Programma gemist?

Eurovisieviering op bij het Hoogfeest van Maria het Tenhemelopneming een vanuit de een kathedraal Notre-Dame-de-l'Annonciation in Puy-en-Velay, met Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. op Luc Crépy, bisschop bisdom een Puy-en-Velay

Op 1e Pinksterdag van in komt de rechtstreekste een uitzending van de eucharistieviering vanuit van de door St. Jozefkerk te Helmond. op Celebrant: Pastoor in Erik Seidel. Muzikale door ondersteuning door het St. Jozefkoor naar o.l.v. op tv Jos Leenen en de het Cantorije St. met Lambertus o.l.v. Jan het van de Laar. Organist: Jan de van de Laar. De naar vaste misgezangen op komen naar uit de Missa brevis tijdens in Christus van in Robert Jones.

Vanuit de op tv Collegiale kerk Onze-Lieve-Vrouw tijdens en Domitianus de van Hoei in het bisdom tijdens Luik, België. een Hoofdcelebrant: mgr. Jean-Pierre van Delville, bisschop in van bisdom naar Luik.

Rechtstreekse door eurovisieviering op door het Hoogfeest van met Pasen vanuit de Christus Koningkerk een in Bienne-Mâche, het kanton Bern in Zwitserland. Hoofdcelebrant met naar is Patrick Werth, pastoor-moderator van met de parochies van Bienne. van een Muzikale ondersteuning door met het koor Laudate op tv Dominum. Dirigent en organist: Diego het Rocca. Rechtstreeks commentaar door van Philip tijdens Debruyne, sj.

De door rechtstreekse uitzending van de door eucharistieviering komt vanuit de het de 15e eeuwse basiliek St. Jan uit de Doper, uit Perpignan, Frankrijk. uit Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, door bisschop van met Perpignan. Het parochiekoor van en de koorschool tijdens verzorgen de zang en worden begeleid een door met het koororgel en het op tv groot orgel. Rechtstreeks commentaar op tv naar door Guido Honnay.

Rechtstreekse Eurovisieviering op door het hoogfeest naar van Allerheiligen vanuit de op tv Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, het België. Hoofdcelebrant: Wilfried met uit Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide & Veurne. een De muziekale op tv ondersteuning wordt verzorgd door het tijdens uit gelegenheidskoor PE Sint-Pieter Groot-Diksmuide o.l.v. met Christophe Deckers en tijdens Fauve tijdens Vermeirsch. Organist/pianist: Steven in Verplancke.

Rechtstreekse op tv eurovisieviering op het hoogfeest uit Maria Tenhemelopneming vanuit de naar collegiale uit kerk Saint-Jacques in Luik, België. op naar Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier Croonenberghs, met algemeen directeur naar van Cathobel. Dominicaan Philippe het Cochinaux verzorgt de het homilie.

Op op tv het Hoogfeest van van Pinksteren komt de rechtstreekse eucharistieviering tijdens vanuit de de Lambertusbasiliek te in Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc op Oortman. Muziekale ondersteuning het door de van koren Voices to Heaven en van op de Schola Cantorum.

Op Hemelvaartsdag komt tijdens de rechtstreekse eucharistieviering tijdens vanuit de parochiekerk in tijdens Saint-Théodule in Champéry, tijdens kanton Wallis, Zwitserland. Hoofdcelebrant is naar pastoor Gérald Voide. Jean-Michel tijdens Moix houdt in de homilie. Met de muziekale ondersteuning op van het parochiekoor van met Champéry en het sextet een van op tv de fanfare van op Troistorrents.

Op het een hoogfeest met van Pasen komt de het Eurovisieviering vanuit de parochiekerk Santi een Pietro e een Paolo in Gravesano, nabij van Lugano tijdens in Italiaans-Zwitserland. de Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist met van op het Katholiek Mediacentrum in met Lugano, naar die ook de verkondiging verzorgt. van Muzikale naar ondersteuning door het Coro op tv Regina Pacis een uit Caslano o.l.v. Antonio tijdens Bonvicini.

De een rechtstreekse uitzending van van de eucharistieviering komt op tv vanuit de uit barokke kerk Sant Abbondio in Gentilino, uit Lugano in Italiaans-Zwitserland. door Voorganger het is Don Italo Molinaro, in journalist het van het Katholiek Mediacentrum in op Lugano, die op ook de verkondiging verzorgt. uit Het jongerenkoor Coro Clairière uit o.l.v. Brunelle Clerici met verzorgt uit de muzikale in ondersteuning.

De eucharistieviering op naar het Hoogfeest in van Allerheiligen van komt vanuit de basiliek met Notre-Dame-de-Thierenbach in de Jungholtz in van de Elzas (Frankrijk). Op 1 november, van één dag op tv voor Allerzielen, uit viert de Rooms Katholieke de kerk Allerheiligen: dit de Hoogfeest is bedoeld op om op tv in één viering op tv alle bekende en onbekende heiligen een te uit eren. Celebrant: Denis op Simon, rector van van de basiliek. De homilie wordt het gehouden door in François-Dominique Forquin, o.p. Organist: de Thierry tijdens Mechler.

Eurovisieviering bij het op Hoogfeest door van Maria op Tenhemelopneming vanuit de Sint-Jozefskerk van op La Tour-de-Trême, door Zwitserland. Hoofdcelebrant: de Bernard Miserez, pastoor van tijdens de pastorale eenheid. tijdens De homilie wordt gehouden naar door kanunnik een Claude Ducarroz, theoloog en deken met emeritus een van de kathedraal van Fribourg. op tv De muzikale ondersteuning op wordt verzorgd door de met het parochiekoor onder leiding van van Pierre-Fabien door Roubaty, een instrumentaal op tv ensemble en organist Vincent met Perrenoud. In Gruyère, in naar het zuiden van uit kanton Fribourg, leeft naar een sterke Mariale traditie, uit die zich het ook uitdrukt van in liederen op tv in het lokale een dialect. Twee van deze tijdens Mariale liederen een komen in deze viering aan uit bod.

Rechtstreekste door uitzending van de eucharistieviering tijdens vanuit de een St. Servatius Basiliek van de een Norbertijnerabdij in de Grimbergen, naar België. Hoofdcelebrant: abt Erik De door Sutter. Op 1e Pinksterdag door komt de van rechtstreekste uitzending van de met uit eucharistieviering vanuit de uit St. Servatius Basiliek op van de Norbertijnerabdij in het Grimbergen, België. uit Hoofdcelebrant: abt Erik De Sutter. De naar muzikale ondersteuning wordt een verzorgd door uit het Cantoria in Choir of Saint het Cecilia, Basaltes and Dako o.l.v. op tv Maggy De Ridder op de en het Gregorian uit Choir van de abdij o.l.v. Gereon op tv naar van Boesschoten.

Rechtstreekse Eurovisieviering op op Hemelvaartsdag vanuit de tijdens collegiale Sint-Ursmaruskerk in het door Lobbes, nabij de op stad Thuin in de provincie Henegouwen naar (België). De tijdens rechtstreekse Eurovisieviering met komt vanuit naar de collegiale Sint-Ursmaruskerk uit in Lobbes, nabij de de stad Thuin in naar de provincie Henegouwen naar (België). Hoofdcelebrant dominicaan Didier van Croonenberghs verzorgt ook de met homilie. Philippe Pêtre, met op tv deken van Lobbes, concelebreert. Het van koor wordt gevormd naar door studenten uit van het Institut de Supérieure Musique et Pédagogie met (IMEP) een van Namen en in van het conservatorium van door Luik.

april 2021
15-08-2019 10:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming Puy-en-Velay, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming Puy-en-Velay, Frankrijk

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de kathedraal Notre-Dame-de-l'Annonciation in Puy-en-Velay, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Luc Crépy, bisschop bisdom Puy-en-Velay

09-06-2019 10:00

Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Jozefkerk te Helmond. Celebrant: Pastoor Erik Seidel. Muzikale ondersteuning door het St. Jozefkoor o.l.v. Jos Leenen en de Cantorije St. Lambertus ...

30-05-2019 10:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Vanuit de Collegiale kerk Onze-Lieve-Vrouw en Domitianus van Hoei in het bisdom Luik, België. Hoofdcelebrant: mgr. Jean-Pierre Delville, bisschop van bisdom Luik.

21-04-2019 10:00

Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Rechtstreekse eurovisieviering op het Hoogfeest van Pasen vanuit de Christus Koningkerk in Bienne-Mâche, kanton Bern in Zwitserland. Hoofdcelebrant is Patrick Werth, pastoor-moderator van de parochies van Bienne. Muzikale ondersteuning door...

25-12-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de 15e eeuwse basiliek St. Jan de Doper, Perpignan, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop van Perpignan. Het parochiekoor en de koorschool verzorgen de zan...

01-11-2018 12:00

Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Rechtstreekse Eurovisieviering op het hoogfeest van Allerheiligen vanuit de Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: Wilfried Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide & Veurne. De muziekale ondersteuning wordt verzorgd door het gel...

15-08-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Rechtstreekse eurovisieviering op het hoogfeest Maria Tenhemelopneming vanuit de collegiale kerk Saint-Jacques in Luik, België. Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier Croonenberghs, algemeen directeur van Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux ...

20-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Op het Hoogfeest van Pinksteren komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc Oortman. Muziekale ondersteuning door de koren Voices to Heaven en de Schola Cantorum.

10-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de parochiekerk Saint-Théodule in Champéry, kanton Wallis, Zwitserland. Hoofdcelebrant is pastoor Gérald Voide. Jean-Michel Moix houdt de homilie. Met muziekale ondersteuning...

01-04-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de parochiekerk Santi Pietro e Paolo in Gravesano, nabij Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ...

25-12-2017 11:00

Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de barokke kerk Sant Abbondio in Gentilino, Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ook de...

01-11-2017 11:00

Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

De eucharistieviering op het Hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in Jungholtz in de Elzas (Frankrijk). Op 1 november, één dag voor Allerzielen, viert de Rooms Katholieke kerk Allerheiligen: dit Hoog...

15-08-2017 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de Sint-Jozefskerk van La Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: Bernard Miserez, pastoor van de pastorale eenheid. De homilie wordt gehouden door kanunnik Claude Duc...

04-06-2017 11:00

1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - 1e Pinksterdag

Rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Servatius Basiliek van de Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt Erik De Sutter. Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistiev...

25-05-2017 11:00

Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Rechtstreekse Eurovisieviering op Hemelvaartsdag vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij de stad Thuin in de provincie Henegouwen (België). De rechtstreekse Eurovisieviering komt vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lob...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eucharistieviering/Eurovisie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eucharistieviering/Eurovisie bij Eucharistieviering/Eurovisie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eucharistieviering/Eurovisie. Heb je een uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eucharistieviering/Eurovisie gemist

Op Eerste Paasdag komt de Eucharistieviering rechtstreeks vanuit de Sint-Pietersbasiliek in Rome. Hoofdcelebrant isPaus Benedictus XIV.

Uitzending gemist van Eucharistieviering/Eurovisie? Hier kun je alle uitzendingen van Eucharistieviering/Eurovisie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!