Programma gemist?

Aflevering 130 - op tv De landsgrenzen worden het voortdurend uit bedreigd. Of het nou met gaat een om drugssmokkel, illegale immigratie, door inspecties of het meenemen van op verboden voorwerpen, de het douaniers houden het van allemaal in het de op tv gaten.

Aflevering op 129 - De van landsgrenzen worden voortdurend naar bedreigd. Of het op tv nou gaat tijdens om drugssmokkel, illegale immigratie, op tv inspecties of het meenemen van het verboden voorwerpen, een de tijdens douaniers houden het allemaal met in de uit gaten.

Aflevering een 128 - De op tv landsgrenzen worden een voortdurend bedreigd. Of in het nou gaat om drugssmokkel, de illegale immigratie, een inspecties of naar het meenemen van tijdens verboden voorwerpen, de douaniers de houden het het allemaal in de uit gaten.

Aflevering 127 - naar De naar landsgrenzen worden op voortdurend bedreigd. Of het nou gaat met om drugssmokkel, op tv illegale immigratie, inspecties of in het uit meenemen van verboden voorwerpen, de het met douaniers houden het het allemaal in de van gaten.

Aflevering de 126 - De landsgrenzen worden het voortdurend bedreigd. op tv Of het uit nou gaat om tijdens drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties van of het door meenemen van verboden voorwerpen, van de douaniers houden van het allemaal in de door het gaten.

Aflevering in 125 - op tv De landsgrenzen worden de voortdurend bedreigd. Of het met nou gaat om drugssmokkel, illegale door immigratie, inspecties of op tv het meenemen van op verboden voorwerpen, de uit de douaniers houden het allemaal in op de door gaten.

Aflevering 124 van - De landsgrenzen worden met voortdurend bedreigd. naar Of het nou gaat een om drugssmokkel, illegale door immigratie, op tv inspecties of een het meenemen van van verboden voorwerpen, de door douaniers houden het tijdens allemaal in de op tv gaten.

Aflevering door 123 - De landsgrenzen worden de door voortdurend bedreigd. Of het nou een gaat om drugssmokkel, op tv illegale immigratie, naar inspecties of het uit meenemen van het verboden voorwerpen, de douaniers houden het met allemaal in naar de op gaten.

Aflevering naar 122 - De landsgrenzen in worden in voortdurend bedreigd. Of het nou op gaat om een drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties op tv of uit het meenemen van verboden voorwerpen, de met douaniers van houden het met allemaal in de door gaten.

Aflevering 121 naar - op tv De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of door het nou het gaat een om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties van of het op tv meenemen van verboden voorwerpen, met de met douaniers houden het een allemaal in de de gaten.

Aflevering de 120 - uit De landsgrenzen worden met voortdurend bedreigd. Of het een nou gaat van om drugssmokkel, illegale uit immigratie, inspecties of het meenemen met van verboden voorwerpen, de een douaniers houden door het allemaal in in de tijdens gaten.

Aflevering 119 uit - De door landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. met Of het nou gaat het om drugssmokkel, illegale met immigratie, uit inspecties of op tv het meenemen van verboden voorwerpen, de met douaniers in houden het allemaal in op tv de van gaten.

Aflevering in 118 - De landsgrenzen in worden voortdurend met bedreigd. Of het nou een gaat om drugssmokkel, illegale met van immigratie, inspecties of het meenemen een van verboden voorwerpen, de op tv met douaniers houden het allemaal het in de op tv gaten.

Aflevering tijdens 117 - De op tv landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of van het nou gaat op tv op tv om drugssmokkel, illegale immigratie, naar inspecties of een het meenemen van verboden tijdens voorwerpen, de douaniers houden naar het allemaal in de de uit gaten.

Aflevering 116 uit - De landsgrenzen worden door op tv voortdurend bedreigd. Of het nou op gaat met om drugssmokkel, illegale immigratie, uit inspecties of op het meenemen van verboden door voorwerpen, de het douaniers houden het allemaal in de met door gaten.

juni 2018
10-06-2018 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 130 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

10-06-2018 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 129 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

10-06-2018 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 128 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

03-06-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 127 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

03-06-2018 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 126 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

03-06-2018 19:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 125 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

03-06-2018 18:35

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 124 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

03-06-2018 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 123 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

27-05-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 122 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

27-05-2018 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 121 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

27-05-2018 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 120 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

27-05-2018 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 119 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

27-05-2018 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 118 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

20-05-2018 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 117 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

20-05-2018 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 116 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Border Security gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Border Security de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Border Security bij Border Security liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Border Security. Heb je een uitzending van Border Security gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Border Security gemist

In Border Security worden grensbewakers gevolgd tijdens een 'gewone' dag werk. De Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd met technologische scanners, camera’s en detectoren. Ondanks deze maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en andere personen met slechte bedoelingen er nogal eens in deze apparatuur te omzeilen en de speurhonden om de tuin te leiden. De douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om het land in te komen. Border Security volgt de speciaal opgeleide grensagenten op de Australische en Amerikaanse luchthavens. Zij gebruiken hun intuïtie, lezen de lichaamstaal van de passagiers, letten op de kleinste foutjes in de verhalen van reizigers en halen zo de verdachten uit de lange rijen.

Uitzending gemist van Border Security? Hier kun je alle uitzendingen van Border Security kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 320
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord