Programma gemist?

Dramaserie Wethouder Tulp, een de vader van een Germaine, organiseert naar het naar Grote Familieconcours, waarbij de meest bijzondere van op tv familie zal worden bekroond. Ollie ziet uit door zijn kans en de besluit de familie Hartmoed op tv op te van geven.

Dramaserie tijdens Ollie Hartmoed wordt tijdens door Germaine Tulp verrast met op tv een speciaal gistbeslag om een 'Herman een de Vriendschapscake' met te bakken. uit Misschien kan de cake hem helpen de in zijn familie te uit verzoenen.

Dramaserie het Ollie ontmoet Germaine Tulp, een zijn nieuwe buurmeisje - op tijdens met een perfecte familie - op met naar wie hij meteen stapelverliefd wordt. de Ook hoort Ollie uit dat zijn de moeder en Ralf in het met geheim willen op trouwen...

De bakermat de van de Nederlandse de stand-upcomedy. tijdens Vanuit thuishonk Toomler: een Glenn Wool.

De door bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. in Afl.: Stefan Pop. een Vanuit thuishonk door Toomler: Stefan Pop. uit Stefan werd in tijdens 1985 geboren in Rotterdam. van Al op zijn uit vijftiende naar doet hij auditie voor tijdens Comedytrain, op maar hij moet eerst zijn op school afmaken. Na het de middelbare naar school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. het uit Ondanks zijn andere bezigheden blijft Stefan in contact uit houden met Comedytrain tijdens en treedt door hij ook op in de een Toomler. Op zijn van negentiende doet hij in nog een keer auditie uit tijdens en is vanaf dan volwaardig lid naar van Comedytrain. Naast op tv zijn optredens tijdens in Toomler speelt door Stefan het mee in zowel de Comedytrain Café naar uit als de Theatertour en tijdens is hij enkele jaren een redactielid bij uit het TROS-programma 'Dit op Was Het Nieuws'. op tv In 2009 vertegenwoordigt tijdens hij samen het met een paar naar andere jonge comedians door Comedytrain op het Fringe festival een in Edinbrough. Ook de doet hij in naar dat jaar het mee aan het Leids Cabaret op tv Festival, waar hij in tweede wordt. in Hiernaast is een Stefan ook nog in op de op tv collegebanken te vinden. Wat hij studeert, uit wisselt voortdurend. op Zijn lijst tijdens met studies tijdens bestaat onder anderen uit door Geneeskunde, Spaans, Algemene Cultuurwetenschappen en door Filosofie. In tijdens september 2010 met zal Stefan met zijn eerste de soloprogramma Popaganda de in de Nederlandse theaters door van staan.

De bakermat van naar de uit Nederlandse stand-up comedy. in Afl.: Howard het Komproe. Vanuit thuishonk een Toomler: Howard Komproe. Hij door werd in 1971 geboren in op van Den Haag. Al op vroege leeftijd een was tijdens hij geïnteresseerd in het theater. uit Na de lagere op tv school ging hij op naar de naar balletmavo in Rotterdam. Komproe uit tijdens bracht een verplichte tijd een in dienst door voordat hij door naar de in toneelschool in Utrecht in ging. Toen hij de naam begon op te maken tijdens als stand-up comedian in in het party- en clubcircuit, verliet een hij op tv de toneelschool en deed auditie tijdens bij Comedytrain. in Nadat hij in zich had het aangesloten bij Comedytrain de richtte hij samen met Najib op Amhali het comedy-quintet door 'Freshwagon' tijdens op. Naast het theater een werkt Komproe op tv ook voor televisie en radio. door Zo op had hij een hoofdrol in de op tv met Veronica-serie Westzijde Posse met en had hij een eigen het radioshow op Talkradio. Ook het presenteerde met hij vele grote festivals. uit In 2000 stond het Komproe voor het eerst met met een soloprogramma tijdens in het theater. uit op tv Inmiddels heeft hij vijf op avondvullende cabaretvoorstellingen op zijn in naam door staan.

De bakermat naar van de Nederlandse uit stand-upcomedy. Afl.: met Thijs van in Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: uit Thijs van Domburg. Thijs met is al enkele het jaren cabaretliefhebber als hij tijdens in 2000 besluit met op tv zelf maar eens de op een podium te gaan op tv staan. Dit de bevalt zo goed, dat hij op tv er een niet meer de van af is de te slaan. Na het wat gerommel en gepiel met in kleine zaaltjes vindt hij naar het tijd voor het een cabaretfestival. door Met het programma Stof in wint hij een in 2002 de zowel de jury- op als publieksprijs van het Groninger op tv uit Studenten Cabaret Festival, wat hem een veel optredens de en een naar impresariaat oplevert. Daarna naar staat Thijs regelmatig met in het theater, speelt hij door in een de Cabarestafette (o.a. in de Kleine de Komedie), naar op verschillende festivals en op op tijdens de Uitmarkt in Amsterdam. Sinds december van 2004 is op hij lid van op tv de Comedytrain, waar hij op naast het succesvol comedian tevens naar mc is. Thijs staat op een dit moment uit in de met Nederlandse theaters met de op tv Cameretten op tv Finaletour.

Comedytrain de is de bakermat van de van van Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Emilio Guzman. op tv Vanuit uit thuishonk Toomler: Emilio Guzman. door Emilio Guzman (1981) tijdens verhuist met de zijn familie op zijn derde naar vanuit Spanje naar op Nederland. Na zijn middelbare naar school gaat door hij Moderne Nederlandse van Letterkunde een studeren, maar zijn een liefde voor stand-up comedy de blijft. In een juli 2003 sluit hij zich aan naar in bij Comedytrain. Daarna staat hij naar regelmatig tijdens op het Toomlerpodium en met speelt mee met tijdens de Comedytrain Theatertour en een de het Cafétour. In 2009 het vertegenwoordigt hij, samen met het een paar andere jonge op tv comedians, Comedytrain in op het met Fringe festival in Edinbrough. Naast naar zijn eigen programma tijdens werkt hij ook mee naar aan de programma's naar uit van zijn broer, Javier Guzman. Tijdens door het Leids tijdens Cabaret Festival op tv 2010 heeft Emilio Guzman de op tv de publieksprijs gewonnen. De komende in maanden is door hij samen met met de andere twee finalisten met met een finalistentour in van de Nederlandse theaters uit te door zien.

De een bakermat van de tijdens Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: in Kees van van Amstel. Vanavond vanuit thuishonk tijdens Toomler: Kees van Amstel. Kees tijdens met van Amstel is van een laatbloeier op comedygebied. Hij de komt met stand-upcomedy uit in van aanraking in The Comedy Store in in Londen en weet door dan meteen dat op hij dat de ook met wil proberen. In de 2002, hij is dan 37 jaar, van staat hij het voor de het eerst op op tv een podium. Na drie maanden overal door en van nergens te hebben gespeeld, wordt de hij tot zijn een naar eigen stomme verbazing aangenomen uit bij Comedytrain. Kees speelt op sinds 2003 in mee in het het cabaretteam van VARA's op tv Spijkers met Koppen op radio uit 2 en schrijft op teksten voor met tv-programma's als Dit tijdens Was Het Nieuws en in Koefnoen. de Ook schrijft hij regelmatig in een column op voor het Algemeen met Dagblad. Hij speelt met door het hele land solo het en met Comedytrain naar van en heeft regelmatig naar gastoptredens op radio en tijdens tv. Bij Comedytrain heeft Kees op tv naar zich ontpopt als een in vaste kracht. de Met de onwankelbaarheid van een rots uit tijdens in de branding houdt de Kees zich op staande tussen de uit hordes jonge honden naar om hem heen. Maar mensen naar moeten een niet denken dat ze even een rustig achterover naar kunnen leunen en op uitblazen als deze gedecideerd ogende tijdens man het podium in van betreedt. Zijn grappen zijn op een het naar scherpst van de snee, op en zijn verhalen zijn met herkenbaar, het maar toch altijd weer naar net anders. Kees van Amstel met over zijn optreden op tv in Comedytrain Presenteert...: met 'Geweldig! op tv Mijn stand-upshow eindelijk uit op tv! Alleen jammer een dat, van als mijn ouders tijdens het hebben gezien, ik waarschijnlijk uit een hun testament word uit door geschrapt...'.

De bakermat op tv van de van Nederlandse stand-upcomedy. Onder een regie van tijdens Wilfried de Jong door en Doesjka van van Hoogdalem en onder artistieke begeleiding van met Jan tijdens Jaap van der een Wal en Eric van Sauers door is het nu het eindelijk gelukt om op de een magie van in pure stand-up in Toomler te vangen de en over door te brengen met op televisie. het Vanuit thuishonk Toomler: Murth uit Mossel. Murth Mossel het is een multi-talent naar die de grenzen van uit zijn in kunnen blijft verkennen. op tv Naast zijn stand-up werk voor comedy-café met Toomler, Freshwagon en tijdens Comedytrain, staat het hij bekend als van een door van de beste Nederlandse rappers (als een Murth tijdens the Man-o-Script, de Flinke Namen) en spreekt hij van regelmatig met tekenfilms in (o.a. op tv Kungfu Panda). Op tv tijdens verwierf Murth naar faam als VJ bij met TMF en presentator van Paradisolife. met het Tijdens Status Aparte reisde Murth de ook met de uit interactieve uit collegetour Mondeling door het het land, een programma speciaal voor de jongeren. door Momenteel staat de hij in de tijdens theaters met zijn nieuwe show door 1e een pers. enkelv.

De naar bakermat van de met Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler op tv de door winnaar van Cameretten 2006: door Daniel op Arends.

De de bakermat van de Nederlandse van stand-upcomedy. Afl.: uit International: Doug Stanhope. de Een internationale tijdens gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse stand het up comedian die uit al op tv vele shows op op tv zijn naam heeft naar staan en heel wat stof het heeft tijdens doen opwaaien. Stanhope begon zijn de carrière als presentator tijdens op het Comedy Central en verscheen in uit Amerikaanse shows zoals de Fox News en in The Jerry Springer op tv Show. in Zijn talent voor comedy bracht met hem een naar vele grote op tv comedyfestivals, zoals het Montreal tijdens Just For naar Laughs Festival en het Edinburgh de Fringe Festival de in Schotland, uit waar hij in door 2002 als uit een van de op tv grootste talenten van het festival de naar Strathmore een Press Award won. Ook met heeft op tv hij verschillende cd's en dvd's uit op zijn naam tijdens staan. De het wereldwijd bekende comedian trad de zowel solo als met op het collectief The naar Unbookables meerdere keren naar op het in een uitverkocht de Toomler en is nu met op tv zijn een optreden op televisie bij de Comedy train te een zien.

De door bakermat van de tijdens Nederlandse stand-upcomedy. door Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk uit Toomler: Thijs van tijdens Domburg. Thijs op tv is al enkele op tv jaren cabaretliefhebber als met hij in 2000 de besluit met zelf maar eens op op een podium te het gaan staan. Dit bevalt zo met goed, op tv dat hij met er niet meer van van af is te de slaan. Na op wat gerommel en gepiel in van kleine zaaltjes uit vindt hij het door tijd voor een cabaretfestival. Met op tv het programma Stof het wint hij in naar 2002 zowel de met op tv jury- als publieksprijs op tv van het Groninger Studenten Cabaret uit Festival, wat hem veel een optredens en het een impresariaat met oplevert. Daarna staat Thijs in regelmatig de in het theater, uit speelt hij in het de Cabarestafette (o.a. in de Kleine in Komedie), op op verschillende festivals door en op de Uitmarkt in een van Amsterdam. Sinds december het 2004 is hij lid naar van de Comedytrain, waar hij een naast naar succesvol comedian tevens mc door is. Thijs staat op op dit moment met in de van Nederlandse theaters op tv met de Cameretten in Finaletour.

Afl.: Stefan op tv Pop. Stefan het Pop wordt in 1985 op tv geboren in de Rotterdam. Al op met zijn vijftiende op doet hij auditie naar voor Comedytrain, maar hij moet uit eerst zijn naar school afmaken. op Na de middelbare school vertrekt op tv hij op tv naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn in andere bezigheden blijft Stefan door contact houden door met Comedytrain met en treedt hij ook uit op in de Toomler. in Op zijn op negentiende doet de hij nog een keer de auditie en is vanaf met dan volwaardig lid op tv van Comedytrain. Naast op tv zijn optredens in Toomler naar speelt Stefan mee in uit in zowel de uit Comedytrain Café- als de Theatertour en tijdens is hij naar enkele jaren redactielid bij naar het TROS-programma Dit uit Was Het naar Nieuws. In door 2009 vertegenwoordigt op tv hij samen met het een paar andere jonge comedians Comedytrain uit op het Fringe naar uit festival in Edinbrough. met Ook doet hij in dat jaar een mee aan met het VARA uit Leids Cabaret Festival, waar tijdens hij tweede wordt. Hiernaast van is Stefan ook de nog op tv in de collegebanken te vinden. een Wat op hij studeert, wisselt op tv voortdurend. Zijn de lijst met studies bestaat onder anderen uit uit op tv Geneeskunde, Spaans, Algemene Cultuurwetenschappen de en Filosofie. een In september 2010 zal de Stefan met zijn eerste uit soloprogramma Popaganda naar in uit de Nederlandse theaters van staan.

Afl.: uit Howard Komproe. Howard Komproe werd een in een 1971 geboren in Den tijdens Haag. tijdens Al op vroege leeftijd was hij op tv geïnteresseerd in het van theater. Na de een lagere school op ging hij naar uit de balletmavo in naar Rotterdam. Komproe bracht de een verplichte tijd in tijdens dienst door voordat naar hij naar de tijdens van toneelschool in Utrecht ging. Toen op hij op tv naam begon te maken naar als stand-upcomedian in het party- op tv en clubcircuit, verliet uit hij de de toneelschool en deed op auditie met bij Comedytrain. Nadat hij zich had uit aangesloten bij Comedytrain op tv richtte hij samen tijdens met naar Najib Amhali het het comedy-quintet Freshwagon op op waarmee hij vaak op het uit op tv podium stond. Naast het theater op tv werkt de Komproe ook voor televisie en de radio. Zo had met hij naar een hoofdrol in de Veronica-serie in Westzijde uit Posse en had hij uit een eigen radioshow op op Talkradio. Ook op presenteerde hij vele op tv grote festivals. het In 2000 stond in Komproe voor het eerst met de een soloprogramma in met het een theater. Inmiddels heeft hij vijf uit avondvullende cabaretvoorstellingen een op zijn naam met staan.

mei 2021
08-01-2012 11:00

De vlinderworp

De VARA presenteert Comedytrain International - De vlinderworp

Dramaserie Wethouder Tulp, de vader van Germaine, organiseert het Grote Familieconcours, waarbij de meest bijzondere familie zal worden bekroond. Ollie ziet zijn kans en besluit de familie Hartmoed op te geven.

07-01-2012 12:00

Herman de vriendschapscake

De VARA presenteert Comedytrain International - Herman de vriendschapscake

Dramaserie Ollie Hartmoed wordt door Germaine Tulp verrast met speciaal gistbeslag om een 'Herman de Vriendschapscake' te bakken. Misschien kan de cake hem helpen zijn familie te verzoenen.

07-01-2012 11:10

Patchwork

De VARA presenteert Comedytrain International - Patchwork

Dramaserie Ollie ontmoet Germaine Tulp, zijn nieuwe buurmeisje - met een perfecte familie - op wie hij meteen stapelverliefd wordt. Ook hoort Ollie dat zijn moeder en Ralf in het geheim willen trouwen...

09-07-2010 22:40

Aflevering 14

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 14

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler: Glenn Wool.

08-07-2010 22:35

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan Pop. Vanuit thuishonk Toomler: Stefan Pop. Stefan werd in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmake...

07-07-2010 22:35

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

De bakermat van de Nederlandse stand-up comedy. Afl.: Howard Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: Howard Komproe. Hij werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij ...

06-07-2010 22:30

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

05-07-2010 22:35

Emilio Guzman

De VARA presenteert Comedytrain International - Emilio Guzman

Comedytrain is de bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Emilio Guzman. Vanuit thuishonk Toomler: Emilio Guzman. Emilio Guzman (1981) verhuist met zijn familie op zijn derde vanuit Spanje naar Nederland. Na zijn middelbare school...

02-07-2010 21:55

Kees van Amstel

De VARA presenteert Comedytrain International - Kees van Amstel

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Kees van Amstel. Vanavond vanuit thuishonk Toomler: Kees van Amstel. Kees van Amstel is een laatbloeier op comedygebied. Hij komt met stand-upcomedy in aanraking in The Comedy Store in Lo...

18-06-2010 21:55

Aflevering 5

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 5

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Onder regie van Wilfried de Jong en Doesjka van Hoogdalem en onder artistieke begeleiding van Jan Jaap van der Wal en Eric van Sauers is het nu eindelijk gelukt om de magie van pure stand-up in...

11-06-2010 21:40

Aflevering 1

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 1

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler de winnaar van Cameretten 2006: Daniel Arends.

08-04-2010 21:30

International: Doug Stanhope

De VARA presenteert Comedytrain International - International: Doug Stanhope

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: International: Doug Stanhope. Een internationale gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse stand up comedian die al vele shows op zijn naam heeft staan en heel wat stof heeft doen opwaaien. St...

01-04-2010 21:25

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

25-03-2010 21:30

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

Afl.: Stefan Pop. Stefan Pop wordt in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmaken. Na de middelbare school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere b...

18-03-2010 21:25

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

Afl.: Howard Komproe. Howard Komproe werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij naar de balletmavo in Rotterdam. Komproe bracht een verplichte tijd in dienst d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De VARA presenteert Comedytrain International gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De VARA presenteert Comedytrain International bij De VARA presenteert Comedytrain International liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De VARA presenteert Comedytrain International. Heb je een uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De VARA presenteert Comedytrain International gemist

Comedytrain is het middelpunt en het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. Toomler in Amsterdam is de thuisbasisvan Comedytrain en dé stand-up comedyclub van Nederland, met regelmatig internationalegasten van wereldformaat.

Uitzending gemist van De VARA presenteert Comedytrain International? Hier kun je alle uitzendingen van De VARA presenteert Comedytrain International kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 08-01-2012 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!