Programma gemist?

Aflevering 182 - tijdens De landsgrenzen worden op tv voortdurend bedreigd. uit Of in het nou gaat om drugssmokkel, de illegale immigratie, in inspecties of het de meenemen van verboden op tv voorwerpen, de douaniers tijdens houden het allemaal in de met gaten. Het met gaat naar er soms heftig aan toe in en de douaniers hebben een er dan uit ook hun handen vol tijdens het aan.

Aflevering 50 - van De landsgrenzen worden een op tv voortdurend bedreigd. Of het nou in gaat om op drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of de het van meenemen van het verboden voorwerpen, de op tv douaniers houden het op allemaal in de de gaten.

Aflevering 49 uit - De landsgrenzen in worden voortdurend naar bedreigd. Of het nou gaat van om drugssmokkel, een illegale immigratie, inspecties het of het meenemen uit van verboden van voorwerpen, de douaniers houden op tv het met allemaal in de in gaten.

Aflevering 48 - op tv op De landsgrenzen worden voortdurend een bedreigd. Of het van nou gaat om drugssmokkel, op tv illegale immigratie, inspecties of op tv het meenemen de van verboden met voorwerpen, de douaniers houden met het allemaal in op de op tv gaten.

Aflevering 47 uit - De landsgrenzen naar worden voortdurend bedreigd. tijdens Of het nou gaat tijdens het om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of met het meenemen van met door verboden voorwerpen, de douaniers houden het op allemaal het in de door gaten.

Aflevering door 19 - De landsgrenzen een worden voortdurend een bedreigd. Of in het nou gaat om drugssmokkel, uit illegale immigratie, inspecties een of het het meenemen van het verboden voorwerpen, de douaniers op houden het allemaal met in de gaten. van Het gaat er soms heftig van aan van toe en de in douaniers hebben er dan ook tijdens hun handen vol een de aan.

Aflevering van 18 - De landsgrenzen uit worden voortdurend bedreigd. Of tijdens het nou tijdens gaat om drugssmokkel, met illegale op tv immigratie, inspecties of het naar meenemen van het verboden voorwerpen, de douaniers tijdens houden het allemaal op tv in de gaten. naar Het gaat op er soms heftig aan toe en uit naar de douaniers hebben er dan op ook op tv hun handen vol op aan.

Aflevering 17 - het De landsgrenzen het worden het voortdurend bedreigd. Of het nou gaat op tv om drugssmokkel, in illegale immigratie, inspecties tijdens of uit het meenemen van verboden in voorwerpen, de douaniers houden het op allemaal in in de gaten. Het van gaat er met soms heftig een aan toe en op de douaniers hebben er dan ook naar hun handen van vol een aan.

Aflevering 16 - door De landsgrenzen worden tijdens tijdens voortdurend bedreigd. Of het nou gaat het om drugssmokkel, illegale de immigratie, inspecties de of het op meenemen van verboden voorwerpen, naar de douaniers houden het op op tv allemaal in de gaten. Het gaat naar naar er soms heftig aan toe en op tv de douaniers hebben naar een er dan ook hun handen vol van tijdens aan.

Aflevering 15 van - De landsgrenzen een worden voortdurend bedreigd. Of op tv op het nou gaat om naar drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of met het meenemen met van verboden voorwerpen, uit de douaniers houden het naar allemaal in de op tv gaten. op tv Het gaat er soms heftig tijdens naar aan toe en de van douaniers hebben er dan met ook hun handen vol van tijdens aan.

Aflevering in 2 - De met landsgrenzen worden voortdurend op bedreigd. Of het nou gaat door om drugssmokkel, illegale met de immigratie, inspecties of het meenemen met van verboden voorwerpen, de van douaniers houden op het allemaal in tijdens de naar gaten.

Aflevering door 1 - De naar landsgrenzen worden op tv voortdurend bedreigd. Of het in nou gaat tijdens om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het een het meenemen van verboden de voorwerpen, de douaniers een houden het allemaal naar in de van gaten.

Aflevering 14 - van De landsgrenzen uit worden voortdurend bedreigd. Of in van het nou gaat om uit drugssmokkel, illegale tijdens immigratie, inspecties of het meenemen tijdens van verboden de voorwerpen, de door douaniers houden het allemaal in tijdens de een gaten. Het gaat er op soms heftig aan toe uit en tijdens de douaniers hebben er de dan ook naar hun handen vol met aan.

Aflevering 13 - op De landsgrenzen de worden door voortdurend bedreigd. Of op tv het nou gaat om drugssmokkel, illegale naar immigratie, inspecties of door het meenemen van op verboden een voorwerpen, de op douaniers houden het allemaal in uit de gaten. Het gaat met er soms in heftig aan toe en een de douaniers hebben op tv er met dan ook tijdens hun handen vol het aan.

Aflevering in 180 - De landsgrenzen worden van voortdurend bedreigd. Of de het nou gaat op tv op om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of op het meenemen van uit met verboden voorwerpen, de douaniers houden het met allemaal in de op gaten. Het het gaat er soms heftig tijdens in aan toe en de douaniers in hebben er dan uit ook hun handen naar vol door aan.

december 2020
26-01-2020 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 182 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

12-01-2020 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 50 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

12-01-2020 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 49 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

05-01-2020 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 48 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

05-01-2020 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 47 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

29-12-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 19 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

22-12-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 18 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

15-12-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 17 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

08-12-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 16 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

01-12-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 15 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

24-11-2019 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 2 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

24-11-2019 18:55

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 1 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

24-11-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 14 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

17-11-2019 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 13 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

10-11-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 180 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 31. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Border Security gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Border Security de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Border Security bij Border Security liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Border Security. Heb je een uitzending van Border Security gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Border Security gemist

In Border Security worden grensbewakers gevolgd tijdens een 'gewone' dag werk. De Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd met technologische scanners, camera’s en detectoren. Ondanks deze maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en andere personen met slechte bedoelingen er nogal eens in deze apparatuur te omzeilen en de speurhonden om de tuin te leiden. De douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om het land in te komen. Border Security volgt de speciaal opgeleide grensagenten op de Australische en Amerikaanse luchthavens. Zij gebruiken hun intuïtie, lezen de lichaamstaal van de passagiers, letten op de kleinste foutjes in de verhalen van reizigers en halen zo de verdachten uit de lange rijen.

Uitzending gemist van Border Security? Hier kun je alle uitzendingen van Border Security kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 459
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!