Programma gemist?

Amusementsprogramma. Wensen een komen, maar je moet op tijdens er wel wat voor doen! Met van medewerking van door Paul, Adje, van diverse gasten en het orkest de van uit Cor Bakker wordt er weer op het een feestje gebouwd. Met een extra uit lange laatste naar uitzending komt op er een eind op aan de zaterdagavond van Paul de tijdens de Leeuw. Samen met Adje en met Cor Bakker tijdens vervult in hij de aller-, allerlaatste van wensen en doet hij onder met op tv het genot van een portie op tv bitterballen met Erica door Terpstra met het licht uit op op de zaterdagavond. In de de uitzending op tv wordt teruggeblikt op het afgelopen seizoen. de Zo beleven tijdens de kijkers uit de hoogtepunten van uit vijf jaar Adje, naar wordt het geheim onthuld van op het spel op D'r Op of door D'r met Onder en komen we erachter het in welke een eeuw Thea Roos is uitgekomen met bij het het uitzoeken van tijdens de stamboom van in Paul de Leeuw. het De aller-, allerlaatste wensen: Ook in Plien en op Bianca moeten er aan tijdens geloven: na met vijf jaar wensen door vervullen, ontving het programma van eindelijk met een wens voor dit naar cabaretduo. Vanuit Amerika de komen door er speciale gasten over die bij uit andere wensen tijdens zullen assisteren. Zo helpt de het Louis van Amstel, de Nederlandse danser in uit de tijdens Amerikaanse Dancing de with the op tv Stars, met een in grootse flashmob-verrassing en met een wel heel bijzondere zangeres blaast in naar met haar vocalen iedereen met de studio uit. Paul tijdens wordt vereeuwigd op met canvas; op er is ijs, slagroom, bier, met bitterballen en bananasplit; de een groots ontbijt op de bed, van de jongens van de een Kameleon, een wannabe priester, op tv poezen, brandweervrouwen, een tijdens het diabolokunstenaar, we zien hoe Paul en de Frans Bauer bij op het iemand in de keuken pannenkoeken van zijn gaan bakken en de nog een heel veel met meer! Presentatie: Paul de een Leeuw.

Amusementsprogramma. de Een show vol door onverwachte wendingen waarin op tv wensen in vervulling gaan. de Het orkest van Cor uit Bakker de is hierbij naar ook aanwezig. Een ding is door zeker, niets is vanzelfsprekend! het naar Presentatie: Paul de door Leeuw.

Amusementsprogramma. Een show de vol onverwachte de wendingen waarin wensen tijdens in vervulling gaan. in Het orkest van uit Cor met Bakker is hierbij van ook aanwezig. Een ding is een zeker, een niets is vanzelfsprekend! Presentatie: Paul de in uit Leeuw.

Wensen komen, op maar het je moet er wel wat tijdens voor doen! Met medewerking op tv van Paul, Adje, de met diverse gasten en het orkest het van Cor Bakker op wordt er weer een het feestje uit gebouwd. Presentatie: uit Paul de Leeuw.

Wensen een komen, maar je uit moet er wel wat in voor doen! tijdens Met medewerking van Paul, met Adje, diverse gasten en op tv het orkest een van Cor Bakker in wordt er weer op een feestje op tv gebouwd. Presentatie: Paul de van Leeuw.

Wensen komen, tijdens maar je moet de er wel op tv wat voor doen! Met op medewerking van Paul, in Adje, het diverse gasten en het orkest het van Cor het Bakker wordt er weer een een feestje gebouwd. in X de Leeuw gaat tijdens richting de Ardennen uit met van een bos, kampvuur, marshmellows met en gezang. in Wederom een spectaculaire D'r Op met op tv of D'r Onder naar met een wel heel bijzondere twist. op tv -Adje staat voor door Paal. -De 1, tijdens 2, 3 Show tijdens komt door tot leven en er wordt tijdens gevaren, gesmeerd, gedoucht, een gegoocheld in en gedroomd. -Lisa Wade en een John met van Elk praten over tijdens Toon Hermans. -Peter naar Plasman over je rechten de en van zijn boek. door -Janneke Schoonhoven over de film op Kom tijdens niet aan mijn Kinderen en Tim in Christensen in en Mathilde Santing zorgen een voor in de muzikale noot. Presentatie: Paul de met een Leeuw.

Wensen in komen, maar je naar moet er wel wat de voor doen! Met op medewerking van Paul, Adje, tijdens diverse gasten met en het door orkest van Cor Bakker wordt het er weer op tv een een feestje gebouwd. André van een Duin, bingoballen, tomatensoep, de Indische waterlelies, nog meer André naar van met Duin, het spel D'r Op met of D'r Onder uit in en een poppendrama! Paul gaat met op Rob Wijnberg en de Stine de Jensen op zoek tijdens naar zijn Ik, er wordt door gefreerund naar en Aaf Brandt Corstius komt in praten over uit haar column en van het leven van met de 'moderne in vrouw'. Presentatie: Paul de van Leeuw.

Wensen tijdens komen, maar met je moet er wel uit wat voor doen! Met medewerking tijdens van de Paul, Adje, diverse gasten met en het orkest een van Cor Bakker tijdens wordt er weer op tv een feestje gebouwd. Presentatie: door Paul de van Leeuw.

Wensen komen, door maar je moet er de wel wat tijdens voor het doen! Met medewerking van Paul, Adje, de diverse de gasten en het orkest van naar Cor door Bakker wordt met er weer een feestje een gebouwd. Een feestelijk een aflevering met tijdens kuikentjes, slingers, ballonnen en heel op veel van taart. Paul plaatst door een tattoo, Jan Smit en Lisa uit Lois naar zingen de de sterren van de een hemel en de door studio wordt bezocht door tijdens een wel heel naar bijzondere olifant! Presentatie: Paul de door met Leeuw.

Wensen uit komen, maar de je moet er wel wat voor met doen! Met de medewerking van Paul, Adje, uit diverse gasten en door het orkest van door Cor Bakker in wordt er weer een in feestje van gebouwd. Presentatie: uit Paul de Leeuw.

Wensen het komen, maar je op moet er wel wat in voor doen! Met medewerking van van Paul, Adje, op tv diverse op tv gasten en het orkest het van Cor Bakker op wordt tijdens er weer een door feestje gebouwd. Met een volledig het Belgisch met publiek, Belgische gasten en tijdens alleen Belgische wensen, geeft van Paul de Leeuw het éénmaal toe aan de naar wensen op die hem bereikten van vanaf onze zuiderburen. Voor slechts uit van een enkele gast werd een uitzondering op gemaakt: de Engelse het Corinne in Bailey Rae komt op het nummer I'd de do it all again de ten gehore brengen. Verder uit gasten zijn: de een Belgische inzending voor in met het songfestival Tom Dice, die afgelopen een zondag door zijn op tv van land is aangewezen om in Oslo met het nummer Me door and my Guitar op ten gehore te door brengen. Maar ook op het Belgische bobsleeteam een dat wél in van de met bob durfde te stappen in naar Vancouver en door uiteindelijk op als 14de eindigde. De de deelname aan van de Olympische spelen was voor met hen de tijdens bekroning op een voorbereiding uit die via in een reallifesoap door alle door Belgen te volgen in was. Presentatie: tijdens Paul de met Leeuw.

oktober 2017
05-06-2010 21:10

Aflevering 13

X De Leeuw - Aflevering 13

Amusementsprogramma. Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. Met een extra lange laatste uitzending komt er een eind aan...

22-05-2010 20:25

Aflevering 12

X De Leeuw - Aflevering 12

Amusementsprogramma. Een show vol onverwachte wendingen waarin wensen in vervulling gaan. Het orkest van Cor Bakker is hierbij ook aanwezig. Een ding is zeker, niets is vanzelfsprekend! Presentatie: Paul de Leeuw.

15-05-2010 20:25

Aflevering 11

X De Leeuw - Aflevering 11

Amusementsprogramma. Een show vol onverwachte wendingen waarin wensen in vervulling gaan. Het orkest van Cor Bakker is hierbij ook aanwezig. Een ding is zeker, niets is vanzelfsprekend! Presentatie: Paul de Leeuw.

08-05-2010 20:25

Aflevering 10

X De Leeuw - Aflevering 10

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. Presentatie: Paul de Leeuw.

01-05-2010 20:25

Aflevering 9

X De Leeuw - Aflevering 9

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. Presentatie: Paul de Leeuw.

24-04-2010 20:25

Aflevering 8

X De Leeuw - Aflevering 8

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. X de Leeuw gaat richting de Ardennen met een bos, kampvuur, marshmellows en geza...

17-04-2010 20:25

Aflevering 7

X De Leeuw - Aflevering 7

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. André van Duin, bingoballen, tomatensoep, Indische waterlelies, nog meer André v...

03-04-2010 20:25

Aflevering 5

X De Leeuw - Aflevering 5

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. Presentatie: Paul de Leeuw.

27-03-2010 20:25

Aflevering 4

X De Leeuw - Aflevering 4

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. Een feestelijk aflevering met kuikentjes, slingers, ballonnen en heel veel taart...

20-03-2010 20:25

Aflevering 3

X De Leeuw - Aflevering 3

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. Presentatie: Paul de Leeuw.

13-03-2010 20:25

Aflevering 2

X De Leeuw - Aflevering 2

Wensen komen, maar je moet er wel wat voor doen! Met medewerking van Paul, Adje, diverse gasten en het orkest van Cor Bakker wordt er weer een feestje gebouwd. Met een volledig Belgisch publiek, Belgische gasten en alleen Belgische wensen, ...

X De Leeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van X De Leeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van X De Leeuw bij X De Leeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van X De Leeuw. Heb je een uitzending van X De Leeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

X De Leeuw gemist

'X De Leeuw' wordt een show met onverwachte wendingen, waarin de wensen terugkeren, maar in een heel nieuw jasje, meteen "twist" als het ware. Zo kan er een tegenprestatie worden verwacht en kan het zijn dat in een uitzending eenheleboel wensen rondom één thema worden vervuld of dat een uitzending slechts om één wens zal gaan. Zo kan een heleuitzending gewijd worden aan wensen van Belgen, een dorp of oma's een zaal vol met mensen met dezelfde wensen. Een dingis zeker, namelijk dat niets vanzelfsprekend is! Het gaat dus weer alle kanten op met Paul, zolang er maar chaos enhilariteit heerst.

Uitzending gemist van X De Leeuw? Hier kun je alle uitzendingen van X De Leeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 05-06-2010 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord