Programma gemist?

Kijk hier de de documentaire naar 'Michael Jackson: Het leven op van de op grootste popster ooit' op tv terug.

De zeer recente naar documentaire uit geeft inzicht in in de onstuimige koninklijke naar relatie tussen prins William en op Kate Middleton en door biedt exclusief een beeldmateriaal, waaronder het het enige op tv interview dat Kate ooit heeft tijdens gegeven. Het van tweeluik bevat bijdragen van uit onder andere een royaltycorrespondent het van de Engelse uit tabloid Daily uit Mail en de auteur met van op tv het boek “Kate Middleton: op tv Princess in tijdens Waiting”.

De zeer naar recente documentaire geeft inzicht op tv in de onstuimige een koninklijke in relatie tussen prins William uit en Kate Middleton en naar biedt exclusief tijdens beeldmateriaal, waaronder het het enige van interview dat Kate ooit heeft gegeven. met Het tweeluik door bevat bijdragen van onder van andere een royaltycorrespondent in van door de Engelse tabloid Daily Mail tijdens op tv en de auteur van het boek het “Kate Middleton: Princess op met in Waiting”.

De Chileense uit mijnramp op tv hield de hele wereld van in zijn greep. een De 33 mijnwerkers op tv zaten maandenlang in op 700 meter onder van de grond gevangen, maar werden op tv van allemaal gered in een tijdens grootscheepse reddingsactie.

In de van documentaire brengt met misdaadverslaggever John van den een Heuvel alle naar geheimen aan het in licht die antwoord geven met op naar de vele vragen die tijdens de nabestaanden op van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar de na van de noodlottige dag, nog door steeds hebben. De in reconstructie, die met goedkeuring tijdens van de familie een Heijn tot van stand in is gekomen, bevat unieke informatie tijdens over door de ontvoering en de met moord.

Vorig jaar een geleden bracht de het Amerikaanse een Nadya Suleman haar veelbesproken achtling ter van wereld. op tv Medici beschouwden het als een tijdens wonder dat alle de acht kinderen in de bevalling overleefden in en iedereen was dan naar uit ook dolblij voor Nadya. Totdat het bekend op werd dat Nadya werkloos is en het van al zes kinderen heeft. op tv Ze werd de schande van tijdens Amerika. In naar deze documentaire een doet Nadya uit haar verhaal en geeft een ze een exclusieve kijk het in haar leven op als van moeder van een op achtling.

Rhonda van Gordijn werd uit in 2007 aangehouden het op het vliegveld van Lima het in van Peru omdat er drugs in de haar koffer gevonden met waren. Als naar haar zus Samantha het slechte in nieuws te een horen krijgt, reist van ze af naar door Peru om in haar bij het te staan, want door een gevangenisstraf in Peru is een het een ware nachtmerrie. Eind 2009 krijgt Rhonda met strafvermindering en een wordt ze vrijgelaten. in De Peruaanse met autoriteiten zijn echter al door maanden bezig met haar op persoonlijke van papieren en de tot op de dag van de vandaag vecht Rhona nog in altijd in op Peru om te tijdens overleven. In een openhartig de interview vertelt naar ze in haar tragische verhaal.

De naar nieuwe documentaire van bevat onder andere een in uitgebreide reconstructie met van de moord op Stephany met Flores. Deze is gemaakt van aan uit de hand naar van de bekentenis van door Joran van op der Sloot, die van minuut tot door van minuut aantoont wat tijdens er op de tijdens avond van de moord de gebeurd is en met wat Joran een uitspookte in de dagen tot zijn in op arrestatie.

De tijdens 22-jarige Nederlander wordt op verdacht van de tijdens moord op Stephany in Flores, de dochter van een door een vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen op tv elkaar in rap naar tempo uit op en de Joran zou de op moord inmiddels hebben bekend. De documentaire tijdens de vertelt het complete verhaal en uit bevat op tv exclusieve interviews met mensen de die vlak voor en naar na de in moord in contact stonden op met de de verdachte Nederlander.

Met uit haar roze tijdens slaapkamer, het modernste speelgoed, games en van op tv make-up lijkt Jessica Marie een klein, uit verwend door meisje...alleen is ze een aap. door het Waarom neemt een koppel de de beslissing om veertig op tv jaar met een de eeuwige naar kleuter te leven? op tv Hoe sterk is de ouder-aap band het en kan een op tv aap een echt een vervanging zijn het voor een kind? Ze tijdens op laten zien hoe ze hun een apen opvoeden een en als hun eigen een kind het beschouwen.

In de documentaire door brengt misdaadverslaggever met John van van den Heuvel alle geheimen uit aan het licht die uit door antwoord geven op de tijdens vele vragen die op de nabestaanden in van Gerrit Jan Heijn, in 23 jaar tijdens na de noodlottige op tv dag, nog steeds tijdens hebben. De reconstructie, die met naar goedkeuring van de een familie Heijn tot een stand is gekomen, bevat op unieke op tv informatie over in de ontvoering en de moord. het John praat ook met van leden van met het uit rechercheteam dat destijds op op de zaak was de gezet.

De door tweejarige Charlotte is het kleinste op tv meisje ter de wereld. Ze weegt slechts het drie door kilo en past kleding van van pasgeboren baby's. het Mensen die van haar voor tijdens het eerst zien, denken vaak dat tijdens ze een het pop is. de Waarschijnlijk lijdt ze aan een een zeldzame vorm van van dwerggroei, maar op omdat dit een nog niet bevestigd is door tijdens de artsen, kunnen het ze op haar nog niet uit behandelen. Tot die tijdens tijd zitten haar ouders in in onzekerheid en hebben uit ze geen idee het hoe een lang hun dochter een nog te leven naar heeft.

oktober 2019
26-06-2011 02:30

Het leven van de grootste popster ooit

Documentaires bij SBS 6 - Het leven van de grootste popster ooit

Kijk hier de documentaire 'Michael Jackson: Het leven van de grootste popster ooit' terug.

19-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 2

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 2

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

18-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 1

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 1

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

04-11-2010 00:20

69 dagen gevangen in de mijn

Documentaires bij SBS 6 - 69 dagen gevangen in de mijn

De Chileense mijnramp hield de hele wereld in zijn greep. De 33 mijnwerkers zaten maandenlang op 700 meter onder de grond gevangen, maar werden allemaal gered in een grootscheepse reddingsactie.

08-09-2010 22:45

9/11: 102 Minutes that Changed America

Documentaires bij SBS 6 - 9/11: 102 Minutes that Changed America

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-08-2010 00:00

John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

20-08-2010 09:05

Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Documentaires bij SBS 6 - Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-06-2010 21:30

Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-06-2010 21:30

Octomom

Documentaires bij SBS 6 - Octomom

Vorig jaar geleden bracht de Amerikaanse Nadya Suleman haar veelbesproken achtling ter wereld. Medici beschouwden het als een wonder dat alle acht kinderen de bevalling overleefden en iedereen was dan ook dolblij voor Nadya. Totdat bekend w...

16-06-2010 22:30

Gevangen in Peru

Documentaires bij SBS 6 - Gevangen in Peru

Rhonda Gordijn werd in 2007 aangehouden op het vliegveld van Lima in Peru omdat er drugs in haar koffer gevonden waren. Als haar zus Samantha het slechte nieuws te horen krijgt, reist ze af naar Peru om haar bij te staan, want een gevangeni...

16-06-2010 22:00

Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

De nieuwe documentaire bevat onder andere een uitgebreide reconstructie van de moord op Stephany Flores. Deze is gemaakt aan de hand van de bekentenis van Joran van der Sloot, die van minuut tot minuut aantoont wat er op de avond van de moo...

11-06-2010 00:00

Joran van der Sloot: het complete verhaal

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het complete verhaal

De 22-jarige Nederlander wordt verdacht van de moord op Stephany Flores, de dochter van een vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en Joran zou de moord inmiddels hebben bekend. De documentair...

09-06-2010 20:30

Een Aap als Baby

Documentaires bij SBS 6 - Een Aap als Baby

Met haar roze slaapkamer, het modernste speelgoed, games en make-up lijkt Jessica Marie een klein, verwend meisje...alleen is ze een aap. Waarom neemt een koppel de beslissing om veertig jaar met een eeuwige kleuter te leven? Hoe sterk is d...

02-06-2010 22:00

John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

19-05-2010 21:30

Het kleinste meisje ter wereld

Documentaires bij SBS 6 - Het kleinste meisje ter wereld

De tweejarige Charlotte is het kleinste meisje ter wereld. Ze weegt slechts drie kilo en past kleding van pasgeboren baby's. Mensen die haar voor het eerst zien, denken vaak dat ze een pop is. Waarschijnlijk lijdt ze aan een zeldzame vorm v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires bij SBS 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires bij SBS 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires bij SBS 6 bij Documentaires bij SBS 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires bij SBS 6. Heb je een uitzending van Documentaires bij SBS 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires bij SBS 6 gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Documentaires bij SBS 6? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires bij SBS 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 26-06-2011 om 02:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!