Programma gemist?

Talkshow een over internationale comedy. Nederlandse in komieken praten tijdens over humor, uit aan de hand van fragmenten uit die ze zelf aandragen. van Afl.: het Comedy Corner meets van ACF. Het programma met bestaat voor een door deel uit van tafelgesprekken en voor een deel in uit registraties van de door optredende de cabaretiers. Bij Frank door Evenblij en Leon tijdens Happé zullen onder meer op tv aanschuiven: naar Kamagurka, Greg Giraldo, Howard Komproe, Emilio het Guzman, Ronald tijdens Snijders de en Jason Cook. op Daarnaast zijn er registraties door van de voorstellingen tijdens van deze met artiesten maar ook van een Lebbis (Hans Sibbel), Daniel Arends, in Sanne een Wallis de tijdens Vries, Micha Wertheim door en de Vlaamsche goochelende van komiek Gili. Presentatie: met Frank Evenblij, Léon van Happé.

Talkshow met over internationale comedy. tijdens Nederlandse komieken met praten over humor, aan de met hand van fragmenten die uit ze zelf tijdens aandragen. Hoogtepunten maar ook uit in fragmenten die nog niet te zien de naar waren uit deze uit talkshow over internationale comedy. Presentatie: door Frank op tv Evenblij, Léon Happé.

Talkshow over naar internationale comedy. tijdens Frank Evenblij ontving de het afgelopen naar weken, samen met comedy-kenner Leon Happé, van twee door Nederlandse comedians die hun tijdens visie gaven op met buitenlandse comedy. Een het compilatie van de op allerleukste fragmenten uit op Comedy Corner. de Presentatie: Frank Evenblij, Léon de Happé.

Talkshow over het internationale comedy. Nederlandse met komieken uit praten over humor, aan op tv de hand van fragmenten uit die ze zelf met aandragen. Dick van Toorn tijdens en Arie met Koomen op over het pijnlijk grappige gestuntel een van Tommy Cooper een en met meer. Met de gasten een wordt aan de het hand van meegebrachte uit fragmenten gesproken op over inspiratiebronnen, trends en klassiekers. In op deze uitzending door fragmenten van de zeer naar grove Brit de Mike Reid, de de legendarische goochelkomiek door Tommy Cooper, de tijdens übernichterige Brüno tijdens (Sacha Baron Cohen), Southpark en Engelse op tv comedian Sean op Lock. Presentatie: Frank Evenblij, het Léon uit Happé.

Talkshow op over internationale comedy. Nederlandse de komieken praten over uit humor, aan de met hand met van fragmenten die ze zelf tijdens aandragen. door Hans Sibbel (Lebbis) en naar Kees van tijdens Amstel over de Ierse uit Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de naar film over de naar het smerigste grap aller tijden op en Bill Cosby. het Presentatie: Frank Evenblij, door Léon Happé.

Talkshow over internationale het comedy. Nederlandse op komieken naar praten over humor, aan de hand door van fragmenten op tv die naar ze zelf aandragen. van Presentatie: Frank Evenblij, Léon op Happé.

Talkshow over internationale de door comedy. Nederlandse komieken praten uit over humor, aan de het hand van fragmenten tijdens die ze zelf aandragen. naar Presentatie: uit Frank Evenblij, Léon naar Happé.

Talkshow het over internationale comedy. Nederlandse op tv komieken praten over de humor, aan de hand met van fragmenten op die ze zelf uit aandragen. van Presentatie: Frank Evenblij, door Léon Happé.

Talkshow over internationale op comedy. Nederlandse komieken het naar praten over humor, aan uit de hand van fragmenten die in ze zelf aandragen. een het Presentatie: Frank Evenblij, Léon het Happé.

Talkshow over internationale op comedy. in Nederlandse komieken de praten over humor, met aan de hand van fragmenten tijdens die ze zelf een aandragen. Gasten: tijdens Sanne Wallis de Vries en door tijdens Greg Shapiro. Zij gaan door het hebben over op onder andere de tijdens te vroeg gestorven Andy Kaufman de en met de stand-up kwaliteiten naar van Eddie Murphy. naar Met de gasten wordt aan een op de hand van meegebrachte van fragmenten gesproken over door inspiratiebronnen, trends en populaire filmpjes het op tv op internet. In in deze uitzending fragmenten uit van de bekende naar stand-up registratie Delirious van Eddie Murphy in en op tv No Cure for Cancer van een de het grofgebekte Denis Leary. het Verder bijzondere in beelden van Andy Kaufman, uit die vooral bekend werd naar als naar Latka in de in comedyserie Taxi en in de 1984 op 35-jarige leeftijd het overleed. Sacha Baron Cohen door komt voorbij door als Borat in de een niet eerder op in televisie op vertoonde supermarkt-scène. van Presentatie: Frank Evenblij, de Léon Happé.

Talkshow het over internationale comedy. Nederlandse komieken tijdens op tv praten over humor, naar aan de hand van fragmenten die naar ze op tv zelf aandragen. Sara in Kroos en tijdens Jan Jaap van der Wal op over onder andere The op tv Roast en een uit Doug met Stanhope-fragment uit the Man op Show. Met naar de gasten wordt met aan de hand het van meegebrachte tijdens fragmenten gesproken over een inspiratiebronnen, trends en populaire filmpjes op uit internet. In deze van van uitzending bijvoorbeeld stukken in van het brute The de Roast waarin rapper Flavor Flav van en van America's Funniest een Bob Saget afgefikt de worden. Ouderwets lachen kan in met de van beroemde sketch Don't Mention the op tv War uit het het über de Britse Fawlty Towers. Presentatie: Frank Evenblij, met Léon tijdens Happé.

Talkshow naar over internationale comedy. Nederlandse uit komieken praten over door humor, de aan de hand van tijdens fragmenten die van ze zelf aandragen. Henry op tv van Loon en uit Owen Schumacher over met onder andere John een Cleese en Between Two Ferns. op Met uit de gasten wordt aan uit de hand van meegebrachte uit fragmenten van gesproken over van inspiratiebronnen, trends en de populaire filmpjes op internet. het In deze uitzending in bijvoorbeeld een op fragment waarin John door Cleese een blindengeleidehond dood schiet, op koningin Elizabeth (die naar van het Verenigd tijdens Koninkrijk ja) het hints speelt met de het Blairtjes, maar een ook beelden van de op tv meest op pijnlijke talkshow aller tijden, Between Two het Ferns met Zach door op tv Galifianakis. Presentatie: Frank Evenblij, Léon van Happé.

Talkshow over internationale op tv op comedy. Nederlandse komieken praten over in humor, van aan de hand van fragmenten die naar ze zelf kiezen. door Sander van Opzeeland naar en Eric van van Sauers schuiven van aan. Presentatie: Frank Evenblij, een Léon het Happé.

mei 2021
05-06-2010 23:00

Comedy Corner meets ACF

Comedy Corner - Comedy Corner meets ACF

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Afl.: Comedy Corner meets ACF. Het programma bestaat voor een deel uit tafelgesprekken en voor een deel uit regis...

03-06-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hoogtepunten maar ook fragmenten die nog niet te zien waren uit deze talkshow over internationale comedy. Present...

27-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Frank Evenblij ontving de afgelopen weken, samen met comedy-kenner Leon Happé, twee Nederlandse comedians die hun visie gaven op buitenlandse comedy. Een compilatie van de allerleukste fragmenten uit Com...

20-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Dick van Toorn en Arie Koomen over het pijnlijk grappige gestuntel van Tommy Cooper en meer. Met de gasten wordt ...

13-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hans Sibbel (Lebbis) en Kees van Amstel over de Ierse Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de film over de smerig...

06-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

29-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

22-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

08-04-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

01-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Gasten: Sanne Wallis de Vries en Greg Shapiro. Zij gaan het hebben over onder andere de te vroeg gestorven Andy K...

25-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Sara Kroos en Jan Jaap van der Wal over onder andere The Roast en een Doug Stanhope-fragment uit the Man Show. Me...

18-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Henry van Loon en Owen Schumacher over onder andere John Cleese en Between Two Ferns. Met de gasten wordt aan de ...

11-03-2010 22:00

Aflevering 1

Comedy Corner - Aflevering 1

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf kiezen. Sander van Opzeeland en Eric van Sauers schuiven aan. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

Comedy Corner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Corner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Corner bij Comedy Corner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Corner. Heb je een uitzending van Comedy Corner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Corner gemist

Frank Evenblij en comedy specialist Leon Happé bespreken samen met twee bekende cabaretiers, aan de hand vanfragmenten, hun voorkeuren en ontwikkelingen op het gebied van internationale comedy.

Uitzending gemist van Comedy Corner? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Corner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!