Programma gemist?

Topsporters noemen we uit topsporter omdat het ze uit maar één ding de willen: de top een halen. Om die te bereiken, zetten met ze alles opzij. op tv op tv Met die mentaliteit, die wil om door te winnen, zijn het ze een nog in staat om tijdens zich het te blesseren met van een potje dammen. een Na een sportcarrière raakt de uit top tijdens uit het zicht, het maar de mentaliteit blijft! het Dat bewijzen negen in ex-topsporters (Margje een Teeuwen, Sonny Silooy, met Erik Dekker, Deborah Gravenstijn, Pedro van het op Raamsdonk, Monique Knol, Annamarie Thomas, op Mark Huizinga en met Jochem in Uytdehaage) uit zes verschillende sporttakken. In naar de binnenlanden het van van het Spaanse Andalusië nemen ze het in een tegen elkaar op in fysieke en in psychologische uit krachtproeven. In de elke aflevering leggen van de sporters drie proeven af waarmee naar ze individueel op punten kunnen verdienen. De door het twee sporters met het minst aantal het punten in spelen aan het eind op tv van elke aflevering met het ijzingwekkend spannende nachtduel. door Met als met inzet: een Wie gaat er terug naar huis op en wie op blijft er naar in de race het voor de titel Eeuwige op tv roem? Iedere in aflevering staat door er een karaktereigenschap van topsporters door centraal. In door zeven voorgaande afleveringen gaven tijdens ze alles van wat ze door in zich hadden. Maar voor uit deze spannende finale op blijken naar de sporters toch nog een tandje naar harder te van kunnen. Nog één in keer alles en meer uit uit de door kast het voor de overwinning. Alle Olympische titels, op tv geweldige overwinningen naar en eerder behaalde op prijzen schuiven een voor heel uit even naar de achtergrond. Alles draait het nu om met die felbegeerde titel: door Eeuwige Roem. in Jochem Uytdehaage, door Mark Huizinga en Margje naar Teeuwen strijden om deze titel op tijdens en wordt bekend wie er met met naar deze titel vandoor gaat. op Presentatie: Toine uit van Peperstraten.

Topsporters uit noemen we topsporter omdat op tv ze maar één tijdens ding willen: de het top halen. Om die door te op tv bereiken, zetten ze alles opzij. een Met tijdens die mentaliteit, het die wil om te winnen, het zijn ze nog uit in staat op om zich te blesseren met van een uit potje dammen. op Na een sportcarrière raakt de met top van uit het zicht, met maar de mentaliteit blijft! tijdens Dat bewijzen op tv negen ex-topsporters (Margje Teeuwen, tijdens Sonny Silooy, Erik Dekker, op Deborah op Gravenstijn, Pedro van Raamsdonk, op tv Monique Knol, Annamarie uit Thomas, Mark naar Huizinga en Jochem Uytdehaage) uit zes de verschillende in sporttakken. In in de binnenlanden van het op tv Spaanse Andalusië naar nemen ze het tegen elkaar op uit in fysieke uit en psychologische krachtproeven. In in elke aflevering leggen uit de sporters op drie de proeven af waarmee de ze individueel punten op tv kunnen verdienen. De twee sporters tijdens met het tijdens minst aantal op punten spelen aan het eind van het in elke aflevering het ijzingwekkend op tv spannende nachtduel. Met als een inzet: Wie de gaat er terug naar huis met van en wie blijft uit er in de race voor de door een titel Eeuwige roem? van Iedere aflevering staat naar er een karaktereigenschap van topsporters met centraal. Alle het opdrachten draaien een om uithoudingsvermogen. Met nog twee op tv afleveringen uit te gaan, stijgt de van wil om te winnen van naar een op absoluut hoogtepunt. Met de finish tijdens in zicht wil tijdens niemand van struikelen. Doorgaan tot je er de uit bij neer valt het of, zoals voor de laatste drie uit deelnemers aan naar Eeuwige roem, zwemmen tot op je niet meer uit met kunt. De deelnemers geven werkelijk met alles voor een plaats in in een de finale en van dat leidt tot een spannend de en van een onverwacht uit einde. Presentatie: Toine een van Peperstraten.

Topsporters noemen we in topsporter omdat op ze maar één ding het naar willen: de top op halen. Om die te bereiken zetten op tijdens ze alles opzij. door Met die mentaliteit, die wil de om te winnen, de zijn tijdens ze nog in staat om zich een te blesseren door met een potje tijdens dammen. Na van een sportcarrière raakt van de top een uit het zicht, maar de het mentaliteit blijft! Dat bewijzen van negen met ex-topsporters (Margje Teeuwen, naar Sonny Silooy, met Erik Dekker, Deborah Gravenstijn, tijdens Pedro van Raamsdonk, Monique in Knol, Annamarie tijdens Thomas, Mark de Huizinga en Jochem Uytdehaage) uit uit zes verschillende de sporttakken. In tijdens de binnenlanden van uit het Spaanse Andalusië nemen ze het op tv tegen naar elkaar op in fysieke en op psychologische krachtproeven. door In van elke aflevering leggen de sporters drie het proeven af door waarmee ze individueel punten het kunnen verdienen. door De twee naar sporters met het minst een aantal het punten spelen aan het door eind van elke naar aflevering het ijzingwekkend spannende nachtduel. een Met als inzet: met op tv Wie gaat er terug naar huis van en wie op blijft er de in de race voor in de titel een Eeuwige roem? Iedere aflevering staat met er een karaktereigenschap op tv van topsporters centraal. door In op deze aflevering een draaien alle opdrachten om controle. In op het één van de proeven moeten de uit sporters laten in zien controle over op tv hun een hartslag te hebben: van Onder extreme omstandigheden er tijdens voor zorgen dat de je hartslag door omhoog gaat, maar ook van binnen aanzienlijke tijd van weer naar op tv beneden. Dit blijkt in niet voor alle sporters uit een haalbare kaart. de Presentatie: Toine van tijdens Peperstraten.

Topsporters door noemen we topsporter omdat op ze maar van één ding willen: de top de halen. op Om die het te bereiken zetten ze alles opzij. naar Met die van mentaliteit, tijdens die wil om het te winnen, zijn ze een nog in staat om naar zich te blesseren met het een op potje dammen. uit Na een sportcarrière raakt de het top uit met het zicht, met maar de mentaliteit in blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters in uit zes verschillende in sporttakken. In een de binnenlanden van het Spaanse van Andalusië nemen ze op het tegen elkaar het op tijdens in fysieke en psychologische naar krachtproeven. In elke aflevering door leggen een de sporters drie het proeven af waarmee ze naar individueel punten een kunnen verdienen. tijdens De twee sporters met het uit minst aantal met punten spelen aan het op tv eind van door elke aflevering tijdens het ijzingwekkend spannende nachtduel. Met als naar uit inzet: Wie gaat er terug in naar huis naar en wie blijft er van in de race in voor de op titel Eeuwige uit roem? Iedere aflevering op staat er een het karaktereigenschap van topsporters centraal. Het concentratievermogen door van door de deelnemers wordt getest. naar Hoe houd je de de concentratie vast een als op tv fysieke en mentale door uitdagingen elkaar in hoog een tempo afwisselen en door de temperatuur oploopt op tot bijna 40 graden Celsius? op Uitputting en door uitdroging liggen van op de loer maar stoppen op of in opgeven komt bij topsporters op niet voor op tv en dus gaan door ze door.

Topsporters door noemen we topsporter omdat ze op maar één in ding willen: de door top halen. Om uit die te van bereiken zetten ze alles tijdens opzij. op Met die mentaliteit, een die wil om te tijdens winnen, zijn ze nog in op tv staat om van zich te door blesseren met een potje dammen. op tv uit Na een sportcarrière raakt de top de uit het naar zicht, maar de de mentaliteit tijdens blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit de zes een verschillende sporttakken. tijdens In de binnenlanden van op het Spaanse Andalusië nemen een ze het tegen elkaar een op tv op in fysieke en psychologische krachtproeven. uit In tijdens elke aflevering leggen de in sporters met drie proeven af waarmee tijdens ze individueel tijdens punten kunnen verdienen. De twee sporters door met het minst het aantal punten spelen door op aan het eind van van elke aflevering het ijzingwekkend spannende het nachtduel. een Met als inzet: Wie gaat in het er terug naar op huis en wie blijft er in het de race voor naar de titel het Eeuwige roem? Iedere aflevering het de staat er een karaktereigenschap van op topsporters de centraal. Het draait allemaal om stressbestendigheid. op Pedro van Raamsdonk naar een haalde vorige week door net de eindstreep niet en verloor in het van nachtduel. Nu strijden de tijdens zes resterende ex-topsporters een Erik Dekker, Annamarie naar Thomas, Jochem naar Uytdehaage, Margje Teeuwen, Sonny uit Silooy en uit Mark Huizinga tegen de elkaar. Hoeveel stress kunnen ze op tv aan? Het fanatisme van neemt toe. De in drie beproevingen met zorgen wederom op voor een spannende strijd op om de de felbegeerde titel. Nu van zal blijken naar of de sporters onder water net tijdens uit zo snel presteren als op op het in droge. In een prachtig van fort worden van ze geconfronteerd met nationale en van internationale in sportgrootheden tijdens een pittig spelletje memory. in De op laatste opdracht vindt plaats in met het holst van van de nacht. tijdens Lukt door het de sporters om wakker en met alert de te blijven? En door wie zal dit tijdens keer de bal des tijdens oordeel vangen in tijdens het spannende van nachtduel?

Topsporters noemen de we topsporter omdat tijdens ze maar één ding de willen: naar de top halen. Om die in te bereiken een zetten ze in alles opzij. het Met die mentaliteit, in die wil om te winnen, op tv zijn ze het nog in staat om zich in te blesseren door met een potje het dammen. Na een sportcarrière met raakt door de top uit het zicht, het maar de naar mentaliteit met blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters op tv uit zes verschillende sporttakken. op In de binnenlanden uit van een het Spaanse Andalusië nemen ze door de het tegen elkaar op in door fysieke en psychologische uit krachtproeven. met In elke aflevering leggen de sporters het drie uit proeven af waarmee de ze individueel punten kunnen verdienen. op tv De twee sporters tijdens met uit het minst aantal van punten spelen aan met het eind tijdens van elke aflevering uit het ijzingwekkend spannende op nachtduel. Met als inzet: Wie door gaat van er terug naar huis en het wie blijft er door in de race voor in de titel van Eeuwige roem? Iedere uit aflevering staat door er een karaktereigenschap van topsporters in centraal. De door zeven overgebleven sporters voor een Eeuwige Roem van worden getest op tv op perfectionisme. Naast tijdens fysiek uithoudingsvermogen, staan met timing en beheersing centraal. in Ook nu gaan de op deelnemers tot in het van uiterste want winnen is belangrijker de dan met meedoen in Eeuwige met Roem.

Topsporters van noemen we topsporter een omdat ze naar maar één ding op tv willen: de top halen. uit Om die in te bereiken zetten ze alles opzij. het Met in die mentaliteit, die wil door om te winnen, met zijn ze het nog in staat om tijdens zich te tijdens blesseren met een potje tijdens dammen. Na een het sportcarrière raakt de de top uit het een zicht, maar de mentaliteit op blijft! Dat uit bewijzen negen de ex-topsporters uit zes verschillende sporttakken. de In op tv de binnenlanden van het uit Spaanse Andalusië nemen het ze tijdens het tegen elkaar op in fysieke uit naar en psychologische krachtproeven. In op elke aflevering leggen met de sporters van drie proeven af waarmee ze individueel uit van punten kunnen verdienen. naar De twee sporters met op tv het minst in aantal punten spelen aan het eind met van elke de aflevering het ijzingwekkend spannende naar nachtduel. Met een als inzet: op Wie gaat er door terug naar op tv huis en wie blijft er in met de de race voor van de titel Eeuwige naar roem? Iedere aflevering op tv staat er een van karaktereigenschap van topsporters centraal. De acht de overgebleven sporters worden van getest op naar teamspirit. In door door henzelf samengestelde teams moeten uit ze maar van liefst 60 liter door water naar sjouwen over een steil Spaans op tv bergpad. De sporters geven op alles op tv en dat zorgt voor verbroedering, door blaren, irritaties, schreeuwpartijen met en naar resulteert voor de door fanatiekste deelnemer uit in totale uitputting.

Topsporters van noemen we topsporter omdat door ze maar één ding op willen: de de top halen. Om naar die te bereiken naar zetten ze alles opzij. op Met die mentaliteit, de die wil naar om naar te winnen, zijn de ze nog in staat om op zich uit te blesseren met een in potje dammen. Na een met sportcarrière raakt in de top tijdens uit het zicht, maar de mentaliteit een blijft! in Dat bewijzen negen ex-topsporters uit (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, een Erik Dekker, op tv Deborah Gravenstijn, Pedro door van Raamsdonk, Monique Knol, door Annamarie Thomas, naar Mark uit Huizinga en Jochem Uytdehaage) uit zes tijdens verschillende sporttakken. In uit de binnenlanden het van het op Spaanse Andalusië uit nemen ze het tegen elkaar door op een in fysieke en psychologische door krachtproeven. In elke aflevering leggen naar de sporters drie uit proeven het af waarmee met ze individueel punten kunnen verdienen. een De twee uit sporters met het minst aantal het een punten spelen aan het eind uit van elke aflevering het tijdens ijzingwekkend spannende nachtduel. in Met door als inzet: Wie gaat er door terug het naar huis uit en wie blijft er in de de race voor de op titel Eeuwige een roem? met Iedere aflevering staat er een de karaktereigenschap van van topsporters centraal. Karaktereigenschap: Doorzettingsvermogen. Direct uit na aankomst in in Andalusië worden naar de sporters aan drie op met proeven onderworpen. De eerste proef in is niet in voor watjes: de een sporthelden moeten zo snel mogelijk een door een naar web op van schrikdraad met 8000 volt het kruipen. Presentatie: Toine van op tv uit Peperstraten.

juni 2021
20-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

13-05-2010 20:15

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

06-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

29-04-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

22-04-2010 20:30

Aflevering 4

Eeuwige Roem - Aflevering 4

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

15-04-2010 20:30

Aflevering 3

Eeuwige Roem - Aflevering 3

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

08-04-2010 20:30

Aflevering 2

Eeuwige Roem - Aflevering 2

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

01-04-2010 20:30

Aflevering 1

Eeuwige Roem - Aflevering 1

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

Eeuwige Roem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwige Roem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwige Roem bij Eeuwige Roem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwige Roem. Heb je een uitzending van Eeuwige Roem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwige Roem gemist

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij.Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na eensportcarrière raakt de top uit het zicht, maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit zesverschillende sporttakken. In de binnenlanden van het Spaanse Andalusië nemen ze het tegen elkaar op in fysieke enpsychologische krachtproeven. In elke aflevering leggen de sporters drie proeven af waarmee ze individueel puntenkunnen verdienen. De twee sporters met het minst aantal punten spelen aan het eind van elke aflevering hetijzingwekkend spannende nachtduel. Met als inzet: Wie gaat er terug naar huis en wie blijft er in de race voor de titelEeuwige roem? Iedere aflevering staat er een karaktereigenschap van topsporters centraal. Karaktereigenschap:Doorzettingsvermogen. Direct na aankomst in Andalusië worden de sporters aan drie proeven onderworpen. De eerste proefis niet voor watjes: de sporthelden moeten zo snel mogelijk door een web van schrikdraad met 8000 volt kruipen.

Uitzending gemist van Eeuwige Roem? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwige Roem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-05-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!