Programma gemist?

Aflevering naar 4 - naar De landsgrenzen worden voortdurend met bedreigd. Of het nou uit gaat met om drugssmokkel, illegale immigratie, het inspecties of het meenemen van op verboden voorwerpen, de in douaniers houden met het op allemaal in de gaten. Het gaat naar er op tv soms heftig aan toe en op de douaniers uit hebben er dan ook op op hun handen vol het aan.

Aflevering de 3 - De landsgrenzen worden de met voortdurend bedreigd. Of het nou gaat de om van drugssmokkel, illegale tijdens immigratie, inspecties of het meenemen in van verboden voorwerpen, het de douaniers houden het uit allemaal uit in de gaten. op tv Het gaat er de soms heftig een aan toe en de uit douaniers hebben er dan in ook hun in handen vol tijdens aan.

Aflevering tijdens 2 - De landsgrenzen worden op tv voortdurend bedreigd. een Of het nou met gaat om drugssmokkel, een illegale immigratie, op tv inspecties of op tv het meenemen van verboden voorwerpen, een de douaniers houden het de allemaal in de van gaten. Het gaat tijdens er naar soms heftig aan tijdens toe en de het douaniers hebben er van dan ook hun handen een vol op tv aan.

Aflevering 1 - het De op landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of met het nou door gaat om van drugssmokkel, illegale door immigratie, inspecties of het op meenemen van verboden voorwerpen, naar de douaniers houden het met allemaal in in de naar gaten. Het gaat er soms in heftig aan naar toe en de de douaniers hebben er door dan ook in hun handen vol op aan.

Aflevering op tv 136 - De door landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. met Of het van nou gaat op tv om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties op tv of uit het meenemen van naar verboden voorwerpen, de douaniers houden tijdens het allemaal met in de gaten. Het gaat de er tijdens soms heftig van aan toe en de douaniers hebben in er uit dan ook de hun handen vol uit aan.

Aflevering de 134 - De landsgrenzen uit worden een voortdurend bedreigd. Of op het nou gaat de om drugssmokkel, illegale naar immigratie, inspecties of de het meenemen van uit verboden voorwerpen, de douaniers een houden het allemaal in de door tijdens gaten.

Aflevering 133 een - De landsgrenzen worden de uit voortdurend bedreigd. Of het uit nou gaat om drugssmokkel, illegale een immigratie, een inspecties of het met meenemen van verboden voorwerpen, de een douaniers houden het met allemaal in naar de op gaten.

Aflevering met 51 - De landsgrenzen op worden voortdurend het bedreigd. Of het nou naar gaat de om drugssmokkel, illegale het immigratie, inspecties of het in meenemen van verboden voorwerpen, de naar douaniers houden in het op allemaal in de het gaten.

Aflevering 112 - een De landsgrenzen worden op in voortdurend bedreigd. Of het nou gaat het om op tv drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties een of het meenemen van de verboden voorwerpen, op de douaniers houden het het met allemaal in de met gaten.

Aflevering in 40 - door De landsgrenzen worden voortdurend in bedreigd. Of het nou van gaat om op drugssmokkel, illegale immigratie, tijdens inspecties of het een meenemen van verboden voorwerpen, de met douaniers met houden het allemaal tijdens in de de gaten.

Aflevering het 70 - De uit landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of door het nou tijdens gaat om drugssmokkel, illegale naar op immigratie, inspecties of het meenemen van naar uit verboden voorwerpen, de douaniers houden het naar het allemaal in de in gaten.

Aflevering een 69 - met De landsgrenzen worden voortdurend in bedreigd. Of het nou het gaat om met drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties met of het met meenemen van van verboden voorwerpen, de douaniers houden het van allemaal in de uit op tv gaten.

Aflevering naar 68 - De landsgrenzen worden een voortdurend bedreigd. Of het het nou op gaat om drugssmokkel, illegale in immigratie, het inspecties of het naar meenemen van tijdens verboden voorwerpen, de douaniers houden tijdens het naar allemaal in de op tv gaten.

Aflevering 36 - van door De landsgrenzen worden met voortdurend bedreigd. Of tijdens het nou gaat uit om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties naar of het uit meenemen van verboden een voorwerpen, de douaniers houden op het allemaal het in de het gaten.

Aflevering 13 op - De op landsgrenzen worden naar voortdurend bedreigd. Of van het nou gaat om drugssmokkel, het illegale immigratie, inspecties of op tv het het meenemen van verboden voorwerpen, de de naar douaniers houden het allemaal tijdens in de gaten. Het gaat het er soms heftig een aan een toe en door de douaniers hebben er dan in ook hun handen vol tijdens uit aan.

september 2019
15-09-2019 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 4 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan ...

08-09-2019 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 3 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan ...

01-09-2019 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 2 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan ...

25-08-2019 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 1 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan ...

25-08-2019 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 136 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

18-08-2019 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 134 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

18-08-2019 19:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 133 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

08-08-2019 00:15

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 51 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

14-07-2019 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 112 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

05-05-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 40 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 70 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 69 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 68 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 36 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

31-03-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 13 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 28. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Border Security gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Border Security de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Border Security bij Border Security liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Border Security. Heb je een uitzending van Border Security gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Border Security gemist

In Border Security worden grensbewakers gevolgd tijdens een 'gewone' dag werk. De Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd met technologische scanners, camera’s en detectoren. Ondanks deze maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en andere personen met slechte bedoelingen er nogal eens in deze apparatuur te omzeilen en de speurhonden om de tuin te leiden. De douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om het land in te komen. Border Security volgt de speciaal opgeleide grensagenten op de Australische en Amerikaanse luchthavens. Zij gebruiken hun intuïtie, lezen de lichaamstaal van de passagiers, letten op de kleinste foutjes in de verhalen van reizigers en halen zo de verdachten uit de lange rijen.

Uitzending gemist van Border Security? Hier kun je alle uitzendingen van Border Security kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 417
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord