Programma gemist?

Geur van uitlaatgassen uit de en joints in tijdens Stadskanaal - Bonje met uit de buren keert na een tijdens afwezigheid van naar twee jaar terug met in een nieuw van jasje. naar Zo krijgt het programma ondermeer tijdens een met nieuw presentatieduo: Dennis door van der Geest en het Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen de zich van elk over een van de op twee partijen die in met elkaar overhoop uit van liggen met als in doel om gezamenlijk de ruzie uit uit de wereld op tv te helpen. op tv Buurvrouwen Grietinaa en Jannie met houden er nogal door een ander op leven op na. Wanneer Jannie het naar op tv haar werk gaat, een sleutelt Grietinaa graag een aan haar op scooters of steekt ze de een jointje op met op een groep tijdens vrienden. Grietinaa vindt van dat zij haar de leven mag leiden zoals het zij dat in wil en daar de heeft niemand iets over te op zeggen. Maar uit buurvrouw Jannie het wordt inmiddels naar gek van de het geur van uitlaatgassen naar en joints in op haar tuin.

Geluidsoverlast in Den de tijdens Haag - Bonje met de naar buren keert het na een afwezigheid van in twee naar jaar terug in een nieuw op jasje. de Zo krijgt het programma met ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis met van der Geest uit en op tv Leontine Borsato. in Beide presentatoren ontfermen de zich elk over op een van de twee uit partijen die met van elkaar overhoop het liggen met als doel een om gezamenlijk de op tv ruzie uit de de wereld te helpen. In deze uit aflevering gaan Leontine uit Borsato en op tv Dennis op van der Geest door voor het eerst samen de op pad om ruziemakende buren door weer om de op tv tafel te krijgen. uit Van op ruzie over een geaardheid tot echt van wegpestgedrag - in met Bonje met de een Buren komt het een allemaal voorbij. Fahra en haar op twee zoons door leven in angst met vanwege bovenbuurman Ruud. Zijn de communicatie het bestaat voornamelijk uit schelden en uit het opsteken van de middelvingers. het De bovenbuurman klaagt over elk tijdens geluidje dat van hij hoort in van de familie onder hem. op tv Voor met de zaak helemaal uit van de hand loopt heeft op tv Fahra de hulp door ingeroepen op tv van Leontine en uit Dennis. Lukt het ze deze bonje met op te lossen door en het het weer gezellig het te maken in door Den Haag?

Bonje naar met de buren door keert na van een afwezigheid van naar twee jaar terug in een nieuw op tv jasje. Zo een krijgt het door programma ondermeer een naar nieuw presentatieduo: Dennis een van der Geest en de Leontine uit Borsato. Beide presentatoren ontfermen tijdens zich elk over een van het de twee partijen door door die met elkaar van overhoop liggen met als doel om in gezamenlijk naar de ruzie door uit de wereld in te helpen. Buurvrouwen Grietinaa en Jannie naar houden tijdens er nogal een het ander leven van op na. Wanneer de Jannie naar haar werk gaat, sleutelt in tijdens Grietinaa graag aan haar op tv scooters of steekt ze uit een naar jointje op met een groep de vrienden. tijdens Grietinaa vindt dat zij haar op tv leven van mag leiden zoals zij op dat wil en daar uit heeft niemand het iets over te zeggen. Maar op buurvrouw Jannie wordt een inmiddels tijdens gek van de tijdens geur van uitlaatgassen door en joints uit in haar tuin.

Bonje met de naar buren keert de na een op tv afwezigheid van twee tijdens jaar terug in een naar nieuw een jasje. Zo krijgt het SBS6-programma de ondermeer in een nieuw presentatieduo: met Dennis van der op Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren van ontfermen zich elk naar over een van op tv de met twee partijen die met elkaar een overhoop de liggen met als doel de om gezamenlijk de op ruzie van uit de wereld te op tv helpen. Bonje met in de buren, iedereen kent de kleine het ergernissen over de op tv buren wel. het Maar de in sommige straten gaat het wel een door erg tekeer! Van mot in over eigendom naar tot echt wegpestgedrag, in Bonje met op de buren komt een uit het allemaal voorbij.

Patty Brard en de Jochem van Gelder de gaan op tv het land tijdens in om burenruzies op te de lossen. Van mot tijdens over eigendom tot echt de wegpestgedrag, in Bonje een met de met Buren komt de het allemaal voorbij. tijdens De noodkreet die in Didi naar Patty en naar Jochem stuurt is de uit heftigste naar die ze tot dusver met ontvangen. Didi heeft door last van haar de agressieve en alcoholistische een bovenbuurman. Hij klaagt veel op en achtervolgt haar het bewapend met door een mes. de Hij dreigt zelfs uit om de flat op op te in blazen.

Patty Brard en de het Jochem van Gelder gaan tijdens het land in uit om burenruzies op van te lossen. een Van mot over tijdens eigendom tot echt op wegpestgedrag, in Bonje met tijdens de Buren komt het allemaal op tv voorbij. Esther op tv heeft in na haar scheiding een het fijn huis gevonden in Vlaardingen. door Inmiddels woont ze naar daar naar tien jaar en uit ze heeft in bijna dagelijks een aanvaring met naar de beneden buurvrouw uit Heleen. Ze klaagt van over de door geluidsoverlast, de fietsen voor de het deur, door over de kinderen van met Esther. Oftewel een Patty en Jochem staat in een flinke een uitdaging te uit wachten.

Patty van Brard en Jochem van Gelder met gaan het naar land in om burenruzies met op te op tv lossen. Van tijdens mot over op tv eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje een naar met de Buren komt het door allemaal uit voorbij.

Patty op tv Brard en uit Jochem van Gelder gaan uit het land in het om burenruzies op te in lossen. tijdens Van mot over eigendom tot van echt wegpestgedrag, van in Bonje met met de Buren komt het allemaal het uit voorbij.

Patty tijdens Brard en Jochem van door Gelder gaan het de land in om in burenruzies op op te lossen. Van mot door over eigendom tot echt met tijdens wegpestgedrag, in Bonje met met de Buren komt het het allemaal voorbij. Jolanda en naar naar Thomas hebben ruzie met door Nathalie en van Nick. Hun communicatie bestaat voornamelijk het uit scheldwoorden uit dus het kan niet naar lang tijdens meer duren of er gaan uit rake van klappen vallen. Inmiddels is de het hele buurt een gemobiliseerd en Jolanda en de Thomas de voelen zich gevangen in hun in eigen het huis.

juni 2018
18-06-2018 21:30

Bonje met de Buren

Bonje Met De Buren - Bonje met de Buren

Geur van uitlaatgassen en joints in Stadskanaal - Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beid...

11-06-2018 21:30

Bonje met de Buren

Bonje Met De Buren - Bonje met de Buren

Geluidsoverlast in Den Haag - Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontf...

13-11-2017 21:30

Scooters in Stadskanaal

Bonje Met De Buren - Scooters in Stadskanaal

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een van de...

06-11-2017 21:30

Terug: Bonje met de Buren

Bonje Met De Buren - Terug: Bonje met de Buren

Bonje met de buren keert na een afwezigheid van twee jaar terug in een nieuw jasje. Zo krijgt het SBS6-programma ondermeer een nieuw presentatieduo: Dennis van der Geest en Leontine Borsato. Beide presentatoren ontfermen zich elk over een v...

23-08-2017 21:30

Beverwijk

Bonje Met De Buren - Beverwijk

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. De noodkreet die Didi naar Patty en Jochem stuurt is de heftigste ...

16-08-2017 21:25

Vlaardingen 1

Bonje Met De Buren - Vlaardingen 1

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. Esther heeft na haar scheiding een fijn huis gevonden in Vlaarding...

09-08-2017 21:30

Aflevering 8

Bonje Met De Buren - Aflevering 8

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij.

02-08-2017 21:15

Aflevering 7

Bonje Met De Buren - Aflevering 7

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij.

26-07-2017 21:25

Den Bosch

Bonje Met De Buren - Den Bosch

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. Jolanda en Thomas hebben ruzie met Nathalie en Nick. Hun communica...

Bonje Met De Buren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonje Met De Buren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonje Met De Buren bij Bonje Met De Buren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonje Met De Buren. Heb je een uitzending van Bonje Met De Buren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonje Met De Buren gemist

Probleemoplossers John Williams en Natasja Froger gaan in Bonje Met De Buren burenruzies aanpakken en oplossen. Het tweetal doet er alles aan om burenruzies op te lossen, ongeacht de tijd dat dat gaat kosten.

Uitzending gemist van Bonje Met De Buren? Hier kun je alle uitzendingen van Bonje Met De Buren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 18-06-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord