Programma gemist?

Kijk hier het de documentaire naar 'Michael Jackson: Het tijdens leven van de grootste uit popster ooit' het terug.

De zeer recente een documentaire van geeft inzicht in van de onstuimige van koninklijke relatie tussen prins van William en Kate het Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, het waaronder het enige met interview met dat Kate ooit heeft gegeven. tijdens Het tweeluik de bevat bijdragen met van onder uit andere een royaltycorrespondent de van de Engelse tabloid Daily uit Mail het en de auteur van in het boek “Kate tijdens Middleton: Princess in door Waiting”.

De in zeer recente van documentaire geeft inzicht van in de onstuimige koninklijke relatie tijdens tussen prins op tv William en Kate Middleton uit en biedt exclusief beeldmateriaal, het waaronder het het enige op tv interview dat Kate ooit heeft gegeven. een Het met tweeluik bevat in bijdragen van onder andere naar een royaltycorrespondent tijdens van de Engelse tabloid Daily Mail naar en de naar auteur van het in boek “Kate uit Middleton: Princess tijdens in Waiting”.

De Chileense tijdens mijnramp uit hield de hele wereld in een zijn greep. in De 33 mijnwerkers op tv zaten maandenlang op 700 door meter de onder de grond gevangen, van maar werden allemaal gered in uit een grootscheepse naar reddingsactie.

In de documentaire in in brengt misdaadverslaggever John van den naar Heuvel alle geheimen aan met het licht door die antwoord op geven op de vele vragen een die de van nabestaanden van tijdens Gerrit Jan Heijn, op tv 23 jaar na de noodlottige op tv dag, nog een steeds van hebben. De reconstructie, op tv die met goedkeuring van van de familie een Heijn tot stand is gekomen, bevat naar unieke informatie op over de op tv ontvoering en de de moord.

Vorig door jaar geleden bracht de van Amerikaanse in Nadya Suleman haar veelbesproken in achtling ter op wereld. Medici beschouwden naar het als een in wonder dat alle acht het kinderen de een bevalling overleefden en iedereen met was dan van ook dolblij voor Nadya. naar Totdat bekend op tv werd dat Nadya werkloos is van en een al zes kinderen heeft. Ze het werd de schande van op tv Amerika. In een deze documentaire doet Nadya tijdens in haar verhaal en van geeft ze een exclusieve kijk van in haar leven als het moeder door van een de achtling.

Rhonda Gordijn op werd in 2007 het aangehouden op het vliegveld een uit van Lima in Peru uit omdat er drugs in haar van koffer gevonden het waren. Als haar zus tijdens tijdens Samantha het slechte nieuws te horen op tv krijgt, reist ze een naar af naar Peru om haar bij door te staan, want op tv in een gevangenisstraf in op tv Peru is een ware nachtmerrie. Eind het 2009 een krijgt Rhonda strafvermindering en wordt de ze met vrijgelaten. De Peruaanse autoriteiten zijn door echter naar al maanden door bezig met haar persoonlijke papieren uit en uit tot op de naar dag van vandaag vecht tijdens Rhona nog altijd in van Peru op tv om te overleven. uit In een openhartig van interview vertelt ze haar een tragische verhaal.

De op nieuwe documentaire bevat onder op andere een uitgebreide reconstructie de van de van moord op Stephany Flores. door Deze is gemaakt in aan door de hand van de bekentenis op van op Joran van der Sloot, die naar van minuut een tot minuut in aantoont wat er op op de avond van de op door moord gebeurd is en op tv wat Joran uitspookte in van de dagen tot zijn een een arrestatie.

De 22-jarige Nederlander het wordt verdacht van van de moord door op het Stephany Flores, de dochter van een op tv door vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe op tv ontwikkelingen volgen met elkaar in rap uit tempo op en met Joran zou de moord inmiddels een hebben bekend. De documentaire de vertelt het op tv complete verhaal en met bevat exclusieve interviews met in mensen tijdens die vlak voor en na het de de moord in met contact stonden met de verdachte op Nederlander.

Met haar roze op slaapkamer, door het modernste speelgoed, games op tv en make-up uit lijkt Jessica van Marie een klein, verwend met meisje...alleen is ze een naar aap. op Waarom neemt een naar koppel de beslissing om veertig jaar op met een eeuwige uit kleuter te op leven? Hoe door sterk is de ouder-aap op tv band door en kan een met aap echt een vervanging zijn voor de een kind? een Ze laten de zien hoe ze hun apen uit opvoeden en door als hun eigen kind het door beschouwen.

In een de documentaire brengt in misdaadverslaggever John van den tijdens Heuvel een alle geheimen aan tijdens het licht die een antwoord geven op de vele vragen een tijdens die de nabestaanden van Gerrit naar Jan het Heijn, 23 jaar na de noodlottige in dag, nog steeds in hebben. De met reconstructie, die op tv met goedkeuring van de familie van Heijn van tot stand tijdens is gekomen, bevat unieke informatie van over de uit ontvoering en de moord. John het praat uit ook met leden van het naar rechercheteam dat destijds van op de zaak van was een gezet.

De tweejarige in Charlotte is tijdens het kleinste met meisje ter wereld. Ze de weegt slechts drie kilo en van past kleding in van pasgeboren door baby's. Mensen van die haar voor het eerst tijdens zien, denken vaak naar dat ze een van pop is. uit Waarschijnlijk lijdt ze aan op tv een een zeldzame vorm van de dwerggroei, maar omdat naar dit nog niet bevestigd is de door de artsen, kunnen een ze door haar nog niet de behandelen. Tot die tijd zitten het haar ouders in het onzekerheid en hebben uit op tv ze geen idee hoe lang in hun dochter op nog te een leven heeft.

april 2020
26-06-2011 02:30

Het leven van de grootste popster ooit

Documentaires bij SBS 6 - Het leven van de grootste popster ooit

Kijk hier de documentaire 'Michael Jackson: Het leven van de grootste popster ooit' terug.

19-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 2

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 2

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

18-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 1

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 1

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

04-11-2010 00:20

69 dagen gevangen in de mijn

Documentaires bij SBS 6 - 69 dagen gevangen in de mijn

De Chileense mijnramp hield de hele wereld in zijn greep. De 33 mijnwerkers zaten maandenlang op 700 meter onder de grond gevangen, maar werden allemaal gered in een grootscheepse reddingsactie.

08-09-2010 22:45

9/11: 102 Minutes that Changed America

Documentaires bij SBS 6 - 9/11: 102 Minutes that Changed America

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-08-2010 00:00

John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

20-08-2010 09:05

Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Documentaires bij SBS 6 - Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-06-2010 21:30

Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-06-2010 21:30

Octomom

Documentaires bij SBS 6 - Octomom

Vorig jaar geleden bracht de Amerikaanse Nadya Suleman haar veelbesproken achtling ter wereld. Medici beschouwden het als een wonder dat alle acht kinderen de bevalling overleefden en iedereen was dan ook dolblij voor Nadya. Totdat bekend w...

16-06-2010 22:30

Gevangen in Peru

Documentaires bij SBS 6 - Gevangen in Peru

Rhonda Gordijn werd in 2007 aangehouden op het vliegveld van Lima in Peru omdat er drugs in haar koffer gevonden waren. Als haar zus Samantha het slechte nieuws te horen krijgt, reist ze af naar Peru om haar bij te staan, want een gevangeni...

16-06-2010 22:00

Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

De nieuwe documentaire bevat onder andere een uitgebreide reconstructie van de moord op Stephany Flores. Deze is gemaakt aan de hand van de bekentenis van Joran van der Sloot, die van minuut tot minuut aantoont wat er op de avond van de moo...

11-06-2010 00:00

Joran van der Sloot: het complete verhaal

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het complete verhaal

De 22-jarige Nederlander wordt verdacht van de moord op Stephany Flores, de dochter van een vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en Joran zou de moord inmiddels hebben bekend. De documentair...

09-06-2010 20:30

Een Aap als Baby

Documentaires bij SBS 6 - Een Aap als Baby

Met haar roze slaapkamer, het modernste speelgoed, games en make-up lijkt Jessica Marie een klein, verwend meisje...alleen is ze een aap. Waarom neemt een koppel de beslissing om veertig jaar met een eeuwige kleuter te leven? Hoe sterk is d...

02-06-2010 22:00

John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

19-05-2010 21:30

Het kleinste meisje ter wereld

Documentaires bij SBS 6 - Het kleinste meisje ter wereld

De tweejarige Charlotte is het kleinste meisje ter wereld. Ze weegt slechts drie kilo en past kleding van pasgeboren baby's. Mensen die haar voor het eerst zien, denken vaak dat ze een pop is. Waarschijnlijk lijdt ze aan een zeldzame vorm v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires bij SBS 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires bij SBS 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires bij SBS 6 bij Documentaires bij SBS 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires bij SBS 6. Heb je een uitzending van Documentaires bij SBS 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires bij SBS 6 gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Documentaires bij SBS 6? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires bij SBS 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 26-06-2011 om 02:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!