Programma gemist?

Seizoen 11 de - Aflevering 5 - op Australische de realityreeks

Seizoen tijdens 2 - Aflevering 14 uit - Realityreeks in over het werk van naar douane-inspecteurs en grensagenten het in Australië. In het naar westen van Sydney bereidt naar de uit douane zich voor op tv om een inval in een met meubelfabriek te doen. van in De officiers vermoeden dat op tv er heel wat illegalen naar aan het het werk zijn de en verwachten geen hartelijke ontvangst. In de het postsorteercentrum ontdekt op tv Susan dat op de inhoud van een naar postpakket niet zo op tv onschuldig is als met de in verpakking laat uitschijnen. de De douanebeambten staan op vaak versteld van op de creativiteit uit waarmee criminelen te werk naar gaan om illegale goederen te door verstoppen. Justin keert op terug naar met Australië na zijn drie een op tv maanden lange reis door in Europa. Justin beseft niet uit dat een hij mogelijk mond-en-klauwzeer tijdens in Australië heeft in binnengebracht.

Seizoen uit 2 - Aflevering 13 de - Realityreeks over in het werk van douane-inspecteurs door tijdens en grensagenten in Australië. In van de luchthaven van Melbourne zoekt uit douanier Michael een in de van koffer van een student naar naar tijdens een vuurwapen. Hij vindt de een revolver, maar is de het een echt wapen naar of de een aansteker? Twee postpakketten met op tv identieke naar inhoud moeten via door de luchtpost naar tijdens Japan. Dat tijdens kan geen toeval het zijn en de dozen naar worden dan ook de geopend. Gelukkig maar, want tijdens in het de sokken worden hagedissen gevonden. door - van Een koppel uit Cyprus probeert een naar grote hoeveelheid kaas op en andere voedingsproducten uit Australië binnen te tijdens brengen. Het echtpaar uit heeft tijdens geen aangifte gedaan en dat op kan hen een op uit zware boete opleveren. In in de luchthaven van Melbourne doorzoeken uit de de douaniers de bagage van van twee het Indische schoenverkopers.

Aflevering met 4 - De landsgrenzen worden op tv op tv voortdurend bedreigd. Of het nou gaat van om de drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties in of het op tv meenemen van verboden voorwerpen, de tijdens op tv douaniers houden het tijdens allemaal in de gaten. Het gaat op tv er soms heftig op aan toe en een de douaniers met hebben er het dan ook hun handen tijdens vol tijdens aan.

Aflevering 3 op tv - De landsgrenzen worden op voortdurend bedreigd. tijdens Of het het nou gaat om drugssmokkel, illegale de immigratie, van inspecties of het meenemen door van verboden in voorwerpen, de douaniers een houden het van allemaal in de op gaten. Het gaat er soms heftig naar aan door toe en de douaniers naar hebben er dan ook naar hun met handen vol de aan.

Aflevering 185 met - De landsgrenzen worden het voortdurend bedreigd. Of op uit het nou gaat om drugssmokkel, het illegale de immigratie, inspecties of het uit meenemen van het verboden voorwerpen, de douaniers met houden het allemaal in de het gaten. Het gaat op tv er naar soms heftig aan in toe en de douaniers naar hebben er in dan ook in hun handen vol tijdens aan.

Aflevering in 2 - door De landsgrenzen worden voortdurend uit bedreigd. Of het nou gaat naar om drugssmokkel, het illegale immigratie, inspecties of uit het meenemen van met verboden voorwerpen, de door douaniers houden een het allemaal naar in de gaten. Het gaat met er soms een heftig aan toe en een de douaniers hebben het er dan met ook hun handen vol met naar aan.

Aflevering een 184 - De landsgrenzen worden op voortdurend tijdens bedreigd. Of het nou gaat van om drugssmokkel, op tv illegale immigratie, inspecties of het het meenemen de van tijdens verboden voorwerpen, de uit douaniers houden het allemaal in door de gaten. Het gaat op in er soms heftig aan toe tijdens en de tijdens douaniers hebben door er dan ook hun handen vol een van aan.

Aflevering 183 in - De landsgrenzen worden in voortdurend bedreigd. van Of het de nou gaat om drugssmokkel, op tv illegale op tv immigratie, inspecties of in het meenemen van op verboden voorwerpen, de douaniers uit houden het allemaal in de in gaten. Het uit gaat er soms heftig het aan de toe en uit de douaniers hebben er dan naar ook hun handen met vol met aan.

Aflevering uit 182 - De landsgrenzen tijdens worden voortdurend bedreigd. Of met het nou met gaat om drugssmokkel, illegale op tv immigratie, inspecties met of het het meenemen van verboden voorwerpen, naar de douaniers houden in het met allemaal in de gaten. Het gaat met er soms naar heftig aan toe het en de douaniers met hebben er dan ook van hun handen vol door met aan.

Aflevering 50 - op tv naar De landsgrenzen worden voortdurend uit bedreigd. Of naar het nou gaat tijdens om drugssmokkel, illegale uit immigratie, inspecties of het meenemen van uit verboden voorwerpen, de tijdens douaniers een houden het allemaal in tijdens de in gaten.

Aflevering op tv 49 - De landsgrenzen op worden voortdurend op tv bedreigd. Of het een nou gaat om drugssmokkel, illegale naar immigratie, het inspecties of het meenemen tijdens van verboden voorwerpen, de de douaniers naar houden het allemaal de in de op tv gaten.

Aflevering uit 48 - De landsgrenzen worden met voortdurend door bedreigd. Of het nou in gaat om een drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of tijdens het meenemen van met verboden voorwerpen, de het douaniers houden in het allemaal met in de een gaten.

Aflevering uit 47 - tijdens De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. uit Of het nou gaat een op tv om drugssmokkel, illegale immigratie, naar inspecties of het meenemen het van op tv verboden voorwerpen, de douaniers met houden het allemaal in de op tv de gaten.

Aflevering 19 - naar De landsgrenzen worden het voortdurend met bedreigd. Of het nou met gaat om op drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of in een het meenemen van verboden in voorwerpen, de douaniers een houden het een allemaal in de gaten. Het tijdens gaat er op tv soms heftig aan een toe en de douaniers hebben naar er dan ook tijdens tijdens hun handen vol een aan.

februari 2020
16-02-2020 18:55

Border Security

Border Security - Border Security

Seizoen 11 - Aflevering 5 - Australische realityreeks

16-02-2020 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten in Australië. In het westen van Sydney bereidt de douane zich voor om een inval in een meubelfabriek te doen. De officiers vermoeden dat er heel ...

16-02-2020 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten in Australië. In de luchthaven van Melbourne zoekt douanier Michael in de koffer van een student naar een vuurwapen. Hij vindt een revolver, maar...

09-02-2020 19:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 4 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan ...

09-02-2020 18:55

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 3 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan ...

09-02-2020 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 185 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

02-02-2020 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 2 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan ...

02-02-2020 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 184 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

02-02-2020 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 183 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

26-01-2020 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 182 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

12-01-2020 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 50 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

12-01-2020 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 49 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

05-01-2020 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 48 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

05-01-2020 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 47 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

29-12-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 19 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 31. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Border Security gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Border Security de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Border Security bij Border Security liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Border Security. Heb je een uitzending van Border Security gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Border Security gemist

In Border Security worden grensbewakers gevolgd tijdens een 'gewone' dag werk. De Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd met technologische scanners, camera’s en detectoren. Ondanks deze maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en andere personen met slechte bedoelingen er nogal eens in deze apparatuur te omzeilen en de speurhonden om de tuin te leiden. De douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om het land in te komen. Border Security volgt de speciaal opgeleide grensagenten op de Australische en Amerikaanse luchthavens. Zij gebruiken hun intuïtie, lezen de lichaamstaal van de passagiers, letten op de kleinste foutjes in de verhalen van reizigers en halen zo de verdachten uit de lange rijen.

Uitzending gemist van Border Security? Hier kun je alle uitzendingen van Border Security kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 453
  • Laatste uitzending op 16-02-2020 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!