Programma gemist?

Kostuumdrama van de Erik de Bruyn een over met de turbulente levens op van de eerste drie koningen van van Nederland. een Na de dood van een koningin Sophie gaat Koning tijdens het Willem III op zoek naar in een nieuwe vrouw. Hij uit tijdens ziet zijn zonen Wiwil en naar Alexander niet als waardige met opvolgers en het het huis van tijdens Oranje moet de blijven voortbestaan.

Kostuumdrama in van Erik het de Bruyn over de turbulente levens het van door de eerste drie koningen een van in Nederland. Wanneer zijn door vader plotseling sterft, de wordt Willem III, geheel tegen zijn op tv met zin, de nieuwe uit koning van Nederland. Zijn huwelijk met met Sophie van Württemberg een komt onder met grote druk op te staan als hun tijdens zoon Maurits op tv sterft door een op tv ongeval.

Kostuumdrama van Erik tijdens de Bruyn een over op tv de turbulente levens van de eerste naar drie koningen van een het Nederland. Willem II verraadt zijn naar vader een Willem I en bemachtigt eindelijk op de in troon. Zijn prille koningschap wordt op echter bijna onmiddellijk van ingeperkt van door de grondwet van Thorbecke. Dit de wordt Willem II tijdens tijdens niet in dank afgenomen uit door zijn de doldrieste zoon, kroonprins Willem een III.

Kostuumdrama in van Bob op tv Wilbers over de turbulente levens een van de door eerste drie in koningen van Nederland. Willem met II wordt met beschuldigd van de diefstal van Anna naar Paulowna's kroonjuwelen, niet uit alleen van door zijn uit eigen vrouw en zijn vader tijdens koning Willem I, een maar ook door een de van tsaar van Rusland. Koning Willem I het heeft met echter belangrijkere dingen aan op tv zijn hoofd wanneer uit na op een bloedige strijd in Brussel, België met zich door afscheidt van een Nederland.

Kostuumdrama op van Bob Wilbers op over de turbulente levens van op tv de naar eerste drie met koningen van Nederland. Willem II trouwt op met Anna van Paulovna, de een zuster van de Russische uit tsaar. Ondanks hun op gelukkige huwelijk, worstelt naar Willem II met de zijn naar homoseksuele gevoelens voor met de Portugese vrijmetselaar Jesus op tv Pereira.

september 2020
10-04-2010 20:15

Aflevering 7

De Troon - Aflevering 7

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Na de dood van koningin Sophie gaat Koning Willem III op zoek naar een nieuwe vrouw. Hij ziet zijn zonen Wiwil en Alexander niet als waardig...

03-04-2010 20:15

Aflevering 6

De Troon - Aflevering 6

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Wanneer zijn vader plotseling sterft, wordt Willem III, geheel tegen zijn zin, de nieuwe koning van Nederland. Zijn huwelijk met Sophie van ...

27-03-2010 20:15

Aflevering 5

De Troon - Aflevering 5

Kostuumdrama van Erik de Bruyn over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II verraadt zijn vader Willem I en bemachtigt eindelijk de troon. Zijn prille koningschap wordt echter bijna onmiddellijk ingeperkt d...

20-03-2010 20:15

Aflevering 4

De Troon - Aflevering 4

Kostuumdrama van Bob Wilbers over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II wordt beschuldigd van de diefstal van Anna Paulowna's kroonjuwelen, niet alleen door zijn eigen vrouw en zijn vader koning Willem I,...

13-03-2010 20:15

Aflevering 3

De Troon - Aflevering 3

Kostuumdrama van Bob Wilbers over de turbulente levens van de eerste drie koningen van Nederland. Willem II trouwt met Anna Paulovna, de zuster van de Russische tsaar. Ondanks hun gelukkige huwelijk, worstelt Willem II met zijn homoseksuele...

De Troon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Troon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Troon bij De Troon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Troon. Heb je een uitzending van De Troon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Troon gemist

Een eigentijds verfilmd kostuumdrama over de turbulente levens van Willem I, II en III, de eerste drie koningen vanNederland.

Uitzending gemist van De Troon? Hier kun je alle uitzendingen van De Troon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-04-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!