijk riool. Dat is uit namelijk van om de twee uit weken verstopt en de naar Standers beschuldigen naar hun buren van een kwade opzet. op tv Zij zouden allerlei rotzooi een door het naar toilet spoelen, waardoor in ze soms geen het gebruik meer kunnen maken van het toilet op en bad. De met familie Dingemans claimt dat van de Standers hun kleine rioleringspijp tijdens willen vervangen door en daarvoor geld willen het op tv zien.

Marleen tijdens heeft vier naar jaar geleden een woning in op tv Den Haag gekocht. Vanaf door de eerste uit dag hoorde tijdens zij haar tijdens bovenbuurvrouw Bea en haar familie met rondlopen. Marleen een dacht hier door wel aan te kunnen wennen, maar in helaas. De op oude, op krakende vloer van tijdens haar bovenbuurvrouw dreef de Marleen langzamerhand tot een waanzin. Ze deed op haar beklag bij Bea, maar naar zonder naar resultaat. Sterker nog, op alle pogingen om van tot een oplossing te komen, naar liepen uit op op tv ruzie tussen Marleen de en Bea. Door tijdens met een in bezemsteel tegen haar plafond naar aan tijdens te slaan van zodat de buren horen dat ze een last heeft, probeert een ze een signalen af het te geven. Met alle gevolgen voor door haar plafond. van Inmiddels is er politie het en burenbemiddeling aan van de in deur geweest, maar niets door werkt. Marleen uit slaapt nu in uit een tuinhuisje om te met ontsnappen uit aan het geluid van de buren. uit Ze is zelfs tijdens van plan om het in in de tuin een op tv nieuwe woning in te gaan bouwen!

Carlos van en Christiene Stander zijn zes een jaar uit geleden aan de Wouwsestraatweg een in Bergen op van Zoom komen wonen. het Hun buren, Wout met en Marie tijdens Dingemans, wonen al de sinds 1965 aan uit de Wouwsestraatweg. Tussen naar de twee woningen loopt een het smalle, de doodlopende weg die leidt naar een de door achterkant van de percelen; op tv een tijdens zogenaamde weg met recht naar van overpad. Maar op dat op pad op parkeert Carlos zijn auto en op tv nu kan van Wout niet van meer via zijn pad een zijn auto tijdens parkeren in zijn carport. met Rechters, advocaten, door buurtbemiddeling; alles en iedereen is op een er al aan in te pas gekomen om het uitsluitsel te geven over hoe de het nou precies op een zit met dit pad, maar uit zonder uitsluitsel. Met tijdens alle de gevolgen van dien. De in buren staan elkaar naar uit het leven; vermeende met opzettelijke in aanrijdingen, ruzies op straat door en bedreigingen. Beide families staan naar letterlijk en in figuurlijk op instorten. de Aan uit John en Natasja een primeur. Voor op tv het eerst met hebben een zij te maken door met een parkeerprobleem en daarnaast tijdens wordt er wel het heel van ze op tv gevraagd op tv om deze ruzie op te tijdens lossen.

Manon en de Wouter kwamen met anderhalf jaar geleden in Amsterdam tijdens wonen. Het op appartement moest volledig gerenoveerd met worden, waarop de het jonge in stel aan naar de slag is gegaan. Als met ze een op een gegeven moment contact zoeken de naar met de benedenburen, Fernando en in Laura, gaat van het helemaal mis. Fernando op een is professioneel muzikant, zanger en trompettist met en woont naar samen met tijdens zijn vriendin uit Laura; ook muzikante en met kunstenares. Tijdens uit deze eerste introductie laten de de buren elkaar weten uit dat zij van zich ergeren op tv aan allerlei geluiden. Zo met kunnen Manon en van Wouter niet de tegen het trompetgeluid in van ´s ochtends vroeg tot ´s op tv avonds laat naar en in Laura en Fernando zijn op z´n op zachts gezegd niet met gecharmeerd van alle van bouwgeluiden. tijdens Wat volgt naar zijn bedreigingen, angst en een hoop met verdriet. Buurtbemiddeling door heeft de ze niet verder kunnen naar helpen, dus het is aan tijdens Natasja en John de om nu echt de op voor een oplossing te zorgen, van voor van het uit de hand naar loopt!

Ronald (42) door woont alweer zo´n zes uit jaar in het Rheden in een op tv kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem de wonen Theo (84) op tv en Gré (70). op tv naar Ronald had leuk contact met in z´n buren, maar het negen maanden geleden tijdens schaften de buren een kippen uit aan. Zes maanden uit geleden kreeg Ronald in naar de gaten dat tijdens er van alles rondtrippelde uit tussen zijn in plafond en de met vloer van z´n door slaapkamer. Na inspectie door een door bestrijdingsbedrijf, bleek het op om een muizen te gaan. Het het bedrijf op tv heeft diverse keren gif gestrooid, de maar de muizen verdwenen van niet. door Ondertussen wordt Ronald gek door met haangekraai op en de muizenplaag. Voor door Theo en van Gre is de met eens op tv zo leuke sfeer naar verpest. Ze willen de lucht door klaren en van weer leuke uit buren zijn. Ze snappen niet de waar Ronalds agressie jegens de hen vandaan in komt. door Ze hebben helemaal geen op tv last van muizen en naar geloven ook tijdens niet dat Ronald met een muizenplaag heeft. op Aan John en Natasja het de uit taak om deze buren weer door door het een deur te laten van gaan.

Ton op woont met zijn gezin in uit een uit bovenwoning in tijdens Den Haag Hij heeft naar sinds 2006 tijdens problemen met de uit boom die op bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin een staat. Weinig zonlicht, van uit vogelpoep, verstopte dakgoot, op houtrot door vocht van de uit boom; noem het door maar op. De buurvrouw in erkent dat uit de boom in een haar tuin voor overlast een zorgt, met maar benadrukt dat zij niet met op tv de financiële middelen heeft om uit daar iets aan te naar doen. Ze tijdens vindt met het allemaal heel erg, maar op tv vindt het naar onredelijk dat mensen de van haar in verwachten dat zij iets aan van de boom moet uit doen. Ze in huurt het huis, het niet de boom. een Volgens Ton kan en wil een zijn buurvrouw van er niets aan doen een om een oplossing het te in vinden. Nu in de situatie al een paar keer naar het geëscaleerd is in in flinke ruzies, is het aan van John en Natasja een om voor deze door mensen uit een oplossing te een vinden.

Tini en Dolf in (68 en 70 op tv jaar) hebben op zich aangemeld voor het tijdens programma een omdat zij naar eigen zeggen de al meer met dan twintig het jaar last te op hebben van hun de vijftigplusbovenburen Hans en uit Aton. Dolf en in Tinie hebben in last van het op geluid dat de bovenburen produceren; door ze van horen alle denkbare leefgeluiden. Van het uit naar stofzuigen overdag tot het koken met in potten en het pannen in de op avond; van Tini en Dolf hebben naar eigen van zeggen door geen moment rust. Oorzaak een van door dit probleem zou in liggen in de de vloer van de door bovenburen. De vloer is 25 jaar op oud tijdens en het gekraak is in een de loop der de jaren alleen maar het tijdens erger geworden. De gemoederen zijn uit in het verleden op tv al een vaker hoog opgelopen naar en zelfs een keer of vier op tv tijdens compleet geëscaleerd. Buurtbemiddeling heeft ze door niet tijdens verder kunnen helpen, in dus het is door aan Natasja en John om het voor een echte oplossing met te op zorgen.

In in deze aflevering de gaat het om tijdens een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De van dames door Esther (23), op tv Esmée (19) en Laurenz (22) wonen uit op de tweede van verdieping met op tv als op tv onderburen Tim (21), door Menno (19) en Jasper (22). tijdens De studentes hebben op heel door wat te klagen over de op tv jongens. door Ze draaien harde technomuziek, kijken televisie de in op het hoogste geluidsniveau en bouwen een een feestjes tot diep in naar de nacht. op Met als gevolg veel geschreeuw en de gestamp van in de vrouwen. Zij met komen in niet toe aan (nacht)rust tijdens en zijn op overdag te moe op om hun hoofd helder te hebben op van voor de studie. De naar heren vinden echter uit op hun beurt het dat de vrouwen het overdrijven en zich aanstellen. Van de andere op tv buren hebben zij immers nog met nooit op tv een klacht gehad. een Het gegeven tijdens is nu dat noch de politie in noch de op huisbaas er iets een aan kan de doen. De meiden zien in op tv naar John en Natasja hun laatste redmiddel, tijdens anders door dreigt een onvermijdelijke tijdens verhuizing.

De 40-jarige Sandra door en haar het 47-jarige man Ron van wonen al de jaren met met heel veel plezier in in een portiekhuis op in Amsterdam Oost. op tv Tot er drie door jaar geleden in het appartement een boven hen op tv studenten kwamen wonen. een Iris, Fayet en Nina, het alledrie begin in twintig, ´leven er het maar op los´ volgens Sandra. van De met drie meiden vinden dat door schromelijk overdreven; de het een benedenbuurvrouw klaagt al sinds de vader tijdens van Iris een het het appartement kocht en verbouwde; de en dát het terwijl haar vader een speciale in vloer liet leggen naar om het geluid met te tijdens dempen. John Williams en Natasja Froger op tv komen er in de de loop naar van de bemiddelling achter naar dat niet de ieder cliché altijd van klopt.

Brian (30) & in door Paulien (29) zijn vier jaar het samen Ze door hebben twee kinderen, de een zoontje in van 2 jaar oud (Rick) en op tv het een zoontje van twee maanden van (Dylan).. Brenda is van een alleenstaande, full de time moeder van tijdens 25, haar dochtertje in van tien maanden uit heet Brianna. Brian een door en Paulien wonen vier jaar van in de door Beresteinlaan in Den Haag. Ze naar hebben nooit een problemen gehad met buren, uit ondanks het uit feit dat de met flat gehorig is. op tv De problemen tijdens zijn begonnen sinds uit hun oudste zoon op tv speelt en kruipt op de door vloer de én buurvrouw Brenda onder uit ze kwam in wonen. Zowel van Brian (boven) als Brenda in (beneden) zijn licht ontvlambaar op en van nemen geen blad voor de tijdens mond. tijdens In het eerste gesprek dat de de buren in hebben onder leiding het van in John Williams en Natasja tijdens Froger is met er zoveel agressie dat de op twee met besluiten professionele hulp in te door roepen.

Programmaserie met waarin John Williams een en Natasja Froger bonje tussen tijdens buren in aanpakken. Het duo komt naar langs om op tv polshoogte te nemen, bekijkt het in probleem van alle met kanten en tijdens draagt naar oplossingen aan: ze gaan niet op weg voordat iedereen met tevreden is. naar Soms liggen oplossingen heel erg op tv voor de een hand, maar overzien de naar op partijen het niet meer. Soms in kunnen op partijen het niet oplossen, omdat in ze door niet de juiste de ingangen hebben. In andere gevallen moeten op gewoon de de handen flink uit in de op tv mouwen gestoken worden.

Programmaserie waarin het John Williams door en Natasja Froger bonje door tussen buren aanpakken. uit Het duo tijdens komt langs om polshoogte de te nemen, bekijkt het van met probleem van alle kanten en draagt een oplossingen aan: het ze met gaan niet weg voordat iedereen het tevreden het is. Soms liggen de oplossingen heel erg naar voor de hand, maar door overzien de het partijen het niet meer. Soms kunnen in het partijen het niet door oplossen, omdat ze niet op de juiste ingangen hebben. tijdens In andere in gevallen moeten gewoon de handen de naar flink uit de mouwen gestoken met worden.

Programmaserie waarin John op tv Williams tijdens en Natasja het Froger bonje tussen in buren aanpakken. Het duo naar komt langs tijdens om polshoogte te nemen, van bekijkt het probleem van alle in het kanten en draagt oplossingen aan: ze met gaan niet het weg voordat iedereen het tevreden is. Soms tijdens liggen door oplossingen heel erg voor tijdens de hand, maar overzien het de een partijen het niet door meer. Soms kunnen partijen in het niet oplossen, omdat ze op tv niet door de juiste ingangen hebben. In naar andere gevallen met moeten door gewoon de handen flink het uit de mouwen gestoken een worden.

Programmaserie de waarin John op tv Williams en Natasja Froger bonje tussen door van buren aanpakken. Het een duo komt langs om naar polshoogte te nemen, het bekijkt het probleem van op tv alle kanten en draagt uit oplossingen aan: ze van gaan door niet weg voordat iedereen door tevreden is. het Soms liggen de oplossingen heel erg voor de in hand, naar maar overzien de partijen uit het niet meer. op tv Soms kunnen partijen van het niet een oplossen, omdat ze niet op de juiste ingangen hebben. op tv In andere gevallen moeten door gewoon de met handen door flink uit de mouwen van gestoken worden.

Programmaserie waarin van John Williams en Natasja met Froger bonje een tussen buren aanpakken. tijdens Het duo komt op langs tijdens om polshoogte te nemen, bekijkt het het probleem de van alle kanten en draagt tijdens oplossingen aan: in ze door gaan niet weg voordat op iedereen tevreden is. Soms op tv liggen oplossingen met heel erg voor op tv de hand, maar overzien een de partijen de het niet meer. de Soms kunnen partijen het niet uit oplossen, omdat ze uit niet van de juiste tijdens ingangen hebben. In andere uit gevallen moeten gewoon de op handen een flink uit de mouwen gestoken een worden.

maart 2020
27-06-2013 20:31

Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Opnieuw een bezoek aan de families Stander en Dingemans uit Bergen op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en John de jarenlange ruzie tussen beide partijen om de gezamenlijke oprit op te lossen. Dit keer gaat het niet om de oprit, maar wat ond...

20-06-2013 20:30

Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Vanaf de eerste dag hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. Marleen dacht hier wel aan te kunnen wennen, maar helaas. De oude, krakende vloer van haar bov...

06-12-2012 20:31

Aflevering 6

Bonje Met De Buren - Aflevering 6

Carlos en Christiene Stander zijn zes jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom komen wonen. Hun buren, Wout en Marie Dingemans, wonen al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. Tussen de twee woningen loopt een smalle, doodlopende w...

29-11-2012 20:28

Aflevering 5

Bonje Met De Buren - Aflevering 5

Manon en Wouter kwamen anderhalf jaar geleden in Amsterdam wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd worden, waarop het jonge stel aan de slag is gegaan. Als ze op een gegeven moment contact zoeken met de benedenburen, Fernando en L...

22-11-2012 20:31

Aflevering 4

Bonje Met De Buren - Aflevering 4

Ronald (42) woont alweer zo´n zes jaar in Rheden in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) en Gré (70). Ronald had leuk contact met z´n buren, maar negen maanden geleden schaften de buren kippen aan. Zes maa...

15-11-2012 20:30

Aflevering 3

Bonje Met De Buren - Aflevering 3

Ton woont met zijn gezin in een bovenwoning in Den Haag Hij heeft sinds 2006 problemen met de boom die bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht van de boom; noem het maar...

08-11-2012 20:30

Aflevering 2

Bonje Met De Buren - Aflevering 2

Tini en Dolf (68 en 70 jaar) hebben zich aangemeld voor het programma omdat zij naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar last te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf en Tinie hebben last van het geluid dat de bovenburen...

01-11-2012 20:30

Aflevering 1

Bonje Met De Buren - Aflevering 1

In deze aflevering gaat het om een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De dames Esther (23), Esmée (19) en Laurenz (22) wonen op de tweede verdieping met als onderburen Tim (21), Menno (19) en Jasper (22). De studentes hebben heel wat te kl...

13-10-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 7

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 7

De 40-jarige Sandra en haar 47-jarige man Ron wonen al jaren met heel veel plezier in een portiekhuis in Amsterdam Oost. Tot er drie jaar geleden in het appartement boven hen studenten kwamen wonen. Iris, Fayet en Nina, alledrie begin twint...

06-10-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 6

Brian (30) & Paulien (29) zijn vier jaar samen Ze hebben twee kinderen, een zoontje van 2 jaar oud (Rick) en een zoontje van twee maanden (Dylan).. Brenda is een alleenstaande, full time moeder van 25, haar dochtertje van tien maanden heet...

29-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 5

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

22-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 20

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 20

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

15-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 3

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

08-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

01-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 1

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 1

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!