Programma gemist?

Talkshow door over internationale comedy. Nederlandse komieken met een praten over humor, aan de van hand van fragmenten die tijdens ze de zelf aandragen. Afl.: Comedy Corner op tv meets tijdens ACF. Het programma bestaat voor in een op tv deel uit van tafelgesprekken en voor een naar deel uit registraties met van de optredende tijdens cabaretiers. Bij Frank op Evenblij en Leon Happé het zullen onder het meer aanschuiven: uit Kamagurka, Greg Giraldo, tijdens Howard Komproe, Emilio Guzman, naar Ronald Snijders en een Jason Cook. met Daarnaast zijn er naar registraties van de voorstellingen van deze met artiesten maar ook het van Lebbis op (Hans Sibbel), met Daniel Arends, Sanne op Wallis de Vries, in Micha Wertheim en de tijdens Vlaamsche goochelende komiek van Gili. Presentatie: Frank Evenblij, op tv Léon van Happé.

Talkshow naar over internationale comedy. Nederlandse van komieken op praten over humor, door aan de hand naar van fragmenten die van ze zelf aandragen. het Hoogtepunten maar ook fragmenten die nog de niet te zien de door waren uit deze talkshow door over internationale comedy. Presentatie: de Frank Evenblij, Léon in Happé.

Talkshow van over internationale comedy. Frank naar Evenblij met ontving de afgelopen weken, samen met van comedy-kenner een Leon Happé, twee Nederlandse comedians naar een die hun visie het gaven op buitenlandse met comedy. Een compilatie van tijdens de allerleukste fragmenten uit met Comedy Corner. Presentatie: Frank het Evenblij, Léon door Happé.

Talkshow het over internationale in comedy. Nederlandse komieken praten met over humor, aan de op hand in van fragmenten die uit ze zelf aandragen. Dick van Toorn met en Arie op tv Koomen over door het pijnlijk grappige op tv gestuntel van Tommy Cooper en op meer. het Met de gasten wordt op aan van de hand van meegebrachte uit fragmenten gesproken over inspiratiebronnen, met trends en klassiekers. In uit deze uitzending met fragmenten van de uit zeer op tv grove Brit Mike Reid, de legendarische van goochelkomiek tijdens Tommy Cooper, de door übernichterige Brüno (Sacha Baron door Cohen), Southpark en Engelse het comedian van Sean Lock. door Presentatie: Frank Evenblij, Léon een Happé.

Talkshow op over internationale naar comedy. Nederlandse komieken praten over humor, op aan de hand naar van fragmenten naar die de ze zelf aandragen. Hans op tv Sibbel (Lebbis) een en Kees van het Amstel over de Ierse Australiër de Jimeoin, The Aristocrats, uit de film over door de smerigste grap aller met naar tijden en Bill uit Cosby. Presentatie: Frank het Evenblij, Léon Happé.

Talkshow over internationale de comedy. tijdens Nederlandse komieken praten over de humor, tijdens aan de hand van door fragmenten die ze zelf van aandragen. Presentatie: met Frank Evenblij, Léon tijdens Happé.

Talkshow over internationale uit comedy. Nederlandse komieken in met praten over humor, aan tijdens de hand tijdens van fragmenten die ze zelf aandragen. van Presentatie: Frank Evenblij, op Léon een Happé.

Talkshow in over internationale comedy. Nederlandse naar komieken praten over humor, met aan de uit hand van in fragmenten die ze het zelf aandragen. een Presentatie: Frank Evenblij, Léon in Happé.

Talkshow door over internationale de comedy. Nederlandse komieken praten de over humor, aan tijdens de hand van fragmenten die met het ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, op tv Léon de Happé.

Talkshow over het internationale comedy. de Nederlandse komieken praten over humor, tijdens het aan de hand van fragmenten die op tv ze uit zelf aandragen. de Gasten: Sanne Wallis de Vries in en Greg Shapiro. Zij in gaan het hebben tijdens door over onder andere een de te vroeg gestorven uit Andy Kaufman en de stand-up de kwaliteiten door van Eddie op Murphy. Met de door gasten wordt aan de hand van op meegebrachte fragmenten de gesproken over inspiratiebronnen, trends de en in populaire filmpjes op internet. met In naar deze uitzending fragmenten uit de uit bekende op tv stand-up registratie Delirious van Eddie Murphy een en de No Cure for Cancer van van de met grofgebekte Denis Leary. Verder bijzondere op een beelden van Andy de Kaufman, die vooral bekend uit werd als Latka in van de comedyserie op tv Taxi en in 1984 in op 35-jarige tijdens leeftijd overleed. Sacha Baron met Cohen uit komt voorbij als uit Borat in een niet eerder op met televisie vertoonde een supermarkt-scène. Presentatie: Frank Evenblij, naar Léon in Happé.

Talkshow over op internationale door comedy. Nederlandse komieken praten over uit humor, aan een de hand op van fragmenten die ze zelf aandragen. de van Sara Kroos en Jan Jaap van van der Wal naar over in onder andere The Roast en een door Doug Stanhope-fragment in uit op the Man Show. Met in de gasten wordt aan door de hand het van meegebrachte fragmenten gesproken op over inspiratiebronnen, trends en op uit populaire filmpjes op internet. een In deze door uitzending bijvoorbeeld stukken van het tijdens brute naar The Roast waarin rapper op Flavor Flav en het America's Funniest Bob naar Saget afgefikt worden. Ouderwets lachen door in kan met de van beroemde sketch Don't door Mention the War uit het uit über Britse Fawlty Towers. tijdens Presentatie: uit Frank Evenblij, van Léon Happé.

Talkshow over internationale uit van comedy. Nederlandse komieken praten in over humor, aan het de hand van fragmenten de die ze zelf aandragen. op door Henry van Loon met en Owen Schumacher over onder op tv andere John op Cleese en Between in Two Ferns. Met met de gasten wordt uit aan de hand van meegebrachte een fragmenten gesproken tijdens over uit inspiratiebronnen, trends en op tv populaire filmpjes op internet. met In deze uitzending op tv bijvoorbeeld een fragment naar waarin John Cleese tijdens een blindengeleidehond een dood schiet, koningin Elizabeth (die van van het Verenigd Koninkrijk een ja) hints speelt op tv met een de Blairtjes, uit maar ook beelden van de meest door pijnlijke talkshow aller van tijden, Between Two met Ferns tijdens met Zach door Galifianakis. Presentatie: Frank Evenblij, Léon op tv Happé.

Talkshow over van internationale comedy. Nederlandse komieken door de praten over humor, aan een de hand van fragmenten die met op tv ze zelf kiezen. Sander van Opzeeland op tv en Eric naar van Sauers schuiven aan. op Presentatie: Frank van Evenblij, Léon de Happé.

januari 2020
05-06-2010 23:00

Comedy Corner meets ACF

Comedy Corner - Comedy Corner meets ACF

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Afl.: Comedy Corner meets ACF. Het programma bestaat voor een deel uit tafelgesprekken en voor een deel uit regis...

03-06-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hoogtepunten maar ook fragmenten die nog niet te zien waren uit deze talkshow over internationale comedy. Present...

27-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Frank Evenblij ontving de afgelopen weken, samen met comedy-kenner Leon Happé, twee Nederlandse comedians die hun visie gaven op buitenlandse comedy. Een compilatie van de allerleukste fragmenten uit Com...

20-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Dick van Toorn en Arie Koomen over het pijnlijk grappige gestuntel van Tommy Cooper en meer. Met de gasten wordt ...

13-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hans Sibbel (Lebbis) en Kees van Amstel over de Ierse Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de film over de smerig...

06-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

29-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

22-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

08-04-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

01-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Gasten: Sanne Wallis de Vries en Greg Shapiro. Zij gaan het hebben over onder andere de te vroeg gestorven Andy K...

25-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Sara Kroos en Jan Jaap van der Wal over onder andere The Roast en een Doug Stanhope-fragment uit the Man Show. Me...

18-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Henry van Loon en Owen Schumacher over onder andere John Cleese en Between Two Ferns. Met de gasten wordt aan de ...

11-03-2010 22:00

Aflevering 1

Comedy Corner - Aflevering 1

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf kiezen. Sander van Opzeeland en Eric van Sauers schuiven aan. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

Comedy Corner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Corner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Corner bij Comedy Corner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Corner. Heb je een uitzending van Comedy Corner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Corner gemist

Frank Evenblij en comedy specialist Leon Happé bespreken samen met twee bekende cabaretiers, aan de hand vanfragmenten, hun voorkeuren en ontwikkelingen op het gebied van internationale comedy.

Uitzending gemist van Comedy Corner? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Corner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!