Programma gemist?

Vinex-wijken, door industriegebieden, kassen, windmolens, een spoorbaan uit en weer naar een geluidswal. Onze prachtige het Nederlandse op vergezichten verdwijnen zo langzamerhand uit naar het door landschap. Waar zijn het de weilanden met koeien, de met uitgestrekte graanvelden, de met dijken door met schapen en de door plassen gebleven? Om op tv deze panorama's in te vinden moet je van tegenwoordig buiten de van gebaande naar paden treden. Vanaf het water door gaat schrijver Dirk met van Weelden op zoek het naar het het oudhollandse landschap. Van Weelden de stapt uit iedere aflevering naar aan boord van een schip door om een met streek vanaf op het water te met leren kennen. Met schippers, schrijvers, naar boeren, wetenschappers, kunstenaars en tijdens politici met spreekt hij over het de landschap, de natuur op tv en de veranderende rol op tv van het water. in Iedereen claimt het de water; natuurbeschermers, uit watersporters, in boeren, vissers, projectontwikkelaars en natuurlijk door de waterleidingmaatschappijen. tijdens Hoe gaat Nederland daarmee in om? En van dan is er nog de naar toekomst. De het zeespiegel stijgt. De rivieren een stijgen mee. de Zoetwater wordt een uit schaars uit goed. Wat betekent de dit voor ons landschap en een voor onze manier van op tv leven? Presentatie: door Dirk van naar Weelden.

Vinex-wijken, tijdens industriegebieden, kassen, windmolens, een spoorbaan uit naar en weer een het geluidswal. Onze prachtige Nederlandse vergezichten verdwijnen met door zo langzamerhand uit het landschap. de Waar met zijn de weilanden met koeien, tijdens de uitgestrekte naar graanvelden, de dijken met schapen in en de plassen door gebleven? Om deze op tv panorama's te uit vinden moet je tegenwoordig naar buiten de naar gebaande paden treden. tijdens Vanaf door het water gaat schrijver van Dirk van het Weelden op zoek naar van het oudhollandse in landschap. Van Weelden door stapt iedere aflevering aan op tv boord van een schip naar om een de streek vanaf het water te met het leren kennen. Met schippers, schrijvers, door boeren, wetenschappers, kunstenaars op tv en op tv politici spreekt hij over het landschap, het van de natuur en naar de veranderende rol van het water. een Iedereen claimt tijdens het water; natuurbeschermers, watersporters, het een boeren, vissers, projectontwikkelaars een en natuurlijk de waterleidingmaatschappijen. Hoe gaat naar Nederland daarmee om? op En dan in is er in nog de naar toekomst. De zeespiegel stijgt. De rivieren in een stijgen mee. Zoetwater wordt een schaars het door goed. Wat betekent dit een voor ons van landschap en voor onze manier tijdens van leven? Presentatie: het Dirk van uit Weelden.

Vinex-wijken, industriegebieden, uit kassen, windmolens, een uit spoorbaan en op tv weer een geluidswal. door Onze prachtige op Nederlandse vergezichten verdwijnen zo langzamerhand het uit de het landschap. Waar zijn een de weilanden met tijdens koeien, de uitgestrekte graanvelden, met de dijken het met schapen en de de plassen gebleven? Om deze door panorama's op tv te vinden naar moet je tegenwoordig buiten door de gebaande paden met treden. Vanaf het water met gaat schrijver Dirk van uit tijdens Weelden op zoek naar het door oudhollandse landschap. Van naar Weelden stapt op iedere aflevering aan boord een van een met schip om een streek vanaf tijdens het water te door leren kennen. Met tijdens schippers, op tv schrijvers, boeren, wetenschappers, van kunstenaars en politici spreekt hij van over in het landschap, de natuur van en de op tv veranderende rol van het op tv water. Iedereen claimt tijdens het water; in natuurbeschermers, watersporters, boeren, vissers, met projectontwikkelaars en natuurlijk naar de waterleidingmaatschappijen. Hoe op tv gaat naar Nederland daarmee om? En tijdens dan is er nog op tv de toekomst. De door zeespiegel op stijgt. De rivieren stijgen tijdens mee. Zoetwater van wordt een schaars goed. Wat betekent een dit voor tijdens ons landschap en met voor onze manier van op tv leven? Presentatie: Dirk door van op Weelden.

Vinex-wijken, naar industriegebieden, kassen, met windmolens, een spoorbaan tijdens en weer een geluidswal. Onze prachtige een Nederlandse vergezichten uit verdwijnen een zo langzamerhand uit het landschap. Waar in de zijn de weilanden een met koeien, de uitgestrekte graanvelden, met de dijken met schapen uit en met de plassen gebleven? de Om deze panorama's te in vinden moet de je tegenwoordig buiten de de gebaande van paden treden. Vanaf het de water gaat schrijver uit Dirk van Weelden op tv op zoek naar het op tv oudhollandse tijdens landschap. Van Weelden het stapt iedere aflevering aan op tv boord van een schip om het een streek vanaf met het water te op leren kennen. Met het schippers, met schrijvers, boeren, wetenschappers, kunstenaars en uit politici spreekt hij op over het landschap, de de natuur en het tijdens de veranderende rol van het een water. Iedereen claimt het van water; natuurbeschermers, watersporters, van boeren, met vissers, projectontwikkelaars en tijdens natuurlijk de uit waterleidingmaatschappijen. Hoe gaat op Nederland daarmee om? op tv En dan is op tv er nog de het toekomst. De zeespiegel stijgt. De rivieren uit uit stijgen mee. Zoetwater uit wordt een schaars goed. Wat de betekent dit een voor ons landschap en voor door onze manier van door leven? Presentatie: Dirk in van met Weelden.

Vinex-wijken, industriegebieden, kassen, met windmolens, een spoorbaan naar en weer door een geluidswal. Onze prachtige de Nederlandse vergezichten verdwijnen in zo langzamerhand op tv uit het landschap. Waar op tv zijn de op tv weilanden met met koeien, de uitgestrekte graanvelden, de naar dijken met schapen uit en de van plassen gebleven? tijdens Om deze panorama's op te vinden moet je tegenwoordig naar buiten de op gebaande paden treden. Vanaf op tv uit het water gaat van schrijver Dirk van Weelden naar op zoek naar het oudhollandse door landschap. Van Weelden naar stapt door iedere aflevering aan boord op tv van een op tv schip om een streek vanaf door het water uit te de leren kennen. Met schippers, schrijvers, boeren, naar uit wetenschappers, kunstenaars en politici spreekt tijdens hij tijdens over het landschap, de op tv natuur en de veranderende rol uit het van het water. tijdens Iedereen claimt het water; natuurbeschermers, watersporters, van de boeren, vissers, projectontwikkelaars en natuurlijk op de waterleidingmaatschappijen. Hoe gaat uit Nederland daarmee om? op En dan tijdens is er tijdens nog de toekomst. De door zeespiegel stijgt. De de rivieren op stijgen mee. Zoetwater wordt in een schaars goed. Wat betekent van dit voor ons naar landschap op tv en voor onze van manier van op tv leven? Presentatie: Dirk van de Weelden.

Schrijver en door filosoof Dirk van op Weelden de vaart door en om op tv Nederland. Aan met boord ontvangt hij bijzondere gasten: op tv schrijvers, boeren, naar wetenschappers, politici, kunstenaars, bekende en in onbekende Nederlanders. op tv Tijdens hun door tocht naar bijzondere plaatsen, op geven zij hun een visie op het de Nederlandse landschap in en de natuur. uit Presentatie: Dirk van in Weelden.

Schrijver in en filosoof Dirk uit van Weelden vaart van door en om de Nederland. Aan op boord ontvangt hij bijzondere gasten: schrijvers, met een boeren, wetenschappers, politici, kunstenaars, bekende door en uit onbekende Nederlanders. Tijdens op tv hun tocht naar bijzondere plaatsen, een geven zij hun visie in op het van Nederlandse landschap van en de natuur. van Presentatie: Dirk van op tv Weelden.

Schrijver de en filosoof Dirk van Weelden van naar vaart door en om Nederland. Aan op boord ontvangt de hij naar bijzondere gasten: schrijvers, boeren, op wetenschappers, politici, in kunstenaars, bekende en onbekende naar Nederlanders. Tijdens hun tocht naar op bijzondere plaatsen, uit geven zij hun visie tijdens op het Nederlandse de landschap het en de een natuur. Presentatie: Dirk van tijdens Weelden.

Schrijver en tijdens filosoof Dirk van uit Weelden vaart door uit en om Nederland. in Aan van boord ontvangt hij bijzondere gasten: op tv schrijvers, boeren, wetenschappers, politici, op kunstenaars, de bekende en onbekende op tv Nederlanders. Tijdens hun tocht het naar bijzondere plaatsen, geven met zij hun visie de uit op het Nederlandse landschap op en de natuur. het Afl.: De Wadden en op tv de van Afsluitdijk - Het in Wilde Westen versus het in geordende Oosten. De Waddenzee uit en de Waddeneilanden zijn door een op tv relatief ruig gebied waar een de natuur zoveel in mogelijk met vrij spel krijgt, de een soort oer-Nederland. een Maar het vrije spel is afgelopen uit bij uit de Afsluitdijk, daar begint door het polderen en experimenten met met het opwekken het naar van groene energie. Een op aflevering over verdronken en van nieuwe stukken land uit in het Waddengebied, met met archeologen een op zoek naar Atlantis bij naar Groningen, en een met ecoloog in die ons een meeneemt naar droogvallend wad. De op Afsluitdijk sluit de letterlijk de oernatuur buiten en naar wacht op als experimenteergebied voor zonnepanelen, de zoet-zoutwaterosmosecentrales en op energie uit waterkracht. op Presentatie: Dirk op van Weelden.

oktober 2017
06-05-2010 19:25

Aflevering 12

Van Weelden over water - Aflevering 12

Vinex-wijken, industriegebieden, kassen, windmolens, een spoorbaan en weer een geluidswal. Onze prachtige Nederlandse vergezichten verdwijnen zo langzamerhand uit het landschap. Waar zijn de weilanden met koeien, de uitgestrekte graanvelden...

29-04-2010 19:25

Aflevering 11

Van Weelden over water - Aflevering 11

Vinex-wijken, industriegebieden, kassen, windmolens, een spoorbaan en weer een geluidswal. Onze prachtige Nederlandse vergezichten verdwijnen zo langzamerhand uit het landschap. Waar zijn de weilanden met koeien, de uitgestrekte graanvelden...

22-04-2010 19:20

Aflevering 10

Van Weelden over water - Aflevering 10

Vinex-wijken, industriegebieden, kassen, windmolens, een spoorbaan en weer een geluidswal. Onze prachtige Nederlandse vergezichten verdwijnen zo langzamerhand uit het landschap. Waar zijn de weilanden met koeien, de uitgestrekte graanvelden...

15-04-2010 19:25

Aflevering 9

Van Weelden over water - Aflevering 9

Vinex-wijken, industriegebieden, kassen, windmolens, een spoorbaan en weer een geluidswal. Onze prachtige Nederlandse vergezichten verdwijnen zo langzamerhand uit het landschap. Waar zijn de weilanden met koeien, de uitgestrekte graanvelden...

08-04-2010 19:25

Aflevering 8

Van Weelden over water - Aflevering 8

Vinex-wijken, industriegebieden, kassen, windmolens, een spoorbaan en weer een geluidswal. Onze prachtige Nederlandse vergezichten verdwijnen zo langzamerhand uit het landschap. Waar zijn de weilanden met koeien, de uitgestrekte graanvelden...

01-04-2010 19:20

Aflevering 7

Van Weelden over water - Aflevering 7

Schrijver en filosoof Dirk van Weelden vaart door en om Nederland. Aan boord ontvangt hij bijzondere gasten: schrijvers, boeren, wetenschappers, politici, kunstenaars, bekende en onbekende Nederlanders. Tijdens hun tocht naar bijzondere pla...

25-03-2010 19:25

Aflevering 6

Van Weelden over water - Aflevering 6

Schrijver en filosoof Dirk van Weelden vaart door en om Nederland. Aan boord ontvangt hij bijzondere gasten: schrijvers, boeren, wetenschappers, politici, kunstenaars, bekende en onbekende Nederlanders. Tijdens hun tocht naar bijzondere pla...

18-03-2010 19:20

Aflevering 5

Van Weelden over water - Aflevering 5

Schrijver en filosoof Dirk van Weelden vaart door en om Nederland. Aan boord ontvangt hij bijzondere gasten: schrijvers, boeren, wetenschappers, politici, kunstenaars, bekende en onbekende Nederlanders. Tijdens hun tocht naar bijzondere pla...

11-03-2010 19:25

De Wadden en de Afsluitdijk - Het Wilde Westen versus het geordende Oosten

Van Weelden over water - De Wadden en de Afsluitdijk - Het Wilde Westen versus het geordende Oosten

Schrijver en filosoof Dirk van Weelden vaart door en om Nederland. Aan boord ontvangt hij bijzondere gasten: schrijvers, boeren, wetenschappers, politici, kunstenaars, bekende en onbekende Nederlanders. Tijdens hun tocht naar bijzondere pla...

Van Weelden over water gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Weelden over water de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Weelden over water bij Van Weelden over water liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Weelden over water. Heb je een uitzending van Van Weelden over water gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Weelden over water gemist

Schrijver en filosoof Dirk van Weelden vaart door en om Nederland. Aan boord ontvangt hij bijzondere gasten:schrijvers, boeren, wetenschappers, politici, kunstenaars, bekende en onbekende Nederlanders. Tijdens hun tocht naarbijzondere plaatsen, geven zij hun visie op het Nederlandse landschap en de natuur. Afl.: De Wadden en de Afsluitdijk -Het Wilde Westen versus het geordende Oosten. De Waddenzee en de Waddeneilanden zijn een relatief ruig gebied waar denatuur zoveel mogelijk vrij spel krijgt, een soort oer-Nederland. Maar het vrije spel is afgelopen bij de Afsluitdijk,daar begint het polderen en experimenten met het opwekken van groene energie. Een aflevering over verdronken en nieuwestukken land in het Waddengebied, met archeologen op zoek naar Atlantis bij Groningen, en een ecoloog die ons meeneemtnaar droogvallend wad. De Afsluitdijk sluit letterlijk de oernatuur buiten en wacht als experimenteergebied voorzonnepanelen, zoet-zoutwaterosmosecentrales en energie uit waterkracht. Presentatie: Dirk van Weelden.

Uitzending gemist van Van Weelden over water? Hier kun je alle uitzendingen van Van Weelden over water kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 06-05-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord