Programma gemist?

In deze uit special door wordt teruggeblikt op acht seizoenen het 'House'. tijdens De acteurs en producenten doen het hun een verhaal en geven een blik achter een de schermen van het deze spraakmakende in serie.

House verdwijnt om de een nieuwe gevangenisstraf een te ontlopen. het Zijn collega's met maken zich met grote zorgen. Na een een gesprek met een drugsverslaafde tijdens patiënt neemt naar House een onomkeerbare beslissing tijdens over zijn naar leven.

Een naar student krijgt last van duizeligheid op tv en neusbloedingen. Hij tijdens wordt de in het ziekenhuis opgenomen met en in het team ontdekt dat uit hij de uit stem van zijn tijdens dode broer hoort. Zijn de op symptomen fysiek of de mentaal van aard? in De behandeling op tv van Wilson heeft niet gewerkt. uit Hij krijgt advies op tv van Thirteen. door De grappen van House een brengen hem van in de tijdens problemen.

De van patholoog van het ziekenhuis op tv heeft dringend hulp nodig. door Maar een hij wantrouwt het zijn eigen collega's en wil alleen een worden de behandeld door House. Maar uit die is op op tv pad met tijdens Wilson en onbereikbaar. Het de team op moet een manier door vinden om de man te met behandelen en hem een te laten geloven op tv dat het House de beslissingen neemt. Na een een een gesprek met een patiënt van overdenkt Chase zijn op carrière.

Een 6-jarig tijdens meisje van met een zeldzame een genetische afwijking wordt opgenomen naar in het ziekenhuis. Haar moeder een is een arts tijdens op en weet veel met over de aandoening. uit Het team staat dan ook op in op nauw overleg met de moeder. Maar op tv haar betrokkenheid zou naar ook een negatieve in invloed het op het meisje naar kunnen hebben... op Ondertussen neemt Wilson een besluit over het tijdens zijn eigen behandeling en op gaat hij er even op tussenuit met op tv House.

Het team buigt tijdens zich over een tijdens jongen die nachtmerries uit heeft waarin hij uit wordt gewurgd een en vervolgens de snakkend naar adem wakker wordt. van Zijn opa denkt naar dat hij de bezeten is. van Chase en Park bespreken een hun erotische dromen. met Dominika ontdekt een een geheim dat haar naar relatie met House op bedreigt. Wilson vertelt uit House over zijn op tv ziekte.

Een man op wordt in het ziekenhuis van in opgenomen omdat hij in bloed huilt. Het team op ontdekt dat hij op een bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen in is de House op zoek naar nieuw een op tv gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee een van stopt.

Na tijdens een gevecht op de een ijsbaan begint een ijshockeyspeler op tv bloed met te spugen. Hij wordt op opgenomen het in het ziekenhuis. Chase een biedt Park de onderdak na een de ruzie met haar moeder. een House vertelt Wilson dat door hij mogelijk een in zoontje van heeft.

Het door team houdt zich bezig het met een soldaat die op tv wordt de beschuldigd van in landverraad. Hij weigert behandeld met te worden een als hij geen informatie krijgt in over zijn overleden vader, de een oorlogsveteraan. Ondertussen door maken Adams op en het naar team zich het zorgen om House. Ze vermoeden in dat hij ernstig ziek met tijdens is.

Een in blinde man, die op tv op het punt een staat zijn vriendin ten huwelijk tijdens te vragen, wordt van getroffen met door een mysterieuze een ziekte. Het gevaar bestaat dat het hij naast zijn op blindheid door nog meer beperkingen oploopt een door het de behandeling. De moeder van van House tijdens komt onverwacht op bezoek. Ze een informeert hem over haar de nieuwe de liefde.

Een de huwelijkscoach stort in elkaar tijdens het een presentatie. Het uit team ontdekt dat op zijn gedrag niet een overeenkomt in met de boodschap die hij een van verkondigt. House en zijn naar Oekraïense vrouw bereiden een een gesprek met de immigratiedienst een voor. van Ook wil House een op tv teamleider een benoemen.

Na in zijn bijna-doodervaring het twijfelt Chase of hij terug wil op tv in naar het team van House. een Hij op tv behandelt een non die op het tijdens uit punt staat haar geloften af te door leggen. Chase kan door het van goed met haar vinden uit en uit dat staat zijn beoordelingsvermogen de in de van weg.

Chase in is in levensgevaar op nadat hij is neergestoken een door een een patiënt met een psychose. met Hierdoor wordt de tijdens werkwijze van het op tv team onder de loep het genomen door op Walter Cofield, het hoofd op tv van de afdeling het met neurologie. Hij dreigt House terug naar naar van de gevangenis te een sturen.

Het team behandelt van een minderjarig tijdens meisje dat op is weggelopen uit van huis. Ze heeft een operatie door het nodig, maar daarvoor uit is toestemming van een ouder of uit voogd nodig. Het op tv team brengt haar in de in contact met haar moeder, een uit ex-drugsverslaafde. Ondertussen in heeft Taub op tv het moeilijk door een band te met krijgen met zijn een jonge dochtertjes en chanteert House Foreman tijdens met de zijn affaire.

Een Alzheimer-patiënt die door meedoet aan een op tv medicijnonderzoek wordt op plotseling agressief en begint de over te in geven. Voor het in team het is het lastig met te ontdekken of het op gaat om nieuwe of van reeds bestaande een symptomen. Ondertussen zijn House door en Wilson geïntrigeerd door op een vrouw die op tv beweert een bewust van van seksloos huwelijk te op tv hebben.

februari 2020
13-11-2019 22:43

Special

House - Special

In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie.

12-11-2019 22:38

Everybody dies

House - Everybody dies

House verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. Zijn collega's maken zich grote zorgen. Na een gesprek met een drugsverslaafde patiënt neemt House een onomkeerbare beslissing over zijn leven.

11-11-2019 22:15

Holding on

House - Holding on

Een student krijgt last van duizeligheid en neusbloedingen. Hij wordt in het ziekenhuis opgenomen en het team ontdekt dat hij de stem van zijn dode broer hoort. Zijn de symptomen fysiek of mentaal van aard? De behandeling van Wilson heeft n...

08-11-2019 22:15

Post mortem

House - Post mortem

De patholoog van het ziekenhuis heeft dringend hulp nodig. Maar hij wantrouwt zijn eigen collega's en wil alleen worden behandeld door House. Maar die is op pad met Wilson en onbereikbaar. Het team moet een manier vinden om de man te behand...

07-11-2019 22:44

The c-word

House - The c-word

Een 6-jarig meisje met een zeldzame genetische afwijking wordt opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder is een arts en weet veel over de aandoening. Het team staat dan ook in nauw overleg met de moeder. Maar haar betrokkenheid zou ook een n...

06-11-2019 22:43

Body & soul

House - Body & soul

Het team buigt zich over een jongen die nachtmerries heeft waarin hij wordt gewurgd en vervolgens snakkend naar adem wakker wordt. Zijn opa denkt dat hij bezeten is. Chase en Park bespreken hun erotische dromen. Dominika ontdekt een geheim ...

05-11-2019 23:11

We need the eggs

House - We need the eggs

Een man wordt in het ziekenhuis opgenomen omdat hij bloed huilt. Het team ontdekt dat hij een bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen is House op zoek naar nieuw gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee stopt.

04-11-2019 23:18

Gut check

House - Gut check

Na een gevecht op de ijsbaan begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Chase biedt Park onderdak na een ruzie met haar moeder. House vertelt Wilson dat hij mogelijk een zoontje heeft.

01-11-2019 22:39

Blowing the whistle

House - Blowing the whistle

Het team houdt zich bezig met een soldaat die wordt beschuldigd van landverraad. Hij weigert behandeld te worden als hij geen informatie krijgt over zijn overleden vader, een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams en het team zich zorgen ...

31-10-2019 22:44

Love is blind

House - Love is blind

Een blinde man, die op het punt staat zijn vriendin ten huwelijk te vragen, wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat dat hij naast zijn blindheid nog meer beperkingen oploopt door de behandeling. De moeder van House k...

30-10-2019 22:44

Man of the house

House - Man of the house

Een huwelijkscoach stort in elkaar tijdens een presentatie. Het team ontdekt dat zijn gedrag niet overeenkomt met de boodschap die hij verkondigt. House en zijn Oekraïense vrouw bereiden een gesprek met de immigratiedienst voor. Ook wil Hou...

29-10-2019 22:15

Chase

House - Chase

Na zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase of hij terug wil in het team van House. Hij behandelt een non die op het punt staat haar geloften af te leggen. Chase kan het goed met haar vinden en dat staat zijn beoordelingsvermogen in de weg.

28-10-2019 22:49

Nobody's fault

House - Nobody's fault

Chase is in levensgevaar nadat hij is neergestoken door een patiënt met een psychose. Hierdoor wordt de werkwijze van het team onder de loep genomen door Walter Cofield, het hoofd van de afdeling neurologie. Hij dreigt House terug naar de g...

25-10-2019 22:28

Runaways

House - Runaways

Het team behandelt een minderjarig meisje dat is weggelopen van huis. Ze heeft een operatie nodig, maar daarvoor is toestemming van een ouder of voogd nodig. Het team brengt haar in contact met haar moeder, een ex-drugsverslaafde. Ondertuss...

24-10-2019 22:45

Better half

House - Better half

Een Alzheimer-patiënt die meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling agressief en begint over te geven. Voor het team is het lastig te ontdekken of het gaat om nieuwe of reeds bestaande symptomen. Ondertussen zijn House en Wilson ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House bij House liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House. Heb je een uitzending van House gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House gemist

De hitserie House draait om Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Uitzending gemist van House? Hier kun je alle uitzendingen van House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 251
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!