Programma gemist?

Topsporters de noemen we topsporter omdat ze het maar één ding de uit willen: de top halen. Om die de te bereiken, in zetten ze een alles opzij. met Met die mentaliteit, die van wil om te op winnen, zijn ze nog op in staat om op tv zich te de blesseren met een potje een dammen. op tv Na een sportcarrière raakt de top uit uit de het zicht, door maar de mentaliteit blijft! Dat door bewijzen negen de ex-topsporters (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, op tv Erik de Dekker, Deborah Gravenstijn, Pedro van een tijdens Raamsdonk, Monique Knol, Annamarie Thomas, Mark een Huizinga en Jochem de Uytdehaage) met uit zes in verschillende sporttakken. In de de binnenlanden van het Spaanse het Andalusië nemen door ze het de tegen elkaar op in in fysieke en psychologische krachtproeven. In met van elke aflevering leggen in de sporters drie proeven door af waarmee naar ze individueel punten met kunnen verdienen. De twee sporters met uit het minst op aantal punten spelen door aan een het eind van elke naar aflevering het het ijzingwekkend spannende nachtduel. Met een als inzet: op Wie gaat er terug op tv naar huis een en wie blijft door er in de uit race voor de titel Eeuwige roem? in Iedere de aflevering staat er tijdens een karaktereigenschap van het topsporters centraal. In met zeven voorgaande het afleveringen gaven ze alles wat ze door met in zich hadden. Maar voor van deze spannende finale het blijken de sporters op tv toch nog een tandje de harder te kunnen. door Nog één keer uit alles en de meer uit de met kast voor de overwinning. het Alle Olympische titels, op tv geweldige overwinningen en naar eerder op tv behaalde prijzen schuiven van voor heel met even naar de op tv achtergrond. Alles draait nu op tv om die felbegeerde titel: Eeuwige naar Roem. Jochem Uytdehaage, een Mark Huizinga de en Margje Teeuwen door strijden om deze tijdens titel in en wordt bekend van wie er met deze titel vandoor tijdens uit gaat. Presentatie: Toine van de Peperstraten.

Topsporters in noemen we op topsporter omdat ze maar één ding een willen: de met top op halen. Om die te bereiken, zetten uit tijdens ze alles opzij. Met door die mentaliteit, die wil om in te winnen, op tv zijn ze nog in met staat om zich door te blesseren met in een potje dammen. met Na met een sportcarrière naar raakt de top een uit het zicht, op tv maar de mentaliteit blijft! Dat de bewijzen negen ex-topsporters een (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, het uit Erik Dekker, Deborah van Gravenstijn, Pedro van van Raamsdonk, Monique Knol, Annamarie Thomas, op tv Mark Huizinga en in Jochem Uytdehaage) uit zes in uit verschillende sporttakken. In een de binnenlanden van het Spaanse met Andalusië nemen ze op het tegen elkaar op van in fysieke en uit door psychologische krachtproeven. In elke aflevering van leggen de sporters door drie tijdens proeven af waarmee een ze individueel punten kunnen in verdienen. De twee sporters het met het door minst aantal punten op spelen aan het in eind van de elke aflevering het ijzingwekkend spannende in nachtduel. Met als inzet: van Wie gaat het er terug naar uit huis en wie blijft op er uit in de race voor door de titel Eeuwige op roem? Iedere aflevering in staat er een karaktereigenschap naar van topsporters op centraal. Alle opdrachten op tv draaien om het uithoudingsvermogen. Met nog twee het afleveringen te gaan, stijgt de de wil van om te winnen het naar op een absoluut hoogtepunt. van Met de finish met in zicht wil niemand struikelen. tijdens Doorgaan tot je op er bij neer valt uit of, zoals voor de de laatste drie door deelnemers uit aan Eeuwige roem, op zwemmen tot op tv je niet meer kunt. naar De deelnemers van geven werkelijk alles voor een plaats van in de finale het in en dat leidt tot een met spannend en een uit onverwacht einde. Presentatie: het Toine een van Peperstraten.

Topsporters de noemen we topsporter omdat ze een op maar één ding willen: de top op halen. Om tijdens die te van bereiken zetten ze alles opzij. tijdens tijdens Met die mentaliteit, die het wil om te winnen, zijn door de ze nog in staat om zich uit te blesseren met het een potje met dammen. het Na een sportcarrière raakt een de top uit met het zicht, maar de uit mentaliteit blijft! Dat bewijzen het negen op tv ex-topsporters (Margje op tv Teeuwen, Sonny Silooy, de Erik Dekker, Deborah Gravenstijn, in Pedro van Raamsdonk, Monique Knol, het Annamarie uit Thomas, Mark Huizinga naar en Jochem de Uytdehaage) uit zes verschillende sporttakken. op In de binnenlanden van naar het Spaanse Andalusië op naar nemen ze het tegen elkaar op van in fysieke met en psychologische in krachtproeven. In elke aflevering leggen op de sporters in drie proeven af op waarmee ze individueel op punten kunnen verdienen. van De tijdens twee sporters met het minst tijdens aantal punten spelen het aan het eind de van van elke aflevering het ijzingwekkend spannende nachtduel. naar Met als inzet: uit Wie gaat uit er terug naar tijdens huis en wie blijft het er in uit de race voor de tijdens titel naar Eeuwige roem? met Iedere aflevering staat op er een karaktereigenschap in van topsporters centraal. In deze aflevering tijdens met draaien alle opdrachten uit om controle. In één van de van de proeven moeten de sporters laten in zien controle over tijdens hun hartslag op te hebben: Onder van extreme omstandigheden er tijdens voor zorgen dat je hartslag een omhoog gaat, maar uit ook in binnen aanzienlijke tijdens tijd weer naar beneden. Dit blijkt op niet voor alle tijdens in sporters een haalbare kaart. Presentatie: op tv Toine van tijdens Peperstraten.

Topsporters noemen met we topsporter omdat ze op maar één ding uit willen: de uit top met halen. Om die de te bereiken zetten op ze alles opzij. Met die mentaliteit, uit die wil om met te het winnen, zijn ze nog een in staat van om zich te blesseren de met tijdens een potje dammen. Na op tv een sportcarrière raakt van de top uit het op zicht, maar de op mentaliteit blijft! tijdens Dat bewijzen negen ex-topsporters uit tijdens zes met verschillende sporttakken. In de binnenlanden met van het Spaanse tijdens Andalusië nemen ze uit het een tegen elkaar uit op in fysieke en psychologische krachtproeven. het tijdens In elke aflevering leggen de sporters door drie proeven af door waarmee ze individueel de punten het kunnen verdienen. De twee sporters op met het de minst aantal punten spelen de het aan het eind van op elke aflevering het naar ijzingwekkend spannende nachtduel. door Met als inzet: Wie in gaat er terug in naar huis en tijdens wie blijft het er in naar de race voor de titel met Eeuwige op roem? Iedere aflevering staat er een van karaktereigenschap in van topsporters centraal. naar Het concentratievermogen van de deelnemers de tijdens wordt getest. Hoe door houd je de concentratie op vast als fysieke en mentale tijdens uitdagingen met elkaar in uit hoog tempo afwisselen en de uit temperatuur in oploopt tot bijna 40 graden Celsius? met de Uitputting en uitdroging in liggen op de loer maar stoppen met of uit opgeven komt in bij topsporters niet voor en het dus gaan ze op door.

Topsporters tijdens noemen we topsporter omdat uit ze op tv maar één ding willen: de top een halen. het Om die te bereiken tijdens zetten ze alles het opzij. op Met die mentaliteit, die door wil om te winnen, zijn de ze nog naar in staat om zich in een te blesseren met een naar potje dammen. Na van een sportcarrière in raakt de top uit het zicht, met maar de tijdens mentaliteit op blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit van zes met verschillende sporttakken. een In de binnenlanden van het in Spaanse Andalusië tijdens nemen ze het het tegen elkaar in op in fysieke en psychologische krachtproeven. naar In elke de aflevering leggen naar de sporters drie proeven af naar waarmee ze individueel van met punten kunnen verdienen. De twee het sporters met tijdens het minst aantal punten spelen naar aan het eind met van op elke aflevering het ijzingwekkend op spannende op tv nachtduel. Met als inzet: Wie naar gaat er op tv terug naar op huis en wie blijft er in tijdens tijdens de race voor van de titel Eeuwige roem? Iedere op aflevering tijdens staat er een karaktereigenschap uit van topsporters van centraal. Het draait allemaal van om stressbestendigheid. Pedro van Raamsdonk de van haalde vorige week op net de eindstreep niet in en verloor door het nachtduel. Nu strijden de uit zes resterende op tv ex-topsporters Erik van Dekker, Annamarie Thomas, Jochem in Uytdehaage, Margje Teeuwen, Sonny Silooy het de en Mark Huizinga tegen elkaar. Hoeveel op tv stress kunnen op ze aan? Het door fanatisme neemt toe. De door door drie beproevingen zorgen wederom van voor een een spannende strijd om van de felbegeerde titel. door Nu zal blijken of de met sporters onder in water net uit zo snel presteren als uit op het droge. In een een tijdens prachtig fort worden ze geconfronteerd met in nationale en door internationale sportgrootheden tijdens tijdens een de pittig spelletje memory. op tv De laatste opdracht door vindt plaats in het holst van tijdens de nacht. Lukt tijdens het de uit sporters om wakker en tijdens alert te naar blijven? door En wie zal dit keer naar de bal des oordeel op tv vangen uit in het spannende door nachtduel?

Topsporters noemen een we topsporter naar omdat ze maar één naar ding uit willen: de top halen. Om van die te bereiken zetten de ze het alles opzij. Met die een mentaliteit, uit die wil om een te winnen, zijn ze nog naar in staat om zich het te het blesseren met een potje dammen. tijdens Na een met sportcarrière raakt op de top uit het tijdens zicht, op maar de mentaliteit blijft! Dat tijdens bewijzen van negen ex-topsporters uit een zes verschillende sporttakken. In de de binnenlanden van het in Spaanse Andalusië nemen het ze het tegen elkaar de door op in fysieke en door psychologische krachtproeven. In een elke aflevering leggen met de sporters drie proeven af uit waarmee op tv ze individueel naar punten kunnen verdienen. de De twee sporters met een het minst aantal punten door spelen een aan het eind van een elke aflevering het ijzingwekkend spannende in nachtduel. Met door als inzet: uit Wie gaat er op tv terug naar huis en uit wie blijft er naar in de race voor naar van de titel Eeuwige roem? Iedere aflevering op tv staat met er een karaktereigenschap op van topsporters centraal. De in zeven overgebleven sporters door voor Eeuwige Roem op tv worden getest op in perfectionisme. Naast naar fysiek uithoudingsvermogen, de staan timing en naar beheersing centraal. Ook op tv nu gaan de deelnemers tot het op uiterste op tv want winnen is belangrijker dan in meedoen in Eeuwige door naar Roem.

Topsporters noemen we uit topsporter omdat een ze maar op tv één ding willen: de het top halen. uit Om die te bereiken van zetten ze alles door opzij. Met die mentaliteit, in die naar wil om te winnen, op zijn ze nog in door staat om zich het te blesseren in met op een potje dammen. Na naar een sportcarrière op tv raakt de top uit het het zicht, maar de naar mentaliteit blijft! Dat bewijzen het negen ex-topsporters uit een door zes verschillende sporttakken. In op de binnenlanden van het Spaanse in Andalusië nemen op tv ze het het tegen elkaar op in fysieke uit en psychologische krachtproeven. naar In in elke aflevering een leggen de sporters drie proeven naar af waarmee ze in individueel punten kunnen verdienen. een het De twee sporters met het met minst aantal door punten spelen aan het een eind van elke het aflevering het ijzingwekkend naar spannende nachtduel. Met naar als inzet: Wie gaat uit een er terug naar huis het en wie met blijft er in de tijdens race voor de naar titel Eeuwige roem? Iedere aflevering naar staat er op een tijdens karaktereigenschap van topsporters de centraal. De acht naar overgebleven sporters worden naar getest op teamspirit. In door naar henzelf samengestelde op tv teams moeten ze maar liefst door 60 op liter water sjouwen de over een van steil Spaans bergpad. De in sporters geven op alles en dat in zorgt voor verbroedering, blaren, een irritaties, schreeuwpartijen op en resulteert voor de in fanatiekste deelnemer naar in totale uitputting.

Topsporters op tv noemen we uit topsporter omdat ze maar één naar ding willen: de top tijdens in halen. Om die te bereiken zetten het ze alles opzij. uit Met die mentaliteit, naar uit die wil om te winnen, een zijn ze nog een in staat het om zich te blesseren een met een potje het dammen. Na een sportcarrière tijdens door raakt de top uit met het zicht, maar op de mentaliteit blijft! uit Dat bewijzen negen ex-topsporters (Margje met op tv Teeuwen, Sonny Silooy, Erik Dekker, een Deborah een Gravenstijn, Pedro van Raamsdonk, Monique in Knol, door Annamarie Thomas, Mark Huizinga en tijdens Jochem uit Uytdehaage) uit zes tijdens verschillende sporttakken. In door de binnenlanden van het Spaanse het Andalusië nemen door ze het tegen elkaar een op in fysieke met en psychologische krachtproeven. In het elke aflevering leggen van op de sporters drie het proeven af waarmee uit ze individueel punten kunnen verdienen. tijdens De twee van sporters met het tijdens minst aantal punten spelen tijdens aan het door eind van op tv elke aflevering het ijzingwekkend op tv spannende nachtduel. tijdens Met als inzet: Wie naar gaat er terug tijdens naar huis op tv en wie blijft er in tijdens de op race voor de titel Eeuwige roem? tijdens op Iedere aflevering staat er een een karaktereigenschap van topsporters centraal. tijdens Karaktereigenschap: Doorzettingsvermogen. Direct een na aankomst uit in Andalusië op worden de sporters aan drie van proeven onderworpen. tijdens De eerste op proef is de niet voor watjes: de met sporthelden moeten zo snel mogelijk op tv de door een web van schrikdraad met met van 8000 volt kruipen. door Presentatie: Toine van door Peperstraten.

augustus 2019
20-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

13-05-2010 20:15

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

06-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

29-04-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

22-04-2010 20:30

Aflevering 4

Eeuwige Roem - Aflevering 4

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

15-04-2010 20:30

Aflevering 3

Eeuwige Roem - Aflevering 3

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

08-04-2010 20:30

Aflevering 2

Eeuwige Roem - Aflevering 2

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

01-04-2010 20:30

Aflevering 1

Eeuwige Roem - Aflevering 1

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

Eeuwige Roem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwige Roem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwige Roem bij Eeuwige Roem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwige Roem. Heb je een uitzending van Eeuwige Roem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwige Roem gemist

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij.Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na eensportcarrière raakt de top uit het zicht, maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit zesverschillende sporttakken. In de binnenlanden van het Spaanse Andalusië nemen ze het tegen elkaar op in fysieke enpsychologische krachtproeven. In elke aflevering leggen de sporters drie proeven af waarmee ze individueel puntenkunnen verdienen. De twee sporters met het minst aantal punten spelen aan het eind van elke aflevering hetijzingwekkend spannende nachtduel. Met als inzet: Wie gaat er terug naar huis en wie blijft er in de race voor de titelEeuwige roem? Iedere aflevering staat er een karaktereigenschap van topsporters centraal. Karaktereigenschap:Doorzettingsvermogen. Direct na aankomst in Andalusië worden de sporters aan drie proeven onderworpen. De eerste proefis niet voor watjes: de sporthelden moeten zo snel mogelijk door een web van schrikdraad met 8000 volt kruipen.

Uitzending gemist van Eeuwige Roem? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwige Roem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-05-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord