Programma gemist?

Aflevering 40 de - De landsgrenzen in worden voortdurend op tv bedreigd. Of een het nou gaat om drugssmokkel, het illegale immigratie, inspecties of naar het meenemen van door verboden een voorwerpen, de douaniers houden het het allemaal in de tijdens op tv gaten.

Aflevering op tv 70 - De landsgrenzen door worden het voortdurend bedreigd. Of het nou gaat naar om drugssmokkel, naar illegale immigratie, inspecties of van het meenemen van tijdens met verboden voorwerpen, de douaniers tijdens houden het allemaal in de de uit gaten.

Aflevering van 69 - De landsgrenzen tijdens worden voortdurend bedreigd. door Of het nou gaat naar om drugssmokkel, illegale met immigratie, inspecties of tijdens het door meenemen van van verboden voorwerpen, de op douaniers houden het allemaal in de met door gaten.

Aflevering 68 de - De landsgrenzen op tv worden voortdurend bedreigd. uit Of uit het nou gaat om van drugssmokkel, illegale met immigratie, inspecties of het meenemen in van verboden de voorwerpen, de douaniers houden op tv het allemaal van in de op gaten.

Aflevering naar 36 - De landsgrenzen worden door voortdurend bedreigd. Of naar de het nou gaat om naar drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties met of in het meenemen van verboden het voorwerpen, de met douaniers houden het allemaal op tv in de door gaten.

Aflevering de 13 - uit De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. van Of het nou op tv gaat in om drugssmokkel, illegale in immigratie, inspecties of op het meenemen van het verboden voorwerpen, de tijdens douaniers houden het op tv allemaal in de gaten. Het tijdens gaat er soms heftig door aan toe met en de douaniers in hebben het er dan ook hun een handen vol uit aan.

Aflevering met 154 - De op tv landsgrenzen worden voortdurend naar bedreigd. Of het het nou gaat door om drugssmokkel, illegale met immigratie, inspecties of het door meenemen van verboden voorwerpen, de tijdens in douaniers houden het allemaal op in de gaten. Het gaat de er de soms heftig de aan toe en de douaniers tijdens hebben er dan ook met het hun handen vol tijdens aan.

Aflevering de 153 - De landsgrenzen worden de voortdurend bedreigd. Of van het naar nou gaat met om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of op tv het meenemen op tv van verboden voorwerpen, de naar douaniers houden tijdens het allemaal in uit de gaten. Het gaat het het er soms heftig aan toe en de de een douaniers hebben er dan ook tijdens hun handen vol van van aan.

Aflevering met 152 - De landsgrenzen op worden met voortdurend bedreigd. Of het nou op tv gaat om drugssmokkel, het illegale immigratie, inspecties een of het meenemen van uit verboden voorwerpen, door de de douaniers houden het allemaal door in de gaten. Het met gaat er soms tijdens heftig aan toe door en de douaniers hebben het er naar dan ook hun de handen vol in aan.

Aflevering uit 151 - De landsgrenzen van worden het voortdurend bedreigd. Of het het nou gaat om een drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of op tv op het meenemen van verboden voorwerpen, de de douaniers houden het door de allemaal in de gaten. Het gaat het er soms heftig tijdens op tv aan toe en de douaniers hebben tijdens er dan ook het van hun handen vol met aan.

Aflevering op 45 - De landsgrenzen het worden voortdurend bedreigd. met Of het nou gaat tijdens om drugssmokkel, in illegale immigratie, inspecties door of uit het meenemen van van verboden voorwerpen, de douaniers naar houden het allemaal het in de op tv gaten.

Aflevering 151 een - De landsgrenzen worden de voortdurend uit bedreigd. Of het het nou gaat om drugssmokkel, illegale tijdens uit immigratie, inspecties of het meenemen van op verboden op voorwerpen, de douaniers het houden het allemaal in de op tv gaten. Het gaat van er een soms heftig uit aan toe en de de douaniers hebben er dan door ook hun handen van vol op tv aan.

Aflevering 150 in - met De landsgrenzen worden voortdurend in bedreigd. Of het nou gaat het om drugssmokkel, illegale een immigratie, inspecties of tijdens naar het meenemen van verboden voorwerpen, de de douaniers houden het op tv allemaal de in de gaten. op tv Het gaat er soms tijdens heftig aan toe en tijdens door de douaniers hebben er de dan ook hun handen vol op op tv aan.

Aflevering het 43 - De landsgrenzen een worden voortdurend bedreigd. op tv Of het nou in gaat om drugssmokkel, tijdens illegale immigratie, uit inspecties of het meenemen een van verboden voorwerpen, de op tv douaniers in houden het allemaal in op de uit gaten.

Aflevering in 42 - De landsgrenzen worden met voortdurend bedreigd. de Of het nou tijdens gaat op om drugssmokkel, illegale met immigratie, inspecties of het meenemen van op verboden voorwerpen, de op tv douaniers van houden het allemaal in de naar een gaten.

mei 2019
05-05-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 40 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 19:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 70 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 19:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 69 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 18:30

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 68 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

07-04-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 36 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

31-03-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 13 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan...

24-03-2019 18:10

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 154 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

17-03-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 153 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

10-03-2019 18:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 152 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

03-03-2019 18:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 151 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

28-02-2019 00:10

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 45 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

17-02-2019 18:00

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 151 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

10-02-2019 18:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 150 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aa...

30-01-2019 00:05

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 43 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

26-01-2019 00:10

Border Security

Border Security - Border Security

Aflevering 42 - De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 28. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Border Security gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Border Security de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Border Security bij Border Security liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Border Security. Heb je een uitzending van Border Security gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Border Security gemist

In Border Security worden grensbewakers gevolgd tijdens een 'gewone' dag werk. De Australische en Amerikaanse luchthavens zijn beveiligd met technologische scanners, camera’s en detectoren. Ondanks deze maatregelen slagen drugskoeriers, smokkelaars, illegalen en andere personen met slechte bedoelingen er nogal eens in deze apparatuur te omzeilen en de speurhonden om de tuin te leiden. De douane-inspecteurs moeten ook worden gepasseerd om het land in te komen. Border Security volgt de speciaal opgeleide grensagenten op de Australische en Amerikaanse luchthavens. Zij gebruiken hun intuïtie, lezen de lichaamstaal van de passagiers, letten op de kleinste foutjes in de verhalen van reizigers en halen zo de verdachten uit de lange rijen.

Uitzending gemist van Border Security? Hier kun je alle uitzendingen van Border Security kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 408
  • Laatste uitzending op 05-05-2019 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord