Programma gemist?

Dramaserie Wethouder Tulp, van de vader van een Germaine, organiseert van het Grote door Familieconcours, waarbij de meest met bijzondere familie zal worden uit bekroond. Ollie ziet in zijn in kans en besluit op de familie Hartmoed door op te op tv geven.

Dramaserie op Ollie Hartmoed wordt door van Germaine Tulp tijdens verrast met speciaal met gistbeslag om een van 'Herman de Vriendschapscake' met te bakken. Misschien de kan de het cake hem helpen zijn familie te met met verzoenen.

Dramaserie Ollie ontmoet op tv Germaine tijdens Tulp, zijn tijdens nieuwe buurmeisje - met uit een perfecte familie het - op wie door hij meteen stapelverliefd op tv wordt. Ook hoort Ollie dat uit het zijn moeder en door Ralf in het geheim willen het trouwen...

De bakermat met van in de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit op tv thuishonk Toomler: Glenn op Wool.

De op bakermat van de Nederlandse op tv stand-upcomedy. Afl.: Stefan op tv Pop. Vanuit thuishonk van Toomler: Stefan Pop. Stefan naar werd in in 1985 de geboren in Rotterdam. uit Al op zijn met vijftiende doet hij auditie een voor Comedytrain, het maar hij moet eerst zijn school tijdens afmaken. Na de met middelbare op school vertrekt tijdens hij naar Zuid-Amerika. in Ondanks zijn andere bezigheden blijft op tv Stefan in contact houden met Comedytrain en treedt het hij een ook op in de met Toomler. Op tijdens zijn negentiende doet hij naar nog een keer op auditie en is op tv vanaf dan volwaardig lid op van op tv Comedytrain. Naast zijn optredens de in Toomler speelt tijdens Stefan mee in zowel tijdens de Comedytrain een Café als de door Theatertour en is hij op uit enkele jaren redactielid bij uit het TROS-programma van 'Dit Was Het de Nieuws'. In 2009 vertegenwoordigt uit hij samen met een uit paar andere jonge comedians op Comedytrain op door het Fringe een festival in een Edinbrough. Ook doet hij in op dat jaar het mee aan het in Leids Cabaret Festival, waar op tv hij uit tweede wordt. Hiernaast is Stefan van ook nog in de door collegebanken te naar vinden. Wat door hij studeert, wisselt de voortdurend. Zijn lijst uit met studies bestaat onder anderen met uit uit Geneeskunde, Spaans, Algemene de Cultuurwetenschappen en Filosofie. op tv In september 2010 een zal Stefan op met zijn eerste soloprogramma Popaganda in op het de Nederlandse theaters naar staan.

De met bakermat van de Nederlandse stand-up een een comedy. Afl.: Howard Komproe. naar Vanuit thuishonk Toomler: Howard Komproe. op Hij naar werd in het 1971 geboren in Den Haag. Al in op een vroege leeftijd was hij geïnteresseerd op tv in het naar theater. Na de door lagere school ging hij in naar de in balletmavo op tv in Rotterdam. Komproe uit bracht een verplichte tijd in dienst de door de voordat hij naar de op tv toneelschool in in Utrecht ging. Toen hij in naam begon te het maken als tijdens stand-up comedian de in het party- en op clubcircuit, verliet hij de in toneelschool van en deed auditie bij Comedytrain. van Nadat het hij zich had aangesloten in bij Comedytrain richtte de hij samen met Najib Amhali op tv het naar comedy-quintet 'Freshwagon' op. Naast het van theater werkt de Komproe ook uit voor televisie met en radio. Zo door had hij een hoofdrol in op tv de Veronica-serie Westzijde door Posse tijdens en had hij een eigen de radioshow het op Talkradio. Ook presenteerde hij vele in grote het festivals. In 2000 in stond Komproe voor het een eerst met met een soloprogramma in het theater. in Inmiddels op tv heeft hij vijf avondvullende de cabaretvoorstellingen op met zijn naam door staan.

De door bakermat van de Nederlandse op stand-upcomedy. Afl.: uit Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk tijdens Toomler: uit Thijs van Domburg. op tv Thijs is al tijdens enkele jaren van cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit tijdens in zelf maar eens op van een podium te gaan staan. een Dit bevalt zo op goed, met dat hij er tijdens niet meer van op af is te van slaan. Na wat de gerommel en naar gepiel in kleine zaaltjes vindt hij tijdens het uit tijd voor een cabaretfestival. Met naar het programma met Stof wint hij door in 2002 zowel in de jury- op tv als publieksprijs van het tijdens Groninger het Studenten Cabaret Festival, wat een hem veel optredens en een de impresariaat oplevert. naar Daarna staat Thijs de regelmatig in in het theater, speelt hij in op tijdens de Cabarestafette (o.a. in de Kleine uit Komedie), op van verschillende festivals en op tijdens de Uitmarkt in op tv Amsterdam. de Sinds december 2004 een is hij door lid van de Comedytrain, op waar hij naast succesvol comedian door uit tevens mc is. Thijs staat op het de dit moment in met de Nederlandse theaters met de Cameretten de door Finaletour.

Comedytrain is door de in bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: op Emilio Guzman. Vanuit door naar thuishonk Toomler: Emilio Guzman. Emilio naar Guzman (1981) door verhuist met zijn het familie op in zijn derde vanuit Spanje naar Nederland. van Na door zijn middelbare school gaat hij de Moderne op tv Nederlandse Letterkunde studeren, maar door zijn liefde voor op stand-up comedy blijft. uit In juli 2003 sluit een hij het zich aan uit bij Comedytrain. Daarna staat hij regelmatig in op het Toomlerpodium de en speelt uit mee met de Comedytrain het Theatertour en de tijdens de Cafétour. In 2009 vertegenwoordigt uit hij, samen van met een paar andere door jonge comedians, tijdens Comedytrain op het Fringe festival door in Edinbrough. Naast in zijn eigen programma werkt van hij op ook mee aan de van programma's in van zijn broer, Javier in Guzman. Tijdens van het Leids Cabaret Festival 2010 de heeft door Emilio Guzman de publieksprijs gewonnen. uit De komende maanden is tijdens hij in samen met de andere twee van finalisten het met een finalistentour in met de Nederlandse theaters op tv te door zien.

De bakermat uit van het de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Kees door van Amstel. Vanavond op tv vanuit de thuishonk Toomler: Kees van Amstel. Kees naar van Amstel is een een op tv laatbloeier op comedygebied. Hij komt tijdens op tv met stand-upcomedy in aanraking in in The naar Comedy Store in uit Londen en weet dan in meteen dat hij op tv dat ook wil proberen. tijdens In tijdens 2002, hij is dan tijdens 37 jaar, staat tijdens hij voor het eerst door op een podium. Na door drie maanden overal op tv en van nergens te hebben naar gespeeld, wordt hij naar tot zijn eigen stomme verbazing uit het aangenomen bij Comedytrain. Kees van speelt sinds met 2003 mee in het cabaretteam van in VARA's Spijkers met het een Koppen op radio 2 en met schrijft teksten voor van tv-programma's als Dit Was in naar Het Nieuws en Koefnoen. Ook schrijft een hij regelmatig een tijdens column de voor het Algemeen Dagblad. Hij de speelt door door het hele land solo het het en met Comedytrain en heeft regelmatig door gastoptredens op radio op tv en een tv. Bij Comedytrain heeft het Kees zich ontpopt als op een uit vaste kracht. Met de onwankelbaarheid op van een rots op in met de branding de houdt Kees zich staande de tussen de hordes door jonge honden om hem in heen. Maar mensen moeten de niet denken in dat ze even naar rustig achterover kunnen leunen met en uitblazen het als deze tijdens gedecideerd ogende uit man het podium betreedt. Zijn in grappen zijn op het het op tv scherpst van de snee, op en zijn verhalen zijn een herkenbaar, maar een toch altijd weer net anders. in Kees van Amstel van over met zijn optreden in het Comedytrain Presenteert...: de 'Geweldig! Mijn stand-upshow eindelijk op tv! door Alleen jammer in dat, als mijn ouders een het de hebben gezien, ik waarschijnlijk uit het hun uit testament word op tv geschrapt...'.

De tijdens bakermat van in de Nederlandse stand-upcomedy. Onder regie in van Wilfried de de Jong en op Doesjka van Hoogdalem en onder op tv artistieke begeleiding van van Jan Jaap op van der een Wal en Eric de van Sauers is het in nu eindelijk gelukt om in de magie van uit pure stand-up in op in Toomler te vangen het en over te brengen uit op televisie. Vanuit thuishonk naar Toomler: Murth Mossel. in Murth Mossel een is een multi-talent uit die de grenzen van in zijn kunnen blijft het verkennen. naar Naast zijn stand-up werk voor het comedy-café door Toomler, Freshwagon en Comedytrain, staat de hij de bekend als een van de beste een Nederlandse het rappers (als Murth the een Man-o-Script, Flinke naar Namen) en spreekt een hij regelmatig tekenfilms het in (o.a. in Kungfu Panda). Op de tv verwierf Murth faam als op VJ bij TMF en in presentator van uit Paradisolife. Tijdens Status tijdens Aparte reisde Murth ook door naar met de interactieve collegetour Mondeling op door het land, de een programma van speciaal voor jongeren. Momenteel staat de hij in met de theaters tijdens met zijn nieuwe show met 1e in pers. enkelv.

De door bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. met Vanuit op thuishonk Toomler de winnaar op tv van Cameretten het 2006: Daniel tijdens Arends.

De een bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. met uit Afl.: International: Doug Stanhope. Een internationale het gast: tijdens Doug Stanhope, op een Amerikaanse stand het up comedian die al door vele shows op door zijn naam heeft staan en de heel wat door stof heeft doen het opwaaien. Stanhope naar begon zijn carrière als presentator op tv in op Comedy Central en een verscheen in Amerikaanse shows zoals een met Fox News en door The Jerry Springer Show. Zijn talent op voor door comedy bracht hem naar een vele grote op comedyfestivals, zoals het Montreal naar Just For Laughs het Festival en op het Edinburgh Fringe Festival in uit Schotland, uit waar hij in 2002 het als een van naar de grootste talenten van door het festival de tijdens door Strathmore Press Award won. Ook op tv heeft hij verschillende in cd's en van dvd's op zijn tijdens naam staan. De wereldwijd bekende in comedian trad zowel tijdens solo als met met het collectief op tv The Unbookables meerdere op tv keren op in een het uitverkocht een Toomler en uit is nu met tijdens zijn optreden op televisie op bij Comedy train het te zien.

De uit bakermat van naar de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: op tv Thijs van Domburg. Vanuit de thuishonk Toomler: van Thijs van Domburg. Thijs op is een al enkele jaren de cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit in zelf maar eens door op in een podium op te gaan staan. in Dit bevalt zo goed, op dat hij het er niet meer van tijdens af is te slaan. Na de wat in gerommel en gepiel de in kleine met zaaltjes vindt hij het tijd naar voor een cabaretfestival. uit Met het programma door Stof wint naar hij in 2002 zowel met de jury- als publieksprijs een van het uit Groninger Studenten uit Cabaret Festival, wat hem veel door de optredens en een impresariaat oplevert. Daarna een staat Thijs naar regelmatig in het uit theater, in speelt hij in op tv de Cabarestafette (o.a. in de met Kleine Komedie), op verschillende met festivals en op op tv door de Uitmarkt in met Amsterdam. Sinds december 2004 is door hij lid van de in Comedytrain, waar hij naar uit naast succesvol comedian tevens mc is. het Thijs staat in op op tv dit moment in de naar Nederlandse theaters met de Cameretten met op Finaletour.

Afl.: de Stefan Pop. Stefan Pop in wordt in 1985 de geboren in Rotterdam. op Al op van zijn vijftiende doet het hij auditie voor naar Comedytrain, maar een hij moet eerst zijn op tv school afmaken. Na de middelbare op school vertrekt het hij naar Zuid-Amerika. Ondanks op op tv zijn andere bezigheden blijft op Stefan contact houden van met Comedytrain en treedt hij een ook op in het de een Toomler. Op zijn in negentiende doet hij op tv nog een keer auditie in en is vanaf in dan volwaardig lid van van Comedytrain. Naast zijn op optredens tijdens in Toomler een speelt Stefan mee in van zowel de Comedytrain Café- als in door de Theatertour en op tv is hij enkele jaren redactielid naar bij het TROS-programma Dit een tijdens Was Het Nieuws. In het 2009 vertegenwoordigt door hij samen met een naar paar andere jonge het comedians Comedytrain op op tv het Fringe festival met in Edinbrough. op Ook doet hij in dat jaar tijdens in mee aan het naar VARA Leids Cabaret Festival, waar in hij tweede op tv wordt. Hiernaast is Stefan van ook nog in uit de collegebanken te een vinden. Wat in hij studeert, wisselt voortdurend. Zijn een lijst een met studies bestaat het onder anderen uit in Geneeskunde, Spaans, Algemene Cultuurwetenschappen en in Filosofie. In op tv september 2010 van zal Stefan van met zijn eerste soloprogramma Popaganda in op de Nederlandse theaters op tv van staan.

Afl.: op Howard Komproe. op tv Howard Komproe werd in 1971 geboren tijdens in Den de Haag. de Al op vroege met leeftijd was hij een geïnteresseerd in het theater. Na de een lagere school ging een hij op naar de balletmavo in Rotterdam. van Komproe naar bracht een naar verplichte tijd in dienst door voordat in hij uit naar de toneelschool het in Utrecht een ging. Toen hij naam begon met te maken een als stand-upcomedian een in het party- tijdens en clubcircuit, verliet van hij de toneelschool en deed auditie door bij op Comedytrain. Nadat hij zich had uit aangesloten de bij Comedytrain richtte hij samen uit met op Najib Amhali het comedy-quintet Freshwagon door op het waarmee hij vaak met op het podium op tv stond. Naast het op tv theater werkt een Komproe ook voor televisie met en radio. Zo had hij een een hoofdrol in tijdens de de Veronica-serie Westzijde in Posse en had hij een een eigen uit radioshow op Talkradio. Ook de presenteerde hij vele grote op tv festivals. een In 2000 stond Komproe voor het tijdens eerst uit met een uit soloprogramma in het theater. op Inmiddels heeft hij de vijf avondvullende cabaretvoorstellingen op zijn tijdens op tv naam staan.

april 2019
08-01-2012 11:00

De vlinderworp

De VARA presenteert Comedytrain International - De vlinderworp

Dramaserie Wethouder Tulp, de vader van Germaine, organiseert het Grote Familieconcours, waarbij de meest bijzondere familie zal worden bekroond. Ollie ziet zijn kans en besluit de familie Hartmoed op te geven.

07-01-2012 12:00

Herman de vriendschapscake

De VARA presenteert Comedytrain International - Herman de vriendschapscake

Dramaserie Ollie Hartmoed wordt door Germaine Tulp verrast met speciaal gistbeslag om een 'Herman de Vriendschapscake' te bakken. Misschien kan de cake hem helpen zijn familie te verzoenen.

07-01-2012 11:10

Patchwork

De VARA presenteert Comedytrain International - Patchwork

Dramaserie Ollie ontmoet Germaine Tulp, zijn nieuwe buurmeisje - met een perfecte familie - op wie hij meteen stapelverliefd wordt. Ook hoort Ollie dat zijn moeder en Ralf in het geheim willen trouwen...

09-07-2010 22:40

Aflevering 14

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 14

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler: Glenn Wool.

08-07-2010 22:35

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan Pop. Vanuit thuishonk Toomler: Stefan Pop. Stefan werd in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmake...

07-07-2010 22:35

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

De bakermat van de Nederlandse stand-up comedy. Afl.: Howard Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: Howard Komproe. Hij werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij ...

06-07-2010 22:30

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

05-07-2010 22:35

Emilio Guzman

De VARA presenteert Comedytrain International - Emilio Guzman

Comedytrain is de bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Emilio Guzman. Vanuit thuishonk Toomler: Emilio Guzman. Emilio Guzman (1981) verhuist met zijn familie op zijn derde vanuit Spanje naar Nederland. Na zijn middelbare school...

02-07-2010 21:55

Kees van Amstel

De VARA presenteert Comedytrain International - Kees van Amstel

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Kees van Amstel. Vanavond vanuit thuishonk Toomler: Kees van Amstel. Kees van Amstel is een laatbloeier op comedygebied. Hij komt met stand-upcomedy in aanraking in The Comedy Store in Lo...

18-06-2010 21:55

Aflevering 5

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 5

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Onder regie van Wilfried de Jong en Doesjka van Hoogdalem en onder artistieke begeleiding van Jan Jaap van der Wal en Eric van Sauers is het nu eindelijk gelukt om de magie van pure stand-up in...

11-06-2010 21:40

Aflevering 1

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 1

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler de winnaar van Cameretten 2006: Daniel Arends.

08-04-2010 21:30

International: Doug Stanhope

De VARA presenteert Comedytrain International - International: Doug Stanhope

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: International: Doug Stanhope. Een internationale gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse stand up comedian die al vele shows op zijn naam heeft staan en heel wat stof heeft doen opwaaien. St...

01-04-2010 21:25

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

25-03-2010 21:30

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

Afl.: Stefan Pop. Stefan Pop wordt in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmaken. Na de middelbare school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere b...

18-03-2010 21:25

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

Afl.: Howard Komproe. Howard Komproe werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij naar de balletmavo in Rotterdam. Komproe bracht een verplichte tijd in dienst d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De VARA presenteert Comedytrain International gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De VARA presenteert Comedytrain International bij De VARA presenteert Comedytrain International liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De VARA presenteert Comedytrain International. Heb je een uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De VARA presenteert Comedytrain International gemist

Comedytrain is het middelpunt en het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. Toomler in Amsterdam is de thuisbasisvan Comedytrain en dé stand-up comedyclub van Nederland, met regelmatig internationalegasten van wereldformaat.

Uitzending gemist van De VARA presenteert Comedytrain International? Hier kun je alle uitzendingen van De VARA presenteert Comedytrain International kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 08-01-2012 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord