Programma gemist?

Deze special tijdens volgt Chantal op Janzen, Antonie een Kamerling, Frits Sissing en Patty Brard naar door die een dag op stap gaan tijdens met op een gezin naar met een gehandicapt kind. met Hoe ziet hun dag tijdens eruit? Welke uit medische behandelingen tijdens moeten ze ondergaan? En een welke projecten de maken hun leven naar iets aangenamer? Afl.: Leven de met een naar handicap. -Chantal Janzen duikt een naar dag in het leven in naar van de tienjarige Ashley, uit die door uit een hersenbeschadiging gehandicapt is geraakt. een op tv Ze zit in een van rolstoel, praat via gebaren en met een spraakcomputer en het gaat naar een op speciale op school in Valkenburg. Dat is door ver van huis, op tv maar op tv haar ouders, broertje en uit zusje kunnen toch het dichtbij haar zijn, op tv dankzij een het project 'Logeren dicht bij school' in van een de NSGK voor het gehandicapte op kind. -Antonie Kamerling op tv loopt van een dagje mee in het naar gezin een van de meervoudig het gehandicapte Juul een (3). Hij gaat mee naar naar het ziekenhuis en op tv naar een het kinderdagcentrum waar Juul door twee dagen per week tijdens wordt opgevangen. -Patty het Brard ervaart een dag een het leven in van het in meervoudige gehandicapte meisje Chelsea door (13) en ziet hoe naar de zij opbloeit van uit een wel heel bijzondere manier van uit paardrijden. uit -Frits Sissing trekt tijdens op met de zestienjarige Stefan; tijdens hij is naar spastisch naar en doet mee aan een met speciaal sportprogramma voor gehandicapte een een kinderen.

Deze van special volgt Chantal Janzen, Antonie naar op tv Kamerling, Frits Sissing en met Patty Brard die een dag in op met stap gaan van met een gezin met een gehandicapt een kind. Hoe ziet uit een hun dag eruit? Welke van medische behandelingen moeten ze het ondergaan? naar En welke projecten maken hun leven met iets aangenamer? naar Afl.: met Leven met een handicap. -Chantal in Janzen duikt op een dag in het leven door van de tienjarige naar het Ashley, die door een hersenbeschadiging gehandicapt door is geraakt. op tv Ze op tv zit in een rolstoel, een praat via naar gebaren en een spraakcomputer en met gaat van naar een speciale school een in Valkenburg. het Dat is ver het van huis, op maar haar ouders, broertje en zusje op kunnen toch het dichtbij een haar zijn, dankzij door het project 'Logeren dicht bij het school' van de uit NSGK voor naar het gehandicapte kind. -Antonie Kamerling in loopt op een dagje in mee in het gezin van van de meervoudig gehandicapte Juul in met (3). Hij gaat mee uit naar het op ziekenhuis en naar een het kinderdagcentrum waar Juul twee dagen de per het week wordt opgevangen. -Patty Brard op ervaart een naar dag het op leven van van het meervoudige gehandicapte meisje in Chelsea (13) naar en ziet hoe tijdens zij opbloeit van door een wel heel bijzondere manier een van op tv paardrijden. -Frits Sissing met trekt op met de zestienjarige een Stefan; hij is het spastisch en doet mee tijdens het aan een speciaal sportprogramma voor met gehandicapte op tv kinderen.

juni 2020
18-03-2010 19:25

Leven met een handicap

BN-ers in de zorg - Leven met een handicap

Deze special volgt Chantal Janzen, Antonie Kamerling, Frits Sissing en Patty Brard die een dag op stap gaan met een gezin met een gehandicapt kind. Hoe ziet hun dag eruit? Welke medische behandelingen moeten ze ondergaan? En welke projecten...

17-03-2010 19:25

Leven met een handicap

BN-ers in de zorg - Leven met een handicap

Deze special volgt Chantal Janzen, Antonie Kamerling, Frits Sissing en Patty Brard die een dag op stap gaan met een gezin met een gehandicapt kind. Hoe ziet hun dag eruit? Welke medische behandelingen moeten ze ondergaan? En welke projecten...

BN-ers in de zorg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN-ers in de zorg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN-ers in de zorg bij BN-ers in de zorg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN-ers in de zorg. Heb je een uitzending van BN-ers in de zorg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN-ers in de zorg gemist

Afl.: Leven met een handicap.

Uitzending gemist van BN-ers in de zorg? Hier kun je alle uitzendingen van BN-ers in de zorg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-03-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!