Programma gemist?

Frank Lammers crosst op door het op hele Nederlandse muzieklandschap: van van vroeger naar nu, uit van mainstream op tv naar alternatief, van op soul naar rock, van van hiphop naar de roots. Hart van door de show in is een popquiz, daarnaast met zijn er het reportages, interviews en is met er heel op tv veel livemuziek. Voor die van muziek de zijn drie podia beschikbaar waar op de top van de een Nederpopscene acte naar de présence zal geven. het Actuele bands, van gevestigde namen met uit heden de en verleden, maar ook aanstormend tijdens talent, dat in een plek krijgt op het met met 3VOOR12 podium. De quiz in waarin twee teams tijdens van popmuzikanten tijdens het tegen elkaar een opnemen, is geen vraag en antwoordspel het op tv voor doorgewinterde popkenners, maar een een arena voor terugblikken en in anekdotes tijdens aan de hand van tijdens archiefmateriaal en tijdens filmpjes. Daarnaast is er wekelijks op een gesprek met naar een door popliefhebber van door naam aan de met hand van historische fragmenten. Quizkandidaten op zijn o.a. Ruben Hein, een in Frans Bauer, Erik Mesie en Twan het (van op The opposites). een Optredens van Tjeerd Bomhof uit en Phantom Four + Arguido. op Presentatie: Frank uit Lammers.

Frank Lammers crosst op door het hele de met Nederlandse muzieklandschap: van op tv vroeger naar nu, van mainstream naar het alternatief, van het soul naar rock, naar van hiphop van naar roots. Hart van de naar een show is een popquiz, daarnaast zijn de er het reportages, interviews en is er door heel veel op livemuziek. Voor met die muziek zijn drie podia uit beschikbaar met waar de van top van de Nederpopscene acte de op tv présence door zal geven. Actuele bands, gevestigde een namen uit van heden en op verleden, maar door ook aanstormend talent, tijdens dat een plek krijgt op het het 3VOOR12 naar podium. De van quiz waarin twee teams van popmuzikanten tijdens het tegen elkaar de opnemen, is met geen vraag en het antwoordspel voor het doorgewinterde popkenners, maar een door arena voor in terugblikken en anekdotes van aan de hand op van archiefmateriaal en het filmpjes. Daarnaast is op tv er wekelijks een gesprek met naar op een popliefhebber van naam aan de van hand van uit historische fragmenten. door De Quizkandidaten zijn de Guus Meeuwis, Joris van (zanger Abel), de Sabrina Starke, Joris tijdens Linssen, Tim Knol en tijdens Lady Aida. Er zijn optredens het op van onder meer Bettie naar Serveert en Baskerville de (3 voor uit 12 podium). En Guus in Meeuwis en een Tim Knol zingen samen tijdens het nummer Het in is een nacht tijdens van Guus. Presentatie: tijdens Frank Lammers.

Frank Lammers crosst door de door het hele Nederlandse de muzieklandschap: van vroeger naar met nu, van mainstream door naar de alternatief, van soul naar een rock, van hiphop naar roots. van uit Hart van de show is een van popquiz, van daarnaast zijn er reportages, in interviews en in is er heel veel livemuziek. een Voor die muziek het zijn drie podia van beschikbaar waar de naar top van naar de de Nederpopscene acte de naar présence zal geven. Actuele bands, gevestigde op uit namen uit heden en verleden, in maar ook een aanstormend talent, dat een plek naar krijgt op door het 3VOOR12 podium. met De door quiz waarin twee teams van door popmuzikanten het naar tegen elkaar opnemen, is naar geen uit vraag en antwoordspel voor doorgewinterde popkenners, een maar een uit arena in voor terugblikken en op tv anekdotes aan de hand van archiefmateriaal op en filmpjes. Daarnaast tijdens is een er wekelijks een gesprek met uit een popliefhebber het van van naam aan de hand van historische naar fragmenten. De een Quizkanidaten zijn naar onder anderen Peter te naar Bos, Lisa met Lois, Martin tijdens Buitenhuis en Paul de op Munnik. Optredens van in Moss, Daily een Bread en Medics (3 voor 12 een het podium). Presentatie: Frank de Lammers.

Frank de Lammers crosst door naar het hele op tv Nederlandse muzieklandschap: van op tv vroeger naar nu, met van mainstream naar alternatief, van op tv soul naar rock, van met hiphop door naar roots. Hart van op de show is een uit tijdens popquiz, daarnaast zijn er reportages, op interviews en is uit er het heel veel livemuziek. Voor in die muziek door zijn drie podia tijdens beschikbaar waar de top van tijdens de Nederpopscene een acte de présence zal in geven. Actuele bands, naar gevestigde van namen uit heden uit en verleden, maar ook het aanstormend talent, dat het een plek een krijgt op het naar 3VOOR12 podium. De quiz waarin de twee teams van popmuzikanten van het de tegen elkaar opnemen, is tijdens geen vraag op tv en antwoordspel voor het doorgewinterde popkenners, maar de een arena voor terugblikken van en anekdotes aan de van hand door van archiefmateriaal en filmpjes. Daarnaast het is op tv er wekelijks een gesprek met in een door popliefhebber van naam naar aan de hand van op historische fragmenten. van Presentatie: Frank op Lammers.

Frank Lammers het crosst door uit het hele Nederlandse muzieklandschap: van een vroeger de naar nu, van mainstream naar op tv alternatief, van van soul naar rock, van naar hiphop naar het roots. met Hart van de show van is een popquiz, daarnaast zijn het met er reportages, interviews tijdens en is er uit heel veel livemuziek. Voor de die muziek zijn drie uit podia door beschikbaar waar de top van de een naar Nederpopscene acte de présence in zal geven. Actuele bands, gevestigde naar namen de uit heden uit en verleden, maar ook aanstormend met talent, dat van een plek uit krijgt op het 3VOOR12 podium. op De quiz het waarin twee teams van uit popmuzikanten het tegen elkaar de opnemen, is geen van vraag en op tv antwoordspel voor naar doorgewinterde popkenners, maar een arena op tv met voor terugblikken en anekdotes aan de met hand van door archiefmateriaal met en filmpjes. Daarnaast is er op tv wekelijks een gesprek de met op een popliefhebber van naam aan de op tv hand van historische op fragmenten. in Presentatie: Frank door Lammers.

Frank naar Lammers crosst door tijdens het hele Nederlandse muzieklandschap: op tv van vroeger naar nu, naar van mainstream tijdens naar in alternatief, van soul naar rock, door van tijdens hiphop naar roots. Hart van op de show naar is een popquiz, daarnaast zijn op tv er het reportages, interviews en is door er uit heel veel livemuziek. Voor die muziek op zijn drie tijdens podia beschikbaar uit waar de top van de op tv uit Nederpopscene acte de présence op zal geven. Actuele bands, een gevestigde namen in uit heden en verleden, op maar uit ook aanstormend talent, dat een op tv plek krijgt op tv op het 3VOOR12 podium. in De quiz waarin op tv twee in teams van popmuzikanten het tegen elkaar de opnemen, is geen van naar vraag en antwoordspel voor doorgewinterde popkenners, het maar door een arena voor op tv terugblikken en anekdotes aan de met hand van de archiefmateriaal en het filmpjes. Daarnaast van is er wekelijks een gesprek een met een met popliefhebber van naam aan op de op hand van historische fragmenten. Presentatie: uit Frank op Lammers.

Frank Lammers een crosst door het hele tijdens Nederlandse tijdens muzieklandschap: van vroeger naar nu, op tv van mainstream uit naar de alternatief, van soul naar rock, van van uit hiphop naar roots. Hart het van de show is op tv een popquiz, met daarnaast zijn er reportages, de interviews en is naar er heel veel livemuziek. het Voor op die muziek uit zijn drie podia beschikbaar de waar de de top van de Nederpopscene naar acte de présence in zal geven. op tv Actuele bands, gevestigde namen naar uit heden op en verleden, maar in ook aanstormend talent, dat een plek door krijgt op het naar 3VOOR12 podium. De door quiz door waarin twee de teams van popmuzikanten het de tegen elkaar opnemen, in is geen op tv vraag en antwoordspel uit voor doorgewinterde popkenners, maar een arena op van voor terugblikken en anekdotes aan de met hand op van archiefmateriaal naar en filmpjes. Daarnaast uit is er wekelijks tijdens een gesprek met een popliefhebber van de naam aan op de hand van een historische fragmenten. Presentatie: Frank de de Lammers.

Frank tijdens Lammers crosst door de het Nederlandse muzieklandschap: op van vroeger op naar nu. Hart van de op show is een op popquiz, daarnaast met zijn er reportages, uit interviews en een is er heel veel livemuziek. Voor het op die muziek zijn drie op tv podia beschikbaar waar de top door van de Nederpopscene uit acte met de présence zal in geven. Actuele bands, op tv gevestigde namen uit heden en naar verleden, maar naar ook aanstormend naar talent, dat een plek krijgt het op het door 3VOOR12 podium. De tijdens quiz, een waarin twee teams van popmuzikanten door het tegen elkaar met opnemen, is geen de vraag en het antwoordspel voor doorgewinterde met popkenners, maar een arena voor met terugblikken naar en anekdotes aan de het hand van archiefmateriaal en uit filmpjes. Daarnaast een is er wekelijks een een gesprek met een op tv popliefhebber de van naam aan uit de hand van historische naar fragmenten. uit Gasten zijn Sanne Hans, met Jan Rot, Sabrina met Starke, Pepijn (van tijdens De Jeugd van Tegenwoordig), Edgar het Burgos en Elle op met Bandita. Optredens van Perquisite met verschillende tijdens van gasten (waaronder Pete Philly), een De Jeugd het van Tegenwoordig en Houses. Fragmentgast is door Michiel de Romeyn. Presentatie: Frank op Lammers.

Vanuit van TrouwAmsterdam. Hart van op tv het programma is een een quiz waarin verschillende generaties uit popmuzikanten het tegen met elkaar opnemen. Vaste het teamcaptains op tv zijn rapper uit Dio, dj Isis en zangers op tv Peter te Bos een (Claw Boys Claw) en in Peter Koelewijn. de Het kwartet door C-mon & Kypski zorgt voor naar het muzikale fundament in van het op programma. In het in programma speelt C-mon naar & Kypski mash-ups, een intermezzo's en tijdens begeleidt het naar de crème de op tv la crème van naar de Nederlandse popmuziek. De naar muzikanten coveren samen met verrassende het gasten op Nederpopklassiekers. Daarnaast naar zijn er optredens van actuele van Nederlandse bands en in muzikanten. De naar popquiz wordt op tv omlijst met historische fragmenten. Er zijn op de gefilmde reportages, archiefcompilaties en interviews. naar In met Inspectie! wordt een tourbus naar de van kant van een de weg gehaald naar voor een grondige op tv controle en in het het in Eenarmig Archief wordt de in Nederpopsmaak van tijdens bekende Nederlanders in uit kaart gebracht. Teamcaptains: Dio, 100% Isis, naar een Peter te Bos, Peter op Koelewijn. Het team van Peter naar te de Bos met Fay Lovsky het en Roosbeef strijdt in op tv de quiz tegen een de teamcaptain DJ Isis, Henk Hofstede de en de Caro Emerald. Er is muziek in van Roosbeef en The met Opposites door en Caro Emerald en een Önder spelen samen door met huisband C-Mon op tv & Kypski. tijdens Verder: de job van Yvonne op tv Keeley, op tourbusinspectie bij in Daily Bread en Kluun bedient het uit op Eenarmig Archief. Presentatie: Eric een Corton.

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart met het van het programma is een quiz in waarin verschillende in generaties het popmuzikanten het tegen elkaar in opnemen. Vaste teamcaptains uit zijn rapper Dio, dj Isis op op tv en zangers Peter in te Bos (Claw Boys Claw) op en Peter Koelewijn. op tv Het kwartet C-mon & op tv Kypski door zorgt voor het muzikale van fundament van het het programma. In het op programma speelt C-mon op & in Kypski mash-ups, intermezzo's en begeleidt naar het de crème van de la het crème van naar de Nederlandse popmuziek. op De muzikanten coveren samen met met verrassende gasten Nederpopklassiekers. Daarnaast op in zijn er optredens van actuele in Nederlandse bands en het muzikanten. De popquiz naar wordt door omlijst met historische fragmenten. Er zijn de gefilmde met reportages, archiefcompilaties en interviews. het In Inspectie! wordt een tijdens tourbus de naar de kant van op tv de weg een gehaald voor een grondige controle van tijdens en in het met Eenarmig Archief wordt de Nederpopsmaak in van bekende Nederlanders in in kaart gebracht. Teamcaptains: uit Dio, 100% Isis, het het Peter te Bos, Peter op Koelewijn. De grote naar finale van de Nederpopquiz! tijdens Teamcaptain Peter met Koelewijn hoopt de de gouden plak te een veroveren met hulp van Luck op Fonz een III en Benjamin de Herman, terwijl Dio op wordt bijgestaan door een Voicst-zanger Tjeerd Bomhof en de Peter Vink. Op van het tribunepodium staat rapformatie het op tv Flinke Namen en met in het restaurant een dé zangeres van dit door moment, Caro Emerald! het Huisband C-Mon & Kypski werken op tv het in de laatste aflevering van dit van Nederpopshow-seizoen op tv samen met Urban Dance Squad's naar dj op tv DNA en Tjeerd het Bomhof. Presentatie: op tv Eric Corton.

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart het van het op tv programma is een quiz op waarin verschillende van generaties popmuzikanten het tegen in elkaar opnemen. Vaste op teamcaptains zijn een rapper Dio, naar dj Isis en zangers op Peter te op Bos (Claw door Boys Claw) en Peter het Koelewijn. Het kwartet C-mon naar & Kypski zorgt een voor het het muzikale fundament van op het programma. In naar het programma speelt door C-mon & Kypski mash-ups, intermezzo's het en begeleidt het het de crème de van la door crème van de Nederlandse popmuziek. op De muzikanten de coveren samen tijdens met verrassende gasten de Nederpopklassiekers. Daarnaast zijn er optredens het van actuele Nederlandse tijdens bands uit en muzikanten. op De popquiz wordt omlijst met historische het fragmenten. op Er zijn gefilmde reportages, archiefcompilaties naar in en interviews. In Inspectie! de wordt een tourbus naar de met kant van in de weg gehaald voor door op een grondige controle en een in het Eenarmig met Archief wordt de Nederpopsmaak de van bekende Nederlanders met in kaart gebracht. Teamcaptains: naar Dio, 100% van Isis, Peter te Bos, het Peter van Koelewijn. De strijd om het de bronzen Nederpoptrofee! van Onder andere Shinedoe, Krause uit en rapper Sef op quizzen met hun van teamcaptains van om de derde en de vierde plek. Op het tijdens tribunepodium speelt emopunk-band naar Destine en in van het restaurant staat van door een oude bekende van op tv de Nederpopshow, Ellen ten Damme. op tv de Huisband C-Mon & Kypski wordt vandaag het vergezeld door Zuco de in 103-zangeres Lilian Vieira en spelen zoals op tv uit gebruikelijk ook een eigen nummer. Jaap op tv het Boots inspecteert voor op tv de verandering eens niet in een in tourbus, maar in een de kleedkamer tijdens van het een van Nederlands grootste rockbands: op tv Kane! Presentatie: op Eric Corton.

Vanuit uit TrouwAmsterdam. Hart van door het programma is een een quiz waarin een verschillende generaties popmuzikanten in het tegen elkaar opnemen. Vaste op tv teamcaptains zijn naar rapper in Dio, dj Isis in en zangers Peter te de Bos (Claw Boys Claw) en tijdens Peter Koelewijn. de Het door kwartet C-mon & Kypski zorgt voor van het muzikale de fundament van op het programma. van In het programma speelt van C-mon & Kypski de mash-ups, intermezzo's door en begeleidt het de crème de een la naar crème van de Nederlandse tijdens popmuziek. uit De muzikanten coveren een samen met verrassende op gasten Nederpopklassiekers. Daarnaast zijn met er optredens van naar actuele Nederlandse in bands en muzikanten. De popquiz een wordt omlijst met historische op tv fragmenten. op Er zijn een gefilmde reportages, archiefcompilaties de en interviews. In tijdens Inspectie! wordt een tourbus naar op de kant van de een van weg gehaald voor een grondige controle tijdens en in het in Eenarmig Archief door wordt de tijdens Nederpopsmaak van bekende Nederlanders in uit op kaart gebracht. Teamcaptains: Dio, 100% op tv Isis, op Peter te Bos, in Peter Koelewijn. Het het team van Peter de Koelewijn, Monique Klemann en Thomas Berge met de strijdt in de quiz tegen teamcaptain door Peter Te het Bos, die naar hulp krijgt op tv van Joost van Bellen door en Daily met Bread's zangeres Kimberly van der Velden. tijdens Motown-ster Waylon treedt uit het op vanaf het tijdens tribunepodium en de met meest Hollandse bijdrage van de dit seizoen komt op tv op naam van tijdens Thomas Berge, met die zingt in van Trouw's restaurant. Huisband uit C-Mon & Kypski wordt naar vandaag vergezeld door op tv Peter Koelewijn en tijdens spelen tevens een nummer met uit Voicst-frontman Tjeerd met Bomhof door en DJ tijdens DNA van Urban Dance een Squad. Jaap tijdens Boots voert een tourbusinspectie uit uit bij tijdens Jeroen van naar Koningsbrugge en Dennis van de Ven, tijdens van on the road als Jurk! Livemuziek met het o.a. van Moke. Presentatie: naar Eric Corton.

Joost van Bellen door en Waylon,Vanuit TrouwAmsterdam. in op Hart van het programma is een met quiz de waarin verschillende generaties naar popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. uit Vaste teamcaptains tijdens zijn rapper Dio, dj op naar Isis en zangers Peter door te Bos tijdens (Claw Boys Claw) en Peter een Koelewijn. Het kwartet op tv C-mon & Kypski met zorgt voor het muzikale op fundament van met het programma. uit In het programma speelt C-mon een & Kypski een mash-ups, intermezzo's en begeleidt door het de crème door de la in crème van de Nederlandse een het popmuziek. De muzikanten coveren samen met naar verrassende door gasten Nederpopklassiekers. Daarnaast het zijn er optredens van actuele de Nederlandse bands en van muzikanten. in De popquiz wordt een omlijst met historische door fragmenten. Er zijn naar gefilmde reportages, archiefcompilaties en interviews. in In Inspectie! tijdens wordt een tourbus het naar de kant naar van de weg gehaald naar de voor een grondige de controle en in het Eenarmig Archief in wordt de tijdens Nederpopsmaak van uit bekende Nederlanders naar in kaart gebracht. tijdens Teamcaptains: Dio, 100% Isis, tijdens Peter te Bos, Peter de Koelewijn. op Afl.: Gasten zijn in Maggie MacNeal, Joost van de Bellen en Waylon. naar Tim Knol zorgt voor een op optreden.. Presentatie: op Eric uit Corton.

Vanuit TrouwAmsterdam. een Hart de van het programma de is een quiz waarin een verschillende generaties popmuzikanten het op tv tegen elkaar opnemen. Vaste op de teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis een en de zangers Peter te Bos (Claw uit Boys de Claw) en Peter met Koelewijn. Het kwartet van C-mon & van Kypski zorgt voor van het muzikale fundament van het programma. het tijdens In het programma speelt C-mon & uit Kypski mash-ups, intermezzo's naar en begeleidt het op de crème de naar la crème van naar met de Nederlandse popmuziek. De muzikanten naar coveren samen met verrassende een gasten door Nederpopklassiekers. Daarnaast zijn in er optredens van actuele Nederlandse door bands en muzikanten. door De popquiz wordt naar uit omlijst met historische fragmenten. Er zijn op van gefilmde reportages, archiefcompilaties van en interviews. In het Inspectie! wordt een tourbus naar de de kant van de de weg een gehaald voor van een grondige controle en tijdens in het Eenarmig tijdens Archief wordt uit de Nederpopsmaak van bekende Nederlanders in de uit kaart gebracht. Teamcaptains: uit Dio, DJ Isis, Peter tijdens te Bos en Peter Koelewijn. van Het team het van Peter tijdens Koelewijn, aangevuld met Yvonne Keeley op tv en Jiggy op Djé, neemt met het op tegen het een team van dj naar Isis uit met George Baker en van Laurens Troost van van Destine. Live speelt onder op tv meer De in Staat en onderwerpt Jaap Boots van de bandbus op van Aux Raus aan naar een op inspectie. Verder nemen we met het een onverwachte gast de tijdens een duik in het met eenarmig archief en zorgen op tv C-Mon & door Kypski voor tijdens het muzikale fundament. Presentatie: Eric een Corton.

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart van van op het programma is een de quiz waarin verschillende generaties op popmuzikanten het tegen het het elkaar opnemen. Vaste teamcaptains uit zijn rapper Dio, naar dj Isis en op tv zangers Peter op te Bos (Claw Boys Claw) en door Peter Koelewijn. Het het uit kwartet C-mon & Kypski de zorgt voor het muzikale op fundament van het het programma. In het programma naar speelt C-mon een & van Kypski mash-ups, intermezzo's en begeleidt het uit de crème op tv de op la crème van de de Nederlandse popmuziek. De muzikanten coveren in samen met verrassende op tv gasten in Nederpopklassiekers. Daarnaast met zijn er optredens van actuele een Nederlandse bands tijdens en muzikanten. De popquiz tijdens wordt op tv omlijst met historische fragmenten. Er zijn in gefilmde op reportages, archiefcompilaties en door interviews. In Inspectie! wordt een op tv tourbus naar in de kant van uit de een weg gehaald voor uit een grondige controle en tijdens in het met Eenarmig Archief wordt de Nederpopsmaak naar van bekende een Nederlanders in kaart gebracht. Teamcaptains: naar van Dio, 100% Isis, Peter te tijdens Bos, Peter op tv Koelewijn. Het team van Peter naar het te Bos met Giovanca en naar Torre Florim tijdens strijdt in op tv de quiz tegen teamcaptain op Dio, Margriet de Eshuijs en Ad Vandenberg. Op het door podium staan The van Mad op tv Trist en Giovanca. Maurits van naar GEM en Torre tijdens Florim van van de Staat coveren met door de hulp tijdens van op C-Mon & Kypski een van Nederpopklassieker. Jaap de Boots voert een tourbusinspectie uit op bij door Aux Raus en Hans Teeuwen bedient met het Eenarmig Archief. het Presentatie: een Eric Corton.

juni 2017
16-01-2011 22:10

Aflevering 22

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 22

Frank Lammers crosst door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is...

09-01-2011 22:05

Aflevering 20

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 20

Frank Lammers crosst door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is...

02-01-2011 22:05

Aflevering 19

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 19

Frank Lammers crosst door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is...

26-12-2010 21:25

Aflevering 18

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 18

Frank Lammers crosst door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is...

12-12-2010 22:00

Aflevering 17

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 17

Frank Lammers crosst door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is...

05-12-2010 21:50

Aflevering 16

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 16

Frank Lammers crosst door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is...

28-11-2010 22:00

Aflevering 15

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 15

Frank Lammers crosst door het hele Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu, van mainstream naar alternatief, van soul naar rock, van hiphop naar roots. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is...

21-11-2010 22:00

Aflevering 14

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 14

Frank Lammers crosst door het Nederlandse muzieklandschap: van vroeger naar nu. Hart van de show is een popquiz, daarnaast zijn er reportages, interviews en is er heel veel livemuziek. Voor die muziek zijn drie podia beschikbaar waar de top...

02-06-2010 13:15

Aflevering 9

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 9

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het k...

24-04-2010 23:00

Aflevering 8

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 8

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het k...

17-04-2010 23:20

Aflevering 7

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 7

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het k...

10-04-2010 23:30

Aflevering 6

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 6

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het k...

03-04-2010 23:30

Gasten zijn Maggie MacNeal

VPRO's Nederpopshow - Gasten zijn Maggie MacNeal

Joost van Bellen en Waylon,Vanuit TrouwAmsterdam. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw...

27-03-2010 23:30

Aflevering 4

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 4

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het k...

20-03-2010 23:30

Aflevering 3

VPRO's Nederpopshow - Aflevering 3

Vanuit TrouwAmsterdam. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

VPRO's Nederpopshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van VPRO's Nederpopshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van VPRO's Nederpopshow bij VPRO's Nederpopshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van VPRO's Nederpopshow. Heb je een uitzending van VPRO's Nederpopshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

VPRO's Nederpopshow gemist

VPRO’s Nederpopshow vanuit TrouwAmsterdam, gepresenteerd door Eric Corton. Hart van het programma is een quiz waarin verschillende generaties popmuzikanten het tegen elkaar opnemen. Vaste teamcaptains zijn rapper Dio, dj Isis en zangers Peter te Bos (Claw Boys Claw) en Peter Koelewijn. Het kwartet C-mon & Kypski zorgt voor het muzikale fundament van het programma. Corton: “Het muzikale klimaat is in Nederland op het moment geweldig. Er zijn zoveel bands en artiesten met potentie waar op tv geen reet mee wordt gedaan. Dit moet er komen, omdat het er nu gewoon niet is, simpel!”

Uitzending gemist van VPRO's Nederpopshow? Hier kun je alle uitzendingen van VPRO's Nederpopshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-01-2011 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord