Programma gemist?

Kostuumdrama van Erik van de van Bruyn over de turbulente levens een van de de eerste uit drie koningen van met Nederland. Na de dood van koningin naar Sophie de gaat Koning met Willem III op zoek tijdens naar een nieuwe vrouw. Hij het ziet zijn zonen op tv Wiwil en op Alexander een niet als waardige opvolgers en op tv het huis van Oranje door op tv moet blijven voortbestaan.

Kostuumdrama met van Erik de Bruyn over op uit de turbulente levens van uit de eerste naar drie koningen van Nederland. in Wanneer zijn vader door plotseling sterft, wordt Willem een III, geheel in tegen zijn naar zin, de nieuwe koning van Nederland. op Zijn huwelijk met uit op Sophie van Württemberg een komt onder grote druk te staan op tv als hun naar zoon Maurits sterft uit door op tv een ongeval.

Kostuumdrama in van Erik de met Bruyn over de het turbulente levens van de eerste de drie koningen van op een Nederland. Willem II verraadt zijn uit vader Willem I en het bemachtigt eindelijk de op troon. Zijn uit prille koningschap wordt tijdens echter bijna onmiddellijk ingeperkt de door de de grondwet van Thorbecke. Dit het met wordt Willem II niet in in dank afgenomen naar door zijn doldrieste zoon, met kroonprins Willem op tv III.

Kostuumdrama van de Bob tijdens Wilbers over de turbulente levens op tv van de eerste uit drie koningen van Nederland. met Willem op II wordt beschuldigd van de het diefstal van naar Anna uit Paulowna's kroonjuwelen, niet alleen een door zijn eigen vrouw in en zijn vader koning in uit Willem I, maar ook door de het tsaar van Rusland. op Koning het Willem I in heeft echter belangrijkere dingen een aan zijn de hoofd wanneer na een bloedige de strijd in het Brussel, België zich afscheidt van van in Nederland.

Kostuumdrama tijdens van Bob op tv Wilbers over de turbulente met levens van de door eerste drie koningen van Nederland. uit met Willem II trouwt door met Anna Paulovna, de zuster van een de naar Russische tsaar. tijdens Ondanks hun gelukkige huwelijk, worstelt Willem van een II met zijn een homoseksuele gevoelens voor de de Portugese vrijmetselaar op Jesus Pereira.

mei 2020
10-04-2010 20:15

Aflevering 7

De Troon - Aflevering 7

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Na de dood van koningin Sophie gaat Koning Willem III op zoek naar een nieuwe vrouw. Hij ziet zijn zonen Wiwil en Alexander niet als waardig...

03-04-2010 20:15

Aflevering 6

De Troon - Aflevering 6

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Wanneer zijn vader plotseling sterft, wordt Willem III, geheel tegen zijn zin, de nieuwe koning van Nederland. Zijn huwelijk met Sophie van ...

27-03-2010 20:15

Aflevering 5

De Troon - Aflevering 5

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II verraadt zijn vader Willem I en bemachtigt eindelijk de troon. Zijn prille koningschap wordt echter bijna onmiddellijk ingeperkt d...

20-03-2010 20:15

Aflevering 4

De Troon - Aflevering 4

Kostuumdrama van Bob Wilbers over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II wordt beschuldigd van de diefstal van Anna Paulowna's kroonjuwelen, niet alleen door zijn eigen vrouw en zijn vader koning Willem I,...

13-03-2010 20:15

Aflevering 3

De Troon - Aflevering 3

Kostuumdrama van Bob Wilbers over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II trouwt met Anna Paulovna, de zuster van de Russische tsaar. Ondanks hun gelukkige huwelijk, worstelt Willem II met zijn homoseksuele...

De Troon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Troon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Troon bij De Troon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Troon. Heb je een uitzending van De Troon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Troon gemist

Een eigentijds verfilmd kostuumdrama over de turbulente levens van Willem I, II en III, de eerste drie koningen vanNederland.

Uitzending gemist van De Troon? Hier kun je alle uitzendingen van De Troon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-04-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!