Programma gemist?

Dramaserie Wethouder Tulp, op tv de vader van op Germaine, organiseert een het Grote Familieconcours, waarbij op naar de meest bijzondere familie tijdens zal worden bekroond. op Ollie ziet zijn kans op en besluit de op tv familie Hartmoed op met te de geven.

Dramaserie Ollie door Hartmoed wordt door Germaine de Tulp door verrast met speciaal gistbeslag om met een 'Herman van de Vriendschapscake' het te bakken. Misschien een kan de cake van hem helpen zijn familie met te een verzoenen.

Dramaserie Ollie op tv ontmoet met Germaine Tulp, zijn nieuwe buurmeisje van - met een perfecte het familie door - op wie tijdens hij meteen stapelverliefd in wordt. Ook naar hoort Ollie dat zijn moeder van en Ralf op tv in het geheim willen met trouwen...

De een bakermat van de op Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler: de in Glenn Wool.

De in bakermat van de de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan Pop. door Vanuit thuishonk de Toomler: Stefan Pop. Stefan de werd in 1985 naar geboren in Rotterdam. een door Al op zijn de vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, het maar hij moet met door eerst zijn school het afmaken. Na de middelbare naar school vertrekt tijdens hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn een andere bezigheden blijft naar Stefan contact houden met in een Comedytrain en treedt hij een ook op in de Toomler. van Op zijn de negentiende doet hij nog naar een in keer auditie op tv en is vanaf dan een volwaardig lid in van Comedytrain. Naast zijn een optredens in uit Toomler speelt Stefan naar mee in zowel de Comedytrain in Café als de een Theatertour op en is hij op tv enkele jaren redactielid bij het uit TROS-programma door 'Dit Was Het Nieuws'. de In 2009 vertegenwoordigt hij op tv samen met een paar op andere jonge tijdens comedians Comedytrain op in het Fringe festival in van Edinbrough. Ook doet op een hij in dat jaar mee uit aan met het Leids Cabaret in Festival, waar hij tweede wordt. Hiernaast door is Stefan ook tijdens nog in door de collegebanken te vinden. het Wat hij uit studeert, wisselt voortdurend. Zijn op lijst met studies van op bestaat onder anderen een uit Geneeskunde, Spaans, op Algemene Cultuurwetenschappen en Filosofie. In op tv september 2010 door zal Stefan met door zijn eerste soloprogramma Popaganda in uit met de Nederlandse theaters de staan.

De bakermat het van de Nederlandse een stand-up comedy. Afl.: met Howard Komproe. een Vanuit thuishonk Toomler: tijdens Howard Komproe. Hij de werd in met 1971 geboren in Den Haag. Al naar de op vroege leeftijd de was hij geïnteresseerd in het tijdens theater. Na de lagere tijdens school ging op hij naar op tv de balletmavo in een Rotterdam. Komproe bracht een op verplichte tijd tijdens in dienst door voordat hij van naar de toneelschool een in het Utrecht ging. Toen hij naam met begon te maken het als stand-up comedian van in het door party- en clubcircuit, uit verliet van hij de toneelschool en deed het auditie bij Comedytrain. met Nadat met hij zich had op tv aangesloten bij Comedytrain richtte het hij samen met Najib Amhali een het tijdens comedy-quintet 'Freshwagon' op. Naast het een theater werkt op tv Komproe ook voor televisie uit en radio. Zo een had hij een in hoofdrol het in de Veronica-serie door Westzijde Posse en had de hij door een eigen radioshow op Talkradio. Ook in op presenteerde hij vele naar grote festivals. In 2000 uit stond Komproe door voor het eerst met een op tv soloprogramma in van het theater. Inmiddels in heeft hij vijf naar avondvullende cabaretvoorstellingen op zijn van naam door staan.

De bakermat van door de Nederlandse stand-upcomedy. tijdens in Afl.: Thijs van Domburg. tijdens Vanuit thuishonk Toomler: Thijs de van Domburg. Thijs het is al enkele op jaren cabaretliefhebber als naar hij in 2000 besluit door van zelf maar eens het op een podium te uit gaan staan. Dit bevalt zo door goed, dat naar hij er niet de meer van uit af is te slaan. Na uit wat tijdens gerommel en uit gepiel in kleine met zaaltjes vindt hij het door tijd voor een cabaretfestival. op tv Met het programma Stof door door wint hij in 2002 zowel de met de jury- als publieksprijs uit van het Groninger in Studenten Cabaret Festival, wat hem veel een optredens en een op tv impresariaat oplevert. Daarna tijdens staat Thijs regelmatig een in het door theater, van speelt hij in de Cabarestafette (o.a. van in de het Kleine Komedie), met op verschillende festivals en de op de Uitmarkt de in in Amsterdam. Sinds december op tv 2004 is hij naar lid van de tijdens Comedytrain, waar hij naast succesvol de comedian tevens mc de is. Thijs met staat op dit moment uit in de in Nederlandse theaters met de uit Cameretten de Finaletour.

Comedytrain op tv is de bakermat van de naar Nederlandse stand-upcomedy. op tv Afl.: Emilio naar Guzman. Vanuit uit thuishonk Toomler: Emilio met Guzman. Emilio Guzman (1981) verhuist met op zijn uit familie op zijn derde tijdens vanuit Spanje naar Nederland. een Na zijn op tv middelbare school gaat hij de Moderne Nederlandse Letterkunde het studeren, maar een zijn in liefde voor stand-up comedy met blijft. In juli in 2003 sluit hij tijdens zich aan de bij Comedytrain. Daarna staat hij de regelmatig op het van Toomlerpodium en van speelt mee met de van Comedytrain Theatertour en de op Cafétour. In op tv 2009 op vertegenwoordigt hij, samen met een van paar andere tijdens jonge comedians, Comedytrain op het het een Fringe festival in Edinbrough. Naast van zijn eigen programma werkt met hij ook het mee aan de programma's in van van zijn broer, Javier de Guzman. Tijdens het Leids Cabaret het een Festival 2010 heeft Emilio Guzman de uit publieksprijs gewonnen. in De komende de maanden is hij samen het met het de andere twee finalisten met een een finalistentour in op tv de Nederlandse theaters te naar naar zien.

De een bakermat van de Nederlandse op tv stand-upcomedy. Afl.: Kees van van op Amstel. Vanavond vanuit thuishonk Toomler: op tv Kees van Amstel. Kees een van Amstel in is een laatbloeier op op tv tijdens comedygebied. Hij komt met stand-upcomedy het in aanraking op in The Comedy een Store in Londen op tv en weet dan van meteen dat hij van dat ook wil een proberen. In 2002, hij is van dan 37 de jaar, staat hij voor het het een eerst op een een podium. Na drie op maanden overal tijdens en nergens te hebben gespeeld, wordt naar hij uit tot zijn eigen het stomme verbazing aangenomen van bij Comedytrain. Kees uit speelt sinds 2003 mee in tijdens op het cabaretteam van VARA's de Spijkers met een Koppen op radio 2 van en schrijft teksten voor op tv-programma's als Dit van Was op tv Het Nieuws en Koefnoen. Ook schrijft met hij een regelmatig een op tv column voor het Algemeen Dagblad. uit Hij speelt door de het hele land op solo en met Comedytrain naar en heeft in regelmatig gastoptredens met op radio en tv. Bij uit tijdens Comedytrain heeft Kees zich ontpopt op als een op vaste kracht. Met de onwankelbaarheid naar van van een rots in de door branding houdt Kees zich op tv staande op tv tussen de hordes naar jonge honden om hem heen. op tv op Maar mensen moeten uit niet denken dat ze even rustig op tv achterover kunnen met leunen en uitblazen als tijdens met deze gedecideerd ogende man het het podium betreedt. Zijn grappen tijdens zijn het op het in scherpst van de snee, op en zijn verhalen het zijn herkenbaar, de maar toch altijd weer net anders. het van Kees van Amstel over zijn naar optreden tijdens in Comedytrain Presenteert...: 'Geweldig! Mijn stand-upshow op eindelijk uit op tv! Alleen een jammer dat, als door mijn ouders het hebben gezien, uit ik waarschijnlijk uit naar hun testament op tv word naar geschrapt...'.

De bakermat door van op tv de Nederlandse stand-upcomedy. Onder regie uit van de Wilfried de Jong en uit Doesjka van Hoogdalem en tijdens onder artistieke begeleiding van in Jan Jaap uit van der Wal tijdens en Eric van de Sauers van is het nu eindelijk uit gelukt om de magie door van pure stand-up in in Toomler een te vangen en over te door met brengen op televisie. Vanuit thuishonk Toomler: op tv in Murth Mossel. Murth Mossel is een met multi-talent die de in grenzen van zijn tijdens kunnen blijft naar verkennen. in Naast zijn stand-up werk voor een comedy-café Toomler, door Freshwagon en Comedytrain, staat een hij bekend als een de van de een beste Nederlandse rappers (als door in Murth the Man-o-Script, Flinke Namen) en door naar spreekt hij regelmatig tekenfilms in (o.a. van Kungfu Panda). Op met van tv verwierf Murth faam als VJ op tv bij TMF een en presentator van naar Paradisolife. Tijdens Status tijdens Aparte reisde Murth tijdens ook met door de interactieve collegetour door Mondeling door het in land, een programma speciaal van voor jongeren. een Momenteel staat een hij in de met theaters met zijn nieuwe show 1e de pers. op enkelv.

De met bakermat van de tijdens Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit uit thuishonk Toomler de met winnaar van Cameretten 2006: van Daniel het Arends.

De van bakermat van de naar Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: International: tijdens Doug Stanhope. door Een internationale gast: Doug uit Stanhope, een met Amerikaanse stand in up comedian die al de vele shows op uit zijn naam heeft een staan en heel wat met stof het heeft doen opwaaien. Stanhope begon door zijn carrière als van presentator op Comedy Central door met en verscheen in op Amerikaanse shows zoals Fox News naar en The Jerry tijdens Springer Show. tijdens Zijn talent voor comedy in bracht hem naar vele in van grote comedyfestivals, zoals het Montreal de Just op For Laughs Festival en naar het Edinburgh Fringe Festival in het Schotland, de waar hij een in 2002 als een van de tijdens grootste talenten van door het door festival de met Strathmore Press Award in won. Ook heeft hij met verschillende cd's en met dvd's op zijn naam staan. op tv De wereldwijd bekende op tv op comedian trad zowel solo als met in met het collectief The Unbookables het meerdere keren op in een het uitverkocht Toomler en in is nu van met een zijn optreden op de televisie bij Comedy van train te zien.

De het bakermat van de op Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van naar van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van van van Domburg. Thijs is al een enkele jaren cabaretliefhebber als hij het in op 2000 besluit een zelf maar eens van op een podium te gaan staan. op tv Dit bevalt zo op tv goed, dat op tv hij de er niet meer van af tijdens is in te slaan. Na op wat gerommel en gepiel in kleine een zaaltjes vindt van hij het tijd in voor met een cabaretfestival. Met het programma van Stof van wint hij in 2002 zowel de naar jury- als publieksprijs van van het door Groninger Studenten van Cabaret Festival, wat hem veel tijdens optredens naar en een impresariaat oplevert. Daarna de van staat Thijs regelmatig in het theater, van speelt hij tijdens in het de Cabarestafette (o.a. met in de Kleine met Komedie), op verschillende festivals en op op de Uitmarkt tijdens in Amsterdam. Sinds december op tv 2004 uit is hij door lid van de Comedytrain, waar hij het naast van succesvol comedian tevens mc met is. Thijs staat op tijdens in dit moment in de Nederlandse theaters naar met in de Cameretten het Finaletour.

Afl.: Stefan Pop. door Stefan Pop een wordt in 1985 op geboren in Rotterdam. Al naar op zijn het vijftiende doet hij op auditie voor door Comedytrain, maar hij moet eerst met zijn met school afmaken. Na de door middelbare school vertrekt op hij naar Zuid-Amerika. Ondanks met zijn andere uit bezigheden blijft Stefan contact in uit houden met Comedytrain en met treedt hij ook op naar in de Toomler. door Op door zijn negentiende doet door hij nog een keer auditie en tijdens tijdens is vanaf dan volwaardig naar lid van Comedytrain. de Naast zijn optredens in in Toomler speelt op tv Stefan mee in zowel de het Comedytrain uit Café- als de uit Theatertour en is door hij enkele uit jaren redactielid bij het TROS-programma Dit een Was Het in Nieuws. In van 2009 vertegenwoordigt de hij samen met een een paar andere jonge comedians Comedytrain tijdens op het Fringe van door festival in Edinbrough. Ook doet in hij in van dat jaar mee aan het door VARA Leids Cabaret met Festival, naar waar hij tweede wordt. Hiernaast in is Stefan de ook nog in de de collegebanken te naar vinden. Wat hij studeert, op tv wisselt voortdurend. op Zijn lijst met studies op bestaat onder anderen door uit Geneeskunde, tijdens Spaans, Algemene tijdens Cultuurwetenschappen en Filosofie. op In september 2010 op zal Stefan met zijn met eerste de soloprogramma Popaganda in de Nederlandse theaters van op staan.

Afl.: Howard met Komproe. door Howard Komproe werd in door 1971 geboren naar in Den Haag. een Al op vroege het leeftijd was hij geïnteresseerd de in het tijdens theater. Na de lagere school ging met hij naar uit de van balletmavo in Rotterdam. Komproe bracht op tv een tijdens verplichte tijd in dienst door voordat de een hij naar de toneelschool in Utrecht met ging. Toen uit hij naam door begon te maken als op tv stand-upcomedian een in het party- en clubcircuit, verliet door hij de toneelschool het met en deed auditie bij Comedytrain. de Nadat hij het zich had tijdens aangesloten bij Comedytrain richtte hij samen van met een Najib Amhali tijdens het comedy-quintet Freshwagon een op waarmee hij vaak op van het het podium stond. Naast de het theater werkt Komproe in ook voor naar televisie en radio. Zo had het hij een door hoofdrol in de Veronica-serie naar Westzijde Posse en de had hij een eigen een radioshow op uit Talkradio. Ook presenteerde hij met van vele grote festivals. In 2000 met stond Komproe voor het van eerst met op een soloprogramma van in het theater. in Inmiddels heeft hij vijf avondvullende met op cabaretvoorstellingen op zijn naam op tv staan.

augustus 2019
08-01-2012 11:00

De vlinderworp

De VARA presenteert Comedytrain International - De vlinderworp

Dramaserie Wethouder Tulp, de vader van Germaine, organiseert het Grote Familieconcours, waarbij de meest bijzondere familie zal worden bekroond. Ollie ziet zijn kans en besluit de familie Hartmoed op te geven.

07-01-2012 12:00

Herman de vriendschapscake

De VARA presenteert Comedytrain International - Herman de vriendschapscake

Dramaserie Ollie Hartmoed wordt door Germaine Tulp verrast met speciaal gistbeslag om een 'Herman de Vriendschapscake' te bakken. Misschien kan de cake hem helpen zijn familie te verzoenen.

07-01-2012 11:10

Patchwork

De VARA presenteert Comedytrain International - Patchwork

Dramaserie Ollie ontmoet Germaine Tulp, zijn nieuwe buurmeisje - met een perfecte familie - op wie hij meteen stapelverliefd wordt. Ook hoort Ollie dat zijn moeder en Ralf in het geheim willen trouwen...

09-07-2010 22:40

Aflevering 14

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 14

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler: Glenn Wool.

08-07-2010 22:35

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan Pop. Vanuit thuishonk Toomler: Stefan Pop. Stefan werd in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmake...

07-07-2010 22:35

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

De bakermat van de Nederlandse stand-up comedy. Afl.: Howard Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: Howard Komproe. Hij werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij ...

06-07-2010 22:30

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

05-07-2010 22:35

Emilio Guzman

De VARA presenteert Comedytrain International - Emilio Guzman

Comedytrain is de bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Emilio Guzman. Vanuit thuishonk Toomler: Emilio Guzman. Emilio Guzman (1981) verhuist met zijn familie op zijn derde vanuit Spanje naar Nederland. Na zijn middelbare school...

02-07-2010 21:55

Kees van Amstel

De VARA presenteert Comedytrain International - Kees van Amstel

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Kees van Amstel. Vanavond vanuit thuishonk Toomler: Kees van Amstel. Kees van Amstel is een laatbloeier op comedygebied. Hij komt met stand-upcomedy in aanraking in The Comedy Store in Lo...

18-06-2010 21:55

Aflevering 5

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 5

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Onder regie van Wilfried de Jong en Doesjka van Hoogdalem en onder artistieke begeleiding van Jan Jaap van der Wal en Eric van Sauers is het nu eindelijk gelukt om de magie van pure stand-up in...

11-06-2010 21:40

Aflevering 1

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 1

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler de winnaar van Cameretten 2006: Daniel Arends.

08-04-2010 21:30

International: Doug Stanhope

De VARA presenteert Comedytrain International - International: Doug Stanhope

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: International: Doug Stanhope. Een internationale gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse stand up comedian die al vele shows op zijn naam heeft staan en heel wat stof heeft doen opwaaien. St...

01-04-2010 21:25

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

25-03-2010 21:30

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

Afl.: Stefan Pop. Stefan Pop wordt in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmaken. Na de middelbare school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere b...

18-03-2010 21:25

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

Afl.: Howard Komproe. Howard Komproe werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij naar de balletmavo in Rotterdam. Komproe bracht een verplichte tijd in dienst d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De VARA presenteert Comedytrain International gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De VARA presenteert Comedytrain International bij De VARA presenteert Comedytrain International liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De VARA presenteert Comedytrain International. Heb je een uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De VARA presenteert Comedytrain International gemist

Comedytrain is het middelpunt en het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. Toomler in Amsterdam is de thuisbasisvan Comedytrain en dé stand-up comedyclub van Nederland, met regelmatig internationalegasten van wereldformaat.

Uitzending gemist van De VARA presenteert Comedytrain International? Hier kun je alle uitzendingen van De VARA presenteert Comedytrain International kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 08-01-2012 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord