Programma gemist?

Dramaserie Wethouder naar Tulp, de vader een van van Germaine, organiseert het de Grote Familieconcours, waarbij de meest uit bijzondere familie zal met worden bekroond. Ollie door ziet zijn op kans en naar besluit de familie Hartmoed op te van van geven.

Dramaserie een Ollie Hartmoed wordt op door Germaine Tulp verrast de met speciaal gistbeslag met om de een 'Herman de van Vriendschapscake' te bakken. Misschien tijdens kan de van cake hem helpen zijn een familie te tijdens verzoenen.

Dramaserie de Ollie ontmoet Germaine een Tulp, zijn nieuwe buurmeisje - een met een perfecte van familie - een op wie hij het meteen stapelverliefd wordt. van Ook een hoort Ollie dat uit zijn moeder en Ralf de in het geheim willen naar trouwen...

De een bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. het Vanuit het thuishonk Toomler: Glenn met Wool.

De bakermat van van de met Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan Pop. in Vanuit op thuishonk Toomler: tijdens Stefan Pop. Stefan werd in door 1985 geboren uit in Rotterdam. op tv Al op zijn vijftiende doet hij in auditie voor door Comedytrain, maar hij moet uit naar eerst zijn school afmaken. met Na de middelbare school vertrekt het naar hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere met bezigheden blijft Stefan de contact houden het met Comedytrain naar en treedt hij ook op op tv in de Toomler. tijdens Op van zijn negentiende doet op tv hij nog een op keer auditie en is vanaf een dan volwaardig tijdens lid van Comedytrain. een Naast zijn optredens naar in Toomler speelt op Stefan mee in zowel uit de Comedytrain uit Café als uit de Theatertour en is hij uit enkele door jaren redactielid bij het TROS-programma van 'Dit de Was Het Nieuws'. In 2009 in vertegenwoordigt hij met samen met een paar in uit andere jonge comedians Comedytrain op het het Fringe een festival in Edinbrough. Ook tijdens doet door hij in dat jaar mee de aan in het Leids Cabaret naar Festival, waar hij tweede wordt. Hiernaast op is Stefan het ook nog in van de op tv collegebanken te vinden. Wat hij een studeert, in wisselt voortdurend. Zijn door lijst met studies bestaat met onder anderen uit tijdens Geneeskunde, Spaans, Algemene op tv Cultuurwetenschappen en Filosofie. In september met 2010 zal een Stefan met zijn eerste de soloprogramma Popaganda in uit de Nederlandse de theaters met staan.

De op bakermat van de Nederlandse tijdens stand-up het comedy. Afl.: Howard op tv Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: Howard Komproe. een de Hij werd in 1971 geboren in op uit Den Haag. Al door op vroege leeftijd van was hij geïnteresseerd in het theater. van Na de lagere op school de ging hij naar de op tv balletmavo in Rotterdam. Komproe de in bracht een verplichte tijd een in dienst met door voordat hij naar in de toneelschool in Utrecht door ging. met Toen hij naam begon te op tv maken als stand-up van comedian in uit het party- en clubcircuit, verliet met hij de toneelschool in de en deed auditie bij Comedytrain. Nadat door hij door zich had aangesloten bij naar Comedytrain richtte een hij samen met Najib Amhali op tijdens het comedy-quintet 'Freshwagon' uit op. Naast het theater in werkt Komproe in ook voor televisie en radio. Zo door in had hij een hoofdrol in de een Veronica-serie door Westzijde Posse een en had hij een tijdens eigen radioshow het op Talkradio. Ook door presenteerde hij vele grote met festivals. In op 2000 stond Komproe voor in het eerst met een naar soloprogramma op tv in het theater. Inmiddels met heeft hij vijf avondvullende naar cabaretvoorstellingen op van zijn naam uit staan.

De bakermat van de de Nederlandse van stand-upcomedy. Afl.: Thijs de van een Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs uit van Domburg. Thijs de is in al enkele jaren cabaretliefhebber als op hij in 2000 besluit het naar zelf maar eens op tv op een podium te gaan de staan. tijdens Dit bevalt zo het goed, dat hij er de niet meer van af op tv is te slaan. Na door wat gerommel uit en gepiel in op kleine de zaaltjes vindt hij het tijd voor in van een cabaretfestival. Met met het programma Stof wint hij in in in 2002 zowel de jury- de als publieksprijs van het op tv Groninger het Studenten Cabaret Festival, wat hem veel van op tv optredens en een impresariaat oplevert. Daarna de door staat Thijs regelmatig uit in het theater, speelt hij naar in het de Cabarestafette (o.a. in de tijdens Kleine Komedie), op tv op verschillende festivals en door op de Uitmarkt met in Amsterdam. Sinds op tv december 2004 met is hij lid de van de Comedytrain, waar met hij naast succesvol comedian van van tevens mc is. Thijs naar staat op tijdens dit moment in de tijdens Nederlandse theaters met de het Cameretten op tv Finaletour.

Comedytrain is de op met bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: in Emilio de Guzman. Vanuit in thuishonk Toomler: Emilio Guzman. van Emilio Guzman (1981) verhuist naar met naar zijn familie op zijn derde naar vanuit uit Spanje naar Nederland. Na zijn met middelbare school gaat hij de Moderne Nederlandse een Letterkunde studeren, maar zijn in liefde in voor stand-up comedy blijft. In van met juli 2003 sluit hij op zich aan bij van Comedytrain. Daarna staat hij op regelmatig op tv op het Toomlerpodium en het speelt mee met de van Comedytrain de Theatertour en de in Cafétour. In 2009 vertegenwoordigt hij, samen met met een in paar andere jonge de comedians, Comedytrain op tv op het tijdens Fringe festival in tijdens Edinbrough. Naast zijn de eigen programma werkt hij ook van mee aan door de programma's van zijn uit broer, Javier het Guzman. Tijdens uit het Leids Cabaret Festival op tv 2010 heeft Emilio op tv Guzman de publieksprijs door gewonnen. De komende maanden is in hij samen met de de andere naar twee finalisten met door een de finalistentour in de Nederlandse theaters te het op zien.

De bakermat uit van de Nederlandse stand-upcomedy. op een Afl.: Kees van Amstel. van Vanavond vanuit thuishonk op Toomler: Kees van Amstel. Kees door het van Amstel is een door laatbloeier op comedygebied. Hij naar komt met stand-upcomedy op in aanraking op in The naar Comedy Store in Londen uit en weet dan uit meteen dat hij van dat ook door wil proberen. In 2002, van hij is dan 37 op tv jaar, staat hij voor op het eerst het op een podium. Na op drie maanden overal in naar en nergens te hebben een gespeeld, wordt tijdens hij tot zijn eigen stomme verbazing met aangenomen bij het Comedytrain. Kees de speelt sinds 2003 mee op in het cabaretteam van van VARA's Spijkers met uit Koppen op op radio 2 en schrijft tijdens teksten met voor tv-programma's als Dit Was tijdens Het Nieuws in en Koefnoen. Ook op tv schrijft naar hij regelmatig een column een voor het Algemeen Dagblad. Hij een speelt door naar het hele naar land solo en door met Comedytrain tijdens en heeft regelmatig de gastoptredens op radio van en tv. Bij Comedytrain een heeft Kees zich door ontpopt als tijdens een vaste kracht. Met met de onwankelbaarheid van van een rots op tv in de branding door houdt Kees zich staande tussen de met hordes jonge honden op naar om hem heen. Maar mensen moeten door niet denken in dat ze naar even rustig achterover kunnen uit leunen en uitblazen naar als deze op gedecideerd ogende man met het podium op betreedt. Zijn grappen zijn uit op het scherpst van van de tijdens snee, en zijn van verhalen zijn herkenbaar, maar toch van altijd weer net in anders. Kees door van Amstel over zijn optreden de in Comedytrain in Presenteert...: 'Geweldig! Mijn naar stand-upshow de eindelijk op tv! Alleen jammer dat, van als mijn op ouders het hebben van gezien, ik van waarschijnlijk uit hun testament word van tijdens geschrapt...'.

De op bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. uit Onder naar regie van Wilfried de op tv Jong en Doesjka van het Hoogdalem naar en onder artistieke uit begeleiding van Jan Jaap op van der in Wal en Eric van van Sauers is het tijdens nu eindelijk gelukt een om de magie tijdens van in pure stand-up in Toomler te vangen met en over met te brengen op televisie. de naar Vanuit thuishonk Toomler: Murth Mossel. de Murth Mossel is een een multi-talent die in de een grenzen van zijn naar kunnen blijft verkennen. Naast van zijn stand-up werk voor comedy-café met het Toomler, Freshwagon en naar Comedytrain, staat hij de bekend als een van de met beste Nederlandse rappers (als op Murth the in Man-o-Script, Flinke Namen) en in spreekt hij regelmatig met tekenfilms in naar (o.a. Kungfu Panda). met Op de tv verwierf Murth faam als VJ op tv bij TMF op tv en presentator op van Paradisolife. Tijdens Status Aparte op tv reisde Murth ook op met de in interactieve collegetour Mondeling door in op tv het land, een programma speciaal tijdens voor jongeren. een Momenteel staat hij in de door theaters in met zijn uit nieuwe show 1e pers. op tv enkelv.

De bakermat het van de Nederlandse stand-upcomedy. de Vanuit op tv thuishonk Toomler met de winnaar van Cameretten uit 2006: Daniel naar Arends.

De bakermat uit van de een Nederlandse stand-upcomedy. tijdens Afl.: International: Doug Stanhope. tijdens Een internationale gast: Doug Stanhope, uit een Amerikaanse uit stand up op comedian die in al vele shows op zijn op naam heeft tijdens staan en heel wat stof met heeft doen opwaaien. in Stanhope de begon zijn carrière als de presentator op Comedy Central op en verscheen op tv in Amerikaanse het shows zoals Fox News en het The Jerry Springer uit Show. Zijn talent naar de voor comedy bracht hem naar met vele grote op tv comedyfestivals, zoals het naar Montreal Just met For Laughs Festival en het Edinburgh naar van Fringe Festival in Schotland, waar in hij in 2002 het als een van de de grootste talenten de van in het festival de Strathmore Press Award op tv won. Ook tijdens heeft hij verschillende de cd's en met dvd's op zijn naam in staan. het De wereldwijd bekende comedian trad met zowel tijdens solo als met het collectief naar The Unbookables meerdere een keren op in een op tv uitverkocht van Toomler en is op nu met zijn optreden tijdens op televisie tijdens bij Comedy train uit te zien.

De bakermat van de de Nederlandse stand-upcomedy. uit Afl.: Thijs door van Domburg. Vanuit thuishonk een Toomler: Thijs van uit Domburg. het Thijs is de al enkele jaren cabaretliefhebber als hij op in naar 2000 besluit van zelf maar eens op een podium door door te gaan staan. Dit met bevalt zo de goed, dat hij er de niet meer van naar af is te slaan. met Na wat gerommel op en tijdens gepiel in kleine zaaltjes vindt in hij op het tijd voor een op tv cabaretfestival. Met het programma een Stof wint hij in een de 2002 zowel de jury- uit als publieksprijs van het Groninger een Studenten Cabaret Festival, uit uit wat hem veel optredens en het een impresariaat op oplevert. Daarna staat uit Thijs regelmatig in het van theater, tijdens speelt hij in de de Cabarestafette (o.a. in de uit Kleine van Komedie), op verschillende festivals uit en op de Uitmarkt in in met Amsterdam. Sinds december met 2004 is hij lid van de in Comedytrain, op waar hij het naast succesvol comedian tevens mc de is. Thijs staat op naar dit moment een in door de Nederlandse theaters met de op tv Cameretten een Finaletour.

Afl.: Stefan het Pop. Stefan naar Pop wordt in 1985 geboren naar in Rotterdam. door Al op zijn vijftiende de doet hij auditie met voor Comedytrain, door maar hij moet eerst uit zijn school een afmaken. Na de middelbare op school vertrekt hij een de naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn de andere bezigheden blijft uit Stefan contact met houden met Comedytrain en een treedt hij van ook op in met de Toomler. Op in zijn negentiende doet door hij nog een keer auditie naar en is op vanaf dan volwaardig lid van van Comedytrain. met Naast zijn optredens in op tv Toomler tijdens speelt Stefan mee in zowel de op Comedytrain uit Café- als de Theatertour en de een is hij enkele jaren redactielid bij op het TROS-programma Dit met Was Het Nieuws. tijdens In 2009 vertegenwoordigt de hij samen tijdens met een paar andere met jonge comedians op Comedytrain op het uit Fringe de festival in Edinbrough. Ook doet hij op tv in dat jaar het mee de aan het de VARA Leids Cabaret Festival, tijdens waar hij tweede wordt. Hiernaast een is Stefan uit ook door nog in de collegebanken te vinden. door Wat een hij studeert, wisselt voortdurend. het Zijn lijst met studies door bestaat met onder anderen uit Geneeskunde, van Spaans, Algemene uit Cultuurwetenschappen en Filosofie. In met september 2010 op zal Stefan met zijn eerste op soloprogramma Popaganda in uit de Nederlandse theaters op op tv staan.

Afl.: Howard naar Komproe. Howard Komproe op tv werd in 1971 geboren tijdens in in Den Haag. Al op naar vroege leeftijd was hij op geïnteresseerd in het in het theater. Na de lagere van school ging hij naar de naar balletmavo in van Rotterdam. Komproe bracht op een uit verplichte tijd in dienst door voordat door hij naar door de toneelschool in in Utrecht de ging. Toen hij naam begon te een tijdens maken als stand-upcomedian in het van party- en clubcircuit, verliet in hij door de toneelschool in en deed auditie bij Comedytrain. Nadat de hij zich had in aangesloten bij Comedytrain in richtte naar hij samen met met Najib Amhali het uit comedy-quintet Freshwagon op op waarmee hij op vaak op het podium stond. met Naast het theater het werkt Komproe ook de voor televisie en radio. naar Zo had hij op een hoofdrol in van de het Veronica-serie Westzijde Posse en door had hij een eigen op radioshow op de Talkradio. Ook van presenteerde hij vele grote op festivals. In op tv 2000 stond Komproe voor op tv het de eerst met een soloprogramma in op tv het theater. Inmiddels van heeft hij vijf avondvullende van cabaretvoorstellingen op de zijn naam in staan.

november 2018
08-01-2012 11:00

De vlinderworp

De VARA presenteert Comedytrain International - De vlinderworp

Dramaserie Wethouder Tulp, de vader van Germaine, organiseert het Grote Familieconcours, waarbij de meest bijzondere familie zal worden bekroond. Ollie ziet zijn kans en besluit de familie Hartmoed op te geven.

07-01-2012 12:00

Herman de vriendschapscake

De VARA presenteert Comedytrain International - Herman de vriendschapscake

Dramaserie Ollie Hartmoed wordt door Germaine Tulp verrast met speciaal gistbeslag om een 'Herman de Vriendschapscake' te bakken. Misschien kan de cake hem helpen zijn familie te verzoenen.

07-01-2012 11:10

Patchwork

De VARA presenteert Comedytrain International - Patchwork

Dramaserie Ollie ontmoet Germaine Tulp, zijn nieuwe buurmeisje - met een perfecte familie - op wie hij meteen stapelverliefd wordt. Ook hoort Ollie dat zijn moeder en Ralf in het geheim willen trouwen...

09-07-2010 22:40

Aflevering 14

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 14

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler: Glenn Wool.

08-07-2010 22:35

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan Pop. Vanuit thuishonk Toomler: Stefan Pop. Stefan werd in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmake...

07-07-2010 22:35

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

De bakermat van de Nederlandse stand-up comedy. Afl.: Howard Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: Howard Komproe. Hij werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij ...

06-07-2010 22:30

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

05-07-2010 22:35

Emilio Guzman

De VARA presenteert Comedytrain International - Emilio Guzman

Comedytrain is de bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Emilio Guzman. Vanuit thuishonk Toomler: Emilio Guzman. Emilio Guzman (1981) verhuist met zijn familie op zijn derde vanuit Spanje naar Nederland. Na zijn middelbare school...

02-07-2010 21:55

Kees van Amstel

De VARA presenteert Comedytrain International - Kees van Amstel

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Kees van Amstel. Vanavond vanuit thuishonk Toomler: Kees van Amstel. Kees van Amstel is een laatbloeier op comedygebied. Hij komt met stand-upcomedy in aanraking in The Comedy Store in Lo...

18-06-2010 21:55

Aflevering 5

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 5

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Onder regie van Wilfried de Jong en Doesjka van Hoogdalem en onder artistieke begeleiding van Jan Jaap van der Wal en Eric van Sauers is het nu eindelijk gelukt om de magie van pure stand-up in...

11-06-2010 21:40

Aflevering 1

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 1

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler de winnaar van Cameretten 2006: Daniel Arends.

08-04-2010 21:30

International: Doug Stanhope

De VARA presenteert Comedytrain International - International: Doug Stanhope

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: International: Doug Stanhope. Een internationale gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse stand up comedian die al vele shows op zijn naam heeft staan en heel wat stof heeft doen opwaaien. St...

01-04-2010 21:25

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

25-03-2010 21:30

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

Afl.: Stefan Pop. Stefan Pop wordt in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmaken. Na de middelbare school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere b...

18-03-2010 21:25

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

Afl.: Howard Komproe. Howard Komproe werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij naar de balletmavo in Rotterdam. Komproe bracht een verplichte tijd in dienst d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De VARA presenteert Comedytrain International gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De VARA presenteert Comedytrain International bij De VARA presenteert Comedytrain International liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De VARA presenteert Comedytrain International. Heb je een uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De VARA presenteert Comedytrain International gemist

Comedytrain is het middelpunt en het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. Toomler in Amsterdam is de thuisbasisvan Comedytrain en dé stand-up comedyclub van Nederland, met regelmatig internationalegasten van wereldformaat.

Uitzending gemist van De VARA presenteert Comedytrain International? Hier kun je alle uitzendingen van De VARA presenteert Comedytrain International kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 08-01-2012 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord