Programma gemist?

Opnieuw op tv een bezoek aan de families de door Stander en Dingemans op tv uit Bergen op Zoom. in Vorige keer op wisten Natasja en John een de jarenlange in ruzie tussen beide tijdens partijen om de gezamenlijke oprit op in op tv te lossen. Dit keer in gaat het niet met om de van oprit, maar wat onder de oprit het ligt: het op tv gezamenlijk riool. Dat is het uit namelijk om de twee de weken verstopt naar en de Standers beschuldigen hun buren uit uit van kwade opzet. Zij naar zouden allerlei rotzooi de door het op toilet spoelen, waardoor naar ze soms geen gebruik meer op tv kunnen de maken van toilet een en bad. De familie door Dingemans claimt op tv dat de Standers hun kleine rioleringspijp naar willen in vervangen en van daarvoor geld willen uit zien.

Marleen het heeft vier van jaar geleden een woning in Den een Haag gekocht. Vanaf van de eerste van dag naar hoorde zij haar naar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. het een Marleen dacht hier wel aan op tv te kunnen wennen, maar met helaas. De oude, van uit krakende vloer van haar uit bovenbuurvrouw dreef Marleen langzamerhand een tot met waanzin. Ze deed haar naar beklag bij met Bea, maar zonder resultaat. tijdens Sterker nog, alle pogingen om een tot met een oplossing te door komen, liepen uit door op ruzie tussen Marleen de en Bea. Door een met tijdens een bezemsteel tegen haar plafond door op tv aan te slaan zodat de buren op tv horen dat ze op last heeft, probeert een uit ze signalen af uit te geven. Met alle gevolgen met voor haar plafond. op tv Inmiddels de is er politie en burenbemiddeling het aan de deur de geweest, van maar niets werkt. Marleen naar slaapt nu in een naar tuinhuisje om te ontsnappen een aan het in geluid op tv van de buren. Ze is zelfs op van naar plan om in de op tuin tijdens een nieuwe woning te gaan uit bouwen!

Carlos en Christiene tijdens Stander zijn van zes jaar geleden aan op de de Wouwsestraatweg in Bergen op een Zoom komen wonen. met Hun buren, Wout op tv en Marie in Dingemans, wonen de al sinds 1965 aan de in Wouwsestraatweg. Tussen de twee van woningen loopt een van het smalle, doodlopende weg die op tv leidt naar de achterkant van door op de percelen; een zogenaamde weg met op tv recht van van overpad. naar Maar op dat pad parkeert het Carlos de zijn auto en nu een kan Wout niet meer tijdens via zijn pad een zijn auto parkeren het in zijn carport. Rechters, door advocaten, uit buurtbemiddeling; alles en het iedereen is er al het aan te pas gekomen de om uitsluitsel te met geven over hoe in het de nou precies in zit met dit pad, door maar zonder van uitsluitsel. Met alle gevolgen van dien. met De van buren staan in elkaar naar het leven; op vermeende opzettelijke door aanrijdingen, ruzies op straat en in bedreigingen. uit Beide families staan letterlijk en van figuurlijk op instorten. door Aan John en naar Natasja een tijdens primeur. Voor het het eerst hebben zij te door maken door met een parkeerprobleem en daarnaast wordt op het er wel heel naar van ze gevraagd de om deze ruzie van op te lossen.

Manon en Wouter op tv kwamen anderhalf jaar door geleden in door Amsterdam de wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd naar worden, waarop in het jonge stel aan op tv uit de slag is gegaan. Als ze met op een gegeven een moment van contact zoeken met met de benedenburen, uit Fernando en Laura, op gaat het helemaal de mis. Fernando is het professioneel muzikant, zanger en op tv trompettist en in woont samen met zijn de vriendin Laura; ook muzikante de en kunstenares. in Tijdens deze met eerste introductie laten de op buren elkaar weten tijdens dat zij op tv zich ergeren aan allerlei uit geluiden. Zo door kunnen Manon van en Wouter niet in tegen het trompetgeluid van een ´s ochtends vroeg in tot ´s avonds laat en op tv Laura uit en Fernando zijn met op z´n zachts gezegd een niet gecharmeerd van op tv alle op tv bouwgeluiden. Wat volgt zijn op bedreigingen, angst en een hoop op verdriet. tijdens Buurtbemiddeling heeft ze niet verder uit kunnen helpen, dus een op tv het is aan Natasja van en John om nu echt van voor op tv een oplossing te een zorgen, voor het uit in de hand op loopt!

Ronald met (42) woont alweer een zo´n zes jaar uit in Rheden in de een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast op hem wonen uit Theo (84) en door Gré (70). tijdens Ronald had leuk contact met z´n van buren, uit maar negen de maanden geleden schaften met de buren kippen aan. op tv Zes maanden geleden kreeg in Ronald uit in de gaten een dat er van alles uit rondtrippelde tussen zijn op plafond en de vloer van van z´n slaapkamer. naar Na inspectie in door een bestrijdingsbedrijf, bleek het het om van muizen te door gaan. Het bedrijf heeft diverse keren het gif gestrooid, maar op tv de muizen in verdwenen niet. Ondertussen van wordt Ronald gek door het haangekraai en de een muizenplaag. een Voor Theo en Gre in is de eens tijdens een zo leuke sfeer met verpest. Ze willen de lucht klaren met en een weer leuke buren uit zijn. Ze snappen niet door waar Ronalds agressie met jegens hen vandaan komt. een Ze door hebben helemaal geen last van tijdens muizen en geloven met ook niet het dat Ronald van een muizenplaag een heeft. Aan John en Natasja door de op taak om deze buren weer op tv door een de deur te een laten gaan.

Ton op tv woont met zijn gezin in in een bovenwoning met in tijdens Den Haag Hij heeft sinds in 2006 problemen het met de boom van die bij een zijn benedenbuurvrouw in de van tuin staat. Weinig zonlicht, tijdens vogelpoep, een verstopte dakgoot, houtrot door een vocht van van de boom; noem het uit maar op. met De buurvrouw op tv erkent dat de boom in op tv haar door tuin voor overlast zorgt, maar van benadrukt dat zij niet in de het financiële middelen heeft om daar een iets een aan te de doen. Ze vindt het allemaal door heel in erg, maar vindt het de onredelijk dat mensen van haar uit verwachten een dat zij iets aan naar de boom moet doen. naar Ze van huurt het het huis, niet de boom. uit Volgens Ton kan met en wil zijn buurvrouw van er niets aan in doen om een oplossing de te vinden. Nu door de situatie uit al een paar keer door geëscaleerd is een in flinke ruzies, is de het aan op tv John op en Natasja om voor deze op tv mensen op tv een oplossing te door vinden.

Tini en naar Dolf op tv (68 en 70 jaar) een hebben zich aangemeld voor in het programma omdat van zij van naar eigen zeggen al meer dan het twintig jaar een last de te hebben van hun op vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf een van en Tinie hebben last in van het geluid met dat de bovenburen produceren; door ze uit horen alle denkbare op tv leefgeluiden. Van het stofzuigen het overdag tot het van koken met potten en met pannen in de naar avond; Tini de en Dolf de hebben naar eigen zeggen geen moment in rust. Oorzaak in van dit probleem de zou in liggen in de van vloer van de bovenburen. De naar vloer is 25 een jaar oud en het de gekraak is in de de loop der op jaren alleen maar met erger in geworden. De gemoederen zijn tijdens in het verleden al van vaker hoog opgelopen een uit en zelfs een keer of in vier tijdens compleet geëscaleerd. Buurtbemiddeling op heeft ze niet verder kunnen op helpen, dus het is in aan Natasja en door John om naar voor een echte een oplossing te uit zorgen.

In op tv deze aflevering gaat het door om een heuse studentenstrijd op in in Rotterdam. De dames Esther door (23), Esmée (19) in en van Laurenz (22) wonen op de naar tweede verdieping van met als onderburen Tim tijdens (21), Menno (19) de en Jasper (22). naar De studentes hebben heel het door wat te klagen over de op tv jongens. Ze draaien het harde technomuziek, kijken televisie door op het hoogste uit geluidsniveau en een bouwen het feestjes tot diep in de de nacht. Met een als gevolg veel geschreeuw en op tv gestamp van naar de vrouwen. Zij komen in niet op toe aan met (nacht)rust en zijn overdag het te moe om op tv hun hoofd helder te van hebben voor de studie. van De heren in vinden echter op tijdens hun beurt van dat de tijdens vrouwen overdrijven en zich naar aanstellen. Van andere buren hebben op zij met immers nog nooit op een klacht gehad. in Het gegeven is nu dat op tv noch de door politie in noch de huisbaas er iets de aan naar kan doen. De meiden zien door in John en met Natasja hun laatste uit redmiddel, anders dreigt op tv een van onvermijdelijke verhuizing.

De 40-jarige Sandra met en haar 47-jarige naar man Ron wonen in in al jaren met heel met veel plezier in tijdens een portiekhuis het in Amsterdam Oost. tijdens Tot er drie jaar tijdens geleden in uit het appartement boven hen studenten kwamen het tijdens wonen. Iris, Fayet door en Nina, alledrie begin twintig, een ´leven er maar tijdens op los´ naar volgens Sandra. De op tv drie tijdens meiden vinden dat schromelijk overdreven; van de benedenbuurvrouw uit klaagt al sinds de vader naar van Iris het de appartement kocht en tijdens verbouwde; en op tv dát terwijl haar vader in op tv een speciale vloer liet op tv leggen om het de geluid te dempen. John Williams de en op Natasja Froger komen er de in het de loop van de bemiddelling achter van dat niet ieder met cliché altijd naar klopt.

Brian een (30) & Paulien (29) uit zijn vier jaar met samen Ze hebben twee in kinderen, een met zoontje van van 2 jaar van oud (Rick) en een zoontje op tv van twee maanden (Dylan).. op tv Brenda is naar een alleenstaande, met full time moeder met van 25, haar dochtertje naar van tien met maanden heet in Brianna. Brian tijdens en Paulien wonen vier jaar in op tv de Beresteinlaan op tv in Den op tv Haag. Ze de hebben nooit problemen gehad tijdens met buren, de ondanks het feit van dat de flat van gehorig is. De problemen zijn op tv begonnen sinds hun oudste met zoon speelt de en kruipt in op de het vloer én buurvrouw Brenda onder op ze kwam tijdens wonen. Zowel Brian (boven) uit als Brenda (beneden) zijn het licht van ontvlambaar en nemen geen door blad voor door de mond. In het in eerste gesprek uit dat door de buren hebben het onder leiding van van John Williams en Natasja Froger uit is er zoveel agressie naar tijdens dat de twee besluiten professionele hulp van de in te roepen.

Programmaserie waarin John op Williams en met Natasja Froger bonje tussen van buren aanpakken. Het het de duo komt langs om polshoogte te tijdens het nemen, bekijkt het probleem van het alle kanten en van draagt oplossingen door aan: ze gaan niet weg een voordat iedereen het tevreden is. naar Soms liggen oplossingen door heel erg voor de hand, op maar overzien de van in partijen het niet meer. Soms het kunnen door partijen het niet oplossen, omdat van ze niet naar de juiste ingangen van hebben. In andere gevallen moeten tijdens gewoon op tv de handen flink uit een de mouwen naar gestoken worden.

Programmaserie door waarin John Williams door en Natasja in Froger bonje tussen een buren aanpakken. Het door duo komt langs om polshoogte van te nemen, bekijkt het de met probleem van alle kanten en draagt door oplossingen aan: op tv ze gaan van niet weg voordat iedereen een tevreden is. Soms liggen uit oplossingen van heel erg voor de hand, van maar overzien tijdens de in partijen het niet meer. een Soms kunnen partijen het niet van oplossen, omdat ze van tijdens niet de juiste op tv ingangen hebben. In andere gevallen moeten naar een gewoon de handen flink in uit de mouwen gestoken het worden.

Programmaserie waarin in John Williams met en Natasja Froger in bonje tussen naar buren aanpakken. Het duo op tv komt langs om polshoogte te tijdens nemen, bekijkt het een probleem van alle de kanten en draagt in oplossingen naar aan: ze een gaan niet weg voordat op tv iedereen tevreden het is. Soms liggen oplossingen heel in erg voor op de hand, maar overzien tijdens de partijen het door niet meer. Soms een kunnen partijen het naar niet oplossen, omdat naar ze niet de juiste de ingangen tijdens hebben. In andere naar gevallen moeten op gewoon de handen met flink uit de mouwen gestoken tijdens worden.

Programmaserie waarin John het Williams en met Natasja een Froger bonje tussen buren aanpakken. op Het duo komt op langs om polshoogte het te nemen, bekijkt het een tijdens probleem van alle kanten en het draagt oplossingen aan: ze op tv gaan de niet weg voordat naar iedereen tevreden het is. Soms liggen oplossingen heel naar erg voor uit de hand, uit maar overzien de partijen het niet met meer. Soms op kunnen met partijen het niet oplossen, omdat ze een niet de juiste het in ingangen hebben. In andere gevallen naar moeten gewoon de handen uit flink door uit de op tv mouwen gestoken worden.

Programmaserie op tv waarin John Williams en in Natasja Froger door bonje tussen buren met aanpakken. Het duo uit komt langs om de polshoogte te nemen, bekijkt met het probleem van alle uit kanten en draagt van oplossingen aan: naar ze de gaan niet weg voordat met iedereen tevreden is. naar Soms liggen oplossingen heel erg naar op voor de hand, het maar overzien de partijen op tv het niet meer. naar Soms kunnen partijen met het niet oplossen, uit omdat ze niet de juiste door naar ingangen hebben. In andere gevallen moeten in gewoon de handen op flink uit de uit mouwen gestoken een worden.

juli 2018
27-06-2013 20:31

Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Opnieuw een bezoek aan de families Stander en Dingemans uit Bergen op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en John de jarenlange ruzie tussen beide partijen om de gezamenlijke oprit op te lossen. Dit keer gaat het niet om de oprit, maar wat ond...

20-06-2013 20:30

Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Vanaf de eerste dag hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. Marleen dacht hier wel aan te kunnen wennen, maar helaas. De oude, krakende vloer van haar bov...

06-12-2012 20:31

Aflevering 6

Bonje Met De Buren - Aflevering 6

Carlos en Christiene Stander zijn zes jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom komen wonen. Hun buren, Wout en Marie Dingemans, wonen al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. Tussen de twee woningen loopt een smalle, doodlopende w...

29-11-2012 20:28

Aflevering 5

Bonje Met De Buren - Aflevering 5

Manon en Wouter kwamen anderhalf jaar geleden in Amsterdam wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd worden, waarop het jonge stel aan de slag is gegaan. Als ze op een gegeven moment contact zoeken met de benedenburen, Fernando en L...

22-11-2012 20:31

Aflevering 4

Bonje Met De Buren - Aflevering 4

Ronald (42) woont alweer zo´n zes jaar in Rheden in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) en Gré (70). Ronald had leuk contact met z´n buren, maar negen maanden geleden schaften de buren kippen aan. Zes maa...

15-11-2012 20:30

Aflevering 3

Bonje Met De Buren - Aflevering 3

Ton woont met zijn gezin in een bovenwoning in Den Haag Hij heeft sinds 2006 problemen met de boom die bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht van de boom; noem het maar...

08-11-2012 20:30

Aflevering 2

Bonje Met De Buren - Aflevering 2

Tini en Dolf (68 en 70 jaar) hebben zich aangemeld voor het programma omdat zij naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar last te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf en Tinie hebben last van het geluid dat de bovenburen...

01-11-2012 20:30

Aflevering 1

Bonje Met De Buren - Aflevering 1

In deze aflevering gaat het om een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De dames Esther (23), Esmée (19) en Laurenz (22) wonen op de tweede verdieping met als onderburen Tim (21), Menno (19) en Jasper (22). De studentes hebben heel wat te kl...

13-10-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 7

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 7

De 40-jarige Sandra en haar 47-jarige man Ron wonen al jaren met heel veel plezier in een portiekhuis in Amsterdam Oost. Tot er drie jaar geleden in het appartement boven hen studenten kwamen wonen. Iris, Fayet en Nina, alledrie begin twint...

06-10-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 6

Brian (30) & Paulien (29) zijn vier jaar samen Ze hebben twee kinderen, een zoontje van 2 jaar oud (Rick) en een zoontje van twee maanden (Dylan).. Brenda is een alleenstaande, full time moeder van 25, haar dochtertje van tien maanden heet...

29-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 5

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

22-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 20

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 20

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

15-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 3

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

08-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

01-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 1

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 1

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 18-06-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord