Programma gemist?

Dramaserie Wethouder Tulp, met de vader met van met Germaine, organiseert het Grote Familieconcours, waarbij van de meest bijzondere een familie zal worden op bekroond. met Ollie ziet in zijn kans en besluit de familie met in Hartmoed op te op geven.

Dramaserie uit Ollie Hartmoed wordt met door Germaine Tulp verrast met naar het speciaal gistbeslag om een 'Herman de een Vriendschapscake' te bakken. in Misschien kan met de cake hem met helpen zijn familie te tijdens een verzoenen.

Dramaserie een Ollie ontmoet met Germaine Tulp, zijn nieuwe naar buurmeisje - met een perfecte uit familie - in op wie hij meteen naar stapelverliefd wordt. de Ook hoort Ollie dat tijdens zijn in moeder en Ralf met in het geheim willen de trouwen...

De bakermat naar van de door Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk van Toomler: Glenn het Wool.

De van bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. op tv met Afl.: Stefan Pop. Vanuit thuishonk in Toomler: Stefan Pop. van Stefan werd op in 1985 geboren tijdens in Rotterdam. Al op zijn in vijftiende doet op tv hij auditie voor tijdens Comedytrain, maar hij moet met eerst zijn school op tv afmaken. uit Na de het middelbare school vertrekt hij naar naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn op tv andere bezigheden blijft tijdens Stefan contact houden door met Comedytrain en treedt het hij ook in op in de Toomler. tijdens Op zijn tijdens negentiende van doet hij nog tijdens een keer auditie in en is vanaf dan volwaardig in lid in van Comedytrain. Naast zijn in optredens in van Toomler speelt Stefan het mee in zowel de van Comedytrain Café de als de Theatertour met en is hij enkele jaren redactielid door de bij het TROS-programma van 'Dit Was Het Nieuws'. In 2009 op tv vertegenwoordigt hij het samen met een de paar op tv andere jonge comedians Comedytrain op het van Fringe in festival in met Edinbrough. Ook doet hij in dat op op tv jaar mee aan het Leids een Cabaret Festival, waar hij tijdens tweede wordt. van Hiernaast van is Stefan ook naar nog in de de collegebanken te vinden. Wat hij studeert, door wisselt voortdurend. Zijn van lijst met het studies bestaat onder naar anderen de uit Geneeskunde, Spaans, Algemene het Cultuurwetenschappen en Filosofie. In van september 2010 zal Stefan op tv met zijn eerste naar soloprogramma Popaganda een in de Nederlandse theaters door tijdens staan.

De naar bakermat van de Nederlandse stand-up naar comedy. door Afl.: Howard tijdens Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: Howard Komproe. de met Hij werd in van 1971 geboren in Den het Haag. Al de op vroege leeftijd met was hij geïnteresseerd op tv in het theater. Na de in lagere school ging hij het op naar de balletmavo in Rotterdam. door Komproe bracht een verplichte naar door tijd in dienst door voordat hij tijdens naar de toneelschool tijdens naar in Utrecht ging. Toen hij door naam begon een te maken als stand-up in comedian in het tijdens party- op en clubcircuit, verliet hij de het toneelschool een en deed auditie bij Comedytrain. Nadat in hij zich een had aangesloten bij naar Comedytrain richtte een hij samen met Najib tijdens Amhali het comedy-quintet 'Freshwagon' tijdens op. Naast een het theater de werkt Komproe ook voor van televisie en radio. Zo in had op hij een tijdens hoofdrol in de door Veronica-serie Westzijde Posse en op had hij een eigen radioshow in op op Talkradio. Ook de presenteerde hij vele grote op festivals. In het 2000 stond Komproe naar voor het eerst met met een soloprogramma in een het theater. Inmiddels van heeft hij op vijf avondvullende cabaretvoorstellingen de op zijn naam in staan.

De op bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. op Afl.: Thijs van naar een Domburg. Vanuit thuishonk op tv Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is tijdens met al enkele jaren cabaretliefhebber als het hij uit in 2000 besluit zelf maar het eens op een podium op tv te gaan staan. naar Dit de bevalt zo op tv goed, dat hij er niet op meer van af op tv is te slaan. Na op tv op tv wat gerommel en gepiel in uit kleine zaaltjes de vindt hij het tijd voor op een cabaretfestival. in Met het programma door Stof wint hij in tijdens 2002 tijdens zowel de uit jury- als publieksprijs van het uit Groninger naar Studenten Cabaret Festival, wat op hem veel optredens en een een impresariaat oplevert. met Daarna staat Thijs regelmatig tijdens in in het theater, speelt hij in naar de Cabarestafette (o.a. in met in de Kleine Komedie), van op verschillende naar festivals en op de Uitmarkt in op tv Amsterdam. Sinds in december 2004 is tijdens hij naar lid van de Comedytrain, van waar hij naast van succesvol comedian tevens het mc is. Thijs staat met op dit tijdens moment in de de Nederlandse theaters met de Cameretten de een Finaletour.

Comedytrain is een de bakermat van op de Nederlandse in stand-upcomedy. Afl.: Emilio door Guzman. Vanuit thuishonk Toomler: van Emilio Guzman. Emilio door Guzman (1981) verhuist door met zijn familie op in zijn derde vanuit met Spanje naar Nederland. uit Na zijn middelbare de tijdens school gaat hij Moderne met Nederlandse Letterkunde uit studeren, maar zijn op liefde voor stand-up comedy op tv blijft. In juli 2003 de sluit hij zich tijdens aan bij Comedytrain. op Daarna staat hij tijdens regelmatig een op het Toomlerpodium en speelt op mee met de Comedytrain naar Theatertour uit en de Cafétour. door In 2009 vertegenwoordigt hij, een samen met uit een paar andere jonge het comedians, Comedytrain op door het naar Fringe festival in Edinbrough. Naast zijn op eigen programma werkt een hij ook mee de aan de programma's tijdens van op zijn broer, Javier Guzman. tijdens Tijdens het de Leids Cabaret tijdens Festival 2010 heeft Emilio Guzman de de publieksprijs gewonnen. op De komende maanden is tijdens op hij samen met tijdens de andere twee finalisten met naar een finalistentour de in de Nederlandse theaters een te van zien.

De bakermat van in het de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: op tv Kees van van Amstel. Vanavond vanuit in thuishonk Toomler: Kees van Amstel. Kees in een van Amstel is een laatbloeier op tijdens comedygebied. Hij komt de met stand-upcomedy in in aanraking in The op tv Comedy de Store in Londen een en weet dan een meteen dat tijdens hij dat ook wil proberen. In een 2002, hij het is dan 37 jaar, op uit staat hij voor in het eerst op een podium. uit Na door drie maanden overal en van nergens te met hebben gespeeld, wordt hij tijdens tot zijn eigen door stomme verbazing aangenomen bij van Comedytrain. Kees speelt sinds door 2003 mee in in door het cabaretteam van VARA's uit Spijkers met Koppen op radio uit van 2 en schrijft teksten een voor tv-programma's door als Dit Was een Het Nieuws en Koefnoen. Ook in schrijft hij regelmatig een in van column voor het een Algemeen Dagblad. Hij in speelt door het hele land solo door en een met Comedytrain en heeft regelmatig in gastoptredens van op radio en tv. op tv Bij op tv Comedytrain heeft Kees zich ontpopt op als een vaste kracht. een Met de de onwankelbaarheid van een op tv rots in de branding op door houdt Kees zich staande tussen de op tv uit hordes jonge honden van om hem heen. Maar de mensen moeten niet op tv denken dat ze even rustig naar achterover met kunnen leunen en door uitblazen als deze gedecideerd ogende op man tijdens het podium in betreedt. Zijn grappen zijn op het van scherpst van de van snee, door en zijn verhalen door zijn herkenbaar, maar toch met altijd weer net anders. in tijdens Kees van Amstel over zijn optreden naar in Comedytrain op Presenteert...: op tv 'Geweldig! Mijn stand-upshow eindelijk op tv! tijdens Alleen met jammer dat, als mijn een ouders het hebben door gezien, ik uit waarschijnlijk uit hun testament op word naar geschrapt...'.

De op tv bakermat van de Nederlandse op tv stand-upcomedy. Onder de regie van Wilfried de Jong tijdens van en Doesjka van Hoogdalem en onder uit artistieke op begeleiding van Jan Jaap van met der Wal en in Eric van Sauers een is het met nu eindelijk door gelukt om de magie van een pure stand-up in de Toomler naar te vangen een en over te brengen op een televisie. in Vanuit thuishonk Toomler: Murth Mossel. door Murth Mossel het is een multi-talent die de in grenzen van naar zijn tijdens kunnen blijft verkennen. Naast zijn stand-up op tv werk voor comedy-café door Toomler, naar Freshwagon en naar Comedytrain, staat hij bekend als een een van uit de beste Nederlandse op rappers (als het Murth the Man-o-Script, met Flinke Namen) en spreekt hij op tv regelmatig een tekenfilms in (o.a. Kungfu Panda). Op een van tv verwierf Murth faam het als VJ van bij TMF en tijdens presentator van Paradisolife. op Tijdens Status Aparte reisde Murth ook een met de het interactieve collegetour Mondeling tijdens door het land, op een programma met speciaal voor jongeren. Momenteel staat het hij in de uit de theaters met zijn nieuwe uit show 1e pers. in enkelv.

De bakermat van in de Nederlandse stand-upcomedy. tijdens Vanuit thuishonk het Toomler op tv de winnaar van tijdens Cameretten 2006: Daniel in Arends.

De tijdens bakermat van de het Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: door International: Doug Stanhope. Een uit internationale door gast: Doug Stanhope, een met Amerikaanse stand up comedian een die al vele het shows op naar zijn naam heeft staan op en tijdens heel wat stof heeft doen op opwaaien. Stanhope begon zijn tijdens carrière als tijdens presentator het op Comedy Central en verscheen in het Amerikaanse shows zoals de Fox News van en The de Jerry Springer op Show. Zijn talent voor comedy het bracht hem naar van vele door grote comedyfestivals, zoals van het Montreal Just For Laughs de Festival en het het Edinburgh een Fringe Festival in het Schotland, waar hij het in 2002 als een van door de grootste talenten met van het het festival de een Strathmore Press Award won. Ook uit heeft hij van verschillende cd's en dvd's met op zijn naam van staan. De op tv wereldwijd bekende comedian trad de zowel solo als met tijdens op het collectief The Unbookables meerdere door keren op de in een naar uitverkocht Toomler en is nu met in zijn door optreden op in televisie bij Comedy op tv train te zien.

De van bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. tijdens Afl.: van Thijs van Domburg. Vanuit op tv thuishonk Toomler: Thijs uit van uit Domburg. Thijs is al in enkele jaren de cabaretliefhebber als hij in 2000 tijdens besluit zelf maar door eens op een een podium te een gaan staan. met Dit bevalt zo goed, tijdens dat hij er tijdens niet meer van door af is te slaan. een Na de wat gerommel en een gepiel in kleine de zaaltjes vindt hij het tijd voor de met een cabaretfestival. Met het programma Stof op tv wint een hij in tijdens 2002 zowel de jury- als de publieksprijs de van het Groninger Studenten tijdens Cabaret Festival, wat het hem veel optredens en een naar impresariaat oplevert. Daarna de op staat Thijs regelmatig een in het theater, speelt hij in op de Cabarestafette met (o.a. in naar de Kleine van Komedie), op verschillende met festivals en op de Uitmarkt in met Amsterdam. Sinds van december 2004 is met hij van lid van de Comedytrain, uit waar hij naast succesvol op tv comedian tevens een mc is. Thijs door staat op dit moment uit in op de Nederlandse theaters uit met de Cameretten met Finaletour.

Afl.: de Stefan Pop. Stefan Pop tijdens wordt in 1985 geboren op in Rotterdam. Al tijdens op zijn vijftiende de doet hij auditie een voor Comedytrain, op tv maar hij op moet eerst zijn school het afmaken. een Na de middelbare school vertrekt hij in naar Zuid-Amerika. Ondanks door naar zijn andere bezigheden blijft Stefan contact op tv houden uit met Comedytrain en treedt het hij op ook op in de Toomler. het Op zijn tijdens negentiende doet hij met nog een in keer auditie en is vanaf dan de volwaardig uit lid van de Comedytrain. Naast zijn optredens in op tv Toomler op tv speelt Stefan mee in van zowel de Comedytrain Café- als in de Theatertour tijdens en is hij met enkele jaren naar redactielid bij het TROS-programma van Dit een Was Het Nieuws. In 2009 vertegenwoordigt in hij op tv samen met een paar in andere jonge comedians op Comedytrain op op het Fringe festival in Edinbrough. van Ook de doet hij in dat tijdens jaar mee aan het de VARA Leids Cabaret naar Festival, waar van hij tweede wordt. naar Hiernaast tijdens is Stefan ook nog in uit de collegebanken te tijdens vinden. Wat uit hij studeert, wisselt voortdurend. Zijn in lijst met met studies bestaat op tv onder anderen de uit Geneeskunde, Spaans, tijdens Algemene Cultuurwetenschappen en Filosofie. In tijdens september 2010 door zal Stefan het met zijn eerste soloprogramma naar Popaganda in op tv de Nederlandse theaters tijdens staan.

Afl.: Howard met Komproe. Howard Komproe werd met in 1971 met geboren in een Den Haag. op Al op vroege leeftijd was hij tijdens geïnteresseerd in het op naar theater. Na de lagere school naar ging naar hij naar de balletmavo in Rotterdam. naar Komproe bracht een het verplichte tijd in naar uit dienst door voordat hij naar de van het toneelschool in Utrecht ging. Toen hij op naam begon naar te maken uit als stand-upcomedian in in het party- en clubcircuit, de verliet hij de toneelschool het en een deed auditie bij uit Comedytrain. Nadat hij zich naar had aangesloten in bij Comedytrain richtte van hij samen met Najib het Amhali het comedy-quintet met Freshwagon op waarmee hij van vaak naar op het podium stond. Naast naar met het theater werkt Komproe ook uit voor televisie en het radio. Zo had hij de een hoofdrol op in de Veronica-serie van Westzijde Posse en op had op hij een eigen radioshow de op Talkradio. Ook presenteerde hij op tv uit vele grote festivals. In 2000 met stond Komproe voor het een naar eerst met een soloprogramma het in het theater. Inmiddels heeft een de hij vijf avondvullende cabaretvoorstellingen op zijn het naam de staan.

januari 2020
08-01-2012 11:00

De vlinderworp

De VARA presenteert Comedytrain International - De vlinderworp

Dramaserie Wethouder Tulp, de vader van Germaine, organiseert het Grote Familieconcours, waarbij de meest bijzondere familie zal worden bekroond. Ollie ziet zijn kans en besluit de familie Hartmoed op te geven.

07-01-2012 12:00

Herman de vriendschapscake

De VARA presenteert Comedytrain International - Herman de vriendschapscake

Dramaserie Ollie Hartmoed wordt door Germaine Tulp verrast met speciaal gistbeslag om een 'Herman de Vriendschapscake' te bakken. Misschien kan de cake hem helpen zijn familie te verzoenen.

07-01-2012 11:10

Patchwork

De VARA presenteert Comedytrain International - Patchwork

Dramaserie Ollie ontmoet Germaine Tulp, zijn nieuwe buurmeisje - met een perfecte familie - op wie hij meteen stapelverliefd wordt. Ook hoort Ollie dat zijn moeder en Ralf in het geheim willen trouwen...

09-07-2010 22:40

Aflevering 14

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 14

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler: Glenn Wool.

08-07-2010 22:35

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan Pop. Vanuit thuishonk Toomler: Stefan Pop. Stefan werd in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmake...

07-07-2010 22:35

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

De bakermat van de Nederlandse stand-up comedy. Afl.: Howard Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: Howard Komproe. Hij werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij ...

06-07-2010 22:30

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

05-07-2010 22:35

Emilio Guzman

De VARA presenteert Comedytrain International - Emilio Guzman

Comedytrain is de bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Emilio Guzman. Vanuit thuishonk Toomler: Emilio Guzman. Emilio Guzman (1981) verhuist met zijn familie op zijn derde vanuit Spanje naar Nederland. Na zijn middelbare school...

02-07-2010 21:55

Kees van Amstel

De VARA presenteert Comedytrain International - Kees van Amstel

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Kees van Amstel. Vanavond vanuit thuishonk Toomler: Kees van Amstel. Kees van Amstel is een laatbloeier op comedygebied. Hij komt met stand-upcomedy in aanraking in The Comedy Store in Lo...

18-06-2010 21:55

Aflevering 5

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 5

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Onder regie van Wilfried de Jong en Doesjka van Hoogdalem en onder artistieke begeleiding van Jan Jaap van der Wal en Eric van Sauers is het nu eindelijk gelukt om de magie van pure stand-up in...

11-06-2010 21:40

Aflevering 1

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 1

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler de winnaar van Cameretten 2006: Daniel Arends.

08-04-2010 21:30

International: Doug Stanhope

De VARA presenteert Comedytrain International - International: Doug Stanhope

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: International: Doug Stanhope. Een internationale gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse stand up comedian die al vele shows op zijn naam heeft staan en heel wat stof heeft doen opwaaien. St...

01-04-2010 21:25

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

25-03-2010 21:30

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

Afl.: Stefan Pop. Stefan Pop wordt in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmaken. Na de middelbare school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere b...

18-03-2010 21:25

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

Afl.: Howard Komproe. Howard Komproe werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij naar de balletmavo in Rotterdam. Komproe bracht een verplichte tijd in dienst d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De VARA presenteert Comedytrain International gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De VARA presenteert Comedytrain International bij De VARA presenteert Comedytrain International liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De VARA presenteert Comedytrain International. Heb je een uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De VARA presenteert Comedytrain International gemist

Comedytrain is het middelpunt en het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. Toomler in Amsterdam is de thuisbasisvan Comedytrain en dé stand-up comedyclub van Nederland, met regelmatig internationalegasten van wereldformaat.

Uitzending gemist van De VARA presenteert Comedytrain International? Hier kun je alle uitzendingen van De VARA presenteert Comedytrain International kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 08-01-2012 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!