Programma gemist?

Eurovisieviering van bij het in Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de de naar kathedraal Notre-Dame-de-l'Annonciation in Puy-en-Velay, Frankrijk. van Hoofdcelebrant: Mgr. Luc Crépy, met bisschop met bisdom Puy-en-Velay

Op 1e Pinksterdag door komt door de rechtstreekste uit uitzending van de naar eucharistieviering vanuit de St. op tv Jozefkerk te Helmond. Celebrant: uit Pastoor Erik Seidel. Muzikale met ondersteuning door door het St. Jozefkoor o.l.v. een Jos met Leenen en met de Cantorije St. Lambertus o.l.v. met Jan van de Laar. een Organist: Jan van op de tijdens Laar. De vaste misgezangen komen een een uit de Missa brevis in Christus de van Robert op tv Jones.

Vanuit de een Collegiale kerk in Onze-Lieve-Vrouw en uit Domitianus van Hoei in het door bisdom van Luik, België. Hoofdcelebrant: met mgr. Jean-Pierre Delville, bisschop van de bisdom op Luik.

Rechtstreekse eurovisieviering op het het Hoogfeest van door Pasen vanuit uit de een Christus Koningkerk in Bienne-Mâche, kanton naar Bern tijdens in Zwitserland. Hoofdcelebrant naar is Patrick Werth, pastoor-moderator een van de parochies het van Bienne. Muzikale van ondersteuning door het het koor Laudate Dominum. Dirigent en de organist: Diego Rocca. op Rechtstreeks commentaar in door Philip Debruyne, op tv sj.

De het rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering uit komt op tv vanuit de 15e naar eeuwse basiliek St. Jan de door naar Doper, Perpignan, Frankrijk. in Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop op van Perpignan. de Het parochiekoor en uit de koorschool in verzorgen de zang en worden begeleid in met door het koororgel en het een groot orgel. Rechtstreeks commentaar met door op Guido Honnay.

Rechtstreekse op Eurovisieviering op met het hoogfeest van Allerheiligen op vanuit de Sint-Niklaaskerk op in Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: Wilfried op tv Jonckheere, pastoor-deken door Diksmuide een & Veurne. De muziekale ondersteuning het wordt verzorgd door met het gelegenheidskoor van PE Sint-Pieter Groot-Diksmuide o.l.v. Christophe op Deckers het en Fauve Vermeirsch. Organist/pianist: Steven van op tv Verplancke.

Rechtstreekse met eurovisieviering op het uit hoogfeest Maria Tenhemelopneming tijdens vanuit de op tv collegiale kerk Saint-Jacques in met Luik, België. de Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier Croonenberghs, algemeen directeur tijdens het van Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux op verzorgt de door homilie.

Op het Hoogfeest van op van Pinksteren komt de rechtstreekse eucharistieviering tijdens vanuit de Lambertusbasiliek in te Hengelo. Celebrant: een door Pastoor Marc Oortman. Muziekale ondersteuning door het de koren door Voices to het Heaven en de Schola op tv Cantorum.

Op Hemelvaartsdag komt met de rechtstreekse eucharistieviering de vanuit van de parochiekerk naar Saint-Théodule in Champéry, kanton Wallis, Zwitserland. tijdens Hoofdcelebrant is door pastoor Gérald Voide. een Jean-Michel van Moix houdt de homilie. Met muziekale de ondersteuning van met het parochiekoor van Champéry de en van het sextet van de fanfare van van uit Troistorrents.

Op het met hoogfeest van door Pasen komt de Eurovisieviering vanuit op de met parochiekerk Santi op Pietro e Paolo in Gravesano, nabij het Lugano het in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don het Italo het Molinaro, journalist met van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, het die ook een de verkondiging uit verzorgt. Muzikale door ondersteuning door het Coro Regina Pacis een uit Caslano op tv o.l.v. Antonio uit Bonvicini.

De van rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering in komt vanuit de naar barokke kerk uit Sant Abbondio in met Gentilino, Lugano in Italiaans-Zwitserland. uit Voorganger is Don door Italo Molinaro, journalist in van het Katholiek door van Mediacentrum in Lugano, die ook tijdens de verkondiging verzorgt. Het op jongerenkoor Coro met Clairière van o.l.v. Brunelle Clerici verzorgt de het muzikale naar ondersteuning.

De op eucharistieviering op het Hoogfeest van door Allerheiligen komt uit vanuit de naar basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in Jungholtz in door de Elzas (Frankrijk). het in Op 1 november, één dag op voor Allerzielen, door viert de Rooms Katholieke kerk het Allerheiligen: van dit Hoogfeest is bedoeld om door in één een viering alle bekende en op onbekende heiligen uit te het eren. Celebrant: Denis Simon, rector op tv van de basiliek. De het homilie wordt door gehouden door François-Dominique naar Forquin, o.p. een Organist: Thierry tijdens Mechler.

Eurovisieviering op bij het Hoogfeest van op tv Maria uit Tenhemelopneming vanuit de Sint-Jozefskerk door van La Tour-de-Trême, van Zwitserland. Hoofdcelebrant: Bernard Miserez, pastoor de van de pastorale de naar eenheid. De homilie uit wordt gehouden door van kanunnik Claude Ducarroz, theoloog en deken uit emeritus van door de kathedraal van op tv Fribourg. De naar muzikale ondersteuning wordt verzorgd door naar naar het parochiekoor onder leiding van op tv Pierre-Fabien Roubaty, een instrumentaal de ensemble en organist tijdens uit Vincent Perrenoud. In Gruyère, in op tv het zuiden van het kanton tijdens Fribourg, leeft een sterke de Mariale traditie, die in zich ook in uitdrukt in liederen in het het lokale dialect. op Twee van deze op Mariale liederen komen naar in deze viering een aan bod.

Rechtstreekste uitzending van in op de eucharistieviering vanuit de de St. Servatius tijdens Basiliek van de uit Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt het Erik op De Sutter. Op het 1e Pinksterdag met komt de rechtstreekste uitzending van de van door eucharistieviering vanuit de St. Servatius Basiliek op van de Norbertijnerabdij van op tv in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt Erik een De Sutter. tijdens De muzikale ondersteuning een wordt verzorgd door het het Cantoria Choir in of Saint Cecilia, uit Basaltes and Dako o.l.v. in het Maggy De Ridder de en het Gregorian Choir met van de abdij een o.l.v. Gereon van het Boesschoten.

Rechtstreekse Eurovisieviering op met Hemelvaartsdag vanuit de in collegiale op Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij de op stad Thuin tijdens in de provincie Henegouwen van in (België). De rechtstreekse Eurovisieviering naar komt vanuit de op tv collegiale Sint-Ursmaruskerk in een Lobbes, nabij de van stad Thuin in de provincie met Henegouwen (België). Hoofdcelebrant door dominicaan Didier met Croonenberghs verzorgt op ook de homilie. uit Philippe Pêtre, van deken van Lobbes, naar concelebreert. Het koor van wordt gevormd door studenten op van het met Institut Supérieure Musique et uit Pédagogie (IMEP) van op Namen en tijdens van het conservatorium van op Luik.

juli 2021
15-08-2019 10:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming Puy-en-Velay, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming Puy-en-Velay, Frankrijk

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de kathedraal Notre-Dame-de-l'Annonciation in Puy-en-Velay, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Luc Crépy, bisschop bisdom Puy-en-Velay

09-06-2019 10:00

Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Jozefkerk te Helmond. Celebrant: Pastoor Erik Seidel. Muzikale ondersteuning door het St. Jozefkoor o.l.v. Jos Leenen en de Cantorije St. Lambertus ...

30-05-2019 10:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Vanuit de Collegiale kerk Onze-Lieve-Vrouw en Domitianus van Hoei in het bisdom Luik, België. Hoofdcelebrant: mgr. Jean-Pierre Delville, bisschop van bisdom Luik.

21-04-2019 10:00

Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Rechtstreekse eurovisieviering op het Hoogfeest van Pasen vanuit de Christus Koningkerk in Bienne-Mâche, kanton Bern in Zwitserland. Hoofdcelebrant is Patrick Werth, pastoor-moderator van de parochies van Bienne. Muzikale ondersteuning door...

25-12-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de 15e eeuwse basiliek St. Jan de Doper, Perpignan, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop van Perpignan. Het parochiekoor en de koorschool verzorgen de zan...

01-11-2018 12:00

Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Rechtstreekse Eurovisieviering op het hoogfeest van Allerheiligen vanuit de Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: Wilfried Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide & Veurne. De muziekale ondersteuning wordt verzorgd door het gel...

15-08-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Rechtstreekse eurovisieviering op het hoogfeest Maria Tenhemelopneming vanuit de collegiale kerk Saint-Jacques in Luik, België. Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier Croonenberghs, algemeen directeur van Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux ...

20-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Op het Hoogfeest van Pinksteren komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc Oortman. Muziekale ondersteuning door de koren Voices to Heaven en de Schola Cantorum.

10-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de parochiekerk Saint-Théodule in Champéry, kanton Wallis, Zwitserland. Hoofdcelebrant is pastoor Gérald Voide. Jean-Michel Moix houdt de homilie. Met muziekale ondersteuning...

01-04-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de parochiekerk Santi Pietro e Paolo in Gravesano, nabij Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ...

25-12-2017 11:00

Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de barokke kerk Sant Abbondio in Gentilino, Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ook de...

01-11-2017 11:00

Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

De eucharistieviering op het Hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in Jungholtz in de Elzas (Frankrijk). Op 1 november, één dag voor Allerzielen, viert de Rooms Katholieke kerk Allerheiligen: dit Hoog...

15-08-2017 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de Sint-Jozefskerk van La Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: Bernard Miserez, pastoor van de pastorale eenheid. De homilie wordt gehouden door kanunnik Claude Duc...

04-06-2017 11:00

1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - 1e Pinksterdag

Rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Servatius Basiliek van de Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt Erik De Sutter. Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistiev...

25-05-2017 11:00

Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Rechtstreekse Eurovisieviering op Hemelvaartsdag vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij de stad Thuin in de provincie Henegouwen (België). De rechtstreekse Eurovisieviering komt vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lob...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eucharistieviering/Eurovisie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eucharistieviering/Eurovisie bij Eucharistieviering/Eurovisie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eucharistieviering/Eurovisie. Heb je een uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eucharistieviering/Eurovisie gemist

Op Eerste Paasdag komt de Eucharistieviering rechtstreeks vanuit de Sint-Pietersbasiliek in Rome. Hoofdcelebrant isPaus Benedictus XIV.

Uitzending gemist van Eucharistieviering/Eurovisie? Hier kun je alle uitzendingen van Eucharistieviering/Eurovisie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!