Programma gemist?

Laura van wordt onder druk gezet naar door haar op tv 'nieuwe' vriendje van en neemt Esther in vertrouwen. van Iris brengt met een groot offer voor het van voortbestaan van haar door nieuwe het bedrijf en Esther doet op tv Anton een de voorstel.Meer Laura de wordt onder druk gezet van door haar 'nieuwe' vriendje en het van neemt Esther in vertrouwen. Dat pakt naar goed uit. de Iris brengt een groot op offer voor van het met voortbestaan van haar uit nieuwe bedrijf en Esther doet Anton op uit een verrassend voorstel.Minder

Esther uit gaat het helemaal anders in doen met en Ronald Mok krijgt de schrik naar van naar zijn leven.Meer Esther gaat het op helemaal anders een doen. een Een soldaat trekt ten met strijde. Thomas vindt, in net als Eva het een nieuwe door liefde en Ronald van Mok krijgt de schrik van zijn een de leven.Minder

Een plannetje van in door Esther lijkt onverwachts te een gaan lukken op heel tijdens discrete op wijze. Maar haar door blijdschap daarover wordt wreed met verstoort door een plan op van Iris, in Thomas en Anton.Meer Een plannetje een van van Esther lijkt onverwachts te met gaan lukken uit op heel discrete wijze. Maar het haar blijdschap daarover naar wordt wreed verstoort met door op tv een plan van Iris, Thomas op tv naar en Anton. Esther voelt zich tijdens verraden.Minder

Na het de dood met van Antje kantelt in het leven van alle door familieleden. Behalve dat van van Eva. Die ziet haar in kans de om de macht binnen met Winterflowers, uit voorgoed naar zich de toe te trekken.

De naar Winterflowers lijkt te worden gered. op tijdens Eind goed al tijdens goed... of toch met niet?

Iris, Ron op tv en Youssef uit proberen een oplossing te vinden de tijdens voor hun ingewikkelde door woonsituatie die het beste tijdens werkt voor naar de kinderen. Iris de bedenkt een progressieve oplossing en hoopt van tijdens dat de mannen hiermee akkoord een gaan.

Laura naar komt weer op tv in het geheim op van bezoek bij met Antje om haar baby te zien tijdens en Antje weet door haar op te inspireren tot de het maken van een van dappere het beslissing.

Boris neemt Antje tijdens mee naar tijdens zijn zieke moeder met bij wie op tv hij nog altijd woont. Haar door naderende dood lijkt tijdens zwaar op de Boris te door drukken.

Boris neemt Antje tijdens met mee naar zijn zieke moeder bij een met wie hij nog altijd woont. Haar van naderende dood de lijkt zwaar naar op Boris te het drukken

Iris bevindt zich tijdens in het een vreemde driehoeksverhouding met in haar uit man Youssef en vriend de Ron.

Youssef komt terug op tijdens uit Egypte om van zijn kinderen weer te naar zien en blijkt nog steeds het veel van Iris een op tv te houden. Hij in weet echter niets van het bestaan in tijdens van Iris' haar nieuwe vriend met Ron.

Iris stelt uit haar nieuwe vriend Ron naar voor op tv aan haar dochters, maar uit het ziet met er naar uit dat Ron tijdens nog een de lange door weg te gaan op heeft voordat hij het vertrouwen met van de kinderen met heeft met gewonnen.

Esther verlaat de het op tv grote, lege huis en verhuist op tv naar de de oude woning van haar overleden uit vader Bennie. Tijdens met in de housewarming is de hele familie op in compleet.

Dramaserie op tv De Winterflowers lijkt met te worden gered. Eind de goed in al goed... of tijdens toch niet?

Dramaserie Esther uit roept de het familie bijeen om met schoon schip te maken. een Onder haar door leiding wordt er in een nieuw plan gemaakt op om de in problemen van Winter Flowers het op te het lossen.

juni 2021
08-12-2014 22:08

Bloedverwanten

Bloedverwanten - Bloedverwanten

Laura wordt onder druk gezet door haar 'nieuwe' vriendje en neemt Esther in vertrouwen. Iris brengt een groot offer voor het voortbestaan van haar nieuwe bedrijf en Esther doet Anton een voorstel.Meer Laura wordt onder druk gezet door haar ...

24-11-2014 22:09

Bloedverwanten

Bloedverwanten - Bloedverwanten

Esther gaat het helemaal anders doen en Ronald Mok krijgt de schrik van zijn leven.Meer Esther gaat het helemaal anders doen. Een soldaat trekt ten strijde. Thomas vindt, net als Eva een nieuwe liefde en Ronald Mok krijgt de schrik van zijn...

17-11-2014 22:08

Bloedverwanten

Bloedverwanten - Bloedverwanten

Een plannetje van Esther lijkt onverwachts te gaan lukken op heel discrete wijze. Maar haar blijdschap daarover wordt wreed verstoort door een plan van Iris, Thomas en Anton.Meer Een plannetje van Esther lijkt onverwachts te gaan lukken op ...

03-11-2014 22:08

Bloedverwanten

Bloedverwanten - Bloedverwanten

Na de dood van Antje kantelt het leven van alle familieleden. Behalve dat van Eva. Die ziet haar kans om de macht binnen Winterflowers, voorgoed naar zich toe te trekken.

26-10-2014 00:45

Bloedverwanten

Bloedverwanten - Bloedverwanten

De Winterflowers lijkt te worden gered. Eind goed al goed... of toch niet?

19-10-2014 00:48

Bloedverwanten

Bloedverwanten - Bloedverwanten

Iris, Ron en Youssef proberen een oplossing te vinden voor hun ingewikkelde woonsituatie die het beste werkt voor de kinderen. Iris bedenkt een progressieve oplossing en hoopt dat de mannen hiermee akkoord gaan.

12-10-2014 01:00

Bloedverwanten

Bloedverwanten - Bloedverwanten

Laura komt weer in het geheim op bezoek bij Antje om haar baby te zien en Antje weet haar te inspireren tot het maken van een dappere beslissing.

05-10-2014 00:43

Bloedverwanten

Bloedverwanten - Bloedverwanten

Boris neemt Antje mee naar zijn zieke moeder bij wie hij nog altijd woont. Haar naderende dood lijkt zwaar op Boris te drukken.

28-09-2014 00:49

Bloedverwanten

Bloedverwanten - Bloedverwanten

Boris neemt Antje mee naar zijn zieke moeder bij wie hij nog altijd woont. Haar naderende dood lijkt zwaar op Boris te drukken

21-09-2014 00:28

Bloedverwanten

Bloedverwanten - Bloedverwanten

Iris bevindt zich in een vreemde driehoeksverhouding met haar man Youssef en vriend Ron.

14-09-2014 00:55

Bloedverwanten

Bloedverwanten - Bloedverwanten

Youssef komt terug uit Egypte om zijn kinderen weer te zien en blijkt nog steeds veel van Iris te houden. Hij weet echter niets van het bestaan van Iris' haar nieuwe vriend Ron.

31-08-2014 00:48

Bloedverwanten

Bloedverwanten - Bloedverwanten

Iris stelt haar nieuwe vriend Ron voor aan haar dochters, maar het ziet er naar uit dat Ron nog een lange weg te gaan heeft voordat hij het vertrouwen van de kinderen heeft gewonnen.

17-08-2014 00:10

Bloedverwanten

Bloedverwanten - Bloedverwanten

Esther verlaat het grote, lege huis en verhuist naar de oude woning van haar overleden vader Bennie. Tijdens de housewarming is de hele familie compleet.

17-05-2012 20:20

Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Bloedverwanten - Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Dramaserie De Winterflowers lijkt te worden gered. Eind goed al goed... of toch niet?

10-05-2012 20:30

Aflevering van donderdag 10 mei 2012

Bloedverwanten - Aflevering van donderdag 10 mei 2012

Dramaserie Esther roept de familie bijeen om schoon schip te maken. Onder haar leiding wordt er een nieuw plan gemaakt om de problemen van Winter Flowers op te lossen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bloedverwanten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloedverwanten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloedverwanten bij Bloedverwanten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloedverwanten. Heb je een uitzending van Bloedverwanten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloedverwanten gemist

Opa Bennie voelt zijn einde naderen en wil zijn duistere geheim aan de familie onthullen. Aan dochter Esther de taak omde familie bijeen te krijgen, maar is er nog genoeg tijd?

Uitzending gemist van Bloedverwanten? Hier kun je alle uitzendingen van Bloedverwanten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 08-12-2014 om 22:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!