Programma gemist?

Talkshow met over internationale comedy. in Nederlandse komieken van praten over humor, aan uit de hand op tv van fragmenten die ze op zelf aandragen. Afl.: met Comedy Corner meets ACF. Het door programma bestaat voor tijdens een deel van uit tafelgesprekken op tv en voor een een deel uit registraties van de met optredende cabaretiers. een Bij Frank Evenblij met en naar Leon Happé zullen in onder meer aanschuiven: Kamagurka, Greg Giraldo, uit het Howard Komproe, Emilio in Guzman, Ronald Snijders en Jason een Cook. Daarnaast in zijn er registraties van de van op tv voorstellingen van deze artiesten maar ook op van het Lebbis (Hans van Sibbel), Daniel Arends, Sanne Wallis van de Vries, Micha Wertheim in en de Vlaamsche het tijdens goochelende komiek Gili. Presentatie: Frank uit Evenblij, Léon met Happé.

Talkshow over internationale uit comedy. Nederlandse komieken naar praten het over humor, de aan de hand van tijdens fragmenten die met ze zelf aandragen. Hoogtepunten maar ook het fragmenten die met nog niet te zien in waren uit deze uit talkshow over op internationale comedy. Presentatie: met Frank een Evenblij, Léon Happé.

Talkshow een over internationale comedy. Frank het Evenblij met ontving de afgelopen weken, samen op met comedy-kenner Leon uit Happé, twee Nederlandse comedians in die naar hun visie gaven op buitenlandse naar comedy. Een compilatie tijdens uit van de allerleukste fragmenten uit het Comedy Corner. Presentatie: het Frank Evenblij, Léon in Happé.

Talkshow over het internationale comedy. de Nederlandse komieken praten over humor, op tv aan de een hand het van fragmenten die op tv ze zelf aandragen. Dick van Toorn de en met Arie Koomen over het pijnlijk in grappige gestuntel naar van van Tommy Cooper en meer. in Met de op tv gasten wordt aan de op hand van meegebrachte fragmenten gesproken het over het inspiratiebronnen, trends en uit klassiekers. In deze met uitzending fragmenten van de op zeer uit grove Brit Mike Reid, de uit legendarische goochelkomiek de Tommy Cooper, de op übernichterige Brüno (Sacha Baron Cohen), op Southpark en het Engelse comedian op tv Sean Lock. een Presentatie: Frank Evenblij, Léon uit Happé.

Talkshow over van internationale comedy. Nederlandse komieken door praten over humor, het uit aan de hand van fragmenten de die ze zelf naar aandragen. Hans Sibbel (Lebbis) naar met en Kees van Amstel over op tv de met Ierse Australiër Jimeoin, The met Aristocrats, de film over de op smerigste grap aller van tijden en Bill naar Cosby. Presentatie: Frank door Evenblij, Léon uit Happé.

Talkshow in over internationale comedy. door Nederlandse komieken praten door over humor, de aan de hand door van fragmenten die ze zelf aandragen. door Presentatie: uit Frank Evenblij, Léon met Happé.

Talkshow uit over internationale op tv comedy. Nederlandse komieken praten over humor, op aan de hand in van fragmenten een die ze zelf door aandragen. Presentatie: een Frank Evenblij, Léon op Happé.

Talkshow op over internationale het comedy. Nederlandse komieken praten over humor, van aan de met hand tijdens van fragmenten die ze zelf aandragen. het Presentatie: in Frank Evenblij, naar Léon Happé.

Talkshow in over internationale op tv comedy. Nederlandse komieken praten over humor, op tv aan de hand van op tv van fragmenten die ze naar zelf aandragen. Presentatie: Frank tijdens Evenblij, Léon tijdens Happé.

Talkshow uit over internationale comedy. Nederlandse in komieken in praten over humor, aan in de hand op van fragmenten die een ze zelf aandragen. Gasten: Sanne Wallis met de naar Vries en Greg door Shapiro. Zij uit gaan het hebben over onder andere met de te vroeg naar met gestorven Andy Kaufman en de stand-up in tijdens kwaliteiten van Eddie door Murphy. Met de gasten wordt aan met de het hand van meegebrachte fragmenten gesproken naar over inspiratiebronnen, trends het en in populaire filmpjes een op internet. In deze uitzending fragmenten op tv uit de naar bekende op stand-up registratie Delirious van op Eddie Murphy en No Cure van for Cancer uit van de grofgebekte Denis het Leary. Verder bijzondere het door beelden van Andy Kaufman, die vooral in bekend op werd als Latka in de in op tv comedyserie Taxi en naar in 1984 op 35-jarige uit leeftijd overleed. het Sacha Baron Cohen komt voorbij op als Borat in een op niet eerder op van televisie vertoonde supermarkt-scène. in de Presentatie: Frank Evenblij, Léon uit Happé.

Talkshow een over internationale comedy. Nederlandse uit komieken op tv praten over humor, aan de hand op van fragmenten die in ze zelf aandragen. tijdens naar Sara Kroos en Jan Jaap door van der de Wal over onder op andere The Roast van en een Doug op tv Stanhope-fragment uit the tijdens Man Show. Met de gasten van wordt aan de naar hand van meegebrachte uit fragmenten gesproken over een inspiratiebronnen, trends en naar het populaire filmpjes op tijdens internet. In deze uitzending bijvoorbeeld stukken uit van het brute naar The Roast waarin de rapper van Flavor Flav in en America's Funniest de Bob Saget afgefikt uit worden. Ouderwets lachen naar kan met de beroemde met sketch Don't uit Mention the War uit het über van Britse Fawlty tijdens Towers. een Presentatie: Frank Evenblij, op Léon Happé.

Talkshow over internationale uit comedy. Nederlandse komieken tijdens praten op tv over humor, aan op de hand van fragmenten het die ze de zelf aandragen. op tv Henry van Loon en Owen uit Schumacher van over onder andere John het Cleese en Between in Two Ferns. in Met de gasten wordt in aan de van hand van meegebrachte fragmenten gesproken een over naar inspiratiebronnen, trends en populaire door filmpjes op internet. In deze met uitzending bijvoorbeeld op een fragment door waarin John Cleese een een blindengeleidehond dood naar schiet, koningin Elizabeth (die van in het Verenigd op Koninkrijk ja) hints tijdens speelt een met de Blairtjes, maar ook beelden uit van de meest tijdens pijnlijke talkshow aller tijdens tijden, Between Two in Ferns tijdens met Zach Galifianakis. Presentatie: Frank met Evenblij, Léon het Happé.

Talkshow op tv over internationale comedy. van Nederlandse komieken van praten over humor, aan de hand van van fragmenten die in met ze zelf kiezen. Sander van op tv Opzeeland en Eric van van op tv Sauers schuiven aan. Presentatie: Frank op Evenblij, Léon het Happé.

juni 2020
05-06-2010 23:00

Comedy Corner meets ACF

Comedy Corner - Comedy Corner meets ACF

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Afl.: Comedy Corner meets ACF. Het programma bestaat voor een deel uit tafelgesprekken en voor een deel uit regis...

03-06-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hoogtepunten maar ook fragmenten die nog niet te zien waren uit deze talkshow over internationale comedy. Present...

27-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Frank Evenblij ontving de afgelopen weken, samen met comedy-kenner Leon Happé, twee Nederlandse comedians die hun visie gaven op buitenlandse comedy. Een compilatie van de allerleukste fragmenten uit Com...

20-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Dick van Toorn en Arie Koomen over het pijnlijk grappige gestuntel van Tommy Cooper en meer. Met de gasten wordt ...

13-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hans Sibbel (Lebbis) en Kees van Amstel over de Ierse Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de film over de smerig...

06-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

29-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

22-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

08-04-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

01-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Gasten: Sanne Wallis de Vries en Greg Shapiro. Zij gaan het hebben over onder andere de te vroeg gestorven Andy K...

25-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Sara Kroos en Jan Jaap van der Wal over onder andere The Roast en een Doug Stanhope-fragment uit the Man Show. Me...

18-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Henry van Loon en Owen Schumacher over onder andere John Cleese en Between Two Ferns. Met de gasten wordt aan de ...

11-03-2010 22:00

Aflevering 1

Comedy Corner - Aflevering 1

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf kiezen. Sander van Opzeeland en Eric van Sauers schuiven aan. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

Comedy Corner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Corner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Corner bij Comedy Corner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Corner. Heb je een uitzending van Comedy Corner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Corner gemist

Frank Evenblij en comedy specialist Leon Happé bespreken samen met twee bekende cabaretiers, aan de hand vanfragmenten, hun voorkeuren en ontwikkelingen op het gebied van internationale comedy.

Uitzending gemist van Comedy Corner? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Corner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!