Programma gemist?

In op tv deze special een wordt teruggeblikt op een acht seizoenen 'House'. De acteurs de en producenten tijdens doen hun van verhaal en geven een blik achter met de schermen de van deze spraakmakende de serie.

House verdwijnt om uit van een nieuwe gevangenisstraf op tv te ontlopen. Zijn door collega's maken zich grote door zorgen. Na een gesprek met met een de drugsverslaafde patiënt neemt House een een onomkeerbare beslissing over van zijn uit leven.

Een student krijgt het last van duizeligheid de en neusbloedingen. de Hij wordt in het de ziekenhuis een opgenomen en de het team ontdekt door dat hij de stem van zijn met dode broer op tv hoort. Zijn op tv de symptomen van fysiek of mentaal een van aard? De behandeling in van Wilson heeft niet gewerkt. een Hij op tv krijgt advies van Thirteen. De tijdens grappen van House op tv brengen in hem in de op tv problemen.

De patholoog tijdens van het ziekenhuis met heeft dringend het hulp nodig. het Maar hij wantrouwt zijn eigen het collega's en wil alleen op worden behandeld door een House. Maar op die is op pad door met tijdens Wilson en onbereikbaar. in Het team moet een met manier in vinden om de man te met behandelen en hem met te de laten geloven dat House de op tv beslissingen neemt. Na een van gesprek met naar een patiënt overdenkt Chase een zijn van carrière.

Een 6-jarig meisje door met een op zeldzame genetische afwijking wordt op tv opgenomen in naar het ziekenhuis. in Haar moeder is een arts tijdens en weet veel tijdens over de van aandoening. de Het team staat dan tijdens ook in de nauw overleg met de naar moeder. Maar haar in betrokkenheid zou ook het een negatieve invloed op het in meisje kunnen met hebben... Ondertussen neemt het Wilson naar een besluit over zijn het eigen behandeling en gaat in hij er even tussenuit de naar met House.

Het in team buigt de zich over een jongen in die nachtmerries heeft waarin hij in wordt met gewurgd en vervolgens naar snakkend naar adem naar wakker wordt. Zijn uit opa denkt dat hij bezeten naar is. Chase en uit een Park bespreken hun erotische dromen. Dominika naar ontdekt in een geheim de dat haar relatie met House bedreigt. op Wilson vertelt op tv House over een zijn ziekte.

Een man wordt op in door het ziekenhuis opgenomen omdat hij het de bloed huilt. Het team ontdekt dat in hij een bijzondere met in 'vriendin' heeft. Ondertussen is op House op zoek met naar nieuw gezelschap, omdat tijdens zijn favoriete prostituee door ermee tijdens stopt.

Na een een gevecht op tijdens de ijsbaan het begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. op tv Hij wordt opgenomen met in op het ziekenhuis. naar Chase biedt Park onderdak na door een ruzie met met haar moeder. House van vertelt door Wilson dat hij mogelijk een op tv zoontje de heeft.

Het team houdt het zich tijdens bezig met een in soldaat die wordt beschuldigd van naar landverraad. Hij de weigert behandeld te op worden als in hij geen informatie krijgt naar over zijn overleden een vader, het een oorlogsveteraan. Ondertussen met maken Adams en het team zich door zorgen om House. met Ze vermoeden dat het door hij ernstig ziek met is.

Een blinde man, op tv die tijdens op het punt staat het zijn vriendin ten huwelijk op tv met te vragen, wordt getroffen door een het de mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat een dat hij naast de zijn blindheid nog op meer een beperkingen oploopt door een de behandeling. De uit moeder van House op tv komt onverwacht op bezoek. Ze informeert uit met hem over haar de nieuwe liefde.

Een van huwelijkscoach stort in met elkaar tijdens in een presentatie. Het team de ontdekt dat zijn gedrag een niet overeenkomt met de op boodschap die door hij verkondigt. House in en zijn het Oekraïense vrouw bereiden een gesprek in in met de immigratiedienst op voor. Ook wil House een teamleider door in benoemen.

Na zijn naar bijna-doodervaring twijfelt Chase of op hij in terug wil uit in het team van House. Hij op tv door behandelt een non die een op het naar punt staat haar geloften af te van leggen. op Chase kan het van goed met haar vinden en door dat op staat zijn beoordelingsvermogen tijdens in de een weg.

Chase is in op tv levensgevaar nadat hij met is door neergestoken door een met patiënt met een met psychose. Hierdoor in wordt de werkwijze van het team met onder de loep in genomen tijdens door Walter van Cofield, het hoofd van de afdeling de neurologie. op tv Hij dreigt een House terug naar de gevangenis te het tijdens sturen.

Het team behandelt uit tijdens een minderjarig meisje dat de is weggelopen van huis. Ze op heeft tijdens een operatie nodig, maar daarvoor van is toestemming door van een ouder of van in voogd nodig. Het team brengt haar naar uit in contact met haar moeder, de een ex-drugsverslaafde. tijdens Ondertussen heeft Taub het tijdens moeilijk op een band te krijgen met een zijn jonge dochtertjes naar en op chanteert House Foreman met zijn de affaire.

Een Alzheimer-patiënt een die in meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling in agressief een en begint over te geven. een Voor het team het op tv is het lastig te ontdekken of naar het uit gaat om nieuwe of reeds in bestaande symptomen. naar Ondertussen zijn naar House en Wilson geïntrigeerd het door een vrouw door die beweert op tv een bewust op seksloos huwelijk te de hebben.

oktober 2020
13-11-2019 22:43

Special

House - Special

In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie.

12-11-2019 22:38

Everybody dies

House - Everybody dies

House verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. Zijn collega's maken zich grote zorgen. Na een gesprek met een drugsverslaafde patiënt neemt House een onomkeerbare beslissing over zijn leven.

11-11-2019 22:15

Holding on

House - Holding on

Een student krijgt last van duizeligheid en neusbloedingen. Hij wordt in het ziekenhuis opgenomen en het team ontdekt dat hij de stem van zijn dode broer hoort. Zijn de symptomen fysiek of mentaal van aard? De behandeling van Wilson heeft n...

08-11-2019 22:15

Post mortem

House - Post mortem

De patholoog van het ziekenhuis heeft dringend hulp nodig. Maar hij wantrouwt zijn eigen collega's en wil alleen worden behandeld door House. Maar die is op pad met Wilson en onbereikbaar. Het team moet een manier vinden om de man te behand...

07-11-2019 22:44

The c-word

House - The c-word

Een 6-jarig meisje met een zeldzame genetische afwijking wordt opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder is een arts en weet veel over de aandoening. Het team staat dan ook in nauw overleg met de moeder. Maar haar betrokkenheid zou ook een n...

06-11-2019 22:43

Body & soul

House - Body & soul

Het team buigt zich over een jongen die nachtmerries heeft waarin hij wordt gewurgd en vervolgens snakkend naar adem wakker wordt. Zijn opa denkt dat hij bezeten is. Chase en Park bespreken hun erotische dromen. Dominika ontdekt een geheim ...

05-11-2019 23:11

We need the eggs

House - We need the eggs

Een man wordt in het ziekenhuis opgenomen omdat hij bloed huilt. Het team ontdekt dat hij een bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen is House op zoek naar nieuw gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee stopt.

04-11-2019 23:18

Gut check

House - Gut check

Na een gevecht op de ijsbaan begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Chase biedt Park onderdak na een ruzie met haar moeder. House vertelt Wilson dat hij mogelijk een zoontje heeft.

01-11-2019 22:39

Blowing the whistle

House - Blowing the whistle

Het team houdt zich bezig met een soldaat die wordt beschuldigd van landverraad. Hij weigert behandeld te worden als hij geen informatie krijgt over zijn overleden vader, een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams en het team zich zorgen ...

31-10-2019 22:44

Love is blind

House - Love is blind

Een blinde man, die op het punt staat zijn vriendin ten huwelijk te vragen, wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat dat hij naast zijn blindheid nog meer beperkingen oploopt door de behandeling. De moeder van House k...

30-10-2019 22:44

Man of the house

House - Man of the house

Een huwelijkscoach stort in elkaar tijdens een presentatie. Het team ontdekt dat zijn gedrag niet overeenkomt met de boodschap die hij verkondigt. House en zijn Oekraïense vrouw bereiden een gesprek met de immigratiedienst voor. Ook wil Hou...

29-10-2019 22:15

Chase

House - Chase

Na zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase of hij terug wil in het team van House. Hij behandelt een non die op het punt staat haar geloften af te leggen. Chase kan het goed met haar vinden en dat staat zijn beoordelingsvermogen in de weg.

28-10-2019 22:49

Nobody's fault

House - Nobody's fault

Chase is in levensgevaar nadat hij is neergestoken door een patiënt met een psychose. Hierdoor wordt de werkwijze van het team onder de loep genomen door Walter Cofield, het hoofd van de afdeling neurologie. Hij dreigt House terug naar de g...

25-10-2019 22:28

Runaways

House - Runaways

Het team behandelt een minderjarig meisje dat is weggelopen van huis. Ze heeft een operatie nodig, maar daarvoor is toestemming van een ouder of voogd nodig. Het team brengt haar in contact met haar moeder, een ex-drugsverslaafde. Ondertuss...

24-10-2019 22:45

Better half

House - Better half

Een Alzheimer-patiënt die meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling agressief en begint over te geven. Voor het team is het lastig te ontdekken of het gaat om nieuwe of reeds bestaande symptomen. Ondertussen zijn House en Wilson ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House bij House liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House. Heb je een uitzending van House gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House gemist

De hitserie House draait om Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Uitzending gemist van House? Hier kun je alle uitzendingen van House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 251
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!