Programma gemist?

In van Zoutvloed is niets wat het tijdens lijkt. naar Op de kade in het op tv afgelegen dorp in van het een noorden van het van land, hangt een een groep kinderen rond. Ze in zijn tussen de met tien de en twaalf jaar. Ze een vissen, zwemmen, op tv eten snoepjes en beleven wonderbaarlijke avonturen. het in Avonturen die niemand helemaal uit begrijpt, vol bijgeloof, onverklaarbare een gebeurtenissen en mysteries. Is uit er misschien meer tijdens met dan we kunnen zien, meer dan van tijdens we kunnen doorgronden? tijdens En wie is toch Tepper, de uit dikke, een langharige verteller een die alles lijkt te weten? naar Ieder heeft door zijn eigen verhaal, een door geheim dat niemand mag van weten. In elke in tijdens aflevering leren we een van de tijdens kinderen het beter kennen van en zien we wat hij in of het zij probeert te doorgronden of op op te lossen. uit Afl.: uit Mikes vader slaapt. De een sfeer rondom de Keet een in Zoutvloed is een zoals de wolken op boven het vlakke land: tijdens laag, het bedrukt, en diepgrijs. op Zelfs Tepper, altijd vrolijk en met in voor uit een gekkigheid, uit lijkt wat droevig. Zoutvloed door wacht op van het darttoernooi, georganiseerd door in Mike's vader door en Kingma. Maar Mike's de vader slaapt. Een diepe, naar onafgebroken slaap, waaruit door hij tijdens zelfs door de het geur van een de net geopend biertje niet een ontwaakt. Hij ligt naar namelijk in coma. Mike in vraagt zich af op waarom uit Tepper al enkelen dagen een rond hangt bij zijn uit vader. Wat weet een van Tepper en waarom is op tv hij zo droevig? En tot op door grote woede van Mike de besluiten een met aantal kinderen uit Zoutvloed door dat het toernooi het toch door moet gaan. Mike naar vindt dat ze tijdens moeten wachten op op de zijn vader, ook al op tv kan dat van nog heel lang duren. tijdens Je moet een met beetje respect tijdens hebben voor z'n pa. van Gelukkig vinden anderen tijdens dat ook. naar En dan splitsen uit de kinderen zich in twee kampen; tijdens zij op tv die vinden in dat het toernooi tijdens door moet gaan en zij op tv die het toernooi de willen aflassen. de Dit lijkt een op tv probleem dat de opgelost moet gaan worden met door blote vuisten. Maar naar dan uit komt er dramatisch nieuws uit het uit in ziekenhuis.

In op Zoutvloed is niets van wat het lijkt. Op de in kade in het op uit afgelegen dorp in het noorden een van het een land, hangt een op tv groep kinderen rond. Ze zijn in tussen de tien met van en twaalf jaar. het Ze vissen, zwemmen, eten snoepjes en het beleven wonderbaarlijke tijdens avonturen. Avonturen door die niemand helemaal begrijpt, vol met bijgeloof, een onverklaarbare gebeurtenissen en mysteries. een Is er misschien in meer van dan we kunnen van zien, meer dan we kunnen in doorgronden? En wie met is uit toch Tepper, de dikke, langharige met verteller die alles van lijkt te weten? Ieder tijdens heeft zijn eigen op tv verhaal, een geheim van dat niemand mag tijdens weten. In elke in aflevering leren in we een van een de kinderen beter het kennen en de zien we wat van hij of zij probeert te door op doorgronden of op te lossen. door Afl.: op tv Femke en de griffioen. uit 'Femke is een uit beetje een op apart meisje. Maar mooi, en mysterieus!', tijdens vindt tijdens Sjoerd. 'Gewoon hartstikke gek', in vindt haar broer naar Jort. door Ze is in naar ieder geval anders, praat niet zo de graag. van Of in het ieder geval niet met de uit andere kinderen van Zoutvloed. door met De dieren daarentegen, lijken haar prima uit te begrijpen, naar in tijdens het bijzonder katten. Jort een komt erachter dat op dit wel eens in iets te maken zou kunnen in hebben tijdens met het door beeld dat voor hun ouderlijk huis op tv staat. Een beeld in van een de trotse, fiere griffioen, op tv waar Femke op mee lijkt tijdens te praten. Maar stenen beelden in kunnen natuurlijk door niet praten. tijdens Dat is allemaal nonsens. tijdens De volgende met dag is het door beeld weg, gestolen. Er staat op alleen nog maar op tv een lege met sokkel. Het het vreemdste meisje van het dorp in is in alle op staten, en beklimt vastberaden de van de sokkel, waar ze in trance uit blijft zitten. naar Het beeld moet op tv terug naar de oorspronkelijke uit plek. Al de moet ze daar dagen op voor blijven naar zitten als plaatsvervanger. uit Of weken. Of maanden. op tv Of op tv nog langer. uit De dader weet wat in 'm te doen tijdens staat.

In door Zoutvloed is het niets wat het door lijkt. Op de kade in de het afgelegen dorp in van een het noorden van het de land, hangt de een groep kinderen rond. tijdens Ze zijn tussen een de tien het en twaalf jaar. Ze vissen, zwemmen, uit eten snoepjes uit en beleven wonderbaarlijke avonturen. het Avonturen naar die niemand helemaal begrijpt, vol uit bijgeloof, onverklaarbare gebeurtenissen op tv en mysteries. Is van er de misschien meer dan we kunnen naar zien, meer door dan we kunnen doorgronden? het En wie is in toch Tepper, de tijdens dikke, op tv langharige verteller die alles tijdens lijkt in te weten? Ieder heeft op zijn eigen verhaal, een geheim de dat niemand mag op tv met weten. In elke aflevering leren we de een door van de kinderen beter op tv kennen en een zien we wat hij van of op zij probeert te doorgronden of op tijdens op tv te lossen. Afl.: De zwetser. Berend uit is uit de grootste fantast tijdens van Zoutvloed. naar Dat is natuurlijk leuk, in en grappig en soms... ja van soms ook de wel een beetje vervelend. tijdens Als naar zijn nichtje komt logeren, verzint met het hij een verhaal om haar tijdens bang tijdens te maken. Over de Zwetser, een met door jongen die ooit in met een boom klom op de zoek naar zijn speelgoedvliegtuig naar maar er door niet meer naar uit kon op komen. En toen op niemand hem wilde helpen, met omdat ze zijn op tv verhalen niet geloofde, viel door hij naar beneden. Hartstikke door dood. Maar een dan hoort hij 's op tv tijdens nachts ineens tikkende geluiden tegen het naar raam. Dat het is toch naar niet de Zwetser? de Nee, nee, in dat kan niet. op tv Dat heeft op tv hij allemaal verzonnen.

In naar Zoutvloed is niets wat door het op tv lijkt. Op de op tv kade in het afgelegen dorp in met het noorden tijdens van het land, naar hangt een het groep kinderen rond. met Ze zijn tussen de tien in en twaalf jaar. uit Ze vissen, op zwemmen, eten snoepjes uit en beleven in wonderbaarlijke avonturen. Avonturen met die niemand op helemaal begrijpt, vol een bijgeloof, onverklaarbare gebeurtenissen en mysteries. Is uit er van misschien meer dan op we kunnen met zien, meer dan we kunnen van doorgronden? En wie is tijdens toch Tepper, de de dikke, langharige verteller van in die alles lijkt te weten? Ieder op heeft zijn met eigen verhaal, een op geheim dat op tv niemand mag weten. In door elke aflevering op tv leren we een met van de kinderen beter van kennen en zien we het op tv wat hij of zij op probeert te doorgronden of op in te lossen. Afl.: het De met foto's van Sjoerd. Al zijn een hele tijdens leven heeft door Sjoerd het gevoel gehad tijdens een beetje anders te zijn. op tv met Anders dan zijn vader, tijdens en zijn zusje. Hij lijkt het niet op de zijn vader, maar door ook niet op zijn in moeder. Kleine kinderen de letten een natuurlijk niet in op dit soort dingen. een Maar vandaag wordt met Sjoerd twaalf. En dat van ga van je nadenken, over dat een soort dingen. op Omdat hij zijn vader altijd helpt op tv bij de tijdens Keet krijgt op Sjoerd geld van zijn moeder op voor zijn met grootste passie: naar fotografie. Hij op koopt de nieuwste digitale camera en tijdens gaat op in jacht naar de perfecte op foto. Maar door de camera een lijkt, hoe nieuw van hij ook tijdens is, meteen al stuk. Want tijdens telkens als een hij foto's maakt op van zijn familie, verdwijnt op tv zijn vader van de op foto. En het dan in wordt zijn vader ziek. naar En telkens wanneer de hij weer een foto de maakt wordt hij zieker. in Wanhopig tijdens vraagt Sjoerd aan uit zijn moeder wat een hier aan de een hand kan zijn. op Eerst wil ze op niks vertellen, maar uiteindelijk uit blijkt: van sommigen dingen kun naar je niet je hele leven geheim naar met houden.

Jeugdserie. tijdens In Zoutvloed is niets de wat het tijdens lijkt. Op de kade op in het een afgelegen dorp in het een noorden naar van het land, hangt een de groep kinderen rond. op Ze zijn tussen uit de tien en twaalf met jaar. Ze tijdens vissen, zwemmen, eten snoepjes tijdens en beleven wonderbaarlijke in van avonturen. Avonturen die niemand helemaal begrijpt, in vol bijgeloof, met onverklaarbare gebeurtenissen en van mysteries. Is er misschien met meer dan de we kunnen zien, tijdens meer in dan we kunnen doorgronden? En wie de is toch Tepper, uit de op dikke, langharige verteller de die alles in lijkt te weten? Ieder heeft zijn tijdens eigen verhaal, een het geheim dat de niemand mag weten. In met met elke aflevering leren op we een van de in kinderen beter de kennen en zien we wat hij uit of zij probeert van te doorgronden het of op te een lossen. Afl.: Een een normale naar vriendin. Eva is een populair meisje met in Zoutvloed, het mooi, met grappig en leuk. door Alleen die schoenen. Die kunnen echt de niet, vindt uit ze zelf. Maar ja, een probeer maar op eens een nieuwe schoenen te op vragen aan je werkloze vader. op Een leuke door vader wel hoor, heel grappig, tijdens in hij maakt altijd van muziek en feest met zijn uit vrienden. Het is op tv alleen een tijdens beetje een nietsnut. op tv En dat moet maar eens het veranderen. Samen door met een beste vriendin Storm krijgt de ze een door goed idee: Eva's vader moet door een vriendin. Een het leuke, opruimende, uit normale vrouw. Maar het ja, Eva's vader naar is een rare tijdens vogel. En hij tijdens wordt verliefd op op Martha, een in alleenstaande vrouw die in de het grote huis aan een de het rand van Zoutvloed woont. op tv Alle kinderen van weten: kom nooit in in de buurt van Martha. Ze met een is een kluizenaar. Een naar kinderhater. Of een vampier en op tv een met heks. En misschien nog wel de een erger.

Jeugdserie. met In Zoutvloed is niets wat van het lijkt. naar Op de de kade in het een afgelegen dorp in het uit noorden van tijdens het land, hangt een door groep kinderen rond. de Ze zijn tussen de met tien en de twaalf jaar. Ze vissen, met zwemmen, op tv eten snoepjes en beleven op tv wonderbaarlijke uit avonturen. Avonturen die niemand op helemaal begrijpt, tijdens vol bijgeloof, onverklaarbare gebeurtenissen en met mysteries. op tv Is er misschien uit meer dan we kunnen zien, meer in dan we uit kunnen doorgronden? En door wie is toch Tepper, het de dikke, langharige van naar verteller die alles een lijkt te weten? Ieder op tv heeft zijn op tv eigen verhaal, een geheim dat niemand naar mag uit weten. In elke op aflevering leren we tijdens een van de kinderen beter op tv kennen op tv en zien een we wat hij met of zij probeert te doorgronden of tijdens op te met lossen. met Afl.: Drumstokjes en paardenhoeven. het Jorinde is nieuw op in Zoutvloed, want door ze is hier net komen uit wonen bij haar uit oom op tv en tante. Dat moest, want de tijdens haar ouders die zijn er niet door meer. met Omgekomen bij tijdens een verschrikkelijk auto-ongeluk. Oom op tv en tante door zijn best aardige mensen, het maar het zijn niet haar op ouders. op Want die waren heel anders. het Jorinde in vindt het uit vreselijk in haar nieuwe huis, uit in het uit nieuwe dorp, waar niks op valt te beleven. Gelukkig op tv leert ze uit Sjoukje een kennen, die haar tenminste een van beetje begrijpt. Op een door dag ontdekt een ze door buiten in het veld een wit op het paard. Al snel voelt ze uit zich verbonden met met het eenzame met dier. Maar hoe kan het in de dat het paard uit telkens komt opdraven de midden in de nacht, als Jorinde met het met haar drumstokken op de tijdens vensterbank slaat? Is in dit wel een gewoon tijdens paard? Is dit op wel een gewoon op door meisje?

Jeugdserie. een In Zoutvloed de is niets wat het op lijkt. Op de kade met in het de afgelegen dorp in het noorden het van het land, het hangt een een groep kinderen in rond. Ze naar zijn tussen de tien en door twaalf op tv jaar. Ze vissen, zwemmen, eten tijdens snoepjes en beleven wonderbaarlijke een avonturen. van Avonturen die niemand in helemaal begrijpt, vol het bijgeloof, onverklaarbare gebeurtenissen en mysteries. van Is er misschien van meer dan door we uit kunnen zien, meer dan we kunnen van doorgronden? een En wie is een toch Tepper, de op dikke, langharige verteller uit die alles door lijkt te weten? Ieder met heeft zijn eigen verhaal, in een geheim op tv dat niemand mag door weten. In de elke aflevering leren op tv we een van de kinderen beter tijdens kennen van en zien we een wat hij of zij probeert in te het doorgronden of op een te lossen. Afl.: Twee van broers. een De oma van tijdens Daan en Vincent op tv is altijd al een mysterieuze vrouw op geweest. Met op haar diepe stem, en op haar priemende ogen, het die altijd met alles een door lijken te hebben. uit En dan dat enge op tv wolvenpootje, wat ze een altijd door bij zich heeft. 'Je in moet er met door respect mee omgaan', zegt ze. de op Je zal wel helemaal op gek zijn om naar daar geintjes het mee uit te gaan halen. het Zo gek is uit Daan dus, tot tijdens grote het schrik van Vincent. Als het hun ouders uit een nachtje weggaan, naar helemaal naar Rotterdam, zijn de twee uit van broers een hele nacht alleen thuis. de Vincent ziet door dat met Daan het pootje uit gestolen heeft, het wolvenpootje, met de uit tijdens bijzondere krachten. Hij zal alles op naar alles moeten een zetten om het op pootje tijdens terug bij oma de te krijgen. Of de gevolgen uit zullen op verschrikkelijk zijn.

september 2017
25-04-2010 18:15

Mikes vader slaapt

Sterke verhalen uit Zoutvloed - Mikes vader slaapt

In Zoutvloed is niets wat het lijkt. Op de kade in het afgelegen dorp in het noorden van het land, hangt een groep kinderen rond. Ze zijn tussen de tien en twaalf jaar. Ze vissen, zwemmen, eten snoepjes en beleven wonderbaarlijke avonturen....

18-04-2010 18:15

Femke en de griffioen

Sterke verhalen uit Zoutvloed - Femke en de griffioen

In Zoutvloed is niets wat het lijkt. Op de kade in het afgelegen dorp in het noorden van het land, hangt een groep kinderen rond. Ze zijn tussen de tien en twaalf jaar. Ze vissen, zwemmen, eten snoepjes en beleven wonderbaarlijke avonturen....

11-04-2010 18:20

De zwetser

Sterke verhalen uit Zoutvloed - De zwetser

In Zoutvloed is niets wat het lijkt. Op de kade in het afgelegen dorp in het noorden van het land, hangt een groep kinderen rond. Ze zijn tussen de tien en twaalf jaar. Ze vissen, zwemmen, eten snoepjes en beleven wonderbaarlijke avonturen....

04-04-2010 18:15

De foto's van Sjoerd

Sterke verhalen uit Zoutvloed - De foto's van Sjoerd

In Zoutvloed is niets wat het lijkt. Op de kade in het afgelegen dorp in het noorden van het land, hangt een groep kinderen rond. Ze zijn tussen de tien en twaalf jaar. Ze vissen, zwemmen, eten snoepjes en beleven wonderbaarlijke avonturen....

28-03-2010 18:15

Een normale vriendin

Sterke verhalen uit Zoutvloed - Een normale vriendin

Jeugdserie. In Zoutvloed is niets wat het lijkt. Op de kade in het afgelegen dorp in het noorden van het land, hangt een groep kinderen rond. Ze zijn tussen de tien en twaalf jaar. Ze vissen, zwemmen, eten snoepjes en beleven wonderbaarlijk...

21-03-2010 18:15

Drumstokjes en paardenhoeven

Sterke verhalen uit Zoutvloed - Drumstokjes en paardenhoeven

Jeugdserie. In Zoutvloed is niets wat het lijkt. Op de kade in het afgelegen dorp in het noorden van het land, hangt een groep kinderen rond. Ze zijn tussen de tien en twaalf jaar. Ze vissen, zwemmen, eten snoepjes en beleven wonderbaarlijk...

14-03-2010 18:20

Twee broers

Sterke verhalen uit Zoutvloed - Twee broers

Jeugdserie. In Zoutvloed is niets wat het lijkt. Op de kade in het afgelegen dorp in het noorden van het land, hangt een groep kinderen rond. Ze zijn tussen de tien en twaalf jaar. Ze vissen, zwemmen, eten snoepjes en beleven wonderbaarlijk...

Sterke verhalen uit Zoutvloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterke verhalen uit Zoutvloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterke verhalen uit Zoutvloed bij Sterke verhalen uit Zoutvloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterke verhalen uit Zoutvloed. Heb je een uitzending van Sterke verhalen uit Zoutvloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterke verhalen uit Zoutvloed gemist

Jeugdserie. In Zoutvloed is niets wat het lijkt. Op de kade in het afgelegen dorp in het noorden van het land, hangteen groep kinderen rond. Ze zijn tussen de tien en twaalf jaar. Ze vissen, zwemmen, eten snoepjes en belevenwonderbaarlijke avonturen. Avonturen die niemand helemaal begrijpt, vol bijgeloof, onverklaarbare gebeurtenissen enmysteries. Is er misschien meer dan we kunnen zien, meer dan we kunnen doorgronden? En wie is toch Tepper, de dikke,langharige verteller die alles lijkt te weten? Ieder heeft zijn eigen verhaal, een geheim dat niemand mag weten. Inelke aflevering leren we een van de kinderen beter kennen en zien we wat hij of zij probeert te doorgronden of op telossen. Afl.: Twee broers. De oma van Daan en Vincent is altijd al een mysterieuze vrouw geweest. Met haar diepe stem,en haar priemende ogen, die altijd alles door lijken te hebben. En dan dat enge wolvenpootje, wat ze altijd bij zichheeft. 'Je moet er met respect mee omgaan', zegt ze. Je zal wel helemaal gek zijn om daar geintjes mee uit te gaanhalen. Zo gek is Daan dus, tot grote schrik van Vincent. Als hun ouders een nachtje weggaan, helemaal naar Rotterdam,zijn de twee broers een hele nacht alleen thuis. Vincent ziet dat Daan het pootje gestolen heeft, het wolvenpootje, metde bijzondere krachten. Hij zal alles op alles moeten zetten om het pootje terug bij oma te krijgen. Of de gevolgenzullen verschrikkelijk zijn.

Uitzending gemist van Sterke verhalen uit Zoutvloed? Hier kun je alle uitzendingen van Sterke verhalen uit Zoutvloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-04-2010 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord