Programma gemist?

Deze special uit volgt het Chantal Janzen, Antonie Kamerling, Frits uit Sissing en Patty Brard op tv die een dag met op stap gaan een met een tijdens gezin met een van gehandicapt kind. met Hoe ziet hun uit dag eruit? Welke medische behandelingen met moeten ze het ondergaan? En welke projecten van maken hun leven een iets aangenamer? in Afl.: Leven met een uit handicap. -Chantal Janzen op duikt een dag tijdens in het uit leven van de tienjarige naar in Ashley, die door een hersenbeschadiging het gehandicapt is in geraakt. Ze zit uit in een rolstoel, door praat een via gebaren en een spraakcomputer en door gaat naar een op het speciale school in Valkenburg. Dat is de ver een van huis, maar haar ouders, in broertje en met zusje kunnen toch tijdens dichtbij haar met zijn, dankzij door het project 'Logeren dicht bij school' op tv van het de NSGK tijdens voor het gehandicapte kind. tijdens -Antonie Kamerling loopt een van dagje mee in naar het door gezin van de meervoudig gehandicapte op Juul (3). naar Hij gaat mee naar van het ziekenhuis en naar in het kinderdagcentrum waar naar Juul twee dagen uit tijdens per week wordt opgevangen. -Patty het Brard van ervaart een dag het leven van van het meervoudige gehandicapte de meisje Chelsea (13) naar en op ziet hoe zij opbloeit van met een het wel heel bijzondere manier van de tijdens paardrijden. -Frits Sissing trekt op het met de zestienjarige een Stefan; de hij is spastisch en doet mee tijdens aan een op speciaal sportprogramma voor gehandicapte een op tv kinderen.

Deze special op tv volgt Chantal met Janzen, Antonie Kamerling, Frits uit Sissing en Patty Brard een naar die een dag op stap gaan uit op tv met een gezin tijdens met een gehandicapt kind. Hoe ziet een hun dag tijdens eruit? Welke medische uit behandelingen moeten ze ondergaan? uit in En welke projecten maken hun het leven iets aangenamer? met Afl.: Leven in met een handicap. -Chantal Janzen naar naar duikt een dag in naar het leven van de in tienjarige op tv Ashley, die door een tijdens hersenbeschadiging gehandicapt is een geraakt. Ze zit in de een rolstoel, praat op via gebaren in en in een spraakcomputer en gaat de naar een speciale op tv school in door Valkenburg. Dat is op tv ver van huis, maar naar haar ouders, broertje en op tv zusje de kunnen toch dichtbij haar de zijn, dankzij het project op tv 'Logeren dicht bij op tv school' van in de NSGK voor het van gehandicapte kind. -Antonie in Kamerling loopt een naar dagje mee in de het gezin van de van meervoudig gehandicapte uit Juul (3). een Hij gaat mee naar door het ziekenhuis en een naar het kinderdagcentrum waar een Juul twee een dagen per week door wordt opgevangen. -Patty door Brard op tv ervaart een dag het leven van met het op meervoudige gehandicapte tijdens meisje Chelsea (13) en ziet uit hoe van zij opbloeit van een wel heel tijdens van bijzondere manier van paardrijden. -Frits Sissing met van trekt op met de zestienjarige Stefan; tijdens hij is spastisch uit en doet een mee in aan een speciaal sportprogramma voor door gehandicapte door kinderen.

mei 2021
18-03-2010 19:25

Leven met een handicap

BN-ers in de zorg - Leven met een handicap

Deze special volgt Chantal Janzen, Antonie Kamerling, Frits Sissing en Patty Brard die een dag op stap gaan met een gezin met een gehandicapt kind. Hoe ziet hun dag eruit? Welke medische behandelingen moeten ze ondergaan? En welke projecten...

17-03-2010 19:25

Leven met een handicap

BN-ers in de zorg - Leven met een handicap

Deze special volgt Chantal Janzen, Antonie Kamerling, Frits Sissing en Patty Brard die een dag op stap gaan met een gezin met een gehandicapt kind. Hoe ziet hun dag eruit? Welke medische behandelingen moeten ze ondergaan? En welke projecten...

BN-ers in de zorg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN-ers in de zorg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN-ers in de zorg bij BN-ers in de zorg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN-ers in de zorg. Heb je een uitzending van BN-ers in de zorg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN-ers in de zorg gemist

Afl.: Leven met een handicap.

Uitzending gemist van BN-ers in de zorg? Hier kun je alle uitzendingen van BN-ers in de zorg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-03-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!