Programma gemist?

In deze special de van wordt teruggeblikt op acht het seizoenen 'House'. met De acteurs en producenten het doen hun verhaal en de geven van een blik achter de schermen tijdens van deze spraakmakende in serie.

House tijdens verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf op te ontlopen. Zijn door met collega's maken zich grote zorgen. Na door een de gesprek met de een drugsverslaafde patiënt neemt een House een onomkeerbare beslissing over een in zijn leven.

Een student krijgt op last van duizeligheid op en neusbloedingen. Hij in de wordt in het op tv ziekenhuis opgenomen en het de team ontdekt met dat hij de stem van zijn van dode naar broer hoort. Zijn tijdens de symptomen fysiek of mentaal op tv van aard? De op het behandeling van Wilson heeft niet tijdens gewerkt. een Hij krijgt advies van Thirteen. De een grappen van House door brengen hem een in met de problemen.

De patholoog van de het ziekenhuis uit heeft dringend door hulp nodig. Maar uit hij wantrouwt zijn eigen met collega's op en wil alleen van worden behandeld door House. Maar die van is op pad door met Wilson het en onbereikbaar. Het met team moet een manier op tv vinden om met de man tijdens te behandelen en hem het te het laten geloven dat House het de beslissingen neemt. Na een tijdens gesprek een met een patiënt overdenkt naar Chase zijn tijdens carrière.

Een 6-jarig een meisje met op een zeldzame naar genetische afwijking wordt opgenomen in het de het ziekenhuis. Haar moeder is de een arts en weet veel naar over van de aandoening. Het team staat de op dan ook in met nauw overleg met de moeder. in Maar haar op betrokkenheid zou ook het een negatieve invloed op een het meisje op tv kunnen hebben... Ondertussen neemt van Wilson een van besluit over zijn eigen behandeling van en gaat tijdens hij er even tussenuit op met de House.

Het team buigt tijdens zich over een een jongen die nachtmerries op tv met heeft waarin hij door wordt gewurgd en vervolgens snakkend op tv naar uit adem wakker wordt. Zijn opa denkt in tijdens dat hij bezeten is. Chase een en Park bespreken hun op tv erotische dromen. Dominika op ontdekt het een geheim dat haar door relatie met van House bedreigt. Wilson vertelt in House over zijn op tv ziekte.

Een man wordt uit de in het ziekenhuis opgenomen een omdat hij op tv bloed huilt. Het uit team ontdekt dat hij een bijzondere de 'vriendin' heeft. op tv Ondertussen is House tijdens op zoek naar door nieuw in gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee van ermee van stopt.

Na uit een gevecht op tijdens de ijsbaan begint een ijshockeyspeler de bloed te tijdens spugen. een Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. naar Chase biedt in Park onderdak na tijdens een ruzie met haar het moeder. uit House vertelt Wilson uit dat hij tijdens mogelijk een zoontje tijdens heeft.

Het op tv team houdt op tv zich bezig met in een soldaat die wordt beschuldigd van het door landverraad. Hij weigert tijdens behandeld te worden van als hij geen een informatie krijgt over de zijn overleden vader, door een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams van en het team zich naar zorgen om House. met van Ze vermoeden dat hij ernstig in ziek naar is.

Een blinde met man, door die op het punt staat de zijn vriendin ten huwelijk met te vragen, wordt een getroffen door een op tv mysterieuze van ziekte. Het op tv gevaar bestaat dat hij uit naast zijn naar blindheid nog meer beperkingen oploopt uit door uit de behandeling. De moeder de van House op tv komt onverwacht op de bezoek. Ze informeert hem op tv over haar nieuwe in liefde.

Een van huwelijkscoach stort in op tv elkaar tijdens een presentatie. Het door met team ontdekt dat zijn naar gedrag niet overeenkomt met met de boodschap die in hij verkondigt. House door en zijn de Oekraïense vrouw tijdens bereiden een gesprek door met de immigratiedienst voor. Ook wil uit House een naar teamleider naar benoemen.

Na van zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase uit of tijdens hij terug wil in het de team naar van House. Hij behandelt een non uit op tv die op het het punt staat haar geloften in af te leggen. Chase kan naar het goed in met haar vinden en de een dat staat zijn beoordelingsvermogen met in de een weg.

Chase door is in levensgevaar nadat door hij is neergestoken door tijdens een patiënt met tijdens een psychose. Hierdoor het wordt de van werkwijze van op tv het team onder de loep het genomen door Walter een op Cofield, het hoofd de van de afdeling neurologie. Hij dreigt het House terug op tv naar de gevangenis tijdens te de sturen.

Het team behandelt op tv een in minderjarig meisje dat van is weggelopen van huis. op tv Ze heeft het een operatie uit nodig, maar daarvoor is toestemming van tijdens van een ouder of voogd nodig. door Het team het brengt haar in contact met met uit haar moeder, een ex-drugsverslaafde. in Ondertussen heeft in Taub het moeilijk een band te in krijgen naar met zijn jonge tijdens dochtertjes en chanteert House Foreman op tv met in zijn affaire.

Een Alzheimer-patiënt die het meedoet op tv aan een medicijnonderzoek wordt met plotseling uit agressief en begint over te naar geven. Voor tijdens het team is van het lastig te ontdekken een of het het gaat om nieuwe naar of reeds op tv bestaande symptomen. Ondertussen zijn House het en Wilson met geïntrigeerd door een vrouw die naar beweert een bewust tijdens seksloos huwelijk op tv te de hebben.

januari 2020
13-11-2019 22:43

Special

House - Special

In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie.

12-11-2019 22:38

Everybody dies

House - Everybody dies

House verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. Zijn collega's maken zich grote zorgen. Na een gesprek met een drugsverslaafde patiënt neemt House een onomkeerbare beslissing over zijn leven.

11-11-2019 22:15

Holding on

House - Holding on

Een student krijgt last van duizeligheid en neusbloedingen. Hij wordt in het ziekenhuis opgenomen en het team ontdekt dat hij de stem van zijn dode broer hoort. Zijn de symptomen fysiek of mentaal van aard? De behandeling van Wilson heeft n...

08-11-2019 22:15

Post mortem

House - Post mortem

De patholoog van het ziekenhuis heeft dringend hulp nodig. Maar hij wantrouwt zijn eigen collega's en wil alleen worden behandeld door House. Maar die is op pad met Wilson en onbereikbaar. Het team moet een manier vinden om de man te behand...

07-11-2019 22:44

The c-word

House - The c-word

Een 6-jarig meisje met een zeldzame genetische afwijking wordt opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder is een arts en weet veel over de aandoening. Het team staat dan ook in nauw overleg met de moeder. Maar haar betrokkenheid zou ook een n...

06-11-2019 22:43

Body & soul

House - Body & soul

Het team buigt zich over een jongen die nachtmerries heeft waarin hij wordt gewurgd en vervolgens snakkend naar adem wakker wordt. Zijn opa denkt dat hij bezeten is. Chase en Park bespreken hun erotische dromen. Dominika ontdekt een geheim ...

05-11-2019 23:11

We need the eggs

House - We need the eggs

Een man wordt in het ziekenhuis opgenomen omdat hij bloed huilt. Het team ontdekt dat hij een bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen is House op zoek naar nieuw gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee stopt.

04-11-2019 23:18

Gut check

House - Gut check

Na een gevecht op de ijsbaan begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Chase biedt Park onderdak na een ruzie met haar moeder. House vertelt Wilson dat hij mogelijk een zoontje heeft.

01-11-2019 22:39

Blowing the whistle

House - Blowing the whistle

Het team houdt zich bezig met een soldaat die wordt beschuldigd van landverraad. Hij weigert behandeld te worden als hij geen informatie krijgt over zijn overleden vader, een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams en het team zich zorgen ...

31-10-2019 22:44

Love is blind

House - Love is blind

Een blinde man, die op het punt staat zijn vriendin ten huwelijk te vragen, wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat dat hij naast zijn blindheid nog meer beperkingen oploopt door de behandeling. De moeder van House k...

30-10-2019 22:44

Man of the house

House - Man of the house

Een huwelijkscoach stort in elkaar tijdens een presentatie. Het team ontdekt dat zijn gedrag niet overeenkomt met de boodschap die hij verkondigt. House en zijn Oekraïense vrouw bereiden een gesprek met de immigratiedienst voor. Ook wil Hou...

29-10-2019 22:15

Chase

House - Chase

Na zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase of hij terug wil in het team van House. Hij behandelt een non die op het punt staat haar geloften af te leggen. Chase kan het goed met haar vinden en dat staat zijn beoordelingsvermogen in de weg.

28-10-2019 22:49

Nobody's fault

House - Nobody's fault

Chase is in levensgevaar nadat hij is neergestoken door een patiënt met een psychose. Hierdoor wordt de werkwijze van het team onder de loep genomen door Walter Cofield, het hoofd van de afdeling neurologie. Hij dreigt House terug naar de g...

25-10-2019 22:28

Runaways

House - Runaways

Het team behandelt een minderjarig meisje dat is weggelopen van huis. Ze heeft een operatie nodig, maar daarvoor is toestemming van een ouder of voogd nodig. Het team brengt haar in contact met haar moeder, een ex-drugsverslaafde. Ondertuss...

24-10-2019 22:45

Better half

House - Better half

Een Alzheimer-patiënt die meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling agressief en begint over te geven. Voor het team is het lastig te ontdekken of het gaat om nieuwe of reeds bestaande symptomen. Ondertussen zijn House en Wilson ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House bij House liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House. Heb je een uitzending van House gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House gemist

De hitserie House draait om Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Uitzending gemist van House? Hier kun je alle uitzendingen van House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 251
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!