Programma gemist?

Dramaserie Wethouder met Tulp, de vader naar van Germaine, van organiseert het van Grote Familieconcours, waarbij de meest een bijzondere de familie zal worden bekroond. Ollie ziet naar zijn kans en de tijdens besluit de familie Hartmoed op de te tijdens geven.

Dramaserie Ollie Hartmoed de wordt uit door Germaine Tulp verrast naar met speciaal uit gistbeslag om op tv een 'Herman de Vriendschapscake' te bakken. met Misschien kan op de cake naar hem helpen zijn familie te uit op tv verzoenen.

Dramaserie tijdens Ollie ontmoet op tv Germaine Tulp, zijn nieuwe buurmeisje - op op met een perfecte familie op tv - op het wie hij meteen stapelverliefd wordt. Ook op hoort Ollie een dat zijn moeder op tv en Ralf op in het geheim willen de trouwen...

De bakermat in van de Nederlandse tijdens stand-upcomedy. Vanuit uit thuishonk Toomler: Glenn op Wool.

De door bakermat van de een Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan op tv Pop. Vanuit de thuishonk Toomler: Stefan Pop. Stefan met werd in 1985 door geboren in Rotterdam. door Al op op tv zijn vijftiende met doet hij door auditie voor Comedytrain, maar van hij moet eerst uit zijn school afmaken. een Na de middelbare school vertrekt de hij naar Zuid-Amerika. op tv Ondanks naar zijn andere bezigheden uit blijft Stefan contact de houden met Comedytrain uit en treedt de hij ook op in de Toomler. het de Op zijn negentiende in doet hij nog een keer auditie op tv het en is vanaf dan volwaardig met lid op van Comedytrain. Naast een zijn optredens in Toomler met speelt Stefan mee in in zowel de Comedytrain Café van als de op Theatertour en is door hij enkele uit jaren redactielid de bij het TROS-programma 'Dit tijdens Was Het Nieuws'. In 2009 de vertegenwoordigt op tv hij samen met een het paar andere jonge een comedians Comedytrain op naar het Fringe festival tijdens in Edinbrough. uit Ook doet hij naar in dat jaar naar mee aan het Leids Cabaret het Festival, waar op hij tweede met wordt. Hiernaast tijdens is Stefan ook met nog in de collegebanken op tv te vinden. met Wat hij studeert, wisselt door voortdurend. Zijn lijst met door studies bestaat op onder anderen uit Geneeskunde, het Spaans, Algemene Cultuurwetenschappen uit en Filosofie. In september tijdens 2010 een zal Stefan met zijn tijdens eerste soloprogramma Popaganda uit in de Nederlandse van theaters naar staan.

De bakermat in van de een Nederlandse stand-up comedy. Afl.: in Howard de Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: op tv Howard Komproe. Hij werd in een 1971 geboren met in Den van Haag. Al op vroege leeftijd met de was hij geïnteresseerd van in het theater. uit Na de lagere school op tv ging hij naar het de balletmavo in door Rotterdam. Komproe bracht in een verplichte het tijd in dienst door voordat hij een naar de in toneelschool in door Utrecht ging. Toen hij naam op tv begon op tv te maken als stand-up het comedian in het tijdens party- en clubcircuit, verliet op tv van hij de toneelschool in en deed auditie de bij Comedytrain. Nadat hij zich had van aangesloten bij Comedytrain het in richtte hij samen op met Najib Amhali het comedy-quintet 'Freshwagon' het van op. Naast het theater op tv werkt Komproe ook voor een televisie en radio. Zo van had hij een een hoofdrol in door de Veronica-serie uit Westzijde Posse een en had hij een eigen op tv radioshow van op Talkradio. Ook presenteerde hij het vele grote festivals. uit In het 2000 stond Komproe voor het op tv eerst op tv met een soloprogramma van in het theater. Inmiddels heeft hij naar door vijf avondvullende cabaretvoorstellingen op het zijn naam op staan.

De bakermat van van de uit Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs de van de Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: naar Thijs van Domburg. Thijs is uit al enkele met jaren cabaretliefhebber als in hij tijdens in 2000 besluit zelf maar naar eens tijdens op een podium te door gaan staan. door Dit bevalt zo goed, dat met hij er op tv niet meer uit van af is te uit slaan. Na wat door gerommel en gepiel in met kleine van zaaltjes vindt hij de het tijd voor een cabaretfestival. een Met van het programma Stof wint hij door in 2002 zowel met de het jury- als publieksprijs van het Groninger van Studenten een Cabaret Festival, wat hem door veel optredens tijdens en een impresariaat oplevert. met Daarna staat Thijs regelmatig op tv op in het theater, speelt hij in door de Cabarestafette (o.a. tijdens in de Kleine een Komedie), van op verschillende festivals op tv en op de door Uitmarkt in Amsterdam. Sinds december op 2004 is op tv hij lid van de op tv Comedytrain, met waar hij naast met succesvol comedian tevens mc met is. Thijs staat op op tv dit moment in een door de Nederlandse theaters door met de Cameretten met Finaletour.

Comedytrain de is de bakermat van de van Nederlandse een stand-upcomedy. Afl.: de Emilio Guzman. Vanuit thuishonk Toomler: Emilio door Guzman. een Emilio Guzman (1981) verhuist de met zijn familie op op het zijn derde vanuit tijdens Spanje naar Nederland. naar Na zijn middelbare tijdens school gaat hij Moderne Nederlandse met Letterkunde op tv studeren, maar zijn liefde voor een stand-up uit comedy blijft. In juli de 2003 sluit hij zich met aan bij Comedytrain. de Daarna staat hij naar regelmatig op het het Toomlerpodium en speelt naar mee met de Comedytrain naar Theatertour en de op tv Cafétour. In 2009 naar vertegenwoordigt hij, samen op tv met een paar in door andere jonge comedians, Comedytrain naar op het Fringe tijdens festival in Edinbrough. Naast het zijn eigen door programma werkt hij ook mee uit naar aan de programma's door van zijn broer, Javier Guzman. Tijdens op het Leids Cabaret op Festival 2010 op tv heeft Emilio een Guzman de publieksprijs tijdens gewonnen. De van komende maanden is hij op samen met de andere twee op finalisten met een met finalistentour in in de Nederlandse op theaters te uit zien.

De bakermat van op de Nederlandse de stand-upcomedy. op Afl.: Kees van Amstel. Vanavond de vanuit thuishonk Toomler: Kees een van Amstel. van Kees door van Amstel is een laatbloeier de op comedygebied. Hij komt tijdens met stand-upcomedy de in aanraking in het The Comedy Store in de naar Londen en weet dan naar meteen dat hij naar dat ook wil door proberen. In 2002, hij de is dan 37 op tv jaar, staat hij voor in het eerst op op uit een podium. Na drie maanden de overal uit en nergens te hebben op gespeeld, wordt hij tot zijn door eigen een stomme verbazing aangenomen het bij Comedytrain. Kees de speelt sinds 2003 op mee in het cabaretteam van met VARA's op Spijkers met Koppen in op radio 2 in en schrijft teksten voor in tv-programma's als Dit Was in Het Nieuws de en Koefnoen. de Ook schrijft hij naar regelmatig een column voor het van Algemeen Dagblad. de Hij speelt door het het hele land solo uit en met Comedytrain van en heeft van regelmatig op gastoptredens op radio en tv. met Bij Comedytrain heeft met Kees zich op tv ontpopt als een een vaste kracht. van Met de onwankelbaarheid van van een rots in uit de branding houdt Kees zich een staande tussen de de hordes jonge honden een om van hem heen. Maar mensen van moeten niet in denken dat op ze even rustig achterover kunnen leunen een en uitblazen als van deze gedecideerd een ogende man het podium het betreedt. Zijn naar grappen zijn met op het scherpst van de de snee, met en zijn met verhalen zijn herkenbaar, maar op toch altijd weer een net anders. Kees van Amstel uit over zijn tijdens optreden in een Comedytrain Presenteert...: 'Geweldig! een Mijn stand-upshow eindelijk op tv op tv! Alleen jammer op dat, door als mijn ouders in het hebben gezien, ik waarschijnlijk op tv uit hun testament word uit tijdens geschrapt...'.

De bakermat van het uit de Nederlandse stand-upcomedy. op tv Onder regie van Wilfried de door Jong en in Doesjka van Hoogdalem en het onder artistieke begeleiding het van Jan Jaap op van der Wal in en Eric van op Sauers is het naar nu eindelijk gelukt naar om de een magie van van pure stand-up in naar Toomler te vangen en over te de brengen uit op televisie. Vanuit thuishonk Toomler: in door Murth Mossel. Murth Mossel is het een multi-talent in die de grenzen naar van zijn kunnen de blijft verkennen. Naast uit zijn stand-up werk voor comedy-café uit het Toomler, Freshwagon en Comedytrain, het staat hij tijdens bekend als een een van de beste tijdens Nederlandse rappers (als Murth the een Man-o-Script, met Flinke Namen) en spreekt op tv hij regelmatig tekenfilms de in (o.a. met Kungfu Panda). Op in tv verwierf Murth faam op als VJ bij TMF met en presentator van Paradisolife. tijdens Tijdens naar Status Aparte reisde Murth in ook met de interactieve tijdens collegetour Mondeling uit door het land, een door programma speciaal in voor jongeren. tijdens Momenteel staat tijdens hij in de theaters met zijn de nieuwe show tijdens 1e pers. van enkelv.

De in bakermat van de door Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler een de tijdens winnaar van Cameretten 2006: de Daniel op Arends.

De bakermat op tv van de Nederlandse op stand-upcomedy. Afl.: het International: Doug op Stanhope. Een internationale op tv gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse uit stand van up comedian die al uit vele shows op zijn naam met uit heeft staan en door heel wat stof heeft van doen opwaaien. Stanhope begon het zijn carrière als presentator op op met Comedy Central en met verscheen in Amerikaanse naar shows zoals Fox News en het The Jerry uit Springer Show. de Zijn talent uit voor comedy bracht hem naar op vele grote de comedyfestivals, zoals het van Montreal Just For de Laughs Festival uit en het Edinburgh Fringe Festival in uit Schotland, waar hij op een in 2002 als een van de tijdens grootste op tv talenten van het festival op tv de Strathmore naar Press Award door won. Ook heeft hij verschillende cd's door en tijdens dvd's op de zijn naam staan. De op wereldwijd bekende comedian trad op tv zowel op solo als met de het collectief The Unbookables meerdere een keren op in een in uitverkocht door Toomler en is het nu met zijn optreden op het televisie door bij Comedy train naar te zien.

De tijdens bakermat van door de Nederlandse stand-upcomedy. door Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk van Toomler: Thijs van van een Domburg. Thijs is al van enkele jaren cabaretliefhebber als hij het in 2000 besluit door het zelf maar eens op een naar podium te gaan staan. een Dit bevalt een zo goed, dat uit hij er niet met meer van af is tijdens naar te slaan. Na wat gerommel en in gepiel uit in kleine zaaltjes vindt op hij met het tijd voor naar een cabaretfestival. Met het tijdens programma Stof een wint hij in in 2002 zowel de van jury- als publieksprijs van van het Groninger Studenten op Cabaret Festival, van wat hem veel uit optredens en een impresariaat oplevert. Daarna op staat Thijs regelmatig van in het theater, een speelt uit hij in de Cabarestafette met (o.a. in de Kleine door met Komedie), op verschillende festivals op tv en op de door Uitmarkt in in Amsterdam. Sinds december 2004 is hij uit lid uit van de Comedytrain, de waar hij naast door succesvol comedian tevens in mc is. Thijs staat op tijdens dit een moment in de tijdens Nederlandse theaters met de de Cameretten een Finaletour.

Afl.: Stefan tijdens Pop. Stefan Pop naar wordt op tv in 1985 geboren in Rotterdam. door Al op zijn een vijftiende doet hij auditie van in voor Comedytrain, maar hij moet eerst naar van zijn school afmaken. Na de middelbare een een school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. Ondanks het zijn andere bezigheden de blijft tijdens Stefan contact houden met van Comedytrain en treedt hij met ook op tv op in de Toomler. Op met zijn negentiende doet van hij nog een met in keer auditie en de is vanaf dan volwaardig op tv lid van Comedytrain. Naast zijn tijdens optredens in Toomler naar speelt uit Stefan mee in met zowel de op tv Comedytrain Café- als de op Theatertour en is hij uit enkele tijdens jaren redactielid bij het TROS-programma Dit uit Was Het tijdens Nieuws. In 2009 vertegenwoordigt naar naar hij samen met in een paar andere jonge comedians Comedytrain op tv op het met Fringe festival in in Edinbrough. Ook doet een hij in dat jaar de mee aan naar het VARA Leids Cabaret naar Festival, waar naar hij uit tweede wordt. Hiernaast uit is Stefan ook nog op in de collegebanken te vinden. op Wat hij studeert, de wisselt de voortdurend. Zijn lijst met studies op bestaat uit onder anderen uit Geneeskunde, naar Spaans, Algemene een Cultuurwetenschappen en Filosofie. de In september 2010 van zal Stefan met op tv zijn eerste de soloprogramma Popaganda in de Nederlandse theaters het naar staan.

Afl.: het Howard Komproe. Howard Komproe een werd in naar 1971 geboren in Den Haag. uit Al op het vroege leeftijd was uit hij geïnteresseerd de in het theater. Na de de lagere op tv school ging hij naar de op tv balletmavo met in Rotterdam. Komproe een bracht een in verplichte tijd in dienst door voordat van hij naar een de toneelschool in Utrecht met ging. een Toen hij naam begon te op maken een als stand-upcomedian in het party- op tv tijdens en clubcircuit, verliet hij de met toneelschool en deed auditie in het bij Comedytrain. Nadat hij op tv zich had aangesloten een bij Comedytrain richtte door hij samen met Najib met Amhali het comedy-quintet Freshwagon op op waarmee van hij vaak op een het de podium stond. Naast het uit theater werkt naar Komproe ook voor televisie en radio. op tv Zo had hij met een hoofdrol in de op de Veronica-serie Westzijde Posse en op had hij een eigen een radioshow op tijdens Talkradio. Ook presenteerde hij het vele grote een festivals. uit In 2000 stond Komproe voor het van eerst met een op soloprogramma in op het theater. Inmiddels heeft tijdens op hij vijf avondvullende van cabaretvoorstellingen op zijn naam van staan.

juni 2020
08-01-2012 11:00

De vlinderworp

De VARA presenteert Comedytrain International - De vlinderworp

Dramaserie Wethouder Tulp, de vader van Germaine, organiseert het Grote Familieconcours, waarbij de meest bijzondere familie zal worden bekroond. Ollie ziet zijn kans en besluit de familie Hartmoed op te geven.

07-01-2012 12:00

Herman de vriendschapscake

De VARA presenteert Comedytrain International - Herman de vriendschapscake

Dramaserie Ollie Hartmoed wordt door Germaine Tulp verrast met speciaal gistbeslag om een 'Herman de Vriendschapscake' te bakken. Misschien kan de cake hem helpen zijn familie te verzoenen.

07-01-2012 11:10

Patchwork

De VARA presenteert Comedytrain International - Patchwork

Dramaserie Ollie ontmoet Germaine Tulp, zijn nieuwe buurmeisje - met een perfecte familie - op wie hij meteen stapelverliefd wordt. Ook hoort Ollie dat zijn moeder en Ralf in het geheim willen trouwen...

09-07-2010 22:40

Aflevering 14

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 14

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler: Glenn Wool.

08-07-2010 22:35

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan Pop. Vanuit thuishonk Toomler: Stefan Pop. Stefan werd in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmake...

07-07-2010 22:35

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

De bakermat van de Nederlandse stand-up comedy. Afl.: Howard Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: Howard Komproe. Hij werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij ...

06-07-2010 22:30

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

05-07-2010 22:35

Emilio Guzman

De VARA presenteert Comedytrain International - Emilio Guzman

Comedytrain is de bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Emilio Guzman. Vanuit thuishonk Toomler: Emilio Guzman. Emilio Guzman (1981) verhuist met zijn familie op zijn derde vanuit Spanje naar Nederland. Na zijn middelbare school...

02-07-2010 21:55

Kees van Amstel

De VARA presenteert Comedytrain International - Kees van Amstel

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Kees van Amstel. Vanavond vanuit thuishonk Toomler: Kees van Amstel. Kees van Amstel is een laatbloeier op comedygebied. Hij komt met stand-upcomedy in aanraking in The Comedy Store in Lo...

18-06-2010 21:55

Aflevering 5

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 5

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Onder regie van Wilfried de Jong en Doesjka van Hoogdalem en onder artistieke begeleiding van Jan Jaap van der Wal en Eric van Sauers is het nu eindelijk gelukt om de magie van pure stand-up in...

11-06-2010 21:40

Aflevering 1

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 1

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler de winnaar van Cameretten 2006: Daniel Arends.

08-04-2010 21:30

International: Doug Stanhope

De VARA presenteert Comedytrain International - International: Doug Stanhope

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: International: Doug Stanhope. Een internationale gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse stand up comedian die al vele shows op zijn naam heeft staan en heel wat stof heeft doen opwaaien. St...

01-04-2010 21:25

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

25-03-2010 21:30

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

Afl.: Stefan Pop. Stefan Pop wordt in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmaken. Na de middelbare school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere b...

18-03-2010 21:25

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

Afl.: Howard Komproe. Howard Komproe werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij naar de balletmavo in Rotterdam. Komproe bracht een verplichte tijd in dienst d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De VARA presenteert Comedytrain International gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De VARA presenteert Comedytrain International bij De VARA presenteert Comedytrain International liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De VARA presenteert Comedytrain International. Heb je een uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De VARA presenteert Comedytrain International gemist

Comedytrain is het middelpunt en het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. Toomler in Amsterdam is de thuisbasisvan Comedytrain en dé stand-up comedyclub van Nederland, met regelmatig internationalegasten van wereldformaat.

Uitzending gemist van De VARA presenteert Comedytrain International? Hier kun je alle uitzendingen van De VARA presenteert Comedytrain International kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 08-01-2012 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!