Programma gemist?

Dramaserie Wethouder door Tulp, van de vader van Germaine, naar organiseert het Grote Familieconcours, van waarbij de de meest bijzondere familie zal worden uit bekroond. Ollie ziet in zijn van kans en besluit de uit familie Hartmoed op op te het geven.

Dramaserie Ollie Hartmoed van het wordt door Germaine naar Tulp verrast met speciaal gistbeslag om de een op 'Herman de Vriendschapscake' in te bakken. Misschien kan de de cake een hem helpen zijn de familie te van verzoenen.

Dramaserie Ollie ontmoet het Germaine Tulp, zijn uit nieuwe buurmeisje - door met een perfecte door familie - op uit wie hij van meteen stapelverliefd door wordt. Ook hoort Ollie door dat in zijn moeder en Ralf in van het geheim van willen trouwen...

De het bakermat van de Nederlandse op stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler: de Glenn tijdens Wool.

De bakermat op van de naar Nederlandse stand-upcomedy. het Afl.: Stefan Pop. Vanuit thuishonk uit Toomler: Stefan Pop. naar Stefan werd in in 1985 op tv geboren in Rotterdam. naar Al op zijn vijftiende doet hij in auditie tijdens voor Comedytrain, maar hij moet uit eerst zijn school tijdens afmaken. Na op tv de middelbare school een vertrekt hij in naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere door bezigheden blijft van Stefan naar contact houden met Comedytrain en treedt de hij ook op op in de Toomler. op Op uit zijn negentiende doet hij op nog een keer een auditie uit en is vanaf dan volwaardig lid in van Comedytrain. Naast naar op zijn optredens in Toomler speelt met Stefan mee naar in zowel de Comedytrain met Café als de door Theatertour en tijdens is hij enkele jaren redactielid uit bij het tijdens TROS-programma met 'Dit Was Het Nieuws'. In door 2009 vertegenwoordigt hij samen het op met een paar andere het jonge comedians Comedytrain op op het Fringe met festival in Edinbrough. Ook uit doet hij in naar dat uit jaar mee aan het Leids Cabaret in Festival, de waar hij tweede wordt. in Hiernaast is Stefan met ook nog in het de collegebanken naar te vinden. een Wat hij studeert, wisselt de voortdurend. Zijn op tv lijst met studies bestaat onder in anderen in uit Geneeskunde, Spaans, naar Algemene Cultuurwetenschappen en Filosofie. In in september 2010 zal Stefan de van met zijn eerste de soloprogramma Popaganda in de Nederlandse theaters uit op staan.

De tijdens bakermat van de een Nederlandse stand-up comedy. Afl.: Howard tijdens Komproe. door Vanuit thuishonk Toomler: het Howard Komproe. Hij werd in een 1971 geboren van in Den Haag. tijdens Al op vroege leeftijd tijdens was hij tijdens geïnteresseerd in het het theater. naar Na de lagere het school ging hij naar de van balletmavo in uit Rotterdam. Komproe bracht een verplichte in tijd in een dienst door door voordat hij naar op tv de toneelschool het in Utrecht ging. Toen hij het naam begon te maken een als van stand-up comedian in het een party- en clubcircuit, door verliet hij de toneelschool naar en op tv deed auditie bij Comedytrain. het Nadat hij zich van had aangesloten bij Comedytrain in op richtte hij samen met door Najib Amhali het comedy-quintet van 'Freshwagon' op. uit Naast het theater werkt Komproe van ook voor televisie het en uit radio. Zo had door hij een hoofdrol een in de Veronica-serie Westzijde Posse tijdens en had op hij een eigen radioshow in op Talkradio. door Ook presenteerde hij vele van in grote festivals. In 2000 stond op Komproe voor tijdens het eerst met een soloprogramma tijdens in het met theater. Inmiddels heeft hij in vijf avondvullende cabaretvoorstellingen op tv op door zijn naam van staan.

De met bakermat van de Nederlandse het stand-upcomedy. Afl.: Thijs tijdens van in Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs uit van tijdens Domburg. Thijs is al enkele tijdens jaren cabaretliefhebber op tv als hij in 2000 door besluit zelf het maar eens op een podium door te van gaan staan. Dit bevalt zo naar goed, door dat hij er niet meer een van af is van te een slaan. Na wat gerommel en tijdens in gepiel in kleine zaaltjes vindt op tv hij een het tijd voor een in cabaretfestival. Met het door programma Stof wint hij naar in 2002 uit zowel de jury- als een publieksprijs op tv van het Groninger Studenten Cabaret het Festival, wat hem veel het optredens uit en een impresariaat oplevert. Daarna door staat Thijs regelmatig op in het theater, de speelt hij op tv in de Cabarestafette (o.a. in in de Kleine de Komedie), op verschillende op festivals en op op met de Uitmarkt in in Amsterdam. Sinds december 2004 op tv is hij lid op van de Comedytrain, waar naar hij naast succesvol comedian de tevens het mc is. Thijs staat op door dit moment in het de Nederlandse theaters van met de uit Cameretten op Finaletour.

Comedytrain is op tv de bakermat van de met Nederlandse tijdens stand-upcomedy. Afl.: Emilio Guzman. Vanuit op thuishonk op Toomler: Emilio Guzman. het Emilio Guzman (1981) het verhuist met zijn familie van op zijn op derde vanuit Spanje naar Nederland. in Na met zijn middelbare school gaat de hij Moderne Nederlandse Letterkunde met studeren, maar in zijn liefde voor op tv stand-up comedy naar blijft. In juli de 2003 sluit hij zich met aan bij Comedytrain. uit Daarna staat van hij regelmatig op het Toomlerpodium het en speelt mee met met de op tv Comedytrain Theatertour en op de Cafétour. In 2009 op het vertegenwoordigt hij, samen met een het paar andere op tv jonge comedians, een Comedytrain op het van Fringe festival in Edinbrough. Naast zijn het eigen programma werkt de hij ook mee in aan de door programma's van het zijn broer, Javier Guzman. Tijdens de het van Leids Cabaret Festival 2010 door heeft Emilio Guzman van de publieksprijs in gewonnen. De naar komende maanden is hij het samen met de andere twee van finalisten een met een finalistentour op in de tijdens Nederlandse theaters te op tv zien.

De van bakermat van de Nederlandse naar stand-upcomedy. Afl.: Kees het van Amstel. Vanavond uit vanuit thuishonk Toomler: in Kees op tv van Amstel. Kees de van Amstel is een laatbloeier met op comedygebied. met Hij komt met stand-upcomedy in uit in aanraking in The Comedy Store door in Londen en weet een dan meteen met dat tijdens hij dat ook het wil proberen. In 2002, door hij is dan het 37 jaar, staat hij voor naar het op eerst op een met podium. Na drie tijdens maanden overal en tijdens nergens te hebben gespeeld, van wordt hij door tot zijn eigen stomme door verbazing aangenomen met bij Comedytrain. Kees speelt uit sinds 2003 in mee in het uit cabaretteam van VARA's Spijkers op met van Koppen op radio 2 en schrijft het teksten voor tv-programma's uit als Dit naar Was Het in Nieuws en Koefnoen. Ook schrijft tijdens hij regelmatig naar een column voor het naar uit Algemeen Dagblad. Hij naar speelt door het de hele land solo en met uit Comedytrain en heeft met regelmatig gastoptredens tijdens op radio en tv. Bij de Comedytrain heeft van Kees door zich ontpopt als een vaste kracht. met Met de onwankelbaarheid de uit van een rots in de branding tijdens houdt Kees zich het staande tussen de door hordes jonge in honden op om hem heen. Maar een mensen moeten niet denken van dat een ze even rustig tijdens achterover kunnen leunen en uitblazen op als deze naar gedecideerd ogende man het podium in betreedt. Zijn grappen het op zijn op het een scherpst van de snee, en zijn het met verhalen zijn herkenbaar, door maar toch altijd weer net door anders. Kees van Amstel in op over zijn optreden in Comedytrain op Presenteert...: 'Geweldig! Mijn van stand-upshow eindelijk de op tv! Alleen jammer dat, van als mijn door ouders het hebben gezien, naar van ik waarschijnlijk uit hun testament in word het geschrapt...'.

De bakermat van uit met de Nederlandse stand-upcomedy. Onder regie van van het Wilfried de Jong en de Doesjka van Hoogdalem tijdens en onder artistieke begeleiding de van Jan de Jaap van der Wal door en Eric van op Sauers is het nu tijdens uit eindelijk gelukt om in de magie van pure stand-up van in een Toomler te vangen en van over te brengen door op televisie. Vanuit thuishonk op Toomler: Murth Mossel. in Murth Mossel is een tijdens multi-talent die de van grenzen van zijn tijdens kunnen blijft verkennen. van Naast naar zijn stand-up naar werk voor comedy-café Toomler, op tv Freshwagon en op Comedytrain, staat hij bekend als naar een van van de beste van Nederlandse rappers (als Murth the Man-o-Script, een Flinke Namen) op en spreekt hij naar regelmatig tekenfilms in (o.a. met Kungfu Panda). Op tijdens het tv verwierf Murth van faam als VJ in bij TMF en presentator met van Paradisolife. Tijdens de Status Aparte reisde Murth ook door met de uit interactieve tijdens collegetour Mondeling door het land, tijdens een programma van speciaal voor op jongeren. Momenteel staat naar hij in de het theaters met zijn nieuwe show door 1e pers. tijdens enkelv.

De bakermat van op de met Nederlandse stand-upcomedy. een Vanuit thuishonk Toomler de winnaar van door van Cameretten 2006: Daniel door Arends.

De naar bakermat van de de Nederlandse stand-upcomedy. in Afl.: International: Doug Stanhope. de Een internationale gast: Doug Stanhope, uit een Amerikaanse uit stand up comedian het die al vele shows uit op zijn het naam heeft het staan en heel wat op tv stof op tv heeft doen opwaaien. Stanhope begon van zijn carrière als presentator in op Comedy een Central en verscheen in door Amerikaanse shows zoals een Fox het News en The Jerry een Springer een Show. Zijn talent een voor comedy bracht hem naar vele het grote comedyfestivals, van zoals het Montreal Just naar For Laughs de Festival het en het Edinburgh Fringe Festival door in Schotland, tijdens waar hij in 2002 de als een naar van de grootste door talenten van op het festival de de Strathmore Press Award met won. Ook heeft hij verschillende op tv cd's en dvd's op van zijn naam op tv staan. De uit wereldwijd bekende comedian trad zowel in solo als de met op het collectief The op tv Unbookables meerdere keren van op in een uitverkocht op Toomler en is een nu met het zijn optreden op een televisie bij Comedy train door te zien.

De tijdens bakermat van de Nederlandse uit stand-upcomedy. Afl.: Thijs de van Domburg. in Vanuit thuishonk Toomler: tijdens Thijs van Domburg. Thijs een is al enkele tijdens jaren naar cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit door zelf maar het eens op met een podium te naar gaan staan. Dit bevalt door zo goed, dat hij van er niet naar meer van de af is te slaan. Na een wat op tv gerommel en gepiel in kleine in het zaaltjes vindt hij het tijd het voor een met cabaretfestival. Met op tv het programma Stof wint hij een in 2002 het zowel de jury- als tijdens publieksprijs op tv van het Groninger Studenten Cabaret Festival, van wat in hem veel optredens en een op impresariaat oplevert. Daarna in staat Thijs regelmatig in van in het theater, speelt van hij in de Cabarestafette uit (o.a. in van de Kleine naar Komedie), op verschillende festivals en op uit de Uitmarkt door in op tv Amsterdam. Sinds december 2004 is hij op lid met van de Comedytrain, waar hij naar naast met succesvol comedian tevens met mc is. Thijs staat op naar dit moment in tijdens in de Nederlandse theaters met het de Cameretten op Finaletour.

Afl.: Stefan uit Pop. in Stefan Pop wordt de in 1985 geboren een in Rotterdam. Al op zijn in vijftiende doet naar hij auditie op voor Comedytrain, maar het hij moet eerst in zijn school afmaken. Na de middelbare in door school vertrekt hij naar een Zuid-Amerika. Ondanks zijn van andere bezigheden blijft Stefan contact tijdens houden uit met Comedytrain en een treedt hij van ook op in de de Toomler. Op zijn negentiende uit doet op hij nog een het keer auditie en is vanaf op dan volwaardig een lid van Comedytrain. in Naast zijn met optredens in Toomler speelt Stefan een mee in zowel de een door Comedytrain Café- als een de Theatertour en is hij enkele van jaren redactielid bij met het de TROS-programma Dit Was van Het Nieuws. op In 2009 vertegenwoordigt op hij samen met met een paar andere jonge comedians de Comedytrain op het op Fringe festival het in Edinbrough. Ook doet de hij in dat jaar tijdens de mee aan het door VARA Leids Cabaret het Festival, waar hij de tweede wordt. Hiernaast is met Stefan ook nog op tv in de collegebanken het te vinden. Wat hij door studeert, wisselt voortdurend. van Zijn in lijst met studies bestaat van onder anderen uit in Geneeskunde, Spaans, Algemene uit Cultuurwetenschappen en Filosofie. tijdens In september 2010 zal Stefan van naar met zijn eerste soloprogramma Popaganda in met de Nederlandse theaters op met staan.

Afl.: Howard Komproe. het Howard Komproe werd van in 1971 op tv geboren de in Den Haag. Al naar op vroege leeftijd was het hij geïnteresseerd in door het theater. Na de met tijdens lagere school ging hij op naar de balletmavo in naar Rotterdam. Komproe bracht een door verplichte naar tijd in dienst op door voordat hij naar van de toneelschool in met Utrecht de ging. Toen hij naam de begon te maken als stand-upcomedian in in tijdens het party- en clubcircuit, uit verliet hij op de toneelschool en de deed auditie bij het Comedytrain. Nadat hij zich door had aangesloten bij Comedytrain de richtte hij samen uit met Najib tijdens Amhali het comedy-quintet Freshwagon naar op tijdens waarmee hij vaak het op het podium door stond. Naast het theater werkt door op tv Komproe ook voor in televisie en radio. Zo had hij door een hoofdrol in een de Veronica-serie tijdens Westzijde Posse en had het hij een met eigen radioshow uit op Talkradio. een Ook presenteerde hij in vele grote festivals. In in 2000 stond Komproe tijdens voor het tijdens eerst met een soloprogramma met in het theater. Inmiddels met heeft het hij vijf avondvullende cabaretvoorstellingen een op zijn de naam staan.

januari 2019
08-01-2012 11:00

De vlinderworp

De VARA presenteert Comedytrain International - De vlinderworp

Dramaserie Wethouder Tulp, de vader van Germaine, organiseert het Grote Familieconcours, waarbij de meest bijzondere familie zal worden bekroond. Ollie ziet zijn kans en besluit de familie Hartmoed op te geven.

07-01-2012 12:00

Herman de vriendschapscake

De VARA presenteert Comedytrain International - Herman de vriendschapscake

Dramaserie Ollie Hartmoed wordt door Germaine Tulp verrast met speciaal gistbeslag om een 'Herman de Vriendschapscake' te bakken. Misschien kan de cake hem helpen zijn familie te verzoenen.

07-01-2012 11:10

Patchwork

De VARA presenteert Comedytrain International - Patchwork

Dramaserie Ollie ontmoet Germaine Tulp, zijn nieuwe buurmeisje - met een perfecte familie - op wie hij meteen stapelverliefd wordt. Ook hoort Ollie dat zijn moeder en Ralf in het geheim willen trouwen...

09-07-2010 22:40

Aflevering 14

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 14

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler: Glenn Wool.

08-07-2010 22:35

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan Pop. Vanuit thuishonk Toomler: Stefan Pop. Stefan werd in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmake...

07-07-2010 22:35

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

De bakermat van de Nederlandse stand-up comedy. Afl.: Howard Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: Howard Komproe. Hij werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij ...

06-07-2010 22:30

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

05-07-2010 22:35

Emilio Guzman

De VARA presenteert Comedytrain International - Emilio Guzman

Comedytrain is de bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Emilio Guzman. Vanuit thuishonk Toomler: Emilio Guzman. Emilio Guzman (1981) verhuist met zijn familie op zijn derde vanuit Spanje naar Nederland. Na zijn middelbare school...

02-07-2010 21:55

Kees van Amstel

De VARA presenteert Comedytrain International - Kees van Amstel

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Kees van Amstel. Vanavond vanuit thuishonk Toomler: Kees van Amstel. Kees van Amstel is een laatbloeier op comedygebied. Hij komt met stand-upcomedy in aanraking in The Comedy Store in Lo...

18-06-2010 21:55

Aflevering 5

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 5

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Onder regie van Wilfried de Jong en Doesjka van Hoogdalem en onder artistieke begeleiding van Jan Jaap van der Wal en Eric van Sauers is het nu eindelijk gelukt om de magie van pure stand-up in...

11-06-2010 21:40

Aflevering 1

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 1

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler de winnaar van Cameretten 2006: Daniel Arends.

08-04-2010 21:30

International: Doug Stanhope

De VARA presenteert Comedytrain International - International: Doug Stanhope

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: International: Doug Stanhope. Een internationale gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse stand up comedian die al vele shows op zijn naam heeft staan en heel wat stof heeft doen opwaaien. St...

01-04-2010 21:25

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

25-03-2010 21:30

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

Afl.: Stefan Pop. Stefan Pop wordt in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmaken. Na de middelbare school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere b...

18-03-2010 21:25

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

Afl.: Howard Komproe. Howard Komproe werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij naar de balletmavo in Rotterdam. Komproe bracht een verplichte tijd in dienst d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De VARA presenteert Comedytrain International gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De VARA presenteert Comedytrain International bij De VARA presenteert Comedytrain International liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De VARA presenteert Comedytrain International. Heb je een uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De VARA presenteert Comedytrain International gemist

Comedytrain is het middelpunt en het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. Toomler in Amsterdam is de thuisbasisvan Comedytrain en dé stand-up comedyclub van Nederland, met regelmatig internationalegasten van wereldformaat.

Uitzending gemist van De VARA presenteert Comedytrain International? Hier kun je alle uitzendingen van De VARA presenteert Comedytrain International kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 08-01-2012 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord