Programma gemist?

Dramaserie Wethouder Tulp, met de een vader van Germaine, in organiseert het Grote tijdens Familieconcours, waarbij op de meest bijzondere familie zal een worden bekroond. Ollie op ziet zijn kans en van tijdens besluit de familie Hartmoed op te met een geven.

Dramaserie in Ollie Hartmoed wordt het door Germaine uit Tulp verrast met speciaal gistbeslag om het een 'Herman de tijdens Vriendschapscake' te door bakken. Misschien het kan de cake hem van helpen met zijn familie te een verzoenen.

Dramaserie Ollie het ontmoet Germaine Tulp, in zijn naar nieuwe buurmeisje - met uit een perfecte van familie - op wie hij op tv meteen stapelverliefd uit wordt. Ook tijdens hoort Ollie dat zijn moeder met en Ralf naar in het geheim willen in trouwen...

De bakermat de van de van Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk een Toomler: Glenn naar Wool.

De bakermat van tijdens de Nederlandse stand-upcomedy. met Afl.: Stefan Pop. op tv Vanuit thuishonk in Toomler: van Stefan Pop. Stefan werd een in 1985 geboren een in Rotterdam. Al op tijdens zijn vijftiende doet de hij auditie tijdens voor Comedytrain, maar naar hij moet eerst tijdens zijn school afmaken. Na de van middelbare op tv school vertrekt door hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn op tv andere door bezigheden blijft Stefan contact houden met van Comedytrain en op tv treedt het hij ook op in de Toomler. van de Op zijn negentiende doet in hij nog een keer uit auditie en is vanaf op tv dan volwaardig met lid van een Comedytrain. Naast zijn op optredens in Toomler speelt Stefan van een mee in zowel de Comedytrain Café door als met de Theatertour door en is hij enkele uit jaren redactielid bij het TROS-programma tijdens 'Dit door Was Het met Nieuws'. In 2009 vertegenwoordigt hij het samen met een paar met andere een jonge comedians Comedytrain op het van Fringe festival tijdens in de Edinbrough. Ook doet hij in in dat tijdens jaar mee aan het Leids Cabaret in Festival, waar tijdens hij tweede wordt. in Hiernaast is Stefan ook het nog op in de collegebanken te een vinden. Wat hij in studeert, wisselt voortdurend. op Zijn lijst met studies het bestaat met onder anderen uit Geneeskunde, door Spaans, in Algemene Cultuurwetenschappen en Filosofie. In september naar 2010 zal Stefan in met zijn op tv eerste soloprogramma Popaganda uit in de tijdens Nederlandse theaters uit staan.

De in bakermat van van de Nederlandse stand-up comedy. Afl.: in Howard Komproe. een Vanuit thuishonk Toomler: Howard een Komproe. de Hij werd in een 1971 geboren in Den Haag. op Al op vroege tijdens leeftijd was hij geïnteresseerd op tv in het met theater. Na in de lagere school de ging hij naar de met balletmavo naar in Rotterdam. Komproe bracht een op verplichte tijd in op tv dienst door voordat hij het door naar de toneelschool in Utrecht uit ging. Toen uit hij naam de begon te maken als stand-up comedian de in door het party- een en clubcircuit, verliet hij de de toneelschool en deed auditie van bij Comedytrain. met Nadat een hij zich had aangesloten bij van Comedytrain richtte met hij samen met met Najib Amhali van het comedy-quintet 'Freshwagon' op. Naast het naar theater werkt uit Komproe ook voor televisie tijdens en radio. van Zo had hij in een hoofdrol in een de van Veronica-serie Westzijde Posse en had op tv hij een van eigen radioshow op Talkradio. tijdens Ook presenteerde hij uit vele grote uit festivals. In 2000 van stond Komproe voor het eerst een met door een soloprogramma in het theater. met Inmiddels heeft naar hij vijf de avondvullende cabaretvoorstellingen tijdens op zijn naam tijdens staan.

De bakermat met van de Nederlandse een stand-upcomedy. Afl.: Thijs op tv van Domburg. Vanuit thuishonk uit Toomler: Thijs in van Domburg. Thijs is op tv de al enkele jaren cabaretliefhebber als uit hij in op 2000 besluit tijdens zelf maar eens met op een podium te gaan van staan. Dit bevalt zo van goed, dat naar hij er niet meer een van af het is te slaan. Na tijdens wat naar gerommel en gepiel in van kleine zaaltjes naar vindt hij de het tijd voor het een cabaretfestival. Met het programma Stof uit in wint hij in op 2002 zowel de jury- als op tv publieksprijs van het een Groninger tijdens Studenten Cabaret Festival, wat hem in veel optredens en uit een impresariaat van oplevert. Daarna staat Thijs op tv regelmatig in uit het theater, speelt hij in op de de Cabarestafette (o.a. in de met Kleine Komedie), op verschillende de festivals in en op de Uitmarkt in in Amsterdam. naar Sinds december uit 2004 is hij het lid van de het Comedytrain, waar hij naast met succesvol comedian tevens mc uit is. in Thijs staat op dit moment in met de Nederlandse door theaters met de door Cameretten het Finaletour.

Comedytrain van is de in bakermat van de door Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: met Emilio Guzman. Vanuit naar thuishonk Toomler: Emilio Guzman. Emilio Guzman in door (1981) verhuist met zijn uit familie op zijn op derde vanuit op Spanje naar Nederland. Na de zijn middelbare school een gaat hij Moderne Nederlandse op Letterkunde door studeren, maar zijn liefde voor op stand-up comedy op blijft. In op tv juli 2003 sluit hij zich aan het bij een Comedytrain. Daarna staat een hij regelmatig op uit het Toomlerpodium en op tv speelt mee met de Comedytrain een Theatertour en de door Cafétour. op In 2009 naar vertegenwoordigt hij, samen met een paar uit andere jonge comedians, naar Comedytrain op het de Fringe festival tijdens in Edinbrough. Naast door zijn eigen programma werkt de hij ook in mee aan een de programma's een van zijn broer, op tv Javier Guzman. Tijdens het Leids tijdens Cabaret met Festival 2010 heeft het Emilio Guzman de publieksprijs gewonnen. De een komende met maanden is hij door samen met de tijdens andere twee finalisten op tv met een finalistentour in op tv de naar Nederlandse theaters te met zien.

De bakermat van van de door Nederlandse stand-upcomedy. tijdens Afl.: Kees van Amstel. Vanavond vanuit uit thuishonk Toomler: Kees in van in Amstel. Kees een van Amstel is een van laatbloeier op comedygebied. Hij een komt met stand-upcomedy in de aanraking in The van op Comedy Store in het Londen en weet dan meteen dat van hij dat ook uit uit wil proberen. In 2002, van hij is dan op 37 jaar, in staat hij voor het eerst op tv op naar een podium. Na drie een maanden overal en nergens te op tv hebben naar gespeeld, wordt hij tot zijn de eigen stomme in verbazing aangenomen bij Comedytrain. de Kees speelt sinds uit 2003 mee in in het met cabaretteam van VARA's Spijkers met het van Koppen op radio 2 en schrijft een teksten naar voor tv-programma's als naar Dit Was in Het Nieuws en op Koefnoen. Ook schrijft hij regelmatig een uit column tijdens voor het Algemeen Dagblad. een Hij naar speelt door het hele met land solo en met Comedytrain op en naar heeft regelmatig een gastoptredens op radio en tv. Bij uit Comedytrain heeft Kees met zich een ontpopt als een vaste kracht. uit Met de onwankelbaarheid door van de een rots in naar de branding houdt Kees zich uit staande een tussen de naar hordes jonge honden op tv om hem heen. Maar van mensen moeten uit niet denken dat ze door even rustig in achterover kunnen leunen en een uitblazen als deze gedecideerd een ogende door man het podium betreedt. Zijn door grappen zijn op in het scherpst het van de door snee, en zijn het verhalen zijn herkenbaar, uit maar toch altijd weer tijdens net anders. Kees van Amstel door over zijn een optreden in Comedytrain van Presenteert...: 'Geweldig! Mijn tijdens stand-upshow eindelijk van op tv! Alleen jammer dat, op als mijn van ouders het hebben in gezien, ik waarschijnlijk tijdens uit hun testament tijdens word een geschrapt...'.

De bakermat van in de het Nederlandse stand-upcomedy. op tv Onder regie van Wilfried de Jong door en Doesjka van een Hoogdalem op en onder artistieke uit begeleiding van Jan Jaap in van der tijdens Wal en Eric van Sauers op op is het nu eindelijk gelukt om het de het magie van pure stand-up in het Toomler naar te vangen en over van te de brengen op televisie. Vanuit een thuishonk Toomler: Murth Mossel. Murth de Mossel het is een multi-talent die de naar grenzen van door zijn kunnen blijft door verkennen. Naast zijn stand-up uit werk voor op tv comedy-café door Toomler, Freshwagon en Comedytrain, op tv staat hij bekend als een met van van de beste Nederlandse rappers het (als Murth the Man-o-Script, de Flinke Namen) en met in spreekt hij regelmatig tekenfilms in in (o.a. Kungfu Panda). Op uit met tv verwierf Murth faam met als VJ bij TMF door en presentator tijdens van Paradisolife. Tijdens Status Aparte tijdens reisde Murth uit ook met tijdens de interactieve met collegetour Mondeling door het land, een naar programma speciaal uit voor jongeren. Momenteel staat naar hij in de op theaters met zijn in nieuwe het show 1e pers. de enkelv.

De bakermat van van de de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk op tv Toomler met de winnaar van het Cameretten 2006: Daniel door Arends.

De bakermat naar van de Nederlandse stand-upcomedy. de in Afl.: International: Doug uit Stanhope. Een internationale de gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse stand de up comedian naar die al vele shows in op op zijn naam in heeft staan en heel de wat stof heeft op doen opwaaien. op Stanhope begon zijn door carrière als presentator op het Comedy Central en op verscheen in Amerikaanse shows de zoals Fox News naar en een The Jerry Springer uit Show. Zijn talent voor comedy tijdens bracht hem naar de vele het grote comedyfestivals, zoals het uit Montreal Just For Laughs tijdens Festival en een het Edinburgh Fringe Festival in van Schotland, een waar hij in de 2002 als een van op de grootste talenten van uit door het festival de in Strathmore Press Award won. van Ook heeft op hij verschillende cd's en uit dvd's op zijn naam staan. het De wereldwijd in bekende comedian trad zowel een solo als op met het collectief naar The in Unbookables meerdere keren op in een de een uitverkocht Toomler en is nu met naar zijn optreden op uit de televisie bij Comedy train te het zien.

De een bakermat van de op Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van door Domburg. Vanuit een thuishonk Toomler: met Thijs van van Domburg. Thijs is al enkele uit jaren cabaretliefhebber als uit hij in 2000 door besluit zelf maar tijdens eens op door een podium te gaan staan. het Dit bevalt op zo goed, dat met hij er een niet meer de van af is te slaan. Na van wat tijdens gerommel en met gepiel in kleine met zaaltjes vindt hij het tijd voor de door een cabaretfestival. Met het op tv programma Stof wint de hij in 2002 naar zowel de jury- de als publieksprijs door van het Groninger Studenten Cabaret op tv Festival, naar wat hem veel optredens en een met een impresariaat oplevert. Daarna naar staat Thijs regelmatig in het theater, uit in speelt hij in de een Cabarestafette (o.a. in naar de Kleine Komedie), op verschillende de op festivals en op op tv de Uitmarkt in Amsterdam. Sinds december het 2004 is hij in lid in van de op Comedytrain, waar hij van naast succesvol comedian tevens mc tijdens is. in Thijs staat op dit moment in door op de Nederlandse theaters met uit de Cameretten door Finaletour.

Afl.: met Stefan Pop. Stefan Pop wordt de in 1985 een geboren in tijdens Rotterdam. Al op zijn vijftiende het doet op tv hij auditie voor Comedytrain, in maar hij moet eerst van door zijn school afmaken. Na de de middelbare in school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. in Ondanks met zijn andere bezigheden blijft uit Stefan contact op houden met Comedytrain en het treedt hij een ook op in de Toomler. tijdens Op zijn de negentiende doet hij nog met een door keer auditie en is vanaf in dan van volwaardig lid van Comedytrain. Naast zijn naar de optredens in Toomler speelt Stefan mee met met in zowel de van Comedytrain Café- als de naar Theatertour en is de hij enkele jaren redactielid het bij het TROS-programma Dit van Was Het uit Nieuws. In naar 2009 vertegenwoordigt hij samen met de een paar andere van met jonge comedians Comedytrain op naar het Fringe festival een in Edinbrough. Ook doet op tv hij in naar dat jaar mee naar aan het op VARA Leids Cabaret Festival, waar een hij tweede op tv wordt. Hiernaast is Stefan ook de nog uit in de collegebanken te naar vinden. Wat hij het studeert, wisselt van voortdurend. Zijn lijst met in studies bestaat onder anderen tijdens uit door Geneeskunde, Spaans, Algemene op tv Cultuurwetenschappen en Filosofie. In op tv september in 2010 zal Stefan tijdens met zijn eerste de soloprogramma Popaganda in de Nederlandse theaters op tv van staan.

Afl.: Howard in Komproe. Howard Komproe werd op op in 1971 geboren in Den het Haag. Al de op vroege leeftijd was een hij geïnteresseerd in het op theater. naar Na de lagere met school ging hij van naar de balletmavo van in Rotterdam. Komproe bracht een door van verplichte tijd in dienst door voordat naar hij naar naar de toneelschool in de Utrecht ging. op tv Toen hij naam begon te met maken als door stand-upcomedian in in het party- en clubcircuit, met verliet hij door de toneelschool en door deed auditie het bij Comedytrain. Nadat hij zich met had op tv aangesloten bij Comedytrain richtte het hij samen met Najib tijdens Amhali het op tv comedy-quintet Freshwagon op waarmee uit hij vaak op het van podium stond. een Naast het uit theater werkt Komproe met ook voor televisie en radio. de Zo had op tv hij een hoofdrol in in de Veronica-serie Westzijde de Posse en uit had hij een in eigen radioshow op op tv Talkradio. naar Ook presenteerde hij vele grote een festivals. In 2000 stond van Komproe voor het uit tijdens eerst met een soloprogramma in het van theater. Inmiddels met heeft hij vijf avondvullende het van cabaretvoorstellingen op zijn naam op tv staan.

september 2021
08-01-2012 11:00

De vlinderworp

De VARA presenteert Comedytrain International - De vlinderworp

Dramaserie Wethouder Tulp, de vader van Germaine, organiseert het Grote Familieconcours, waarbij de meest bijzondere familie zal worden bekroond. Ollie ziet zijn kans en besluit de familie Hartmoed op te geven.

07-01-2012 12:00

Herman de vriendschapscake

De VARA presenteert Comedytrain International - Herman de vriendschapscake

Dramaserie Ollie Hartmoed wordt door Germaine Tulp verrast met speciaal gistbeslag om een 'Herman de Vriendschapscake' te bakken. Misschien kan de cake hem helpen zijn familie te verzoenen.

07-01-2012 11:10

Patchwork

De VARA presenteert Comedytrain International - Patchwork

Dramaserie Ollie ontmoet Germaine Tulp, zijn nieuwe buurmeisje - met een perfecte familie - op wie hij meteen stapelverliefd wordt. Ook hoort Ollie dat zijn moeder en Ralf in het geheim willen trouwen...

09-07-2010 22:40

Aflevering 14

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 14

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler: Glenn Wool.

08-07-2010 22:35

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan Pop. Vanuit thuishonk Toomler: Stefan Pop. Stefan werd in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmake...

07-07-2010 22:35

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

De bakermat van de Nederlandse stand-up comedy. Afl.: Howard Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: Howard Komproe. Hij werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij ...

06-07-2010 22:30

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

05-07-2010 22:35

Emilio Guzman

De VARA presenteert Comedytrain International - Emilio Guzman

Comedytrain is de bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Emilio Guzman. Vanuit thuishonk Toomler: Emilio Guzman. Emilio Guzman (1981) verhuist met zijn familie op zijn derde vanuit Spanje naar Nederland. Na zijn middelbare school...

02-07-2010 21:55

Kees van Amstel

De VARA presenteert Comedytrain International - Kees van Amstel

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Kees van Amstel. Vanavond vanuit thuishonk Toomler: Kees van Amstel. Kees van Amstel is een laatbloeier op comedygebied. Hij komt met stand-upcomedy in aanraking in The Comedy Store in Lo...

18-06-2010 21:55

Aflevering 5

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 5

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Onder regie van Wilfried de Jong en Doesjka van Hoogdalem en onder artistieke begeleiding van Jan Jaap van der Wal en Eric van Sauers is het nu eindelijk gelukt om de magie van pure stand-up in...

11-06-2010 21:40

Aflevering 1

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 1

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler de winnaar van Cameretten 2006: Daniel Arends.

08-04-2010 21:30

International: Doug Stanhope

De VARA presenteert Comedytrain International - International: Doug Stanhope

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: International: Doug Stanhope. Een internationale gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse stand up comedian die al vele shows op zijn naam heeft staan en heel wat stof heeft doen opwaaien. St...

01-04-2010 21:25

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

25-03-2010 21:30

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

Afl.: Stefan Pop. Stefan Pop wordt in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmaken. Na de middelbare school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere b...

18-03-2010 21:25

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

Afl.: Howard Komproe. Howard Komproe werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij naar de balletmavo in Rotterdam. Komproe bracht een verplichte tijd in dienst d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De VARA presenteert Comedytrain International gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De VARA presenteert Comedytrain International bij De VARA presenteert Comedytrain International liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De VARA presenteert Comedytrain International. Heb je een uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De VARA presenteert Comedytrain International gemist

Comedytrain is het middelpunt en het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. Toomler in Amsterdam is de thuisbasisvan Comedytrain en dé stand-up comedyclub van Nederland, met regelmatig internationalegasten van wereldformaat.

Uitzending gemist van De VARA presenteert Comedytrain International? Hier kun je alle uitzendingen van De VARA presenteert Comedytrain International kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 08-01-2012 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!