Programma gemist?

De door angst voor uit seks staat centraal in met deze aflevering.

september 2021
14-12-2009 23:15

Aflevering 15

Fobiac - Aflevering 15

De angst voor seks staat centraal in deze aflevering.

01-01-2009 12:00

Bekijk hier alle afleveringen

Fobiac - Bekijk hier alle afleveringen

Veronica-presentatoren Lange Frans, Suzanne de Jong en Lauren Verster worden in het wetenschappelijke programma Fobiac op de proef gesteld. In een aantal afleveringen worden ze geconfronteerd met acht universele angsten. Deze angsten worden...

Fobiac gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fobiac de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fobiac bij Fobiac liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fobiac. Heb je een uitzending van Fobiac gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fobiac gemist

Veronica-presentatoren Lange Frans, Suzanne de Jong en Lauren Verster worden in het wetenschappelijke programma Fobiac op de proef gesteld. In een aantal afleveringen worden ze geconfronteerd met acht universele angsten. Deze angsten worden in binnen- en buitenland opgenomen. Hierin stellen ze zich heel kwetsbaar op, zodat de kijker een kijkje krijgt van hun kwetsbare kanten. Wat te denken van een vuurzee, grote hoogtes of helemaal alleen in een griezelige graftombe? Wat is hun fysieke gesteldheid en waar liggen hun grenzen?

Uitzending gemist van Fobiac? Hier kun je alle uitzendingen van Fobiac kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-12-2009 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!