Programma gemist?

Kijk hier de op tv documentaire 'Michael Jackson: het Het leven van uit de het grootste popster ooit' met terug.

De van zeer recente documentaire geeft inzicht van in de onstuimige naar op koninklijke relatie tussen tijdens prins William en Kate Middleton tijdens en biedt exclusief beeldmateriaal, op tv waaronder in het enige interview dat Kate in ooit uit heeft gegeven. Het tweeluik door bevat tijdens bijdragen van onder andere een royaltycorrespondent het het van de Engelse tabloid door Daily Mail en uit de auteur van uit het boek “Kate Middleton: Princess van van in Waiting”.

De in zeer recente naar documentaire geeft inzicht in de het onstuimige koninklijke op relatie tussen prins William en op Kate Middleton naar en biedt naar exclusief beeldmateriaal, op tv waaronder het enige interview dat Kate uit ooit van heeft gegeven. Het tweeluik in bevat bijdragen met van onder andere een royaltycorrespondent met van de Engelse in tabloid door Daily Mail en de met auteur van het boek op “Kate tijdens Middleton: Princess in de Waiting”.

De Chileense mijnramp de hield de een hele wereld door in zijn met greep. De 33 door mijnwerkers zaten maandenlang op het 700 meter onder de grond naar gevangen, maar werden de van allemaal gered in een grootscheepse met reddingsactie.

In de een documentaire brengt tijdens misdaadverslaggever John van den het Heuvel de alle geheimen aan uit het licht die antwoord geven een op de van vele vragen een die de nabestaanden van Gerrit op tv Jan het Heijn, 23 jaar het na de noodlottige dag, nog van steeds hebben. op tv De reconstructie, die met in goedkeuring van de familie door Heijn tot stand het is gekomen, bevat met unieke informatie met over de ontvoering en het op tv de moord.

Vorig jaar geleden naar in bracht de Amerikaanse Nadya Suleman haar het veelbesproken achtling ter op tv wereld. Medici beschouwden naar het als een naar wonder tijdens dat alle in acht kinderen de bevalling overleefden en door in iedereen was dan ook dolblij van voor Nadya. een Totdat bekend werd dat op Nadya werkloos is en door al zes kinderen door heeft. Ze de werd de schande van op Amerika. In op deze van documentaire doet Nadya haar verhaal en op tv geeft van ze een exclusieve kijk in door haar een leven als moeder van tijdens een op achtling.

Rhonda door Gordijn werd naar in 2007 aangehouden op uit het vliegveld op van Lima in Peru omdat er op tv drugs uit in haar koffer naar gevonden waren. Als haar zus een op tv Samantha het slechte in nieuws te horen krijgt, naar reist ze af naar Peru uit om haar van bij te staan, want uit een gevangenisstraf in de Peru uit is een ware een nachtmerrie. Eind 2009 krijgt met Rhonda strafvermindering en door wordt ze vrijgelaten. op tv De Peruaanse autoriteiten het zijn met echter al maanden bezig een met haar persoonlijke papieren en met tot op de de dag van een vandaag vecht Rhona nog op tv een altijd in Peru om te overleven. een een In een openhartig interview vertelt op ze met haar tragische verhaal.

De naar nieuwe documentaire bevat onder andere op een in uitgebreide reconstructie uit van de moord op Stephany het Flores. Deze naar is gemaakt aan de van hand op van de bekentenis van door Joran van der op Sloot, die van minuut tot uit het minuut aantoont wat er op de naar avond van de van door moord gebeurd is tijdens en wat Joran uitspookte in de een dagen van tot zijn op arrestatie.

De 22-jarige Nederlander de wordt uit verdacht van de moord door op op Stephany Flores, de naar dochter van een vooraanstaande Peruaanse zakenman. met Nieuwe het ontwikkelingen volgen elkaar in van rap tempo op de en Joran met zou de moord inmiddels op tv hebben in bekend. De documentaire vertelt op tv het complete verhaal en bevat met exclusieve interviews met op mensen die vlak op voor naar en na de moord in in contact stonden op tv met in de verdachte Nederlander.

Met de haar roze slaapkamer, het met modernste speelgoed, games en de van make-up lijkt Jessica Marie een klein, een verwend een meisje...alleen is door ze een aap. Waarom tijdens neemt een koppel de beslissing op om uit veertig jaar met in een eeuwige op tv kleuter te leven? Hoe sterk is een de de ouder-aap band en door kan een door aap echt een vervanging tijdens zijn voor een op tv kind? Ze laten zien hoe op tv ze naar hun apen opvoeden uit en als uit hun eigen kind een beschouwen.

In op tv de documentaire brengt misdaadverslaggever John in tijdens van den Heuvel alle geheimen aan naar de het licht die antwoord de geven op de vele vragen met die de de nabestaanden van Gerrit naar Jan Heijn, door 23 jaar van na de noodlottige dag, nog naar steeds hebben. De het reconstructie, die met goedkeuring in van het de familie Heijn tot tijdens stand is gekomen, bevat uit uit unieke informatie over de met ontvoering en met de moord. John de praat ook met leden van naar het rechercheteam dat de destijds de op de zaak was uit gezet.

De tweejarige naar Charlotte naar is het kleinste op tv meisje ter wereld. in Ze weegt slechts tijdens drie kilo en past kleding op van pasgeboren baby's. de Mensen door die haar voor op tv het eerst zien, denken vaak dat een door ze een pop is. Waarschijnlijk lijdt op tv ze aan in een zeldzame in vorm van door dwerggroei, maar omdat dit nog niet het bevestigd van is door de artsen, kunnen door ze haar uit nog niet op behandelen. Tot op tv die tijd zitten haar op ouders in onzekerheid en hebben op ze met geen idee hoe op lang hun op dochter nog te leven in heeft.

maart 2019
26-06-2011 02:30

Het leven van de grootste popster ooit

Documentaires bij SBS 6 - Het leven van de grootste popster ooit

Kijk hier de documentaire 'Michael Jackson: Het leven van de grootste popster ooit' terug.

19-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 2

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 2

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

18-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 1

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 1

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

04-11-2010 00:20

69 dagen gevangen in de mijn

Documentaires bij SBS 6 - 69 dagen gevangen in de mijn

De Chileense mijnramp hield de hele wereld in zijn greep. De 33 mijnwerkers zaten maandenlang op 700 meter onder de grond gevangen, maar werden allemaal gered in een grootscheepse reddingsactie.

08-09-2010 22:45

9/11: 102 Minutes that Changed America

Documentaires bij SBS 6 - 9/11: 102 Minutes that Changed America

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-08-2010 00:00

John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

20-08-2010 09:05

Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Documentaires bij SBS 6 - Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-06-2010 21:30

Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-06-2010 21:30

Octomom

Documentaires bij SBS 6 - Octomom

Vorig jaar geleden bracht de Amerikaanse Nadya Suleman haar veelbesproken achtling ter wereld. Medici beschouwden het als een wonder dat alle acht kinderen de bevalling overleefden en iedereen was dan ook dolblij voor Nadya. Totdat bekend w...

16-06-2010 22:30

Gevangen in Peru

Documentaires bij SBS 6 - Gevangen in Peru

Rhonda Gordijn werd in 2007 aangehouden op het vliegveld van Lima in Peru omdat er drugs in haar koffer gevonden waren. Als haar zus Samantha het slechte nieuws te horen krijgt, reist ze af naar Peru om haar bij te staan, want een gevangeni...

16-06-2010 22:00

Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

De nieuwe documentaire bevat onder andere een uitgebreide reconstructie van de moord op Stephany Flores. Deze is gemaakt aan de hand van de bekentenis van Joran van der Sloot, die van minuut tot minuut aantoont wat er op de avond van de moo...

11-06-2010 00:00

Joran van der Sloot: het complete verhaal

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het complete verhaal

De 22-jarige Nederlander wordt verdacht van de moord op Stephany Flores, de dochter van een vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en Joran zou de moord inmiddels hebben bekend. De documentair...

09-06-2010 20:30

Een Aap als Baby

Documentaires bij SBS 6 - Een Aap als Baby

Met haar roze slaapkamer, het modernste speelgoed, games en make-up lijkt Jessica Marie een klein, verwend meisje...alleen is ze een aap. Waarom neemt een koppel de beslissing om veertig jaar met een eeuwige kleuter te leven? Hoe sterk is d...

02-06-2010 22:00

John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

19-05-2010 21:30

Het kleinste meisje ter wereld

Documentaires bij SBS 6 - Het kleinste meisje ter wereld

De tweejarige Charlotte is het kleinste meisje ter wereld. Ze weegt slechts drie kilo en past kleding van pasgeboren baby's. Mensen die haar voor het eerst zien, denken vaak dat ze een pop is. Waarschijnlijk lijdt ze aan een zeldzame vorm v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires bij SBS 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires bij SBS 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires bij SBS 6 bij Documentaires bij SBS 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires bij SBS 6. Heb je een uitzending van Documentaires bij SBS 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires bij SBS 6 gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Documentaires bij SBS 6? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires bij SBS 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 26-06-2011 om 02:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord