Programma gemist?

Eurovisieviering op tv bij het Hoogfeest van Maria op tv met Tenhemelopneming vanuit de kathedraal Notre-Dame-de-l'Annonciation in op tv Puy-en-Velay, Frankrijk. door Hoofdcelebrant: van Mgr. Luc Crépy, bisschop tijdens bisdom Puy-en-Velay

Op in 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste op uitzending op tv van de eucharistieviering vanuit de uit St. Jozefkerk naar te naar Helmond. Celebrant: Pastoor Erik Seidel. Muzikale met ondersteuning door het op tv St. Jozefkoor o.l.v. het Jos het Leenen en de Cantorije op tv St. door Lambertus o.l.v. Jan tijdens van de Laar. Organist: Jan van van de Laar. De op vaste tijdens misgezangen komen uit de Missa van door brevis in Christus van Robert van Jones.

Vanuit de de Collegiale kerk door Onze-Lieve-Vrouw en Domitianus van uit Hoei in het naar bisdom het Luik, België. Hoofdcelebrant: het mgr. Jean-Pierre Delville, op bisschop van bisdom op Luik.

Rechtstreekse eurovisieviering op naar van het Hoogfeest van Pasen vanuit een de een Christus Koningkerk in Bienne-Mâche, kanton Bern de in Zwitserland. Hoofdcelebrant van is Patrick uit Werth, pastoor-moderator van in de parochies van Bienne. de Muzikale ondersteuning door naar het koor het Laudate tijdens Dominum. Dirigent en organist: Diego op tv Rocca. Rechtstreeks commentaar door tijdens Philip Debruyne, door sj.

De van rechtstreekse uitzending een van de eucharistieviering komt vanuit de op tv 15e eeuwse basiliek op door St. Jan de Doper, Perpignan, Frankrijk. in Hoofdcelebrant: Mgr. met Norbert Turini, bisschop een van Perpignan. Het parochiekoor tijdens en de de koorschool verzorgen de zang in en worden begeleid op door het koororgel op en het naar groot het orgel. Rechtstreeks commentaar door door Guido Honnay.

Rechtstreekse van Eurovisieviering op met het hoogfeest van van Allerheiligen vanuit de Sint-Niklaaskerk van in Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: Wilfried naar Jonckheere, pastoor-deken van Diksmuide & Veurne. De uit met muziekale ondersteuning wordt tijdens verzorgd door het gelegenheidskoor PE Sint-Pieter met Groot-Diksmuide tijdens o.l.v. Christophe Deckers een en Fauve Vermeirsch. van Organist/pianist: Steven uit Verplancke.

Rechtstreekse eurovisieviering op op het hoogfeest tijdens Maria van Tenhemelopneming vanuit de collegiale kerk Saint-Jacques een een in Luik, België. Hoofdcelebrant: naar Dominicaan Didier Croonenberghs, op tv algemeen directeur op tv van Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux verzorgt op tv van de homilie.

Op het het Hoogfeest van Pinksteren door komt de een rechtstreekse eucharistieviering vanuit de uit Lambertusbasiliek te Hengelo. het Celebrant: Pastoor Marc Oortman. van de Muziekale ondersteuning door de koren door Voices door to Heaven en de Schola uit Cantorum.

Op een Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering op vanuit de parochiekerk tijdens Saint-Théodule een in Champéry, kanton uit Wallis, Zwitserland. een Hoofdcelebrant is pastoor naar Gérald Voide. Jean-Michel Moix houdt naar de homilie. het Met muziekale ondersteuning van het tijdens het parochiekoor van Champéry en het in sextet in van de fanfare van de Troistorrents.

Op het een hoogfeest van Pasen komt door de Eurovisieviering vanuit het op tv de parochiekerk Santi Pietro tijdens e Paolo in Gravesano, de nabij naar Lugano in Italiaans-Zwitserland. een Voorganger is Don van Italo Molinaro, journalist van het het Katholiek Mediacentrum in op tv Lugano, die ook de uit verkondiging verzorgt. Muzikale een ondersteuning door op tv het Coro Regina door Pacis uit Caslano de o.l.v. Antonio van Bonvicini.

De rechtstreekse tijdens uitzending van de uit eucharistieviering komt vanuit de met barokke een kerk Sant Abbondio in Gentilino, op tv tijdens Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don met Italo Molinaro, journalist met van het Katholiek een Mediacentrum in uit Lugano, die op tv ook de verkondiging tijdens verzorgt. Het jongerenkoor Coro door Clairière o.l.v. uit Brunelle Clerici door verzorgt de muzikale de ondersteuning.

De eucharistieviering op een het Hoogfeest op tv van de Allerheiligen komt vanuit de een basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach de in Jungholtz in de Elzas het (Frankrijk). Op op 1 november, één een dag voor Allerzielen, viert de tijdens uit Rooms Katholieke kerk het Allerheiligen: dit Hoogfeest is bedoeld om van op tv in één viering alle bekende en naar onbekende een heiligen te eren. Celebrant: Denis tijdens Simon, op tv rector van de basiliek. De uit de homilie wordt gehouden door François-Dominique Forquin, op tv o.p. Organist: het Thierry tijdens Mechler.

Eurovisieviering het bij het Hoogfeest van naar Maria Tenhemelopneming vanuit een de Sint-Jozefskerk van La in Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: in Bernard Miserez, pastoor op van de pastorale met eenheid. De homilie de op tv wordt gehouden door door kanunnik Claude Ducarroz, een theoloog en deken emeritus van van de kathedraal van de Fribourg. in De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door uit het parochiekoor in onder leiding met van Pierre-Fabien Roubaty, door een instrumentaal ensemble een en organist Vincent Perrenoud. in In Gruyère, naar in het de zuiden van kanton Fribourg, leeft een naar sterke van Mariale traditie, die zich op tv ook uitdrukt in uit liederen in het lokale een dialect. Twee een van deze uit Mariale liederen komen in uit deze viering door aan bod.

Rechtstreekste uitzending de van de eucharistieviering een vanuit de de St. Servatius Basiliek met van de Norbertijnerabdij in tijdens Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt het Erik het De Sutter. uit Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste in tijdens uitzending van de de eucharistieviering vanuit de St. Servatius Basiliek met van de Norbertijnerabdij op in Grimbergen, door België. Hoofdcelebrant: naar abt Erik het De Sutter. De muzikale ondersteuning wordt een op verzorgd door het het Cantoria Choir of Saint Cecilia, de Basaltes and Dako op o.l.v. Maggy naar De Ridder en de het Gregorian uit Choir van de uit abdij o.l.v. Gereon van van Boesschoten.

Rechtstreekse Eurovisieviering op op tv een Hemelvaartsdag vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in met Lobbes, nabij de het stad Thuin van in de provincie op tv Henegouwen (België). De rechtstreekse het Eurovisieviering uit komt vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk de in in Lobbes, nabij de stad met Thuin in de provincie op tv Henegouwen (België). de Hoofdcelebrant dominicaan Didier Croonenberghs op tv verzorgt ook uit de homilie. Philippe door Pêtre, uit deken van Lobbes, door concelebreert. Het koor met wordt gevormd door studenten het van het Institut de Supérieure Musique et Pédagogie naar (IMEP) naar van Namen en van het conservatorium van op tv van Luik.

januari 2021
15-08-2019 10:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming Puy-en-Velay, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming Puy-en-Velay, Frankrijk

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de kathedraal Notre-Dame-de-l'Annonciation in Puy-en-Velay, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Luc Crépy, bisschop bisdom Puy-en-Velay

09-06-2019 10:00

Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Pinksterdag

Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Jozefkerk te Helmond. Celebrant: Pastoor Erik Seidel. Muzikale ondersteuning door het St. Jozefkoor o.l.v. Jos Leenen en de Cantorije St. Lambertus ...

30-05-2019 10:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag Huy, België

Vanuit de Collegiale kerk Onze-Lieve-Vrouw en Domitianus van Hoei in het bisdom Luik, België. Hoofdcelebrant: mgr. Jean-Pierre Delville, bisschop van bisdom Luik.

21-04-2019 10:00

Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Eerste Paasdag, Bienne-Mâche, Zwitserland

Rechtstreekse eurovisieviering op het Hoogfeest van Pasen vanuit de Christus Koningkerk in Bienne-Mâche, kanton Bern in Zwitserland. Hoofdcelebrant is Patrick Werth, pastoor-moderator van de parochies van Bienne. Muzikale ondersteuning door...

25-12-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de 15e eeuwse basiliek St. Jan de Doper, Perpignan, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop van Perpignan. Het parochiekoor en de koorschool verzorgen de zan...

01-11-2018 12:00

Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Rechtstreekse Eurovisieviering op het hoogfeest van Allerheiligen vanuit de Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: Wilfried Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide & Veurne. De muziekale ondersteuning wordt verzorgd door het gel...

15-08-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Rechtstreekse eurovisieviering op het hoogfeest Maria Tenhemelopneming vanuit de collegiale kerk Saint-Jacques in Luik, België. Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier Croonenberghs, algemeen directeur van Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux ...

20-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Op het Hoogfeest van Pinksteren komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc Oortman. Muziekale ondersteuning door de koren Voices to Heaven en de Schola Cantorum.

10-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de parochiekerk Saint-Théodule in Champéry, kanton Wallis, Zwitserland. Hoofdcelebrant is pastoor Gérald Voide. Jean-Michel Moix houdt de homilie. Met muziekale ondersteuning...

01-04-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de parochiekerk Santi Pietro e Paolo in Gravesano, nabij Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ...

25-12-2017 11:00

Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de barokke kerk Sant Abbondio in Gentilino, Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ook de...

01-11-2017 11:00

Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

De eucharistieviering op het Hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in Jungholtz in de Elzas (Frankrijk). Op 1 november, één dag voor Allerzielen, viert de Rooms Katholieke kerk Allerheiligen: dit Hoog...

15-08-2017 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de Sint-Jozefskerk van La Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: Bernard Miserez, pastoor van de pastorale eenheid. De homilie wordt gehouden door kanunnik Claude Duc...

04-06-2017 11:00

1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - 1e Pinksterdag

Rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Servatius Basiliek van de Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt Erik De Sutter. Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistiev...

25-05-2017 11:00

Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Rechtstreekse Eurovisieviering op Hemelvaartsdag vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij de stad Thuin in de provincie Henegouwen (België). De rechtstreekse Eurovisieviering komt vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lob...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eucharistieviering/Eurovisie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eucharistieviering/Eurovisie bij Eucharistieviering/Eurovisie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eucharistieviering/Eurovisie. Heb je een uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eucharistieviering/Eurovisie gemist

Op Eerste Paasdag komt de Eucharistieviering rechtstreeks vanuit de Sint-Pietersbasiliek in Rome. Hoofdcelebrant isPaus Benedictus XIV.

Uitzending gemist van Eucharistieviering/Eurovisie? Hier kun je alle uitzendingen van Eucharistieviering/Eurovisie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!