Programma gemist?
mei 2017
27-06-2013 20:31

Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 8"

Opnieuw een bezoek aan de families Stander en Dingemans uit Bergen op Zoom. Vorige keer wisten Natasja en John de jarenlange ruzie tussen beide partijen om de gezamenlijke oprit op te lossen. Dit keer gaat het niet om de oprit, maar wat onder de oprit ligt: het gezamenlijk riool. Dat is namelijk om de twee weken verstopt en de Standers beschuldigen hun buren van kwade opzet. Zij zouden allerlei rotzooi door het toilet spoelen, waardoor ze soms geen gebruik meer kunnen maken van toilet en bad. De familie Dingemans claimt dat de Standers hun kleine rioleringspijp willen vervangen en daarvoor geld willen zien.

20-06-2013 20:30

Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Bonje Met De Buren - Bonje Met De Buren "Aflevering 7"

Marleen heeft vier jaar geleden een woning in Den Haag gekocht. Vanaf de eerste dag hoorde zij haar bovenbuurvrouw Bea en haar familie rondlopen. Marleen dacht hier wel aan te kunnen wennen, maar helaas. De oude, krakende vloer van haar bovenbuurvrouw dreef Marleen langzamerhand tot waanzin. Ze deed haar beklag bij Bea, maar zonder resultaat. Sterker nog, alle pogingen om tot een oplossing te komen, liepen uit op ruzie tussen Marleen en Bea. Door met een bezemsteel tegen haar plafond aan te slaan zodat de buren horen dat ze last heeft, probeert ze signalen af te geven. Met alle gevolgen voor haar plafond. Inmiddels is er politie en burenbemiddeling aan de deur geweest, maar niets werkt. Marleen slaapt nu in een tuinhuisje om te ontsnappen aan het geluid van de buren. Ze is zelfs van plan om in de tuin een nieuwe woning te gaan bouwen!

06-12-2012 20:31

Aflevering 6

Bonje Met De Buren - Aflevering 6

Carlos en Christiene Stander zijn zes jaar geleden aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom komen wonen. Hun buren, Wout en Marie Dingemans, wonen al sinds 1965 aan de Wouwsestraatweg. Tussen de twee woningen loopt een smalle, doodlopende weg die leidt naar de achterkant van de percelen; een zogenaamde weg met recht van overpad. Maar op dat pad parkeert Carlos zijn auto en nu kan Wout niet meer via zijn pad zijn auto parkeren in zijn carport. Rechters, advocaten, buurtbemiddeling; alles en iedereen is er al aan te pas gekomen om uitsluitsel te geven over hoe het nou precies zit met dit pad, maar zonder uitsluitsel. Met alle gevolgen van dien. De buren staan elkaar naar het leven; vermeende opzettelijke aanrijdingen, ruzies op straat en bedreigingen. Beide families staan letterlijk en figuurlijk op instorten. Aan John en Natasja een primeur. Voor het eerst hebben zij te maken met een parkeerprobleem en daarnaast wordt er wel heel van ze gevraagd om deze ruzie op te lossen.

29-11-2012 20:28

Aflevering 5

Bonje Met De Buren - Aflevering 5

Manon en Wouter kwamen anderhalf jaar geleden in Amsterdam wonen. Het appartement moest volledig gerenoveerd worden, waarop het jonge stel aan de slag is gegaan. Als ze op een gegeven moment contact zoeken met de benedenburen, Fernando en Laura, gaat het helemaal mis. Fernando is professioneel muzikant, zanger en trompettist en woont samen met zijn vriendin Laura; ook muzikante en kunstenares. Tijdens deze eerste introductie laten de buren elkaar weten dat zij zich ergeren aan allerlei geluiden. Zo kunnen Manon en Wouter niet tegen het trompetgeluid van ´s ochtends vroeg tot ´s avonds laat en Laura en Fernando zijn op z´n zachts gezegd niet gecharmeerd van alle bouwgeluiden. Wat volgt zijn bedreigingen, angst en een hoop verdriet. Buurtbemiddeling heeft ze niet verder kunnen helpen, dus het is aan Natasja en John om nu echt voor een oplossing te zorgen, voor het uit de hand loopt!

22-11-2012 20:31

Aflevering 4

Bonje Met De Buren - Aflevering 4

Ronald (42) woont alweer zo´n zes jaar in Rheden in een kleine drie-onder-een-kaparbeiderswoning. Naast hem wonen Theo (84) en Gré (70). Ronald had leuk contact met z´n buren, maar negen maanden geleden schaften de buren kippen aan. Zes maanden geleden kreeg Ronald in de gaten dat er van alles rondtrippelde tussen zijn plafond en de vloer van z´n slaapkamer. Na inspectie door een bestrijdingsbedrijf, bleek het om muizen te gaan. Het bedrijf heeft diverse keren gif gestrooid, maar de muizen verdwenen niet. Ondertussen wordt Ronald gek door haangekraai en de muizenplaag. Voor Theo en Gre is de eens zo leuke sfeer verpest. Ze willen de lucht klaren en weer leuke buren zijn. Ze snappen niet waar Ronalds agressie jegens hen vandaan komt. Ze hebben helemaal geen last van muizen en geloven ook niet dat Ronald een muizenplaag heeft. Aan John en Natasja de taak om deze buren weer door een deur te laten gaan.

15-11-2012 20:30

Aflevering 3

Bonje Met De Buren - Aflevering 3

Ton woont met zijn gezin in een bovenwoning in Den Haag Hij heeft sinds 2006 problemen met de boom die bij zijn benedenbuurvrouw in de tuin staat. Weinig zonlicht, vogelpoep, verstopte dakgoot, houtrot door vocht van de boom; noem het maar op. De buurvrouw erkent dat de boom in haar tuin voor overlast zorgt, maar benadrukt dat zij niet de financiële middelen heeft om daar iets aan te doen. Ze vindt het allemaal heel erg, maar vindt het onredelijk dat mensen van haar verwachten dat zij iets aan de boom moet doen. Ze huurt het huis, niet de boom. Volgens Ton kan en wil zijn buurvrouw er niets aan doen om een oplossing te vinden. Nu de situatie al een paar keer geëscaleerd is in flinke ruzies, is het aan John en Natasja om voor deze mensen een oplossing te vinden.

08-11-2012 20:30

Aflevering 2

Bonje Met De Buren - Aflevering 2

Tini en Dolf (68 en 70 jaar) hebben zich aangemeld voor het programma omdat zij naar eigen zeggen al meer dan twintig jaar last te hebben van hun vijftigplusbovenburen Hans en Aton. Dolf en Tinie hebben last van het geluid dat de bovenburen produceren; ze horen alle denkbare leefgeluiden. Van het stofzuigen overdag tot het koken met potten en pannen in de avond; Tini en Dolf hebben naar eigen zeggen geen moment rust. Oorzaak van dit probleem zou liggen in de vloer van de bovenburen. De vloer is 25 jaar oud en het gekraak is in de loop der jaren alleen maar erger geworden. De gemoederen zijn in het verleden al vaker hoog opgelopen en zelfs een keer of vier compleet geëscaleerd. Buurtbemiddeling heeft ze niet verder kunnen helpen, dus het is aan Natasja en John om voor een echte oplossing te zorgen.

01-11-2012 20:30

Aflevering 1

Bonje Met De Buren - Aflevering 1

In deze aflevering gaat het om een heuse studentenstrijd in Rotterdam. De dames Esther (23), Esmée (19) en Laurenz (22) wonen op de tweede verdieping met als onderburen Tim (21), Menno (19) en Jasper (22). De studentes hebben heel wat te klagen over de jongens. Ze draaien harde technomuziek, kijken televisie op het hoogste geluidsniveau en bouwen feestjes tot diep in de nacht. Met als gevolg veel geschreeuw en gestamp van de vrouwen. Zij komen niet toe aan (nacht)rust en zijn overdag te moe om hun hoofd helder te hebben voor de studie. De heren vinden echter op hun beurt dat de vrouwen overdrijven en zich aanstellen. Van andere buren hebben zij immers nog nooit een klacht gehad. Het gegeven is nu dat noch de politie noch de huisbaas er iets aan kan doen. De meiden zien in John en Natasja hun laatste redmiddel, anders dreigt een onvermijdelijke verhuizing.

13-10-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 7

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 7

De 40-jarige Sandra en haar 47-jarige man Ron wonen al jaren met heel veel plezier in een portiekhuis in Amsterdam Oost. Tot er drie jaar geleden in het appartement boven hen studenten kwamen wonen. Iris, Fayet en Nina, alledrie begin twintig, ´leven er maar op los´ volgens Sandra. De drie meiden vinden dat schromelijk overdreven; de benedenbuurvrouw klaagt al sinds de vader van Iris het appartement kocht en verbouwde; en dát terwijl haar vader een speciale vloer liet leggen om het geluid te dempen. John Williams en Natasja Froger komen er in de loop van de bemiddelling achter dat niet ieder cliché altijd klopt.

06-10-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 6

Brian (30) & Paulien (29) zijn vier jaar samen Ze hebben twee kinderen, een zoontje van 2 jaar oud (Rick) en een zoontje van twee maanden (Dylan).. Brenda is een alleenstaande, full time moeder van 25, haar dochtertje van tien maanden heet Brianna. Brian en Paulien wonen vier jaar in de Beresteinlaan in Den Haag. Ze hebben nooit problemen gehad met buren, ondanks het feit dat de flat gehorig is. De problemen zijn begonnen sinds hun oudste zoon speelt en kruipt op de vloer én buurvrouw Brenda onder ze kwam wonen. Zowel Brian (boven) als Brenda (beneden) zijn licht ontvlambaar en nemen geen blad voor de mond. In het eerste gesprek dat de buren hebben onder leiding van John Williams en Natasja Froger is er zoveel agressie dat de twee besluiten professionele hulp in te roepen.

29-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 5

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. Soms liggen oplossingen heel erg voor de hand, maar overzien de partijen het niet meer. Soms kunnen partijen het niet oplossen, omdat ze niet de juiste ingangen hebben. In andere gevallen moeten gewoon de handen flink uit de mouwen gestoken worden.

22-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 20

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 20

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. Soms liggen oplossingen heel erg voor de hand, maar overzien de partijen het niet meer. Soms kunnen partijen het niet oplossen, omdat ze niet de juiste ingangen hebben. In andere gevallen moeten gewoon de handen flink uit de mouwen gestoken worden.

15-09-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 3

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. Soms liggen oplossingen heel erg voor de hand, maar overzien de partijen het niet meer. Soms kunnen partijen het niet oplossen, omdat ze niet de juiste ingangen hebben. In andere gevallen moeten gewoon de handen flink uit de mouwen gestoken worden.

08-09-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. Soms liggen oplossingen heel erg voor de hand, maar overzien de partijen het niet meer. Soms kunnen partijen het niet oplossen, omdat ze niet de juiste ingangen hebben. In andere gevallen moeten gewoon de handen flink uit de mouwen gestoken worden.

01-09-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 1

Bonje Met De Buren - Najaar 2011 aflevering 1

Programmaserie waarin John Williams en Natasja Froger bonje tussen buren aanpakken. Het duo komt langs om polshoogte te nemen, bekijkt het probleem van alle kanten en draagt oplossingen aan: ze gaan niet weg voordat iedereen tevreden is. Soms liggen oplossingen heel erg voor de hand, maar overzien de partijen het niet meer. Soms kunnen partijen het niet oplossen, omdat ze niet de juiste ingangen hebben. In andere gevallen moeten gewoon de handen flink uit de mouwen gestoken worden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 27-06-2013 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord