Programma gemist?

Valerio op Zeno maakt uit kennis met de vijf ongeneeslijk zieke naar jongeren Eveline, Chelsea, naar Edgar, Mathijs en met Ariejanne.Meer de Valerio Zeno maakt door kennis met Mathijs (18), van Eveline (30), Chelsea (22) uit het en Ariejanne (29). Eveline's huidige van leven is tijdens een groot in contrast met drie uit jaar geleden. Ze was tot op dan het altijd druk in de uit weer met haar op tv studies en op tv werk. Presteren was een het allerbelangrijkste. Vandaag op tv heeft Valerio geluk! Eveline is op even één uit dag in Nederland. Want van sinds ze weet tijdens dat haar tijdens leven eindig is, reist het Eveline de op tv hele wereld af. Dat door reizen op tv is voor Mathijs van daarentegen niet heel belangrijk. Het moet de gewoon een beetje een op 'normaal' blijven allemaal. 'Gewoon' een naar avondje met vrienden met poolen door bijvoorbeeld! Alleenstaande moeder van twee kinderen op tv Ariejanne zoekt juist op tv weer de adrenaline op op. Deze op echte een daredevil racet snoeihard over tijdens het circuit in Zandvoort. in Valerio kijkt liever vanaf door tijdens de zijkant toe. Chelsea is een in vreemde eend naar in de bijt. een Ze op tv huurt kapper Valerio in om haar het haren af te van scheren, tijdens maar niet omdat ze kanker tijdens het heeft.Minder

Patrick met Lodiers volgt een op jaar lang naar vijf ongeneeslijk zieke jongeren; Annemiek het (35), Max (22), de Sylvia (27), Sanne (18) naar en Mark (26). naar naar Deze jongeren willen het alles uit het leven halen van wat er tijdens in zit.Meer Max (22) tijdens komt met hoge koorts een uit het van ziekenhuis na een de bloedtransfusie. door En daar baalt de hij van, want hij door had met de zijn vrienden afgesproken op de Nijmeegse met op tv vierdaagsefeesten. Gelukkig hebben de vrienden tijdens van Max een met plan om in hem toch nog een tijdens leuke op tv middag te geven. de Sylvia (27) neemt Patrick mee door naar tijdens de kroeg waar op haar vriend Luc werkt. Ondanks dat de Luc enorm veel een in van Sylvia houdt, twijfelt hij het of de hij met haar wil uit trouwen? Patrick ontmoet voor het tijdens eerst in Mark (26). Hij is naar samen met zijn tijdens vriendin Anneleen in het in het ziekenhuis om te horen of van zijn kanker verder uitgezaaid van is. Maar het naar naar is niet de door enige uitslag waarvoor ze komen. tijdens Ze komen ook de om te door horen of Anneleen met kan beginnen aan met een IVF traject om samen op tv nog kinderen met te op tv kunnen krijgen. En Annemiek met (35) is van voor de laatste keer op naar haar werk in op de dierenkliniek, om tijdens definitief op tv afscheid te nemen.Minder

18:09,Zandkunstenaar Gert van naar der Vijver op tv tekent het tijdens lijdensverhaal van Jezus in met muzikale ondersteuning op van Charly tijdens Luske, Jim Bakkum, Hind, Adlicious op tv en Aliyah op tv Kolf.

Het is de het uit dag van de uitvaart van Jip door van (23). Marieke (37) op is voor de zoveelste keer op tv weer opgenomen de in het tijdens ziekenhuis.

Mehtap is uit jarig op tv en geeft een feestje. met Ronald gaat samen met door Danielle de tijdens Tour de France bekijken van en Marieke krijgt niet door het nieuws waar van ze op een hoopte. met Jip vraagt Patrick toch weer door langs te een komen nadat op tv hij de vorige keer kanker het vrij hoopte uit te zijn.

Docusoap Jip met (23) zijn het long is eruit. Marieke (37) naar maakt een een herinneringskist uit voor haar man Lukas. Ronald (33) van heeft zijn een vriend en bandlid RJ uit uitgenodigd. Het is op tv de dag van tijdens naar de uitvaart van Amber in (19).

Docusoap Amber wilde tijdens een per se nog het concert van in Nick & naar Simon halen. Dat tijdens is gelukt! Ronald van gaat op door bezoek bij een de Geleense ijshockeyclub! Jip door besluit zijn long te het laten verwijderen. een Mehtap krijgt slecht naar nieuws.

Docusoap Mehtap (14) van de staat aan de de vooravond van 'n ingrijpende operatie. Ronald in in (32) is jarig en zijn dochtertje de Evi ook. het Marieke (37) met is terug van tijdens haar huwelijksreis. Amber tijdens (18) gaat steeds harder op tv achteruit.

Docusoap Marieke in (37) en haar vriend tijdens Lukas door gaan trouwen! naar Mehtap (14) wordt opgehaald van school een voor van een baklava bij de haar moeder. Amber (18) naar krijgt een zware het chemokuur. Jip (23) krijgt met het de uitslag van in een scan.

Jip in heeft een bijzondere van dag, ruim 400 man in gaat voor hem mediteren. van een Marieke gaat op zoek naar het een op tv trouwlocatie. Amber vertelt over uit haar grote passie; Nick op & de Simon! En Ronald is tijdens met zijn vrouw een en op tv kindje een dagje uit naar de in met Beekse Bergen.

Yvon Jaspers volgt met een jaar naar lang vijf jonge mensen de tijdens die ongeneeslijk ziek in zijn. Samen met Yvon op halen ze alles op uit de laatste tijd van op hun in leven. -Lonneke (26) in moet bij naar thuiskomst uit Gambia weer het een chemokuur ondergaan. Tussen de met ziekenhuisbezoeken door opent uit ze haar eigen uit showroom en mag een ze naar één van haar urnen voor door op tv een tentoonstelling naar het uitvaartmuseum de brengen. -Bas de organiseert met vrienden van de Sandra Pekel Classic. Een door met fietstocht ter ere van Sandra (30). het -De van familie en Pieter Jans de negen nemen afscheid van door een Pieter Jan (16) tijdens de een begrafenisceremonie in de aula de van zijn school. door -Vriendinnen van Maartje naar toosten op het naar leven in met de het stamkroeg van Maartje (31). -En Bob in (30) brengt in een bezoekje tijdens aan de met dokter. Hij heeft het idee dat in zijn tumor aan tijdens het groeien is... uit Presentatie: op tv Yvon Jaspers.

Yvon op Jaspers volgt een jaar lang op tv vijf jonge mensen in die het ongeneeslijk ziek op zijn. Samen met Yvon halen ze naar alles uit de op laatste tijd op van hun leven. tijdens Met Bob tijdens (30) gaat het erg goed. het Hij heeft zoveel het energie uit dat hij besluit op tv de Nijmeegse Vierdaagse naar te lopen. Pieter Jan (16) in gaat juist steeds van verder achteruit, maar met met probeert nog zoveel in mogelijk leuke dingen te doen. het Zoals tijdens een slaapfeest met zijn negen beste de op vrienden, om te feesten en herinneringen door op te de halen. Aan het verblijf door van de Lonneke (26) in Gambia uit komt het een einde. Haar eigen urn is door af en het het door is tijd afscheid te naar nemen van het land. naar Dat vindt ze moeilijk, in want met het is van misschien wel de laatste keer geweest naar dat ze ernaar het toe kon. Sandra met in (30) krijgt een met prachtige uitvaart in Studio door 21, met door veel muziek en een natuurlijk dans. Presentatie: de Yvon Jaspers.

Yvon Jaspers volgt in een tijdens jaar lang een vijf jonge mensen tijdens die ongeneeslijk ziek zijn. een Samen met Yvon halen met ze in alles uit de tijdens laatste tijd van hun uit leven. Lonneke (26) is nog met steeds in tijdens Gambia waar in haar door in urnenbedrijf ook haar naar eigen urn gemaakt wordt. een En die is bijna klaar! op tv op tv Pieter Jan (16) heeft op nog maar weinig naar energie en ligt door daardoor veel met in bed. Niet leuk, maar wel door op tv dé plek om lekker met zijn op tv negen vrienden te met kletsen en uit over zijn leven na naar te uit denken. Het gaat erg slecht op tv met Sandra (30). op Zo slecht, in dat in ze heeft besloten euthanasie een te plegen. Maar door niet voordat ze tijdens nog één keer een wandeling van buiten heeft op gemaakt, van met al haar vrienden en op familie. door En het is de dag een van de begrafenis met van Maartje door (31), een dag die door precies zo het verloopt zoals een ze het zelf graag wilde: in met koets, paarden en uit een borrel in een haar stamkroeg tijdens achteraf. een Presentatie: Yvon Jaspers.

Yvon op Jaspers volgt een door jaar lang op tv vijf jonge mensen die ongeneeslijk op ziek op tv zijn. Samen met Yvon naar halen ze alles uit de in in laatste tijd van hun door leven. Sandra (30) is op aan bed gebonden, een maar maakt tijdens er het beste van en tijdens geniet van door al het gezelschap om met haar heen. De een kleren voor haar met begrafenis heeft ze naar inmiddels uitgezocht de en van die wil ze graag in even aan Yvon laten een zien. Bob door (30) en zijn de vriendin Nancy hebben ondanks Bobs het ziekte een kinderwens naar en doen er uit alles aan tijdens om zwanger te raken. uit Maar dat in gaat niet op tv zoals ze gehoopt hadden. het Lonneke (26) is al uit een tijdje in in met Gambia om de werkplaats een van haar tijdens urnenbedrijf te professionaliseren. op tv Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken op haar in op tv haar laatste met week in Gambia op. Maartje op tv (31) krijgt slecht een nieuws. naar De artsen de vertellen haar dat ze tijdens nog maar een de paar weken te leven heeft. uit Presentatie: Yvon tijdens Jaspers.

september 2017
07-01-2016 22:16

Over Mijn Lijk

Over mijn lijk - Over Mijn Lijk

Valerio Zeno maakt kennis met de vijf ongeneeslijk zieke jongeren Eveline, Chelsea, Edgar, Mathijs en Ariejanne.Meer Valerio Zeno maakt kennis met Mathijs (18), Eveline (30), Chelsea (22) en Ariejanne (29). Eveline's huidige leven is een gr...

09-10-2014 22:20

Over Mijn Lijk

Over mijn lijk - Over Mijn Lijk

Patrick Lodiers volgt een jaar lang vijf ongeneeslijk zieke jongeren; Annemiek (35), Max (22), Sylvia (27), Sanne (18) en Mark (26). Deze jongeren willen alles uit het leven halen wat er in zit.Meer Max (22) komt met hoge koorts uit het zie...

19-04-2014 18:09

za 19 apr 2014

Over mijn lijk - za 19 apr 2014

18:09,Zandkunstenaar Gert van der Vijver tekent het lijdensverhaal van Jezus met muzikale ondersteuning van Charly Luske, Jim Bakkum, Hind, Adlicious en Aliyah Kolf.

04-10-2012 22:20

Aflevering van donderdag 4 oktober 2012

Over mijn lijk - Aflevering van donderdag 4 oktober 2012

Het is de dag van de uitvaart van Jip (23). Marieke (37) is voor de zoveelste keer weer opgenomen in het ziekenhuis.

27-09-2012 22:20

Aflevering van donderdag 27 september 2012

Over mijn lijk - Aflevering van donderdag 27 september 2012

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit delaatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al hetgezelschap om ha...

20-09-2012 22:20

Aflevering 6

Over mijn lijk - Aflevering 6

Mehtap is jarig en geeft een feestje. Ronald gaat samen met Danielle de Tour de France bekijken en Marieke krijgt niet het nieuws waar ze op hoopte. Jip vraagt Patrick toch weer langs te komen nadat hij de vorige keer kanker vrij hoopte te ...

13-09-2012 22:20

Aflevering van donderdag 13 september 2012

Over mijn lijk - Aflevering van donderdag 13 september 2012

Docusoap Jip (23) zijn long is eruit. Marieke (37) maakt een herinneringskist voor haar man Lukas. Ronald (33) heeft zijn vriend en bandlid RJ uitgenodigd. Het is de dag van de uitvaart van Amber (19).

06-09-2012 22:20

Aflevering van donderdag 6 september 2012

Over mijn lijk - Aflevering van donderdag 6 september 2012

Docusoap Amber wilde per se nog het concert van Nick & Simon halen. Dat is gelukt! Ronald gaat op bezoek bij de Geleense ijshockeyclub! Jip besluit zijn long te laten verwijderen. Mehtap krijgt slecht nieuws.

30-08-2012 22:20

Aflevering 3

Over mijn lijk - Aflevering 3

Docusoap Mehtap (14) staat aan de vooravond van 'n ingrijpende operatie. Ronald (32) is jarig en zijn dochtertje Evi ook. Marieke (37) is terug van haar huwelijksreis. Amber (18) gaat steeds harder achteruit.

23-08-2012 22:20

Aflevering van donderdag 23 augustus 2012

Over mijn lijk - Aflevering van donderdag 23 augustus 2012

Docusoap Marieke (37) en haar vriend Lukas gaan trouwen! Mehtap (14) wordt opgehaald van school voor een baklava bij haar moeder. Amber (18) krijgt een zware chemokuur. Jip (23) krijgt de uitslag van een scan.

16-08-2012 22:25

Aflevering 1

Over mijn lijk - Aflevering 1

Jip heeft een bijzondere dag, ruim 400 man gaat voor hem mediteren. Marieke gaat op zoek naar een trouwlocatie. Amber vertelt over haar grote passie; Nick & Simon! En Ronald is met zijn vrouw en kindje een dagje uit naar de Beekse Berg...

06-05-2010 22:20

Aflevering 8

Over mijn lijk - Aflevering 8

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. -Lonneke (26) moet bij thuiskomst uit Gambia weer een chemokuur ondergaan. Tussen de ziekenhuisb...

22-04-2010 22:20

Aflevering 7

Over mijn lijk - Aflevering 7

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Met Bob (30) gaat het erg goed. Hij heeft zoveel energie dat hij besluit de Nijmeegse Vierdaagse...

15-04-2010 22:20

Aflevering 6

Over mijn lijk - Aflevering 6

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Lonneke (26) is nog steeds in Gambia waar in haar urnenbedrijf ook haar eigen urn gemaakt wordt....

08-04-2010 22:20

Aflevering 5

Over mijn lijk - Aflevering 5

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al het gezelschap om ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Over mijn lijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Over mijn lijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Over mijn lijk bij Over mijn lijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Over mijn lijk. Heb je een uitzending van Over mijn lijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Over mijn lijk gemist

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit delaatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al hetgezelschap om haar heen. De kleren voor haar begrafenis heeft ze inmiddels uitgezocht en die wil ze graag even aan Yvonlaten zien. Bob (30) en zijn vriendin Nancy hebben ondanks Bobs ziekte een kinderwens en doen er alles aan om zwangerte raken. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Lonneke (26) is al een tijdje in Gambia om de werkplaats van haarurnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken haar in haar laatste week in Gambia op. Maartje(31) krijgt slecht nieuws. De artsen vertellen haar dat ze nog maar een paar weken te leven heeft. Presentatie: YvonJaspers.

Uitzending gemist van Over mijn lijk? Hier kun je alle uitzendingen van Over mijn lijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 07-01-2016 om 22:16 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord