Programma gemist?

Kijk hier uit de met documentaire 'Michael Jackson: Het naar leven van de grootste popster het ooit' van terug.

De zeer van recente een documentaire geeft inzicht in de naar onstuimige koninklijke relatie tussen op tv prins William en uit naar Kate Middleton en biedt exclusief van beeldmateriaal, waaronder de het enige op interview dat Kate ooit uit heeft gegeven. de Het tweeluik bevat de bijdragen van onder andere een royaltycorrespondent naar van door de Engelse tabloid een Daily Mail en van de auteur naar van het boek naar “Kate Middleton: Princess in uit Waiting”.

De naar zeer recente documentaire geeft in inzicht de in de onstuimige van koninklijke relatie tussen een prins William en Kate in Middleton en biedt met exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige uit interview een dat Kate ooit heeft van gegeven. Het tweeluik bevat naar bijdragen naar van onder andere een royaltycorrespondent op van de met Engelse tabloid op tv Daily Mail een en de auteur van het het boek “Kate Middleton: Princess op tv op tv in Waiting”.

De Chileense in mijnramp in hield de hele wereld het in zijn greep. op De 33 mijnwerkers zaten maandenlang een op uit 700 meter onder de naar grond een gevangen, maar werden allemaal een gered in een grootscheepse met reddingsactie.

In de op documentaire brengt misdaadverslaggever John op naar van den Heuvel alle tijdens geheimen aan het licht de die antwoord van geven op de vele de vragen die van de nabestaanden van Gerrit met Jan met Heijn, 23 jaar van na de noodlottige dag, de nog steeds hebben. De op tv reconstructie, door die met goedkeuring de van de familie Heijn een tot stand is gekomen, naar bevat unieke tijdens informatie over op tv de ontvoering en de op tv moord.

Vorig tijdens jaar geleden bracht de Amerikaanse het Nadya Suleman haar door veelbesproken achtling van ter op tv wereld. Medici beschouwden van het als een de wonder dat alle acht kinderen de van bevalling overleefden en op tv iedereen was op dan door ook dolblij voor Nadya. Totdat bekend naar werd de dat Nadya naar werkloos is en op al zes kinderen heeft. Ze op tv werd de schande de van Amerika. In in deze met documentaire doet Nadya haar verhaal en tijdens geeft ze van een exclusieve kijk in in haar leven uit als uit moeder van een een achtling.

Rhonda met Gordijn werd in 2007 tijdens aangehouden op de het vliegveld van van Lima in in Peru omdat er drugs uit in haar door koffer gevonden waren. Als met haar zus Samantha op het slechte nieuws te horen in de krijgt, reist ze af naar Peru met om in haar bij te staan, want op tv van een gevangenisstraf in in Peru is een het ware nachtmerrie. Eind naar 2009 krijgt Rhonda strafvermindering en met wordt ze vrijgelaten. in De Peruaanse door autoriteiten zijn het echter al maanden bezig met haar naar persoonlijke papieren uit en tot uit op de dag van vandaag uit vecht Rhona nog van tijdens altijd in Peru om te op tv overleven. In een de openhartig interview vertelt in ze haar tragische met verhaal.

De naar nieuwe documentaire bevat onder andere het een uitgebreide reconstructie van van op tv de moord van op Stephany Flores. Deze is gemaakt met aan de de hand van de bekentenis door door van Joran van met der Sloot, die van minuut op tv tot minuut uit aantoont wat er op een de in avond van de moord gebeurd is tijdens en in wat Joran uitspookte in naar de dagen het tot zijn uit arrestatie.

De 22-jarige het Nederlander wordt op tv verdacht van de moord op naar Stephany Flores, de uit dochter van een het vooraanstaande van Peruaanse zakenman. in Nieuwe ontwikkelingen volgen tijdens elkaar in rap op tempo op en door Joran zou de uit moord inmiddels hebben bekend. De in documentaire vertelt het complete naar verhaal en met bevat tijdens exclusieve interviews met door mensen die vlak voor en na op de tijdens moord in contact op stonden met de op tv verdachte Nederlander.

Met van haar roze slaapkamer, van het modernste door speelgoed, games en make-up lijkt tijdens Jessica Marie een in klein, de verwend meisje...alleen is ze op tv een aap. Waarom neemt tijdens een koppel de met beslissing om veertig het jaar met met een eeuwige kleuter te leven? naar Hoe sterk is tijdens de het ouder-aap band en kan een op tv aap door echt een vervanging zijn voor op tv een kind? naar Ze laten zien hoe op ze op hun apen door opvoeden en als hun eigen kind het uit beschouwen.

In het de documentaire brengt misdaadverslaggever tijdens John van den Heuvel van alle geheimen de aan het licht die van antwoord geven de op de vele van vragen die de van nabestaanden van Gerrit Jan door Heijn, een 23 jaar na tijdens de noodlottige dag, nog steeds op hebben. De op reconstructie, die met goedkeuring naar door van de familie Heijn door tot stand is gekomen, bevat van unieke informatie over tijdens de ontvoering op tv en in de moord. John uit praat ook met leden van het het rechercheteam dat destijds uit op de met zaak op was gezet.

De de tweejarige Charlotte is naar het kleinste naar meisje ter wereld. in Ze weegt slechts drie kilo een en past kleding van met pasgeboren baby's. met Mensen die van haar voor het in eerst zien, denken vaak naar dat ze op een pop is. Waarschijnlijk lijdt een met ze aan een door zeldzame vorm van dwerggroei, maar omdat in dit nog niet van bevestigd is door op de naar artsen, kunnen ze haar nog door op tv niet behandelen. Tot die tijd een zitten haar ouders in in uit onzekerheid en hebben ze geen idee op een hoe lang hun dochter nog te met leven uit heeft.

december 2021
26-06-2011 02:30

Het leven van de grootste popster ooit

Documentaires bij SBS 6 - Het leven van de grootste popster ooit

Kijk hier de documentaire 'Michael Jackson: Het leven van de grootste popster ooit' terug.

19-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 2

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 2

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

18-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 1

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 1

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

04-11-2010 00:20

69 dagen gevangen in de mijn

Documentaires bij SBS 6 - 69 dagen gevangen in de mijn

De Chileense mijnramp hield de hele wereld in zijn greep. De 33 mijnwerkers zaten maandenlang op 700 meter onder de grond gevangen, maar werden allemaal gered in een grootscheepse reddingsactie.

08-09-2010 22:45

9/11: 102 Minutes that Changed America

Documentaires bij SBS 6 - 9/11: 102 Minutes that Changed America

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-08-2010 00:00

John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

20-08-2010 09:05

Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Documentaires bij SBS 6 - Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-06-2010 21:30

Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-06-2010 21:30

Octomom

Documentaires bij SBS 6 - Octomom

Vorig jaar geleden bracht de Amerikaanse Nadya Suleman haar veelbesproken achtling ter wereld. Medici beschouwden het als een wonder dat alle acht kinderen de bevalling overleefden en iedereen was dan ook dolblij voor Nadya. Totdat bekend w...

16-06-2010 22:30

Gevangen in Peru

Documentaires bij SBS 6 - Gevangen in Peru

Rhonda Gordijn werd in 2007 aangehouden op het vliegveld van Lima in Peru omdat er drugs in haar koffer gevonden waren. Als haar zus Samantha het slechte nieuws te horen krijgt, reist ze af naar Peru om haar bij te staan, want een gevangeni...

16-06-2010 22:00

Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

De nieuwe documentaire bevat onder andere een uitgebreide reconstructie van de moord op Stephany Flores. Deze is gemaakt aan de hand van de bekentenis van Joran van der Sloot, die van minuut tot minuut aantoont wat er op de avond van de moo...

11-06-2010 00:00

Joran van der Sloot: het complete verhaal

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het complete verhaal

De 22-jarige Nederlander wordt verdacht van de moord op Stephany Flores, de dochter van een vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en Joran zou de moord inmiddels hebben bekend. De documentair...

09-06-2010 20:30

Een Aap als Baby

Documentaires bij SBS 6 - Een Aap als Baby

Met haar roze slaapkamer, het modernste speelgoed, games en make-up lijkt Jessica Marie een klein, verwend meisje...alleen is ze een aap. Waarom neemt een koppel de beslissing om veertig jaar met een eeuwige kleuter te leven? Hoe sterk is d...

02-06-2010 22:00

John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

19-05-2010 21:30

Het kleinste meisje ter wereld

Documentaires bij SBS 6 - Het kleinste meisje ter wereld

De tweejarige Charlotte is het kleinste meisje ter wereld. Ze weegt slechts drie kilo en past kleding van pasgeboren baby's. Mensen die haar voor het eerst zien, denken vaak dat ze een pop is. Waarschijnlijk lijdt ze aan een zeldzame vorm v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires bij SBS 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires bij SBS 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires bij SBS 6 bij Documentaires bij SBS 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires bij SBS 6. Heb je een uitzending van Documentaires bij SBS 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires bij SBS 6 gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Documentaires bij SBS 6? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires bij SBS 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 26-06-2011 om 02:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!