Programma gemist?

Live-uitzending waarin naar de het winnaars van de Buma Gouden- het en Zilveren op Harpen evenals de winnaar van van de de Buma Exportprijs bekend wordt het gemaakt. De met prijzen worden toegekend met door een onafhankelijke met vakjury. Dit jaar vindt het van Buma Harpen het Gala plaats in Utrecht, op Vredenburg Leidsche de Rijn. Tijdens naar de gala het krijgen de beste met Nederlandse auteurs en artiesten op tv van het afgelopen jaar op deze belangrijke op tv prijzen uitgereikt. de De winnende artiesten uit treden op met met het Metropole Orkest, onder een leiding van Jules Buckley, en van zijn er de bijzondere naar muzikale gasten die een een optreden verzorgen. De tijdens Gouden Harp is de hoogste op onderscheiding op die door Buma Cultuur het wordt uitgereikt. Het tijdens is door een prijs bestemd voor muziekauteurs met en artiesten die zich uit in hun carrière uit een op bijzondere wijze door verdienstelijk hebben gemaakt voor de de Nederlandse de muziek. De Zilveren het Harp is bedoeld met om jonge scheppende of de uitvoerende artiesten te bekronen die op al een naar belangrijke bijdrage aan door de in Nederlandse muziek hebben geleverd, naar maar waarvan verwacht uit wordt dat zij op tv nog een grote toekomst voor een zich hebben. op De Exportprijs op tv van Buma Cultuur wordt jaarlijks het toegekend door aan de artiest naar die het uit meest succesvol is met tijdens Nederlands muziekcopyright in het buitenland. tijdens De winnaar van naar Het de Beste Nederlandse Lied wordt het gekozen uit in drie nominaties. De nominaties naar zijn een selectie van naar de uit best verkochte en meest gedraaide tijdens Nederlandse van songs van het de afgelopen jaar. Presentatie: Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Presentatie: in Yolanthe Cabau van het Kasbergen.

september 2020
03-03-2011 20:25

Aflevering 3

Harpen Gala 2010 - Aflevering 3

Live-uitzending waarin de winnaars van de Buma Gouden- en Zilveren Harpen evenals de winnaar van de Buma Exportprijs bekend wordt gemaakt. De prijzen worden toegekend door een onafhankelijke vakjury. Dit jaar vindt het Buma Harpen Gala plaa...

03-04-2010 16:15

Aflevering 2

Harpen Gala 2010 - Aflevering 2

Presentatie: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Harpen Gala 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harpen Gala 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harpen Gala 2010 bij Harpen Gala 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harpen Gala 2010. Heb je een uitzending van Harpen Gala 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harpen Gala 2010 gemist

De winnaars van de Buma Gouden en Zilveren Harpen, evenals de winnaar van de Buma Exportprijs, worden bekendgemaakt. Deprijzen worden toegekend door een onafhankelijke vakjury. Naast optredens van de winnaars zullen diverse andereartiesten het podium betreden. Als vanouds zorgt het Metropole Orkest onder leiding van Jules Buckley voor de muzikalebegeleiding.Voor het eerst in de geschiedenis van het Buma Harpen Gala wordt dit jaar ook de winnaar van de publieksprijs het BesteNederlandse Lied bekendgemaakt. Verdere informatie is te vinden op de website. -Buma Gouden Harpen. De Buma Gouden Harpis de hoogste onderscheiding die door Buma Cultuur wordt uitgereikt. Het is een oeuvreprijs bestemd voor muziekauteursen artiesten die zich in hun carrière op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse lichtemuziek. De prijs wordt sinds 1962 jaarlijks uitgereikt. -Buma Zilveren Harpen. De Buma Zilveren Harp is bedoeld omjonge scheppende of uitvoerende artiesten te bekronen die al een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse lichte muziekhebben geleverd, maar waarvan de jury verwacht dat zij nog een grote toekomst voor zich hebben. Deze prijs wordt sinds1969 jaarlijks uitgereikt en was in veel gevallen een opmaat tot een Buma Gouden Harp. -Buma Exportprijs. DeExportprijs van Buma Cultuur wordt jaarlijks toegekend aan de artiest die het meest succesvol is met Nederlandsmuziekcopyright in het buitenland. Presentatie: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Uitzending gemist van Harpen Gala 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Harpen Gala 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-03-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!