Programma gemist?

Talkshow over tijdens internationale comedy. Nederlandse het komieken tijdens praten over humor, aan de hand de van fragmenten die een ze naar zelf aandragen. Afl.: Comedy Corner naar meets ACF. Het door programma op bestaat voor een deel uit uit tafelgesprekken en voor van een in deel uit registraties van van de optredende door cabaretiers. Bij Frank tijdens Evenblij en op Leon Happé zullen onder meer aanschuiven: het Kamagurka, van Greg Giraldo, tijdens Howard Komproe, Emilio Guzman, Ronald op tv Snijders en Jason een Cook. Daarnaast een zijn er registraties van het de voorstellingen van deze op tv artiesten maar met ook van Lebbis (Hans op tv in Sibbel), Daniel Arends, Sanne Wallis de door Vries, de Micha Wertheim en de de Vlaamsche goochelende komiek het Gili. Presentatie: op Frank Evenblij, Léon een Happé.

Talkshow naar over internationale comedy. Nederlandse in komieken praten over humor, uit aan uit de hand van fragmenten door die ze naar zelf aandragen. Hoogtepunten maar ook een fragmenten die nog op niet te zien met waren uit van deze uit talkshow over internationale comedy. Presentatie: met Frank Evenblij, Léon tijdens Happé.

Talkshow over internationale uit comedy. Frank Evenblij tijdens ontving de met afgelopen weken, op tv samen met comedy-kenner Leon op tv Happé, twee Nederlandse comedians door uit die hun visie naar gaven op buitenlandse comedy. op Een compilatie van door de allerleukste met fragmenten uit Comedy Corner. met Presentatie: Frank Evenblij, de Léon Happé.

Talkshow over met internationale comedy. Nederlandse komieken een praten over humor, uit aan tijdens de hand van naar fragmenten die een ze zelf aandragen. met Dick van Toorn en door Arie Koomen over het op pijnlijk door grappige gestuntel van Tommy Cooper de en in meer. Met de gasten wordt aan met op de hand van meegebrachte fragmenten gesproken van over op tv inspiratiebronnen, trends en klassiekers. In een deze uitzending tijdens fragmenten van de op zeer grove Brit Mike een Reid, van de legendarische de goochelkomiek Tommy Cooper, de de übernichterige Brüno in (Sacha Baron Cohen), naar Southpark en Engelse comedian van Sean Lock. tijdens Presentatie: Frank Evenblij, Léon uit Happé.

Talkshow over internationale op comedy. tijdens Nederlandse komieken praten over humor, het aan van de hand van fragmenten die met de ze zelf aandragen. tijdens Hans Sibbel (Lebbis) en Kees van tijdens Amstel over door de Ierse Australiër Jimeoin, uit The door Aristocrats, de film over de op de smerigste grap aller tijden en Bill naar tijdens Cosby. Presentatie: Frank Evenblij, Léon van Happé.

Talkshow over tijdens internationale de comedy. Nederlandse komieken praten over op tv humor, aan de met hand van met fragmenten die ze zelf de aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, de Léon een Happé.

Talkshow het over internationale op comedy. Nederlandse komieken in praten over humor, aan de een hand van fragmenten die naar ze zelf aandragen. in uit Presentatie: Frank Evenblij, Léon het Happé.

Talkshow over internationale op tv op tv comedy. Nederlandse komieken praten over humor, naar aan de hand naar de van fragmenten die ze zelf aandragen. door Presentatie: op tv Frank Evenblij, van Léon Happé.

Talkshow het over internationale comedy. op tv Nederlandse komieken in praten over humor, een aan de hand van fragmenten van die uit ze zelf aandragen. het Presentatie: Frank Evenblij, het Léon Happé.

Talkshow met over internationale tijdens comedy. Nederlandse komieken praten over met humor, de aan de hand tijdens van fragmenten die ze zelf op aandragen. Gasten: een Sanne Wallis de tijdens Vries en Greg Shapiro. met Zij in gaan het hebben over onder andere met de te van vroeg gestorven in Andy Kaufman en de naar stand-up kwaliteiten van van Eddie Murphy. Met naar de een gasten wordt aan de de hand van naar meegebrachte fragmenten gesproken over inspiratiebronnen, op tv trends en van populaire filmpjes op internet. In de een deze uitzending fragmenten uit de bekende uit stand-up registratie Delirious met het van Eddie Murphy en No van Cure for op tv Cancer van de grofgebekte Denis op tv Leary. in Verder bijzondere van beelden van Andy Kaufman, die in vooral bekend op tv werd als Latka in uit de comedyserie Taxi de en in 1984 op van 35-jarige leeftijd overleed. van Sacha Baron op tv Cohen tijdens komt voorbij als Borat in een met niet eerder op door televisie vertoonde tijdens supermarkt-scène. Presentatie: naar Frank Evenblij, Léon door Happé.

Talkshow een over internationale op comedy. Nederlandse komieken in praten over humor, aan de hand in van fragmenten die op tv ze zelf aandragen. in Sara de Kroos en naar Jan Jaap van der Wal op over onder andere The op tv Roast en tijdens een Doug Stanhope-fragment de uit naar the Man Show. op Met de gasten wordt in aan de hand tijdens van meegebrachte fragmenten gesproken over tijdens inspiratiebronnen, in trends en populaire filmpjes op de internet. In van deze uitzending bijvoorbeeld stukken een van een het brute The Roast waarin van rapper Flavor Flav op en tijdens America's Funniest Bob in Saget afgefikt worden. Ouderwets lachen met van kan met de beroemde sketch de Don't uit Mention the War tijdens uit het über Britse van Fawlty Towers. uit Presentatie: Frank Evenblij, Léon het Happé.

Talkshow over internationale tijdens comedy. Nederlandse naar komieken praten op tv over humor, aan met de hand van fragmenten die tijdens ze zelf op aandragen. een Henry van Loon en Owen de Schumacher over het onder andere John Cleese een en Between Two Ferns. een Met de in gasten wordt met aan de het hand van meegebrachte een fragmenten gesproken over inspiratiebronnen, trends en met tijdens populaire filmpjes op tijdens internet. In deze een uitzending bijvoorbeeld een fragment waarin naar John op tv Cleese een blindengeleidehond door dood schiet, koningin Elizabeth (die van uit het Verenigd de Koninkrijk ja) hints op speelt met op de Blairtjes, maar uit ook beelden van het de meest in pijnlijke talkshow aller tijden, naar Between Two door Ferns met Zach Galifianakis. Presentatie: een Frank Evenblij, Léon tijdens Happé.

Talkshow over de internationale comedy. Nederlandse komieken het praten over humor, een aan de hand met van de fragmenten die ze zelf kiezen. op tv Sander van Opzeeland door en Eric in van Sauers de schuiven aan. Presentatie: Frank Evenblij, in met Léon Happé.

mei 2019
05-06-2010 23:00

Comedy Corner meets ACF

Comedy Corner - Comedy Corner meets ACF

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Afl.: Comedy Corner meets ACF. Het programma bestaat voor een deel uit tafelgesprekken en voor een deel uit regis...

03-06-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hoogtepunten maar ook fragmenten die nog niet te zien waren uit deze talkshow over internationale comedy. Present...

27-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Frank Evenblij ontving de afgelopen weken, samen met comedy-kenner Leon Happé, twee Nederlandse comedians die hun visie gaven op buitenlandse comedy. Een compilatie van de allerleukste fragmenten uit Com...

20-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Dick van Toorn en Arie Koomen over het pijnlijk grappige gestuntel van Tommy Cooper en meer. Met de gasten wordt ...

13-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hans Sibbel (Lebbis) en Kees van Amstel over de Ierse Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de film over de smerig...

06-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

29-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

22-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

08-04-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

01-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Gasten: Sanne Wallis de Vries en Greg Shapiro. Zij gaan het hebben over onder andere de te vroeg gestorven Andy K...

25-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Sara Kroos en Jan Jaap van der Wal over onder andere The Roast en een Doug Stanhope-fragment uit the Man Show. Me...

18-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Henry van Loon en Owen Schumacher over onder andere John Cleese en Between Two Ferns. Met de gasten wordt aan de ...

11-03-2010 22:00

Aflevering 1

Comedy Corner - Aflevering 1

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf kiezen. Sander van Opzeeland en Eric van Sauers schuiven aan. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

Comedy Corner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Corner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Corner bij Comedy Corner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Corner. Heb je een uitzending van Comedy Corner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Corner gemist

Frank Evenblij en comedy specialist Leon Happé bespreken samen met twee bekende cabaretiers, aan de hand vanfragmenten, hun voorkeuren en ontwikkelingen op het gebied van internationale comedy.

Uitzending gemist van Comedy Corner? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Corner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord