Programma gemist?

Kijk hier de de documentaire 'Michael het Jackson: Het leven van de de uit grootste popster van ooit' terug.

De zeer tijdens recente documentaire geeft inzicht de in de onstuimige naar koninklijke relatie tussen het het prins William en Kate Middleton een en biedt exclusief op tv beeldmateriaal, waaronder het enige een interview dat in Kate ooit op tv heeft gegeven. Het tweeluik de bevat bijdragen van met onder andere een een royaltycorrespondent van de in Engelse tabloid door Daily Mail en de door auteur van uit het boek “Kate Middleton: Princess uit in op tv Waiting”.

De op tv zeer recente documentaire geeft inzicht op in in de onstuimige koninklijke de relatie tussen door prins William en Kate tijdens Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, door waaronder tijdens het enige interview dat met Kate naar ooit heeft gegeven. Het tweeluik naar bevat bijdragen een van onder andere een royaltycorrespondent door in van de Engelse tabloid Daily Mail tijdens en de auteur het van het boek in in “Kate Middleton: Princess in met Waiting”.

De Chileense een mijnramp hield door de hele wereld de in zijn met greep. De 33 in mijnwerkers zaten maandenlang tijdens op 700 meter onder de op tv grond door gevangen, maar werden allemaal gered in op tv de een grootscheepse reddingsactie.

In in de documentaire op brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel van alle geheimen in aan het licht op tv die een antwoord geven op de naar vele vragen die de nabestaanden met van Gerrit Jan in met Heijn, 23 jaar na de met noodlottige dag, nog steeds naar hebben. De de reconstructie, die het met goedkeuring van de door familie Heijn tot uit stand is tijdens gekomen, bevat unieke informatie over door de ontvoering naar en de uit moord.

Vorig met jaar geleden bracht de Amerikaanse in Nadya Suleman haar het veelbesproken achtling met ter wereld. Medici uit beschouwden het als op tv een wonder dat alle door acht een kinderen de naar bevalling overleefden en iedereen was dan het ook dolblij voor in de Nadya. Totdat bekend werd op dat Nadya werkloos is en met al zes kinderen het de heeft. Ze werd met de schande van met Amerika. In deze documentaire van doet Nadya met haar verhaal en geeft op tv ze een de exclusieve kijk in haar leven als in moeder van een van tijdens achtling.

Rhonda in Gordijn werd door in 2007 aangehouden uit op het vliegveld van op Lima in Peru van omdat er drugs in haar op tv koffer uit gevonden waren. Als haar zus in Samantha het slechte met nieuws te op tv horen krijgt, reist de ze af op naar Peru om haar bij tijdens te staan, want op een de gevangenisstraf in Peru is een tijdens de ware nachtmerrie. Eind 2009 krijgt tijdens Rhonda strafvermindering en op tv wordt ze met vrijgelaten. De Peruaanse autoriteiten zijn van echter al op tv maanden bezig met haar het persoonlijke tijdens papieren en tot op op de dag van vandaag op tv vecht Rhona nog het altijd in het Peru om een te overleven. uit In een openhartig de interview vertelt ze haar tragische met verhaal.

De op nieuwe documentaire door bevat onder andere een door uitgebreide reconstructie op van de moord door op Stephany Flores. in Deze is gemaakt aan de van hand van de tijdens bekentenis op tv van Joran van der Sloot, door die van een minuut tot minuut aantoont wat op er op op tv de avond tijdens van de de moord gebeurd is en wat Joran door tijdens uitspookte in de dagen tot tijdens zijn op arrestatie.

De met 22-jarige Nederlander op wordt verdacht van door de moord op naar Stephany Flores, de dochter door van een naar vooraanstaande Peruaanse zakenman. tijdens Nieuwe ontwikkelingen volgen de elkaar in rap tempo op en naar Joran met zou de op tv moord inmiddels hebben uit bekend. De documentaire vertelt van het complete verhaal en bevat met exclusieve op interviews met mensen door die vlak voor en na uit de moord in tijdens uit contact stonden met de verdachte een Nederlander.

Met haar de roze op tv slaapkamer, het modernste speelgoed, games met en van make-up lijkt Jessica uit Marie een klein, het verwend meisje...alleen is door ze een aap. op tv Waarom neemt een uit koppel de beslissing om veertig op tv jaar met met een eeuwige kleuter te leven? de naar Hoe sterk is met de ouder-aap band en kan van een aap een echt een tijdens vervanging zijn voor een de kind? Ze laten zien hoe een het ze hun apen tijdens opvoeden en als hun tijdens eigen kind naar beschouwen.

In op tv de documentaire brengt in misdaadverslaggever John van den Heuvel in alle geheimen aan op het licht het die antwoord geven op tv op de vele vragen de die tijdens de nabestaanden van Gerrit het Jan uit Heijn, 23 jaar na de noodlottige in op tv dag, nog steeds hebben. De van reconstructie, die met goedkeuring een de van de familie Heijn tot stand op tv is gekomen, van bevat unieke informatie de over de ontvoering op en de moord. met John praat ook naar met leden van de het het rechercheteam dat destijds op de uit zaak de was gezet.

De tweejarige met Charlotte is tijdens het kleinste tijdens meisje ter wereld. van Ze weegt slechts drie het kilo en past kleding uit van pasgeboren baby's. Mensen met door die haar voor het eerst het zien, denken met vaak dat ze een naar pop op tv is. Waarschijnlijk lijdt ze aan een het zeldzame vorm door van dwerggroei, maar een omdat dit nog van niet bevestigd is door tijdens de de artsen, kunnen ze haar naar nog tijdens niet behandelen. Tot op die tijd zitten de haar ouders in naar onzekerheid en hebben ze geen idee op in hoe lang hun dochter met nog te leven op heeft.

maart 2021
26-06-2011 02:30

Het leven van de grootste popster ooit

Documentaires bij SBS 6 - Het leven van de grootste popster ooit

Kijk hier de documentaire 'Michael Jackson: Het leven van de grootste popster ooit' terug.

19-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 2

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 2

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

18-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 1

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 1

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

04-11-2010 00:20

69 dagen gevangen in de mijn

Documentaires bij SBS 6 - 69 dagen gevangen in de mijn

De Chileense mijnramp hield de hele wereld in zijn greep. De 33 mijnwerkers zaten maandenlang op 700 meter onder de grond gevangen, maar werden allemaal gered in een grootscheepse reddingsactie.

08-09-2010 22:45

9/11: 102 Minutes that Changed America

Documentaires bij SBS 6 - 9/11: 102 Minutes that Changed America

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-08-2010 00:00

John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

20-08-2010 09:05

Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Documentaires bij SBS 6 - Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-06-2010 21:30

Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-06-2010 21:30

Octomom

Documentaires bij SBS 6 - Octomom

Vorig jaar geleden bracht de Amerikaanse Nadya Suleman haar veelbesproken achtling ter wereld. Medici beschouwden het als een wonder dat alle acht kinderen de bevalling overleefden en iedereen was dan ook dolblij voor Nadya. Totdat bekend w...

16-06-2010 22:30

Gevangen in Peru

Documentaires bij SBS 6 - Gevangen in Peru

Rhonda Gordijn werd in 2007 aangehouden op het vliegveld van Lima in Peru omdat er drugs in haar koffer gevonden waren. Als haar zus Samantha het slechte nieuws te horen krijgt, reist ze af naar Peru om haar bij te staan, want een gevangeni...

16-06-2010 22:00

Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

De nieuwe documentaire bevat onder andere een uitgebreide reconstructie van de moord op Stephany Flores. Deze is gemaakt aan de hand van de bekentenis van Joran van der Sloot, die van minuut tot minuut aantoont wat er op de avond van de moo...

11-06-2010 00:00

Joran van der Sloot: het complete verhaal

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het complete verhaal

De 22-jarige Nederlander wordt verdacht van de moord op Stephany Flores, de dochter van een vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en Joran zou de moord inmiddels hebben bekend. De documentair...

09-06-2010 20:30

Een Aap als Baby

Documentaires bij SBS 6 - Een Aap als Baby

Met haar roze slaapkamer, het modernste speelgoed, games en make-up lijkt Jessica Marie een klein, verwend meisje...alleen is ze een aap. Waarom neemt een koppel de beslissing om veertig jaar met een eeuwige kleuter te leven? Hoe sterk is d...

02-06-2010 22:00

John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

19-05-2010 21:30

Het kleinste meisje ter wereld

Documentaires bij SBS 6 - Het kleinste meisje ter wereld

De tweejarige Charlotte is het kleinste meisje ter wereld. Ze weegt slechts drie kilo en past kleding van pasgeboren baby's. Mensen die haar voor het eerst zien, denken vaak dat ze een pop is. Waarschijnlijk lijdt ze aan een zeldzame vorm v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires bij SBS 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires bij SBS 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires bij SBS 6 bij Documentaires bij SBS 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires bij SBS 6. Heb je een uitzending van Documentaires bij SBS 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires bij SBS 6 gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Documentaires bij SBS 6? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires bij SBS 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 26-06-2011 om 02:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!