Programma gemist?

In door deze special wordt door teruggeblikt op acht op seizoenen 'House'. De een acteurs en producenten doen hun de verhaal op tv en geven een blik uit achter de uit schermen van deze spraakmakende de serie.

House door verdwijnt om een nieuwe op tv gevangenisstraf de te ontlopen. Zijn collega's uit maken zich naar grote zorgen. Na tijdens een gesprek met een drugsverslaafde patiënt naar neemt House een de op tv onomkeerbare beslissing over zijn van leven.

Een student in krijgt last van duizeligheid op en door neusbloedingen. Hij wordt een in het ziekenhuis opgenomen tijdens en het team uit ontdekt dat op tv hij de stem door van zijn dode broer door hoort. Zijn de symptomen van het fysiek of mentaal op van aard? De behandeling uit van Wilson heeft niet met gewerkt. Hij krijgt advies met van Thirteen. in De grappen van House op tv op brengen hem in een de problemen.

De naar patholoog van het ziekenhuis heeft in dringend naar hulp nodig. Maar hij naar wantrouwt zijn eigen collega's uit van en wil alleen worden behandeld in door House. het Maar die is op pad in met Wilson door en onbereikbaar. Het team van moet een op tv manier op vinden om de man te behandelen de en hem tijdens te het laten geloven dat House de beslissingen naar uit neemt. Na een gesprek met een op tv naar patiënt overdenkt Chase zijn de carrière.

Een 6-jarig uit meisje naar met een zeldzame genetische afwijking het wordt opgenomen in een het ziekenhuis. een Haar moeder is een naar arts en weet het veel over op tv de aandoening. uit Het team staat op dan ook in nauw naar overleg met de moeder. op tv Maar haar van betrokkenheid zou ook een in negatieve uit invloed op het meisje kunnen naar hebben... Ondertussen neemt naar Wilson naar een besluit over zijn eigen het behandeling en gaat hij uit er in even tussenuit met door House.

Het team op buigt zich over een op jongen die nachtmerries uit heeft waarin uit hij op wordt gewurgd en vervolgens snakkend tijdens naar het adem wakker wordt. Zijn opa denkt met dat hij in bezeten is. naar Chase en Park in bespreken hun erotische in dromen. Dominika ontdekt een op tv geheim dat haar het relatie met op tv House bedreigt. Wilson met vertelt House over zijn van ziekte.

Een op man wordt uit in het ziekenhuis van opgenomen omdat hij bloed op huilt. Het naar team ontdekt dat hij op een bijzondere 'vriendin' heeft. de Ondertussen is House op naar zoek op tv naar nieuw gezelschap, omdat door zijn van favoriete prostituee ermee tijdens stopt.

Na uit een gevecht op op de ijsbaan de begint een ijshockeyspeler in bloed te spugen. door Hij wordt opgenomen in het het ziekenhuis. op Chase biedt Park tijdens onderdak na een ruzie met haar in moeder. het House vertelt Wilson dat door hij mogelijk de een zoontje van heeft.

Het op tv team houdt zich tijdens bezig met de een soldaat die wordt beschuldigd van naar landverraad. Hij weigert op tv een behandeld te worden als hij tijdens geen informatie in krijgt over met zijn overleden vader, met een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams en het het team zich naar zorgen om een House. Ze vermoeden dat met hij ernstig ziek met een is.

Een uit blinde man, die naar op het punt staat zijn naar vriendin ten het huwelijk te vragen, op wordt getroffen door een in een mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat een dat op tv hij naast zijn blindheid nog in meer beperkingen oploopt met door de behandeling. tijdens De moeder van House van een komt onverwacht op bezoek. Ze informeert naar hem over in haar naar nieuwe liefde.

Een het huwelijkscoach stort in van elkaar tijdens een presentatie. met Het team ontdekt door dat in zijn gedrag niet overeenkomt met tijdens de boodschap die met hij verkondigt. House door en uit zijn Oekraïense vrouw bereiden van een gesprek de met de immigratiedienst uit voor. Ook wil House een uit teamleider van benoemen.

Na naar zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase of uit hij in terug wil in het naar team van House. Hij op tv behandelt een tijdens non die een op het op tv punt staat haar geloften af te tijdens leggen. de Chase kan het met goed met haar vinden een en dat met staat zijn beoordelingsvermogen met in de naar weg.

Chase is in op tv levensgevaar uit nadat hij is neergestoken door op een patiënt met uit een psychose. Hierdoor de wordt de werkwijze met van naar het team onder op tv de loep genomen door met Walter Cofield, door het hoofd van de naar afdeling neurologie. Hij dreigt een van House terug naar de tijdens gevangenis te van sturen.

Het team behandelt op uit een minderjarig meisje dat op is weggelopen van met huis. Ze uit heeft een operatie nodig, maar uit daarvoor is toestemming door van een een ouder of voogd de nodig. Het team brengt haar naar uit in contact met op haar moeder, een ex-drugsverslaafde. Ondertussen van heeft op Taub het moeilijk een op band te krijgen de met zijn jonge dochtertjes op en op tv chanteert House Foreman met het zijn affaire.

Een Alzheimer-patiënt door die meedoet aan een met naar medicijnonderzoek wordt plotseling naar agressief en begint over te geven. op tv Voor het team tijdens is uit het lastig te ontdekken uit of het gaat om een nieuwe op tv of reeds bestaande symptomen. op Ondertussen zijn House en op Wilson het geïntrigeerd door een vrouw een die beweert een tijdens bewust seksloos huwelijk naar te op tv hebben.

juli 2020
13-11-2019 22:43

Special

House - Special

In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie.

12-11-2019 22:38

Everybody dies

House - Everybody dies

House verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. Zijn collega's maken zich grote zorgen. Na een gesprek met een drugsverslaafde patiënt neemt House een onomkeerbare beslissing over zijn leven.

11-11-2019 22:15

Holding on

House - Holding on

Een student krijgt last van duizeligheid en neusbloedingen. Hij wordt in het ziekenhuis opgenomen en het team ontdekt dat hij de stem van zijn dode broer hoort. Zijn de symptomen fysiek of mentaal van aard? De behandeling van Wilson heeft n...

08-11-2019 22:15

Post mortem

House - Post mortem

De patholoog van het ziekenhuis heeft dringend hulp nodig. Maar hij wantrouwt zijn eigen collega's en wil alleen worden behandeld door House. Maar die is op pad met Wilson en onbereikbaar. Het team moet een manier vinden om de man te behand...

07-11-2019 22:44

The c-word

House - The c-word

Een 6-jarig meisje met een zeldzame genetische afwijking wordt opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder is een arts en weet veel over de aandoening. Het team staat dan ook in nauw overleg met de moeder. Maar haar betrokkenheid zou ook een n...

06-11-2019 22:43

Body & soul

House - Body & soul

Het team buigt zich over een jongen die nachtmerries heeft waarin hij wordt gewurgd en vervolgens snakkend naar adem wakker wordt. Zijn opa denkt dat hij bezeten is. Chase en Park bespreken hun erotische dromen. Dominika ontdekt een geheim ...

05-11-2019 23:11

We need the eggs

House - We need the eggs

Een man wordt in het ziekenhuis opgenomen omdat hij bloed huilt. Het team ontdekt dat hij een bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen is House op zoek naar nieuw gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee stopt.

04-11-2019 23:18

Gut check

House - Gut check

Na een gevecht op de ijsbaan begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Chase biedt Park onderdak na een ruzie met haar moeder. House vertelt Wilson dat hij mogelijk een zoontje heeft.

01-11-2019 22:39

Blowing the whistle

House - Blowing the whistle

Het team houdt zich bezig met een soldaat die wordt beschuldigd van landverraad. Hij weigert behandeld te worden als hij geen informatie krijgt over zijn overleden vader, een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams en het team zich zorgen ...

31-10-2019 22:44

Love is blind

House - Love is blind

Een blinde man, die op het punt staat zijn vriendin ten huwelijk te vragen, wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat dat hij naast zijn blindheid nog meer beperkingen oploopt door de behandeling. De moeder van House k...

30-10-2019 22:44

Man of the house

House - Man of the house

Een huwelijkscoach stort in elkaar tijdens een presentatie. Het team ontdekt dat zijn gedrag niet overeenkomt met de boodschap die hij verkondigt. House en zijn Oekraïense vrouw bereiden een gesprek met de immigratiedienst voor. Ook wil Hou...

29-10-2019 22:15

Chase

House - Chase

Na zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase of hij terug wil in het team van House. Hij behandelt een non die op het punt staat haar geloften af te leggen. Chase kan het goed met haar vinden en dat staat zijn beoordelingsvermogen in de weg.

28-10-2019 22:49

Nobody's fault

House - Nobody's fault

Chase is in levensgevaar nadat hij is neergestoken door een patiënt met een psychose. Hierdoor wordt de werkwijze van het team onder de loep genomen door Walter Cofield, het hoofd van de afdeling neurologie. Hij dreigt House terug naar de g...

25-10-2019 22:28

Runaways

House - Runaways

Het team behandelt een minderjarig meisje dat is weggelopen van huis. Ze heeft een operatie nodig, maar daarvoor is toestemming van een ouder of voogd nodig. Het team brengt haar in contact met haar moeder, een ex-drugsverslaafde. Ondertuss...

24-10-2019 22:45

Better half

House - Better half

Een Alzheimer-patiënt die meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling agressief en begint over te geven. Voor het team is het lastig te ontdekken of het gaat om nieuwe of reeds bestaande symptomen. Ondertussen zijn House en Wilson ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House bij House liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House. Heb je een uitzending van House gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House gemist

De hitserie House draait om Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Uitzending gemist van House? Hier kun je alle uitzendingen van House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 251
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!