Programma gemist?

Frank Lammers crosst een door tijdens het hele op tv Nederlandse muzieklandschap: van vroeger een naar nu, van mainstream naar door alternatief, van soul op tv naar een rock, van hiphop naar met roots. in Hart van de tijdens show is een popquiz, daarnaast door zijn er reportages, interviews tijdens en is in er heel veel naar livemuziek. Voor die muziek uit zijn de drie podia het beschikbaar waar de top met van de Nederpopscene acte de van présence zal door geven. Actuele bands, gevestigde de namen uit heden met en verleden, de maar ook op tv aanstormend talent, in dat een plek krijgt met op het 3VOOR12 podium. op De quiz waarin twee naar op teams van popmuzikanten het tegen elkaar van opnemen, is het geen vraag en in antwoordspel voor door doorgewinterde popkenners, maar een arena door voor terugblikken de en anekdotes aan uit de hand van de archiefmateriaal en filmpjes. Daarnaast met een is er wekelijks een gesprek in met door een popliefhebber van naam aan op tv de tijdens hand van historische op fragmenten. Quizkandidaten zijn o.a. met Ruben Hein, Frans naar Bauer, Erik op tv Mesie en Twan (van door The opposites). Optredens tijdens van Tjeerd Bomhof een en Phantom Four + Arguido. tijdens Presentatie: naar Frank Lammers.

Frank Lammers crosst tijdens door het hele een Nederlandse muzieklandschap: de van een vroeger naar nu, van met mainstream naar op tv alternatief, van soul naar rock, met van hiphop op tv naar roots. Hart van de de van show is een popquiz, daarnaast op zijn er reportages, interviews uit en in is er heel veel livemuziek. naar Voor die muziek op zijn drie door podia beschikbaar het waar de top van door de Nederpopscene acte op tv de présence tijdens zal geven. Actuele bands, op gevestigde namen uit tijdens heden op en verleden, maar ook aanstormend het talent, in dat een plek krijgt op van het 3VOOR12 podium. De de quiz waarin twee op teams van van popmuzikanten het tegen elkaar de opnemen, is geen op vraag en de antwoordspel voor in doorgewinterde popkenners, maar het een arena met voor terugblikken en anekdotes aan uit de hand van archiefmateriaal uit van en filmpjes. Daarnaast is het er wekelijks een gesprek met het een popliefhebber van op tijdens naam aan de hand uit van historische fragmenten. De Quizkandidaten op zijn Guus Meeuwis, de uit Joris (zanger Abel), op tv Sabrina Starke, Joris Linssen, Tim Knol door en de Lady Aida. Er een zijn optredens van onder in meer Bettie op tv Serveert en Baskerville (3 voor uit 12 podium). En de Guus Meeuwis tijdens en door Tim Knol zingen de samen het nummer Het op is een nacht van van Guus. het Presentatie: Frank Lammers.

Frank op Lammers crosst het door het hele Nederlandse muzieklandschap: de van vroeger naar nu, van van mainstream naar van alternatief, op tv van soul naar rock, van met hiphop de naar roots. Hart van van de het show is een popquiz, de daarnaast zijn er reportages, op interviews en is er naar heel van veel livemuziek. in Voor die muziek zijn in drie podia door beschikbaar waar de top van het de Nederpopscene acte met de op tv présence zal geven. Actuele bands, gevestigde het namen uit in heden en verleden, tijdens maar ook aanstormend uit talent, dat een plek uit van krijgt op het 3VOOR12 het podium. De van quiz waarin twee teams in van popmuzikanten het tegen het elkaar van opnemen, is geen naar vraag en antwoordspel voor doorgewinterde door popkenners, naar maar een arena voor in terugblikken en met anekdotes aan de hand van archiefmateriaal een en op filmpjes. Daarnaast het is er wekelijks een gesprek met het uit een popliefhebber van naam aan een de de hand van historische fragmenten. De door Quizkanidaten zijn onder anderen door Peter te de Bos, Lisa Lois, op tv Martin Buitenhuis en Paul op tv de de Munnik. Optredens van de Moss, Daily Bread en in Medics van (3 voor 12 podium). in Presentatie: Frank uit Lammers.

Frank Lammers van crosst door van het hele naar Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar de nu, van een mainstream naar alternatief, van met soul naar rock, op tv van hiphop naar naar roots. de Hart van de show is in een popquiz, daarnaast naar zijn in er reportages, interviews naar en is er heel door veel livemuziek. Voor die muziek uit zijn drie op podia beschikbaar waar van de de top van de Nederpopscene het acte de présence zal met geven. Actuele bands, tijdens gevestigde namen uit op tv heden en verleden, maar een het ook aanstormend talent, dat een uit plek krijgt op het met 3VOOR12 door podium. De de quiz waarin twee teams van popmuzikanten de het het tegen elkaar opnemen, het is geen vraag naar en antwoordspel voor uit doorgewinterde popkenners, maar een het arena voor in terugblikken en van anekdotes aan de hand van door archiefmateriaal en met filmpjes. Daarnaast naar is er wekelijks een gesprek uit met een een popliefhebber van naar naam aan de hand van historische van fragmenten. Presentatie: de Frank van Lammers.

Frank Lammers crosst op tv door het hele met Nederlandse het muzieklandschap: van vroeger naar uit nu, van mainstream naar op tijdens alternatief, van soul naar tijdens rock, van hiphop naar in roots. van Hart van de show is naar een tijdens popquiz, daarnaast zijn er het reportages, interviews en is er tijdens heel veel livemuziek. door Voor op die muziek door zijn drie podia beschikbaar waar de de top van in de Nederpopscene acte de in uit présence zal geven. op tv Actuele bands, gevestigde namen uit heden van op en verleden, maar ook een aanstormend talent, dat een plek van krijgt op op tv het 3VOOR12 podium. De op tv quiz naar waarin twee teams van door popmuzikanten op tv het tegen elkaar opnemen, is tijdens geen vraag en naar antwoordspel voor doorgewinterde in popkenners, maar tijdens een arena de voor terugblikken en met anekdotes aan de in hand van archiefmateriaal en filmpjes. door Daarnaast tijdens is er wekelijks een gesprek tijdens met een popliefhebber van uit naam aan de de hand van naar historische fragmenten. op tv Presentatie: Frank door Lammers.

Frank Lammers crosst tijdens door naar het hele Nederlandse muzieklandschap: met van vroeger naar van nu, van uit mainstream naar tijdens alternatief, van soul tijdens naar rock, van hiphop de naar roots. Hart van de tijdens show is de een tijdens popquiz, daarnaast zijn een er reportages, interviews en is er uit met heel veel livemuziek. Voor die muziek op tv zijn drie podia op tv beschikbaar waar de op top op van de met Nederpopscene acte de présence zal in geven. in Actuele bands, gevestigde namen uit met heden en verleden, de maar ook aanstormend talent, van dat een naar plek uit krijgt op het 3VOOR12 op tv podium. De quiz waarin twee tijdens teams tijdens van popmuzikanten het tegen elkaar met opnemen, is geen van vraag en de antwoordspel voor doorgewinterde popkenners, in maar een door arena uit voor terugblikken en anekdotes aan op de hand van archiefmateriaal van in en filmpjes. Daarnaast is er wekelijks de op tv een gesprek met op tv een popliefhebber van naam aan de de hand van historische in fragmenten. uit Presentatie: Frank de Lammers.

Frank Lammers crosst van door het hele tijdens Nederlandse muzieklandschap: uit van vroeger op naar nu, van mainstream naar tijdens alternatief, van soul met een naar rock, van hiphop naar roots. op tv Hart van de in op show is een popquiz, daarnaast zijn van er de reportages, interviews en is er naar heel veel van livemuziek. Voor die de muziek zijn drie de podia beschikbaar waar de op van top van de Nederpopscene acte de op tv présence zal geven. door Actuele bands, gevestigde het namen een uit heden en verleden, maar door een ook aanstormend talent, dat op tv een plek krijgt op op het 3VOOR12 podium. De een quiz een waarin twee teams van naar popmuzikanten het tegen elkaar de opnemen, een is geen vraag en tijdens antwoordspel voor in doorgewinterde popkenners, de maar een arena voor het terugblikken en anekdotes uit aan de hand van archiefmateriaal van de en filmpjes. Daarnaast naar is er wekelijks het een gesprek met van een popliefhebber van naam aan een de hand van historische van fragmenten. door Presentatie: Frank tijdens Lammers.

Frank tijdens Lammers crosst door het het Nederlandse van muzieklandschap: van vroeger naar nu. Hart door van de show uit is een op popquiz, daarnaast zijn er op tv reportages, interviews en in is er de heel veel livemuziek. Voor met tijdens die muziek zijn drie podia uit beschikbaar waar de de top van de Nederpopscene van op acte de présence het zal geven. Actuele bands, gevestigde namen door uit heden en uit uit verleden, maar ook aanstormend een talent, dat een plek krijgt op tv op met het 3VOOR12 podium. door De quiz, op waarin twee teams uit van popmuzikanten het tegen op elkaar opnemen, is geen vraag in en antwoordspel door voor uit doorgewinterde popkenners, maar een arena voor uit terugblikken en anekdotes op tv tijdens aan de hand van van archiefmateriaal en filmpjes. Daarnaast het is er wekelijks een tijdens gesprek met door een popliefhebber van naam het op tv aan de hand van historische fragmenten. met in Gasten zijn Sanne een Hans, Jan Rot, Sabrina Starke, Pepijn op tv tijdens (van De Jeugd van Tegenwoordig), op tv Edgar Burgos op en Elle Bandita. Optredens door van van Perquisite met verschillende gasten (waaronder Pete een naar Philly), De Jeugd van Tegenwoordig en op Houses. Fragmentgast een is Michiel Romeyn. Presentatie: naar Frank in Lammers.

Vanuit een TrouwAmsterdam. Hart van tijdens het programma is een tijdens quiz waarin tijdens verschillende generaties popmuzikanten het de tegen elkaar opnemen. op tv Vaste van teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis op tv en zangers Peter van te Bos een (Claw Boys Claw) het en Peter naar Koelewijn. Het kwartet C-mon & een Kypski op tv zorgt voor het muzikale in fundament van uit het programma. uit In het programma op speelt C-mon & Kypski mash-ups, intermezzo's op tv en begeleidt het in de de crème de het la crème van de Nederlandse in popmuziek. De muzikanten coveren op samen met verrassende een gasten Nederpopklassiekers. Daarnaast met zijn op tv er optredens van op tv actuele Nederlandse bands en door muzikanten. De popquiz het wordt door omlijst met historische fragmenten. Er zijn tijdens gefilmde reportages, uit archiefcompilaties en interviews. In op Inspectie! wordt in een tourbus naar op de kant van de tijdens weg gehaald een voor een grondige uit controle en een in het Eenarmig Archief op tv wordt de het Nederpopsmaak van bekende Nederlanders in in kaart gebracht. in Teamcaptains: Dio, 100% Isis, van Peter te uit Bos, Peter op Koelewijn. Het team door van Peter te Bos met uit Fay Lovsky met en Roosbeef uit strijdt in de quiz tegen in teamcaptain DJ Isis, in met Henk Hofstede en Caro van Emerald. Er is muziek in van door Roosbeef en The Opposites en Caro naar Emerald en Önder met spelen op samen met huisband met C-Mon & Kypski. met Verder: de job van Yvonne op Keeley, tourbusinspectie bij door een Daily Bread en Kluun bedient een het Eenarmig op Archief. Presentatie: Eric op Corton.

Vanuit uit TrouwAmsterdam. Hart van op het programma is een tijdens quiz waarin verschillende een generaties popmuzikanten het tegen met elkaar opnemen. de Vaste teamcaptains van zijn rapper Dio, dj Isis naar en met zangers Peter te een Bos (Claw uit Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het tijdens kwartet C-mon & tijdens Kypski uit zorgt voor het van muzikale fundament de van het programma. In het programma een speelt C-mon & op tv Kypski in mash-ups, intermezzo's van en begeleidt het de crème de de la het crème van de Nederlandse uit popmuziek. tijdens De muzikanten coveren samen met verrassende de gasten door Nederpopklassiekers. Daarnaast zijn er in optredens van actuele Nederlandse op tv bands en uit muzikanten. De popquiz wordt naar omlijst met historische tijdens fragmenten. Er naar zijn gefilmde het reportages, archiefcompilaties en interviews. naar In Inspectie! naar wordt een tourbus naar de op het kant van de weg het gehaald voor een grondige controle een en door in het Eenarmig Archief wordt met de Nederpopsmaak de van tijdens bekende Nederlanders in door kaart gebracht. Teamcaptains: Dio, het 100% Isis, het Peter te Bos, tijdens Peter Koelewijn. De grote finale van van de Nederpopquiz! in Teamcaptain Peter Koelewijn een hoopt de gouden op tv plak te veroveren de met op hulp van Luck Fonz de III en op tv Benjamin Herman, terwijl Dio de wordt bijgestaan door een Voicst-zanger Tjeerd tijdens Bomhof en Peter een Vink. Op het tribunepodium op tv staat rapformatie Flinke op tv Namen en in een het restaurant dé zangeres op tv van dit de moment, Caro Emerald! Huisband C-Mon naar & tijdens Kypski werken in de naar laatste aflevering van het dit Nederpopshow-seizoen samen met met Urban Dance met Squad's met dj DNA en Tjeerd van Bomhof. Presentatie: Eric op Corton.

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart tijdens van naar het programma is een een quiz een waarin verschillende generaties popmuzikanten het in tegen elkaar opnemen. Vaste door teamcaptains een zijn rapper met Dio, dj Isis en zangers Peter de te het Bos (Claw Boys Claw) tijdens en Peter Koelewijn. met Het kwartet in C-mon & uit Kypski zorgt voor het muzikale fundament naar van van het programma. In met het programma speelt de C-mon & van Kypski mash-ups, intermezzo's en uit begeleidt het de in crème de la uit crème van de Nederlandse uit popmuziek. naar De muzikanten coveren samen met van verrassende gasten Nederpopklassiekers. Daarnaast in zijn er het optredens van uit actuele Nederlandse naar bands en muzikanten. De naar popquiz wordt in omlijst met historische het fragmenten. Er zijn de gefilmde reportages, archiefcompilaties en interviews. In uit Inspectie! wordt een uit tijdens tourbus naar de naar kant van de weg gehaald naar voor op een grondige controle en in het uit Eenarmig Archief in wordt de op tv Nederpopsmaak van bekende Nederlanders in op tv op tv kaart gebracht. Teamcaptains: Dio, 100% in Isis, met Peter te Bos, Peter naar Koelewijn. De strijd om de op tv op tv bronzen Nederpoptrofee! Onder een andere Shinedoe, Krause en rapper door Sef met quizzen met hun teamcaptains het om de derde en naar vierde plek. Op een het tribunepodium naar speelt emopunk-band Destine van en in het restaurant op tv staat een door oude bekende van de in Nederpopshow, Ellen het ten Damme. Huisband het C-Mon & Kypski wordt vandaag met vergezeld door Zuco met met 103-zangeres Lilian Vieira met en spelen zoals op gebruikelijk ook een eigen nummer. uit Jaap Boots naar inspecteert voor de door verandering eens niet van in een tourbus, maar in de de kleedkamer naar van in een van Nederlands grootste rockbands: tijdens Kane! Presentatie: Eric van Corton.

Vanuit uit TrouwAmsterdam. Hart van het programma met is naar een quiz waarin verschillende generaties naar popmuzikanten het het tegen elkaar met opnemen. Vaste naar teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis op tv en met zangers Peter te Bos van (Claw Boys Claw) een en van Peter Koelewijn. Het op kwartet C-mon & de Kypski zorgt voor het muzikale van fundament op tv van het programma. In de het programma speelt C-mon & een Kypski van mash-ups, intermezzo's een en begeleidt het de crème de op tv la crème uit van de in Nederlandse popmuziek. De met muzikanten coveren samen met verrassende door tijdens gasten Nederpopklassiekers. Daarnaast zijn er op tv optredens op tv van actuele Nederlandse bands het en muzikanten. tijdens De popquiz wordt tijdens omlijst met historische fragmenten. een Er zijn gefilmde een reportages, archiefcompilaties en interviews. In met Inspectie! een wordt een tourbus naar de door een kant van de tijdens weg gehaald voor een grondige uit controle en op tv in het Eenarmig Archief in wordt de Nederpopsmaak uit van bekende tijdens Nederlanders in kaart tijdens gebracht. Teamcaptains: Dio, 100% door Isis, naar Peter te Bos, Peter Koelewijn. Het door team van Peter naar Koelewijn, Monique in Klemann en uit Thomas Berge strijdt in op de quiz tegen teamcaptain op tv Peter een Te Bos, op tv die hulp krijgt van uit Joost van Bellen en Daily het Bread's het zangeres Kimberly naar van der Velden. Motown-ster het Waylon treedt op vanaf tijdens het tribunepodium op en de meest Hollandse uit bijdrage van dit seizoen in komt op uit naam van Thomas van Berge, die in zingt in Trouw's restaurant. op Huisband op tv C-Mon & Kypski wordt vandaag van vergezeld door tijdens Peter Koelewijn en op tv spelen tevens een nummer naar met Voicst-frontman van Tjeerd op Bomhof en DJ met DNA van Urban Dance Squad. tijdens Jaap Boots uit voert een tourbusinspectie uit naar bij Jeroen van van Koningsbrugge en Dennis in op van de Ven, on the de road als uit Jurk! Livemuziek o.a. van van Moke. Presentatie: Eric naar Corton.

Joost van Bellen in en op Waylon,Vanuit TrouwAmsterdam. Hart tijdens van het programma in is een quiz waarin verschillende tijdens generaties popmuzikanten het een tegen elkaar uit opnemen. naar Vaste teamcaptains zijn tijdens rapper Dio, dj Isis en zangers een Peter het te Bos van (Claw Boys Claw) de en Peter Koelewijn. Het kwartet C-mon uit & Kypski in zorgt het voor het muzikale fundament van met het uit programma. In het programma speelt C-mon op tv & Kypski mash-ups, een intermezzo's uit en begeleidt naar het de crème de la met crème van uit de Nederlandse popmuziek. het De muzikanten coveren samen tijdens met door verrassende gasten Nederpopklassiekers. Daarnaast een zijn er naar optredens van actuele Nederlandse bands en uit muzikanten. het De popquiz van wordt omlijst met historische de fragmenten. Er zijn gefilmde met reportages, archiefcompilaties en naar interviews. uit In Inspectie! wordt een door tourbus naar het de kant van de van weg gehaald voor tijdens een grondige controle en op in het een Eenarmig Archief wordt de Nederpopsmaak door van bekende uit Nederlanders in uit kaart gebracht. Teamcaptains: Dio, 100% een Isis, Peter te naar Bos, Peter op Koelewijn. op tv Afl.: Gasten zijn van Maggie MacNeal, Joost van uit Bellen en door Waylon. Tim Knol zorgt voor een een naar optreden.. Presentatie: Eric op tv Corton.

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart een van het programma in is met een quiz waarin verschillende van generaties popmuzikanten het de tegen elkaar van opnemen. Vaste teamcaptains zijn van rapper Dio, dj uit Isis en zangers Peter op het te Bos (Claw van Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het het een kwartet C-mon & Kypski zorgt voor het door het muzikale fundament van het het programma. In het programma met uit speelt C-mon & Kypski mash-ups, een intermezzo's en begeleidt uit het de naar crème de la crème van van de de Nederlandse popmuziek. op tv De muzikanten coveren samen met het verrassende gasten tijdens Nederpopklassiekers. Daarnaast zijn er op optredens van actuele tijdens Nederlandse bands en in muzikanten. De popquiz met wordt omlijst door met historische met fragmenten. Er zijn op gefilmde reportages, archiefcompilaties en interviews. In met Inspectie! wordt een uit tourbus naar het de kant van de op weg een gehaald voor uit een grondige controle en in met het Eenarmig Archief wordt naar de Nederpopsmaak naar van bekende naar Nederlanders in kaart gebracht. met Teamcaptains: uit Dio, DJ Isis, Peter te Bos op en Peter uit Koelewijn. Het naar team van Peter de Koelewijn, aangevuld met Yvonne het Keeley en Jiggy Djé, in de neemt het op tegen het team op van door dj Isis met George van Baker en op Laurens Troost van op Destine. Live speelt onder meer op tv De Staat een en onderwerpt Jaap het Boots de bandbus van op tv Aux Raus aan uit van een inspectie. Verder nemen in we met een in onverwachte gast een duik in een op het eenarmig archief en uit zorgen C-Mon & Kypski door voor het met muzikale fundament. Presentatie: Eric op tv Corton.

Vanuit in TrouwAmsterdam. Hart van het op programma is een een quiz waarin verschillende op tv generaties popmuzikanten het een tegen elkaar opnemen. uit Vaste teamcaptains zijn in rapper Dio, van dj Isis en zangers Peter tijdens te Bos in (Claw Boys in Claw) en Peter op Koelewijn. Het kwartet C-mon & van Kypski zorgt van voor het muzikale fundament op op tv van het programma. In het programma het van speelt C-mon & Kypski mash-ups, intermezzo's met door en begeleidt het een de crème de la tijdens crème van de Nederlandse een popmuziek. De de muzikanten coveren op tv samen met verrassende gasten Nederpopklassiekers. op Daarnaast zijn door er optredens van actuele met Nederlandse bands en muzikanten. op De popquiz naar wordt omlijst een met historische met fragmenten. Er zijn gefilmde reportages, archiefcompilaties op tv en interviews. In uit Inspectie! de wordt een tourbus naar de op tv van kant van de weg gehaald van voor tijdens een grondige controle in en in het Eenarmig Archief van wordt een de Nederpopsmaak van bekende van Nederlanders in kaart gebracht. Teamcaptains: op tv Dio, de 100% Isis, Peter te door Bos, Peter tijdens Koelewijn. Het een team van Peter te Bos met naar Giovanca naar en Torre Florim strijdt in door de quiz met tegen teamcaptain op Dio, Margriet Eshuijs het en Ad Vandenberg. door Op het podium staan uit The Mad Trist de en Giovanca. Maurits tijdens van GEM van en Torre Florim van de van op Staat coveren met de hulp van de C-Mon & Kypski in een Nederpopklassieker. Jaap in Boots voert naar een tourbusinspectie uit uit bij op Aux Raus en Hans Teeuwen in bedient het Eenarmig Archief. door naar Presentatie: Eric Corton.

oktober 2017
16-01-2011 22:10

Aflevering 22

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 22

Frank Lammers crosst door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is...

09-01-2011 22:05

Aflevering 20

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 20

Frank Lammers crosst door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is...

02-01-2011 22:05

Aflevering 19

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 19

Frank Lammers crosst door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is...

26-12-2010 21:25

Aflevering 18

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 18

Frank Lammers crosst door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is...

12-12-2010 22:00

Aflevering 17

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 17

Frank Lammers crosst door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is...

05-12-2010 21:50

Aflevering 16

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 16

Frank Lammers crosst door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is...

28-11-2010 22:00

Aflevering 15

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 15

Frank Lammers crosst door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is...

21-11-2010 22:00

Aflevering 14

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 14

Frank Lammers crosst door het Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is er heel veel livemuziek. Voor die muziek zijn drie podia beschikbaar waar de top...

02-06-2010 13:15

Aflevering 9

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 9

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het k...

24-04-2010 23:00

Aflevering 8

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 8

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het k...

17-04-2010 23:20

Aflevering 7

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 7

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het k...

10-04-2010 23:30

Aflevering 6

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 6

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het k...

03-04-2010 23:30

Gasten zijn Maggie MacNeal

VPRO's Nederpopshow - Gasten zijn Maggie MacNeal

Joost van Bellen en Waylon,Vanuit TrouwAmsterdam. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw...

27-03-2010 23:30

Aflevering 4

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 4

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het k...

20-03-2010 23:30

Aflevering 3

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 3

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

VPRO's Nederpopshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van VPRO's Nederpopshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van VPRO's Nederpopshow bij VPRO's Nederpopshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van VPRO's Nederpopshow. Heb je een uitzending van VPRO's Nederpopshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

VPRO's Nederpopshow gemist

VPRO’s Nederpopshow vanuit TrouwAmsterdam, gepresenteerd door Eric Corton. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het kwartet C-mon & Kypski zorgt voor het muzikale fundament van het programma. Corton: “Het muzikale klimaat is in Nederland op het moment geweldig. Er zijn zoveel bands en artiesten met potentie waar op tv geen reet mee wordt gedaan. Dit moet er komen, omdat het er nu gewoon niet is, simpel!”

Uitzending gemist van VPRO's Nederpopshow? Hier kun je alle uitzendingen van VPRO's Nederpopshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-01-2011 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord