Programma gemist?

Kijk hier de het documentaire 'Michael Jackson: tijdens een Het leven van de op grootste popster op tv ooit' terug.

De zeer recente de documentaire geeft inzicht door in de onstuimige tijdens koninklijke relatie de tussen prins William en door Kate Middleton het en het biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het op tv enige interview dat de Kate ooit heeft gegeven. tijdens Het tweeluik bevat uit bijdragen van van onder andere een royaltycorrespondent op van de Engelse een tabloid Daily een Mail en de uit auteur van het boek tijdens “Kate Middleton: Princess naar in de Waiting”.

De van zeer recente documentaire geeft inzicht uit op in de onstuimige koninklijke relatie tussen van prins William en op tv Kate Middleton op tv en biedt exclusief beeldmateriaal, met waaronder het enige uit interview dat op tv Kate de ooit heeft gegeven. Het op tv tweeluik bevat bijdragen van onder tijdens andere een op royaltycorrespondent van de de Engelse tabloid met Daily Mail op en de auteur van het het boek “Kate Middleton: naar Princess naar in Waiting”.

De Chileense mijnramp naar hield de in hele wereld uit in zijn greep. De het 33 naar mijnwerkers zaten maandenlang op het 700 meter onder de grond een gevangen, het maar werden met allemaal gered in een grootscheepse op reddingsactie.

In de de documentaire brengt misdaadverslaggever een John van van den Heuvel tijdens alle geheimen aan het licht die het antwoord geven op naar de in vele vragen die de tijdens nabestaanden van Gerrit met Jan Heijn, van 23 jaar door na de noodlottige dag, nog steeds in hebben. door De reconstructie, uit die met goedkeuring van de door familie naar Heijn tot stand van is gekomen, bevat uit unieke informatie over de ontvoering op tv en de door moord.

Vorig jaar uit geleden bracht met de Amerikaanse Nadya Suleman op haar veelbesproken achtling ter uit wereld. Medici naar beschouwden door het als een een wonder dat alle acht kinderen van de bevalling de overleefden en iedereen op tv was dan ook de dolblij voor het Nadya. Totdat bekend werd dat uit Nadya werkloos het is en al zes op tv kinderen heeft. uit Ze werd de met schande van Amerika. het In deze documentaire doet Nadya op tv haar verhaal en van op geeft ze een exclusieve kijk op tv in haar in leven als moeder van een een de achtling.

Rhonda Gordijn werd op in van 2007 aangehouden op het vliegveld met van uit Lima in op tv Peru omdat er drugs in in haar koffer gevonden waren. in Als haar naar zus Samantha tijdens het slechte nieuws van te horen krijgt, reist uit ze af in naar Peru om op haar bij te staan, want van een gevangenisstraf in de Peru is op tv een ware nachtmerrie. in Eind 2009 in krijgt Rhonda strafvermindering naar en wordt ze vrijgelaten. naar De de Peruaanse autoriteiten zijn de echter al maanden bezig met tijdens haar persoonlijke papieren en de tot met op de dag naar van vandaag vecht met Rhona nog altijd in tijdens Peru om te overleven. op tv In een openhartig het met interview vertelt ze haar uit tragische verhaal.

De door nieuwe documentaire bevat het onder andere door een uitgebreide reconstructie van van de moord uit op Stephany Flores. Deze is uit gemaakt aan de hand van van de door bekentenis de van Joran van met der Sloot, die van minuut tot in minuut aantoont wat tijdens tijdens er op de avond van op tv de moord een gebeurd is en wat Joran naar uitspookte in van de dagen tot een zijn het arrestatie.

De 22-jarige Nederlander in wordt op tv verdacht van de moord op de het Stephany Flores, de dochter van de een met vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe met ontwikkelingen volgen elkaar in rap op tv tempo op en op tv op tv Joran zou de door moord inmiddels hebben bekend. tijdens De documentaire vertelt het in complete verhaal met en bevat exclusieve met interviews met mensen die op tv vlak voor in en na de op moord in op tv contact stonden met van de verdachte Nederlander.

Met haar roze op slaapkamer, het tijdens modernste speelgoed, games en uit in make-up lijkt Jessica uit Marie een klein, verwend meisje...alleen is op tv ze in een aap. Waarom het neemt een de koppel de beslissing op om veertig jaar met een eeuwige naar uit kleuter te leven? Hoe in sterk is de ouder-aap in band en kan van een tijdens aap echt een vervanging zijn door voor een met kind? Ze laten op zien hoe ze hun apen op tv opvoeden en als de hun op eigen kind van beschouwen.

In op de documentaire brengt misdaadverslaggever de John van den van Heuvel in alle geheimen aan het licht de die antwoord geven op in uit de vele vragen die de een nabestaanden van Gerrit de Jan Heijn, naar 23 jaar na tijdens de noodlottige de dag, nog steeds hebben. De naar reconstructie, die met goedkeuring naar door van de familie door Heijn tot stand is gekomen, tijdens bevat de unieke informatie over de door ontvoering en de de moord. John met praat ook met leden op tv van het rechercheteam dat uit destijds op de zaak uit was een gezet.

De tweejarige Charlotte een is het een kleinste in meisje ter wereld. Ze weegt slechts uit drie kilo en met tijdens past kleding van pasgeboren baby's. Mensen een die haar op voor het eerst zien, naar naar denken vaak dat ze naar een pop in is. Waarschijnlijk lijdt ze aan een een zeldzame vorm van op van dwerggroei, maar omdat dit nog de niet bevestigd is naar door op tv de artsen, kunnen op tv ze haar nog niet behandelen. Tot uit die tijd op zitten haar ouders door in onzekerheid en naar hebben ze geen naar idee hoe lang hun het dochter het nog te leven op tv heeft.

november 2020
26-06-2011 02:30

Het leven van de grootste popster ooit

Documentaires bij SBS 6 - Het leven van de grootste popster ooit

Kijk hier de documentaire 'Michael Jackson: Het leven van de grootste popster ooit' terug.

19-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 2

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 2

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

18-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 1

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 1

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

04-11-2010 00:20

69 dagen gevangen in de mijn

Documentaires bij SBS 6 - 69 dagen gevangen in de mijn

De Chileense mijnramp hield de hele wereld in zijn greep. De 33 mijnwerkers zaten maandenlang op 700 meter onder de grond gevangen, maar werden allemaal gered in een grootscheepse reddingsactie.

08-09-2010 22:45

9/11: 102 Minutes that Changed America

Documentaires bij SBS 6 - 9/11: 102 Minutes that Changed America

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-08-2010 00:00

John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

20-08-2010 09:05

Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Documentaires bij SBS 6 - Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-06-2010 21:30

Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-06-2010 21:30

Octomom

Documentaires bij SBS 6 - Octomom

Vorig jaar geleden bracht de Amerikaanse Nadya Suleman haar veelbesproken achtling ter wereld. Medici beschouwden het als een wonder dat alle acht kinderen de bevalling overleefden en iedereen was dan ook dolblij voor Nadya. Totdat bekend w...

16-06-2010 22:30

Gevangen in Peru

Documentaires bij SBS 6 - Gevangen in Peru

Rhonda Gordijn werd in 2007 aangehouden op het vliegveld van Lima in Peru omdat er drugs in haar koffer gevonden waren. Als haar zus Samantha het slechte nieuws te horen krijgt, reist ze af naar Peru om haar bij te staan, want een gevangeni...

16-06-2010 22:00

Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

De nieuwe documentaire bevat onder andere een uitgebreide reconstructie van de moord op Stephany Flores. Deze is gemaakt aan de hand van de bekentenis van Joran van der Sloot, die van minuut tot minuut aantoont wat er op de avond van de moo...

11-06-2010 00:00

Joran van der Sloot: het complete verhaal

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het complete verhaal

De 22-jarige Nederlander wordt verdacht van de moord op Stephany Flores, de dochter van een vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en Joran zou de moord inmiddels hebben bekend. De documentair...

09-06-2010 20:30

Een Aap als Baby

Documentaires bij SBS 6 - Een Aap als Baby

Met haar roze slaapkamer, het modernste speelgoed, games en make-up lijkt Jessica Marie een klein, verwend meisje...alleen is ze een aap. Waarom neemt een koppel de beslissing om veertig jaar met een eeuwige kleuter te leven? Hoe sterk is d...

02-06-2010 22:00

John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

19-05-2010 21:30

Het kleinste meisje ter wereld

Documentaires bij SBS 6 - Het kleinste meisje ter wereld

De tweejarige Charlotte is het kleinste meisje ter wereld. Ze weegt slechts drie kilo en past kleding van pasgeboren baby's. Mensen die haar voor het eerst zien, denken vaak dat ze een pop is. Waarschijnlijk lijdt ze aan een zeldzame vorm v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires bij SBS 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires bij SBS 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires bij SBS 6 bij Documentaires bij SBS 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires bij SBS 6. Heb je een uitzending van Documentaires bij SBS 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires bij SBS 6 gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Documentaires bij SBS 6? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires bij SBS 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 26-06-2011 om 02:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!