Programma gemist?

Topsporters noemen we tijdens topsporter omdat met ze van maar één ding willen: de top van halen. Om op tv die te een bereiken, zetten het ze alles opzij. het Met die mentaliteit, die wil in om op tv te winnen, zijn ze nog in het tijdens staat om zich de te blesseren met een potje de dammen. Na een sportcarrière naar uit raakt de top uit het zicht, met met maar de mentaliteit blijft! Dat op tv bewijzen negen uit ex-topsporters (Margje Teeuwen, Sonny van Silooy, naar Erik Dekker, Deborah Gravenstijn, in Pedro van Raamsdonk, Monique met Knol, Annamarie Thomas, Mark de op tv Huizinga en Jochem Uytdehaage) uit zes een verschillende op sporttakken. In de een binnenlanden van het het Spaanse Andalusië tijdens nemen ze het tegen elkaar op van in fysieke met en psychologische krachtproeven. In uit elke aflevering op leggen op tv de sporters drie proeven af waarmee op ze de individueel punten kunnen verdienen. De een van twee sporters met het minst op tv aantal punten spelen aan door het eind door van elke aflevering het op tv van ijzingwekkend spannende nachtduel. Met een als inzet: Wie gaat er in in terug naar huis en wie blijft van er de in de het race voor de het titel Eeuwige roem? op tv Iedere aflevering staat er een een karaktereigenschap van topsporters een centraal. In uit zeven voorgaande afleveringen gaven ze op alles wat op ze door in zich hadden. Maar voor deze met spannende finale tijdens blijken de het sporters toch nog een een tandje harder met te kunnen. Nog in één keer alles en meer tijdens uit de de kast voor naar de overwinning. Alle op tv Olympische titels, door geweldige overwinningen en op eerder behaalde prijzen schuiven door voor heel even naar uit de achtergrond. tijdens Alles draait met nu om die felbegeerde titel: Eeuwige in Roem. Jochem door Uytdehaage, Mark van Huizinga en Margje van Teeuwen strijden om deze titel naar en wordt bekend uit wie er met het een deze titel vandoor gaat. Presentatie: de Toine van door Peperstraten.

Topsporters op noemen we topsporter door omdat ze maar één in ding willen: de top een halen. Om die het te op tv bereiken, zetten ze alles met opzij. Met met die mentaliteit, uit die wil om uit te winnen, zijn ze nog in van staat om zich een te blesseren met naar tijdens een potje dammen. Na naar een sportcarrière raakt de de top uit het op tv zicht, maar de met mentaliteit blijft! naar Dat bewijzen negen ex-topsporters met (Margje Teeuwen, naar Sonny Silooy, Erik Dekker, het Deborah Gravenstijn, Pedro van op tv Raamsdonk, Monique Knol, naar Annamarie Thomas, van Mark Huizinga door en Jochem uit Uytdehaage) uit zes verschillende sporttakken. in In het de binnenlanden van het Spaanse Andalusië uit nemen ze naar het tegen een elkaar op in fysieke en een psychologische krachtproeven. van In elke aflevering leggen naar de sporters drie naar proeven af waarmee op ze in individueel punten kunnen een verdienen. De twee door sporters met het minst met aantal van punten spelen aan het eind van op tv elke door aflevering het ijzingwekkend spannende naar nachtduel. Met op tv als inzet: Wie gaat het er terug van naar huis en uit wie blijft er in de naar race van voor de door titel Eeuwige roem? een Iedere aflevering staat een er een karaktereigenschap van met topsporters centraal. Alle opdrachten van draaien om uithoudingsvermogen. een Met nog uit twee afleveringen te gaan, stijgt naar de in wil om te op tv winnen naar een absoluut de hoogtepunt. Met een de finish in zicht wil in met niemand struikelen. Doorgaan tot van je er bij tijdens neer valt of, zoals voor door op tv de laatste drie deelnemers aan Eeuwige de roem, zwemmen tot een naar je niet meer kunt. op De deelnemers geven op werkelijk alles voor de een plaats in het de finale en dat leidt in tot van een spannend van en een onverwacht einde. op tv Presentatie: Toine van een Peperstraten.

Topsporters de noemen we topsporter omdat met ze maar één met ding het willen: de top halen. op Om die te bereiken de zetten ze door alles opzij. Met die het mentaliteit, die het wil om in te winnen, zijn op tv ze nog in staat naar om zich naar te blesseren met een potje dammen. op uit Na een sportcarrière raakt naar de top uit het zicht, een maar van de mentaliteit met blijft! Dat bewijzen een negen ex-topsporters (Margje door Teeuwen, Sonny Silooy, Erik Dekker, Deborah met Gravenstijn, het Pedro van Raamsdonk, Monique tijdens Knol, Annamarie Thomas, Mark op Huizinga en tijdens Jochem Uytdehaage) op uit zes door verschillende sporttakken. In de binnenlanden van van het Spaanse op Andalusië nemen met ze het tijdens tegen elkaar op in fysieke de en psychologische krachtproeven. op In elke aflevering door leggen de sporters drie het proeven af waarmee een ze individueel punten naar op kunnen verdienen. De een twee sporters met het minst aantal op tv punten spelen aan tijdens het eind door van elke aflevering het op tv een ijzingwekkend spannende nachtduel. Met als inzet: op op Wie gaat er terug tijdens naar huis en wie blijft van er in de van race uit voor de titel Eeuwige roem? het Iedere aflevering staat op tv er naar een karaktereigenschap van een topsporters centraal. In de deze aflevering draaien alle opdrachten met om controle. In van één de van de proeven moeten in de sporters laten zien op controle over de hun hartslag te hebben: met Onder tijdens extreme omstandigheden er voor uit zorgen het dat je hartslag omhoog van gaat, maar ook binnen aanzienlijke op tijd weer van naar beneden. Dit van blijkt uit niet voor alle sporters een haalbare op tv kaart. Presentatie: op Toine van in Peperstraten.

Topsporters met noemen we met topsporter omdat ze maar tijdens één ding willen: door de top een halen. Om die te bereiken het zetten ze van alles opzij. Met uit die mentaliteit, die wil om het te uit winnen, zijn de ze nog in staat om zich de te van blesseren met een potje naar dammen. Na een sportcarrière van raakt van de top in uit het zicht, maar de de mentaliteit blijft! Dat het bewijzen van negen ex-topsporters uit tijdens zes verschillende sporttakken. In de door binnenlanden van het Spaanse het Andalusië nemen op ze uit het tegen elkaar een op in fysieke en het psychologische krachtproeven. van In elke aflevering leggen de van sporters drie proeven af op tv de waarmee ze individueel punten kunnen verdienen. tijdens De in twee sporters met op het minst aantal punten op tv spelen aan op tv het eind van met elke aflevering het in ijzingwekkend spannende nachtduel. Met uit als inzet: Wie gaat de er het terug naar met huis en wie blijft er door in de door race voor de titel naar Eeuwige roem? op tv Iedere aflevering staat er een een van karaktereigenschap van topsporters door centraal. Het concentratievermogen van met de deelnemers met wordt getest. Hoe houd het je de op tv concentratie vast als tijdens fysieke en mentale uitdagingen het elkaar in hoog het tempo afwisselen een en de temperatuur oploopt tot door bijna 40 graden Celsius? het Uitputting en uit uitdroging liggen de op de met loer maar stoppen of op opgeven komt bij door topsporters niet voor met en dus gaan ze naar door.

Topsporters noemen de we de topsporter omdat ze maar op tv één ding willen: met de top halen. Om naar die het te bereiken zetten het ze alles opzij. Met die mentaliteit, op met die wil om in te winnen, zijn met ze nog in op tv staat om zich door te blesseren met een uit potje dammen. naar Na een sportcarrière tijdens raakt de top uit het zicht, de naar maar de mentaliteit blijft! Dat de bewijzen negen ex-topsporters uit op tv zes van verschillende sporttakken. In de binnenlanden uit van het Spaanse het op Andalusië nemen ze op het tegen elkaar tijdens op in fysieke en het psychologische krachtproeven. In elke aflevering tijdens op tv leggen de sporters tijdens drie proeven af waarmee tijdens ze individueel punten kunnen verdienen. op tv De twee sporters door naar met het minst aantal het punten spelen met aan het eind van elke met aflevering het ijzingwekkend in spannende een nachtduel. Met als naar inzet: Wie gaat er terug naar door huis en in wie blijft er in met de in race voor de titel op Eeuwige roem? Iedere aflevering een staat van er een karaktereigenschap van tijdens topsporters centraal. met Het draait allemaal om een stressbestendigheid. Pedro door van Raamsdonk haalde naar vorige week het net de eindstreep een niet en verloor tijdens het nachtduel. Nu in strijden de zes het resterende ex-topsporters Erik Dekker, Annamarie Thomas, met Jochem Uytdehaage, Margje op tv Teeuwen, Sonny naar Silooy en Mark Huizinga een tegen de elkaar. Hoeveel stress kunnen op ze aan? Het uit fanatisme op tv neemt toe. De drie uit beproevingen zorgen wederom voor een van spannende een strijd om de felbegeerde titel. de uit Nu zal blijken of de sporters de het onder water net zo snel een presteren als het op het van droge. In een prachtig fort tijdens worden het ze geconfronteerd met van nationale en internationale van sportgrootheden tijdens een pittig spelletje memory. in De laatste opdracht op tv vindt plaats naar in het holst van met door de nacht. Lukt het de sporters van om naar wakker en alert een te blijven? En wie zal van dit uit keer de bal in des oordeel vangen in op het spannende uit nachtduel?

Topsporters noemen het we topsporter omdat ze tijdens maar één ding met uit willen: de top halen. Om die van te op tv bereiken zetten ze alles opzij. in Met die van mentaliteit, die wil om op de te winnen, zijn de ze nog in in staat om zich te blesseren met op tv een potje op dammen. Na een op sportcarrière raakt in de top uit uit het zicht, van maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen het negen ex-topsporters van uit zes verschillende sporttakken. door In de binnenlanden op tv van het Spaanse in Andalusië nemen tijdens ze het tegen op elkaar op de in fysieke en naar psychologische krachtproeven. het In elke aflevering leggen de met sporters drie proeven in af waarmee van ze individueel punten op kunnen verdienen. in De twee sporters met het met minst aantal tijdens punten spelen aan het met eind van van elke aflevering het ijzingwekkend op spannende nachtduel. Met een als inzet: Wie door gaat er terug tijdens naar huis naar en wie uit blijft er in de race van voor in de titel Eeuwige in roem? Iedere aflevering staat er een uit tijdens karaktereigenschap van topsporters centraal. De het zeven overgebleven van sporters voor Eeuwige tijdens Roem worden getest op perfectionisme. op Naast fysiek uithoudingsvermogen, de staan timing op en beheersing centraal. op Ook uit nu gaan de deelnemers tot het naar uiterste want met winnen een is belangrijker dan meedoen in tijdens Eeuwige de Roem.

Topsporters naar noemen we topsporter het omdat ze uit maar één ding op tv willen: de top halen. Om die op te naar bereiken zetten van ze alles opzij. Met die mentaliteit, op die wil van om te winnen, zijn van op ze nog in staat om zich het te blesseren in met een potje dammen. op tv Na een tijdens sportcarrière op tv raakt de top uit het de zicht, op maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen de negen het ex-topsporters uit van zes verschillende sporttakken. tijdens In de binnenlanden van door het Spaanse Andalusië nemen uit ze het tegen elkaar tijdens op in fysieke uit naar en psychologische krachtproeven. in In elke aflevering leggen de van sporters drie proeven af door naar waarmee ze individueel met punten kunnen verdienen. De uit twee sporters met naar het minst aantal de punten spelen aan het in eind van elke aflevering tijdens het een ijzingwekkend spannende nachtduel. Met door als inzet: Wie gaat het er tijdens terug naar huis en uit wie blijft door er in de race uit voor de titel Eeuwige op het roem? Iedere aflevering staat er tijdens een karaktereigenschap van topsporters in centraal. De acht met overgebleven een sporters worden getest op het teamspirit. In door in henzelf samengestelde teams van moeten ze maar liefst van het 60 liter water sjouwen over een in uit steil Spaans bergpad. De sporters geven van alles en dat een zorgt voor verbroedering, door blaren, irritaties, schreeuwpartijen op en het resulteert voor de fanatiekste deelnemer op tv in totale op uitputting.

Topsporters van noemen we topsporter door omdat ze maar één ding in willen: de de top op halen. Om die met te bereiken zetten ze alles opzij. door Met die mentaliteit, van die wil om de van te winnen, zijn ze nog in in staat naar om zich te het blesseren met uit een potje dammen. de Na een sportcarrière raakt de top tijdens op tv uit het zicht, maar de tijdens mentaliteit in blijft! Dat bewijzen negen naar ex-topsporters (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, naar Erik door Dekker, Deborah Gravenstijn, Pedro van een Raamsdonk, Monique op Knol, Annamarie Thomas, Mark de Huizinga met en Jochem in Uytdehaage) uit zes verschillende sporttakken. tijdens In de binnenlanden het van het Spaanse Andalusië op nemen ze het de tegen elkaar op van in fysieke en een psychologische op tv krachtproeven. In elke aflevering leggen met de de sporters drie op proeven af waarmee ze individueel punten met kunnen verdienen. met De twee sporters met met het minst aantal in het punten spelen aan het eind op tv van de elke aflevering het ijzingwekkend op tv spannende nachtduel. in Met als inzet: Wie naar gaat er terug naar naar huis op tv en wie blijft er in een de race naar voor de titel naar Eeuwige roem? Iedere aflevering staat op er met een karaktereigenschap van naar topsporters centraal. Karaktereigenschap: Doorzettingsvermogen. een Direct na aankomst op in Andalusië worden het de sporters aan uit drie proeven onderworpen. De tijdens eerste proef naar is niet voor het watjes: de sporthelden moeten tijdens zo snel mogelijk de door met een web van schrikdraad met een 8000 tijdens volt kruipen. Presentatie: Toine het van op Peperstraten.

april 2019
20-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

13-05-2010 20:15

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

06-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

29-04-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

22-04-2010 20:30

Aflevering 4

Eeuwige Roem - Aflevering 4

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

15-04-2010 20:30

Aflevering 3

Eeuwige Roem - Aflevering 3

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

08-04-2010 20:30

Aflevering 2

Eeuwige Roem - Aflevering 2

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

01-04-2010 20:30

Aflevering 1

Eeuwige Roem - Aflevering 1

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

Eeuwige Roem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwige Roem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwige Roem bij Eeuwige Roem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwige Roem. Heb je een uitzending van Eeuwige Roem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwige Roem gemist

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij.Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na eensportcarrière raakt de top uit het zicht, maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit zesverschillende sporttakken. In de binnenlanden van het Spaanse Andalusië nemen ze het tegen elkaar op in fysieke enpsychologische krachtproeven. In elke aflevering leggen de sporters drie proeven af waarmee ze individueel puntenkunnen verdienen. De twee sporters met het minst aantal punten spelen aan het eind van elke aflevering hetijzingwekkend spannende nachtduel. Met als inzet: Wie gaat er terug naar huis en wie blijft er in de race voor de titelEeuwige roem? Iedere aflevering staat er een karaktereigenschap van topsporters centraal. Karaktereigenschap:Doorzettingsvermogen. Direct na aankomst in Andalusië worden de sporters aan drie proeven onderworpen. De eerste proefis niet voor watjes: de sporthelden moeten zo snel mogelijk door een web van schrikdraad met 8000 volt kruipen.

Uitzending gemist van Eeuwige Roem? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwige Roem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-05-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord