Programma gemist?

Topsporters noemen we een topsporter omdat het ze maar één de ding het willen: de top halen. het Om die te tijdens bereiken, zetten in ze alles opzij. Met die mentaliteit, naar die wil uit om te de winnen, zijn in ze nog in staat om zich op te blesseren met in een potje uit dammen. Na door een sportcarrière raakt de top het uit tijdens het zicht, maar op tv de mentaliteit blijft! Dat bewijzen door negen op ex-topsporters (Margje Teeuwen, Sonny met Silooy, Erik naar Dekker, Deborah Gravenstijn, de Pedro van Raamsdonk, Monique door Knol, van Annamarie Thomas, Mark Huizinga op tv en Jochem Uytdehaage) uit van zes verschillende sporttakken. In tijdens de binnenlanden van tijdens het een Spaanse Andalusië nemen uit ze het tegen een elkaar op in uit fysieke en psychologische door krachtproeven. In elke aflevering leggen tijdens de sporters het drie proeven op tv af waarmee ze individueel punten een de kunnen verdienen. De twee de sporters met het minst de aantal punten spelen in aan het eind naar van elke aflevering het in ijzingwekkend op tv spannende nachtduel. Met naar als inzet: Wie gaat op er terug naar huis een en wie blijft de er op in de race naar voor de uit titel Eeuwige roem? Iedere door aflevering staat op er een karaktereigenschap tijdens van topsporters centraal. In het zeven voorgaande afleveringen gaven ze op tv alles wat ze naar in zich hadden. met in Maar voor deze het spannende finale blijken de van sporters toch nog een op tv tandje harder te op tv kunnen. in Nog één keer naar alles en meer uit de kast door voor de op tv overwinning. Alle uit Olympische titels, geweldige overwinningen en van eerder behaalde prijzen het schuiven voor op heel even naar de tijdens achtergrond. uit Alles draait van nu om die felbegeerde titel: op Eeuwige door Roem. Jochem Uytdehaage, Mark door Huizinga en uit Margje Teeuwen strijden om deze de titel en door wordt bekend met wie er met deze het titel vandoor gaat. Presentatie: Toine tijdens tijdens van Peperstraten.

Topsporters noemen we een topsporter naar omdat ze maar één naar ding willen: de de top naar halen. Om die te bereiken, zetten uit het ze alles opzij. de Met die mentaliteit, naar die wil om te winnen, zijn in ze nog in met staat om van zich te blesseren met op een een potje dammen. Na een naar sportcarrière raakt de in top uit het van zicht, maar op tv de mentaliteit blijft! Dat door bewijzen negen van ex-topsporters (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, naar Erik Dekker, Deborah op tv Gravenstijn, Pedro van tijdens Raamsdonk, Monique uit Knol, Annamarie op tv Thomas, Mark Huizinga en Jochem een Uytdehaage) naar uit zes de verschillende sporttakken. In de binnenlanden van de door het Spaanse Andalusië nemen ze het in tegen elkaar het op met in fysieke en de psychologische krachtproeven. In elke door aflevering leggen de sporters van drie proeven af waarmee op tv ze naar individueel punten kunnen verdienen. met De het twee sporters met het minst met aantal punten uit spelen aan naar het eind van elke op tv aflevering het ijzingwekkend spannende nachtduel. met Met als naar inzet: het Wie gaat er op tv terug naar huis en wie naar blijft er in de op de race voor de naar titel Eeuwige roem? Iedere aflevering door staat er een de karaktereigenschap van op tv topsporters centraal. Alle opdrachten draaien het om uithoudingsvermogen. het Met nog twee de afleveringen te gaan, stijgt een de wil om uit te winnen de naar een door absoluut hoogtepunt. in Met de finish in zicht uit wil met niemand struikelen. Doorgaan tot naar je er bij op tv neer valt de of, zoals voor de laatste drie in deelnemers aan op tv Eeuwige roem, naar zwemmen tot de je niet meer kunt. de De deelnemers geven werkelijk op tv alles met voor een plaats in uit de finale en dat leidt in tot een spannend tijdens en een tijdens onverwacht einde. Presentatie: Toine van van in Peperstraten.

Topsporters noemen door we topsporter in omdat ze door maar één ding willen: de de top halen. op Om die te bereiken zetten op tv ze alles opzij. uit Met die de mentaliteit, die wil om met te winnen, uit zijn ze op nog in naar staat om zich op tv te blesseren met een met potje dammen. met Na een sportcarrière raakt de top het met uit het zicht, met maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen op tv een negen ex-topsporters (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, van Erik Dekker, door Deborah Gravenstijn, naar Pedro van op tv Raamsdonk, Monique Knol, Annamarie Thomas, uit Mark uit Huizinga en Jochem op tv Uytdehaage) uit zes verschillende sporttakken. In in de de binnenlanden van het op Spaanse Andalusië nemen ze van het het tegen elkaar op in fysieke en door naar psychologische krachtproeven. In in elke aflevering leggen de door sporters drie op proeven af waarmee op ze individueel punten kunnen verdienen. De het twee het sporters met het minst aantal van punten spelen met aan in het eind van elke op aflevering het ijzingwekkend spannende tijdens nachtduel. Met als op inzet: Wie gaat op tv er uit terug naar huis en van wie blijft er op tv in de race voor het de titel Eeuwige roem? naar Iedere aflevering staat door er een op karaktereigenschap van op topsporters centraal. In op deze aflevering van draaien alle opdrachten om controle. In uit één van een de proeven moeten van de sporters laten zien met controle over hun door hartslag te de hebben: Onder extreme de omstandigheden er tijdens voor zorgen dat je hartslag van omhoog gaat, maar uit ook binnen op tv aanzienlijke tijd weer naar het het beneden. Dit blijkt op tv niet voor alle van sporters een haalbare kaart. Presentatie: Toine de van op Peperstraten.

Topsporters een noemen we met topsporter omdat ze maar van één ding willen: met de top halen. Om die uit van te bereiken zetten ze een alles opzij. een Met die mentaliteit, die een wil om te winnen, uit zijn ze nog een in de staat om zich te op tv blesseren met een potje dammen. op tv Na een sportcarrière naar raakt een de top uit het naar zicht, maar de het mentaliteit blijft! Dat door bewijzen negen ex-topsporters het uit door zes verschillende sporttakken. van In de binnenlanden van het op tv Spaanse Andalusië nemen ze in van het tegen elkaar op in in fysieke en psychologische naar krachtproeven. In het elke aflevering leggen de een sporters drie de proeven af waarmee ze individueel het punten kunnen verdienen. van De naar twee sporters met het in minst door aantal punten spelen aan tijdens het eind op tv van elke aflevering het ijzingwekkend spannende de nachtduel. een Met als inzet: een Wie gaat er naar terug naar het huis en wie van blijft er in de race voor uit uit de titel Eeuwige roem? Iedere met aflevering staat er het een karaktereigenschap van topsporters uit naar centraal. Het concentratievermogen van tijdens de deelnemers wordt getest. uit Hoe houd een je de concentratie vast als een fysieke en mentale de uitdagingen uit elkaar in naar hoog tempo afwisselen en de tijdens temperatuur oploopt het tot bijna 40 graden tijdens Celsius? Uitputting en een uitdroging liggen op de op loer maar uit stoppen naar of opgeven komt bij in topsporters niet voor met en dus gaan met ze door.

Topsporters het noemen we topsporter omdat ze met maar in één ding willen: de top naar halen. Om die op te bereiken zetten op ze alles de opzij. Met die op mentaliteit, die wil tijdens om te winnen, van zijn ze door nog in staat om in zich een te blesseren met in een potje dammen. het Na een sportcarrière het raakt de top uit het zicht, tijdens maar de mentaliteit uit blijft! door Dat bewijzen negen in ex-topsporters uit zes verschillende in sporttakken. In de binnenlanden met op tv van het Spaanse met Andalusië nemen ze het tegen in elkaar op een in fysieke en psychologische naar krachtproeven. In elke aflevering door leggen de sporters tijdens drie door proeven af waarmee ze individueel op tv naar punten kunnen verdienen. De het twee sporters met het minst uit naar aantal punten spelen aan het eind uit op van elke aflevering het naar ijzingwekkend spannende nachtduel. Met van als inzet: Wie op gaat er van terug naar huis uit en wie blijft van er in de race voor met de naar titel Eeuwige roem? Iedere in aflevering staat van er een karaktereigenschap van topsporters op uit centraal. Het draait allemaal om op stressbestendigheid. Pedro van in Raamsdonk haalde vorige in week door net de eindstreep op niet en verloor door het nachtduel. Nu strijden de zes het resterende ex-topsporters Erik op Dekker, op Annamarie Thomas, Jochem tijdens Uytdehaage, Margje het Teeuwen, Sonny Silooy en door Mark Huizinga tegen elkaar. een Hoeveel stress kunnen met ze op tv aan? Het fanatisme neemt toe. in De drie beproevingen zorgen op tv wederom in voor een het spannende strijd om met de felbegeerde titel. Nu een zal blijken of op de sporters onder het water net zo het snel presteren op als op het door droge. In een prachtig naar fort worden ze geconfronteerd in met nationale en internationale in sportgrootheden tijdens uit een pittig spelletje in memory. De laatste opdracht op op tv vindt plaats in het het holst van de de nacht. Lukt het de sporters een om wakker en door alert te door blijven? En wie in zal dit de keer de bal des oordeel in vangen in het door spannende uit nachtduel?

Topsporters noemen op we topsporter een omdat ze maar tijdens één ding uit willen: de top halen. Om op tv die te op bereiken zetten ze alles een opzij. Met die in mentaliteit, die wil het om te tijdens winnen, zijn de ze nog in staat om zich uit te blesseren met naar de een potje dammen. Na een van sportcarrière raakt de de top uit het een zicht, maar de tijdens mentaliteit naar blijft! Dat bewijzen negen het ex-topsporters uit zes verschillende sporttakken. met In de van binnenlanden van het tijdens Spaanse met Andalusië nemen ze het het tegen elkaar op op in fysieke en psychologische krachtproeven. het In elke aflevering naar leggen de sporters van drie in proeven af waarmee ze individueel van punten kunnen van verdienen. De twee uit sporters het met het minst het aantal punten spelen aan het in eind tijdens van elke aflevering het ijzingwekkend door spannende nachtduel. Met een als inzet: Wie naar gaat de er terug naar huis en op wie blijft er in in het de race voor de een titel Eeuwige roem? Iedere aflevering het staat op er een karaktereigenschap het van topsporters op tv centraal. De zeven overgebleven sporters een voor Eeuwige Roem door worden getest op tijdens perfectionisme. Naast door fysiek uithoudingsvermogen, in staan timing en beheersing met centraal. Ook nu uit gaan de in deelnemers tot het in uiterste want winnen op is belangrijker dan meedoen in het Eeuwige door Roem.

Topsporters uit noemen we topsporter omdat ze door de maar één ding willen: de naar top halen. Om van die het te bereiken zetten ze alles de opzij. Met die mentaliteit, op naar die wil om te winnen, zijn de ze nog op in staat om een zich te blesseren tijdens met een op potje dammen. Na een sportcarrière op tv raakt de van top tijdens uit het zicht, maar in de mentaliteit blijft! Dat met bewijzen negen ex-topsporters uit de zes verschillende op tv sporttakken. In de binnenlanden van van het Spaanse het Andalusië nemen ze uit het tegen op elkaar op uit in fysieke en psychologische op krachtproeven. In elke met aflevering leggen op de sporters drie proeven uit af waarmee ze tijdens individueel punten kunnen op verdienen. een De twee sporters met tijdens het minst aantal punten het spelen aan het eind een van elke aflevering een het ijzingwekkend van spannende naar nachtduel. Met als inzet: in Wie gaat er terug naar door huis het en wie blijft er in op de van race voor in de titel Eeuwige het roem? Iedere aflevering op staat er een op tv karaktereigenschap van topsporters in centraal. De acht overgebleven van sporters worden van getest op teamspirit. een In door henzelf samengestelde op teams moeten ze naar maar liefst 60 liter op tv water sjouwen over tijdens een steil Spaans bergpad. de De sporters geven op tv alles op tv en dat uit zorgt voor verbroedering, blaren, irritaties, tijdens schreeuwpartijen en tijdens resulteert voor een de fanatiekste deelnemer de in totale uitputting.

Topsporters een noemen we topsporter door omdat ze maar één op ding willen: de top het halen. het Om die te bereiken zetten het van ze alles opzij. door Met die mentaliteit, die wil om naar uit te winnen, zijn ze nog in in staat om zich van te blesseren het met een in potje dammen. van Na een sportcarrière raakt uit de top uit het het zicht, van maar de mentaliteit blijft! Dat tijdens bewijzen naar negen ex-topsporters (Margje Teeuwen, naar Sonny Silooy, Erik Dekker, Deborah naar Gravenstijn, Pedro van van Raamsdonk, Monique Knol, naar Annamarie op Thomas, Mark Huizinga en Jochem op Uytdehaage) met uit zes verschillende sporttakken. In op de van binnenlanden van op het Spaanse Andalusië nemen het ze het naar tegen elkaar op in fysieke en naar psychologische krachtproeven. In met elke naar aflevering leggen de sporters in drie proeven af op tv waarmee met ze individueel punten kunnen verdienen. door De twee met sporters met het minst aantal door punten spelen de aan in het eind van elke aflevering tijdens het ijzingwekkend op tv spannende nachtduel. uit Met als inzet: Wie met gaat er van terug naar huis en wie de blijft er in de op tv op race voor de titel Eeuwige roem? in Iedere de aflevering staat er van een karaktereigenschap van van topsporters centraal. Karaktereigenschap: Doorzettingsvermogen. van Direct na met aankomst in Andalusië worden de in sporters aan drie van proeven onderworpen. De in door eerste proef is niet voor watjes: het door de sporthelden moeten zo snel van mogelijk door in een web van schrikdraad een met 8000 volt door kruipen. Presentatie: Toine van uit het Peperstraten.

november 2018
20-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

13-05-2010 20:15

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

06-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

29-04-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

22-04-2010 20:30

Aflevering 4

Eeuwige Roem - Aflevering 4

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

15-04-2010 20:30

Aflevering 3

Eeuwige Roem - Aflevering 3

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

08-04-2010 20:30

Aflevering 2

Eeuwige Roem - Aflevering 2

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

01-04-2010 20:30

Aflevering 1

Eeuwige Roem - Aflevering 1

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

Eeuwige Roem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwige Roem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwige Roem bij Eeuwige Roem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwige Roem. Heb je een uitzending van Eeuwige Roem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwige Roem gemist

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij.Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na eensportcarrière raakt de top uit het zicht, maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit zesverschillende sporttakken. In de binnenlanden van het Spaanse Andalusië nemen ze het tegen elkaar op in fysieke enpsychologische krachtproeven. In elke aflevering leggen de sporters drie proeven af waarmee ze individueel puntenkunnen verdienen. De twee sporters met het minst aantal punten spelen aan het eind van elke aflevering hetijzingwekkend spannende nachtduel. Met als inzet: Wie gaat er terug naar huis en wie blijft er in de race voor de titelEeuwige roem? Iedere aflevering staat er een karaktereigenschap van topsporters centraal. Karaktereigenschap:Doorzettingsvermogen. Direct na aankomst in Andalusië worden de sporters aan drie proeven onderworpen. De eerste proefis niet voor watjes: de sporthelden moeten zo snel mogelijk door een web van schrikdraad met 8000 volt kruipen.

Uitzending gemist van Eeuwige Roem? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwige Roem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-05-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord