Programma gemist?
juli 2021
27-03-2010 13:19

Voorjaar 2010 aflevering 1

Life For A Child - Voorjaar 2010 aflevering 1

Life For A Child is een realityserie waarin de kijker meekijkt in het leven van drie families die vechten om te overleven. We zien de strijd die deze families met een diabeteskind moeten leveren in een ontwikkelingsland. Gaandeweg zien we h...

Life For A Child gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Life For A Child de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Life For A Child bij Life For A Child liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Life For A Child. Heb je een uitzending van Life For A Child gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Life For A Child gemist

Life For A Child is een realityserie waarin de kijker meekijkt in het leven van drie families die vechten om te overleven. We zien de strijd die deze families met een diabeteskind moeten leveren in een ontwikkelingsland. Gaandeweg zien we hoe sterk, moedig en nederig deze families zijn.

Uitzending gemist van Life For A Child? Hier kun je alle uitzendingen van Life For A Child kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-03-2010 om 13:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!