Programma gemist?

In op tv deze special wordt de teruggeblikt op acht seizoenen met 'House'. naar De acteurs en een producenten doen hun verhaal uit en geven een tijdens blik achter de schermen van een deze spraakmakende op tv serie.

House de verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf de te ontlopen. op Zijn collega's in maken zich tijdens grote zorgen. Na een gesprek met met in een drugsverslaafde patiënt neemt House met een in onomkeerbare beslissing over zijn het leven.

Een het student krijgt last naar van duizeligheid de en neusbloedingen. Hij wordt tijdens in het op ziekenhuis opgenomen en het team in ontdekt de dat hij de door stem van zijn de dode broer hoort. een Zijn de symptomen fysiek of mentaal uit van aard? op tv De door behandeling van Wilson uit heeft niet gewerkt. Hij krijgt de advies de van Thirteen. De grappen van door House brengen hem door in op tv de problemen.

De in patholoog van het met ziekenhuis heeft met dringend hulp nodig. Maar hij op tv wantrouwt zijn eigen van collega's en wil op tv alleen worden behandeld door uit House. Maar die uit van is op pad de met Wilson en onbereikbaar. Het de team moet een in manier in vinden om de man uit te behandelen en hem te op laten uit geloven dat tijdens House de beslissingen neemt. Na de een gesprek met een het van patiënt overdenkt Chase de zijn carrière.

Een 6-jarig op tv meisje met een de zeldzame genetische in afwijking wordt het opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder de is van een arts en weet van veel over naar de aandoening. Het team op tv staat dan ook in op tijdens nauw overleg met op de moeder. Maar haar betrokkenheid zou op ook in een negatieve invloed op het door meisje kunnen hebben... van Ondertussen neemt met Wilson een besluit uit over zijn naar eigen behandeling tijdens en gaat hij er even met tussenuit met op House.

Het team op tv buigt een zich over een jongen die op nachtmerries heeft waarin het hij wordt gewurgd in en vervolgens snakkend een naar adem wakker in wordt. Zijn de opa denkt op dat hij bezeten is. Chase en de Park bespreken hun op tv erotische op dromen. Dominika ontdekt een een geheim dat haar relatie uit een met House bedreigt. Wilson vertelt House in over uit zijn ziekte.

Een met man wordt in het in ziekenhuis tijdens opgenomen omdat hij bloed huilt. het Het team ontdekt tijdens dat hij tijdens een bijzondere 'vriendin' heeft. in Ondertussen is House door op zoek naar nieuw op tv gezelschap, omdat naar zijn favoriete het prostituee ermee op stopt.

Na op tv een gevecht op de met ijsbaan begint een door ijshockeyspeler naar bloed te spugen. Hij in wordt opgenomen in het de ziekenhuis. Chase biedt Park van onderdak een na een ruzie de met haar moeder. door House vertelt Wilson dat hij naar mogelijk een zoontje een op tv heeft.

Het team houdt een zich bezig op tv met een soldaat van die wordt met beschuldigd van landverraad. Hij weigert op behandeld te worden van tijdens als hij geen informatie krijgt over op tv in zijn overleden vader, het een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams op en een het team zich zorgen om het House. Ze vermoeden dat de hij van ernstig ziek uit is.

Een blinde het man, op die op het punt staat de zijn vriendin ten huwelijk op op te vragen, wordt tijdens getroffen door een mysterieuze ziekte. Het tijdens gevaar bestaat door dat hij op naast zijn blindheid nog meer op beperkingen oploopt door van de behandeling. De een moeder van House de komt onverwacht tijdens op bezoek. tijdens Ze informeert hem met over haar nieuwe de liefde.

Een huwelijkscoach op stort in elkaar tijdens naar een presentatie. met Het team een ontdekt dat van zijn gedrag niet overeenkomt in met de boodschap een die hij tijdens verkondigt. House en zijn Oekraïense door vrouw tijdens bereiden een gesprek met de immigratiedienst met het voor. Ook wil House een teamleider de op tv benoemen.

Na zijn bijna-doodervaring naar twijfelt Chase naar of hij de terug wil in tijdens het team van House. Hij op tv tijdens behandelt een non een die op het punt staat haar een geloften uit af te leggen. Chase het kan het een goed met haar vinden in en dat op staat zijn beoordelingsvermogen een in de op weg.

Chase de is in levensgevaar nadat hij door is neergestoken door naar een patiënt het met een de psychose. Hierdoor wordt de werkwijze met het van het team van onder de loep genomen door Walter met Cofield, het op hoofd van de afdeling met neurologie. Hij dreigt met tijdens House terug naar de gevangenis te het naar sturen.

Het het team behandelt een een minderjarig meisje dat is van weggelopen van van huis. Ze heeft een operatie naar een nodig, maar daarvoor is toestemming tijdens van een ouder in of voogd nodig. het Het team brengt haar met in het contact met haar door moeder, een ex-drugsverslaafde. naar Ondertussen heeft Taub het met moeilijk een band te naar krijgen de met zijn jonge dochtertjes uit en chanteert op tv House Foreman met zijn op tv affaire.

Een Alzheimer-patiënt die een meedoet op aan een de medicijnonderzoek wordt plotseling van agressief en begint in over te geven. Voor het op team is het het lastig uit te ontdekken of van het gaat om naar nieuwe of reeds bestaande symptomen. Ondertussen naar zijn House in en Wilson geïntrigeerd in door een een vrouw die beweert een bewust in seksloos met huwelijk te een hebben.

juni 2019
08-03-2019 22:28

Special

House - Special

In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie.

07-03-2019 22:32

Everybody dies

House - Everybody dies

House verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. Zijn collega's maken zich grote zorgen. Na een gesprek met een drugsverslaafde patiënt neemt House een onomkeerbare beslissing over zijn leven.

06-03-2019 22:32

Holding on

House - Holding on

Een student krijgt last van duizeligheid en neusbloedingen. Hij wordt in het ziekenhuis opgenomen en het team ontdekt dat hij de stem van zijn dode broer hoort. Zijn de symptomen fysiek of mentaal van aard? De behandeling van Wilson heeft n...

05-03-2019 22:51

Post mortem

House - Post mortem

De patholoog van het ziekenhuis heeft dringend hulp nodig. Maar hij wantrouwt zijn eigen collega's en wil alleen worden behandeld door House. Maar die is op pad met Wilson en onbereikbaar. Het team moet een manier vinden om de man te behand...

04-03-2019 22:42

The c-word

House - The c-word

Een 6-jarig meisje met een zeldzame genetische afwijking wordt opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder is een arts en weet veel over de aandoening. Het team staat dan ook in nauw overleg met de moeder. Maar haar betrokkenheid zou ook een n...

01-03-2019 22:28

Body & soul

House - Body & soul

Het team buigt zich over een jongen die nachtmerries heeft waarin hij wordt gewurgd en vervolgens snakkend naar adem wakker wordt. Zijn opa denkt dat hij bezeten is. Chase en Park bespreken hun erotische dromen. Dominika ontdekt een geheim ...

28-02-2019 22:37

We need the eggs

House - We need the eggs

Een man wordt in het ziekenhuis opgenomen omdat hij bloed huilt. Het team ontdekt dat hij een bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen is House op zoek naar nieuw gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee stopt.

27-02-2019 22:27

Gut check

House - Gut check

Na een gevecht op de ijsbaan begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Chase biedt Park onderdak na een ruzie met haar moeder. House vertelt Wilson dat hij mogelijk een zoontje heeft.

26-02-2019 22:30

Blowing the whistle

House - Blowing the whistle

Het team houdt zich bezig met een soldaat die wordt beschuldigd van landverraad. Hij weigert behandeld te worden als hij geen informatie krijgt over zijn overleden vader, een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams en het team zich zorgen ...

25-02-2019 22:41

Love is blind

House - Love is blind

Een blinde man, die op het punt staat zijn vriendin ten huwelijk te vragen, wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat dat hij naast zijn blindheid nog meer beperkingen oploopt door de behandeling. De moeder van House k...

22-02-2019 22:56

Man of the house

House - Man of the house

Een huwelijkscoach stort in elkaar tijdens een presentatie. Het team ontdekt dat zijn gedrag niet overeenkomt met de boodschap die hij verkondigt. House en zijn Oekraïense vrouw bereiden een gesprek met de immigratiedienst voor. Ook wil Hou...

21-02-2019 22:40

Chase

House - Chase

Na zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase of hij terug wil in het team van House. Hij behandelt een non die op het punt staat haar geloften af te leggen. Chase kan het goed met haar vinden en dat staat zijn beoordelingsvermogen in de weg.

20-02-2019 22:35

Nobody's fault

House - Nobody's fault

Chase is in levensgevaar nadat hij is neergestoken door een patiënt met een psychose. Hierdoor wordt de werkwijze van het team onder de loep genomen door Walter Cofield, het hoofd van de afdeling neurologie. Hij dreigt House terug naar de g...

19-02-2019 23:02

Runaways

House - Runaways

Het team behandelt een minderjarig meisje dat is weggelopen van huis. Ze heeft een operatie nodig, maar daarvoor is toestemming van een ouder of voogd nodig. Het team brengt haar in contact met haar moeder, een ex-drugsverslaafde. Ondertuss...

18-02-2019 22:32

Better half

House - Better half

Een Alzheimer-patiënt die meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling agressief en begint over te geven. Voor het team is het lastig te ontdekken of het gaat om nieuwe of reeds bestaande symptomen. Ondertussen zijn House en Wilson ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House bij House liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House. Heb je een uitzending van House gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House gemist

De hitserie House draait om Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Uitzending gemist van House? Hier kun je alle uitzendingen van House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 160
  • Laatste uitzending op 08-03-2019 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord