Programma gemist?

Kijk op hier de documentaire 'Michael op tv Jackson: Het leven met van de grootste van popster ooit' een terug.

De zeer van recente documentaire met geeft inzicht in de onstuimige in koninklijke relatie tussen de prins William en een Kate Middleton en naar een biedt exclusief beeldmateriaal, op waaronder het enige interview een dat Kate ooit heeft gegeven. in Het tweeluik tijdens bevat op bijdragen van onder andere op tv een royaltycorrespondent het van de Engelse de tabloid Daily Mail en de auteur het op tv van het boek “Kate Middleton: Princess de met in Waiting”.

De door zeer recente documentaire geeft van inzicht in de een onstuimige koninklijke relatie een tussen prins William in en Kate de Middleton en naar biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige met interview dat op Kate ooit een heeft gegeven. Het tweeluik van bevat naar bijdragen van onder andere op een royaltycorrespondent van de door Engelse tabloid de Daily Mail van en de auteur van het boek door met “Kate Middleton: Princess in op Waiting”.

De Chileense in mijnramp hield de in hele in wereld in zijn greep. door De 33 door mijnwerkers zaten maandenlang een op 700 meter onder de het grond naar gevangen, maar werden allemaal gered door in door een grootscheepse reddingsactie.

In naar de documentaire brengt misdaadverslaggever John het van den Heuvel op tv alle geheimen uit aan het licht die een antwoord naar geven op de door vele vragen die de de nabestaanden van Gerrit Jan op tv Heijn, 23 van jaar na het de noodlottige dag, nog steeds met hebben. op De reconstructie, die naar met goedkeuring van van de familie Heijn tot stand op tv is in gekomen, bevat unieke tijdens informatie over de tijdens ontvoering en de naar moord.

Vorig een jaar geleden bracht de Amerikaanse van Nadya Suleman op tv haar veelbesproken in achtling ter wereld. Medici beschouwden uit het als een met een wonder dat alle acht kinderen van de bevalling overleefden een en iedereen was het dan ook dolblij voor tijdens Nadya. van Totdat bekend tijdens werd dat Nadya werkloos door is en een al zes kinderen uit heeft. Ze werd de schande in van een Amerika. In deze documentaire doet Nadya de haar verhaal in en geeft op ze een exclusieve kijk in uit haar in leven als moeder van het een het achtling.

Rhonda naar Gordijn werd in 2007 in aangehouden tijdens op het vliegveld van Lima in op tv Peru omdat er in drugs op tv in haar koffer gevonden met waren. Als haar naar zus Samantha het slechte door nieuws te in horen naar krijgt, reist ze af naar op tv Peru tijdens om haar bij te staan, want een een met gevangenisstraf in Peru op is een ware in nachtmerrie. Eind 2009 op tv krijgt Rhonda strafvermindering en tijdens wordt ze vrijgelaten. De de Peruaanse autoriteiten uit zijn echter al de maanden op tv bezig met haar persoonlijke papieren tijdens en tot tijdens op de dag van vandaag uit vecht Rhona in nog altijd op tv in Peru om op tv te overleven. In een openhartig van interview door vertelt ze haar tragische van verhaal.

De naar nieuwe documentaire bevat de onder andere een uitgebreide de reconstructie van de in moord op naar Stephany Flores. Deze is gemaakt het aan de het hand van de uit bekentenis van Joran naar van der Sloot, door die van minuut door tot minuut aantoont wat in er op in de avond met van de tijdens moord gebeurd is en wat de Joran uitspookte in de de dagen tot zijn naar een arrestatie.

De van 22-jarige Nederlander wordt verdacht het van de uit moord op Stephany Flores, de een dochter op van een vooraanstaande Peruaanse op zakenman. naar Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in tijdens rap tempo op door en Joran zou de door naar moord inmiddels hebben bekend. de De documentaire uit vertelt het complete verhaal en bevat naar naar exclusieve interviews met mensen die vlak van voor en na tijdens de uit moord in een contact stonden met de een verdachte Nederlander.

Met de haar roze met slaapkamer, het modernste speelgoed, games en tijdens make-up lijkt Jessica uit Marie een door klein, verwend tijdens meisje...alleen is ze een aap. van naar Waarom neemt een door koppel de beslissing om veertig jaar van van met een eeuwige kleuter te het leven? op tv Hoe sterk is de ouder-aap band op en kan in een aap echt een op tv vervanging zijn voor van een de kind? Ze naar laten zien hoe op ze hun apen opvoeden en tijdens als hun een eigen kind de beschouwen.

In de de documentaire de brengt misdaadverslaggever John van met den Heuvel alle geheimen aan van de het licht die antwoord geven van op de het vele vragen die de een nabestaanden van Gerrit Jan door Heijn, uit 23 jaar na de noodlottige het de dag, nog steeds hebben. tijdens De reconstructie, die met uit goedkeuring op tv van de familie Heijn tijdens tot stand is gekomen, bevat op tv het unieke informatie over de ontvoering tijdens en de moord. uit John praat ook naar met leden van van het rechercheteam dat uit destijds uit op de zaak was de gezet.

De een tweejarige Charlotte naar is het kleinste meisje ter wereld. van Ze weegt slechts de naar drie kilo en uit past kleding van met pasgeboren baby's. Mensen die naar haar voor het eerst het zien, denken vaak een dat in ze een pop de is. Waarschijnlijk lijdt ze aan op tv een zeldzame vorm uit van op dwerggroei, maar omdat tijdens dit nog niet bevestigd een is door de artsen, met kunnen van ze haar nog niet in behandelen. Tot die door tijd zitten in haar ouders in onzekerheid op en hebben het ze geen idee hoe lang hun in de dochter nog te leven een heeft.

november 2018
26-06-2011 02:30

Het leven van de grootste popster ooit

Documentaires bij SBS 6 - Het leven van de grootste popster ooit

Kijk hier de documentaire 'Michael Jackson: Het leven van de grootste popster ooit' terug.

19-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 2

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 2

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

18-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 1

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 1

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

04-11-2010 00:20

69 dagen gevangen in de mijn

Documentaires bij SBS 6 - 69 dagen gevangen in de mijn

De Chileense mijnramp hield de hele wereld in zijn greep. De 33 mijnwerkers zaten maandenlang op 700 meter onder de grond gevangen, maar werden allemaal gered in een grootscheepse reddingsactie.

08-09-2010 22:45

9/11: 102 Minutes that Changed America

Documentaires bij SBS 6 - 9/11: 102 Minutes that Changed America

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-08-2010 00:00

John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

20-08-2010 09:05

Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Documentaires bij SBS 6 - Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-06-2010 21:30

Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-06-2010 21:30

Octomom

Documentaires bij SBS 6 - Octomom

Vorig jaar geleden bracht de Amerikaanse Nadya Suleman haar veelbesproken achtling ter wereld. Medici beschouwden het als een wonder dat alle acht kinderen de bevalling overleefden en iedereen was dan ook dolblij voor Nadya. Totdat bekend w...

16-06-2010 22:30

Gevangen in Peru

Documentaires bij SBS 6 - Gevangen in Peru

Rhonda Gordijn werd in 2007 aangehouden op het vliegveld van Lima in Peru omdat er drugs in haar koffer gevonden waren. Als haar zus Samantha het slechte nieuws te horen krijgt, reist ze af naar Peru om haar bij te staan, want een gevangeni...

16-06-2010 22:00

Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

De nieuwe documentaire bevat onder andere een uitgebreide reconstructie van de moord op Stephany Flores. Deze is gemaakt aan de hand van de bekentenis van Joran van der Sloot, die van minuut tot minuut aantoont wat er op de avond van de moo...

11-06-2010 00:00

Joran van der Sloot: het complete verhaal

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het complete verhaal

De 22-jarige Nederlander wordt verdacht van de moord op Stephany Flores, de dochter van een vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en Joran zou de moord inmiddels hebben bekend. De documentair...

09-06-2010 20:30

Een Aap als Baby

Documentaires bij SBS 6 - Een Aap als Baby

Met haar roze slaapkamer, het modernste speelgoed, games en make-up lijkt Jessica Marie een klein, verwend meisje...alleen is ze een aap. Waarom neemt een koppel de beslissing om veertig jaar met een eeuwige kleuter te leven? Hoe sterk is d...

02-06-2010 22:00

John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

19-05-2010 21:30

Het kleinste meisje ter wereld

Documentaires bij SBS 6 - Het kleinste meisje ter wereld

De tweejarige Charlotte is het kleinste meisje ter wereld. Ze weegt slechts drie kilo en past kleding van pasgeboren baby's. Mensen die haar voor het eerst zien, denken vaak dat ze een pop is. Waarschijnlijk lijdt ze aan een zeldzame vorm v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires bij SBS 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires bij SBS 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires bij SBS 6 bij Documentaires bij SBS 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires bij SBS 6. Heb je een uitzending van Documentaires bij SBS 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires bij SBS 6 gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Documentaires bij SBS 6? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires bij SBS 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 26-06-2011 om 02:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord