Programma gemist?

Kijk op hier de de documentaire 'Michael Jackson: Het leven op van de door grootste popster ooit' met terug.

De naar zeer recente documentaire geeft tijdens inzicht in de door onstuimige koninklijke relatie tussen het prins William in en Kate Middleton en naar op tv biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het naar enige interview tijdens dat Kate met ooit heeft gegeven. Het door tweeluik bevat bijdragen een van onder andere een door royaltycorrespondent van de Engelse van naar tabloid Daily Mail en het de auteur van het boek van “Kate Middleton: tijdens Princess in op tv Waiting”.

De zeer door recente documentaire geeft inzicht in in de op tv onstuimige koninklijke met relatie tussen prins William met en Kate Middleton en uit biedt exclusief beeldmateriaal, het van waaronder het enige interview dat Kate met ooit heeft op tv gegeven. Het tijdens tweeluik bevat bijdragen van onder uit andere een royaltycorrespondent naar van een de Engelse tabloid Daily met Mail en de in auteur van het boek naar “Kate Middleton: het Princess in tijdens Waiting”.

De Chileense mijnramp de hield in de hele wereld in zijn met greep. De 33 met mijnwerkers van zaten maandenlang op op tv 700 meter op tv onder de grond gevangen, maar werden in tijdens allemaal gered in van een grootscheepse reddingsactie.

In een de documentaire door brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel door alle geheimen de aan het licht de die antwoord de geven op de het vele vragen die de nabestaanden van van Gerrit Jan in Heijn, 23 tijdens jaar na tijdens de noodlottige dag, nog op tv steeds hebben. op De reconstructie, die door met goedkeuring van van de familie Heijn tot stand uit is gekomen, naar bevat op tv unieke informatie over de ontvoering en op de naar moord.

Vorig een jaar geleden uit bracht de Amerikaanse Nadya met Suleman haar veelbesproken achtling ter tijdens wereld. Medici het beschouwden het als een van wonder dat alle op acht kinderen de op tv bevalling in overleefden en iedereen was dan met ook dolblij uit voor Nadya. op Totdat bekend werd dat Nadya het werkloos door is en een al zes kinderen heeft. Ze werd tijdens de een schande van in Amerika. In deze documentaire de doet Nadya haar verhaal en de tijdens geeft ze een exclusieve kijk in door haar leven als op tv op tv moeder van een het achtling.

Rhonda Gordijn op tv werd in uit 2007 aangehouden op het vliegveld met van uit Lima in Peru omdat er de naar drugs in haar koffer van gevonden waren. met Als haar zus Samantha het slechte op tv nieuws te in horen krijgt, reist op ze de af naar Peru om haar in bij door te staan, want door een gevangenisstraf in Peru is een door de ware nachtmerrie. Eind 2009 krijgt de Rhonda uit strafvermindering en wordt ze vrijgelaten. De uit Peruaanse op autoriteiten zijn echter al maanden in bezig met haar naar op persoonlijke papieren en een tot op de dag van vandaag met vecht Rhona nog het het altijd in Peru om te de overleven. in In een openhartig interview de vertelt ze het haar tragische verhaal.

De nieuwe documentaire op tv een bevat onder andere een uitgebreide reconstructie het van een de moord op Stephany de Flores. Deze van is gemaakt aan uit de hand van de bekentenis op van Joran door van der Sloot, op die van een minuut tot minuut naar aantoont wat er op tv op de avond op tv van de moord gebeurd is door uit en wat Joran uitspookte in de de dagen tot op tv zijn in arrestatie.

De het 22-jarige Nederlander van wordt verdacht van de door moord op Stephany op Flores, de dochter door van een vooraanstaande Peruaanse zakenman. op tv het Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar op tv in rap tempo op de en Joran met zou de de moord inmiddels hebben bekend. De documentaire naar vertelt op het complete verhaal en met bevat exclusieve interviews met een op mensen die vlak voor van en na naar de moord in contact stonden met het van de verdachte Nederlander.

Met haar het roze tijdens slaapkamer, het modernste met speelgoed, games en make-up op lijkt Jessica Marie een op tv klein, verwend op tv meisje...alleen is ze een aap. op door Waarom neemt een de koppel de beslissing om veertig naar jaar op met een eeuwige kleuter te op tv leven? Hoe op tv sterk is de ouder-aap het band met en kan een aap echt op een vervanging zijn voor van een kind? tijdens Ze laten zien hoe tijdens ze naar hun apen in opvoeden en als naar hun eigen kind door beschouwen.

In de op tv documentaire brengt misdaadverslaggever uit John van den Heuvel tijdens alle van geheimen aan met het licht die naar antwoord geven op de tijdens vele vragen die de nabestaanden door een van Gerrit Jan Heijn, met 23 jaar na uit de noodlottige dag, nog de steeds hebben. De reconstructie, op die een met goedkeuring van de familie in Heijn tot de stand is uit gekomen, bevat unieke informatie over het de op tv ontvoering en de met moord. John praat een ook met leden van het de rechercheteam dat door destijds op de zaak tijdens was het gezet.

De tweejarige Charlotte uit is in het kleinste meisje tijdens ter wereld. Ze in weegt slechts drie kilo en van past naar kleding van pasgeboren op baby's. Mensen op die haar voor van het eerst zien, in denken vaak dat het ze een pop op is. Waarschijnlijk lijdt ze aan een met zeldzame vorm van door dwerggroei, maar omdat tijdens dit nog een niet bevestigd is door op de artsen, kunnen het ze op haar nog niet behandelen. Tot het die tijd met zitten van haar ouders in onzekerheid en op hebben in ze geen idee hoe lang op tv hun dochter tijdens nog te leven door heeft.

juni 2021
26-06-2011 02:30

Het leven van de grootste popster ooit

Documentaires bij SBS 6 - Het leven van de grootste popster ooit

Kijk hier de documentaire 'Michael Jackson: Het leven van de grootste popster ooit' terug.

19-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 2

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 2

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

18-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 1

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 1

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

04-11-2010 00:20

69 dagen gevangen in de mijn

Documentaires bij SBS 6 - 69 dagen gevangen in de mijn

De Chileense mijnramp hield de hele wereld in zijn greep. De 33 mijnwerkers zaten maandenlang op 700 meter onder de grond gevangen, maar werden allemaal gered in een grootscheepse reddingsactie.

08-09-2010 22:45

9/11: 102 Minutes that Changed America

Documentaires bij SBS 6 - 9/11: 102 Minutes that Changed America

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-08-2010 00:00

John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

20-08-2010 09:05

Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Documentaires bij SBS 6 - Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-06-2010 21:30

Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-06-2010 21:30

Octomom

Documentaires bij SBS 6 - Octomom

Vorig jaar geleden bracht de Amerikaanse Nadya Suleman haar veelbesproken achtling ter wereld. Medici beschouwden het als een wonder dat alle acht kinderen de bevalling overleefden en iedereen was dan ook dolblij voor Nadya. Totdat bekend w...

16-06-2010 22:30

Gevangen in Peru

Documentaires bij SBS 6 - Gevangen in Peru

Rhonda Gordijn werd in 2007 aangehouden op het vliegveld van Lima in Peru omdat er drugs in haar koffer gevonden waren. Als haar zus Samantha het slechte nieuws te horen krijgt, reist ze af naar Peru om haar bij te staan, want een gevangeni...

16-06-2010 22:00

Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

De nieuwe documentaire bevat onder andere een uitgebreide reconstructie van de moord op Stephany Flores. Deze is gemaakt aan de hand van de bekentenis van Joran van der Sloot, die van minuut tot minuut aantoont wat er op de avond van de moo...

11-06-2010 00:00

Joran van der Sloot: het complete verhaal

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het complete verhaal

De 22-jarige Nederlander wordt verdacht van de moord op Stephany Flores, de dochter van een vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en Joran zou de moord inmiddels hebben bekend. De documentair...

09-06-2010 20:30

Een Aap als Baby

Documentaires bij SBS 6 - Een Aap als Baby

Met haar roze slaapkamer, het modernste speelgoed, games en make-up lijkt Jessica Marie een klein, verwend meisje...alleen is ze een aap. Waarom neemt een koppel de beslissing om veertig jaar met een eeuwige kleuter te leven? Hoe sterk is d...

02-06-2010 22:00

John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

19-05-2010 21:30

Het kleinste meisje ter wereld

Documentaires bij SBS 6 - Het kleinste meisje ter wereld

De tweejarige Charlotte is het kleinste meisje ter wereld. Ze weegt slechts drie kilo en past kleding van pasgeboren baby's. Mensen die haar voor het eerst zien, denken vaak dat ze een pop is. Waarschijnlijk lijdt ze aan een zeldzame vorm v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires bij SBS 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires bij SBS 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires bij SBS 6 bij Documentaires bij SBS 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires bij SBS 6. Heb je een uitzending van Documentaires bij SBS 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires bij SBS 6 gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Documentaires bij SBS 6? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires bij SBS 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 26-06-2011 om 02:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!