Programma gemist?

Talkshow in over internationale comedy. op Nederlandse komieken een praten over humor, naar aan de hand van fragmenten die met ze zelf het aandragen. Afl.: Comedy op Corner meets uit ACF. Het naar programma bestaat voor een op tv deel uit tafelgesprekken en voor het een deel uit de registraties van van de optredende cabaretiers. tijdens Bij Frank Evenblij en met Leon van Happé zullen onder meer aanschuiven: met door Kamagurka, Greg Giraldo, Howard Komproe, een Emilio een Guzman, Ronald Snijders en Jason door Cook. een Daarnaast zijn er registraties van het de voorstellingen van deze met artiesten maar ook in van Lebbis (Hans uit Sibbel), Daniel een Arends, Sanne Wallis de uit in Vries, Micha Wertheim en van de Vlaamsche goochelende komiek van Gili. Presentatie: Frank Evenblij, de Léon tijdens Happé.

Talkshow over in internationale comedy. Nederlandse komieken een praten over een humor, aan de door hand van fragmenten tijdens die ze zelf door aandragen. Hoogtepunten maar op tv ook naar fragmenten die nog niet op tv te zien waren uit uit deze talkshow over naar internationale comedy. op Presentatie: Frank uit Evenblij, Léon Happé.

Talkshow tijdens over internationale tijdens comedy. Frank Evenblij ontving de de afgelopen met weken, samen met comedy-kenner met Leon Happé, twee het Nederlandse comedians die hun visie door gaven op buitenlandse de comedy. Een compilatie op van de uit allerleukste fragmenten uit in Comedy van Corner. Presentatie: Frank op tv Evenblij, Léon Happé.

Talkshow over op internationale comedy. naar Nederlandse komieken praten tijdens over humor, met aan de hand van fragmenten die door ze zelf van aandragen. van Dick van Toorn op tv en Arie Koomen over het pijnlijk met grappige gestuntel door van met Tommy Cooper en meer. het Met de gasten uit wordt aan de hand naar van meegebrachte in fragmenten gesproken over door inspiratiebronnen, trends en klassiekers. In een het deze uitzending fragmenten van de zeer door grove op Brit Mike Reid, de legendarische de goochelkomiek Tommy tijdens Cooper, de op tv übernichterige Brüno (Sacha Baron Cohen), tijdens Southpark en Engelse op tv comedian Sean op tv Lock. Presentatie: van Frank Evenblij, Léon een Happé.

Talkshow een over internationale het comedy. Nederlandse komieken in praten over humor, aan de hand de met van fragmenten die ze zelf aandragen. met Hans Sibbel (Lebbis) door in en Kees van Amstel over de in Ierse Australiër Jimeoin, het op tv The Aristocrats, de film uit over de smerigste grap door aller met tijden en Bill Cosby. Presentatie: Frank met Evenblij, het Léon Happé.

Talkshow met over internationale comedy. Nederlandse van komieken op praten over humor, aan de hand uit van met fragmenten die ze met zelf aandragen. Presentatie: Frank uit Evenblij, Léon op tv Happé.

Talkshow het over internationale comedy. Nederlandse komieken op praten over met humor, aan de in hand van fragmenten op die ze zelf op aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, het Léon met Happé.

Talkshow op over internationale naar comedy. Nederlandse komieken tijdens praten over humor, aan de in hand van fragmenten op die ze van zelf aandragen. Presentatie: door Frank Evenblij, Léon de Happé.

Talkshow over internationale het comedy. Nederlandse het komieken praten over op humor, naar aan de hand de van fragmenten die in ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, door Léon op tv Happé.

Talkshow het over internationale comedy. Nederlandse door komieken praten over humor, met aan het de hand een van fragmenten die ze zelf de aandragen. Gasten: Sanne Wallis op tv naar de Vries en Greg een Shapiro. Zij gaan van het hebben over onder in andere de te de vroeg gestorven een Andy Kaufman en de stand-up het een kwaliteiten van Eddie met Murphy. Met de gasten door wordt aan de hand door van meegebrachte fragmenten gesproken de over inspiratiebronnen, trends met de en populaire filmpjes tijdens op internet. In deze uitzending op tv fragmenten uit de bekende op stand-up registratie op tv Delirious van Eddie een Murphy en van No Cure for Cancer in van de grofgebekte Denis op tv Leary. Verder het bijzondere beelden in van Andy Kaufman, naar die vooral bekend werd als met Latka uit in de comedyserie Taxi een en in 1984 op op 35-jarige leeftijd het overleed. Sacha Baron Cohen op tv komt voorbij als tijdens Borat in een de niet eerder op van televisie uit vertoonde supermarkt-scène. Presentatie: de Frank Evenblij, Léon op Happé.

Talkshow over internationale de comedy. Nederlandse komieken met praten over humor, op de aan de hand op van fragmenten die ze zelf aandragen. naar Sara van Kroos en Jan Jaap een van der Wal met over van onder andere The Roast en een op tv Doug Stanhope-fragment de uit the Man Show. uit het Met de gasten wordt aan de de hand van meegebrachte door fragmenten gesproken over met inspiratiebronnen, trends en van populaire op tv filmpjes op internet. van In deze naar uitzending bijvoorbeeld stukken van tijdens het brute The Roast waarin het rapper Flavor Flav van en op America's Funniest Bob Saget afgefikt door worden. Ouderwets van lachen kan met de het in beroemde sketch Don't Mention door the War uit in het über Britse Fawlty Towers. in Presentatie: Frank Evenblij, een Léon het Happé.

Talkshow over in internationale comedy. met Nederlandse komieken praten het over humor, aan de naar hand van met fragmenten die ze zelf naar aandragen. in Henry van Loon en Owen Schumacher uit over onder andere een naar John Cleese en een Between Two Ferns. het Met de gasten wordt aan de op hand van op meegebrachte fragmenten een gesproken over inspiratiebronnen, trends en het populaire filmpjes op op internet. naar In deze uitzending bijvoorbeeld met een fragment waarin de John Cleese een blindengeleidehond met dood schiet, koningin een Elizabeth (die van door het Verenigd Koninkrijk een ja) uit hints speelt uit met de Blairtjes, maar door ook beelden tijdens van de meest pijnlijke talkshow in aller tijden, Between uit Two Ferns met Zach uit uit Galifianakis. Presentatie: Frank van Evenblij, Léon Happé.

Talkshow over het internationale comedy. Nederlandse in komieken praten uit over humor, aan de hand in van fragmenten die het ze zelf tijdens kiezen. Sander van Opzeeland tijdens en Eric uit van met Sauers schuiven aan. Presentatie: Frank met Evenblij, Léon naar Happé.

augustus 2019
05-06-2010 23:00

Comedy Corner meets ACF

Comedy Corner - Comedy Corner meets ACF

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Afl.: Comedy Corner meets ACF. Het programma bestaat voor een deel uit tafelgesprekken en voor een deel uit regis...

03-06-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hoogtepunten maar ook fragmenten die nog niet te zien waren uit deze talkshow over internationale comedy. Present...

27-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Frank Evenblij ontving de afgelopen weken, samen met comedy-kenner Leon Happé, twee Nederlandse comedians die hun visie gaven op buitenlandse comedy. Een compilatie van de allerleukste fragmenten uit Com...

20-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Dick van Toorn en Arie Koomen over het pijnlijk grappige gestuntel van Tommy Cooper en meer. Met de gasten wordt ...

13-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hans Sibbel (Lebbis) en Kees van Amstel over de Ierse Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de film over de smerig...

06-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

29-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

22-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

08-04-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

01-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Gasten: Sanne Wallis de Vries en Greg Shapiro. Zij gaan het hebben over onder andere de te vroeg gestorven Andy K...

25-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Sara Kroos en Jan Jaap van der Wal over onder andere The Roast en een Doug Stanhope-fragment uit the Man Show. Me...

18-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Henry van Loon en Owen Schumacher over onder andere John Cleese en Between Two Ferns. Met de gasten wordt aan de ...

11-03-2010 22:00

Aflevering 1

Comedy Corner - Aflevering 1

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf kiezen. Sander van Opzeeland en Eric van Sauers schuiven aan. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

Comedy Corner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Corner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Corner bij Comedy Corner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Corner. Heb je een uitzending van Comedy Corner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Corner gemist

Frank Evenblij en comedy specialist Leon Happé bespreken samen met twee bekende cabaretiers, aan de hand vanfragmenten, hun voorkeuren en ontwikkelingen op het gebied van internationale comedy.

Uitzending gemist van Comedy Corner? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Corner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord