Programma gemist?

Valerio bezoekt tijdens samen met de van familie van op Gerrianne (17) het haar graf. Ze staan stil naar bij de grafsteen met die Gerrianne zelf met zo zorgvuldig tijdens heeft uitgekozen. naar Ter nagedachtenis aan het Daan (20) zetten tijdens vriendin Lyan en zus in Nienke een tatoeage. En naar in Tilburg met wordt in naar stijl afscheid genomen van Jermaine door (27). Tom (24) is tijdens met van zijn broer Boris op mannenweekend met door in Gent. Hoe ziet hij zijn op toekomst wetende dat tijdens hij niet met lang het meer te leven op tv heeft?

Jermaine op (27) had op alle hoop gevestigd op een experimentele op tv behandeling op in Houston, maar het heeft in helaas niet mogen het baten. Zijn door einde naar nadert en hij door wordt opgenomen in een een hospice. Het is de van dag van tijdens de uitvaart van Daan tijdens (20). Familie en de vrienden rijden in van een rouwstoet over Texel de en nemen op tv de boot naar een het vaste door land waar Daan van gecremeerd zal worden. Valerio bezoekt met Gerrianne (17) om een afscheid van haar op tv in te nemen. Ze is niet bang van voor de dood, uit het omdat ze weet waar ze op heen op tv gaat. Een jaar na met het overlijden van de Edgar (36) gaat Valerio langs met bij de vader door en broers van naar Edgar om de terug te blikken op tv op het leven uit van tijdens hun zoon en broer. uit En Tom de (24) dacht dat hij door de kerst niet zou de halen, maar hij is tijdens er nog! Hij op tv gaat op roadtrip in met Boris: bier door en door broers!

Na haar zeventiende door verjaardag een gaat Gerrianne met hard achteruit. Valerio wil weten of het het al tijd op door is om afscheid van haar het te nemen. De naar behandeling van Jermaine (27) op tv in Amerika van zit erop. het Terug in Nederland gaat de hij door met de het speciale in chemotherapie. Hij houdt tijdens hoop op een goede met afloop, want in in het ziekenhuis uit in Tilburg krijgt hij de een goede uitslag. Tom uit (24) daagt van zichzelf maximaal uit. Met de één naar been de tien kilometer rennen met in voor het goede met doel. Hij moet en uit zal finishen om anderen te tijdens inspireren de te blijven vechten tegen kanker. op En het is met feest op door Texel: Daan tijdens (20) is jarig! Vrienden en op familie het verrassen hem met een een feestje voor zijn verjaardag. met Niet wetende dat tijdens met dit de laatste met keer zal zijn dat op tv iedereen bij tijdens elkaar is. Enkele het dagen na zijn verjaardag op tv raakt Daan buiten een bewustzijn.

Jermaine van (27) krijgt door de speciale chemotherapie het in Houston. Hij hoopt op een naar kankervrij leven, tijdens want een tijdens dokter in Amerika zegt op hem misschien nog te uit kunnen een genezen. Maar vriendin Lisette houdt op tv ook rekening met op uit andere scenario's. Ook Tom (23) uit gaat op reis. Zijn naar vader met wil weten welk op land Tom nog van wil zien voordat hij dood door de gaat. Tom draait het om: het waar wil zijn op tv vader hem het herinneren als naar hij er niet meer is? van Het naar wordt Amerika! Edgar (36) tijdens kijkt de dood in de met de ogen. Na de goede hersenscan blijkt het enkele dagen op tv later dat een uit tumor in met zijn lever met explosief hard groeit. Het het gevecht tegen kanker breekt de Edgar naar volledig op: fysiek, maar tijdens zeker ook met mentaal. Gerrianne (16) is dolverliefd op tijdens haar in Frank. Ze weten tijdens dat de het tijd dringt, dus laten ze op tv hun handen ingipsen een voor later. Zodat Frank een haar hand van altijd blijft vasthouden, het ook als tijdens ze niet meer met bij hem tijdens is.

Valerio neemt de een tijdens boot naar Texel. Daan (19) heeft een namelijk door te horen gekregen dat op de tumoren in zijn in hoofd flink op zijn gegroeid. Hij op tv baalt, maar een wil niet teveel zeuren want met de het Meierblis, een typisch de Texel's volksfeest met grote uit vreugdevuren. In Houston besluit door Jermaine (27) te de met gaan voor chemotherapie van dokter Burzynski. in Hij ziet deze een therapie als uit zijn allerlaatste een kans op genezing. Ook Edgar de (35) is een in het ziekenhuis, waar in hij de te horen op tv krijgt of zijn uitzaaiingen zijn gegroeid. het Het is door een op tv plek met een dubbele lading, een want in met dit ziekenhuis verloor zijn uit moeder met de strijd tegen de kanker. Door de snelle van groei van een de tumoren krijgt Gerrianne (17) in een klaplong. Ze heeft naar veel naar pijn en tegen van de verwachting van de artsen op tv in, haalt ze uit de haar 17e verjaardag. Maar op tv ondanks de feestvreugde naar wil ze geen 'lang zal naar ze leven' tijdens horen, want ze met weet dat dit in niet zo het is.

Het is de de dag van de met uitvaart van met Eveline (33). door Man Erik, familie en een vrienden nemen afscheid op tv van door hun geliefde Eveline. Met een door levensverwachting op tv van nog een paar weken, uit is Gerrianne uit (16) niet bang voor de op dood. op Maar ze baalt wel, tijdens want een ze had nog een zoveel gewild: anesthesist worden, het trouwen, kinderen van krijgen. Gerrianne geniet van dingen waar het bejaarden van in genieten, en daar op probeert ze oké uit mee te zijn. En met de Tom (23) voelt zich in niet goed en denkt dat op de op tumoren in zijn longen tijdens zijn gegroeid. van Maar de scan bewijst met het tegendeel: een uit goede uitslag! de En dat moet op natuurlijk gevierd de worden. 'Tumor Tom's door Terror Tea Party' in is aan en gaat van hard!

Valerio ontmoet voor uit het eerst in Tom (23). van Hij oefent in door het ziekenhuis om te lopen naar met op tv zijn nieuwe been. door Door een met tumor in zijn knie is naar zijn rechterbeen geamputeerd. En met net tijdens wanneer Tom zijn door leven weer op de rit de van heeft, blijkt de kanker op overal in de zijn lichaam te van zitten. Texelbewoner Daan (19) op rijdt met Valerio het naar school om met zijn vriendin Lyan tijdens op te naar halen. Door zijn hersentumor kan een hij niet op tv meer naar school. En ondanks door uit dat Daan thuiszitten maar wat uit saai vindt, wil de hij beslist nog tijdens wat op van zijn leven door maken. Voor Jermaine (27) is het een D-Day. Hij naar is in Houston waar op de uit omstreden dokter Burzynski beweert op tv zijn uitgezaaide op hersentumoren te met kunnen laten verdwijnen. Maar door tijdens het informatiegesprek over de het speciale chemotherapie in slaat bij Jermaine, tijdens zijn tijdens vriendin Lisette en het Valerio de twijfel over de behandeling op toe. Eveline door (32) is al een op tv het jaar 'over de datum', een zoals ze op tv zelf zegt. Door de onverwachte extra het tijd die op ze heeft, is door Eveline een gestopt met steeds opnieuw door afscheid te nemen van van alles en iedereen. op tv Haar het omgeving gaat door met door leven, en dat geeft Eveline door soms het tijdens gevoel alsof ze er met op al niet meer op is.

Je het bent jong en een in de kracht uit van je op leven, maar dan krijg je naar ineens te horen een dat je naar dood gaat. Wat dan? de In het zevende een seizoen van op Over Mijn het Lijk ontmoet Valerio Zeno jonge met mensen het die ongeneeslijk ziek zijn en op tv alles uit de het laatste uit fase van hun leven op proberen te halen. Dit jaar van een zijn dat Daan, met Gerrianne, Jermaine en Tom. het Ook zoekt Valerio Eveline op en een Edgar op uit het het vorige seizoen. Tegen tijdens alle verwachtingen in de zijn zij op nog in leven. tijdens Hoe gaat het met van ze? En het hoe is hun levensverwachting? op Gerrianne is naar zestien, heeft weke delenkanker en een naar levensverwachting van nog de op maar een paar op tv weken. Ze is niet bang voor met de dood, maar tijdens baalt naar wel. Ze had nog van zoveel gewild: anesthesist een worden, van trouwen, kinderen krijgen. tijdens Tegen de verwachting van uit de artsen in haalt op tv ze haar zeventiende verjaardag. naar op tv Ondanks de feestvreugde op tv wil ze geen ‘lang zal ze met de leven’ horen, want ze van weet dat dit niet zo een is. Daan tijdens (19) heeft een een hersentumor en kan hierdoor naar niet naar meer naar naar school. Toch wil hij niet te van met veel treuren en beslist in nog wat van zijn leven een maken. Samen met van Valerio gaat hij in op tv onder andere naar een Meierblis, een typisch van Texels volksfeest met grote het vreugdevuren. Als echte eilander tijdens wil hij dat de feest natuurlijk de niet missen. Jermaine (27) van reist naar in Houston om te worden behandeld met door met een speciale chemotherapie naar voor de acht tumoren in op zijn een hoofd. Hij op ziet dit als zijn allerlaatste kans op tv om in te genezen. Bij een Tom (23) werd een zeldzame een vorm van kanker de door ontdekt nadat hij met klachten in aan zijn op knie naar het ziekenhuis ging. de Een paar een maanden later werd het zijn been geamputeerd, de maar helaas bleken door er uitzaaiingen op te zijn. Valerio met ontmoet hem in het ziekenhuis uit waar hij het traint de met zijn prothese en op is aanwezig bij ‘Tumor in Tom’s Terror tijdens Tea Party’ waar de op goede uitslag van in een longscan keihard wordt op tv gevierd. Valerio bezoekt door met ook Eveline (32) en Edgar tijdens (35) op tv die het vorige seizoen uit van Over Mijn de lijk te zien waren. Eveline een heeft uitgezaaide een baarmoederhalskanker en van tegen alle door verwachtingen in leeft ze het nog. Ze is gestopt met door continu met afscheid nemen van alles uit en iedereen. En op Edgar is van in het ziekenhuis op tv waar zijn op moeder is overleden aan kanker. het Hij krijgt hier te een horen of zijn van uitzaaiingen een zijn gegroeid.

juni 2018
25-01-2018 22:25

Aflevering 8

Over mijn lijk - Aflevering 8

Valerio bezoekt samen met de familie van Gerrianne (17) haar graf. Ze staan stil bij de grafsteen die Gerrianne zelf zo zorgvuldig heeft uitgekozen. Ter nagedachtenis aan Daan (20) zetten vriendin Lyan en zus Nienke een tatoeage. En in Tilb...

18-01-2018 22:25

Aflevering 7

Over mijn lijk - Aflevering 7

Jermaine (27) had alle hoop gevestigd op een experimentele behandeling in Houston, maar het heeft helaas niet mogen baten. Zijn einde nadert en hij wordt opgenomen in een hospice. Het is de dag van de uitvaart van Daan (20). Familie en vrie...

11-01-2018 22:20

Aflevering 6

Over mijn lijk - Aflevering 6

Na haar zeventiende verjaardag gaat Gerrianne hard achteruit. Valerio wil weten of het al tijd is om afscheid van haar te nemen. De behandeling van Jermaine (27) in Amerika zit erop. Terug in Nederland gaat hij door met de speciale chemothe...

04-01-2018 22:25

Aflevering 5

Over mijn lijk - Aflevering 5

Jermaine (27) krijgt de speciale chemotherapie in Houston. Hij hoopt op een kankervrij leven, want een dokter in Amerika zegt hem misschien nog te kunnen genezen. Maar vriendin Lisette houdt ook rekening met andere scenario's. Ook Tom (23) ...

28-12-2017 22:25

Aflevering 4

Over mijn lijk - Aflevering 4

Valerio neemt de boot naar Texel. Daan (19) heeft namelijk te horen gekregen dat de tumoren in zijn hoofd flink zijn gegroeid. Hij baalt, maar wil niet teveel zeuren want het Meierblis, een typisch Texel's volksfeest met grote vreugdevuren....

21-12-2017 22:15

Aflevering 3

Over mijn lijk - Aflevering 3

Het is de dag van de uitvaart van Eveline (33). Man Erik, familie en vrienden nemen afscheid van hun geliefde Eveline. Met een levensverwachting van nog een paar weken, is Gerrianne (16) niet bang voor de dood. Maar ze baalt wel, want ze ha...

07-12-2017 22:30

Aflevering 2

Over mijn lijk - Aflevering 2

Valerio ontmoet voor het eerst Tom (23). Hij oefent in het ziekenhuis om te lopen met zijn nieuwe been. Door een tumor in zijn knie is zijn rechterbeen geamputeerd. En net wanneer Tom zijn leven weer op de rit heeft, blijkt de kanker overal...

30-11-2017 22:25

Terug: Over Mijn Lijk

Over mijn lijk - Terug: Over Mijn Lijk

Je bent jong en in de kracht van je leven, maar dan krijg je ineens te horen dat je dood gaat. Wat dan? In het zevende seizoen van Over Mijn Lijk ontmoet Valerio Zeno jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van ...

Over mijn lijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Over mijn lijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Over mijn lijk bij Over mijn lijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Over mijn lijk. Heb je een uitzending van Over mijn lijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Over mijn lijk gemist

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit delaatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al hetgezelschap om haar heen. De kleren voor haar begrafenis heeft ze inmiddels uitgezocht en die wil ze graag even aan Yvonlaten zien. Bob (30) en zijn vriendin Nancy hebben ondanks Bobs ziekte een kinderwens en doen er alles aan om zwangerte raken. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Lonneke (26) is al een tijdje in Gambia om de werkplaats van haarurnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken haar in haar laatste week in Gambia op. Maartje(31) krijgt slecht nieuws. De artsen vertellen haar dat ze nog maar een paar weken te leven heeft. Presentatie: YvonJaspers.

Uitzending gemist van Over mijn lijk? Hier kun je alle uitzendingen van Over mijn lijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord