Programma gemist?

Opnieuw een bezoek uit aan de het families Stander met en Dingemans uit Bergen tijdens op een Zoom. Vorige keer wisten Natasja met en uit John de jarenlange ruzie tussen uit beide partijen om tijdens de gezamenlijke oprit met op te lossen. tijdens Dit keer gaat het het niet om de op tv uit oprit, maar wat onder de oprit op ligt: met het gezamenlijk riool. Dat op tv is namelijk in om de twee de weken verstopt en de de Standers een beschuldigen hun buren van een kwade opzet. Zij naar zouden allerlei rotzooi door met het toilet spoelen, waardoor op ze soms op tv geen gebruik meer kunnen naar maken van toilet door en bad. in De familie Dingemans claimt een dat de naar Standers hun kleine op tv rioleringspijp willen vervangen en naar daarvoor geld willen het op zien.

Marleen naar heeft vier jaar van geleden een woning in Den in Haag in gekocht. Vanaf de eerste op dag hoorde zij haar op bovenbuurvrouw Bea en naar haar tijdens familie rondlopen. op tv Marleen dacht hier wel aan te door kunnen naar wennen, maar van helaas. De oude, krakende de vloer van haar bovenbuurvrouw dreef een Marleen op langzamerhand tot waanzin. Ze deed uit haar beklag een bij de Bea, maar zonder resultaat. naar Sterker nog, alle de pogingen om tot een oplossing op tv van te komen, liepen uit op naar ruzie tussen Marleen door en Bea. Door met door een van bezemsteel op tegen haar plafond aan tijdens te slaan zodat uit de buren horen uit dat ze last op tv heeft, probeert ze tijdens signalen af van te geven. Met de alle gevolgen voor op tv haar plafond. Inmiddels is op tv er politie en de burenbemiddeling aan de deur geweest, op tv op maar niets werkt. Marleen slaapt nu het in een op tv tuinhuisje om te naar ontsnappen aan tijdens het geluid van de buren. met Ze is uit zelfs van plan om uit in de tuin met een nieuwe woning het te tijdens gaan bouwen!

Carlos en door Christiene naar Stander zijn zes jaar geleden op tv aan de met Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom door komen wonen. Hun tijdens buren, Wout en van Marie Dingemans, wonen met al sinds op 1965 aan de met Wouwsestraatweg. het Tussen de twee woningen loopt een van smalle, naar doodlopende weg die leidt met naar de op achterkant van het de percelen; een zogenaamde weg op tv met recht van overpad. de Maar op naar dat op tv pad parkeert Carlos zijn auto uit en nu op kan Wout niet meer via een zijn pad zijn van auto parkeren in op zijn carport. op tv Rechters, advocaten, buurtbemiddeling; alles naar en door iedereen is door er al aan te een pas gekomen om uit uitsluitsel te geven een over hoe het nou uit precies door zit met dit pad, uit maar zonder uitsluitsel. Met uit alle met gevolgen van dien. De buren de staan elkaar van naar het leven; op vermeende opzettelijke aanrijdingen, naar ruzies op straat en op tv bedreigingen. Beide families in staan letterlijk op en figuurlijk een op instorten. Aan een John en Natasja een naar primeur. Voor het op eerst hebben zij te in maken met een een parkeerprobleem en daarnaast tijdens wordt er wel heel het het van ze gevraagd met om deze ruzie op te uit lossen.

Manon en in Wouter kwamen anderhalf jaar van geleden in uit Amsterdam wonen. Het naar appartement moest van volledig gerenoveerd worden, waarop het het tijdens jonge stel aan de door slag is gegaan. Als ze tijdens op een tijdens gegeven op moment contact zoeken de met de benedenburen, Fernando en op tv Laura, gaat het van helemaal mis. Fernando van is professioneel de muzikant, zanger en door trompettist de en woont samen met zijn vriendin van tijdens Laura; ook muzikante en kunstenares. Tijdens met deze de eerste introductie laten de buren met op elkaar weten dat zij met zich ergeren aan op allerlei geluiden. het Zo kunnen Manon naar en Wouter niet tegen het trompetgeluid in de van ´s ochtends in vroeg tot ´s avonds laat de en Laura de en Fernando uit zijn op z´n zachts gezegd niet de gecharmeerd van uit alle bouwgeluiden. Wat volgt met zijn bedreigingen, naar angst en een hoop door op verdriet. Buurtbemiddeling heeft ze niet verder tijdens kunnen de helpen, dus het met is aan met Natasja en John om van nu echt voor een oplossing een te zorgen, voor van het uit de in hand door loopt!

Ronald (42) woont van alweer van zo´n zes jaar in uit Rheden in een kleine van drie-onder-een-kaparbeiderswoning. tijdens Naast hem door wonen Theo (84) op tv en Gré (70). Ronald uit had leuk contact naar met z´n het buren, maar negen met maanden geleden schaften de uit buren kippen in aan. Zes maanden geleden kreeg met Ronald in de in gaten dat een er van alles rondtrippelde tussen een door zijn plafond en de een vloer van z´n slaapkamer. op tv Na inspectie door een een bestrijdingsbedrijf, bleek het het om muizen te een met gaan. Het bedrijf heeft diverse naar keren op tv gif gestrooid, maar de de muizen verdwenen niet. Ondertussen een wordt Ronald gek door naar haangekraai en de naar muizenplaag. tijdens Voor Theo en Gre van is uit de eens zo leuke sfeer op verpest. Ze op willen de lucht een klaren in en weer leuke buren zijn. het Ze snappen met niet waar Ronalds agressie op tv jegens hen met vandaan komt. Ze hebben helemaal door geen last tijdens van muizen en een geloven ook niet dat de het Ronald een muizenplaag heeft. Aan een John door en Natasja de taak tijdens om deze buren weer door met in een deur te op laten gaan.

Ton door woont met zijn gezin de in een tijdens bovenwoning in Den Haag in de Hij heeft sinds 2006 op problemen met de door boom die bij een zijn benedenbuurvrouw in de naar tuin staat. Weinig zonlicht, het vogelpoep, verstopte dakgoot, een houtrot door naar vocht van het de boom; noem het maar naar in op. De buurvrouw op erkent dat de boom met in haar een tuin voor overlast zorgt, maar benadrukt uit dat zij niet op tv de financiële op middelen heeft om een daar van iets aan te doen. Ze door vindt het tijdens allemaal heel op tv erg, maar vindt het onredelijk dat tijdens mensen van van haar verwachten dat de zij iets aan met de boom moet doen. in de Ze huurt het huis, in niet de boom. van Volgens Ton een kan en wil zijn tijdens buurvrouw er niets in aan doen om op tv een oplossing te door vinden. Nu van de situatie al een paar keer in geëscaleerd is in door flinke een ruzies, is het aan John op tv en naar Natasja om voor door deze mensen een oplossing in te op tv vinden.

Tini het en Dolf op (68 en 70 jaar) hebben zich een aangemeld voor het een programma uit omdat zij naar eigen op tv zeggen al meer tijdens dan twintig jaar last een te hebben van van door hun vijftigplusbovenburen Hans naar en Aton. Dolf en Tinie hebben tijdens van last van het geluid door dat de bovenburen produceren; ze op in horen alle denkbare leefgeluiden. Van het van stofzuigen het overdag tot een het koken met potten en pannen door met in de avond; Tini op en Dolf met hebben naar eigen zeggen geen naar moment rust. uit Oorzaak van met dit probleem zou liggen in de uit vloer van in de bovenburen. De vloer door is 25 jaar uit oud in en het gekraak naar is in door de loop der jaren door alleen maar erger geworden. het De op gemoederen zijn in het verleden in al vaker hoog door opgelopen en zelfs een het de keer of vier compleet geëscaleerd. de Buurtbemiddeling heeft ze van niet verder op tv kunnen helpen, dus het een is aan in Natasja en John op om voor een naar echte oplossing te het zorgen.

In deze uit aflevering gaat het een om door een heuse studentenstrijd in uit Rotterdam. De dames van Esther (23), Esmée de (19) en Laurenz de (22) wonen op de op tweede de verdieping met als onderburen Tim door (21), Menno de (19) en Jasper (22). op De studentes op tv hebben heel wat te op tv klagen de over de jongens. Ze draaien door harde technomuziek, kijken op televisie op op het hoogste geluidsniveau een en bouwen feestjes uit tot diep in de naar nacht. Met als gevolg de veel geschreeuw en naar gestamp een van de vrouwen. Zij in komen niet door toe aan (nacht)rust en tijdens zijn overdag door te moe in om hun hoofd helder door te hebben voor op tv de studie. De heren vinden de op echter op hun beurt dat uit de van vrouwen overdrijven en zich aanstellen. Van de andere tijdens buren hebben zij immers nog tijdens op tv nooit een klacht gehad. Het gegeven op is nu dat in noch met de politie noch het de huisbaas er iets op tv aan kan door doen. De meiden met zien in John en Natasja een uit hun laatste redmiddel, anders dreigt een de een onvermijdelijke verhuizing.

De met 40-jarige Sandra in en haar 47-jarige man door Ron wonen al jaren uit met heel door veel plezier in van een portiekhuis de in Amsterdam Oost. Tot naar er drie jaar geleden uit in het appartement boven het op tv hen studenten kwamen wonen. Iris, naar Fayet en een Nina, alledrie met begin twintig, ´leven er maar op het los´ volgens in Sandra. met De drie meiden vinden dat een schromelijk door overdreven; de benedenbuurvrouw van klaagt al sinds de vader op van Iris van het de appartement kocht en verbouwde; en dát het terwijl haar naar vader een speciale de vloer liet leggen tijdens om het geluid op tv te naar dempen. John Williams en Natasja Froger naar komen er in door de de loop van de een bemiddelling achter dat op tv niet ieder cliché altijd in klopt.

Brian (30) uit & Paulien (29) zijn van op tv vier jaar samen Ze hebben op tv twee op tv kinderen, een zoontje van 2 jaar het van oud (Rick) en een met zoontje van op twee maanden (Dylan).. tijdens Brenda is een naar alleenstaande, full time moeder de van door 25, haar dochtertje van tien op maanden op tv heet Brianna. Brian op en Paulien wonen vier jaar in met de Beresteinlaan in in Den op Haag. Ze op hebben nooit problemen op tv gehad met buren, ondanks het feit naar dat de flat een op gehorig is. De problemen zijn begonnen op sinds hun van oudste zoon speelt tijdens en met kruipt op de vloer én met buurvrouw op tv Brenda onder ze op tv kwam wonen. Zowel naar Brian (boven) als Brenda (beneden) zijn het licht ontvlambaar uit en nemen uit geen blad op voor de mond. In op het uit eerste gesprek dat de buren hebben een onder naar leiding van John Williams uit en Natasja Froger met is er zoveel op tv agressie dat de twee een besluiten uit professionele hulp met in te roepen.

Programmaserie waarin een John Williams en Natasja op tv Froger de bonje tussen buren de aanpakken. Het duo komt langs in om door polshoogte te in nemen, bekijkt het probleem met van alle van kanten en draagt oplossingen aan: in ze het gaan niet weg voordat iedereen tevreden tijdens is. Soms liggen in oplossingen heel naar erg voor de door hand, in maar overzien de door partijen het niet meer. van Soms kunnen partijen het niet op van oplossen, omdat ze van niet de juiste ingangen hebben. In een andere gevallen moeten uit tijdens gewoon de handen flink uit de op tv mouwen op gestoken worden.

Programmaserie waarin John door Williams de en Natasja Froger bonje tussen met in buren aanpakken. Het duo komt langs op om tijdens polshoogte te nemen, op tv bekijkt het uit probleem van alle een kanten en draagt door oplossingen aan: ze in gaan niet weg voordat op iedereen tevreden naar is. Soms liggen oplossingen heel met erg voor de hand, het maar overzien tijdens de de partijen het niet meer. op Soms kunnen partijen het niet uit in oplossen, omdat ze het niet de juiste ingangen hebben. op tv In andere gevallen moeten uit gewoon door de handen de flink uit de mouwen gestoken in worden.

Programmaserie een waarin John Williams en tijdens Natasja Froger bonje tussen door buren aanpakken. tijdens Het duo komt een langs om polshoogte te op tv nemen, door bekijkt het probleem van een alle kanten op tv en draagt op tv oplossingen aan: ze naar gaan niet weg in voordat iedereen tevreden is. Soms liggen een oplossingen tijdens heel erg een voor de hand, op tv maar overzien de partijen het door niet met meer. Soms kunnen partijen het niet op tv oplossen, de omdat ze niet de juiste door ingangen hebben. In op andere gevallen van moeten in gewoon de handen flink uit op de door mouwen gestoken worden.

Programmaserie waarin John de in Williams en Natasja Froger bonje door tussen buren aanpakken. Het door de duo komt langs om polshoogte van te nemen, het bekijkt het probleem tijdens van alle kanten op tv en draagt oplossingen een aan: ze een gaan niet weg voordat iedereen tevreden uit is. uit Soms liggen oplossingen heel erg met voor de hand, van maar het overzien de naar partijen het niet meer. uit Soms kunnen partijen het door niet oplossen, omdat een ze door niet de juiste ingangen hebben. uit In andere gevallen moeten naar gewoon de handen uit flink uit uit de mouwen gestoken het worden.

Programmaserie waarin het John Williams op en Natasja Froger bonje tussen een buren een aanpakken. Het in duo komt langs om polshoogte op tv te op nemen, bekijkt het probleem van op tv alle kanten en op draagt een oplossingen aan: ze gaan niet weg naar voordat in iedereen tevreden is. Soms met liggen oplossingen tijdens heel erg voor in de hand, maar overzien de tijdens door partijen het niet meer. Soms in kunnen met partijen het niet oplossen, naar omdat ze niet de op tv juiste op tv ingangen hebben. In andere gevallen het moeten gewoon de op handen flink op tv uit de de mouwen gestoken worden.

juni 2019
27-06-2013 20:31

Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Opnieuw een bezoek aan de families Stander en Dingemans uit Bergen op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en John de jarenlange ruzie tussen beide partijen om de gezamenlijke oprit op te lossen. Dit keer gaat het niet om de oprit, maar wat ond...

20-06-2013 20:30

Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Vanaf de eerste dag hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. Marleen dacht hier wel aan te kunnen wennen, maar helaas. De oude, krakende vloer van haar bov...

06-12-2012 20:31

Aflevering 6

Bonje Met De Buren - Aflevering 6

Carlos en Christiene Stander zijn zes jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom komen wonen. Hun buren, Wout en Marie Dingemans, wonen al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. Tussen de twee woningen loopt een smalle, doodlopende w...

29-11-2012 20:28

Aflevering 5

Bonje Met De Buren - Aflevering 5

Manon en Wouter kwamen anderhalf jaar geleden in Amsterdam wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd worden, waarop het jonge stel aan de slag is gegaan. Als ze op een gegeven moment contact zoeken met de benedenburen, Fernando en L...

22-11-2012 20:31

Aflevering 4

Bonje Met De Buren - Aflevering 4

Ronald (42) woont alweer zo´n zes jaar in Rheden in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) en Gré (70). Ronald had leuk contact met z´n buren, maar negen maanden geleden schaften de buren kippen aan. Zes maa...

15-11-2012 20:30

Aflevering 3

Bonje Met De Buren - Aflevering 3

Ton woont met zijn gezin in een bovenwoning in Den Haag Hij heeft sinds 2006 problemen met de boom die bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht van de boom; noem het maar...

08-11-2012 20:30

Aflevering 2

Bonje Met De Buren - Aflevering 2

Tini en Dolf (68 en 70 jaar) hebben zich aangemeld voor het programma omdat zij naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar last te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf en Tinie hebben last van het geluid dat de bovenburen...

01-11-2012 20:30

Aflevering 1

Bonje Met De Buren - Aflevering 1

In deze aflevering gaat het om een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De dames Esther (23), Esmée (19) en Laurenz (22) wonen op de tweede verdieping met als onderburen Tim (21), Menno (19) en Jasper (22). De studentes hebben heel wat te kl...

13-10-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 7

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 7

De 40-jarige Sandra en haar 47-jarige man Ron wonen al jaren met heel veel plezier in een portiekhuis in Amsterdam Oost. Tot er drie jaar geleden in het appartement boven hen studenten kwamen wonen. Iris, Fayet en Nina, alledrie begin twint...

06-10-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 6

Brian (30) & Paulien (29) zijn vier jaar samen Ze hebben twee kinderen, een zoontje van 2 jaar oud (Rick) en een zoontje van twee maanden (Dylan).. Brenda is een alleenstaande, full time moeder van 25, haar dochtertje van tien maanden heet...

29-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 5

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

22-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 20

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 20

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

15-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 3

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

08-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

01-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 1

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 1

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 27-08-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord