Programma gemist?

Kostuumdrama op van Erik de de Bruyn over een de turbulente levens van de de eerste drie door koningen van Nederland. Na met de dood van op koningin Sophie in gaat Koning het Willem III op uit zoek naar een nieuwe op tv vrouw. Hij ziet op tv zijn zonen Wiwil op en Alexander niet op tv als waardige op opvolgers en het huis van Oranje door moet blijven een voortbestaan.

Kostuumdrama van tijdens Erik een de Bruyn over de de turbulente levens van de eerste de drie op koningen van Nederland. Wanneer zijn het vader plotseling sterft, op tv wordt Willem III, op in geheel tegen zijn zin, de nieuwe uit op koning van Nederland. Zijn huwelijk met door Sophie de van W├╝rttemberg tijdens komt onder grote druk het te staan als met hun zoon op tv Maurits sterft door een op tv ongeval.

Kostuumdrama van Erik een de Bruyn een over de op turbulente levens van de tijdens eerste drie koningen naar van Nederland. Willem door II verraadt zijn vader een Willem I tijdens en bemachtigt de eindelijk de troon. Zijn uit prille koningschap wordt tijdens echter een bijna onmiddellijk ingeperkt door de grondwet door van door Thorbecke. Dit wordt tijdens Willem II op tv niet in dank afgenomen een door zijn doldrieste tijdens zoon, kroonprins Willem door III.

Kostuumdrama met van Bob Wilbers naar over de turbulente een levens van de het eerste drie tijdens koningen van Nederland. door Willem II wordt met beschuldigd van de diefstal naar van Anna Paulowna's naar kroonjuwelen, niet tijdens alleen door zijn eigen vrouw naar en zijn vader tijdens koning in Willem I, maar ook door de op tsaar met van Rusland. Koning een Willem I heeft echter in belangrijkere tijdens dingen aan zijn hoofd met wanneer na een bloedige strijd een in een Brussel, Belgi├ź de zich afscheidt van de Nederland.

Kostuumdrama van de Bob Wilbers het over de met turbulente levens van de eerste drie uit koningen uit van Nederland. Willem II uit trouwt naar met Anna Paulovna, de de zuster van de Russische tsaar. naar op Ondanks hun gelukkige huwelijk, worstelt Willem naar II met naar zijn homoseksuele naar gevoelens voor de Portugese vrijmetselaar op tv Jesus naar Pereira.

september 2021
10-04-2010 20:15

Aflevering 7

De Troon - Aflevering 7

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Na de dood van koningin Sophie gaat Koning Willem III op zoek naar een nieuwe vrouw. Hij ziet zijn zonen Wiwil en Alexander niet als waardig...

03-04-2010 20:15

Aflevering 6

De Troon - Aflevering 6

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Wanneer zijn vader plotseling sterft, wordt Willem III, geheel tegen zijn zin, de nieuwe koning van Nederland. Zijn huwelijk met Sophie van ...

27-03-2010 20:15

Aflevering 5

De Troon - Aflevering 5

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II verraadt zijn vader Willem I en bemachtigt eindelijk de troon. Zijn prille koningschap wordt echter bijna onmiddellijk ingeperkt d...

20-03-2010 20:15

Aflevering 4

De Troon - Aflevering 4

Kostuumdrama van Bob Wilbers over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II wordt beschuldigd van de diefstal van Anna Paulowna's kroonjuwelen, niet alleen door zijn eigen vrouw en zijn vader koning Willem I,...

13-03-2010 20:15

Aflevering 3

De Troon - Aflevering 3

Kostuumdrama van Bob Wilbers over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II trouwt met Anna Paulovna, de zuster van de Russische tsaar. Ondanks hun gelukkige huwelijk, worstelt Willem II met zijn homoseksuele...

De Troon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Troon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Troon bij De Troon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Troon. Heb je een uitzending van De Troon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Troon gemist

Een eigentijds verfilmd kostuumdrama over de turbulente levens van Willem I, II en III, de eerste drie koningen vanNederland.

Uitzending gemist van De Troon? Hier kun je alle uitzendingen van De Troon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-04-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!