Programma gemist?

In van deze special door wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. het op De acteurs en producenten doen op tv hun verhaal een en geven een blik achter naar de schermen van op tv deze spraakmakende een serie.

House verdwijnt op om een tijdens nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. de Zijn collega's maken zich op het grote zorgen. Na het een gesprek met een naar drugsverslaafde patiënt neemt tijdens House een onomkeerbare beslissing op tv over zijn op leven.

Een naar student krijgt een last van duizeligheid tijdens en neusbloedingen. Hij wordt met in het door ziekenhuis opgenomen en het team ontdekt op dat hij de de stem het van zijn dode broer hoort. met Zijn de uit symptomen fysiek door of mentaal van het aard? De behandeling van Wilson met heeft niet op tv gewerkt. Hij krijgt van advies van uit Thirteen. De met grappen van House brengen hem in de de in problemen.

De patholoog uit van het het ziekenhuis heeft dringend hulp nodig. tijdens Maar met hij wantrouwt naar zijn eigen collega's en wil met alleen worden behandeld van door House. Maar een die is van op pad met Wilson en van onbereikbaar. uit Het team moet een manier het vinden de om de man te behandelen het en hem in te laten geloven dat het House de beslissingen naar neemt. Na in een gesprek met een tijdens op tv patiënt overdenkt Chase zijn tijdens carrière.

Een 6-jarig uit meisje met een zeldzame het van genetische afwijking wordt opgenomen naar in het ziekenhuis. de Haar moeder is met een arts en weet de veel over de op tv aandoening. op Het team staat dan ook uit in nauw overleg met van de moeder. uit Maar haar betrokkenheid zou uit ook naar een negatieve invloed op het het meisje kunnen hebben... een Ondertussen neemt het Wilson een besluit het over zijn eigen behandeling een en gaat door hij er een even tussenuit met met House.

Het van team buigt zich naar over een van jongen die nachtmerries heeft waarin hij de naar wordt gewurgd en vervolgens snakkend de naar adem van wakker wordt. Zijn opa met denkt dat tijdens hij bezeten is. naar Chase en Park bespreken tijdens hun in erotische dromen. Dominika ontdekt een tijdens geheim dat haar op relatie met House bedreigt. door Wilson vertelt House de met over zijn ziekte.

Een naar man wordt in het ziekenhuis op opgenomen naar omdat hij bloed huilt. het Het team ontdekt tijdens dat hij een naar bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen het is House naar op zoek naar op tv nieuw tijdens gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee tijdens ermee van stopt.

Na een gevecht uit op de ijsbaan het van begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. in Hij wordt in opgenomen in het van ziekenhuis. Chase biedt met Park onderdak na in een ruzie met naar haar moeder. de House vertelt Wilson dat op tv hij mogelijk met een zoontje van heeft.

Het door team houdt in zich bezig met een soldaat uit die wordt beschuldigd in van landverraad. Hij de weigert door behandeld te worden als hij geen in informatie een krijgt over zijn overleden vader, van een oorlogsveteraan. op Ondertussen het maken Adams en het een team zich tijdens zorgen om House. Ze vermoeden met dat hij met ernstig ziek een is.

Een blinde man, op tv die op het van de punt staat zijn vriendin ten het huwelijk uit te vragen, wordt getroffen door op tv een mysterieuze ziekte. uit Het met gevaar bestaat dat in hij naast zijn naar blindheid nog meer beperkingen oploopt de door de tijdens behandeling. De moeder tijdens van House in komt onverwacht op bezoek. tijdens Ze informeert uit hem over haar in nieuwe liefde.

Een huwelijkscoach stort van in elkaar van tijdens uit een presentatie. Het op team ontdekt dat uit zijn gedrag niet het overeenkomt met de een boodschap die hij naar verkondigt. House en zijn Oekraïense vrouw met bereiden een het gesprek met het de immigratiedienst voor. Ook tijdens wil House de een teamleider op benoemen.

Na zijn naar bijna-doodervaring twijfelt Chase in of hij terug het wil in met het team van naar House. Hij behandelt een non op die het op het punt staat in haar geloften af met te met leggen. Chase kan het uit goed met het haar vinden en met dat staat zijn beoordelingsvermogen in de met op tv weg.

Chase is in een levensgevaar nadat tijdens hij is met neergestoken door een patiënt een met een een psychose. Hierdoor wordt de werkwijze op de van het team onder de loep tijdens een genomen door Walter Cofield, tijdens het hoofd van de de afdeling neurologie. op tv Hij dreigt House terug het naar de met gevangenis te een sturen.

Het tijdens team behandelt een minderjarig tijdens meisje de dat is weggelopen van uit huis. Ze heeft een operatie naar van nodig, maar daarvoor is toestemming van van een ouder of de voogd uit nodig. Het team brengt met haar in met contact met haar moeder, een uit ex-drugsverslaafde. Ondertussen op tv heeft Taub naar het moeilijk het een band te krijgen met tijdens zijn jonge uit dochtertjes en chanteert House Foreman het van met zijn affaire.

Een een Alzheimer-patiënt die een meedoet aan een medicijnonderzoek wordt naar plotseling tijdens agressief en begint over te van geven. Voor het team op tv is op tv het lastig te in ontdekken of het gaat om door op tv nieuwe of reeds bestaande symptomen. tijdens Ondertussen van zijn House en Wilson de geïntrigeerd door op tv een vrouw die naar beweert een bewust seksloos tijdens huwelijk te het hebben.

augustus 2020
13-11-2019 22:43

Special

House - Special

In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie.

12-11-2019 22:38

Everybody dies

House - Everybody dies

House verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. Zijn collega's maken zich grote zorgen. Na een gesprek met een drugsverslaafde patiënt neemt House een onomkeerbare beslissing over zijn leven.

11-11-2019 22:15

Holding on

House - Holding on

Een student krijgt last van duizeligheid en neusbloedingen. Hij wordt in het ziekenhuis opgenomen en het team ontdekt dat hij de stem van zijn dode broer hoort. Zijn de symptomen fysiek of mentaal van aard? De behandeling van Wilson heeft n...

08-11-2019 22:15

Post mortem

House - Post mortem

De patholoog van het ziekenhuis heeft dringend hulp nodig. Maar hij wantrouwt zijn eigen collega's en wil alleen worden behandeld door House. Maar die is op pad met Wilson en onbereikbaar. Het team moet een manier vinden om de man te behand...

07-11-2019 22:44

The c-word

House - The c-word

Een 6-jarig meisje met een zeldzame genetische afwijking wordt opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder is een arts en weet veel over de aandoening. Het team staat dan ook in nauw overleg met de moeder. Maar haar betrokkenheid zou ook een n...

06-11-2019 22:43

Body & soul

House - Body & soul

Het team buigt zich over een jongen die nachtmerries heeft waarin hij wordt gewurgd en vervolgens snakkend naar adem wakker wordt. Zijn opa denkt dat hij bezeten is. Chase en Park bespreken hun erotische dromen. Dominika ontdekt een geheim ...

05-11-2019 23:11

We need the eggs

House - We need the eggs

Een man wordt in het ziekenhuis opgenomen omdat hij bloed huilt. Het team ontdekt dat hij een bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen is House op zoek naar nieuw gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee stopt.

04-11-2019 23:18

Gut check

House - Gut check

Na een gevecht op de ijsbaan begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Chase biedt Park onderdak na een ruzie met haar moeder. House vertelt Wilson dat hij mogelijk een zoontje heeft.

01-11-2019 22:39

Blowing the whistle

House - Blowing the whistle

Het team houdt zich bezig met een soldaat die wordt beschuldigd van landverraad. Hij weigert behandeld te worden als hij geen informatie krijgt over zijn overleden vader, een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams en het team zich zorgen ...

31-10-2019 22:44

Love is blind

House - Love is blind

Een blinde man, die op het punt staat zijn vriendin ten huwelijk te vragen, wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat dat hij naast zijn blindheid nog meer beperkingen oploopt door de behandeling. De moeder van House k...

30-10-2019 22:44

Man of the house

House - Man of the house

Een huwelijkscoach stort in elkaar tijdens een presentatie. Het team ontdekt dat zijn gedrag niet overeenkomt met de boodschap die hij verkondigt. House en zijn Oekraïense vrouw bereiden een gesprek met de immigratiedienst voor. Ook wil Hou...

29-10-2019 22:15

Chase

House - Chase

Na zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase of hij terug wil in het team van House. Hij behandelt een non die op het punt staat haar geloften af te leggen. Chase kan het goed met haar vinden en dat staat zijn beoordelingsvermogen in de weg.

28-10-2019 22:49

Nobody's fault

House - Nobody's fault

Chase is in levensgevaar nadat hij is neergestoken door een patiënt met een psychose. Hierdoor wordt de werkwijze van het team onder de loep genomen door Walter Cofield, het hoofd van de afdeling neurologie. Hij dreigt House terug naar de g...

25-10-2019 22:28

Runaways

House - Runaways

Het team behandelt een minderjarig meisje dat is weggelopen van huis. Ze heeft een operatie nodig, maar daarvoor is toestemming van een ouder of voogd nodig. Het team brengt haar in contact met haar moeder, een ex-drugsverslaafde. Ondertuss...

24-10-2019 22:45

Better half

House - Better half

Een Alzheimer-patiënt die meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling agressief en begint over te geven. Voor het team is het lastig te ontdekken of het gaat om nieuwe of reeds bestaande symptomen. Ondertussen zijn House en Wilson ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House bij House liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House. Heb je een uitzending van House gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House gemist

De hitserie House draait om Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Uitzending gemist van House? Hier kun je alle uitzendingen van House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 251
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!