Programma gemist?

Topsporters tijdens noemen we topsporter omdat ze naar maar een één ding willen: de tijdens top halen. Om naar die tijdens te bereiken, zetten ze alles op tv opzij. tijdens Met die mentaliteit, die op tv wil om te winnen, naar zijn ze nog in de staat door om zich te van blesseren met op een potje dammen. uit Na een sportcarrière raakt van de top uit het op zicht, maar de mentaliteit op van blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters (Margje met op tv Teeuwen, Sonny Silooy, Erik naar Dekker, Deborah de Gravenstijn, Pedro van van Raamsdonk, Monique Knol, Annamarie Thomas, Mark op tv Huizinga en Jochem door Uytdehaage) uit zes tijdens op tv verschillende sporttakken. In de binnenlanden van naar op tv het Spaanse Andalusië nemen ze het op de tegen elkaar op in in fysieke en psychologische krachtproeven. In een elke aflevering met leggen de sporters drie uit proeven door af waarmee ze individueel een punten tijdens kunnen verdienen. De twee op sporters met het minst aantal op tv punten de spelen aan het op eind van het elke aflevering het ijzingwekkend spannende in nachtduel. Met met als inzet: Wie tijdens gaat er terug tijdens naar huis en uit wie blijft er met in de in race voor de titel tijdens Eeuwige roem? Iedere aflevering staat naar uit er een karaktereigenschap de van topsporters centraal. het In zeven voorgaande afleveringen gaven ze op alles wat naar ze in zich op hadden. Maar voor deze uit door spannende finale blijken de de sporters toch nog een tandje in harder op tv te kunnen. Nog één keer van alles en meer de uit de tijdens kast een voor de overwinning. op Alle Olympische titels, geweldige met overwinningen en eerder behaalde prijzen door uit schuiven voor heel even naar de op tv met achtergrond. Alles draait nu om die de felbegeerde van titel: Eeuwige Roem. Jochem Uytdehaage, het Mark in Huizinga en Margje tijdens Teeuwen strijden om deze titel tijdens en wordt bekend naar wie er het met deze uit titel vandoor gaat. Presentatie: Toine naar het van Peperstraten.

Topsporters noemen het we topsporter omdat ze het van maar één ding willen: de tijdens top halen. Om naar die te het bereiken, zetten ze alles de opzij. Met die mentaliteit, een het die wil om te winnen, naar zijn ze nog in in uit staat om zich te door blesseren met door een potje dammen. Na een door sportcarrière raakt op tv de top uit in het zicht, met maar de mentaliteit blijft! door Dat bewijzen negen ex-topsporters (Margje de Teeuwen, Sonny Silooy, uit Erik Dekker, op Deborah Gravenstijn, uit Pedro van Raamsdonk, Monique op tv Knol, Annamarie Thomas, het Mark Huizinga door en Jochem Uytdehaage) uit op tv zes door verschillende sporttakken. In de met binnenlanden van het naar Spaanse Andalusië nemen op ze het met tegen elkaar op een in fysieke en psychologische in krachtproeven. In elke aflevering leggen van de op sporters drie van proeven af waarmee ze door individueel punten kunnen de verdienen. De twee sporters met met het minst aantal uit punten spelen uit aan het eind uit van elke aflevering het in ijzingwekkend spannende nachtduel. op Met als inzet: tijdens Wie een gaat er terug naar huis op en wie blijft op er in de het race op tv voor de een titel Eeuwige roem? Iedere aflevering naar staat er een op karaktereigenschap van topsporters centraal. met door Alle opdrachten draaien om uithoudingsvermogen. Met in nog twee door afleveringen te gaan, stijgt met de wil om een te van winnen naar een een absoluut hoogtepunt. Met de de finish in zicht wil uit niemand struikelen. Doorgaan een tot je van er bij neer valt in of, uit zoals voor de op laatste drie deelnemers aan op Eeuwige het roem, zwemmen tot je uit niet meer naar kunt. De deelnemers een geven werkelijk alles de voor een plaats in de door finale en dat leidt met op tv tot een spannend en een een onverwacht einde. Presentatie: Toine van van een Peperstraten.

Topsporters het noemen we topsporter omdat ze op tv maar één op tv ding willen: in de top halen. van Om die te de bereiken zetten ze in alles opzij. Met die mentaliteit, door die naar wil om te het winnen, zijn een ze nog in staat om zich de te blesseren met uit een met potje dammen. Na een een sportcarrière raakt de top de uit het uit zicht, maar de een mentaliteit blijft! Dat uit bewijzen negen tijdens ex-topsporters (Margje op tv Teeuwen, Sonny Silooy, Erik Dekker, Deborah de Gravenstijn, met Pedro van Raamsdonk, van Monique Knol, Annamarie op Thomas, Mark de Huizinga en Jochem Uytdehaage) door uit zes verschillende op sporttakken. In op tv de binnenlanden van het in Spaanse Andalusië nemen ze het met tegen elkaar door op in door fysieke en psychologische krachtproeven. het In elke op tv aflevering leggen de met sporters drie met proeven af waarmee ze uit individueel punten kunnen verdienen. tijdens De twee op tv sporters met het minst aantal uit met punten spelen aan het eind het van elke aflevering het de naar ijzingwekkend spannende nachtduel. Met als inzet: in Wie gaat er tijdens terug naar van huis en op tv wie blijft met er in de race voor de naar naar titel Eeuwige roem? Iedere aflevering staat het er naar een karaktereigenschap van met topsporters centraal. naar In deze aflevering een draaien alle opdrachten om controle. uit In één van op de van proeven moeten de sporters de laten zien controle over van hun hartslag het te hebben: de Onder extreme omstandigheden uit er voor zorgen dat door je hartslag omhoog gaat, tijdens maar een ook binnen aanzienlijke tijd weer naar van beneden. Dit van blijkt niet tijdens voor alle van sporters een haalbare het kaart. Presentatie: Toine van op tv Peperstraten.

Topsporters van noemen we topsporter omdat ze uit maar één de ding willen: de uit top halen. Om die tijdens naar te bereiken zetten ze de alles opzij. Met die mentaliteit, op tv die wil om door te op winnen, zijn ze het nog in staat om zich tijdens te blesseren uit met een potje het dammen. uit Na een sportcarrière door raakt de top uit naar het zicht, door maar de mentaliteit op tv blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters op uit zes op tv verschillende sporttakken. tijdens In de binnenlanden van tijdens het Spaanse Andalusië het nemen ze het tegen elkaar van op in een fysieke en met psychologische krachtproeven. het In elke aflevering leggen tijdens de sporters drie proeven met af waarmee ze individueel in punten kunnen verdienen. de een De twee sporters met in het minst aantal punten spelen een aan het eind een van elke aflevering een het ijzingwekkend door spannende in nachtduel. Met als inzet: Wie gaat op er terug naar het van huis en wie blijft een er in de race voor op tv met de titel Eeuwige roem? Iedere van aflevering staat er met een karaktereigenschap van topsporters van centraal. van Het concentratievermogen van de naar deelnemers met wordt getest. Hoe houd je de het concentratie de vast als fysieke en de mentale de uitdagingen elkaar in met hoog tempo afwisselen op tv en de temperatuur oploopt tot op bijna de 40 graden Celsius? op tv Uitputting en uitdroging liggen op in de loer het maar stoppen of opgeven met komt met bij topsporters niet voor en dus in gaan ze op tv door.

Topsporters een noemen we een topsporter omdat ze maar één tijdens ding willen: de top tijdens tijdens halen. Om die te bereiken zetten van ze tijdens alles opzij. Met die mentaliteit, met die wil om van te winnen, zijn de ze nog tijdens in een staat om zich te blesseren op met een een potje dammen. Na een in sportcarrière raakt de de top in uit het zicht, maar door de mentaliteit blijft! Dat bewijzen het negen ex-topsporters met uit zes verschillende sporttakken. door In de in binnenlanden op van het Spaanse Andalusië nemen door ze het tegen van elkaar op in naar fysieke en psychologische het krachtproeven. In elke aflevering door leggen de sporters op drie proeven uit af waarmee ze individueel door punten uit kunnen verdienen. De door twee sporters met met het minst aantal punten spelen op aan de het eind van elke op tv aflevering het ijzingwekkend spannende in nachtduel. met Met als inzet: het Wie gaat er terug met naar huis en de wie blijft met er in de race op voor de tijdens titel Eeuwige roem? het Iedere aflevering uit staat er een karaktereigenschap van topsporters naar op centraal. Het draait allemaal om in stressbestendigheid. Pedro een van Raamsdonk in haalde vorige week net de eindstreep van op niet en verloor het nachtduel. in Nu naar strijden de zes tijdens resterende ex-topsporters Erik Dekker, door Annamarie Thomas, Jochem Uytdehaage, Margje in Teeuwen, de Sonny Silooy en op tv Mark Huizinga tegen elkaar. Hoeveel tijdens stress tijdens kunnen ze aan? de Het fanatisme neemt toe. De op tv op tv drie beproevingen zorgen wederom met voor een spannende strijd om tijdens door de felbegeerde titel. Nu zal de blijken of de in sporters onder water op net uit zo snel presteren als op in het droge. In een uit prachtig fort worden naar ze geconfronteerd uit met nationale en internationale op tv sportgrootheden tijdens met een van pittig spelletje memory. in De laatste opdracht vindt plaats in de uit het holst van de nacht. tijdens Lukt het de een sporters om wakker op en naar alert te blijven? En een wie zal dit keer naar de van bal des oordeel vangen in het van spannende tijdens nachtduel?

Topsporters het noemen we op tv topsporter omdat ze naar maar één ding van willen: de top halen. Om in die te uit bereiken zetten tijdens ze alles opzij. Met die in mentaliteit, die in wil om te winnen, naar zijn ze nog naar in staat om zich naar te van blesseren met een potje dammen. in Na een sportcarrière in raakt de top in uit het de zicht, maar naar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen de negen ex-topsporters een uit zes verschillende op tv sporttakken. In de de binnenlanden van het Spaanse naar Andalusië nemen een ze het tegen elkaar naar op naar in fysieke en psychologische tijdens krachtproeven. van In elke aflevering leggen de sporters naar drie proeven af van waarmee ze met individueel punten op tv kunnen verdienen. De twee tijdens sporters met in het minst naar aantal punten spelen aan het eind met van elke aflevering in het een ijzingwekkend spannende nachtduel. Met als een een inzet: Wie gaat met er terug naar huis en het wie blijft er in op tv de op tv race voor de titel uit Eeuwige roem? met Iedere aflevering staat er op een in karaktereigenschap van topsporters centraal. De zeven op overgebleven sporters uit voor Eeuwige Roem uit worden getest op uit perfectionisme. door Naast fysiek uithoudingsvermogen, staan timing met en beheersing op tv centraal. Ook nu gaan door de deelnemers met tot het op tv uiterste want winnen is belangrijker tijdens dan meedoen in Eeuwige uit tijdens Roem.

Topsporters op noemen we topsporter omdat door ze maar één naar ding het willen: de top halen. Om die op op te bereiken zetten ze een alles opzij. Met die mentaliteit, het op tv die wil om te winnen, zijn met ze uit nog in staat om tijdens zich te blesseren naar met een potje dammen. de Na een naar sportcarrière raakt op tv de top uit het zicht, tijdens maar tijdens de mentaliteit op tv blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit op tv naar zes verschillende sporttakken. In naar de binnenlanden van in het Spaanse Andalusië nemen ze uit in het tegen elkaar een op in fysieke van en psychologische krachtproeven. In op elke aflevering leggen de sporters een drie proeven uit af waarmee ze individueel in tijdens punten kunnen verdienen. De twee door sporters naar met het minst aantal punten spelen van aan een het eind op van elke aflevering het met ijzingwekkend spannende nachtduel. van Met als inzet: het Wie gaat er terug naar op uit huis en wie blijft er met in de race voor tijdens de titel door Eeuwige roem? Iedere op aflevering staat er een tijdens karaktereigenschap uit van topsporters centraal. De uit acht overgebleven sporters worden naar uit getest op teamspirit. In in door henzelf samengestelde teams moeten in naar ze maar liefst uit 60 liter water sjouwen van over een steil Spaans op bergpad. het De sporters geven alles en dat een in zorgt voor verbroedering, blaren, van irritaties, schreeuwpartijen en resulteert naar voor de fanatiekste uit deelnemer in totale op tv uitputting.

Topsporters noemen van we topsporter naar omdat ze maar naar één ding door willen: de top in halen. Om die te op tv bereiken zetten ze op tv alles opzij. Met die in mentaliteit, die wil om in te winnen, zijn door ze nog in naar staat in om zich op te blesseren met uit een potje dammen. Na de een sportcarrière raakt de top naar tijdens uit het zicht, in maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen de negen door ex-topsporters (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, een door Erik Dekker, Deborah Gravenstijn, Pedro van een Raamsdonk, Monique Knol, naar Annamarie op Thomas, Mark Huizinga en door Jochem Uytdehaage) uit zes met in verschillende sporttakken. In de naar binnenlanden van het Spaanse op Andalusië nemen ze een het tegen met elkaar op in fysieke het en op psychologische krachtproeven. In elke aflevering leggen door van de sporters drie proeven af waarmee op op tv ze individueel punten naar kunnen verdienen. De twee sporters met met door het minst aantal punten spelen met aan het uit eind van elke aflevering het tijdens ijzingwekkend spannende nachtduel. door Met als de inzet: Wie gaat in er terug naar huis naar en tijdens wie blijft een er in de de race voor de titel Eeuwige roem? tijdens Iedere aflevering staat een er een het karaktereigenschap van topsporters het centraal. Karaktereigenschap: Doorzettingsvermogen. op Direct op tv na aankomst in Andalusië worden de van sporters het aan drie proeven onderworpen. naar De eerste op tv proef is tijdens niet voor watjes: de sporthelden op moeten tijdens zo snel mogelijk door door een web van schrikdraad met door 8000 volt tijdens kruipen. op Presentatie: Toine van tijdens Peperstraten.

maart 2021
20-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

13-05-2010 20:15

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

06-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

29-04-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

22-04-2010 20:30

Aflevering 4

Eeuwige Roem - Aflevering 4

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

15-04-2010 20:30

Aflevering 3

Eeuwige Roem - Aflevering 3

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

08-04-2010 20:30

Aflevering 2

Eeuwige Roem - Aflevering 2

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

01-04-2010 20:30

Aflevering 1

Eeuwige Roem - Aflevering 1

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

Eeuwige Roem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwige Roem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwige Roem bij Eeuwige Roem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwige Roem. Heb je een uitzending van Eeuwige Roem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwige Roem gemist

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij.Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na eensportcarrière raakt de top uit het zicht, maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit zesverschillende sporttakken. In de binnenlanden van het Spaanse Andalusië nemen ze het tegen elkaar op in fysieke enpsychologische krachtproeven. In elke aflevering leggen de sporters drie proeven af waarmee ze individueel puntenkunnen verdienen. De twee sporters met het minst aantal punten spelen aan het eind van elke aflevering hetijzingwekkend spannende nachtduel. Met als inzet: Wie gaat er terug naar huis en wie blijft er in de race voor de titelEeuwige roem? Iedere aflevering staat er een karaktereigenschap van topsporters centraal. Karaktereigenschap:Doorzettingsvermogen. Direct na aankomst in Andalusië worden de sporters aan drie proeven onderworpen. De eerste proefis niet voor watjes: de sporthelden moeten zo snel mogelijk door een web van schrikdraad met 8000 volt kruipen.

Uitzending gemist van Eeuwige Roem? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwige Roem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-05-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!