Programma gemist?

Live-uitzending waarin de de winnaars van uit de Buma Gouden- door en Zilveren van Harpen evenals door de winnaar van de Buma uit Exportprijs bekend wordt de gemaakt. De naar prijzen worden toegekend door een naar naar onafhankelijke vakjury. Dit jaar vindt met het Buma Harpen op tv Gala plaats in Utrecht, op Vredenburg Leidsche met Rijn. Tijdens de gala van met krijgen de beste Nederlandse auteurs tijdens en artiesten van het tijdens afgelopen naar jaar deze op belangrijke prijzen uitgereikt. De winnende een artiesten een treden op met het Metropole op Orkest, onder leiding een van Jules met Buckley, en zijn in er bijzondere muzikale gasten naar die in een optreden verzorgen. De het Gouden Harp is in de hoogste onderscheiding van die door Buma Cultuur op tv wordt uitgereikt. Het is op tv het een prijs bestemd voor muziekauteurs door en artiesten die op zich uit in hun carrière op met bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt van uit voor de Nederlandse uit muziek. De Zilveren Harp uit is bedoeld om op tv jonge scheppende of uitvoerende artiesten in te van bekronen die al tijdens een belangrijke bijdrage aan in de Nederlandse muziek hebben in geleverd, het maar waarvan verwacht op tv wordt dat naar zij nog een grote toekomst door voor zich naar hebben. De Exportprijs het van Buma het Cultuur wordt jaarlijks toegekend aan in de artiest die op het meest met succesvol is met Nederlands muziekcopyright met in op tv het buitenland. De winnaar van op tv Het Beste in Nederlandse Lied wordt naar gekozen uit drie met nominaties. De in nominaties zijn een een selectie van de best verkochte op en naar meest gedraaide op tv Nederlandse songs van het afgelopen uit jaar. Presentatie: Yolanthe tijdens Sneijder-Cabau.

Presentatie: op Yolanthe Cabau van in Kasbergen.

november 2019
03-03-2011 20:25

Aflevering 3

Harpen Gala 2010 - Aflevering 3

Live-uitzending waarin de winnaars van de Buma Gouden- en Zilveren Harpen evenals de winnaar van de Buma Exportprijs bekend wordt gemaakt. De prijzen worden toegekend door een onafhankelijke vakjury. Dit jaar vindt het Buma Harpen Gala plaa...

03-04-2010 16:15

Aflevering 2

Harpen Gala 2010 - Aflevering 2

Presentatie: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Harpen Gala 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harpen Gala 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harpen Gala 2010 bij Harpen Gala 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harpen Gala 2010. Heb je een uitzending van Harpen Gala 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harpen Gala 2010 gemist

De winnaars van de Buma Gouden en Zilveren Harpen, evenals de winnaar van de Buma Exportprijs, worden bekendgemaakt. Deprijzen worden toegekend door een onafhankelijke vakjury. Naast optredens van de winnaars zullen diverse andereartiesten het podium betreden. Als vanouds zorgt het Metropole Orkest onder leiding van Jules Buckley voor de muzikalebegeleiding.Voor het eerst in de geschiedenis van het Buma Harpen Gala wordt dit jaar ook de winnaar van de publieksprijs het BesteNederlandse Lied bekendgemaakt. Verdere informatie is te vinden op de website. -Buma Gouden Harpen. De Buma Gouden Harpis de hoogste onderscheiding die door Buma Cultuur wordt uitgereikt. Het is een oeuvreprijs bestemd voor muziekauteursen artiesten die zich in hun carrière op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse lichtemuziek. De prijs wordt sinds 1962 jaarlijks uitgereikt. -Buma Zilveren Harpen. De Buma Zilveren Harp is bedoeld omjonge scheppende of uitvoerende artiesten te bekronen die al een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse lichte muziekhebben geleverd, maar waarvan de jury verwacht dat zij nog een grote toekomst voor zich hebben. Deze prijs wordt sinds1969 jaarlijks uitgereikt en was in veel gevallen een opmaat tot een Buma Gouden Harp. -Buma Exportprijs. DeExportprijs van Buma Cultuur wordt jaarlijks toegekend aan de artiest die het meest succesvol is met Nederlandsmuziekcopyright in het buitenland. Presentatie: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Uitzending gemist van Harpen Gala 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Harpen Gala 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-03-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!