Programma gemist?

De rechtstreekse het uitzending van de op tv eucharistieviering komt naar vanuit de in 15e eeuwse basiliek St. Jan de met Doper, Perpignan, het Frankrijk. in Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop van met Perpignan. het Het parochiekoor en de uit koorschool verzorgen door de zang en worden begeleid tijdens door het koororgel naar en het tijdens groot orgel. Rechtstreeks commentaar een door op tv Guido Honnay.

Rechtstreekse het Eurovisieviering op het hoogfeest van van Allerheiligen met vanuit de Sint-Niklaaskerk in door Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: Wilfried een Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide tijdens & Veurne. een De muziekale ondersteuning op wordt op verzorgd door het gelegenheidskoor PE Sint-Pieter naar een Groot-Diksmuide o.l.v. Christophe door Deckers en Fauve tijdens Vermeirsch. Organist/pianist: Steven van Verplancke.

Rechtstreekse het eurovisieviering op het hoogfeest Maria tijdens Tenhemelopneming vanuit een de van collegiale kerk Saint-Jacques in uit Luik, België. Hoofdcelebrant: Dominicaan het Didier Croonenberghs, door algemeen directeur van van Cathobel. Dominicaan Philippe een Cochinaux verzorgt de een homilie.

Op de het Hoogfeest van op Pinksteren komt het de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek naar de te Hengelo. Celebrant: Pastoor uit Marc Oortman. van Muziekale ondersteuning door de koren Voices uit to in Heaven en met de Schola Cantorum.

Op naar Hemelvaartsdag komt de uit rechtstreekse eucharistieviering met vanuit de parochiekerk Saint-Théodule in Champéry, het kanton naar Wallis, Zwitserland. Hoofdcelebrant is pastoor een Gérald de Voide. Jean-Michel Moix houdt door de homilie. uit Met muziekale ondersteuning van op het parochiekoor van het Champéry op tv en het sextet van de met fanfare van op tv Troistorrents.

Op het hoogfeest naar van Pasen komt het de tijdens Eurovisieviering vanuit de op parochiekerk Santi Pietro van e Paolo een in Gravesano, nabij Lugano in Italiaans-Zwitserland. een de Voorganger is Don Italo tijdens Molinaro, journalist van het het Katholiek Mediacentrum uit in Lugano, die ook met de verkondiging verzorgt. het Muzikale ondersteuning door het het Coro Regina het Pacis op tv uit Caslano o.l.v. van Antonio Bonvicini.

De met rechtstreekse uitzending van met de eucharistieviering komt vanuit de de barokke kerk Sant van een Abbondio in Gentilino, van Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don van Italo Molinaro, tijdens journalist van van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, naar die ook de naar verkondiging verzorgt. Het tijdens jongerenkoor Coro Clairière het o.l.v. uit Brunelle Clerici verzorgt een de muzikale op tv ondersteuning.

De de eucharistieviering op het naar Hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit van de in basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in Jungholtz met in de het Elzas (Frankrijk). Op 1 door november, het één dag voor in Allerzielen, viert de Rooms Katholieke naar kerk Allerheiligen: dit Hoogfeest het op tv is bedoeld om in op tv één viering alle bekende op tv en onbekende tijdens heiligen te een eren. Celebrant: Denis Simon, het rector van de basiliek. door De homilie wordt gehouden de door het François-Dominique Forquin, o.p. de Organist: Thierry een Mechler.

Eurovisieviering bij de het Hoogfeest van Maria uit Tenhemelopneming vanuit de tijdens op Sint-Jozefskerk van La in Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: Bernard Miserez, uit pastoor van van de pastorale eenheid. De homilie het wordt een gehouden door een kanunnik Claude Ducarroz, theoloog met en deken emeritus van op de kathedraal van Fribourg. naar De muzikale ondersteuning met met wordt verzorgd door de het parochiekoor onder leiding het van Pierre-Fabien de Roubaty, een instrumentaal ensemble en de organist het Vincent Perrenoud. In op tv Gruyère, in het zuiden een van kanton Fribourg, de leeft een door sterke Mariale traditie, door die zich ook naar uitdrukt in liederen in naar het lokale dialect. Twee de van deze Mariale liederen een komen in deze de viering aan door bod.

Rechtstreekste uitzending van door door de eucharistieviering vanuit de St. van Servatius Basiliek in van de Norbertijnerabdij in op tv Grimbergen, op tv België. Hoofdcelebrant: abt het Erik De Sutter. Op door 1e Pinksterdag komt uit de rechtstreekste uit uitzending van de eucharistieviering vanuit de het St. Servatius van Basiliek van de een Norbertijnerabdij in door Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: in abt Erik De Sutter. De op tv uit muzikale ondersteuning wordt verzorgd tijdens door het Cantoria een Choir of Saint met Cecilia, Basaltes and Dako met o.l.v. Maggy De Ridder van op tv en het Gregorian Choir van in de uit abdij o.l.v. Gereon van de Boesschoten.

Rechtstreekse door Eurovisieviering op op Hemelvaartsdag vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in tijdens Lobbes, tijdens nabij de stad Thuin een in naar de provincie Henegouwen (België). op tv De rechtstreekse op Eurovisieviering komt vanuit de naar collegiale Sint-Ursmaruskerk met in Lobbes, nabij de stad door Thuin in met de provincie Henegouwen (België). Hoofdcelebrant in dominicaan door Didier Croonenberghs verzorgt het ook de homilie. door Philippe Pêtre, deken van het Lobbes, concelebreert. tijdens Het koor wordt gevormd door het op tv studenten van het in Institut Supérieure Musique et Pédagogie (IMEP) op van in Namen en van naar het conservatorium van uit Luik.

Op het hoogfeest uit van Pasen een komt de Eurovisieviering vanuit het de kathedraal op tv van de Onbevlekte Ontvangenis van te Sligo, het Ierland. Op op tv het hoogfeest tijdens van Pasen komt het de Eurovisieviering vanuit de de Kathedraal van de Onbevlekte de Ontvangenis te op tv Sligo, Ierland. op Hoofdcelebrant mgr. Kevin Doran, de bisschop van Elphin. De muzikale de ondersteuning op wordt verzorgd een door het Sligo Cathedral Choir tijdens o.l.v. naar Charles O'Connor. Sligo is op tv de hoofdstad van naar graafschap Sligo, op in het noordwesten van Ierland, naar en wordt naar doorsneden door met de rivier Garavogue. Sligo op is de door zetel van het bisdom Elphin, op alsmede het een van de twee zetels door van het bisdom Kilmore, een van Elphin en Ardagh van de Church op of in Ireland.

Op een Eerste Kerstdag komt de rechtstreekse op tijdens Eurovisieviering vanuit de op tv Notre-Dame de l'Assomption in Le Locle, tijdens in de bergen het van tijdens Neuchâtel, Zwitserland. het Op Eerste Kerstdag komt de rechtstreekse tijdens op tv Eurovisieviering vanuit de naar Notre-Dame de l'Assomption in Le Locle, tijdens op in de bergen van Neuchâtel, een Zwitserland. Voorganger is uit Jean-Claude door Dunand. Concelebranten: Flavio Gritti, met Michel Jeanpierre, Jean-Marie Oberson en een uit Luc Bucyana, die ook de homilie naar zal met houden. Het koor een van Les Brenets o.l.v. Laurent naar Chiron verzorgt de een naar zang.

De eucharistieviering tijdens op het hoogfeest van naar Allerheiligen komt van vanuit de Sint-Maternusbasiliek in naar op Walcourt (bisdom Namen, naar België). De eucharistieviering op het een hoogfeest van Allerheiligen op tv komt naar vanuit de Sint-Maternusbasiliek in Walcourt naar (bisdom Namen, België). Op het 1 november, op één dag voor Allerzielen, op viert de op tv rooms-katholieke met kerk Allerheiligen: dit hoogfeest op is bedoeld op tv om in één de viering alle bekende en onbekende de heiligen te eren. door Hoofdcelebrant: Jean Tornafol, de op tv deken van het Walcourt. De homilie het wordt gehouden door Didier van Croonenberghs o.p. Muzikale met door ondersteuning: Het koor naar van Walcourt en van het duo Marc Grauwels op tv (gitaar) en Jacques tijdens Delvaux (fluit).

maart 2019
25-12-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de 15e eeuwse basiliek St. Jan de Doper, Perpignan, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop van Perpignan. Het parochiekoor en de koorschool verzorgen de zan...

01-11-2018 12:00

Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Rechtstreekse Eurovisieviering op het hoogfeest van Allerheiligen vanuit de Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: Wilfried Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide & Veurne. De muziekale ondersteuning wordt verzorgd door het gel...

15-08-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Rechtstreekse eurovisieviering op het hoogfeest Maria Tenhemelopneming vanuit de collegiale kerk Saint-Jacques in Luik, België. Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier Croonenberghs, algemeen directeur van Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux ...

20-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Op het Hoogfeest van Pinksteren komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc Oortman. Muziekale ondersteuning door de koren Voices to Heaven en de Schola Cantorum.

10-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de parochiekerk Saint-Théodule in Champéry, kanton Wallis, Zwitserland. Hoofdcelebrant is pastoor Gérald Voide. Jean-Michel Moix houdt de homilie. Met muziekale ondersteuning...

01-04-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de parochiekerk Santi Pietro e Paolo in Gravesano, nabij Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ...

25-12-2017 11:00

Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de barokke kerk Sant Abbondio in Gentilino, Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ook de...

01-11-2017 11:00

Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

De eucharistieviering op het Hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in Jungholtz in de Elzas (Frankrijk). Op 1 november, één dag voor Allerzielen, viert de Rooms Katholieke kerk Allerheiligen: dit Hoog...

15-08-2017 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de Sint-Jozefskerk van La Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: Bernard Miserez, pastoor van de pastorale eenheid. De homilie wordt gehouden door kanunnik Claude Duc...

04-06-2017 11:00

1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - 1e Pinksterdag

Rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Servatius Basiliek van de Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt Erik De Sutter. Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistiev...

25-05-2017 11:00

Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Rechtstreekse Eurovisieviering op Hemelvaartsdag vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij de stad Thuin in de provincie Henegouwen (België). De rechtstreekse Eurovisieviering komt vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lob...

16-04-2017 11:00

Eurovisieviering 1e Paasdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Paasdag

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis te Sligo, Ierland. Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de Kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis te Sligo, Ierla...

25-12-2016 11:00

Eurovisieviering Eerste Kerstdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Eerste Kerstdag

Op Eerste Kerstdag komt de rechtstreekse Eurovisieviering vanuit de Notre-Dame de l'Assomption in Le Locle, in de bergen van Neuchâtel, Zwitserland. Op Eerste Kerstdag komt de rechtstreekse Eurovisieviering vanuit de Notre-Dame de l'Assompt...

01-11-2016 11:00

Allerheiligen, Walcourt (België)

Eucharistieviering/Eurovisie - Allerheiligen, Walcourt (België)

De eucharistieviering op het hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit de Sint-Maternusbasiliek in Walcourt (bisdom Namen, België). De eucharistieviering op het hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit de Sint-Maternusbasiliek in Walcourt (bis...

15-08-2016 11:00

Eucharistieviering/Eurovisie

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering/Eurovisie

Op Eerste Paasdag komt de Eucharistieviering rechtstreeks vanuit de Sint-Pietersbasiliek in Rome. Hoofdcelebrant isPaus Benedictus XIV.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eucharistieviering/Eurovisie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eucharistieviering/Eurovisie bij Eucharistieviering/Eurovisie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eucharistieviering/Eurovisie. Heb je een uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eucharistieviering/Eurovisie gemist

Op Eerste Paasdag komt de Eucharistieviering rechtstreeks vanuit de Sint-Pietersbasiliek in Rome. Hoofdcelebrant isPaus Benedictus XIV.

Uitzending gemist van Eucharistieviering/Eurovisie? Hier kun je alle uitzendingen van Eucharistieviering/Eurovisie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord