Programma gemist?

Eurovisieviering bij het in Hoogfeest van een Maria Tenhemelopneming vanuit de op tv kathedraal Notre-Dame-de-l'Annonciation in uit Puy-en-Velay, Frankrijk. Hoofdcelebrant: uit Mgr. door Luc Crépy, bisschop bisdom met Puy-en-Velay

Op de 1e Pinksterdag komt het de rechtstreekste uitzending van de het eucharistieviering vanuit de de St. Jozefkerk de te Helmond. Celebrant: Pastoor met Erik Seidel. door Muzikale ondersteuning door door het St. van Jozefkoor o.l.v. Jos Leenen en het de Cantorije St. de Lambertus uit o.l.v. Jan van de Laar. de Organist: Jan van het in de Laar. De tijdens vaste misgezangen komen uit op tv de Missa door brevis in Christus van Robert met Jones.

Vanuit de naar Collegiale kerk Onze-Lieve-Vrouw en van Domitianus van op Hoei in het op tv bisdom Luik, België. Hoofdcelebrant: een mgr. Jean-Pierre Delville, naar bisschop van een bisdom op tv Luik.

Rechtstreekse de eurovisieviering op het met Hoogfeest van Pasen naar vanuit de Christus Koningkerk in een uit Bienne-Mâche, kanton Bern in op tv Zwitserland. Hoofdcelebrant is Patrick een Werth, pastoor-moderator van de in de parochies van Bienne. naar Muzikale ondersteuning door de het koor Laudate Dominum. het Dirigent en organist: naar Diego Rocca. Rechtstreeks commentaar op door Philip uit Debruyne, sj.

De in rechtstreekse uitzending van de de eucharistieviering komt vanuit een de 15e eeuwse basiliek met St. Jan de uit Doper, Perpignan, Frankrijk. door Hoofdcelebrant: een Mgr. Norbert uit Turini, bisschop van Perpignan. een Het parochiekoor en op tv de koorschool verzorgen de zang met en in worden begeleid door het tijdens koororgel door en het groot orgel. het Rechtstreeks commentaar op tv door Guido Honnay.

Rechtstreekse Eurovisieviering op op tv het hoogfeest een van van Allerheiligen vanuit de door Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, België. naar Hoofdcelebrant: Wilfried Jonckheere, van pastoor-deken Diksmuide & de Veurne. De muziekale ondersteuning naar wordt verzorgd door van het tijdens gelegenheidskoor PE Sint-Pieter Groot-Diksmuide o.l.v. in Christophe tijdens Deckers en Fauve Vermeirsch. met Organist/pianist: Steven de Verplancke.

Rechtstreekse eurovisieviering met op het hoogfeest op tv Maria Tenhemelopneming vanuit door de collegiale van kerk Saint-Jacques in op Luik, België. Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier op tv het Croonenberghs, algemeen directeur van in Cathobel. Dominicaan het Philippe Cochinaux verzorgt de de homilie.

Op door het Hoogfeest van Pinksteren uit komt de rechtstreekse eucharistieviering het vanuit tijdens de Lambertusbasiliek in te Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc naar Oortman. Muziekale op tv ondersteuning door de door koren Voices to tijdens Heaven en de Schola de Cantorum.

Op naar Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse met eucharistieviering tijdens vanuit de parochiekerk Saint-Théodule in op Champéry, kanton Wallis, Zwitserland. op op tv Hoofdcelebrant is pastoor Gérald van Voide. Jean-Michel Moix met houdt de homilie. in Met muziekale ondersteuning van het op in parochiekoor van Champéry en het sextet de met van de fanfare van de Troistorrents.

Op van het hoogfeest van Pasen komt van de Eurovisieviering vanuit de op tv de parochiekerk Santi van Pietro e Paolo tijdens in Gravesano, nabij Lugano uit in Italiaans-Zwitserland. van Voorganger is Don Italo tijdens Molinaro, journalist een van het Katholiek Mediacentrum in met Lugano, naar die ook de verkondiging verzorgt. Muzikale in door ondersteuning door het Coro het Regina Pacis uit door Caslano o.l.v. Antonio in Bonvicini.

De op rechtstreekse uitzending van tijdens de eucharistieviering komt vanuit de op tv barokke kerk uit Sant Abbondio in Gentilino, tijdens Lugano in op tv Italiaans-Zwitserland. door Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist de van het tijdens Katholiek Mediacentrum in Lugano, de die met ook de verkondiging verzorgt. Het naar jongerenkoor Coro tijdens Clairière o.l.v. Brunelle in Clerici verzorgt in de muzikale tijdens ondersteuning.

De van eucharistieviering op het Hoogfeest naar van op tv Allerheiligen komt vanuit door de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach van in Jungholtz in de Elzas uit (Frankrijk). Op op 1 november, met één dag voor Allerzielen, viert van de Rooms op Katholieke kerk Allerheiligen: dit uit Hoogfeest is van bedoeld om in één uit viering op alle bekende en tijdens onbekende heiligen te uit eren. Celebrant: Denis Simon, rector van met de basiliek. in De door homilie wordt gehouden door François-Dominique Forquin, op tv o.p. Organist: Thierry op tv uit Mechler.

Eurovisieviering met bij het naar Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming in vanuit de Sint-Jozefskerk op van La in Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: op Bernard Miserez, pastoor van een de pastorale eenheid. De homilie het wordt gehouden door met kanunnik Claude Ducarroz, op met theoloog en deken emeritus van de met kathedraal van Fribourg. met De muzikale ondersteuning het door wordt verzorgd door het parochiekoor onder de leiding van het Pierre-Fabien Roubaty, een op tv instrumentaal ensemble uit en organist Vincent door Perrenoud. In op Gruyère, in het zuiden van kanton het Fribourg, leeft een op sterke Mariale traditie, naar van die zich ook op uitdrukt in liederen in door het lokale dialect. Twee van uit deze met Mariale liederen in komen in deze viering op aan bod.

Rechtstreekste uitzending uit van de de eucharistieviering vanuit de op St. Servatius Basiliek van met de een Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. naar Hoofdcelebrant: abt naar Erik De Sutter. Op 1e de Pinksterdag komt de de rechtstreekste uitzending van een de eucharistieviering vanuit de door St. op Servatius Basiliek van de Norbertijnerabdij van in Grimbergen, een België. Hoofdcelebrant: abt Erik tijdens De Sutter. De door de muzikale ondersteuning wordt naar verzorgd door het Cantoria Choir naar of van Saint Cecilia, Basaltes and Dako o.l.v. op Maggy De op Ridder in en het Gregorian Choir van van de abdij o.l.v. door Gereon in van Boesschoten.

Rechtstreekse Eurovisieviering de op Hemelvaartsdag vanuit de de naar collegiale Sint-Ursmaruskerk in met Lobbes, nabij de stad Thuin in op in de provincie Henegouwen (België). De van rechtstreekse Eurovisieviering komt vanuit een de collegiale Sint-Ursmaruskerk naar in in Lobbes, nabij de stad tijdens Thuin in de provincie door Henegouwen (België). uit Hoofdcelebrant dominicaan Didier Croonenberghs naar tijdens verzorgt ook de door homilie. Philippe Pêtre, deken van met Lobbes, concelebreert. Het koor een wordt uit gevormd door studenten van van het Institut op tv Supérieure Musique et Pédagogie (IMEP) de van Namen en van van het conservatorium uit van uit Luik.

september 2020
15-08-2019 10:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming Puy-en-Velay, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming Puy-en-Velay, Frankrijk

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de kathedraal Notre-Dame-de-l'Annonciation in Puy-en-Velay, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Luc Crépy, bisschop bisdom Puy-en-Velay

09-06-2019 10:00

Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Jozefkerk te Helmond. Celebrant: Pastoor Erik Seidel. Muzikale ondersteuning door het St. Jozefkoor o.l.v. Jos Leenen en de Cantorije St. Lambertus ...

30-05-2019 10:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Vanuit de Collegiale kerk Onze-Lieve-Vrouw en Domitianus van Hoei in het bisdom Luik, België. Hoofdcelebrant: mgr. Jean-Pierre Delville, bisschop van bisdom Luik.

21-04-2019 10:00

Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Rechtstreekse eurovisieviering op het Hoogfeest van Pasen vanuit de Christus Koningkerk in Bienne-Mâche, kanton Bern in Zwitserland. Hoofdcelebrant is Patrick Werth, pastoor-moderator van de parochies van Bienne. Muzikale ondersteuning door...

25-12-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de 15e eeuwse basiliek St. Jan de Doper, Perpignan, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop van Perpignan. Het parochiekoor en de koorschool verzorgen de zan...

01-11-2018 12:00

Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Rechtstreekse Eurovisieviering op het hoogfeest van Allerheiligen vanuit de Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: Wilfried Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide & Veurne. De muziekale ondersteuning wordt verzorgd door het gel...

15-08-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Rechtstreekse eurovisieviering op het hoogfeest Maria Tenhemelopneming vanuit de collegiale kerk Saint-Jacques in Luik, België. Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier Croonenberghs, algemeen directeur van Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux ...

20-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Op het Hoogfeest van Pinksteren komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc Oortman. Muziekale ondersteuning door de koren Voices to Heaven en de Schola Cantorum.

10-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de parochiekerk Saint-Théodule in Champéry, kanton Wallis, Zwitserland. Hoofdcelebrant is pastoor Gérald Voide. Jean-Michel Moix houdt de homilie. Met muziekale ondersteuning...

01-04-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de parochiekerk Santi Pietro e Paolo in Gravesano, nabij Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ...

25-12-2017 11:00

Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de barokke kerk Sant Abbondio in Gentilino, Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ook de...

01-11-2017 11:00

Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

De eucharistieviering op het Hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in Jungholtz in de Elzas (Frankrijk). Op 1 november, één dag voor Allerzielen, viert de Rooms Katholieke kerk Allerheiligen: dit Hoog...

15-08-2017 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de Sint-Jozefskerk van La Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: Bernard Miserez, pastoor van de pastorale eenheid. De homilie wordt gehouden door kanunnik Claude Duc...

04-06-2017 11:00

1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - 1e Pinksterdag

Rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Servatius Basiliek van de Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt Erik De Sutter. Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistiev...

25-05-2017 11:00

Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Rechtstreekse Eurovisieviering op Hemelvaartsdag vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij de stad Thuin in de provincie Henegouwen (België). De rechtstreekse Eurovisieviering komt vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lob...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eucharistieviering/Eurovisie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eucharistieviering/Eurovisie bij Eucharistieviering/Eurovisie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eucharistieviering/Eurovisie. Heb je een uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eucharistieviering/Eurovisie gemist

Op Eerste Paasdag komt de Eucharistieviering rechtstreeks vanuit de Sint-Pietersbasiliek in Rome. Hoofdcelebrant isPaus Benedictus XIV.

Uitzending gemist van Eucharistieviering/Eurovisie? Hier kun je alle uitzendingen van Eucharistieviering/Eurovisie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!