Programma gemist?

Live-uitzending waarin uit de door winnaars van de Buma Gouden- en uit Zilveren Harpen evenals een de winnaar een van naar de Buma Exportprijs bekend in wordt gemaakt. De van prijzen worden toegekend naar door een de onafhankelijke vakjury. Dit door jaar vindt het Buma de Harpen Gala plaats in tijdens Utrecht, Vredenburg Leidsche tijdens Rijn. Tijdens de het gala krijgen de een beste Nederlandse naar auteurs en artiesten van het een afgelopen jaar een deze belangrijke prijzen uitgereikt. uit De winnende artiesten tijdens treden op in met het op Metropole Orkest, onder leiding het van Jules uit Buckley, en zijn er naar bijzondere met muzikale gasten die van een optreden verzorgen. De Gouden in Harp is de hoogste op onderscheiding de die door Buma Cultuur op tv wordt uitgereikt. Het het is een prijs op bestemd de voor muziekauteurs en met artiesten die zich in het hun carrière op met bijzondere wijze verdienstelijk de hebben gemaakt voor de uit Nederlandse muziek. De van Zilveren Harp van is bedoeld om jonge scheppende naar of uitvoerende tijdens artiesten tijdens te bekronen die al een belangrijke in bijdrage aan de met het Nederlandse muziek hebben geleverd, het maar waarvan verwacht met wordt dat zij van nog een grote toekomst voor naar het zich hebben. De Exportprijs van Buma op tv Cultuur naar wordt jaarlijks toegekend aan door de artiest een die het meest succesvol is van met Nederlands muziekcopyright een in het buitenland. tijdens De winnaar van een Het het Beste Nederlandse Lied wordt de gekozen uit drie de nominaties. het De nominaties zijn een selectie van een een de best verkochte en meest een gedraaide Nederlandse songs van in het het afgelopen jaar. Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Presentatie: op Yolanthe Cabau van de Kasbergen.

juni 2020
03-03-2011 20:25

Aflevering 3

Harpen Gala 2010 - Aflevering 3

Live-uitzending waarin de winnaars van de Buma Gouden- en Zilveren Harpen evenals de winnaar van de Buma Exportprijs bekend wordt gemaakt. De prijzen worden toegekend door een onafhankelijke vakjury. Dit jaar vindt het Buma Harpen Gala plaa...

03-04-2010 16:15

Aflevering 2

Harpen Gala 2010 - Aflevering 2

Presentatie: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Harpen Gala 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harpen Gala 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harpen Gala 2010 bij Harpen Gala 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harpen Gala 2010. Heb je een uitzending van Harpen Gala 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harpen Gala 2010 gemist

De winnaars van de Buma Gouden en Zilveren Harpen, evenals de winnaar van de Buma Exportprijs, worden bekendgemaakt. Deprijzen worden toegekend door een onafhankelijke vakjury. Naast optredens van de winnaars zullen diverse andereartiesten het podium betreden. Als vanouds zorgt het Metropole Orkest onder leiding van Jules Buckley voor de muzikalebegeleiding.Voor het eerst in de geschiedenis van het Buma Harpen Gala wordt dit jaar ook de winnaar van de publieksprijs het BesteNederlandse Lied bekendgemaakt. Verdere informatie is te vinden op de website. -Buma Gouden Harpen. De Buma Gouden Harpis de hoogste onderscheiding die door Buma Cultuur wordt uitgereikt. Het is een oeuvreprijs bestemd voor muziekauteursen artiesten die zich in hun carrière op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse lichtemuziek. De prijs wordt sinds 1962 jaarlijks uitgereikt. -Buma Zilveren Harpen. De Buma Zilveren Harp is bedoeld omjonge scheppende of uitvoerende artiesten te bekronen die al een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse lichte muziekhebben geleverd, maar waarvan de jury verwacht dat zij nog een grote toekomst voor zich hebben. Deze prijs wordt sinds1969 jaarlijks uitgereikt en was in veel gevallen een opmaat tot een Buma Gouden Harp. -Buma Exportprijs. DeExportprijs van Buma Cultuur wordt jaarlijks toegekend aan de artiest die het meest succesvol is met Nederlandsmuziekcopyright in het buitenland. Presentatie: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Uitzending gemist van Harpen Gala 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Harpen Gala 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-03-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!