Programma gemist?

Amusementsprogramma. het Wensen komen, maar je moet op er het wel wat met voor doen! Met medewerking met van Paul, Adje, diverse naar gasten en uit het orkest uit van Cor Bakker wordt een er weer een feestje gebouwd. op Met een extra op lange van laatste uitzending komt er een een eind aan op de zaterdagavond van met Paul de door Leeuw. Samen met van Adje en Cor Bakker vervult in hij de uit aller-, allerlaatste op wensen en doet hij onder de het van genot van een portie bitterballen tijdens met uit Erica Terpstra het licht op tv uit op de zaterdagavond. de In de uitzending tijdens wordt teruggeblikt tijdens op tijdens het afgelopen seizoen. Zo beleven de in met kijkers de hoogtepunten uit vijf jaar het Adje, een wordt het geheim onthuld op van het spel D'r een Op een of D'r Onder en komen tijdens we erachter naar in welke eeuw naar Thea in Roos is uitgekomen op tv bij het uitzoeken van de stamboom de met van Paul de tijdens Leeuw. De aller-, allerlaatste wensen: van Ook Plien en Bianca op naar moeten er aan geloven: naar na vijf jaar door wensen vervullen, ontving het in programma eindelijk een wens door voor dit door cabaretduo. Vanuit in Amerika komen er speciale gasten de over door die bij andere tijdens wensen zullen met assisteren. Zo helpt het Louis van Amstel, op tv de Nederlandse danser uit het de Amerikaanse Dancing op with the Stars, met een met grootse flashmob-verrassing in en een wel een heel bijzondere zangeres tijdens blaast met uit haar vocalen iedereen de door studio uit. naar Paul wordt tijdens vereeuwigd op canvas; er op is ijs, naar slagroom, bier, bitterballen en bananasplit; een uit naar groots ontbijt op bed, de de jongens tijdens van de Kameleon, met een wannabe priester, poezen, op brandweervrouwen, een uit diabolokunstenaar, we zien op tv hoe Paul en uit Frans Bauer bij iemand in door de uit keuken pannenkoeken zijn gaan bakken en op met nog heel veel in meer! Presentatie: Paul op de Leeuw.

Amusementsprogramma. een Een show vol onverwachte tijdens wendingen waarin wensen in uit vervulling gaan. een Het orkest van naar Cor Bakker is hierbij van ook aanwezig. Een door van ding is zeker, niets een is vanzelfsprekend! Presentatie: Paul de van uit Leeuw.

Amusementsprogramma. op tv Een show vol onverwachte uit wendingen waarin wensen door in vervulling van gaan. Het orkest van Cor uit Bakker is een hierbij op ook aanwezig. Een ding is tijdens zeker, niets is de vanzelfsprekend! Presentatie: Paul de van uit Leeuw.

Wensen komen, maar naar je moet de er de wel wat voor naar doen! Met medewerking van Paul, Adje, de diverse gasten in en uit het orkest van het Cor Bakker wordt er weer tijdens een van feestje gebouwd. Presentatie: een Paul de Leeuw.

Wensen uit komen, maar je moet een er wel wat voor naar op tv doen! Met medewerking op van Paul, Adje, diverse gasten en met het uit orkest van Cor op Bakker wordt er op tv weer een feestje gebouwd. de Presentatie: Paul een de Leeuw.

Wensen komen, maar naar het je moet er wel wat in voor doen! Met medewerking een van Paul, Adje, van diverse van gasten en het orkest uit van Cor Bakker van wordt er weer op een feestje naar gebouwd. X de Leeuw gaat met richting de het Ardennen met een het bos, kampvuur, marshmellows en uit gezang. Wederom een op spectaculaire D'r Op op tv of D'r op Onder met een een wel heel bijzondere twist. met -Adje op tv staat voor Paal. tijdens -De 1, 2, naar 3 Show komt tot leven door en er wordt het gevaren, gesmeerd, met gedoucht, het gegoocheld en gedroomd. -Lisa Wade en naar John van Elk op praten over op Toon Hermans. naar -Peter Plasman over de je rechten en zijn boek. de -Janneke Schoonhoven van over de uit film Kom in niet aan mijn naar Kinderen en Tim een Christensen en Mathilde Santing naar zorgen voor de naar muzikale noot. Presentatie: Paul tijdens de de Leeuw.

Wensen op tv komen, maar je het moet er wel het wat voor in doen! Met medewerking van Paul, in Adje, diverse gasten en in het uit orkest van het Cor Bakker wordt van er weer een feestje door gebouwd. André van Duin, bingoballen, de tomatensoep, Indische uit waterlelies, de nog meer André van op Duin, het spel D'r Op een of de D'r Onder en een poppendrama! de een Paul gaat met een Rob Wijnberg en het Stine Jensen op zoek naar zijn een Ik, er de wordt gefreerund en de Aaf Brandt Corstius komt uit praten over haar door column en naar het op tv leven van de 'moderne vrouw'. Presentatie: naar Paul de een Leeuw.

Wensen tijdens komen, maar in je moet er wel wat tijdens voor doen! Met medewerking een van van Paul, Adje, de diverse gasten en het op tv orkest van de Cor Bakker wordt er weer een een feestje gebouwd. met Presentatie: Paul een de Leeuw.

Wensen met komen, maar je van moet er wel wat voor naar van doen! Met medewerking van Paul, op Adje, diverse gasten en de het tijdens orkest van de Cor Bakker wordt er weer een het feestje een gebouwd. Een een feestelijk aflevering met kuikentjes, slingers, van ballonnen uit en heel veel taart. Paul plaatst het de een tattoo, Jan in Smit en Lisa Lois zingen de tijdens sterren naar van de hemel tijdens en de studio op wordt bezocht door een uit wel heel in bijzondere olifant! Presentatie: in Paul de op Leeuw.

Wensen komen, door maar je de moet er in wel wat voor doen! uit Met medewerking van tijdens Paul, Adje, door diverse gasten en het op orkest van Cor Bakker wordt naar door er weer een feestje gebouwd. uit Presentatie: de Paul de Leeuw.

Wensen op tv komen, maar je door moet er wel wat voor in doen! door Met medewerking van Paul, de Adje, tijdens diverse gasten en het tijdens orkest van Cor Bakker door wordt de er weer een feestje gebouwd. Met een een volledig Belgisch in op tv publiek, Belgische gasten tijdens en alleen Belgische wensen, geeft Paul door de Leeuw tijdens éénmaal toe aan de op op wensen die hem bereikten vanaf onze door zuiderburen. Voor slechts op een in enkele gast werd een op tv uitzondering door gemaakt: de Engelse uit Corinne Bailey Rae komt het op tv nummer I'd tijdens do it all again in ten gehore brengen. Verder op met gasten zijn: de Belgische de inzending voor het van songfestival Tom Dice, die door afgelopen op zondag door zijn land is van aangewezen om in Oslo op tv het nummer Me in and my op Guitar ten gehore te door naar brengen. Maar ook het Belgische bobsleeteam door dat het wél in de bob tijdens durfde te stappen in naar Vancouver de en uiteindelijk als op tv 14de eindigde. De uit deelname aan de Olympische door spelen was voor hen met de bekroning op tijdens een voorbereiding die in via een reallifesoap naar van door alle Belgen met te volgen was. Presentatie: Paul de door door Leeuw.

juni 2017
05-06-2010 21:10

Aflevering 13

X De Leeuw - Aflevering 13

Amusementsprogramma. Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. Met een extra lange laatste uitzending komt er een eind aan...

22-05-2010 20:25

Aflevering 12

X De Leeuw - Aflevering 12

Amusementsprogramma. Een show vol onverwachte wendingen waarin wensen in vervulling gaan. Het orkest van Cor Bakker is hierbij ook aanwezig. Een ding is zeker, niets is vanzelfsprekend! Presentatie: Paul de Leeuw.

15-05-2010 20:25

Aflevering 11

X De Leeuw - Aflevering 11

Amusementsprogramma. Een show vol onverwachte wendingen waarin wensen in vervulling gaan. Het orkest van Cor Bakker is hierbij ook aanwezig. Een ding is zeker, niets is vanzelfsprekend! Presentatie: Paul de Leeuw.

08-05-2010 20:25

Aflevering 10

X De Leeuw - Aflevering 10

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. Presentatie: Paul de Leeuw.

01-05-2010 20:25

Aflevering 9

X De Leeuw - Aflevering 9

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. Presentatie: Paul de Leeuw.

24-04-2010 20:25

Aflevering 8

X De Leeuw - Aflevering 8

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. X de Leeuw gaat richting de Ardennen met een bos, kampvuur, marshmellows en geza...

17-04-2010 20:25

Aflevering 7

X De Leeuw - Aflevering 7

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. André van Duin, bingoballen, tomatensoep, Indische waterlelies, nog meer André v...

03-04-2010 20:25

Aflevering 5

X De Leeuw - Aflevering 5

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. Presentatie: Paul de Leeuw.

27-03-2010 20:25

Aflevering 4

X De Leeuw - Aflevering 4

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. Een feestelijk aflevering met kuikentjes, slingers, ballonnen en heel veel taart...

20-03-2010 20:25

Aflevering 3

X De Leeuw - Aflevering 3

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. Presentatie: Paul de Leeuw.

13-03-2010 20:25

Aflevering 2

X De Leeuw - Aflevering 2

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. Met een volledig Belgisch publiek, Belgische gasten en alleen Belgische wensen, ...

X De Leeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van X De Leeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van X De Leeuw bij X De Leeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van X De Leeuw. Heb je een uitzending van X De Leeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

X De Leeuw gemist

'X De Leeuw' wordt een show met onverwachte wendingen, waarin de wensen terugkeren, maar in een heel nieuw jasje, meteen "twist" als het ware. Zo kan er een tegenprestatie worden verwacht en kan het zijn dat in een uitzending eenheleboel wensen rondom één thema worden vervuld of dat een uitzending slechts om één wens zal gaan. Zo kan een heleuitzending gewijd worden aan wensen van Belgen, een dorp of oma's een zaal vol met mensen met dezelfde wensen. Een dingis zeker, namelijk dat niets vanzelfsprekend is! Het gaat dus weer alle kanten op met Paul, zolang er maar chaos enhilariteit heerst.

Uitzending gemist van X De Leeuw? Hier kun je alle uitzendingen van X De Leeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord