Programma gemist?

Weelderige koraalriffen en met naar vorstelijke nevelwouden. Met het de toetreding van de nieuwe gemeenten uit Bonaire, op tv St. Eustatius en Saba krijgt door Nederland er grootse, een majestueuze natuurgebieden op bij. Tropisch op tv Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur door in van Nederland in beeld uit en onderzoekt wat de naar gevolgen op tv zijn van de veranderende staatkundige verhoudingen een op voor het natuurbeleid in die gebieden. met Afl.: van Saba. Saba, het kleinste eiland in binnen ons de tropisch koninkrijk in is een het eiland dat bekend staat op om zijn een mooie natuur. Het eiland bestaat met voornamelijk uit regenwoud en in bergpartijen. Ook de de onderwaterwereld op rond Saba in biedt een schouwspel van naar fraaie koraalriffen en kleurijke door vissen. De met met wolken bedekte Mount uit Scenery met met een hoogte het van 877m is de hoogste van berg binnen in ons koninkrijk. Waarom noemen het de bewoners van Saba van hun bijzondere op eiland...The unspoiled de Queen?

Weelderige uit koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met het de toetreding van door de nieuwe het gemeenten Bonaire, met St. Eustatius en Saba op tv krijgt in Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden met bij. een Tropisch Koninkrijk brengt door deze nieuwe natuur van Nederland op in beeld en met onderzoekt op wat de gevolgen zijn op van de veranderende staatkundige verhoudingen op een voor het natuurbeleid in op die gebieden. De Caraïbische natuur uit is uniek op in de wereld. Door door de bestuurlijke naar veranderingen op neemt de Nederlandse biodiversiteit met zo'n naar in tienduizend soorten toe. 200 soorten een zijn uniek het in de wereld uit en zo'n in honderd soorten worden met uitsterven bedreigd. tijdens Hoe beschermen we een dit koninkrijk van boven naar en onder water nu deze gebieden van met deel worden van Nederland? Met het de op toetreding van de nieuwe gemeenten en met (nieuwe) naar onafhankelijke status de van Curaçao, Sint-Maarten en tijdens Aruba verandert het het beleid op de eilanden. Bij de de onderhandelingen naar is het veel aandacht besteed aan veiligheid, onderwijs, van volksgezondheid en op financiën, maar op tv weinig aan het natuur- en de de milieubeleid. Wat een zijn de gevolgen op en wat zijn de de oplossingen? Afl.: St. Eustatius. met St. Eustatius voert terug tijdens naar het naar verleden, maar is een met eiland door waarvan de geschiedenis nog springlevend de is. The Quill/Boven door Nationaal met Park werd in 1998 het in op eerste officiële Nationaal Park de in de op tv Nederlandse Antillen. Het beschermende het park kent naast met de vele hikingtracks een met unieke de biodiversiteit. Wat betekent het de aanstaande staatkundige veranderingen in voor St. naar Eustatius.

Weelderige koraalriffen de en vorstelijke nevelwouden. naar Met de toetreding van van de nieuwe uit gemeenten Bonaire, St. tijdens Eustatius en Saba uit krijgt Nederland er naar grootse, een majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch in Koninkrijk brengt tijdens deze nieuwe natuur van met Nederland in beeld van en onderzoekt wat de gevolgen een zijn op tv van de veranderende staatkundige verhoudingen op tv voor het natuurbeleid naar in uit die gebieden. De Caraïbische natuur door is op tv uniek in de wereld. Door in de bestuurlijke met veranderingen neemt de op tv Nederlandse biodiversiteit met de zo'n tienduizend op tv soorten toe. het 200 soorten zijn uniek in de met het wereld en zo'n honderd soorten worden op met uitsterven bedreigd. op tv Hoe naar beschermen we dit koninkrijk boven van in en onder water nu deze het gebieden deel worden op tv van Nederland? in Met de toetreding van een de nieuwe gemeenten een en (nieuwe) onafhankelijke tijdens status van in Curaçao, Sint-Maarten en Aruba verandert door het naar beleid op van de eilanden. Bij de onderhandelingen is op tv met veel aandacht besteed aan veiligheid, onderwijs, een volksgezondheid en financiën, de door maar weinig aan het natuur- en van milieubeleid. Wat door op tv zijn de gevolgen en wat zijn tijdens uit de oplossingen? St. tijdens Maarten, is een het van de bovenwindse eilanden in met het Caribisch gebied. op Een verdeeld in eiland binnen ons naar tropisch koninkrijk, door waar Nederland als enige plek tijdens ter wereld een aan Frankrijk grenst. Door een de van sterk toegenomen bevolkingsdichtheid en overontwikkeling in op tv de afgelopen op tv veertig jaar is van door de oorspronkelijke van begroeiing nog maar tijdens weinig over. een De natuur staat naar onder druk en door een ramp dient voorkomen te van van worden.

Weelderige op koraalriffen en de vorstelijke nevelwouden. Met de de toetreding van de nieuwe uit gemeenten Bonaire, St. de Eustatius en Saba de krijgt door Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden op tv bij. Tropisch Koninkrijk van brengt deze nieuwe op tv natuur van Nederland op in beeld en onderzoekt de wat de gevolgen door zijn van door de veranderende staatkundige verhoudingen uit het voor het natuurbeleid in van die gebieden. op De Caraïbische natuur is uniek naar in de wereld. Door door met de bestuurlijke veranderingen neemt de Nederlandse op biodiversiteit met een zo'n door tienduizend soorten toe. 200 soorten zijn het op uniek in de wereld naar en zo'n honderd soorten worden naar met uitsterven het bedreigd. met Hoe beschermen we dit koninkrijk boven van en door onder water nu deze gebieden naar deel worden met van Nederland? Met door de toetreding van de het tijdens nieuwe gemeenten en (nieuwe) onafhankelijke een status van Curaçao, tijdens Sint-Maarten en tijdens Aruba verandert het beleid op een de eilanden. naar Bij de de onderhandelingen is met veel aandacht besteed aan veiligheid, onderwijs, een uit volksgezondheid en financiën, maar weinig aan naar het natuur- van en door milieubeleid. Wat een zijn de gevolgen en wat zijn een naar de oplossingen? Afl.: Curaçao. uit Een kennismaking met het grootste in van natuurpark op Curaçao: Christoffelpark. in Parkrangers leggen uit naar wat dit park zo in bijzonder maakt in en hoe tijdens belangrijk de status van Nationaal door Park wel door niet is. op tv De overkoepelende natuurorganisatie DCNA naar maakt zich daar als een geen in ander hard voor. Ook maken met we kennis de met kruidenvrouw Dinah door Veeris. Met uit een kijkje onderwater wordt uit duidelijk dat de betoverende in schoonheid met van het koraal een en de rifvissen onder het druk staat. Waakzaamheid is uit geboden.

Weelderige de koraalriffen en vorstelijke in nevelwouden. Met het de toetreding van de nieuwe gemeenten op tv Bonaire, door St. Eustatius tijdens en Saba krijgt Nederland er met grootse, majestueuze natuurgebieden met bij. Tropisch Koninkrijk de brengt deze nieuwe met natuur van Nederland in naar naar beeld en onderzoekt naar wat de gevolgen zijn met van de veranderende staatkundige naar verhoudingen voor het natuurbeleid in in die gebieden. de De door Caraïbische natuur van is uniek in de wereld. Door op naar de bestuurlijke veranderingen neemt de Nederlandse de biodiversiteit met op zo'n tienduizend op tv soorten toe. 200 een soorten zijn uniek in de in wereld en in zo'n honderd soorten worden het met in uitsterven bedreigd. van Hoe beschermen we dit koninkrijk op boven en de onder water nu deze gebieden de deel op tv worden van in Nederland? Met de toetreding van de van uit nieuwe gemeenten en (nieuwe) onafhankelijke status met van naar Curaçao, Sint-Maarten op tv en Aruba verandert het het beleid op uit de eilanden. Bij met de onderhandelingen is veel op tv aandacht besteed aan veiligheid, een onderwijs, met volksgezondheid en financiën, op tv maar weinig aan het natuur- tijdens en milieubeleid. Wat met zijn naar de gevolgen en naar wat zijn de oplossingen? op Afl.: Aruba. Dat in bijzondere de overzeese ecosystemen en de biodiversiteit extra aandacht tijdens verdienen wordt in het Arikok naar National Park duidelijk door gemaakt. Van de van negen op inheemse zoogdieren die naar op Aruba voorkomen in zijn de vleermuizen door de voornaamste soort. Wat maakt hun met aanwezigheid zo op belangrijk? Aruba maakt door de balans op tussen tijdens natuurbescherming en tijdens toerisme-ontwikkeling. Wat is door de rol een van windenergie door hierin?

Weelderige van koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. tijdens Met de toetreding tijdens van op de nieuwe gemeenten met Bonaire, St. Eustatius en Saba krijgt van Nederland er in grootse, met majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk tijdens brengt deze door nieuwe natuur van een Nederland in beeld met en onderzoekt wat de gevolgen op tv van zijn van de veranderende in staatkundige verhoudingen uit voor het natuurbeleid tijdens in die gebieden. De op tv Caraïbische natuur is uniek met in de op tv wereld. Door het de bestuurlijke veranderingen tijdens neemt de Nederlandse biodiversiteit op met zo'n tienduizend soorten toe. naar 200 soorten zijn de uniek in de uit wereld en zo'n in tijdens honderd soorten worden naar met uitsterven bedreigd. met Hoe beschermen we dit een koninkrijk boven en onder water in nu deze de gebieden deel door worden van van Nederland? Met de toetreding van de uit nieuwe gemeenten en uit (nieuwe) van onafhankelijke status van door Curaçao, Sint-Maarten op en Aruba verandert het op tv beleid op de eilanden. een Bij de onderhandelingen is een uit veel aandacht besteed aan veiligheid, van onderwijs, volksgezondheid en met financiën, maar weinig aan uit het tijdens natuur- en op milieubeleid. Wat in zijn de gevolgen en naar wat zijn de op oplossingen? Afl.: uit Bonaire. Bonaire komt aan door bod. Tropisch Koninkrijk naar ontmoet in de mangrovebossen op tv van het eiland de een toegewijde vrijwilligers van de de op Sea Turtle Conservation Bonaire. de Ook naar wordt het werk op van de diverse opzichters tijdens van de tijdens natuurgebieden boven en onder een water in op beeld gebracht. De uit DCNA (Dutch Caribbean Nature Alliance) een maakt met zich hard voor het de natuurbeleid en een goede de leefomgeving op de uit eilanden.

juni 2017
06-05-2010 19:55

Saba

Tropisch Koninkrijk - Saba

Weelderige koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding van de nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius en Saba krijgt Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur van Nede...

29-04-2010 19:50

St

Tropisch Koninkrijk - St

Weelderige koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding van de nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius en Saba krijgt Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur van Nede...

22-04-2010 19:55

Aflevering 4

Tropisch Koninkrijk - Aflevering 4

Weelderige koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding van de nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius en Saba krijgt Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur van Nede...

15-04-2010 19:55

Curaçao

Tropisch Koninkrijk - Curaçao

Weelderige koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding van de nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius en Saba krijgt Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur van Nede...

08-04-2010 19:55

Aruba

Tropisch Koninkrijk - Aruba

Weelderige koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding van de nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius en Saba krijgt Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur van Nede...

01-04-2010 19:50

Bonaire

Tropisch Koninkrijk - Bonaire

Weelderige koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding van de nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius en Saba krijgt Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur van Nede...

Tropisch Koninkrijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tropisch Koninkrijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tropisch Koninkrijk bij Tropisch Koninkrijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tropisch Koninkrijk. Heb je een uitzending van Tropisch Koninkrijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tropisch Koninkrijk gemist

Weelderige koraalriffen en vorstelijke nevelwouden. Met de toetreding van de nieuwe gemeenten Bonaire, St. Eustatius enSaba krijgt Nederland er grootse, majestueuze natuurgebieden bij. Tropisch Koninkrijk brengt deze nieuwe natuur vanNederland in beeld en onderzoekt wat de gevolgen zijn van de veranderende staatkundige verhoudingen voor hetnatuurbeleid in die gebieden. De Caraïbische natuur is uniek in de wereld. Door de bestuurlijke veranderingen neemt deNederlandse biodiversiteit met zo'n tienduizend soorten toe. 200 soorten zijn uniek in de wereld en zo'n honderdsoorten worden met uitsterven bedreigd. Hoe beschermen we dit koninkrijk boven en onder water nu deze gebieden deelworden van Nederland? Met de toetreding van de nieuwe gemeenten en (nieuwe) onafhankelijke status van Curaçao,Sint-Maarten en Aruba verandert het beleid op de eilanden. Bij de onderhandelingen is veel aandacht besteed aanveiligheid, onderwijs, volksgezondheid en financiën, maar weinig aan het natuur- en milieubeleid. Wat zijn de gevolgenen wat zijn de oplossingen?

Uitzending gemist van Tropisch Koninkrijk? Hier kun je alle uitzendingen van Tropisch Koninkrijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 06-05-2010 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord