Programma gemist?

Valerio een bezoekt samen met een de familie de van Gerrianne (17) haar graf. een Ze staan stil bij een de grafsteen die in Gerrianne zelf met zo zorgvuldig heeft van uitgekozen. uit Ter nagedachtenis aan Daan (20) uit zetten vriendin tijdens Lyan en zus op tv Nienke een naar tatoeage. En in Tilburg wordt in het stijl afscheid genomen tijdens van Jermaine (27). in Tom (24) op is met zijn broer in Boris de op mannenweekend in met Gent. Hoe ziet hij op zijn toekomst wetende naar dat hij niet uit lang meer uit te leven op heeft?

Jermaine naar (27) had een alle hoop gevestigd op een tijdens experimentele behandeling uit in Houston, maar naar het heeft helaas niet mogen in baten. Zijn einde met nadert en op hij wordt opgenomen in tijdens uit een hospice. Het is de dag uit van de met uitvaart door van Daan (20). de Familie en vrienden rijden in een in rouwstoet over Texel naar en nemen de op boot uit naar het vaste land van waar Daan gecremeerd zal op worden. Valerio bezoekt van van Gerrianne (17) om afscheid van haar tijdens te van nemen. Ze is niet bang op naar voor de dood, omdat op tv ze weet waar de ze heen tijdens gaat. Een jaar na het overlijden op tijdens van Edgar (36) gaat Valerio langs van bij de naar vader en de broers van door Edgar om terug te blikken op van het op leven van hun zoon en het de broer. En Tom (24) dacht op tv dat hij de een kerst een niet zou halen, een maar hij is door er nog! Hij gaat op roadtrip tijdens met Boris: bier de en uit broers!

Na met haar zeventiende verjaardag uit gaat Gerrianne hard door achteruit. Valerio wil weten of met het in al tijd door is om afscheid van haar te de nemen. met De behandeling van met Jermaine (27) in Amerika zit uit tijdens erop. Terug in Nederland met gaat hij door met met de speciale chemotherapie. Hij het houdt hoop het op een van goede afloop, want in op tv het ziekenhuis het in Tilburg krijgt hij een van goede uitslag. Tom een (24) daagt zichzelf het van maximaal uit. Met het één been de tien kilometer rennen tijdens voor het uit goede doel. Hij in moet en zal uit finishen om het anderen te van inspireren te blijven een vechten tegen kanker. En het op tv is feest op in Texel: Daan (20) in is jarig! een Vrienden en uit familie verrassen hem met een feestje naar naar voor zijn verjaardag. Niet wetende het dat in dit de laatste keer zal van zijn dat de iedereen bij elkaar is. in Enkele dagen na zijn in verjaardag raakt Daan een buiten op bewustzijn.

Jermaine met (27) krijgt de door speciale chemotherapie in Houston. uit Hij hoopt op een met de kankervrij leven, want van een dokter in Amerika zegt uit hem naar misschien nog te kunnen genezen. op tv Maar een vriendin Lisette houdt ook op rekening met door andere scenario's. Ook Tom (23) gaat met op reis. Zijn de vader wil weten naar welk land Tom in met nog wil zien voordat uit hij dood gaat. Tom uit draait het om: tijdens waar wil het zijn vader hem naar herinneren als hij er door niet meer met is? Het wordt Amerika! van Edgar uit (36) kijkt de dood in in de ogen. Na de naar goede met hersenscan blijkt enkele dagen later in dat een tumor de in in zijn lever explosief op hard groeit. Het in gevecht tegen kanker breekt een Edgar volledig op: fysiek, tijdens het maar zeker ook mentaal. Gerrianne (16) op tv is dolverliefd op door haar Frank. Ze op tv op tv weten dat de de tijd dringt, dus laten een ze hun uit handen ingipsen voor later. Zodat Frank het haar tijdens hand altijd blijft op vasthouden, ook als op tv ze niet meer een bij hem uit is.

Valerio neemt de de boot naar Texel. van Daan (19) heeft op tv het namelijk te horen tijdens gekregen dat de tumoren in zijn met hoofd flink zijn een gegroeid. Hij baalt, tijdens de maar wil niet met teveel zeuren want uit het Meierblis, een typisch op tv Texel's volksfeest met op tv grote vreugdevuren. met In Houston besluit Jermaine (27) door te gaan voor het chemotherapie van dokter Burzynski. van Hij ziet deze met therapie uit als zijn allerlaatste tijdens kans op genezing. Ook naar Edgar (35) is op tv in het door ziekenhuis, waar hij te de horen krijgt een of zijn uitzaaiingen op tv zijn gegroeid. Het is een met plek naar met een een dubbele lading, want in dit ziekenhuis tijdens verloor zijn de moeder het de strijd tegen kanker. Door door de snelle groei van de de tumoren een krijgt van Gerrianne (17) een klaplong. een Ze heeft de veel pijn en op tegen de verwachting van de artsen uit in, de haalt ze haar in 17e verjaardag. Maar ondanks de tijdens feestvreugde wil ze het geen 'lang in zal ze op leven' horen, want ze op weet dat dit niet het zo de is.

Het is naar de op tv dag van de uitvaart van naar Eveline (33). tijdens Man Erik, een familie en vrienden nemen afscheid naar van hun van geliefde Eveline. Met een levensverwachting in van uit nog een naar paar weken, is op Gerrianne (16) niet bang voor de van de dood. Maar ze de baalt wel, want ze had nog naar van zoveel gewild: anesthesist een worden, trouwen, kinderen krijgen. Gerrianne geniet van van dingen de waar tijdens bejaarden van genieten, en daar probeert tijdens ze oké mee de te zijn. En naar uit Tom (23) voelt zich de niet goed en door denkt dat uit de tumoren in zijn longen zijn tijdens het gegroeid. Maar de scan door bewijst het tegendeel: een tijdens goede uitslag! de En dat moet natuurlijk gevierd van worden. 'Tumor Tom's met Terror Tea uit Party' tijdens is aan en een gaat hard!

Valerio op ontmoet voor het de eerst Tom door (23). Hij oefent in op tv het ziekenhuis om te een lopen met zijn nieuwe naar been. uit Door een tumor in uit zijn knie is zijn het rechterbeen geamputeerd. de En net wanneer met Tom zijn het leven weer op het de rit op heeft, blijkt de door kanker overal in zijn tijdens lichaam te zitten. Texelbewoner Daan op tv door (19) rijdt met Valerio naar school op tv om zijn vriendin door Lyan in op te halen. door Door zijn hersentumor kan hij tijdens niet meer naar van de school. En ondanks dat het Daan thuiszitten maar het wat saai vindt, wil door hij beslist nog wat tijdens van tijdens zijn leven maken. Voor Jermaine naar op (27) is het D-Day. van Hij is in Houston tijdens waar de omstreden op tv dokter een Burzynski beweert zijn uitgezaaide hersentumoren het te kunnen een laten verdwijnen. Maar van tijdens het informatiegesprek over een de speciale chemotherapie de slaat bij Jermaine, zijn door vriendin Lisette en een Valerio de de twijfel over de behandeling het met toe. Eveline (32) is al een naar jaar een 'over de datum', zoals ze in zelf naar zegt. Door de onverwachte extra op naar tijd die ze van heeft, is Eveline gestopt van met steeds opnieuw afscheid te op tv nemen van van alles en tijdens iedereen. Haar omgeving tijdens gaat door met van leven, en dat geeft het Eveline soms het van gevoel alsof ze er op tv al niet door meer naar is.

Je van bent jong en van in de kracht van je op tv een leven, maar dan krijg je met ineens het te horen dat je dood uit gaat. op tv Wat dan? In het zevende de seizoen van Over Mijn tijdens door Lijk ontmoet Valerio Zeno jonge mensen van die de ongeneeslijk ziek naar zijn en alles uit op tv de laatste in fase van hun leven proberen uit te het halen. Dit jaar zijn op dat Daan, Gerrianne, Jermaine door en Tom. Ook op tv zoekt Valerio Eveline het en Edgar het op uit het vorige het seizoen. Tegen van alle verwachtingen in uit zijn zij nog in leven. tijdens Hoe gaat naar het uit met ze? En hoe is het hun levensverwachting? het Gerrianne is zestien, een heeft weke van delenkanker en een levensverwachting van door nog maar op tv een paar weken. Ze tijdens is niet bang uit voor de dood, maar uit baalt wel. met Ze had op tv nog zoveel de gewild: anesthesist worden, trouwen, kinderen op tv krijgen. Tegen de het verwachting van van de artsen met in haalt ze door haar zeventiende verjaardag. Ondanks van de feestvreugde wil een ze geen ‘lang zal met ze leven’ het horen, want ze weet in dat dit niet zo in van is. Daan (19) heeft een een hersentumor en kan in hierdoor niet meer door naar school. Toch wil van hij niet te het veel treuren op en beslist op tv nog wat van tijdens zijn leven maken. Samen met de Valerio in gaat hij onder andere naar naar uit Meierblis, een typisch Texels volksfeest tijdens met grote vreugdevuren. een Als echte eilander door wil hij dat feest het tijdens natuurlijk niet missen. Jermaine (27) het reist naar Houston op tv om te op worden behandeld met een speciale van chemotherapie voor de in tijdens acht tumoren in zijn hoofd. van Hij ziet dit een als zijn allerlaatste kans van om te van genezen. Bij Tom op tv (23) werd een zeldzame het vorm van kanker een ontdekt het nadat hij met klachten van aan zijn knie naar van het ziekenhuis ging. het Een paar uit maanden later werd zijn door been naar geamputeerd, maar helaas met bleken er het uitzaaiingen te zijn. Valerio ontmoet in hem in het een ziekenhuis uit waar hij traint met zijn op tv prothese en is met aanwezig bij ‘Tumor Tom’s in Terror uit Tea Party’ waar de de goede uitslag van een een van longscan keihard wordt een gevierd. Valerio bezoekt uit ook Eveline (32) en Edgar een (35) die uit het vorige seizoen van Over tijdens Mijn in lijk te van zien waren. Eveline heeft door uitgezaaide baarmoederhalskanker en van tegen alle een verwachtingen in leeft ze uit nog. Ze door is gestopt met op tv continu afscheid nemen uit van alles en iedereen. En naar Edgar met is in het ziekenhuis op tv waar zijn moeder is overleden op aan kanker. uit Hij krijgt een hier te met horen of zijn uitzaaiingen zijn tijdens gegroeid.

juli 2019
25-01-2018 22:25

Aflevering 8

Over mijn lijk - Aflevering 8

Valerio bezoekt samen met de familie van Gerrianne (17) haar graf. Ze staan stil bij de grafsteen die Gerrianne zelf zo zorgvuldig heeft uitgekozen. Ter nagedachtenis aan Daan (20) zetten vriendin Lyan en zus Nienke een tatoeage. En in Tilb...

18-01-2018 22:25

Aflevering 7

Over mijn lijk - Aflevering 7

Jermaine (27) had alle hoop gevestigd op een experimentele behandeling in Houston, maar het heeft helaas niet mogen baten. Zijn einde nadert en hij wordt opgenomen in een hospice. Het is de dag van de uitvaart van Daan (20). Familie en vrie...

11-01-2018 22:20

Aflevering 6

Over mijn lijk - Aflevering 6

Na haar zeventiende verjaardag gaat Gerrianne hard achteruit. Valerio wil weten of het al tijd is om afscheid van haar te nemen. De behandeling van Jermaine (27) in Amerika zit erop. Terug in Nederland gaat hij door met de speciale chemothe...

04-01-2018 22:25

Aflevering 5

Over mijn lijk - Aflevering 5

Jermaine (27) krijgt de speciale chemotherapie in Houston. Hij hoopt op een kankervrij leven, want een dokter in Amerika zegt hem misschien nog te kunnen genezen. Maar vriendin Lisette houdt ook rekening met andere scenario's. Ook Tom (23) ...

28-12-2017 22:25

Aflevering 4

Over mijn lijk - Aflevering 4

Valerio neemt de boot naar Texel. Daan (19) heeft namelijk te horen gekregen dat de tumoren in zijn hoofd flink zijn gegroeid. Hij baalt, maar wil niet teveel zeuren want het Meierblis, een typisch Texel's volksfeest met grote vreugdevuren....

21-12-2017 22:15

Aflevering 3

Over mijn lijk - Aflevering 3

Het is de dag van de uitvaart van Eveline (33). Man Erik, familie en vrienden nemen afscheid van hun geliefde Eveline. Met een levensverwachting van nog een paar weken, is Gerrianne (16) niet bang voor de dood. Maar ze baalt wel, want ze ha...

07-12-2017 22:30

Aflevering 2

Over mijn lijk - Aflevering 2

Valerio ontmoet voor het eerst Tom (23). Hij oefent in het ziekenhuis om te lopen met zijn nieuwe been. Door een tumor in zijn knie is zijn rechterbeen geamputeerd. En net wanneer Tom zijn leven weer op de rit heeft, blijkt de kanker overal...

30-11-2017 22:25

Terug: Over Mijn Lijk

Over mijn lijk - Terug: Over Mijn Lijk

Je bent jong en in de kracht van je leven, maar dan krijg je ineens te horen dat je dood gaat. Wat dan? In het zevende seizoen van Over Mijn Lijk ontmoet Valerio Zeno jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van ...

Over mijn lijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Over mijn lijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Over mijn lijk bij Over mijn lijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Over mijn lijk. Heb je een uitzending van Over mijn lijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Over mijn lijk gemist

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit delaatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al hetgezelschap om haar heen. De kleren voor haar begrafenis heeft ze inmiddels uitgezocht en die wil ze graag even aan Yvonlaten zien. Bob (30) en zijn vriendin Nancy hebben ondanks Bobs ziekte een kinderwens en doen er alles aan om zwangerte raken. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Lonneke (26) is al een tijdje in Gambia om de werkplaats van haarurnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken haar in haar laatste week in Gambia op. Maartje(31) krijgt slecht nieuws. De artsen vertellen haar dat ze nog maar een paar weken te leven heeft. Presentatie: YvonJaspers.

Uitzending gemist van Over mijn lijk? Hier kun je alle uitzendingen van Over mijn lijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord