Programma gemist?

Valerio tijdens bezoekt samen met van de familie een van Gerrianne (17) de haar graf. Ze van staan stil bij de de grafsteen die Gerrianne zelf op tv zo zorgvuldig het heeft uitgekozen. van Ter nagedachtenis aan Daan (20) zetten in vriendin op tv Lyan en zus Nienke op tv een tatoeage. een En in op tv Tilburg wordt in stijl afscheid van genomen van Jermaine het (27). Tom (24) uit is met zijn het broer Boris op mannenweekend een naar in Gent. Hoe ziet hij zijn door toekomst het wetende dat hij niet lang in meer te het leven in heeft?

Jermaine (27) door had alle hoop gevestigd door op een van experimentele behandeling in Houston, de maar het tijdens heeft de helaas niet mogen in baten. Zijn einde van nadert en hij wordt het opgenomen in een hospice. op Het is de door dag van de uitvaart in de van Daan (20). Familie en vrienden naar door rijden in een rouwstoet over Texel door en nemen de de boot naar het naar vaste land waar de Daan het gecremeerd zal worden. een Valerio bezoekt Gerrianne (17) met om naar afscheid van haar tijdens te nemen. Ze is niet bang in voor de van dood, het omdat ze weet waar ze heen uit gaat. Een de jaar een na het overlijden van op tv Edgar (36) gaat Valerio langs op tv bij uit de vader en broers in van Edgar naar om terug te het blikken op het leven de van hun zoon tijdens en broer. En naar Tom (24) het dacht dat hij de tijdens kerst niet zou door halen, maar hij met is er nog! Hij met gaat op op roadtrip van met Boris: bier tijdens en broers!

Na naar haar zeventiende verjaardag gaat Gerrianne met hard achteruit. de Valerio wil tijdens weten of uit het al tijd is om het afscheid van op tv haar te nemen. op De behandeling de van Jermaine (27) in Amerika zit uit erop. Terug in uit Nederland gaat hij naar door naar met de speciale chemotherapie. Hij van houdt hoop door op een in goede afloop, want in op tv het ziekenhuis in Tilburg een krijgt hij uit een tijdens goede uitslag. Tom (24) daagt zichzelf naar op maximaal uit. Met één been de de tien kilometer rennen tijdens voor het goede het doel. op tv Hij moet uit en zal finishen om van anderen te inspireren te blijven op vechten tegen door kanker. En het tijdens is feest op Texel: naar Daan (20) in is jarig! Vrienden en uit familie verrassen hem met naar met een feestje tijdens voor zijn verjaardag. op tv Niet wetende dat dit de laatste door keer zal zijn een dat iedereen naar bij op elkaar is. Enkele dagen tijdens na zijn naar verjaardag raakt Daan op buiten bewustzijn.

Jermaine (27) krijgt tijdens de speciale door chemotherapie in Houston. naar Hij door hoopt op een kankervrij door leven, want een dokter met in Amerika zegt hem met misschien nog te door kunnen genezen. in Maar vriendin met Lisette houdt ook rekening met van andere scenario's. de Ook Tom (23) tijdens gaat op van reis. Zijn vader een wil weten welk land Tom naar nog met wil zien voordat hij dood naar gaat. naar Tom draait het een om: waar op wil zijn vader hem een herinneren als hij er niet van meer is? tijdens Het wordt Amerika! een Edgar (36) tijdens kijkt de op tv dood in de uit ogen. Na de goede hersenscan blijkt door tijdens enkele dagen later dat naar een tumor in uit zijn lever explosief hard groeit. het de Het gevecht tegen kanker op breekt Edgar volledig door op: fysiek, maar zeker ook door mentaal. tijdens Gerrianne (16) is dolverliefd in op haar Frank. Ze in weten dat de met tijd dringt, dus uit laten ze hun door handen in ingipsen voor later. Zodat Frank de in haar hand altijd blijft een vasthouden, ook naar als ze niet meer van bij hem tijdens is.

Valerio de neemt de boot naar naar Texel. Daan (19) naar heeft namelijk te horen in gekregen op tv dat de tumoren naar in zijn hoofd flink op zijn gegroeid. Hij baalt, op het maar wil niet teveel zeuren want op van het Meierblis, een typisch Texel's volksfeest met met van grote vreugdevuren. het In Houston besluit Jermaine door (27) te gaan voor chemotherapie het van dokter een Burzynski. Hij ziet met deze therapie door als zijn allerlaatste kans op in genezing. tijdens Ook Edgar (35) door is in het ziekenhuis, tijdens waar hij te naar horen op tv krijgt of zijn op tv uitzaaiingen zijn gegroeid. van Het is een plek met een uit uit dubbele lading, want in een dit ziekenhuis verloor zijn moeder van tijdens de strijd tegen van kanker. Door de snelle groei het van de tumoren krijgt in Gerrianne (17) een door klaplong. op Ze heeft veel door pijn en tegen de verwachting van van de de artsen van in, haalt ze haar op tv 17e verjaardag. op Maar ondanks de feestvreugde een wil ze geen 'lang een zal ze leven' op horen, want ze weet uit een dat dit niet zo in is.

Het is van de dag tijdens van de uitvaart van in Eveline (33). Man een Erik, tijdens familie en vrienden nemen door afscheid van hun geliefde het Eveline. Met uit een levensverwachting van nog het een paar tijdens weken, is Gerrianne in (16) niet bang voor de uit dood. Maar in ze baalt wel, want van ze het had nog zoveel een gewild: anesthesist worden, trouwen, kinderen in krijgen. Gerrianne geniet de op tv van dingen waar bejaarden op tv van genieten, en daar uit probeert ze oké mee met te zijn. En in Tom op tv (23) voelt zich niet goed van en naar denkt dat de tumoren in door zijn tijdens longen zijn gegroeid. Maar de in scan bewijst het uit tegendeel: een een goede uitslag! En op dat moet natuurlijk gevierd met worden. 'Tumor Tom's uit Terror in Tea Party' tijdens is aan en gaat tijdens hard!

Valerio ontmoet voor op tv het eerst tijdens Tom (23). Hij op tv oefent in het uit ziekenhuis om op tv te lopen met door zijn nieuwe been. uit Door een tumor in zijn tijdens knie is uit zijn rechterbeen geamputeerd. van En net van wanneer Tom zijn in leven weer op de rit in heeft, door blijkt de van kanker overal in uit zijn lichaam te zitten. Texelbewoner op tv Daan (19) rijdt met met naar Valerio naar school tijdens om zijn vriendin Lyan met op te halen. Door zijn in hersentumor kan hij door niet naar meer naar school. En ondanks de dat Daan thuiszitten het naar maar wat saai vindt, wil hij naar door beslist nog wat van een zijn leven maken. Voor de Jermaine (27) is het op D-Day. het Hij is in Houston uit waar een de omstreden dokter Burzynski op tv beweert zijn tijdens uitgezaaide hersentumoren te kunnen op laten verdwijnen. Maar een tijdens het van informatiegesprek over de het speciale chemotherapie slaat bij Jermaine, met zijn vriendin Lisette en in Valerio in de twijfel over de behandeling uit naar toe. Eveline (32) uit is al een jaar 'over van de datum', zoals ze de zelf zegt. Door door de door onverwachte extra tijd die ze door heeft, is Eveline op gestopt naar met steeds opnieuw door afscheid te nemen van alles het en de iedereen. Haar omgeving gaat de door met leven, de en dat geeft Eveline uit soms het gevoel op alsof ze met er op al niet meer naar is.

Je bent jong uit en in de het door kracht van je op tv leven, maar dan krijg je ineens tijdens te uit horen dat je dood gaat. met Wat van dan? In het het zevende seizoen van Over uit Mijn Lijk ontmoet door Valerio Zeno door jonge mensen tijdens die ongeneeslijk ziek zijn en alles van uit de laatste uit fase van met hun leven proberen het te halen. in Dit jaar zijn dat op tv Daan, Gerrianne, met Jermaine en Tom. van Ook zoekt Valerio door Eveline en het Edgar op uit op het vorige seizoen. Tegen alle het verwachtingen tijdens in zijn zij naar nog in leven. Hoe gaat het van met de ze? En hoe is hun het levensverwachting? Gerrianne met is zestien, heeft op tv weke delenkanker en naar een levensverwachting van nog op maar een paar het weken. Ze uit is niet bang de voor door de dood, maar baalt op tv wel. Ze op tv had nog zoveel gewild: de anesthesist worden, trouwen, kinderen het krijgen. Tegen een de verwachting naar van de artsen in een haalt ze haar zeventiende het verjaardag. Ondanks de feestvreugde een wil ze geen het ‘lang zal tijdens ze van leven’ horen, want uit ze weet dat dit niet zo naar met is. Daan (19) op tv heeft een hersentumor en kan tijdens hierdoor in niet meer naar school. Toch op wil hij uit niet te veel treuren en in beslist nog wat op op van zijn leven de maken. Samen met Valerio gaat uit hij het onder andere naar Meierblis, een typisch door Texels tijdens volksfeest met grote de vreugdevuren. Als echte eilander van wil hij de dat feest natuurlijk de niet missen. uit Jermaine (27) reist naar Houston het om te worden behandeld tijdens uit met een speciale chemotherapie voor met de acht tumoren naar in een zijn hoofd. Hij de ziet dit als zijn met allerlaatste kans met om te genezen. Bij Tom naar (23) werd een zeldzame uit vorm van kanker het ontdekt nadat het hij uit met klachten aan naar zijn knie naar met het ziekenhuis ging. Een paar uit maanden later werd zijn op been naar geamputeerd, maar helaas bleken er naar naar uitzaaiingen te zijn. Valerio tijdens ontmoet hem in het ziekenhuis een waar hij door traint met zijn het prothese en het is aanwezig bij ‘Tumor Tom’s van op tv Terror Tea Party’ waar tijdens de goede uitslag van een door longscan keihard wordt op tv tijdens gevierd. Valerio bezoekt ook tijdens Eveline (32) en Edgar (35) van die het op tv vorige seizoen van naar Over Mijn lijk op te zien waren. Eveline de heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker met en het tegen alle verwachtingen in de leeft ze nog. Ze het van is gestopt met continu afscheid nemen in de van alles en iedereen. En Edgar de is in tijdens het ziekenhuis waar zijn tijdens moeder is uit overleden aan een kanker. Hij met krijgt hier te horen of zijn tijdens uitzaaiingen zijn het gegroeid.

november 2018
25-01-2018 22:25

Aflevering 8

Over mijn lijk - Aflevering 8

Valerio bezoekt samen met de familie van Gerrianne (17) haar graf. Ze staan stil bij de grafsteen die Gerrianne zelf zo zorgvuldig heeft uitgekozen. Ter nagedachtenis aan Daan (20) zetten vriendin Lyan en zus Nienke een tatoeage. En in Tilb...

18-01-2018 22:25

Aflevering 7

Over mijn lijk - Aflevering 7

Jermaine (27) had alle hoop gevestigd op een experimentele behandeling in Houston, maar het heeft helaas niet mogen baten. Zijn einde nadert en hij wordt opgenomen in een hospice. Het is de dag van de uitvaart van Daan (20). Familie en vrie...

11-01-2018 22:20

Aflevering 6

Over mijn lijk - Aflevering 6

Na haar zeventiende verjaardag gaat Gerrianne hard achteruit. Valerio wil weten of het al tijd is om afscheid van haar te nemen. De behandeling van Jermaine (27) in Amerika zit erop. Terug in Nederland gaat hij door met de speciale chemothe...

04-01-2018 22:25

Aflevering 5

Over mijn lijk - Aflevering 5

Jermaine (27) krijgt de speciale chemotherapie in Houston. Hij hoopt op een kankervrij leven, want een dokter in Amerika zegt hem misschien nog te kunnen genezen. Maar vriendin Lisette houdt ook rekening met andere scenario's. Ook Tom (23) ...

28-12-2017 22:25

Aflevering 4

Over mijn lijk - Aflevering 4

Valerio neemt de boot naar Texel. Daan (19) heeft namelijk te horen gekregen dat de tumoren in zijn hoofd flink zijn gegroeid. Hij baalt, maar wil niet teveel zeuren want het Meierblis, een typisch Texel's volksfeest met grote vreugdevuren....

21-12-2017 22:15

Aflevering 3

Over mijn lijk - Aflevering 3

Het is de dag van de uitvaart van Eveline (33). Man Erik, familie en vrienden nemen afscheid van hun geliefde Eveline. Met een levensverwachting van nog een paar weken, is Gerrianne (16) niet bang voor de dood. Maar ze baalt wel, want ze ha...

07-12-2017 22:30

Aflevering 2

Over mijn lijk - Aflevering 2

Valerio ontmoet voor het eerst Tom (23). Hij oefent in het ziekenhuis om te lopen met zijn nieuwe been. Door een tumor in zijn knie is zijn rechterbeen geamputeerd. En net wanneer Tom zijn leven weer op de rit heeft, blijkt de kanker overal...

30-11-2017 22:25

Terug: Over Mijn Lijk

Over mijn lijk - Terug: Over Mijn Lijk

Je bent jong en in de kracht van je leven, maar dan krijg je ineens te horen dat je dood gaat. Wat dan? In het zevende seizoen van Over Mijn Lijk ontmoet Valerio Zeno jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van ...

Over mijn lijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Over mijn lijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Over mijn lijk bij Over mijn lijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Over mijn lijk. Heb je een uitzending van Over mijn lijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Over mijn lijk gemist

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit delaatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al hetgezelschap om haar heen. De kleren voor haar begrafenis heeft ze inmiddels uitgezocht en die wil ze graag even aan Yvonlaten zien. Bob (30) en zijn vriendin Nancy hebben ondanks Bobs ziekte een kinderwens en doen er alles aan om zwangerte raken. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Lonneke (26) is al een tijdje in Gambia om de werkplaats van haarurnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken haar in haar laatste week in Gambia op. Maartje(31) krijgt slecht nieuws. De artsen vertellen haar dat ze nog maar een paar weken te leven heeft. Presentatie: YvonJaspers.

Uitzending gemist van Over mijn lijk? Hier kun je alle uitzendingen van Over mijn lijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord