Programma gemist?

Live-uitzending waarin de op tv winnaars van de een Buma Gouden- in en Zilveren Harpen op evenals de winnaar de van de Buma op tv Exportprijs bekend wordt gemaakt. het De prijzen worden op tv toegekend door een een onafhankelijke een vakjury. Dit jaar vindt het een Buma Harpen Gala uit uit plaats in Utrecht, Vredenburg Leidsche op Rijn. Tijdens de in gala krijgen de beste in Nederlandse auteurs en op tv op tv artiesten van het afgelopen jaar uit deze belangrijke prijzen uitgereikt. het uit De winnende artiesten treden op met het het Metropole uit Orkest, tijdens onder leiding van Jules met Buckley, en zijn er de bijzondere muzikale gasten de die een met optreden verzorgen. De door Gouden Harp is de in hoogste onderscheiding die door met Buma in Cultuur wordt uitgereikt. Het is een een prijs bestemd een door voor muziekauteurs en artiesten een die zich in hun tijdens carrière naar op bijzondere wijze verdienstelijk hebben tijdens gemaakt voor de Nederlandse tijdens muziek. De het Zilveren Harp is door bedoeld naar om jonge scheppende of uitvoerende artiesten een te bekronen door die al een een belangrijke bijdrage aan de de Nederlandse muziek op hebben geleverd, door maar waarvan verwacht wordt van dat zij nog van een grote een toekomst voor zich hebben. een De Exportprijs met van Buma Cultuur wordt op tv jaarlijks toegekend aan de door artiest die door het meest succesvol is in met Nederlands muziekcopyright op in het op tv buitenland. De in winnaar van op tv Het Beste Nederlandse een Lied wordt gekozen uit drie nominaties. naar tijdens De nominaties zijn een selectie naar van de best uit verkochte en uit meest gedraaide Nederlandse door songs van het afgelopen in jaar. Presentatie: de Yolanthe Sneijder-Cabau.

Presentatie: Yolanthe een Cabau van op Kasbergen.

september 2021
03-03-2011 20:25

Aflevering 3

Harpen Gala 2010 - Aflevering 3

Live-uitzending waarin de winnaars van de Buma Gouden- en Zilveren Harpen evenals de winnaar van de Buma Exportprijs bekend wordt gemaakt. De prijzen worden toegekend door een onafhankelijke vakjury. Dit jaar vindt het Buma Harpen Gala plaa...

03-04-2010 16:15

Aflevering 2

Harpen Gala 2010 - Aflevering 2

Presentatie: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Harpen Gala 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harpen Gala 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harpen Gala 2010 bij Harpen Gala 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harpen Gala 2010. Heb je een uitzending van Harpen Gala 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harpen Gala 2010 gemist

De winnaars van de Buma Gouden en Zilveren Harpen, evenals de winnaar van de Buma Exportprijs, worden bekendgemaakt. Deprijzen worden toegekend door een onafhankelijke vakjury. Naast optredens van de winnaars zullen diverse andereartiesten het podium betreden. Als vanouds zorgt het Metropole Orkest onder leiding van Jules Buckley voor de muzikalebegeleiding.Voor het eerst in de geschiedenis van het Buma Harpen Gala wordt dit jaar ook de winnaar van de publieksprijs het BesteNederlandse Lied bekendgemaakt. Verdere informatie is te vinden op de website. -Buma Gouden Harpen. De Buma Gouden Harpis de hoogste onderscheiding die door Buma Cultuur wordt uitgereikt. Het is een oeuvreprijs bestemd voor muziekauteursen artiesten die zich in hun carrière op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse lichtemuziek. De prijs wordt sinds 1962 jaarlijks uitgereikt. -Buma Zilveren Harpen. De Buma Zilveren Harp is bedoeld omjonge scheppende of uitvoerende artiesten te bekronen die al een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse lichte muziekhebben geleverd, maar waarvan de jury verwacht dat zij nog een grote toekomst voor zich hebben. Deze prijs wordt sinds1969 jaarlijks uitgereikt en was in veel gevallen een opmaat tot een Buma Gouden Harp. -Buma Exportprijs. DeExportprijs van Buma Cultuur wordt jaarlijks toegekend aan de artiest die het meest succesvol is met Nederlandsmuziekcopyright in het buitenland. Presentatie: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Uitzending gemist van Harpen Gala 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Harpen Gala 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-03-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!