Programma gemist?

Deze special volgt naar Chantal op tv Janzen, Antonie op Kamerling, Frits Sissing en Patty het Brard die een een dag het op stap gaan met een een gezin met tijdens een gehandicapt naar kind. Hoe ziet in hun dag eruit? de Welke medische behandelingen moeten door ze ondergaan? in En welke projecten maken op tv hun leven iets aangenamer? Afl.: uit Leven met naar een handicap. -Chantal door Janzen het duikt een dag naar in het leven van de tijdens tienjarige Ashley, die door door met een hersenbeschadiging gehandicapt met is geraakt. Ze zit door in een rolstoel, op tv praat via gebaren en de tijdens een spraakcomputer en tijdens gaat naar een uit speciale school in Valkenburg. Dat is van ver van huis, naar maar haar uit ouders, broertje in en zusje kunnen toch dichtbij van op haar zijn, dankzij het project tijdens 'Logeren dicht in bij school' uit van de NSGK voor het gehandicapte in met kind. -Antonie Kamerling een loopt een dagje mee in naar het gezin van van de tijdens meervoudig gehandicapte Juul (3). Hij op gaat op tv mee naar het ziekenhuis en naar van het van kinderdagcentrum waar Juul naar twee dagen per met week wordt in opgevangen. -Patty Brard een ervaart een dag de het leven van het meervoudige gehandicapte op tv meisje Chelsea (13) in en ziet hoe naar uit zij opbloeit van een op wel heel het bijzondere manier van van paardrijden. -Frits Sissing trekt tijdens op met op de zestienjarige Stefan; hij is van spastisch en doet mee op aan met een speciaal sportprogramma voor van gehandicapte naar kinderen.

Deze special een volgt Chantal op tv Janzen, Antonie Kamerling, Frits Sissing het en Patty het Brard die een in dag op stap door gaan met een gezin op met een gehandicapt op kind. tijdens Hoe ziet hun dag eruit? met Welke uit medische behandelingen moeten ze ondergaan? op En in welke projecten maken op hun leven door iets aangenamer? Afl.: Leven met tijdens een handicap. -Chantal door Janzen op duikt een dag in in het leven van de tienjarige op Ashley, die door de een tijdens hersenbeschadiging gehandicapt is geraakt. de Ze op tv zit in het een rolstoel, praat via gebaren uit en een spraakcomputer van en gaat het naar een speciale van school in Valkenburg. Dat is door ver van huis, een maar haar ouders, met broertje en uit zusje kunnen op tv toch dichtbij haar zijn, dankzij van naar het project 'Logeren dicht met bij school' van van de NSGK naar voor het gehandicapte op kind. -Antonie Kamerling loopt een dagje in mee in door het op tv gezin van de meervoudig gehandicapte uit Juul (3). Hij op gaat mee de naar het ziekenhuis in en naar met het kinderdagcentrum waar Juul twee op tv dagen per week wordt naar opgevangen. -Patty Brard in ervaart op tv een dag het leven van tijdens het meervoudige van gehandicapte tijdens meisje Chelsea (13) en een ziet hoe zij door opbloeit van een wel op heel bijzondere manier op tv van paardrijden. uit -Frits Sissing trekt tijdens op met de tijdens zestienjarige Stefan; hij is met spastisch en doet van mee aan tijdens een speciaal sportprogramma voor gehandicapte de van kinderen.

september 2020
18-03-2010 19:25

Leven met een handicap

BN-ers in de zorg - Leven met een handicap

Deze special volgt Chantal Janzen, Antonie Kamerling, Frits Sissing en Patty Brard die een dag op stap gaan met een gezin met een gehandicapt kind. Hoe ziet hun dag eruit? Welke medische behandelingen moeten ze ondergaan? En welke projecten...

17-03-2010 19:25

Leven met een handicap

BN-ers in de zorg - Leven met een handicap

Deze special volgt Chantal Janzen, Antonie Kamerling, Frits Sissing en Patty Brard die een dag op stap gaan met een gezin met een gehandicapt kind. Hoe ziet hun dag eruit? Welke medische behandelingen moeten ze ondergaan? En welke projecten...

BN-ers in de zorg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN-ers in de zorg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN-ers in de zorg bij BN-ers in de zorg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN-ers in de zorg. Heb je een uitzending van BN-ers in de zorg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN-ers in de zorg gemist

Afl.: Leven met een handicap.

Uitzending gemist van BN-ers in de zorg? Hier kun je alle uitzendingen van BN-ers in de zorg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-03-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!