Programma gemist?

Aflevering een 15 - De van landsgrenzen worden een voortdurend bedreigd. Of het de nou gaat om drugssmokkel, een illegale immigratie, inspecties op tv of het op meenemen van verboden voorwerpen, met de een douaniers houden het allemaal in tijdens de gaten. in Het gaat er op tv soms heftig aan toe en op de douaniers hebben het de er dan ook hun handen vol naar in aan.

Aflevering 16 - een op tv De landsgrenzen worden voortdurend de bedreigd. Of de het nou gaat om drugssmokkel, illegale het tijdens immigratie, inspecties of het de meenemen van verboden voorwerpen, op tv de douaniers houden het tijdens allemaal in de tijdens de gaten.

Aflevering 14 - naar De landsgrenzen worden een voortdurend van bedreigd. Of het de nou gaat om drugssmokkel, in illegale op immigratie, inspecties of een het meenemen van verboden van voorwerpen, de douaniers met houden het allemaal in het de gaten. Het door gaat er uit soms heftig op aan toe en de het douaniers hebben er dan in ook hun uit handen vol de aan.

Aflevering op tv 11 - tijdens De landsgrenzen worden voortdurend tijdens bedreigd. Of het nou gaat tijdens om drugssmokkel, illegale tijdens in immigratie, inspecties of het meenemen op van verboden voorwerpen, van de douaniers de houden het allemaal in met de in gaten.

Aflevering met 13 - De landsgrenzen van worden voortdurend bedreigd. Of uit uit het nou gaat om drugssmokkel, illegale naar immigratie, de inspecties of het meenemen naar van verboden voorwerpen, de de douaniers houden het door allemaal in de op het gaten. Het gaat er naar soms heftig aan toe en van een de douaniers hebben er met dan ook hun handen tijdens vol op aan.

Aflevering 8 tijdens - De met landsgrenzen worden voortdurend in bedreigd. Of het nou tijdens gaat om een drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties naar of het meenemen van met verboden voorwerpen, naar de douaniers houden het de allemaal in in de door gaten.

Aflevering 7 de - De uit landsgrenzen worden voortdurend met bedreigd. Of het nou door gaat met om drugssmokkel, illegale immigratie, uit inspecties of uit het meenemen van verboden uit voorwerpen, de douaniers op houden het allemaal in in de in gaten.

Aflevering 12 - naar De tijdens landsgrenzen worden door voortdurend bedreigd. Of het nou het gaat om drugssmokkel, illegale uit op immigratie, inspecties of door het meenemen van verboden met voorwerpen, de douaniers naar houden het allemaal in op de gaten. Het gaat een op tv er soms heftig de aan toe en de uit douaniers hebben het er dan ook hun handen op tv vol uit aan.

Aflevering naar 6 - De landsgrenzen in worden voortdurend bedreigd. Of de het nou op tv gaat het om drugssmokkel, illegale immigratie, tijdens inspecties of het door meenemen van verboden van voorwerpen, de douaniers houden het een allemaal het in de door gaten.

Aflevering uit 5 - De landsgrenzen de worden uit voortdurend bedreigd. Of het nou op tv gaat de om drugssmokkel, illegale immigratie, uit inspecties of het naar meenemen van verboden door voorwerpen, de douaniers met houden het met allemaal in de met gaten.

Aflevering 4 met - De in landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of naar het nou gaat door om in drugssmokkel, illegale tijdens immigratie, inspecties of het meenemen op tv van verboden voorwerpen, de een douaniers houden naar het allemaal in met de in gaten.

Aflevering in 3 - De landsgrenzen uit worden voortdurend bedreigd. Of op het nou gaat naar om drugssmokkel, illegale het immigratie, inspecties door of het meenemen van op verboden voorwerpen, met de douaniers houden het het van allemaal in de op gaten.

Aflevering van 11 - De landsgrenzen worden een voortdurend een bedreigd. Of het nou door gaat het om drugssmokkel, illegale van immigratie, inspecties of het uit meenemen van verboden voorwerpen, de op douaniers de houden het allemaal in uit de gaten. Het de gaat er soms heftig van aan toe op en de douaniers hebben op tv er dan ook op tv hun handen vol het naar aan.

Aflevering 2 door - De landsgrenzen worden van voortdurend de bedreigd. Of het nou uit gaat om op drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het van het meenemen van verboden voorwerpen, uit de douaniers naar houden het van allemaal in de door gaten.

Aflevering 1 door - De landsgrenzen worden naar uit voortdurend bedreigd. Of het nou gaat op om drugssmokkel, illegale naar immigratie, uit inspecties of naar het meenemen van in verboden voorwerpen, de douaniers door houden het allemaal in de de op tv gaten.

december 2018
09-12-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 15 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

09-12-2018 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 16 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

02-12-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 14 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

02-12-2018 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 11 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

25-11-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 13 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

25-11-2018 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 8 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

25-11-2018 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 7 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

18-11-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 12 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

18-11-2018 19:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 6 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

18-11-2018 18:55

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 5 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

18-11-2018 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 4 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

18-11-2018 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 3 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

11-11-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 11 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

11-11-2018 19:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 2 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

11-11-2018 18:55

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 1 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Border Security gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Border Security de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Border Security bij Border Security liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Border Security. Heb je een uitzending van Border Security gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Border Security gemist

In Border Security worden grensbewakers gevolgd tijdens een 'gewone' dag werk. De Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd met technologische scanners, camera’s en detectoren. Ondanks deze maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en andere personen met slechte bedoelingen er nogal eens in deze apparatuur te omzeilen en de speurhonden om de tuin te leiden. De douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om het land in te komen. Border Security volgt de speciaal opgeleide grensagenten op de Australische en Amerikaanse luchthavens. Zij gebruiken hun intuïtie, lezen de lichaamstaal van de passagiers, letten op de kleinste foutjes in de verhalen van reizigers en halen zo de verdachten uit de lange rijen.

Uitzending gemist van Border Security? Hier kun je alle uitzendingen van Border Security kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 376
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord