Programma gemist?

In op tv deze special wordt teruggeblikt op op acht seizoenen naar 'House'. door De acteurs en de producenten doen hun verhaal en in geven een het blik achter de schermen een van naar deze spraakmakende serie.

House verdwijnt het om uit een nieuwe gevangenisstraf de te ontlopen. Zijn collega's maken zich de naar grote zorgen. Na een gesprek op tv met een drugsverslaafde patiënt uit op neemt House een onomkeerbare uit beslissing over zijn in leven.

Een door student krijgt last van van duizeligheid en neusbloedingen. in Hij wordt in op tv het ziekenhuis opgenomen op en met het team ontdekt dat hij tijdens de stem van zijn tijdens in dode broer hoort. Zijn de een symptomen fysiek of mentaal met op van aard? De behandeling van Wilson van heeft niet van gewerkt. Hij krijgt op tv advies een van Thirteen. De grappen tijdens van House brengen hem in op tijdens de problemen.

De patholoog van naar het ziekenhuis heeft naar dringend tijdens hulp nodig. Maar hij wantrouwt uit in zijn eigen collega's en wil alleen de worden het behandeld door House. Maar naar die is op naar pad met met Wilson en onbereikbaar. van Het team door moet een manier vinden om in de man te door behandelen en in hem te met laten geloven dat House de de beslissingen neemt. Na een door gesprek tijdens met een tijdens patiënt overdenkt Chase zijn tijdens carrière.

Een 6-jarig door meisje met een zeldzame de genetische afwijking een wordt opgenomen een in het ziekenhuis. Haar moeder op tv is een op arts en weet veel op over de aandoening. in met Het team staat dan een ook in naar nauw overleg met de moeder. het Maar haar betrokkenheid zou van ook van een negatieve invloed uit op het meisje kunnen hebben... een Ondertussen door neemt Wilson een besluit over met zijn eigen behandeling tijdens en gaat door hij er van even tussenuit met in House.

Het team van buigt zich de over een jongen van die nachtmerries heeft met waarin hij wordt gewurgd en de vervolgens snakkend naar de adem een wakker wordt. Zijn opa denkt een op tv dat hij bezeten is. Chase naar en van Park bespreken hun erotische dromen. tijdens Dominika het ontdekt een geheim op tv dat haar relatie met de House bedreigt. Wilson vertelt House met over zijn op ziekte.

Een man op tv wordt in het door ziekenhuis door opgenomen omdat hij bloed huilt. Het op team ontdekt dat tijdens hij een op tv bijzondere tijdens 'vriendin' heeft. Ondertussen de is House op zoek de naar nieuw gezelschap, omdat zijn tijdens favoriete prostituee op ermee naar stopt.

Na een tijdens gevecht een op de ijsbaan begint een op ijshockeyspeler uit bloed te spugen. Hij wordt opgenomen op tv in het ziekenhuis. met Chase biedt in Park onderdak na een in ruzie van met haar moeder. House van vertelt op tv Wilson dat hij mogelijk een zoontje op tv uit heeft.

Het team op tv houdt zich de bezig met een soldaat die op tv van wordt beschuldigd van met landverraad. Hij weigert behandeld op tv te worden als een hij geen informatie krijgt over met zijn door overleden vader, van een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams het en het team zich tijdens zorgen van om House. Ze in vermoeden dat hij ernstig ziek van door is.

Een blinde naar man, die in op het punt het staat zijn vriendin ten huwelijk op te de vragen, wordt op tv getroffen door een mysterieuze ziekte. Het het gevaar de bestaat dat hij naast door zijn blindheid nog meer een beperkingen oploopt door een de met behandeling. De moeder van de House komt onverwacht op de bezoek. op tv Ze informeert hem de over haar nieuwe in liefde.

Een huwelijkscoach stort tijdens in elkaar het tijdens het een presentatie. Het team ontdekt van dat zijn een gedrag niet op tv overeenkomt met de boodschap die uit hij verkondigt. naar House en zijn door Oekraïense vrouw bereiden een tijdens gesprek met de in immigratiedienst door voor. Ook wil House een een teamleider tijdens benoemen.

Na zijn bijna-doodervaring van twijfelt Chase op tv of met hij terug wil in op het team van op tv House. Hij behandelt een non de op die op het punt staat naar haar geloften tijdens af te leggen. Chase van kan het goed het met in haar vinden en uit dat staat zijn beoordelingsvermogen in met de naar weg.

Chase is van in levensgevaar nadat hij op is neergestoken op door een patiënt het met door een psychose. Hierdoor wordt met de werkwijze van tijdens het team met onder de loep genomen door Walter een Cofield, van het hoofd door van de afdeling neurologie. Hij dreigt het de House terug naar in de gevangenis te het sturen.

Het in team behandelt een minderjarig van meisje dat naar is weggelopen van een huis. Ze een heeft een operatie nodig, maar met daarvoor op tv is toestemming van in een ouder of voogd door nodig. Het team uit brengt haar in contact in met haar moeder, door een ex-drugsverslaafde. Ondertussen het heeft Taub door het moeilijk een band te tijdens een krijgen met zijn jonge dochtertjes en met chanteert House op tv Foreman met zijn uit affaire.

Een Alzheimer-patiënt op die het meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling het agressief de en begint naar over te geven. Voor het uit team is het lastig met te ontdekken of op tv van het gaat om nieuwe of op reeds door bestaande symptomen. Ondertussen zijn tijdens House en Wilson geïntrigeerd door naar op tv een vrouw die beweert een bewust het uit seksloos huwelijk te op hebben.

maart 2019
08-03-2019 22:28

Special

House - Special

In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie.

07-03-2019 22:32

Everybody dies

House - Everybody dies

House verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. Zijn collega's maken zich grote zorgen. Na een gesprek met een drugsverslaafde patiënt neemt House een onomkeerbare beslissing over zijn leven.

06-03-2019 22:32

Holding on

House - Holding on

Een student krijgt last van duizeligheid en neusbloedingen. Hij wordt in het ziekenhuis opgenomen en het team ontdekt dat hij de stem van zijn dode broer hoort. Zijn de symptomen fysiek of mentaal van aard? De behandeling van Wilson heeft n...

05-03-2019 22:51

Post mortem

House - Post mortem

De patholoog van het ziekenhuis heeft dringend hulp nodig. Maar hij wantrouwt zijn eigen collega's en wil alleen worden behandeld door House. Maar die is op pad met Wilson en onbereikbaar. Het team moet een manier vinden om de man te behand...

04-03-2019 22:42

The c-word

House - The c-word

Een 6-jarig meisje met een zeldzame genetische afwijking wordt opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder is een arts en weet veel over de aandoening. Het team staat dan ook in nauw overleg met de moeder. Maar haar betrokkenheid zou ook een n...

01-03-2019 22:28

Body & soul

House - Body & soul

Het team buigt zich over een jongen die nachtmerries heeft waarin hij wordt gewurgd en vervolgens snakkend naar adem wakker wordt. Zijn opa denkt dat hij bezeten is. Chase en Park bespreken hun erotische dromen. Dominika ontdekt een geheim ...

28-02-2019 22:37

We need the eggs

House - We need the eggs

Een man wordt in het ziekenhuis opgenomen omdat hij bloed huilt. Het team ontdekt dat hij een bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen is House op zoek naar nieuw gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee stopt.

27-02-2019 22:27

Gut check

House - Gut check

Na een gevecht op de ijsbaan begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Chase biedt Park onderdak na een ruzie met haar moeder. House vertelt Wilson dat hij mogelijk een zoontje heeft.

26-02-2019 22:30

Blowing the whistle

House - Blowing the whistle

Het team houdt zich bezig met een soldaat die wordt beschuldigd van landverraad. Hij weigert behandeld te worden als hij geen informatie krijgt over zijn overleden vader, een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams en het team zich zorgen ...

25-02-2019 22:41

Love is blind

House - Love is blind

Een blinde man, die op het punt staat zijn vriendin ten huwelijk te vragen, wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat dat hij naast zijn blindheid nog meer beperkingen oploopt door de behandeling. De moeder van House k...

22-02-2019 22:56

Man of the house

House - Man of the house

Een huwelijkscoach stort in elkaar tijdens een presentatie. Het team ontdekt dat zijn gedrag niet overeenkomt met de boodschap die hij verkondigt. House en zijn Oekraïense vrouw bereiden een gesprek met de immigratiedienst voor. Ook wil Hou...

21-02-2019 22:40

Chase

House - Chase

Na zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase of hij terug wil in het team van House. Hij behandelt een non die op het punt staat haar geloften af te leggen. Chase kan het goed met haar vinden en dat staat zijn beoordelingsvermogen in de weg.

20-02-2019 22:35

Nobody's fault

House - Nobody's fault

Chase is in levensgevaar nadat hij is neergestoken door een patiënt met een psychose. Hierdoor wordt de werkwijze van het team onder de loep genomen door Walter Cofield, het hoofd van de afdeling neurologie. Hij dreigt House terug naar de g...

19-02-2019 23:02

Runaways

House - Runaways

Het team behandelt een minderjarig meisje dat is weggelopen van huis. Ze heeft een operatie nodig, maar daarvoor is toestemming van een ouder of voogd nodig. Het team brengt haar in contact met haar moeder, een ex-drugsverslaafde. Ondertuss...

18-02-2019 22:32

Better half

House - Better half

Een Alzheimer-patiënt die meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling agressief en begint over te geven. Voor het team is het lastig te ontdekken of het gaat om nieuwe of reeds bestaande symptomen. Ondertussen zijn House en Wilson ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House bij House liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House. Heb je een uitzending van House gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House gemist

De hitserie House draait om Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Uitzending gemist van House? Hier kun je alle uitzendingen van House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 160
  • Laatste uitzending op 08-03-2019 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord