Programma gemist?

Aflevering 8 uit - tijdens In de spelshow Echt tijdens Waar?! draait van alles om ongelooflijke waarheden - en in geloofwaardige tijdens leugens. Het nieuwe seizoen tijdens staat onder leiding op van presentator Jan op Versteegh. In elke in aflevering leggen acteur Leo op tv Alkemade en comedian in Soundos el tijdens Ahmadi van vol passie en overtuiging steeds twee tijdens verhalen of stellingen van de voor. Vervolgens is het het aan de kandidaten om op tv in te schatten wie met de met waarheid spreekt en tijdens wie niet.

Aflevering op tv 7 - In van de spelshow naar Echt Waar?! draait een alles om ongelooflijke waarheden - en een geloofwaardige leugens. naar Het nieuwe seizoen door staat onder leiding van het presentator een Jan Versteegh. een In elke aflevering leggen acteur op Leo Alkemade en van comedian Soundos in el Ahmadi vol passie naar en op tv overtuiging steeds twee verhalen in of stellingen met voor. Vervolgens is het aan de door op tv kandidaten om in te in schatten wie de waarheid op tv spreekt en wie het niet.

Aflevering in 6 - In de spelshow door Echt in Waar?! draait alles om ongelooflijke op tv naar waarheden - en een geloofwaardige leugens. Het nieuwe seizoen staat naar onder leiding van een tijdens presentator Jan Versteegh. In op tv elke aflevering leggen acteur naar Leo op tv Alkemade en comedian de Soundos el Ahmadi op vol passie en op tv overtuiging steeds twee verhalen op of stellingen voor. van Vervolgens is het het aan de kandidaten om in het te schatten wie uit de waarheid de spreekt en wie naar niet.

Aflevering 3 het - In de op tv spelshow Echt door Waar?! draait alles de om ongelooflijke uit waarheden - en geloofwaardige op tv leugens. Het nieuwe seizoen met staat onder leiding op tv van presentator van Jan Versteegh. In elke met aflevering een leggen acteur Leo Alkemade naar en comedian Soundos van el Ahmadi een vol passie en overtuiging steeds twee op verhalen een of stellingen met voor. Vervolgens is het aan de op kandidaten om in een te schatten wie van de waarheid spreekt in en in wie niet.

Aflevering 2 door - In in de spelshow Echt het Waar?! draait een alles om ongelooflijke waarheden - op en geloofwaardige leugens. Het door nieuwe seizoen een staat onder leiding naar van presentator een Jan Versteegh. In elke aflevering op leggen acteur Leo naar Alkemade en comedian op tv Soundos el Ahmadi het vol op passie en de overtuiging steeds twee verhalen of stellingen naar voor. Vervolgens tijdens is het aan een de op tv kandidaten om in te schatten de wie tijdens de waarheid spreekt en wie door niet.

Op de avond het waarop door Ik hou van in Holland terugkeert op tv, het maakt ook Echt waar?! met een comeback. met Ook met deze spelshow is vanaf een nu elke zaterdag te op tv zien op SBS6. Presentator Jan Versteegh in is de nieuwe in presentator van het van programma waarin in de met kandidaten zich moeten uitspreken over ongelooflijke op tv waarheden en geloofwaardige de leugens. Leo door en Soundos Acteur op Leo Alkemade en comedian Soundos el uit Ahmadi leggen in de kandidaten vol de passie en overtuiging op tv steeds twee verhalen tijdens of stellingen voor. Vervolgens door is het aan het op de kandidaten om in door te schatten wie de waarheid op tv spreekt en wie naar tijdens niet. Kandidaten In elke aflevering spelen honderd kandidaten, door onderverdeeld in tien op tv groepen van tien uit mensen. De door leden van elke groep naar spelen voor dezelfde uit club, een vereniging of stichting. een Alle kandidaten maken het kans om (een uit deel van) 50 uit duizend euro tijdens voor hun eigen club te op tv verdienen.

februari 2021
26-10-2019 21:30

Echt waar?!

Echt Waar?! - Echt waar?!

Aflevering 8 - In de spelshow Echt Waar?! draait alles om ongelooflijke waarheden - en geloofwaardige leugens. Het nieuwe seizoen staat onder leiding van presentator Jan Versteegh. In elke aflevering leggen acteur Leo Alkemade en comedian S...

19-10-2019 21:35

Echt waar?!

Echt Waar?! - Echt waar?!

Aflevering 7 - In de spelshow Echt Waar?! draait alles om ongelooflijke waarheden - en geloofwaardige leugens. Het nieuwe seizoen staat onder leiding van presentator Jan Versteegh. In elke aflevering leggen acteur Leo Alkemade en comedian S...

12-10-2019 21:30

Echt waar?!

Echt Waar?! - Echt waar?!

Aflevering 6 - In de spelshow Echt Waar?! draait alles om ongelooflijke waarheden - en geloofwaardige leugens. Het nieuwe seizoen staat onder leiding van presentator Jan Versteegh. In elke aflevering leggen acteur Leo Alkemade en comedian S...

21-09-2019 21:30

Echt waar?!

Echt Waar?! - Echt waar?!

Aflevering 3 - In de spelshow Echt Waar?! draait alles om ongelooflijke waarheden - en geloofwaardige leugens. Het nieuwe seizoen staat onder leiding van presentator Jan Versteegh. In elke aflevering leggen acteur Leo Alkemade en comedian S...

14-09-2019 21:30

Echt waar?!

Echt Waar?! - Echt waar?!

Aflevering 2 - In de spelshow Echt Waar?! draait alles om ongelooflijke waarheden - en geloofwaardige leugens. Het nieuwe seizoen staat onder leiding van presentator Jan Versteegh. In elke aflevering leggen acteur Leo Alkemade en comedian S...

07-09-2019 21:20

Terug: Echt waar?!

Echt Waar?! - Terug: Echt waar?!

Op de avond waarop Ik hou van Holland terugkeert op tv, maakt ook Echt waar?! een comeback. Ook deze spelshow is vanaf nu elke zaterdag te zien op SBS6. Presentator Jan Versteegh is de nieuwe presentator van het programma waarin de kand...

Echt Waar?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt Waar?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt Waar?! bij Echt Waar?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt Waar?!. Heb je een uitzending van Echt Waar?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt Waar?! gemist

In Echt Waar?! staan ex-Lama's Tijl Beckand en Ruben van der Meer recht tegen over elkaar. Zij laten het publiek in de studio kiezen uit hun verhalen: wat is onzin en wat is Echt Waar?!, hoe bizar en ongelofelijk het ook klinkt. Onder leiding van Jack Spijkerman krijgen Tijl en Ruben in verschillende rondes steeds boeiende vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties voorgelegd. Waarom wordt iemand altijd gestoken door een mug en een ander nooit? Waar komt het gezegde 'van twee walletjes eten' vandaan? En klopt het dat er een Franse wet is die bepaalt dat het boeren verboden is hun varken Napoleon te noemen?

Uitzending gemist van Echt Waar?!? Hier kun je alle uitzendingen van Echt Waar?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!