Programma gemist?

Topsporters op noemen we topsporter omdat met ze maar één met ding willen: door de top halen. Om die een te bereiken, naar zetten ze alles opzij. door Met die op mentaliteit, die uit wil om te winnen, door zijn ze tijdens nog in uit staat om zich te blesseren het met een op tv potje dammen. tijdens Na een sportcarrière raakt de in top uit van het zicht, in maar de mentaliteit uit blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters een (Margje het Teeuwen, Sonny Silooy, Erik Dekker, Deborah op tv Gravenstijn, Pedro het van Raamsdonk, Monique van Knol, Annamarie Thomas, Mark de Huizinga naar en Jochem Uytdehaage) door uit zes verschillende sporttakken. uit In de binnenlanden tijdens van naar het Spaanse Andalusië door nemen ze het tegen elkaar op door van in fysieke en psychologische van krachtproeven. In elke aflevering leggen een van de sporters drie met proeven af waarmee ze individueel punten in in kunnen verdienen. De twee naar sporters met het minst aantal op in punten spelen aan naar het eind van het elke aflevering het door ijzingwekkend spannende nachtduel. Met van als inzet: Wie op gaat er terug naar het huis en wie van blijft er in de naar de race voor de titel naar Eeuwige roem? Iedere aflevering staat uit naar er een karaktereigenschap van topsporters op centraal. door In zeven voorgaande afleveringen gaven op ze alles wat tijdens ze in naar zich hadden. Maar de voor deze spannende finale blijken met de in sporters toch nog een de tandje harder naar te kunnen. Nog één keer op alles en meer naar uit de kast het voor de van overwinning. van Alle Olympische titels, op tv geweldige overwinningen en eerder tijdens behaalde prijzen schuiven voor heel van de even naar de achtergrond. tijdens Alles draait nu om met die felbegeerde titel: Eeuwige naar Roem. op Jochem Uytdehaage, Mark van Huizinga en van Margje Teeuwen strijden om deze op tv titel en het wordt bekend wie het er met deze titel vandoor op gaat. Presentatie: een Toine van naar Peperstraten.

Topsporters tijdens noemen we topsporter omdat de ze maar één ding door met willen: de top halen. Om een die te bereiken, zetten naar uit ze alles opzij. Met die mentaliteit, door naar die wil om te van winnen, zijn ze nog in in staat om in zich te blesseren met van een potje op dammen. Na een een sportcarrière op raakt de top met uit het zicht, maar op tv de mentaliteit blijft! Dat het bewijzen negen ex-topsporters (Margje het Teeuwen, Sonny van Silooy, Erik Dekker, op Deborah Gravenstijn, Pedro in van Raamsdonk, Monique Knol, naar Annamarie met Thomas, Mark Huizinga en op tv Jochem Uytdehaage) uit zes uit verschillende sporttakken. In naar de binnenlanden in van het een Spaanse Andalusië nemen ze het in tegen elkaar op uit in fysieke tijdens en psychologische op tv krachtproeven. In door elke aflevering leggen de op tv sporters drie proeven naar af waarmee ze door individueel punten de kunnen verdienen. De twee op tv sporters met het minst aantal tijdens op tv punten spelen aan het eind naar van elke op aflevering het ijzingwekkend spannende een nachtduel. Met als uit inzet: Wie gaat op er terug naar naar huis en met wie blijft naar er in de race voor de door door titel Eeuwige roem? Iedere uit aflevering staat er tijdens een karaktereigenschap van topsporters centraal. op Alle opdrachten draaien op met om uithoudingsvermogen. Met nog van twee afleveringen in te gaan, stijgt de tijdens wil om te de winnen naar een absoluut uit hoogtepunt. Met de finish door in zicht uit wil uit niemand struikelen. Doorgaan met tot je er bij tijdens neer valt een of, zoals voor de door laatste drie deelnemers het aan Eeuwige met roem, zwemmen tot je op tv niet meer met kunt. De deelnemers geven werkelijk de alles voor op tv een plaats in van de finale en dat leidt de tot een spannend tijdens en tijdens een onverwacht einde. Presentatie: Toine uit van uit Peperstraten.

Topsporters noemen we op topsporter omdat het ze van maar één ding willen: door de top halen. Om die in te bereiken zetten uit ze alles opzij. in Met die op mentaliteit, die wil een om het te winnen, zijn ze nog op in staat om de zich te op blesseren met het een potje dammen. uit Na een sportcarrière een raakt de top uit het naar zicht, het maar de mentaliteit in blijft! Dat bewijzen negen naar ex-topsporters (Margje Teeuwen, Sonny het Silooy, Erik Dekker, Deborah een op Gravenstijn, Pedro van Raamsdonk, Monique uit Knol, Annamarie Thomas, Mark naar Huizinga tijdens en Jochem Uytdehaage) uit het zes verschillende sporttakken. een In de de binnenlanden van het uit Spaanse Andalusië nemen door ze het tegen elkaar op op tv in in fysieke en van psychologische krachtproeven. In elke aflevering leggen met de sporters drie een proeven af van waarmee ze door individueel punten het kunnen verdienen. De met twee sporters met het minst aantal met punten met spelen aan het eind van door een elke aflevering het ijzingwekkend spannende nachtduel. uit Met op als inzet: Wie gaat door er terug naar naar huis het en wie blijft er in de op tv race voor de op op titel Eeuwige roem? Iedere uit aflevering staat er met een karaktereigenschap van uit topsporters centraal. In deze met aflevering draaien alle door opdrachten om controle. op In één uit van de proeven op moeten de van sporters laten zien een controle over hun hartslag te op hebben: Onder extreme door omstandigheden op tv er voor zorgen uit dat je hartslag uit omhoog gaat, maar ook van binnen aanzienlijke naar tijd weer naar beneden. Dit uit blijkt op tv niet voor alle sporters een haalbare in van kaart. Presentatie: Toine van met Peperstraten.

Topsporters noemen we in topsporter omdat ze op maar op één ding met willen: de top halen. uit Om die te bereiken zetten op ze alles opzij. een naar Met die mentaliteit, van die wil om op tv te winnen, zijn met ze nog in staat om door zich te tijdens blesseren met een potje naar dammen. Na een naar sportcarrière raakt de de top uit het het zicht, maar op tv de mentaliteit blijft! van Dat bewijzen tijdens negen ex-topsporters uit zes door verschillende sporttakken. In uit de binnenlanden van het in Spaanse Andalusië nemen het ze het tegen elkaar op tv uit op in fysieke het en psychologische krachtproeven. in In elke aflevering leggen de van sporters drie proeven af uit door waarmee ze individueel punten op kunnen verdienen. De twee sporters door met het minst van aantal punten een spelen aan het eind in van op elke aflevering het ijzingwekkend met spannende nachtduel. Met van als inzet: Wie gaat in er terug naar in huis van en wie blijft er van in de race uit voor de titel Eeuwige uit roem? de Iedere aflevering staat er een het van karaktereigenschap van topsporters centraal. Het de concentratievermogen op van de deelnemers wordt getest. Hoe tijdens houd je een de door concentratie vast als fysieke en van mentale uitdagingen de elkaar in hoog tempo afwisselen op tv en het de temperatuur oploopt in tot bijna 40 graden Celsius? het Uitputting en uitdroging tijdens liggen op de op loer naar maar stoppen of opgeven het komt bij topsporters uit niet voor in en dus gaan ze naar door.

Topsporters met noemen we topsporter uit omdat ze maar het één ding in willen: de top halen. Om die uit te bereiken een zetten de ze alles opzij. Met van die mentaliteit, die wil een om te naar winnen, zijn ze nog naar in met staat om zich van te blesseren met een potje dammen. naar Na een uit sportcarrière tijdens raakt de top in uit het zicht, maar op tv de mentaliteit blijft! op Dat bewijzen negen ex-topsporters in uit zes verschillende de sporttakken. In de binnenlanden de van het Spaanse door Andalusië nemen ze op tv het naar tegen elkaar op in een fysieke van en psychologische krachtproeven. de In elke aflevering leggen tijdens de sporters drie proeven op af waarmee ze individueel van punten kunnen een verdienen. het De twee sporters met het het minst aantal de punten spelen aan het uit eind van elke het aflevering het ijzingwekkend in spannende nachtduel. Met door als inzet: tijdens Wie gaat er terug van naar huis en uit wie blijft er met in de het race voor de tijdens titel Eeuwige een roem? Iedere aflevering staat in er een karaktereigenschap van van topsporters centraal. Het op draait allemaal een om stressbestendigheid. Pedro van in Raamsdonk haalde vorige met week door net de eindstreep niet in en verloor het met nachtduel. Nu van strijden de zes resterende ex-topsporters de Erik naar Dekker, Annamarie Thomas, Jochem op tv Uytdehaage, Margje van Teeuwen, Sonny Silooy in en Mark Huizinga tegen op elkaar. Hoeveel naar stress kunnen ze aan? Het fanatisme een neemt toe. De het drie beproevingen zorgen een wederom voor een naar spannende strijd om in de op felbegeerde titel. Nu zal blijken het of uit de sporters onder water net het zo snel presteren door uit als op het met droge. In een prachtig de fort worden in ze geconfronteerd met nationale en op tv internationale sportgrootheden tijdens naar een pittig spelletje door memory. De op laatste opdracht van vindt plaats in het het holst van de nacht. het Lukt van het de sporters om wakker en de alert de te blijven? En wie zal een dit keer van de bal des oordeel van vangen naar in het tijdens spannende nachtduel?

Topsporters noemen de we topsporter een omdat ze maar één een ding willen: de top tijdens met halen. Om die te in bereiken zetten op tv ze alles opzij. Met die naar mentaliteit, die wil om uit te winnen, zijn de ze nog van in uit staat om zich te op tv blesseren met een tijdens potje dammen. op tv Na een sportcarrière een raakt de top uit het zicht, naar maar de van mentaliteit blijft! een Dat bewijzen negen ex-topsporters naar uit naar zes verschillende sporttakken. In van de binnenlanden de van het Spaanse Andalusië nemen ze de het tegen elkaar een op in fysieke een van en psychologische krachtproeven. In elke uit aflevering leggen met de sporters tijdens drie proeven af waarmee ze individueel tijdens punten kunnen verdienen. van in De twee sporters met het minst het aantal punten de spelen op aan het eind van elke op tv aflevering het ijzingwekkend spannende een nachtduel. uit Met als inzet: met Wie gaat op tv er terug naar de huis en wie tijdens blijft er in de op tv race voor de titel Eeuwige met roem? Iedere uit aflevering staat er een op tv karaktereigenschap door van topsporters centraal. De zeven een op overgebleven sporters voor een Eeuwige Roem worden op getest op perfectionisme. Naast op tv fysiek uithoudingsvermogen, staan timing de en beheersing centraal. Ook met nu van gaan de deelnemers tot uit het uiterste want tijdens winnen op is belangrijker dan de meedoen in Eeuwige tijdens Roem.

Topsporters noemen we door topsporter omdat in ze de maar één ding willen: de in top halen. Om de die te bereiken zetten naar uit ze alles opzij. Met die mentaliteit, de die van wil om te winnen, zijn uit ze op tv nog in staat om zich naar te blesseren met op een naar potje dammen. Na een sportcarrière van raakt de top het uit het zicht, met maar de mentaliteit met van blijft! Dat bewijzen door negen ex-topsporters uit zes een verschillende sporttakken. In de op binnenlanden van naar het Spaanse in Andalusië nemen ze het tegen door elkaar op in tijdens fysieke en psychologische op tv krachtproeven. In uit elke aflevering leggen de sporters met drie proeven af met met waarmee ze individueel punten een kunnen verdienen. De in twee sporters met het minst door een aantal punten spelen aan het eind de van elke met aflevering het ijzingwekkend spannende door met nachtduel. Met als inzet: Wie gaat het er terug op naar huis en van wie blijft er op in de van race voor de titel de Eeuwige roem? in Iedere aflevering staat er in een karaktereigenschap van topsporters op centraal. De in acht overgebleven sporters naar worden getest op teamspirit. tijdens In door een henzelf samengestelde teams op tv moeten ze het maar liefst 60 liter in water uit sjouwen over een steil een Spaans bergpad. in De sporters geven alles en tijdens dat zorgt voor verbroedering, door blaren, irritaties, schreeuwpartijen de en resulteert een voor uit de fanatiekste deelnemer een in totale uitputting.

Topsporters uit noemen we topsporter omdat op ze met maar één ding willen: de top het halen. door Om die te bereiken uit zetten ze uit alles opzij. op tv Met die mentaliteit, die wil tijdens om tijdens te winnen, zijn door ze nog in staat de om zich uit te blesseren met een potje dammen. van Na een op tv sportcarrière raakt de op top uit het zicht, van tijdens maar de mentaliteit de blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters door (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, naar van Erik Dekker, Deborah Gravenstijn, Pedro van met Raamsdonk, Monique met Knol, Annamarie het Thomas, Mark Huizinga en Jochem in met Uytdehaage) uit zes verschillende sporttakken. In de de naar binnenlanden van het Spaanse in Andalusië van nemen ze het uit tegen elkaar op in naar fysieke en het psychologische krachtproeven. In elke aflevering leggen met in de sporters drie proeven door af waarmee tijdens ze individueel punten kunnen verdienen. De met twee sporters met door van het minst aantal punten spelen op aan in het eind van elke aflevering het op ijzingwekkend spannende van nachtduel. uit Met als inzet: Wie gaat er het terug naar huis door en een wie blijft er in de het met race voor de titel Eeuwige het roem? Iedere aflevering tijdens staat er een karaktereigenschap de van topsporters centraal. door Karaktereigenschap: met Doorzettingsvermogen. Direct in na aankomst in Andalusië worden de uit sporters aan drie de tijdens proeven onderworpen. De eerste proef op tv is niet voor watjes: van de sporthelden uit moeten op tv zo snel mogelijk door een uit web van schrikdraad met op 8000 in volt kruipen. Presentatie: Toine van van uit Peperstraten.

oktober 2020
20-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

13-05-2010 20:15

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

06-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

29-04-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

22-04-2010 20:30

Aflevering 4

Eeuwige Roem - Aflevering 4

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

15-04-2010 20:30

Aflevering 3

Eeuwige Roem - Aflevering 3

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

08-04-2010 20:30

Aflevering 2

Eeuwige Roem - Aflevering 2

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

01-04-2010 20:30

Aflevering 1

Eeuwige Roem - Aflevering 1

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

Eeuwige Roem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwige Roem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwige Roem bij Eeuwige Roem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwige Roem. Heb je een uitzending van Eeuwige Roem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwige Roem gemist

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij.Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na eensportcarrière raakt de top uit het zicht, maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit zesverschillende sporttakken. In de binnenlanden van het Spaanse Andalusië nemen ze het tegen elkaar op in fysieke enpsychologische krachtproeven. In elke aflevering leggen de sporters drie proeven af waarmee ze individueel puntenkunnen verdienen. De twee sporters met het minst aantal punten spelen aan het eind van elke aflevering hetijzingwekkend spannende nachtduel. Met als inzet: Wie gaat er terug naar huis en wie blijft er in de race voor de titelEeuwige roem? Iedere aflevering staat er een karaktereigenschap van topsporters centraal. Karaktereigenschap:Doorzettingsvermogen. Direct na aankomst in Andalusië worden de sporters aan drie proeven onderworpen. De eerste proefis niet voor watjes: de sporthelden moeten zo snel mogelijk door een web van schrikdraad met 8000 volt kruipen.

Uitzending gemist van Eeuwige Roem? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwige Roem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-05-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!