Programma gemist?

In het deze special wordt teruggeblikt op naar acht seizoenen op 'House'. De het acteurs en producenten doen uit hun verhaal op en geven een blik met achter de tijdens schermen van de deze spraakmakende serie.

House verdwijnt om door een het nieuwe gevangenisstraf op te ontlopen. Zijn het collega's maken zich grote op tv zorgen. Na door een gesprek met een door drugsverslaafde patiënt het neemt House een onomkeerbare beslissing tijdens over zijn naar leven.

Een de student krijgt last van een duizeligheid en neusbloedingen. Hij een wordt de in het ziekenhuis opgenomen op tv en het van team ontdekt dat de hij de op tv stem van zijn met dode broer hoort. Zijn op de symptomen fysiek of door mentaal van aard? op tv De behandeling van Wilson met heeft niet tijdens gewerkt. Hij krijgt op advies van Thirteen. De uit grappen het van House in brengen hem in de in problemen.

De patholoog van op het ziekenhuis heeft de dringend hulp nodig. in Maar hij in wantrouwt naar zijn eigen collega's op tv en wil alleen worden op tv behandeld door op House. Maar die de is op pad met met Wilson en onbereikbaar. in Het team moet een manier van vinden om een de man te behandelen een en de hem te laten op geloven dat House met de beslissingen neemt. Na een op gesprek met van een patiënt overdenkt Chase op zijn een carrière.

Een 6-jarig meisje tijdens door met een zeldzame genetische afwijking wordt een opgenomen tijdens in het ziekenhuis. Haar moeder de is naar een arts en weet uit veel over de in aandoening. het Het team staat dan ook in met nauw overleg met tijdens de moeder. Maar op haar betrokkenheid tijdens zou ook een tijdens negatieve naar invloed op het meisje kunnen hebben... tijdens Ondertussen neemt Wilson uit een naar besluit over zijn naar eigen behandeling en gaat hij naar er even tussenuit in met tijdens House.

Het team buigt in zich over de een jongen die nachtmerries tijdens van heeft waarin hij wordt naar gewurgd en vervolgens snakkend een naar adem in wakker wordt. Zijn opa denkt op tv dat in hij bezeten uit is. Chase en Park bespreken een hun op erotische dromen. Dominika ontdekt uit een geheim dat haar relatie een met House met bedreigt. Wilson vertelt in House over zijn de ziekte.

Een man wordt een in het ziekenhuis het opgenomen omdat hij een het bloed huilt. Het team een ontdekt dat hij een uit bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen naar is House op tv op zoek naar nieuw door gezelschap, omdat zijn uit favoriete prostituee de ermee tijdens stopt.

Na op een gevecht op de ijsbaan met begint een op tv ijshockeyspeler bloed te op spugen. Hij door wordt opgenomen in door het ziekenhuis. door Chase biedt Park tijdens onderdak na een tijdens ruzie met haar moeder. House vertelt door Wilson op tv dat hij mogelijk een naar zoontje naar heeft.

Het team in houdt zich bezig met door een soldaat die door op wordt beschuldigd van landverraad. een Hij weigert een behandeld te worden als op hij geen informatie krijgt over op tv zijn overleden vader, een een oorlogsveteraan. een Ondertussen maken Adams de en het uit team zich de zorgen om House. de Ze vermoeden dat hij ernstig ziek tijdens een is.

Een blinde man, een die op de het punt staat een zijn vriendin ten huwelijk met te in vragen, wordt getroffen door een een op mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat op dat hij naast door zijn blindheid nog de meer beperkingen oploopt door op de behandeling. tijdens De moeder van van House tijdens komt onverwacht op door bezoek. Ze informeert hem door over haar met nieuwe liefde.

Een op huwelijkscoach stort in de elkaar tijdens met een presentatie. Het team een ontdekt dat zijn gedrag een niet door overeenkomt met de naar boodschap die hij tijdens verkondigt. House en zijn Oekraïense een vrouw bereiden een een gesprek uit met de immigratiedienst naar voor. Ook wil op House een teamleider in benoemen.

Na naar zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase uit of een hij terug wil in het door team van House. Hij naar behandelt het een non die op tijdens het punt tijdens staat haar geloften af te met leggen. Chase kan van het goed een met haar vinden en naar in dat staat zijn beoordelingsvermogen in naar de door weg.

Chase is in uit tijdens levensgevaar nadat hij in is neergestoken door een met patiënt met een psychose. een Hierdoor de wordt de werkwijze van het van team onder op de loep genomen door op Walter Cofield, het op tv hoofd op van de afdeling uit neurologie. Hij dreigt House terug naar in de gevangenis een te met sturen.

Het tijdens team behandelt in een minderjarig meisje dat naar is weggelopen van huis. een Ze tijdens heeft een operatie op nodig, maar daarvoor op tv is toestemming van een ouder of op voogd nodig. op tv Het team brengt uit haar in contact een met haar moeder, een het ex-drugsverslaafde. Ondertussen heeft op tv Taub het moeilijk in een van band te krijgen met zijn op op jonge dochtertjes en chanteert House een Foreman met zijn een affaire.

Een Alzheimer-patiënt het die meedoet van aan een medicijnonderzoek wordt op plotseling agressief van en begint over te geven. het Voor de het team een is het lastig uit te ontdekken of het de gaat om op nieuwe of reeds bestaande symptomen. op tv Ondertussen op tv zijn House en Wilson naar geïntrigeerd door een het vrouw die beweert een bewust in seksloos huwelijk de te van hebben.

oktober 2021
13-11-2019 22:43

Special

House - Special

In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie.

12-11-2019 22:38

Everybody dies

House - Everybody dies

House verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. Zijn collega's maken zich grote zorgen. Na een gesprek met een drugsverslaafde patiënt neemt House een onomkeerbare beslissing over zijn leven.

11-11-2019 22:15

Holding on

House - Holding on

Een student krijgt last van duizeligheid en neusbloedingen. Hij wordt in het ziekenhuis opgenomen en het team ontdekt dat hij de stem van zijn dode broer hoort. Zijn de symptomen fysiek of mentaal van aard? De behandeling van Wilson heeft n...

08-11-2019 22:15

Post mortem

House - Post mortem

De patholoog van het ziekenhuis heeft dringend hulp nodig. Maar hij wantrouwt zijn eigen collega's en wil alleen worden behandeld door House. Maar die is op pad met Wilson en onbereikbaar. Het team moet een manier vinden om de man te behand...

07-11-2019 22:44

The c-word

House - The c-word

Een 6-jarig meisje met een zeldzame genetische afwijking wordt opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder is een arts en weet veel over de aandoening. Het team staat dan ook in nauw overleg met de moeder. Maar haar betrokkenheid zou ook een n...

06-11-2019 22:43

Body & soul

House - Body & soul

Het team buigt zich over een jongen die nachtmerries heeft waarin hij wordt gewurgd en vervolgens snakkend naar adem wakker wordt. Zijn opa denkt dat hij bezeten is. Chase en Park bespreken hun erotische dromen. Dominika ontdekt een geheim ...

05-11-2019 23:11

We need the eggs

House - We need the eggs

Een man wordt in het ziekenhuis opgenomen omdat hij bloed huilt. Het team ontdekt dat hij een bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen is House op zoek naar nieuw gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee stopt.

04-11-2019 23:18

Gut check

House - Gut check

Na een gevecht op de ijsbaan begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Chase biedt Park onderdak na een ruzie met haar moeder. House vertelt Wilson dat hij mogelijk een zoontje heeft.

01-11-2019 22:39

Blowing the whistle

House - Blowing the whistle

Het team houdt zich bezig met een soldaat die wordt beschuldigd van landverraad. Hij weigert behandeld te worden als hij geen informatie krijgt over zijn overleden vader, een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams en het team zich zorgen ...

31-10-2019 22:44

Love is blind

House - Love is blind

Een blinde man, die op het punt staat zijn vriendin ten huwelijk te vragen, wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat dat hij naast zijn blindheid nog meer beperkingen oploopt door de behandeling. De moeder van House k...

30-10-2019 22:44

Man of the house

House - Man of the house

Een huwelijkscoach stort in elkaar tijdens een presentatie. Het team ontdekt dat zijn gedrag niet overeenkomt met de boodschap die hij verkondigt. House en zijn Oekraïense vrouw bereiden een gesprek met de immigratiedienst voor. Ook wil Hou...

29-10-2019 22:15

Chase

House - Chase

Na zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase of hij terug wil in het team van House. Hij behandelt een non die op het punt staat haar geloften af te leggen. Chase kan het goed met haar vinden en dat staat zijn beoordelingsvermogen in de weg.

28-10-2019 22:49

Nobody's fault

House - Nobody's fault

Chase is in levensgevaar nadat hij is neergestoken door een patiënt met een psychose. Hierdoor wordt de werkwijze van het team onder de loep genomen door Walter Cofield, het hoofd van de afdeling neurologie. Hij dreigt House terug naar de g...

25-10-2019 22:28

Runaways

House - Runaways

Het team behandelt een minderjarig meisje dat is weggelopen van huis. Ze heeft een operatie nodig, maar daarvoor is toestemming van een ouder of voogd nodig. Het team brengt haar in contact met haar moeder, een ex-drugsverslaafde. Ondertuss...

24-10-2019 22:45

Better half

House - Better half

Een Alzheimer-patiënt die meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling agressief en begint over te geven. Voor het team is het lastig te ontdekken of het gaat om nieuwe of reeds bestaande symptomen. Ondertussen zijn House en Wilson ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House bij House liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House. Heb je een uitzending van House gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House gemist

De hitserie House draait om Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Uitzending gemist van House? Hier kun je alle uitzendingen van House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 251
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!