Programma gemist?

In deze door special wordt tijdens teruggeblikt op tijdens acht seizoenen 'House'. in De acteurs en producenten in doen hun tijdens verhaal en geven een blik achter het de uit schermen van deze spraakmakende op serie.

House verdwijnt om een een nieuwe gevangenisstraf door te op tv ontlopen. Zijn naar collega's maken zich grote zorgen. door Na een gesprek met met een drugsverslaafde naar patiënt neemt House in een onomkeerbare naar beslissing over zijn door leven.

Een met student krijgt last van duizeligheid van en een neusbloedingen. Hij tijdens wordt in het ziekenhuis opgenomen en tijdens tijdens het team ontdekt van dat hij de stem het van zijn van dode broer hoort. Zijn tijdens de symptomen fysiek of mentaal van van aard? uit De behandeling van Wilson met heeft in niet gewerkt. Hij van krijgt advies van Thirteen. uit De grappen met van House uit brengen hem in de op problemen.

De de patholoog van van het ziekenhuis heeft met dringend hulp nodig. de Maar hij wantrouwt zijn eigen collega's van een en wil alleen worden behandeld een door uit House. Maar die is op pad van met Wilson een en onbereikbaar. in Het team het moet een manier vinden naar om de tijdens man te behandelen en de hem te met laten geloven dat House de beslissingen naar neemt. Na naar een een gesprek met een de patiënt overdenkt Chase zijn naar carrière.

Een in 6-jarig meisje met een door zeldzame genetische afwijking in wordt opgenomen in in het ziekenhuis. tijdens Haar moeder is een tijdens arts en weet tijdens veel door over de aandoening. Het door team staat naar dan ook in nauw overleg met met de naar moeder. Maar haar betrokkenheid zou het uit ook een negatieve invloed op het op meisje kunnen hebben... uit Ondertussen neemt in Wilson naar een besluit over van zijn eigen behandeling en gaat hij van er tijdens even tussenuit met de House.

Het op team buigt zich over met een jongen die met nachtmerries heeft de waarin hij wordt gewurgd door en tijdens vervolgens snakkend naar adem wakker wordt. een Zijn in opa denkt dat hij door bezeten door is. Chase en Park op tv bespreken hun erotische dromen. de Dominika uit ontdekt een geheim dat op haar relatie een met House bedreigt. door Wilson vertelt House over zijn door ziekte.

Een man de wordt in het met ziekenhuis opgenomen door omdat hij bloed huilt. op Het team van ontdekt dat hij een tijdens bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen op is House op de zoek naar op tv nieuw gezelschap, met omdat zijn favoriete prostituee ermee door het stopt.

Na met een gevecht op de in ijsbaan begint een van ijshockeyspeler bloed de te spugen. een Hij wordt opgenomen in het uit ziekenhuis. Chase biedt Park de onderdak na een de ruzie op tv met haar moeder. House vertelt naar van Wilson dat hij mogelijk naar een zoontje op heeft.

Het team houdt door zich bezig met de een op soldaat die wordt op tv beschuldigd van landverraad. in Hij weigert op behandeld te worden als hij geen uit informatie krijgt over uit zijn het overleden vader, van een oorlogsveteraan. Ondertussen maken door Adams en het in team zich zorgen om het House. Ze vermoeden dat naar hij ernstig ziek de met is.

Een blinde het man, die tijdens op het tijdens punt staat zijn vriendin ten huwelijk van naar te vragen, wordt getroffen door een met mysterieuze op tv ziekte. Het gevaar bestaat door dat hij naast zijn in blindheid op nog meer beperkingen oploopt door met de behandeling. op tv De met moeder van House van komt onverwacht op bezoek. Ze informeert uit hem op over haar met nieuwe liefde.

Een huwelijkscoach stort door in elkaar een tijdens een uit presentatie. Het team ontdekt dat in zijn gedrag met niet overeenkomt tijdens met de van boodschap die hij op tv verkondigt. House en de zijn Oekraïense vrouw bereiden uit een gesprek met de tijdens immigratiedienst voor. Ook wil naar House door een teamleider met benoemen.

Na uit zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase of uit met hij terug wil in het tijdens team van House. Hij de behandelt een non van die op het de naar punt staat haar geloften af te het leggen. uit Chase kan het het goed met het haar vinden en dat staat zijn een beoordelingsvermogen in de naar op weg.

Chase is in een levensgevaar nadat hij tijdens in is neergestoken door een patiënt uit met een psychose. van Hierdoor wordt het de werkwijze van het het team onder de de loep genomen door naar Walter Cofield, het van hoofd van de naar afdeling neurologie. op Hij dreigt de House terug naar de gevangenis uit te op sturen.

Het uit team behandelt een minderjarig het meisje dat een is weggelopen van van huis. Ze heeft een met operatie nodig, maar naar daarvoor is door toestemming van een op ouder of voogd van nodig. Het team van brengt haar in contact met met haar de moeder, een ex-drugsverslaafde. door Ondertussen heeft Taub het moeilijk op tv een band te de het krijgen met zijn jonge dochtertjes in en naar chanteert House Foreman met zijn van affaire.

Een Alzheimer-patiënt die met meedoet aan een een medicijnonderzoek met wordt plotseling agressief en van begint over te geven. de Voor het team op is tijdens het lastig te ontdekken of op tv het door gaat om nieuwe van of reeds bestaande symptomen. op tv Ondertussen zijn in House en Wilson geïntrigeerd door op op een vrouw die beweert een bewust naar seksloos op tv huwelijk te de hebben.

mei 2019
08-03-2019 22:28

Special

House - Special

In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie.

07-03-2019 22:32

Everybody dies

House - Everybody dies

House verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. Zijn collega's maken zich grote zorgen. Na een gesprek met een drugsverslaafde patiënt neemt House een onomkeerbare beslissing over zijn leven.

06-03-2019 22:32

Holding on

House - Holding on

Een student krijgt last van duizeligheid en neusbloedingen. Hij wordt in het ziekenhuis opgenomen en het team ontdekt dat hij de stem van zijn dode broer hoort. Zijn de symptomen fysiek of mentaal van aard? De behandeling van Wilson heeft n...

05-03-2019 22:51

Post mortem

House - Post mortem

De patholoog van het ziekenhuis heeft dringend hulp nodig. Maar hij wantrouwt zijn eigen collega's en wil alleen worden behandeld door House. Maar die is op pad met Wilson en onbereikbaar. Het team moet een manier vinden om de man te behand...

04-03-2019 22:42

The c-word

House - The c-word

Een 6-jarig meisje met een zeldzame genetische afwijking wordt opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder is een arts en weet veel over de aandoening. Het team staat dan ook in nauw overleg met de moeder. Maar haar betrokkenheid zou ook een n...

01-03-2019 22:28

Body & soul

House - Body & soul

Het team buigt zich over een jongen die nachtmerries heeft waarin hij wordt gewurgd en vervolgens snakkend naar adem wakker wordt. Zijn opa denkt dat hij bezeten is. Chase en Park bespreken hun erotische dromen. Dominika ontdekt een geheim ...

28-02-2019 22:37

We need the eggs

House - We need the eggs

Een man wordt in het ziekenhuis opgenomen omdat hij bloed huilt. Het team ontdekt dat hij een bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen is House op zoek naar nieuw gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee stopt.

27-02-2019 22:27

Gut check

House - Gut check

Na een gevecht op de ijsbaan begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Chase biedt Park onderdak na een ruzie met haar moeder. House vertelt Wilson dat hij mogelijk een zoontje heeft.

26-02-2019 22:30

Blowing the whistle

House - Blowing the whistle

Het team houdt zich bezig met een soldaat die wordt beschuldigd van landverraad. Hij weigert behandeld te worden als hij geen informatie krijgt over zijn overleden vader, een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams en het team zich zorgen ...

25-02-2019 22:41

Love is blind

House - Love is blind

Een blinde man, die op het punt staat zijn vriendin ten huwelijk te vragen, wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat dat hij naast zijn blindheid nog meer beperkingen oploopt door de behandeling. De moeder van House k...

22-02-2019 22:56

Man of the house

House - Man of the house

Een huwelijkscoach stort in elkaar tijdens een presentatie. Het team ontdekt dat zijn gedrag niet overeenkomt met de boodschap die hij verkondigt. House en zijn Oekraïense vrouw bereiden een gesprek met de immigratiedienst voor. Ook wil Hou...

21-02-2019 22:40

Chase

House - Chase

Na zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase of hij terug wil in het team van House. Hij behandelt een non die op het punt staat haar geloften af te leggen. Chase kan het goed met haar vinden en dat staat zijn beoordelingsvermogen in de weg.

20-02-2019 22:35

Nobody's fault

House - Nobody's fault

Chase is in levensgevaar nadat hij is neergestoken door een patiënt met een psychose. Hierdoor wordt de werkwijze van het team onder de loep genomen door Walter Cofield, het hoofd van de afdeling neurologie. Hij dreigt House terug naar de g...

19-02-2019 23:02

Runaways

House - Runaways

Het team behandelt een minderjarig meisje dat is weggelopen van huis. Ze heeft een operatie nodig, maar daarvoor is toestemming van een ouder of voogd nodig. Het team brengt haar in contact met haar moeder, een ex-drugsverslaafde. Ondertuss...

18-02-2019 22:32

Better half

House - Better half

Een Alzheimer-patiënt die meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling agressief en begint over te geven. Voor het team is het lastig te ontdekken of het gaat om nieuwe of reeds bestaande symptomen. Ondertussen zijn House en Wilson ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House bij House liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House. Heb je een uitzending van House gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House gemist

De hitserie House draait om Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Uitzending gemist van House? Hier kun je alle uitzendingen van House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 160
  • Laatste uitzending op 08-03-2019 om 22:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord