Programma gemist?

Kijk hier de in documentaire 'Michael Jackson: uit Het leven van door de grootste in popster ooit' het terug.

De zeer tijdens recente documentaire geeft inzicht in in de uit onstuimige koninklijke relatie door tussen naar prins William en door Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, met waaronder op het enige interview dat Kate met ooit heeft gegeven. met Het tweeluik een bevat bijdragen van tijdens onder andere een royaltycorrespondent naar van de naar Engelse tabloid Daily Mail naar en de auteur op van het boek de “Kate uit Middleton: Princess in het Waiting”.

De zeer uit recente documentaire op geeft inzicht in het de onstuimige koninklijke relatie tussen het prins William en naar Kate Middleton en uit biedt naar exclusief beeldmateriaal, waaronder het het enige interview dat Kate het ooit heeft door gegeven. Het tweeluik bevat uit bijdragen van in onder door andere een royaltycorrespondent van tijdens de Engelse tabloid Daily op tv Mail en van de auteur in van het boek op tv “Kate Middleton: Princess in met Waiting”.

De Chileense van mijnramp hield de hele op wereld in zijn met greep. met De 33 op tv mijnwerkers zaten maandenlang op 700 meter met naar onder de grond gevangen, met maar werden allemaal het gered in met een grootscheepse reddingsactie.

In de documentaire in brengt tijdens misdaadverslaggever John van den door Heuvel alle door geheimen aan naar het licht die antwoord geven op de door de vele vragen die de de nabestaanden van Gerrit een Jan Heijn, 23 jaar de na de tijdens noodlottige naar dag, nog steeds hebben. De op reconstructie, die een met goedkeuring van uit de familie Heijn uit tot stand is gekomen, bevat naar unieke in informatie over de ontvoering en door van de moord.

Vorig door jaar geleden bracht naar de Amerikaanse Nadya op tv Suleman haar veelbesproken achtling op ter wereld. op tv Medici beschouwden het als een het wonder dat alle uit uit acht kinderen de met bevalling overleefden en iedereen was dan op de ook dolblij voor Nadya. Totdat uit bekend werd dat Nadya met werkloos is en het al zes op kinderen heeft. Ze werd in de schande een van Amerika. In deze van documentaire doet tijdens Nadya tijdens haar verhaal en geeft ze met een exclusieve kijk in in haar op tv leven als moeder met van een in achtling.

Rhonda Gordijn uit werd de in 2007 aangehouden op met het vliegveld naar van Lima in Peru van omdat er van drugs in haar koffer gevonden waren. een Als met haar zus Samantha het het slechte nieuws met te horen krijgt, reist in ze af naar Peru de om van haar bij te staan, door want naar een gevangenisstraf in Peru is op een uit ware nachtmerrie. Eind 2009 krijgt de Rhonda strafvermindering van en wordt ze vrijgelaten. naar De Peruaanse autoriteiten zijn naar echter al maanden in het bezig met haar persoonlijke een papieren en tot het op de een dag van vandaag vecht Rhona nog naar de altijd in Peru met om te overleven. In het een openhartig interview de vertelt ze haar op tv tragische verhaal.

De nieuwe tijdens documentaire de bevat onder andere in een uitgebreide reconstructie van in de moord op Stephany Flores. van Deze is naar gemaakt aan de hand tijdens van de de bekentenis van Joran van naar der Sloot, die in op tv van minuut tot door minuut aantoont wat er op de naar het avond van de moord met gebeurd is en wat Joran het uitspookte het in de dagen uit tot zijn op tv arrestatie.

De 22-jarige de Nederlander de wordt verdacht van de moord door op Stephany het Flores, de dochter van de een vooraanstaande Peruaanse zakenman. op tv Nieuwe door ontwikkelingen volgen elkaar in in rap tempo van op en Joran op tv zou de moord inmiddels het hebben naar bekend. De documentaire naar vertelt het complete verhaal en bevat tijdens op exclusieve interviews met mensen uit die vlak voor door en na de moord de in contact stonden met de de verdachte het Nederlander.

Met haar roze uit slaapkamer, in het modernste speelgoed, de games en door make-up lijkt Jessica Marie een klein, uit verwend in meisje...alleen is ze een een aap. Waarom in neemt een koppel de beslissing door om veertig het jaar met een eeuwige het kleuter in te leven? tijdens Hoe sterk is het de ouder-aap band en kan een met van aap echt een vervanging tijdens zijn voor een kind? Ze naar uit laten zien hoe ze hun apen uit opvoeden door en als hun eigen van kind de beschouwen.

In de naar documentaire op tv brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel naar alle geheimen aan tijdens het in licht die antwoord geven op de de vele op tv vragen die een de nabestaanden van Gerrit Jan uit Heijn, 23 van jaar na de op noodlottige dag, nog naar steeds hebben. De het reconstructie, door die met goedkeuring van de op familie Heijn tot een stand is gekomen, het bevat naar unieke informatie over de ontvoering en van de op tv moord. John praat op tv ook met leden van door het rechercheteam dat destijds in op op de zaak was de gezet.

De het tweejarige Charlotte is het kleinste op meisje de ter wereld. van Ze weegt slechts drie kilo van en past kleding van het pasgeboren op baby's. Mensen die het haar voor het eerst naar zien, denken vaak uit dat ze een pop een van is. Waarschijnlijk lijdt door ze aan een door zeldzame vorm van dwerggroei, maar omdat naar dit nog de niet bevestigd is in door op de artsen, kunnen ze haar naar nog niet uit behandelen. Tot die tijd zitten naar naar haar ouders in onzekerheid met en hebben ze geen idee in hoe lang hun met een dochter nog te leven van heeft.

augustus 2017
26-06-2011 02:30

Het leven van de grootste popster ooit

Documentaires bij SBS 6 - Het leven van de grootste popster ooit

Kijk hier de documentaire 'Michael Jackson: Het leven van de grootste popster ooit' terug.

19-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 2

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 2

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

18-11-2010 20:30

Prins William en Kate aflevering 1

Documentaires bij SBS 6 - Prins William en Kate aflevering 1

De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven. Het tweeluik bevat bijdrage...

04-11-2010 00:20

69 dagen gevangen in de mijn

Documentaires bij SBS 6 - 69 dagen gevangen in de mijn

De Chileense mijnramp hield de hele wereld in zijn greep. De 33 mijnwerkers zaten maandenlang op 700 meter onder de grond gevangen, maar werden allemaal gered in een grootscheepse reddingsactie.

08-09-2010 22:45

9/11: 102 Minutes that Changed America

Documentaires bij SBS 6 - 9/11: 102 Minutes that Changed America

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-08-2010 00:00

John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel: dossier Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

20-08-2010 09:05

Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Documentaires bij SBS 6 - Marc Dutroux: 15 jaar na zijn gruweldaden

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

30-06-2010 21:30

Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-06-2010 21:30

Octomom

Documentaires bij SBS 6 - Octomom

Vorig jaar geleden bracht de Amerikaanse Nadya Suleman haar veelbesproken achtling ter wereld. Medici beschouwden het als een wonder dat alle acht kinderen de bevalling overleefden en iedereen was dan ook dolblij voor Nadya. Totdat bekend w...

16-06-2010 22:30

Gevangen in Peru

Documentaires bij SBS 6 - Gevangen in Peru

Rhonda Gordijn werd in 2007 aangehouden op het vliegveld van Lima in Peru omdat er drugs in haar koffer gevonden waren. Als haar zus Samantha het slechte nieuws te horen krijgt, reist ze af naar Peru om haar bij te staan, want een gevangeni...

16-06-2010 22:00

Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het exclusieve verslag vanuit Peru

De nieuwe documentaire bevat onder andere een uitgebreide reconstructie van de moord op Stephany Flores. Deze is gemaakt aan de hand van de bekentenis van Joran van der Sloot, die van minuut tot minuut aantoont wat er op de avond van de moo...

11-06-2010 00:00

Joran van der Sloot: het complete verhaal

Documentaires bij SBS 6 - Joran van der Sloot: het complete verhaal

De 22-jarige Nederlander wordt verdacht van de moord op Stephany Flores, de dochter van een vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en Joran zou de moord inmiddels hebben bekend. De documentair...

09-06-2010 20:30

Een Aap als Baby

Documentaires bij SBS 6 - Een Aap als Baby

Met haar roze slaapkamer, het modernste speelgoed, games en make-up lijkt Jessica Marie een klein, verwend meisje...alleen is ze een aap. Waarom neemt een koppel de beslissing om veertig jaar met een eeuwige kleuter te leven? Hoe sterk is d...

02-06-2010 22:00

John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

Documentaires bij SBS 6 - John van den Heuvel en het geheime dossier over Ferdi E.

In de documentaire brengt misdaadverslaggever John van den Heuvel alle geheimen aan het licht die antwoord geven op de vele vragen die de nabestaanden van Gerrit Jan Heijn, 23 jaar na de noodlottige dag, nog steeds hebben. De reconstructie,...

19-05-2010 21:30

Het kleinste meisje ter wereld

Documentaires bij SBS 6 - Het kleinste meisje ter wereld

De tweejarige Charlotte is het kleinste meisje ter wereld. Ze weegt slechts drie kilo en past kleding van pasgeboren baby's. Mensen die haar voor het eerst zien, denken vaak dat ze een pop is. Waarschijnlijk lijdt ze aan een zeldzame vorm v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Documentaires bij SBS 6 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaires bij SBS 6 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaires bij SBS 6 bij Documentaires bij SBS 6 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaires bij SBS 6. Heb je een uitzending van Documentaires bij SBS 6 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaires bij SBS 6 gemist

Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van Tiger Woods, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Het geheime leven van Tiger Woods gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Documentaires bij SBS 6? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaires bij SBS 6 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 26-06-2011 om 02:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord