Programma gemist?

In de deze special wordt teruggeblikt op op tv acht het seizoenen 'House'. tijdens De acteurs en producenten doen door hun verhaal en een geven de een blik achter uit de schermen van deze spraakmakende door serie.

House verdwijnt een om een naar nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. een Zijn collega's de maken zich een grote zorgen. Na een gesprek op met een drugsverslaafde op tv patiënt neemt House op een uit onomkeerbare beslissing over zijn in leven.

Een op tv student krijgt last van in duizeligheid en op neusbloedingen. Hij door wordt in het ziekenhuis door opgenomen en het team op tv ontdekt dat de hij de de stem van zijn dode broer een hoort. Zijn in de symptomen fysiek naar of mentaal van tijdens aard? De een behandeling van Wilson heeft naar niet gewerkt. Hij krijgt naar advies van van Thirteen. De grappen op tv van House brengen hem in in de door problemen.

De patholoog het van het ziekenhuis op heeft de dringend hulp nodig. Maar hij op wantrouwt zijn eigen door collega's en wil alleen van worden behandeld door in House. Maar de die is uit op pad met Wilson en naar onbereikbaar. op Het team moet een de manier vinden om met de man te behandelen in en hem te op laten in geloven dat House naar de beslissingen neemt. Na een een naar gesprek met een van patiënt overdenkt Chase zijn door carrière.

Een naar 6-jarig meisje met tijdens een zeldzame genetische afwijking van wordt opgenomen in het door door ziekenhuis. Haar moeder is een arts naar en weet veel naar door over de aandoening. Het naar team staat een dan ook in nauw overleg met de de moeder. Maar op tv naar haar betrokkenheid zou ook een negatieve van van invloed op het meisje een kunnen hebben... de Ondertussen neemt Wilson een op besluit over zijn naar eigen behandeling en op tv gaat hij het er even tussenuit met van House.

Het op team buigt de zich over een jongen van die nachtmerries heeft waarin hij tijdens in wordt gewurgd en in vervolgens snakkend naar adem wakker van wordt. naar Zijn opa denkt dat hij door bezeten is. tijdens Chase en Park op tv bespreken hun erotische de dromen. Dominika ontdekt een geheim naar dat haar op tv relatie met door House bedreigt. Wilson vertelt een House over zijn de ziekte.

Een man wordt op in op het ziekenhuis van opgenomen omdat hij door bloed huilt. Het team ontdekt dat op het hij een bijzondere 'vriendin' in heeft. Ondertussen een is House op door zoek naar nieuw door gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee op op tv stopt.

Na een gevecht op op op de ijsbaan begint een ijshockeyspeler naar bloed te spugen. de Hij wordt door opgenomen in het van ziekenhuis. Chase met biedt Park onderdak na van een ruzie met met haar moeder. op tv House vertelt Wilson het dat hij een mogelijk een zoontje tijdens heeft.

Het team tijdens houdt zich bezig met door een van soldaat die wordt beschuldigd van van landverraad. Hij van weigert uit behandeld te worden met als hij geen informatie tijdens krijgt over zijn overleden vader, op tijdens een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams het en het team zich op tv zorgen om op House. Ze vermoeden met dat hij door ernstig ziek van is.

Een blinde man, naar van die op het punt het staat zijn vriendin van ten huwelijk te uit vragen, wordt van getroffen door een mysterieuze ziekte. het Het gevaar bestaat op tv dat hij naar naast zijn van blindheid nog meer tijdens beperkingen oploopt door de behandeling. tijdens De moeder van House tijdens komt onverwacht op op bezoek. Ze met informeert het hem over haar nieuwe met liefde.

Een het huwelijkscoach stort in in elkaar tijdens uit een presentatie. Het team door ontdekt dat zijn de gedrag niet overeenkomt met de de op boodschap die hij verkondigt. House en naar zijn met Oekraïense vrouw bereiden een op gesprek met de de immigratiedienst voor. Ook wil met op House een teamleider de benoemen.

Na van zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase op tv of hij terug tijdens wil in het met team van een House. Hij behandelt een non met die op de het de punt staat haar geloften op af te naar leggen. Chase kan het goed met naar haar uit vinden en van dat staat zijn beoordelingsvermogen in de op tv door weg.

Chase het is in levensgevaar de nadat hij is uit neergestoken door een patiënt de met een psychose. van Hierdoor wordt de in werkwijze van het team met onder de een loep genomen door naar Walter Cofield, het hoofd een van uit de afdeling neurologie. Hij dreigt het het House terug naar de gevangenis van te het sturen.

Het op team behandelt een minderjarig meisje op tv dat is weggelopen het van van huis. Ze heeft een operatie in van nodig, maar daarvoor is toestemming met van een door ouder of voogd nodig. een Het team brengt haar op tv in contact met op haar op moeder, een ex-drugsverslaafde. Ondertussen heeft op tv Taub het met moeilijk een van band te krijgen met zijn in jonge dochtertjes door en chanteert House de Foreman het met zijn affaire.

Een van Alzheimer-patiënt die meedoet aan een de tijdens medicijnonderzoek wordt plotseling met agressief en begint uit over te geven. naar Voor het team is het het lastig te ontdekken of het het gaat om een nieuwe of van reeds bestaande de symptomen. Ondertussen zijn House en van Wilson geïntrigeerd met door een uit vrouw die beweert op een bewust een seksloos huwelijk te door hebben.

november 2020
13-11-2019 22:43

Special

House - Special

In deze special wordt teruggeblikt op acht seizoenen 'House'. De acteurs en producenten doen hun verhaal en geven een blik achter de schermen van deze spraakmakende serie.

12-11-2019 22:38

Everybody dies

House - Everybody dies

House verdwijnt om een nieuwe gevangenisstraf te ontlopen. Zijn collega's maken zich grote zorgen. Na een gesprek met een drugsverslaafde patiënt neemt House een onomkeerbare beslissing over zijn leven.

11-11-2019 22:15

Holding on

House - Holding on

Een student krijgt last van duizeligheid en neusbloedingen. Hij wordt in het ziekenhuis opgenomen en het team ontdekt dat hij de stem van zijn dode broer hoort. Zijn de symptomen fysiek of mentaal van aard? De behandeling van Wilson heeft n...

08-11-2019 22:15

Post mortem

House - Post mortem

De patholoog van het ziekenhuis heeft dringend hulp nodig. Maar hij wantrouwt zijn eigen collega's en wil alleen worden behandeld door House. Maar die is op pad met Wilson en onbereikbaar. Het team moet een manier vinden om de man te behand...

07-11-2019 22:44

The c-word

House - The c-word

Een 6-jarig meisje met een zeldzame genetische afwijking wordt opgenomen in het ziekenhuis. Haar moeder is een arts en weet veel over de aandoening. Het team staat dan ook in nauw overleg met de moeder. Maar haar betrokkenheid zou ook een n...

06-11-2019 22:43

Body & soul

House - Body & soul

Het team buigt zich over een jongen die nachtmerries heeft waarin hij wordt gewurgd en vervolgens snakkend naar adem wakker wordt. Zijn opa denkt dat hij bezeten is. Chase en Park bespreken hun erotische dromen. Dominika ontdekt een geheim ...

05-11-2019 23:11

We need the eggs

House - We need the eggs

Een man wordt in het ziekenhuis opgenomen omdat hij bloed huilt. Het team ontdekt dat hij een bijzondere 'vriendin' heeft. Ondertussen is House op zoek naar nieuw gezelschap, omdat zijn favoriete prostituee ermee stopt.

04-11-2019 23:18

Gut check

House - Gut check

Na een gevecht op de ijsbaan begint een ijshockeyspeler bloed te spugen. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Chase biedt Park onderdak na een ruzie met haar moeder. House vertelt Wilson dat hij mogelijk een zoontje heeft.

01-11-2019 22:39

Blowing the whistle

House - Blowing the whistle

Het team houdt zich bezig met een soldaat die wordt beschuldigd van landverraad. Hij weigert behandeld te worden als hij geen informatie krijgt over zijn overleden vader, een oorlogsveteraan. Ondertussen maken Adams en het team zich zorgen ...

31-10-2019 22:44

Love is blind

House - Love is blind

Een blinde man, die op het punt staat zijn vriendin ten huwelijk te vragen, wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Het gevaar bestaat dat hij naast zijn blindheid nog meer beperkingen oploopt door de behandeling. De moeder van House k...

30-10-2019 22:44

Man of the house

House - Man of the house

Een huwelijkscoach stort in elkaar tijdens een presentatie. Het team ontdekt dat zijn gedrag niet overeenkomt met de boodschap die hij verkondigt. House en zijn Oekraïense vrouw bereiden een gesprek met de immigratiedienst voor. Ook wil Hou...

29-10-2019 22:15

Chase

House - Chase

Na zijn bijna-doodervaring twijfelt Chase of hij terug wil in het team van House. Hij behandelt een non die op het punt staat haar geloften af te leggen. Chase kan het goed met haar vinden en dat staat zijn beoordelingsvermogen in de weg.

28-10-2019 22:49

Nobody's fault

House - Nobody's fault

Chase is in levensgevaar nadat hij is neergestoken door een patiënt met een psychose. Hierdoor wordt de werkwijze van het team onder de loep genomen door Walter Cofield, het hoofd van de afdeling neurologie. Hij dreigt House terug naar de g...

25-10-2019 22:28

Runaways

House - Runaways

Het team behandelt een minderjarig meisje dat is weggelopen van huis. Ze heeft een operatie nodig, maar daarvoor is toestemming van een ouder of voogd nodig. Het team brengt haar in contact met haar moeder, een ex-drugsverslaafde. Ondertuss...

24-10-2019 22:45

Better half

House - Better half

Een Alzheimer-patiënt die meedoet aan een medicijnonderzoek wordt plotseling agressief en begint over te geven. Voor het team is het lastig te ontdekken of het gaat om nieuwe of reeds bestaande symptomen. Ondertussen zijn House en Wilson ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

House gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van House de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van House bij House liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van House. Heb je een uitzending van House gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

House gemist

De hitserie House draait om Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes.

Uitzending gemist van House? Hier kun je alle uitzendingen van House kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 251
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!