Programma gemist?

Aflevering 8 in - In de spelshow een naar Echt Waar?! draait alles in om ongelooflijke waarheden - en door met geloofwaardige leugens. Het nieuwe het seizoen staat op onder leiding van presentator Jan uit Versteegh. In elke aflevering uit leggen een acteur Leo Alkemade op en comedian Soundos el Ahmadi van vol een passie en overtuiging een steeds twee op verhalen of stellingen het voor. Vervolgens is het van aan de kandidaten op tv om in te schatten een wie de tijdens waarheid spreekt en wie op niet.

Aflevering 7 - door In de op spelshow Echt Waar?! draait naar alles om de ongelooflijke de waarheden - en geloofwaardige leugens. een Het een nieuwe seizoen staat onder leiding in van van presentator Jan Versteegh. het In elke aflevering op tv leggen acteur Leo Alkemade op en comedian Soundos el door Ahmadi vol op tv passie en overtuiging steeds twee van verhalen of tijdens stellingen voor. Vervolgens is tijdens het van aan de kandidaten om in een te schatten wie op de waarheid een spreekt en van wie niet.

Aflevering 6 in - In de naar spelshow Echt Waar?! uit draait alles het om ongelooflijke waarheden - en de geloofwaardige leugens. een Het nieuwe met seizoen staat onder een leiding van het presentator Jan Versteegh. In door elke aflevering leggen de acteur Leo de Alkemade en comedian de Soundos el Ahmadi vol uit passie en overtuiging naar steeds twee verhalen of de stellingen voor. Vervolgens is uit op tv het aan de een kandidaten om in te schatten wie het de waarheid spreekt het op en wie niet.

Aflevering van 3 - In de de spelshow in Echt Waar?! draait van alles om ongelooflijke waarheden tijdens - en naar geloofwaardige leugens. Het nieuwe seizoen staat de onder de leiding van met presentator Jan Versteegh. met In elke aflevering leggen acteur het Leo Alkemade en comedian van Soundos el een Ahmadi het vol passie en overtuiging naar steeds twee verhalen of het stellingen voor. Vervolgens is uit het in aan de kandidaten de om in het te schatten wie de waarheid een spreekt en de wie niet.

Aflevering 2 - door In de spelshow een Echt tijdens Waar?! draait alles de om ongelooflijke waarheden - naar en geloofwaardige een leugens. Het het nieuwe seizoen staat op tv onder leiding van presentator Jan Versteegh. naar In in elke aflevering naar leggen acteur Leo Alkemade en met comedian met Soundos el Ahmadi met vol passie en overtuiging steeds twee door door verhalen of stellingen voor. Vervolgens door is het aan de uit kandidaten om de in te schatten wie naar de tijdens waarheid spreekt uit en wie niet.

Op uit de avond waarop Ik tijdens hou van tijdens Holland terugkeert op van tv, maakt ook Echt waar?! de met een comeback. Ook deze naar spelshow is vanaf nu met elke de zaterdag te zien op SBS6. Presentator Jan Versteegh door op tv is de nieuwe presentator van op het programma naar waarin de kandidaten tijdens zich moeten uitspreken de over ongelooflijke waarheden en de geloofwaardige leugens. Leo en tijdens Soundos Acteur uit Leo Alkemade en comedian Soundos op tv el Ahmadi leggen in de kandidaten vol passie de en overtuiging van steeds met twee verhalen of van stellingen voor. Vervolgens het is het aan de kandidaten om door in te een schatten tijdens wie de waarheid spreekt en van wie niet. Kandidaten In elke aflevering op spelen honderd een kandidaten, onderverdeeld in de tien groepen van op tv tien mensen. De leden op tv van uit elke groep uit spelen voor dezelfde club, een vereniging of van stichting. Alle kandidaten maken uit kans om (een een deel van) 50 duizend in euro voor hun eigen met club te tijdens verdienen.

juli 2020
26-10-2019 21:30

Echt waar?!

Echt Waar?! - Echt waar?!

Aflevering 8 - In de spelshow Echt Waar?! draait alles om ongelooflijke waarheden - en geloofwaardige leugens. Het nieuwe seizoen staat onder leiding van presentator Jan Versteegh. In elke aflevering leggen acteur Leo Alkemade en comedian S...

19-10-2019 21:35

Echt waar?!

Echt Waar?! - Echt waar?!

Aflevering 7 - In de spelshow Echt Waar?! draait alles om ongelooflijke waarheden - en geloofwaardige leugens. Het nieuwe seizoen staat onder leiding van presentator Jan Versteegh. In elke aflevering leggen acteur Leo Alkemade en comedian S...

12-10-2019 21:30

Echt waar?!

Echt Waar?! - Echt waar?!

Aflevering 6 - In de spelshow Echt Waar?! draait alles om ongelooflijke waarheden - en geloofwaardige leugens. Het nieuwe seizoen staat onder leiding van presentator Jan Versteegh. In elke aflevering leggen acteur Leo Alkemade en comedian S...

21-09-2019 21:30

Echt waar?!

Echt Waar?! - Echt waar?!

Aflevering 3 - In de spelshow Echt Waar?! draait alles om ongelooflijke waarheden - en geloofwaardige leugens. Het nieuwe seizoen staat onder leiding van presentator Jan Versteegh. In elke aflevering leggen acteur Leo Alkemade en comedian S...

14-09-2019 21:30

Echt waar?!

Echt Waar?! - Echt waar?!

Aflevering 2 - In de spelshow Echt Waar?! draait alles om ongelooflijke waarheden - en geloofwaardige leugens. Het nieuwe seizoen staat onder leiding van presentator Jan Versteegh. In elke aflevering leggen acteur Leo Alkemade en comedian S...

07-09-2019 21:20

Terug: Echt waar?!

Echt Waar?! - Terug: Echt waar?!

Op de avond waarop Ik hou van Holland terugkeert op tv, maakt ook Echt waar?! een comeback. Ook deze spelshow is vanaf nu elke zaterdag te zien op SBS6. Presentator Jan Versteegh is de nieuwe presentator van het programma waarin de kand...

Echt Waar?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Echt Waar?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Echt Waar?! bij Echt Waar?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Echt Waar?!. Heb je een uitzending van Echt Waar?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Echt Waar?! gemist

In Echt Waar?! staan ex-Lama's Tijl Beckand en Ruben van der Meer recht tegen over elkaar. Zij laten het publiek in de studio kiezen uit hun verhalen: wat is onzin en wat is Echt Waar?!, hoe bizar en ongelofelijk het ook klinkt. Onder leiding van Jack Spijkerman krijgen Tijl en Ruben in verschillende rondes steeds boeiende vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties voorgelegd. Waarom wordt iemand altijd gestoken door een mug en een ander nooit? Waar komt het gezegde 'van twee walletjes eten' vandaan? En klopt het dat er een Franse wet is die bepaalt dat het boeren verboden is hun varken Napoleon te noemen?

Uitzending gemist van Echt Waar?!? Hier kun je alle uitzendingen van Echt Waar?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!