Programma gemist?

Valerio uit bezoekt samen met de uit familie naar van Gerrianne (17) haar graf. van Ze staan stil de bij de het grafsteen die Gerrianne zelf zo op zorgvuldig tijdens heeft uitgekozen. Ter nagedachtenis de aan Daan tijdens (20) zetten naar vriendin Lyan en met zus Nienke een op tatoeage. En in een Tilburg wordt in stijl afscheid van genomen van Jermaine (27). naar Tom (24) is op tv met zijn broer een Boris op mannenweekend op in Gent. van Hoe ziet hij zijn door toekomst wetende dat het hij op tv niet lang meer te in leven met heeft?

Jermaine (27) van had alle hoop gevestigd met op een op experimentele behandeling in Houston, een het maar het heeft helaas uit niet mogen baten. Zijn einde van nadert en hij tijdens wordt het opgenomen in een een hospice. Het is door de dag van de met uitvaart van in Daan (20). op Familie en vrienden rijden in een in rouwstoet over Texel met en van nemen de boot naar het op tv van vaste land waar Daan gecremeerd van zal worden. Valerio bezoekt door Gerrianne (17) om het afscheid van de haar te naar nemen. Ze de is niet bang naar voor de dood, omdat ze in weet uit waar ze heen in gaat. Een jaar uit na het overlijden van Edgar (36) met uit gaat Valerio langs met bij de vader en op broers van Edgar de om terug te een blikken op het leven van in hun op zoon en broer. door En Tom in (24) dacht dat door hij de kerst niet zou halen, op tv een maar hij is er nog! een Hij de gaat op roadtrip op tv met Boris: bier en met broers!

Na haar zeventiende op tv verjaardag uit gaat Gerrianne hard achteruit. Valerio met de wil weten of het al tijd naar van is om afscheid van haar door te nemen. De op tv behandeling van Jermaine naar (27) in Amerika zit met door erop. Terug in Nederland gaat hij uit door met tijdens de speciale chemotherapie. met Hij houdt hoop op in een in goede afloop, want in van het een ziekenhuis in Tilburg krijgt hij een door goede uitslag. tijdens Tom (24) daagt de zichzelf maximaal uit. Met uit één been uit de tien kilometer rennen door voor het goede het doel. op Hij moet en zal in finishen om anderen op te inspireren te de blijven vechten tegen in kanker. En het in is het feest op Texel: Daan (20) is een jarig! Vrienden met en familie de verrassen hem met een feestje uit voor zijn op tv verjaardag. het Niet wetende dat dit in de laatste naar keer zal zijn op dat iedereen bij naar elkaar is. Enkele dagen door na zijn de verjaardag raakt Daan buiten in bewustzijn.

Jermaine (27) uit krijgt de speciale chemotherapie door in Houston. de Hij hoopt naar op een kankervrij naar leven, want een door dokter in Amerika zegt een hem misschien nog door te naar kunnen genezen. Maar vriendin Lisette door houdt ook rekening met uit andere tijdens scenario's. Ook een Tom (23) gaat op de reis. Zijn met vader wil weten welk land Tom naar nog wil zien uit voordat hij op tv dood gaat. Tom draait in met het om: waar met wil zijn vader hem herinneren op als het hij er niet meer is? op Het wordt Amerika! op Edgar (36) in kijkt de dood in de de ogen. Na de het goede hersenscan in blijkt van enkele dagen later van dat een tumor het in zijn lever explosief hard van groeit. naar Het gevecht tegen kanker in breekt Edgar volledig een op: fysiek, maar op tv zeker ook tijdens mentaal. Gerrianne (16) naar is dolverliefd op op tv haar Frank. Ze weten door dat de uit tijd dringt, dus laten ze met hun handen ingipsen uit voor later. Zodat een Frank haar in hand altijd blijft naar vasthouden, ook als de ze niet meer bij hem op tv door is.

Valerio neemt van de van boot naar Texel. Daan (19) heeft op tv door namelijk te horen gekregen in dat de tumoren in het zijn op hoofd flink zijn gegroeid. in Hij baalt, maar wil niet naar teveel zeuren de want van het Meierblis, een in typisch Texel's volksfeest met grote vreugdevuren. door de In Houston besluit Jermaine (27) op te gaan voor chemotherapie door met van dokter Burzynski. Hij uit ziet deze door therapie als zijn allerlaatste door kans op van genezing. Ook Edgar (35) door is in op tv het ziekenhuis, waar hij door te horen krijgt of door zijn uitzaaiingen zijn gegroeid. naar Het is een een met plek met een dubbele op tv lading, want in dit ziekenhuis naar verloor zijn moeder het de met strijd tegen kanker. in Door de snelle groei van van de tumoren met krijgt Gerrianne tijdens (17) een de klaplong. Ze heeft veel uit pijn en de tegen de verwachting van de door artsen in, haalt ze een door haar 17e verjaardag. door Maar ondanks de feestvreugde wil ze op tv met geen 'lang zal ze leven' horen, uit want ze naar weet dat dit op tv niet zo de is.

Het de is de dag van de in uitvaart van Eveline op tv (33). Man Erik, naar familie naar en vrienden van nemen afscheid van in hun geliefde Eveline. Met een de levensverwachting van nog een het paar in weken, is Gerrianne (16) een niet bang voor de het dood. Maar ze een uit baalt wel, want ze een had nog zoveel gewild: anesthesist het op tv worden, trouwen, kinderen de krijgen. Gerrianne geniet van naar dingen waar bejaarden naar van genieten, het en daar probeert ze oké op tv mee door te zijn. En Tom tijdens (23) voelt naar zich niet goed en door denkt dat de de tumoren in uit zijn longen zijn het gegroeid. Maar de scan bewijst het van een tegendeel: een goede uitslag! En dat tijdens een moet natuurlijk gevierd worden. van 'Tumor Tom's Terror Tea op Party' is aan de en gaat tijdens hard!

Valerio ontmoet door voor het op eerst Tom (23). de Hij oefent in het ziekenhuis een om uit te lopen uit met zijn nieuwe been. Door een het op tumor in zijn knie is zijn naar rechterbeen op tv geamputeerd. En net wanneer Tom een zijn tijdens leven weer op de rit op tv heeft, blijkt de uit kanker overal het in zijn lichaam te door zitten. Texelbewoner op tv Daan (19) door rijdt met Valerio naar school uit om door zijn vriendin Lyan op tijdens te halen. Door zijn op tv hersentumor kan hij naar in niet meer naar van school. En ondanks dat Daan op thuiszitten maar wat op saai op tv vindt, wil hij tijdens beslist nog wat van zijn naar leven maken. door Voor Jermaine (27) is het een door D-Day. Hij is in Houston in waar de omstreden in dokter Burzynski het beweert zijn uitgezaaide tijdens hersentumoren te kunnen een laten verdwijnen. Maar uit tijdens het informatiegesprek van over de speciale chemotherapie slaat met bij Jermaine, zijn met tijdens vriendin Lisette en Valerio de twijfel op over de een behandeling toe. door Eveline (32) is al door een jaar op 'over de datum', op zoals ze zelf met zegt. Door de onverwachte met extra tijd die ze de met heeft, is Eveline gestopt met steeds in opnieuw afscheid te het nemen van alles op op tv en iedereen. Haar omgeving op tv gaat door met leven, van en dat door geeft Eveline op tv soms het gevoel alsof met ze er al niet meer uit met is.

Je bent naar jong en naar in de naar kracht van je leven, maar in dan een krijg je ineens te horen uit dat je op dood gaat. Wat uit dan? In het zevende van seizoen van op tv Over Mijn met Lijk ontmoet Valerio Zeno de jonge mensen die ongeneeslijk ziek het zijn door en alles uit de van laatste fase van hun door leven proberen te naar halen. Dit jaar naar zijn dat Daan, door Gerrianne, Jermaine het en Tom. uit Ook zoekt Valerio de Eveline en van Edgar op uit het vorige seizoen. met Tegen alle verwachtingen op tv in een zijn zij nog in leven. in Hoe gaat het tijdens een met ze? En hoe is de hun de levensverwachting? Gerrianne is zestien, heeft in weke op delenkanker en een levensverwachting van nog naar maar een paar het weken. Ze door is naar niet bang voor uit de dood, maar baalt met wel. Ze had de nog zoveel gewild: anesthesist worden, het trouwen, het kinderen krijgen. Tegen door de verwachting uit van de artsen in door haalt ze op tv haar zeventiende verjaardag. Ondanks de feestvreugde uit wil ze geen van naar ‘lang zal ze leven’ horen, met want ze weet uit dat dit niet van zo is. Daan (19) uit heeft een een hersentumor en kan een hierdoor niet meer met naar school. Toch wil door naar hij niet te veel van treuren en beslist nog wat op van op tv zijn leven maken. het Samen met Valerio gaat van hij onder andere uit naar Meierblis, de een typisch Texels naar volksfeest met grote vreugdevuren. in Als echte eilander op wil in hij dat feest natuurlijk niet missen. van Jermaine (27) met reist naar Houston op tv om het te worden behandeld naar met een speciale chemotherapie het voor de acht op tv tumoren in door zijn hoofd. Hij ziet op tv dit als zijn allerlaatste kans in om te genezen. op Bij Tom naar (23) werd de een zeldzame vorm van naar kanker ontdekt nadat de hij met naar klachten aan zijn naar knie naar het op ziekenhuis ging. uit Een paar maanden later werd het zijn been geamputeerd, maar door helaas bleken er in uitzaaiingen het te zijn. door Valerio ontmoet hem in door het ziekenhuis waar hij traint de een met zijn prothese met en is aanwezig bij ‘Tumor Tom’s tijdens Terror in Tea Party’ waar naar de goede uitslag van een de longscan keihard in wordt het gevierd. Valerio bezoekt ook van Eveline (32) en tijdens Edgar (35) die het vorige uit uit seizoen van Over een Mijn lijk te zien uit waren. Eveline heeft uitgezaaide naar baarmoederhalskanker en tegen met alle verwachtingen het in leeft met ze nog. Ze is tijdens gestopt met een continu afscheid nemen van alles en op in iedereen. En Edgar is in het uit ziekenhuis in waar zijn door moeder is overleden aan het kanker. Hij krijgt op hier te horen of zijn in uitzaaiingen de zijn gegroeid.

maart 2019
25-01-2018 22:25

Aflevering 8

Over mijn lijk - Aflevering 8

Valerio bezoekt samen met de familie van Gerrianne (17) haar graf. Ze staan stil bij de grafsteen die Gerrianne zelf zo zorgvuldig heeft uitgekozen. Ter nagedachtenis aan Daan (20) zetten vriendin Lyan en zus Nienke een tatoeage. En in Tilb...

18-01-2018 22:25

Aflevering 7

Over mijn lijk - Aflevering 7

Jermaine (27) had alle hoop gevestigd op een experimentele behandeling in Houston, maar het heeft helaas niet mogen baten. Zijn einde nadert en hij wordt opgenomen in een hospice. Het is de dag van de uitvaart van Daan (20). Familie en vrie...

11-01-2018 22:20

Aflevering 6

Over mijn lijk - Aflevering 6

Na haar zeventiende verjaardag gaat Gerrianne hard achteruit. Valerio wil weten of het al tijd is om afscheid van haar te nemen. De behandeling van Jermaine (27) in Amerika zit erop. Terug in Nederland gaat hij door met de speciale chemothe...

04-01-2018 22:25

Aflevering 5

Over mijn lijk - Aflevering 5

Jermaine (27) krijgt de speciale chemotherapie in Houston. Hij hoopt op een kankervrij leven, want een dokter in Amerika zegt hem misschien nog te kunnen genezen. Maar vriendin Lisette houdt ook rekening met andere scenario's. Ook Tom (23) ...

28-12-2017 22:25

Aflevering 4

Over mijn lijk - Aflevering 4

Valerio neemt de boot naar Texel. Daan (19) heeft namelijk te horen gekregen dat de tumoren in zijn hoofd flink zijn gegroeid. Hij baalt, maar wil niet teveel zeuren want het Meierblis, een typisch Texel's volksfeest met grote vreugdevuren....

21-12-2017 22:15

Aflevering 3

Over mijn lijk - Aflevering 3

Het is de dag van de uitvaart van Eveline (33). Man Erik, familie en vrienden nemen afscheid van hun geliefde Eveline. Met een levensverwachting van nog een paar weken, is Gerrianne (16) niet bang voor de dood. Maar ze baalt wel, want ze ha...

07-12-2017 22:30

Aflevering 2

Over mijn lijk - Aflevering 2

Valerio ontmoet voor het eerst Tom (23). Hij oefent in het ziekenhuis om te lopen met zijn nieuwe been. Door een tumor in zijn knie is zijn rechterbeen geamputeerd. En net wanneer Tom zijn leven weer op de rit heeft, blijkt de kanker overal...

30-11-2017 22:25

Terug: Over Mijn Lijk

Over mijn lijk - Terug: Over Mijn Lijk

Je bent jong en in de kracht van je leven, maar dan krijg je ineens te horen dat je dood gaat. Wat dan? In het zevende seizoen van Over Mijn Lijk ontmoet Valerio Zeno jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van ...

Over mijn lijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Over mijn lijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Over mijn lijk bij Over mijn lijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Over mijn lijk. Heb je een uitzending van Over mijn lijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Over mijn lijk gemist

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit delaatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al hetgezelschap om haar heen. De kleren voor haar begrafenis heeft ze inmiddels uitgezocht en die wil ze graag even aan Yvonlaten zien. Bob (30) en zijn vriendin Nancy hebben ondanks Bobs ziekte een kinderwens en doen er alles aan om zwangerte raken. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Lonneke (26) is al een tijdje in Gambia om de werkplaats van haarurnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken haar in haar laatste week in Gambia op. Maartje(31) krijgt slecht nieuws. De artsen vertellen haar dat ze nog maar een paar weken te leven heeft. Presentatie: YvonJaspers.

Uitzending gemist van Over mijn lijk? Hier kun je alle uitzendingen van Over mijn lijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord