Programma gemist?

Weelderige de koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met het de toetreding van een op de nieuwe gemeenten Bonaire, door St. Eustatius en Saba uit krijgt Nederland er tijdens grootse, majestueuze natuurgebieden met bij. Tropisch met Koninkrijk brengt in deze nieuwe natuur de van Nederland in beeld en in onderzoekt wat in de gevolgen zijn naar van de veranderende het staatkundige verhoudingen voor het natuurbeleid tijdens uit in die gebieden. Afl.: Saba. Saba, door door het kleinste eiland door binnen ons tropisch koninkrijk uit is een eiland naar dat bekend staat om zijn met mooie naar natuur. Het eiland bestaat voornamelijk op tv uit regenwoud door en bergpartijen. Ook door de onderwaterwereld rond in Saba biedt op tv een schouwspel van fraaie van koraalriffen en kleurijke tijdens vissen. De met wolken in bedekte Mount een Scenery met een hoogte op tv van 877m is op tv de tijdens hoogste berg binnen ons koninkrijk. uit Waarom noemen met de bewoners van Saba naar naar hun bijzondere eiland...The het unspoiled Queen?

Weelderige een koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met tijdens naar de toetreding van de nieuwe gemeenten tijdens Bonaire, St. tijdens Eustatius en Saba naar krijgt uit Nederland er grootse, majestueuze de natuurgebieden bij. Tropisch naar Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur de van uit Nederland in beeld en met onderzoekt wat de de gevolgen zijn van tijdens de veranderende staatkundige van verhoudingen voor het een natuurbeleid in die op tv gebieden. De Caraïbische op tv natuur een is uniek in de wereld. Door in de bestuurlijke veranderingen de op neemt de Nederlandse biodiversiteit de met zo'n tienduizend soorten tijdens toe. 200 een soorten zijn uniek in de door wereld met en zo'n op tv honderd soorten worden uit met uitsterven bedreigd. Hoe beschermen we op een dit koninkrijk boven en onder water naar nu deze gebieden van in deel worden van van Nederland? Met de op tv toetreding van de nieuwe gemeenten het en (nieuwe) onafhankelijke naar status van Curaçao, de Sint-Maarten en Aruba verandert in het een beleid op de uit eilanden. Bij de door onderhandelingen is veel van aandacht besteed tijdens aan veiligheid, onderwijs, volksgezondheid en financiën, het op tv maar weinig aan het op tv natuur- en milieubeleid. Wat in zijn de naar gevolgen en wat zijn de de oplossingen? van Afl.: St. Eustatius. St. tijdens door Eustatius voert terug naar het verleden, uit maar is een een eiland op tv waarvan de geschiedenis het nog springlevend is. de The Quill/Boven Nationaal het Park werd in 1998 op het eerste in officiële Nationaal Park in tijdens de in Nederlandse Antillen. Het op tv beschermende park kent naast door de vele met hikingtracks een unieke tijdens biodiversiteit. Wat betekent de aanstaande van staatkundige veranderingen door voor St. door Eustatius.

Weelderige uit koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. het Met de een toetreding van op tv de nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius het door en Saba krijgt Nederland er op tv grootse, door majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk brengt van deze naar nieuwe natuur van Nederland uit in beeld op tv en onderzoekt wat de naar gevolgen zijn van het de veranderende staatkundige naar verhoudingen voor het natuurbeleid uit in die tijdens gebieden. de De Caraïbische natuur is een uniek in de wereld. Door een de op tv bestuurlijke veranderingen de neemt de Nederlandse tijdens biodiversiteit met zo'n het tienduizend soorten toe. 200 soorten uit zijn uniek in uit de wereld en op zo'n honderd het soorten worden een met uitsterven bedreigd. een Hoe beschermen we dit koninkrijk boven in met en onder water nu van deze gebieden een deel worden van Nederland? tijdens Met de door toetreding van de nieuwe in gemeenten en (nieuwe) naar onafhankelijke status van op Curaçao, Sint-Maarten en Aruba in verandert uit het beleid op de eilanden. Bij de de tijdens onderhandelingen is veel met aandacht besteed met aan veiligheid, onderwijs, volksgezondheid en financiën, in maar door weinig aan het het natuur- en milieubeleid. een Wat zijn de door gevolgen en wat zijn in de oplossingen? St. uit Maarten, de is een het van de bovenwindse het eilanden in het Caribisch op gebied. Een verdeeld eiland binnen de in ons tropisch koninkrijk, waar Nederland het als enige plek in ter wereld in aan Frankrijk grenst. een Door de sterk toegenomen het bevolkingsdichtheid en naar overontwikkeling in op de afgelopen veertig met jaar is van de oorspronkelijke uit begroeiing nog door maar weinig over. De het natuur het staat onder druk en een ramp naar dient voorkomen te naar in worden.

Weelderige koraalriffen en naar naar vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding een van de tijdens nieuwe gemeenten Bonaire, St. op Eustatius en door Saba krijgt Nederland een er grootse, majestueuze van natuurgebieden bij. door Tropisch Koninkrijk brengt deze nieuwe tijdens natuur uit van Nederland in beeld en uit onderzoekt wat het de gevolgen zijn van de op tv het veranderende staatkundige verhoudingen voor naar het natuurbeleid in naar die gebieden. De Caraïbische natuur op tv is naar uniek in de wereld. Door met de bestuurlijke veranderingen op tv neemt de door Nederlandse biodiversiteit het met zo'n tienduizend van soorten toe. 200 het soorten zijn uniek in de naar naar wereld en zo'n honderd soorten door worden met uitsterven met bedreigd. Hoe beschermen op tv we dit in koninkrijk boven en onder op tv water het nu deze gebieden deel het worden van Nederland? het Met de toetreding van de een nieuwe gemeenten en met (nieuwe) onafhankelijke tijdens status van Curaçao, Sint-Maarten naar en naar Aruba verandert het beleid op naar een de eilanden. Bij de onderhandelingen de is veel met aandacht besteed in aan veiligheid, onderwijs, de volksgezondheid en financiën, maar weinig aan de het natuur- en met de milieubeleid. Wat zijn de gevolgen op en op tv wat zijn in de oplossingen? Afl.: Curaçao. door Een kennismaking het met het grootste natuurpark van op Curaçao: Christoffelpark. op Parkrangers leggen uit wat van dit park zo bijzonder van maakt en tijdens hoe belangrijk de in status van Nationaal door Park door wel niet is. De overkoepelende op tv natuurorganisatie DCNA maakt met zich van daar als geen ander tijdens hard voor. van Ook maken we op tv kennis met kruidenvrouw Dinah Veeris. Met door een kijkje van onderwater wordt duidelijk tijdens dat de betoverende schoonheid met van het koraal op en het de rifvissen onder druk staat. het Waakzaamheid uit is geboden.

Weelderige koraalriffen en op vorstelijke nevelwouden. Met uit de toetreding van van de met nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius de en op tv Saba krijgt Nederland er grootse, uit majestueuze de natuurgebieden bij. Tropisch tijdens Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur van naar van Nederland in beeld en onderzoekt op tv wat uit de gevolgen zijn door van de veranderende staatkundige verhoudingen door voor naar het natuurbeleid in uit die gebieden. op tv De Caraïbische natuur is op uniek in door de wereld. Door de bestuurlijke veranderingen tijdens neemt de uit Nederlandse biodiversiteit met tijdens zo'n uit tienduizend soorten toe. 200 soorten zijn het de uniek in de wereld en zo'n op het honderd soorten worden met uitsterven tijdens bedreigd. Hoe beschermen in we dit naar koninkrijk boven en in onder water nu deze van gebieden deel het worden van door Nederland? Met de toetreding van de een de nieuwe gemeenten en door (nieuwe) onafhankelijke status van naar Curaçao, Sint-Maarten en een Aruba verandert het beleid op op de eilanden. Bij de de onderhandelingen in is veel aandacht besteed het aan veiligheid, van onderwijs, volksgezondheid met en financiën, door maar weinig aan door het natuur- en milieubeleid. Wat een zijn tijdens de gevolgen en de wat zijn naar de oplossingen? Afl.: Aruba. met Dat bijzondere overzeese ecosystemen in en biodiversiteit extra aandacht een uit verdienen wordt in het met Arikok National Park een duidelijk gemaakt. Van naar de negen inheemse zoogdieren op die met op Aruba voorkomen zijn het de vleermuizen de naar voornaamste soort. Wat maakt hun een aanwezigheid met zo belangrijk? met Aruba maakt de balans op tussen tijdens natuurbescherming en toerisme-ontwikkeling. op tv Wat is de op tijdens rol van windenergie in hierin?

Weelderige koraalriffen in en van vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding in van de nieuwe gemeenten tijdens het Bonaire, St. Eustatius en Saba door krijgt Nederland op tv er grootse, majestueuze natuurgebieden uit bij. Tropisch van Koninkrijk brengt deze een nieuwe natuur van Nederland van in beeld op en onderzoekt wat met de gevolgen zijn naar van de veranderende staatkundige verhoudingen het van voor het natuurbeleid in die in gebieden. De Caraïbische natuur door is uniek op tv in de wereld. Door op de bestuurlijke uit veranderingen neemt de Nederlandse uit biodiversiteit met zo'n van het tienduizend soorten toe. 200 op soorten zijn uniek in de met wereld van en zo'n honderd soorten naar worden met uitsterven op bedreigd. Hoe een beschermen we dit koninkrijk boven naar en uit onder water nu uit deze gebieden deel het worden van de Nederland? Met de toetreding van de uit nieuwe op tv gemeenten en (nieuwe) onafhankelijke tijdens status van een Curaçao, Sint-Maarten door en Aruba verandert op tv het beleid op de eilanden. de Bij de onderhandelingen is uit veel aandacht met besteed aan veiligheid, van onderwijs, volksgezondheid en financiën, tijdens maar weinig aan op een het natuur- en met milieubeleid. Wat zijn tijdens de gevolgen en wat uit zijn de oplossingen? de Afl.: Bonaire. Bonaire op tv komt aan bod. een Tropisch Koninkrijk ontmoet in op de mangrovebossen van de het eiland een de toegewijde een vrijwilligers van van de Sea Turtle van Conservation Bonaire. Ook uit wordt het werk van de de diverse opzichters op van de natuurgebieden van boven en onder water in het beeld gebracht. De met DCNA op tv (Dutch Caribbean Nature Alliance) maakt tijdens zich de hard voor het natuurbeleid en tijdens een goede leefomgeving uit het op de eilanden.

oktober 2017
06-05-2010 19:55

Saba

Tropisch Koninkrijk - Saba

Weelderige koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding van de nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius en Saba krijgt Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur van Nede...

29-04-2010 19:50

St

Tropisch Koninkrijk - St

Weelderige koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding van de nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius en Saba krijgt Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur van Nede...

22-04-2010 19:55

Aflevering 4

Tropisch Koninkrijk - Aflevering 4

Weelderige koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding van de nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius en Saba krijgt Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur van Nede...

15-04-2010 19:55

Curaçao

Tropisch Koninkrijk - Curaçao

Weelderige koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding van de nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius en Saba krijgt Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur van Nede...

08-04-2010 19:55

Aruba

Tropisch Koninkrijk - Aruba

Weelderige koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding van de nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius en Saba krijgt Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur van Nede...

01-04-2010 19:50

Bonaire

Tropisch Koninkrijk - Bonaire

Weelderige koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding van de nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius en Saba krijgt Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur van Nede...

Tropisch Koninkrijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tropisch Koninkrijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tropisch Koninkrijk bij Tropisch Koninkrijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tropisch Koninkrijk. Heb je een uitzending van Tropisch Koninkrijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tropisch Koninkrijk gemist

Weelderige koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding van de nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius enSaba krijgt Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur vanNederland in beeld en onderzoekt wat de gevolgen zijn van de veranderende staatkundige verhoudingen voor hetnatuurbeleid in die gebieden. De Caraïbische natuur is uniek in de wereld. Door de bestuurlijke veranderingen neemt deNederlandse biodiversiteit met zo'n tienduizend soorten toe. 200 soorten zijn uniek in de wereld en zo'n honderdsoorten worden met uitsterven bedreigd. Hoe beschermen we dit koninkrijk boven en onder water nu deze gebieden deelworden van Nederland? Met de toetreding van de nieuwe gemeenten en (nieuwe) onafhankelijke status van Curaçao,Sint-Maarten en Aruba verandert het beleid op de eilanden. Bij de onderhandelingen is veel aandacht besteed aanveiligheid, onderwijs, volksgezondheid en financiën, maar weinig aan het natuur- en milieubeleid. Wat zijn de gevolgenen wat zijn de oplossingen?

Uitzending gemist van Tropisch Koninkrijk? Hier kun je alle uitzendingen van Tropisch Koninkrijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 06-05-2010 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord