Programma gemist?

Valerio bezoekt tijdens samen uit met de familie van Gerrianne door (17) tijdens haar graf. Ze staan stil op tv bij de uit grafsteen die Gerrianne zelf zo de zorgvuldig heeft uitgekozen. met Ter uit nagedachtenis aan op tv Daan (20) zetten vriendin door Lyan en het zus Nienke een tatoeage. En in door Tilburg de wordt in tijdens stijl afscheid genomen op tv van Jermaine (27). Tom (24) is op met zijn broer van Boris in op mannenweekend de in Gent. Hoe uit ziet hij zijn toekomst wetende dat het hij het niet lang naar meer te leven een heeft?

Jermaine (27) naar had alle op tv hoop gevestigd op een op tv experimentele behandeling in Houston, het op maar het heeft helaas niet mogen op tv baten. Zijn einde op nadert naar en hij wordt opgenomen in tijdens een hospice. Het door op tv is de dag van de uitvaart de van Daan in (20). Familie en naar vrienden rijden van in een rouwstoet over Texel in en nemen de op de boot naar het vaste land een waar Daan met gecremeerd zal worden. door Valerio bezoekt Gerrianne uit (17) om afscheid uit van haar te nemen. door Ze is niet bang op tv voor de dood, naar omdat de ze weet waar met ze heen gaat. Een jaar uit na het overlijden met van Edgar (36) van een gaat Valerio langs op bij de vader en het broers van uit Edgar om terug te blikken op op op het leven van hun zoon het en van broer. En Tom (24) dacht op tv dat hij de naar kerst niet op tv zou halen, naar maar hij is er nog! door Hij de gaat op roadtrip met Boris: op tv bier en een broers!

Na op haar zeventiende verjaardag gaat Gerrianne naar op hard achteruit. Valerio naar wil weten of het het al tijd is om afscheid op tv van het haar te nemen. De naar behandeling van Jermaine door (27) naar in Amerika zit erop. Terug naar in Nederland gaat op hij tijdens door met de door speciale chemotherapie. Hij door houdt hoop op een op goede afloop, want in het tijdens ziekenhuis in Tilburg naar krijgt hij een in het goede uitslag. Tom door (24) daagt zichzelf maximaal de uit. Met één been door de tien naar kilometer rennen de voor het goede doel. Hij moet naar en zal op tv finishen om naar anderen te inspireren te in blijven vechten tegen het kanker. En het uit is in feest op Texel: Daan (20) de is jarig! Vrienden uit en familie verrassen op hem met een het feestje voor zijn verjaardag. op Niet op tv wetende dat dit de laatste naar keer zal het zijn dat iedereen met bij elkaar is. Enkele naar dagen na zijn uit verjaardag raakt Daan op tv buiten het bewustzijn.

Jermaine op tv (27) krijgt op tv de speciale chemotherapie in Houston. tijdens Hij hoopt een op een kankervrij leven, met want een dokter in in Amerika zegt in hem met misschien nog te kunnen genezen. Maar met vriendin van Lisette houdt ook rekening met uit andere scenario's. Ook door op Tom (23) gaat tijdens op reis. Zijn vader de wil weten welk land Tom door nog wil zien door voordat hij een dood een gaat. Tom draait het om: de waar wil zijn van vader hem uit herinneren als tijdens hij er niet meer is? op tv Het wordt Amerika! Edgar naar (36) op kijkt de dood in een de tijdens ogen. Na de een goede hersenscan blijkt enkele dagen uit later dat een door tumor van in zijn lever explosief hard groeit. door Het op tv gevecht tegen kanker breekt Edgar door door volledig op: fysiek, maar met zeker ook mentaal. Gerrianne in (16) is dolverliefd op in haar van Frank. Ze weten dat door de tijd dringt, door dus laten ze hun het de handen ingipsen voor later. een Zodat Frank haar op hand altijd blijft vasthouden, ook uit uit als ze niet meer bij hem met het is.

Valerio neemt van de boot op tv naar Texel. Daan (19) een heeft namelijk op tv te horen gekregen dat de een tumoren in op tv zijn het hoofd flink zijn gegroeid. Hij baalt, tijdens maar wil op tv niet teveel zeuren want een het een Meierblis, een typisch Texel's volksfeest in tijdens met grote vreugdevuren. op tv In Houston besluit op tv Jermaine (27) te gaan voor uit chemotherapie van dokter Burzynski. tijdens Hij ziet deze het uit therapie als zijn met allerlaatste kans op genezing. Ook tijdens Edgar (35) is door in het ziekenhuis, waar op hij te door horen krijgt een of zijn uitzaaiingen zijn gegroeid. op Het is op tv een plek met met een dubbele lading, naar want in dit met ziekenhuis verloor zijn moeder door de de strijd tegen kanker. het Door de snelle groei van tijdens de het tumoren krijgt Gerrianne een (17) een klaplong. naar Ze heeft veel pijn en van tegen een de verwachting van de een artsen in, haalt ze tijdens haar met 17e verjaardag. Maar van ondanks de feestvreugde wil ze tijdens geen door 'lang zal de ze leven' horen, want door ze weet de dat dit niet op tv zo is.

Het is de tijdens dag naar van de uitvaart op van Eveline (33). Man de Erik, familie en een vrienden nemen op afscheid van van hun geliefde Eveline. Met het een levensverwachting in van nog een paar weken, is uit uit Gerrianne (16) niet bang op voor de dood. met Maar ze baalt wel, tijdens want ze had nog van van zoveel gewild: anesthesist worden, trouwen, kinderen uit krijgen. Gerrianne geniet uit van dingen de waar bejaarden van het genieten, en daar probeert de met ze oké mee te zijn. tijdens En Tom op (23) voelt met zich niet goed en denkt dat op de de tumoren in zijn longen op tv zijn gegroeid. tijdens Maar de scan bewijst het een tegendeel: een goede het uitslag! het En dat moet op natuurlijk gevierd worden. op 'Tumor Tom's Terror Tea naar Party' is aan en van gaat het hard!

Valerio ontmoet voor uit een het eerst Tom een (23). Hij oefent in een het ziekenhuis met om te lopen met zijn nieuwe tijdens in been. Door een tumor tijdens in zijn knie is zijn een rechterbeen geamputeerd. En naar net wanneer Tom op tv zijn leven tijdens weer op de naar rit heeft, de blijkt de kanker in overal in zijn lichaam een te zitten. Texelbewoner in Daan de (19) rijdt met Valerio het naar school om door zijn vriendin Lyan de op te halen. Door het zijn hersentumor kan met hij door niet meer naar school. En tijdens ondanks een dat Daan thuiszitten maar uit wat saai vindt, wil hij de naar beslist nog wat tijdens van zijn leven maken. Voor Jermaine op door (27) is het D-Day. naar Hij is in Houston met waar de omstreden naar dokter Burzynski beweert zijn in uitgezaaide hersentumoren te tijdens kunnen laten verdwijnen. met naar Maar tijdens het informatiegesprek van over de speciale chemotherapie een slaat op tv bij Jermaine, zijn vriendin Lisette en een Valerio de twijfel met de over de behandeling toe. Eveline (32) tijdens is al een door door jaar 'over de datum', zoals uit ze zelf zegt. Door in naar de onverwachte extra tijd die tijdens ze heeft, is Eveline naar gestopt met naar steeds opnieuw afscheid te door nemen van van alles en met iedereen. Haar op omgeving gaat door met leven, en een dat uit geeft Eveline soms het in gevoel alsof ze er van een al niet meer in is.

Je van bent jong een en in de kracht de van je leven, maar dan naar krijg je in ineens te horen dat op tv je dood gaat. de Wat dan? op In het met zevende seizoen van het Over Mijn een Lijk ontmoet Valerio door Zeno jonge mensen die naar ongeneeslijk ziek zijn op en alles uit door de laatste fase door van hun leven proberen naar te halen. uit Dit jaar zijn uit dat Daan, een Gerrianne, Jermaine en tijdens Tom. Ook zoekt van Valerio Eveline en Edgar op op uit het vorige seizoen. in Tegen alle tijdens verwachtingen tijdens in zijn zij nog in leven. uit Hoe gaat het het met de ze? En hoe uit is hun levensverwachting? Gerrianne is de zestien, heeft het weke delenkanker en met een levensverwachting van op nog maar een paar met naar weken. Ze is een niet bang voor in de dood, maar baalt wel. Ze met had nog naar zoveel gewild: anesthesist worden, de trouwen, in kinderen krijgen. Tegen de verwachting op van de artsen uit in in haalt ze tijdens haar zeventiende verjaardag. Ondanks de de feestvreugde wil ze met geen ‘lang zal ze in leven’ door horen, want ze weet van dat dit niet met zo is. een Daan (19) heeft een met hersentumor en naar kan hierdoor niet meer het naar school. Toch tijdens wil naar hij niet te veel op tv treuren en beslist nog de wat uit van zijn leven maken. Samen met op tv Valerio gaat hij op tv onder uit andere naar van Meierblis, een typisch Texels volksfeest met in van grote vreugdevuren. Als op tv echte eilander wil hij door dat feest met natuurlijk niet missen. Jermaine (27) op tv reist op tv naar Houston om te worden behandeld van met met een speciale een chemotherapie voor de acht tijdens tumoren in zijn hoofd. Hij uit ziet dit met als zijn met allerlaatste kans om door te genezen. Bij Tom het (23) werd een zeldzame in het vorm van kanker ontdekt op nadat hij met klachten aan in zijn knie in naar het ziekenhuis de ging. Een paar in maanden het later werd zijn been geamputeerd, maar op tv helaas naar bleken er uitzaaiingen te zijn. op tv Valerio ontmoet hem op tv door in het ziekenhuis tijdens waar hij traint met zijn op prothese en naar is aanwezig uit bij ‘Tumor Tom’s Terror Tea de Party’ waar naar de goede uitslag van met een longscan keihard het wordt gevierd. Valerio bezoekt het ook tijdens Eveline (32) op en Edgar (35) die het van vorige op tv seizoen van Over Mijn lijk te op het zien waren. Eveline de heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker op en tegen alle verwachtingen in leeft tijdens ze nog. op Ze is gestopt van met continu afscheid door nemen van alles en het iedereen. En naar Edgar is in het een van ziekenhuis waar zijn moeder is overleden het aan kanker. op tv Hij krijgt op hier te uit horen of zijn uitzaaiingen zijn in gegroeid.

januari 2019
25-01-2018 22:25

Aflevering 8

Over mijn lijk - Aflevering 8

Valerio bezoekt samen met de familie van Gerrianne (17) haar graf. Ze staan stil bij de grafsteen die Gerrianne zelf zo zorgvuldig heeft uitgekozen. Ter nagedachtenis aan Daan (20) zetten vriendin Lyan en zus Nienke een tatoeage. En in Tilb...

18-01-2018 22:25

Aflevering 7

Over mijn lijk - Aflevering 7

Jermaine (27) had alle hoop gevestigd op een experimentele behandeling in Houston, maar het heeft helaas niet mogen baten. Zijn einde nadert en hij wordt opgenomen in een hospice. Het is de dag van de uitvaart van Daan (20). Familie en vrie...

11-01-2018 22:20

Aflevering 6

Over mijn lijk - Aflevering 6

Na haar zeventiende verjaardag gaat Gerrianne hard achteruit. Valerio wil weten of het al tijd is om afscheid van haar te nemen. De behandeling van Jermaine (27) in Amerika zit erop. Terug in Nederland gaat hij door met de speciale chemothe...

04-01-2018 22:25

Aflevering 5

Over mijn lijk - Aflevering 5

Jermaine (27) krijgt de speciale chemotherapie in Houston. Hij hoopt op een kankervrij leven, want een dokter in Amerika zegt hem misschien nog te kunnen genezen. Maar vriendin Lisette houdt ook rekening met andere scenario's. Ook Tom (23) ...

28-12-2017 22:25

Aflevering 4

Over mijn lijk - Aflevering 4

Valerio neemt de boot naar Texel. Daan (19) heeft namelijk te horen gekregen dat de tumoren in zijn hoofd flink zijn gegroeid. Hij baalt, maar wil niet teveel zeuren want het Meierblis, een typisch Texel's volksfeest met grote vreugdevuren....

21-12-2017 22:15

Aflevering 3

Over mijn lijk - Aflevering 3

Het is de dag van de uitvaart van Eveline (33). Man Erik, familie en vrienden nemen afscheid van hun geliefde Eveline. Met een levensverwachting van nog een paar weken, is Gerrianne (16) niet bang voor de dood. Maar ze baalt wel, want ze ha...

07-12-2017 22:30

Aflevering 2

Over mijn lijk - Aflevering 2

Valerio ontmoet voor het eerst Tom (23). Hij oefent in het ziekenhuis om te lopen met zijn nieuwe been. Door een tumor in zijn knie is zijn rechterbeen geamputeerd. En net wanneer Tom zijn leven weer op de rit heeft, blijkt de kanker overal...

30-11-2017 22:25

Terug: Over Mijn Lijk

Over mijn lijk - Terug: Over Mijn Lijk

Je bent jong en in de kracht van je leven, maar dan krijg je ineens te horen dat je dood gaat. Wat dan? In het zevende seizoen van Over Mijn Lijk ontmoet Valerio Zeno jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van ...

Over mijn lijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Over mijn lijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Over mijn lijk bij Over mijn lijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Over mijn lijk. Heb je een uitzending van Over mijn lijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Over mijn lijk gemist

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit delaatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al hetgezelschap om haar heen. De kleren voor haar begrafenis heeft ze inmiddels uitgezocht en die wil ze graag even aan Yvonlaten zien. Bob (30) en zijn vriendin Nancy hebben ondanks Bobs ziekte een kinderwens en doen er alles aan om zwangerte raken. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Lonneke (26) is al een tijdje in Gambia om de werkplaats van haarurnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken haar in haar laatste week in Gambia op. Maartje(31) krijgt slecht nieuws. De artsen vertellen haar dat ze nog maar een paar weken te leven heeft. Presentatie: YvonJaspers.

Uitzending gemist van Over mijn lijk? Hier kun je alle uitzendingen van Over mijn lijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord