Programma gemist?

Eurovisieviering de bij het Hoogfeest de van Maria Tenhemelopneming vanuit de de op kathedraal Notre-Dame-de-l'Annonciation in Puy-en-Velay, door Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Luc Crépy, door bisschop bisdom op tv Puy-en-Velay

Op tijdens 1e Pinksterdag komt op de rechtstreekste op tv uitzending van de eucharistieviering vanuit tijdens de uit St. Jozefkerk te Helmond. Celebrant: Pastoor een Erik van Seidel. Muzikale ondersteuning met door het St. Jozefkoor met o.l.v. Jos in Leenen en de Cantorije St. van van Lambertus o.l.v. Jan van de Laar. op Organist: Jan van uit in de Laar. De vaste misgezangen op tv komen uit naar de Missa brevis in Christus tijdens van Robert met Jones.

Vanuit op tv de Collegiale op kerk Onze-Lieve-Vrouw en Domitianus op van Hoei in het het bisdom een Luik, België. Hoofdcelebrant: naar mgr. Jean-Pierre Delville, bisschop naar van bisdom door Luik.

Rechtstreekse van eurovisieviering op in het Hoogfeest van van Pasen vanuit de uit Christus Koningkerk in Bienne-Mâche, kanton het Bern het in Zwitserland. Hoofdcelebrant is van Patrick Werth, pastoor-moderator het van de parochies van Bienne. op tv Muzikale ondersteuning door door het koor Laudate de Dominum. op tv Dirigent en organist: Diego Rocca. op Rechtstreeks commentaar op tv door Philip Debruyne, op sj.

De rechtstreekse uitzending het in van de eucharistieviering komt vanuit een de naar 15e eeuwse basiliek St. Jan naar de op tv Doper, Perpignan, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert tijdens Turini, bisschop naar van Perpignan. Het parochiekoor op en de koorschool op tijdens verzorgen de zang en worden begeleid met van door het koororgel en het groot de orgel. tijdens Rechtstreeks commentaar van door Guido Honnay.

Rechtstreekse Eurovisieviering van op het hoogfeest de van Allerheiligen vanuit een de Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, tijdens uit België. Hoofdcelebrant: Wilfried Jonckheere, pastoor-deken uit Diksmuide & Veurne. uit De muziekale ondersteuning naar wordt verzorgd door het een de gelegenheidskoor PE Sint-Pieter Groot-Diksmuide o.l.v. Christophe het Deckers en Fauve naar Vermeirsch. Organist/pianist: Steven op door Verplancke.

Rechtstreekse op eurovisieviering op het tijdens hoogfeest Maria Tenhemelopneming naar vanuit de collegiale kerk Saint-Jacques een in Luik, in België. Hoofdcelebrant: het Dominicaan Didier Croonenberghs, een algemeen directeur van het Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux verzorgt naar de het homilie.

Op het Hoogfeest in van Pinksteren komt op tv de rechtstreekse op tv eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek het te Hengelo. Celebrant: met Pastoor door Marc Oortman. Muziekale de ondersteuning door naar de koren Voices op to Heaven en door de Schola Cantorum.

Op van Hemelvaartsdag komt van de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de een parochiekerk Saint-Théodule in Champéry, van kanton Wallis, op tv Zwitserland. Hoofdcelebrant een is pastoor Gérald Voide. een Jean-Michel Moix houdt een de homilie. Met een muziekale ondersteuning van tijdens het naar parochiekoor van Champéry en het een sextet op van de fanfare van een Troistorrents.

Op het hoogfeest in van Pasen komt tijdens de Eurovisieviering vanuit uit de een parochiekerk Santi Pietro e Paolo het in Gravesano, door nabij Lugano in Italiaans-Zwitserland. tijdens Voorganger is op tv Don Italo Molinaro, journalist in het van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, door met die ook de verkondiging verzorgt. Muzikale op ondersteuning door op het Coro Regina het Pacis uit uit Caslano o.l.v. Antonio uit Bonvicini.

De rechtstreekse uitzending door van de eucharistieviering in komt vanuit de de barokke kerk Sant de Abbondio in Gentilino, op tv Lugano het in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don de Italo Molinaro, op tv journalist van het tijdens Katholiek op Mediacentrum in Lugano, door die ook de verkondiging verzorgt. Het op de jongerenkoor Coro Clairière door o.l.v. Brunelle Clerici verzorgt met de muzikale van ondersteuning.

De naar eucharistieviering op het van Hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit in in de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in van Jungholtz in in de Elzas (Frankrijk). Op 1 op tv november, één dag de voor Allerzielen, viert op tv de Rooms Katholieke kerk op Allerheiligen: het dit Hoogfeest uit is bedoeld om in één viering met alle bekende en in onbekende op tv heiligen te eren. de Celebrant: Denis Simon, rector van op de basiliek. van De homilie met wordt gehouden een door François-Dominique Forquin, o.p. Organist: een Thierry op Mechler.

Eurovisieviering de bij het Hoogfeest van Maria met door Tenhemelopneming vanuit de naar Sint-Jozefskerk van La Tour-de-Trême, uit Zwitserland. Hoofdcelebrant: Bernard tijdens Miserez, pastoor op van de pastorale door eenheid. De homilie wordt gehouden tijdens door naar kanunnik Claude Ducarroz, tijdens theoloog en deken emeritus van de in kathedraal van Fribourg. het De tijdens muzikale ondersteuning wordt verzorgd door door de het parochiekoor onder tijdens leiding van Pierre-Fabien Roubaty, in een instrumentaal ensemble en organist tijdens Vincent uit Perrenoud. In Gruyère, het in het zuiden van het kanton Fribourg, leeft tijdens een de sterke Mariale traditie, die zich ook op tv met uitdrukt in liederen in het lokale de dialect. Twee tijdens van deze op Mariale liederen komen in een deze tijdens viering aan bod.

Rechtstreekste uitzending tijdens van de eucharistieviering vanuit door door de St. Servatius Basiliek de van de Norbertijnerabdij in een Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt tijdens op tv Erik De Sutter. Op 1e uit Pinksterdag komt de in rechtstreekste in uitzending van de eucharistieviering vanuit tijdens de naar St. Servatius Basiliek van de Norbertijnerabdij op in Grimbergen, België. naar Hoofdcelebrant: tijdens abt Erik De in Sutter. De het muzikale ondersteuning wordt verzorgd door een het Cantoria met Choir of Saint een Cecilia, Basaltes and tijdens Dako o.l.v. tijdens Maggy De Ridder met en het Gregorian Choir van de door door abdij o.l.v. Gereon van in Boesschoten.

Rechtstreekse Eurovisieviering een op Hemelvaartsdag uit vanuit de collegiale een Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij de een stad Thuin door in de provincie tijdens Henegouwen (België). naar De rechtstreekse op tv Eurovisieviering komt vanuit de het collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, in nabij de het stad Thuin in de provincie een met Henegouwen (België). Hoofdcelebrant dominicaan naar Didier Croonenberghs in verzorgt ook de een homilie. Philippe Pêtre, deken van op Lobbes, concelebreert. Het koor een wordt de gevormd door studenten van een het op Institut Supérieure Musique et Pédagogie naar (IMEP) in van Namen en van het tijdens conservatorium van van Luik.

oktober 2019
15-08-2019 10:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming Puy-en-Velay, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming Puy-en-Velay, Frankrijk

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de kathedraal Notre-Dame-de-l'Annonciation in Puy-en-Velay, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Luc Crépy, bisschop bisdom Puy-en-Velay

09-06-2019 10:00

Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Jozefkerk te Helmond. Celebrant: Pastoor Erik Seidel. Muzikale ondersteuning door het St. Jozefkoor o.l.v. Jos Leenen en de Cantorije St. Lambertus ...

30-05-2019 10:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Vanuit de Collegiale kerk Onze-Lieve-Vrouw en Domitianus van Hoei in het bisdom Luik, België. Hoofdcelebrant: mgr. Jean-Pierre Delville, bisschop van bisdom Luik.

21-04-2019 10:00

Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Rechtstreekse eurovisieviering op het Hoogfeest van Pasen vanuit de Christus Koningkerk in Bienne-Mâche, kanton Bern in Zwitserland. Hoofdcelebrant is Patrick Werth, pastoor-moderator van de parochies van Bienne. Muzikale ondersteuning door...

25-12-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de 15e eeuwse basiliek St. Jan de Doper, Perpignan, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop van Perpignan. Het parochiekoor en de koorschool verzorgen de zan...

01-11-2018 12:00

Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Rechtstreekse Eurovisieviering op het hoogfeest van Allerheiligen vanuit de Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: Wilfried Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide & Veurne. De muziekale ondersteuning wordt verzorgd door het gel...

15-08-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Rechtstreekse eurovisieviering op het hoogfeest Maria Tenhemelopneming vanuit de collegiale kerk Saint-Jacques in Luik, België. Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier Croonenberghs, algemeen directeur van Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux ...

20-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Op het Hoogfeest van Pinksteren komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc Oortman. Muziekale ondersteuning door de koren Voices to Heaven en de Schola Cantorum.

10-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de parochiekerk Saint-Théodule in Champéry, kanton Wallis, Zwitserland. Hoofdcelebrant is pastoor Gérald Voide. Jean-Michel Moix houdt de homilie. Met muziekale ondersteuning...

01-04-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de parochiekerk Santi Pietro e Paolo in Gravesano, nabij Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ...

25-12-2017 11:00

Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de barokke kerk Sant Abbondio in Gentilino, Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ook de...

01-11-2017 11:00

Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

De eucharistieviering op het Hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in Jungholtz in de Elzas (Frankrijk). Op 1 november, één dag voor Allerzielen, viert de Rooms Katholieke kerk Allerheiligen: dit Hoog...

15-08-2017 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de Sint-Jozefskerk van La Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: Bernard Miserez, pastoor van de pastorale eenheid. De homilie wordt gehouden door kanunnik Claude Duc...

04-06-2017 11:00

1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - 1e Pinksterdag

Rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Servatius Basiliek van de Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt Erik De Sutter. Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistiev...

25-05-2017 11:00

Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Rechtstreekse Eurovisieviering op Hemelvaartsdag vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij de stad Thuin in de provincie Henegouwen (België). De rechtstreekse Eurovisieviering komt vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lob...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eucharistieviering/Eurovisie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eucharistieviering/Eurovisie bij Eucharistieviering/Eurovisie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eucharistieviering/Eurovisie. Heb je een uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eucharistieviering/Eurovisie gemist

Op Eerste Paasdag komt de Eucharistieviering rechtstreeks vanuit de Sint-Pietersbasiliek in Rome. Hoofdcelebrant isPaus Benedictus XIV.

Uitzending gemist van Eucharistieviering/Eurovisie? Hier kun je alle uitzendingen van Eucharistieviering/Eurovisie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!