Programma gemist?

Aflevering een 40 - De landsgrenzen worden de voortdurend naar bedreigd. Of het nou uit gaat om op tv drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties op of het meenemen op van naar verboden voorwerpen, de douaniers uit houden het allemaal in de een van gaten.

Aflevering de 70 - De landsgrenzen uit worden voortdurend met bedreigd. Of het nou gaat door om drugssmokkel, een illegale de immigratie, inspecties of het meenemen van naar verboden voorwerpen, de in douaniers houden naar het allemaal op in de van gaten.

Aflevering 69 naar - De het landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of tijdens de het nou gaat tijdens om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of naar het uit meenemen van tijdens verboden voorwerpen, de douaniers houden op het tijdens allemaal in de door gaten.

Aflevering tijdens 68 - De van landsgrenzen worden een voortdurend bedreigd. Of met het nou gaat om drugssmokkel, tijdens illegale immigratie, inspecties naar of het meenemen naar van verboden het voorwerpen, de douaniers houden van het allemaal door in de uit gaten.

Aflevering 36 - in De landsgrenzen door worden het voortdurend bedreigd. Of een het nou gaat om op drugssmokkel, illegale immigratie, tijdens inspecties of het meenemen in van verboden voorwerpen, de met douaniers op houden het allemaal tijdens in de de gaten.

Aflevering door 13 - met De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of op het van nou gaat om drugssmokkel, een illegale immigratie, inspecties door of het meenemen van het de verboden voorwerpen, de douaniers door houden het allemaal door in de gaten. Het gaat met er soms door heftig aan toe op en op de douaniers hebben er een dan ook hun met handen vol het aan.

Aflevering de 154 - De landsgrenzen in worden voortdurend bedreigd. Of met het op tv nou gaat om drugssmokkel, een illegale immigratie, op inspecties of de het meenemen van verboden voorwerpen, de in douaniers op houden het allemaal in het de uit gaten. Het gaat er tijdens soms heftig aan toe tijdens en de douaniers tijdens hebben er in dan ook hun op handen vol van aan.

Aflevering 153 - op tv De landsgrenzen met worden naar voortdurend bedreigd. Of het het nou gaat om drugssmokkel, illegale tijdens op immigratie, inspecties of het met meenemen van verboden voorwerpen, tijdens de tijdens douaniers houden het met allemaal in de gaten. met Het gaat er soms heftig naar aan toe en in de douaniers de hebben er dan de ook hun in handen vol uit aan.

Aflevering in 152 - De landsgrenzen worden door voortdurend bedreigd. met Of het nou de gaat om de drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of door het meenemen van van verboden voorwerpen, de de door douaniers houden het een allemaal in de op tv gaten. Het gaat er soms heftig in aan toe met en de douaniers op hebben uit er dan ook hun naar handen vol door aan.

Aflevering uit 151 - De landsgrenzen tijdens worden voortdurend bedreigd. Of de het nou gaat het om in drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties op of tijdens het meenemen van van verboden voorwerpen, de douaniers houden door het met allemaal in de gaten. Het gaat tijdens met er soms heftig op aan toe en de met douaniers hebben er dan ook in hun handen op vol van aan.

Aflevering 45 - op tv De op landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. van Of het tijdens nou gaat om drugssmokkel, tijdens illegale immigratie, met inspecties of het meenemen op van verboden voorwerpen, de in douaniers tijdens houden het allemaal in tijdens de naar gaten.

Aflevering op tv 151 - uit De landsgrenzen worden voortdurend uit bedreigd. Of het nou door gaat om drugssmokkel, illegale uit immigratie, in inspecties of het meenemen van in verboden voorwerpen, de tijdens douaniers houden het op allemaal in door de met gaten. Het gaat het er soms heftig aan toe in en de douaniers op hebben er dan ook in tijdens hun handen vol tijdens aan.

Aflevering 150 uit - De landsgrenzen naar worden voortdurend door bedreigd. Of het het nou gaat naar om drugssmokkel, illegale tijdens immigratie, inspecties of het meenemen van van van verboden voorwerpen, de uit douaniers houden het allemaal op in de gaten. Het gaat op tv er soms naar heftig aan toe en op de door douaniers hebben er op tv dan ook hun handen op tv vol het aan.

Aflevering een 43 - het De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. naar Of op het nou gaat om op tv drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of de het de meenemen van door verboden voorwerpen, de douaniers van houden het naar allemaal in de de gaten.

Aflevering 42 in - De landsgrenzen op tv worden voortdurend bedreigd. Of door het het nou gaat om op tv drugssmokkel, illegale in immigratie, inspecties of het naar meenemen van op tv verboden voorwerpen, de douaniers houden het het allemaal in in de uit gaten.

juni 2019
05-05-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 40 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 70 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 69 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 68 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 36 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

31-03-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 13 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

24-03-2019 18:10

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 154 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

17-03-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 153 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

10-03-2019 18:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 152 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

03-03-2019 18:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 151 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

28-02-2019 00:10

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 45 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

17-02-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 151 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

10-02-2019 18:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 150 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

30-01-2019 00:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 43 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

26-01-2019 00:10

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 42 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 28. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Border Security gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Border Security de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Border Security bij Border Security liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Border Security. Heb je een uitzending van Border Security gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Border Security gemist

In Border Security worden grensbewakers gevolgd tijdens een 'gewone' dag werk. De Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd met technologische scanners, camera’s en detectoren. Ondanks deze maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en andere personen met slechte bedoelingen er nogal eens in deze apparatuur te omzeilen en de speurhonden om de tuin te leiden. De douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om het land in te komen. Border Security volgt de speciaal opgeleide grensagenten op de Australische en Amerikaanse luchthavens. Zij gebruiken hun intuïtie, lezen de lichaamstaal van de passagiers, letten op de kleinste foutjes in de verhalen van reizigers en halen zo de verdachten uit de lange rijen.

Uitzending gemist van Border Security? Hier kun je alle uitzendingen van Border Security kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 408
  • Laatste uitzending op 05-05-2019 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord