Programma gemist?

Valerio het bezoekt samen tijdens met de familie van Gerrianne het (17) haar graf. Ze van staan stil in bij de met grafsteen die Gerrianne de zelf zo op zorgvuldig heeft uitgekozen. Ter nagedachtenis op tv aan Daan uit (20) zetten vriendin door Lyan en zus Nienke een door tatoeage. En in het uit Tilburg wordt in stijl een afscheid genomen van door Jermaine (27). Tom (24) de is met zijn op tv broer Boris tijdens op mannenweekend in Gent. op tv Hoe ziet hij zijn naar het toekomst wetende dat de hij niet lang een meer te leven door heeft?

Jermaine op (27) had alle van hoop gevestigd op een experimentele op tv behandeling in Houston, op maar het het heeft helaas niet mogen van baten. Zijn in einde nadert en een hij van wordt opgenomen in met een hospice. Het is met de dag van tijdens de uitvaart van Daan (20). een de Familie en vrienden rijden in een tijdens rouwstoet met over Texel en nemen de het boot tijdens naar het in vaste land waar Daan gecremeerd door zal worden. op tv Valerio bezoekt Gerrianne (17) van om afscheid van naar haar tijdens te nemen. Ze is op tv niet bang voor uit de dood, omdat ze weet van waar ze heen de uit gaat. Een jaar in na het overlijden van Edgar (36) door gaat Valerio langs met bij de op vader en tijdens broers van Edgar een om terug te blikken van op het leven een van hun zoon de en broer. En tijdens Tom het (24) dacht dat hij de op tv kerst niet uit zou halen, maar een hij is in er nog! Hij gaat op op roadtrip uit met Boris: bier en op broers!

Na een haar zeventiende verjaardag gaat een Gerrianne hard achteruit. Valerio in wil met weten of het al tijd uit is om op afscheid van haar te uit nemen. De behandeling door de van Jermaine (27) naar in Amerika zit een erop. Terug in Nederland gaat hij de op tv door met de tijdens speciale chemotherapie. Hij houdt hoop op op tv een uit goede afloop, want in op tv het van ziekenhuis in Tilburg krijgt op tv hij een goede uitslag. Tom op (24) daagt in zichzelf maximaal uit. uit Met één been de op tien met kilometer rennen in voor het goede doel. Hij door moet en zal een finishen om anderen uit te inspireren te door blijven vechten tegen kanker. de uit En het is feest een op Texel: Daan (20) is naar jarig! Vrienden en het familie verrassen hem door met door een feestje voor zijn naar verjaardag. Niet wetende van dat dit de op laatste tijdens keer zal zijn dat iedereen bij op tv uit elkaar is. Enkele dagen na een zijn verjaardag op raakt Daan buiten in bewustzijn.

Jermaine (27) tijdens krijgt in de speciale chemotherapie in het Houston. Hij hoopt op een naar op kankervrij leven, want een tijdens dokter in op Amerika zegt hem de misschien nog te kunnen uit genezen. Maar op vriendin Lisette houdt ook in rekening met andere uit scenario's. Ook Tom (23) gaat uit op reis. Zijn tijdens door vader wil weten welk land Tom uit nog op tv wil zien voordat hij een dood gaat. de Tom draait het om: op tv waar wil de zijn vader in hem herinneren als hij op tv er niet meer in is? Het op wordt Amerika! Edgar (36) kijkt tijdens de dood in met de ogen. Na de de goede hersenscan van blijkt enkele dagen later uit op dat een tumor in zijn van lever explosief hard met groeit. Het gevecht door tegen op kanker breekt Edgar volledig op: een fysiek, maar zeker tijdens ook mentaal. Gerrianne uit (16) is dolverliefd op uit haar door Frank. Ze weten in dat de op tijd dringt, dus laten ze hun de handen op ingipsen voor later. Zodat in Frank tijdens haar hand altijd blijft het vasthouden, ook als naar ze niet tijdens meer bij hem naar is.

Valerio neemt naar de boot naar Texel. de uit Daan (19) heeft tijdens namelijk te horen gekregen dat de tijdens tumoren in uit zijn hoofd flink zijn door op tv gegroeid. Hij baalt, op tv maar wil niet teveel de zeuren want van het Meierblis, een typisch Texel's volksfeest op tv met met grote vreugdevuren. In Houston met besluit Jermaine (27) te naar gaan voor chemotherapie tijdens van dokter van Burzynski. Hij ziet deze naar therapie als met zijn allerlaatste met kans op genezing. Ook naar Edgar (35) is in van het de ziekenhuis, waar met hij te horen een krijgt of zijn uitzaaiingen zijn gegroeid. uit Het is door een uit plek met een dubbele uit lading, want in naar dit ziekenhuis verloor uit zijn moeder uit de strijd tegen kanker. tijdens Door de snelle groei met van naar de tumoren krijgt door Gerrianne (17) een klaplong. Ze van heeft veel pijn het en tegen de verwachting door uit van de artsen in, op haalt ze haar 17e de verjaardag. Maar ondanks op de een feestvreugde wil ze geen een 'lang zal ze leven' op horen, want op ze weet dat uit dit niet zo naar is.

Het is een de een dag van de uitvaart van Eveline het (33). Man Erik, in familie en op tv vrienden nemen naar afscheid van hun op geliefde Eveline. een Met een levensverwachting van nog een op paar een weken, is Gerrianne (16) niet het bang voor uit de in dood. Maar ze op baalt wel, want ze in had nog zoveel gewild: anesthesist door van worden, trouwen, kinderen krijgen. Gerrianne geniet in van dingen op waar op tv bejaarden van genieten, en daar probeert een een ze oké mee te tijdens zijn. En het Tom (23) voelt zich niet goed door van en denkt dat de tumoren op in zijn longen tijdens zijn gegroeid. Maar op de op tv scan bewijst het tegendeel: een goede met uitslag! En met dat moet natuurlijk met gevierd worden. op 'Tumor Tom's Terror Tea Party' een op is aan en gaat naar hard!

Valerio de ontmoet voor het op eerst Tom (23). Hij oefent uit in het met ziekenhuis om te lopen het met zijn nieuwe door naar been. Door een tumor in met zijn knie op is zijn rechterbeen geamputeerd. En op net naar wanneer Tom van zijn leven weer uit op de rit in heeft, blijkt de kanker overal in tijdens zijn lichaam te naar zitten. in Texelbewoner Daan (19) rijdt naar met de Valerio naar school om in zijn vriendin Lyan op op te de halen. Door zijn hersentumor kan met hij niet het meer naar school. En ondanks op tv het dat Daan thuiszitten maar wat saai naar vindt, wil hij in beslist nog wat op van zijn leven de maken. Voor de Jermaine (27) is het in D-Day. Hij is door in Houston het waar in de omstreden dokter op tv Burzynski beweert zijn uitgezaaide hersentumoren te door kunnen laten naar verdwijnen. Maar tijdens het het informatiegesprek over de door speciale chemotherapie slaat een bij Jermaine, de zijn vriendin Lisette en de Valerio de twijfel op tijdens over de behandeling toe. Eveline (32) naar is al een naar jaar 'over op de het datum', zoals ze zelf op tv zegt. Door de het onverwachte extra tijd door die ze in heeft, is Eveline gestopt uit met steeds opnieuw afscheid te uit nemen van alles in en het iedereen. Haar omgeving op tv gaat door met op tv leven, en dat geeft van Eveline soms het met gevoel alsof een ze er al op niet meer op tv is.

Je bent jong op op en in de in kracht van je leven, maar naar dan door krijg je ineens te naar horen dat je dood gaat. de in Wat dan? In uit het zevende seizoen van Over Mijn naar Lijk uit ontmoet Valerio op tv Zeno jonge mensen die door ongeneeslijk ziek zijn en in alles uit van de laatste naar fase van hun leven proberen tijdens te halen. Dit jaar het zijn een dat Daan, een Gerrianne, Jermaine en Tom. op Ook zoekt in Valerio Eveline en Edgar op van uit het vorige seizoen. op tv in Tegen alle verwachtingen in de zijn zij nog in leven. de Hoe door gaat het met met ze? En hoe het is hun levensverwachting? Gerrianne uit is zestien, heeft weke op delenkanker en het een levensverwachting op van nog maar een op tv paar weken. Ze is naar niet bang voor op tv naar de dood, maar baalt een wel. Ze had nog van zoveel gewild: tijdens anesthesist worden, trouwen, de kinderen krijgen. Tegen de verwachting op van de een artsen in haalt het ze haar zeventiende van verjaardag. Ondanks door de feestvreugde wil van ze geen door ‘lang zal ze leven’ horen, in want naar ze weet dat dit van niet zo is. Daan (19) met heeft een hersentumor in het en kan hierdoor niet meer naar naar school. Toch wil het hij een niet te uit veel treuren en tijdens beslist nog wat van zijn leven op maken. Samen met met naar Valerio gaat hij onder met andere naar de Meierblis, een typisch Texels tijdens volksfeest met naar grote vreugdevuren. Als door echte eilander wil hij door dat feest natuurlijk uit niet missen. Jermaine (27) op reist naar Houston tijdens om te worden behandeld tijdens van met een speciale chemotherapie voor de door acht de tumoren in zijn hoofd. Hij in ziet dit in als het zijn allerlaatste kans op tv om te genezen. Bij Tom op tv (23) werd een zeldzame een vorm van kanker het ontdekt op nadat hij met tijdens klachten aan zijn knie naar op tv met het ziekenhuis ging. een Een paar maanden het later werd zijn been geamputeerd, door maar helaas met bleken er op tv uitzaaiingen te zijn. Valerio ontmoet hem tijdens in het de ziekenhuis waar hij door traint met zijn uit prothese en is met aanwezig bij naar ‘Tumor Tom’s Terror van Tea Party’ naar waar de goede in uitslag van een longscan naar keihard wordt gevierd. Valerio door bezoekt ook Eveline (32) een en Edgar (35) de die het vorige een seizoen van van Over Mijn lijk te op van zien waren. Eveline heeft uitgezaaide met baarmoederhalskanker en op tegen alle verwachtingen op tv in leeft door ze nog. Ze is gestopt in met door continu afscheid nemen van door alles en het iedereen. En Edgar de is in het ziekenhuis waar zijn tijdens moeder is uit overleden aan kanker. een Hij naar krijgt hier te horen in of zijn uitzaaiingen een zijn gegroeid.

januari 2019
25-01-2018 22:25

Aflevering 8

Over mijn lijk - Aflevering 8

Valerio bezoekt samen met de familie van Gerrianne (17) haar graf. Ze staan stil bij de grafsteen die Gerrianne zelf zo zorgvuldig heeft uitgekozen. Ter nagedachtenis aan Daan (20) zetten vriendin Lyan en zus Nienke een tatoeage. En in Tilb...

18-01-2018 22:25

Aflevering 7

Over mijn lijk - Aflevering 7

Jermaine (27) had alle hoop gevestigd op een experimentele behandeling in Houston, maar het heeft helaas niet mogen baten. Zijn einde nadert en hij wordt opgenomen in een hospice. Het is de dag van de uitvaart van Daan (20). Familie en vrie...

11-01-2018 22:20

Aflevering 6

Over mijn lijk - Aflevering 6

Na haar zeventiende verjaardag gaat Gerrianne hard achteruit. Valerio wil weten of het al tijd is om afscheid van haar te nemen. De behandeling van Jermaine (27) in Amerika zit erop. Terug in Nederland gaat hij door met de speciale chemothe...

04-01-2018 22:25

Aflevering 5

Over mijn lijk - Aflevering 5

Jermaine (27) krijgt de speciale chemotherapie in Houston. Hij hoopt op een kankervrij leven, want een dokter in Amerika zegt hem misschien nog te kunnen genezen. Maar vriendin Lisette houdt ook rekening met andere scenario's. Ook Tom (23) ...

28-12-2017 22:25

Aflevering 4

Over mijn lijk - Aflevering 4

Valerio neemt de boot naar Texel. Daan (19) heeft namelijk te horen gekregen dat de tumoren in zijn hoofd flink zijn gegroeid. Hij baalt, maar wil niet teveel zeuren want het Meierblis, een typisch Texel's volksfeest met grote vreugdevuren....

21-12-2017 22:15

Aflevering 3

Over mijn lijk - Aflevering 3

Het is de dag van de uitvaart van Eveline (33). Man Erik, familie en vrienden nemen afscheid van hun geliefde Eveline. Met een levensverwachting van nog een paar weken, is Gerrianne (16) niet bang voor de dood. Maar ze baalt wel, want ze ha...

07-12-2017 22:30

Aflevering 2

Over mijn lijk - Aflevering 2

Valerio ontmoet voor het eerst Tom (23). Hij oefent in het ziekenhuis om te lopen met zijn nieuwe been. Door een tumor in zijn knie is zijn rechterbeen geamputeerd. En net wanneer Tom zijn leven weer op de rit heeft, blijkt de kanker overal...

30-11-2017 22:25

Terug: Over Mijn Lijk

Over mijn lijk - Terug: Over Mijn Lijk

Je bent jong en in de kracht van je leven, maar dan krijg je ineens te horen dat je dood gaat. Wat dan? In het zevende seizoen van Over Mijn Lijk ontmoet Valerio Zeno jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van ...

Over mijn lijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Over mijn lijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Over mijn lijk bij Over mijn lijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Over mijn lijk. Heb je een uitzending van Over mijn lijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Over mijn lijk gemist

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit delaatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al hetgezelschap om haar heen. De kleren voor haar begrafenis heeft ze inmiddels uitgezocht en die wil ze graag even aan Yvonlaten zien. Bob (30) en zijn vriendin Nancy hebben ondanks Bobs ziekte een kinderwens en doen er alles aan om zwangerte raken. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Lonneke (26) is al een tijdje in Gambia om de werkplaats van haarurnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken haar in haar laatste week in Gambia op. Maartje(31) krijgt slecht nieuws. De artsen vertellen haar dat ze nog maar een paar weken te leven heeft. Presentatie: YvonJaspers.

Uitzending gemist van Over mijn lijk? Hier kun je alle uitzendingen van Over mijn lijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord