Programma gemist?

Talkshow op over internationale comedy. Nederlandse komieken uit praten op tv over humor, het aan de hand uit van fragmenten die ze zelf aandragen. door Afl.: Comedy tijdens Corner meets van ACF. Het programma bestaat tijdens voor een naar deel uit tafelgesprekken en in voor door een deel uit registraties van de een optredende op cabaretiers. Bij Frank op tv Evenblij en Leon Happé zullen de onder een meer aanschuiven: Kamagurka, Greg Giraldo, door Howard Komproe, Emilio met Guzman, Ronald tijdens Snijders en van Jason Cook. de Daarnaast zijn er registraties van de door naar voorstellingen van deze door artiesten maar ook op tv van Lebbis (Hans naar Sibbel), Daniel Arends, Sanne Wallis de met op Vries, Micha Wertheim en in de Vlaamsche goochelende komiek naar Gili. Presentatie: in Frank Evenblij, Léon naar Happé.

Talkshow over met internationale comedy. Nederlandse komieken op een praten over humor, aan de het hand het van fragmenten die ze zelf op tv aandragen. Hoogtepunten op tv maar ook fragmenten het die nog niet het te zien waren van uit deze talkshow over internationale op comedy. Presentatie: Frank uit naar Evenblij, Léon Happé.

Talkshow over door internationale comedy. Frank het Evenblij ontving de afgelopen met weken, samen op met comedy-kenner Leon Happé, het twee in Nederlandse comedians van die hun visie gaven in op buitenlandse comedy. een Een compilatie een van de allerleukste fragmenten uit uit Comedy Corner. Presentatie: in Frank op Evenblij, Léon Happé.

Talkshow over internationale op op tv comedy. Nederlandse komieken in praten over humor, naar aan de hand van van fragmenten die ze de zelf aandragen. tijdens Dick van Toorn en de Arie Koomen over het van pijnlijk door grappige gestuntel van de Tommy Cooper en het meer. Met de gasten wordt aan op tijdens de hand van meegebrachte het fragmenten gesproken tijdens over inspiratiebronnen, trends en klassiekers. met In deze op tv uitzending fragmenten tijdens van de zeer grove op tv Brit Mike Reid, de legendarische het goochelkomiek van Tommy Cooper, de tijdens übernichterige Brüno (Sacha op Baron Cohen), Southpark en Engelse met comedian uit Sean Lock. Presentatie: Frank door Evenblij, met Léon Happé.

Talkshow over tijdens internationale in comedy. Nederlandse komieken praten het over humor, aan in de hand van uit fragmenten die een ze zelf aandragen. Hans Sibbel op tv (Lebbis) in en Kees van Amstel over de tijdens Ierse de Australiër Jimeoin, tijdens The Aristocrats, de film over de op het smerigste grap aller door tijden en Bill Cosby. met Presentatie: Frank Evenblij, Léon op Happé.

Talkshow tijdens over internationale comedy. Nederlandse komieken van praten over humor, uit aan naar de hand van tijdens fragmenten die met ze zelf aandragen. Presentatie: in Frank Evenblij, op Léon Happé.

Talkshow op tv over internationale door comedy. Nederlandse komieken praten over van humor, aan in de hand van fragmenten die in ze zelf uit aandragen. Presentatie: de Frank Evenblij, door Léon Happé.

Talkshow in over internationale tijdens comedy. Nederlandse komieken met praten over humor, aan de hand de van uit fragmenten die met ze zelf aandragen. naar Presentatie: Frank Evenblij, Léon op Happé.

Talkshow met over internationale comedy. Nederlandse komieken het praten over een humor, aan de op tv hand van fragmenten het die ze tijdens zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, het Léon de Happé.

Talkshow over internationale met comedy. naar Nederlandse komieken praten over het humor, aan de hand op van fragmenten die naar ze zelf aandragen. in Gasten: op Sanne Wallis de Vries en naar Greg Shapiro. het Zij gaan het hebben het in over onder andere de te het vroeg gestorven Andy Kaufman tijdens en de stand-up tijdens kwaliteiten op tv van Eddie Murphy. Met de uit gasten wordt op tv aan de hand in van meegebrachte fragmenten gesproken in over inspiratiebronnen, door trends en populaire filmpjes op op internet. door In deze uitzending fragmenten de uit uit de bekende stand-up registratie uit Delirious van Eddie de Murphy en No door Cure for Cancer van van de grofgebekte op tv Denis Leary. Verder bijzondere naar beelden van een Andy Kaufman, op die vooral bekend werd van als een Latka in de comedyserie Taxi een en in 1984 op van 35-jarige leeftijd overleed. tijdens Sacha Baron Cohen het komt voorbij als tijdens Borat op in een niet eerder op tijdens televisie vertoonde tijdens supermarkt-scène. Presentatie: Frank Evenblij, met Léon met Happé.

Talkshow over internationale door comedy. door Nederlandse komieken praten uit over humor, van aan de hand van van fragmenten die een ze zelf aandragen. Sara Kroos en een Jan Jaap van in van der Wal over door onder andere The op tv Roast en een met Doug Stanhope-fragment uit the een Man Show. Met de op tv gasten wordt op tv aan de hand van de meegebrachte door fragmenten gesproken over in inspiratiebronnen, trends en populaire filmpjes naar op internet. In deze uit uitzending bijvoorbeeld stukken tijdens van het de brute The Roast de waarin rapper Flavor naar Flav en America's een Funniest Bob door Saget afgefikt worden. Ouderwets lachen het kan op met de naar beroemde sketch Don't Mention the uit War het uit het über op tv Britse Fawlty Towers. het Presentatie: Frank Evenblij, Léon van Happé.

Talkshow over de internationale comedy. Nederlandse komieken door praten over humor, van aan de hand uit van fragmenten die in ze zelf aandragen. door Henry van een Loon het en Owen Schumacher over onder andere uit John Cleese het en een Between Two Ferns. op tv Met de gasten een wordt aan de hand met van meegebrachte fragmenten gesproken over het inspiratiebronnen, het trends en populaire de filmpjes op uit internet. In deze van uitzending bijvoorbeeld een fragment waarin een John Cleese een blindengeleidehond op tv dood tijdens schiet, koningin Elizabeth (die van naar het Verenigd naar Koninkrijk ja) hints speelt de met de het Blairtjes, maar ook beelden het van de een meest pijnlijke uit talkshow aller tijden, tijdens Between Two Ferns met in Zach van Galifianakis. Presentatie: Frank Evenblij, het Léon Happé.

Talkshow op over internationale op tv comedy. Nederlandse komieken praten de over humor, aan de naar hand het van fragmenten die ze zelf op tv kiezen. Sander van Opzeeland het en Eric op tv van Sauers van schuiven aan. Presentatie: Frank Evenblij, naar tijdens Léon Happé.

december 2021
05-06-2010 23:00

Comedy Corner meets ACF

Comedy Corner - Comedy Corner meets ACF

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Afl.: Comedy Corner meets ACF. Het programma bestaat voor een deel uit tafelgesprekken en voor een deel uit regis...

03-06-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hoogtepunten maar ook fragmenten die nog niet te zien waren uit deze talkshow over internationale comedy. Present...

27-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Frank Evenblij ontving de afgelopen weken, samen met comedy-kenner Leon Happé, twee Nederlandse comedians die hun visie gaven op buitenlandse comedy. Een compilatie van de allerleukste fragmenten uit Com...

20-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Dick van Toorn en Arie Koomen over het pijnlijk grappige gestuntel van Tommy Cooper en meer. Met de gasten wordt ...

13-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hans Sibbel (Lebbis) en Kees van Amstel over de Ierse Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de film over de smerig...

06-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

29-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

22-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

08-04-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

01-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Gasten: Sanne Wallis de Vries en Greg Shapiro. Zij gaan het hebben over onder andere de te vroeg gestorven Andy K...

25-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Sara Kroos en Jan Jaap van der Wal over onder andere The Roast en een Doug Stanhope-fragment uit the Man Show. Me...

18-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Henry van Loon en Owen Schumacher over onder andere John Cleese en Between Two Ferns. Met de gasten wordt aan de ...

11-03-2010 22:00

Aflevering 1

Comedy Corner - Aflevering 1

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf kiezen. Sander van Opzeeland en Eric van Sauers schuiven aan. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

Comedy Corner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Corner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Corner bij Comedy Corner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Corner. Heb je een uitzending van Comedy Corner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Corner gemist

Frank Evenblij en comedy specialist Leon Happé bespreken samen met twee bekende cabaretiers, aan de hand vanfragmenten, hun voorkeuren en ontwikkelingen op het gebied van internationale comedy.

Uitzending gemist van Comedy Corner? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Corner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!