Programma gemist?

Seizoen op tv 5 - Aflevering 12 van - een Amerikaanse ziekenhuisserie. Painless. Dr. Cameron ontfermt zich over de de financiële zaken naar het van Dr. House. In een ruil vraagt zij een Dr. House om door de toestand van patiënt Jeff van onder naar de loep naar te nemen. Jeff heeft het voortdurend ondraaglijke pijn de en probeerde meermaals zelfmoord een te plegen. Dr. House een kan hiervan uit meespreken, zelf lijdt hij door met ook onder de onophoudelijke pijn naar in zijn door been. De tijdens pijn verlichten door een bad uit te uit nemen is echter geen optie: de op tv waterleiding in zijn naar huis is stuk. van Bovendien kan door hij op niet rekenen op de met hulp van Dr. uit Cuddy: het combineren van haar van job met door het pleegmoederschap blijkt moeilijker tijdens dan verwacht. in Ondertussen op probeert Thirteen Dr. Foreman op tv te ontwijken, maar die geeft uit niet zo gemakkelijk door op en tracht tijdens haar uit te overhalen naar om samen iets op tv te gaan eten.

Seizoen naar 5 - op tv Aflevering 11 - Amerikaanse van ziekenhuisserie. Joy to naar the World. Tijdens een schooloptreden tijdens valt de gepeste, zestienjarige uit Natalie met onverklaarbaar flauw. Dr. Cuddy en door Dr. de Kutner voelen zich, elk op voor hun naar eigen redenen, persoonlijk aangesproken en doen naar er alles op tv aan in om het onderzoek de tot een goed einde van te brengen. De tijdens spanning tussen Dr. House een en Dr. Cuddy op tv is door echter nog steeds te snijden, in wat zich afzet van op van het humeur van Dr. tijdens House. Dr. tijdens Wilson daagt hem met dan ook uit om, op tv omwille van met het aankomende kerstfeest, voor één op tv keer eens aardig op te zijn tegen zijn het patiënten. Ondertussen van tikt Thirteen Dr. Foreman naar op de vingers het over zijn omgang een met uit de andere door Huntingtonpatiënten tijdens de klinische op proeven.

Een in bekende fitnessprofessional stort ineen tijdens de door de opnames van een reclamespot. Haar op toestand is mogelijk met veroorzaakt door naar haar met dieet. Thirteen doet op tv mee aan een klinische studie een die wordt geleid door tijdens Foreman. met Cuddy's kantoor het wordt gerepareerd, dus neemt tijdens ze tijdelijk haar intrek met in het kantoor een van de House.

Een man met uit in een onbekende ziekte een gaat heel ver om in een diagnose te krijgen: het hij door gijzelt House, Thirteen naar en een aantal patiënten. Hij dwingt in Thirteen om als de proefkonijn te dienen het voor de behandeling, op dus door moet House extra uit goed zijn best tijdens doen.

Een 16-jarig een meisje, dat zelfstandig leeft op sinds uit de dood van haar ouders, uit stort in op tv tijdens haar werk op in een in fabriek. Foreman krijgt van House met geen de toestemming om een in klinische studie uit te uit voeren. Als door hij er het toch aan begint, loopt het in fout. Foreman in begint te twijfelen een aan zijn op tv kunde.

Een een man met ernstige een pleinvrees wordt ziek. Hij op tv durft zijn woning tijdens niet te verlaten, dus naar in gaat het team op huisbezoek. Als door zijn conditie op tv achteruit de gaat, bedenkt het team in een plan de om hem toch naar in het ziekenhuis op tv te krijgen. Cameron en op Chase werken ondertussen aan van hun relatie en House tijdens wordt helemaal op tv gek van de het jeuk.

Een man van in middelbare op tv leeftijd slaapwandelt en heeft last een naar van blackouts. Zijn in dochter vertoont dezelfde symptomen. Hun toestand op tv het gaat snel achteruit. uit House ontdekt dat Cuddy een baby in in gaat adopteren. Maar voor tijdens het zover is, een onderzoekt ze de biologische in moeder.

Thirteen heeft door een een onenightstand met een vrouw die van ze van even later naar het met ziekenhuis moet brengen een omdat ze een toeval in krijgt. in House ziet dit door als een kans om meer tijdens te weten met te komen door over het privéleven tijdens van Thirteen.

Het met team onderzoekt wat een met jonge vrouw in mankeert. Zij was in China naar op zoek het naar haar biologische van ouders toen ze plotseling uit ziek werd. in House is, naar met tegenzin, op weg naar naar de het begrafenis van zijn vader en op staat met zijn team telefonisch met bij.

Een op tv kunstschilder wordt in op zijn werk gehinderd door een het tijdens medische aandoening. Hij van ontkent dat er iets aan door de de hand is en wil niet onderzocht de worden. een Dat wekt wantrouwen bij House. met door Ondertussen laat House zijn uit privédetective het met leven van Cuddy en zijn het teamleden in de uit gaten tijdens houden.

Meerdere mensen zijn de plotseling overleden. Het met enige dat tijdens zij op gemeen hebben met elkaar, is dat van zij een orgaan de de hebben ontvangen van dezelfde tijdens donor. Het team doet door er alles aan op om twee resterende naar orgaanontvangers in leven naar te houden. een House huurt een privédetective het in om Wilson te uit in bespioneren.

Het uit is twee maanden na het de op dood van Amber. Wilson de heeft het er zwaar op mee en met zegt zijn baan op. Cuddy op tv een probeert wanhopig de verstoorde vriendschap door tussen Wilson en House naar te herstellen. Ondertussen op het heeft Thirteen het van druk met haar eigen op gezondheidsproblemen.

Na uit het busongeluk probeert House uit zich nog steeds alle in details te van herinneren rondom de door patiënt uit zijn flashbacks. op tv Hierdoor door komt de relatie met tussen House en op Wilson onder druk in te staan.

House een raakt betrokken bij tijdens een busongeluk. Hij is gewond de aan zijn met hoofd en probeert zich in op te herinneren wat met er precies is naar gebeurd. Hij krijgt flashbacks van tijdens iemand die hij vlak tijdens een voor het ongeluk het heeft gezien. Die persoon uit heeft mogelijk een dodelijke aandoening. met de Om deze man of naar vrouw te in redden, moet House alleen het nog achterhalen wie deze persoon naar naar is...

Als naar House zijn favoriete soap uit kijkt, valt door hem iets op op. Hij denkt dat door een van de acteurs een door serieus uit medisch probleem heeft. Het het team van House door en de acteur met zelf tijdens geloven daar niets van. van Wilson en Amber hebben door hun door eerste ruzie. Cuddy wordt verrast door door een onverwacht in bezoekje van een naar inspecteur naar aan het ziekenhuis.

november 2018
15-11-2018 22:37

House

House - House

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Painless. Dr. Cameron ontfermt zich over de financiële zaken van Dr. House. In ruil vraagt zij Dr. House om de toestand van patiënt Jeff onder de loep te nemen. Jeff heeft voortdure...

14-11-2018 22:46

House

House - House

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Joy to the World. Tijdens een schooloptreden valt de gepeste, zestienjarige Natalie onverklaarbaar flauw. Dr. Cuddy en Dr. Kutner voelen zich, elk voor hun eigen redenen, persoonlij...

13-11-2018 23:06

Let them eat cake

House - Let them eat cake

Een bekende fitnessprofessional stort ineen tijdens de opnames van een reclamespot. Haar toestand is mogelijk veroorzaakt door haar dieet. Thirteen doet mee aan een klinische studie die wordt geleid door Foreman. Cuddy's kantoor wordt gerep...

12-11-2018 22:46

Last resort

House - Last resort

Een man met een onbekende ziekte gaat heel ver om een diagnose te krijgen: hij gijzelt House, Thirteen en een aantal patiënten. Hij dwingt Thirteen om als proefkonijn te dienen voor de behandeling, dus moet House extra goed zijn best doen.

09-11-2018 22:45

Emancipation

House - Emancipation

Een 16-jarig meisje, dat zelfstandig leeft sinds de dood van haar ouders, stort in tijdens haar werk in een fabriek. Foreman krijgt van House geen toestemming om een klinische studie uit te voeren. Als hij er toch aan begint, loopt het fout...

08-11-2018 22:36

The itch

House - The itch

Een man met ernstige pleinvrees wordt ziek. Hij durft zijn woning niet te verlaten, dus gaat het team op huisbezoek. Als zijn conditie achteruit gaat, bedenkt het team een plan om hem toch naar het ziekenhuis te krijgen. Cameron en Chase we...

07-11-2018 22:46

Joy

House - Joy

Een man van middelbare leeftijd slaapwandelt en heeft last van blackouts. Zijn dochter vertoont dezelfde symptomen. Hun toestand gaat snel achteruit. House ontdekt dat Cuddy een baby gaat adopteren. Maar voor het zover is, onderzoekt ze de ...

06-11-2018 22:49

Lucky Thirteen

House - Lucky Thirteen

Thirteen heeft een onenightstand met een vrouw die ze even later naar het ziekenhuis moet brengen omdat ze een toeval krijgt. House ziet dit als een kans om meer te weten te komen over het privéleven van Thirteen.

05-11-2018 23:05

Birthmarks

House - Birthmarks

Het team onderzoekt wat een jonge vrouw mankeert. Zij was in China op zoek naar haar biologische ouders toen ze plotseling ziek werd. House is, met tegenzin, op weg naar de begrafenis van zijn vader en staat zijn team telefonisch bij.

02-11-2018 22:40

Adverse events

House - Adverse events

Een kunstschilder wordt in zijn werk gehinderd door een medische aandoening. Hij ontkent dat er iets aan de hand is en wil niet onderzocht worden. Dat wekt wantrouwen bij House. Ondertussen laat House zijn privédetective het leven van Cuddy...

01-11-2018 22:38

Not cancer

House - Not cancer

Meerdere mensen zijn plotseling overleden. Het enige dat zij gemeen hebben met elkaar, is dat zij een orgaan hebben ontvangen van dezelfde donor. Het team doet er alles aan om twee resterende orgaanontvangers in leven te houden. House huurt...

31-10-2018 22:45

Dying changes everything

House - Dying changes everything

Het is twee maanden na de dood van Amber. Wilson heeft het er zwaar mee en zegt zijn baan op. Cuddy probeert wanhopig de verstoorde vriendschap tussen Wilson en House te herstellen. Ondertussen heeft Thirteen het druk met haar eigen gezondh...

30-10-2018 22:31

Wilson's heart

House - Wilson's heart

Na het busongeluk probeert House zich nog steeds alle details te herinneren rondom de patiënt uit zijn flashbacks. Hierdoor komt de relatie tussen House en Wilson onder druk te staan.

29-10-2018 22:35

's head

House - 's head

House raakt betrokken bij een busongeluk. Hij is gewond aan zijn hoofd en probeert zich te herinneren wat er precies is gebeurd. Hij krijgt flashbacks van iemand die hij vlak voor het ongeluk heeft gezien. Die persoon heeft mogelijk een dod...

26-10-2018 23:14

Living the dream

House - Living the dream

Als House zijn favoriete soap kijkt, valt hem iets op. Hij denkt dat een van de acteurs een serieus medisch probleem heeft. Het team van House en de acteur zelf geloven daar niets van. Wilson en Amber hebben hun eerste ruzie. Cuddy wordt ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House bij House liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House. Heb je een uitzending van House gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House gemist

De hitserie House draait om Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Uitzending gemist van House? Hier kun je alle uitzendingen van House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 80
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord