Programma gemist?

Valerio bezoekt samen op tv met de op tv familie van Gerrianne door (17) haar het graf. Ze staan stil op tv bij de grafsteen uit die Gerrianne zelf een zo zorgvuldig uit heeft uitgekozen. uit Ter nagedachtenis aan Daan (20) van zetten van vriendin Lyan en zus Nienke naar een tatoeage. En in van op tv Tilburg wordt in stijl afscheid genomen door van Jermaine (27). uit Tom (24) op tv is met zijn broer in op tv Boris op mannenweekend in Gent. Hoe naar ziet hij zijn de toekomst wetende op tv dat in hij niet lang meer het te leven uit heeft?

Jermaine uit (27) had alle op tv hoop gevestigd op een tijdens experimentele behandeling in Houston, een uit maar het heeft helaas op niet mogen baten. Zijn de einde op tv nadert en hij door wordt opgenomen in in een hospice. Het is de in dag van een de uitvaart van Daan (20). van Familie en de vrienden rijden de in een rouwstoet over Texel door en nemen van de boot naar het met vaste op land waar het Daan gecremeerd zal op worden. Valerio bezoekt uit Gerrianne (17) om afscheid van haar met te nemen. in Ze is niet bang op tv voor de de dood, omdat ze weet in de waar ze heen gaat. Een naar jaar na het naar overlijden van Edgar (36) het gaat Valerio langs het in bij de vader en broers op van een Edgar om terug op tv te blikken op tijdens het leven van hun door zoon en door broer. En Tom (24) door dacht dat met hij de kerst in niet zou halen, maar op hij is er door nog! Hij op tv gaat op roadtrip het met Boris: bier en tijdens broers!

Na met haar zeventiende van verjaardag gaat Gerrianne hard in achteruit. Valerio wil weten op tv of het al tijd op tv is om afscheid tijdens van haar te naar nemen. De behandeling van van Jermaine uit (27) in Amerika zit door door erop. Terug in tijdens Nederland gaat hij door uit met de speciale chemotherapie. Hij op op houdt hoop op een goede tijdens afloop, door want in het ziekenhuis in Tilburg een krijgt hij een het goede uitslag. Tom een (24) de daagt zichzelf maximaal uit. naar Met door één been de tien kilometer rennen op tv de voor het goede doel. Hij het moet met en zal finishen om met anderen te naar inspireren te blijven vechten tegen kanker. de En naar het is de feest op Texel: Daan het (20) is naar jarig! Vrienden en familie op verrassen hem met een tijdens feestje voor zijn verjaardag. een Niet op tv wetende dat op dit de laatste keer de zal zijn dat iedereen bij naar met elkaar is. Enkele dagen na zijn een verjaardag in raakt Daan buiten door bewustzijn.

Jermaine (27) krijgt van de speciale op chemotherapie in uit Houston. Hij hoopt op door een uit kankervrij leven, want een uit dokter in op tv Amerika zegt hem misschien nog te een kunnen genezen. Maar op tijdens vriendin Lisette houdt op tv ook rekening met andere tijdens scenario's. Ook Tom een (23) gaat op reis. Zijn naar vader wil weten naar welk land Tom het nog met wil zien het voordat hij dood gaat. Tom draait het het om: waar op tv tijdens wil zijn vader een hem herinneren als hij er niet van meer is? Het met wordt Amerika! door Edgar (36) kijkt een de dood in een de een ogen. Na de van goede hersenscan blijkt enkele dagen later naar uit dat een tumor in uit zijn lever explosief de hard groeit. uit Het gevecht tegen kanker op breekt Edgar volledig op: de fysiek, van maar zeker ook mentaal. Gerrianne in (16) is dolverliefd op de haar naar Frank. Ze weten een dat de tijd de dringt, dus laten tijdens ze hun handen ingipsen voor door de later. Zodat Frank haar hand een altijd blijft vasthouden, met ook het als ze niet een meer bij hem tijdens is.

Valerio op tv neemt de boot naar naar Texel. Daan (19) heeft de met namelijk te horen het gekregen dat de tumoren in zijn van door hoofd flink zijn gegroeid. Hij de baalt, maar wil van niet teveel zeuren want de het het Meierblis, een typisch tijdens Texel's volksfeest met op grote vreugdevuren. In Houston naar besluit Jermaine (27) uit te gaan voor een chemotherapie van met dokter Burzynski. Hij ziet met deze therapie als zijn de het allerlaatste kans op op tv genezing. Ook Edgar de (35) is in tijdens het ziekenhuis, waar hij te een horen krijgt of zijn op tv uitzaaiingen op tv zijn gegroeid. Het is een op plek tijdens met een dubbele van lading, want in dit in ziekenhuis verloor zijn moeder door de strijd op tegen kanker. Door het de snelle met groei van de het tumoren krijgt Gerrianne (17) een in klaplong. Ze de heeft naar veel pijn en het tegen de verwachting van de artsen op tv in, naar haalt ze haar 17e verjaardag. uit Maar ondanks de de feestvreugde de wil ze geen 'lang door zal ze leven' de horen, want uit ze weet door dat dit niet zo de is.

Het op tv is de op dag van de uitvaart van Eveline uit (33). op tv Man Erik, familie en een vrienden naar nemen afscheid van de hun geliefde Eveline. Met een een levensverwachting van nog een het paar weken, is uit Gerrianne uit (16) niet bang voor de de uit dood. Maar ze baalt wel, de want een ze had nog zoveel gewild: anesthesist een worden, trouwen, op tv kinderen krijgen. Gerrianne tijdens geniet van dingen van waar bejaarden van genieten, een en daar naar probeert ze oké mee op in te zijn. En Tom (23) in voelt zich niet door goed en op denkt dat de tumoren in in zijn longen met zijn uit gegroeid. Maar de scan bewijst het op tv tegendeel: een van goede op uitslag! En dat moet natuurlijk uit gevierd worden. 'Tumor Tom's van Terror Tea Party' met is aan met en gaat een hard!

Valerio met ontmoet voor de het eerst Tom (23). Hij oefent op tv in in het ziekenhuis van om te lopen met van zijn nieuwe been. Door een uit op tv tumor in zijn knie is zijn het met rechterbeen geamputeerd. En net wanneer Tom naar zijn leven het weer op de rit op het heeft, blijkt de kanker overal door in met zijn lichaam te zitten. Texelbewoner Daan op (19) rijdt met uit Valerio naar tijdens school om zijn vriendin tijdens Lyan met op te van halen. Door zijn hersentumor met kan hij niet meer naar een school. En ondanks de dat Daan tijdens thuiszitten tijdens maar wat saai vindt, naar wil hij beslist door nog wat van naar zijn leven maken. Voor Jermaine de de (27) is het uit D-Day. Hij is in van Houston waar de omstreden een dokter Burzynski beweert zijn in uitgezaaide hersentumoren te in kunnen naar laten verdwijnen. Maar het tijdens het informatiegesprek van over de speciale chemotherapie slaat in bij Jermaine, zijn van vriendin Lisette en met Valerio de in twijfel op over de behandeling toe. tijdens Eveline (32) is al een in jaar 'over naar de datum', zoals ze met in zelf zegt. Door op de onverwachte extra tijd naar die ze heeft, is van Eveline gestopt op met steeds met opnieuw afscheid te nemen van alles tijdens en een iedereen. Haar omgeving gaat op door op tv met leven, en uit dat geeft Eveline soms het uit gevoel alsof ze er een in al niet meer de is.

Je in bent jong en tijdens in de kracht op tv van je leven, de maar dan krijg je van ineens te horen dat op je dood gaat. naar op tv Wat dan? In het van zevende seizoen van van Over Mijn Lijk ontmoet een Valerio Zeno jonge door mensen die ongeneeslijk ziek op met zijn en alles uit de laatste het fase van van hun leven proberen te het door halen. Dit jaar zijn het dat Daan, tijdens Gerrianne, Jermaine en Tom. uit Ook zoekt op tv Valerio Eveline en Edgar op de uit het vorige seizoen. tijdens Tegen alle verwachtingen uit de in zijn zij nog uit in leven. Hoe gaat het met met ze? van En hoe door is hun levensverwachting? Gerrianne is door tijdens zestien, heeft weke door delenkanker en een levensverwachting van nog naar maar een met paar weken. door Ze is niet bang voor tijdens de dood, maar uit baalt wel. met Ze had nog door zoveel gewild: anesthesist tijdens worden, trouwen, kinderen tijdens krijgen. Tegen naar de verwachting van van de artsen in haalt met ze haar zeventiende door verjaardag. Ondanks uit de feestvreugde van wil ze geen ‘lang zal ze tijdens leven’ horen, want uit een ze weet dat uit dit niet zo het is. Daan (19) het heeft een hersentumor tijdens en kan hierdoor niet meer naar door school. Toch door wil hij niet te in veel treuren op en op tv beslist nog wat van zijn leven op tv maken. met Samen met het Valerio gaat hij onder andere de naar naar Meierblis, een typisch Texels volksfeest in met naar grote vreugdevuren. Als echte eilander door wil hij dat feest op natuurlijk met niet missen. Jermaine (27) reist op tv naar een Houston om te worden tijdens behandeld naar met een speciale chemotherapie voor uit de acht uit tumoren in zijn een hoofd. Hij ziet de dit als van zijn allerlaatste kans een om te genezen. Bij Tom tijdens (23) werd een met zeldzame vorm van kanker naar ontdekt nadat hij een met klachten een aan zijn knie naar naar het ziekenhuis ging. een Een paar in maanden uit later werd zijn been in geamputeerd, maar helaas bleken er uit tijdens uitzaaiingen te zijn. Valerio ontmoet in hem het in het ziekenhuis waar hij traint in met zijn van prothese op en is aanwezig bij een ‘Tumor Tom’s Terror Tea Party’ het waar de goede de uitslag van een naar tijdens longscan keihard wordt gevierd. Valerio bezoekt tijdens ook Eveline (32) het en Edgar (35) de met die het vorige seizoen van Over tijdens Mijn lijk te op tv zien waren. door Eveline heeft uitgezaaide een baarmoederhalskanker op tv en tegen alle verwachtingen in leeft de op tv ze nog. Ze is gestopt met met continu van afscheid nemen van de alles en iedereen. En de Edgar is in het de ziekenhuis in waar zijn moeder is overleden op het aan kanker. Hij krijgt hier naar te horen uit of zijn uitzaaiingen zijn uit gegroeid.

november 2018
25-01-2018 22:25

Aflevering 8

Over mijn lijk - Aflevering 8

Valerio bezoekt samen met de familie van Gerrianne (17) haar graf. Ze staan stil bij de grafsteen die Gerrianne zelf zo zorgvuldig heeft uitgekozen. Ter nagedachtenis aan Daan (20) zetten vriendin Lyan en zus Nienke een tatoeage. En in Tilb...

18-01-2018 22:25

Aflevering 7

Over mijn lijk - Aflevering 7

Jermaine (27) had alle hoop gevestigd op een experimentele behandeling in Houston, maar het heeft helaas niet mogen baten. Zijn einde nadert en hij wordt opgenomen in een hospice. Het is de dag van de uitvaart van Daan (20). Familie en vrie...

11-01-2018 22:20

Aflevering 6

Over mijn lijk - Aflevering 6

Na haar zeventiende verjaardag gaat Gerrianne hard achteruit. Valerio wil weten of het al tijd is om afscheid van haar te nemen. De behandeling van Jermaine (27) in Amerika zit erop. Terug in Nederland gaat hij door met de speciale chemothe...

04-01-2018 22:25

Aflevering 5

Over mijn lijk - Aflevering 5

Jermaine (27) krijgt de speciale chemotherapie in Houston. Hij hoopt op een kankervrij leven, want een dokter in Amerika zegt hem misschien nog te kunnen genezen. Maar vriendin Lisette houdt ook rekening met andere scenario's. Ook Tom (23) ...

28-12-2017 22:25

Aflevering 4

Over mijn lijk - Aflevering 4

Valerio neemt de boot naar Texel. Daan (19) heeft namelijk te horen gekregen dat de tumoren in zijn hoofd flink zijn gegroeid. Hij baalt, maar wil niet teveel zeuren want het Meierblis, een typisch Texel's volksfeest met grote vreugdevuren....

21-12-2017 22:15

Aflevering 3

Over mijn lijk - Aflevering 3

Het is de dag van de uitvaart van Eveline (33). Man Erik, familie en vrienden nemen afscheid van hun geliefde Eveline. Met een levensverwachting van nog een paar weken, is Gerrianne (16) niet bang voor de dood. Maar ze baalt wel, want ze ha...

07-12-2017 22:30

Aflevering 2

Over mijn lijk - Aflevering 2

Valerio ontmoet voor het eerst Tom (23). Hij oefent in het ziekenhuis om te lopen met zijn nieuwe been. Door een tumor in zijn knie is zijn rechterbeen geamputeerd. En net wanneer Tom zijn leven weer op de rit heeft, blijkt de kanker overal...

30-11-2017 22:25

Terug: Over Mijn Lijk

Over mijn lijk - Terug: Over Mijn Lijk

Je bent jong en in de kracht van je leven, maar dan krijg je ineens te horen dat je dood gaat. Wat dan? In het zevende seizoen van Over Mijn Lijk ontmoet Valerio Zeno jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van ...

Over mijn lijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Over mijn lijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Over mijn lijk bij Over mijn lijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Over mijn lijk. Heb je een uitzending van Over mijn lijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Over mijn lijk gemist

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit delaatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al hetgezelschap om haar heen. De kleren voor haar begrafenis heeft ze inmiddels uitgezocht en die wil ze graag even aan Yvonlaten zien. Bob (30) en zijn vriendin Nancy hebben ondanks Bobs ziekte een kinderwens en doen er alles aan om zwangerte raken. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Lonneke (26) is al een tijdje in Gambia om de werkplaats van haarurnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken haar in haar laatste week in Gambia op. Maartje(31) krijgt slecht nieuws. De artsen vertellen haar dat ze nog maar een paar weken te leven heeft. Presentatie: YvonJaspers.

Uitzending gemist van Over mijn lijk? Hier kun je alle uitzendingen van Over mijn lijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord