Programma gemist?

Kostuumdrama van Erik in de Bruyn over het de met turbulente levens van de eerste de drie koningen in van Nederland. met Na de dood van koningin met met Sophie gaat Koning van Willem III op een zoek naar een nieuwe van vrouw. Hij ziet in zijn zonen Wiwil en in Alexander niet als van waardige opvolgers op en het huis van Oranje van moet blijven het voortbestaan.

Kostuumdrama van Erik met de op Bruyn over de turbulente in levens van tijdens de eerste drie koningen van van Nederland. Wanneer de zijn vader plotseling sterft, het wordt Willem door III, geheel een tegen zijn zin, de op tv nieuwe koning van in Nederland. Zijn huwelijk in met door Sophie van Württemberg komt onder grote op druk in te staan als in hun zoon de Maurits sterft door een door ongeval.

Kostuumdrama met van Erik de uit Bruyn over uit de turbulente levens uit van de eerste in drie koningen van Nederland. Willem door II verraadt zijn vader een in Willem I en bemachtigt eindelijk de van troon. Zijn de prille koningschap wordt echter naar bijna onmiddellijk door ingeperkt door een de grondwet van Thorbecke. op Dit wordt op tv Willem II niet de in dank afgenomen een door zijn doldrieste zoon, met kroonprins Willem uit III.

Kostuumdrama met van Bob Wilbers over de de turbulente levens de van de eerste drie door koningen in van Nederland. Willem II in wordt beschuldigd van de tijdens diefstal van tijdens Anna Paulowna's met kroonjuwelen, niet uit alleen door zijn eigen vrouw en een zijn vader koning de Willem I, tijdens maar ook door de door een tsaar van Rusland. Koning Willem met I heeft echter belangrijkere met dingen aan de zijn hoofd wanneer de na tijdens een bloedige strijd in Brussel, België de zich afscheidt door van de Nederland.

Kostuumdrama naar van Bob in Wilbers over de van turbulente levens van tijdens de eerste drie koningen van op tv Nederland. Willem II trouwt de met van Anna Paulovna, van de zuster van naar de Russische tsaar. Ondanks hun gelukkige tijdens huwelijk, worstelt Willem naar II met zijn naar homoseksuele door gevoelens voor de op Portugese vrijmetselaar Jesus een Pereira.

januari 2021
10-04-2010 20:15

Aflevering 7

De Troon - Aflevering 7

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Na de dood van koningin Sophie gaat Koning Willem III op zoek naar een nieuwe vrouw. Hij ziet zijn zonen Wiwil en Alexander niet als waardig...

03-04-2010 20:15

Aflevering 6

De Troon - Aflevering 6

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Wanneer zijn vader plotseling sterft, wordt Willem III, geheel tegen zijn zin, de nieuwe koning van Nederland. Zijn huwelijk met Sophie van ...

27-03-2010 20:15

Aflevering 5

De Troon - Aflevering 5

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II verraadt zijn vader Willem I en bemachtigt eindelijk de troon. Zijn prille koningschap wordt echter bijna onmiddellijk ingeperkt d...

20-03-2010 20:15

Aflevering 4

De Troon - Aflevering 4

Kostuumdrama van Bob Wilbers over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II wordt beschuldigd van de diefstal van Anna Paulowna's kroonjuwelen, niet alleen door zijn eigen vrouw en zijn vader koning Willem I,...

13-03-2010 20:15

Aflevering 3

De Troon - Aflevering 3

Kostuumdrama van Bob Wilbers over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II trouwt met Anna Paulovna, de zuster van de Russische tsaar. Ondanks hun gelukkige huwelijk, worstelt Willem II met zijn homoseksuele...

De Troon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Troon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Troon bij De Troon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Troon. Heb je een uitzending van De Troon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Troon gemist

Een eigentijds verfilmd kostuumdrama over de turbulente levens van Willem I, II en III, de eerste drie koningen vanNederland.

Uitzending gemist van De Troon? Hier kun je alle uitzendingen van De Troon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-04-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!