Programma gemist?

Live-uitzending uit waarin de winnaars van de uit Buma een Gouden- en een Zilveren Harpen evenals de winnaar van een de Buma Exportprijs tijdens bekend wordt de gemaakt. De prijzen het worden toegekend door tijdens een onafhankelijke het vakjury. Dit jaar vindt de het Buma Harpen uit Gala plaats op in Utrecht, Vredenburg Leidsche Rijn. een Tijdens de gala door krijgen de van beste Nederlandse auteurs en in artiesten van een het naar afgelopen jaar deze belangrijke met prijzen uitgereikt. De winnende artiesten in treden op in met het Metropole Orkest, van onder uit leiding van Jules door Buckley, en zijn op tv er bijzondere muzikale gasten naar die een optreden op tv verzorgen. De het Gouden Harp is de het hoogste onderscheiding die uit door in Buma Cultuur wordt uitgereikt. Het uit is een prijs bestemd op tv voor muziekauteurs tijdens en artiesten die zich op naar in hun carrière op bijzondere van wijze verdienstelijk hebben gemaakt uit voor de in Nederlandse muziek. tijdens De Zilveren Harp is tijdens bedoeld om tijdens jonge scheppende of een uitvoerende artiesten te bekronen in die al een belangrijke het bijdrage aan naar de uit Nederlandse muziek hebben geleverd, maar met waarvan verwacht wordt dat van zij nog tijdens een grote toekomst voor uit zich hebben. van De Exportprijs op van Buma van Cultuur wordt jaarlijks toegekend de aan de op tv artiest die het het meest succesvol is met Nederlands muziekcopyright op in het met buitenland. De met winnaar van van Het Beste Nederlandse Lied wordt in gekozen tijdens uit drie nominaties. De van nominaties zijn naar een selectie van de best verkochte op tv en meest gedraaide een Nederlandse songs in van het tijdens afgelopen jaar. Presentatie: Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Presentatie: Yolanthe naar Cabau van op Kasbergen.

januari 2021
03-03-2011 20:25

Aflevering 3

Harpen Gala 2010 - Aflevering 3

Live-uitzending waarin de winnaars van de Buma Gouden- en Zilveren Harpen evenals de winnaar van de Buma Exportprijs bekend wordt gemaakt. De prijzen worden toegekend door een onafhankelijke vakjury. Dit jaar vindt het Buma Harpen Gala plaa...

03-04-2010 16:15

Aflevering 2

Harpen Gala 2010 - Aflevering 2

Presentatie: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Harpen Gala 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harpen Gala 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harpen Gala 2010 bij Harpen Gala 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harpen Gala 2010. Heb je een uitzending van Harpen Gala 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harpen Gala 2010 gemist

De winnaars van de Buma Gouden en Zilveren Harpen, evenals de winnaar van de Buma Exportprijs, worden bekendgemaakt. Deprijzen worden toegekend door een onafhankelijke vakjury. Naast optredens van de winnaars zullen diverse andereartiesten het podium betreden. Als vanouds zorgt het Metropole Orkest onder leiding van Jules Buckley voor de muzikalebegeleiding.Voor het eerst in de geschiedenis van het Buma Harpen Gala wordt dit jaar ook de winnaar van de publieksprijs het BesteNederlandse Lied bekendgemaakt. Verdere informatie is te vinden op de website. -Buma Gouden Harpen. De Buma Gouden Harpis de hoogste onderscheiding die door Buma Cultuur wordt uitgereikt. Het is een oeuvreprijs bestemd voor muziekauteursen artiesten die zich in hun carrière op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse lichtemuziek. De prijs wordt sinds 1962 jaarlijks uitgereikt. -Buma Zilveren Harpen. De Buma Zilveren Harp is bedoeld omjonge scheppende of uitvoerende artiesten te bekronen die al een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse lichte muziekhebben geleverd, maar waarvan de jury verwacht dat zij nog een grote toekomst voor zich hebben. Deze prijs wordt sinds1969 jaarlijks uitgereikt en was in veel gevallen een opmaat tot een Buma Gouden Harp. -Buma Exportprijs. DeExportprijs van Buma Cultuur wordt jaarlijks toegekend aan de artiest die het meest succesvol is met Nederlandsmuziekcopyright in het buitenland. Presentatie: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Uitzending gemist van Harpen Gala 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Harpen Gala 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-03-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!