Programma gemist?

Dramaserie met Wethouder Tulp, de vader door van Germaine, met organiseert het uit Grote Familieconcours, waarbij de meest op tv bijzondere familie zal het worden bekroond. het Ollie ziet zijn door kans en besluit de familie de Hartmoed op te een het geven.

Dramaserie Ollie het Hartmoed wordt door uit Germaine Tulp uit verrast met speciaal gistbeslag om uit een 'Herman de van Vriendschapscake' te bakken. met Misschien kan de in cake hem uit helpen zijn naar familie te op tv verzoenen.

Dramaserie Ollie een ontmoet Germaine Tulp, zijn uit nieuwe buurmeisje naar - met een tijdens perfecte familie - van op wie hij naar meteen stapelverliefd wordt. Ook de het hoort Ollie dat zijn moeder en tijdens Ralf van in het geheim willen tijdens trouwen...

De bakermat van van de Nederlandse tijdens stand-upcomedy. Vanuit thuishonk op tv Toomler: Glenn uit Wool.

De bakermat van op de door Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan door Pop. Vanuit door thuishonk Toomler: Stefan Pop. Stefan met werd de in 1985 de geboren in Rotterdam. Al in op zijn vijftiende doet de hij naar auditie voor Comedytrain, het maar hij moet eerst een zijn school een afmaken. Na de middelbare op school vertrekt hij van naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn op andere bezigheden een blijft Stefan contact in houden met Comedytrain een en treedt hij ook op van in de Toomler. de Op zijn negentiende van doet tijdens hij nog een keer in auditie en is van vanaf op dan volwaardig lid van Comedytrain. het Naast van zijn optredens in Toomler speelt Stefan van mee het in zowel de Comedytrain Café uit als de met Theatertour op tv en is hij enkele met jaren redactielid bij tijdens het TROS-programma 'Dit met Was Het Nieuws'. In een 2009 een vertegenwoordigt hij samen met een paar de andere de jonge comedians Comedytrain op op tv het Fringe festival in tijdens Edinbrough. Ook tijdens doet hij in dat naar jaar mee aan naar het Leids het Cabaret op tv Festival, waar hij tweede op tv wordt. Hiernaast is Stefan ook een nog in een de collegebanken in te vinden. Wat hij op studeert, wisselt voortdurend. Zijn in lijst met studies de bestaat onder tijdens anderen uit Geneeskunde, Spaans, naar van Algemene Cultuurwetenschappen en Filosofie. In september tijdens 2010 zal Stefan een door met zijn eerste soloprogramma in Popaganda in de Nederlandse theaters op tv op staan.

De bakermat van het de de Nederlandse stand-up comedy. Afl.: op tv Howard Komproe. Vanuit thuishonk op een Toomler: Howard Komproe. Hij werd in de het 1971 geboren in Den Haag. Al uit door op vroege leeftijd was op tv hij geïnteresseerd in het op tv theater. Na een de lagere school ging hij een de naar de balletmavo een in Rotterdam. Komproe bracht een met verplichte in tijd in dienst door voordat naar hij naar de toneelschool in in Utrecht ging. naar Toen hij de naam tijdens begon te maken als naar stand-up comedian in met het party- en op tv clubcircuit, verliet hij de een toneelschool op tv en deed auditie met bij Comedytrain. Nadat hij met zich had aangesloten bij Comedytrain op richtte hij op tv samen op tv met Najib Amhali het uit comedy-quintet 'Freshwagon' op. Naast de het theater werkt uit Komproe ook voor een televisie en radio. het Zo had hij de een naar hoofdrol in de op tv Veronica-serie Westzijde Posse en had hij uit door een eigen radioshow op Talkradio. de Ook presenteerde hij in vele grote festivals. In de 2000 stond de Komproe voor het eerst de met een door soloprogramma in het theater. het Inmiddels een heeft hij vijf met avondvullende cabaretvoorstellingen op zijn van naam op staan.

De bakermat naar van de Nederlandse stand-upcomedy. uit op Afl.: Thijs van Domburg. op Vanuit thuishonk Toomler: uit Thijs van Domburg. Thijs is op in al enkele jaren cabaretliefhebber een als hij in 2000 op besluit zelf maar eens op op een tijdens podium te door gaan staan. uit Dit bevalt zo goed, dat de hij er niet een meer met van af is te slaan. een Na op wat gerommel en gepiel in van kleine met zaaltjes vindt hij het tijd de voor een cabaretfestival. van Met uit het programma Stof wint de hij in 2002 zowel de naar jury- als publieksprijs uit van het uit Groninger Studenten Cabaret naar Festival, wat hem naar veel uit optredens en een impresariaat oplevert. Daarna door staat van Thijs regelmatig in het theater, een speelt hij van in door de Cabarestafette (o.a. uit in de Kleine Komedie), op op verschillende festivals en tijdens op de Uitmarkt door in Amsterdam. Sinds tijdens december op tv 2004 is hij lid van de de Comedytrain, waar hij een naast succesvol comedian naar tevens mc het is. Thijs staat in op dit van moment in de Nederlandse in theaters met een de Cameretten op tv Finaletour.

Comedytrain is door de bakermat van de de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: de Emilio Guzman. Vanuit van uit thuishonk Toomler: Emilio Guzman. Emilio op Guzman (1981) verhuist met met zijn tijdens familie op zijn derde vanuit naar Spanje naar op tv Nederland. van Na zijn middelbare school gaat hij het Moderne Nederlandse met Letterkunde studeren, maar op tv zijn liefde voor stand-up met in comedy blijft. In juli van 2003 sluit naar hij zich aan bij van Comedytrain. Daarna staat hij een regelmatig door op het Toomlerpodium en van speelt mee met met de Comedytrain met Theatertour en de Cafétour. In 2009 in vertegenwoordigt hij, samen op tv de met een paar andere jonge comedians, in Comedytrain op tijdens het Fringe festival in het in Edinbrough. Naast zijn van eigen programma werkt naar hij ook mee aan een de programma's van door zijn broer, Javier Guzman. het Tijdens uit het Leids Cabaret Festival 2010 heeft tijdens Emilio Guzman van de met publieksprijs gewonnen. De komende de maanden is op hij samen met de andere op twee finalisten de met een tijdens finalistentour in de Nederlandse de theaters te van zien.

De van bakermat van de in Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: het Kees van Amstel. Vanavond vanuit een thuishonk een Toomler: Kees van Amstel. op Kees van Amstel is naar een laatbloeier op tv op comedygebied. Hij komt naar met stand-upcomedy in op tv aanraking in The op tv Comedy Store in tijdens tijdens Londen en weet dan uit meteen dat met hij dat ook wil proberen. In uit op tv 2002, hij is dan 37 met jaar, staat tijdens hij voor het tijdens eerst op uit een podium. Na drie maanden tijdens overal en de nergens te hebben tijdens gespeeld, wordt hij tot zijn in eigen stomme het verbazing aangenomen bij op Comedytrain. met Kees speelt sinds van 2003 mee in het cabaretteam op van VARA's op tv Spijkers met Koppen uit op radio op tv 2 en schrijft teksten voor tv-programma's uit als Dit Was de met Het Nieuws en Koefnoen. Ook schrijft door in hij regelmatig een het column voor het Algemeen Dagblad. Hij van speelt door het door hele land solo naar met en met Comedytrain en heeft regelmatig de gastoptredens op radio een en tv. Bij op tv Comedytrain heeft Kees door zich ontpopt van als een vaste kracht. naar Met de van onwankelbaarheid van een rots op tv in tijdens de branding houdt tijdens Kees zich staande uit tussen de door hordes jonge honden om met hem heen. Maar mensen moeten tijdens naar niet denken dat het ze even rustig achterover kunnen met leunen op en uitblazen als met deze gedecideerd ogende man op tv het podium betreedt. Zijn grappen met zijn op het van scherpst van de op snee, en op zijn verhalen in zijn herkenbaar, maar toch met altijd weer op net anders. Kees van Amstel een over zijn optreden tijdens in Comedytrain Presenteert...: door 'Geweldig! Mijn stand-upshow een eindelijk de op tv! de Alleen jammer dat, als op tv mijn ouders het hebben door gezien, ik waarschijnlijk uit het uit hun testament word op geschrapt...'.

De bakermat een van de Nederlandse stand-upcomedy. door Onder regie van de Wilfried de Jong het en Doesjka tijdens van Hoogdalem en onder de artistieke uit begeleiding van Jan Jaap met van der Wal naar en tijdens Eric van Sauers is het nu door eindelijk gelukt om door de magie van tijdens pure met stand-up in Toomler naar te vangen en met over te brengen naar op televisie. Vanuit naar thuishonk Toomler: Murth Mossel. van Murth Mossel is een op tv multi-talent die met de grenzen tijdens van zijn kunnen blijft op verkennen. met Naast zijn stand-up op werk voor comedy-café Toomler, een Freshwagon en Comedytrain, staat door hij bekend op tv als een van de het beste Nederlandse rappers (als op tv een Murth the Man-o-Script, de Flinke Namen) en spreekt hij regelmatig van tekenfilms in uit (o.a. Kungfu op Panda). Op tv verwierf op tv Murth faam de als VJ bij TMF en een presentator van met Paradisolife. Tijdens de Status Aparte reisde een Murth ook met in de interactieve collegetour Mondeling door de het land, een het programma speciaal een voor jongeren. Momenteel staat het met hij in de theaters met zijn een nieuwe door show 1e pers. de enkelv.

De op bakermat van de Nederlandse op stand-upcomedy. Vanuit thuishonk van Toomler het de winnaar van Cameretten 2006: Daniel door op Arends.

De bakermat van een de Nederlandse het stand-upcomedy. van Afl.: International: Doug Stanhope. Een internationale door gast: op Doug Stanhope, een Amerikaanse stand op up van comedian die al vele naar shows op van zijn naam heeft op staan en tijdens heel wat stof de heeft doen opwaaien. een Stanhope begon zijn carrière als presentator met op Comedy Central op en verscheen de in Amerikaanse shows door zoals Fox van News en The de Jerry Springer Show. tijdens Zijn talent voor tijdens comedy bracht hem naar uit vele op tv grote comedyfestivals, zoals het Montreal met Just For een Laughs Festival en het de Edinburgh tijdens Fringe Festival in Schotland, waar hij de in 2002 van als een van met de grootste talenten van op het door festival de de Strathmore Press Award won. Ook een heeft hij verschillende cd's met en dvd's een op zijn naam staan. de De wereldwijd bekende door comedian in trad zowel door solo als met het van collectief The Unbookables meerdere keren de op op in een uitverkocht een Toomler en is nu met naar zijn met optreden op televisie bij met Comedy een train te zien.

De op bakermat van de van Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van van Domburg. Vanuit thuishonk met Toomler: Thijs met van een Domburg. Thijs is al enkele jaren de cabaretliefhebber als tijdens hij het in 2000 besluit zelf maar eens uit op van een podium uit te gaan staan. met Dit bevalt zo van goed, dat hij er niet meer op door van af is te slaan. door Na wat gerommel naar en gepiel in kleine tijdens zaaltjes vindt naar hij tijdens het tijd voor een cabaretfestival. Met van het programma Stof op tv wint hij in met 2002 zowel het de jury- het als publieksprijs van op tv het Groninger in Studenten Cabaret Festival, wat hem van veel optredens in en een het impresariaat oplevert. Daarna tijdens staat Thijs regelmatig in de het theater, speelt hij in uit de Cabarestafette (o.a. met uit in de Kleine Komedie), op verschillende naar festivals het en op de Uitmarkt het in door Amsterdam. Sinds december 2004 is in hij de lid van de Comedytrain, waar een hij naast de succesvol comedian tevens van mc is. Thijs staat op door dit moment met in van de Nederlandse theaters met de uit Cameretten op Finaletour.

Afl.: Stefan Pop. het Stefan door Pop wordt in 1985 het geboren in Rotterdam. door Al op zijn tijdens vijftiende doet hij auditie van voor op tv Comedytrain, maar hij moet op tv eerst zijn uit school afmaken. Na de middelbare naar school vertrekt hij op naar Zuid-Amerika. naar Ondanks zijn met andere bezigheden blijft Stefan contact met houden met Comedytrain van en treedt op tv hij ook met op in de Toomler. Op door zijn negentiende in doet met hij nog een keer auditie van en is vanaf dan door volwaardig lid van het Comedytrain. met Naast zijn optredens op in Toomler tijdens speelt Stefan mee in zowel de uit Comedytrain op Café- als de uit Theatertour en het is hij enkele tijdens jaren redactielid bij het TROS-programma Dit op Was Het Nieuws. het In 2009 vertegenwoordigt uit hij samen met van een paar van andere jonge comedians Comedytrain een op uit het Fringe festival in Edinbrough. op tv Ook doet het hij in dat jaar naar tijdens mee aan het VARA Leids Cabaret naar Festival, waar hij het tweede wordt. Hiernaast uit op tv is Stefan ook nog tijdens in de van collegebanken te vinden. Wat de hij studeert, wisselt voortdurend. Zijn de lijst met studies op bestaat onder anderen het uit Geneeskunde, een Spaans, Algemene door Cultuurwetenschappen en Filosofie. op tv In september 2010 door zal Stefan met zijn eerste op tv soloprogramma Popaganda uit in uit de Nederlandse theaters in staan.

Afl.: op tv Howard Komproe. met Howard Komproe werd in 1971 de geboren in Den van Haag. uit Al op vroege in leeftijd was hij naar geïnteresseerd in het theater. Na de naar lagere school ging van uit hij naar de balletmavo tijdens in Rotterdam. Komproe bracht een naar verplichte tijd het in dienst in door voordat het hij naar de toneelschool in Utrecht tijdens ging. met Toen hij op tv naam begon te maken als met stand-upcomedian in de het party- op en clubcircuit, verliet hij tijdens de toneelschool en deed een auditie bij Comedytrain. Nadat door hij met zich had aangesloten bij met Comedytrain richtte hij in samen met Najib van Amhali op tv het comedy-quintet Freshwagon op waarmee hij een vaak op het door podium stond. het Naast het uit theater werkt op tv Komproe ook voor televisie en radio. een Zo had hij op een uit hoofdrol in de Veronica-serie Westzijde een op tv Posse en had hij een met eigen op radioshow op Talkradio. Ook presenteerde de hij vele grote tijdens festivals. In 2000 met stond in Komproe voor het eerst door met een soloprogramma in tijdens het theater. Inmiddels op heeft hij met vijf avondvullende cabaretvoorstellingen op zijn van naam de staan.

september 2020
08-01-2012 11:00

De vlinderworp

De VARA presenteert Comedytrain International - De vlinderworp

Dramaserie Wethouder Tulp, de vader van Germaine, organiseert het Grote Familieconcours, waarbij de meest bijzondere familie zal worden bekroond. Ollie ziet zijn kans en besluit de familie Hartmoed op te geven.

07-01-2012 12:00

Herman de vriendschapscake

De VARA presenteert Comedytrain International - Herman de vriendschapscake

Dramaserie Ollie Hartmoed wordt door Germaine Tulp verrast met speciaal gistbeslag om een 'Herman de Vriendschapscake' te bakken. Misschien kan de cake hem helpen zijn familie te verzoenen.

07-01-2012 11:10

Patchwork

De VARA presenteert Comedytrain International - Patchwork

Dramaserie Ollie ontmoet Germaine Tulp, zijn nieuwe buurmeisje - met een perfecte familie - op wie hij meteen stapelverliefd wordt. Ook hoort Ollie dat zijn moeder en Ralf in het geheim willen trouwen...

09-07-2010 22:40

Aflevering 14

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 14

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler: Glenn Wool.

08-07-2010 22:35

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan Pop. Vanuit thuishonk Toomler: Stefan Pop. Stefan werd in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmake...

07-07-2010 22:35

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

De bakermat van de Nederlandse stand-up comedy. Afl.: Howard Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: Howard Komproe. Hij werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij ...

06-07-2010 22:30

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

05-07-2010 22:35

Emilio Guzman

De VARA presenteert Comedytrain International - Emilio Guzman

Comedytrain is de bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Emilio Guzman. Vanuit thuishonk Toomler: Emilio Guzman. Emilio Guzman (1981) verhuist met zijn familie op zijn derde vanuit Spanje naar Nederland. Na zijn middelbare school...

02-07-2010 21:55

Kees van Amstel

De VARA presenteert Comedytrain International - Kees van Amstel

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Kees van Amstel. Vanavond vanuit thuishonk Toomler: Kees van Amstel. Kees van Amstel is een laatbloeier op comedygebied. Hij komt met stand-upcomedy in aanraking in The Comedy Store in Lo...

18-06-2010 21:55

Aflevering 5

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 5

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Onder regie van Wilfried de Jong en Doesjka van Hoogdalem en onder artistieke begeleiding van Jan Jaap van der Wal en Eric van Sauers is het nu eindelijk gelukt om de magie van pure stand-up in...

11-06-2010 21:40

Aflevering 1

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 1

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler de winnaar van Cameretten 2006: Daniel Arends.

08-04-2010 21:30

International: Doug Stanhope

De VARA presenteert Comedytrain International - International: Doug Stanhope

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: International: Doug Stanhope. Een internationale gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse stand up comedian die al vele shows op zijn naam heeft staan en heel wat stof heeft doen opwaaien. St...

01-04-2010 21:25

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

25-03-2010 21:30

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

Afl.: Stefan Pop. Stefan Pop wordt in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmaken. Na de middelbare school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere b...

18-03-2010 21:25

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

Afl.: Howard Komproe. Howard Komproe werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij naar de balletmavo in Rotterdam. Komproe bracht een verplichte tijd in dienst d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De VARA presenteert Comedytrain International gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De VARA presenteert Comedytrain International bij De VARA presenteert Comedytrain International liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De VARA presenteert Comedytrain International. Heb je een uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De VARA presenteert Comedytrain International gemist

Comedytrain is het middelpunt en het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. Toomler in Amsterdam is de thuisbasisvan Comedytrain en dé stand-up comedyclub van Nederland, met regelmatig internationalegasten van wereldformaat.

Uitzending gemist van De VARA presenteert Comedytrain International? Hier kun je alle uitzendingen van De VARA presenteert Comedytrain International kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 08-01-2012 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!