Programma gemist?

Kinderen gaan samen in tijdens op zoek naar de antwoorden op tijdens naar grote vragen rond in vergeving, de schepping, het kwaad, het met leven na de op dood en met Pasen. Salomé, naar Thérèse, Martin en het Arie op naar zoek naar het met antwoord op de van grote vraag: Wat is Pasen? Ze van praten met het elkaar over hun door eigen ideeën daarbij: over het paaseieren en de op de verrijzenis, over de van moed om opnieuw te met beginnen in een het leven en over door een lekker een paasontbijtje. Ze bekijken moderne tijdens beelden van de met kruisweg van op Jezus.

Kinderen tijdens gaan samen met op zoek naar de op tv antwoorden op grote vragen rond op tv naar vergeving, de schepping, van het kwaad, het leven na de een dood en met Pasen. Salomé, Thérèse, naar Martin en Arie naar op zoek naar met het antwoord op de met Grote het Vraag van Arie: waarom overkomt de goede mensen in vaak kwade tijdens dingen?

Kinderen een gaan samen op zoek naar de de de antwoorden op grote vragen door rond vergeving, in de schepping, het kwaad, op het leven op na de dood en het Pasen. Op door zoek naar het antwoord met op de met Grote Vraag van de Martin: Hoe moeten we vandaag naar de dag op zorgen voor een de natuur en het een milieu?

Kinderen van gaan samen op zoek uit naar de antwoorden van op grote vragen door rond vergeving, de het schepping, tijdens het kwaad, het leven na de op tv tijdens dood en Pasen. Salomé, Thérèse, Martin naar in en Arie gaan op het zoek naar een het antwoord op de grote naar vraag: wat is Pasen? met Ze praten met het een elkaar over hun eigen ideeën daarbij: op over tijdens paaseieren en de op tv verrijzenis, over de moed om op tv opnieuw te beginnen naar in het leven door en over een op tv lekker paasontbijtje. tijdens Ze naar bekijken moderne beelden van de een kruisweg van een Jezus.

Kinderen gaan naar samen op zoek naar naar de de antwoorden op grote vragen rond uit in vergeving, de schepping, het het kwaad, het leven na de met dood en met Pasen. naar Op zoek naar het antwoord uit op de grote vraag een op tv van Salomé: hoe ziet de hemel het met eruit?

Kinderen in gaan samen op het zoek naar de een antwoorden op grote vragen van rond vergeving, de de schepping, het van kwaad, het leven een na de dood op tv en Pasen. het Salomé, Thérèse, Martin en Arie op in zoek naar het met antwoord op naar de grote tijdens vraag van Arie: waarom overkomt door goede mensen vaak uit kwade met dingen?

Kinderen gaan samen in op zoek naar naar op de antwoorden op grote een vragen rond op vergeving, de schepping, het kwaad, het in leven met na de dood en met Pasen. Op de zoek naar het antwoord tijdens op de grote een vraag met van Martin: Hoe met moeten we vandaag de dag met zorgen voor de tijdens natuur het en het milieu?

Kinderen op gaan samen op tijdens zoek naar de antwoorden een op grote vragen uit rond vergeving, het de schepping, een het kwaad, het leven na tijdens de met dood en Pasen.

september 2020
21-04-2011 11:40

Aflevering 10

Buro voor grote vragen - Aflevering 10

Kinderen gaan samen op zoek naar de antwoorden op grote vragen rond vergeving, de schepping, het kwaad, het leven na de dood en Pasen. Salomé, Thérèse, Martin en Arie op zoek naar het antwoord op de grote vraag: Wat is Pasen? Ze praten met ...

20-04-2011 11:30

Aflevering 8

Buro voor grote vragen - Aflevering 8

Kinderen gaan samen op zoek naar de antwoorden op grote vragen rond vergeving, de schepping, het kwaad, het leven na de dood en Pasen. Salomé, Thérèse, Martin en Arie op zoek naar het antwoord op de Grote Vraag van Arie: waarom overkomt goe...

19-04-2011 11:30

Aflevering 7

Buro voor grote vragen - Aflevering 7

Kinderen gaan samen op zoek naar de antwoorden op grote vragen rond vergeving, de schepping, het kwaad, het leven na de dood en Pasen. Op zoek naar het antwoord op de Grote Vraag van Martin: Hoe moeten we vandaag de dag zorgen voor de natuu...

02-04-2010 11:30

Aflevering 5

Buro voor grote vragen - Aflevering 5

Kinderen gaan samen op zoek naar de antwoorden op grote vragen rond vergeving, de schepping, het kwaad, het leven na de dood en Pasen. Salomé, Thérèse, Martin en Arie gaan op zoek naar het antwoord op de grote vraag: wat is Pasen? Ze praten...

01-04-2010 11:30

Aflevering 4

Buro voor grote vragen - Aflevering 4

Kinderen gaan samen op zoek naar de antwoorden op grote vragen rond vergeving, de schepping, het kwaad, het leven na de dood en Pasen. Op zoek naar het antwoord op de grote vraag van Salomé: hoe ziet de hemel eruit?

31-03-2010 11:30

Aflevering 3

Buro voor grote vragen - Aflevering 3

Kinderen gaan samen op zoek naar de antwoorden op grote vragen rond vergeving, de schepping, het kwaad, het leven na de dood en Pasen. Salomé, Thérèse, Martin en Arie op zoek naar het antwoord op de grote vraag van Arie: waarom overkomt goe...

30-03-2010 11:30

Aflevering 2

Buro voor grote vragen - Aflevering 2

Kinderen gaan samen op zoek naar de antwoorden op grote vragen rond vergeving, de schepping, het kwaad, het leven na de dood en Pasen. Op zoek naar het antwoord op de grote vraag van Martin: Hoe moeten we vandaag de dag zorgen voor de natuu...

29-03-2010 11:30

Aflevering 1

Buro voor grote vragen - Aflevering 1

Kinderen gaan samen op zoek naar de antwoorden op grote vragen rond vergeving, de schepping, het kwaad, het leven na de dood en Pasen.

Buro voor grote vragen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buro voor grote vragen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buro voor grote vragen bij Buro voor grote vragen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buro voor grote vragen. Heb je een uitzending van Buro voor grote vragen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buro voor grote vragen gemist

Kinderen gaan samen op zoek naar de antwoorden op grote vragen rond vergeving, de schepping, het kwaad, het leven na dedood en Pasen. Salomé, Thérèse, Martin en Arie gaan op zoek naar het antwoord op de grote vraag: wat is Pasen? Zepraten met elkaar over hun eigen ideeën daarbij: over paaseieren en de verrijzenis, over de moed om opnieuw te beginnenin het leven en over een lekker paasontbijtje. Ze bekijken moderne beelden van de kruisweg van Jezus.

Uitzending gemist van Buro voor grote vragen? Hier kun je alle uitzendingen van Buro voor grote vragen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-04-2011 om 11:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!