Programma gemist?

Opnieuw door een bezoek aan op tv de families uit Stander en Dingemans de uit Bergen op Zoom. Vorige keer met wisten Natasja en met John de jarenlange de ruzie tussen op tv beide partijen om tijdens de met gezamenlijke oprit op te lossen. Dit het keer gaat tijdens het het niet om de door oprit, maar wat met onder de oprit het ligt: het gezamenlijk de riool. Dat is namelijk naar om de twee op weken verstopt en de Standers een beschuldigen hun een buren van kwade opzet. op Zij met zouden allerlei rotzooi door het met toilet spoelen, waardoor door ze soms geen tijdens gebruik met meer kunnen in maken van toilet en bad. De door familie Dingemans claimt in van dat de Standers hun kleine tijdens rioleringspijp willen vervangen door en daarvoor op tv geld willen een zien.

Marleen op heeft vier de jaar geleden een woning in naar Den Haag door gekocht. Vanaf de eerste van dag hoorde zij haar van bovenbuurvrouw de Bea en haar op familie rondlopen. Marleen dacht met hier wel aan de te kunnen wennen, naar maar helaas. De tijdens oude, krakende vloer uit van haar het bovenbuurvrouw dreef Marleen langzamerhand op tv tot waanzin. met Ze deed haar op beklag bij Bea, op tv maar zonder tijdens resultaat. Sterker nog, alle de pogingen om tot een op tv oplossing op tv te komen, liepen uit de op ruzie tussen Marleen en de Bea. Door door met tijdens een bezemsteel op tegen haar plafond aan te slaan van zodat naar de buren met horen dat ze last heeft, de probeert ze signalen af op tv in te geven. Met alle op tv gevolgen voor op tv haar plafond. Inmiddels uit is er politie en uit burenbemiddeling aan de deur geweest, door maar niets een werkt. Marleen slaapt nu uit in een tuinhuisje in de om te ontsnappen aan het geluid uit van op tv de buren. Ze is zelfs op van plan op tv om in naar de tuin een nieuwe van woning op tv te gaan bouwen!

Carlos in en Christiene Stander zijn zes door door jaar geleden aan tijdens de Wouwsestraatweg in op Bergen op Zoom komen wonen. op Hun buren, op tv Wout en Marie een Dingemans, wonen al sinds van 1965 tijdens aan de Wouwsestraatweg. Tussen uit de twee tijdens woningen loopt een smalle, doodlopende op weg op tv die leidt naar de achterkant van het de naar percelen; een zogenaamde een weg met recht van overpad. op Maar op in dat pad parkeert Carlos van zijn auto en uit met nu kan Wout niet meer via door zijn in pad zijn auto uit parkeren in zijn carport. Rechters, een advocaten, buurtbemiddeling; alles van en iedereen is op er in al aan te pas op tv gekomen om uitsluitsel naar te geven over de hoe het nou met precies zit naar met dit pad, maar zonder in uitsluitsel. van Met alle gevolgen van in dien. De buren naar staan elkaar naar het van leven; vermeende opzettelijke van aanrijdingen, ruzies een op straat op tv en bedreigingen. Beide families van staan letterlijk en van figuurlijk op tv op instorten. Aan John een en Natasja met een primeur. Voor uit het eerst hebben zij van te maken met een parkeerprobleem een en daarnaast het wordt er wel heel het van ze een gevraagd om deze ruzie uit met op te lossen.

Manon het en Wouter kwamen anderhalf de jaar geleden door in Amsterdam wonen. op tv Het appartement het moest volledig gerenoveerd worden, waarop het door jonge stel de aan het de slag is gegaan. Als in ze op een een gegeven uit moment contact zoeken met de benedenburen, het Fernando en Laura, op gaat het helemaal uit mis. Fernando door is professioneel muzikant, op zanger en door trompettist het en woont samen met op zijn vriendin op Laura; ook muzikante een en kunstenares. Tijdens deze uit eerste introductie laten de in buren elkaar een weten dat zij in zich ergeren aan allerlei uit geluiden. Zo kunnen Manon tijdens en Wouter niet op tv tegen naar het trompetgeluid van van ´s ochtends vroeg tot ´s van avonds laat van en tijdens Laura en Fernando zijn uit op z´n zachts tijdens gezegd niet gecharmeerd van door alle bouwgeluiden. in Wat volgt zijn bedreigingen, met angst en een hoop op tv verdriet. Buurtbemiddeling heeft het ze niet verder de kunnen van helpen, dus het door is aan Natasja en het John om nu echt tijdens voor een oplossing in te zorgen, op voor het uit door de hand de loopt!

Ronald (42) woont op door alweer zo´n zes jaar in de Rheden in een een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast van hem wonen Theo door (84) en Gré (70). op Ronald had uit leuk door contact met z´n buren, maar de negen maanden naar geleden schaften naar de buren kippen aan. Zes maanden op tv geleden naar kreeg Ronald de in de gaten uit dat er van alles rondtrippelde tussen met een zijn plafond en de vloer van van uit z´n slaapkamer. Na inspectie door op een bestrijdingsbedrijf, bleek het op tv naar om muizen te op gaan. Het bedrijf heeft diverse keren met gif gestrooid, de maar met de muizen verdwenen niet. op Ondertussen wordt Ronald gek door tijdens haangekraai en naar de muizenplaag. Voor door Theo en Gre uit uit is de eens op tv zo leuke sfeer verpest. van Ze willen de met lucht klaren en weer leuke door buren zijn. Ze een snappen niet waar de Ronalds agressie door jegens uit hen vandaan komt. Ze hebben tijdens helemaal geen last door van in muizen en geloven ook niet dat op tv Ronald een naar muizenplaag heeft. Aan op tv John en op tv Natasja de tijdens taak om deze buren met weer door een deur van te laten op gaan.

Ton woont met het zijn gezin in tijdens een bovenwoning in tijdens Den Haag tijdens het Hij heeft sinds in 2006 problemen met van de boom die bij zijn benedenbuurvrouw tijdens in de het tuin van staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte door dakgoot, houtrot door vocht met door van de boom; noem het maar met op. De op buurvrouw erkent dat op tv de de boom in haar tuin voor overlast in zorgt, maar in benadrukt dat zij niet de de financiële middelen uit heeft op tv om daar iets aan tijdens te door doen. Ze vindt het allemaal heel op tv erg, een maar vindt het onredelijk dat een op mensen van haar verwachten dat op zij iets aan de door boom door moet doen. Ze huurt door het huis, niet op de boom. Volgens Ton door een kan en wil zijn buurvrouw er een van niets aan doen om een oplossing op tv tijdens te vinden. Nu de situatie uit al een paar in keer geëscaleerd de is in flinke ruzies, is met het van aan John op tv en Natasja om voor deze mensen in een oplossing op tv te op tv vinden.

Tini het en Dolf (68 en 70 uit jaar) hebben zich van op tv aangemeld voor het programma een omdat zij naar eigen zeggen met al meer met dan twintig jaar last de te hebben in van op tv hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. op tv Dolf op en Tinie hebben uit last van het geluid dat de een bovenburen produceren; op tv ze horen alle denkbare de leefgeluiden. Van het een stofzuigen overdag op tv tot het een koken met potten een en pannen in de avond; in Tini en tijdens Dolf door hebben naar eigen door zeggen geen moment een rust. Oorzaak van de dit probleem zou de liggen in de in vloer van de bovenburen. De vloer uit in is 25 jaar in oud en het op gekraak is in de loop der met jaren alleen het maar erger geworden. De op tv gemoederen op zijn in de het verleden al op tv vaker hoog opgelopen en zelfs op een keer op tv of vier compleet geëscaleerd. de Buurtbemiddeling heeft ze niet de verder op kunnen helpen, dus het met is aan Natasja met en John tijdens om voor een een echte oplossing te naar zorgen.

In door deze aflevering het gaat het om een heuse studentenstrijd door tijdens in Rotterdam. De dames van Esther (23), Esmée de (19) en Laurenz (22) van wonen op de tweede naar verdieping met tijdens als onderburen een Tim (21), Menno (19) en een uit Jasper (22). De studentes hebben heel uit in wat te klagen over tijdens de jongens. Ze draaien harde de technomuziek, kijken op televisie van op het hoogste op geluidsniveau en bouwen op tv feestjes tot diep in de de nacht. Met als het gevolg veel geschreeuw en de gestamp op tv van de vrouwen. met Zij komen niet toe naar aan (nacht)rust en in zijn overdag op tv te moe om hun op tv hoofd helder te hebben de voor op de studie. De heren van vinden echter op van hun beurt dat de een in vrouwen overdrijven en van zich aanstellen. Van andere het buren hebben zij immers de nog nooit een klacht het gehad. Het gegeven op tv is nu dat het noch naar de politie noch door de huisbaas door er iets aan kan doen. met De meiden zien in met John door en Natasja hun laatste redmiddel, uit in anders dreigt een onvermijdelijke een verhuizing.

De 40-jarige Sandra op en haar 47-jarige naar man Ron wonen met al jaren met door heel veel plezier de een in een portiekhuis op tv in Amsterdam Oost. Tot naar er drie jaar geleden met in op het appartement boven hen door studenten kwamen wonen. op tv Iris, Fayet en Nina, alledrie door van begin twintig, ´leven er maar het op los´ volgens Sandra. in De drie op meiden vinden dat een schromelijk overdreven; de de benedenbuurvrouw klaagt al naar door sinds de vader van met Iris het op appartement kocht en verbouwde; en dát met terwijl haar vader op een speciale vloer een liet op leggen om op het geluid te dempen. John Williams op en Natasja door Froger komen er de in de de loop van de bemiddelling met achter een dat niet ieder cliché altijd van klopt.

Brian uit (30) & tijdens Paulien (29) zijn vier jaar de samen Ze hebben het twee kinderen, uit een zoontje van 2 jaar de de oud (Rick) en een zoontje van op tv twee maanden het (Dylan).. Brenda is op tv een alleenstaande, full van door time moeder van 25, het haar dochtertje van tien maanden een heet Brianna. door Brian en Paulien in wonen vier het jaar in de Beresteinlaan in de Den Haag. op tv Ze hebben op nooit problemen tijdens gehad met buren, ondanks het naar feit dat de in flat gehorig is. De door uit problemen zijn begonnen sinds het hun oudste zoon speelt en met kruipt op de naar vloer én op buurvrouw Brenda onder tijdens ze kwam wonen. Zowel een Brian (boven) als op tv uit Brenda (beneden) zijn uit licht ontvlambaar en nemen geen blad uit met voor de mond. In van het eerste naar gesprek dat van de buren hebben een onder leiding van John Williams en op tv Natasja op tv Froger is er op tv zoveel agressie uit dat de twee op besluiten professionele hulp uit in te roepen.

Programmaserie een waarin John uit Williams en Natasja Froger bonje tussen tijdens buren aanpakken. uit Het duo komt langs op tv om polshoogte te een nemen, bekijkt de het probleem van uit alle kanten en draagt met oplossingen de aan: ze gaan tijdens niet weg van voordat iedereen tevreden is. Soms liggen het oplossingen heel erg het voor de hand, een maar overzien van de partijen het met niet naar meer. Soms kunnen partijen het niet door in oplossen, omdat ze niet de op tv juiste ingangen hebben. In op tv tijdens andere gevallen moeten gewoon op tv de handen flink uit de naar met mouwen gestoken worden.

Programmaserie van waarin John Williams een en Natasja uit Froger bonje tussen buren aanpakken. tijdens Het duo in komt langs om polshoogte door te nemen, op bekijkt het met probleem van alle kanten en een draagt oplossingen het aan: ze door gaan niet weg voordat iedereen tevreden van is. Soms liggen door oplossingen een heel erg voor door de hand, maar overzien in de partijen het uit niet meer. uit Soms kunnen partijen het niet uit oplossen, uit omdat ze niet de naar juiste ingangen hebben. In op tv andere gevallen in moeten gewoon in de handen uit flink uit de mouwen naar gestoken worden.

Programmaserie naar waarin John van Williams en Natasja Froger bonje van tussen naar buren aanpakken. Het duo naar komt langs om polshoogte met te nemen, bekijkt het in probleem naar van alle kanten en draagt naar oplossingen een aan: ze het gaan niet weg voordat iedereen tevreden van is. Soms liggen van oplossingen van heel erg voor de naar hand, maar tijdens overzien de het partijen het niet meer. Soms kunnen met partijen het niet de oplossen, het omdat ze niet de een juiste tijdens ingangen hebben. In andere gevallen een moeten uit gewoon de handen flink uit de op mouwen gestoken de worden.

Programmaserie waarin met John Williams en het Natasja Froger in bonje tussen tijdens buren aanpakken. Het duo komt langs in om polshoogte door te nemen, door bekijkt het probleem van tijdens alle kanten en draagt de door oplossingen aan: ze gaan niet weg met voordat het iedereen tevreden is. van Soms liggen oplossingen op tv heel erg voor op de hand, een maar overzien de partijen het door niet meer. Soms kunnen met partijen het de niet oplossen, een omdat ze niet de het juiste ingangen van hebben. In met andere gevallen moeten in gewoon de handen flink uit de met mouwen van gestoken worden.

Programmaserie waarin John op tv tijdens Williams en Natasja Froger bonje tussen uit buren aanpakken. Het de met duo komt langs om polshoogte te op tv nemen, bekijkt tijdens het van probleem van alle kanten tijdens en draagt oplossingen aan: ze op met gaan niet weg voordat de iedereen tevreden is. Soms liggen van oplossingen op tv heel erg voor met de hand, in maar overzien de partijen het niet het meer. op tv Soms kunnen tijdens partijen het niet oplossen, omdat uit ze een niet de juiste een ingangen hebben. In andere gevallen op tv moeten gewoon op tv de handen flink door uit de mouwen naar gestoken worden.

september 2017
27-06-2013 20:31

Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Opnieuw een bezoek aan de families Stander en Dingemans uit Bergen op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en John de jarenlange ruzie tussen beide partijen om de gezamenlijke oprit op te lossen. Dit keer gaat het niet om de oprit, maar wat ond...

20-06-2013 20:30

Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Vanaf de eerste dag hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. Marleen dacht hier wel aan te kunnen wennen, maar helaas. De oude, krakende vloer van haar bov...

06-12-2012 20:31

Aflevering 6

Bonje Met De Buren - Aflevering 6

Carlos en Christiene Stander zijn zes jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom komen wonen. Hun buren, Wout en Marie Dingemans, wonen al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. Tussen de twee woningen loopt een smalle, doodlopende w...

29-11-2012 20:28

Aflevering 5

Bonje Met De Buren - Aflevering 5

Manon en Wouter kwamen anderhalf jaar geleden in Amsterdam wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd worden, waarop het jonge stel aan de slag is gegaan. Als ze op een gegeven moment contact zoeken met de benedenburen, Fernando en L...

22-11-2012 20:31

Aflevering 4

Bonje Met De Buren - Aflevering 4

Ronald (42) woont alweer zo´n zes jaar in Rheden in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) en Gré (70). Ronald had leuk contact met z´n buren, maar negen maanden geleden schaften de buren kippen aan. Zes maa...

15-11-2012 20:30

Aflevering 3

Bonje Met De Buren - Aflevering 3

Ton woont met zijn gezin in een bovenwoning in Den Haag Hij heeft sinds 2006 problemen met de boom die bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht van de boom; noem het maar...

08-11-2012 20:30

Aflevering 2

Bonje Met De Buren - Aflevering 2

Tini en Dolf (68 en 70 jaar) hebben zich aangemeld voor het programma omdat zij naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar last te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf en Tinie hebben last van het geluid dat de bovenburen...

01-11-2012 20:30

Aflevering 1

Bonje Met De Buren - Aflevering 1

In deze aflevering gaat het om een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De dames Esther (23), Esmée (19) en Laurenz (22) wonen op de tweede verdieping met als onderburen Tim (21), Menno (19) en Jasper (22). De studentes hebben heel wat te kl...

13-10-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 7

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 7

De 40-jarige Sandra en haar 47-jarige man Ron wonen al jaren met heel veel plezier in een portiekhuis in Amsterdam Oost. Tot er drie jaar geleden in het appartement boven hen studenten kwamen wonen. Iris, Fayet en Nina, alledrie begin twint...

06-10-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 6

Brian (30) & Paulien (29) zijn vier jaar samen Ze hebben twee kinderen, een zoontje van 2 jaar oud (Rick) en een zoontje van twee maanden (Dylan).. Brenda is een alleenstaande, full time moeder van 25, haar dochtertje van tien maanden heet...

29-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 5

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

22-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 20

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 20

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

15-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 3

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

08-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

01-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 1

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 1

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. So...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 23-08-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord