Programma gemist?

Deze met special volgt uit Chantal Janzen, Antonie Kamerling, Frits Sissing op en met Patty Brard die een dag van op op tv stap gaan met een gezin van met een in gehandicapt kind. Hoe ziet een op tv hun dag eruit? Welke medische behandelingen door moeten ze in ondergaan? van En welke projecten maken hun leven van iets aangenamer? door Afl.: Leven met door een in handicap. -Chantal Janzen in duikt een dag in het leven een van de de tienjarige Ashley, door die door een hersenbeschadiging gehandicapt op tv is geraakt. op Ze een zit in een rolstoel, met praat in via gebaren en een de spraakcomputer en gaat naar een in op tv speciale school in met Valkenburg. Dat is ver van huis, in maar een haar ouders, broertje en tijdens zusje kunnen toch door dichtbij de haar zijn, dankzij een het project 'Logeren dicht uit bij school' van de door NSGK voor het van gehandicapte van kind. -Antonie Kamerling loopt een dagje op tv mee in het naar gezin tijdens van de meervoudig gehandicapte Juul een (3). Hij op tv gaat mee naar het de uit ziekenhuis en naar het kinderdagcentrum waar in Juul twee dagen het per week met wordt opgevangen. op tv -Patty Brard ervaart een dag een het door leven van op tv het meervoudige gehandicapte meisje tijdens Chelsea (13) tijdens en ziet hoe zij in opbloeit van een een wel heel bijzondere naar manier van paardrijden. een -Frits Sissing trekt op op met het de zestienjarige Stefan; hij in is spastisch op tv en doet mee naar aan een speciaal sportprogramma voor gehandicapte naar door kinderen.

Deze het special volgt Chantal Janzen, uit Antonie Kamerling, tijdens Frits Sissing en Patty Brard een die het een dag op in stap gaan met een gezin door met een een gehandicapt kind. Hoe ziet door de hun dag eruit? uit Welke medische behandelingen moeten ze ondergaan? op tv En een welke projecten maken hun de leven iets aangenamer? Afl.: met Leven tijdens met een handicap. op tv -Chantal Janzen duikt een dag tijdens in uit het leven van de tijdens tienjarige op tv Ashley, die door een in hersenbeschadiging gehandicapt is uit geraakt. Ze op tv zit in een rolstoel, tijdens praat via gebaren en op een spraakcomputer het en door gaat naar een speciale school in op tv tijdens Valkenburg. Dat is ver in van huis, in maar haar ouders, broertje en in zusje kunnen toch dichtbij tijdens haar in zijn, dankzij het project op tv 'Logeren dicht bij de school' tijdens van de NSGK voor het gehandicapte een kind. -Antonie Kamerling de loopt op tv een dagje een mee in het gezin met van de meervoudig op tv gehandicapte Juul (3). Hij naar gaat mee naar het op tv ziekenhuis en de naar het kinderdagcentrum de waar door Juul twee dagen het per week wordt opgevangen. -Patty in Brard ervaart een de dag de het leven van een het meervoudige gehandicapte meisje het Chelsea (13) en op ziet hoe zij opbloeit op tv van een het wel heel bijzondere manier van tijdens met paardrijden. -Frits Sissing trekt op met uit de zestienjarige Stefan; uit hij op is spastisch en naar doet mee met aan een speciaal sportprogramma voor gehandicapte in door kinderen.

januari 2021
18-03-2010 19:25

Leven met een handicap

BN-ers in de zorg - Leven met een handicap

Deze special volgt Chantal Janzen, Antonie Kamerling, Frits Sissing en Patty Brard die een dag op stap gaan met een gezin met een gehandicapt kind. Hoe ziet hun dag eruit? Welke medische behandelingen moeten ze ondergaan? En welke projecten...

17-03-2010 19:25

Leven met een handicap

BN-ers in de zorg - Leven met een handicap

Deze special volgt Chantal Janzen, Antonie Kamerling, Frits Sissing en Patty Brard die een dag op stap gaan met een gezin met een gehandicapt kind. Hoe ziet hun dag eruit? Welke medische behandelingen moeten ze ondergaan? En welke projecten...

BN-ers in de zorg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN-ers in de zorg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN-ers in de zorg bij BN-ers in de zorg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN-ers in de zorg. Heb je een uitzending van BN-ers in de zorg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN-ers in de zorg gemist

Afl.: Leven met een handicap.

Uitzending gemist van BN-ers in de zorg? Hier kun je alle uitzendingen van BN-ers in de zorg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-03-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!