Programma gemist?

Seizoen een 11 - Aflevering op tv 5 - Australische met realityreeks

Seizoen 2 - met Aflevering 14 in - uit Realityreeks over het werk van tijdens douane-inspecteurs en grensagenten op tv in Australië. In het westen uit uit van Sydney bereidt op tv de douane zich voor om een op tv inval in in een meubelfabriek te tijdens doen. De officiers op tv vermoeden de dat er heel wat illegalen tijdens aan het een werk zijn en de verwachten geen hartelijke uit ontvangst. In het postsorteercentrum ontdekt op tv met Susan dat de inhoud van van een postpakket niet zo een op tv onschuldig is als de in verpakking laat uitschijnen. de De douanebeambten staan vaak op versteld van de in creativiteit een waarmee criminelen te werk gaan op tv om illegale goederen het te verstoppen. van Justin keert terug naar naar Australië na zijn met drie maanden lange met reis in Europa. met Justin beseft niet op dat hij mogelijk mond-en-klauwzeer de in Australië heeft door het binnengebracht.

Seizoen door 2 - Aflevering 13 - in Realityreeks over het op tv werk van een douane-inspecteurs en grensagenten in in Australië. In de luchthaven naar op van Melbourne zoekt douanier Michael uit in naar de koffer van een student in naar uit een vuurwapen. Hij vindt een een revolver, maar is het tijdens een uit echt wapen of een aansteker? tijdens Twee naar postpakketten met identieke inhoud met moeten via op de luchtpost door naar Japan. Dat kan de geen toeval zijn en de op dozen naar worden dan ook tijdens geopend. Gelukkig een maar, want in met de sokken worden hagedissen in gevonden. - Een koppel tijdens uit Cyprus probeert de een met grote hoeveelheid kaas en andere voedingsproducten op Australië een binnen te brengen. Het echtpaar uit heeft geen het aangifte gedaan en dat naar kan hen een een zware tijdens boete opleveren. naar In de luchthaven van Melbourne doorzoeken uit de naar douaniers de in bagage van twee Indische met schoenverkopers.

Aflevering op 4 - De van landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. naar Of het nou op tv gaat om drugssmokkel, illegale door immigratie, op tv inspecties of het in meenemen van verboden voorwerpen, op tv de douaniers houden de het allemaal tijdens in de gaten. Het gaat van het er soms heftig aan met toe en de douaniers hebben op er dan met ook hun het handen vol met aan.

Aflevering 3 - uit naar De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of een de het nou gaat door om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of van het meenemen uit van verboden voorwerpen, in de douaniers tijdens houden het in allemaal in de uit gaten. Het gaat de er soms heftig aan toe op tv en de douaniers door hebben er dan door ook hun handen vol met naar aan.

Aflevering 185 - het naar De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. met Of het nou uit gaat om drugssmokkel, illegale op tv immigratie, inspecties naar of het meenemen van van verboden voorwerpen, met de douaniers houden tijdens het allemaal in naar de een gaten. Het gaat door er soms heftig aan naar toe en de douaniers tijdens hebben er dan ook in van hun handen vol uit aan.

Aflevering uit 2 - De landsgrenzen worden op tv voortdurend door bedreigd. Of het naar nou gaat om drugssmokkel, illegale door immigratie, inspecties op tv of het meenemen naar van uit verboden voorwerpen, de op tv douaniers houden het allemaal door in de van gaten. Het gaat een er soms heftig aan toe en op tv de douaniers tijdens hebben in er dan ook hun handen door vol met aan.

Aflevering 184 - op De landsgrenzen van worden voortdurend bedreigd. de Of het de nou gaat om drugssmokkel, illegale naar in immigratie, inspecties of het van meenemen van verboden voorwerpen, de het douaniers op houden het allemaal in de op tv een gaten. Het gaat er door soms heftig aan toe tijdens en de uit douaniers hebben er dan door ook hun handen in vol naar aan.

Aflevering 183 - op De landsgrenzen uit worden voortdurend op tv bedreigd. Of op het nou gaat om drugssmokkel, illegale door de immigratie, inspecties of het meenemen van in verboden voorwerpen, de naar douaniers op houden het allemaal in door de gaten. Het gaat door van er soms heftig aan op toe en de het douaniers hebben er dan ook op hun de handen vol met aan.

Aflevering 182 een - De landsgrenzen uit worden voortdurend bedreigd. naar Of het nou gaat tijdens uit om drugssmokkel, illegale immigratie, in inspecties of een het meenemen van verboden voorwerpen, met de douaniers houden het de allemaal in in de gaten. in Het gaat met er soms heftig aan toe en op tijdens de douaniers hebben er dan ook van hun handen tijdens vol van aan.

Aflevering 50 door - De met landsgrenzen worden voortdurend een bedreigd. Of het nou door gaat om drugssmokkel, illegale in immigratie, inspecties of de het meenemen uit van verboden op tv voorwerpen, de naar douaniers houden het door allemaal in de door gaten.

Aflevering op tv 49 - De het landsgrenzen worden voortdurend in bedreigd. Of het nou gaat tijdens om drugssmokkel, illegale van immigratie, door inspecties of het meenemen door van naar verboden voorwerpen, de in douaniers houden het uit allemaal in de een gaten.

Aflevering tijdens 48 - op De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. op tv Of het nou tijdens gaat het om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of van het het meenemen van verboden voorwerpen, de de tijdens douaniers houden het allemaal in de het op gaten.

Aflevering 47 - tijdens De tijdens landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. naar Of het van nou gaat om drugssmokkel, illegale naar immigratie, een inspecties of het meenemen van uit verboden voorwerpen, van de douaniers houden tijdens het allemaal in de met op gaten.

Aflevering 19 - het De landsgrenzen worden uit voortdurend bedreigd. op Of de het nou gaat om drugssmokkel, een illegale immigratie, op inspecties of het meenemen van door verboden voorwerpen, van de douaniers houden tijdens het allemaal in de op tv het gaten. Het gaat er soms heftig een aan toe het en de de douaniers hebben de er dan ook de hun handen vol het aan.

februari 2020
16-02-2020 18:55

Border Security

Border Security - Border Security

Seizoen 11 - Aflevering 5 - Australische realityreeks

16-02-2020 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten in Australië. In het westen van Sydney bereidt de douane zich voor om een inval in een meubelfabriek te doen. De officiers vermoeden dat er heel ...

16-02-2020 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten in Australië. In de luchthaven van Melbourne zoekt douanier Michael in de koffer van een student naar een vuurwapen. Hij vindt een revolver, maar...

09-02-2020 19:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 4 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan ...

09-02-2020 18:55

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 3 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan ...

09-02-2020 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 185 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

02-02-2020 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 2 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan ...

02-02-2020 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 184 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

02-02-2020 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 183 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

26-01-2020 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 182 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

12-01-2020 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 50 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

12-01-2020 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 49 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

05-01-2020 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 48 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

05-01-2020 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 47 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

29-12-2019 18:25

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 19 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 31. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Border Security gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Border Security de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Border Security bij Border Security liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Border Security. Heb je een uitzending van Border Security gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Border Security gemist

In Border Security worden grensbewakers gevolgd tijdens een 'gewone' dag werk. De Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd met technologische scanners, camera’s en detectoren. Ondanks deze maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en andere personen met slechte bedoelingen er nogal eens in deze apparatuur te omzeilen en de speurhonden om de tuin te leiden. De douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om het land in te komen. Border Security volgt de speciaal opgeleide grensagenten op de Australische en Amerikaanse luchthavens. Zij gebruiken hun intuïtie, lezen de lichaamstaal van de passagiers, letten op de kleinste foutjes in de verhalen van reizigers en halen zo de verdachten uit de lange rijen.

Uitzending gemist van Border Security? Hier kun je alle uitzendingen van Border Security kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 453
  • Laatste uitzending op 16-02-2020 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!