Programma gemist?

Aflevering door 150 - De uit landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of op tv het nou in gaat om het drugssmokkel, illegale immigratie, op inspecties of het op tv meenemen van verboden in voorwerpen, de douaniers houden het uit van allemaal in de gaten. Het van gaat in er soms heftig het aan toe en door de douaniers hebben met er dan ook de hun handen vol het aan.

Aflevering 43 - een De op landsgrenzen worden voortdurend op bedreigd. Of het nou op gaat om een drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties het of het meenemen met van uit verboden voorwerpen, de douaniers houden in het allemaal in een de van gaten.

Aflevering in 42 - het De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. de Of door het nou gaat om drugssmokkel, illegale het immigratie, de inspecties of het meenemen van op tv verboden uit voorwerpen, de douaniers houden van het allemaal in in de op gaten.

Aflevering 41 van - uit De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of tijdens het nou gaat in om drugssmokkel, op tv illegale op tv immigratie, inspecties of een het meenemen van op verboden voorwerpen, de douaniers houden het een allemaal met in de de gaten.

Aflevering door 39 - met De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of uit het op nou gaat door om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of de het meenemen van uit verboden op voorwerpen, de douaniers houden het op allemaal in de het door gaten.

Aflevering op 38 - op De landsgrenzen worden voortdurend het bedreigd. Of het met nou gaat om drugssmokkel, illegale het immigratie, het inspecties of het de meenemen van verboden voorwerpen, door de douaniers houden het de allemaal in de van op tv gaten.

Aflevering 20 op - De uit landsgrenzen worden in voortdurend bedreigd. Of het nou gaat uit om drugssmokkel, illegale naar het immigratie, inspecties of het meenemen van de verboden de voorwerpen, de douaniers houden het uit allemaal in de de gaten. Het gaat op tv er soms heftig in aan toe en tijdens het de douaniers hebben er dan ook in hun handen op vol op tv aan.

Aflevering door 50 - het De landsgrenzen worden een voortdurend bedreigd. Of het op nou gaat om uit drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het het meenemen van van verboden voorwerpen, de de douaniers houden het de allemaal in de de gaten. Het op gaat er een soms heftig aan toe met en de douaniers naar hebben er dan door ook de hun handen vol met aan.

Aflevering met 49 - De het landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. van Of het nou gaat in om drugssmokkel, naar illegale immigratie, naar inspecties of het meenemen van een verboden voorwerpen, het de op tv douaniers houden het allemaal in de op tv op gaten. Het gaat op tv er soms heftig aan toe een en de op tv douaniers hebben het er dan ook hun handen vol van van aan.

Aflevering 146 naar - De landsgrenzen worden door voortdurend bedreigd. Of het het nou het gaat om drugssmokkel, op tv illegale in immigratie, inspecties of uit het meenemen van tijdens verboden voorwerpen, de een douaniers houden het allemaal het in de gaten. Het gaat in er soms de heftig aan toe en de de douaniers hebben naar van er dan ook hun handen uit vol op tv aan.

Aflevering uit 37 - een De landsgrenzen worden door voortdurend bedreigd. Of het nou gaat op tv om drugssmokkel, in illegale op immigratie, inspecties of het naar meenemen van verboden voorwerpen, de naar douaniers in houden het naar allemaal in de op tv gaten.

Aflevering 18 - uit De landsgrenzen worden het voortdurend bedreigd. een Of het nou gaat in naar om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of door tijdens het meenemen van verboden voorwerpen, de naar uit douaniers houden het naar allemaal in de gaten. Het van gaat met er soms heftig aan toe en uit de van douaniers hebben er op dan ook hun handen door vol de aan.

Aflevering 54 de - een De landsgrenzen worden door voortdurend bedreigd. Of het nou gaat met op tv om drugssmokkel, illegale immigratie, in inspecties of naar het meenemen van verboden voorwerpen, de uit uit douaniers houden het allemaal in de in gaten. Het naar gaat er soms in heftig aan toe uit en de douaniers hebben een er door dan ook hun handen vol een het aan.

Aflevering door 53 - De landsgrenzen naar worden voortdurend bedreigd. een Of het nou op tv gaat de om drugssmokkel, illegale immigratie, van inspecties of het meenemen van naar verboden voorwerpen, door de op tv douaniers houden het naar allemaal in de gaten. de Het gaat er soms heftig op tv een aan toe en de douaniers hebben naar er het dan ook hun handen door vol met aan.

Aflevering 52 op - De landsgrenzen met worden voortdurend bedreigd. Of op het nou gaat door om drugssmokkel, een illegale een immigratie, inspecties of het meenemen van naar verboden voorwerpen, tijdens de douaniers houden het van een allemaal in de gaten. op tv Het gaat de er soms heftig aan toe het en een de douaniers hebben er op tv dan ook hun handen vol door op aan.

februari 2019
10-02-2019 18:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 150 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

30-01-2019 00:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 43 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

26-01-2019 00:10

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 42 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

23-01-2019 00:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 41 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

20-01-2019 01:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 39 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

20-01-2019 00:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 38 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

13-01-2019 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 20 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

13-01-2019 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 50 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

13-01-2019 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 49 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

13-01-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 146 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

06-01-2019 01:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 37 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

30-12-2018 19:55

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 18 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

30-12-2018 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 54 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

30-12-2018 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 53 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

30-12-2018 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 52 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Border Security gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Border Security de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Border Security bij Border Security liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Border Security. Heb je een uitzending van Border Security gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Border Security gemist

In Border Security worden grensbewakers gevolgd tijdens een 'gewone' dag werk. De Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd met technologische scanners, camera’s en detectoren. Ondanks deze maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en andere personen met slechte bedoelingen er nogal eens in deze apparatuur te omzeilen en de speurhonden om de tuin te leiden. De douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om het land in te komen. Border Security volgt de speciaal opgeleide grensagenten op de Australische en Amerikaanse luchthavens. Zij gebruiken hun intuïtie, lezen de lichaamstaal van de passagiers, letten op de kleinste foutjes in de verhalen van reizigers en halen zo de verdachten uit de lange rijen.

Uitzending gemist van Border Security? Hier kun je alle uitzendingen van Border Security kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 396
  • Laatste uitzending op 10-02-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord