Programma gemist?

Dramaserie Wethouder tijdens Tulp, in de vader van met Germaine, organiseert het Grote Familieconcours, uit waarbij de meest naar bijzondere familie zal door worden bekroond. Ollie op tv ziet zijn tijdens kans en in besluit de familie Hartmoed door op te een geven.

Dramaserie met Ollie Hartmoed met wordt door Germaine met Tulp verrast met speciaal gistbeslag om door een 'Herman de uit Vriendschapscake' te bakken. het Misschien kan op tv de cake hem helpen tijdens zijn familie te tijdens door verzoenen.

Dramaserie Ollie ontmoet het Germaine de Tulp, zijn nieuwe in buurmeisje - met een perfecte tijdens familie van - op wie hij in meteen stapelverliefd de wordt. Ook hoort de Ollie dat het zijn moeder en Ralf naar in het geheim naar willen trouwen...

De naar bakermat van de Nederlandse de stand-upcomedy. Vanuit thuishonk uit Toomler: Glenn in Wool.

De bakermat van in in de Nederlandse stand-upcomedy. van Afl.: Stefan Pop. Vanuit thuishonk het Toomler: Stefan Pop. Stefan de op tv werd in 1985 geboren in Rotterdam. de Al op zijn naar op vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, tijdens maar hij moet de eerst zijn tijdens school afmaken. Na de door naar middelbare school vertrekt in hij naar Zuid-Amerika. Ondanks uit zijn andere bezigheden blijft tijdens Stefan met contact houden met Comedytrain en treedt met hij in ook op met in de Toomler. Op zijn het negentiende doet van hij nog het een keer auditie en is naar vanaf dan volwaardig lid van van op Comedytrain. Naast met zijn optredens in Toomler het speelt Stefan mee in zowel met de Comedytrain op tv Café als de met Theatertour en is hij door enkele jaren redactielid op tv bij het een TROS-programma 'Dit Was in Het Nieuws'. In het 2009 een vertegenwoordigt hij samen met een een paar andere op tv jonge comedians het Comedytrain op het uit Fringe festival in Edinbrough. Ook doet met hij in een dat jaar door mee aan het Leids Cabaret op Festival, waar een hij tweede wordt. met Hiernaast is Stefan met ook nog in de het collegebanken te vinden. op tv Wat hij uit studeert, wisselt voortdurend. in Zijn in lijst met studies een bestaat onder anderen uit Geneeskunde, Spaans, op Algemene Cultuurwetenschappen en op tijdens Filosofie. In september 2010 zal tijdens Stefan met zijn tijdens eerste het soloprogramma Popaganda in de Nederlandse op tv theaters de staan.

De bakermat op van de het Nederlandse stand-up comedy. Afl.: naar Howard tijdens Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: Howard tijdens Komproe. Hij een werd in het 1971 geboren in met Den Haag. Al op op tv vroege leeftijd uit was hij geïnteresseerd in het theater. tijdens Na de het lagere school uit ging hij naar de door balletmavo door in Rotterdam. Komproe bracht door een verplichte naar tijd in dienst door door voordat hij naar de toneelschool een in in Utrecht ging. Toen hij in naam begon tijdens te maken als stand-up comedian in in het party- met het en clubcircuit, verliet hij de toneelschool de en deed op tv auditie bij Comedytrain. de Nadat de hij zich had aangesloten bij tijdens Comedytrain richtte hij met samen met naar Najib Amhali het comedy-quintet het 'Freshwagon' op. door Naast het theater op tv werkt Komproe ook van voor televisie naar en radio. Zo een had hij een de hoofdrol in de Veronica-serie Westzijde Posse van door en had hij een eigen naar radioshow op de Talkradio. Ook presenteerde hij vele naar grote festivals. In met door 2000 stond Komproe uit voor het eerst met een soloprogramma op tv in van het theater. een Inmiddels heeft hij vijf van avondvullende cabaretvoorstellingen op zijn naam het in staan.

De bakermat van het de een Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs door van Domburg. naar Vanuit thuishonk met Toomler: Thijs van Domburg. Thijs op is al met enkele jaren cabaretliefhebber van als hij in 2000 de besluit van zelf maar eens op een podium naar te gaan de staan. Dit bevalt in zo goed, door dat hij er niet meer het van af van is te slaan. een Na wat gerommel op en gepiel in tijdens kleine zaaltjes vindt hij op tv het tijd tijdens voor een cabaretfestival. de Met de het programma Stof wint hij op in uit 2002 zowel de jury- op tv als publieksprijs uit van het Groninger Studenten Cabaret uit Festival, wat hem veel op tv optredens door en een impresariaat de oplevert. Daarna staat met Thijs regelmatig door in het theater, speelt hij tijdens in de uit Cabarestafette (o.a. in de Kleine een door Komedie), op verschillende festivals en op de de Uitmarkt van in Amsterdam. Sinds december naar 2004 is hij naar lid van de de Comedytrain, op waar hij naast succesvol door comedian tevens mc is. met Thijs door staat op dit uit moment in de een Nederlandse theaters in met de Cameretten tijdens Finaletour.

Comedytrain is de tijdens bakermat van uit de Nederlandse stand-upcomedy. op Afl.: Emilio Guzman. Vanuit naar thuishonk uit Toomler: Emilio Guzman. Emilio een Guzman (1981) verhuist met de zijn familie het op zijn op derde vanuit uit Spanje naar Nederland. Na zijn uit middelbare school uit gaat hij Moderne Nederlandse Letterkunde op studeren, maar door zijn liefde door voor stand-up comedy blijft. In het juli tijdens 2003 sluit hij naar zich aan op tv bij Comedytrain. Daarna staat hij regelmatig naar op het Toomlerpodium tijdens en het speelt mee met de Comedytrain in Theatertour en de het Cafétour. van In 2009 vertegenwoordigt hij, door samen met een op tv paar andere jonge comedians, op Comedytrain op door het Fringe festival in op tv Edinbrough. Naast zijn met door eigen programma werkt hij ook mee van met aan de programma's een van zijn broer, in Javier Guzman. Tijdens van het Leids Cabaret Festival 2010 in heeft Emilio Guzman de tijdens publieksprijs gewonnen. naar De komende naar maanden is hij samen met door uit de andere twee finalisten de met een van finalistentour in de Nederlandse uit theaters te een zien.

De tijdens bakermat van de Nederlandse met stand-upcomedy. Afl.: Kees van met Amstel. van Vanavond vanuit thuishonk Toomler: Kees tijdens met van Amstel. Kees met van Amstel is een laatbloeier op uit comedygebied. Hij komt door met op stand-upcomedy in aanraking in The door Comedy met Store in Londen van en weet op dan meteen dat hij dat ook door wil proberen. van In uit 2002, hij is op tv dan 37 jaar, staat hij uit voor het eerst op uit een podium. Na met door drie maanden overal en nergens door te hebben op gespeeld, wordt hij tot naar zijn eigen stomme verbazing door aangenomen naar bij Comedytrain. Kees speelt sinds het 2003 door mee in het cabaretteam van een VARA's Spijkers met in Koppen op radio van tijdens 2 en schrijft teksten op tv voor tv-programma's als naar Dit Was Het Nieuws en het Koefnoen. Ook een schrijft hij de regelmatig een column op voor het Algemeen Dagblad. in Hij door speelt door het hele land solo de en met met Comedytrain op en heeft regelmatig gastoptredens op op radio en tv. Bij een in Comedytrain heeft Kees een zich ontpopt als een vaste kracht. van het Met de onwankelbaarheid van een tijdens rots in de branding uit houdt Kees met zich het staande tussen de hordes jonge met honden om het hem heen. Maar mensen moeten door niet denken dat van ze de even rustig het achterover kunnen leunen en uit uitblazen als deze gedecideerd uit ogende man het podium in betreedt. uit Zijn grappen zijn in op het scherpst van van de snee, in en zijn verhalen van zijn herkenbaar, maar toch op tv altijd naar weer net anders. Kees van Amstel een over zijn tijdens optreden een in Comedytrain Presenteert...: 'Geweldig! Mijn stand-upshow naar eindelijk op door tv! Alleen jammer een dat, een als mijn ouders het hebben op tv gezien, het ik waarschijnlijk uit hun met testament word met geschrapt...'.

De bakermat van op de Nederlandse stand-upcomedy. op Onder naar regie van Wilfried de door Jong naar en Doesjka van Hoogdalem en met onder op tv artistieke begeleiding van Jan Jaap van tijdens der Wal op en de Eric van Sauers is op het nu eindelijk de gelukt om de tijdens magie van pure stand-up in in de Toomler te vangen en een over te brengen op televisie. het Vanuit op tv thuishonk Toomler: Murth de Mossel. Murth van Mossel is een op multi-talent die de grenzen van van zijn kunnen blijft verkennen. het Naast zijn het stand-up met werk voor comedy-café Toomler, Freshwagon en met Comedytrain, staat naar hij het bekend als een van op de beste Nederlandse rappers naar (als Murth the naar Man-o-Script, in Flinke Namen) en spreekt hij regelmatig met tekenfilms op in (o.a. Kungfu Panda). Op uit tv verwierf Murth tijdens een faam als VJ bij TMF en het presentator van op tv Paradisolife. Tijdens Status op tv Aparte reisde Murth ook door op met de interactieve collegetour Mondeling door de met het land, een programma op speciaal voor jongeren. het Momenteel staat hij in van de theaters met met zijn naar nieuwe show 1e pers. op tv enkelv.

De op bakermat van de op Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk de Toomler de winnaar uit van Cameretten 2006: Daniel tijdens tijdens Arends.

De het bakermat van de in Nederlandse stand-upcomedy. op Afl.: International: Doug Stanhope. Een internationale door op gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse tijdens stand up comedian die de al vele shows de een op zijn naam heeft door staan en heel wat uit stof heeft door doen opwaaien. Stanhope begon in zijn carrière als presentator op door op Comedy Central en in verscheen in Amerikaanse shows zoals in Fox News en in The het Jerry Springer op Show. Zijn talent tijdens voor comedy bracht hem op naar vele grote op tv comedyfestivals, zoals het tijdens Montreal Just For Laughs met Festival en naar het Edinburgh Fringe Festival van in Schotland, waar door hij op in 2002 als een door van de grootste met talenten van een het festival de met Strathmore Press Award in won. Ook heeft hij verschillende naar cd's en dvd's een op zijn naam de staan. De wereldwijd bekende naar comedian trad naar zowel solo de als met tijdens het collectief The Unbookables een meerdere keren op in naar een uitverkocht de Toomler en is nu het met zijn optreden op op de televisie bij Comedy op train te zien.

De het bakermat van de door Nederlandse stand-upcomedy. door Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk met Toomler: Thijs van in Domburg. Thijs een is al enkele jaren op tv cabaretliefhebber als hij het in tijdens 2000 besluit zelf maar eens van op naar een podium te gaan staan. naar Dit bevalt zo de het goed, dat hij er niet het meer van af is een te slaan. Na de in wat gerommel en het gepiel in kleine zaaltjes vindt hij een het tijd voor de een cabaretfestival. naar Met het met programma Stof wint hij in uit 2002 het zowel de in jury- als publieksprijs van het Groninger naar Studenten Cabaret Festival, naar wat hem veel uit optredens de en een impresariaat oplevert. in Daarna staat naar Thijs regelmatig in in het theater, speelt hij tijdens in de Cabarestafette de (o.a. uit in de Kleine Komedie), op het verschillende festivals het en op met de Uitmarkt in Amsterdam. Sinds december door het 2004 is hij lid van uit de op Comedytrain, waar hij naast door succesvol comedian tevens mc door is. Thijs staat op de dit naar moment in in de Nederlandse theaters het met de Cameretten naar Finaletour.

Afl.: Stefan met Pop. Stefan uit Pop wordt in met 1985 geboren in Rotterdam. het Al uit op zijn vijftiende doet in hij auditie een voor Comedytrain, maar in hij moet eerst zijn school de afmaken. Na de op tv middelbare met school vertrekt hij naar naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere bezigheden van blijft Stefan met contact houden met Comedytrain in en treedt naar hij in ook op in de Toomler. de Op het zijn negentiende doet hij nog een door een keer auditie en op tv is vanaf dan volwaardig lid van door door Comedytrain. Naast zijn optredens in in Toomler speelt Stefan mee op naar in zowel de Comedytrain Café- op als de Theatertour en op tv is hij naar enkele jaren redactielid tijdens bij het TROS-programma een Dit Was Het Nieuws. op tv In 2009 vertegenwoordigt de hij samen in met van een paar andere jonge van comedians Comedytrain op een het Fringe festival in in Edinbrough. Ook doet hij van in in dat jaar uit mee aan het VARA Leids met Cabaret Festival, waar naar hij tweede het wordt. Hiernaast tijdens is Stefan ook nog in door de collegebanken de te vinden. Wat hij studeert, op tv wisselt naar voortdurend. Zijn lijst met van studies van bestaat onder anderen uit door Geneeskunde, Spaans, Algemene met Cultuurwetenschappen en Filosofie. tijdens In september 2010 tijdens zal Stefan op met zijn eerste soloprogramma Popaganda uit in de naar Nederlandse theaters een staan.

Afl.: met Howard Komproe. in Howard Komproe werd naar in 1971 geboren in op tv Den Haag. uit Al op vroege leeftijd was hij naar geïnteresseerd in het van met theater. Na de lagere school in ging hij naar een de balletmavo met in Rotterdam. door Komproe bracht een door verplichte tijd in dienst door met voordat door hij naar de een toneelschool in Utrecht ging. Toen in hij naam begon met te maken als op tv stand-upcomedian in door het party- en clubcircuit, naar verliet hij de op tv toneelschool van en deed auditie bij het Comedytrain. Nadat hij op zich had aangesloten bij Comedytrain de richtte hij samen op tv met Najib Amhali de op tv het comedy-quintet Freshwagon op waarmee naar hij door vaak op het de podium stond. Naast het theater werkt de Komproe ook op voor televisie met en radio. met Zo had hij een met hoofdrol in de Veronica-serie het Westzijde Posse van en had op hij een eigen radioshow op in Talkradio. tijdens Ook presenteerde hij naar vele grote festivals. In 2000 stond tijdens Komproe voor het het eerst tijdens met een soloprogramma in in het theater. tijdens Inmiddels heeft hij vijf avondvullende in cabaretvoorstellingen op in zijn de naam staan.

januari 2021
08-01-2012 11:00

De vlinderworp

De VARA presenteert Comedytrain International - De vlinderworp

Dramaserie Wethouder Tulp, de vader van Germaine, organiseert het Grote Familieconcours, waarbij de meest bijzondere familie zal worden bekroond. Ollie ziet zijn kans en besluit de familie Hartmoed op te geven.

07-01-2012 12:00

Herman de vriendschapscake

De VARA presenteert Comedytrain International - Herman de vriendschapscake

Dramaserie Ollie Hartmoed wordt door Germaine Tulp verrast met speciaal gistbeslag om een 'Herman de Vriendschapscake' te bakken. Misschien kan de cake hem helpen zijn familie te verzoenen.

07-01-2012 11:10

Patchwork

De VARA presenteert Comedytrain International - Patchwork

Dramaserie Ollie ontmoet Germaine Tulp, zijn nieuwe buurmeisje - met een perfecte familie - op wie hij meteen stapelverliefd wordt. Ook hoort Ollie dat zijn moeder en Ralf in het geheim willen trouwen...

09-07-2010 22:40

Aflevering 14

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 14

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler: Glenn Wool.

08-07-2010 22:35

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan Pop. Vanuit thuishonk Toomler: Stefan Pop. Stefan werd in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmake...

07-07-2010 22:35

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

De bakermat van de Nederlandse stand-up comedy. Afl.: Howard Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: Howard Komproe. Hij werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij ...

06-07-2010 22:30

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

05-07-2010 22:35

Emilio Guzman

De VARA presenteert Comedytrain International - Emilio Guzman

Comedytrain is de bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Emilio Guzman. Vanuit thuishonk Toomler: Emilio Guzman. Emilio Guzman (1981) verhuist met zijn familie op zijn derde vanuit Spanje naar Nederland. Na zijn middelbare school...

02-07-2010 21:55

Kees van Amstel

De VARA presenteert Comedytrain International - Kees van Amstel

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Kees van Amstel. Vanavond vanuit thuishonk Toomler: Kees van Amstel. Kees van Amstel is een laatbloeier op comedygebied. Hij komt met stand-upcomedy in aanraking in The Comedy Store in Lo...

18-06-2010 21:55

Aflevering 5

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 5

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Onder regie van Wilfried de Jong en Doesjka van Hoogdalem en onder artistieke begeleiding van Jan Jaap van der Wal en Eric van Sauers is het nu eindelijk gelukt om de magie van pure stand-up in...

11-06-2010 21:40

Aflevering 1

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 1

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler de winnaar van Cameretten 2006: Daniel Arends.

08-04-2010 21:30

International: Doug Stanhope

De VARA presenteert Comedytrain International - International: Doug Stanhope

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: International: Doug Stanhope. Een internationale gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse stand up comedian die al vele shows op zijn naam heeft staan en heel wat stof heeft doen opwaaien. St...

01-04-2010 21:25

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

25-03-2010 21:30

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

Afl.: Stefan Pop. Stefan Pop wordt in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmaken. Na de middelbare school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere b...

18-03-2010 21:25

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

Afl.: Howard Komproe. Howard Komproe werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij naar de balletmavo in Rotterdam. Komproe bracht een verplichte tijd in dienst d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De VARA presenteert Comedytrain International gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De VARA presenteert Comedytrain International bij De VARA presenteert Comedytrain International liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De VARA presenteert Comedytrain International. Heb je een uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De VARA presenteert Comedytrain International gemist

Comedytrain is het middelpunt en het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. Toomler in Amsterdam is de thuisbasisvan Comedytrain en dé stand-up comedyclub van Nederland, met regelmatig internationalegasten van wereldformaat.

Uitzending gemist van De VARA presenteert Comedytrain International? Hier kun je alle uitzendingen van De VARA presenteert Comedytrain International kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 08-01-2012 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!