Programma gemist?

In het deze special wordt teruggeblikt door op acht seizoenen met 'House'. De acteurs met en producenten doen naar hun verhaal en geven naar een blik het achter de op tv schermen van deze het spraakmakende serie.

House met verdwijnt om een op tv nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. uit Zijn collega's maken door zich grote zorgen. door Na een tijdens gesprek met naar een drugsverslaafde patiënt neemt House een met onomkeerbare beslissing de over een zijn leven.

Een het student krijgt last op van duizeligheid en in neusbloedingen. Hij wordt naar in het met ziekenhuis opgenomen en het een team ontdekt dat hij de in een stem van zijn dode in broer hoort. Zijn de symptomen tijdens fysiek naar of mentaal van aard? in De behandeling van met Wilson heeft niet in gewerkt. Hij krijgt advies op tv van Thirteen. de De door grappen van House brengen de hem in de de problemen.

De door patholoog van het een ziekenhuis heeft dringend de hulp nodig. Maar op tv hij wantrouwt zijn eigen met collega's het en wil alleen worden een behandeld door House. Maar die een is op in pad met Wilson en uit onbereikbaar. Het op tv team moet een manier naar vinden naar om de man te behandelen op het en hem te laten in geloven dat House op tv de beslissingen neemt. de Na een op gesprek met een patiënt tijdens overdenkt Chase zijn de carrière.

Een tijdens 6-jarig meisje uit met een zeldzame genetische afwijking wordt naar opgenomen naar in het ziekenhuis. Haar de moeder is een arts uit en weet een veel over met de aandoening. Het door team staat dan ook in van nauw overleg het met de moeder. Maar tijdens haar betrokkenheid op zou ook een negatieve op door invloed op het door meisje kunnen hebben... door Ondertussen neemt Wilson een tijdens besluit over op zijn eigen behandeling en de gaat hij van er even tussenuit met door House.

Het een team buigt zich over een met jongen een die nachtmerries heeft in waarin hij tijdens wordt gewurgd en vervolgens snakkend de naar adem wakker de wordt. Zijn opa het denkt dat hij bezeten een is. de Chase en Park naar bespreken hun erotische dromen. in Dominika ontdekt een geheim door dat haar in relatie met House bedreigt. een Wilson door vertelt House over zijn de ziekte.

Een op tv man wordt in de het ziekenhuis opgenomen in omdat hij bloed huilt. Het tijdens team een ontdekt dat hij een bijzondere in 'vriendin' naar heeft. Ondertussen is House van op zoek naar het nieuw gezelschap, tijdens omdat zijn favoriete door prostituee ermee door stopt.

Na door een gevecht op met de ijsbaan begint een ijshockeyspeler met bloed te de spugen. Hij op tv wordt opgenomen in het het ziekenhuis. Chase biedt naar Park onderdak van na een ruzie met haar tijdens moeder. op House vertelt Wilson uit dat hij mogelijk een uit zoontje met heeft.

Het met team houdt zich naar bezig met een tijdens soldaat die wordt door beschuldigd van landverraad. op tv Hij weigert naar behandeld te worden als hij geen met informatie het krijgt over uit zijn overleden vader, de een oorlogsveteraan. Ondertussen maken een Adams en het team zich de in zorgen om House. Ze vermoeden op tv dat hij in ernstig ziek op tv is.

Een in blinde man, die door op het naar punt staat zijn vriendin ten huwelijk tijdens te vragen, op tv wordt getroffen door een tijdens naar mysterieuze ziekte. Het op gevaar bestaat dat hij op naast zijn blindheid nog door meer van beperkingen oploopt door de behandeling. de De moeder van House van komt op onverwacht op op tv bezoek. Ze informeert een hem over haar nieuwe een liefde.

Een huwelijkscoach met stort in elkaar tijdens tijdens een een presentatie. Het team ontdekt dat door zijn gedrag naar niet overeenkomt met door de boodschap die het hij met verkondigt. House en op tv zijn Oekraïense vrouw bereiden tijdens een gesprek met de immigratiedienst met voor. Ook wil de House een door teamleider op benoemen.

Na het zijn bijna-doodervaring twijfelt met Chase of hij een terug wil in het team een van de House. Hij het behandelt een non die door op het punt de staat haar geloften op tv af te leggen. Chase met kan het de goed met haar vinden met en dat de staat zijn uit beoordelingsvermogen in de uit weg.

Chase is in op levensgevaar nadat in hij is neergestoken door het een patiënt met tijdens een psychose. Hierdoor de wordt met de werkwijze van het de team onder de door loep genomen naar door Walter door Cofield, het hoofd van de in afdeling neurologie. Hij met dreigt House terug naar op tv de gevangenis naar te van sturen.

Het in team behandelt een minderjarig meisje naar dat is weggelopen met van huis. met Ze heeft naar een operatie nodig, maar daarvoor tijdens is toestemming een van een ouder of naar voogd nodig. door Het team brengt haar de tijdens in contact met haar moeder, een in ex-drugsverslaafde. op tv Ondertussen heeft de Taub het moeilijk een band naar te krijgen tijdens met zijn op jonge dochtertjes en chanteert House op tv Foreman op met zijn affaire.

Een Alzheimer-patiënt die het naar meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling op met agressief en begint over te op geven. Voor het tijdens team is het de lastig te ontdekken of op tv het gaat de om nieuwe of de reeds bestaande symptomen. Ondertussen op zijn in House en Wilson geïntrigeerd door uit een vrouw door die beweert op een bewust seksloos huwelijk door te naar hebben.

februari 2021
13-11-2019 22:43

Special

House - Special

In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie.

12-11-2019 22:38

Everybody dies

House - Everybody dies

House verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. Zijn collega's maken zich grote zorgen. Na een gesprek met een drugsverslaafde patiënt neemt House een onomkeerbare beslissing over zijn leven.

11-11-2019 22:15

Holding on

House - Holding on

Een student krijgt last van duizeligheid en neusbloedingen. Hij wordt in het ziekenhuis opgenomen en het team ontdekt dat hij de stem van zijn dode broer hoort. Zijn de symptomen fysiek of mentaal van aard? De behandeling van Wilson heeft n...

08-11-2019 22:15

Post mortem

House - Post mortem

De patholoog van het ziekenhuis heeft dringend hulp nodig. Maar hij wantrouwt zijn eigen collega's en wil alleen worden behandeld door House. Maar die is op pad met Wilson en onbereikbaar. Het team moet een manier vinden om de man te behand...

07-11-2019 22:44

The c-word

House - The c-word

Een 6-jarig meisje met een zeldzame genetische afwijking wordt opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder is een arts en weet veel over de aandoening. Het team staat dan ook in nauw overleg met de moeder. Maar haar betrokkenheid zou ook een n...

06-11-2019 22:43

Body & soul

House - Body & soul

Het team buigt zich over een jongen die nachtmerries heeft waarin hij wordt gewurgd en vervolgens snakkend naar adem wakker wordt. Zijn opa denkt dat hij bezeten is. Chase en Park bespreken hun erotische dromen. Dominika ontdekt een geheim ...

05-11-2019 23:11

We need the eggs

House - We need the eggs

Een man wordt in het ziekenhuis opgenomen omdat hij bloed huilt. Het team ontdekt dat hij een bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen is House op zoek naar nieuw gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee stopt.

04-11-2019 23:18

Gut check

House - Gut check

Na een gevecht op de ijsbaan begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Chase biedt Park onderdak na een ruzie met haar moeder. House vertelt Wilson dat hij mogelijk een zoontje heeft.

01-11-2019 22:39

Blowing the whistle

House - Blowing the whistle

Het team houdt zich bezig met een soldaat die wordt beschuldigd van landverraad. Hij weigert behandeld te worden als hij geen informatie krijgt over zijn overleden vader, een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams en het team zich zorgen ...

31-10-2019 22:44

Love is blind

House - Love is blind

Een blinde man, die op het punt staat zijn vriendin ten huwelijk te vragen, wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat dat hij naast zijn blindheid nog meer beperkingen oploopt door de behandeling. De moeder van House k...

30-10-2019 22:44

Man of the house

House - Man of the house

Een huwelijkscoach stort in elkaar tijdens een presentatie. Het team ontdekt dat zijn gedrag niet overeenkomt met de boodschap die hij verkondigt. House en zijn Oekraïense vrouw bereiden een gesprek met de immigratiedienst voor. Ook wil Hou...

29-10-2019 22:15

Chase

House - Chase

Na zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase of hij terug wil in het team van House. Hij behandelt een non die op het punt staat haar geloften af te leggen. Chase kan het goed met haar vinden en dat staat zijn beoordelingsvermogen in de weg.

28-10-2019 22:49

Nobody's fault

House - Nobody's fault

Chase is in levensgevaar nadat hij is neergestoken door een patiënt met een psychose. Hierdoor wordt de werkwijze van het team onder de loep genomen door Walter Cofield, het hoofd van de afdeling neurologie. Hij dreigt House terug naar de g...

25-10-2019 22:28

Runaways

House - Runaways

Het team behandelt een minderjarig meisje dat is weggelopen van huis. Ze heeft een operatie nodig, maar daarvoor is toestemming van een ouder of voogd nodig. Het team brengt haar in contact met haar moeder, een ex-drugsverslaafde. Ondertuss...

24-10-2019 22:45

Better half

House - Better half

Een Alzheimer-patiënt die meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling agressief en begint over te geven. Voor het team is het lastig te ontdekken of het gaat om nieuwe of reeds bestaande symptomen. Ondertussen zijn House en Wilson ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House bij House liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House. Heb je een uitzending van House gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House gemist

De hitserie House draait om Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Uitzending gemist van House? Hier kun je alle uitzendingen van House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 251
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!