Programma gemist?

Kijk hier de naar documentaire 'Michael een Jackson: tijdens Het leven van met de grootste popster ooit' met terug.

De van zeer recente de documentaire geeft inzicht met in de onstuimige op koninklijke relatie tussen prins William en het Kate het Middleton en biedt exclusief een beeldmateriaal, waaronder het met enige interview dat uit Kate ooit heeft gegeven. door Het tweeluik in bevat bijdragen van onder tijdens andere tijdens een royaltycorrespondent van de Engelse in tabloid Daily Mail met en de auteur tijdens het van het boek op “Kate Middleton: Princess in een Waiting”.

De op tv zeer recente een documentaire geeft inzicht in de onstuimige uit koninklijke relatie tussen op tv prins William en op Kate Middleton tijdens en biedt exclusief tijdens beeldmateriaal, waaronder een het enige interview door dat Kate ooit heeft naar gegeven. Het tweeluik uit bevat bijdragen het van onder andere met een royaltycorrespondent van uit de Engelse tabloid Daily van Mail en de auteur op het van het boek “Kate Middleton: Princess op het in Waiting”.

De Chileense van mijnramp hield de uit hele wereld in zijn de greep. De uit 33 mijnwerkers zaten een maandenlang op 700 meter uit onder de grond naar gevangen, maar op tv werden allemaal gered van in een grootscheepse van reddingsactie.

In de documentaire op tv brengt met misdaadverslaggever John het van den Heuvel alle op tv geheimen aan het licht op tv die met antwoord geven op de de vele vragen die door de nabestaanden van Gerrit op Jan Heijn, de 23 jaar na de op tv noodlottige dag, door nog steeds hebben. De reconstructie, in die tijdens met goedkeuring door van de familie Heijn tot stand de is op gekomen, bevat unieke uit informatie over naar de ontvoering en de op moord.

Vorig jaar tijdens geleden bracht een de Amerikaanse door Nadya Suleman haar naar veelbesproken achtling ter het wereld. Medici beschouwden het als door een wonder dat alle het acht een kinderen de bevalling overleefden op tv en van iedereen was dan ook dolblij voor op Nadya. Totdat door bekend werd in dat Nadya werkloos is en een het al zes kinderen heeft. in Ze werd de schande de van Amerika. het In deze documentaire met doet Nadya haar het verhaal en geeft naar ze een van exclusieve kijk in haar leven het als moeder van op een naar achtling.

Rhonda naar Gordijn werd in 2007 aangehouden in op het vliegveld op tv van Lima in op tv Peru op omdat er drugs het in haar koffer gevonden met waren. Als haar van zus Samantha uit het slechte nieuws te horen met krijgt, het reist ze af naar Peru in om een haar bij in te staan, want een gevangenisstraf in met tijdens Peru is een ware een nachtmerrie. Eind het 2009 krijgt Rhonda strafvermindering en wordt naar ze van vrijgelaten. De Peruaanse autoriteiten zijn van uit echter al maanden bezig met op tv haar persoonlijke in papieren en tot op de op dag door van vandaag vecht Rhona door nog altijd in Peru in om te overleven. door In een openhartig op tv interview een vertelt ze haar tijdens tragische verhaal.

De nieuwe documentaire op bevat onder andere in een uitgebreide reconstructie door van de uit moord op Stephany Flores. naar Deze is op gemaakt aan de naar hand van de uit bekentenis van Joran het van der Sloot, met die van minuut tot op minuut aantoont wat met in er op de door avond van de moord gebeurd is naar en wat Joran naar uitspookte in de naar uit dagen tot zijn op arrestatie.

De de 22-jarige Nederlander wordt op tv verdacht van de moord op op Stephany Flores, de op tv uit dochter van een op tv vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen op tv met elkaar in rap tempo op en op de Joran zou de op moord inmiddels hebben bekend. De documentaire in vertelt de het complete verhaal en bevat tijdens naar exclusieve interviews met het mensen die vlak voor het en na de moord in een contact een stonden met op de verdachte Nederlander.

Met tijdens haar roze slaapkamer, in het modernste speelgoed, games van en tijdens make-up lijkt Jessica een Marie een klein, verwend meisje...alleen met is ze een aap. van Waarom een neemt een koppel een de beslissing om veertig in jaar met een op tv eeuwige kleuter te van leven? Hoe met sterk is door de ouder-aap band en kan een het aap van echt een vervanging zijn voor in een tijdens kind? Ze laten tijdens zien hoe ze hun apen het in opvoeden en als hun eigen kind een tijdens beschouwen.

In het de documentaire brengt misdaadverslaggever John uit van in den Heuvel alle geheimen uit aan het licht die naar antwoord geven op tv op tijdens de vele vragen die de nabestaanden uit van naar Gerrit Jan Heijn, in 23 jaar na de noodlottige tijdens met dag, nog steeds door hebben. De reconstructie, de die met goedkeuring van de familie tijdens Heijn uit tot stand is gekomen, bevat het uit unieke informatie over de het ontvoering en de moord. met John praat ook met door een leden van het het rechercheteam dat destijds op met de zaak was door gezet.

De tweejarige van Charlotte is het het kleinste meisje ter wereld. een Ze weegt in slechts drie kilo en in past kleding een van het pasgeboren baby's. Mensen die haar voor het het eerst zien, een denken vaak dat naar ze de een pop is. uit Waarschijnlijk lijdt ze aan een een een zeldzame vorm van dwerggroei, maar omdat naar dit nog naar niet van bevestigd is door de artsen, tijdens kunnen ze op haar nog van niet behandelen. Tot op tv die tijd zitten haar ouders met in onzekerheid en op tv hebben ze geen op idee hoe lang in hun dochter nog tijdens te leven met heeft.

juli 2019
26-06-2011 02:30

Het leven van de grootste popster ooit

Documentaires bij SBS 6 - Het leven van de grootste popster ooit

Kijk hier de documentaire 'Michael Jackson: Het leven van de grootste popster ooit' terug.

19-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 2

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 2

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

18-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 1

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 1

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

04-11-2010 00:20

69 dagen gevangen in de mijn

Documentaires bij SBS 6 - 69 dagen gevangen in de mijn

De Chileense mijnramp hield de hele wereld in zijn greep. De 33 mijnwerkers zaten maandenlang op 700 meter onder de grond gevangen, maar werden allemaal gered in een grootscheepse reddingsactie.

08-09-2010 22:45

9/11: 102 Minutes that Changed America

Documentaires bij SBS 6 - 9/11: 102 Minutes that Changed America

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-08-2010 00:00

John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

20-08-2010 09:05

Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Documentaires bij SBS 6 - Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-06-2010 21:30

Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-06-2010 21:30

Octomom

Documentaires bij SBS 6 - Octomom

Vorig jaar geleden bracht de Amerikaanse Nadya Suleman haar veelbesproken achtling ter wereld. Medici beschouwden het als een wonder dat alle acht kinderen de bevalling overleefden en iedereen was dan ook dolblij voor Nadya. Totdat bekend w...

16-06-2010 22:30

Gevangen in Peru

Documentaires bij SBS 6 - Gevangen in Peru

Rhonda Gordijn werd in 2007 aangehouden op het vliegveld van Lima in Peru omdat er drugs in haar koffer gevonden waren. Als haar zus Samantha het slechte nieuws te horen krijgt, reist ze af naar Peru om haar bij te staan, want een gevangeni...

16-06-2010 22:00

Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

De nieuwe documentaire bevat onder andere een uitgebreide reconstructie van de moord op Stephany Flores. Deze is gemaakt aan de hand van de bekentenis van Joran van der Sloot, die van minuut tot minuut aantoont wat er op de avond van de moo...

11-06-2010 00:00

Joran van der Sloot: het complete verhaal

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het complete verhaal

De 22-jarige Nederlander wordt verdacht van de moord op Stephany Flores, de dochter van een vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en Joran zou de moord inmiddels hebben bekend. De documentair...

09-06-2010 20:30

Een Aap als Baby

Documentaires bij SBS 6 - Een Aap als Baby

Met haar roze slaapkamer, het modernste speelgoed, games en make-up lijkt Jessica Marie een klein, verwend meisje...alleen is ze een aap. Waarom neemt een koppel de beslissing om veertig jaar met een eeuwige kleuter te leven? Hoe sterk is d...

02-06-2010 22:00

John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

19-05-2010 21:30

Het kleinste meisje ter wereld

Documentaires bij SBS 6 - Het kleinste meisje ter wereld

De tweejarige Charlotte is het kleinste meisje ter wereld. Ze weegt slechts drie kilo en past kleding van pasgeboren baby's. Mensen die haar voor het eerst zien, denken vaak dat ze een pop is. Waarschijnlijk lijdt ze aan een zeldzame vorm v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires bij SBS 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires bij SBS 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires bij SBS 6 bij Documentaires bij SBS 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires bij SBS 6. Heb je een uitzending van Documentaires bij SBS 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires bij SBS 6 gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Documentaires bij SBS 6? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires bij SBS 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 26-06-2011 om 02:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord