Programma gemist?

Opnieuw in een bezoek aan de uit families Stander op en Dingemans uit Bergen op de Zoom. Vorige keer door wisten Natasja van en John de jarenlange het het ruzie tussen beide partijen om door de gezamenlijke oprit op op tv te lossen. Dit van in keer gaat het niet om met de oprit, maar wat de onder de naar oprit ligt: het naar gezamenlijk riool. Dat de is op namelijk om de twee weken verstopt van en de naar Standers beschuldigen hun buren tijdens van uit kwade opzet. uit Zij zouden allerlei rotzooi de door het toilet door spoelen, waardoor ze soms tijdens geen gebruik een meer kunnen maken in van toilet en van bad. De van familie Dingemans claimt dat naar de Standers hun kleine rioleringspijp van willen vervangen tijdens en van daarvoor geld willen door zien.

Marleen een heeft vier op tv jaar geleden een woning naar in Den Haag gekocht. Vanaf op tv de eerste dag uit op hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en van haar familie rondlopen. van de Marleen dacht hier wel aan te op tv van kunnen wennen, maar helaas. De op oude, krakende vloer van naar haar door bovenbuurvrouw dreef Marleen een langzamerhand tot waanzin. Ze met deed haar beklag een bij in Bea, maar zonder de resultaat. Sterker nog, alle pogingen om een van tot een oplossing te komen, liepen op uit op ruzie de tussen door Marleen en Bea. door Door met een bezemsteel in tijdens tegen haar plafond aan te het slaan zodat op tv de buren horen dat door ze last heeft, van probeert ze van signalen af te geven. naar Met het alle gevolgen voor haar naar plafond. Inmiddels is er politie uit en burenbemiddeling aan op naar de deur geweest, maar niets uit werkt. Marleen op tv slaapt nu in met een tuinhuisje om te tijdens ontsnappen aan het een geluid van de een buren. op tv Ze is zelfs van plan de om in de de tuin een nieuwe de woning te gaan een bouwen!

Carlos naar en Christiene uit Stander zijn zes jaar geleden aan van de Wouwsestraatweg op tv in Bergen op de Zoom door komen wonen. Hun buren, Wout en op tv de Marie Dingemans, wonen al het sinds 1965 van aan de Wouwsestraatweg. naar Tussen de twee woningen op loopt een uit smalle, doodlopende weg die door leidt naar de van achterkant van de percelen; een op tv zogenaamde weg van met recht van overpad. op Maar door op dat het pad parkeert Carlos zijn auto met en naar nu kan Wout niet meer via van uit zijn pad zijn op auto parkeren in zijn carport. Rechters, op tv advocaten, buurtbemiddeling; op alles en iedereen is van er op tv al aan op tv te pas gekomen om uitsluitsel te in geven over hoe het het nou met precies in zit met dit pad, maar zonder uit van uitsluitsel. Met alle gevolgen door van dien. De buren uit staan elkaar in naar het tijdens leven; vermeende opzettelijke aanrijdingen, in ruzies op straat naar en bedreigingen. tijdens Beide families staan letterlijk tijdens en figuurlijk op instorten. Aan in John en naar Natasja op een primeur. Voor een het eerst hebben door zij te maken uit met een parkeerprobleem en daarnaast wordt door er wel een heel van ze gevraagd uit tijdens om deze ruzie op te een lossen.

Manon op tv en Wouter kwamen het anderhalf jaar geleden in door Amsterdam wonen. Het appartement het tijdens moest volledig gerenoveerd worden, waarop het op jonge stel uit aan de slag uit is gegaan. Als uit ze op op tv een gegeven moment contact zoeken het met tijdens de benedenburen, Fernando en uit Laura, gaat het op tv helemaal mis. uit Fernando is professioneel muzikant, het zanger en uit trompettist naar en woont samen met zijn vriendin het van Laura; ook muzikante en met kunstenares. Tijdens deze eerste door introductie laten de buren het elkaar naar weten dat zij zich door ergeren aan allerlei een geluiden. Zo een kunnen Manon en Wouter niet in tegen met het trompetgeluid van ´s door ochtends vroeg tot met ´s op avonds laat en naar Laura en Fernando zijn op op z´n zachts gezegd niet uit gecharmeerd in van alle bouwgeluiden. Wat een volgt zijn bedreigingen, angst op en naar een hoop verdriet. Buurtbemiddeling naar heeft ze een niet verder kunnen helpen, met dus het is aan door Natasja door en John om nu in echt voor een met oplossing te met zorgen, voor het uit de in door hand loopt!

Ronald met (42) woont alweer naar zo´n zes jaar uit in Rheden met in een kleine naar drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) met en Gré uit (70). Ronald had leuk naar contact met z´n een buren, maar negen tijdens maanden geleden schaften door de buren op tv kippen met aan. Zes maanden geleden kreeg Ronald met in de van gaten dat het er van op tv alles rondtrippelde tussen zijn plafond tijdens en de uit vloer van z´n in slaapkamer. Na met inspectie door een tijdens bestrijdingsbedrijf, bleek het om een muizen te gaan. Het bedrijf naar heeft op tv diverse keren gif gestrooid, op tv maar de muizen met verdwenen niet. Ondertussen met wordt Ronald gek door tijdens uit haangekraai en de muizenplaag. tijdens Voor Theo en op Gre de is de eens zo leuke sfeer door verpest. van Ze willen de lucht van klaren en van weer leuke buren zijn. Ze het tijdens snappen niet waar Ronalds het agressie jegens hen vandaan in komt. de Ze hebben helemaal geen last van uit muizen op tv en geloven ook een niet dat Ronald het een muizenplaag door heeft. Aan John en Natasja op de taak om door deze buren weer door het een deur met te in laten gaan.

Ton op woont met naar zijn gezin in een door bovenwoning in Den door Haag Hij heeft sinds een 2006 problemen met van de de boom die bij zijn benedenbuurvrouw uit in naar de tuin staat. Weinig van zonlicht, van vogelpoep, verstopte dakgoot, naar houtrot door vocht naar van de boom; noem het maar de in op. De buurvrouw erkent dat de op tv tijdens boom in haar tuin naar voor overlast zorgt, maar de benadrukt dat zij niet de de financiële tijdens middelen heeft om de daar iets het aan te doen. Ze vindt in het allemaal in heel erg, op maar vindt het onredelijk dat met mensen uit van haar naar verwachten dat zij iets aan de tijdens door boom moet doen. Ze huurt het in een huis, niet de boom. in Volgens Ton kan en van wil zijn buurvrouw het er niets op aan doen van om een oplossing met te vinden. Nu tijdens de situatie al een paar keer de geëscaleerd is met in flinke ruzies, is uit het aan door John en Natasja om op voor deze mensen de op een oplossing te met vinden.

Tini door en Dolf met (68 en 70 jaar) hebben zich de aangemeld voor het het naar programma omdat zij op naar eigen zeggen op al meer dan twintig jaar last op te met hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans een en het Aton. Dolf en naar Tinie hebben last van van het geluid dat de met uit bovenburen produceren; ze horen alle uit denkbare leefgeluiden. van Van het stofzuigen de overdag tot het de koken met potten en pannen de een in de avond; Tini het en Dolf hebben op tv naar eigen zeggen geen moment door van rust. Oorzaak van dit probleem zou op tijdens liggen in de vloer van van de bovenburen. De het vloer is een 25 jaar oud en het uit gekraak is uit in de loop der door jaren alleen op maar erger geworden. De van gemoederen zijn in tijdens het verleden al een de vaker hoog opgelopen en zelfs een tijdens keer of vier een compleet geëscaleerd. op tv Buurtbemiddeling heeft ze met niet verder kunnen op tv helpen, dus het is de aan op Natasja en John om de voor een het echte oplossing te een zorgen.

In door deze aflevering gaat het om in een het heuse studentenstrijd in Rotterdam. door De een dames Esther (23), het Esmée (19) en Laurenz (22) wonen in op de tweede van verdieping met op als onderburen Tim (21), naar Menno (19) met en Jasper (22). door De studentes hebben een heel wat te de klagen een over de jongens. Ze uit draaien harde technomuziek, van kijken televisie een op het hoogste geluidsniveau en het bouwen door feestjes tot diep in een de nacht. Met als gevolg uit veel geschreeuw en naar naar gestamp van de vrouwen. Zij door komen niet op toe aan (nacht)rust in en zijn naar overdag te moe naar om hun hoofd helder het te hebben het voor de studie. De naar heren vinden echter op met hun beurt dat tijdens de vrouwen overdrijven en uit in zich aanstellen. Van andere buren hebben met zij immers de nog tijdens nooit een klacht gehad. van Het gegeven is van nu dat met noch de politie noch de huisbaas op tv er op tv iets aan een kan doen. De meiden zien in met John het en Natasja uit hun laatste redmiddel, anders dreigt een in een onvermijdelijke verhuizing.

De 40-jarige Sandra het en haar 47-jarige van met man Ron wonen al jaren door met heel veel plezier op in een op portiekhuis in naar Amsterdam Oost. Tot door er drie door jaar geleden in het uit appartement boven hen studenten kwamen tijdens in wonen. Iris, Fayet naar en Nina, alledrie begin twintig, op ´leven er maar door op van los´ volgens Sandra. een De drie meiden vinden tijdens dat schromelijk overdreven; de naar benedenbuurvrouw klaagt al met van sinds de vader op van Iris het appartement het kocht en het verbouwde; en dát terwijl de haar vader een op tv speciale vloer liet leggen de om het geluid te een dempen. John op Williams en in Natasja Froger het komen er in uit de loop van de bemiddelling naar achter dat op niet ieder cliché altijd tijdens klopt.

Brian van (30) & Paulien (29) zijn uit op vier jaar samen Ze tijdens hebben twee kinderen, een zoontje de een van 2 jaar met oud (Rick) en een zoontje van van uit twee maanden (Dylan).. in Brenda is een van alleenstaande, full time in moeder van 25, haar van dochtertje van van tien maanden heet Brianna. Brian van op tv en Paulien wonen vier de jaar in de naar Beresteinlaan in Den Haag. op Ze hebben van nooit problemen gehad met de buren, ondanks het tijdens feit dat op tv de flat van gehorig is. De problemen het zijn begonnen sinds hun oudste een uit zoon speelt en kruipt op op de met vloer én buurvrouw door Brenda onder ze met kwam wonen. Zowel op Brian (boven) als Brenda (beneden) zijn met licht ontvlambaar en uit met nemen geen blad van voor de mond. door In het de eerste gesprek dat de met buren hebben onder leiding een van John het Williams en Natasja op tv Froger is er zoveel agressie de op tv dat de twee besluiten professionele hulp met in te uit roepen.

Programmaserie tijdens waarin John Williams en Natasja van Froger het bonje tussen tijdens buren aanpakken. Het het duo komt langs om polshoogte te in nemen, bekijkt het de probleem het van alle kanten de en draagt oplossingen met aan: ze gaan niet weg op tv voordat iedereen tevreden het is. in Soms liggen oplossingen heel van erg het voor de hand, maar overzien met de partijen het niet op tv meer. de Soms kunnen de partijen het niet het oplossen, omdat ze niet de met juiste ingangen hebben. uit In door andere gevallen moeten gewoon de handen op tv op flink uit de in mouwen gestoken worden.

Programmaserie door waarin John door Williams en Natasja Froger bonje tussen door buren aanpakken. Het tijdens duo het komt langs om polshoogte te de nemen, bekijkt uit het probleem de van alle kanten en draagt op oplossingen aan: uit ze gaan niet op weg voordat iedereen tevreden door door is. Soms liggen oplossingen een heel erg voor de hand, tijdens maar overzien de door het partijen het niet meer. Soms op kunnen partijen het niet het oplossen, omdat ze een niet de juiste een ingangen op tv hebben. In andere naar gevallen moeten gewoon de handen het flink uit in de mouwen op tv gestoken worden.

Programmaserie door waarin John Williams en Natasja door Froger bonje op tv tussen buren aanpakken. Het op duo komt langs tijdens om met polshoogte te naar nemen, bekijkt het van probleem van alle kanten en draagt met oplossingen aan: uit ze gaan door niet weg voordat iedereen tijdens tevreden is. Soms liggen op oplossingen de heel erg de voor de hand, maar door overzien de naar partijen het niet meer. Soms kunnen tijdens tijdens partijen het niet van oplossen, omdat ze niet de op juiste een ingangen hebben. In tijdens andere gevallen moeten in gewoon de handen flink uit met de uit mouwen gestoken worden.

Programmaserie waarin naar John de Williams en Natasja Froger het bonje tussen buren op tv aanpakken. Het duo komt langs de om polshoogte te een nemen, door bekijkt het probleem van alle in kanten en draagt door een oplossingen aan: ze gaan niet op tv weg voordat door iedereen tevreden is. Soms liggen het op tv oplossingen heel erg voor de tijdens hand, van maar overzien de partijen het niet naar meer. Soms kunnen van partijen het niet een oplossen, naar omdat ze uit niet de juiste op ingangen hebben. In andere gevallen moeten door gewoon de handen het flink uit het de mouwen gestoken naar worden.

Programmaserie met waarin John Williams en Natasja door Froger bonje uit tussen buren aanpakken. Het op duo tijdens komt langs om polshoogte te in nemen, door bekijkt het probleem tijdens van alle kanten in en draagt een oplossingen aan: ze gaan op tv niet weg voordat van iedereen tevreden is. uit Soms liggen oplossingen tijdens heel erg voor de hand, door maar met overzien de partijen van het niet naar meer. Soms kunnen partijen het niet van oplossen, in omdat ze niet de juiste door ingangen hebben. In op met andere gevallen moeten gewoon de de handen flink het uit de mouwen gestoken tijdens worden.

november 2020
27-06-2013 20:31

Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Opnieuw een bezoek aan de families Stander en Dingemans uit Bergen op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en John de jarenlange ruzie tussen beide partijen om de gezamenlijke oprit op te lossen. Dit keer gaat het niet om de oprit, maar wat ond...

20-06-2013 20:30

Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Vanaf de eerste dag hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. Marleen dacht hier wel aan te kunnen wennen, maar helaas. De oude, krakende vloer van haar bov...

06-12-2012 20:31

Aflevering 6

Bonje Met De Buren - Aflevering 6

Carlos en Christiene Stander zijn zes jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom komen wonen. Hun buren, Wout en Marie Dingemans, wonen al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. Tussen de twee woningen loopt een smalle, doodlopende w...

29-11-2012 20:28

Aflevering 5

Bonje Met De Buren - Aflevering 5

Manon en Wouter kwamen anderhalf jaar geleden in Amsterdam wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd worden, waarop het jonge stel aan de slag is gegaan. Als ze op een gegeven moment contact zoeken met de benedenburen, Fernando en L...

22-11-2012 20:31

Aflevering 4

Bonje Met De Buren - Aflevering 4

Ronald (42) woont alweer zo´n zes jaar in Rheden in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) en Gré (70). Ronald had leuk contact met z´n buren, maar negen maanden geleden schaften de buren kippen aan. Zes maa...

15-11-2012 20:30

Aflevering 3

Bonje Met De Buren - Aflevering 3

Ton woont met zijn gezin in een bovenwoning in Den Haag Hij heeft sinds 2006 problemen met de boom die bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht van de boom; noem het maar...

08-11-2012 20:30

Aflevering 2

Bonje Met De Buren - Aflevering 2

Tini en Dolf (68 en 70 jaar) hebben zich aangemeld voor het programma omdat zij naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar last te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf en Tinie hebben last van het geluid dat de bovenburen...

01-11-2012 20:30

Aflevering 1

Bonje Met De Buren - Aflevering 1

In deze aflevering gaat het om een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De dames Esther (23), Esmée (19) en Laurenz (22) wonen op de tweede verdieping met als onderburen Tim (21), Menno (19) en Jasper (22). De studentes hebben heel wat te kl...

13-10-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 7

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 7

De 40-jarige Sandra en haar 47-jarige man Ron wonen al jaren met heel veel plezier in een portiekhuis in Amsterdam Oost. Tot er drie jaar geleden in het appartement boven hen studenten kwamen wonen. Iris, Fayet en Nina, alledrie begin twint...

06-10-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 6

Brian (30) & Paulien (29) zijn vier jaar samen Ze hebben twee kinderen, een zoontje van 2 jaar oud (Rick) en een zoontje van twee maanden (Dylan).. Brenda is een alleenstaande, full time moeder van 25, haar dochtertje van tien maanden heet...

29-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 5

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

22-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 20

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 20

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

15-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 3

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

08-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

01-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 1

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 1

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!