Programma gemist?

Nu het Eva de dochter van van Benny blijkt te zijn, het een wordt ze dan ook mede-eigenaar uit van het familiebedrijf? Esther een de vindt van wel, maar Anton gaat door niet zo makkelijk op akkoord. Want weten het we de wel zeker dat Benny op Eva's naar vader was?

Esther wil haar op tv geheime met halfzus Eva onthullen aan naar de rest van door de familie tijdens op het uit afscheidsfeest voor Oscar, van maar durft Eva haar de nieuwe familie wel onder ogen door te van komen? Fien is woedend op door Anton en op de rest het van de familie en blijkt in tot alles de in de staat.

Esther een blijkt haar tijdens levensmotto Familie is met familie zeer serieus te door nemen wanneer zij zonder horten naar of stoten een haar pas ontdekte halfzuster door Eva het in haar leven een toelaat. Eva met staat er echter op dat deze van prille familieband geheim het het moet blijven voor de rest van van de de familie.

Wanneer uit een onverwachte gast verschijnt naar op de begrafenis van de Opa met Benny wil Esther hier uit het fijne door van weten op en komt zo voor uit een grote verrassing uit te staan.

november 2020
01-04-2010 21:20

Aflevering 5

Bloedverwanten - Aflevering 5

Nu Eva de dochter van Benny blijkt te zijn, wordt ze dan ook mede-eigenaar van het familiebedrijf? Esther vindt van wel, maar Anton gaat niet zo makkelijk akkoord. Want weten we wel zeker dat Benny Eva's vader was?

25-03-2010 21:30

Aflevering 4

Bloedverwanten - Aflevering 4

Esther wil haar geheime halfzus Eva onthullen aan de rest van de familie tijdens het afscheidsfeest voor Oscar, maar durft Eva haar nieuwe familie wel onder ogen te komen? Fien is woedend op Anton en de rest van de familie en blijkt tot all...

18-03-2010 21:30

Aflevering 3

Bloedverwanten - Aflevering 3

Esther blijkt haar levensmotto Familie is familie zeer serieus te nemen wanneer zij zonder horten of stoten haar pas ontdekte halfzuster Eva in haar leven toelaat. Eva staat er echter op dat deze prille familieband geheim moet blijven voor ...

11-03-2010 21:30

Aflevering 2

Bloedverwanten - Aflevering 2

Wanneer een onverwachte gast verschijnt op de begrafenis van Opa Benny wil Esther hier het fijne van weten en komt zo voor een grote verrassing te staan.

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bloedverwanten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloedverwanten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloedverwanten bij Bloedverwanten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloedverwanten. Heb je een uitzending van Bloedverwanten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloedverwanten gemist

Opa Bennie voelt zijn einde naderen en wil zijn duistere geheim aan de familie onthullen. Aan dochter Esther de taak omde familie bijeen te krijgen, maar is er nog genoeg tijd?

Uitzending gemist van Bloedverwanten? Hier kun je alle uitzendingen van Bloedverwanten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 08-12-2014 om 22:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!