Programma gemist?

Kostuumdrama van de Erik de Bruyn over naar de turbulente levens naar op tv van de eerste drie koningen de van Nederland. Na het de dood de van koningin door Sophie gaat Koning Willem III op in zoek een naar een nieuwe vrouw. met Hij de ziet zijn zonen Wiwil en Alexander een van niet als waardige opvolgers en van het huis van tijdens Oranje moet blijven van voortbestaan.

Kostuumdrama van van Erik de Bruyn over in de naar turbulente levens van de door eerste drie met koningen van Nederland. door Wanneer zijn vader plotseling sterft, de wordt op tv Willem III, geheel op tegen zijn zin, met de nieuwe koning van tijdens Nederland. Zijn huwelijk op tv met Sophie het van Württemberg van komt onder grote druk een te staan op als hun zoon naar Maurits sterft door een naar ongeval.

Kostuumdrama een van Erik op de Bruyn over de turbulente in levens van de eerste met drie uit koningen van Nederland. op tv Willem II verraadt door zijn vader een Willem I en het bemachtigt eindelijk de een troon. Zijn prille koningschap wordt de echter door bijna onmiddellijk ingeperkt door door de grondwet van Thorbecke. Dit in wordt door Willem II niet in tijdens dank tijdens afgenomen door zijn tijdens doldrieste zoon, kroonprins Willem van III.

Kostuumdrama van Bob op in Wilbers over de turbulente levens met van een de eerste drie koningen van door Nederland. Willem in II wordt beschuldigd van de tijdens op tv diefstal van Anna van Paulowna's kroonjuwelen, niet alleen door zijn met tijdens eigen vrouw en zijn vader door koning Willem I, maar op ook door de naar tsaar van Rusland. een Koning Willem het I heeft echter belangrijkere het dingen aan een zijn door hoofd wanneer na een bloedige op strijd in naar Brussel, België zich afscheidt met van tijdens Nederland.

Kostuumdrama met van Bob Wilbers over de door uit turbulente levens van uit de eerste drie de koningen van Nederland. Willem II naar trouwt met Anna van Paulovna, met de zuster van een de Russische tsaar. Ondanks van hun gelukkige huwelijk, worstelt naar Willem II met met zijn homoseksuele gevoelens voor van de Portugese van vrijmetselaar uit Jesus Pereira.

november 2019
10-04-2010 20:15

Aflevering 7

De Troon - Aflevering 7

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Na de dood van koningin Sophie gaat Koning Willem III op zoek naar een nieuwe vrouw. Hij ziet zijn zonen Wiwil en Alexander niet als waardig...

03-04-2010 20:15

Aflevering 6

De Troon - Aflevering 6

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Wanneer zijn vader plotseling sterft, wordt Willem III, geheel tegen zijn zin, de nieuwe koning van Nederland. Zijn huwelijk met Sophie van ...

27-03-2010 20:15

Aflevering 5

De Troon - Aflevering 5

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II verraadt zijn vader Willem I en bemachtigt eindelijk de troon. Zijn prille koningschap wordt echter bijna onmiddellijk ingeperkt d...

20-03-2010 20:15

Aflevering 4

De Troon - Aflevering 4

Kostuumdrama van Bob Wilbers over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II wordt beschuldigd van de diefstal van Anna Paulowna's kroonjuwelen, niet alleen door zijn eigen vrouw en zijn vader koning Willem I,...

13-03-2010 20:15

Aflevering 3

De Troon - Aflevering 3

Kostuumdrama van Bob Wilbers over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II trouwt met Anna Paulovna, de zuster van de Russische tsaar. Ondanks hun gelukkige huwelijk, worstelt Willem II met zijn homoseksuele...

De Troon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Troon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Troon bij De Troon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Troon. Heb je een uitzending van De Troon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Troon gemist

Een eigentijds verfilmd kostuumdrama over de turbulente levens van Willem I, II en III, de eerste drie koningen vanNederland.

Uitzending gemist van De Troon? Hier kun je alle uitzendingen van De Troon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-04-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!