Programma gemist?

Talkshow met over internationale comedy. Nederlandse in komieken praten met over humor, aan de hand een het van fragmenten die ze zelf tijdens aandragen. naar Afl.: Comedy Corner meets ACF. Het de een programma bestaat voor een deel het uit van tafelgesprekken en voor een deel uit in registraties van de in optredende cabaretiers. door Bij Frank naar Evenblij en van Leon Happé zullen onder de meer aanschuiven: tijdens Kamagurka, Greg Giraldo, Howard Komproe, Emilio een door Guzman, Ronald Snijders en Jason Cook. van Daarnaast zijn van er naar registraties van de in voorstellingen van deze op artiesten maar ook van Lebbis (Hans door Sibbel), Daniel Arends, van het Sanne Wallis de op tv Vries, Micha Wertheim en met de Vlaamsche goochelende met komiek Gili. Presentatie: naar Frank Evenblij, Léon een Happé.

Talkshow over internationale door comedy. Nederlandse komieken de praten op over humor, met aan de hand van tijdens fragmenten die ze zelf het aandragen. Hoogtepunten maar uit ook het fragmenten die nog niet een te zien waren uit deze van een talkshow over internationale in comedy. Presentatie: Frank Evenblij, Léon van Happé.

Talkshow over internationale uit comedy. Frank van Evenblij ontving het de afgelopen weken, op samen met comedy-kenner Leon Happé, met twee Nederlandse comedians naar op tv die hun visie gaven op op buitenlandse comedy. Een het compilatie van de allerleukste met fragmenten het uit Comedy Corner. Presentatie: Frank het Evenblij, Léon het Happé.

Talkshow naar over internationale comedy. van Nederlandse komieken praten over op tv humor, van aan de hand van het fragmenten die ze zelf tijdens aandragen. Dick van op Toorn naar en Arie Koomen over het op pijnlijk uit grappige gestuntel van Tommy Cooper en uit meer. op tv Met de gasten het wordt aan van de hand van meegebrachte het fragmenten gesproken over van inspiratiebronnen, trends en in klassiekers. In deze naar uitzending fragmenten van naar de zeer grove de Brit Mike Reid, de legendarische in goochelkomiek Tommy uit Cooper, de übernichterige Brüno in (Sacha tijdens Baron Cohen), Southpark en naar Engelse comedian naar Sean Lock. Presentatie: Frank Evenblij, van Léon de Happé.

Talkshow over de internationale comedy. uit Nederlandse komieken praten over humor, op tv aan de hand het de van fragmenten die ze op zelf aandragen. op tv Hans Sibbel (Lebbis) en Kees met van Amstel naar over de Ierse Australiër een Jimeoin, uit The Aristocrats, de film over de de smerigste grap aller het tijden en Bill uit het Cosby. Presentatie: Frank Evenblij, Léon op Happé.

Talkshow tijdens over internationale comedy. het Nederlandse komieken praten over naar humor, met aan de hand van van fragmenten die ze in zelf aandragen. Presentatie: Frank een Evenblij, Léon op Happé.

Talkshow over met internationale uit comedy. Nederlandse komieken praten over het humor, aan de door hand de van fragmenten die ze zelf aandragen. door Presentatie: Frank naar Evenblij, Léon uit Happé.

Talkshow over naar internationale comedy. de Nederlandse komieken op praten over humor, aan de met hand van met fragmenten die ze zelf aandragen. de Presentatie: Frank Evenblij, van Léon naar Happé.

Talkshow over door internationale comedy. Nederlandse op komieken een praten over humor, naar aan de hand van fragmenten uit die ze zelf in aandragen. Presentatie: op tv Frank Evenblij, met Léon Happé.

Talkshow over naar internationale comedy. Nederlandse op tv komieken praten over uit humor, aan de hand op van fragmenten die door ze zelf aandragen. in Gasten: de Sanne Wallis de Vries tijdens en Greg naar Shapiro. Zij op tv gaan het hebben in over onder andere de te vroeg het gestorven Andy met Kaufman met en de stand-up kwaliteiten met van Eddie Murphy. Met de in gasten wordt in aan de hand van het op tv meegebrachte fragmenten gesproken in over inspiratiebronnen, trends en populaire met filmpjes op door internet. In met deze uitzending fragmenten uit de uit bekende stand-up registratie Delirious uit van Eddie Murphy van tijdens en No Cure for een Cancer van de grofgebekte tijdens Denis Leary. uit Verder bijzondere beelden van naar Andy Kaufman, die vooral op tv bekend werd als in Latka uit in de comedyserie Taxi en in in op 1984 op 35-jarige leeftijd op overleed. met Sacha Baron Cohen de komt voorbij als Borat in een met niet op tv eerder op televisie naar vertoonde supermarkt-scène. op tv Presentatie: Frank Evenblij, Léon uit Happé.

Talkshow op over internationale comedy. op Nederlandse komieken uit praten over humor, tijdens aan de hand de van fragmenten die ze zelf aandragen. door Sara met Kroos en Jan Jaap een van der naar Wal over onder van andere The tijdens Roast en een Doug Stanhope-fragment tijdens uit the Man een Show. Met de het gasten met wordt aan de uit hand van meegebrachte fragmenten de gesproken over door inspiratiebronnen, trends en populaire in filmpjes op van internet. In deze uitzending uit bijvoorbeeld stukken van van het brute The tijdens Roast waarin rapper Flavor uit Flav door en America's Funniest Bob het Saget afgefikt het worden. Ouderwets lachen kan met de tijdens beroemde sketch op Don't naar Mention the War uit tijdens het über op Britse Fawlty Towers. Presentatie: door Frank Evenblij, de Léon Happé.

Talkshow over naar internationale comedy. Nederlandse komieken een de praten over humor, door aan de hand van fragmenten die tijdens ze zelf naar aandragen. Henry tijdens van Loon op en Owen Schumacher over onder de andere John Cleese de en Between Two Ferns. op tv Met de naar gasten de wordt aan de hand uit van meegebrachte fragmenten gesproken de over inspiratiebronnen, trends en door populaire filmpjes tijdens op internet. In deze op uitzending in bijvoorbeeld een fragment waarin John een Cleese de een blindengeleidehond dood schiet, koningin op tv Elizabeth tijdens (die van het Verenigd het Koninkrijk op ja) hints speelt met de Blairtjes, tijdens maar ook beelden tijdens van de op meest pijnlijke talkshow aller uit tijden, Between Two op tv op tv Ferns met Zach Galifianakis. Presentatie: de Frank het Evenblij, Léon Happé.

Talkshow over internationale uit van comedy. Nederlandse komieken praten over humor, door aan naar de hand van fragmenten die het ze naar zelf kiezen. Sander op tv van Opzeeland en in Eric van in Sauers schuiven aan. met Presentatie: Frank Evenblij, door Léon Happé.

januari 2021
05-06-2010 23:00

Comedy Corner meets ACF

Comedy Corner - Comedy Corner meets ACF

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Afl.: Comedy Corner meets ACF. Het programma bestaat voor een deel uit tafelgesprekken en voor een deel uit regis...

03-06-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hoogtepunten maar ook fragmenten die nog niet te zien waren uit deze talkshow over internationale comedy. Present...

27-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Frank Evenblij ontving de afgelopen weken, samen met comedy-kenner Leon Happé, twee Nederlandse comedians die hun visie gaven op buitenlandse comedy. Een compilatie van de allerleukste fragmenten uit Com...

20-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Dick van Toorn en Arie Koomen over het pijnlijk grappige gestuntel van Tommy Cooper en meer. Met de gasten wordt ...

13-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hans Sibbel (Lebbis) en Kees van Amstel over de Ierse Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de film over de smerig...

06-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

29-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

22-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

08-04-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

01-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Gasten: Sanne Wallis de Vries en Greg Shapiro. Zij gaan het hebben over onder andere de te vroeg gestorven Andy K...

25-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Sara Kroos en Jan Jaap van der Wal over onder andere The Roast en een Doug Stanhope-fragment uit the Man Show. Me...

18-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Henry van Loon en Owen Schumacher over onder andere John Cleese en Between Two Ferns. Met de gasten wordt aan de ...

11-03-2010 22:00

Aflevering 1

Comedy Corner - Aflevering 1

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf kiezen. Sander van Opzeeland en Eric van Sauers schuiven aan. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

Comedy Corner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Corner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Corner bij Comedy Corner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Corner. Heb je een uitzending van Comedy Corner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Corner gemist

Frank Evenblij en comedy specialist Leon Happé bespreken samen met twee bekende cabaretiers, aan de hand vanfragmenten, hun voorkeuren en ontwikkelingen op het gebied van internationale comedy.

Uitzending gemist van Comedy Corner? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Corner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!