Programma gemist?

Talkshow over internationale het comedy. op Nederlandse komieken praten over humor, door aan de naar hand van fragmenten die op tv ze zelf tijdens aandragen. Afl.: Comedy Corner het meets het ACF. Het programma bestaat naar voor een deel de uit tafelgesprekken en op tv voor een deel door uit registraties van de de optredende tijdens cabaretiers. Bij Frank Evenblij en tijdens Leon Happé zullen door op onder meer aanschuiven: Kamagurka, Greg een Giraldo, Howard Komproe, uit Emilio met Guzman, Ronald Snijders en Jason Cook. op Daarnaast zijn er van met registraties van de van voorstellingen van deze uit artiesten maar ook van de Lebbis (Hans Sibbel), Daniel Arends, met Sanne Wallis de de Vries, Micha door Wertheim en de op tv Vlaamsche de goochelende komiek Gili. Presentatie: Frank op Evenblij, Léon met Happé.

Talkshow door over internationale comedy. Nederlandse op tv komieken praten over humor, de aan de het hand van van fragmenten die ze zelf aandragen. tijdens Hoogtepunten maar door ook fragmenten die naar nog niet de te zien de waren uit deze talkshow over op tv internationale comedy. op Presentatie: Frank een Evenblij, Léon Happé.

Talkshow naar over internationale comedy. Frank naar Evenblij ontving de een afgelopen weken, samen tijdens met comedy-kenner in Leon Happé, twee Nederlandse comedians tijdens die hun een visie uit gaven op buitenlandse op comedy. Een compilatie van uit de allerleukste door fragmenten uit Comedy Corner. Presentatie: Frank door een Evenblij, Léon Happé.

Talkshow in over internationale comedy. Nederlandse van komieken praten over het humor, aan uit de hand van fragmenten de die ze een zelf aandragen. Dick van Toorn de en Arie Koomen op over het op tv pijnlijk grappige de gestuntel van op tv Tommy Cooper en meer. Met de in het gasten wordt aan een de hand van meegebrachte de fragmenten gesproken over inspiratiebronnen, met trends en klassiekers. In met naar deze uitzending fragmenten van op de zeer grove Brit een Mike Reid, de legendarische door goochelkomiek een Tommy Cooper, op tv de übernichterige Brüno (Sacha het Baron Cohen), Southpark op tv en Engelse comedian Sean Lock. naar Presentatie: Frank Evenblij, de Léon in Happé.

Talkshow op tv over internationale comedy. Nederlandse komieken door praten over humor, de op aan de hand van fragmenten die de ze een zelf aandragen. Hans in Sibbel (Lebbis) op tv en Kees van naar Amstel over de Ierse op tv Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de van film een over de smerigste de grap aller tijden en op tv Bill Cosby. de Presentatie: Frank van Evenblij, Léon Happé.

Talkshow een over internationale comedy. Nederlandse tijdens komieken praten over humor, het aan met de hand de van fragmenten die ze zelf aandragen. de met Presentatie: Frank Evenblij, Léon door Happé.

Talkshow uit over internationale comedy. op Nederlandse komieken praten over uit humor, aan de hand de van fragmenten tijdens die ze de zelf aandragen. Presentatie: Frank van Evenblij, Léon naar Happé.

Talkshow over internationale op de comedy. Nederlandse komieken praten de over humor, op tv aan de hand op van fragmenten die ze zelf aandragen. op tv Presentatie: Frank Evenblij, met Léon uit Happé.

Talkshow over uit internationale comedy. met Nederlandse komieken door praten over humor, aan de hand tijdens van het fragmenten die uit ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, in Léon door Happé.

Talkshow over de internationale comedy. met Nederlandse komieken praten over humor, van aan de het hand van fragmenten van die ze door zelf aandragen. Gasten: een Sanne Wallis de Vries en door Greg door Shapiro. Zij gaan het hebben de over onder andere uit de te vroeg uit gestorven Andy Kaufman de en van de stand-up kwaliteiten een van Eddie Murphy. door Met de gasten wordt aan door de uit hand van tijdens meegebrachte fragmenten gesproken over inspiratiebronnen, trends de en populaire filmpjes in op de internet. In in deze uitzending fragmenten uit in de bekende door stand-up registratie Delirious van van Eddie Murphy en No het Cure met for Cancer van de grofgebekte naar Denis Leary. Verder bijzondere op beelden van Andy een Kaufman, die vooral door bekend werd als van Latka de in de met comedyserie Taxi en in 1984 tijdens op 35-jarige leeftijd overleed. op Sacha Baron Cohen de komt voorbij met als Borat op in een niet eerder van op televisie vertoonde supermarkt-scène. in Presentatie: Frank op tv Evenblij, Léon met Happé.

Talkshow over in internationale comedy. van Nederlandse komieken praten over humor, naar aan op tv de hand van fragmenten die tijdens ze in zelf aandragen. Sara uit Kroos en met Jan Jaap van tijdens der Wal over onder andere The met Roast en een op Doug Stanhope-fragment van uit the op tv Man Show. Met van de gasten wordt aan de uit hand van op tv meegebrachte fragmenten op gesproken over inspiratiebronnen, trends en tijdens het populaire filmpjes op het internet. In deze tijdens uitzending bijvoorbeeld stukken van het naar brute The met Roast waarin een rapper Flavor Flav en America's Funniest op Bob Saget in afgefikt worden. Ouderwets lachen een van kan met de beroemde sketch op Don't door Mention the War uit het über naar Britse met Fawlty Towers. Presentatie: uit Frank Evenblij, door Léon Happé.

Talkshow een over internationale comedy. Nederlandse komieken de praten over uit humor, aan de op hand van fragmenten die de ze zelf aandragen. op tv Henry de van Loon naar en Owen Schumacher over op onder andere John Cleese en met Between door Two Ferns. Met uit de gasten met wordt aan de hand van tijdens meegebrachte een fragmenten gesproken over inspiratiebronnen, trends en uit populaire filmpjes in op internet. In van deze op tv uitzending bijvoorbeeld een in fragment waarin John naar Cleese een blindengeleidehond dood schiet, koningin naar Elizabeth (die van het het met Verenigd Koninkrijk ja) in hints speelt met de een Blairtjes, maar ook beelden van van de meest door pijnlijke talkshow aller door tijden, de Between Two Ferns met Zach in Galifianakis. Presentatie: Frank op tv Evenblij, Léon tijdens Happé.

Talkshow over van internationale comedy. Nederlandse komieken in praten over met humor, aan de hand op van een fragmenten die ze zelf kiezen. in op Sander van Opzeeland door en Eric van uit Sauers schuiven aan. Presentatie: een Frank Evenblij, Léon in Happé.

september 2020
05-06-2010 23:00

Comedy Corner meets ACF

Comedy Corner - Comedy Corner meets ACF

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Afl.: Comedy Corner meets ACF. Het programma bestaat voor een deel uit tafelgesprekken en voor een deel uit regis...

03-06-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hoogtepunten maar ook fragmenten die nog niet te zien waren uit deze talkshow over internationale comedy. Present...

27-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Frank Evenblij ontving de afgelopen weken, samen met comedy-kenner Leon Happé, twee Nederlandse comedians die hun visie gaven op buitenlandse comedy. Een compilatie van de allerleukste fragmenten uit Com...

20-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Dick van Toorn en Arie Koomen over het pijnlijk grappige gestuntel van Tommy Cooper en meer. Met de gasten wordt ...

13-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hans Sibbel (Lebbis) en Kees van Amstel over de Ierse Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de film over de smerig...

06-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

29-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

22-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

08-04-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

01-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Gasten: Sanne Wallis de Vries en Greg Shapiro. Zij gaan het hebben over onder andere de te vroeg gestorven Andy K...

25-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Sara Kroos en Jan Jaap van der Wal over onder andere The Roast en een Doug Stanhope-fragment uit the Man Show. Me...

18-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Henry van Loon en Owen Schumacher over onder andere John Cleese en Between Two Ferns. Met de gasten wordt aan de ...

11-03-2010 22:00

Aflevering 1

Comedy Corner - Aflevering 1

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf kiezen. Sander van Opzeeland en Eric van Sauers schuiven aan. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

Comedy Corner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Corner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Corner bij Comedy Corner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Corner. Heb je een uitzending van Comedy Corner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Corner gemist

Frank Evenblij en comedy specialist Leon Happé bespreken samen met twee bekende cabaretiers, aan de hand vanfragmenten, hun voorkeuren en ontwikkelingen op het gebied van internationale comedy.

Uitzending gemist van Comedy Corner? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Corner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!