Programma gemist?

Talkshow een over internationale comedy. op tv Nederlandse komieken praten met over humor, aan op de hand uit van fragmenten die ze een zelf aandragen. Afl.: Comedy op tv Corner meets tijdens ACF. Het programma bestaat voor de op tv een deel uit tafelgesprekken een en voor een deel naar uit uit registraties van de in optredende cabaretiers. Bij Frank op tv Evenblij en Leon naar Happé zullen onder meer aanschuiven: op Kamagurka, Greg Giraldo, door met Howard Komproe, Emilio Guzman, Ronald een Snijders en Jason Cook. een Daarnaast zijn uit er registraties van de de voorstellingen in van deze de artiesten maar ook van in Lebbis (Hans Sibbel), met Daniel Arends, uit Sanne Wallis de Vries, op Micha Wertheim en de het Vlaamsche goochelende door komiek Gili. Presentatie: Frank op Evenblij, met Léon Happé.

Talkshow over de internationale door comedy. Nederlandse komieken praten over humor, het aan de van hand van van fragmenten die ze zelf aandragen. tijdens Hoogtepunten maar ook op tv fragmenten door die nog met niet te zien waren uit deze naar talkshow over internationale op tv comedy. door Presentatie: Frank Evenblij, Léon met Happé.

Talkshow naar over internationale comedy. Frank Evenblij de een ontving de afgelopen weken, samen op met comedy-kenner Leon Happé, een twee uit Nederlandse comedians die het hun visie gaven naar op buitenlandse comedy. van Een compilatie van de allerleukste op tv fragmenten uit Comedy een Corner. op Presentatie: Frank op Evenblij, Léon Happé.

Talkshow over uit internationale comedy. Nederlandse het komieken op praten over humor, aan de op tv hand van fragmenten door die ze zelf aandragen. uit Dick van Toorn op tv en Arie Koomen van over het het pijnlijk grappige gestuntel uit van Tommy door Cooper en meer. Met de in gasten uit wordt aan de een hand van meegebrachte fragmenten gesproken naar over door inspiratiebronnen, trends en van klassiekers. In deze van uitzending fragmenten van de zeer uit grove Brit Mike de uit Reid, de legendarische goochelkomiek in Tommy Cooper, de door übernichterige Brüno (Sacha Baron Cohen), op tv het Southpark en Engelse comedian van Sean Lock. Presentatie: Frank Evenblij, een het Léon Happé.

Talkshow over internationale een comedy. Nederlandse komieken een praten over humor, van aan de door hand van fragmenten die op ze het zelf aandragen. Hans Sibbel met (Lebbis) en Kees van van Amstel naar over de Ierse Australiër Jimeoin, in het The Aristocrats, de op film over de smerigste grap door aller tijden en Bill het Cosby. Presentatie: Frank een met Evenblij, Léon Happé.

Talkshow over internationale door comedy. Nederlandse het komieken praten over op tv humor, op aan de hand van fragmenten op die ze op tv zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, door Léon op tv Happé.

Talkshow door over internationale comedy. het Nederlandse komieken praten over humor, het op aan de hand van fragmenten het die ze een zelf aandragen. Presentatie: Frank in Evenblij, Léon op Happé.

Talkshow het over internationale comedy. het Nederlandse komieken praten over van humor, aan de hand het van met fragmenten die naar ze zelf aandragen. Presentatie: met Frank Evenblij, een Léon Happé.

Talkshow van over internationale door comedy. Nederlandse komieken praten over door humor, aan de door hand van fragmenten de die ze zelf aandragen. op Presentatie: Frank Evenblij, op tv Léon naar Happé.

Talkshow door over internationale comedy. Nederlandse komieken naar praten op tv over humor, met aan de hand van uit fragmenten die tijdens ze zelf aandragen. door Gasten: Sanne Wallis de door Vries en Greg Shapiro. Zij met naar gaan het hebben over op tv onder andere door de te vroeg gestorven Andy Kaufman het en naar de stand-up door kwaliteiten van Eddie Murphy. door Met de gasten wordt aan een op tv de hand van meegebrachte op tv fragmenten gesproken over inspiratiebronnen, naar trends met en populaire filmpjes op op tv internet. In deze tijdens uitzending fragmenten uit de bekende van stand-up van registratie Delirious van uit Eddie Murphy en tijdens No Cure for tijdens Cancer van de grofgebekte Denis een Leary. Verder met bijzondere in beelden van Andy tijdens Kaufman, die vooral bekend werd als met Latka in naar de comedyserie naar Taxi en in 1984 op met 35-jarige leeftijd tijdens overleed. Sacha Baron Cohen op komt voorbij door als Borat in de een niet eerder in op televisie vertoonde van supermarkt-scène. Presentatie: Frank het Evenblij, Léon van Happé.

Talkshow tijdens over internationale comedy. op tv Nederlandse komieken praten van over humor, een aan de hand van fragmenten die op tv ze zelf een aandragen. Sara op tv Kroos en Jan de Jaap van der Wal over met door onder andere The Roast en een het Doug Stanhope-fragment op uit the van Man Show. Met de gasten tijdens wordt naar aan de hand van de meegebrachte fragmenten gesproken over in inspiratiebronnen, trends op en populaire filmpjes naar op internet. met In deze uitzending met bijvoorbeeld stukken van tijdens het brute The Roast een waarin rapper tijdens Flavor Flav en America's op tv Funniest Bob Saget afgefikt de worden. Ouderwets lachen op tv kan met de van beroemde sketch het Don't Mention the naar War uit het met über Britse Fawlty door Towers. Presentatie: Frank Evenblij, naar naar Léon Happé.

Talkshow over met internationale naar comedy. Nederlandse komieken door praten over humor, aan de met hand van fragmenten die het ze tijdens zelf aandragen. van Henry van Loon en Owen Schumacher op tv de over onder andere John Cleese en het Between van Two Ferns. Met de gasten op wordt een aan de met hand van meegebrachte fragmenten door gesproken over tijdens inspiratiebronnen, trends en op populaire filmpjes op internet. op tv In deze uitzending bijvoorbeeld een met fragment waarin John tijdens Cleese een op blindengeleidehond op dood schiet, koningin Elizabeth (die het van het naar Verenigd Koninkrijk ja) op hints speelt met tijdens de Blairtjes, maar met ook beelden van de met meest pijnlijke talkshow tijdens aller tijden, tijdens Between Two met Ferns met Zach Galifianakis. Presentatie: Frank de de Evenblij, Léon Happé.

Talkshow op tv over internationale comedy. op tv Nederlandse komieken de praten over humor, aan met de hand van fragmenten die het ze zelf kiezen. het Sander van een Opzeeland en de Eric van Sauers schuiven op aan. met Presentatie: Frank Evenblij, Léon uit Happé.

november 2018
05-06-2010 23:00

Comedy Corner meets ACF

Comedy Corner - Comedy Corner meets ACF

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Afl.: Comedy Corner meets ACF. Het programma bestaat voor een deel uit tafelgesprekken en voor een deel uit regis...

03-06-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hoogtepunten maar ook fragmenten die nog niet te zien waren uit deze talkshow over internationale comedy. Present...

27-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Frank Evenblij ontving de afgelopen weken, samen met comedy-kenner Leon Happé, twee Nederlandse comedians die hun visie gaven op buitenlandse comedy. Een compilatie van de allerleukste fragmenten uit Com...

20-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Dick van Toorn en Arie Koomen over het pijnlijk grappige gestuntel van Tommy Cooper en meer. Met de gasten wordt ...

13-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hans Sibbel (Lebbis) en Kees van Amstel over de Ierse Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de film over de smerig...

06-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

29-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

22-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

08-04-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

01-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Gasten: Sanne Wallis de Vries en Greg Shapiro. Zij gaan het hebben over onder andere de te vroeg gestorven Andy K...

25-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Sara Kroos en Jan Jaap van der Wal over onder andere The Roast en een Doug Stanhope-fragment uit the Man Show. Me...

18-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Henry van Loon en Owen Schumacher over onder andere John Cleese en Between Two Ferns. Met de gasten wordt aan de ...

11-03-2010 22:00

Aflevering 1

Comedy Corner - Aflevering 1

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf kiezen. Sander van Opzeeland en Eric van Sauers schuiven aan. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

Comedy Corner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Corner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Corner bij Comedy Corner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Corner. Heb je een uitzending van Comedy Corner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Corner gemist

Frank Evenblij en comedy specialist Leon Happé bespreken samen met twee bekende cabaretiers, aan de hand vanfragmenten, hun voorkeuren en ontwikkelingen op het gebied van internationale comedy.

Uitzending gemist van Comedy Corner? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Corner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord