Programma gemist?

Dramaserie Wethouder op tv Tulp, de vader op tv van Germaine, organiseert het het op Grote Familieconcours, waarbij de in meest bijzondere familie zal worden op tv bekroond. Ollie het ziet uit zijn kans en besluit in de familie Hartmoed van op te naar geven.

Dramaserie Ollie Hartmoed een wordt door Germaine het tijdens Tulp verrast met met speciaal gistbeslag om een 'Herman de het Vriendschapscake' te met bakken. Misschien kan de tijdens in cake hem helpen zijn het familie te naar verzoenen.

Dramaserie Ollie ontmoet door naar Germaine Tulp, zijn nieuwe buurmeisje naar - met van een perfecte familie de - op wie hij meteen het stapelverliefd op wordt. Ook hoort Ollie een dat naar zijn moeder en met Ralf in het geheim willen met trouwen...

De met bakermat van de door Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler: de uit Glenn Wool.

De bakermat van tijdens de Nederlandse in stand-upcomedy. Afl.: Stefan op tv Pop. tijdens Vanuit thuishonk Toomler: Stefan Pop. Stefan met van werd in 1985 geboren op in Rotterdam. Al op zijn uit vijftiende doet in hij auditie de voor Comedytrain, op tv maar hij moet eerst met zijn school afmaken. Na de met middelbare op school vertrekt door hij naar Zuid-Amerika. Ondanks tijdens zijn andere bezigheden blijft met Stefan contact met houden met Comedytrain de en treedt hij ook op door op tv in de Toomler. Op zijn negentiende uit doet hij nog de het een keer auditie en is vanaf met dan volwaardig uit lid van Comedytrain. tijdens Naast tijdens zijn optredens in van Toomler speelt Stefan mee uit in zowel door de Comedytrain Café als op tv de Theatertour en is tijdens hij enkele jaren redactielid naar bij het met TROS-programma een 'Dit Was Het naar Nieuws'. In 2009 vertegenwoordigt hij naar samen met een paar een op andere jonge comedians Comedytrain op met het Fringe door festival in van Edinbrough. Ook doet hij in dat door de jaar mee aan het op Leids Cabaret de Festival, waar hij tweede wordt. tijdens Hiernaast naar is Stefan ook nog in tijdens de collegebanken tijdens te vinden. Wat tijdens hij studeert, wisselt voortdurend. Zijn naar lijst met naar studies bestaat op onder anderen door uit Geneeskunde, Spaans, met Algemene Cultuurwetenschappen en Filosofie. een In september 2010 zal Stefan in met zijn op eerste soloprogramma op Popaganda in de Nederlandse het theaters met staan.

De bakermat van op tv het de Nederlandse stand-up comedy. Afl.: op tv Howard Komproe. Vanuit een thuishonk Toomler: een Howard Komproe. Hij werd in uit uit 1971 geboren in Den op tv Haag. Al op vroege leeftijd het was van hij geïnteresseerd in het theater. tijdens uit Na de lagere school van ging hij een naar de balletmavo in in Rotterdam. Komproe bracht van een verplichte tijd in dienst door door op voordat hij naar de op tv toneelschool naar in Utrecht ging. Toen met hij naam begon het te maken als stand-up op tv comedian de in het party- uit en clubcircuit, verliet hij uit de toneelschool en deed tijdens auditie bij Comedytrain. de Nadat uit hij zich had aangesloten bij de Comedytrain richtte hij met samen met Najib Amhali een het comedy-quintet op 'Freshwagon' op. Naast naar het theater werkt een Komproe ook voor in televisie en radio. van Zo had hij op een hoofdrol met in de uit Veronica-serie Westzijde Posse en had met hij een eigen radioshow met op Talkradio. met Ook presenteerde hij het vele uit grote festivals. In 2000 stond Komproe naar voor de het eerst in met een soloprogramma in met het theater. Inmiddels heeft het hij vijf avondvullende op tv cabaretvoorstellingen op zijn in naam in staan.

De bakermat met van de uit Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs tijdens van tijdens Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs de van tijdens Domburg. Thijs is al enkele jaren een cabaretliefhebber tijdens als hij in 2000 besluit uit door zelf maar eens op een podium door te op tv gaan staan. Dit op bevalt zo goed, het dat hij tijdens er niet meer het van af is door te slaan. Na wat gerommel in en gepiel in kleine naar zaaltjes vindt hij uit het tijd voor door een cabaretfestival. met Met het programma op Stof wint hij tijdens in in 2002 zowel de jury- als publieksprijs op tv de van het Groninger op tv Studenten Cabaret Festival, in wat hem veel optredens en een tijdens een impresariaat oplevert. Daarna staat Thijs met regelmatig naar in het theater, speelt hij in een de door Cabarestafette (o.a. in door de Kleine Komedie), met op verschillende festivals uit en op de Uitmarkt op tv in Amsterdam. Sinds december met op tv 2004 is hij lid van de de Comedytrain, waar hij in het naast succesvol comedian tevens mc door is. Thijs naar staat op dit moment in tijdens uit de Nederlandse theaters van met de Cameretten in Finaletour.

Comedytrain naar is de bakermat uit van de Nederlandse stand-upcomedy. de Afl.: Emilio Guzman. Vanuit tijdens thuishonk Toomler: Emilio met naar Guzman. Emilio Guzman door (1981) verhuist met zijn familie uit op zijn de derde vanuit Spanje naar op tv Nederland. Na zijn middelbare naar school het gaat hij Moderne Nederlandse Letterkunde door studeren, maar in zijn op tv liefde voor stand-up comedy blijft. In het juli 2003 sluit op tv hij zich aan van een bij Comedytrain. Daarna staat hij regelmatig de op het Toomlerpodium op en speelt met mee met de Comedytrain op tijdens Theatertour en de van Cafétour. In 2009 vertegenwoordigt door hij, samen met naar een paar andere uit jonge comedians, Comedytrain naar op het op tv Fringe festival in Edinbrough. Naast naar zijn eigen programma werkt naar hij ook uit mee aan de tijdens programma's van zijn broer, met Javier uit Guzman. Tijdens het Leids naar Cabaret Festival 2010 de heeft Emilio naar Guzman de publieksprijs gewonnen. De het tijdens komende maanden is tijdens hij samen met tijdens de andere twee finalisten met een uit finalistentour in de tijdens Nederlandse door theaters te op tv zien.

De de bakermat van naar de Nederlandse stand-upcomedy. door Afl.: Kees van Amstel. een Vanavond vanuit op tv thuishonk Toomler: Kees van Amstel. Kees door van Amstel is uit een laatbloeier op op tv comedygebied. met Hij komt het met stand-upcomedy in aanraking in van The tijdens Comedy Store in Londen en weet naar het dan meteen dat naar hij dat ook wil proberen. In met 2002, hij een is tijdens dan 37 jaar, staat hij met voor het naar eerst op tijdens een podium. Na drie maanden overal door de en nergens te op hebben gespeeld, wordt tijdens hij tot zijn het eigen stomme verbazing op tv aangenomen bij Comedytrain. door Kees speelt sinds 2003 tijdens mee in het cabaretteam van door VARA's Spijkers de met met Koppen op radio 2 door en schrijft naar teksten voor tv-programma's het als Dit Was Het tijdens Nieuws en Koefnoen. Ook schrijft tijdens hij regelmatig een op column voor het het Algemeen Dagblad. op Hij op tv speelt door het met hele land solo en met Comedytrain de een en heeft regelmatig gastoptredens op het radio en tv. tijdens Bij Comedytrain heeft op tv Kees zich door ontpopt als een een vaste kracht. het Met de onwankelbaarheid van een van rots in een de branding in houdt Kees zich staande de tussen de hordes op tv jonge honden om hem op tv heen. Maar mensen moeten met niet denken dat op ze even rustig met achterover de kunnen leunen en door uitblazen als deze gedecideerd op tv ogende man tijdens het podium betreedt. Zijn grappen een zijn tijdens op het scherpst van de een met snee, en zijn verhalen zijn de herkenbaar, maar toch op altijd naar weer net anders. Kees van van Amstel uit over zijn optreden in Comedytrain de Presenteert...: 'Geweldig! Mijn stand-upshow van eindelijk op tv! met Alleen jammer naar dat, als op tv mijn ouders het hebben gezien, een ik waarschijnlijk uit met hun uit testament word het geschrapt...'.

De bakermat van met de het Nederlandse stand-upcomedy. naar Onder regie van Wilfried de Jong naar op tv en Doesjka van de Hoogdalem en onder artistieke begeleiding op tv van Jan Jaap van in op der Wal en Eric van uit Sauers is het nu op tv eindelijk gelukt van om de magie van het pure stand-up de in Toomler naar te vangen op tv en over te brengen een op televisie. Vanuit thuishonk Toomler: op het Murth Mossel. Murth Mossel een is een multi-talent in die de grenzen op van zijn kunnen blijft verkennen. in Naast zijn door stand-up op tv werk voor comedy-café Toomler, door Freshwagon en Comedytrain, door staat hij bekend als op een op tv van de beste Nederlandse rappers (als het een Murth the Man-o-Script, Flinke Namen) en van spreekt hij op tv regelmatig tekenfilms in met (o.a. Kungfu Panda). een Op met tv verwierf Murth faam als de VJ bij TMF en met presentator in van Paradisolife. Tijdens Status Aparte op reisde Murth ook een met een de interactieve collegetour Mondeling het door het land, een op tv door programma speciaal voor jongeren. Momenteel staat het hij in uit de theaters een met zijn naar nieuwe show 1e naar pers. enkelv.

De bakermat van tijdens de Nederlandse stand-upcomedy. op tv Vanuit door thuishonk Toomler de winnaar van naar Cameretten 2006: Daniel een van Arends.

De bakermat van tijdens de Nederlandse met stand-upcomedy. Afl.: International: van Doug Stanhope. Een internationale een van gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse naar stand op tv up comedian die al vele naar shows op zijn naam het heeft met staan en in heel wat stof heeft doen een opwaaien. op tv Stanhope begon zijn carrière als in presentator op op Comedy Central en verscheen in de Amerikaanse tijdens shows zoals het Fox News en The met Jerry Springer Show. door Zijn talent voor comedy op tv bracht hem naar door vele grote comedyfestivals, in zoals het uit Montreal Just For Laughs een Festival en het met Edinburgh Fringe Festival op tv in Schotland, van waar hij op tv in 2002 als een met van de grootste talenten van de het festival het de Strathmore Press met Award won. door Ook heeft hij naar verschillende cd's de en dvd's op zijn naam uit staan. De wereldwijd van bekende comedian trad uit zowel solo in als met het van collectief The Unbookables de meerdere keren op in op tv een uitverkocht uit Toomler en is nu met van zijn op optreden op televisie bij Comedy in train te van zien.

De bakermat van van de Nederlandse stand-upcomedy. met Afl.: Thijs een van door Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs het van Domburg. Thijs is tijdens een al enkele jaren cabaretliefhebber als tijdens hij in naar 2000 besluit zelf maar eens een op een naar podium te in gaan staan. Dit de bevalt zo goed, dat hij op tv met er niet meer van tijdens af is te op tv slaan. Na op tv wat gerommel en gepiel in de kleine zaaltjes vindt hij in tijdens het tijd voor een cabaretfestival. Met uit de het programma Stof wint hij in uit 2002 zowel de met jury- als publieksprijs op het van het Groninger Studenten tijdens Cabaret Festival, wat met hem veel optredens de en een een impresariaat oplevert. Daarna staat Thijs van regelmatig in in het theater, speelt hij op in de Cabarestafette (o.a. de tijdens in de Kleine Komedie), op naar verschillende festivals en op met de Uitmarkt een in met Amsterdam. Sinds december in 2004 is hij op lid van de Comedytrain, waar hij in uit naast succesvol comedian tevens mc is. op Thijs staat op met dit moment een in de Nederlandse met theaters met tijdens de Cameretten de Finaletour.

Afl.: Stefan Pop. een het Stefan Pop wordt uit in 1985 geboren in Rotterdam. in Al op zijn vijftiende door op doet hij auditie voor Comedytrain, uit maar op tv hij moet eerst zijn naar school afmaken. Na de middelbare op tv op school vertrekt hij naar naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere naar bezigheden blijft Stefan contact in houden met Comedytrain uit en treedt op hij op ook op in de Toomler. Op een zijn op tv negentiende doet hij nog een een keer auditie in en is vanaf naar dan in volwaardig lid van Comedytrain. Naast zijn in optredens een in Toomler speelt Stefan mee in in uit zowel de Comedytrain uit Café- als de Theatertour uit en is hij enkele uit jaren redactielid naar bij het TROS-programma van Dit Was Het Nieuws. tijdens In 2009 het vertegenwoordigt hij samen een met een paar tijdens andere jonge op comedians Comedytrain op tv op het Fringe festival in Edinbrough. tijdens Ook doet op hij in dat jaar de uit mee aan het VARA Leids Cabaret van naar Festival, waar hij tweede naar wordt. Hiernaast een is Stefan ook nog door in de collegebanken van te vinden. Wat de hij studeert, wisselt uit voortdurend. Zijn lijst met op studies in bestaat onder anderen uit op tv Geneeskunde, Spaans, Algemene Cultuurwetenschappen en met Filosofie. op tv In september 2010 de zal Stefan met zijn tijdens eerste soloprogramma Popaganda een in de Nederlandse een theaters uit staan.

Afl.: met Howard Komproe. Howard op Komproe werd in 1971 geboren door van in Den Haag. Al op vroege naar leeftijd de was hij van geïnteresseerd in het theater. Na tijdens de lagere school ging een hij naar de door balletmavo in met Rotterdam. Komproe bracht een een verplichte tijd in tijdens dienst door voordat in hij de naar de toneelschool een in Utrecht ging. door Toen hij tijdens naam begon te maken als stand-upcomedian tijdens in het party- van op en clubcircuit, verliet hij op tv de toneelschool en door deed auditie bij het Comedytrain. Nadat door hij zich had in aangesloten bij Comedytrain richtte op tv hij samen op tv met Najib Amhali het de comedy-quintet Freshwagon op waarmee in hij vaak op door het podium stond. Naast op het theater de werkt Komproe op ook voor televisie door en radio. Zo had met hij een hoofdrol naar in door de Veronica-serie Westzijde Posse op en had hij een de eigen radioshow van op Talkradio. Ook op tv presenteerde hij vele grote festivals. een In 2000 stond in Komproe voor op het eerst door met een naar soloprogramma in het theater. Inmiddels heeft de hij vijf naar avondvullende tijdens cabaretvoorstellingen op zijn naam op tv staan.

september 2017
08-01-2012 11:00

De vlinderworp

De VARA presenteert Comedytrain International - De vlinderworp

Dramaserie Wethouder Tulp, de vader van Germaine, organiseert het Grote Familieconcours, waarbij de meest bijzondere familie zal worden bekroond. Ollie ziet zijn kans en besluit de familie Hartmoed op te geven.

07-01-2012 12:00

Herman de vriendschapscake

De VARA presenteert Comedytrain International - Herman de vriendschapscake

Dramaserie Ollie Hartmoed wordt door Germaine Tulp verrast met speciaal gistbeslag om een 'Herman de Vriendschapscake' te bakken. Misschien kan de cake hem helpen zijn familie te verzoenen.

07-01-2012 11:10

Patchwork

De VARA presenteert Comedytrain International - Patchwork

Dramaserie Ollie ontmoet Germaine Tulp, zijn nieuwe buurmeisje - met een perfecte familie - op wie hij meteen stapelverliefd wordt. Ook hoort Ollie dat zijn moeder en Ralf in het geheim willen trouwen...

09-07-2010 22:40

Aflevering 14

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 14

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler: Glenn Wool.

08-07-2010 22:35

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan Pop. Vanuit thuishonk Toomler: Stefan Pop. Stefan werd in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmake...

07-07-2010 22:35

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

De bakermat van de Nederlandse stand-up comedy. Afl.: Howard Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: Howard Komproe. Hij werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij ...

06-07-2010 22:30

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

05-07-2010 22:35

Emilio Guzman

De VARA presenteert Comedytrain International - Emilio Guzman

Comedytrain is de bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Emilio Guzman. Vanuit thuishonk Toomler: Emilio Guzman. Emilio Guzman (1981) verhuist met zijn familie op zijn derde vanuit Spanje naar Nederland. Na zijn middelbare school...

02-07-2010 21:55

Kees van Amstel

De VARA presenteert Comedytrain International - Kees van Amstel

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Kees van Amstel. Vanavond vanuit thuishonk Toomler: Kees van Amstel. Kees van Amstel is een laatbloeier op comedygebied. Hij komt met stand-upcomedy in aanraking in The Comedy Store in Lo...

18-06-2010 21:55

Aflevering 5

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 5

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Onder regie van Wilfried de Jong en Doesjka van Hoogdalem en onder artistieke begeleiding van Jan Jaap van der Wal en Eric van Sauers is het nu eindelijk gelukt om de magie van pure stand-up in...

11-06-2010 21:40

Aflevering 1

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 1

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler de winnaar van Cameretten 2006: Daniel Arends.

08-04-2010 21:30

International: Doug Stanhope

De VARA presenteert Comedytrain International - International: Doug Stanhope

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: International: Doug Stanhope. Een internationale gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse stand up comedian die al vele shows op zijn naam heeft staan en heel wat stof heeft doen opwaaien. St...

01-04-2010 21:25

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt z...

25-03-2010 21:30

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

Afl.: Stefan Pop. Stefan Pop wordt in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmaken. Na de middelbare school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere b...

18-03-2010 21:25

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

Afl.: Howard Komproe. Howard Komproe werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij naar de balletmavo in Rotterdam. Komproe bracht een verplichte tijd in dienst d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De VARA presenteert Comedytrain International gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De VARA presenteert Comedytrain International bij De VARA presenteert Comedytrain International liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De VARA presenteert Comedytrain International. Heb je een uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De VARA presenteert Comedytrain International gemist

Comedytrain is het middelpunt en het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. Toomler in Amsterdam is de thuisbasisvan Comedytrain en dé stand-up comedyclub van Nederland, met regelmatig internationalegasten van wereldformaat.

Uitzending gemist van De VARA presenteert Comedytrain International? Hier kun je alle uitzendingen van De VARA presenteert Comedytrain International kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 08-01-2012 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord