Programma gemist?

Aflevering met 130 - De landsgrenzen op worden voortdurend uit bedreigd. Of het de nou gaat om drugssmokkel, illegale in immigratie, op inspecties of door het meenemen van verboden de voorwerpen, de in douaniers houden het allemaal in het de tijdens gaten.

Aflevering naar 129 - De landsgrenzen in worden voortdurend van bedreigd. Of het nou gaat van om drugssmokkel, illegale een immigratie, inspecties of op tv in het meenemen van verboden voorwerpen, tijdens de op douaniers houden het allemaal in de met tijdens gaten.

Aflevering naar 128 - De landsgrenzen worden met voortdurend bedreigd. Of de het het nou gaat om drugssmokkel, het illegale immigratie, tijdens inspecties of het meenemen van met verboden tijdens voorwerpen, de douaniers in houden het allemaal naar in de van gaten.

Aflevering in 127 - het De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. uit Of het nou gaat uit om drugssmokkel, illegale tijdens immigratie, inspecties een of het door meenemen van verboden voorwerpen, op tv de douaniers op houden het allemaal in door de het gaten.

Aflevering de 126 - De naar landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. de Of een het nou gaat in om drugssmokkel, illegale immigratie, het inspecties of het meenemen met van tijdens verboden voorwerpen, de met douaniers houden het allemaal op tv in de een gaten.

Aflevering door 125 - De landsgrenzen op worden een voortdurend bedreigd. Of het de nou gaat om drugssmokkel, illegale het immigratie, inspecties in of het uit meenemen van verboden voorwerpen, de naar van douaniers houden het allemaal tijdens in de door gaten.

Aflevering 124 - naar tijdens De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of een het op tv nou gaat om drugssmokkel, in illegale op immigratie, inspecties of het meenemen van op tv verboden voorwerpen, de op tv douaniers de houden het allemaal in op tv de van gaten.

Aflevering 123 - met De het landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. op Of het nou gaat op tv om tijdens drugssmokkel, illegale immigratie, van inspecties of het uit meenemen van verboden voorwerpen, de met douaniers houden het tijdens allemaal in de tijdens een gaten.

Aflevering 122 - van De landsgrenzen worden van van voortdurend bedreigd. Of het nou gaat door om van drugssmokkel, illegale immigratie, op tv inspecties of het meenemen van op verboden voorwerpen, de met naar douaniers houden het allemaal in de de tijdens gaten.

Aflevering de 121 - De landsgrenzen worden een de voortdurend bedreigd. Of het nou gaat het om drugssmokkel, illegale van immigratie, inspecties op tv of het het meenemen van van verboden voorwerpen, de door douaniers houden het op tv allemaal in de met gaten.

Aflevering door 120 - in De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. het Of op tv het nou gaat een om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het tijdens het meenemen van het verboden voorwerpen, de douaniers het houden het op tv allemaal in de met gaten.

Aflevering van 119 - De landsgrenzen worden een voortdurend de bedreigd. Of het nou gaat op tv de om drugssmokkel, illegale op tv immigratie, inspecties of het meenemen op tv van verboden op voorwerpen, de douaniers tijdens houden het allemaal in in de van gaten.

Aflevering een 118 - De tijdens landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. tijdens Of op het nou gaat om drugssmokkel, illegale het van immigratie, inspecties of het meenemen uit van verboden voorwerpen, de op tv het douaniers houden het met allemaal in de door gaten.

Aflevering 117 met - De door landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of naar het nou met gaat om drugssmokkel, met illegale immigratie, inspecties door of het meenemen in van verboden voorwerpen, de uit van douaniers houden het allemaal in de door door gaten.

Aflevering in 116 - De op tv landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. naar Of het nou gaat van tijdens om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties de of het meenemen naar van verboden van voorwerpen, de douaniers tijdens houden het allemaal een in de tijdens gaten.

juni 2018
10-06-2018 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 130 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

10-06-2018 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 129 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

10-06-2018 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 128 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

03-06-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 127 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

03-06-2018 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 126 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

03-06-2018 19:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 125 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

03-06-2018 18:35

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 124 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

03-06-2018 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 123 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

27-05-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 122 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

27-05-2018 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 121 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

27-05-2018 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 120 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

27-05-2018 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 119 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

27-05-2018 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 118 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

20-05-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 117 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

20-05-2018 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 116 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Border Security gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Border Security de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Border Security bij Border Security liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Border Security. Heb je een uitzending van Border Security gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Border Security gemist

In Border Security worden grensbewakers gevolgd tijdens een 'gewone' dag werk. De Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd met technologische scanners, camera’s en detectoren. Ondanks deze maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en andere personen met slechte bedoelingen er nogal eens in deze apparatuur te omzeilen en de speurhonden om de tuin te leiden. De douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om het land in te komen. Border Security volgt de speciaal opgeleide grensagenten op de Australische en Amerikaanse luchthavens. Zij gebruiken hun intuïtie, lezen de lichaamstaal van de passagiers, letten op de kleinste foutjes in de verhalen van reizigers en halen zo de verdachten uit de lange rijen.

Uitzending gemist van Border Security? Hier kun je alle uitzendingen van Border Security kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 320
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord