Programma gemist?

In op deze special wordt teruggeblikt op een acht door seizoenen 'House'. De naar acteurs en producenten met doen hun verhaal tijdens en geven van een blik achter de schermen van van deze de spraakmakende serie.

House uit verdwijnt om van een nieuwe gevangenisstraf te de ontlopen. Zijn collega's het maken zich grote naar zorgen. Na een gesprek met van een van drugsverslaafde patiënt op tv neemt House een onomkeerbare beslissing over van zijn een leven.

Een student krijgt op tv last van duizeligheid op tv en neusbloedingen. met Hij wordt tijdens in het ziekenhuis opgenomen naar en het team tijdens ontdekt dat op hij de een stem van zijn dode broer hoort. door Zijn de de symptomen fysiek of het mentaal van aard? De door behandeling van Wilson de heeft het niet gewerkt. Hij krijgt advies door de van Thirteen. De tijdens grappen van House brengen hem uit in de van problemen.

De patholoog van door het ziekenhuis heeft naar dringend hulp nodig. met Maar hij uit wantrouwt zijn het eigen collega's en wil tijdens alleen op tv worden behandeld door House. Maar die op tv is op tijdens pad met Wilson uit en op onbereikbaar. Het team moet met een manier vinden om van de man te behandelen op en hem in te van laten geloven dat op tv House de beslissingen neemt. op tv Na een gesprek met een naar patiënt op tv overdenkt Chase in zijn carrière.

Een het 6-jarig meisje tijdens met een zeldzame genetische op tv afwijking wordt opgenomen uit in het op tv ziekenhuis. Haar moeder is een door arts en weet tijdens veel door over de aandoening. uit Het team staat uit dan ook in het nauw overleg met de moeder. Maar in haar betrokkenheid zou naar ook de een negatieve invloed op het door meisje tijdens kunnen hebben... Ondertussen naar neemt Wilson een besluit over op tv zijn eigen in behandeling op en gaat hij er even door tussenuit het met House.

Het op team buigt zich een over een jongen die met nachtmerries heeft waarin tijdens hij wordt gewurgd en een vervolgens snakkend op tv naar adem wakker met wordt. met Zijn opa denkt dat hij een bezeten is. van Chase en Park bespreken het hun een erotische dromen. Dominika ontdekt een tijdens geheim dat haar relatie door een met House bedreigt. Wilson de vertelt House over op zijn ziekte.

Een man een wordt in het ziekenhuis tijdens opgenomen omdat in hij bloed huilt. Het in team ontdekt tijdens dat hij op tv een bijzondere 'vriendin' heeft. met Ondertussen op is House op op tv zoek naar nieuw gezelschap, omdat met zijn favoriete prostituee ermee tijdens de stopt.

Na een gevecht een tijdens op de ijsbaan het begint een ijshockeyspeler van bloed te spugen. Hij wordt met opgenomen met in het ziekenhuis. Chase biedt Park een onderdak na een naar ruzie door met haar moeder. door House vertelt Wilson dat met hij mogelijk de een zoontje het heeft.

Het een team houdt zich de bezig met uit een soldaat die in wordt beschuldigd van landverraad. de Hij weigert behandeld met te worden als hij geen een informatie krijgt over het zijn in overleden vader, een op oorlogsveteraan. Ondertussen maken het Adams en het team zich de zorgen naar om House. een Ze vermoeden dat door hij ernstig ziek uit is.

Een het blinde man, van die op het punt met staat zijn vriendin op ten huwelijk te vragen, wordt op getroffen door uit een mysterieuze ziekte. Het in gevaar op bestaat dat hij in naast zijn blindheid nog meer naar beperkingen oploopt een door de op tv behandeling. De moeder van naar House op komt onverwacht op bezoek. Ze door informeert naar hem over haar nieuwe van liefde.

Een huwelijkscoach stort de tijdens in elkaar tijdens een presentatie. Het op een team ontdekt dat van zijn gedrag niet overeenkomt met de op tv een boodschap die hij naar verkondigt. House en zijn Oekraïense op tv vrouw bereiden een tijdens gesprek met een de immigratiedienst van voor. Ook wil in House een teamleider uit benoemen.

Na een zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase door of hij terug wil tijdens in het team op van naar House. Hij behandelt een op tv non in die op het op punt staat haar geloften af op te leggen. Chase kan naar het goed met in haar vinden van en dat staat zijn het beoordelingsvermogen in de van door weg.

Chase is uit in levensgevaar nadat hij in is neergestoken uit door een patiënt tijdens met een psychose. een Hierdoor wordt uit de werkwijze van het team door uit onder de loep genomen door Walter op Cofield, met het hoofd van de afdeling met door neurologie. Hij dreigt met House terug naar de gevangenis te tijdens door sturen.

Het team behandelt op tv een door minderjarig meisje dat op is weggelopen van huis. Ze het heeft een operatie op met nodig, maar daarvoor is toestemming van met een een ouder of voogd nodig. op tv Het team brengt haar tijdens in contact op tv met haar moeder, uit een van ex-drugsverslaafde. Ondertussen heeft Taub het moeilijk met een van band te uit krijgen met zijn jonge in dochtertjes en chanteert uit House Foreman met zijn tijdens affaire.

Een Alzheimer-patiënt die op meedoet aan een tijdens door medicijnonderzoek wordt plotseling agressief en in begint over te tijdens geven. Voor het op team op is het lastig te uit ontdekken of op het gaat om nieuwe of reeds door bestaande door symptomen. Ondertussen zijn door House en Wilson geïntrigeerd door naar een vrouw het die beweert een met bewust seksloos huwelijk te de de hebben.

april 2020
13-11-2019 22:43

Special

House - Special

In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie.

12-11-2019 22:38

Everybody dies

House - Everybody dies

House verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. Zijn collega's maken zich grote zorgen. Na een gesprek met een drugsverslaafde patiënt neemt House een onomkeerbare beslissing over zijn leven.

11-11-2019 22:15

Holding on

House - Holding on

Een student krijgt last van duizeligheid en neusbloedingen. Hij wordt in het ziekenhuis opgenomen en het team ontdekt dat hij de stem van zijn dode broer hoort. Zijn de symptomen fysiek of mentaal van aard? De behandeling van Wilson heeft n...

08-11-2019 22:15

Post mortem

House - Post mortem

De patholoog van het ziekenhuis heeft dringend hulp nodig. Maar hij wantrouwt zijn eigen collega's en wil alleen worden behandeld door House. Maar die is op pad met Wilson en onbereikbaar. Het team moet een manier vinden om de man te behand...

07-11-2019 22:44

The c-word

House - The c-word

Een 6-jarig meisje met een zeldzame genetische afwijking wordt opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder is een arts en weet veel over de aandoening. Het team staat dan ook in nauw overleg met de moeder. Maar haar betrokkenheid zou ook een n...

06-11-2019 22:43

Body & soul

House - Body & soul

Het team buigt zich over een jongen die nachtmerries heeft waarin hij wordt gewurgd en vervolgens snakkend naar adem wakker wordt. Zijn opa denkt dat hij bezeten is. Chase en Park bespreken hun erotische dromen. Dominika ontdekt een geheim ...

05-11-2019 23:11

We need the eggs

House - We need the eggs

Een man wordt in het ziekenhuis opgenomen omdat hij bloed huilt. Het team ontdekt dat hij een bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen is House op zoek naar nieuw gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee stopt.

04-11-2019 23:18

Gut check

House - Gut check

Na een gevecht op de ijsbaan begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Chase biedt Park onderdak na een ruzie met haar moeder. House vertelt Wilson dat hij mogelijk een zoontje heeft.

01-11-2019 22:39

Blowing the whistle

House - Blowing the whistle

Het team houdt zich bezig met een soldaat die wordt beschuldigd van landverraad. Hij weigert behandeld te worden als hij geen informatie krijgt over zijn overleden vader, een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams en het team zich zorgen ...

31-10-2019 22:44

Love is blind

House - Love is blind

Een blinde man, die op het punt staat zijn vriendin ten huwelijk te vragen, wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat dat hij naast zijn blindheid nog meer beperkingen oploopt door de behandeling. De moeder van House k...

30-10-2019 22:44

Man of the house

House - Man of the house

Een huwelijkscoach stort in elkaar tijdens een presentatie. Het team ontdekt dat zijn gedrag niet overeenkomt met de boodschap die hij verkondigt. House en zijn Oekraïense vrouw bereiden een gesprek met de immigratiedienst voor. Ook wil Hou...

29-10-2019 22:15

Chase

House - Chase

Na zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase of hij terug wil in het team van House. Hij behandelt een non die op het punt staat haar geloften af te leggen. Chase kan het goed met haar vinden en dat staat zijn beoordelingsvermogen in de weg.

28-10-2019 22:49

Nobody's fault

House - Nobody's fault

Chase is in levensgevaar nadat hij is neergestoken door een patiënt met een psychose. Hierdoor wordt de werkwijze van het team onder de loep genomen door Walter Cofield, het hoofd van de afdeling neurologie. Hij dreigt House terug naar de g...

25-10-2019 22:28

Runaways

House - Runaways

Het team behandelt een minderjarig meisje dat is weggelopen van huis. Ze heeft een operatie nodig, maar daarvoor is toestemming van een ouder of voogd nodig. Het team brengt haar in contact met haar moeder, een ex-drugsverslaafde. Ondertuss...

24-10-2019 22:45

Better half

House - Better half

Een Alzheimer-patiënt die meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling agressief en begint over te geven. Voor het team is het lastig te ontdekken of het gaat om nieuwe of reeds bestaande symptomen. Ondertussen zijn House en Wilson ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House bij House liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House. Heb je een uitzending van House gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House gemist

De hitserie House draait om Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Uitzending gemist van House? Hier kun je alle uitzendingen van House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 251
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!