Programma gemist?

Topsporters noemen tijdens we topsporter naar omdat ze van maar één ding willen: de het top halen. tijdens Om die op tv te bereiken, zetten ze op tv alles opzij. Met die in mentaliteit, die een wil om te uit winnen, zijn ze nog in een staat om met zich te blesseren met uit een een potje dammen. Na met een sportcarrière raakt de het top uit het op tv zicht, maar de door mentaliteit blijft! uit Dat bewijzen negen ex-topsporters op tv (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, op Erik Dekker, Deborah met een Gravenstijn, Pedro van Raamsdonk, Monique Knol, tijdens Annamarie Thomas, Mark met Huizinga en Jochem van op Uytdehaage) uit zes op tv verschillende sporttakken. In de de binnenlanden van naar het Spaanse Andalusië nemen tijdens ze het tegen van elkaar op in van fysieke en psychologische krachtproeven. door In elke aflevering leggen op de van sporters drie proeven af waarmee van ze het individueel punten kunnen verdienen. De van twee sporters met uit het in minst aantal punten spelen in aan het eind van door elke aflevering uit het ijzingwekkend spannende nachtduel. op een Met als inzet: op Wie gaat er van terug naar huis en wie naar blijft er in de van het race voor de met titel Eeuwige roem? Iedere tijdens aflevering staat er tijdens een karaktereigenschap van topsporters het centraal. In zeven voorgaande op tv door afleveringen gaven ze alles wat de ze naar in zich hadden. Maar tijdens voor deze spannende uit finale blijken de sporters het toch nog een de tandje harder te kunnen. naar Nog één keer door alles door en meer uit de uit kast de voor de overwinning. Alle tijdens Olympische titels, geweldige overwinningen en met eerder behaalde naar prijzen schuiven voor door heel even door naar de achtergrond. Alles draait naar nu om met die felbegeerde titel: Eeuwige met Roem. Jochem de Uytdehaage, Mark Huizinga een en Margje Teeuwen strijden door om de deze titel en wordt bekend uit wie er naar met deze titel op vandoor door gaat. Presentatie: Toine van van Peperstraten.

Topsporters in noemen we topsporter naar omdat ze maar op één ding willen: de tijdens top met halen. Om die de te bereiken, zetten ze alles op opzij. het Met die mentaliteit, die wil om uit te winnen, zijn in ze nog naar in staat om met zich te op blesseren met tijdens een potje dammen. Na de een sportcarrière tijdens raakt de top uit van het zicht, tijdens maar de mentaliteit blijft! Dat op tv bewijzen uit negen ex-topsporters (Margje in Teeuwen, Sonny Silooy, Erik Dekker, Deborah naar Gravenstijn, Pedro een van Raamsdonk, Monique tijdens Knol, Annamarie Thomas, op tv Mark Huizinga en van Jochem door Uytdehaage) uit zes verschillende sporttakken. het In de binnenlanden in van het van Spaanse Andalusië nemen ze in het tegen elkaar naar op op in fysieke en psychologische krachtproeven. In op tv uit elke aflevering leggen de sporters van drie van proeven af waarmee ze uit individueel punten kunnen verdienen. in De twee sporters met naar het het minst aantal punten spelen aan op tv uit het eind van in elke aflevering het ijzingwekkend spannende nachtduel. in Met als inzet: naar Wie gaat er de terug naar huis de tijdens en wie blijft er in de uit naar race voor de van titel Eeuwige roem? Iedere aflevering met staat er door een karaktereigenschap van tijdens topsporters centraal. in Alle opdrachten draaien om uithoudingsvermogen. door Met nog twee de afleveringen door te gaan, stijgt de met wil om het te winnen naar op tv een absoluut hoogtepunt. Met tijdens de finish in van zicht wil niemand struikelen. door Doorgaan tot je van er met bij neer valt of, zoals in voor de van laatste drie naar deelnemers aan Eeuwige roem, zwemmen tot op tv je niet meer door uit kunt. De deelnemers geven naar werkelijk alles voor een het plaats naar in de finale het en dat leidt tot een een spannend het en een onverwacht einde. door Presentatie: Toine van door Peperstraten.

Topsporters de noemen we topsporter op tv omdat ze maar één met ding willen: de de top halen. Om de die te op bereiken zetten tijdens ze alles opzij. Met die op tv mentaliteit, in die wil om de te winnen, zijn ze nog in op tv staat om zich op tv in te blesseren met een van potje dammen. Na een de sportcarrière raakt de top op een uit het zicht, maar de het mentaliteit in blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters de (Margje Teeuwen, Sonny van Silooy, uit Erik Dekker, Deborah Gravenstijn, tijdens Pedro van tijdens Raamsdonk, Monique Knol, met Annamarie Thomas, Mark Huizinga in en Jochem Uytdehaage) uit zes op uit verschillende sporttakken. In de binnenlanden van het in het Spaanse Andalusië in nemen ze het tegen op tv elkaar op in naar fysieke en psychologische krachtproeven. in In elke uit aflevering leggen de sporters in drie proeven de af waarmee ze individueel punten een door kunnen verdienen. De op twee sporters met het naar minst aantal punten spelen aan de het eind van de op tv elke aflevering het ijzingwekkend tijdens spannende nachtduel. door Met als inzet: Wie gaat door er terug naar huis in door en wie blijft er in naar de race op tv voor de naar titel Eeuwige roem? Iedere op aflevering staat er het een karaktereigenschap van in topsporters centraal. een In deze aflevering draaien alle opdrachten het op om controle. In één tijdens van de tijdens proeven moeten de sporters laten op tv zien controle over hun met hartslag te de hebben: Onder extreme in omstandigheden met er voor zorgen dat de je hartslag omhoog gaat, tijdens maar ook binnen op aanzienlijke uit tijd weer naar beneden. Dit blijkt door niet voor naar alle sporters tijdens een haalbare kaart. Presentatie: Toine tijdens van met Peperstraten.

Topsporters noemen het we topsporter omdat ze op maar van één ding op tv willen: de top halen. Om die door te naar bereiken zetten ze alles een opzij. tijdens Met die mentaliteit, die wil om op tv tijdens te winnen, zijn ze op tv nog in staat op tv om zich te blesseren met uit een potje uit dammen. Na een sportcarrière een raakt de top op uit het zicht, uit maar de mentaliteit op tv blijft! van Dat bewijzen een negen ex-topsporters uit zes verschillende sporttakken. met In met de binnenlanden van het op tv Spaanse Andalusië nemen ze de het tegen elkaar de op in fysieke op en psychologische op tv krachtproeven. In elke uit aflevering leggen de een sporters drie proeven de af waarmee ze individueel van tijdens punten kunnen verdienen. De twee tijdens sporters met het met minst tijdens aantal punten spelen aan naar het eind op van elke aflevering door het ijzingwekkend spannende de nachtduel. Met als uit inzet: Wie gaat er terug naar tijdens huis en met wie blijft er op in de race de voor de de titel Eeuwige door roem? Iedere aflevering naar staat er een tijdens karaktereigenschap van topsporters centraal. op Het concentratievermogen van de in deelnemers wordt getest. uit Hoe houd naar je de concentratie vast als met fysieke de en mentale uitdagingen elkaar naar in hoog tempo naar afwisselen en de temperatuur met oploopt tot op tv bijna naar 40 graden Celsius? Uitputting en uit uitdroging liggen op van de loer maar stoppen naar of opgeven komt met bij topsporters niet een voor de en dus gaan ze uit door.

Topsporters noemen we van topsporter omdat ze een maar het één ding willen: de top met op halen. Om die te bereiken zetten het ze alles opzij. naar Met die mentaliteit, de die wil naar om te winnen, zijn op tijdens ze nog in een staat om zich te blesseren een met een potje op tv dammen. Na een een sportcarrière raakt de tijdens top uit het een zicht, maar de mentaliteit op tv blijft! in Dat bewijzen negen uit ex-topsporters uit zes verschillende naar sporttakken. In de op binnenlanden een van het Spaanse Andalusië nemen op tv ze het tegen een elkaar op door in fysieke in en psychologische krachtproeven. In tijdens elke aflevering leggen de sporters van drie proeven af naar waarmee ze door individueel een punten kunnen verdienen. van De twee sporters met het met minst aantal van punten spelen aan door het eind van elke tijdens aflevering het door ijzingwekkend spannende nachtduel. Met als een inzet: Wie gaat op er terug naar tijdens huis van en wie blijft op er in de race voor door de titel Eeuwige naar naar roem? Iedere aflevering staat er in een het karaktereigenschap van topsporters centraal. op tv Het draait allemaal om op tv stressbestendigheid. Pedro tijdens van Raamsdonk haalde vorige het week uit net de eindstreep niet en met verloor het nachtduel. uit Nu strijden de zes tijdens resterende ex-topsporters tijdens Erik in Dekker, Annamarie Thomas, Jochem Uytdehaage, Margje de Teeuwen, Sonny Silooy tijdens en Mark Huizinga naar tegen elkaar. met Hoeveel stress op kunnen ze aan? Het in fanatisme neemt toe. De het drie beproevingen uit zorgen wederom de voor een spannende tijdens strijd om de naar felbegeerde titel. Nu zal met blijken met of de sporters van onder water net zo door snel presteren als op het op naar droge. In een prachtig op tv fort worden tijdens ze geconfronteerd met nationale en uit internationale in sportgrootheden tijdens een pittig op tv spelletje memory. De in laatste opdracht vindt tijdens plaats in het holst van de de uit nacht. Lukt het de in sporters de om wakker en alert te van blijven? door En wie zal naar dit keer de bal met des oordeel vangen in op het spannende naar nachtduel?

Topsporters door noemen we topsporter omdat tijdens ze maar één ding het de willen: de top halen. de Om die te bereiken op zetten met ze alles opzij. Met die van mentaliteit, die wil in om naar te winnen, zijn ze nog naar in staat om zich op naar te blesseren met een potje in dammen. Na een sportcarrière de raakt uit de top uit het tijdens zicht, uit maar de mentaliteit blijft! Dat op tv bewijzen negen ex-topsporters op uit zes verschillende met sporttakken. In de binnenlanden op van van het Spaanse Andalusië in nemen ze het op tv tegen elkaar op naar in fysieke en psychologische krachtproeven. de op In elke aflevering leggen de sporters met drie proeven af de uit waarmee ze individueel uit punten kunnen verdienen. De twee op sporters met het tijdens minst op aantal punten spelen aan het van eind van elke in aflevering de het ijzingwekkend spannende nachtduel. Met als de inzet: Wie gaat van er terug de naar huis op en wie blijft van er in de door race voor de in titel Eeuwige roem? in Iedere aflevering in staat er een karaktereigenschap van topsporters tijdens centraal. met De zeven overgebleven sporters voor op tv Eeuwige Roem worden de getest op perfectionisme. op tv met Naast fysiek uithoudingsvermogen, een staan timing en beheersing centraal. door Ook nu gaan de het deelnemers tot tijdens het tijdens uiterste want winnen is door belangrijker dan meedoen het in Eeuwige op Roem.

Topsporters noemen we van topsporter omdat ze de maar één ding naar op tv willen: de top halen. van Om die te bereiken zetten een ze van alles opzij. Met die mentaliteit, door die wil om in op te winnen, zijn ze tijdens nog in staat op om zich te van blesseren met een potje uit dammen. Na een het sportcarrière het raakt de top uit het zicht, uit maar de mentaliteit naar blijft! Dat bewijzen een negen ex-topsporters op uit zes verschillende sporttakken. van In de naar binnenlanden van het Spaanse met de Andalusië nemen ze het uit tegen elkaar op in fysieke van door en psychologische krachtproeven. In elke door aflevering op leggen de sporters drie tijdens proeven af met waarmee ze individueel door punten kunnen verdienen. met De twee sporters met in het minst aantal naar punten spelen aan het eind op van elke aflevering op tv het ijzingwekkend spannende in door nachtduel. Met als inzet: naar Wie gaat er terug naar in met huis en wie blijft uit er in de race tijdens voor de de titel Eeuwige roem? Iedere aflevering door staat er een van uit karaktereigenschap van topsporters centraal. De naar acht overgebleven sporters worden van getest op van teamspirit. In door henzelf een samengestelde teams met moeten ze maar met liefst van 60 liter water sjouwen door over een steil Spaans naar bergpad. met De sporters geven het alles en dat zorgt voor verbroedering, in blaren, tijdens irritaties, schreeuwpartijen en met resulteert voor de fanatiekste deelnemer de in totale een uitputting.

Topsporters noemen een we topsporter een omdat ze maar één ding tijdens een willen: de top tijdens halen. Om die te bereiken van zetten van ze alles opzij. Met die in mentaliteit, die wil om op door te winnen, zijn ze van nog in uit staat om zich te blesseren met een van een potje dammen. Na op tv een sportcarrière raakt de top tijdens door uit het zicht, maar de mentaliteit een blijft! Dat met bewijzen negen ex-topsporters door (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, uit Erik een Dekker, Deborah Gravenstijn, Pedro van van uit Raamsdonk, Monique Knol, Annamarie Thomas, het Mark door Huizinga en Jochem Uytdehaage) naar uit zes verschillende sporttakken. In uit de binnenlanden het van het in Spaanse Andalusië nemen de ze het het tegen elkaar op in op tv fysieke en psychologische op tv krachtproeven. In elke aflevering op leggen de op tv sporters drie proeven af van waarmee ze een individueel punten kunnen verdienen. naar De twee sporters door met met het minst aantal punten spelen het aan het eind tijdens van tijdens elke aflevering het ijzingwekkend spannende nachtduel. op Met als inzet: van Wie door gaat er terug naar met huis en wie blijft de door er in de op race voor de titel Eeuwige in roem? Iedere aflevering door staat er een karaktereigenschap tijdens van topsporters naar centraal. Karaktereigenschap: Doorzettingsvermogen. Direct tijdens na aankomst van in door Andalusië worden de sporters aan drie op proeven op onderworpen. De eerste proef is uit op tv niet voor watjes: de door sporthelden moeten zo naar snel mogelijk door een web van van tijdens schrikdraad met 8000 volt kruipen. een Presentatie: Toine van door naar Peperstraten.

januari 2020
20-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

13-05-2010 20:15

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

06-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

29-04-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

22-04-2010 20:30

Aflevering 4

Eeuwige Roem - Aflevering 4

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

15-04-2010 20:30

Aflevering 3

Eeuwige Roem - Aflevering 3

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

08-04-2010 20:30

Aflevering 2

Eeuwige Roem - Aflevering 2

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

01-04-2010 20:30

Aflevering 1

Eeuwige Roem - Aflevering 1

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

Eeuwige Roem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwige Roem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwige Roem bij Eeuwige Roem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwige Roem. Heb je een uitzending van Eeuwige Roem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwige Roem gemist

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij.Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na eensportcarrière raakt de top uit het zicht, maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit zesverschillende sporttakken. In de binnenlanden van het Spaanse Andalusië nemen ze het tegen elkaar op in fysieke enpsychologische krachtproeven. In elke aflevering leggen de sporters drie proeven af waarmee ze individueel puntenkunnen verdienen. De twee sporters met het minst aantal punten spelen aan het eind van elke aflevering hetijzingwekkend spannende nachtduel. Met als inzet: Wie gaat er terug naar huis en wie blijft er in de race voor de titelEeuwige roem? Iedere aflevering staat er een karaktereigenschap van topsporters centraal. Karaktereigenschap:Doorzettingsvermogen. Direct na aankomst in Andalusië worden de sporters aan drie proeven onderworpen. De eerste proefis niet voor watjes: de sporthelden moeten zo snel mogelijk door een web van schrikdraad met 8000 volt kruipen.

Uitzending gemist van Eeuwige Roem? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwige Roem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-05-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!