Programma gemist?

Topsporters uit noemen we topsporter omdat op tv ze maar één ding van willen: de top een halen. Om die naar te bereiken, op tv zetten ze in alles opzij. Met die op mentaliteit, die de wil om te winnen, zijn uit ze nog in het staat om in zich te blesseren met uit een uit potje dammen. Na door een sportcarrière raakt de top de uit het zicht, in maar het de mentaliteit op blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters (Margje naar Teeuwen, Sonny Silooy, op tv Erik Dekker, Deborah tijdens Gravenstijn, uit Pedro van Raamsdonk, op tv Monique Knol, Annamarie Thomas, Mark de Huizinga tijdens en Jochem uit Uytdehaage) uit zes verschillende sporttakken. In naar de binnenlanden door van het het Spaanse Andalusië naar nemen ze het tegen elkaar van op in een fysieke en psychologische krachtproeven. met In elke aflevering met leggen de sporters in drie proeven af waarmee tijdens ze individueel punten met kunnen verdienen. De tijdens twee op tv sporters met het naar minst aantal punten spelen met aan het eind van door elke aflevering het het naar ijzingwekkend spannende nachtduel. een Met als inzet: Wie gaat er tijdens terug van naar huis en wie een blijft er in de de race voor op tv de titel het Eeuwige roem? Iedere aflevering de staat er een karaktereigenschap door tijdens van topsporters centraal. In zeven op tv voorgaande in afleveringen gaven ze tijdens alles wat ze in zich in hadden. Maar van voor deze spannende finale blijken naar een de sporters toch nog de een tandje van harder te kunnen. de Nog één keer alles en meer op uit de kast in het voor de overwinning. Alle op Olympische titels, op tv geweldige overwinningen en eerder behaalde op tv prijzen schuiven tijdens voor heel even naar de met tijdens achtergrond. Alles draait tijdens nu om die felbegeerde titel: naar Eeuwige Roem. van Jochem Uytdehaage, Mark Huizinga en met Margje Teeuwen een strijden om deze titel naar en het wordt bekend wie er in met deze titel vandoor op tv gaat. Presentatie: Toine de van met Peperstraten.

Topsporters in noemen we topsporter omdat ze in maar één op tv ding willen: het de top naar halen. Om die te bereiken, zetten van ze alles de opzij. Met die een mentaliteit, die wil naar om te winnen, zijn naar ze nog in naar staat in om zich te blesseren op met een potje uit dammen. Na de een sportcarrière raakt de op top uit het zicht, naar maar tijdens de mentaliteit uit blijft! Dat bewijzen negen tijdens ex-topsporters (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, tijdens Erik Dekker, Deborah met Gravenstijn, Pedro van met Raamsdonk, Monique tijdens Knol, Annamarie Thomas, Mark een Huizinga en naar Jochem Uytdehaage) uit naar zes tijdens verschillende sporttakken. In op tv de binnenlanden van het tijdens Spaanse Andalusië nemen ze het van tegen elkaar op naar uit in fysieke en psychologische krachtproeven. In uit elke aflevering de leggen de sporters drie in op tv proeven af waarmee ze individueel tijdens punten kunnen verdienen. De de twee sporters de met het minst aantal met het punten spelen aan uit het eind van elke aflevering het met ijzingwekkend spannende door nachtduel. Met tijdens als inzet: Wie gaat van er terug een naar huis en naar wie blijft er in de met race voor een de titel Eeuwige tijdens roem? Iedere tijdens aflevering staat er uit een karaktereigenschap van topsporters in centraal. Alle opdrachten draaien op om uithoudingsvermogen. naar Met nog een twee afleveringen op tv te gaan, stijgt de wil om tijdens te winnen naar naar een de absoluut hoogtepunt. Met de van finish de in zicht wil door niemand struikelen. Doorgaan het tot je er in bij neer valt of, in zoals voor de door laatste drie deelnemers aan Eeuwige tijdens roem, zwemmen tot in op tv je niet meer kunt. De deelnemers in geven uit werkelijk alles een voor een plaats naar in de finale en dat uit leidt tot een spannend met uit en een onverwacht einde. het Presentatie: Toine van tijdens Peperstraten.

Topsporters noemen tijdens we topsporter omdat ze de op tv maar één ding willen: de top op tv halen. met Om die uit te bereiken zetten ze alles op tv opzij. naar Met die mentaliteit, die wil het om te het winnen, zijn ze nog van in door staat om zich te blesseren met van een potje dammen. door Na in een sportcarrière raakt in de top uit uit het zicht, met maar de mentaliteit blijft! Dat naar bewijzen negen met ex-topsporters (Margje Teeuwen, een Sonny Silooy, Erik Dekker, Deborah het Gravenstijn, Pedro van naar in Raamsdonk, Monique Knol, Annamarie tijdens Thomas, Mark Huizinga de en Jochem Uytdehaage) van uit zes verschillende het sporttakken. In de de binnenlanden van het Spaanse uit Andalusië op tv nemen ze het tegen elkaar op de in op tv fysieke en het psychologische krachtproeven. In elke aflevering van leggen de naar sporters drie proeven af waarmee een ze tijdens individueel punten een kunnen verdienen. De twee sporters in met het minst aantal naar punten tijdens spelen aan het het eind van elke aflevering het van ijzingwekkend spannende nachtduel. uit Met als inzet: van Wie gaat er naar terug naar huis het en wie blijft uit een er in de race voor de door titel in Eeuwige roem? Iedere het aflevering staat er een een karaktereigenschap van topsporters uit centraal. In deze in aflevering draaien alle door opdrachten om controle. In op één van de op proeven moeten de het sporters in laten zien met controle over hun uit hartslag te hebben: Onder extreme omstandigheden uit er voor met zorgen dat je hartslag op met omhoog gaat, maar ook door binnen aanzienlijke tijd op weer naar beneden. door Dit blijkt niet voor alle naar sporters een haalbare van kaart. Presentatie: naar Toine het van Peperstraten.

Topsporters noemen het we topsporter omdat met ze maar naar één ding willen: de top een op tv halen. Om die naar te bereiken zetten een ze alles opzij. Met uit die mentaliteit, naar die wil om te met winnen, zijn ze nog met in staat de om zich te uit blesseren met een potje dammen. uit Na in een sportcarrière raakt de tijdens top uit het tijdens zicht, maar de mentaliteit met het blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters naar uit zes verschillende het sporttakken. naar In de binnenlanden van het Spaanse de Andalusië nemen in ze het het tegen elkaar op de in fysieke en psychologische krachtproeven. op In tijdens elke aflevering op leggen de sporters op drie proeven af met waarmee ze individueel punten kunnen verdienen. het De op tv twee sporters met het met minst aantal punten spelen een van aan het eind door van elke aflevering het ijzingwekkend spannende een nachtduel. Met als uit tijdens inzet: Wie gaat er terug naar het huis en op wie blijft er in in de race voor naar de titel naar Eeuwige roem? Iedere aflevering het staat de er een karaktereigenschap van topsporters door centraal. Het een concentratievermogen van de de deelnemers wordt getest. Hoe met houd met je de de concentratie vast als fysieke en tijdens mentale uitdagingen elkaar in in het hoog tempo afwisselen en door de temperatuur op tv oploopt tot bijna op 40 graden Celsius? op Uitputting en uitdroging op liggen op de loer maar met stoppen of opgeven uit komt bij op tv topsporters niet voor en dus naar de gaan ze door.

Topsporters noemen we de topsporter omdat een ze maar op tv één ding willen: de tijdens top halen. Om door die te bereiken zetten door ze alles opzij. tijdens Met die mentaliteit, van die wil naar om te winnen, zijn op ze nog naar in staat om zich naar te blesseren op met in een potje dammen. door Na een sportcarrière het raakt de top de uit het zicht, maar de op tv mentaliteit blijft! Dat bewijzen met negen ex-topsporters uit op zes verschillende van sporttakken. In uit de binnenlanden van het tijdens Spaanse op tv Andalusië nemen ze het op tv tegen elkaar op in fysieke met door en psychologische krachtproeven. In uit elke aflevering leggen op tv de sporters naar drie proeven af waarmee ze individueel uit door punten kunnen verdienen. De twee sporters op met op het minst aantal punten spelen de aan het uit eind van elke aflevering een de het ijzingwekkend spannende nachtduel. Met als de inzet: Wie gaat de op tv er terug naar op tv huis en wie blijft er in naar de race voor de de het titel Eeuwige roem? Iedere een aflevering staat er een een naar karaktereigenschap van topsporters de centraal. Het draait allemaal om in stressbestendigheid. uit Pedro van Raamsdonk haalde vorige door week net de eindstreep van niet en door verloor het nachtduel. het Nu strijden de het zes met resterende ex-topsporters Erik op tv Dekker, Annamarie Thomas, Jochem met Uytdehaage, Margje Teeuwen, Sonny het Silooy en in Mark Huizinga tegen elkaar. Hoeveel op tv het stress kunnen ze aan? in Het fanatisme in neemt toe. De drie een beproevingen zorgen wederom op tv voor een spannende strijd op om naar de felbegeerde titel. door Nu zal blijken of door de sporters onder water het net zo snel van presteren als op het het droge. op In een prachtig fort worden van ze geconfronteerd met een nationale en op tv internationale sportgrootheden tijdens een op pittig op tv spelletje memory. De laatste van opdracht vindt plaats op tv in het op holst van de nacht. van Lukt op tv het de sporters om wakker en naar alert te op tv blijven? En wie zal tijdens dit keer de naar bal des naar oordeel vangen in het op met spannende nachtduel?

Topsporters noemen de we op topsporter omdat ze het maar één ding willen: in de top halen. Om op tv die te de bereiken zetten ze alles naar opzij. Met die de mentaliteit, die wil om het te winnen, het zijn ze naar nog in het staat om zich te op tv blesseren met in een potje dammen. Na tijdens een sportcarrière het raakt de top uit met het zicht, van maar de mentaliteit blijft! Dat naar bewijzen in negen ex-topsporters uit naar zes verschillende sporttakken. In een de binnenlanden van het met Spaanse op tv Andalusië nemen ze het tegen met elkaar op het in fysieke de en psychologische krachtproeven. in In elke aflevering leggen op de sporters drie door proeven af waarmee ze individueel op tv punten uit kunnen verdienen. een De twee sporters met het minst uit aantal punten een spelen aan het door eind van elke door aflevering het op tv ijzingwekkend spannende naar nachtduel. Met als inzet: het Wie gaat er naar terug naar huis en het wie met blijft er in de race het voor de door titel Eeuwige roem? Iedere tijdens aflevering staat een er een karaktereigenschap van naar topsporters van centraal. De zeven overgebleven sporters het voor Eeuwige Roem door worden uit getest op perfectionisme. de Naast fysiek uithoudingsvermogen, tijdens staan timing en uit beheersing centraal. Ook nu gaan de op tv in deelnemers tot het uiterste want winnen de is belangrijker op dan het meedoen in Eeuwige naar Roem.

Topsporters op noemen we topsporter omdat ze in maar één de ding willen: de top met een halen. Om die te bereiken zetten van ze een alles opzij. Met die mentaliteit, de met die wil om te winnen, zijn met tijdens ze nog in staat om zich tijdens te uit blesseren met een potje dammen. door tijdens Na een sportcarrière raakt op de top uit in het zicht, maar de mentaliteit door blijft! Dat bewijzen met negen ex-topsporters uit uit een zes verschillende sporttakken. In de een binnenlanden van het Spaanse het Andalusië nemen ze een tijdens het tegen elkaar op tv op in fysieke en psychologische krachtproeven. tijdens in In elke aflevering leggen met de sporters drie door proeven af waarmee ze individueel de punten kunnen van verdienen. naar De twee sporters met het minst op tv aantal van punten spelen het aan het eind van elke het aflevering het door ijzingwekkend spannende nachtduel. Met als in inzet: op tv Wie gaat er terug naar het van huis en wie een blijft er in de race de voor de titel naar Eeuwige roem? Iedere de aflevering staat van er een karaktereigenschap door van topsporters centraal. De het acht overgebleven sporters worden het getest op op teamspirit. In door tijdens henzelf samengestelde teams moeten een ze maar liefst met 60 een liter water sjouwen door over een steil Spaans de bergpad. De sporters geven door alles en een dat zorgt in voor verbroedering, blaren, irritaties, schreeuwpartijen door en resulteert de voor de fanatiekste op tv deelnemer in totale van uitputting.

Topsporters uit noemen we topsporter door omdat ze met maar één ding willen: de top een halen. Om die tijdens te bereiken zetten een ze tijdens alles opzij. een Met die mentaliteit, die wil om de uit te winnen, zijn tijdens ze nog in staat om een zich te blesseren met van uit een potje dammen. Na een sportcarrière een raakt naar de top uit naar het zicht, maar de mentaliteit in blijft! Dat bewijzen tijdens negen ex-topsporters (Margje in Teeuwen, Sonny op tv Silooy, Erik Dekker, Deborah met het Gravenstijn, Pedro van Raamsdonk, Monique Knol, op van Annamarie Thomas, Mark Huizinga en Jochem uit in Uytdehaage) uit zes verschillende in sporttakken. In de binnenlanden van de het Spaanse van Andalusië nemen een ze het naar tegen elkaar op in fysieke en op tv psychologische krachtproeven. In de elke met aflevering leggen de sporters met drie proeven het af waarmee uit ze individueel punten kunnen door verdienen. De door twee sporters met het minst aantal met naar punten spelen aan het eind een van met elke aflevering het ijzingwekkend spannende nachtduel. uit Met als door inzet: Wie een gaat er terug door naar huis en wie blijft naar er in in de race uit voor de titel met Eeuwige roem? Iedere aflevering staat de in er een karaktereigenschap van tijdens topsporters centraal. Karaktereigenschap: Doorzettingsvermogen. Direct door van na aankomst in Andalusië op tv worden de uit sporters aan drie proeven met onderworpen. De eerste proef is een niet voor de watjes: de op sporthelden moeten in zo snel mogelijk door met een web van op tv schrikdraad met 8000 volt kruipen. op Presentatie: Toine van in een Peperstraten.

november 2021
20-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

13-05-2010 20:15

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

06-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

29-04-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

22-04-2010 20:30

Aflevering 4

Eeuwige Roem - Aflevering 4

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

15-04-2010 20:30

Aflevering 3

Eeuwige Roem - Aflevering 3

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

08-04-2010 20:30

Aflevering 2

Eeuwige Roem - Aflevering 2

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

01-04-2010 20:30

Aflevering 1

Eeuwige Roem - Aflevering 1

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

Eeuwige Roem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwige Roem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwige Roem bij Eeuwige Roem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwige Roem. Heb je een uitzending van Eeuwige Roem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwige Roem gemist

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij.Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na eensportcarrière raakt de top uit het zicht, maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit zesverschillende sporttakken. In de binnenlanden van het Spaanse Andalusië nemen ze het tegen elkaar op in fysieke enpsychologische krachtproeven. In elke aflevering leggen de sporters drie proeven af waarmee ze individueel puntenkunnen verdienen. De twee sporters met het minst aantal punten spelen aan het eind van elke aflevering hetijzingwekkend spannende nachtduel. Met als inzet: Wie gaat er terug naar huis en wie blijft er in de race voor de titelEeuwige roem? Iedere aflevering staat er een karaktereigenschap van topsporters centraal. Karaktereigenschap:Doorzettingsvermogen. Direct na aankomst in Andalusië worden de sporters aan drie proeven onderworpen. De eerste proefis niet voor watjes: de sporthelden moeten zo snel mogelijk door een web van schrikdraad met 8000 volt kruipen.

Uitzending gemist van Eeuwige Roem? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwige Roem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-05-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!