Programma gemist?

Topsporters noemen we tijdens topsporter omdat ze een maar één ding in willen: de op top halen. Om die de te bereiken, zetten tijdens met ze alles opzij. Met die mentaliteit, op tv die in wil om te winnen, zijn van ze nog in een staat om zich met te blesseren met tijdens een potje dammen. door Na van een sportcarrière een raakt de top uit het uit zicht, maar de op mentaliteit blijft! Dat bewijzen tijdens negen ex-topsporters (Margje op tv Teeuwen, Sonny Silooy, een Erik op Dekker, Deborah Gravenstijn, Pedro in van Raamsdonk, op Monique Knol, Annamarie uit Thomas, Mark Huizinga en van Jochem Uytdehaage) uit zes op tv verschillende van sporttakken. In de binnenlanden van tijdens het het Spaanse Andalusië nemen ze het op tegen elkaar op van in fysieke en de psychologische op tv krachtproeven. In elke aflevering leggen met de sporters het drie proeven af waarmee naar op ze individueel punten kunnen verdienen. De op twee naar sporters met het minst aantal in punten door spelen aan het naar eind van met elke aflevering het ijzingwekkend spannende nachtduel. de tijdens Met als inzet: Wie gaat er in terug naar huis uit de en wie blijft op er in de race voor de op tv titel Eeuwige een roem? Iedere aflevering staat naar er een door karaktereigenschap van topsporters uit centraal. met In zeven voorgaande op tv afleveringen gaven ze op alles wat ze in zich hadden. met Maar voor deze naar spannende naar finale blijken in de sporters toch nog een tandje van de harder te kunnen. Nog uit één keer een alles en meer de uit de kast voor de een overwinning. Alle Olympische titels, van naar geweldige overwinningen en eerder het behaalde prijzen schuiven op tv voor heel even naar de op achtergrond. Alles op draait nu om die in felbegeerde titel: met Eeuwige Roem. Jochem Uytdehaage, het Mark Huizinga het en een Margje Teeuwen strijden om deze op tv titel en van wordt bekend wie er met met deze in titel vandoor gaat. Presentatie: een Toine van de Peperstraten.

Topsporters op tv noemen we topsporter omdat ze op een maar één ding willen: de door top halen. met Om die te bereiken, zetten in ze van alles opzij. op tv Met die mentaliteit, die wil in om tijdens te winnen, zijn ze nog op tv in staat om in zich te blesseren een met de een potje dammen. Na uit een sportcarrière raakt de uit top uit het zicht, het de maar de mentaliteit in blijft! Dat bewijzen negen uit ex-topsporters (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, op tv naar Erik Dekker, Deborah Gravenstijn, Pedro uit van Raamsdonk, in Monique Knol, naar Annamarie Thomas, Mark Huizinga het en Jochem Uytdehaage) uit zes op tv verschillende sporttakken. In met de binnenlanden van van het Spaanse Andalusië tijdens op nemen ze het tegen elkaar in op in fysieke en tijdens het psychologische krachtproeven. In elke van aflevering leggen de sporters tijdens drie proeven af waarmee uit ze individueel punten met kunnen met verdienen. De twee sporters met een door het minst aantal punten uit spelen aan het eind een van elke aflevering het in ijzingwekkend spannende van nachtduel. Met als inzet: de Wie gaat er uit terug naar huis in en wie door blijft er in de een race voor op tv de titel Eeuwige roem? een Iedere op tv aflevering staat op tv er een karaktereigenschap van topsporters het centraal. Alle uit opdrachten draaien om uithoudingsvermogen. Met met nog twee afleveringen met te een gaan, stijgt de wil om op tv te winnen naar op tv een met absoluut hoogtepunt. Met een de finish in zicht wil het niemand struikelen. Doorgaan op tv tot je er in bij tijdens neer valt of, tijdens zoals voor naar de laatste drie deelnemers met aan Eeuwige roem, zwemmen tot naar je niet van meer tijdens kunt. De deelnemers in geven werkelijk alles uit voor een plaats in de finale met en het dat leidt tot een naar spannend en een onverwacht van einde. Presentatie: Toine uit van van Peperstraten.

Topsporters noemen we naar topsporter door omdat ze maar een één ding door willen: de top halen. in Om die tijdens te bereiken zetten ze alles een opzij. Met die een mentaliteit, die wil om uit te winnen, een zijn ze naar nog in staat om zich de te blesseren van met een met potje dammen. Na een sportcarrière in op raakt de top uit het zicht, een maar een de mentaliteit een blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters (Margje door Teeuwen, Sonny Silooy, een Erik Dekker, door Deborah tijdens Gravenstijn, Pedro van Raamsdonk, door Monique Knol, Annamarie Thomas, Mark het Huizinga en Jochem de Uytdehaage) op tv uit zes verschillende sporttakken. In op de binnenlanden door van op tv het Spaanse Andalusië nemen ze een het tegen elkaar op op in fysieke een en psychologische krachtproeven. een In elke het aflevering leggen de sporters drie op proeven af waarmee het ze individueel punten de kunnen verdienen. een De twee sporters op tv met het minst aantal op tv punten van spelen aan het eind van de elke aflevering op het ijzingwekkend spannende uit nachtduel. Met als inzet: van op Wie gaat er uit terug naar huis en wie van blijft er in de naar door race voor de titel Eeuwige naar roem? op tv Iedere aflevering staat er een tijdens karaktereigenschap van op tv topsporters centraal. In deze met aflevering in draaien alle opdrachten om controle. op In één van van de proeven moeten een de sporters laten zien de van controle over hun een hartslag te hebben: tijdens Onder extreme omstandigheden er de voor zorgen dat je op hartslag van omhoog gaat, maar ook binnen aanzienlijke door tijd weer op naar beneden. op tv Dit blijkt de niet voor alle sporters uit een haalbare kaart. Presentatie: Toine op van tijdens Peperstraten.

Topsporters noemen we met topsporter met omdat ze maar naar één ding willen: de top een halen. het Om die te het bereiken zetten van ze alles opzij. in Met die mentaliteit, die op wil om te winnen, zijn uit met ze nog in staat om op tv zich te op blesseren met een potje dammen. op tv door Na een sportcarrière raakt de met top uit het in zicht, maar de op tv mentaliteit blijft! op Dat bewijzen negen ex-topsporters uit met zes verschillende sporttakken. op tv In uit de binnenlanden in van het Spaanse op tv Andalusië nemen ze het uit tegen elkaar op in fysieke op tv en psychologische de krachtproeven. op In elke aflevering leggen de sporters door drie proeven af uit waarmee ze individueel het punten de kunnen verdienen. De twee sporters van met het minst uit aantal met punten spelen uit aan het eind van elke aflevering een het uit ijzingwekkend spannende nachtduel. Met van als inzet: de Wie gaat op er terug naar huis en naar wie tijdens blijft er in naar de race voor de titel Eeuwige naar roem? Iedere naar aflevering staat er een een karaktereigenschap van de topsporters centraal. Het tijdens concentratievermogen van de deelnemers tijdens door wordt getest. Hoe houd je de de concentratie vast als uit fysieke en mentale in uitdagingen met elkaar in met hoog tempo afwisselen en de temperatuur naar oploopt tot de bijna 40 graden Celsius? naar Uitputting en uitdroging uit liggen de op de loer maar stoppen op tv of opgeven komt een bij van topsporters niet voor en de dus gaan ze van door.

Topsporters een noemen we topsporter omdat uit ze maar één een ding willen: de tijdens top halen. Om die door te bereiken uit zetten ze tijdens alles opzij. Met die mentaliteit, op tv die van wil om te winnen, zijn een ze nog op tv in op staat om zich te een blesseren met een van potje dammen. Na op tv een sportcarrière met raakt de top uit een het zicht, maar de mentaliteit uit blijft! tijdens Dat bewijzen negen het ex-topsporters uit zes in verschillende sporttakken. In de binnenlanden op van op het Spaanse Andalusië nemen van ze het tijdens tegen elkaar op uit in fysieke en naar psychologische krachtproeven. In uit elke aflevering leggen de de sporters drie proeven tijdens af waarmee ze individueel naar punten het kunnen verdienen. De twee tijdens sporters met het minst in met aantal punten spelen aan het naar eind van door elke aflevering het het ijzingwekkend spannende nachtduel. Met het als inzet: Wie gaat de er terug op tv naar huis en wie naar blijft er in de de race op tv voor de titel Eeuwige tijdens roem? Iedere naar aflevering staat er het een een karaktereigenschap van topsporters van centraal. Het draait door allemaal om stressbestendigheid. tijdens Pedro van Raamsdonk uit haalde vorige week net uit de eindstreep niet en verloor met het door nachtduel. Nu strijden met de zes resterende van ex-topsporters Erik Dekker, Annamarie Thomas, in Jochem Uytdehaage, Margje tijdens Teeuwen, Sonny Silooy in en Mark met Huizinga uit tegen elkaar. Hoeveel stress op kunnen ze aan? op tv Het fanatisme neemt toe. op tv De drie beproevingen zorgen de wederom voor een met spannende strijd het om de felbegeerde titel. de Nu zal een blijken of de sporters een onder het water net zo snel tijdens presteren als naar op het droge. In door een tijdens prachtig fort worden ze uit geconfronteerd met nationale met en internationale sportgrootheden tijdens een van pittig spelletje naar memory. door De laatste opdracht vindt tijdens plaats in het op tv holst van de nacht. door Lukt het de de sporters tijdens om wakker en alert te blijven? op tv En op wie zal tijdens dit keer de bal des oordeel uit vangen in op het spannende het nachtduel?

Topsporters in noemen we tijdens topsporter omdat ze met maar één ding willen: de top op halen. van Om die te bereiken uit zetten ze het alles opzij. Met die in mentaliteit, in die wil om te winnen, zijn naar ze uit nog in door staat om zich te op blesseren met een een potje dammen. Na een sportcarrière op door raakt de top uit het een zicht, maar de mentaliteit het blijft! Dat van bewijzen negen het ex-topsporters uit zes uit verschillende sporttakken. In op de binnenlanden van het Spaanse uit Andalusië nemen op ze het tegen elkaar op tv op in fysieke het en psychologische krachtproeven. de In door elke aflevering de leggen de sporters drie proeven af het waarmee naar ze individueel punten kunnen verdienen. door De een twee sporters met het minst van naar aantal punten spelen aan het het eind van naar elke aflevering het in ijzingwekkend spannende nachtduel. Met op tv als de inzet: Wie gaat uit er terug naar huis het en wie in blijft er in de race voor tijdens de met titel Eeuwige roem? Iedere aflevering van door staat er een karaktereigenschap van door topsporters centraal. met De zeven overgebleven met sporters voor Eeuwige Roem in worden getest op door perfectionisme. Naast de fysiek uithoudingsvermogen, staan het timing en uit beheersing centraal. Ook nu uit gaan de deelnemers naar tot het op uiterste want winnen is belangrijker dan het meedoen in op Eeuwige de Roem.

Topsporters noemen we op topsporter op tv omdat ze uit maar één ding willen: de uit top halen. de Om die te bereiken het zetten ze alles van opzij. Met op die mentaliteit, die in wil om te winnen, met zijn met ze nog in van staat om zich te blesseren met met een potje dammen. met Na een op tv sportcarrière raakt de top naar uit het zicht, tijdens de maar de mentaliteit de blijft! Dat bewijzen van negen ex-topsporters uit zes verschillende sporttakken. de In op tv de binnenlanden van het het Spaanse Andalusië nemen ze van het tegen op tv elkaar op tv op in fysieke en de psychologische krachtproeven. op tv In elke aflevering leggen de met sporters drie uit proeven af uit waarmee ze individueel een punten kunnen verdienen. De het twee sporters tijdens met het minst aantal punten spelen door aan de het eind van elke op tv aflevering het van ijzingwekkend spannende nachtduel. Met van als het inzet: Wie gaat er terug naar uit in huis en wie blijft van er in de race van voor de de titel Eeuwige met roem? Iedere aflevering staat er een door karaktereigenschap van topsporters de centraal. De acht in overgebleven sporters worden met getest op een teamspirit. In door henzelf tijdens samengestelde teams op moeten ze maar liefst de 60 liter water van sjouwen over op een steil tijdens Spaans bergpad. De naar sporters geven alles op tv en dat in zorgt voor verbroedering, blaren, de irritaties, schreeuwpartijen en de resulteert voor het de fanatiekste deelnemer een in totale uitputting.

Topsporters noemen we op topsporter omdat van ze maar in één ding willen: de van top uit halen. Om die uit te bereiken zetten ze alles tijdens opzij. Met in die mentaliteit, die van wil om uit te winnen, zijn in ze nog in staat om de zich te blesseren met van een potje dammen. door uit Na een sportcarrière raakt tijdens de top uit het een zicht, van maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen uit negen ex-topsporters (Margje de van Teeuwen, Sonny Silooy, Erik Dekker, Deborah met op Gravenstijn, Pedro van Raamsdonk, een Monique Knol, het Annamarie Thomas, Mark uit Huizinga en Jochem Uytdehaage) uit naar zes verschillende sporttakken. door In de naar binnenlanden van uit het Spaanse Andalusië met nemen ze het tegen elkaar op tijdens op in fysieke en psychologische krachtproeven. In een elke aflevering naar leggen de een sporters drie proeven af waarmee van ze naar individueel punten naar kunnen verdienen. De twee tijdens sporters met het minst aantal in punten op tv spelen aan op tv het eind van elke aflevering het met ijzingwekkend op spannende nachtduel. door Met als inzet: Wie gaat van er met terug naar huis en door wie blijft er uit in de race het voor de titel uit Eeuwige roem? Iedere aflevering staat tijdens tijdens er een karaktereigenschap van topsporters van centraal. Karaktereigenschap: Doorzettingsvermogen. naar Direct na de aankomst in Andalusië worden tijdens de sporters aan de drie proeven onderworpen. tijdens De eerste proef tijdens is niet naar voor watjes: de sporthelden naar moeten zo snel mogelijk met uit door een web van een schrikdraad met 8000 volt uit kruipen. Presentatie: naar Toine van het Peperstraten.

juli 2020
20-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

13-05-2010 20:15

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

06-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

29-04-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

22-04-2010 20:30

Aflevering 4

Eeuwige Roem - Aflevering 4

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

15-04-2010 20:30

Aflevering 3

Eeuwige Roem - Aflevering 3

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

08-04-2010 20:30

Aflevering 2

Eeuwige Roem - Aflevering 2

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

01-04-2010 20:30

Aflevering 1

Eeuwige Roem - Aflevering 1

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

Eeuwige Roem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwige Roem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwige Roem bij Eeuwige Roem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwige Roem. Heb je een uitzending van Eeuwige Roem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwige Roem gemist

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij.Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na eensportcarrière raakt de top uit het zicht, maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit zesverschillende sporttakken. In de binnenlanden van het Spaanse Andalusië nemen ze het tegen elkaar op in fysieke enpsychologische krachtproeven. In elke aflevering leggen de sporters drie proeven af waarmee ze individueel puntenkunnen verdienen. De twee sporters met het minst aantal punten spelen aan het eind van elke aflevering hetijzingwekkend spannende nachtduel. Met als inzet: Wie gaat er terug naar huis en wie blijft er in de race voor de titelEeuwige roem? Iedere aflevering staat er een karaktereigenschap van topsporters centraal. Karaktereigenschap:Doorzettingsvermogen. Direct na aankomst in Andalusië worden de sporters aan drie proeven onderworpen. De eerste proefis niet voor watjes: de sporthelden moeten zo snel mogelijk door een web van schrikdraad met 8000 volt kruipen.

Uitzending gemist van Eeuwige Roem? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwige Roem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-05-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!