Programma gemist?
mei 2017
07-01-2016 22:16

Over Mijn Lijk

Over mijn lijk - Over Mijn Lijk

Valerio Zeno maakt kennis met de vijf ongeneeslijk zieke jongeren Eveline, Chelsea, Edgar, Mathijs en Ariejanne.Meer Valerio Zeno maakt kennis met Mathijs (18), Eveline (30), Chelsea (22) en Ariejanne (29). Eveline's huidige leven is een groot contrast met drie jaar geleden. Ze was tot dan altijd druk in de weer met haar studies en werk. Presteren was het allerbelangrijkste. Vandaag heeft Valerio geluk! Eveline is even één dag in Nederland. Want sinds ze weet dat haar leven eindig is, reist Eveline de hele wereld af. Dat reizen is voor Mathijs daarentegen niet heel belangrijk. Het moet gewoon een beetje 'normaal' blijven allemaal. 'Gewoon' een avondje met vrienden poolen bijvoorbeeld! Alleenstaande moeder van twee kinderen Ariejanne zoekt juist weer de adrenaline op. Deze echte daredevil racet snoeihard over het circuit in Zandvoort. Valerio kijkt liever vanaf de zijkant toe. Chelsea is een vreemde eend in de bijt. Ze huurt kapper Valerio in om haar haren af te scheren, maar niet omdat ze kanker heeft.Minder

09-10-2014 22:20

Over Mijn Lijk

Over mijn lijk - Over Mijn Lijk

Patrick Lodiers volgt een jaar lang vijf ongeneeslijk zieke jongeren; Annemiek (35), Max (22), Sylvia (27), Sanne (18) en Mark (26). Deze jongeren willen alles uit het leven halen wat er in zit.Meer Max (22) komt met hoge koorts uit het ziekenhuis na een bloedtransfusie. En daar baalt hij van, want hij had met zijn vrienden afgesproken op de Nijmeegse vierdaagsefeesten. Gelukkig hebben de vrienden van Max een plan om hem toch nog een leuke middag te geven. Sylvia (27) neemt Patrick mee naar de kroeg waar haar vriend Luc werkt. Ondanks dat Luc enorm veel van Sylvia houdt, twijfelt hij of hij met haar wil trouwen? Patrick ontmoet voor het eerst Mark (26). Hij is samen met zijn vriendin Anneleen in het ziekenhuis om te horen of zijn kanker verder uitgezaaid is. Maar het is niet de enige uitslag waarvoor ze komen. Ze komen ook om te horen of Anneleen kan beginnen aan een IVF traject om samen nog kinderen te kunnen krijgen. En Annemiek (35) is voor de laatste keer op haar werk in de dierenkliniek, om definitief afscheid te nemen.Minder

19-04-2014 18:09

za 19 apr 2014

Over mijn lijk - za 19 apr 2014

18:09,Zandkunstenaar Gert van der Vijver tekent het lijdensverhaal van Jezus met muzikale ondersteuning van Charly Luske, Jim Bakkum, Hind, Adlicious en Aliyah Kolf.

04-10-2012 22:20

Aflevering van donderdag 4 oktober 2012

Over mijn lijk - Aflevering van donderdag 4 oktober 2012

Het is de dag van de uitvaart van Jip (23). Marieke (37) is voor de zoveelste keer weer opgenomen in het ziekenhuis.

27-09-2012 22:20

Aflevering van donderdag 27 september 2012

Over mijn lijk - Aflevering van donderdag 27 september 2012

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit delaatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al hetgezelschap om haar heen. De kleren voor haar begrafenis heeft ze inmiddels uitgezocht en die wil ze graag even aan Yvonlaten zien. Bob (30) en zijn vriendin Nancy hebben ondanks Bobs ziekte een kinderwens en doen er alles aan om zwangerte raken. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Lonneke (26) is al een tijdje in Gambia om de werkplaats van haarurnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken haar in haar laatste week in Gambia op. Maartje(31) krijgt slecht nieuws. De artsen vertellen haar dat ze nog maar een paar weken te leven heeft. Presentatie: YvonJaspers.

20-09-2012 22:20

Aflevering 6

Over mijn lijk - Aflevering 6

Mehtap is jarig en geeft een feestje. Ronald gaat samen met Danielle de Tour de France bekijken en Marieke krijgt niet het nieuws waar ze op hoopte. Jip vraagt Patrick toch weer langs te komen nadat hij de vorige keer kanker vrij hoopte te zijn.

13-09-2012 22:20

Aflevering van donderdag 13 september 2012

Over mijn lijk - Aflevering van donderdag 13 september 2012

Docusoap Jip (23) zijn long is eruit. Marieke (37) maakt een herinneringskist voor haar man Lukas. Ronald (33) heeft zijn vriend en bandlid RJ uitgenodigd. Het is de dag van de uitvaart van Amber (19).

06-09-2012 22:20

Aflevering van donderdag 6 september 2012

Over mijn lijk - Aflevering van donderdag 6 september 2012

Docusoap Amber wilde per se nog het concert van Nick & Simon halen. Dat is gelukt! Ronald gaat op bezoek bij de Geleense ijshockeyclub! Jip besluit zijn long te laten verwijderen. Mehtap krijgt slecht nieuws.

30-08-2012 22:20

Aflevering 3

Over mijn lijk - Aflevering 3

Docusoap Mehtap (14) staat aan de vooravond van 'n ingrijpende operatie. Ronald (32) is jarig en zijn dochtertje Evi ook. Marieke (37) is terug van haar huwelijksreis. Amber (18) gaat steeds harder achteruit.

23-08-2012 22:20

Aflevering van donderdag 23 augustus 2012

Over mijn lijk - Aflevering van donderdag 23 augustus 2012

Docusoap Marieke (37) en haar vriend Lukas gaan trouwen! Mehtap (14) wordt opgehaald van school voor een baklava bij haar moeder. Amber (18) krijgt een zware chemokuur. Jip (23) krijgt de uitslag van een scan.

16-08-2012 22:25

Aflevering 1

Over mijn lijk - Aflevering 1

Jip heeft een bijzondere dag, ruim 400 man gaat voor hem mediteren. Marieke gaat op zoek naar een trouwlocatie. Amber vertelt over haar grote passie; Nick & Simon! En Ronald is met zijn vrouw en kindje een dagje uit naar de Beekse Bergen.

06-05-2010 22:20

Aflevering 8

Over mijn lijk - Aflevering 8

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. -Lonneke (26) moet bij thuiskomst uit Gambia weer een chemokuur ondergaan. Tussen de ziekenhuisbezoeken door opent ze haar eigen showroom en mag ze één van haar urnen voor een tentoonstelling naar het uitvaartmuseum brengen. -Bas organiseert met vrienden de Sandra Pekel Classic. Een fietstocht ter ere van Sandra (30). -De familie en Pieter Jans negen nemen afscheid van Pieter Jan (16) tijdens een begrafenisceremonie in de aula van zijn school. -Vriendinnen van Maartje toosten op het leven in de stamkroeg van Maartje (31). -En Bob (30) brengt een bezoekje aan de dokter. Hij heeft het idee dat zijn tumor aan het groeien is... Presentatie: Yvon Jaspers.

22-04-2010 22:20

Aflevering 7

Over mijn lijk - Aflevering 7

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Met Bob (30) gaat het erg goed. Hij heeft zoveel energie dat hij besluit de Nijmeegse Vierdaagse te lopen. Pieter Jan (16) gaat juist steeds verder achteruit, maar probeert nog zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Zoals een slaapfeest met zijn negen beste vrienden, om te feesten en herinneringen op te halen. Aan het verblijf van Lonneke (26) in Gambia komt een einde. Haar eigen urn is af en het is tijd afscheid te nemen van het land. Dat vindt ze moeilijk, want het is misschien wel de laatste keer geweest dat ze ernaar toe kon. Sandra (30) krijgt een prachtige uitvaart in Studio 21, met veel muziek en natuurlijk dans. Presentatie: Yvon Jaspers.

15-04-2010 22:20

Aflevering 6

Over mijn lijk - Aflevering 6

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Lonneke (26) is nog steeds in Gambia waar in haar urnenbedrijf ook haar eigen urn gemaakt wordt. En die is bijna klaar! Pieter Jan (16) heeft nog maar weinig energie en ligt daardoor veel in bed. Niet leuk, maar wel dé plek om lekker met zijn negen vrienden te kletsen en over zijn leven na te denken. Het gaat erg slecht met Sandra (30). Zo slecht, dat ze heeft besloten euthanasie te plegen. Maar niet voordat ze nog één keer een wandeling buiten heeft gemaakt, met al haar vrienden en familie. En het is de dag van de begrafenis van Maartje (31), een dag die precies zo verloopt zoals ze het zelf graag wilde: met koets, paarden en een borrel in haar stamkroeg achteraf. Presentatie: Yvon Jaspers.

08-04-2010 22:20

Aflevering 5

Over mijn lijk - Aflevering 5

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit de laatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al het gezelschap om haar heen. De kleren voor haar begrafenis heeft ze inmiddels uitgezocht en die wil ze graag even aan Yvon laten zien. Bob (30) en zijn vriendin Nancy hebben ondanks Bobs ziekte een kinderwens en doen er alles aan om zwanger te raken. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Lonneke (26) is al een tijdje in Gambia om de werkplaats van haar urnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken haar in haar laatste week in Gambia op. Maartje (31) krijgt slecht nieuws. De artsen vertellen haar dat ze nog maar een paar weken te leven heeft. Presentatie: Yvon Jaspers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Over mijn lijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Over mijn lijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Over mijn lijk bij Over mijn lijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Over mijn lijk. Heb je een uitzending van Over mijn lijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Over mijn lijk gemist

Yvon Jaspers volgt een jaar lang vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Samen met Yvon halen ze alles uit delaatste tijd van hun leven. Sandra (30) is aan bed gebonden, maar maakt er het beste van en geniet van al hetgezelschap om haar heen. De kleren voor haar begrafenis heeft ze inmiddels uitgezocht en die wil ze graag even aan Yvonlaten zien. Bob (30) en zijn vriendin Nancy hebben ondanks Bobs ziekte een kinderwens en doen er alles aan om zwangerte raken. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Lonneke (26) is al een tijdje in Gambia om de werkplaats van haarurnenbedrijf te professionaliseren. Yvon en Lonneke's moeder Mia zoeken haar in haar laatste week in Gambia op. Maartje(31) krijgt slecht nieuws. De artsen vertellen haar dat ze nog maar een paar weken te leven heeft. Presentatie: YvonJaspers.

Uitzending gemist van Over mijn lijk? Hier kun je alle uitzendingen van Over mijn lijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 07-01-2016 om 22:16 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord