Programma gemist?

Aflevering door 151 - De landsgrenzen worden op tv voortdurend een bedreigd. Of het nou in gaat uit om drugssmokkel, illegale immigratie, op inspecties of van het meenemen van verboden voorwerpen, de in douaniers met houden het de allemaal in de gaten. Het met gaat er soms heftig de naar aan toe en de douaniers hebben door een er dan ook hun handen vol op tv door aan.

Aflevering 150 - in De landsgrenzen de worden voortdurend met bedreigd. Of het nou gaat in om drugssmokkel, illegale met immigratie, inspecties van of een het meenemen van in verboden voorwerpen, de douaniers het houden het naar allemaal in de gaten. Het gaat van er soms heftig uit uit aan toe en de douaniers het hebben er dan ook de hun handen op tv vol de aan.

Aflevering 43 op - De landsgrenzen tijdens worden voortdurend bedreigd. Of in het nou gaat in om op tv drugssmokkel, illegale immigratie, met inspecties of het van meenemen van verboden voorwerpen, de de douaniers houden met het allemaal in de een het gaten.

Aflevering de 42 - op De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. door Of uit het nou gaat om drugssmokkel, op illegale tijdens immigratie, inspecties of het op meenemen van door verboden voorwerpen, de de douaniers houden het de allemaal in de in gaten.

Aflevering 41 door - De landsgrenzen uit worden een voortdurend bedreigd. Of het nou gaat door om drugssmokkel, illegale door immigratie, inspecties de of het meenemen tijdens van verboden voorwerpen, de van douaniers houden het naar allemaal in van de de gaten.

Aflevering in 39 - De landsgrenzen op tv worden voortdurend bedreigd. Of op tv het een nou gaat om drugssmokkel, een illegale immigratie, op inspecties of het door meenemen van de verboden voorwerpen, de op tv douaniers houden het allemaal tijdens in de op gaten.

Aflevering 38 - door De landsgrenzen van worden voortdurend bedreigd. door Of naar het nou gaat op om drugssmokkel, illegale het immigratie, inspecties of het meenemen op tv van verboden op voorwerpen, de douaniers houden tijdens het allemaal tijdens in de naar gaten.

Aflevering 20 een - De naar landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of van uit het nou gaat om van drugssmokkel, illegale immigratie, tijdens inspecties of het naar meenemen van verboden een voorwerpen, de douaniers het houden het in allemaal in de gaten. Het gaat naar uit er soms heftig van aan toe en de tijdens douaniers hebben er op tv dan ook hun handen in vol met aan.

Aflevering 50 door - De landsgrenzen worden uit voortdurend een bedreigd. Of het van nou gaat om drugssmokkel, illegale naar immigratie, inspecties door of het meenemen van van verboden voorwerpen, uit de douaniers naar houden het allemaal in de op tv gaten. Het gaat het er een soms heftig aan toe en tijdens door de douaniers hebben er op tv dan ook uit hun handen vol een aan.

Aflevering 49 een - De landsgrenzen het worden tijdens voortdurend bedreigd. Of het het nou gaat om uit drugssmokkel, illegale immigratie, een inspecties of het meenemen van de verboden voorwerpen, de door de douaniers houden het tijdens allemaal in de gaten. Het tijdens gaat er met soms heftig aan naar toe en de douaniers met hebben er dan op ook hun handen vol het uit aan.

Aflevering 146 - op de De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of naar het het nou gaat met om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of van uit het meenemen van een verboden voorwerpen, de tijdens douaniers houden het allemaal in op tv de gaten. Het gaat in uit er soms heftig aan toe en uit door de douaniers hebben er dan de ook hun handen vol de de aan.

Aflevering uit 37 - De landsgrenzen het worden tijdens voortdurend bedreigd. Of tijdens het nou gaat uit om drugssmokkel, illegale met immigratie, inspecties of het meenemen van op tv door verboden voorwerpen, de douaniers houden uit het allemaal door in de de gaten.

Aflevering een 18 - door De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of een het nou naar gaat om het drugssmokkel, illegale immigratie, door inspecties of het meenemen van op tv door verboden voorwerpen, de naar douaniers houden het allemaal in de het gaten. de Het gaat een er soms heftig aan toe op tv en de douaniers hebben op tv er dan ook door hun handen van vol de aan.

Aflevering 54 - op tv De landsgrenzen uit worden voortdurend bedreigd. Of naar het nou gaat op tv uit om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of naar naar het meenemen van verboden tijdens voorwerpen, de douaniers houden het in allemaal in op tv de op gaten. Het gaat er soms tijdens heftig aan toe en tijdens de douaniers hebben het er door dan ook hun handen vol op op tv aan.

Aflevering 53 het - De landsgrenzen van worden voortdurend bedreigd. met Of het van nou gaat uit om drugssmokkel, illegale immigratie, door inspecties of het meenemen op van verboden in voorwerpen, de douaniers houden het de allemaal in de op een gaten. Het gaat er soms op heftig aan naar toe en de douaniers hebben uit in er dan ook hun tijdens handen vol op aan.

februari 2019
17-02-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 151 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

10-02-2019 18:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 150 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

30-01-2019 00:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 43 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

26-01-2019 00:10

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 42 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

23-01-2019 00:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 41 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

20-01-2019 01:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 39 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

20-01-2019 00:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 38 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

13-01-2019 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 20 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

13-01-2019 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 50 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

13-01-2019 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 49 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

13-01-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 146 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

06-01-2019 01:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 37 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

30-12-2018 19:55

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 18 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

30-12-2018 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 54 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

30-12-2018 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 53 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Border Security gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Border Security de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Border Security bij Border Security liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Border Security. Heb je een uitzending van Border Security gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Border Security gemist

In Border Security worden grensbewakers gevolgd tijdens een 'gewone' dag werk. De Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd met technologische scanners, camera’s en detectoren. Ondanks deze maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en andere personen met slechte bedoelingen er nogal eens in deze apparatuur te omzeilen en de speurhonden om de tuin te leiden. De douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om het land in te komen. Border Security volgt de speciaal opgeleide grensagenten op de Australische en Amerikaanse luchthavens. Zij gebruiken hun intuïtie, lezen de lichaamstaal van de passagiers, letten op de kleinste foutjes in de verhalen van reizigers en halen zo de verdachten uit de lange rijen.

Uitzending gemist van Border Security? Hier kun je alle uitzendingen van Border Security kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 397
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord