Programma gemist?

Aflevering tijdens 182 - De landsgrenzen op tv worden voortdurend bedreigd. Of naar met het nou gaat om drugssmokkel, illegale met immigratie, inspecties of naar op tv het meenemen van verboden voorwerpen, de van douaniers houden het de allemaal naar in de in gaten. Het gaat op tv er soms heftig de aan toe en de douaniers hebben op er dan de ook hun handen van vol een aan.

Aflevering 50 - het De landsgrenzen uit worden voortdurend het bedreigd. Of het door nou gaat om tijdens drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties tijdens of met het meenemen van naar verboden voorwerpen, de douaniers houden met het allemaal in op tv de op tv gaten.

Aflevering tijdens 49 - De landsgrenzen het worden voortdurend bedreigd. Of het het op nou gaat het om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het met het meenemen van verboden voorwerpen, in de douaniers houden met het allemaal in de in naar gaten.

Aflevering 48 - op tv De landsgrenzen met worden door voortdurend bedreigd. Of het op nou gaat om drugssmokkel, uit illegale immigratie, inspecties tijdens of het meenemen van op tv verboden voorwerpen, naar de naar douaniers houden het allemaal door in de naar gaten.

Aflevering 47 op - De op landsgrenzen worden het voortdurend bedreigd. Of tijdens het nou gaat om drugssmokkel, tijdens illegale met immigratie, inspecties of het met meenemen van verboden tijdens voorwerpen, de douaniers de houden het op allemaal in de een gaten.

Aflevering 19 met - op tv De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. op tv Of het nou gaat door om drugssmokkel, illegale op in immigratie, inspecties of van het meenemen van verboden op tv voorwerpen, de douaniers houden het op tv op allemaal in de gaten. tijdens Het gaat er de soms heftig aan toe in en de op tv douaniers hebben er op tv dan ook hun handen de vol op tv aan.

Aflevering tijdens 18 - De op tv landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of in het nou gaat een de om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties het of het meenemen van van verboden voorwerpen, de uit uit douaniers houden het allemaal in de de gaten. Het op gaat op tv er soms heftig aan op tv toe en de douaniers op hebben er dan ook uit in hun handen vol in aan.

Aflevering 17 van - De landsgrenzen in worden voortdurend bedreigd. Of door het nou uit gaat in om drugssmokkel, illegale met immigratie, inspecties of het meenemen het van verboden voorwerpen, de in douaniers houden de het allemaal in de naar een gaten. Het gaat het er soms heftig de aan toe en door de douaniers hebben de er dan ook uit hun handen vol op aan.

Aflevering tijdens 16 - De landsgrenzen op tv worden voortdurend bedreigd. Of op tv het naar nou gaat om drugssmokkel, door illegale de immigratie, inspecties of van het meenemen van verboden voorwerpen, met de douaniers op tv houden het allemaal in de in de gaten. Het gaat er het soms heftig aan de toe en de douaniers een hebben een er dan ook hun op tv handen vol naar aan.

Aflevering 15 - een De een landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of de het nou gaat door om drugssmokkel, op illegale het immigratie, inspecties of het meenemen van de met verboden voorwerpen, de douaniers houden naar het allemaal in op de tijdens gaten. Het gaat op tv er soms heftig aan toe en naar de de douaniers hebben er dan van ook hun handen vol in op aan.

Aflevering 2 een - De op tv landsgrenzen worden tijdens voortdurend bedreigd. Of het in nou gaat om drugssmokkel, illegale op tv door immigratie, inspecties of het meenemen van in door verboden voorwerpen, de van douaniers houden het allemaal in de in in gaten.

Aflevering 1 - het De landsgrenzen tijdens worden voortdurend van bedreigd. Of het naar nou gaat om drugssmokkel, illegale een immigratie, inspecties of uit het op meenemen van op tv verboden voorwerpen, de met douaniers houden het tijdens allemaal in de uit gaten.

Aflevering 14 het - op De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. van Of het nou de gaat om van drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties op tv of het meenemen van van naar verboden voorwerpen, de douaniers door houden het allemaal in een de gaten. Het door gaat door er soms heftig aan toe van en de tijdens douaniers hebben er dan op ook hun handen vol uit uit aan.

Aflevering 13 uit - De uit landsgrenzen worden een voortdurend bedreigd. Of het nou gaat naar de om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of tijdens het meenemen de van met verboden voorwerpen, de douaniers houden het op tv allemaal een in de gaten. de Het gaat er soms het heftig op aan toe en de douaniers hebben in er dan ook naar hun door handen vol van aan.

Aflevering het 180 - tijdens De landsgrenzen worden naar voortdurend bedreigd. Of het nou naar gaat om het drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het het meenemen van op met verboden voorwerpen, de douaniers houden de het uit allemaal in de gaten. Het gaat op uit er soms heftig op tv aan toe en de douaniers naar hebben er dan ook naar met hun handen vol door aan.

april 2020
26-01-2020 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 182 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

12-01-2020 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 50 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

12-01-2020 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 49 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

05-01-2020 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 48 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

05-01-2020 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 47 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

29-12-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 19 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

22-12-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 18 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

15-12-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 17 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

08-12-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 16 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

01-12-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 15 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

24-11-2019 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 2 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

24-11-2019 18:55

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 1 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

24-11-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 14 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

17-11-2019 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 13 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

10-11-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 180 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 31. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Border Security gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Border Security de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Border Security bij Border Security liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Border Security. Heb je een uitzending van Border Security gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Border Security gemist

In Border Security worden grensbewakers gevolgd tijdens een 'gewone' dag werk. De Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd met technologische scanners, camera’s en detectoren. Ondanks deze maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en andere personen met slechte bedoelingen er nogal eens in deze apparatuur te omzeilen en de speurhonden om de tuin te leiden. De douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om het land in te komen. Border Security volgt de speciaal opgeleide grensagenten op de Australische en Amerikaanse luchthavens. Zij gebruiken hun intuïtie, lezen de lichaamstaal van de passagiers, letten op de kleinste foutjes in de verhalen van reizigers en halen zo de verdachten uit de lange rijen.

Uitzending gemist van Border Security? Hier kun je alle uitzendingen van Border Security kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 459
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!