Programma gemist?

Live-uitzending uit waarin de in winnaars van de Buma in Gouden- en Zilveren de Harpen evenals de winnaar een van de naar Buma Exportprijs op bekend wordt gemaakt. De prijzen worden tijdens toegekend door door een onafhankelijke vakjury. Dit uit met jaar vindt het Buma Harpen met Gala plaats in Utrecht, tijdens Vredenburg op tv Leidsche Rijn. Tijdens de met gala krijgen de beste met Nederlandse naar auteurs en een artiesten van het naar afgelopen jaar deze belangrijke prijzen naar uitgereikt. op tv De winnende artiesten treden op met uit door het Metropole Orkest, onder leiding met van Jules Buckley, op en zijn een er bijzondere muzikale gasten die een in een optreden verzorgen. naar De Gouden Harp is de met hoogste onderscheiding die van door het Buma Cultuur wordt uitgereikt. Het naar is een prijs bestemd door voor muziekauteurs en op tv artiesten die zich in in hun een carrière op van bijzondere wijze verdienstelijk van hebben gemaakt de voor de Nederlandse door muziek. De Zilveren een Harp is bedoeld om jonge scheppende door of op uitvoerende artiesten te bekronen met die door al een belangrijke naar bijdrage aan de Nederlandse muziek hebben het tijdens geleverd, maar waarvan verwacht wordt dat op de zij nog een grote toekomst door voor zich door hebben. De het Exportprijs van Buma met Cultuur wordt jaarlijks een toegekend aan de artiest die het op uit meest succesvol is met een Nederlands muziekcopyright in het van buitenland. het De winnaar van Het tijdens Beste Nederlandse Lied wordt gekozen tijdens met uit drie nominaties. De nominaties zijn door een selectie van in de best naar verkochte het en meest gedraaide Nederlandse op tv songs van het op tv afgelopen jaar. Presentatie: tijdens Yolanthe Sneijder-Cabau.

Presentatie: op tv Yolanthe Cabau van met Kasbergen.

november 2021
03-03-2011 20:25

Aflevering 3

Harpen Gala 2010 - Aflevering 3

Live-uitzending waarin de winnaars van de Buma Gouden- en Zilveren Harpen evenals de winnaar van de Buma Exportprijs bekend wordt gemaakt. De prijzen worden toegekend door een onafhankelijke vakjury. Dit jaar vindt het Buma Harpen Gala plaa...

03-04-2010 16:15

Aflevering 2

Harpen Gala 2010 - Aflevering 2

Presentatie: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Harpen Gala 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harpen Gala 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harpen Gala 2010 bij Harpen Gala 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harpen Gala 2010. Heb je een uitzending van Harpen Gala 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harpen Gala 2010 gemist

De winnaars van de Buma Gouden en Zilveren Harpen, evenals de winnaar van de Buma Exportprijs, worden bekendgemaakt. Deprijzen worden toegekend door een onafhankelijke vakjury. Naast optredens van de winnaars zullen diverse andereartiesten het podium betreden. Als vanouds zorgt het Metropole Orkest onder leiding van Jules Buckley voor de muzikalebegeleiding.Voor het eerst in de geschiedenis van het Buma Harpen Gala wordt dit jaar ook de winnaar van de publieksprijs het BesteNederlandse Lied bekendgemaakt. Verdere informatie is te vinden op de website. -Buma Gouden Harpen. De Buma Gouden Harpis de hoogste onderscheiding die door Buma Cultuur wordt uitgereikt. Het is een oeuvreprijs bestemd voor muziekauteursen artiesten die zich in hun carrière op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse lichtemuziek. De prijs wordt sinds 1962 jaarlijks uitgereikt. -Buma Zilveren Harpen. De Buma Zilveren Harp is bedoeld omjonge scheppende of uitvoerende artiesten te bekronen die al een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse lichte muziekhebben geleverd, maar waarvan de jury verwacht dat zij nog een grote toekomst voor zich hebben. Deze prijs wordt sinds1969 jaarlijks uitgereikt en was in veel gevallen een opmaat tot een Buma Gouden Harp. -Buma Exportprijs. DeExportprijs van Buma Cultuur wordt jaarlijks toegekend aan de artiest die het meest succesvol is met Nederlandsmuziekcopyright in het buitenland. Presentatie: Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Uitzending gemist van Harpen Gala 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Harpen Gala 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-03-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!