Programma gemist?

Deze special tijdens volgt naar Chantal Janzen, Antonie op Kamerling, Frits Sissing en Patty Brard op tv die in een dag op stap uit gaan met een gezin met met een gehandicapt uit kind. Hoe naar ziet hun dag eruit? van Welke medische op behandelingen moeten ze ondergaan? een tijdens En welke projecten maken hun met leven iets met aangenamer? Afl.: Leven op tv met een handicap. tijdens -Chantal Janzen uit duikt een dag in naar het leven van de tienjarige op tv Ashley, die door tijdens op tv een hersenbeschadiging gehandicapt is een geraakt. Ze het zit in een tijdens rolstoel, praat via gebaren en op tv tijdens een spraakcomputer en gaat naar uit een speciale school in een tijdens Valkenburg. Dat is met ver van huis, maar haar op tv ouders, broertje en op zusje kunnen toch dichtbij de haar op tv zijn, dankzij het project 'Logeren door met dicht bij school' van de NSGK op voor het het gehandicapte kind. -Antonie tijdens Kamerling loopt een naar dagje mee met in het gezin van op tv de meervoudig gehandicapte op Juul (3). Hij het gaat mee een naar het ziekenhuis en naar op tv het van kinderdagcentrum waar tijdens Juul twee dagen per week wordt op opgevangen. -Patty Brard de ervaart met een dag het leven van op tv het meervoudige gehandicapte de meisje met Chelsea (13) en ziet hoe naar met zij opbloeit van een wel heel op bijzondere van manier van paardrijden. van -Frits Sissing trekt op de met de op zestienjarige Stefan; hij door is spastisch en doet mee het aan een een speciaal sportprogramma voor gehandicapte op door kinderen.

Deze special volgt een Chantal Janzen, Antonie in Kamerling, Frits Sissing op tv en Patty Brard tijdens die een dag op tv op stap de gaan met een gezin op uit met een gehandicapt kind. Hoe ziet het hun dag eruit? van Welke medische behandelingen van moeten met ze ondergaan? En welke het projecten maken hun leven van iets aangenamer? Afl.: tijdens Leven het met een handicap. -Chantal Janzen uit op tv duikt een dag in de het leven van met de tienjarige Ashley, die op tv door van een hersenbeschadiging gehandicapt is tijdens geraakt. Ze op zit in een uit rolstoel, praat via met gebaren en een spraakcomputer en in gaat naar een van speciale school in tijdens uit Valkenburg. Dat is ver naar van huis, maar haar op ouders, broertje en zusje een kunnen op toch dichtbij haar zijn, dankzij op tv het project een 'Logeren dicht bij school' van naar van de NSGK op tv voor het gehandicapte een kind. -Antonie Kamerling op loopt een dagje mee naar in het gezin een van de meervoudig gehandicapte op Juul (3). Hij gaat uit mee in naar het ziekenhuis en naar in op tv het kinderdagcentrum waar Juul de twee dagen per van week wordt opgevangen. tijdens -Patty Brard ervaart een dag naar het uit leven van het meervoudige gehandicapte uit meisje met Chelsea (13) en ziet hoe tijdens zij opbloeit met van door een wel heel bijzondere de manier van paardrijden. -Frits met Sissing trekt de op met de zestienjarige Stefan; op hij een is spastisch op en doet mee aan een op speciaal sportprogramma voor door gehandicapte met kinderen.

januari 2020
18-03-2010 19:25

Leven met een handicap

BN-ers in de zorg - Leven met een handicap

Deze special volgt Chantal Janzen, Antonie Kamerling, Frits Sissing en Patty Brard die een dag op stap gaan met een gezin met een gehandicapt kind. Hoe ziet hun dag eruit? Welke medische behandelingen moeten ze ondergaan? En welke projecten...

17-03-2010 19:25

Leven met een handicap

BN-ers in de zorg - Leven met een handicap

Deze special volgt Chantal Janzen, Antonie Kamerling, Frits Sissing en Patty Brard die een dag op stap gaan met een gezin met een gehandicapt kind. Hoe ziet hun dag eruit? Welke medische behandelingen moeten ze ondergaan? En welke projecten...

BN-ers in de zorg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BN-ers in de zorg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BN-ers in de zorg bij BN-ers in de zorg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BN-ers in de zorg. Heb je een uitzending van BN-ers in de zorg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BN-ers in de zorg gemist

Afl.: Leven met een handicap.

Uitzending gemist van BN-ers in de zorg? Hier kun je alle uitzendingen van BN-ers in de zorg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-03-2010 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!