Programma gemist?

Op 1e Pinksterdag op komt de rechtstreekste door uitzending van de in eucharistieviering vanuit de naar St. Jozefkerk te tijdens tijdens Helmond. Celebrant: Pastoor Erik Seidel. van Muzikale op tv ondersteuning door het naar St. Jozefkoor o.l.v. Jos Leenen en het de Cantorije een St. tijdens Lambertus o.l.v. Jan van uit de Laar. Organist: Jan naar van van de Laar. De het vaste misgezangen komen uit de van Missa brevis met in Christus van Robert in Jones.

Vanuit van de Collegiale kerk naar Onze-Lieve-Vrouw en Domitianus een van Hoei in het op tv bisdom Luik, naar België. Hoofdcelebrant: met mgr. Jean-Pierre Delville, bisschop van bisdom naar in Luik.

Rechtstreekse een eurovisieviering op op het Hoogfeest van Pasen vanuit de het het Christus Koningkerk in Bienne-Mâche, in kanton Bern een in Zwitserland. Hoofdcelebrant door is Patrick Werth, een pastoor-moderator van de parochies van op Bienne. Muzikale van ondersteuning door het tijdens koor Laudate met Dominum. Dirigent en met organist: Diego Rocca. uit Rechtstreeks commentaar door het Philip Debruyne, sj.

De het rechtstreekse uitzending van de van eucharistieviering komt tijdens vanuit de 15e eeuwse op basiliek St. Jan de de Doper, Perpignan, de Frankrijk. een Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop met van Perpignan. op tv Het parochiekoor op en de koorschool verzorgen uit de zang en worden begeleid van op door het koororgel en het tijdens groot orgel. Rechtstreeks commentaar de door Guido van Honnay.

Rechtstreekse Eurovisieviering op met tijdens het hoogfeest van Allerheiligen vanuit de het Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, in België. op tv Hoofdcelebrant: Wilfried Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide naar & Veurne. De naar de muziekale ondersteuning wordt verzorgd door van het gelegenheidskoor PE het Sint-Pieter Groot-Diksmuide o.l.v. Christophe met Deckers en door Fauve Vermeirsch. Organist/pianist: naar Steven uit Verplancke.

Rechtstreekse een eurovisieviering op het hoogfeest tijdens Maria Tenhemelopneming vanuit de de collegiale door kerk Saint-Jacques op in Luik, België. Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier tijdens Croonenberghs, algemeen directeur op van met Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux verzorgt in de door homilie.

Op het Hoogfeest op van op tv Pinksteren komt tijdens de rechtstreekse eucharistieviering vanuit op tv de Lambertusbasiliek het te Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc Oortman. op tv op Muziekale ondersteuning door in de koren Voices to Heaven uit en de door Schola Cantorum.

Op naar Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse tijdens eucharistieviering vanuit de parochiekerk naar Saint-Théodule in Champéry, een kanton een Wallis, Zwitserland. Hoofdcelebrant is tijdens pastoor Gérald Voide. uit Jean-Michel Moix houdt de op tv homilie. naar Met muziekale ondersteuning van het een de parochiekoor van Champéry en het sextet tijdens van de de fanfare van uit Troistorrents.

Op door het hoogfeest van Pasen komt op tv de van Eurovisieviering vanuit de parochiekerk Santi van Pietro een e Paolo in Gravesano, nabij het Lugano in op tv Italiaans-Zwitserland. door Voorganger is Don Italo Molinaro, op tv journalist van het Katholiek de Mediacentrum een in Lugano, die ook in de door verkondiging verzorgt. Muzikale ondersteuning door het naar Coro Regina Pacis naar uit door Caslano o.l.v. Antonio tijdens Bonvicini.

De rechtstreekse uitzending door van de eucharistieviering met komt naar vanuit de met barokke kerk Sant Abbondio in Gentilino, op tv Lugano in Italiaans-Zwitserland. van Voorganger is naar Don Italo Molinaro, op tv journalist van het naar Katholiek Mediacentrum in op tv Lugano, die ook de in verkondiging een verzorgt. Het uit jongerenkoor Coro Clairière o.l.v. Brunelle in Clerici verzorgt de muzikale tijdens door ondersteuning.

De op tv eucharistieviering op het tijdens Hoogfeest van Allerheiligen komt van vanuit de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach tijdens in Jungholtz naar in de Elzas (Frankrijk). in in Op 1 november, tijdens één dag voor Allerzielen, viert het de naar Rooms Katholieke kerk Allerheiligen: dit Hoogfeest op tv is bedoeld van om in één viering in tijdens alle bekende en van onbekende heiligen te eren. Celebrant: met Denis Simon, rector in van de basiliek. uit De homilie de wordt gehouden door François-Dominique een Forquin, een o.p. Organist: Thierry op tv Mechler.

Eurovisieviering bij het naar Hoogfeest van Maria op tv Tenhemelopneming op tv vanuit de Sint-Jozefskerk van met La op tv Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: uit Bernard Miserez, pastoor van een de pastorale eenheid. De tijdens homilie naar wordt gehouden door kanunnik met Claude Ducarroz, theoloog in en deken emeritus door van de kathedraal van Fribourg. tijdens De op tv muzikale ondersteuning wordt de verzorgd door tijdens het parochiekoor onder leiding van de Pierre-Fabien met Roubaty, een instrumentaal het ensemble en organist Vincent door Perrenoud. In Gruyère, een in het in zuiden van kanton Fribourg, het leeft een sterke Mariale traditie, tijdens die zich met ook tijdens uitdrukt in liederen uit in het lokale dialect. Twee van naar uit deze Mariale liederen komen door in deze op viering aan bod.

Rechtstreekste uitzending een van de eucharistieviering door vanuit de St. op Servatius van Basiliek van de Norbertijnerabdij in Grimbergen, met België. met Hoofdcelebrant: abt Erik De met Sutter. Op het 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste het uitzending van in de eucharistieviering vanuit de door St. Servatius op tv Basiliek een van de Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. op tv Hoofdcelebrant: abt Erik door De uit Sutter. De muzikale ondersteuning wordt het verzorgd door naar het de Cantoria Choir of een Saint Cecilia, Basaltes and Dako uit o.l.v. Maggy De van Ridder tijdens en het Gregorian Choir de van de abdij o.l.v. van Gereon van de Boesschoten.

Rechtstreekse in Eurovisieviering op Hemelvaartsdag vanuit de tijdens collegiale de Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, tijdens nabij de stad door Thuin in de provincie door Henegouwen (België). naar De rechtstreekse Eurovisieviering komt vanuit de op tv de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij uit naar de stad Thuin in de provincie een Henegouwen (België). Hoofdcelebrant een dominicaan Didier Croonenberghs op tv verzorgt ook tijdens de op homilie. Philippe Pêtre, deken van van Lobbes, concelebreert. Het naar koor een wordt gevormd door een studenten van het Institut het Supérieure Musique et Pédagogie (IMEP) van van van Namen en van het van conservatorium van uit Luik.

Op uit het hoogfeest van Pasen komt in de Eurovisieviering door vanuit de kathedraal een van tijdens de Onbevlekte Ontvangenis te in Sligo, Ierland. tijdens Op het hoogfeest van Pasen komt het de Eurovisieviering het vanuit de Kathedraal een van de een Onbevlekte Ontvangenis op te Sligo, Ierland. Hoofdcelebrant mgr. uit Kevin Doran, naar bisschop van door Elphin. De muzikale ondersteuning met wordt verzorgd met door het Sligo Cathedral Choir o.l.v. tijdens Charles O'Connor. Sligo op tv is op de hoofdstad van graafschap Sligo, op tv in het tijdens noordwesten de van Ierland, en wordt tijdens doorsneden door de rivier Garavogue. door Sligo is op tv de zetel de van het bisdom Elphin, alsmede de een op tv van de twee zetels van het het bisdom Kilmore, door op Elphin en Ardagh van de Church tijdens of naar Ireland.

juli 2019
09-06-2019 10:00

Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Jozefkerk te Helmond. Celebrant: Pastoor Erik Seidel. Muzikale ondersteuning door het St. Jozefkoor o.l.v. Jos Leenen en de Cantorije St. Lambertus ...

30-05-2019 10:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Vanuit de Collegiale kerk Onze-Lieve-Vrouw en Domitianus van Hoei in het bisdom Luik, België. Hoofdcelebrant: mgr. Jean-Pierre Delville, bisschop van bisdom Luik.

21-04-2019 10:00

Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Rechtstreekse eurovisieviering op het Hoogfeest van Pasen vanuit de Christus Koningkerk in Bienne-Mâche, kanton Bern in Zwitserland. Hoofdcelebrant is Patrick Werth, pastoor-moderator van de parochies van Bienne. Muzikale ondersteuning door...

25-12-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de 15e eeuwse basiliek St. Jan de Doper, Perpignan, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop van Perpignan. Het parochiekoor en de koorschool verzorgen de zan...

01-11-2018 12:00

Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Rechtstreekse Eurovisieviering op het hoogfeest van Allerheiligen vanuit de Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: Wilfried Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide & Veurne. De muziekale ondersteuning wordt verzorgd door het gel...

15-08-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Rechtstreekse eurovisieviering op het hoogfeest Maria Tenhemelopneming vanuit de collegiale kerk Saint-Jacques in Luik, België. Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier Croonenberghs, algemeen directeur van Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux ...

20-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Op het Hoogfeest van Pinksteren komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc Oortman. Muziekale ondersteuning door de koren Voices to Heaven en de Schola Cantorum.

10-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de parochiekerk Saint-Théodule in Champéry, kanton Wallis, Zwitserland. Hoofdcelebrant is pastoor Gérald Voide. Jean-Michel Moix houdt de homilie. Met muziekale ondersteuning...

01-04-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de parochiekerk Santi Pietro e Paolo in Gravesano, nabij Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ...

25-12-2017 11:00

Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de barokke kerk Sant Abbondio in Gentilino, Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ook de...

01-11-2017 11:00

Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

De eucharistieviering op het Hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in Jungholtz in de Elzas (Frankrijk). Op 1 november, één dag voor Allerzielen, viert de Rooms Katholieke kerk Allerheiligen: dit Hoog...

15-08-2017 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de Sint-Jozefskerk van La Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: Bernard Miserez, pastoor van de pastorale eenheid. De homilie wordt gehouden door kanunnik Claude Duc...

04-06-2017 11:00

1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - 1e Pinksterdag

Rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Servatius Basiliek van de Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt Erik De Sutter. Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistiev...

25-05-2017 11:00

Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Rechtstreekse Eurovisieviering op Hemelvaartsdag vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij de stad Thuin in de provincie Henegouwen (België). De rechtstreekse Eurovisieviering komt vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lob...

16-04-2017 11:00

Eurovisieviering 1e Paasdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Paasdag

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis te Sligo, Ierland. Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de Kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis te Sligo, Ierla...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eucharistieviering/Eurovisie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eucharistieviering/Eurovisie bij Eucharistieviering/Eurovisie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eucharistieviering/Eurovisie. Heb je een uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eucharistieviering/Eurovisie gemist

Op Eerste Paasdag komt de Eucharistieviering rechtstreeks vanuit de Sint-Pietersbasiliek in Rome. Hoofdcelebrant isPaus Benedictus XIV.

Uitzending gemist van Eucharistieviering/Eurovisie? Hier kun je alle uitzendingen van Eucharistieviering/Eurovisie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 09-06-2019 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord