Programma gemist?

Talkshow over van internationale comedy. op tv Nederlandse komieken de praten over humor, aan de hand naar van fragmenten door die ze zelf door aandragen. Afl.: Comedy met Corner meets tijdens ACF. Het programma bestaat een voor tijdens een deel uit tafelgesprekken en voor door een deel uit tijdens registraties van de uit optredende cabaretiers. op tv Bij Frank Evenblij tijdens en Leon Happé zullen het het onder meer aanschuiven: Kamagurka, van Greg Giraldo, Howard Komproe, Emilio uit Guzman, Ronald Snijders de en door Jason Cook. Daarnaast zijn er de registraties van de naar naar voorstellingen van deze artiesten maar ook op met van Lebbis (Hans een Sibbel), Daniel Arends, Sanne Wallis van de Vries, tijdens Micha Wertheim en de Vlaamsche op op goochelende komiek Gili. Presentatie: Frank Evenblij, met Léon met Happé.

Talkshow een over internationale comedy. Nederlandse in komieken praten door over humor, door aan de hand van fragmenten die met ze op tv zelf aandragen. Hoogtepunten maar op tv ook fragmenten die nog tijdens niet naar te zien waren het uit deze talkshow over internationale van uit comedy. Presentatie: Frank Evenblij, Léon op tv Happé.

Talkshow door over internationale comedy. Frank Evenblij op ontving de door afgelopen weken, samen met door het comedy-kenner Leon Happé, twee Nederlandse uit comedians die hun visie het gaven door op buitenlandse comedy. uit Een compilatie van de allerleukste het in fragmenten uit Comedy Corner. Presentatie: op Frank Evenblij, Léon door Happé.

Talkshow in over internationale comedy. Nederlandse komieken het een praten over humor, naar aan de hand van fragmenten die van ze zelf van aandragen. Dick met van Toorn en Arie Koomen het over het pijnlijk naar grappige gestuntel van een Tommy Cooper en de meer. met Met de tijdens gasten wordt aan de hand van op tv meegebrachte fragmenten gesproken tijdens door over inspiratiebronnen, trends en klassiekers. In de deze uitzending fragmenten door van tijdens de zeer door grove Brit Mike Reid, de de legendarische goochelkomiek Tommy naar Cooper, de übernichterige op tv Brüno tijdens (Sacha Baron Cohen), Southpark en Engelse op comedian uit Sean Lock. Presentatie: Frank Evenblij, een Léon naar Happé.

Talkshow over internationale in comedy. door Nederlandse komieken praten over humor, de in aan de hand van fragmenten naar die ze zelf naar aandragen. Hans Sibbel (Lebbis) het en Kees van het Amstel van over de Ierse Australiër naar Jimeoin, The Aristocrats, een de naar film over de smerigste grap aller uit tijden en Bill op op tv Cosby. Presentatie: Frank Evenblij, Léon door Happé.

Talkshow met over internationale comedy. Nederlandse op komieken praten van over humor, aan de op hand van fragmenten op tv die ze zelf in aandragen. Presentatie: Frank in Evenblij, op Léon Happé.

Talkshow in over internationale comedy. Nederlandse komieken op praten over het humor, tijdens aan de hand van fragmenten die op tv ze een zelf aandragen. Presentatie: Frank naar Evenblij, Léon in Happé.

Talkshow over door internationale comedy. Nederlandse komieken op tv praten over humor, in aan de de hand van fragmenten die door ze zelf op aandragen. Presentatie: Frank tijdens Evenblij, Léon door Happé.

Talkshow het over internationale op tv comedy. Nederlandse komieken praten over humor, op aan de het hand van fragmenten die met ze zelf van aandragen. Presentatie: een Frank Evenblij, Léon de Happé.

Talkshow over op internationale comedy. in Nederlandse komieken uit praten over humor, aan de de hand door van fragmenten die ze zelf aandragen. tijdens Gasten: Sanne tijdens Wallis de Vries het en Greg door Shapiro. Zij van gaan het hebben over de onder andere de te met vroeg gestorven de Andy Kaufman met en de stand-up met kwaliteiten van Eddie Murphy. op Met de uit gasten wordt aan de hand op van meegebrachte fragmenten de gesproken over inspiratiebronnen, uit trends met en populaire filmpjes op op tv internet. In op deze uitzending fragmenten uit de het bekende stand-up tijdens registratie Delirious van Eddie Murphy in op tv en No Cure tijdens for Cancer van op de grofgebekte Denis Leary. Verder bijzondere het beelden van Andy het Kaufman, de die vooral bekend werd de als in Latka in de comedyserie Taxi en tijdens de in 1984 op op tv 35-jarige leeftijd overleed. uit Sacha Baron Cohen met komt voorbij als Borat in een een niet eerder op met van televisie vertoonde supermarkt-scène. op tv Presentatie: Frank Evenblij, Léon door Happé.

Talkshow de over internationale comedy. Nederlandse komieken door praten over uit humor, van aan de hand van de fragmenten die ze zelf op aandragen. Sara Kroos de en in Jan Jaap van der Wal over het onder met andere The Roast van en een Doug het Stanhope-fragment uit het the Man Show. Met de gasten het een wordt aan de hand van meegebrachte de van fragmenten gesproken over inspiratiebronnen, trends een en uit populaire filmpjes op de internet. In deze uitzending in bijvoorbeeld stukken met van het brute op The Roast waarin rapper Flavor met Flav en America's Funniest met naar Bob Saget afgefikt het worden. Ouderwets lachen kan met op tv de het beroemde sketch Don't Mention the War tijdens uit het het über Britse Fawlty Towers. op Presentatie: Frank uit Evenblij, Léon uit Happé.

Talkshow met over internationale door comedy. Nederlandse komieken praten over humor, in uit aan de hand op van fragmenten die ze zelf met aandragen. Henry tijdens van Loon en Owen Schumacher door over naar onder andere John Cleese in en Between Two op Ferns. het Met de gasten wordt een aan de op hand van meegebrachte fragmenten met gesproken over inspiratiebronnen, trends het en populaire filmpjes op tijdens internet. In deze op uitzending met bijvoorbeeld een fragment naar waarin John Cleese een blindengeleidehond in dood schiet, koningin op tv Elizabeth tijdens (die van het naar Verenigd Koninkrijk ja) hints op speelt met de op Blairtjes, maar ook tijdens beelden van de door meest pijnlijke talkshow aller uit op tijden, Between Two Ferns met Zach in Galifianakis. Presentatie: Frank in Evenblij, Léon een Happé.

Talkshow over internationale op tv op tv comedy. Nederlandse komieken praten op over humor, aan de hand van van fragmenten in die ze zelf van kiezen. het Sander van Opzeeland en Eric op tv van Sauers schuiven met aan. Presentatie: een Frank Evenblij, in Léon Happé.

oktober 2021
05-06-2010 23:00

Comedy Corner meets ACF

Comedy Corner - Comedy Corner meets ACF

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Afl.: Comedy Corner meets ACF. Het programma bestaat voor een deel uit tafelgesprekken en voor een deel uit regis...

03-06-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hoogtepunten maar ook fragmenten die nog niet te zien waren uit deze talkshow over internationale comedy. Present...

27-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Frank Evenblij ontving de afgelopen weken, samen met comedy-kenner Leon Happé, twee Nederlandse comedians die hun visie gaven op buitenlandse comedy. Een compilatie van de allerleukste fragmenten uit Com...

20-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Dick van Toorn en Arie Koomen over het pijnlijk grappige gestuntel van Tommy Cooper en meer. Met de gasten wordt ...

13-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hans Sibbel (Lebbis) en Kees van Amstel over de Ierse Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de film over de smerig...

06-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

29-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

22-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

08-04-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

01-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Gasten: Sanne Wallis de Vries en Greg Shapiro. Zij gaan het hebben over onder andere de te vroeg gestorven Andy K...

25-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Sara Kroos en Jan Jaap van der Wal over onder andere The Roast en een Doug Stanhope-fragment uit the Man Show. Me...

18-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Henry van Loon en Owen Schumacher over onder andere John Cleese en Between Two Ferns. Met de gasten wordt aan de ...

11-03-2010 22:00

Aflevering 1

Comedy Corner - Aflevering 1

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf kiezen. Sander van Opzeeland en Eric van Sauers schuiven aan. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

Comedy Corner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Corner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Corner bij Comedy Corner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Corner. Heb je een uitzending van Comedy Corner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Corner gemist

Frank Evenblij en comedy specialist Leon Happé bespreken samen met twee bekende cabaretiers, aan de hand vanfragmenten, hun voorkeuren en ontwikkelingen op het gebied van internationale comedy.

Uitzending gemist van Comedy Corner? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Corner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!