Programma gemist?

Topsporters noemen we in op topsporter omdat ze van maar één ding uit willen: de top halen. van Om die te naar bereiken, zetten ze in alles opzij. Met door die mentaliteit, die in wil om naar te winnen, zijn de ze nog in staat van om zich te op tv blesseren met een potje dammen. van Na op een sportcarrière raakt de top door een uit het zicht, maar het de mentaliteit op blijft! Dat bewijzen op negen ex-topsporters (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, op Erik Dekker, Deborah van tijdens Gravenstijn, Pedro van Raamsdonk, Monique uit Knol, Annamarie Thomas, uit Mark het Huizinga en Jochem in Uytdehaage) uit zes verschillende van sporttakken. In de binnenlanden de van het tijdens Spaanse Andalusië nemen met ze het tegen elkaar op met op tv in fysieke en psychologische van krachtproeven. In elke aflevering een leggen de sporters drie tijdens op proeven af waarmee ze het individueel punten kunnen verdienen. uit De op twee sporters met het minst aantal de punten spelen tijdens aan het eind uit van elke op aflevering het ijzingwekkend een spannende nachtduel. Met als naar inzet: Wie gaat in er terug naar het huis en wie op blijft er in tijdens de op race voor de titel Eeuwige door roem? Iedere het aflevering staat er een karaktereigenschap het van topsporters centraal. tijdens In met zeven voorgaande afleveringen gaven ze de alles wat uit ze in van zich hadden. Maar voor het deze het spannende finale blijken de op sporters toch nog een van tandje harder tijdens te kunnen. op tv Nog één keer alles en het meer uit met de kast voor de overwinning. een de Alle Olympische titels, geweldige naar overwinningen en eerder behaalde het prijzen in schuiven voor heel even van naar de achtergrond. Alles draait de nu om die het felbegeerde titel: Eeuwige door Roem. Jochem Uytdehaage, in Mark op Huizinga en Margje het Teeuwen strijden om tijdens deze titel door en wordt bekend wie een er met deze op tv titel vandoor gaat. op tv Presentatie: Toine van van Peperstraten.

Topsporters door noemen we topsporter uit omdat ze maar één een ding willen: de van top halen. Om die met naar te bereiken, zetten ze alles op opzij. Met die mentaliteit, van een die wil om te van winnen, zijn ze nog uit in de staat om zich te blesseren met van een door potje dammen. Na een uit sportcarrière tijdens raakt de top uit op tv het zicht, maar naar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen het op negen ex-topsporters (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, door Erik tijdens Dekker, Deborah Gravenstijn, met Pedro van Raamsdonk, Monique Knol, op tv met Annamarie Thomas, Mark Huizinga en Jochem tijdens Uytdehaage) uit zes in het verschillende sporttakken. In de de binnenlanden van het Spaanse Andalusië naar nemen ze het in tegen uit elkaar op naar in fysieke en psychologische krachtproeven. door In elke aflevering leggen op de sporters drie in in proeven af waarmee een ze individueel punten kunnen verdienen. De in twee sporters de met het minst aantal de punten spelen aan in het een eind van in elke aflevering het het ijzingwekkend spannende nachtduel. Met op als inzet: Wie gaat er het uit terug naar huis en wie blijft in er in van de race voor tijdens de titel Eeuwige roem? met Iedere door aflevering staat er een karaktereigenschap tijdens van tijdens topsporters centraal. Alle opdrachten draaien met uit om uithoudingsvermogen. Met het nog twee afleveringen te tijdens gaan, stijgt de wil naar om met te winnen naar een absoluut uit hoogtepunt. op Met de finish in zicht naar wil niemand struikelen. van Doorgaan tot je van er bij neer valt de het of, zoals voor de in laatste drie tijdens deelnemers aan Eeuwige in roem, zwemmen tot je niet meer het kunt. met De deelnemers in geven werkelijk alles voor een met plaats in de finale door en dat uit leidt door tot een spannend met en een onverwacht einde. op Presentatie: Toine van naar Peperstraten.

Topsporters noemen we door topsporter omdat op tv ze maar één een ding naar willen: de top halen. Om de die te in bereiken zetten ze alles tijdens opzij. op Met die mentaliteit, die wil de om een te winnen, zijn op tv ze nog in in staat om zich door te blesseren met een van potje dammen. Na in een sportcarrière raakt de top met uit het de zicht, maar de mentaliteit in blijft! Dat bewijzen van negen ex-topsporters naar (Margje Teeuwen, door Sonny Silooy, Erik Dekker, van Deborah Gravenstijn, Pedro van met Raamsdonk, Monique Knol, op op tv Annamarie Thomas, Mark door Huizinga en Jochem Uytdehaage) uit een zes verschillende sporttakken. In een de door binnenlanden van het Spaanse Andalusië tijdens nemen ze de het tegen elkaar op in in het fysieke en psychologische krachtproeven. in In elke aflevering op tv leggen de het sporters drie proeven naar af waarmee ze met individueel punten kunnen verdienen. een De de twee sporters met het minst aantal de het punten spelen aan het eind van uit elke aflevering uit het ijzingwekkend spannende nachtduel. op Met als inzet: met door Wie gaat er terug naar naar huis en wie in blijft er in de door race naar voor de titel Eeuwige roem? van Iedere aflevering een staat er de een karaktereigenschap van van topsporters centraal. In deze aflevering met draaien alle het opdrachten om controle. een In één van de een proeven moeten in de van sporters laten zien controle over hun in op hartslag te hebben: Onder met extreme omstandigheden er in voor zorgen dat je op hartslag omhoog gaat, maar het ook binnen aanzienlijke naar uit tijd weer naar beneden. Dit blijkt een niet voor tijdens alle sporters een haalbare een tijdens kaart. Presentatie: Toine tijdens van Peperstraten.

Topsporters noemen een we topsporter uit omdat ze maar één ding op willen: de naar top op halen. Om die te met bereiken zetten het ze alles opzij. Met die mentaliteit, het die wil om door te naar winnen, zijn ze met nog in staat om zich het te uit blesseren met een potje dammen. tijdens Na een op tv sportcarrière raakt naar de top uit het met zicht, maar de mentaliteit een naar blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit naar een zes verschillende sporttakken. in In de binnenlanden van het naar Spaanse Andalusië nemen op tv ze naar het tegen elkaar op uit in fysieke en met psychologische krachtproeven. naar In elke aflevering leggen op de sporters naar drie proeven af waarmee ze de individueel punten kunnen van verdienen. De twee uit sporters met het minst de aantal punten in spelen aan op tv het eind van van elke aflevering met het ijzingwekkend spannende door nachtduel. Met als inzet: Wie gaat met er terug naar door huis en met wie van blijft er in de uit race voor de titel Eeuwige in uit roem? Iedere aflevering staat er een een karaktereigenschap van door topsporters centraal. Het op tv concentratievermogen op van de deelnemers wordt getest. het Hoe naar houd je de concentratie een vast als fysieke en mentale in uitdagingen elkaar op in hoog het tempo afwisselen op tv en de temperatuur op oploopt tot bijna 40 graden Celsius? tijdens Uitputting en uitdroging tijdens de liggen op de op loer maar stoppen of opgeven komt op tv van bij topsporters niet voor en naar dus gaan ze het door.

Topsporters noemen we tijdens topsporter omdat met ze maar één door ding door willen: de top halen. Om die uit te bereiken zetten in ze alles opzij. op tv Met die mentaliteit, de die uit wil om tijdens te winnen, zijn ze nog in het staat om zich de van te blesseren met een op tv potje dammen. Na een sportcarrière op op tv raakt de top uit het zicht, op maar de tijdens mentaliteit blijft! door Dat bewijzen negen ex-topsporters van uit zes verschillende op sporttakken. In op de binnenlanden van het van Spaanse Andalusië nemen met ze het op tegen elkaar de op in fysieke op tv en psychologische krachtproeven. In elke op aflevering leggen de sporters van drie uit proeven af waarmee op ze individueel punten kunnen uit verdienen. De twee op tv sporters met het met minst door aantal punten spelen op tv aan het eind van elke met aflevering het met ijzingwekkend spannende nachtduel. op Met als inzet: Wie op tv gaat met er terug naar huis en wie in blijft er op in in de race voor met de titel Eeuwige uit roem? Iedere aflevering staat er een van op karaktereigenschap van topsporters centraal. Het op tv draait allemaal om stressbestendigheid. tijdens Pedro van van Raamsdonk uit haalde vorige week tijdens net de eindstreep niet en tijdens verloor op tv het nachtduel. Nu strijden de tijdens zes resterende op ex-topsporters Erik Dekker, op tv Annamarie Thomas, Jochem door Uytdehaage, Margje Teeuwen, met Sonny Silooy en Mark Huizinga tijdens tegen op tv elkaar. Hoeveel stress kunnen ze tijdens aan? Het fanatisme de in neemt toe. De drie naar beproevingen zorgen op tv wederom voor een spannende strijd uit om naar de felbegeerde titel. Nu zal op tv blijken of de het sporters onder water net tijdens zo snel tijdens presteren als naar op het uit droge. In een prachtig tijdens fort worden tijdens ze geconfronteerd met in nationale en internationale sportgrootheden in tijdens een pittig spelletje memory. een De de laatste opdracht van vindt plaats in het de holst van op de nacht. Lukt het de sporters op tv om wakker uit en alert tijdens te blijven? En wie een zal dit het keer de van bal des oordeel vangen in met het het spannende nachtduel?

Topsporters uit noemen we op topsporter omdat ze maar één van ding willen: de in top van halen. Om die te bereiken zetten het het ze alles opzij. Met tijdens die mentaliteit, die met wil om te winnen, met zijn ze op nog in op tv staat om zich te het blesseren met tijdens een potje dammen. Na een door sportcarrière een raakt de top uit op het zicht, maar de mentaliteit het in blijft! Dat bewijzen negen uit ex-topsporters uit met zes verschillende sporttakken. In met de binnenlanden van het de Spaanse Andalusië nemen ze een door het tegen elkaar op in tijdens fysieke uit en psychologische krachtproeven. In elke in aflevering leggen de naar sporters tijdens drie proeven af waarmee ze individueel met punten van kunnen verdienen. De een twee sporters met het minst de aantal punten van spelen aan het eind het van elke aflevering het het ijzingwekkend spannende tijdens nachtduel. Met als tijdens inzet: tijdens Wie gaat er in terug naar huis de en wie blijft er een in de het race voor door de titel Eeuwige roem? Iedere aflevering uit staat er het een karaktereigenschap van topsporters een op tv centraal. De zeven overgebleven sporters voor door Eeuwige Roem een worden getest uit op perfectionisme. Naast naar fysiek uithoudingsvermogen, staan timing en een beheersing centraal. op Ook nu gaan naar de deelnemers tot de het uiterste want winnen van is belangrijker dan een meedoen een in Eeuwige een Roem.

Topsporters noemen we in topsporter omdat in ze maar één in ding het willen: de top halen. Om die het te bereiken het zetten ze van alles opzij. Met op tv die mentaliteit, van die wil om te winnen, zijn tijdens ze uit nog in staat om door zich door te blesseren met tijdens een potje dammen. Na een naar sportcarrière raakt de top met uit het zicht, in maar tijdens de mentaliteit blijft! Dat op bewijzen negen het ex-topsporters uit zes verschillende de sporttakken. naar In de binnenlanden op tv van het Spaanse Andalusië nemen ze door het tegen uit elkaar op op in fysieke en het psychologische krachtproeven. In elke in aflevering leggen de sporters uit drie proeven in af waarmee tijdens ze individueel punten kunnen verdienen. op tijdens De twee sporters door met het minst aantal punten spelen door aan het eind op tv van op tv elke aflevering het door ijzingwekkend spannende nachtduel. het Met als inzet: Wie gaat de er de terug naar door huis en wie naar blijft er in een de race voor de titel Eeuwige naar roem? op Iedere aflevering staat er op tv een karaktereigenschap van topsporters op centraal. De door acht overgebleven sporters een worden getest op teamspirit. een In door henzelf met samengestelde door teams moeten met ze maar liefst 60 liter een water sjouwen over tijdens een op tv steil Spaans bergpad. in De sporters geven van alles en dat zorgt voor van verbroedering, blaren, tijdens irritaties, schreeuwpartijen en van resulteert voor de door fanatiekste deelnemer in totale van uitputting.

Topsporters noemen we naar topsporter omdat ze in maar één een ding het willen: de top halen. een Om die te in bereiken zetten ze alles opzij. op Met uit die mentaliteit, die met wil om op tv te winnen, zijn ze de nog in staat om zich van te blesseren door met een potje tijdens dammen. Na een sportcarrière in door raakt de top in uit het zicht, maar een de mentaliteit de blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters de (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, uit Erik in Dekker, Deborah met Gravenstijn, Pedro van Raamsdonk, Monique Knol, van op tv Annamarie Thomas, Mark Huizinga en Jochem een Uytdehaage) uit zes op tv een verschillende sporttakken. In de binnenlanden van op het Spaanse naar Andalusië nemen in ze het in tegen elkaar op in fysieke en de uit psychologische krachtproeven. In elke tijdens aflevering leggen de sporters drie op proeven tijdens af waarmee ze individueel punten in kunnen de verdienen. De twee sporters met met het minst aantal tijdens punten met spelen aan de het eind van elke aflevering van het op tv ijzingwekkend spannende nachtduel. Met als op inzet: Wie gaat er het terug in naar huis en op wie blijft er in met de race voor naar de titel Eeuwige roem? met Iedere aflevering de staat er een karaktereigenschap naar een van topsporters centraal. Karaktereigenschap: naar Doorzettingsvermogen. Direct na de aankomst in Andalusië worden de van sporters aan in drie proeven onderworpen. de De eerste proef is het niet naar voor watjes: de sporthelden de moeten zo snel uit mogelijk door door een web van van schrikdraad met van 8000 volt kruipen. uit Presentatie: Toine van een Peperstraten.

januari 2019
20-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

13-05-2010 20:15

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

06-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

29-04-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

22-04-2010 20:30

Aflevering 4

Eeuwige Roem - Aflevering 4

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

15-04-2010 20:30

Aflevering 3

Eeuwige Roem - Aflevering 3

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

08-04-2010 20:30

Aflevering 2

Eeuwige Roem - Aflevering 2

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

01-04-2010 20:30

Aflevering 1

Eeuwige Roem - Aflevering 1

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

Eeuwige Roem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwige Roem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwige Roem bij Eeuwige Roem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwige Roem. Heb je een uitzending van Eeuwige Roem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwige Roem gemist

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij.Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na eensportcarrière raakt de top uit het zicht, maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit zesverschillende sporttakken. In de binnenlanden van het Spaanse Andalusië nemen ze het tegen elkaar op in fysieke enpsychologische krachtproeven. In elke aflevering leggen de sporters drie proeven af waarmee ze individueel puntenkunnen verdienen. De twee sporters met het minst aantal punten spelen aan het eind van elke aflevering hetijzingwekkend spannende nachtduel. Met als inzet: Wie gaat er terug naar huis en wie blijft er in de race voor de titelEeuwige roem? Iedere aflevering staat er een karaktereigenschap van topsporters centraal. Karaktereigenschap:Doorzettingsvermogen. Direct na aankomst in Andalusië worden de sporters aan drie proeven onderworpen. De eerste proefis niet voor watjes: de sporthelden moeten zo snel mogelijk door een web van schrikdraad met 8000 volt kruipen.

Uitzending gemist van Eeuwige Roem? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwige Roem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-05-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord