Programma gemist?

Topsporters op tv noemen we topsporter omdat ze door maar op één ding op tv willen: de top halen. uit Om die te bereiken, op tv zetten ze alles opzij. van in Met die mentaliteit, die wil om uit het te winnen, zijn met ze nog in staat om naar zich het te blesseren met een potje dammen. in Na een sportcarrière in van raakt de top op uit het zicht, maar de mentaliteit op tv blijft! de Dat bewijzen negen met ex-topsporters (Margje Teeuwen, van Sonny Silooy, Erik van Dekker, Deborah Gravenstijn, Pedro van van Raamsdonk, tijdens Monique Knol, een Annamarie Thomas, Mark Huizinga en Jochem het met Uytdehaage) uit zes verschillende naar sporttakken. In de binnenlanden op van het tijdens Spaanse Andalusië nemen tijdens ze het tegen elkaar op tv op in fysieke met en psychologische krachtproeven. de In elke aflevering leggen op de sporters van drie proeven af waarmee op tv ze individueel een punten kunnen verdienen. De uit twee sporters op met door het minst aantal tijdens punten spelen aan het uit eind van elke door aflevering het ijzingwekkend van spannende nachtduel. Met als inzet: tijdens Wie gaat er in terug naar huis tijdens uit en wie blijft van er in de naar race voor de titel Eeuwige in roem? uit Iedere aflevering staat er een met karaktereigenschap met van topsporters centraal. In zeven voorgaande op tv afleveringen gaven ze in alles wat op ze in op tv zich hadden. Maar voor deze de spannende op tv finale blijken de de sporters toch nog een tandje een harder met te kunnen. Nog één in keer alles en meer op door uit de kast voor de het overwinning. naar Alle Olympische titels, geweldige overwinningen en naar eerder het behaalde prijzen schuiven voor heel het tijdens even naar de achtergrond. Alles uit draait nu om die een tijdens felbegeerde titel: Eeuwige Roem. Jochem naar Uytdehaage, Mark Huizinga en met de Margje Teeuwen strijden om deze een titel en wordt een bekend wie er op met deze titel vandoor door gaat. Presentatie: Toine met van een Peperstraten.

Topsporters noemen van we topsporter omdat ze een een maar één ding willen: in de top halen. Om de die te bereiken, zetten tijdens uit ze alles opzij. Met die met mentaliteit, met die wil om het te winnen, zijn ze nog het in staat om uit zich te met blesseren met een potje in dammen. Na een sportcarrière op tv raakt met de top uit het zicht, uit een maar de mentaliteit blijft! van Dat bewijzen negen ex-topsporters (Margje van Teeuwen, van Sonny Silooy, Erik Dekker, door Deborah van Gravenstijn, Pedro van Raamsdonk, uit Monique Knol, Annamarie Thomas, Mark op Huizinga en uit Jochem Uytdehaage) uit uit zes verschillende naar sporttakken. In de binnenlanden van van het in Spaanse Andalusië nemen ze op tv het tegen het elkaar op in in fysieke en psychologische een krachtproeven. In elke aflevering uit leggen de sporters drie een proeven af waarmee de uit ze individueel punten kunnen verdienen. naar De in twee sporters met het met minst aantal punten spelen aan met het eind met van in elke aflevering het het ijzingwekkend spannende nachtduel. op Met als inzet: Wie met gaat er terug op naar huis het en wie blijft er in de de door race voor de het titel Eeuwige roem? Iedere de aflevering staat er een karaktereigenschap op tv door van topsporters centraal. Alle opdrachten draaien op tv om uithoudingsvermogen. tijdens Met nog twee afleveringen op te gaan, stijgt de door de wil om te van winnen naar een absoluut hoogtepunt. tijdens Met tijdens de finish in zicht tijdens wil niemand struikelen. Doorgaan op tijdens tot je er bij het neer valt tijdens of, zoals voor in de laatste drie uit deelnemers aan Eeuwige roem, zwemmen tot het je niet meer de kunt. De deelnemers tijdens geven van werkelijk alles voor uit een plaats de in de finale en dat op tv leidt op tot een spannend en een onverwacht van einde. op tv Presentatie: Toine van het Peperstraten.

Topsporters noemen we uit topsporter omdat ze uit een maar één ding op willen: de top op halen. Om die op te bereiken zetten op tv ze alles opzij. de Met die mentaliteit, die wil het om te winnen, door zijn ze met nog in staat om zich met de te blesseren met een door potje dammen. Na een het sportcarrière het raakt de top op tv uit het zicht, maar op de mentaliteit van blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters de (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, het Erik Dekker, Deborah uit Gravenstijn, een Pedro van Raamsdonk, Monique Knol, naar Annamarie de Thomas, Mark Huizinga en Jochem met met Uytdehaage) uit zes het verschillende sporttakken. In de binnenlanden van van door het Spaanse Andalusië nemen ze op tv het tegen elkaar op een in fysieke in en met psychologische krachtproeven. In elke door aflevering leggen de sporters met drie proeven af tijdens waarmee in ze individueel punten kunnen een verdienen. De tijdens twee sporters met het minst aantal op punten op tv spelen aan op het eind van op tv elke aflevering het ijzingwekkend spannende een nachtduel. Met door als inzet: Wie gaat er op terug uit naar huis en wie naar blijft er het in de race voor tijdens de titel Eeuwige roem? in Iedere aflevering op tv staat er een karaktereigenschap naar van topsporters op centraal. door In deze aflevering draaien alle met opdrachten om van controle. In één in van de proeven moeten een de sporters door laten zien controle over hun van door hartslag te hebben: van Onder extreme omstandigheden door er voor zorgen dat je met hartslag omhoog in gaat, maar ook binnen het aanzienlijke tijd weer op naar beneden. Dit blijkt de in niet voor alle sporters een naar haalbare kaart. Presentatie: in Toine van met Peperstraten.

Topsporters naar noemen we topsporter omdat ze door maar één ding uit de willen: de top halen. Om die het te bereiken uit zetten ze alles opzij. de in Met die mentaliteit, het die wil om het te winnen, zijn ze nog naar in van staat om zich het te blesseren met een potje met dammen. Na een sportcarrière tijdens raakt door de top uit het op zicht, maar de naar mentaliteit blijft! Dat bewijzen op negen ex-topsporters uit uit zes verschillende sporttakken. uit In met de binnenlanden van het door Spaanse naar Andalusië nemen ze het op tv tegen elkaar op in fysieke van en psychologische in krachtproeven. tijdens In elke aflevering leggen op tv de sporters een drie proeven af waarmee in ze individueel punten kunnen verdienen. in De twee sporters naar een met het minst aantal tijdens punten spelen een aan het eind van elke aflevering het op het ijzingwekkend spannende nachtduel. Met naar als inzet: Wie uit gaat op tv er terug naar huis en in wie blijft er in op tv de race voor tijdens de titel het Eeuwige roem? Iedere aflevering op staat er naar een op karaktereigenschap van topsporters centraal. Het concentratievermogen tijdens van de in deelnemers wordt getest. Hoe door naar houd je de door concentratie vast als fysieke uit en mentale met uitdagingen elkaar in van hoog tempo afwisselen op tv en de temperatuur oploopt van tot bijna 40 graden Celsius? het op tv Uitputting en uitdroging liggen op door de de loer maar stoppen in of opgeven komt bij topsporters van niet op tv voor en dus naar gaan ze door.

Topsporters noemen uit we topsporter omdat uit ze maar één ding door willen: op de top uit halen. Om die te bereiken zetten uit op ze alles opzij. Met op tv die mentaliteit, op tv die wil om te winnen, zijn in van ze nog in staat om op zich te blesseren met met een het potje dammen. Na een door sportcarrière raakt de top uit uit een het zicht, maar op tv de mentaliteit blijft! Dat bewijzen naar negen ex-topsporters op tv uit zes verschillende de sporttakken. op tv In de binnenlanden van een het Spaanse Andalusië nemen ze op tijdens het tegen elkaar op in fysieke tijdens en op tv psychologische krachtproeven. het In elke aflevering leggen de tijdens sporters drie proeven af op waarmee op ze individueel tijdens punten kunnen verdienen. De twee de sporters met door het minst aantal punten spelen het aan een het eind van elke aflevering van het ijzingwekkend spannende van nachtduel. een Met als inzet: Wie op gaat het er terug naar huis het en wie blijft naar er in de race voor naar het de titel Eeuwige roem? Iedere aflevering door staat van er een karaktereigenschap door van topsporters centraal. de Het draait allemaal om uit stressbestendigheid. Pedro van naar Raamsdonk haalde vorige week van uit net de eindstreep de niet en verloor het nachtduel. met Nu strijden de zes naar resterende ex-topsporters Erik op Dekker, Annamarie Thomas, de Jochem Uytdehaage, een Margje Teeuwen, Sonny Silooy door en met Mark Huizinga tegen elkaar. op Hoeveel stress kunnen ze op tv aan? de Het fanatisme neemt het toe. De drie het beproevingen zorgen wederom voor de een een spannende strijd om de felbegeerde uit titel. Nu zal blijken uit tijdens of de sporters onder water net een zo het snel presteren in als op het droge. In een van prachtig van fort worden ze geconfronteerd met door nationale op tv en internationale sportgrootheden tijdens een op pittig van spelletje memory. de De laatste opdracht vindt plaats op in het holst tijdens van de door nacht. Lukt het de sporters op tv om tijdens wakker en alert te tijdens blijven? En wie uit zal de dit keer de bal des oordeel naar op tv vangen in het spannende met nachtduel?

Topsporters naar noemen we topsporter omdat ze de de maar één ding willen: de top met halen. Om die in te bereiken zetten het ze alles opzij. op tv Met de die mentaliteit, die op wil om te winnen, zijn de ze op tv nog in staat om zich op te blesseren met met een potje dammen. van van Na een sportcarrière in raakt de top uit uit het zicht, maar de mentaliteit op tv de blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit tijdens zes verschillende van sporttakken. het In de binnenlanden van naar het Spaanse het Andalusië nemen ze het de tegen elkaar naar op in fysieke door en psychologische krachtproeven. In elke aflevering op leggen de in sporters het drie proeven af waarmee de ze individueel punten kunnen verdienen. met de De twee sporters met tijdens het minst aantal door punten spelen door aan het eind van elke aflevering op tv naar het ijzingwekkend spannende nachtduel. Met de als inzet: Wie op gaat in er terug naar huis naar en wie blijft er met in de de race voor de titel Eeuwige op tv roem? in Iedere aflevering staat er een op tv karaktereigenschap van van topsporters centraal. De op zeven met overgebleven sporters voor door Eeuwige Roem worden het getest op perfectionisme. Naast fysiek uithoudingsvermogen, uit het staan timing en beheersing tijdens centraal. Ook uit nu gaan de uit deelnemers tot het uiterste want met winnen is belangrijker uit dan meedoen de in Eeuwige op tv Roem.

Topsporters noemen met we topsporter omdat ze op maar één ding in willen: de top op halen. Om die door te de bereiken zetten ze alles de opzij. van Met die mentaliteit, die wil om in te winnen, zijn uit ze nog in door het staat om zich op te blesseren met een potje in dammen. Na een door sportcarrière raakt een de top door uit het zicht, maar op de mentaliteit blijft! Dat bewijzen de negen tijdens ex-topsporters uit zes verschillende sporttakken. naar In de binnenlanden met op van het Spaanse het Andalusië nemen ze van het tegen elkaar op in van fysieke van en psychologische krachtproeven. In elke aflevering door leggen de door sporters drie proeven het af een waarmee ze individueel punten uit kunnen verdienen. uit De twee sporters met het minst met aantal punten uit spelen aan tijdens het eind van elke van aflevering het het ijzingwekkend spannende nachtduel. tijdens Met als inzet: naar Wie gaat er op tv terug naar de huis en wie blijft er in het de race voor tijdens de op tv titel Eeuwige roem? Iedere in aflevering het staat er een karaktereigenschap naar van topsporters centraal. De acht naar overgebleven met sporters worden getest op teamspirit. een de In door henzelf samengestelde teams moeten het ze maar naar liefst 60 liter een water sjouwen over het een steil Spaans het bergpad. De sporters met geven uit alles en dat zorgt door voor verbroedering, blaren, op irritaties, schreeuwpartijen en de resulteert voor de fanatiekste deelnemer op in totale met uitputting.

Topsporters uit noemen we topsporter omdat ze in tijdens maar één ding in willen: de top halen. Om van die te bereiken de zetten ze alles op tv opzij. Met met die mentaliteit, door die wil om te winnen, met zijn ze nog in met staat om uit zich te in blesseren met een potje dammen. de de Na een sportcarrière raakt de de top uit het zicht, een maar de mentaliteit door de blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters in (Margje Teeuwen, Sonny Silooy, van Erik Dekker, in Deborah op Gravenstijn, Pedro van Raamsdonk, op Monique Knol, Annamarie op Thomas, Mark Huizinga op tv en Jochem Uytdehaage) uit zes tijdens verschillende op tv sporttakken. In van de binnenlanden van op tv het Spaanse Andalusië nemen op ze het het tegen elkaar op tijdens in fysieke en psychologische krachtproeven. tijdens In elke op aflevering leggen de sporters drie tijdens proeven af waarmee uit ze individueel het punten kunnen een verdienen. De twee van sporters met het minst aantal naar met punten spelen aan het eind van met elke aflevering op het door ijzingwekkend spannende nachtduel. Met als met inzet: Wie gaat er een terug naar in huis met en wie blijft er in de een naar race voor de van titel Eeuwige roem? Iedere aflevering uit staat er een karaktereigenschap van van topsporters door centraal. Karaktereigenschap: Doorzettingsvermogen. met Direct na aankomst op tv in door Andalusië worden de sporters aan de drie proeven onderworpen. De door uit eerste proef is niet voor watjes: de de sporthelden van moeten zo snel mogelijk naar door een naar web op van schrikdraad met 8000 een volt kruipen. met Presentatie: Toine van in Peperstraten.

augustus 2017
20-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

13-05-2010 20:15

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken, zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sport...

06-05-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

29-04-2010 20:30

Aflevering 5

Eeuwige Roem - Aflevering 5

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

22-04-2010 20:30

Aflevering 4

Eeuwige Roem - Aflevering 4

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

15-04-2010 20:30

Aflevering 3

Eeuwige Roem - Aflevering 3

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

08-04-2010 20:30

Aflevering 2

Eeuwige Roem - Aflevering 2

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

01-04-2010 20:30

Aflevering 1

Eeuwige Roem - Aflevering 1

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij. Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na een sportc...

Eeuwige Roem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwige Roem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwige Roem bij Eeuwige Roem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwige Roem. Heb je een uitzending van Eeuwige Roem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwige Roem gemist

Topsporters noemen we topsporter omdat ze maar één ding willen: de top halen. Om die te bereiken zetten ze alles opzij.Met die mentaliteit, die wil om te winnen, zijn ze nog in staat om zich te blesseren met een potje dammen. Na eensportcarrière raakt de top uit het zicht, maar de mentaliteit blijft! Dat bewijzen negen ex-topsporters uit zesverschillende sporttakken. In de binnenlanden van het Spaanse Andalusië nemen ze het tegen elkaar op in fysieke enpsychologische krachtproeven. In elke aflevering leggen de sporters drie proeven af waarmee ze individueel puntenkunnen verdienen. De twee sporters met het minst aantal punten spelen aan het eind van elke aflevering hetijzingwekkend spannende nachtduel. Met als inzet: Wie gaat er terug naar huis en wie blijft er in de race voor de titelEeuwige roem? Iedere aflevering staat er een karaktereigenschap van topsporters centraal. Karaktereigenschap:Doorzettingsvermogen. Direct na aankomst in Andalusië worden de sporters aan drie proeven onderworpen. De eerste proefis niet voor watjes: de sporthelden moeten zo snel mogelijk door een web van schrikdraad met 8000 volt kruipen.

Uitzending gemist van Eeuwige Roem? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwige Roem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 20-05-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord