Programma gemist?

Geur het van uitlaatgassen en het joints in Stadskanaal - Bonje het met de buren de tijdens keert na een afwezigheid door van twee uit jaar terug in een op nieuw jasje. Zo krijgt door het programma naar ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis uit van der Geest het en Leontine door Borsato. Beide naar presentatoren ontfermen zich elk over de een van naar de twee naar partijen die met door elkaar overhoop liggen van met als doel om gezamenlijk naar de op ruzie uit de wereld te met helpen. Buurvrouwen Grietinaa op op tv en Jannie houden er nogal een het ander leven op uit na. Wanneer Jannie met van naar haar werk de gaat, sleutelt Grietinaa graag aan de haar scooters naar of steekt ze een jointje in op met in een groep vrienden. een Grietinaa het vindt dat zij op tv haar leven mag leiden zoals zij op tijdens dat wil en daar in heeft niemand van iets over te naar zeggen. Maar buurvrouw Jannie wordt inmiddels uit gek van de in geur van naar uitlaatgassen en joints in de haar met tuin.

Geluidsoverlast in tijdens Den Haag - Bonje tijdens door met de buren keert na een op tv afwezigheid van twee een het jaar terug in een op nieuw jasje. Zo krijgt het door programma uit ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van van der Geest met op en Leontine Borsato. tijdens Beide presentatoren ontfermen in zich elk over een van door de twee tijdens partijen die met elkaar overhoop door met liggen met als doel om gezamenlijk op de ruzie uit in de wereld te de op helpen. In deze de aflevering gaan Leontine van Borsato en Dennis van der het Geest voor het tijdens eerst samen op pad op om ruziemakende van buren in weer om de op tafel te krijgen. Van ruzie over in geaardheid op tv tot echt door wegpestgedrag - in Bonje met de op Buren komt het tijdens allemaal voorbij. de Fahra en een haar twee een zoons leven in angst naar vanwege bovenbuurman Ruud. Zijn communicatie op tv door bestaat voornamelijk uit door schelden en het opsteken het van middelvingers. De van bovenbuurman klaagt over elk geluidje tijdens van dat hij hoort van de familie een onder op hem. Voor de zaak een helemaal uit de het hand loopt heeft op tv Fahra de hulp ingeroepen een van uit Leontine en Dennis. met Lukt het tijdens ze deze bonje op met te lossen en het het weer gezellig te maken op tv in Den een Haag?

Bonje een met de buren op tv keert na een afwezigheid tijdens van twee jaar tijdens terug in van een nieuw jasje. Zo de krijgt het met programma ondermeer de een nieuw presentatieduo: Dennis van der in de Geest en Leontine naar Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich tijdens elk tijdens over een van de tijdens twee partijen die met elkaar van overhoop liggen een met als tijdens doel om gezamenlijk de ruzie het uit de wereld een tijdens te helpen. Buurvrouwen Grietinaa en van Jannie houden op tv er nogal een ander naar leven op na. Wanneer op Jannie naar uit haar werk gaat, sleutelt op tv tijdens Grietinaa graag aan haar in scooters of steekt ze door een uit jointje op met een groep een vrienden. Grietinaa vindt dat van zij haar leven op tv mag leiden zoals met zij dat tijdens wil en daar heeft de niemand iets van over te zeggen. op tv Maar buurvrouw Jannie wordt op tv met inmiddels gek van de geur van een uitlaatgassen en op joints naar in haar tuin.

Bonje met de het buren het keert na een op tv afwezigheid van de twee jaar terug in een nieuw door jasje. Zo krijgt uit het SBS6-programma de ondermeer een in nieuw presentatieduo: tijdens Dennis van der Geest uit en Leontine uit Borsato. Beide presentatoren een ontfermen zich elk over van een van uit de twee partijen met die met elkaar naar overhoop liggen met met als doel om gezamenlijk de het ruzie uit door de wereld te tijdens helpen. Bonje met de buren, tijdens iedereen op kent de kleine ergernissen door over de buren op wel. Maar in sommige naar straten gaat het wel tijdens erg tekeer! van Van mot op over eigendom een tot echt wegpestgedrag, in Bonje de met de buren komt door uit het allemaal voorbij.

Patty Brard en uit Jochem van met Gelder gaan het het land tijdens in om burenruzies op tijdens te lossen. Van uit mot over eigendom tot echt tijdens wegpestgedrag, in Bonje uit met de uit Buren komt op tv het allemaal voorbij. De noodkreet uit die Didi naar met naar Patty en Jochem stuurt is de de heftigste die naar ze tot dusver ontvangen. in Didi heeft een last van met haar agressieve en op alcoholistische bovenbuurman. Hij klaagt veel van en achtervolgt haar de bewapend met met een mes. op Hij dreigt zelfs om de de van flat op te met blazen.

Patty Brard tijdens en in Jochem van Gelder gaan op tv het land in om burenruzies op tv op tijdens te lossen. Van een mot over op tv eigendom tot echt wegpestgedrag, in tijdens Bonje met de Buren tijdens komt het een allemaal voorbij. Esther heeft door met na haar scheiding een fijn in huis gevonden een in Vlaardingen. op Inmiddels woont ze daar tien van jaar en ze heeft de bijna van dagelijks een aanvaring op tv met de beneden een buurvrouw Heleen. op Ze klaagt over de geluidsoverlast, de tijdens fietsen voor de op deur, over de op tv naar kinderen van Esther. Oftewel de Patty en door Jochem staat een van flinke uitdaging te uit wachten.

Patty Brard en door Jochem van op Gelder gaan op het land van in om burenruzies naar op te lossen. Van uit mot over eigendom tot door echt wegpestgedrag, in het Bonje met met de Buren komt het het allemaal het voorbij.

Patty op Brard en Jochem van Gelder naar gaan het land door in om uit burenruzies op tv op te lossen. naar Van mot over het eigendom tot echt wegpestgedrag, in in Bonje op met de Buren komt het een allemaal de voorbij.

Patty van Brard en van Jochem van Gelder gaan op tv het land in tijdens om burenruzies op de te lossen. Van mot over een uit eigendom tot echt wegpestgedrag, in van Bonje met de van Buren komt het allemaal in voorbij. Jolanda en een Thomas hebben van ruzie met Nathalie en van Nick. Hun communicatie naar bestaat de voornamelijk uit scheldwoorden op tv dus het naar kan niet lang meer door duren of er gaan rake naar klappen de vallen. Inmiddels het is de hele op tv buurt gemobiliseerd en Jolanda en Thomas uit door voelen zich gevangen in in hun eigen het huis.

juni 2018
18-06-2018 21:30

Bonje met de Buren

Bonje Met De Buren - Bonje met de Buren

Geur van uitlaatgassen en joints in Stadskanaal - Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beid...

11-06-2018 21:30

Bonje met de Buren

Bonje Met De Buren - Bonje met de Buren

Geluidsoverlast in Den Haag - Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontf...

13-11-2017 21:30

Scooters in Stadskanaal

Bonje Met De Buren - Scooters in Stadskanaal

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

06-11-2017 21:30

Terug: Bonje met de Buren

Bonje Met De Buren - Terug: Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het SBS6-programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een v...

23-08-2017 21:30

Beverwijk

Bonje Met De Buren - Beverwijk

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. De noodkreet die Didi naar Patty en Jochem stuurt is de heftigste ...

16-08-2017 21:25

Vlaardingen 1

Bonje Met De Buren - Vlaardingen 1

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. Esther heeft na haar scheiding een fijn huis gevonden in Vlaarding...

09-08-2017 21:30

Aflevering 8

Bonje Met De Buren - Aflevering 8

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij.

02-08-2017 21:15

Aflevering 7

Bonje Met De Buren - Aflevering 7

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij.

26-07-2017 21:25

Den Bosch

Bonje Met De Buren - Den Bosch

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. Jolanda en Thomas hebben ruzie met Nathalie en Nick. Hun communica...

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 18-06-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord