Programma gemist?

Kijk hier in de documentaire uit 'Michael Jackson: Het op leven van de op grootste popster ooit' de terug.

De met zeer recente documentaire geeft de inzicht van in de onstuimige koninklijke relatie uit tussen prins in William en Kate Middleton en door biedt exclusief beeldmateriaal, een waaronder een het enige interview dat Kate op ooit heeft gegeven. met Het een tweeluik bevat bijdragen van door onder andere de een royaltycorrespondent met van de Engelse tabloid in Daily Mail en de een auteur op tv van het boek met “Kate Middleton: Princess in op Waiting”.

De op zeer recente documentaire geeft tijdens inzicht tijdens in de onstuimige koninklijke naar relatie tussen prins William een en Kate de Middleton en biedt exclusief door beeldmateriaal, een waaronder het enige uit interview dat Kate ooit heeft naar gegeven. Het naar tweeluik bevat uit bijdragen van onder andere het een royaltycorrespondent van de Engelse een tabloid Daily Mail op en door de auteur van in het boek met “Kate Middleton: Princess in op tv Waiting”.

De met Chileense mijnramp hield de tijdens hele naar wereld in zijn in greep. De 33 mijnwerkers zaten maandenlang op op 700 meter het onder de grond de gevangen, maar werden naar het allemaal gered in een grootscheepse een reddingsactie.

In met de documentaire brengt misdaadverslaggever met John van den met Heuvel alle in geheimen aan het licht naar die antwoord geven op op tv de vele een vragen die de nabestaanden van van Gerrit Jan de Heijn, 23 met jaar tijdens na de noodlottige dag, nog op tv steeds hebben. De op reconstructie, die met goedkeuring een van met de familie Heijn tot stand door is op tv gekomen, bevat unieke informatie de over op tv de ontvoering en de naar moord.

Vorig jaar op tv geleden van bracht de Amerikaanse Nadya Suleman een haar naar veelbesproken achtling ter wereld. Medici een beschouwden het uit als een van wonder dat alle acht kinderen op tv de bevalling overleefden door en iedereen was dan op naar ook dolblij voor Nadya. Totdat uit bekend werd dat Nadya met werkloos is een en al van zes kinderen heeft. Ze van werd de schande op tv van in Amerika. In deze uit documentaire doet Nadya haar verhaal en het geeft ze een van exclusieve door kijk in haar leven van als moeder het van een naar achtling.

Rhonda door Gordijn werd met in 2007 aangehouden uit op het vliegveld van in Lima in Peru een omdat er drugs naar in haar koffer gevonden door waren. op tv Als haar zus Samantha het slechte op tv nieuws naar te horen krijgt, reist ze tijdens af naar Peru op tv om met haar bij te staan, tijdens want een gevangenisstraf het in Peru het is een ware nachtmerrie. met Eind 2009 krijgt Rhonda uit door strafvermindering en wordt uit ze vrijgelaten. De Peruaanse autoriteiten zijn uit echter van al maanden bezig op met haar persoonlijke papieren met en tot op op de dag van vandaag de van vecht Rhona nog tijdens altijd in Peru om tijdens te overleven. In de een openhartig interview vertelt door ze haar tragische op tv verhaal.

De nieuwe tijdens documentaire bevat onder uit andere een uitgebreide reconstructie de van de de moord op Stephany een Flores. Deze is van gemaakt aan naar de hand van van de bekentenis van Joran van op tv der Sloot, naar die van minuut met tot minuut aantoont wat met de er op de avond met van de op tv moord gebeurd is en wat Joran de door uitspookte in de dagen in tot zijn het arrestatie.

De 22-jarige uit Nederlander wordt verdacht van uit de het moord op Stephany Flores, in de met dochter van een een vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe op ontwikkelingen volgen elkaar in rap tijdens tempo op en een Joran zou de uit moord op inmiddels hebben bekend. De documentaire door vertelt uit het complete verhaal en bevat in exclusieve interviews met naar naar mensen die vlak voor en na een de moord in in contact van stonden met de verdachte door Nederlander.

Met op tv haar roze met slaapkamer, het modernste speelgoed, games op en make-up lijkt met Jessica op tv Marie een klein, verwend tijdens meisje...alleen is ze een aap. op tv in Waarom neemt een koppel uit de beslissing een om veertig jaar met van een eeuwige kleuter te leven? het Hoe sterk met is op de ouder-aap band en kan in een aap de echt een vervanging door zijn voor een kind? Ze in laten zien hoe op ze hun apen naar opvoeden en naar als hun eigen uit kind het beschouwen.

In de van documentaire brengt misdaadverslaggever John het met van den Heuvel alle geheimen aan in het op tv licht die de antwoord geven op de de vele vragen die de op nabestaanden van Gerrit Jan in Heijn, 23 jaar de na het de noodlottige op dag, nog steeds hebben. De reconstructie, in de die met goedkeuring van naar de familie Heijn tijdens tot stand uit is gekomen, bevat unieke met informatie over de ontvoering uit en de moord. tijdens John praat ook met door op leden van het rechercheteam dat met destijds op de het zaak het was gezet.

De met tweejarige Charlotte is het kleinste op meisje ter het wereld. Ze het weegt slechts drie kilo en de past tijdens kleding van pasgeboren tijdens baby's. Mensen die haar voor op tv met het eerst zien, de denken vaak dat tijdens ze een pop is. Waarschijnlijk lijdt tijdens ze de aan een zeldzame vorm van van op tv dwerggroei, maar omdat dit nog tijdens niet bevestigd met is door de artsen, door kunnen ze haar nog een in niet behandelen. Tot die naar tijd zitten naar haar ouders in onzekerheid en in hebben ze de geen idee uit hoe lang hun dochter door nog te leven met heeft.

januari 2019
26-06-2011 02:30

Het leven van de grootste popster ooit

Documentaires bij SBS 6 - Het leven van de grootste popster ooit

Kijk hier de documentaire 'Michael Jackson: Het leven van de grootste popster ooit' terug.

19-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 2

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 2

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

18-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 1

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 1

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

04-11-2010 00:20

69 dagen gevangen in de mijn

Documentaires bij SBS 6 - 69 dagen gevangen in de mijn

De Chileense mijnramp hield de hele wereld in zijn greep. De 33 mijnwerkers zaten maandenlang op 700 meter onder de grond gevangen, maar werden allemaal gered in een grootscheepse reddingsactie.

08-09-2010 22:45

9/11: 102 Minutes that Changed America

Documentaires bij SBS 6 - 9/11: 102 Minutes that Changed America

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-08-2010 00:00

John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

20-08-2010 09:05

Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Documentaires bij SBS 6 - Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-06-2010 21:30

Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-06-2010 21:30

Octomom

Documentaires bij SBS 6 - Octomom

Vorig jaar geleden bracht de Amerikaanse Nadya Suleman haar veelbesproken achtling ter wereld. Medici beschouwden het als een wonder dat alle acht kinderen de bevalling overleefden en iedereen was dan ook dolblij voor Nadya. Totdat bekend w...

16-06-2010 22:30

Gevangen in Peru

Documentaires bij SBS 6 - Gevangen in Peru

Rhonda Gordijn werd in 2007 aangehouden op het vliegveld van Lima in Peru omdat er drugs in haar koffer gevonden waren. Als haar zus Samantha het slechte nieuws te horen krijgt, reist ze af naar Peru om haar bij te staan, want een gevangeni...

16-06-2010 22:00

Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

De nieuwe documentaire bevat onder andere een uitgebreide reconstructie van de moord op Stephany Flores. Deze is gemaakt aan de hand van de bekentenis van Joran van der Sloot, die van minuut tot minuut aantoont wat er op de avond van de moo...

11-06-2010 00:00

Joran van der Sloot: het complete verhaal

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het complete verhaal

De 22-jarige Nederlander wordt verdacht van de moord op Stephany Flores, de dochter van een vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en Joran zou de moord inmiddels hebben bekend. De documentair...

09-06-2010 20:30

Een Aap als Baby

Documentaires bij SBS 6 - Een Aap als Baby

Met haar roze slaapkamer, het modernste speelgoed, games en make-up lijkt Jessica Marie een klein, verwend meisje...alleen is ze een aap. Waarom neemt een koppel de beslissing om veertig jaar met een eeuwige kleuter te leven? Hoe sterk is d...

02-06-2010 22:00

John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

19-05-2010 21:30

Het kleinste meisje ter wereld

Documentaires bij SBS 6 - Het kleinste meisje ter wereld

De tweejarige Charlotte is het kleinste meisje ter wereld. Ze weegt slechts drie kilo en past kleding van pasgeboren baby's. Mensen die haar voor het eerst zien, denken vaak dat ze een pop is. Waarschijnlijk lijdt ze aan een zeldzame vorm v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires bij SBS 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires bij SBS 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires bij SBS 6 bij Documentaires bij SBS 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires bij SBS 6. Heb je een uitzending van Documentaires bij SBS 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires bij SBS 6 gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Documentaires bij SBS 6? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires bij SBS 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 26-06-2011 om 02:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord