Programma gemist?

Valerio uit bezoekt samen met de familie met van uit Gerrianne (17) haar met graf. Ze staan stil uit bij de grafsteen de die uit Gerrianne zelf zo zorgvuldig de heeft uitgekozen. van Ter nagedachtenis aan Daan (20) zetten uit door vriendin Lyan en uit zus Nienke een tatoeage. naar En in op Tilburg wordt in stijl op afscheid genomen door van Jermaine (27). in Tom (24) is met zijn naar broer Boris op het mannenweekend in Gent. door Hoe op ziet hij zijn toekomst wetende op tv dat hij niet lang van meer te leven in met heeft?

Jermaine (27) had uit alle hoop naar gevestigd op een experimentele tijdens tijdens behandeling in Houston, maar het door heeft helaas niet mogen op tv baten. op tv Zijn einde nadert een en hij wordt opgenomen naar in een hospice. uit Het is de dag in van tijdens de uitvaart van Daan (20). door Familie en vrienden naar rijden van in een met rouwstoet over Texel door en nemen de boot naar het in vaste land uit waar Daan gecremeerd tijdens zal worden. Valerio door bezoekt Gerrianne (17) op om afscheid van met haar te van nemen. Ze is niet bang op voor de de dood, omdat ze van weet waar ze van heen gaat. Een jaar op na een het overlijden een van Edgar (36) naar gaat Valerio langs bij de vader uit uit en broers van Edgar om terug tijdens de te blikken op het naar leven van hun naar zoon en uit broer. En Tom (24) een dacht dat hij uit de kerst een niet zou halen, maar hij is op er van nog! Hij gaat tijdens op roadtrip met Boris: op bier op en broers!

Na uit haar zeventiende verjaardag gaat in Gerrianne hard naar achteruit. Valerio met wil weten of het al het tijd is uit om afscheid van haar in te een nemen. De behandeling van tijdens Jermaine (27) in Amerika op zit erop. door Terug in Nederland gaat van hij door naar met de speciale uit chemotherapie. Hij houdt naar hoop op een goede afloop, tijdens want in van het ziekenhuis in uit Tilburg krijgt op hij een de goede uitslag. Tom (24) op tv daagt zichzelf maximaal op uit. Met op tv één been de op tv tien kilometer rennen voor het van goede doel. Hij met moet op en zal finishen om anderen te naar inspireren door te blijven naar vechten tegen kanker. En de het is feest op door Texel: Daan de (20) is jarig! Vrienden en de familie verrassen hem een met een van feestje naar voor zijn verjaardag. naar Niet wetende dat dit de laatste een door keer zal zijn dat iedereen bij de elkaar is. Enkele de in dagen na zijn verjaardag tijdens raakt Daan van buiten bewustzijn.

Jermaine op tv (27) krijgt de speciale chemotherapie met op tv in Houston. Hij hoopt op in een kankervrij leven, op want een dokter in op tv Amerika zegt hem een misschien op nog te kunnen genezen. Maar van vriendin Lisette van houdt ook rekening het met met andere scenario's. Ook een Tom (23) gaat op door reis. Zijn vader de wil weten welk land Tom op nog wil op zien voordat tijdens hij dood gaat. Tom het draait het het om: waar wil tijdens zijn vader hem herinneren de als hij met er niet in meer is? Het wordt Amerika! in Edgar (36) kijkt van de een dood in de ogen. Na op tv de uit goede hersenscan blijkt enkele dagen later een het dat een tumor in zijn lever de van explosief hard groeit. Het een gevecht tegen in kanker breekt Edgar volledig in op: fysiek, een maar zeker ook van mentaal. Gerrianne (16) is van dolverliefd op haar tijdens Frank. Ze weten dat door de tijd dringt, dus het tijdens laten ze hun handen van ingipsen voor later. Zodat van Frank haar hand de altijd blijft vasthouden, met ook als ze met niet meer bij met hem uit is.

Valerio neemt de de de boot naar Texel. uit Daan (19) heeft namelijk het te horen gekregen dat op tv de tumoren in zijn op tv in hoofd flink zijn door gegroeid. Hij baalt, naar maar wil niet van teveel zeuren want het Meierblis, op een typisch Texel's naar volksfeest met met grote vreugdevuren. In Houston besluit door Jermaine (27) te op tv gaan uit voor chemotherapie van dokter Burzynski. de Hij ziet deze op tv therapie als een zijn allerlaatste kans op tijdens genezing. Ook Edgar de (35) op tv is in het op ziekenhuis, waar hij te tijdens horen een krijgt of zijn uitzaaiingen zijn gegroeid. het Het is een tijdens plek met van een dubbele lading, tijdens want door in dit ziekenhuis verloor zijn op tv moeder de strijd met tegen de kanker. Door de snelle het groei van de tumoren krijgt tijdens Gerrianne (17) een naar klaplong. Ze heeft op veel naar pijn en tegen met de verwachting van de artsen naar in in, haalt ze in haar 17e verjaardag. Maar ondanks het de feestvreugde in wil ze geen een 'lang zal ze uit leven' horen, want ze weet het dat de dit niet zo door is.

Het een is de dag op tv van de uitvaart van naar Eveline (33). Man het Erik, familie en vrienden uit nemen op tv afscheid van door hun geliefde Eveline. tijdens Met een levensverwachting van nog een op op tv paar weken, is Gerrianne door (16) niet bang voor naar de door dood. Maar ze baalt van wel, want ze de had nog zoveel gewild: anesthesist de worden, trouwen, kinderen de krijgen. Gerrianne in geniet van dingen waar door bejaarden van genieten, uit en op tv daar probeert ze de oké mee uit te zijn. En Tom uit (23) voelt zich met niet goed en met denkt dat de tumoren in de zijn met longen zijn uit gegroeid. Maar de scan bewijst tijdens het tegendeel: een goede op het uitslag! En dat moet natuurlijk gevierd uit worden. het 'Tumor Tom's uit Terror Tea Party' de is aan en van gaat hard!

Valerio tijdens ontmoet voor een het eerst Tom (23). op Hij oefent in met het ziekenhuis om te lopen uit met zijn de nieuwe been. het Door een tumor in zijn de knie het is zijn met rechterbeen geamputeerd. En net wanneer op tv Tom van zijn leven weer op met de rit een heeft, blijkt de kanker overal in op zijn lichaam het te zitten. Texelbewoner Daan de (19) naar rijdt met Valerio naar in school om zijn in vriendin Lyan op te door halen. op Door zijn een hersentumor kan hij op tv niet meer naar school. naar En ondanks dat met Daan thuiszitten maar wat in saai vindt, een wil hij beslist nog wat met van zijn leven tijdens maken. Voor Jermaine met (27) is de het de D-Day. Hij is in in Houston waar de op tv omstreden dokter Burzynski beweert het zijn in uitgezaaide hersentumoren te kunnen laten verdwijnen. tijdens met Maar tijdens het informatiegesprek over door de in speciale chemotherapie slaat bij Jermaine, van zijn vriendin Lisette en met Valerio in de twijfel over de behandeling naar toe. Eveline door (32) uit is al een van jaar 'over de datum', zoals de ze zelf zegt. Door van de de onverwachte extra een tijd die ze heeft, is met Eveline gestopt met steeds tijdens naar opnieuw afscheid te nemen van alles op tv en iedereen. Haar een tijdens omgeving gaat door met door leven, en dat geeft Eveline in soms met het gevoel een alsof ze er al niet in meer op is.

Je bent jong op en in de de kracht van van je leven, maar dan door krijg je van ineens te horen dat in je uit dood gaat. Wat dan? met In het zevende seizoen uit van door Over Mijn Lijk ontmoet Valerio met Zeno jonge op tv mensen die ongeneeslijk ziek op tv zijn en alles met uit de op laatste fase van de hun leven proberen naar te halen. Dit met jaar zijn door dat Daan, Gerrianne, naar Jermaine en Tom. Ook zoekt met op Valerio Eveline en met Edgar op uit het met vorige seizoen. Tegen op alle verwachtingen uit in zijn zij nog in leven. een Hoe gaat tijdens het met ze? van En hoe is een hun levensverwachting? Gerrianne is van zestien, op tv heeft weke op tv delenkanker en een uit levensverwachting van nog de maar een paar weken. tijdens Ze is niet bang voor van de dood, uit maar baalt wel. tijdens Ze had tijdens nog zoveel op tv gewild: anesthesist worden, het trouwen, kinderen krijgen. Tegen de verwachting het van naar de artsen in haalt ze op tv haar op zeventiende verjaardag. Ondanks de van feestvreugde wil ze op geen ‘lang zal op tv ze leven’ horen, want naar een ze weet dat dit niet de zo is. Daan (19) de heeft een hersentumor met en kan in hierdoor niet meer naar met school. het Toch wil hij niet door te veel treuren en in beslist uit nog wat van tijdens zijn leven door maken. Samen met Valerio gaat tijdens hij een onder andere naar Meierblis, een typisch van Texels een volksfeest met op grote vreugdevuren. Als met echte eilander wil hij door dat feest van natuurlijk niet missen. Jermaine (27) door reist naar Houston om tijdens te in worden behandeld met een een speciale chemotherapie voor van de acht de tumoren in zijn in hoofd. Hij een ziet dit als zijn de allerlaatste kans om te genezen. naar Bij Tom (23) een de werd een zeldzame vorm de van kanker op ontdekt nadat hij met klachten aan in het zijn knie naar het naar ziekenhuis ging. door Een paar maanden later werd met zijn been op geamputeerd, maar door helaas bleken er een uitzaaiingen te zijn. in Valerio ontmoet hem in het ziekenhuis een waar hij door traint met het zijn prothese en een is aanwezig van bij ‘Tumor Tom’s door Terror Tea Party’ waar de goede op uitslag het van een een longscan keihard wordt door gevierd. Valerio bezoekt de ook Eveline (32) en Edgar (35) op tv die van het vorige seizoen de van Over Mijn lijk op te zien naar waren. Eveline heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker op tv en tegen alle het verwachtingen het in leeft ze nog. naar Ze uit is gestopt met continu afscheid nemen een op van alles en op tv iedereen. En Edgar is tijdens in het ziekenhuis waar in zijn moeder is het overleden aan kanker. Hij van het krijgt hier te horen of door zijn de uitzaaiingen zijn gegroeid.

maart 2018
25-01-2018 22:25

Aflevering 8

Over mijn lijk - Aflevering 8

Valerio bezoekt samen met de familie van Gerrianne (17) haar graf. Ze staan stil bij de grafsteen die Gerrianne zelf zo zorgvuldig heeft uitgekozen. Ter nagedachtenis aan Daan (20) zetten vriendin Lyan en zus Nienke een tatoeage. En in Tilb...

18-01-2018 22:25

Aflevering 7

Over mijn lijk - Aflevering 7

Jermaine (27) had alle hoop gevestigd op een experimentele behandeling in Houston, maar het heeft helaas niet mogen baten. Zijn einde nadert en hij wordt opgenomen in een hospice. Het is de dag van de uitvaart van Daan (20). Familie en vrie...

11-01-2018 22:20

Aflevering 6

Over mijn lijk - Aflevering 6

Na haar zeventiende verjaardag gaat Gerrianne hard achteruit. Valerio wil weten of het al tijd is om afscheid van haar te nemen. De behandeling van Jermaine (27) in Amerika zit erop. Terug in Nederland gaat hij door met de speciale chemothe...

04-01-2018 22:25

Aflevering 5

Over mijn lijk - Aflevering 5

Jermaine (27) krijgt de speciale chemotherapie in Houston. Hij hoopt op een kankervrij leven, want een dokter in Amerika zegt hem misschien nog te kunnen genezen. Maar vriendin Lisette houdt ook rekening met andere scenario's. Ook Tom (23) ...

28-12-2017 22:25

Aflevering 4

Over mijn lijk - Aflevering 4

Valerio neemt de boot naar Texel. Daan (19) heeft namelijk te horen gekregen dat de tumoren in zijn hoofd flink zijn gegroeid. Hij baalt, maar wil niet teveel zeuren want het Meierblis, een typisch Texel's volksfeest met grote vreugdevuren....

21-12-2017 22:15

Aflevering 3

Over mijn lijk - Aflevering 3

Het is de dag van de uitvaart van Eveline (33). Man Erik, familie en vrienden nemen afscheid van hun geliefde Eveline. Met een levensverwachting van nog een paar weken, is Gerrianne (16) niet bang voor de dood. Maar ze baalt wel, want ze ha...

07-12-2017 22:30

Aflevering 2

Over mijn lijk - Aflevering 2

Valerio ontmoet voor het eerst Tom (23). Hij oefent in het ziekenhuis om te lopen met zijn nieuwe been. Door een tumor in zijn knie is zijn rechterbeen geamputeerd. En net wanneer Tom zijn leven weer op de rit heeft, blijkt de kanker overal...

30-11-2017 22:25

Terug: Over Mijn Lijk

Over mijn lijk - Terug: Over Mijn Lijk

Je bent jong en in de kracht van je leven, maar dan krijg je ineens te horen dat je dood gaat. Wat dan? In het zevende seizoen van Over Mijn Lijk ontmoet Valerio Zeno jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van ...

Over mijn lijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Over mijn lijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Over mijn lijk bij Over mijn lijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Over mijn lijk. Heb je een uitzending van Over mijn lijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Over mijn lijk gemist

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit delaatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al hetgezelschap om haar heen. De kleren voor haar begrafenis heeft ze inmiddels uitgezocht en die wil ze graag even aan Yvonlaten zien. Bob (30) en zijn vriendin Nancy hebben ondanks Bobs ziekte een kinderwens en doen er alles aan om zwangerte raken. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Lonneke (26) is al een tijdje in Gambia om de werkplaats van haarurnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken haar in haar laatste week in Gambia op. Maartje(31) krijgt slecht nieuws. De artsen vertellen haar dat ze nog maar een paar weken te leven heeft. Presentatie: YvonJaspers.

Uitzending gemist van Over mijn lijk? Hier kun je alle uitzendingen van Over mijn lijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord