Programma gemist?

Kijk een hier de documentaire in 'Michael Jackson: Het leven van het de grootste popster de het ooit' terug.

De op zeer recente documentaire geeft inzicht op tv in de onstuimige het door koninklijke relatie tussen prins William op tv en Kate Middleton en door biedt naar exclusief beeldmateriaal, door waaronder het enige interview naar dat Kate ooit naar heeft gegeven. Het naar tweeluik bevat bijdragen van onder op het andere een royaltycorrespondent van op tv de Engelse tabloid Daily naar Mail en uit de auteur van het boek in “Kate Middleton: Princess van in uit Waiting”.

De zeer in recente documentaire geeft inzicht de in door de onstuimige koninklijke naar relatie tussen prins William en van Kate Middleton uit en biedt exclusief door beeldmateriaal, waaronder het enige op tv interview tijdens dat Kate ooit heeft de gegeven. in Het tweeluik bevat bijdragen van onder een door andere een royaltycorrespondent van tijdens de Engelse tabloid Daily in Mail en de een auteur van de het boek een “Kate Middleton: Princess in in Waiting”.

De van Chileense mijnramp hield de naar hele tijdens wereld in zijn greep. De 33 op tv mijnwerkers zaten maandenlang de op door 700 meter onder de grond van gevangen, maar werden op tv met allemaal gered in naar een grootscheepse reddingsactie.

In de de documentaire op tv brengt misdaadverslaggever John uit van den Heuvel alle in geheimen aan het licht in die het antwoord geven op met de vele vragen die de de nabestaanden tijdens van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar op tv na de noodlottige naar dag, door nog steeds hebben. naar De reconstructie, die naar met goedkeuring van de de familie naar Heijn tot stand is gekomen, met bevat unieke naar informatie over de ontvoering op tv en de van moord.

Vorig jaar geleden door bracht de het Amerikaanse de Nadya Suleman haar veelbesproken achtling ter op wereld. Medici beschouwden in het als uit een wonder dat alle in acht kinderen tijdens de bevalling overleefden en de door iedereen was dan ook dolblij voor een Nadya. Totdat een bekend werd het dat Nadya de werkloos is en al een zes kinderen heeft. Ze werd op tv de schande een van Amerika. In op tv deze documentaire doet Nadya het haar verhaal naar en op tv geeft ze een exclusieve kijk in op tv haar leven als de moeder van een door tijdens achtling.

Rhonda Gordijn met werd in 2007 aangehouden tijdens in op het vliegveld van Lima in de Peru omdat de er drugs in haar een koffer gevonden waren. de Als haar zus met Samantha het het slechte op tv nieuws te horen in krijgt, reist ze af naar op tv Peru om haar bij op tv te op tv staan, want het een gevangenisstraf in Peru is een het ware in nachtmerrie. Eind 2009 krijgt Rhonda van tijdens strafvermindering en wordt de ze vrijgelaten. De op tv Peruaanse autoriteiten zijn echter al maanden in bezig in met haar naar persoonlijke papieren en met tot op de dag van het vandaag vecht Rhona een nog altijd in Peru een om te overleven. op tv In een met openhartig interview vertelt ze van haar tragische het verhaal.

De nieuwe documentaire uit bevat onder andere in een een uitgebreide reconstructie van de moord op tv op Stephany de Flores. Deze is op tv gemaakt aan de een hand van de een bekentenis van uit Joran van der Sloot, een die van in minuut tot het minuut aantoont wat er een op de avond van het de moord met gebeurd is en door wat Joran uitspookte in de de op dagen tot zijn door arrestatie.

De 22-jarige uit Nederlander wordt uit verdacht van de moord tijdens op met Stephany Flores, de naar dochter van een vooraanstaande door Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen uit elkaar in tijdens rap tempo naar op en Joran zou tijdens de moord op tv inmiddels hebben bekend. in De documentaire vertelt de het complete verhaal en naar bevat exclusieve interviews uit met mensen die met vlak voor tijdens en na de met moord in naar contact stonden met de verdachte op Nederlander.

Met haar van roze slaapkamer, het het modernste uit speelgoed, games en een make-up lijkt Jessica Marie uit een klein, door verwend meisje...alleen is de ze een aap. Waarom neemt een uit koppel de beslissing tijdens om tijdens veertig jaar met een eeuwige uit kleuter te leven? naar Hoe naar sterk is het de ouder-aap band op tv en kan een aap echt uit een vervanging naar zijn voor een kind? tijdens Ze laten met zien hoe ze hun apen de op opvoeden en als hun het eigen kind de beschouwen.

In de uit documentaire door brengt misdaadverslaggever John van door den Heuvel alle geheimen aan met het licht die op tv antwoord geven op naar met de vele vragen uit die de nabestaanden met van Gerrit Jan Heijn, uit 23 jaar na op tv de noodlottige dag, nog op steeds hebben. op De reconstructie, die met goedkeuring naar van de een familie Heijn tot met stand is gekomen, van bevat unieke informatie een over de ontvoering van en tijdens de moord. John praat ook op tv met tijdens leden van het rechercheteam op dat destijds op de uit zaak was uit gezet.

De tweejarige Charlotte van is door het kleinste door meisje ter wereld. Ze in weegt slechts op drie kilo en past door kleding van pasgeboren van baby's. Mensen die haar het voor het van eerst zien, denken vaak in dat ze op een pop is. Waarschijnlijk lijdt in ze aan tijdens een een zeldzame vorm van dwerggroei, van maar omdat dit nog uit niet een bevestigd is door de artsen, kunnen naar ze haar uit nog niet behandelen. van Tot uit die tijd zitten uit haar ouders in tijdens onzekerheid en hebben ze geen op idee hoe lang een hun dochter uit nog te leven op heeft.

augustus 2020
26-06-2011 02:30

Het leven van de grootste popster ooit

Documentaires bij SBS 6 - Het leven van de grootste popster ooit

Kijk hier de documentaire 'Michael Jackson: Het leven van de grootste popster ooit' terug.

19-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 2

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 2

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

18-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 1

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 1

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

04-11-2010 00:20

69 dagen gevangen in de mijn

Documentaires bij SBS 6 - 69 dagen gevangen in de mijn

De Chileense mijnramp hield de hele wereld in zijn greep. De 33 mijnwerkers zaten maandenlang op 700 meter onder de grond gevangen, maar werden allemaal gered in een grootscheepse reddingsactie.

08-09-2010 22:45

9/11: 102 Minutes that Changed America

Documentaires bij SBS 6 - 9/11: 102 Minutes that Changed America

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-08-2010 00:00

John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

20-08-2010 09:05

Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Documentaires bij SBS 6 - Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-06-2010 21:30

Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-06-2010 21:30

Octomom

Documentaires bij SBS 6 - Octomom

Vorig jaar geleden bracht de Amerikaanse Nadya Suleman haar veelbesproken achtling ter wereld. Medici beschouwden het als een wonder dat alle acht kinderen de bevalling overleefden en iedereen was dan ook dolblij voor Nadya. Totdat bekend w...

16-06-2010 22:30

Gevangen in Peru

Documentaires bij SBS 6 - Gevangen in Peru

Rhonda Gordijn werd in 2007 aangehouden op het vliegveld van Lima in Peru omdat er drugs in haar koffer gevonden waren. Als haar zus Samantha het slechte nieuws te horen krijgt, reist ze af naar Peru om haar bij te staan, want een gevangeni...

16-06-2010 22:00

Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

De nieuwe documentaire bevat onder andere een uitgebreide reconstructie van de moord op Stephany Flores. Deze is gemaakt aan de hand van de bekentenis van Joran van der Sloot, die van minuut tot minuut aantoont wat er op de avond van de moo...

11-06-2010 00:00

Joran van der Sloot: het complete verhaal

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het complete verhaal

De 22-jarige Nederlander wordt verdacht van de moord op Stephany Flores, de dochter van een vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en Joran zou de moord inmiddels hebben bekend. De documentair...

09-06-2010 20:30

Een Aap als Baby

Documentaires bij SBS 6 - Een Aap als Baby

Met haar roze slaapkamer, het modernste speelgoed, games en make-up lijkt Jessica Marie een klein, verwend meisje...alleen is ze een aap. Waarom neemt een koppel de beslissing om veertig jaar met een eeuwige kleuter te leven? Hoe sterk is d...

02-06-2010 22:00

John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

19-05-2010 21:30

Het kleinste meisje ter wereld

Documentaires bij SBS 6 - Het kleinste meisje ter wereld

De tweejarige Charlotte is het kleinste meisje ter wereld. Ze weegt slechts drie kilo en past kleding van pasgeboren baby's. Mensen die haar voor het eerst zien, denken vaak dat ze een pop is. Waarschijnlijk lijdt ze aan een zeldzame vorm v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires bij SBS 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires bij SBS 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires bij SBS 6 bij Documentaires bij SBS 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires bij SBS 6. Heb je een uitzending van Documentaires bij SBS 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires bij SBS 6 gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Documentaires bij SBS 6? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires bij SBS 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 26-06-2011 om 02:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!