Programma gemist?

Seizoen 5 naar - Aflevering 13 uit - Amerikaanse ziekenhuisserie. Big een Baby. Dr. het Cuddy heeft moeite om een band op tv met haar pleegbaby naar op een te bouwen en besluit meer uit tijd met haar een uit door te brengen. Cameron neemt door wat dagelijkse op tv taken van haar over, met waaronder op House in het een oog houden. Meteen ontstaat van er een kat-en-muisspelletje tussen de House en Cameron. het Dat komt het echter niet ten in goede van kinderverzorgster Sarah, die op tv plots bloed begon op te spuwen en de tijdens flauwviel in haar de klas. Ondertussen worstelt de Foreman met een ethisch dilemma: hij naar wil Thirteen helpen, een maar zo door zou hij dan een wel de resultaten met van de klinische proeven op tv op tv vertekenen.

Seizoen 5 - een op tv Aflevering 12 - Amerikaanse tijdens ziekenhuisserie. Painless. Dr. Cameron ontfermt de zich over de op tv financiële zaken van Dr. House. het In het ruil vraagt zij het Dr. House om de van toestand van patiënt met Jeff onder de loep van te nemen. Jeff van heeft een voortdurend ondraaglijke een pijn en probeerde meermaals op zelfmoord te plegen. Dr. naar House kan hiervan de meespreken, zelf lijdt hij tijdens ook onder de een onophoudelijke naar pijn in zijn op tv been. De door pijn verlichten door met een bad te door nemen is echter geen optie: de op een waterleiding in zijn huis is uit stuk. Bovendien kan door hij niet rekenen de op de hulp van de Dr. Cuddy: het naar combineren van in haar job in met het op pleegmoederschap blijkt moeilijker dan verwacht. Ondertussen met op probeert Thirteen Dr. Foreman te ontwijken, naar met maar die geeft niet zo gemakkelijk van op en tracht op tv haar te overhalen in om de samen iets te op tv gaan eten.

Seizoen 5 - door Aflevering de 11 - op tv Amerikaanse ziekenhuisserie. Joy to the World. Tijdens een door schooloptreden het valt de gepeste, zestienjarige in Natalie onverklaarbaar in flauw. Dr. Cuddy in en Dr. Kutner voelen van zich, elk met voor hun op eigen redenen, persoonlijk aangesproken tijdens en doen er uit alles aan om het in onderzoek tot een goed naar einde te brengen. van in De spanning tussen Dr. House en met Dr. Cuddy van is echter nog steeds uit te snijden, op tv wat zich afzet in op het humeur van op Dr. House. in Dr. in Wilson daagt hem dan ook een uit om, omwille de van het aankomende uit kerstfeest, door voor één keer eens aardig door te zijn een tegen zijn patiënten. de Ondertussen tikt Thirteen Dr. Foreman naar op de vingers het over de zijn omgang met met de andere Huntingtonpatiënten tijdens de uit klinische uit proeven.

Een uit bekende fitnessprofessional stort ineen tijdens uit van de opnames van uit een reclamespot. Haar toestand is door mogelijk veroorzaakt door haar op dieet. Thirteen doet in op tv mee aan een tijdens klinische studie die wordt geleid door het Foreman. Cuddy's kantoor met wordt gerepareerd, op dus neemt ze tijdelijk van uit haar intrek in van het kantoor van tijdens House.

Een man met op tv een onbekende ziekte in gaat heel tijdens ver door om een diagnose te de krijgen: hij op gijzelt House, Thirteen en een op aantal in patiënten. Hij dwingt Thirteen om op tv als proefkonijn op te dienen voor de op behandeling, dus moet House met uit extra goed zijn best de doen.

Een 16-jarig meisje, de dat een zelfstandig leeft sinds met de dood van haar ouders, met stort in uit tijdens haar werk in in een fabriek. de Foreman krijgt van van House geen toestemming om op tv een klinische studie op op uit te voeren. Als van hij er van toch aan begint, loopt van het fout. Foreman van begint te twijfelen aan zijn in de kunde.

Een tijdens man met ernstige pleinvrees op wordt ziek. Hij tijdens durft zijn het woning niet te verlaten, uit dus gaat het van team op op huisbezoek. Als zijn het conditie achteruit een gaat, bedenkt het team een plan op om met hem toch op naar het ziekenhuis te krijgen. Cameron van uit en Chase werken op tv ondertussen aan hun relatie en uit House wordt uit helemaal gek van naar de jeuk.

Een uit man van middelbare in leeftijd slaapwandelt en met heeft last een van blackouts. Zijn het dochter vertoont dezelfde de symptomen. Hun toestand gaat snel naar achteruit. op House ontdekt dat Cuddy een door baby gaat adopteren. Maar tijdens voor het zover de is, het onderzoekt ze de biologische tijdens moeder.

Thirteen een heeft een uit onenightstand met een vrouw die ze de even later in naar het een ziekenhuis moet brengen op omdat ze de een toeval krijgt. House ziet tijdens dit als naar een kans om meer op tv te weten te de komen het over het privéleven van tijdens Thirteen.

Het team door onderzoekt wat een jonge van op vrouw mankeert. Zij door was in China in op zoek naar haar biologische ouders tijdens een toen ze plotseling ziek werd. naar House is, een met tegenzin, op weg op naar de begrafenis op tv van op zijn vader en staat zijn met team telefonisch in bij.

Een kunstschilder wordt met het in zijn werk gehinderd de door een medische aandoening. op tv Hij ontkent dat uit er iets aan de uit door hand is en in wil niet onderzocht het worden. Dat wekt wantrouwen naar bij House. uit Ondertussen laat House zijn privédetective het van leven van het Cuddy en zijn teamleden in naar in de gaten naar houden.

Meerdere in mensen zijn plotseling overleden. Het door enige dat zij op tv gemeen hebben naar met elkaar, de is dat zij een orgaan tijdens hebben ontvangen door van dezelfde het donor. Het team doet er met alles de aan om van twee resterende orgaanontvangers in leven op te houden. in House huurt een privédetective uit in om Wilson naar te door bespioneren.

Het is twee van maanden na de met dood van het Amber. Wilson heeft het op tv er naar zwaar mee en zegt zijn naar baan op op. Cuddy probeert wanhopig de met verstoorde op tv vriendschap tussen Wilson en met House te herstellen. Ondertussen op tv heeft Thirteen uit het druk met op haar eigen met gezondheidsproblemen.

Na uit het busongeluk de probeert House zich nog steeds alle uit details te op herinneren rondom van de patiënt uit met zijn flashbacks. Hierdoor komt naar de relatie op tussen House en Wilson met onder druk te met staan.

House raakt in betrokken bij een busongeluk. in Hij in is gewond het aan zijn hoofd in en probeert zich te herinneren wat naar er precies met is gebeurd. Hij krijgt door flashbacks op van iemand die hij vlak tijdens met voor het ongeluk heeft gezien. Die door persoon op heeft mogelijk een dodelijke een aandoening. Om deze man van of vrouw te van redden, moet House de alleen nog achterhalen de wie deze uit persoon op is...

november 2018
16-11-2018 23:06

House

House - House

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Big Baby. Dr. Cuddy heeft moeite om een band met haar pleegbaby op te bouwen en besluit meer tijd met haar door te brengen. Cameron neemt wat dagelijkse taken van haar over, waarond...

15-11-2018 22:37

House

House - House

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Painless. Dr. Cameron ontfermt zich over de financiële zaken van Dr. House. In ruil vraagt zij Dr. House om de toestand van patiënt Jeff onder de loep te nemen. Jeff heeft voortdure...

14-11-2018 22:46

House

House - House

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Joy to the World. Tijdens een schooloptreden valt de gepeste, zestienjarige Natalie onverklaarbaar flauw. Dr. Cuddy en Dr. Kutner voelen zich, elk voor hun eigen redenen, persoonlij...

13-11-2018 23:06

Let them eat cake

House - Let them eat cake

Een bekende fitnessprofessional stort ineen tijdens de opnames van een reclamespot. Haar toestand is mogelijk veroorzaakt door haar dieet. Thirteen doet mee aan een klinische studie die wordt geleid door Foreman. Cuddy's kantoor wordt gerep...

12-11-2018 22:46

Last resort

House - Last resort

Een man met een onbekende ziekte gaat heel ver om een diagnose te krijgen: hij gijzelt House, Thirteen en een aantal patiënten. Hij dwingt Thirteen om als proefkonijn te dienen voor de behandeling, dus moet House extra goed zijn best doen.

09-11-2018 22:45

Emancipation

House - Emancipation

Een 16-jarig meisje, dat zelfstandig leeft sinds de dood van haar ouders, stort in tijdens haar werk in een fabriek. Foreman krijgt van House geen toestemming om een klinische studie uit te voeren. Als hij er toch aan begint, loopt het fout...

08-11-2018 22:36

The itch

House - The itch

Een man met ernstige pleinvrees wordt ziek. Hij durft zijn woning niet te verlaten, dus gaat het team op huisbezoek. Als zijn conditie achteruit gaat, bedenkt het team een plan om hem toch naar het ziekenhuis te krijgen. Cameron en Chase we...

07-11-2018 22:46

Joy

House - Joy

Een man van middelbare leeftijd slaapwandelt en heeft last van blackouts. Zijn dochter vertoont dezelfde symptomen. Hun toestand gaat snel achteruit. House ontdekt dat Cuddy een baby gaat adopteren. Maar voor het zover is, onderzoekt ze de ...

06-11-2018 22:49

Lucky Thirteen

House - Lucky Thirteen

Thirteen heeft een onenightstand met een vrouw die ze even later naar het ziekenhuis moet brengen omdat ze een toeval krijgt. House ziet dit als een kans om meer te weten te komen over het privéleven van Thirteen.

05-11-2018 23:05

Birthmarks

House - Birthmarks

Het team onderzoekt wat een jonge vrouw mankeert. Zij was in China op zoek naar haar biologische ouders toen ze plotseling ziek werd. House is, met tegenzin, op weg naar de begrafenis van zijn vader en staat zijn team telefonisch bij.

02-11-2018 22:40

Adverse events

House - Adverse events

Een kunstschilder wordt in zijn werk gehinderd door een medische aandoening. Hij ontkent dat er iets aan de hand is en wil niet onderzocht worden. Dat wekt wantrouwen bij House. Ondertussen laat House zijn privédetective het leven van Cuddy...

01-11-2018 22:38

Not cancer

House - Not cancer

Meerdere mensen zijn plotseling overleden. Het enige dat zij gemeen hebben met elkaar, is dat zij een orgaan hebben ontvangen van dezelfde donor. Het team doet er alles aan om twee resterende orgaanontvangers in leven te houden. House huurt...

31-10-2018 22:45

Dying changes everything

House - Dying changes everything

Het is twee maanden na de dood van Amber. Wilson heeft het er zwaar mee en zegt zijn baan op. Cuddy probeert wanhopig de verstoorde vriendschap tussen Wilson en House te herstellen. Ondertussen heeft Thirteen het druk met haar eigen gezondh...

30-10-2018 22:31

Wilson's heart

House - Wilson's heart

Na het busongeluk probeert House zich nog steeds alle details te herinneren rondom de patiënt uit zijn flashbacks. Hierdoor komt de relatie tussen House en Wilson onder druk te staan.

29-10-2018 22:35

's head

House - 's head

House raakt betrokken bij een busongeluk. Hij is gewond aan zijn hoofd en probeert zich te herinneren wat er precies is gebeurd. Hij krijgt flashbacks van iemand die hij vlak voor het ongeluk heeft gezien. Die persoon heeft mogelijk een dod...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House bij House liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House. Heb je een uitzending van House gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House gemist

De hitserie House draait om Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Uitzending gemist van House? Hier kun je alle uitzendingen van House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 81
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 23:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord