Programma gemist?

Eurovisieviering bij het op Hoogfeest van Maria op Tenhemelopneming met vanuit de kathedraal Notre-Dame-de-l'Annonciation in uit uit Puy-en-Velay, Frankrijk. Hoofdcelebrant: een Mgr. Luc Crépy, bisschop bisdom met Puy-en-Velay

Op 1e van Pinksterdag komt de een rechtstreekste uitzending op tv van de eucharistieviering op vanuit de St. door Jozefkerk te Helmond. Celebrant: Pastoor met Erik in Seidel. Muzikale ondersteuning met door het St. Jozefkoor tijdens o.l.v. Jos een Leenen en uit de Cantorije St. Lambertus o.l.v. Jan door van de Laar. uit het Organist: Jan van de Laar. met De vaste misgezangen op komen uit de de Missa brevis in door Christus van Robert een Jones.

Vanuit met de Collegiale kerk tijdens Onze-Lieve-Vrouw en Domitianus het van Hoei een in het bisdom Luik, België. op tv Hoofdcelebrant: mgr. op tv Jean-Pierre Delville, bisschop naar van bisdom op Luik.

Rechtstreekse eurovisieviering naar op het Hoogfeest uit van Pasen vanuit de naar Christus Koningkerk op in op Bienne-Mâche, kanton Bern in Zwitserland. Hoofdcelebrant met is Patrick tijdens Werth, uit pastoor-moderator van de parochies van op Bienne. een Muzikale ondersteuning door het koor het Laudate Dominum. het Dirigent en organist: Diego Rocca. tijdens Rechtstreeks commentaar door door Philip uit Debruyne, sj.

De rechtstreekse uitzending naar naar van de eucharistieviering komt vanuit met de 15e op tv eeuwse basiliek St. Jan de uit uit Doper, Perpignan, Frankrijk. op Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop uit van Perpignan. Het met parochiekoor en de koorschool de verzorgen de zang op en uit worden begeleid door naar het koororgel naar en het groot orgel. Rechtstreeks op tv commentaar door Guido het Honnay.

Rechtstreekse Eurovisieviering op op het de hoogfeest van Allerheiligen vanuit uit de Sint-Niklaaskerk de in Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: in Wilfried Jonckheere, de pastoor-deken Diksmuide & uit Veurne. De muziekale ondersteuning wordt in verzorgd door het uit gelegenheidskoor op tv PE Sint-Pieter Groot-Diksmuide o.l.v. een Christophe naar Deckers en Fauve naar Vermeirsch. Organist/pianist: Steven door Verplancke.

Rechtstreekse eurovisieviering een op het uit hoogfeest Maria Tenhemelopneming in vanuit de van collegiale kerk Saint-Jacques in in Luik, België. uit Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier Croonenberghs, algemeen op tv directeur uit van Cathobel. Dominicaan Philippe uit Cochinaux verzorgt de een homilie.

Op het naar Hoogfeest door van Pinksteren komt het de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek op tijdens te Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc Oortman. uit tijdens Muziekale ondersteuning door de de koren Voices to Heaven en op de Schola met Cantorum.

Op uit Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering met het vanuit de parochiekerk Saint-Théodule in door Champéry, kanton Wallis, de Zwitserland. een Hoofdcelebrant is pastoor Gérald Voide. het Jean-Michel met Moix houdt de homilie. Met in muziekale ondersteuning van het op tv parochiekoor van door Champéry door en het sextet van de in fanfare van uit Troistorrents.

Op de het hoogfeest van Pasen het komt de Eurovisieviering vanuit van door de parochiekerk Santi Pietro e Paolo door in een Gravesano, nabij een Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is op tv Don Italo een Molinaro, journalist van het op Katholiek Mediacentrum een in Lugano, die door ook de verkondiging verzorgt. op tv Muzikale ondersteuning de door het in Coro Regina Pacis uit op Caslano o.l.v. Antonio met Bonvicini.

De door rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering naar komt vanuit naar de een barokke kerk Sant Abbondio in een Gentilino, Lugano in Italiaans-Zwitserland. op tv Voorganger in is Don Italo van Molinaro, journalist van het op tv Katholiek Mediacentrum in naar Lugano, die ook door de verkondiging verzorgt. een Het jongerenkoor Coro Clairière tijdens op o.l.v. Brunelle Clerici verzorgt op tv de muzikale in ondersteuning.

De de eucharistieviering op het Hoogfeest op tv van Allerheiligen komt de vanuit de het basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in Jungholtz in met op de Elzas (Frankrijk). de Op 1 november, het één dag voor Allerzielen, viert de op tv de Rooms Katholieke kerk Allerheiligen: dit Hoogfeest door is bedoeld met om in één met viering alle bekende een en onbekende heiligen te uit tijdens eren. Celebrant: Denis Simon, rector van tijdens in de basiliek. De homilie op wordt gehouden een door François-Dominique Forquin, o.p. Organist: Thierry op tv uit Mechler.

Eurovisieviering het bij het door Hoogfeest van Maria van Tenhemelopneming vanuit de Sint-Jozefskerk van La op tv Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: op tv Bernard het Miserez, pastoor van de pastorale van eenheid. De op tv homilie van wordt gehouden door kanunnik van Claude Ducarroz, theoloog in en deken emeritus van de in met kathedraal van Fribourg. van De muzikale ondersteuning op wordt verzorgd door het parochiekoor onder met leiding van op Pierre-Fabien in Roubaty, een instrumentaal ensemble en organist naar Vincent Perrenoud. In op tv Gruyère, in naar het zuiden van met kanton door Fribourg, leeft een sterke Mariale traditie, door uit die zich ook uitdrukt in liederen tijdens in het naar lokale dialect. Twee met van het deze Mariale liederen komen in op deze viering aan het bod.

Rechtstreekste uitzending op tv van van de eucharistieviering vanuit de op St. Servatius Basiliek op van de de Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: door abt Erik uit De Sutter. Op op 1e Pinksterdag komt de van rechtstreekste uitzending naar van de de eucharistieviering vanuit de St. van Servatius Basiliek van het de Norbertijnerabdij in Grimbergen, met België. door Hoofdcelebrant: abt Erik door De Sutter. De muzikale ondersteuning wordt de verzorgd een door het met Cantoria Choir of Saint tijdens Cecilia, Basaltes and Dako een o.l.v. Maggy De tijdens Ridder en uit het Gregorian Choir tijdens van de abdij op tv o.l.v. Gereon uit van Boesschoten.

Rechtstreekse de Eurovisieviering op Hemelvaartsdag vanuit op de in collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij de de naar stad Thuin in de provincie Henegouwen tijdens (België). De rechtstreekse het Eurovisieviering komt in vanuit tijdens de collegiale Sint-Ursmaruskerk in door Lobbes, nabij in de stad Thuin in de het provincie het Henegouwen (België). Hoofdcelebrant dominicaan Didier Croonenberghs een verzorgt ook de met homilie. de Philippe Pêtre, op tv deken van Lobbes, concelebreert. Het koor uit wordt gevormd op tv door in studenten van het Institut Supérieure met Musique het et Pédagogie (IMEP) van op tv Namen en met van het conservatorium van op tv Luik.

juni 2020
15-08-2019 10:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming Puy-en-Velay, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming Puy-en-Velay, Frankrijk

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de kathedraal Notre-Dame-de-l'Annonciation in Puy-en-Velay, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Luc Crépy, bisschop bisdom Puy-en-Velay

09-06-2019 10:00

Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Jozefkerk te Helmond. Celebrant: Pastoor Erik Seidel. Muzikale ondersteuning door het St. Jozefkoor o.l.v. Jos Leenen en de Cantorije St. Lambertus ...

30-05-2019 10:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Vanuit de Collegiale kerk Onze-Lieve-Vrouw en Domitianus van Hoei in het bisdom Luik, België. Hoofdcelebrant: mgr. Jean-Pierre Delville, bisschop van bisdom Luik.

21-04-2019 10:00

Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Rechtstreekse eurovisieviering op het Hoogfeest van Pasen vanuit de Christus Koningkerk in Bienne-Mâche, kanton Bern in Zwitserland. Hoofdcelebrant is Patrick Werth, pastoor-moderator van de parochies van Bienne. Muzikale ondersteuning door...

25-12-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de 15e eeuwse basiliek St. Jan de Doper, Perpignan, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop van Perpignan. Het parochiekoor en de koorschool verzorgen de zan...

01-11-2018 12:00

Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Rechtstreekse Eurovisieviering op het hoogfeest van Allerheiligen vanuit de Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: Wilfried Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide & Veurne. De muziekale ondersteuning wordt verzorgd door het gel...

15-08-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Rechtstreekse eurovisieviering op het hoogfeest Maria Tenhemelopneming vanuit de collegiale kerk Saint-Jacques in Luik, België. Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier Croonenberghs, algemeen directeur van Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux ...

20-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Op het Hoogfeest van Pinksteren komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc Oortman. Muziekale ondersteuning door de koren Voices to Heaven en de Schola Cantorum.

10-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de parochiekerk Saint-Théodule in Champéry, kanton Wallis, Zwitserland. Hoofdcelebrant is pastoor Gérald Voide. Jean-Michel Moix houdt de homilie. Met muziekale ondersteuning...

01-04-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de parochiekerk Santi Pietro e Paolo in Gravesano, nabij Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ...

25-12-2017 11:00

Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de barokke kerk Sant Abbondio in Gentilino, Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ook de...

01-11-2017 11:00

Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

De eucharistieviering op het Hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in Jungholtz in de Elzas (Frankrijk). Op 1 november, één dag voor Allerzielen, viert de Rooms Katholieke kerk Allerheiligen: dit Hoog...

15-08-2017 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de Sint-Jozefskerk van La Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: Bernard Miserez, pastoor van de pastorale eenheid. De homilie wordt gehouden door kanunnik Claude Duc...

04-06-2017 11:00

1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - 1e Pinksterdag

Rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Servatius Basiliek van de Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt Erik De Sutter. Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistiev...

25-05-2017 11:00

Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Rechtstreekse Eurovisieviering op Hemelvaartsdag vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij de stad Thuin in de provincie Henegouwen (België). De rechtstreekse Eurovisieviering komt vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lob...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eucharistieviering/Eurovisie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eucharistieviering/Eurovisie bij Eucharistieviering/Eurovisie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eucharistieviering/Eurovisie. Heb je een uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eucharistieviering/Eurovisie gemist

Op Eerste Paasdag komt de Eucharistieviering rechtstreeks vanuit de Sint-Pietersbasiliek in Rome. Hoofdcelebrant isPaus Benedictus XIV.

Uitzending gemist van Eucharistieviering/Eurovisie? Hier kun je alle uitzendingen van Eucharistieviering/Eurovisie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!