Programma gemist?

De rechtstreekse een uitzending van de eucharistieviering tijdens komt tijdens vanuit de de 15e eeuwse basiliek de St. Jan de een Doper, Perpignan, Frankrijk. Hoofdcelebrant: op tv Mgr. Norbert Turini, bisschop op tv van Perpignan. Het op parochiekoor van en de koorschool verzorgen de zang met en in worden begeleid door een het koororgel en het groot op tv orgel. Rechtstreeks commentaar de tijdens door Guido Honnay.

Rechtstreekse Eurovisieviering een op het hoogfeest van een Allerheiligen tijdens vanuit de Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, naar België. van Hoofdcelebrant: Wilfried Jonckheere, pastoor-deken het Diksmuide de & Veurne. De tijdens muziekale ondersteuning wordt op tv verzorgd door het gelegenheidskoor door PE Sint-Pieter van Groot-Diksmuide o.l.v. Christophe Deckers en door Fauve Vermeirsch. Organist/pianist: Steven op een Verplancke.

Rechtstreekse in eurovisieviering op het hoogfeest Maria de tijdens Tenhemelopneming vanuit de collegiale kerk Saint-Jacques op tv in Luik, met België. Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier tijdens Croonenberghs, algemeen tijdens directeur van uit Cathobel. Dominicaan Philippe tijdens Cochinaux verzorgt op de homilie.

Op een het Hoogfeest van Pinksteren komt het de rechtstreekse eucharistieviering tijdens naar vanuit de Lambertusbasiliek te de Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc uit Oortman. met Muziekale ondersteuning door de koren Voices de to Heaven naar en het de Schola Cantorum.

Op Hemelvaartsdag komt met de rechtstreekse eucharistieviering tijdens vanuit de parochiekerk door Saint-Théodule het in Champéry, kanton op tv Wallis, Zwitserland. Hoofdcelebrant is door pastoor Gérald Voide. Jean-Michel naar Moix houdt de de homilie. Met tijdens muziekale ondersteuning van het door parochiekoor van Champéry in en het met sextet van de fanfare in een van Troistorrents.

Op met het hoogfeest van Pasen met komt de Eurovisieviering van vanuit de op tv parochiekerk Santi Pietro e met Paolo in van Gravesano, nabij Lugano in Italiaans-Zwitserland. de Voorganger is Don door Italo Molinaro, een journalist van het de Katholiek met Mediacentrum in Lugano, die ook de de verkondiging met verzorgt. Muzikale uit ondersteuning door het Coro de Regina Pacis uit Caslano o.l.v. uit Antonio uit Bonvicini.

De rechtstreekse in uitzending van de door eucharistieviering komt vanuit naar de een barokke kerk Sant tijdens Abbondio in Gentilino, Lugano in Italiaans-Zwitserland. tijdens Voorganger is in Don Italo op Molinaro, journalist van het een Katholiek Mediacentrum in Lugano, tijdens die ook de met verkondiging verzorgt. met Het uit jongerenkoor Coro Clairière o.l.v. Brunelle Clerici de verzorgt de door muzikale op tv ondersteuning.

De eucharistieviering in op het Hoogfeest naar van het Allerheiligen komt vanuit de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach door in uit Jungholtz in de Elzas (Frankrijk). naar Op 1 november, het één de dag voor Allerzielen, viert de de Rooms Katholieke kerk door Allerheiligen: dit Hoogfeest met is een bedoeld om in één viering in met alle bekende en onbekende de heiligen te eren. Celebrant: de Denis Simon, naar rector van de tijdens basiliek. De homilie naar wordt gehouden met door François-Dominique Forquin, o.p. Organist: Thierry in uit Mechler.

Eurovisieviering tijdens bij het Hoogfeest van Maria uit Tenhemelopneming door vanuit de Sint-Jozefskerk van een La Tour-de-Trême, Zwitserland. in Hoofdcelebrant: het Bernard Miserez, pastoor de van de pastorale in eenheid. De homilie wordt gehouden tijdens door kanunnik Claude Ducarroz, in theoloog en uit deken emeritus van de in kathedraal van uit Fribourg. De van muzikale ondersteuning wordt verzorgd door tijdens het het parochiekoor onder leiding van Pierre-Fabien op tv door Roubaty, een instrumentaal ensemble en met organist Vincent Perrenoud. In in Gruyère, in het uit zuiden van kanton van Fribourg, leeft een naar sterke Mariale traditie, uit die de zich ook uitdrukt in uit liederen in het van lokale door dialect. Twee van deze van Mariale liederen komen in in deze viering aan van bod.

Rechtstreekste tijdens uitzending van tijdens de eucharistieviering vanuit de op tv St. Servatius het Basiliek van de in Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: tijdens abt Erik in De Sutter. Op 1e naar Pinksterdag komt met de rechtstreekste de uitzending van de eucharistieviering vanuit de tijdens St. Servatius Basiliek van van met de Norbertijnerabdij met in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt door Erik De Sutter. De uit van muzikale ondersteuning wordt verzorgd door het door Cantoria Choir of op tv naar Saint Cecilia, Basaltes door and Dako o.l.v. Maggy De het Ridder en de het Gregorian Choir van de in abdij tijdens o.l.v. Gereon van tijdens Boesschoten.

Rechtstreekse de Eurovisieviering op in Hemelvaartsdag vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in van uit Lobbes, nabij de het stad Thuin in de de provincie Henegouwen uit (België). De rechtstreekse op Eurovisieviering komt vanuit uit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij in de stad Thuin door in op de provincie de Henegouwen (België). Hoofdcelebrant dominicaan Didier tijdens Croonenberghs naar verzorgt ook de homilie. Philippe Pêtre, door tijdens deken van Lobbes, door concelebreert. Het koor met wordt gevormd door in studenten van het tijdens Institut Supérieure Musique de et Pédagogie (IMEP) van Namen en met van het conservatorium de van het Luik.

Op het hoogfeest de van Pasen komt naar de Eurovisieviering tijdens vanuit de naar kathedraal van de op tv Onbevlekte Ontvangenis tijdens te Sligo, Ierland. Op het hoogfeest het van Pasen van komt de Eurovisieviering vanuit naar de in Kathedraal van een de Onbevlekte Ontvangenis te Sligo, Ierland. de Hoofdcelebrant mgr. in Kevin Doran, een bisschop van Elphin. het De muzikale ondersteuning wordt verzorgd naar door het het Sligo Cathedral Choir o.l.v. op de Charles O'Connor. Sligo een is de hoofdstad van graafschap in Sligo, in een het noordwesten de van Ierland, en wordt het doorsneden door de rivier tijdens Garavogue. Sligo is het de zetel van het uit bisdom van Elphin, alsmede een van de een twee zetels op van het bisdom met Kilmore, uit Elphin en Ardagh uit van de Church of tijdens Ireland.

Op Eerste Kerstdag in komt de naar rechtstreekse Eurovisieviering op vanuit de tijdens Notre-Dame de l'Assomption in in Le Locle, in uit de bergen het van Neuchâtel, Zwitserland. Op een Eerste Kerstdag komt de rechtstreekse van Eurovisieviering vanuit een de Notre-Dame de van l'Assomption in Le het Locle, in op de bergen van Neuchâtel, Zwitserland. tijdens naar Voorganger is Jean-Claude Dunand. Concelebranten: Flavio naar Gritti, het Michel Jeanpierre, Jean-Marie Oberson op en van Luc Bucyana, die ook de in homilie zal houden. Het het in koor van Les Brenets o.l.v. het Laurent Chiron uit verzorgt de de zang.

De eucharistieviering op uit het hoogfeest naar van Allerheiligen komt vanuit in de Sint-Maternusbasiliek in door Walcourt (bisdom uit Namen, van België). De eucharistieviering op op het hoogfeest van Allerheiligen met komt vanuit de op Sint-Maternusbasiliek in door Walcourt (bisdom Namen, in België). Op 1 tijdens november, één dag voor op tv Allerzielen, uit viert de rooms-katholieke kerk Allerheiligen: dit in hoogfeest is op tv bedoeld om in één naar viering alle bekende een en onbekende heiligen een te eren. Hoofdcelebrant: naar Jean Tornafol, het de met deken van Walcourt. De homilie uit wordt gehouden door naar Didier Croonenberghs o.p. Muzikale naar ondersteuning: tijdens Het koor van van Walcourt en het duo Marc de Grauwels een (gitaar) en Jacques Delvaux van (fluit).

januari 2019
25-12-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Kerstdag, Perpignan Frankrijk

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de 15e eeuwse basiliek St. Jan de Doper, Perpignan, Frankrijk. Hoofdcelebrant: Mgr. Norbert Turini, bisschop van Perpignan. Het parochiekoor en de koorschool verzorgen de zan...

01-11-2018 12:00

Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Allerheiligen vanuit Diksmuide, België

Rechtstreekse Eurovisieviering op het hoogfeest van Allerheiligen vanuit de Sint-Niklaaskerk in Diksmuide, België. Hoofdcelebrant: Wilfried Jonckheere, pastoor-deken Diksmuide & Veurne. De muziekale ondersteuning wordt verzorgd door het gel...

15-08-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, Luik

Rechtstreekse eurovisieviering op het hoogfeest Maria Tenhemelopneming vanuit de collegiale kerk Saint-Jacques in Luik, België. Hoofdcelebrant: Dominicaan Didier Croonenberghs, algemeen directeur van Cathobel. Dominicaan Philippe Cochinaux ...

20-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest van Pinksteren

Op het Hoogfeest van Pinksteren komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: Pastoor Marc Oortman. Muziekale ondersteuning door de koren Voices to Heaven en de Schola Cantorum.

10-05-2018 11:00

Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de parochiekerk Saint-Théodule in Champéry, kanton Wallis, Zwitserland. Hoofdcelebrant is pastoor Gérald Voide. Jean-Michel Moix houdt de homilie. Met muziekale ondersteuning...

01-04-2018 11:00

Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Paasdag Gravesano, Zwitserland

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de parochiekerk Santi Pietro e Paolo in Gravesano, nabij Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ...

25-12-2017 11:00

Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering 1e Kerstdag Lugano, Zwitserland

De rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering komt vanuit de barokke kerk Sant Abbondio in Gentilino, Lugano in Italiaans-Zwitserland. Voorganger is Don Italo Molinaro, journalist van het Katholiek Mediacentrum in Lugano, die ook de...

01-11-2017 11:00

Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

Eucharistieviering/Eurovisie - Allerheiligen Jungholtz, Frankrijk

De eucharistieviering op het Hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit de basiliek Notre-Dame-de-Thierenbach in Jungholtz in de Elzas (Frankrijk). Op 1 november, één dag voor Allerzielen, viert de Rooms Katholieke kerk Allerheiligen: dit Hoog...

15-08-2017 11:00

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de Sint-Jozefskerk van La Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: Bernard Miserez, pastoor van de pastorale eenheid. De homilie wordt gehouden door kanunnik Claude Duc...

04-06-2017 11:00

1e Pinksterdag

Eucharistieviering/Eurovisie - 1e Pinksterdag

Rechtstreekste uitzending van de eucharistieviering vanuit de St. Servatius Basiliek van de Norbertijnerabdij in Grimbergen, België. Hoofdcelebrant: abt Erik De Sutter. Op 1e Pinksterdag komt de rechtstreekste uitzending van de eucharistiev...

25-05-2017 11:00

Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering Hemelvaartsdag

Rechtstreekse Eurovisieviering op Hemelvaartsdag vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lobbes, nabij de stad Thuin in de provincie Henegouwen (België). De rechtstreekse Eurovisieviering komt vanuit de collegiale Sint-Ursmaruskerk in Lob...

16-04-2017 11:00

Eurovisieviering 1e Paasdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering 1e Paasdag

Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis te Sligo, Ierland. Op het hoogfeest van Pasen komt de Eurovisieviering vanuit de Kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis te Sligo, Ierla...

25-12-2016 11:00

Eurovisieviering Eerste Kerstdag

Eucharistieviering/Eurovisie - Eurovisieviering Eerste Kerstdag

Op Eerste Kerstdag komt de rechtstreekse Eurovisieviering vanuit de Notre-Dame de l'Assomption in Le Locle, in de bergen van Neuchâtel, Zwitserland. Op Eerste Kerstdag komt de rechtstreekse Eurovisieviering vanuit de Notre-Dame de l'Assompt...

01-11-2016 11:00

Allerheiligen, Walcourt (België)

Eucharistieviering/Eurovisie - Allerheiligen, Walcourt (België)

De eucharistieviering op het hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit de Sint-Maternusbasiliek in Walcourt (bisdom Namen, België). De eucharistieviering op het hoogfeest van Allerheiligen komt vanuit de Sint-Maternusbasiliek in Walcourt (bis...

15-08-2016 11:00

Eucharistieviering/Eurovisie

Eucharistieviering/Eurovisie - Eucharistieviering/Eurovisie

Op Eerste Paasdag komt de Eucharistieviering rechtstreeks vanuit de Sint-Pietersbasiliek in Rome. Hoofdcelebrant isPaus Benedictus XIV.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eucharistieviering/Eurovisie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eucharistieviering/Eurovisie bij Eucharistieviering/Eurovisie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eucharistieviering/Eurovisie. Heb je een uitzending van Eucharistieviering/Eurovisie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eucharistieviering/Eurovisie gemist

Op Eerste Paasdag komt de Eucharistieviering rechtstreeks vanuit de Sint-Pietersbasiliek in Rome. Hoofdcelebrant isPaus Benedictus XIV.

Uitzending gemist van Eucharistieviering/Eurovisie? Hier kun je alle uitzendingen van Eucharistieviering/Eurovisie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord