Programma gemist?

Talkshow over naar internationale comedy. in Nederlandse komieken praten over humor, op aan de met hand van met fragmenten die van ze zelf aandragen. Afl.: Comedy tijdens Corner tijdens meets ACF. Het met programma bestaat voor tijdens een deel uit het tafelgesprekken en voor een op tv deel uit de registraties van de optredende cabaretiers. Bij de Frank Evenblij het en door Leon Happé zullen naar onder meer aanschuiven: het Kamagurka, Greg Giraldo, Howard Komproe, een Emilio een Guzman, Ronald Snijders naar en Jason Cook. Daarnaast zijn op tv er registraties op van de voorstellingen uit van deze artiesten maar uit ook van Lebbis (Hans in naar Sibbel), Daniel Arends, het Sanne Wallis de Vries, Micha op Wertheim en de met Vlaamsche op tv goochelende komiek Gili. Presentatie: Frank op Evenblij, Léon door Happé.

Talkshow over naar internationale comedy. Nederlandse komieken naar praten over humor, naar aan de hand in van fragmenten een die van ze zelf aandragen. Hoogtepunten tijdens maar ook fragmenten de die nog niet een te zien waren door uit deze talkshow het over internationale comedy. Presentatie: tijdens Frank Evenblij, Léon van Happé.

Talkshow over het internationale comedy. Frank de Evenblij ontving de afgelopen door weken, samen met van comedy-kenner Leon de Happé, twee Nederlandse comedians op tv die met hun visie gaven op buitenlandse op tv comedy. op tv Een compilatie tijdens van de allerleukste fragmenten een uit Comedy Corner. Presentatie: op tv Frank Evenblij, Léon naar Happé.

Talkshow tijdens over internationale comedy. Nederlandse op komieken praten over tijdens humor, aan de tijdens hand van fragmenten uit die ze tijdens zelf aandragen. Dick van op Toorn en Arie uit Koomen over het pijnlijk op grappige de gestuntel van Tommy op Cooper en meer. op tv Met de op tv gasten wordt aan de hand de van meegebrachte op fragmenten gesproken over inspiratiebronnen, met trends en klassiekers. een In deze het uitzending fragmenten op tv van de zeer grove met Brit Mike Reid, op de legendarische goochelkomiek Tommy Cooper, het de übernichterige op tv Brüno (Sacha naar Baron Cohen), Southpark tijdens en Engelse comedian Sean Lock. een het Presentatie: Frank Evenblij, in Léon Happé.

Talkshow over internationale tijdens comedy. naar Nederlandse komieken praten over humor, van aan van de hand van fragmenten op tv die ze zelf aandragen. op Hans de Sibbel (Lebbis) naar en Kees van Amstel over de naar Ierse Australiër door Jimeoin, The Aristocrats, de een film over door de smerigste grap aller tijdens door tijden en Bill Cosby. Presentatie: een Frank Evenblij, Léon een Happé.

Talkshow uit over internationale comedy. Nederlandse komieken tijdens praten het over humor, aan de hand door van een fragmenten die ze zelf aandragen. met Presentatie: Frank Evenblij, door in Léon Happé.

Talkshow over naar internationale comedy. Nederlandse komieken tijdens praten over humor, uit aan de hand uit van op fragmenten die ze met zelf aandragen. Presentatie: door Frank Evenblij, met Léon Happé.

Talkshow op over internationale comedy. door Nederlandse komieken praten over op humor, aan van de hand een van fragmenten die ze zelf door aandragen. Presentatie: van Frank Evenblij, door Léon Happé.

Talkshow tijdens over internationale comedy. het Nederlandse komieken uit praten over humor, aan de hand met van fragmenten die met ze zelf op tv aandragen. Presentatie: Frank in Evenblij, Léon een Happé.

Talkshow naar over internationale met comedy. Nederlandse komieken praten over humor, op tv de aan de hand van fragmenten uit die in ze zelf aandragen. van Gasten: Sanne Wallis de Vries naar en Greg Shapiro. het Zij een gaan het hebben op tv over onder andere de te vroeg door een gestorven Andy Kaufman en de stand-up uit kwaliteiten van het Eddie op tv Murphy. Met de gasten wordt aan tijdens uit de hand van meegebrachte tijdens fragmenten gesproken over door inspiratiebronnen, trends en populaire door filmpjes op internet. tijdens In deze uitzending op tv fragmenten uit de bekende in stand-up op registratie Delirious op van Eddie Murphy door en No Cure for Cancer naar van de grofgebekte in Denis Leary. de Verder bijzondere beelden van door Andy Kaufman, die vooral in bekend werd als op tv een Latka in de naar comedyserie Taxi en met in 1984 op 35-jarige het leeftijd overleed. Sacha Baron in Cohen komt het voorbij als Borat in naar een niet eerder in op televisie op vertoonde supermarkt-scène. Presentatie: Frank een Evenblij, het Léon Happé.

Talkshow het over internationale comedy. naar Nederlandse komieken praten van over humor, aan naar de hand van fragmenten die in ze een zelf aandragen. Sara op tv Kroos en Jan met Jaap van der Wal met over onder andere The naar Roast het en een Doug van Stanhope-fragment uit the Man met Show. van Met de gasten wordt aan tijdens de hand van naar meegebrachte in fragmenten gesproken over naar inspiratiebronnen, trends en populaire op tv filmpjes op naar internet. In deze uitzending bijvoorbeeld op stukken van op het brute The het Roast waarin rapper Flavor Flav in door en America's Funniest Bob het Saget afgefikt op worden. Ouderwets lachen kan met de in beroemde sketch door Don't Mention op the War uit het de über Britse Fawlty Towers. tijdens tijdens Presentatie: Frank Evenblij, Léon tijdens Happé.

Talkshow uit over internationale comedy. uit Nederlandse komieken praten over humor, een aan uit de hand van met fragmenten die ze zelf door aandragen. Henry van Loon van en uit Owen Schumacher over onder andere door John Cleese uit en Between Two Ferns. van uit Met de gasten wordt door aan de van hand van meegebrachte van fragmenten gesproken over inspiratiebronnen, het trends en populaire filmpjes op tv op internet. op In deze uit uitzending bijvoorbeeld een de fragment waarin John door Cleese een blindengeleidehond dood schiet, op tv koningin Elizabeth naar (die van het naar Verenigd Koninkrijk ja) hints speelt het met de het Blairtjes, maar uit ook beelden van de een meest pijnlijke talkshow van aller tijden, Between Two door tijdens Ferns met Zach Galifianakis. Presentatie: Frank het op tv Evenblij, Léon Happé.

Talkshow over internationale uit comedy. uit Nederlandse komieken praten over uit humor, aan de hand de op van fragmenten die door ze zelf kiezen. Sander van tijdens Opzeeland en Eric door van tijdens Sauers schuiven aan. een Presentatie: Frank Evenblij, Léon met Happé.

september 2017
05-06-2010 23:00

Comedy Corner meets ACF

Comedy Corner - Comedy Corner meets ACF

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Afl.: Comedy Corner meets ACF. Het programma bestaat voor een deel uit tafelgesprekken en voor een deel uit regis...

03-06-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hoogtepunten maar ook fragmenten die nog niet te zien waren uit deze talkshow over internationale comedy. Present...

27-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Frank Evenblij ontving de afgelopen weken, samen met comedy-kenner Leon Happé, twee Nederlandse comedians die hun visie gaven op buitenlandse comedy. Een compilatie van de allerleukste fragmenten uit Com...

20-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Dick van Toorn en Arie Koomen over het pijnlijk grappige gestuntel van Tommy Cooper en meer. Met de gasten wordt ...

13-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Hans Sibbel (Lebbis) en Kees van Amstel over de Ierse Australiër Jimeoin, The Aristocrats, de film over de smerig...

06-05-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

29-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

22-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

08-04-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

01-04-2010 21:55

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Gasten: Sanne Wallis de Vries en Greg Shapiro. Zij gaan het hebben over onder andere de te vroeg gestorven Andy K...

25-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Sara Kroos en Jan Jaap van der Wal over onder andere The Roast en een Doug Stanhope-fragment uit the Man Show. Me...

18-03-2010 22:00

Aflevering 2

Comedy Corner - Aflevering 2

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf aandragen. Henry van Loon en Owen Schumacher over onder andere John Cleese en Between Two Ferns. Met de gasten wordt aan de ...

11-03-2010 22:00

Aflevering 1

Comedy Corner - Aflevering 1

Talkshow over internationale comedy. Nederlandse komieken praten over humor, aan de hand van fragmenten die ze zelf kiezen. Sander van Opzeeland en Eric van Sauers schuiven aan. Presentatie: Frank Evenblij, Léon Happé.

Comedy Corner gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Corner de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Corner bij Comedy Corner liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Corner. Heb je een uitzending van Comedy Corner gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Corner gemist

Frank Evenblij en comedy specialist Leon Happé bespreken samen met twee bekende cabaretiers, aan de hand vanfragmenten, hun voorkeuren en ontwikkelingen op het gebied van internationale comedy.

Uitzending gemist van Comedy Corner? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Corner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord