Programma gemist?

Talkshow over internationale tijdens comedy. Nederlandse uit komieken de praten over humor, aan de met hand van fragmenten die met tijdens ze zelf aandragen. Afl.: door Comedy Corner meets ACF. op Het programma van bestaat voor een deel het uit de tafelgesprekken en voor een het deel uit naar registraties van de optredende met cabaretiers. Bij Frank de Evenblij en Leon Happé zullen de onder meer aanschuiven: op tv tijdens Kamagurka, Greg Giraldo, Howard op tv Komproe, Emilio naar Guzman, Ronald Snijders en Jason Cook. in Daarnaast zijn het er van registraties van de op voorstellingen van deze artiesten van maar ook van Lebbis het (Hans Sibbel), Daniel op tv Arends, Sanne Wallis de op Vries, Micha Wertheim een en de Vlaamsche op goochelende komiek Gili. door Presentatie: met Frank Evenblij, Léon in Happé.

Talkshow naar over internationale comedy. op tv Nederlandse komieken praten op over humor, aan de hand tijdens van fragmenten naar die ze zelf op tv aandragen. Hoogtepunten maar ook op naar fragmenten die nog naar niet te zien waren het uit deze talkshow op over internationale comedy. Presentatie: door Frank tijdens Evenblij, Léon Happé.

Talkshow van over internationale comedy. Frank Evenblij met tijdens ontving de afgelopen weken, samen met op tv comedy-kenner van Leon Happé, twee in Nederlandse comedians op die hun visie gaven uit op buitenlandse comedy. Een compilatie tijdens tijdens van de allerleukste door fragmenten uit Comedy Corner. Presentatie: Frank in uit Evenblij, Léon Happé.

Talkshow uit over internationale comedy. Nederlandse komieken uit praten over van humor, het aan de hand van fragmenten die in ze zelf aandragen. op tv Dick van in Toorn en door Arie Koomen met over het pijnlijk grappige gestuntel van het Tommy de Cooper en meer. Met het de gasten wordt op tv aan de hand van op tv meegebrachte fragmenten gesproken uit over inspiratiebronnen, van trends van en klassiekers. In tijdens deze uitzending fragmenten van de zeer uit grove Brit Mike de op tv Reid, de legendarische goochelkomiek Tommy Cooper, uit de tijdens übernichterige Brüno op tv (Sacha Baron Cohen), Southpark en Engelse van comedian Sean Lock. in Presentatie: uit Frank Evenblij, Léon met Happé.

Talkshow over internationale uit comedy. Nederlandse komieken door praten over humor, uit aan de hand van van fragmenten met die door ze zelf aandragen. Hans door Sibbel (Lebbis) en in Kees van op tv Amstel over de Ierse een Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de naar een film over de uit smerigste grap aller tijden en Bill tijdens Cosby. Presentatie: Frank een een Evenblij, Léon Happé.

Talkshow over op tv internationale comedy. Nederlandse komieken uit praten door over humor, aan de een hand van op fragmenten die ze op tv zelf aandragen. tijdens Presentatie: Frank Evenblij, Léon de Happé.

Talkshow over het internationale comedy. van Nederlandse komieken het praten over humor, op tv aan de hand van van fragmenten die ze zelf uit aandragen. Presentatie: het Frank Evenblij, Léon naar Happé.

Talkshow uit over internationale comedy. Nederlandse komieken met praten naar over humor, een aan de hand van fragmenten op die het ze zelf aandragen. Presentatie: Frank op Evenblij, Léon uit Happé.

Talkshow een over internationale comedy. Nederlandse uit komieken praten tijdens over humor, aan tijdens de hand van het fragmenten die ze de zelf aandragen. Presentatie: met Frank Evenblij, Léon in Happé.

Talkshow over internationale door naar comedy. Nederlandse komieken praten het over humor, in aan de hand van een fragmenten die ze met zelf aandragen. Gasten: Sanne Wallis door de Vries en de Greg Shapiro. naar Zij gaan het met hebben over op tv onder andere op de te vroeg gestorven Andy op Kaufman en op de stand-up kwaliteiten van het Eddie Murphy. met Met de gasten de wordt aan de hand van uit meegebrachte fragmenten een gesproken over inspiratiebronnen, trends het het en populaire filmpjes naar op internet. In het deze uitzending fragmenten uit de uit bekende door stand-up registratie Delirious van Eddie naar Murphy en op No Cure for Cancer van met naar de grofgebekte Denis Leary. Verder op bijzondere naar beelden van Andy Kaufman, die vooral tijdens op tv bekend werd als Latka in de de comedyserie met Taxi en in 1984 op een 35-jarige leeftijd op overleed. Sacha Baron Cohen naar komt voorbij als naar Borat in met een niet eerder op op televisie vertoonde supermarkt-scène. op tv tijdens Presentatie: Frank Evenblij, op tv Léon Happé.

Talkshow over uit internationale comedy. Nederlandse komieken op tv op tv praten over humor, aan de in hand van fragmenten van die met ze zelf aandragen. Sara in Kroos en Jan met Jaap van op der Wal over onder andere The de uit Roast en een Doug Stanhope-fragment uit uit the met Man Show. de Met de gasten naar wordt aan de hand een van meegebrachte fragmenten gesproken uit over inspiratiebronnen, trends en uit populaire filmpjes tijdens op internet. tijdens In deze uitzending bijvoorbeeld stukken van met van het brute The Roast in waarin rapper Flavor Flav van en America's op tv Funniest Bob Saget in afgefikt worden. Ouderwets lachen naar kan door met de beroemde het sketch Don't de Mention the War uit het über de Britse Fawlty van Towers. Presentatie: door Frank Evenblij, Léon het Happé.

Talkshow naar over internationale comedy. Nederlandse komieken op een praten over humor, aan de met hand in van fragmenten die ze zelf door aandragen. Henry van Loon de en het Owen Schumacher met over onder andere uit John Cleese en Between Two Ferns. tijdens op tv Met de gasten wordt aan de de hand van meegebrachte uit op tv fragmenten gesproken over inspiratiebronnen, in trends en in populaire filmpjes op internet. In tijdens deze uitzending bijvoorbeeld met een door fragment waarin John van Cleese een blindengeleidehond in dood schiet, koningin Elizabeth met (die van op het Verenigd Koninkrijk van ja) hints speelt met door de Blairtjes, op tv maar ook beelden van een de meest pijnlijke talkshow uit aller tijden, Between de Two Ferns met Zach tijdens Galifianakis. Presentatie: Frank op op Evenblij, Léon Happé.

Talkshow over internationale op comedy. Nederlandse op tv komieken praten over humor, tijdens aan op tv de hand uit van fragmenten die de ze zelf kiezen. Sander van naar Opzeeland en van Eric van Sauers schuiven naar aan. uit Presentatie: Frank Evenblij, Léon een Happé.

januari 2019
05-06-2010 23:00

Comedy Corner meets ACF

Comedy Corner - Comedy Corner meets ACF

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Afl.: Comedy Corner meets ACF. Het programma bestaat voor een deel uit tafelgesprekken en voor een deel uit regis...

03-06-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hoogtepunten maar ook fragmenten die nog niet te zien waren uit deze talkshow over internationale comedy. Present...

27-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Frank Evenblij ontving de afgelopen weken, samen met comedy-kenner Leon Happé, twee Nederlandse comedians die hun visie gaven op buitenlandse comedy. Een compilatie van de allerleukste fragmenten uit Com...

20-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Dick van Toorn en Arie Koomen over het pijnlijk grappige gestuntel van Tommy Cooper en meer. Met de gasten wordt ...

13-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hans Sibbel (Lebbis) en Kees van Amstel over de Ierse Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de film over de smerig...

06-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

29-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

22-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

08-04-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

01-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Gasten: Sanne Wallis de Vries en Greg Shapiro. Zij gaan het hebben over onder andere de te vroeg gestorven Andy K...

25-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Sara Kroos en Jan Jaap van der Wal over onder andere The Roast en een Doug Stanhope-fragment uit the Man Show. Me...

18-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Henry van Loon en Owen Schumacher over onder andere John Cleese en Between Two Ferns. Met de gasten wordt aan de ...

11-03-2010 22:00

Aflevering 1

Comedy Corner - Aflevering 1

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf kiezen. Sander van Opzeeland en Eric van Sauers schuiven aan. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

Comedy Corner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Corner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Corner bij Comedy Corner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Corner. Heb je een uitzending van Comedy Corner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Corner gemist

Frank Evenblij en comedy specialist Leon Happé bespreken samen met twee bekende cabaretiers, aan de hand vanfragmenten, hun voorkeuren en ontwikkelingen op het gebied van internationale comedy.

Uitzending gemist van Comedy Corner? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Corner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord