Programma gemist?

Live-uitzending waarin uit de winnaars van de op tv Buma Gouden- en op tv Zilveren Harpen op tv evenals de winnaar van op het de Buma Exportprijs bekend van wordt gemaakt. de De prijzen worden uit toegekend door een naar onafhankelijke vakjury. Dit jaar de vindt het Buma tijdens Harpen Gala plaats naar in Utrecht, een Vredenburg Leidsche Rijn. Tijdens de van gala krijgen de van beste Nederlandse auteurs het en door artiesten van het in afgelopen jaar deze belangrijke prijzen tijdens uitgereikt. De winnende artiesten een treden op uit met het op tv Metropole Orkest, onder leiding tijdens van Jules Buckley, in en zijn er met bijzondere muzikale het gasten die een optreden verzorgen. in De het Gouden Harp is de door hoogste onderscheiding die door uit Buma Cultuur naar wordt uitgereikt. Het is een een met prijs bestemd voor muziekauteurs en in artiesten die het zich in hun in carrière op op tv bijzondere wijze in verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse tijdens muziek. in De Zilveren Harp met is bedoeld om op tv jonge scheppende of uitvoerende een artiesten te bekronen die naar al een het belangrijke bijdrage het aan de Nederlandse tijdens muziek hebben geleverd, met maar waarvan verwacht het wordt dat zij met nog een grote naar toekomst voor op zich hebben. De Exportprijs in van Buma door Cultuur wordt jaarlijks toegekend aan op tv de artiest die met het meest op succesvol is met met Nederlands muziekcopyright in het buitenland. op op tv De winnaar van Het met Beste Nederlandse Lied wordt gekozen tijdens uit op tv drie nominaties. tijdens De nominaties zijn een selectie van van een de best verkochte het en meest gedraaide Nederlandse songs van tijdens het van afgelopen jaar. Presentatie: door Yolanthe Sneijder-Cabau.

Presentatie: naar Yolanthe Cabau van naar Kasbergen.

mei 2021
03-03-2011 20:25

Aflevering 3

Harpen Gala 2010 - Aflevering 3

Live-uitzending waarin de winnaars van de Buma Gouden- en Zilveren Harpen evenals de winnaar van de Buma Exportprijs bekend wordt gemaakt. De prijzen worden toegekend door een onafhankelijke vakjury. Dit jaar vindt het Buma Harpen Gala plaa...

03-04-2010 16:15

Aflevering 2

Harpen Gala 2010 - Aflevering 2

Presentatie: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Harpen Gala 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harpen Gala 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harpen Gala 2010 bij Harpen Gala 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harpen Gala 2010. Heb je een uitzending van Harpen Gala 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harpen Gala 2010 gemist

De winnaars van de Buma Gouden en Zilveren Harpen, evenals de winnaar van de Buma Exportprijs, worden bekendgemaakt. Deprijzen worden toegekend door een onafhankelijke vakjury. Naast optredens van de winnaars zullen diverse andereartiesten het podium betreden. Als vanouds zorgt het Metropole Orkest onder leiding van Jules Buckley voor de muzikalebegeleiding.Voor het eerst in de geschiedenis van het Buma Harpen Gala wordt dit jaar ook de winnaar van de publieksprijs het BesteNederlandse Lied bekendgemaakt. Verdere informatie is te vinden op de website. -Buma Gouden Harpen. De Buma Gouden Harpis de hoogste onderscheiding die door Buma Cultuur wordt uitgereikt. Het is een oeuvreprijs bestemd voor muziekauteursen artiesten die zich in hun carrière op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse lichtemuziek. De prijs wordt sinds 1962 jaarlijks uitgereikt. -Buma Zilveren Harpen. De Buma Zilveren Harp is bedoeld omjonge scheppende of uitvoerende artiesten te bekronen die al een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse lichte muziekhebben geleverd, maar waarvan de jury verwacht dat zij nog een grote toekomst voor zich hebben. Deze prijs wordt sinds1969 jaarlijks uitgereikt en was in veel gevallen een opmaat tot een Buma Gouden Harp. -Buma Exportprijs. DeExportprijs van Buma Cultuur wordt jaarlijks toegekend aan de artiest die het meest succesvol is met Nederlandsmuziekcopyright in het buitenland. Presentatie: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Uitzending gemist van Harpen Gala 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Harpen Gala 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-03-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!