Programma gemist?
mei 2017
08-01-2012 11:00

De vlinderworp

De VARA presenteert Comedytrain International - De vlinderworp

Dramaserie Wethouder Tulp, de vader van Germaine, organiseert het Grote Familieconcours, waarbij de meest bijzondere familie zal worden bekroond. Ollie ziet zijn kans en besluit de familie Hartmoed op te geven.

07-01-2012 12:00

Herman de vriendschapscake

De VARA presenteert Comedytrain International - Herman de vriendschapscake

Dramaserie Ollie Hartmoed wordt door Germaine Tulp verrast met speciaal gistbeslag om een 'Herman de Vriendschapscake' te bakken. Misschien kan de cake hem helpen zijn familie te verzoenen.

07-01-2012 11:10

Patchwork

De VARA presenteert Comedytrain International - Patchwork

Dramaserie Ollie ontmoet Germaine Tulp, zijn nieuwe buurmeisje - met een perfecte familie - op wie hij meteen stapelverliefd wordt. Ook hoort Ollie dat zijn moeder en Ralf in het geheim willen trouwen...

09-07-2010 22:40

Aflevering 14

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 14

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler: Glenn Wool.

08-07-2010 22:35

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Stefan Pop. Vanuit thuishonk Toomler: Stefan Pop. Stefan werd in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmaken. Na de middelbare school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere bezigheden blijft Stefan contact houden met Comedytrain en treedt hij ook op in de Toomler. Op zijn negentiende doet hij nog een keer auditie en is vanaf dan volwaardig lid van Comedytrain. Naast zijn optredens in Toomler speelt Stefan mee in zowel de Comedytrain Café als de Theatertour en is hij enkele jaren redactielid bij het TROS-programma 'Dit Was Het Nieuws'. In 2009 vertegenwoordigt hij samen met een paar andere jonge comedians Comedytrain op het Fringe festival in Edinbrough. Ook doet hij in dat jaar mee aan het Leids Cabaret Festival, waar hij tweede wordt. Hiernaast is Stefan ook nog in de collegebanken te vinden. Wat hij studeert, wisselt voortdurend. Zijn lijst met studies bestaat onder anderen uit Geneeskunde, Spaans, Algemene Cultuurwetenschappen en Filosofie. In september 2010 zal Stefan met zijn eerste soloprogramma Popaganda in de Nederlandse theaters staan.

07-07-2010 22:35

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

De bakermat van de Nederlandse stand-up comedy. Afl.: Howard Komproe. Vanuit thuishonk Toomler: Howard Komproe. Hij werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij naar de balletmavo in Rotterdam. Komproe bracht een verplichte tijd in dienst door voordat hij naar de toneelschool in Utrecht ging. Toen hij naam begon te maken als stand-up comedian in het party- en clubcircuit, verliet hij de toneelschool en deed auditie bij Comedytrain. Nadat hij zich had aangesloten bij Comedytrain richtte hij samen met Najib Amhali het comedy-quintet 'Freshwagon' op. Naast het theater werkt Komproe ook voor televisie en radio. Zo had hij een hoofdrol in de Veronica-serie Westzijde Posse en had hij een eigen radioshow op Talkradio. Ook presenteerde hij vele grote festivals. In 2000 stond Komproe voor het eerst met een soloprogramma in het theater. Inmiddels heeft hij vijf avondvullende cabaretvoorstellingen op zijn naam staan.

06-07-2010 22:30

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt zo goed, dat hij er niet meer van af is te slaan. Na wat gerommel en gepiel in kleine zaaltjes vindt hij het tijd voor een cabaretfestival. Met het programma Stof wint hij in 2002 zowel de jury- als publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, wat hem veel optredens en een impresariaat oplevert. Daarna staat Thijs regelmatig in het theater, speelt hij in de Cabarestafette (o.a. in de Kleine Komedie), op verschillende festivals en op de Uitmarkt in Amsterdam. Sinds december 2004 is hij lid van de Comedytrain, waar hij naast succesvol comedian tevens mc is. Thijs staat op dit moment in de Nederlandse theaters met de Cameretten Finaletour.

05-07-2010 22:35

Emilio Guzman

De VARA presenteert Comedytrain International - Emilio Guzman

Comedytrain is de bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Emilio Guzman. Vanuit thuishonk Toomler: Emilio Guzman. Emilio Guzman (1981) verhuist met zijn familie op zijn derde vanuit Spanje naar Nederland. Na zijn middelbare school gaat hij Moderne Nederlandse Letterkunde studeren, maar zijn liefde voor stand-up comedy blijft. In juli 2003 sluit hij zich aan bij Comedytrain. Daarna staat hij regelmatig op het Toomlerpodium en speelt mee met de Comedytrain Theatertour en de Cafétour. In 2009 vertegenwoordigt hij, samen met een paar andere jonge comedians, Comedytrain op het Fringe festival in Edinbrough. Naast zijn eigen programma werkt hij ook mee aan de programma's van zijn broer, Javier Guzman. Tijdens het Leids Cabaret Festival 2010 heeft Emilio Guzman de publieksprijs gewonnen. De komende maanden is hij samen met de andere twee finalisten met een finalistentour in de Nederlandse theaters te zien.

02-07-2010 21:55

Kees van Amstel

De VARA presenteert Comedytrain International - Kees van Amstel

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Kees van Amstel. Vanavond vanuit thuishonk Toomler: Kees van Amstel. Kees van Amstel is een laatbloeier op comedygebied. Hij komt met stand-upcomedy in aanraking in The Comedy Store in Londen en weet dan meteen dat hij dat ook wil proberen. In 2002, hij is dan 37 jaar, staat hij voor het eerst op een podium. Na drie maanden overal en nergens te hebben gespeeld, wordt hij tot zijn eigen stomme verbazing aangenomen bij Comedytrain. Kees speelt sinds 2003 mee in het cabaretteam van VARA's Spijkers met Koppen op radio 2 en schrijft teksten voor tv-programma's als Dit Was Het Nieuws en Koefnoen. Ook schrijft hij regelmatig een column voor het Algemeen Dagblad. Hij speelt door het hele land solo en met Comedytrain en heeft regelmatig gastoptredens op radio en tv. Bij Comedytrain heeft Kees zich ontpopt als een vaste kracht. Met de onwankelbaarheid van een rots in de branding houdt Kees zich staande tussen de hordes jonge honden om hem heen. Maar mensen moeten niet denken dat ze even rustig achterover kunnen leunen en uitblazen als deze gedecideerd ogende man het podium betreedt. Zijn grappen zijn op het scherpst van de snee, en zijn verhalen zijn herkenbaar, maar toch altijd weer net anders. Kees van Amstel over zijn optreden in Comedytrain Presenteert...: 'Geweldig! Mijn stand-upshow eindelijk op tv! Alleen jammer dat, als mijn ouders het hebben gezien, ik waarschijnlijk uit hun testament word geschrapt...'.

18-06-2010 21:55

Aflevering 5

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 5

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Onder regie van Wilfried de Jong en Doesjka van Hoogdalem en onder artistieke begeleiding van Jan Jaap van der Wal en Eric van Sauers is het nu eindelijk gelukt om de magie van pure stand-up in Toomler te vangen en over te brengen op televisie. Vanuit thuishonk Toomler: Murth Mossel. Murth Mossel is een multi-talent die de grenzen van zijn kunnen blijft verkennen. Naast zijn stand-up werk voor comedy-café Toomler, Freshwagon en Comedytrain, staat hij bekend als een van de beste Nederlandse rappers (als Murth the Man-o-Script, Flinke Namen) en spreekt hij regelmatig tekenfilms in (o.a. Kungfu Panda). Op tv verwierf Murth faam als VJ bij TMF en presentator van Paradisolife. Tijdens Status Aparte reisde Murth ook met de interactieve collegetour Mondeling door het land, een programma speciaal voor jongeren. Momenteel staat hij in de theaters met zijn nieuwe show 1e pers. enkelv.

11-06-2010 21:40

Aflevering 1

De VARA presenteert Comedytrain International - Aflevering 1

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Vanuit thuishonk Toomler de winnaar van Cameretten 2006: Daniel Arends.

08-04-2010 21:30

International: Doug Stanhope

De VARA presenteert Comedytrain International - International: Doug Stanhope

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: International: Doug Stanhope. Een internationale gast: Doug Stanhope, een Amerikaanse stand up comedian die al vele shows op zijn naam heeft staan en heel wat stof heeft doen opwaaien. Stanhope begon zijn carrière als presentator op Comedy Central en verscheen in Amerikaanse shows zoals Fox News en The Jerry Springer Show. Zijn talent voor comedy bracht hem naar vele grote comedyfestivals, zoals het Montreal Just For Laughs Festival en het Edinburgh Fringe Festival in Schotland, waar hij in 2002 als een van de grootste talenten van het festival de Strathmore Press Award won. Ook heeft hij verschillende cd's en dvd's op zijn naam staan. De wereldwijd bekende comedian trad zowel solo als met het collectief The Unbookables meerdere keren op in een uitverkocht Toomler en is nu met zijn optreden op televisie bij Comedy train te zien.

01-04-2010 21:25

Thijs van Domburg

De VARA presenteert Comedytrain International - Thijs van Domburg

De bakermat van de Nederlandse stand-upcomedy. Afl.: Thijs van Domburg. Vanuit thuishonk Toomler: Thijs van Domburg. Thijs is al enkele jaren cabaretliefhebber als hij in 2000 besluit zelf maar eens op een podium te gaan staan. Dit bevalt zo goed, dat hij er niet meer van af is te slaan. Na wat gerommel en gepiel in kleine zaaltjes vindt hij het tijd voor een cabaretfestival. Met het programma Stof wint hij in 2002 zowel de jury- als publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, wat hem veel optredens en een impresariaat oplevert. Daarna staat Thijs regelmatig in het theater, speelt hij in de Cabarestafette (o.a. in de Kleine Komedie), op verschillende festivals en op de Uitmarkt in Amsterdam. Sinds december 2004 is hij lid van de Comedytrain, waar hij naast succesvol comedian tevens mc is. Thijs staat op dit moment in de Nederlandse theaters met de Cameretten Finaletour.

25-03-2010 21:30

Stefan Pop

De VARA presenteert Comedytrain International - Stefan Pop

Afl.: Stefan Pop. Stefan Pop wordt in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmaken. Na de middelbare school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere bezigheden blijft Stefan contact houden met Comedytrain en treedt hij ook op in de Toomler. Op zijn negentiende doet hij nog een keer auditie en is vanaf dan volwaardig lid van Comedytrain. Naast zijn optredens in Toomler speelt Stefan mee in zowel de Comedytrain Café- als de Theatertour en is hij enkele jaren redactielid bij het TROS-programma Dit Was Het Nieuws. In 2009 vertegenwoordigt hij samen met een paar andere jonge comedians Comedytrain op het Fringe festival in Edinbrough. Ook doet hij in dat jaar mee aan het VARA Leids Cabaret Festival, waar hij tweede wordt. Hiernaast is Stefan ook nog in de collegebanken te vinden. Wat hij studeert, wisselt voortdurend. Zijn lijst met studies bestaat onder anderen uit Geneeskunde, Spaans, Algemene Cultuurwetenschappen en Filosofie. In september 2010 zal Stefan met zijn eerste soloprogramma Popaganda in de Nederlandse theaters staan.

18-03-2010 21:25

Howard Komproe

De VARA presenteert Comedytrain International - Howard Komproe

Afl.: Howard Komproe. Howard Komproe werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij naar de balletmavo in Rotterdam. Komproe bracht een verplichte tijd in dienst door voordat hij naar de toneelschool in Utrecht ging. Toen hij naam begon te maken als stand-upcomedian in het party- en clubcircuit, verliet hij de toneelschool en deed auditie bij Comedytrain. Nadat hij zich had aangesloten bij Comedytrain richtte hij samen met Najib Amhali het comedy-quintet Freshwagon op waarmee hij vaak op het podium stond. Naast het theater werkt Komproe ook voor televisie en radio. Zo had hij een hoofdrol in de Veronica-serie Westzijde Posse en had hij een eigen radioshow op Talkradio. Ook presenteerde hij vele grote festivals. In 2000 stond Komproe voor het eerst met een soloprogramma in het theater. Inmiddels heeft hij vijf avondvullende cabaretvoorstellingen op zijn naam staan.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De VARA presenteert Comedytrain International gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De VARA presenteert Comedytrain International bij De VARA presenteert Comedytrain International liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De VARA presenteert Comedytrain International. Heb je een uitzending van De VARA presenteert Comedytrain International gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De VARA presenteert Comedytrain International gemist

Comedytrain is het middelpunt en het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. Toomler in Amsterdam is de thuisbasisvan Comedytrain en dé stand-up comedyclub van Nederland, met regelmatig internationalegasten van wereldformaat.

Uitzending gemist van De VARA presenteert Comedytrain International? Hier kun je alle uitzendingen van De VARA presenteert Comedytrain International kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 08-01-2012 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord