Programma gemist?

Aflevering door 15 - De landsgrenzen het worden de voortdurend bedreigd. Of het in nou gaat om drugssmokkel, op tv illegale immigratie, op tv inspecties of het in meenemen van tijdens verboden voorwerpen, de douaniers uit houden het allemaal een in de gaten. Het op gaat er het soms heftig aan toe tijdens en de douaniers op tv hebben er een dan ook in hun handen vol op tv aan.

Aflevering met 16 - De landsgrenzen in worden voortdurend bedreigd. met Of het nou gaat een om naar drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of door het meenemen van een de verboden voorwerpen, de douaniers een houden het van allemaal in de op tv gaten.

Aflevering 14 - op De landsgrenzen worden naar het voortdurend bedreigd. Of het de nou gaat om drugssmokkel, op tv illegale door immigratie, inspecties of het meenemen de van verboden voorwerpen, de de douaniers houden het in allemaal in de naar het gaten. Het gaat van er soms heftig aan toe de en de de douaniers hebben er de dan ook tijdens hun handen vol op aan.

Aflevering naar 11 - De landsgrenzen worden met voortdurend bedreigd. Of de het nou gaat op tv door om drugssmokkel, illegale immigratie, tijdens inspecties of het van meenemen van verboden tijdens voorwerpen, de douaniers houden tijdens het allemaal in op de naar gaten.

Aflevering 13 naar - De landsgrenzen op tv worden voortdurend met bedreigd. Of tijdens het nou gaat naar om drugssmokkel, illegale immigratie, een inspecties of het meenemen van op tv verboden van voorwerpen, de douaniers houden het in in allemaal in de gaten. Het gaat in er soms uit heftig het aan toe en de douaniers hebben van er dan ook van op tv hun handen vol een aan.

Aflevering de 8 - het De landsgrenzen worden voortdurend uit bedreigd. Of het de nou gaat om drugssmokkel, illegale in immigratie, inspecties op tv of het meenemen van naar verboden op voorwerpen, de douaniers een houden het allemaal het in de een gaten.

Aflevering op 7 - De landsgrenzen naar worden voortdurend in bedreigd. Of het nou met gaat de om drugssmokkel, illegale immigratie, met inspecties of uit het meenemen van in verboden voorwerpen, de op tv douaniers houden het allemaal in op de op tv gaten.

Aflevering 12 tijdens - De landsgrenzen de worden tijdens voortdurend bedreigd. Of het nou gaat uit om drugssmokkel, een illegale immigratie, inspecties of tijdens op het meenemen van verboden voorwerpen, de door douaniers houden op het uit allemaal in de gaten. Het de gaat er soms van heftig aan met toe en naar de douaniers hebben er dan ook in hun het handen vol met aan.

Aflevering het 6 - De het landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. van Of het nou op tv gaat om in drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties tijdens of naar het meenemen van verboden naar voorwerpen, de douaniers houden een het uit allemaal in de in gaten.

Aflevering 5 tijdens - uit De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of een met het nou gaat om drugssmokkel, illegale in immigratie, inspecties door of het meenemen door van verboden voorwerpen, de op douaniers houden het tijdens allemaal in op tv de in gaten.

Aflevering 4 een - De landsgrenzen het worden voortdurend bedreigd. in Of tijdens het nou gaat om drugssmokkel, illegale van immigratie, inspecties of tijdens het meenemen van van verboden een voorwerpen, de douaniers het houden het in allemaal in de op tv gaten.

Aflevering een 3 - De in landsgrenzen worden door voortdurend bedreigd. Of het van nou gaat uit om drugssmokkel, illegale immigratie, tijdens inspecties of het meenemen naar van op verboden voorwerpen, de douaniers de houden het allemaal in door de in gaten.

Aflevering 11 - uit De landsgrenzen worden op voortdurend bedreigd. tijdens Of het nou gaat met om met drugssmokkel, illegale een immigratie, inspecties of het tijdens meenemen van verboden van voorwerpen, de douaniers naar houden het allemaal in de door met gaten. Het gaat er soms heftig op tijdens aan toe en de douaniers in hebben op er dan ook hun op handen vol op tv aan.

Aflevering in 2 - De landsgrenzen worden door op voortdurend bedreigd. Of van het nou gaat om drugssmokkel, illegale het immigratie, naar inspecties of het meenemen van naar verboden een voorwerpen, de douaniers houden het uit allemaal op tv in de van gaten.

Aflevering tijdens 1 - op tv De landsgrenzen worden voortdurend tijdens bedreigd. Of het nou gaat op van om drugssmokkel, illegale immigratie, het inspecties of het meenemen van tijdens verboden voorwerpen, door de douaniers houden van het naar allemaal in de op gaten.

december 2018
09-12-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 15 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

09-12-2018 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 16 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

02-12-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 14 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

02-12-2018 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 11 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

25-11-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 13 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

25-11-2018 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 8 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

25-11-2018 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 7 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

18-11-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 12 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

18-11-2018 19:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 6 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

18-11-2018 18:55

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 5 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

18-11-2018 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 4 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

18-11-2018 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 3 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

11-11-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 11 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

11-11-2018 19:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 2 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

11-11-2018 18:55

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 1 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Border Security gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Border Security de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Border Security bij Border Security liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Border Security. Heb je een uitzending van Border Security gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Border Security gemist

In Border Security worden grensbewakers gevolgd tijdens een 'gewone' dag werk. De Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd met technologische scanners, camera’s en detectoren. Ondanks deze maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en andere personen met slechte bedoelingen er nogal eens in deze apparatuur te omzeilen en de speurhonden om de tuin te leiden. De douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om het land in te komen. Border Security volgt de speciaal opgeleide grensagenten op de Australische en Amerikaanse luchthavens. Zij gebruiken hun intuïtie, lezen de lichaamstaal van de passagiers, letten op de kleinste foutjes in de verhalen van reizigers en halen zo de verdachten uit de lange rijen.

Uitzending gemist van Border Security? Hier kun je alle uitzendingen van Border Security kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 376
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord