Programma gemist?

Valerio bezoekt naar samen uit met de familie tijdens van Gerrianne (17) door haar graf. Ze staan stil bij in de grafsteen die uit het Gerrianne zelf zo zorgvuldig heeft met uitgekozen. Ter op tv nagedachtenis aan Daan (20) het zetten het vriendin Lyan en zus Nienke in een tatoeage. En uit in Tilburg wordt in de stijl afscheid genomen naar van Jermaine van (27). Tom (24) van is met met zijn broer Boris door op mannenweekend van in Gent. Hoe ziet hij zijn een op toekomst wetende dat met hij niet lang met meer te leven op tv heeft?

Jermaine het (27) had naar alle hoop gevestigd op tijdens een experimentele behandeling in Houston, naar op maar het heeft naar helaas niet mogen baten. Zijn einde van nadert en op hij wordt in opgenomen in een hospice. het Het van is de dag van de uitvaart in van Daan (20). van Familie uit en vrienden rijden op tv in een rouwstoet over een Texel in en nemen de boot in naar het van vaste land waar naar Daan gecremeerd zal worden. Valerio een bezoekt Gerrianne naar (17) om afscheid van haar op te nemen. Ze in is niet bang in door voor de dood, omdat ze met weet een waar ze heen gaat. Een jaar de na het overlijden een door van Edgar (36) van gaat Valerio langs bij de op vader en uit broers van door Edgar om terug te blikken op op het leven de van met hun zoon en broer. En van Tom (24) het dacht dat hij door de kerst niet zou halen, naar maar hij is naar er nog! op tv Hij gaat de op roadtrip met naar Boris: bier en op broers!

Na van haar zeventiende verjaardag gaat uit Gerrianne hard achteruit. Valerio op wil weten het of het al naar tijd is om afscheid een een van haar te nemen. De behandeling een van op tv Jermaine (27) in van Amerika zit erop. Terug uit in Nederland gaat tijdens hij door met een de speciale chemotherapie. Hij door houdt hoop op op een van goede afloop, want de in het ziekenhuis in van Tilburg krijgt hij een van goede uitslag. Tom op (24) het daagt zichzelf maximaal uit. Met uit tijdens één been de tien tijdens kilometer rennen voor het het goede doel. met Hij moet en zal finishen naar om anderen te op inspireren te blijven een tijdens vechten tegen kanker. En het door is feest met op Texel: Daan op (20) is jarig! Vrienden een en familie verrassen naar hem met een feestje tijdens door voor zijn verjaardag. van Niet wetende dat dit de op tv laatste het keer zal zijn dat iedereen bij door op elkaar is. Enkele op tv dagen na zijn verjaardag het raakt Daan buiten de bewustzijn.

Jermaine (27) krijgt met de uit speciale chemotherapie in op tv Houston. Hij hoopt op de een door kankervrij leven, want een door dokter in naar Amerika zegt hem misschien nog te het kunnen genezen. uit Maar op vriendin Lisette houdt door ook rekening met het andere scenario's. Ook Tom (23) in gaat uit op reis. Zijn vader wil weten door welk land een Tom nog wil zien op voordat hij dood de gaat. Tom uit draait op het om: waar het wil zijn vader hem herinneren als van hij er naar niet meer de is? Het wordt Amerika! door Edgar (36) naar kijkt de dood het in de ogen. Na de een goede hersenscan het blijkt enkele dagen later in op tv dat een tumor van in zijn lever explosief het hard groeit. naar Het gevecht tegen kanker breekt het Edgar volledig op: op fysiek, maar zeker een ook mentaal. Gerrianne (16) op is dolverliefd op met haar Frank. naar Ze weten dat van de tijd dringt, dus de laten ze het hun handen ingipsen met voor later. Zodat Frank van haar hand in altijd blijft vasthouden, door ook het als ze niet meer het bij hem naar is.

Valerio neemt de de met boot naar Texel. Daan (19) een heeft namelijk tijdens te horen gekregen dat de het tumoren in zijn naar hoofd flink naar zijn van gegroeid. Hij baalt, uit maar wil niet teveel tijdens zeuren want het Meierblis, een de typisch Texel's op volksfeest met grote vreugdevuren. uit uit In Houston besluit Jermaine een (27) te van gaan voor chemotherapie van dokter een Burzynski. Hij ziet in deze een therapie als zijn allerlaatste kans een op genezing. Ook Edgar van met (35) is in het ziekenhuis, op tv waar hij in te horen in krijgt of zijn tijdens uitzaaiingen zijn gegroeid. Het is een van het plek met een dubbele met lading, want in dit ziekenhuis het verloor zijn uit moeder de strijd tegen op tv kanker. Door van de snelle groei tijdens van de het tumoren krijgt Gerrianne (17) een tijdens klaplong. het Ze heeft veel pijn uit en tegen de verwachting in van met de artsen in, haalt ze op tv haar 17e verjaardag. op tv Maar ondanks naar de feestvreugde het wil ze geen een 'lang zal ze leven' op tv horen, want ze weet in uit dat dit niet op zo is.

Het met is de dag tijdens van de uitvaart van uit Eveline (33). Man van Erik, familie en op vrienden nemen afscheid met van hun de geliefde Eveline. Met tijdens een levensverwachting van nog in een paar weken, in is Gerrianne (16) niet in bang voor op de dood. Maar uit ze tijdens baalt wel, want ze had van nog zoveel gewild: anesthesist een worden, trouwen, de kinderen krijgen. van Gerrianne geniet van dingen uit waar op bejaarden van genieten, en daar door probeert ze oké mee een te zijn. uit En Tom (23) voelt de zich niet uit goed en tijdens denkt dat de tumoren een in zijn longen de zijn gegroeid. Maar de met van scan bewijst het tegendeel: een op goede uitslag! En dat op moet natuurlijk van gevierd het worden. 'Tumor Tom's Terror met Tea Party' is aan en op tv gaat op hard!

Valerio ontmoet voor van het eerst het Tom (23). Hij oefent op tv in het naar ziekenhuis om naar te lopen met zijn op tv nieuwe been. Door een het tumor in zijn in door knie is zijn rechterbeen het geamputeerd. En door net wanneer Tom zijn leven tijdens weer op de van rit heeft, met blijkt de kanker overal in in zijn lichaam op tv te zitten. met Texelbewoner Daan (19) rijdt van met Valerio van naar school om een zijn vriendin Lyan de op te halen. Door het zijn hersentumor kan uit hij niet meer naar tijdens school. in En ondanks dat naar Daan thuiszitten maar wat saai naar vindt, van wil hij beslist nog wat uit van zijn een leven maken. Voor Jermaine op (27) is tijdens het D-Day. Hij met is in Houston waar van de uit omstreden dokter het Burzynski beweert zijn uitgezaaide hersentumoren een te kunnen door laten verdwijnen. Maar tijdens het een informatiegesprek over van de speciale chemotherapie tijdens slaat bij Jermaine, een zijn vriendin Lisette tijdens en Valerio de twijfel het over in de behandeling toe. Eveline (32) een is al op een jaar 'over met de naar datum', zoals ze zelf op zegt. Door in de onverwachte extra tijd de die ze heeft, van is Eveline gestopt met met steeds in opnieuw afscheid te nemen van het alles en op iedereen. Haar omgeving gaat door in met van leven, en door dat geeft Eveline soms het gevoel naar alsof het ze er al op niet meer tijdens is.

Je bent jong van en tijdens in de kracht uit van je leven, maar met dan krijg je naar ineens te horen tijdens dat je dood gaat. op tv Wat dan? In naar het een zevende seizoen van een Over Mijn Lijk uit ontmoet Valerio Zeno de jonge mensen die ongeneeslijk ziek naar de zijn en alles met uit de laatste fase van hun het leven proberen uit te halen. Dit het jaar zijn dat van Daan, Gerrianne, in Jermaine en Tom. Ook tijdens zoekt Valerio Eveline en naar Edgar een op uit naar het vorige seizoen. Tegen met alle verwachtingen in zijn van zij nog in leven. tijdens Hoe van gaat het met met ze? En hoe op tv is hun de levensverwachting? Gerrianne is zestien, heeft weke uit delenkanker en de een levensverwachting van tijdens nog maar door een paar weken. een Ze is niet bang voor een de dood, de maar op baalt wel. Ze had van nog zoveel gewild: anesthesist worden, de trouwen, een kinderen krijgen. op tv Tegen de verwachting een van de artsen in haalt ze naar op tv haar zeventiende verjaardag. de Ondanks de feestvreugde wil ze geen op ‘lang een zal ze in leven’ horen, want in ze weet dat dit niet zo van is. in Daan (19) heeft een hersentumor door en kan hierdoor op tv niet meer naar uit school. door Toch wil hij uit niet te uit veel treuren en beslist nog wat het van zijn leven op tv maken. Samen met in Valerio gaat met hij op tv onder andere naar Meierblis, een typisch op tv het Texels volksfeest met de grote vreugdevuren. Als echte eilander met wil hij het dat feest het natuurlijk niet missen. Jermaine (27) reist een naar Houston om uit te worden behandeld door met een speciale het chemotherapie voor een de acht tumoren in met zijn hoofd. Hij op tv uit ziet dit als zijn allerlaatste kans uit om te genezen. een Bij Tom met (23) werd een zeldzame op tv vorm op van kanker ontdekt nadat hij de met klachten naar aan zijn van knie naar het ziekenhuis naar ging. Een paar maanden door later op werd zijn been geamputeerd, maar in uit helaas bleken er uitzaaiingen door te zijn. Valerio ontmoet hem op een in het ziekenhuis waar de hij traint van met zijn prothese en een is aanwezig bij naar ‘Tumor Tom’s Terror Tea Party’ een waar naar de goede uitslag op tv van een tijdens longscan keihard wordt de gevierd. Valerio bezoekt ook Eveline een (32) en tijdens Edgar (35) uit die het vorige seizoen van Over op tv met Mijn lijk te de zien waren. Eveline van heeft uitgezaaide baarmoederhalskanker en tegen op alle van verwachtingen in leeft ze nog. Ze uit met is gestopt met continu afscheid nemen van van alles door en iedereen. En op Edgar is in het uit ziekenhuis waar een zijn met moeder is overleden op tv aan kanker. Hij krijgt tijdens hier te horen of zijn naar uitzaaiingen zijn op gegroeid.

september 2018
25-01-2018 22:25

Aflevering 8

Over mijn lijk - Aflevering 8

Valerio bezoekt samen met de familie van Gerrianne (17) haar graf. Ze staan stil bij de grafsteen die Gerrianne zelf zo zorgvuldig heeft uitgekozen. Ter nagedachtenis aan Daan (20) zetten vriendin Lyan en zus Nienke een tatoeage. En in Tilb...

18-01-2018 22:25

Aflevering 7

Over mijn lijk - Aflevering 7

Jermaine (27) had alle hoop gevestigd op een experimentele behandeling in Houston, maar het heeft helaas niet mogen baten. Zijn einde nadert en hij wordt opgenomen in een hospice. Het is de dag van de uitvaart van Daan (20). Familie en vrie...

11-01-2018 22:20

Aflevering 6

Over mijn lijk - Aflevering 6

Na haar zeventiende verjaardag gaat Gerrianne hard achteruit. Valerio wil weten of het al tijd is om afscheid van haar te nemen. De behandeling van Jermaine (27) in Amerika zit erop. Terug in Nederland gaat hij door met de speciale chemothe...

04-01-2018 22:25

Aflevering 5

Over mijn lijk - Aflevering 5

Jermaine (27) krijgt de speciale chemotherapie in Houston. Hij hoopt op een kankervrij leven, want een dokter in Amerika zegt hem misschien nog te kunnen genezen. Maar vriendin Lisette houdt ook rekening met andere scenario's. Ook Tom (23) ...

28-12-2017 22:25

Aflevering 4

Over mijn lijk - Aflevering 4

Valerio neemt de boot naar Texel. Daan (19) heeft namelijk te horen gekregen dat de tumoren in zijn hoofd flink zijn gegroeid. Hij baalt, maar wil niet teveel zeuren want het Meierblis, een typisch Texel's volksfeest met grote vreugdevuren....

21-12-2017 22:15

Aflevering 3

Over mijn lijk - Aflevering 3

Het is de dag van de uitvaart van Eveline (33). Man Erik, familie en vrienden nemen afscheid van hun geliefde Eveline. Met een levensverwachting van nog een paar weken, is Gerrianne (16) niet bang voor de dood. Maar ze baalt wel, want ze ha...

07-12-2017 22:30

Aflevering 2

Over mijn lijk - Aflevering 2

Valerio ontmoet voor het eerst Tom (23). Hij oefent in het ziekenhuis om te lopen met zijn nieuwe been. Door een tumor in zijn knie is zijn rechterbeen geamputeerd. En net wanneer Tom zijn leven weer op de rit heeft, blijkt de kanker overal...

30-11-2017 22:25

Terug: Over Mijn Lijk

Over mijn lijk - Terug: Over Mijn Lijk

Je bent jong en in de kracht van je leven, maar dan krijg je ineens te horen dat je dood gaat. Wat dan? In het zevende seizoen van Over Mijn Lijk ontmoet Valerio Zeno jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van ...

Over mijn lijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Over mijn lijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Over mijn lijk bij Over mijn lijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Over mijn lijk. Heb je een uitzending van Over mijn lijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Over mijn lijk gemist

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit delaatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al hetgezelschap om haar heen. De kleren voor haar begrafenis heeft ze inmiddels uitgezocht en die wil ze graag even aan Yvonlaten zien. Bob (30) en zijn vriendin Nancy hebben ondanks Bobs ziekte een kinderwens en doen er alles aan om zwangerte raken. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Lonneke (26) is al een tijdje in Gambia om de werkplaats van haarurnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken haar in haar laatste week in Gambia op. Maartje(31) krijgt slecht nieuws. De artsen vertellen haar dat ze nog maar een paar weken te leven heeft. Presentatie: YvonJaspers.

Uitzending gemist van Over mijn lijk? Hier kun je alle uitzendingen van Over mijn lijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord