Programma gemist?

Nu een Eva de dochter van op tv Benny blijkt te zijn, van wordt ze op dan ook mede-eigenaar met van naar het familiebedrijf? Esther vindt van wel, in maar Anton op tv gaat niet een zo makkelijk akkoord. Want weten op we uit wel zeker dat Benny op tv Eva's vader naar was?

Esther wil haar een geheime halfzus een Eva op onthullen aan de rest het van de familie door tijdens het afscheidsfeest voor Oscar, tijdens maar uit durft Eva haar het nieuwe familie uit wel onder ogen te komen? Fien een is het woedend op het Anton en de in rest van de familie en blijkt in op tv tot alles in naar staat.

Esther op blijkt haar de levensmotto Familie is familie zeer serieus de een te nemen wanneer zij het zonder horten of stoten het haar pas ontdekte op halfzuster Eva in op tv haar leven toelaat. naar Eva staat er in echter op dat van deze prille familieband geheim een moet blijven voor met de rest van in de op tv familie.

Wanneer een onverwachte in gast verschijnt op met de op begrafenis van Opa Benny naar wil Esther hier het op tv fijne van op weten en komt zo tijdens voor een een grote de verrassing te staan.

februari 2020
01-04-2010 21:20

Aflevering 5

Bloedverwanten - Aflevering 5

Nu Eva de dochter van Benny blijkt te zijn, wordt ze dan ook mede-eigenaar van het familiebedrijf? Esther vindt van wel, maar Anton gaat niet zo makkelijk akkoord. Want weten we wel zeker dat Benny Eva's vader was?

25-03-2010 21:30

Aflevering 4

Bloedverwanten - Aflevering 4

Esther wil haar geheime halfzus Eva onthullen aan de rest van de familie tijdens het afscheidsfeest voor Oscar, maar durft Eva haar nieuwe familie wel onder ogen te komen? Fien is woedend op Anton en de rest van de familie en blijkt tot all...

18-03-2010 21:30

Aflevering 3

Bloedverwanten - Aflevering 3

Esther blijkt haar levensmotto Familie is familie zeer serieus te nemen wanneer zij zonder horten of stoten haar pas ontdekte halfzuster Eva in haar leven toelaat. Eva staat er echter op dat deze prille familieband geheim moet blijven voor ...

11-03-2010 21:30

Aflevering 2

Bloedverwanten - Aflevering 2

Wanneer een onverwachte gast verschijnt op de begrafenis van Opa Benny wil Esther hier het fijne van weten en komt zo voor een grote verrassing te staan.

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bloedverwanten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloedverwanten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloedverwanten bij Bloedverwanten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloedverwanten. Heb je een uitzending van Bloedverwanten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloedverwanten gemist

Opa Bennie voelt zijn einde naderen en wil zijn duistere geheim aan de familie onthullen. Aan dochter Esther de taak omde familie bijeen te krijgen, maar is er nog genoeg tijd?

Uitzending gemist van Bloedverwanten? Hier kun je alle uitzendingen van Bloedverwanten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 08-12-2014 om 22:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!