Programma gemist?

Aflevering een 4 - De landsgrenzen worden met voortdurend bedreigd. op Of in het nou gaat om drugssmokkel, illegale uit immigratie, inspecties of op tv het meenemen naar van verboden voorwerpen, van de douaniers houden uit het allemaal in op de gaten. de Het gaat er soms heftig naar aan toe het en de douaniers de hebben er dan door ook hun een handen vol uit aan.

Aflevering van 3 - de De landsgrenzen worden voortdurend het bedreigd. Of het nou gaat naar om drugssmokkel, in illegale van immigratie, inspecties of het meenemen een van tijdens verboden voorwerpen, de op douaniers houden het in allemaal in de de gaten. Het gaat uit er soms heftig de aan toe en de douaniers op hebben er dan ook naar hun handen een vol van aan.

Aflevering een 2 - De landsgrenzen door worden voortdurend bedreigd. op Of het uit nou gaat met om drugssmokkel, illegale uit immigratie, inspecties of van het meenemen van verboden een voorwerpen, de douaniers houden het in op allemaal in de met gaten. Het gaat er soms naar heftig aan toe en op tv de douaniers de hebben in er dan ook naar hun handen vol op tv aan.

Aflevering de 1 - De landsgrenzen een worden voortdurend van bedreigd. Of het op nou gaat om in drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of een het meenemen het van verboden voorwerpen, de een in douaniers houden het met allemaal in de gaten. Het het gaat er naar soms heftig aan met toe en de douaniers van hebben naar er dan ook hun met handen vol in aan.

Aflevering uit 136 - De de landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. op tv Of het nou de gaat op tv om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties met of het van meenemen van verboden voorwerpen, de op uit douaniers houden het allemaal in de het gaten. naar Het gaat er in soms heftig aan een toe en de douaniers in hebben er dan ook door naar hun handen vol van aan.

Aflevering 134 een - De landsgrenzen door worden voortdurend het bedreigd. Of het nou gaat op tv tijdens om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of tijdens het meenemen op van verboden op voorwerpen, de douaniers uit houden het allemaal in naar de naar gaten.

Aflevering het 133 - De landsgrenzen worden tijdens voortdurend tijdens bedreigd. Of het nou gaat naar om drugssmokkel, naar illegale immigratie, inspecties of de het meenemen van naar verboden voorwerpen, tijdens de douaniers houden het met allemaal uit in de uit gaten.

Aflevering 51 een - De van landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. uit Of het nou gaat op tv om drugssmokkel, uit illegale immigratie, inspecties of met het meenemen de van op verboden voorwerpen, de op douaniers houden het allemaal in in de van gaten.

Aflevering 112 met - De landsgrenzen op tv worden voortdurend bedreigd. Of van in het nou gaat om drugssmokkel, illegale uit in immigratie, inspecties of het op tv meenemen van verboden uit voorwerpen, de in douaniers houden het allemaal in door de het gaten.

Aflevering tijdens 40 - De landsgrenzen worden een voortdurend bedreigd. tijdens Of het nou gaat het om drugssmokkel, uit illegale van immigratie, inspecties of naar het meenemen van tijdens verboden voorwerpen, de douaniers uit houden het allemaal in uit de tijdens gaten.

Aflevering 70 van - De landsgrenzen de worden voortdurend op tv bedreigd. Of het nou gaat door naar om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of naar het het meenemen van verboden het voorwerpen, de douaniers houden het naar allemaal op in de in gaten.

Aflevering op 69 - De landsgrenzen door worden voortdurend bedreigd. van Of het het nou gaat om drugssmokkel, illegale het van immigratie, inspecties of naar het meenemen van verboden een voorwerpen, de op douaniers houden het allemaal naar in de met gaten.

Aflevering 68 - op De landsgrenzen worden op tv voortdurend het bedreigd. Of het door nou gaat een om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties naar of het meenemen van door verboden voorwerpen, naar de naar douaniers houden het allemaal in de door op gaten.

Aflevering 36 in - De de landsgrenzen worden met voortdurend bedreigd. Of een het nou gaat om uit drugssmokkel, illegale met immigratie, inspecties of het naar meenemen van verboden voorwerpen, met de douaniers houden het uit een allemaal in de een gaten.

Aflevering 13 in - De landsgrenzen door worden voortdurend bedreigd. Of met het nou gaat in om drugssmokkel, door illegale immigratie, inspecties in of het meenemen van van verboden de voorwerpen, de douaniers houden het tijdens allemaal het in de gaten. Het het gaat er soms heftig een van aan toe en de douaniers op hebben er dan van ook hun handen in vol in aan.

september 2019
15-09-2019 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 4 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan ...

08-09-2019 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 3 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan ...

01-09-2019 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 2 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan ...

25-08-2019 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 1 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan ...

25-08-2019 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 136 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

18-08-2019 20:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 134 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

18-08-2019 19:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 133 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

08-08-2019 00:15

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 51 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

14-07-2019 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 112 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

05-05-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 40 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 70 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 69 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 68 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 36 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

31-03-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 13 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 28. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Border Security gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Border Security de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Border Security bij Border Security liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Border Security. Heb je een uitzending van Border Security gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Border Security gemist

In Border Security worden grensbewakers gevolgd tijdens een 'gewone' dag werk. De Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd met technologische scanners, camera’s en detectoren. Ondanks deze maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en andere personen met slechte bedoelingen er nogal eens in deze apparatuur te omzeilen en de speurhonden om de tuin te leiden. De douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om het land in te komen. Border Security volgt de speciaal opgeleide grensagenten op de Australische en Amerikaanse luchthavens. Zij gebruiken hun intuïtie, lezen de lichaamstaal van de passagiers, letten op de kleinste foutjes in de verhalen van reizigers en halen zo de verdachten uit de lange rijen.

Uitzending gemist van Border Security? Hier kun je alle uitzendingen van Border Security kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 417
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord