Programma gemist?

Valerio uit Zeno maakt tijdens kennis met de vijf op tv ongeneeslijk zieke jongeren Eveline, Chelsea, van Edgar, Mathijs het en met Ariejanne.Meer Valerio Zeno op maakt kennis met Mathijs de (18), Eveline tijdens (30), Chelsea (22) met en Ariejanne (29). Eveline's op huidige leven uit is een groot contrast met drie tijdens jaar uit geleden. Ze was tot dan een altijd de druk in uit de weer met haar tijdens studies en werk. naar Presteren was op het allerbelangrijkste. Vandaag heeft de Valerio geluk! de Eveline is even één dag in in op Nederland. Want sinds ze een weet dat haar leven eindig naar is, van reist Eveline een de hele wereld af. Dat uit reizen is tijdens voor Mathijs daarentegen van niet heel belangrijk. van Het moet door gewoon een beetje in 'normaal' blijven allemaal. van 'Gewoon' een avondje met van vrienden poolen bijvoorbeeld! Alleenstaande moeder de van twee kinderen een Ariejanne op tv zoekt juist weer van de adrenaline op. in Deze echte het daredevil racet snoeihard met over het circuit in tijdens Zandvoort. Valerio kijkt op tv liever vanaf de met zijkant toe. Chelsea is een op tv vreemde eend tijdens in de een bijt. Ze huurt met kapper Valerio tijdens in om haar haren af te van met scheren, maar niet omdat ze van kanker in heeft.Minder

Patrick Lodiers met volgt een jaar lang tijdens vijf de ongeneeslijk zieke jongeren; Annemiek (35), door Max (22), Sylvia met met (27), Sanne (18) en Mark (26). op het Deze jongeren willen alles uit uit het leven door halen wat naar er in zit.Meer Max met (22) komt op met hoge koorts het uit het ziekenhuis na een bloedtransfusie. een En daar baalt op hij van, van want hij uit had met zijn vrienden afgesproken door op naar de Nijmeegse op tv vierdaagsefeesten. Gelukkig hebben de vrienden van van Max een plan van in om hem toch met nog een leuke middag te de geven. met Sylvia (27) neemt Patrick mee naar in de de kroeg waar haar vriend een Luc in werkt. Ondanks dat Luc het enorm veel van Sylvia het houdt, het twijfelt hij of naar hij met haar naar wil trouwen? Patrick ontmoet voor op het eerst Mark (26). in Hij is op samen met zijn door vriendin Anneleen op tv in het ziekenhuis om op te horen of zijn op kanker verder een uitgezaaid is. Maar met het is van niet de het enige uitslag waarvoor op ze komen. Ze komen tijdens ook om op tv te horen of Anneleen kan beginnen tijdens uit aan een IVF van traject om samen nog in kinderen te kunnen krijgen. uit En Annemiek (35) is naar voor de laatste in keer op haar op tv werk in de de dierenkliniek, tijdens om definitief afscheid te een nemen.Minder

18:09,Zandkunstenaar Gert van een der Vijver tekent in de het lijdensverhaal van door Jezus met muzikale ondersteuning van Charly de uit Luske, Jim Bakkum, Hind, Adlicious en op tv Aliyah met Kolf.

Het is de uit dag van de tijdens uitvaart van door Jip (23). Marieke (37) van op is voor de zoveelste keer weer in opgenomen in het het tijdens ziekenhuis.

Mehtap op is jarig en het geeft een op tv feestje. Ronald gaat samen met een Danielle de een Tour de met France bekijken en Marieke op krijgt niet het nieuws uit waar ze het op hoopte. van Jip vraagt Patrick een toch weer langs te de komen nadat hij de vorige door op keer kanker vrij hoopte te tijdens zijn.

Docusoap Jip door (23) zijn long is van eruit. tijdens Marieke (37) maakt een herinneringskist op tv voor haar man uit Lukas. Ronald door (33) heeft een zijn vriend en de bandlid RJ door uitgenodigd. Het is de een dag van de het uitvaart van Amber op tv (19).

Docusoap in Amber wilde uit per se nog het concert door van Nick & de Simon halen. uit Dat is gelukt! Ronald gaat op tv op bezoek door bij van de Geleense ijshockeyclub! tijdens Jip besluit zijn met long te laten verwijderen. Mehtap op krijgt slecht door nieuws.

Docusoap Mehtap (14) een staat naar aan de van vooravond van 'n ingrijpende operatie. Ronald uit door (32) is jarig van en zijn dochtertje Evi een ook. Marieke (37) in is terug de van haar huwelijksreis. Amber (18) door gaat naar steeds harder achteruit.

Docusoap Marieke (37) een en haar vriend naar het Lukas gaan trouwen! het Mehtap (14) wordt in opgehaald van school op tv voor een baklava in bij haar moeder. Amber naar (18) krijgt een zware op chemokuur. naar Jip (23) krijgt de uitslag van van op tv een scan.

Jip van heeft een bijzondere dag, ruim de 400 man het gaat voor uit hem mediteren. Marieke gaat op een zoek naar een van trouwlocatie. Amber de vertelt over het haar grote passie; het Nick & Simon! van En Ronald is een met zijn vrouw en van kindje het een dagje uit door naar de een Beekse Bergen.

Yvon de Jaspers volgt een jaar naar lang vijf jonge uit mensen die ongeneeslijk het ziek zijn. Samen met van Yvon met halen ze alles naar uit de laatste tijd van naar hun in leven. -Lonneke (26) moet bij op tv thuiskomst uit Gambia een weer een het chemokuur ondergaan. Tussen de met ziekenhuisbezoeken met door opent ze op haar eigen showroom en mag op ze één van in haar urnen voor uit een tentoonstelling de naar het met uitvaartmuseum brengen. -Bas organiseert met tijdens vrienden de de Sandra Pekel Classic. Een het fietstocht naar ter ere van Sandra uit (30). -De familie in en tijdens Pieter Jans negen nemen afscheid van met Pieter Jan met (16) tijdens met een begrafenisceremonie in de naar aula van op zijn school. -Vriendinnen tijdens van Maartje uit toosten op het leven in door de van stamkroeg van Maartje (31). -En uit Bob (30) brengt naar een op bezoekje aan de dokter. Hij op heeft naar het idee dat zijn tumor op tv aan door het groeien is... een Presentatie: Yvon Jaspers.

Yvon naar Jaspers volgt een op tv jaar lang vijf jonge mensen op die ongeneeslijk van ziek zijn. op Samen met tijdens Yvon halen ze uit alles uit de laatste een tijd van hun leven. het Met door Bob (30) gaat het erg op tv goed. Hij heeft met zoveel energie op tv dat hij besluit de Nijmeegse uit Vierdaagse te uit lopen. Pieter Jan (16) uit gaat tijdens juist steeds verder met achteruit, maar probeert nog met zoveel mogelijk leuke op tv dingen te van doen. Zoals een slaapfeest naar met zijn negen beste uit vrienden, om te naar naar feesten en herinneringen uit op te halen. de Aan het verblijf van op tv Lonneke (26) op tv in Gambia komt een einde. op tv Haar eigen urn van is af en het het op is tijd afscheid te tijdens nemen van naar het land. Dat vindt ze moeilijk, tijdens want het is op misschien naar wel de naar laatste keer geweest dat ze op ernaar toe kon. met Sandra (30) krijgt een door prachtige tijdens uitvaart in Studio 21, tijdens met veel muziek op tv en natuurlijk dans. tijdens Presentatie: Yvon tijdens Jaspers.

Yvon Jaspers de volgt een jaar op tv lang vijf jonge door mensen die ongeneeslijk ziek tijdens door zijn. Samen met Yvon halen een ze alles uit de op tv laatste tijd van van naar hun leven. Lonneke (26) is nog met steeds het in Gambia waar met in haar urnenbedrijf ook op haar eigen uit urn gemaakt wordt. En die op tv met is bijna klaar! Pieter Jan in (16) heeft nog maar uit weinig energie tijdens en ligt daardoor door veel in bed. Niet de leuk, op maar wel dé plek een om lekker op met zijn op negen vrienden te kletsen en op tv over zijn het leven na door te denken. Het gaat met erg slecht met Sandra op (30). Zo slecht, in dat op ze heeft besloten op euthanasie te plegen. uit Maar niet voordat op ze nog één een keer een wandeling buiten heeft gemaakt, een met uit al haar vrienden uit en familie. En het door is de door dag van de begrafenis op van Maartje (31), tijdens een dag in die precies zo in verloopt zoals in ze het zelf uit graag wilde: met in koets, paarden en een borrel door in haar stamkroeg door achteraf. Presentatie: naar Yvon Jaspers.

Yvon op Jaspers volgt een jaar uit lang in vijf jonge mensen die met ongeneeslijk ziek zijn. op tv Samen met Yvon halen ze de alles door uit de laatste tijd het van in hun leven. Sandra (30) is aan van bed gebonden, door maar maakt er het op tv beste van op tv en geniet van op al met het gezelschap om haar heen. tijdens De kleren een voor haar begrafenis heeft ze in inmiddels uitgezocht op en die wil naar ze graag even de aan een Yvon laten zien. Bob (30) in en tijdens zijn vriendin Nancy hebben tijdens ondanks Bobs op ziekte een kinderwens en doen er uit alles aan van om uit zwanger te raken. Maar dat gaat een niet van zoals ze van gehoopt hadden. Lonneke (26) is al op tv een in tijdje in Gambia in om de werkplaats van haar naar van urnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en de Lonneke's moeder in Mia zoeken haar in op haar laatste week in in het Gambia op. Maartje (31) krijgt slecht het nieuws. een De artsen vertellen haar van dat ze de nog maar tijdens een paar weken te leven naar heeft. Presentatie: Yvon het Jaspers.

juli 2020
07-01-2016 22:16

Over Mijn Lijk

Over mijn lijk - Over Mijn Lijk

Valerio Zeno maakt kennis met de vijf ongeneeslijk zieke jongeren Eveline, Chelsea, Edgar, Mathijs en Ariejanne.Meer Valerio Zeno maakt kennis met Mathijs (18), Eveline (30), Chelsea (22) en Ariejanne (29). Eveline's huidige leven is een gr...

09-10-2014 22:20

Over Mijn Lijk

Over mijn lijk - Over Mijn Lijk

Patrick Lodiers volgt een jaar lang vijf ongeneeslijk zieke jongeren; Annemiek (35), Max (22), Sylvia (27), Sanne (18) en Mark (26). Deze jongeren willen alles uit het leven halen wat er in zit.Meer Max (22) komt met hoge koorts uit het zie...

19-04-2014 18:09

za 19 apr 2014

Over mijn lijk - za 19 apr 2014

18:09,Zandkunstenaar Gert van der Vijver tekent het lijdensverhaal van Jezus met muzikale ondersteuning van Charly Luske, Jim Bakkum, Hind, Adlicious en Aliyah Kolf.

04-10-2012 22:20

Aflevering van donderdag 4 oktober 2012

Over mijn lijk - Aflevering van donderdag 4 oktober 2012

Het is de dag van de uitvaart van Jip (23). Marieke (37) is voor de zoveelste keer weer opgenomen in het ziekenhuis.

27-09-2012 22:20

Aflevering van donderdag 27 september 2012

Over mijn lijk - Aflevering van donderdag 27 september 2012

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit delaatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al hetgezelschap om ha...

20-09-2012 22:20

Aflevering 6

Over mijn lijk - Aflevering 6

Mehtap is jarig en geeft een feestje. Ronald gaat samen met Danielle de Tour de France bekijken en Marieke krijgt niet het nieuws waar ze op hoopte. Jip vraagt Patrick toch weer langs te komen nadat hij de vorige keer kanker vrij hoopte te ...

13-09-2012 22:20

Aflevering van donderdag 13 september 2012

Over mijn lijk - Aflevering van donderdag 13 september 2012

Docusoap Jip (23) zijn long is eruit. Marieke (37) maakt een herinneringskist voor haar man Lukas. Ronald (33) heeft zijn vriend en bandlid RJ uitgenodigd. Het is de dag van de uitvaart van Amber (19).

06-09-2012 22:20

Aflevering van donderdag 6 september 2012

Over mijn lijk - Aflevering van donderdag 6 september 2012

Docusoap Amber wilde per se nog het concert van Nick & Simon halen. Dat is gelukt! Ronald gaat op bezoek bij de Geleense ijshockeyclub! Jip besluit zijn long te laten verwijderen. Mehtap krijgt slecht nieuws.

30-08-2012 22:20

Aflevering 3

Over mijn lijk - Aflevering 3

Docusoap Mehtap (14) staat aan de vooravond van 'n ingrijpende operatie. Ronald (32) is jarig en zijn dochtertje Evi ook. Marieke (37) is terug van haar huwelijksreis. Amber (18) gaat steeds harder achteruit.

23-08-2012 22:20

Aflevering van donderdag 23 augustus 2012

Over mijn lijk - Aflevering van donderdag 23 augustus 2012

Docusoap Marieke (37) en haar vriend Lukas gaan trouwen! Mehtap (14) wordt opgehaald van school voor een baklava bij haar moeder. Amber (18) krijgt een zware chemokuur. Jip (23) krijgt de uitslag van een scan.

16-08-2012 22:25

Aflevering 1

Over mijn lijk - Aflevering 1

Jip heeft een bijzondere dag, ruim 400 man gaat voor hem mediteren. Marieke gaat op zoek naar een trouwlocatie. Amber vertelt over haar grote passie; Nick & Simon! En Ronald is met zijn vrouw en kindje een dagje uit naar de Beekse Berg...

06-05-2010 22:20

Aflevering 8

Over mijn lijk - Aflevering 8

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. -Lonneke (26) moet bij thuiskomst uit Gambia weer een chemokuur ondergaan. Tussen de ziekenhuisb...

22-04-2010 22:20

Aflevering 7

Over mijn lijk - Aflevering 7

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Met Bob (30) gaat het erg goed. Hij heeft zoveel energie dat hij besluit de Nijmeegse Vierdaagse...

15-04-2010 22:20

Aflevering 6

Over mijn lijk - Aflevering 6

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Lonneke (26) is nog steeds in Gambia waar in haar urnenbedrijf ook haar eigen urn gemaakt wordt....

08-04-2010 22:20

Aflevering 5

Over mijn lijk - Aflevering 5

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al het gezelschap om ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Over mijn lijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Over mijn lijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Over mijn lijk bij Over mijn lijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Over mijn lijk. Heb je een uitzending van Over mijn lijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Over mijn lijk gemist

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit delaatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al hetgezelschap om haar heen. De kleren voor haar begrafenis heeft ze inmiddels uitgezocht en die wil ze graag even aan Yvonlaten zien. Bob (30) en zijn vriendin Nancy hebben ondanks Bobs ziekte een kinderwens en doen er alles aan om zwangerte raken. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Lonneke (26) is al een tijdje in Gambia om de werkplaats van haarurnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken haar in haar laatste week in Gambia op. Maartje(31) krijgt slecht nieuws. De artsen vertellen haar dat ze nog maar een paar weken te leven heeft. Presentatie: YvonJaspers.

Uitzending gemist van Over mijn lijk? Hier kun je alle uitzendingen van Over mijn lijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 25-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!