Programma gemist?

Kostuumdrama van Erik een de op tv Bruyn over de het turbulente levens het van de eerste drie koningen van tijdens Nederland. Na met de door dood van koningin Sophie gaat Koning in Willem III op tv op op zoek naar een nieuwe vrouw. uit Hij ziet zijn zonen op Wiwil en Alexander in niet naar als waardige door opvolgers en het huis op van Oranje moet blijven naar voortbestaan.

Kostuumdrama tijdens van Erik de Bruyn over van naar de turbulente levens een van de eerste drie koningen tijdens van Nederland. Wanneer zijn de vader plotseling van sterft, op wordt Willem III, geheel tegen zijn het zin, door de nieuwe van koning van Nederland. naar Zijn huwelijk met naar Sophie van Württemberg komt op onder grote druk van te staan als hun in zoon Maurits sterft door op een naar ongeval.

Kostuumdrama van van Erik de naar Bruyn over de turbulente levens tijdens van met de eerste drie koningen naar van Nederland. Willem met II verraadt zijn vader de op Willem I en bemachtigt eindelijk op tv de troon. Zijn prille naar koningschap wordt met echter bijna onmiddellijk door ingeperkt door uit de grondwet van Thorbecke. Dit naar in wordt Willem II niet tijdens in dank afgenomen een door zijn doldrieste zoon, kroonprins in Willem naar III.

Kostuumdrama door van Bob het Wilbers over de turbulente levens op tv van naar de eerste drie koningen van Nederland. op tv Willem II een wordt beschuldigd van de met diefstal van tijdens Anna Paulowna's de kroonjuwelen, niet de alleen door zijn eigen vrouw op tv en zijn met vader koning Willem de I, maar naar ook door de tsaar van Rusland. de Koning tijdens Willem I heeft een echter belangrijkere dingen aan zijn uit hoofd wanneer de na de een bloedige strijd de in Brussel, België zich afscheidt van op door Nederland.

Kostuumdrama van uit Bob Wilbers van over de turbulente levens tijdens van naar de eerste drie koningen van de Nederland. Willem II de trouwt met van Anna Paulovna, de zuster van met een de Russische tsaar. op Ondanks hun gelukkige huwelijk, een worstelt Willem II met naar zijn van homoseksuele gevoelens voor de een Portugese vrijmetselaar Jesus het Pereira.

mei 2021
10-04-2010 20:15

Aflevering 7

De Troon - Aflevering 7

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Na de dood van koningin Sophie gaat Koning Willem III op zoek naar een nieuwe vrouw. Hij ziet zijn zonen Wiwil en Alexander niet als waardig...

03-04-2010 20:15

Aflevering 6

De Troon - Aflevering 6

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Wanneer zijn vader plotseling sterft, wordt Willem III, geheel tegen zijn zin, de nieuwe koning van Nederland. Zijn huwelijk met Sophie van ...

27-03-2010 20:15

Aflevering 5

De Troon - Aflevering 5

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II verraadt zijn vader Willem I en bemachtigt eindelijk de troon. Zijn prille koningschap wordt echter bijna onmiddellijk ingeperkt d...

20-03-2010 20:15

Aflevering 4

De Troon - Aflevering 4

Kostuumdrama van Bob Wilbers over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II wordt beschuldigd van de diefstal van Anna Paulowna's kroonjuwelen, niet alleen door zijn eigen vrouw en zijn vader koning Willem I,...

13-03-2010 20:15

Aflevering 3

De Troon - Aflevering 3

Kostuumdrama van Bob Wilbers over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II trouwt met Anna Paulovna, de zuster van de Russische tsaar. Ondanks hun gelukkige huwelijk, worstelt Willem II met zijn homoseksuele...

De Troon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Troon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Troon bij De Troon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Troon. Heb je een uitzending van De Troon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Troon gemist

Een eigentijds verfilmd kostuumdrama over de turbulente levens van Willem I, II en III, de eerste drie koningen vanNederland.

Uitzending gemist van De Troon? Hier kun je alle uitzendingen van De Troon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-04-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!