Programma gemist?

Talkshow over internationale op tv comedy. Nederlandse komieken op praten over het humor, aan de hand door uit van fragmenten die ze zelf aandragen. in Afl.: Comedy Corner naar meets ACF. een Het programma bestaat op tv voor een deel de uit tafelgesprekken tijdens en voor een deel uit tijdens registraties van de in optredende een cabaretiers. Bij Frank Evenblij en naar Leon Happé uit zullen onder meer aanschuiven: uit Kamagurka, Greg Giraldo, met Howard Komproe, in Emilio Guzman, de Ronald Snijders en Jason Cook. de Daarnaast zijn er van registraties van van de tijdens voorstellingen van deze artiesten maar een ook van Lebbis (Hans een Sibbel), de Daniel Arends, Sanne op tv Wallis de Vries, Micha van Wertheim en de in Vlaamsche op goochelende komiek Gili. Presentatie: op Frank Evenblij, van Léon Happé.

Talkshow het over internationale comedy. een Nederlandse komieken op tv praten over humor, op aan de hand van op tv fragmenten die naar ze zelf aandragen. Hoogtepunten tijdens maar ook uit fragmenten die nog niet te zien uit waren het uit deze talkshow over internationale tijdens comedy. Presentatie: Frank uit de Evenblij, Léon Happé.

Talkshow in over internationale comedy. Frank naar Evenblij ontving de naar afgelopen weken, samen van met comedy-kenner Leon door Happé, twee Nederlandse in comedians die hun in visie gaven op tv op buitenlandse comedy. op Een compilatie van de allerleukste tijdens fragmenten uit Comedy met Corner. Presentatie: naar Frank in Evenblij, Léon Happé.

Talkshow met over internationale comedy. Nederlandse komieken uit praten met over humor, aan uit de hand van met fragmenten die ze door zelf aandragen. Dick van in Toorn en een Arie Koomen over met het pijnlijk grappige de gestuntel van Tommy Cooper en een meer. Met het de naar gasten wordt aan de hand het van meegebrachte fragmenten in gesproken over in inspiratiebronnen, trends en in klassiekers. In deze uitzending fragmenten op van de zeer uit grove van Brit Mike Reid, naar de legendarische goochelkomiek Tommy tijdens Cooper, tijdens de übernichterige Brüno (Sacha tijdens Baron Cohen), Southpark tijdens en Engelse comedian Sean tijdens Lock. Presentatie: het Frank Evenblij, Léon een Happé.

Talkshow met over internationale comedy. Nederlandse komieken op tv praten over humor, de aan uit de hand op tv van fragmenten die de ze zelf aandragen. Hans met Sibbel (Lebbis) en het Kees van met Amstel over de Ierse Australiër Jimeoin, op tv de The Aristocrats, de film met over de smerigste grap aller uit tijden en op Bill Cosby. tijdens Presentatie: Frank Evenblij, Léon van Happé.

Talkshow op over internationale op tv comedy. Nederlandse komieken uit praten over humor, met aan de hand de van fragmenten die ze zelf met aandragen. Presentatie: Frank uit Evenblij, op Léon Happé.

Talkshow in over internationale comedy. op tv Nederlandse komieken praten over humor, tijdens de aan de hand van fragmenten op die ze zelf door aandragen. op Presentatie: Frank Evenblij, Léon van Happé.

Talkshow over het internationale comedy. Nederlandse komieken op praten over humor, uit aan de hand een van fragmenten die op tv het ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, op tv Léon op Happé.

Talkshow over internationale de comedy. in Nederlandse komieken praten over met humor, aan de hand met van een fragmenten die ze zelf aandragen. de Presentatie: tijdens Frank Evenblij, Léon van Happé.

Talkshow over in internationale door comedy. Nederlandse komieken praten over van humor, op aan de hand de van fragmenten die ze zelf aandragen. het Gasten: het Sanne Wallis de Vries in en Greg een Shapiro. Zij het gaan het hebben over onder andere uit op tv de te vroeg naar gestorven Andy Kaufman en met de stand-up kwaliteiten van van Eddie Murphy. Met de uit gasten wordt naar aan de hand een van meegebrachte fragmenten gesproken naar over door inspiratiebronnen, trends en populaire filmpjes naar op door internet. In deze op uitzending fragmenten uit de uit bekende stand-up tijdens registratie Delirious van Eddie Murphy het en op tv No Cure een for Cancer van de grofgebekte met Denis tijdens Leary. Verder bijzondere uit beelden van Andy Kaufman, die vooral naar bekend werd als door de Latka in de comedyserie met Taxi en een in 1984 op 35-jarige de leeftijd overleed. uit Sacha Baron Cohen met komt voorbij als Borat uit in een met niet eerder op televisie vertoonde door supermarkt-scène. Presentatie: Frank Evenblij, een naar Léon Happé.

Talkshow over internationale op comedy. Nederlandse in komieken praten over naar humor, aan de tijdens hand van van fragmenten die ze tijdens zelf aandragen. Sara Kroos op en van Jan Jaap van der van Wal over onder op tv andere The Roast en een het door Doug Stanhope-fragment uit the Man uit Show. in Met de gasten wordt aan op tv de op hand van meegebrachte in fragmenten gesproken over inspiratiebronnen, trends op tv en populaire filmpjes op het internet. met In deze uitzending in bijvoorbeeld stukken tijdens van het brute op tv The Roast waarin rapper tijdens Flavor Flav uit en America's Funniest Bob Saget afgefikt de worden. tijdens Ouderwets lachen kan het met de beroemde sketch de Don't Mention het the War uit het tijdens über een Britse Fawlty Towers. de Presentatie: Frank Evenblij, Léon in Happé.

Talkshow op over internationale comedy. de Nederlandse komieken praten op over humor, aan de hand door op van fragmenten die ze het zelf aandragen. Henry van het Loon en Owen Schumacher tijdens tijdens over onder andere John uit Cleese en het Between Two Ferns. Met de gasten tijdens van wordt aan de hand de van meegebrachte fragmenten op gesproken over inspiratiebronnen, een trends en op tv populaire filmpjes op internet. In deze van uitzending bijvoorbeeld naar een fragment waarin John tijdens Cleese de een blindengeleidehond dood schiet, in koningin Elizabeth (die tijdens van met het Verenigd Koninkrijk ja) het hints speelt met door de Blairtjes, maar ook in beelden van de in meest pijnlijke talkshow in aller van tijden, Between Two op tv Ferns met Zach Galifianakis. Presentatie: tijdens Frank Evenblij, Léon van Happé.

Talkshow over internationale het comedy. Nederlandse door komieken praten de over humor, aan de hand op tv van fragmenten naar die ze zelf met kiezen. Sander van Opzeeland door en Eric van tijdens de Sauers schuiven aan. op tv Presentatie: Frank Evenblij, naar Léon Happé.

april 2019
05-06-2010 23:00

Comedy Corner meets ACF

Comedy Corner - Comedy Corner meets ACF

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Afl.: Comedy Corner meets ACF. Het programma bestaat voor een deel uit tafelgesprekken en voor een deel uit regis...

03-06-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hoogtepunten maar ook fragmenten die nog niet te zien waren uit deze talkshow over internationale comedy. Present...

27-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Frank Evenblij ontving de afgelopen weken, samen met comedy-kenner Leon Happé, twee Nederlandse comedians die hun visie gaven op buitenlandse comedy. Een compilatie van de allerleukste fragmenten uit Com...

20-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Dick van Toorn en Arie Koomen over het pijnlijk grappige gestuntel van Tommy Cooper en meer. Met de gasten wordt ...

13-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hans Sibbel (Lebbis) en Kees van Amstel over de Ierse Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de film over de smerig...

06-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

29-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

22-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

08-04-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

01-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Gasten: Sanne Wallis de Vries en Greg Shapiro. Zij gaan het hebben over onder andere de te vroeg gestorven Andy K...

25-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Sara Kroos en Jan Jaap van der Wal over onder andere The Roast en een Doug Stanhope-fragment uit the Man Show. Me...

18-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Henry van Loon en Owen Schumacher over onder andere John Cleese en Between Two Ferns. Met de gasten wordt aan de ...

11-03-2010 22:00

Aflevering 1

Comedy Corner - Aflevering 1

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf kiezen. Sander van Opzeeland en Eric van Sauers schuiven aan. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

Comedy Corner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Corner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Corner bij Comedy Corner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Corner. Heb je een uitzending van Comedy Corner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Corner gemist

Frank Evenblij en comedy specialist Leon Happé bespreken samen met twee bekende cabaretiers, aan de hand vanfragmenten, hun voorkeuren en ontwikkelingen op het gebied van internationale comedy.

Uitzending gemist van Comedy Corner? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Corner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord