Programma gemist?

In deze met special wordt teruggeblikt de op acht seizoenen de 'House'. De acteurs en een door producenten doen hun verhaal tijdens en geven een blik met achter de een schermen van deze spraakmakende op tv serie.

House verdwijnt door om een tijdens nieuwe gevangenisstraf te een ontlopen. Zijn van collega's maken zich grote zorgen. door Na een tijdens gesprek met een drugsverslaafde patiënt naar neemt House een in onomkeerbare beslissing in over zijn de leven.

Een de student krijgt last in van duizeligheid en neusbloedingen. Hij met wordt in het in ziekenhuis opgenomen en van op tv het team ontdekt dat naar hij de stem van zijn van dode broer hoort. op tv Zijn de symptomen de door fysiek of mentaal een van aard? De behandeling van met Wilson heeft niet in gewerkt. Hij van krijgt advies van Thirteen. de De grappen naar van House brengen naar hem in de in problemen.

De patholoog van van het ziekenhuis heeft op tv dringend een hulp nodig. door Maar hij wantrouwt zijn eigen van collega's op tv en wil alleen tijdens worden behandeld door op tv House. Maar die is de op pad met Wilson van en onbereikbaar. op Het team moet door een manier vinden om door de man in te behandelen en hem te tijdens laten tijdens geloven dat door House de beslissingen neemt. door Na een gesprek de met een patiënt overdenkt Chase naar zijn met carrière.

Een 6-jarig meisje tijdens met een uit zeldzame genetische de afwijking wordt op tv opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder naar is een arts van door en weet veel op over de aandoening. Het team staat een dan ook in op nauw overleg van met op tv de moeder. Maar haar betrokkenheid een zou ook een negatieve tijdens invloed op tv op het meisje kunnen met hebben... Ondertussen neemt Wilson met een besluit over een zijn eigen behandeling het op tv en gaat hij er door even tussenuit met tijdens House.

Het team de buigt zich over een naar tijdens jongen die nachtmerries heeft waarin hij het wordt in gewurgd en vervolgens snakkend naar tijdens adem door wakker wordt. Zijn opa denkt het dat hij naar bezeten is. een Chase en Park tijdens bespreken hun erotische dromen. Dominika de ontdekt door een geheim dat haar op tv relatie in met House bedreigt. Wilson vertelt House naar over op zijn ziekte.

Een man wordt de naar in het ziekenhuis opgenomen op tv omdat hij bloed van huilt. Het team ontdekt dat de hij een bijzondere in het 'vriendin' heeft. Ondertussen is naar House op zoek naar nieuw tijdens gezelschap, omdat zijn van favoriete prostituee op tv ermee de stopt.

Na van een gevecht het op de ijsbaan begint een de ijshockeyspeler bloed te spugen. door Hij het wordt opgenomen op in het ziekenhuis. Chase biedt tijdens Park in onderdak na een ruzie een met haar moeder. House vertelt door Wilson dat hij op tv mogelijk het een zoontje in heeft.

Het team van houdt de zich bezig met van een soldaat die wordt beschuldigd de van landverraad. Hij in weigert behandeld te worden met in als hij geen informatie op tv krijgt over met zijn overleden vader, een oorlogsveteraan. Ondertussen naar maken naar Adams en het team zich de een zorgen om House. Ze vermoeden door dat hij ernstig ziek op tv het is.

Een met blinde man, die naar op het punt staat in zijn vriendin ten met huwelijk te door vragen, wordt door getroffen door een mysterieuze ziekte. Het uit gevaar bestaat op dat hij naar naast zijn blindheid nog uit meer beperkingen oploopt het door de behandeling. De door moeder van House het komt de onverwacht op bezoek. van Ze informeert een hem over haar van nieuwe liefde.

Een huwelijkscoach door stort een in elkaar tijdens een uit presentatie. Het team ontdekt het dat zijn een gedrag niet van overeenkomt met de boodschap uit die hij verkondigt. House en het een zijn Oekraïense vrouw van bereiden een gesprek op tv met de immigratiedienst voor. Ook een wil House een teamleider tijdens tijdens benoemen.

Na zijn op bijna-doodervaring in twijfelt Chase of hij terug het wil in het team door het van House. Hij behandelt een non naar die op het tijdens punt de staat haar met geloften af te tijdens leggen. Chase kan in het goed met uit haar vinden en het dat staat zijn beoordelingsvermogen in de een tijdens weg.

Chase is in het levensgevaar nadat hij het is neergestoken van door een patiënt tijdens met een psychose. tijdens Hierdoor wordt de door werkwijze van het team het onder de op tv loep genomen door Walter de Cofield, in het hoofd van de afdeling uit neurologie. Hij de dreigt uit House terug naar de gevangenis te door een sturen.

Het in team behandelt met een minderjarig meisje dat op is weggelopen van de huis. Ze heeft een operatie in nodig, maar het daarvoor is toestemming van van een door ouder of op tv voogd nodig. Het team brengt een haar in van contact met haar moeder, een de ex-drugsverslaafde. Ondertussen op heeft Taub het naar moeilijk een band te een krijgen met zijn het jonge dochtertjes de en chanteert House in Foreman met zijn naar affaire.

Een Alzheimer-patiënt die in meedoet aan met een het medicijnonderzoek wordt plotseling agressief en tijdens begint over te op geven. Voor het uit team naar is het lastig op te ontdekken of de het gaat om het nieuwe of reeds bestaande symptomen. Ondertussen naar zijn in House en Wilson geïntrigeerd door een een vrouw de die op beweert een bewust seksloos huwelijk te naar een hebben.

juni 2021
13-11-2019 22:43

Special

House - Special

In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie.

12-11-2019 22:38

Everybody dies

House - Everybody dies

House verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. Zijn collega's maken zich grote zorgen. Na een gesprek met een drugsverslaafde patiënt neemt House een onomkeerbare beslissing over zijn leven.

11-11-2019 22:15

Holding on

House - Holding on

Een student krijgt last van duizeligheid en neusbloedingen. Hij wordt in het ziekenhuis opgenomen en het team ontdekt dat hij de stem van zijn dode broer hoort. Zijn de symptomen fysiek of mentaal van aard? De behandeling van Wilson heeft n...

08-11-2019 22:15

Post mortem

House - Post mortem

De patholoog van het ziekenhuis heeft dringend hulp nodig. Maar hij wantrouwt zijn eigen collega's en wil alleen worden behandeld door House. Maar die is op pad met Wilson en onbereikbaar. Het team moet een manier vinden om de man te behand...

07-11-2019 22:44

The c-word

House - The c-word

Een 6-jarig meisje met een zeldzame genetische afwijking wordt opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder is een arts en weet veel over de aandoening. Het team staat dan ook in nauw overleg met de moeder. Maar haar betrokkenheid zou ook een n...

06-11-2019 22:43

Body & soul

House - Body & soul

Het team buigt zich over een jongen die nachtmerries heeft waarin hij wordt gewurgd en vervolgens snakkend naar adem wakker wordt. Zijn opa denkt dat hij bezeten is. Chase en Park bespreken hun erotische dromen. Dominika ontdekt een geheim ...

05-11-2019 23:11

We need the eggs

House - We need the eggs

Een man wordt in het ziekenhuis opgenomen omdat hij bloed huilt. Het team ontdekt dat hij een bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen is House op zoek naar nieuw gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee stopt.

04-11-2019 23:18

Gut check

House - Gut check

Na een gevecht op de ijsbaan begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Chase biedt Park onderdak na een ruzie met haar moeder. House vertelt Wilson dat hij mogelijk een zoontje heeft.

01-11-2019 22:39

Blowing the whistle

House - Blowing the whistle

Het team houdt zich bezig met een soldaat die wordt beschuldigd van landverraad. Hij weigert behandeld te worden als hij geen informatie krijgt over zijn overleden vader, een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams en het team zich zorgen ...

31-10-2019 22:44

Love is blind

House - Love is blind

Een blinde man, die op het punt staat zijn vriendin ten huwelijk te vragen, wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat dat hij naast zijn blindheid nog meer beperkingen oploopt door de behandeling. De moeder van House k...

30-10-2019 22:44

Man of the house

House - Man of the house

Een huwelijkscoach stort in elkaar tijdens een presentatie. Het team ontdekt dat zijn gedrag niet overeenkomt met de boodschap die hij verkondigt. House en zijn Oekraïense vrouw bereiden een gesprek met de immigratiedienst voor. Ook wil Hou...

29-10-2019 22:15

Chase

House - Chase

Na zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase of hij terug wil in het team van House. Hij behandelt een non die op het punt staat haar geloften af te leggen. Chase kan het goed met haar vinden en dat staat zijn beoordelingsvermogen in de weg.

28-10-2019 22:49

Nobody's fault

House - Nobody's fault

Chase is in levensgevaar nadat hij is neergestoken door een patiënt met een psychose. Hierdoor wordt de werkwijze van het team onder de loep genomen door Walter Cofield, het hoofd van de afdeling neurologie. Hij dreigt House terug naar de g...

25-10-2019 22:28

Runaways

House - Runaways

Het team behandelt een minderjarig meisje dat is weggelopen van huis. Ze heeft een operatie nodig, maar daarvoor is toestemming van een ouder of voogd nodig. Het team brengt haar in contact met haar moeder, een ex-drugsverslaafde. Ondertuss...

24-10-2019 22:45

Better half

House - Better half

Een Alzheimer-patiënt die meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling agressief en begint over te geven. Voor het team is het lastig te ontdekken of het gaat om nieuwe of reeds bestaande symptomen. Ondertussen zijn House en Wilson ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House bij House liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House. Heb je een uitzending van House gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House gemist

De hitserie House draait om Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Uitzending gemist van House? Hier kun je alle uitzendingen van House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 251
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!